Északi rész

7 / 22 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Next

Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Júl. 05 2013, 13:58

Ekiguchi Ran

Válasza meglepett, újra. Nagyon jól levezette a kislány, bizony pontosan tudja, milyen slamasztikába került. És igen bármennyire is idejött, bármennyi időre látszik tudja mit akar, szállást, állandó étket, és fejlődést. Ez nagyon helyes hozzáállás. Nem gondoltam volna, akad még ezen a világon hozzám hasonló, aki képes eltekintetni luxustól és egy egyszerű, de előre haladó életet élni ebbe a fényűző színes világban. Bár Chanról se tudom hol alszik, de Kyuun látszott hogy ő élvezi az ittlét minden formáját. Sajnos másokkal még én sem találkoztam. De már ideje lenne válaszolnom, túl sokáig néztem azt a követ ott a bakancsom orra előtt. É igen elég szépen kidolgozták, még a barázdákra is figyeltek, nehogy ugyanolyan textúrája legyen és ismétlődjön sűrűn. Némi ismétlődés fellelhető azért, hogy így jobban megnézem. Fejem megráztam és ránéztem Ranra.
- Ekiguchi-san igen minden bizonyára. Hisz a kinti világnak mi megszűntünk létezni, olyanok vagyunk nekik, mint valami túszok bankrabláskor. Nem szűntünk meg létezni, de nem biztosak az odakintiek abban, hogy élve kijutunk. Felnéztem a napra, mesterséges volt, de ragyogó fénye elért, és melegét éreztem arcomon. – Viszont ki kell jussunk.. révedtem el újra – áh igen, szünidőd és következő iskola éveid úgy tűnik itt kell töltened pár ezer másik játékossal és mint ezt egy szó miatt.. „link start” – hangoztattam el. Azonban következő mondatai újabb rejtélyt tartalmaznak számomra. - Vannak-e itt professzorok, vagy tanárok. Biztosan, hiszen bárki játszhat. Tíz ezer emberből meg csak akad olyan, aki főiskolán van és nem tanulóként. Hisz az embereket sok különböző dolog érdekli, de mégis vannak csapatos tevékenységek, amik az emberi utakat összehozzák. Ilyen például az MMO függők útja. Annó egyik tanárom i ilyen volt, lehet ő is itt van valahol..
- Ez szinte biztos, hogy újra kell járni, ahogyan az is, hogy nekem már egy ideje biztosan nincs munkahelyem. Pótolható vagyok.. Nem tudok róluk, hogy a céhekről sem, hogy mit képviselnek, véleményem lehet róla csak, az meg nem tudom mennyire érdekel-e –jegyeztem meg immáron rámosolyogva.
- No, de.. – azonban mielőtt mondhattam volna bármit is, kérdésére nagyot néztem. És egy még nagyobbat. – Kayaba-san nem a barátom, és az esetében még a –san tagot is lehagynám. Az igaz, hogy okos ember, sok-sok segítővel, de megszállott. És a fajtájának egy bizonyos helyen lenne a helye, nem akadémián és fejlesztő cégnél. Mivel ott volt, így mi itt vagyunk. Másképp is itt lennénk, de nem lenne gond, ha le szeretnénk venni a Nerve Geart – válaszoltam komor arccal.
- Ha van még kérdésed Ekiguchi-san rukkolj vele elő bátran – mondtam mosolyogva. Azzal végig fürkésztem arcát és szemeit.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi4298/4400Északi rész - Page 8 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 16 2013, 08:15

Hinari chan

Borús késő délután volt. Az utcákon alig alig lehetett látni embert. Ez az az idő, amikor érezni lehetett rajta, hogy bármelyik pillanatban elsírhatja magát. Senki sem akart elázni, még itt sem a saoban sem. Legalább is ez lehetne a helyes következtetés. Az ember csak ember, a belé ivódott ösztönt szinte lehetetlen kioltani. Azonban ha szükség úgy hozza, ezek a minden napi elővigyázatosságok érvényüket  vesztik. Egy sötétbe hajló szőke fiú teleportált az északi rész egyik mellékutcájába, s ahogy földet ért, a lábai összerogyni látszottak. Ő viszont csak azért is, hogy talpon maradjon, erőltetve a járást, tovább haladt pár lépést. Az utca végénél nekidőlt a falnak, ekkor egy pixeldarab szakadt ki az oldalából, és még két hp-t elveszített. Megrezzent az új érzésre. Fájt. Milyen régen nem érezte már ezt az érzést, és mennyiszer adott hálát Istennek, hogy nem volt, amikor megvágták egy-egy harc alkalmával. Most azonban mintha ezernyi kis tű szaladna át a testén. Ahhoz volt hasonló, mint amikor kis korában megcsapta a kettőhúsz...
vett egy mély levegőt, majd ki tudja merre, elindult. Homályosan látott csak, és maga sem látta, hogy hová is halad, csak azt tudta, hogy el onnan. És ez jelen pillanatban pont elég volt a számára. Csak menni, nem foglalkozott mással. Az út során azonban szédülni kezdett,  és akarva akaratlanul is megremegett időnként. Nem csak ő, az egész avatarja, mintha eltűnni akarna az éterben. Őszintén szólva fogalma sem volt róla, hogy mi történik vele. Elvileg nem kéne, hogy legyen fájdalom ezen a világon, és eddig nem is volt. A fal aminek a mentén haladt, egyszer csak eltűnt, és egy nagy valamihez érkezett. Nem volt már mibe kapaszkodni. Tovább akart haladni, csak előre... de a lábai már nem vitték tovább, és ott a nagy épület árnyában, összeesett. Nehéznek érezte magát és mérhetetlenül fáradtnak, azonban nem tudott elaludni, hiába szeretett volna, mert adott időközönként az oldalából pár pixel elszabadult, őt meg megrázta egy láthatatlan áramforrás. A hátán feküdt, s az eget láthatta csak, meg ahogyan a vörös pixeldarabok távoznak, majd eltűnnek a felhők közt, semmivé foszladva.
Behunyta a szemét egy pillanatra, s mikor újra kinyitotta, már nem volt ott a vörös folt.
~ Olyan mintha vér lenne ~
Láthatta, ahogy beborul az ég, és egyre sötétebb felhők jelennek meg Aincrad adathalmaziból. Időről időre megremegett az alakja, mintha a hely nem tartaná ide valónak. Az oldalába szúrt árnyharcos kés pedig szisztematikusan fogyasztotta az erejét. Mindig csak 2hp-val, ám mostanra elérte a vörös mezőt.
~ Eső lesz... nem akarom,... hogy essen... nem akarok így meghalni...~


Északi rész - Page 8 A1_2013_9_16_2phbzbb7gv

//Előzmény majd annak idejében élményekben ^^"//

_________________
Északi rész - Page 8 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Északi rész - Page 8 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Északi rész - Page 8 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi5187/5300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 17 2013, 17:48


/Alex/

Örültem neki, hogy végül nem vállaltam el ma küldetést. Az eső monoton kopogott a céhház ablakainak üvegén, s néha-néha hallottam, hogy a felerősödő szél belök egy-egy ajtót a távolban. Semmi kedvem nem volt kimenni ilyen időben, sőt, még a folyosóra sem. Behúztam a függönyt, és visszafeküdtem az ágyamba, magamra húzva a takarót. Még jó, hogy a céhházunk viszonylag távol volt a Kezdeteke Városától, annak egész a szélén, de mégsem folytatólagosan. Nem volt kedvem a szürke falakat és a víztől ázott, barna tetőcserepeket nézegetni, a mögöttünk húzódó hegyek látványát sokkal jobban kedveltem. Ám most még ők is feszélyezett hangulatot árasztottak magukból, így inkább felkapcsoltam a villanyt, és élveztem az egyedüllétet. Vagyis nem, nem igazán. Sóhajtottam, és felkeltem mégis, egy kis járásra volt szükségem, hátha találkozok egy-két céhtársammal az épület falai között. Egyikőjükkel sem beszéltem, mióta véget ért a céhgyűlés, ez pedig kezdett egyre nyomasztóbbá válni. Eleinte jó volt a magány, sőt, kerestem is, de a párbajok és az az ijesztő eset a farkasokkal ráébresztett, hogy valahol szükségem van a társaságra. De legalább felfedeztem egy új képességet. A pontos működését ugyan még nem tapasztaltam ki, nem volt mikor, és per pillanat amúgyis úgy voltam vele, hogy ráér, idővel úgyis fény derül mindenre.
- Valaki összeesett odakint. Nestornak ismerős – összerezzentem a hangra, olyannyira a gondolataimba voltam mélyedve, hogy észre sem vettem, hogy időközben megjelent a tűzsárkány. Bólintottam, és már futottam is, hát persze, hogy siettem, akár ismerős volt, akár nem, mindenképpen segítenem kellett neki. Hármasával vettem a lépcsőfokokat; védett területen belül voltunk, így nem kellett a felszerelés sem, időt sem pazaroltam rá.

- Alex! Al, minden rendben? – aggódóan hajoltam le hozzá, átnedvesedett tincseim az arcomba lógtak – Nestor, be kell vinnünk, gyere, segíts! – és már karoltam is át a fiút, megijesztett a jelenség, ilyet még soha nem tapasztaltam, hogy valakinek vibrált volna az alakja. És az életpontjai… nem értettem, folyamatosan csökkentek, annak ellenére, hogy nem kellett volna nekik. Megrémültem, ám ekkor megláttam a fegyvert. Egy árnyharcosé volt, s ez sose jelent jót. Óvatosan nyúltam oda, és húztam ki a testéből, remélve, hogy ez elég lesz, hogy abbamaradjon a pixelhullás, majd Nessel együtt támogatva őt, bevittük a céhházba, s az első kanapéra lefektettük, ami az utunkba került. Nem tudtam, mennyi ideje lehetett odakint, mindenesetre nagy szerencséje volt, bár előre nem örültem, hiszen korántsem volt biztos, hogy minden problémánk megoldódik. Reméltem, hamarosan magához tér…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi14712/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Szept. 17 2013, 20:15

Minden vágya ellenére egyszer csak eleredt az eső. Nagy cseppekben hullott alá, s alig észre vehető különbséggel az eleje és a hosszú, tömött esőfal között. Azonban Alex érezte ezt a kis különbséget is. Aincrad pixefelhőire meredő tekintettel, jól kivehetően érezte, hogy elsőre csak egy-két csepp esik rá, majd mintha be akarná fedni a testét, mely időről-időre bevibrált. Fájt. Az eső kopogása, nem a szó eredeti értelmében, de rossz volt. Mintha el akarná temetni.
~Ne... még élek...  még nem adtam fel.... ~
A percek viszont teltek és könyörtelen monotonsággal haladtak tova, s az eső kopogása volt az egyetlen ami valamiféle ritmust adott az életcsíkjának következetes lejjebb csúszása és az ezzel járó fájdalom között. Csak feküdt, szinte már belesüppedni érezte a testét a macska köves útba, és nem tehetett semmit. Biztosan teljesen lenullázta a kitartását. Csak ezt tudta elképzelni reális magyarázatnak rá.
Ám az idő teltével, ami neki órák voltak, amolyan félálom-félájult szerű állapotba került. Nem veszítette el az eszméletét, és valahogy a figyelmét is meg tudta tartani az eső ritmusának köszönhetően, ám kívülről nézve ájultnak vélhették. Hiszen a szemét is csukva tartotta, nem akarta, hogy beleessen az eső. Elnehezült az egész teste, ő pedig várt. Talán valakire, egy megmentőre, az igazság azonban az, hogy nem reménykedett ebben. Úgy volt vele, hogy ha még sebződhet, akkor valamit eltévesztett, és nem védett övezetben van. Akkor pedig bárhol lehet, a puszta kellős közepén is, vagy ellenséges mobok területén. Tehát várt. Mást nem igen tehetett.
Várt arra, hogy az a valami, ami eddig is szívta az életét, az végre bevégezze a dolgát.

- Alex! Al, minden rendben? - Ismerős hang hallatszott a távolból. Az ő nevét mondta ki, így rávette magát, hogy kinyissa a szemét. - Hinari? - Halk volt, és a szó vége eltorzult a fájdalomtól. Már megint mintha árammal csapkodnák. Aztán a lány valaki más felé fordult, akit nem látott. – Nestor, be kell vinnünk, gyere, segíts!
- Megtámadta...
Akarta volna folytatni is, de a lány már intézkedett is a láthatatlan valamiről, amit nem tudott maga kivenni. Egész egyszerűen nem érezte, hogy ott van, csak a fájdalmat. Az pedig áramszerűen járta át a testét, ahogy most is. Ő pedig  megrázkódott akaratlanul is a lány karjaiban a fájdalomra. A pixelhullás viszont abba maradt. Alex pedig 4 egész életponttal nézhetett megmentője szemeibe, ha nézhetett volna. Valamiért elfogta a félelem, és azonnal el akart mondani mindent Hinarinak ami történt vele. Az eredmény...
- itttéé... piros indikátorosak... azt mondták ne hősködjek... és ... volt még ott valaki.... aztán megrázott az áram és.... az íjam...lefogtak... mindig túl közel voltak a rendszer pedig... Hinari chan...a testem... nem mozdul...
Kapkodva vette a levegőt, még nem állt helyre koránt sem az állapota. Tele volt pixelsebekkel a mellkasán, de a kezein is, illetve néhány a lábán is éktelenkedett. A szavait pedig hadarta, néhol be se fejezte az egyiket, már a másik szó elejét formálta az ajkaival. Feldúlt volt és értetlen. Lerítt róla, hogy talán még Hinarinál is kevésbé érti, hogy mi történik most vele.
Aztán elájult. Az íja, amit emlegetett, ott hevert mellette. Az a szép rubinvörös íj.

Sokáig aludt. Nyugtalan, egyben mély ájulásban. Volt olyan, hogy ráncolta a homlokát közben, vagy motyogott valamit maga elé, de ha szavak is voltak, amik sokszor inkább csak hangok egyvelege, akkor sem bírtak jelentéssel. Összefüggéstelen szófoszlányok lehettek. Egy biztos volt, nem ez élete legpihentetőbb szunyókálása. Amikor felébredt, akkor csak lassan nyitotta ki a szemeit. Idegen helyen feküdt, idegen kanapén, és megint csak a plafont láthatta. Elege volt belőle, így egy mozdulattal, amit nagy szerencsére, nem kellett megbánnia, mert újfent tünetmentes lett fájdalmat, főleg hosszú távú fájdalmat illetően. Körbe nézett, ha ott volt Hinari, akkor kissé csodálkozva, de örömmel szólította meg. Az ájulása előtti rész elég ködös volt, így még nem tudta teljesen a helyére tenni.
- Szia. ... Hol vagyok? o.o
Nézett fel a nagy kastély szerűn belső térre. Ámulatba ejtő látvány az nem kétség. Ha viszont nem volt vele senki, (ami nem meglepő, hiszen órákig aludt), vagy netán csak Nestor lenne ott, akkor eldöntötte, (ignorálva a sárkányt), hogy jár egyet, majd megpróbált lelépni a földre. Ment! Nem szédült meg, nem émelygett, és ez felbátorította útjának folytatásában.Úgy nézett ki, hogy teljesen jól van, míg mikor még aludt, akkor is volt, hogy bevibrált az avatarja, de mikorra felébredt, már teljesen megszűnt ez is.

_________________
Északi rész - Page 8 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Északi rész - Page 8 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Északi rész - Page 8 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi5187/5300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Hinari on Csüt. Szept. 19 2013, 01:23


Az eső apró, átáztató cseppekben hullott alá, ám a céhház előtti köveken való koppanása sem volt elég hangos, hogy elnyomja a fiú halk és kimerült hangját. Örültem, hogy magánál volt, na és persze annak is, hogy felismert, így azért kevesebb volt a baj, bár a folyamatosan csökkenő életsávja miatt aggódtam most a leginkább, arra nem volt idő, hogy máson is rágódjak. De hát védett övezeten belül vagyunk… Nem értettem, ám szerencsére nem is kellett, Alex elkezdte mondani, de egy erőteljes rántással kihúztam belőle a kést, ezáltal további pihenésre ösztökélve őt.
- Majd később. Most pihenj – mondtam neki ellentmondást nem tűrő hangon, a fiú viszont hajthatatlan volt, szakaszosan beszélt, ám nem összefüggéstelenül. Sokmindent megtudtam, azonban mégtöbb volt, amit nem, s Alex sem volt olyan állapotban, hogy faggatni lehessen – Semmi gond, mostmár biztonságban vagy – karoltam belé, és Nestorral együtt felhúztuk a földről. A lépcső nedves volt és csúszós, a sárkány viszont határozottan tartotta a srácot, s mielőtt elindultunk volna, én még lehajoltam az íjért, melyet a bossharcon láttam először.

Elájult, bár nem is vártam mást, s mivel a veszély elmúlni látszott, lévén szépen emelkedett a fiú életcsíkja, így a kanapé helyett egy földszinti vendégszobában fektettük le őt, potionra nem volt szükség. A homlokára tettem a kezem, majd el is húztam onnan, a valóságból berögzült mozdulatok azt tanították, nézzem meg, van-e láza. Láz azonban nem létezett, ahogy betegségek sem, a gyógyulást pedig a lassan narancssárgába forduló életéből szépen be lehetett azonosítani. Betakartam őt, s leültem mellé az ágy szélére, fejemben kérdések és kétségek cikáztak, egy újabb támadás, méghozzá egy erős játékos ellen, egy frontharcos ellen… Nem tetszett a dolog, kicsit sem, s már éppen készültem kétségbeesni, amikor Nestor a vállamra tette a kezét. Nem szólt, ám tudtam, mit szeretne, bólintottam, és egy sóhajtás után felálltam: az ágy melletti faasztalkán próbálkoztam egy teát készíteni, jártasság híján viszont igen nehézkesen ment, így végül feladtam, és más módszerhez folyamodtam.
- Nestor, ne mozdulj mellőle… kérlek – fordultam a kissárkány felé, majd kiléptem az ajtón, és a sütiszoba felé vettem az utam. Szophie egyik legjobb ötlete volt a hely, ahonnan seperc alatt lehetett édességeket szerezni, egy kis tálkát vettem le az egyik polcról és egy bögrét, s amíg előbbit mindenféle sütivel, az utóbbit gőzölgő forrócsokival töltöttem meg. Nem tudtam, mennyi ideig ülhettem mellette, illetve mennyi időt vett igénybe a csoki összeszedése, mindenesetre mire belöktem az ajtót (merthát mindkét kezem tele volt), addigra már a fiú is talpon volt, éppen az ágyból igyekezett kifelé. Végignéztem rajta, ő kérdezett, én viszont csak letettem az asztalra az édességeket, és visszanyomtam őt az ágyba.
- A JL céhházának egyik vendégszobájában vagy – feleltem végül mosolyogva – Itt egy kis forrócsoki meg süti is, ha kell – emeltem fel a bögrét és adtam a kezébe, majd a tálat is elé tettem – Örülök, hogy már jobban vagy, viszont még ne nagyon járkálj – folytattam, továbbra sem véve tudomásul, hogy ez itt Aincrad, ahol ilyesfajta elővigyázatosságra sincsen szükség – Kérsz még valamit? – kérdeztem végül, majd leültem oda, ahová eddig, Nestor pedig az ajtó mellé állt, mintha csak egy biztonsági őr lenne, aki óv minket a lehetséges közeledőktől.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi14712/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Szept. 19 2013, 13:48

Épp tette volna meg az első lépéseket, mikor betoppant a lányka. Felderült láttán, s kiegyenesedve köszöntötte, majd ugye rákérdezett a helyre, ahol épp voltak. Az addig okés volt, hogy egy szoba, és egy pihe-puha ágyikó ^^ , de nem emlékszik olyanra, hogy járt volna itt. Hinari azonban készségesen válaszolt neki, nem váratta meg a válasszal. Akart volna kijjebb is menni ha lehetséges, ám a lány  vissza tessékelte az ágyba. Leült, s úgy nézett vissza rá. Egy picit értetlenül állt, azaz ült <.< a jelenség előtt, de még mielőtt szóvá is tehette volna, kézbe kapott egy bögre forró csokit. *-*
Vidáman rázta meg a fejét, a forró csokit bámulva, majd Hinarira szegezve mosolygó zöldjeit.
- Ü-üüm, ^^ mintha csak gondolatot olvasnál Hinari chan. Tulajdonképpen nagyon szomjas vagyok. :F
Azzal bele is merült a forró csoki rejtelmeibe. Előbb egy kisebb korttyal kezdte, majd nagyobbak következtek. A harmadik-negyedikre el is fogyott. :3
- Arigatou, tasukatta ^^
A forró csokira értette, de valóban Hinari mentette meg, és ezzel lekötelezve érezte magát. Ám nem bánta. Hinari channak nem szégyen a lekötelezettjévé válni. ^^
Aztán a sütik felé sandított.
- Szabad? Surprised
Kérdezett előbb rá, majd csak utána nyúlt egy habos felé. Csak az első falás után "vette igazán észre" Nestort, és jó vendég módjára intett a sárkánynak. Ismert pár idomárt, meg hallomásból is tudja, hogy a saját petek úgy viselkednek, mint ha játékosok lennének, így a világ törvényeinek értelmében, neki is kijár az efféle tisztelet.
- Üdv, Nestor. Smile
Majd újra csak Hinari chan felé fordult, aki mellette ült az ágyon.
- Sajnos nem nagyon emlékszem, hogy kerültem ide, történt valami, ugye? :S 
Arra emlékszem, hogy fájt az oldalam....
-
kissé erőltetve az emlékeit, a plafon felé fordult, úgy beszélt, de persze mindvégig Hinarihoz.
- ... pedig nem kéne, hogy legyen fájdalom. :/

_________________
Északi rész - Page 8 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Északi rész - Page 8 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Északi rész - Page 8 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi5187/5300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Hinari on Pént. Szept. 20 2013, 10:04


Mosolyogva nyújtottam feléje a bögrét, örültem, hogy magánál van, na és annak is, hogy az élete is teljesen feltöltődött, immáron zöldben volt. Viszont még mindig nem voltam teljesen biztos benne, hogy jól van, ám nem feküdt vissza, helyette csak ült az ágyon, kezében a forrócsokival.
- Szólj, ha kérsz még, mert van bőven – feleltem, hiszen jól láttam rajta, mennyire jólesik neki, ha elfogadta, akkor hoztam neki mégegy pohárral, ellenkező esetben csak letettem az asztalra a bögrét, miután kiitta belőle a gőzölgő italt – Szívesen – mosolyogtam rá, miután megköszönte, igazán semmiség volt, ráadásul rá is fért, azok után, amiken az előző órákban keresztül mehetett. Aztán már nyúlt is a sütemények felé, ekkor nyugodtam meg csak igazán, hiszen ha valakinek ilyen jó étvágya van, az biztosan jól is érzi magát. Vagyis jobban. Amíg majszolta az édességet, nem szóltam semmit, sőt, magam is elvettem egy csokisabbat, hogy ne csak egyedül falatozzon, nekem is kellett ez a kezdeti ijedtség után.
Az azonban, hogy semmire sem emlékezett… roppantul fura volt, először nem is tudtam úgy igazán mit kezdeni a kérdésével, hát persze, hogy történt valami, máskülönben nem lenne itt.
- Hmmm, hát igazából Nes talált meg téged a céhház előtti lépcsőn, és utána szólt nekem – kezdtem bele határozatlanul – Vibrált az avatarod és a védett övezet ellenére folyamatosan csökkent az életsávod. Nagyon megijesztettél – nem tudtam, pontosan mire kíváncsi, így elmondtam neki mindent, amit ki tudtam venni a tördelt szavaiból – Miközben bevittünk, motyogtál, valami támadásról, éshogy lefogtak, meg túl közel voltak, beszéltél fájdalomról is. Jah és az oldaladból ez állt ki – tettem elé az említett fegyvert óvatosan – Egy árnyharcosé, miután kihúztam belőled, nem vesztettél több hp-t, így biztosan ez okozta, csak azt nem tudom, mégis hogyan – néztem rá tanácstalanul, ilyet még nem tapasztaltam itt, Aincradban – Te mikre emlékszel?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi14712/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Szept. 20 2013, 11:34

Látszólag vidáman kortyolgatta a forró csokit, majd Hinari felvetése után szinte felcsillanni látszottak a szemei. Kért még nyújtva a bögrét, amit az előbb kapott, és amiből már mind kiitta a meleg italt. Amíg Hinari hozott egy újabbal, kissé hátra dőlt a kezeivel támasztva meg magát, és úgy ültében nézte meg a kis szobát. Átlagos vendégszobának tűnt. Egy ágy, egy asztal, székek, ablak. Érdekelte volna, hogy hová néz, de ekkor belépett a lány, s magába fojtotta a kíváncsiságát. Amíg a második bögre csokival nem végzett rá sem nézett a süteményekre, utána viszont megkívánta, így egy illedelmes "szabad?" után elvett egyet, majd ha elfogyott, akkor még egyet. Így falatozott egy darabig, és persze örült, hogy Hinari chan nem csak nézi, hanem eszik ő is vele együtt. Elég kellemetlen volna ellenkező esetben. Ködös volt az ébredése előtti emlékképei, és eléggé hihetetlen is, így rákérdezett a lánynál, hátha tisztul valamelyest a saját emléke is, a válasz után. Jól sejtette. A lány sok mindent elmondott, amik előhozták belőle a kellemetlen képeket. Nem kerülte el ugyan a figyelmét, hogy a kis mob mentette meg végső soron, és akart is hangot adni, neki, hogy "hálás" érte, de a kezébe kapott tőrtől feltolultak az emlékképek. Megrázkódott a hatása alatt. S szabad jobb kezével ösztönösen az oldalához nyúlt. Ahol a seb volt. Egy pár pillanatig némán szugerállta a kést, majd letette maga mellé, és újabb hallgatag pillanatra kárhoztatta a helyet azzal, hogy behunyta a szemét. Meg kellett emésztenie. Nem felejtette el, csak újra fel kellett fognia, amit akkor abban a fejetlenségben csak kevéssé sikerült.
- Akkor nem rontottam el. Védett övezetben voltam, mégis fogyott az életem...
Csak ekkor nézett Hinarira. Valamire rájött, és feltett szándéka volt, hogy mindent elmond a lánynak, amit csak tud. Semmi kétsége nem volt afelől, hogy bízhasson benne.
Nyugodtan beszélt, és nem hadart, de a hangjában ott motoszkált az ijedség.
- Azt hiszem a támadás és a fájdalomérzet között nincs kapcsolat. Amennyire fel tudtam akkor mérni, ők is meglepődtek rajta, mikor tapasztalták rajtam.
Az viszont fontosabb, hogy nekik mi a céljuk. Elmondok mindent, ami tudok.
Többen voltak. Az volt a furcsa, hogy csak egyikük volt vörös indikátoros, a többiek zöldek voltak. Épp csak akkor sárgultak be, mikor engem sebeztek meg.
Nem beszéltek sokat, azon kívül, hogy mennyire élvezik ezt, de az egyikük azt mondta, hogy "Ne hősködj."
Talán ... azért támadtak meg, mert frontharcos vagyok?

Kérdés volt, csak találgatott. Aztán ráncolni kezdte a homlokát. Valamit kifelejtett az egyenletből, és mikor megvilágosodni látszott, szinte felkiáltott.
- Az íjam!
Ezzel egy időben húzta le jobb kezével a menüjét, ami azonban fogadta, az a teljes káosz. A menü elé került egy figyelmeztető tábla, amit nem lehetett lekattintani, és amit Hinari is tisztán láthatott. Alex nagy meglepetésében meg is mutatta neki. Az pedig ami benne állt, sokkal nagyobb hord erejű volt, minthogy az egész tábla, a menüvel együtt vibrált. Úgy ahogy korábban az ő avatárja is, mintha eltűnni akarna.


Kód:
Folyamat megszakadt. Rendszer újraindult.
Kérem válasszon kasztot.
Kardforgató
Harcos
Állatidomár
Árnyharcos
Lovag

_________________
Északi rész - Page 8 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Északi rész - Page 8 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Északi rész - Page 8 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi5187/5300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Hinari on Pént. Szept. 20 2013, 22:22


Elmosolyodtam, amint felém nyújtotta a bögrét, bólintottam hát, és felszaladtam a sütiszobába újratölteni azt. Visszafele már lassabban jöttem, hogy ki ne borítsam, és csak a küszöbön jöttem rá, hogy tulajdonképpen egyszerűbb lett volna elrakni az inventoryba, és kész. A történtek viszont eléggé feldúltak ahhoz, hogy mindent előre megtervezzek, egy kis lassítás pedig sohasem árt, főleg ha közben van időd gondolkozni. Furcsának találtam a történteket és ijesztőnek, próbáltam végigvenni magamban, amiket tudok, miközben leértem.
- Itt is vagyok – löktem be a félig nyitott ajtót, majd mindketten leültünk, hogy megbeszéljük a történteket egy kis sütizés közben. Elmondtam neki, amiket én tudok, noha nagyjából annyi volt, amennyit ő mondott nekem, bár ezekre láthatóan nem emlékezett. Viszont amiket ő mesélt nekem… akaratlanul is Lewis halálára emlékeztettek, mag a szó, az egyetlen, amit a fiúnak mondtak… hősködés… Magam elé néztem, hosszan, és emésztgettem a hallottakat. Frontharcos… támadás, és majdnem megölték. Éreztem, ahogy egyre csak nő és nő a torkomban az a bizonyos gombóc, elfordítottam a fejem, hogy ne láthassa könnyeim. Ennyi is elég volt, mostmár bizonyos, hogy van egy csoport, egy szervezet, akiknek a frontharcosok kiiktatása a céljuk. Talán ők végeztek a mi hősünkkel is… talán még nincsenek messze, ha a fiú pontos leírást adna, akkor talán… Ne hősködj. Meg fogsz halni, ha most utánuk mész. Mélyen beszívtam a levegőt, és próbáltam racionálisan gondolkodni, bizonyosan nekik is van teleportkristályuk, mostanra már akárhol lehetnek. Lehet, hogy éppen minket figyelnek. Szó nélkül felálltam, és behúztam a függönyt, a szemem sarkából láttam, hogy Nestor is feszült, rá is hatással vannak a történések.
- Mondj el mindent róluk, kinézet, akármi – ültem vissza, hangom komor és határozott volt – Azon a küldetésen… tudod, ahol oroszlánok lettünk – kezdtem bele tétován – Nekem se maradt meg minden, talán elmondtam már neked, nem tudom. Tudod, hogy én lettem a JL új vezére. Lewist megölték… pont a küldi előtti napon – keserűen nevettem fel, annyira fájt még mindig az egész - Lehet, hogy pont ezek.

Tényleg nem tudtam, beszéltem-e már neki erről, vagy esetleg hallomásból tudja már, de nem számított. Információkat akartam, méghozzá elsőkézből. Közben megijedt, de én már mutattam is volna neki az íjat, hogy megvan, épségben van, amikor lenyitotta a menüjét. Egy pillanatra lefagyott, majd felém hajolt, hogy én is lássam a kiírást. Aztán tátva is maradt a szám egy másodpercre, majd homlokomat ráncolva meredtem újra és újra a panelra, hogy biztosan jól látom-e.
- Maradsz íjász? – kérdeztem, majd egy kis gondolkodás után azért hozzátettem – Szerinted mit jelenthet, hogy a rendszered újraindult? Lv 1-esen fogsz kezdeni? – lehet, hogy ő is gondolt már rá, azonban a kérdés jogos volt, kideríteni pedig csak azután tudtuk, hogy rányomott az egyik lehetőségre.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi14712/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Szept. 20 2013, 23:12

Saját szavain rágódott, míg a lány felállt, és az ablakhoz igyekezett. Csak egy kis része figyelte őt, nem tulajdonított a cselekvésnek semmi jelentőségteljest. A kinti világgal ellentétben, itt biztosak lehetne benne, hogy nem fogják tudni megtámadni, ha akarják sem. Ahhoz ki kell menniük a védett övezetből. Persze a kinti világban, jószerivel ilyen helyzetbe sohasem kerültek volna. Jószerivel.....
Hinari hangja megváltozott. Rémültnek látszott, s valami azt súgta, hogy ehhez nem ő volt a kiindulópont. Gondterheltté vált a szavak hallatán. Igen. Tudta ő is. Ahogy eltűnt a barátlistájáról az a fiú, egyből a Black Ironba sietett. Jobban örült volna, ha egyszerűen levette volna Lewis a listájáról, de persze ő nem olyan ember. Nézve Hinarit, csak még jobban megerősödött benne a felismerés, hogy a céhvezérük, valóban jó ember volt. Nem tévedett, amikor bizalmat szavazott meg neki. Szívből kívánta, hogy kint találkozhassanak, és nem halt meg. Azonban ők nem kockáztathatnak, amíg a játék fut.
A panel, ami előtte volt, és vibrált, bántva a szemet, olyan rosszul jött ki. Ő az íjáért aggódik, mikor sokkal fontosabb problémájuk van. Lehet, hogy egy olyan céhvel van dolguk, akiknek eltökélt szándéka meghiúsítani a kijutást, és akik ezért a célért nem álltalnak embert is ölni akár. Még ha nem is hiszik, hogy ez valóban így van, nem zárhatnák ki a lehetőségét. Különben is, ő is találkozott ezekkel, és nem úgy néztek ki, mint akik nem élveznék. Még azután is, hogy kiderült, Alex rézi a fájdalmat. Elvileg egy egészséges ember ekkor azért leállt volna.
Nem szólalt meg. Jobb tenyerébe temette az arcát, de nyitott ujjain keresztül láthatók voltak zöld szemei, melyek arról árulkodtak, hogy egyik borús gondolatról a másikra ugrik magában.
Az ő esete, ami összevonható Lewiséval, Lewist megölték, valószínűleg játékosok, a támadás, csak egyikük piros... biztosan azért nem támadott a lovag sem, amiért ő sem. Zöldeket kellett volna sebeznie. A felismerésre kitágultak a pupillái, de ezen kívül nem adta még jelét, hogy beszélni is tudna. Habár nem telt sok időbe, míg átfutottak rajta a gondolatok, de Hinarinak biztosan hosszú percek lehettek. Talán túlságosan is. Alex csak morgott maga elé, fogcsikorgatva, és tenyerébe temetve arcát, bámult előre.
~ dame, .... az én esetem más volt... vagy Lewis is érezte azt a fájdalmat, amit én? Az nem lehet, hiszen ők is meg.... de a piros indikátorost nem láttam... ha ilyen képességgel bír, akkor nagy veszélyben vagyunk.... Kayaba tényleg kiosztana ilyen képességet, és pont egy ilyen alak kezébe került?.... mazui, ez nagyon nem jó...
rendszer újra indult.... folyamat megszakadt....~

Bezárta a panelt. Becsukta a szemeit.
~ De hát nem is volt ott választhatónak íjász, és a táblát nem tudom eltüntetni. ... ~
Felállt. Vett egy levegőt, és habár eltökélt volt, nem tudta leolvasztani magáról a fancsali ábrázatot. Odament Hinarihoz, és megfogta a vállait két oldalról. Határozottan, de gyengéden. Persze most még íjász vagy mi fene, így nem is tudná másképp. Meg védett övezet....
Majd még mielőtt beszélt volna, halványan megingatta a fejét.
- Te is nagyon jól tudod, milyen erős volt a vezéretek. A tény, hogy meg tudtam szökni ezek elől, kizárja azt, hogy ők ölhették volna meg.
Teljes meggyőződéssel beszélt. Megingathatatlansága pedig egész testtartásában visszatükröződött, de a zöld szemek is kemények voltak. Már nem mosolyogtak, ahogy a gazdájuk sem. Komoly volt. A mondat után egy kicsit még várt, belefúrta saját szemeit a lányéiba, de végül elengedte. Új gondolat kerítette hatalmába.
Meg kell tudnia, hogy a fájdalomérzet ennek a bandának köszönhető e, vagy valami másnak, és erre már volt is egy ötlete. Az ágy felé fordult, ahova a tőrt tette le. Halkan beszélt, még mielőtt elindult volna felé, ám az első szó után el is indult, hogy megvalósítsa a tervét. Gyorsan cselekedett, és biztos kézzel. Nem tántorodott meg. Már fejben lejátszotta, és fel volt készülve a legrosszabbra is.
- De talán az segít, ha tudjuk, hogy ez mire képes.
A "képes" szónál felemelte a tőrt, de nem úgy, mint aki nézegetni kívánja, hanem sokkal inkább, mint aki használni, és aki használni is fogja. Megpörgette a kezében a fegyvert, így készítve fel magát, majd bal kezében tartva a tőrt, a jobbat meg maga elé téve alkarral fölfelé, föntről szúrva, megvágta magát. Egész hosszan ejtett vágást, a csuklótól a könyökhajlatig, azaz ejtett volna, ha a rendszer le nem tiltja. Védett övezet...
Nem esett hp-ja, és nem is fájt. Úgy maradt kezében a tőrrel. Épp csak megúszta sérülés nélkül, de már egy újabb gondolat fogalmazódott meg benne. Mi van ha védett területen kívül próbálja meg?

_________________
Északi rész - Page 8 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Északi rész - Page 8 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Északi rész - Page 8 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi5187/5300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Hinari on Hétf. Szept. 23 2013, 20:06


Mintha már órák teltek volna el, én a gondolataimba mélyedve merengtem, egyre inkább belelovalva magamat a gondolatok forgatagába, melyek lassacskán megerősítették bennem, hogy a történtek nem lehetnek véletlenek. Ez pedig még az eddiginél is borúsabb jövőt remélt, melyben még a frontharcosok sincsenek biztonságban, kifigyelik, majd levadásszák őket, mint holmi vaddisznókat, egyesével, hiszen akkor veszélytelenebb. És ez még csak a tizedik szint. Így is kevés játékos harcol a bossok ellen, és ha közülünk választanak áldozatot, még húszig sem fogunk soha eljutni. Összeszorult a gyomrom: az előjelek rosszabbak voltak, mint vártam. Kezeim ökölbe szorultak, nincs más út, igaz a leírás tartalmazott egy csöppnyi információt valamiféle kristályról, ami gyilkolás nélkül segít eltávolítani a bűnözőket, de amíg fel nem fedezi valaki, addig egyértelműen mi vagyunk hátrányban. Akiknek feltett szándékuk életben hagyni mindenkit, mégha az illető nem is szolgált rá.

A fiú mozdulása zökkentett ki, felállt, s felém igyekezett, ám amikor végignéztem rajta, rögtön felidéztem az állapotát, ahogyan rátaláltunk.
- Lehet igazad van – mondtam egy rövidke szünet után, halkan, és elfordítottam a fejem. Meg akartam nyugtatni, ám én korántsem voltam meggyőzve, s nem akartam, hogy ezt lássa rajtam. Erős volt, tény, de azóta eltelt majd fél hónap, és minden perccel erősebbek lesznek ők is. Lehet, hogy most is épp egy ártatlan játékos felé lopakodnak… Megráztam a fejem, próbáltam kiverni belőle az efféle gondolatokat, ki kellett vernem őket, ha nem akartam rövidúton megőrülni. Sóhajtottam, majd Alex tekintetét kerestem, ő viszont már a kezében tartotta a fegyvert. megijedtem, éppen magába akarta vágni, a lökött – Ne, várj – kiáltottam és nyúltam feléje, ám már késő volt, sebződés helyett viszont csupán a védett övezetre jellemző taszítóerő hatása nyilvánult meg – Mi lett volna, ha valami bajod esik? – méltatlankodtam, tényleg dühös voltam rá egy kicsit – Annyira nem fontos, hogy kockáztasd az épséged – folytattam egy fokkal halkabban – És eszedbe ne jusson – tettem csípőre a kezem, és az útközben aktivált gyorsaságemelő képességemet aktiválva, hirtelen emeltem karom, és fogtam rá a bicskára, majd vettem el tőle, ha engedte.
- Amúgy a menüddel mi lesz? Azért első szinten kezdeni nem lenne jó… - váltottam témát.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi14712/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 23 2013, 21:16

Hinari aggódása felettébb jól esett neki. Bocsánatkérőn húzódott is hátrébb kicsit, a tarkóját vakargatva jobbjával.
- Áhh, tudtam, hogy védett övezetben vagyunk, meg 2 hp ide vagy oda nem számít, nem igaz? Razz
Ugyan Hinari chan. Smile Jobb most meg tudnom, hogy vannak e a támadásnak utóhatásai, melletted. ^^

- Naaaa >< Én "hoztam" ide úgy igazságos, hogy ha nálam is marad. ˇˇ
Ez lenne a reakciója Hinari akciójára. Kis méltatlankodás, amiért a lány elvette tőle a "játékát". Igenis volt még terve az árnyharcos késsel. Az persze eszébe se jutott, hogy talán használni se tudná, mivel ahhoz fel kéne szerelnie, azt meg nem lehet, lévén ő íjász. Így valószínűleg a városon kívül is felsülne, de biztosan megnyugtatóbb lehet, ha nem sérül meg, és főleg, hogy nem fáj, mert most sem fájt, de hát mit tudhatjuk, míg ki nem próbáltuk? Kissé duzzogva felhúzta a szája szélét, ámbár nem volt mérges. Azért szerette volna vissza a kést. >.>
Habár. Elnézve a lányt, nem valószínű, hogy látja még ebben az életben. :|Olyan mérges rá, pedig igazán nem tett semmit érte. <.< Lányok, most haragszik rá a késes húzása miatt, de ha elmondana egy kis morzsát is a támadásról nem lepődne meg ha a lány fogná magát és elindulna. Neutral Nah ezért nem mond el semmit, és nem is tudja kihúzni belőle Hinari. >.>
Az utolsó kérdés azonban már egy ideje ott lebegett a fejük felett, majd Alex legyűrte a késztetést, hogy lehívja újra a menüjét. Hiszen tudja, mit találna.
- Hát... - lépett közben az íjhoz, és a vállára tette, útra készen. - .... egyelőre úgy hiszem, hogy nincs köze a támadásnak ehhez. <.<
Nem akart Hinarira nézni, így nem is kereste a lány szemeit, de ráerőltette magát, hogy felé figyeljen.
- Viszont nincs ok aggodalomra. A rendszer még mindig megvéd védett övezeten belül.
Aztán mégis lehívta a menüjét, bizonyítékul Hinarinak, hogy az igazat mondja. Felé is fordította a panelt.
- Látod? Nincs a választási listán az íjász. Lekattintani meg nem tudom. Azt hiszem új kasztot kell választanom, pont mikor kezdtem volna megbarátkozni ezzel. Rolling Eyes
Emelte meg a szép íjat, de mindeközben végig mosolygott. Nem esett nehezére, nála könnyen jön a mosoly, még ha belül üvölteni is akarna, vagy csak csöndben létezni, és nem szólni.
- Nem tudom még, mit válasszak, ehhez fog kelleni egy kis idő, ha nem bánod. Egyedül hoznám meg a döntést, de ígérem, hogy az elsők között tudod meg. ^^
Az első szintes dolog miatt meg ne aggódj, majd lesz ahogy lesz.
Majd talán küldök levelet róla, és ha lesz kedved, lejátszhatnánk egy újabb első találatig tartó küzdőteret. Smile

Felegyenesedett. Ekkorra már a lánynak is világossá válhatott, hogy menni akar, habár még nem mutatta a konkrét szándékát rá.
- Eddig veled tudtam a legélvezetesebbet játszani. Smile
Ó, most az Artes Limenben lakom, ha kellenék valamire. ^^
Na ja ne~

Ezzel egy határozott mozdulattal megkerülte a lányt, intve neki lazán, és remélte, hogy a mob (azaz Nestor Razz) se állja majd útját.

_________________
Északi rész - Page 8 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Északi rész - Page 8 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Északi rész - Page 8 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi5187/5300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Hinari on Hétf. Szept. 23 2013, 22:19


Most bezzeg próbálta eltusolni a dolgot, a lelkendezés is előjött, hát persze, mikor máskor, ha nem akkor, amikor itt vagyok és vigyázok rád. Tiszta sor. De akárhogy is szabadkozott, és továbbra is ingattam a fejem, kezemben az árnyszúró bicskával, mit a meglepetés erejével vettem el tőle. Ne is próbálkozzon, ilyet nem játszunk, de nem ám! Még a végén tényleg lesz valami baja…
- Ha megígéred, hogy nem játszol vele – forgattam a kést mosolyogva, majd ha megígérte, sem adtam oda neki, még csak azt kéne, úgyis első dolga lesz kipróbálni, ahogy kilép a céhházból – Talán majd máskor visszakapod – tettem még hozzá, hogy ha esetleg el akarná tenni emléknek, akkor megkaphassa, persze miután lecsengett ez az egész őrület a fejében. Ki hallott már olyanról, hogy magát támadja az ember, szánt szándékkal? Vajon a rendszer engedné? Utóbbira én is kíváncsi voltam, de azt hiszem ennek kiderítése még váratni fog magára.

Alex indult, menni készült, de azért még megnyugtatott, hogy nem fog a védett övezeten kívül mászkálni, legalábbis addig biztos nem, amíg nem rendezte le a dolgait. Mutatta a menüjét, és tényleg igaza volt, az íjászt sehol sem láttam – Hmmm, érdekes, talán csak egy bug, és visszajön majd – ötletelőztem, habár magam is tudtam, hogy erre vajmi kevés az esély. A fiú azonban egész jól fogadta, vagyis én a helyében teljesen kiakadtam volna, na persze főleg a Katana miatt… ő viszont látszólag nyugodt volt, s azt, hogy most egyedül akart lenni és újra meghozni a játék egyik legfontosabb döntését, megértettem – Hát persze – feleltem a mondataira, s bólintottam – Dönts jól! – tettem még hozzá egy mosoly kíséretében, majd megvártam, amíg kilép az ajtón. Nestor sem akadályozta meg, ő is érezhette a helyzet súlyát; szótlanul, karba font kezekkel állt, látszólag rám várva. Sóhajtottam, majd nyújtóztam egy nagyot.
- Nes, kérsz egy bögre forrócsokit? – fordultam felé és álltam fel én is - Azt hiszem, nekem most szükségem van egyre…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi14712/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Szept. 24 2013, 10:23

Csillogó szemekkel tette össze a kezeit, és mint egy kis szentély előtt, egy parányit meghajolt Hinari előtt.
- Jakusoku >< - azonban a kardforgató lány mégsem adta vissza. Fancsali képet vágott hozzá, és elhúzta a száját rá.
- Eee, kechi. <.<
Leirigyezte Hinarit \o/ Azonban annyiban hagyta a témát, és komolyabb vizekre evezett azáltal, hogy válaszolni látszott a lány feltett utolsó kérdésére. Elmondta, hogy nem tud íjászra kattintani, választási lehetőség híján, és mivel nem tudja lenyomni a nyomi figyelmeztető táblát, arra következtet, hogy új kasztot kell kezdenie. Valójában ő is félt attól, hogy netalán egyes szintre fog vissza csúszni. Könnyen meglehet. A fájdalom érzet után mindenképp, de nem akarta ezzel terhelni szegény Hinari chant. Elég problémája van így is, és a mai nappal ő is adott hozzá egy jó adaggal. Úgy érezte nincs joga a saját problémáival gyötörni a lányt, és nem is akarta. Ez az ő dolga, és ő is fogva megoldani. Épp eleget segített már a lány. Így elköszönt abban a hiszemben, hogy kiengedik, és Hinari chan is megérti, hogy nem menekülni akar, csak épp így lesz jobb most mindkettejüknek. Így lett, igazán hálás volt érte. Elköszönt, ám még mielőtt végleg eltűnt volna az ajtó nyílás mögött, még vissza fordult egy gondolat erejéig.
- Jah és, tartsd meg azt a tőrt.
Majd kapja a kt győztese. Wink

Ehhez egy sugárzó, és bizalommal teli mosoly dukált. Ami legalább is azt sejthette az újdonsült céhvezérrel, hogy nem szándékszik feladni, és a kt-nál bizony ő fog győzni. \o/


Előzmény

_________________
Északi rész - Page 8 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Északi rész - Page 8 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Északi rész - Page 8 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi5187/5300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 29 2013, 19:44

Alex: Természetgyűrű (+1 élet)

Hinari: Bronzgyűrű (+1 erő)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Danee on Szomb. Okt. 19 2013, 16:57

//Shukaku

- Elképesztő! - hangzott az erdő csendjét megtörve.
Danee, a Fehér Rózsa céh kardforgatója álldogált a fák között.
Meglepő mód, az erdős rész a Kezdetek Városának Északi negyedében terült el, mégis épp oly hatást keltett mint a növénykert, ám annál sokkal de sokkal nagyobb volt.

A rendes ebéd utáni sétája vezette ide, nem messze innen, egy kisebb utcácskában vetette ki magából a járókelők tömege, s ez idáig elgondolkozva barangolt az árnyas lombok alatt. Rémlett neki, hogy az egyik híresebb céh, a Young Justice céhháza valahol erre lehet, bár még sohasem járt itt, a céhtársak meséiből leszűrve, nagyon is valóságosnak tűnt:
A fák sűrűjében faként gyökeret verő, s a lombkoronák síkja fölé törő zöldellő tornyok sokasága.

Az avarban poroszkált tovább, amint kicsodálkozta magát, mely talán a korábbi őszről maradt itt, a gyér aljnövényzetű erdőben, s elméjét kiüresítve vidáman rugdalta az elsárgult faleveleket.
Ahogy tekintete elszakadt a levegőbe repülő barna és vörös levelekről, a távolban, a fák közt egy kislányra lett figyelmes. Egészen messze volt, mégis a szoknya-féleség, a haj, és a termete kétségtelenné tette, hogy egy leányzót lát.
- Zana-chan? - kérdezte önmagát, hiszen a céhtársának is hasonlóan fakó haja volt, és szinte mindig szoknyában látta

Úgy döntött, meglepi a leányzót, ezért felhagyva a játékszerével, a lehullott leveleket ügyesen kikerülve fától fáig osont. Zöld köpenye még segített is elvegyülni az erdő színeiben. Már nem járt messze, amikor a lány oldalán egy fehér tollassárkány bébit látott meg tekergőzni a levegőben.
- Hmm! Elysion is a közelben lenne? Létezik? Mit keresnek ezek itt ketten? - esett gondolkodóba. Elysion volt az egyetlen tollassárkány-idomár, akit ismert.

Hogy meggyőződésen a feltételezése igaz voltáról, csapott egy kerülőt, s majd ötven méterre a lány oldalánál lyukadt ki. Innen már jobban látszottak a részletek, kivehetőbbek voltak az arcvonások is. De ez a lány nem Zakuro volt. A hajszíne is kékesebb volt egy árnyalatnyival, és termetre is sokkal fiatalabbnak tűnt. Olyan fakó volt, nem csak a haja, hanem az arcszíne is, mint egy kísértetnek.
- Egy kísértet? Itt a városban? Létezhet ilyen? És mit keres mellette egy sárkánybébi? Ezt meg kell néznem közelről!

Egészen addig lopódzott az akrobatika terén szerzett tapasztalati segítségével, amíg mindössze már csak olyan 10 méter, és talán 3 fa választotta el tőlük.
- Innen már nem ráznak le, ha akarnak se! - bújt elő a fa mögül, s a ruháját megigazítva piszkosul gyors iramba váltott, árnyként suhant végig a rövid távon...
...míg nem egy göcsörtös fa gyökerébe be nem akadt az egyik lába
- Úááá! - szakadt ki a torkából a kétségbeesett hang, ahogy a futás hirtelen önkéntelen cigánykerékbe csapott át, s a nem tervezett attrakció pont a lány előtt pár méterre ért véget, egy kemény földetéréssel.

- Szia kislány, szia a sárkány! - tápászkodott fel, ösztönösen a fenekét dörzsölve, csak aztán jött rá, hogy nem, még mindig nem fáj.
- Eh-heh-he! Csak úgy sétálgat-ta-tok itt erre felé? - jobb nem jutott az eszébe zavarában
- Bocsánat, ha megzavartalak titeket! - tényleg nem az a lány volt akit ismert
- Tudod, nagyon hasonlítasz egy ismerősömre! A sárkány a tied? Idomár vagy? - ömlöttek belőle a kérdések különösebb gondolkodás nélkül

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi7010/7300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Okt. 19 2013, 19:12

/Danee/


-Rendben van Timidus, nagyon ügyes vagy, már csak egy kicsi kell, hét, hat, öt…
~Jó ötlet volt itt az avar fölött játszani. Tudom, hogy a madarak úgy szokták, hogy a fészek széléről reptetik a fiókáikat, de így tényleg jobb.~
*Felnézett az épület magas tetejére, az erkélyekre.*
~Timidus onnan szeretett volna repkedni, de az túl magas lett volna, nem tudtam volna rá vigyázni. Hopsz!~
-Vége Timidus, lejöhetsz!
*Ekkor a kis sárkány teljesen elengedte magát, és lehuppant az egyik levélkupacra.*
-Eszed tokja te! Fogadok, hogy ezt onnan fentről is megcsináltad volna mi?
*Timidus csak kis kuncogó sípolásokkal jelezte, hogy őt, Shukakuval ellentétben nem nagyon zavarja a magasság, egyáltalán nem fél tőle. Shu sokszor találta Timidust az ablak kilincsét babrálva, ahogy ki akart jutni a tetőre, hogy onnan repkedhessen. Sohasem felejtette el duplán bezárni, és minden reggel és este leellenőrizte, így eddig szerencsére a sárkány nem jutott ki.*
~Timidus nagyon jól repül, csak lusta. Nem is tudom, hogy mi lenne, ha eszébe jutna, hogy abbahagyja a repülést olyan magasan, amikor éppen megunja. Még szerencse, hogy pici, és még tud utazni a vállamon és az ölemben.~
*Ekkora a sárkány már el is bújt a levelek között, és onnan figyelte Shukakut, majd amikor ezt is megunta, és megsértődött azon, hogy a lány nem rá figyel, hanem megint elgondolkodott, szájába és mancsai közé vett pár levelet, Shukaku fölé lebegett és a fejére hullatta. A lány erre feleszmélt, összerezzent, majd nevetve söpörte le magáról a leveleket.*
-Majd meglátod milyen lesz, amikor a hó hullik. Te még nem is láttál olyat Timidus, pedig nagyon gyönyörű ám. Olyan szép fehér, mint te.
*Hirtelen eszébejutott valami, mire előkapta a füzetét és feljegyzett valamit.*
-Majd ha esni fog a hó, akkor megnézzük, hogy arra milyen szót találsz ki… de addig is, lássuk jól megjegyeztem-e, amit te tanítottál.
*Belelapozott a füzetébe majd egy lágy, hosszú e hangot hallatott, majd egy hosszú s-et.*
-Szép, és fehér. Mint te, Timidus. Ugye?
*A sárkány egy kicsit megbiccentette a fejét, majd kicsit másképpen megismételte a két hangot, kijavítva a lányt. Ekkor hallották meg a kiáltást, majd egy furcsa belépővel érkezett meg közéjük a fiú. A lány egy ideig csak pislogva nézte, még megijedni sem volt ideje, de a jó neveltetése így sem hagyta el, és illedelmesen válaszolt.*
- Prrriht, Vikht!... Pikk!
*Ezt a sárkány is megismételte, majd a lány megrázta a fejét, és helyesbített.*
- Jó napot… Nem… nem tudom… és igen. Izé… idomár vagyok és az enyém. Mármint a saját magáé, csak velem van. Timidusnak hívják. Ezt én tettem hozzá, mert a nevére nincs saját szava, mert azt én találtam ki.
*Miután vár egy kicsit rájön, hogy a fiú nem igazán értheti ezt, még hozzáteszi.*
-Timidus még nem tud beszélni, így én tanulom meg az ő szavait. Van róla jegyzetem is.
*Lenéz a kezében lévő füzetre, majd elpirul és a kezét nyújtja a földön fekvő fiúnak.*
~Egy ilyen ügyetlen fiú biztosan nem veszélyes, és Timidus szerint nem kellene félnem mindenkitől. Ő ezt valahogy nagyon jól érzi, és biztosan szólna, ha veszélyes lenne, és ő legalább nem lopakodott. Ilyen hangosan nagyon nehéz lopakodni, és még bocsánatot is kért… de azért óvatosnak kell maradnom.~
-Nem sétálgatunk, hanem gyakorolunk, és itt lakunk a céhházban.
~Biztosan látja, hogy céhtag vagyok, és ha tudja, hogy céhtag vagyok, akkor biztosan meggondolja, hogy megtámadjon, hiszen itt vagyunk a céhház mellett.~
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi12695/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Danee on Szer. Okt. 23 2013, 11:01

- Nahát, milyen aranyos kislány! - ugrott be első benyomásként - olyan tíz, tizennégy éves lehet? - találgattam magamban
- Helyes sárkányod van!
- Nahát, igazán rendes tőled, hogy ha már ő nem tud beszélni, akkor te tanulod az ő nyelvét!
Elfogadtam a felém nyújtott kezet, és felkecmeregtem a földről. Valamiért elpirult, de hogy mi lehetett az oka, sejtésem sem volt. Elsőre azt hittem, hogy amint becsapódok, visítva fog elrohanni, teljesen meglepett, hogy egy ilyen fiatal kislány, ennyire nyugodtan viselkedjen, még ha éreztem is zavarát, amikor majd csak dadogva rám köszönt.
Ösztönösen leporoltam magamról a faleveleket, rám tapadt füvet és sarat, de a nem épp átlagos kislány nem hagyott nyugodni.
Ráadásul a jelek szerint, nem csak úgy van egy tollassárkány petje, hanem egyenesen annak az idomárja! Lehet, hogy aktív játékos, és azért nem rémült meg az elfuserált belépőm ellenére sem? Mindenesetre furcsa, hogy ezek szerint nem vettek korábban észre, pedig még lopakodás képességem sincs. Igaz, mindent megtettem annak érdekében, hogy ne csapjak nagyobb zajt, mint egy közönséges erdei kisállat.
- Gyakoroltok? És mifélét? - mit tud egy idomár egyébként is gyakorolni a petjével, ezt Elysiontól se tudtam meg. De ahogy látom, ők egyelőre még az egymás megértését se sajátították el teljesen, úgy pedig nehéz lenne harcra edzeni!
- Ó, a céhház! - pillantottam a fák közt tornyosuló épület felé - szóval, akkor te a Young Justice céh tagja lennél? - kíváncsiskodtam tovább, majd gyorsan hozzátettem, hogy ne hozzam zavarba a kérdéseim sokaságával:
- Én pedig a White Rose céhtől vagyok, és Danee a nevem! Örülök, hogy megismerhettelek titeket Timidus és ... mit is mondtál, hogy is hívnak?


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 23 2013, 13:35-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi7010/7300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Shukaku on Szer. Okt. 23 2013, 12:57

/Danee/

*Shukakut meglepte, hogy a férfi ilyen érdeklődve reagált. Nem sokan értették, hogy miért ilyesféléket gyakorol Timidussal, és miért nem inkább a harccal foglalkozik. Sok könyvben olvasta már, hogy miként kell edzeni a peteket, hogy melyik küldetéseket ajánlják a kezdő idomároknak, hogy miként lehet a lehető leghamarabb eljuttatni a petet a következő szintre, de Shukakut mindezek egyáltalán nem érdekelték. Ő inkább a sárkányról szeretett volna minél többet megtudni, és azt, hogy Timidus mit szeretne, hogyan szeretné tölteni a napjait.*
~Miért nem a rendes úton jött? Miért nem figyelek jobban? Túlságosan belemerültem a gyakorlásba, és a céhház is biztonságot ad… tényleg jobb itt, mint az erdőben. Hisamének megint igaza volt.~
-Rendes? Lehet… nem tudom.
*Sohasem gondolt bele abba, hogy más idomárok esetleg nem így akarnának viselkedni, hiszen annyira egyértelmű volt számára, hogy ezt kell tennie.*
~Úgy látszik a többi kaszt nagyon keveset tud az idomárokról. Talán egy másik idomár nem csodálkozna ennyire azon, hogy nem csak a parancsokat szeretném osztogatni Timidusnak, hanem beszélgetni is vele. Persze… én is csak keveset tudok a…~
*Rápislantott az idegenre, de nem tudta még azt sem megítélni, hogy milyen kaszthoz tartozhat, de abban biztos volt, hogy nem idomár, vagy ha idomár, akkor nem egy jó idomár, mert nem volt vele pet.*
~Igen… én sem tudok sokat a többiekről, de a petekről annál többet.~
*Kicsit el is szégyellte magát emiatt, de azért a gondolat második fele megnyugtatta kissé, és igyekezett ezt be is bizonyítani mind önmagának, mind a fiúnak.*
-A repülést gyakoroljuk. Illetve csak Timidus gyakorolja, mert én nem tudok repülni, de ha tudnék, akkor sem szeretnék.
*Timidus ekkor megbökte a lányt az orrával, és egy kis elégedetlen morgás-vinnyogás hangot hallatott.*
-Izé…szóval repülni már nagyon ügyesen repül, azt nem kell gyakorolni, csak kicsit a fegyelmen kell dolgozni.
~Nem szeretném szegényt megsérteni, hiszen csak játszik. Pici még, jó dolog, hogy mókázik, de én nagyon aggódom érte… szerinte persze túlságosan is, de nem mindig lesz alatta levélkupac, ha éppen megunja a repülést.~
*Ezen elgondolkodva rögtön igyekezett helyesbíteni, hogy a sárkány ne vegye zokon amit mondott, bár Timiduson nem látszott, hogy ne értene egyet azzal, amit a lány mondott, mindössze Shu volt az, aki még mindig mindentől óvni szerette volna a sárkányt, még saját magától is. Timidus tudta a hibáit, és tudta azt is, hogy mikor engedhet meg magának egy kis lazítást.*
-Persze amikor harcolni kell, akkor nagyon ügyes és okos.
~A harc biztosan jobban érdekli a fiút mint a sárkány viselkedése, és Timidusnak is jól esik a dicséret.~
*Ez bizonyára így is volt, hiszen a sárkány rögtönzött is egy kis bemutatót, ahogy a levélkupacok közül előtörve egy másik levélkupacot tett teljesen harcképtelenné, majd az egyik győzelmi indulóját előadva repkedett körbe a széttépett és széttúrt kupac fölött. A lány a kérdésre csak bólintott, hiszen tudta, hogy úgyis látszik a neve melett a céhjelzés, és a fiú biztosan csak illedelmességből, vagy azért kérdezett rá, hogy mondjon valamit.*
-Nem mondtam, hogy hogy hívnak.
*Vallotta be őszintén, és újra lehajtotta a fejét, elszégyenlve magát, hogy az ilyen alapvető illemről is megfeledkezett.*
-Shukaku Onnanoko vagyok.
~Nem hiszem, hogy miattam jött ide, és nem is lenne jó, ha feltartanám, nem szeretném, hogy megharagudjon rám emiatt, vagy elkéssen valahonnan.~
-Biztosan Petert keresed… vagy a könyvtárat. Szívesen megmutatom mindkettőt... illetve Peternek csak a szobáját, mert nem tudom, hogy itt van-e.
*Halk füttyentéssel jelzett Timidusnak, aki a vállára szállt, és el is indult a céhház felé.*
-Csak az ajtóig kísérlek, mert Timidussal még nem fejeztük be a gyakorlást, és nem szeretném, hogy ellustuljon.
*A mondat inkább a sárkánynak szólt, aki méltatlankodó csipogásával jelezte is, hogy értette a célzást.*
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi12695/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Danee on Vas. Okt. 27 2013, 21:52

- Szóval akkor igazából, csak félted, mert túl szeleburdi a sárkányod! Hehe! Nahát ilyen furcsa idomár-pet párost se láttam még, de nagyon aranyosak vagytok így együtt! - fogtam a hasam nevetés közben, és feléjük böktem, ami ugyan cseppet sem val jó modorra, de igazság szerint, leginkább csak mímeltem az egészet
- Örülök a találkoztunk Shukaku-san!
- Szóval akkor a Young Justice tagja vagy, ne haragudj, de nem is figyeltem fel a céhlogódra, annyira meglepett hogy itt összeakadhatok bárkivel is, egy ekkora erdős parkban!
- Ami azt illeti nem Peterhez jöttem, ne fáradj vele, épp csak sétálgattam errefelé. Bár a Petereddel se találkoztam még, azt meg kell hagyni. Talán majd egy másik alkalommal sort keríthetünk rá, ha lesz még kedved bemutatni minket egymásnak!

És a könyvtárat? Miért keresném a könyvtárukat? Van ott valami fontos, ami nem csak könyv?
- De ha még szeretnétek gyakorolni Timidussal, akkor a világért se akarok a terhetekre lenni!
Kíváncsi voltam a lánykára, aki bár nem volt olyan kuka, mint amennyire az arcára volt írva, és ráadásul nagyon kedves és illedelmes volt, mégis a szavai azt sugallták, hogy útban vagyok
- Ha a White Rose kastélyának közelében járnál, nyugodtan ugorj be egy teára! Van egy remek, széles erkélyem, ami az erdőre néz, illetve magasan fölötte van... na mindegy is
- Hát akkor, Isten Önnel, Shukaku-sama! –
hajoltam meg mélyen, miközben a zsebemből előhalászva egy anyagzsebkendőt, párszor megpörgettem a kezemben, ahogy a barokk korabeli urak tették tiszteletük jeléül
Ha elbocsájt, akkor pár lépést hátrálok hajolgatva, majd kellő távolság után megfordulva eltűnök a fák között. Ha esetleg félreértettem volna, és ezt a tudomásomra is adja, akkor persze szívesen maradok még a társaságukban.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi7010/7300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Okt. 28 2013, 07:47


*A lány egy hang nélkül bólogatott a fiú szavaira, de azt is csak lassan, elgondolkodva tette, hiszen még azt sem tudta, hogy igazán egyetért-e azzal, amit a fiú mond, vagy egyáltalán mond-e valamit.*
~Furcsa idomár-pet páros? Vajon miért vagyunk furcsák? Én… nem is tudom, hogy milyenek lehetnek a többiek… mármint a többi idomár. Persze ismerem Hisamét és Petert, és látom néha a könyvtárost amikor olvasni megyek, de őt persze nem ismerem, de Hisame szerint kedves. Miért nem mondta Peter, hogy furcsák vagyunk? Miért hagyja, hogy itt is ezt mondhassák rám? Nem akarok olyan lenni mint a többiek, de furcsa sem akarok lenni! Nem akarom, hogy kinevessenek! A könyvekben csak javaslatokat adtak, nem írták, hogy aki nem így csinálja, az furcsa. Talán azt akarja, hogy harcoljak Timidussal, mert mindenki ezt teszi… és akkor nem leszek furcsa.~
*Nem volt dühös a fiú
ra, mindössze elgondolkodtatták a szavai, bár az, hogy kinevette, nem éppen esett jól neki. Azt, amit ezután mondott viszont még kevésbé tudta felfogni.*
~A Peterem? Mi az, hogy a Peterem? Talán azt hiszi…?~
*Arca teljesen vörössé vált, és gyorsan igyekezett elfordulni, de úgy, hogy a fiú minél kevesebbet vegyen észre.*
~Az oké, hogy Timidus az enyém szerinte… sokan gondolkodnak így… de Peter is? Blee!~
*Igyekezett elfojtani a kuncogást, ami a felvetésre megpróbált kitörni belőle, de elkalandozó gondolatai megint életre keltek, és saját szárnyaikat használták, nem nagyon érdekelve őket, hogy a lány kordában akarja tartani mindannyiukat.*
~Bár akkor én lennék Hisame anyukája, ami nem lehet olyan nagyon rossz dolog… de inkább maradnék a barátja. Milyen vicces lenne, amikor…~  
*Az elmélkedésből a fiú szavai zökkentették ki, aki először invitálta a saját céhükbe, majd furcsa rituáléval köszönt el, ami ismételten csak mosolyt csalt a lány arcára.*
-Én is örültem.
*Hajolt meg kissé.*
~És te is furcsa vagy, tudd meg!~
*Ennyiben is hagyta volna a dolgot, hiszen úgy vélte, hogy a fiú unja a társaságukat, egy felnőttnek biztosan nem nagy mulatság furcsa gyerekekkel beszélgetni, akik ráadásul még meg is zavarták a sétájában, akkor biztosan nem örülne annak, ha a furcsa idomár kislány még kérdéseket is tenne fel neki. Timidus azonban egyáltalán nem értett egyet a fiú távozásával. Egyrészt azért, mert az újra megemlítette a gyakorlás szót, és a sárkány tudta, hogy ez úgy kerülhető el legkönnyebben, ha itt tartja, hiszen azt, hogy fáj a hasa már rég nem hitte el Shukaku. A másik ok pedig az volt, hogy látta a lányon, hogy még kérdései vannak, de ismételten nem meri azokat feltenni, és nem akarta, hogy a társa szomorú legyen, és egyébként még neki magának is voltak tervei a fiúval. A sárkány hangos felkiáltással jelezte követelését, majd Shukaku felé fordulva kivillantotta fogait, halk morgást hallatott, majd a fiú felé intett a fejével.*
-Harcolni? Vele? Dehogy is Timidus, ne légy buta!
*Ezután a sárkány azt a szót ejtette ki, legalábbis a maga nyelvén, amit eddig általában csak szitokszóként használt, és talán az egyik legutálatosabb szó volt a számára. Ez a munka, a gyakorlás kifejezése volt, ami szerinte mindössze arra volt jó, hogy elvegye az időt a játéktól. Shukaku csodálkozva nézett Timidusra, majd a fiú után kiáltott.*
-Várj! Kérlek!
*Amennyiben a fiú megfordul, akkor halkan folytatja a beszédet.*
-Említetted, hogy a White Rose tagja vagy. Ha esetleg…
~Még el sem fogadtam a meghívását, előbb azzal kellene kezdeni. Ne légy ilyen ostoba!~
-Szívesen meglátogatlak egyszer, ha gondolod… és köszönöm a teát… de inkább a földön maradnék, ha lehet… nem szeretem az erkélyeket… izé… a magasságot… és Timidus miatt is… tudod.
*A szavakat csak kissé habogva ejtette ki, idegessé vált amiatt, amit Timidus mondott, és remélte, hogy a fiú tud neki segíteni, nem akart ezzel addig várni, amíg megtalálja Hisamét. Azonban nem akart azonnal ezzel rátörni sem, de Timidus egye nyugtalanabbá vált az ölében.*
-Vannak esetleg ott idomárok is?
~Még azt sem tudom, hogy ő micsoda.~
-Akiknek esetleg van sárkányuk… vagy te ha tudsz valamit, vagy…
*Sóhajtott egyet, és megpróbálta összeszedni a gondolatait.*
~Mindegy… most már úgyis mindegy. Úgyis furcsának gondol, ezzel már nem sokat rontok a helyzeten.~
*Nagy levegőt vett, és úgy döntött, hogy segítséget kér a fiútól. Ez egyszer már Peterrel bevált, és ha most esetleg megint kineveti, akkor sem fog történni semmi baj, hiszen sokan kinevették már.*
~Remélem Petert nem zavarja, hogy ilyen buta idomárt vett be a csapatába.~
-Sokat olvastam a könyvekben, és mindenhol azt írják, hogy a sárkányokkal sokat kell gyakorolni, mert nagyon élénk lények, és sok mozgásra van szükségük. Én igyekszem nagyon, de Timidus egyre inkább csak harcolni akar, és szerintem túlságosan erősnek hiszi magát, mert nagy szintekre szeretne menni, de egy ilyen alacsony szintű idomárral, mint én, biztosan senki nem szeretne oda menni, és én nem akarok kolonc lenni, meg, hogy vigyázzanak rám, és…
*Újra nagy levegőt vett, és lenyelte a gombócot a torkában, ami vöröslő arcával és lehajtott fejével jelezte, mennyire szégyenben érzi magát.*
-…én nem akarom, hogy Timidus bajba kerüljön, és azt sem akarom, hogy nagyobb legyen, mert akkor repülnöm kell rajta Peter szerint, de én félek a magasban, de Timidus pedig szereti, és én azt akarom, hogy Timidusnak boldog legyen, de…
*Könnyek szöktek a szemébe, és bocsánatkérően nézett a sárkányra.*
-…de én nem vagyok jó idomár.
*Térdre rogyott és sírva fakadt. Nagyon régóta nem érdekelte az, hogy vele mi történik, és nem vette fel a saját bajait. Az azonban, hogy nem tud megtenni mindent a sárkányért már nagyon régóta gyötörte, hiszen a könyvekben is újra és újra megjelent, hogy mennyire fontosak az idomár-pet kapcsolatban az együtt aratott győzelmek és az átélt csaták, és az, hogy a peteknek szükségük van arra, hogy néha harcolhassanak. Shukaku azonban túlságosan féltette Timidust, és bár jelentkezett pár küldetésre, ahol Hisame mellett biztonságban érezhette magát, és ahol volt esély arra, hogy többet tudhat meg a sárkányokról, vagy ahol esetleg valakinek segítségre volt szüksége, de sohasem kereste a bajt, és Timidusnak nagyon sokat kellett követelőznie azért, hogy csak a mobok ritkítása miatt kilátogassanak az erdőbe. Persze ha néha-néha egy vaddisznó rájuk támadt, akkor megvédték magukat, de Shu régóta látta, hogy ezek a ritka alkalmak kevesek lesznek Timidusnak, és félt is attól, hogy mikor kezd el a sárkány elégedetlenné válni.*
~Eddig csak a mobok, most egy ember ellen akar harcolni, legközelebb már a boss ellen vonulna. Nem akarom!~
*Könnyes szemmel nézett fel a fiúra.*
~Talán Peternek kellett volna mindezt elmondanom, de Hisamével még sohasem akart Timidus harcolni.~
-Gomen’nasai!
*Ez a bocsánatkérés halk volt, és érezhető volt benne, hogy nem azt sajnálta, hogy mindezt elmondta, csak a körülményeket, ahogy lezajlott. Ezután csöndben maradt, a sírást is abbahagyta, és csak várta a fiú válaszát.*


/Bocsi a kisregényért, de ezt a fordulatot már egy ideje tervezem. ^^" /
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi12695/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Danee on Csüt. Okt. 31 2013, 00:57

Egy halvány mosollyal ajkaim szélén konstatáltam, hogy a megfogalmazásomtól, mikor azt mondtam neki, Pétered, sikerült zavarba hoznom a kislányt. Láttam, hogy igyekezett gyorsan úrrá lenni rajta, de épp attól, hogy elfordult, lett még inkább feltűnőbb. Talán félreértette volna? Mindenesetre aranyos, ahogy belepirult, jól áll neki az a kis pír a halovány arcocskáján! Nem nagyon tudtam mit kezdeni a helyzettel, így hát búcsút intettem, és már indultam is volna tovább, de a szemem sarkából azért észre vettem, hogy valamiben nem értenek egyet ők ketten, s mielőtt valóban eltűnhettem volna a szemük elől, utánam szólt
- „Várj! Kérlek!”
Nem tudtam ellenállni a kérésnek, igazából nem is akartam, el se nagyon akartam menni, csak hát, valahogy nem találtuk a közös hangot, és amúgy se vagyok túl jó a gyerekek körében, a keresztfiammal se tudunk soha együtt játszani.
- Természetesen nem muszáj a magasba kiülni, bőven van hely a kastély parkjában is, vagy az egyik tálalóban, ha épp esne odakint! – s ahogy visszafordultam, hogy mindezeket elmondjam, jobb kezemmel lágy ívet rajzoltam a levegőbe, kicsit meg is hajolva hozzá, hogy szebben mutasson, amolyan invitáló mozdulatként
De láttam, hogy valami van a válasza mögött, valami, amit fél kimondani, vagy megkérdezni. Habogott, nyilván még nem álltak össze a szavak mondatokká, csak kívánságként lebegtek az elméjében. Sok mindenre felkészültem, de amit kérdezett, az engem is kicsit meglepett:
- Hát... ööö... van idomárunk, három is... de... sajnos egyikőjük sem sárkányidomár. Snowcat és Sango mindketten nagymacska tulajdonosok,  Enherielnek pedig egy griff partnere van, talán ő van legközelebb ahhoz, akit keresel!
- De amúgy ha Timidus megelégszik egy magamfajta kardforgatóval is, akkor szívesen segítek a gyakorlásban!

Azt hittem, értem, hogy mit szeretne kérni, azt  gondoltam edző partnert, netalán tán mentort keres, de amivel folytatta az valami egészen más volt. Furcsa mód meg tudtam kapaszkodni a gondolatba, mely egyetlen érzés körül lett szőve, és a mondataim már szinte különösebb gondolkodás nélkül bugyogtak föl:
- A tériszony egy szerzett képesség. Egyetlen kisbabának sincs tériszonya, imádják, ha a szüleik feldobják őket a levegőbe majd elkapják! A tériszonyt le lehet győzni. Apránként, mindig magasabbról próbálkozva. Az érzés, amikor megremegsz a magasság iszonyától, attól, hogy úgy érzed bármelyik óvatlan pillanatban lezuhanhatsz, az, amikor úgy érzed, hogy a torkodba emelkedik a gyomrod, ezt mind az agyad produkálja. Hallottam, hogy az indiánoknak nincs tériszonyuk, és a felhőkarcolókon dolgozó munkások nagy része közülük kerül ki.
Ha le szeretnéd győzni a félelmed, akkor meditálj sokat, és emeld a tétet mindig egy kicsivel. Tanulj meg bízni a sárkányodban. Még hozzá olyannyira, hogy ha le is ejt, bíz benne annyira, hogy tud, el fog kapni időben!

Nagyon elhitethette már magával, hogy ő egy szörnyű idomár, mert fokról fokra, ahogy mesélt, egyre elkeseredettebb arcot vágott, végül már a könnyei is ott szikráztak a szemében, ahogy a lombkoronán áttörő napsugarak fényében fürdette a kislányt a Meleget Adó.
Végül kiszökött a száján, az amiről oly nagyon meg volt győződve, s ott a szemem láttára roskadt térdre.
Odafutottam hozzá, s a karjai alá fogva, a hátát megtámasztva segítettem fel.
- Naaa, nem kell úgy elkámpicsorodni! – próbáltam némi érzelmesebb, együtt érzőbb hangot megütni a szokásos helyett, bár egy ilyen megszürkült szívű kora-vénnek, mint nekem ez igen csak kihívásnak bizonyult, Ott motoszkált bennem a késztetés, hogy mint anno Zana-chant, őt is megöleljem és bátorításként egy homlok-puszival felettesem el vele ezeket a butaságokat. De a céhtársammal ellentétben, ővele épp csak most találkoztam egy pillanata. Furcsán venné ki magát, ha minden kétperces ismerősömet ölelgetném!
- Dehogy nem, biztosra veszem, hogy remek idomár vagy! A magad módján – tettem hozzá, bár lehet hogy nem kellett volna, valahogy mindig elszúrom - Amúgy sem hiszem, hogy van két ugyanolyan idomár-pet páros. Szerintem minden idomár másként viszonyul a petjéhez. Bár én nem tartozom közétek, van azért egy macskám a szobámban... hehe, de nem akarom idomítani Lilit. Szerintem attól lesz valaki jó idomár, ha szereti a petjét, vigyáz rá, és olyannyira összeszoknak, és megbíznak egymásban, hogy a legkisebb mozdulatait is megértik a másiknak
Voltak még dolgok, képzetek amiket szívesen megosztottam volna vele, de valahogy nem egészen tudtam elképzelni a mostani elszomorodott arcával, ahogy Timidusszal futnak a hosszú füves domboldalon, miközben a sárkánya a szélben tekergőzve bohóckodik. És persze fura, vicces vidám hangokat adna ki, miközben Shukaku talán nevet. Igen, önfeledtem nevet.
De most már végkép fogalmam sem volt, miben is tudnék neki segíteni, vagy is hát annyi minden volt egyszerre, de már én nem értettem
Még mindig támasztva az imént felsegített lányt, az arcába hullt frufruját félresöpörve próbáltam valami rokonszenves mosolyt sugározni, és végre kibökni:
- Mégis miben tudnék akkor neked segíteni?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi7010/7300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Okt. 31 2013, 14:53


*Timidus szomorúan és értetlenül figyelte a jelenetet, és nem tudta, hogy mit tegyen, így szomorú csipogással picit hátrébb húzódott, és kérdőn nézett a fiúra. Halk, kissé vinnyogó pittyenését, amely egy rövid, de gyorsan emelkedő hang volt, még a fiú is érthette, még akkor is, ha nem is nézett rá a sárkány ábrázatára. Timidus tudta, hogy Shu az ő kérése miatt lett szomorú, őmiatta kezdett el sírni, de nem értette, hogy ez az egyszerű kérés hogyan érthette el ezt a hatást a lánynál. Azt tudta, hogy a lány nagyon óvatos a harcokban, és rengeteg mindent nem is szokott neki megengedni, de amikor legyőz valamit, akkor mindig meg szokta dicsérni. Most talán nem akarja megdicsérni, és ezért nem engedi gyakorolni? Mi rosszat tett, hogy nem kaphat dicséretet? Azt sem értette, hogy miként lehet félni a repüléstől, és bármennyire próbálkozott elmagyarázni a kislánynak, hogy egyáltalán nem veszélyes, Shu még nem értette annyira őt, hogy kifejthesse az érveit. Ahogy a fiúra nézett, valamiféle kérlelés is volt a tekintetében. Arra várt, hogy Danee magyarázza el a lánynak azt, amit ő szavak hiányában képtelen volt. Amikor Shu térdre rogyott, a fiúval együtt ugrott elkapni, és amikor így egymás mellé kerültek, akkor egy purrogó, szeretetteljes csipogást intézett felé.*
-Azt jelenti, hogy köszönöm.
*Mondta halkan, szipogva Shu, és megtörölte a szemét. Miközben a fiú beszélt, nem vágott közbe, nem mondott semmit, de a magyarázat végére már abbamaradt a sírás, és régóta először hagyta, hogy egy ember is olyan közel kerüljön hozzá, amilyen közel sokáig senkinek nem engedte. Azonban ez pár másodpercnél nem tartott tovább, csak addig, amíg újra erőt vett magán. Hátrébb lépett, és meghajolt.*
-Én is nagyon köszönöm.
*Még pár másodpercbe tellett, amíg teljesen megnyugodott, hangja kitisztult, légzése pedig újra egyenletessé vált.*
-Szeretem a cicákat. Nekem is volt egy cicám, még régen.
~Szegény Kenji is azon a délutánon tűnt el. Beszaladt az erdőbe, és… remélem jól van.~
*Leült az egyik levélkupacra és hátát az egyik fának támasztotta. Timidus lehajtott fejjel és bocsánatkérő vinnyogással fészkelte be magát az ölébe.*
-Semmi baj Timidus, igazad volt. Mindenben igazad volt. Te is olyan okos vagy, mint Hisame.
*Megölelte a sárkányt, pár rövid szót váltott vele, amit a fiú nem érthetett, majd újra ránézett Daneere.*
-Tudod, én megbízom Timidusban. Nem attól félek, hogy leejtene, hiszen mindig vigyáz rám. Nagyon sokszor mentette már meg az életemet, amikor még az erdőben aludtunk. Csak… félek, hogy én csinálnék valami butaságot a hátán, miközben repül, és… csak rossz érzés, de már próbálkozom, ahogy mondtad. A szobám is ott van, a legfelső emeleten.
*Mutatott a céhház egyik pontjára, amelyik valóban igencsak kilógott már a fák közül.*
~Már miért ne bíznék Timidusban? Miért mondtad, hogy furcsa páros vagyunk? Mit jelent az, hogy a magad módján? Miért akarsz nekem segíteni?~
*A gondolatok kavarogtak a fejében, rosszul érezte magát, amiért a fiú így láthatta, és haragudott is magára emiatt.*
-Én még sohasem csináltam ilyet. Mármint párbajozást.
*Hangja halk volt, végig a földet figyelte, keze lassú mozdulatokkal folyamatosan simogatta Timidus fejét.*
-Butaságnak gondolom igazából, hiszen mindenki másképpen harcol. Eleve van…
*Itt kicsit elgondolkodott, és magában számolni kezdett. Sokszor elolvasta már a játék minden leírását, de azok az információk, amik nem kötődtek valamiképpen az állatokhoz, kevésbé maradtak meg a fejében.*
-…hétféle kaszt. Mindenkinek lehet többféle fegyvere, és más harcstílusa, és még ott vannak a különleges képességek is.
*Újra gondolataiba merült pár másodpercig, majd feladta a számolgatást.*
-Ez nagyon sok lehetőség. A mobokkal harcolni van értelme, hiszen tudod, hogy a vaddisznó öklel, a kígyó harap… az emberek viszont olyan kiszámíthatatlanok.
~Talán naivnak fogsz gondolni, pedig ez szerintem nem is butaság… remélem. Nem nagyon értek a harcokhoz. Lehet, hogy inkább csöndben kellene maradnom.~
-És…
*Ekkor bökte meg Timidus az orrával a lányt, és bátorítóan bólintott felé. Ahogy Shu, úgy a sárkány is megnyugodott már, azonban jól ismerte a társát, és tudta, hogy nagyon fél feltenni azokat a kérdéseket, amikre nem akar igazán választ kapni. Régen ezeket neki mesélte el, amikor még nem tudta, hogy érti azt, amit mond. Amikor rájött, hogy a sárkány minden szavát értette, nagyon megijedt, de mára szerencsére eljutottak odáig, hogy a legtöbb dolgot megosztja a pettel… legalábbis Timidus így tudta. Ez a legutóbbi kifakadás sem érte váratlanul, csak a mértéke. Mindent tudott, amit a lány mondott, csak azt nem, hogy ilyen erősek a félelmei.*
- Miért mondtad, hogy furcsa páros vagyunk és mit jelent az, hogy a magad módján?
*Nyögte ki végül a szavakat.*
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi12695/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Danee on Szer. Nov. 06 2013, 20:43

Követtem Shukaku ujját, ahogy a magas torony teteje felé bökött, amikor a szobájáról megemlítette, hogy az bizony a legfelső emelten van. Még a tenyerem élét is a homlokomhoz tartottam, hogy ne vágjon a szemebe a nap, ahogy a magasba feltekintettem
- Háááát, olyan magasból még nekem is tériszonyom lenne, az biztos! Amúgy cseppet sem csodálom, hogy félsz a repüléstől, én sem vagyok másként vele: az alacsonyabb kilátókra még felmerészkedek, de egy TV torony már nekem is kihívás, ami pedig a sárkányon repülést illeti... hát... ilyen nyitott, motoros sárkányban se ültem még, pedig azt lehet még élvezném is!
Aztán láttam hogy újra elgondolkodott, nem szólaltam meg, nehogy belezavarjam a gondolataiba, amúgy is kíváncsi voltam, mi lehet az, és talán meg is osztja velem, és így is lett.
- Igen, a vadállatokra hasonlító szörnyek valóban sokkal kiszámíthatóbbak mint a játékosok. Azonban van egy csomó fantázia szörny, a Bétások által írt útmutató említ is jó párat. Azokról nehéz elsőre megállapítani, hogy milyen támadást fognak használni, ezért is jobb képezni magunkat a különféle helyzetekre, és a párbaj  erre tökéletes, hiszen a rendszer biztosítja, hogy senki nem haljon meg. Legalábbis a párbaj alatt. Ezért is érdemes biztonságos zónában párbajozni, hogy utána nehogy orvul ledöfjenek!
Remélem megérti, hogy nem olyan egyszerűek a szörnyek, mint ahogy elsőre elképezlete, és hogy van létjogosultsága emiatt a párbajozásnak. De közben a sárkánya megint noszogatni kezdte valamivel, és némi hezitálás után jött is a kérdés.
- Háááh... ilyet mondtam volna? - valóban, emlékszem rá, elég szerencsétlen szófordulat volt a részemről, de valamiképp mégis kitűntek az általam ismert  és hallott idomárok sorából
- Hehehe! - próbáltam időt nyerni némi tetetett kacagással, bár elég bénára és művire sikerült, azt hiszem
- Hát... igazság szerint te sokkal inkább aggódsz és törődsz a sárkányoddal mint, ahogy a többi idomárnál láttam. Az igazat megvalva még sose halottam olyanról, hogy az idomár kezdte volna el megtanulni a petje nyelvét!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi7010/7300Északi rész - Page 8 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Nov. 07 2013, 08:48


~Még neki is? Még ő is félne? Pedig nem úgy tűnik, mintha bármitől is félnie kellene. Biztosan magas szintű már, és kardforgató is. Őt biztosan nem gúnyolták a játék elején azzal, hogy csak a sárkánya képes megvédeni, és ő semmit nem ér.~
*Shu természetesen nem azon csodálkozott el, hogy a felnőttek is félnek, hiszen ennyire azért nem volt naív és tudatlan. Mindössze az lepte meg, hogy ezt egy ilyen korú fiú be is vallja neki. A fiúk általában igyekeztek bátornak mutatni magukat, hősködtek és hasonlók. Shu sem volt olyan lány, aki csupa fodros rózsaszínben tartott volna teapartit a sárkányával, -még akkor sem, ha páran, akik megtalálták azzal piszkálták, hogy csak babázni tartja Timidust, amiért nem harcolt folyamatosan-, de azért mind Timidus, mind Shu szeretett olyan játékokkal játszani, amiben ez a fiú biztosan nem állt volna be közéjük.*
~Még szerencse, hogy azt nem tudja, hogy az ablakot azért csukva tartom. Ott lakom a szobába, de kinézni még nem nagyon néztem ki.~
*Arra, hogy a fiú Timidust a motoros sárkányokhoz hasonlította durcásan elhúzta a száját.*
~Biztos össze sem hasonlítható azzal a géppel az, ahogyan Timidus repülne velem. Azokat a vackokat csak irányítod, és nem tudnak neked válaszolni, nem élnek. Micsoda butaság!~
*Azt, amit a fiú a harcokról mondott némileg megértette, bár még mindig voltak benne homályos foltok. Azok a mobok, amiket nem állatokról mintáztak a tervezők nem nagyon érdekelték Shukakut, de mivel azok is a környezetéhez tartoztak, így természetesen azokat is áttanulmányozta, de eddig még nem találkozott velük.*
-Miért akarna engem bárki is ledöfni?
*Merengett inkább csak maga elé, így halkan mondta ki a szavakat, de amikor kimondta a kérdést, rögtön észbe is kapott, és háta mögé rejtette azt a kezét, amelyen a kapcsolatgyűrűt viselte. Ez volt az egyetlen nagyon értékes dolog, amit elfogadott Petertől. Timidus persze az összes céhházban lévő csillogó ritkaságot magára öltötte volna, és teljes idomárlovagi díszben vonult volna a mobok ellen, de Shukaku egyrészt nem akart addig tárgyakat kivenni, amíg nem tud valamit ő is hozzáadni a készlethez, másrészt amíg nem képes őket megvédeni. Nem akart közbeszólni, de amikor a fiú a többi általa ismert és hallott idomárról szólt, akkor rögtön elhatározta, hogy részletesen ki fogja kérdezni, mit tud róluk. Az nem érte váratlanul, hogy a fiú idegessé vállt a kérdésére.*
~Ezért is nem akartam megkérdezni. Megint csak zavarba hozok másokat és idegesítem őket a buta kérdéseimmel.~
* Timidusra pillantott, a ’Látod, én megmondtam.’  nézésével, de amikor Danee azt mondta, hogy jobban aggódik érte, mint a többiek, akkor Timidus vette át tőle ezt a nézést, és még a nyelvét is kiöltötte a lányra.*
-Ne csúfolódj, és különben is te csak bajba sodornád magad nélkü…
*Súgta oda korholva a sárkánynak, amikor Danee befejezte a mondatát, de akkor megértette a fiú utolsó szavait is, amibe eddig nem gondolt bele.*
-Tényleg én vagyok az első?
~Az első? Az egyetlen? A jegyzeteim! Akkor biztosan azokból is csak az az egy van, és senki más nem tud olyanokat, és…~
*Megrázta a fejét, és megpróbálta letörölni az arcáról az izgatottságot és az elégedettséget, de a hangjában még hallható volt, amikor feltette a kérdését.*
-És… az baj? Szerinted nem így kellene viselkednie egy jó idomárnak?
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Északi rész - Page 8 Vo36oi12695/10100Északi rész - Page 8 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 22 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.