[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Go down

default [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Nov. 07 2016, 04:10

Már egy pár hete, hogy késéssel ugyan, de meglettek az eddig hiányzó képességeim. Bár még egyelőre nekem is meg kell szoknom, hogy vannak, mert elég gyakran elfeledkezem róluk. Legalábbis sima mobolásnál például alig-alig aktiválok valamit, pedig lehet jól jönne. Igaz, a farmolás csak a napi rutin, ami már-már begyakorlott dolog. Megszokásból összefarmolom a napi expet és aranyat. Csak a képesség-gyakorlást felejtem el mindig... Mondjuk az elmúlt jó pár hónapban amikor farmoltam, akkor is képességek nélkül harcoltam, igaz akkor még más okból. Vajon, ha akkor meglettek volna a mostani specek, akkor az ellövöldözésük is benne lenne a napi ritmusban? Minden bizonnyal igen.
De mindez előnyömre is válhat. Nem ismeri mindenki, bár... aki annyira akarja, az úgyis kideríti. De most nem is ez a lényeg. Az utóbbi időben egyre többet járok az arénába, igaz a legtöbbször csak nézőként. Általában csak szép kényelmesen lehuppanok a lelátóra, és figyelem a történéseket. Bár a harcoló felekről általában semmit se tudok, de azzal, hogy figyelek is tanulok. Egy új fogást, vagy egy új mozdulatot, vagy akármit. De az, amit hatékonyabb tanulásnak lehet nevezni, az, ha odalenn van az ember, és harcol.
Ma délután is itt ücsörögtem az aréna lelátóján, és eredetileg az volt a tervem, hogy megnézek pár meccset, aztán ahogy alakul. Csak épp elég nagy pangás van, én pedig most pörgök, mint a duracelnyuszi. Valamit kéne tennem. Nem tudom miért, talán megszokásból, talán pótcselekvés gyanánt lehívtam a menüt. Aztán jött a hirtelen ötlet. Vetettem egy pillantást a céhtársaik listájára, hogy vajon ki az, aki ráér, a közelben is van. Aztán végül Alexnek kezdtem el egy üzenetet pötyögni:Szia!
Nem tudom, hogy ráérsz-e, de ha van kedved, összefuthatnánk. Egy kis nap végi levezető gyakorlás, erőösszemérés, utána meg amihez épp kedvet kapunk.
Itt vagyok az aréna közelében.Majd miután elküldtem az üzenetet, kisétáltam az aréna elé, szép komótos tempóban tettem egy-egy kört, közben rápislogtam a térképre, hogy merre jár Alex, illetve hogy egyáltalán ráér-e. Egy kis gyakorlás szerintem neki sem árt. Beszélgetni sem mostanában beszélgettünk, legalábbis úgy komolyabban nem. Szóval csak a kellemest a hasznossal. Aztán majd úgyis meglátódik, hogy mi sül ki ebből a délutánból...

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi9303/9700[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Nov. 07 2016, 10:36

Al kun épp az esti jól megérdemelt sütijét majszolta egy kiadós kazamata után. Volt, hogy egyedül járt el ilyenekre, és persze mindvégig a zsebében, a keze ügyében tartva a hazatérés kristályt.Megígértette Hinarival is ugyanezt, s bár  a lány elég óvatos, jobban esett a szavát venni. Így ő is hasonlóképp tett. Eddig se hanyagolta el a védelmi előkészületeket, de amióta a fejpánt védi attól, hogy ne essen össze fájdalmában egy sebzés után, még inkább. Szó ami szó a városban lődörgött egy krémessel a kezében, amikor megérkezett Ozirisz üzenete. Nem lepődött meg, nem először ugranak össze egy kis baráti kakaskodásra. Mosolyogva pötyörészett vissza egy kézzel a kardforgatónak, ami így hosszas procedúra lett. Közben haladt szép lassan komótosan a helyszín felé.

Kód:
Okka.
A közelben vagyok, szal nemsoká ott leszek. Helyszínt választottál már?Ha nem, egy shintó templom terét keress ki! *.* Torii kapuval és bambusz kerttel!

Aztán megérkezett a kívánt helyszínre. Oziriszt egyből meglátta  a jellegzetes fekete öltözékében. Már messziről csápolt lelkesen felé.
- Hahóóó! Nah milyen helyszínt találtál!? - Ő egy hosszú farmerben és egy vajszínű "The rock" pólóban feszített. Nah meg a vigyori pofija is elengedhetetlen volt. Az járt a fejében, hogy milyen szép is az aréna azon funkciója, amit helyszínválasztásnak hívtak. Bárhol játszhatnak szinte, bárhol! - Milyen volt a napod? x3 - Csak úgy tette fel a kérdést, semmi célja nem volt vele hacsak nem a haverkodás. És egyből meg is türtőztette magát, hogy ne kezdje el a saját napját ecsetelni. Ugye Hinarival töltötte a reggelt, a délutánt kis főzőcskézéssel, hogy bebizonyítsa újfent, egy férfias férfi jó a konyhában is, majd elment kazizni egyedül mert a lelkének jót tesz ha egyedül gyak le egy csomó szörnyet, aztán ráírt Ozi.

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi5187/5300[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Nov. 13 2016, 19:13

Szerencsére nem kellett sokat várnom. Ahogy elküldtem az üzenetet, alig egy-két perc múlva jött is a válasz. És ahogy számítottam rá, benne is van a mai mókázásban. Izé, gyakorló arénázásban. De úgyis mókázás lesz, Alexet ismerve. Ahogy a múltkor is, egy sima kazamatának indult, de egy az egyben feldobta a hangulatot azzal a „Mit kell adni a hasmenéses orrszarvúnak?” beszólásával. Pláne, hogy túl vizuális vagyok, és ahogy most is felidéztem az emlékképet, a lelki szemeim előtt láttam, ahogy szegény szerencsétlen vak orrszarvúak futkorásznak a rét közepén, és kétségbeesetten rohannak ahhoz az egy szem mobil wc-hez a tisztás szélén... Csak tudnám, hogy honnan a fenéből jön ez a sok hülyeség? Rolling Eyes
Mivel az aréna még mindig üres volt, és céhtársamnak pontos elképzelése van a terepről, bátorkodtam odasétálni a terep beállítására szolgáló konzolhoz. Még úgyis beletelik pár percbe, amíg ideér, szóval elkezdtem nézni a pályákat tartalmazó, elég hosszú listát. Egy-két célzott kereséssel pedig már csak néhány pálya maradt, ami shintó templomok terén van, a torii kapu és a bambusz keret is stimmel. A döntés viszont nehézkesebb. Van ahol kisebb a tér, van ahol nagyobb, van, ahol díszesebb a templom, van ahol egyszerűbb. Sőt, találtam olyan pályát is, ahol egy kis szigeten van a templom, egy tavacska közepén. Na, annak is megvan a hangulata.
Közben a nagy bogarászás közben ideért Alex is. - Halihó – siettem a srác elé, majd nyújtottam felé a jobbom – Ami a pályát illeti, keresgéltem egy kicsit, az a pár szóba jöhető pálya benn a gépben – mutattam a konzol felé – Remélem segítesz választani..
- Egész jó, köszi. A mai mobállomány rám eső részét levágtam, majd egy kicsit vadásztam, hogy meglegyen a mindennapi husi is. Aztán jöttem ide az arénába meccset nézni, de ahogy látod, elég pangás van... Aztán hirtelen jött az ötlet, hogy gyakorolni kellene az új képességeket, meg egy kis társaság is jól jönne – válaszoltam a srácnak – És neked hogy telt a napod? - tettem fel én is a hasonló kérdést, majd vártam Alex válaszát.


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 26 2016, 15:25-kor.

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi9303/9700[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Nov. 19 2016, 13:20

- Persze mutasd csak. x3 - Felelt jókedélyűen szőke harcosunk és a menu paneljét kezdte mustrálni elmélyülve. - Legyen ez! :3 - Bökött rá egy bambuszerdővel tarkított kis tisztással egybekötött szentélyre. Egyértelműen menőzni akart azzal, hogy leírtja majd szerencsétlen növényeket. - Úgy olvasom, hogy valahonnan még egy vízesés hangja is hallatszódni fog. Teljesen zen relax harc lesz, mint a szamuráj korban. : D Mit szólsz? ^^ - Nem sokat teketóriázott, ő a meghívott fél, Ozi biztosan egyet ért, szóval rá is nyomott a "kiválasztom" gombra. - Nyoh. Én kaziztam ma. - Persze, hogy nem Hinarit fogja ecsetelni a kardforgató fiúnak, meg még mit nem? Őrá tartozik? Na tehát akkor meg? Aha. - Kíváncsi vagyok a képességeidre. Úgy uncsi lenne ha elmondanád őket, de ígérd meg hogy potikat meg kristályokat nem használunk. Azokat tartogassuk. x3 - Ma valahogy be nem állt a szája. Amúgy is szeret beszélni, de ez az aréna feldobta. Hinari biztos lehet benne, hogy este legalább egy órán át fogja hallgatni a beszámolót. - Feldobjuk az aréna hangulatát. x3 Legyen úgy, hogy minden körben kell valami pluszt is csinálni... - lelassult, látszott, hogy épp azon gondolkodott, hogy mi legyen. - Megvan! Nem szabad hagyományos módon támadni. Néztél animéket? Hoolywood? Látvány filmket? Adjunk le egy showt! : D - Elképzelhető, hogy ezt már Alex kitalálta és Ozi hiába tiltakozna, de azért megpróbálhatja.... - Akarsz kezdeni? owo - nyoma sem volt a fiún a csapatarénán ért szívfájdalomnak. Nem mintha HalászAlex egy haragtartó egyén lenne, mega úgy is az már volt két napja is, azóta volt egy kazin.... épp ma kora délután.

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi5187/5300[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Nov. 26 2016, 16:37

Szerencsére Alex segített a megfelelő harci pálya kiválasztásában. - Részemről rendben – válaszoltam a fiúnak. Közben céhtársam már rá is bökött a panelon a megfelelő gombra, szóval hamarosan megkezdi a rendszer átalakítani az arénát, ahogy ilyenkor szokás.
Mint kiderült Alex kazamatázott a mai nap folyamán. - Melyik kazit vitted végig? Egyedül, vagy csapatban? - tettem fel a két kérdést. A céhes kazi óta motoszkált a gondolat a fejemben, hogy valamikor még kéne kazizni. Leginkább céhtagokkal, legalábbis egyedül még úgy érzem kevés lennék egy komolyabb kazihoz. Túl sok a mob, és általában akadhatnak meglepetések is. Mint például a legelső kazamata-kísérletnél, amikor szépen elteleportált a fél csapat. Egyedül meg... belefut az ember egy kupac mobba, amiknek fagyasztó vagy bénító képességei vannak, és akkor hiába a statok és a jó felszerelés, hamar vége a dalnak... Avagy a relative sok arany és exp ára a kockázat. A szintek közti kazamaták meg boss nélkül nem jelentenek túl sok kihívást, és egy kezemen meg tudnám számolni, hány kifosztatlan ládát találtam olyan helyeken...
- Japp, a potik és kristályok jól jönnek akkor, amikor szorult helyzetben van az ember. Egy barátságos meccsen szerintem felesleges, nem a győzelem a cél, hanem a gyakorlás. És elég hülyén érezném magam, hogyha pont a pazarlás miatt nem lenne poti akkorra, amikor igazán kellene...
- Feldobni az aréna hangulatát? Hmm, jó ötlet, bár Yuukit úgysem teljesítenénk túl ilyen szempontból... - eszembe jutott megint a fegyverátváltoztatós trükkje, meg a hirtelen döbbenet Hinari új fegyverén... azt hiszem ez még egy jó darabig eszünkbe fog jutni Rolling Eyes
- Hát, akrobatika nélkül kicsit nehézkes lesz látványosat alkotni, de üsse kő, egy próbát megér – válaszoltam Alexnek. Végül is akrobatika nélkül sikerült olyan szép látványosat esni, hogy a fél huszonnégyes szinten hallható volt az a koppanás...
- A nem hagyományos támadást pontosan hogy érted? Nem fegyverrel, vagy csak szimplán nem megszokott támadási formák? - tettem fel egy kérdést, amit nem ártana pontosítani...

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi9303/9700[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Dec. 03 2016, 11:53

Teljesen egyet értett a potis dologgal, és örült annak, hogy a felvetése meghallgatásra került, céhtársa is így gondolja, mint ő. Nah. A lényeg úgy is azon volt, hogy jól szórakozzanak, kicsit kiismerjék egymás harci taktikáit, bár ezt épp keresztülvágja az adrenalin utáni vágya, de sebaj. Nah meg nem utolsó sorban az sem elhanyagolható tényező, hogy expet szerezzenek. Csak ügyesen, kellemest a hasznossal. Így kell azt megoldani. Ebben a világban jól is jön ha nem lazsálnak. - áhh csak egy kis kazit a tizenötödik szinten. Egy régebbi boss kazin voltam, aminek anno nem vittem végig minden mellék szálát és most úgy éreztem, hogy ráérek. Megnézzük. unalmas volt, de legalább veszélytelen. - Nevetett, jó kedve volt, az aréna átalakuló félben és szívesen nézte végig a nagy átváltozást, miközben Ozival folytatott eszmecserét. Igazi idilli hangulat volt az egész. - Ühüm, akkor potik, kristályok kilőve. Nagyszerű. - Konstatálta a nagy megegyezés végeredményét, majd mindentudóan elhúzta a szája szélét. - Yuuki chan pervezitása egyedülálló marad, de kreativitásban még leverhetjük. ; ) -  Majd egy kérdést kapott kettőben, amire újabb sejtelmes mosollyal válaszolt. - Háááát, mit mondjak, bármi ami eszedbe jut és nem hétköznapi, támadásnál és védekezésnél egyaránt. Egy filmbeli jelenet, vagy animés stílus, bármi. x3 - Az aréna addigra már rendes arcát mutatta feléjük. gyorsan megvan egy ilyen skin felhúzás, a sao már nem egy kőkori wow. - Nos? x) - Még nem indult el a számláló, előbb le kellet okézniuk, meg persze elfoglalniuk a helyüket az arénán belül, így volt idő, a helyszín már le volt foglalva, csak a megegyezés, és a harci feltételek letisztázása volt hátra.

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi5187/5300[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Dec. 07 2016, 18:04

- Áh igen, ismerősek ezek a kazik. Egy időben túrázás és unaloműzés gyanánt használtam őket, hogy elinduljak például Tolbanából a néhai első boss kazamatáján át a második szint fővárosába, Urbusba. Vagy másik szintek között. Bár, az még rengeteg kobolddal ezelőtt volt... - válaszoltam Alnak – De azért jobb óvatosnak lenni, a boss nem éled újra, de a többi szörnyet nem akadályozza meg semmi. Igaz, a mi szintünkön nem árthatnak nekünk, de vannak a moboktól veszélyesebb dolgok is, pláne az eldugottabb helyeken.... - általában ez van, felreppen egy téma, a fogaskerekek kattognak, aztán már totál máson agyalok, mint előtte pár pillanattal. Avagy az elsőre talán kaotikusnak tűnő asszociációs láncok nem a várt irányba terelik a gondolatokat. Hogy juthat el az ember röpke pár másodperc alatt egy veszélytelen kazamata hallatán az árnyakban megbúvó, ólálkodó bérgyilkosokig? És persze Judy gyilkosa. Meg az ismeretlen erő, ami a szálakat mozgatja, kilétét és céljait homály fedi...
Szerencsére azonban céhtársam kizökkentett az egyre sötétebb hangulatú gondolatok közül. Alex talán láthatta is ahogy hirtelen elkomorodtam, talán végigkövethette a gondolatmenetemet, hisz már ismerhetett engem annyira. Persze az sem lehetetlen, hogy hirtelen fel sem tűnt számára, hisz mindössze röpke néhány másodperc telt el. Csak számomra tűnt hosszú időnek...
No de vissza a témához... avagy egyetértés a potis-kristályos témában. Mindenki, egy kicsit is túl akar élni, vagy vannak szerettei, barátai, akiket szívesen tudna továbbra is az élők soraiban, ugyanígy vélekedne, ahogy mi.
- Végül is – válaszoltam a srácnak – Ahha! Szóval bármi ami nem hétköznapi? Azt hiszem menni fog... ha te tudnád mennyi ökörség megfordul a fejemben... - avagy azok a tipikus, elvont eszmefuttatások, hirtelen bevillanó képek, jelenetek... - neeeem, inkább jobb, ha nem tudod – nevettem el magam végül.
Közben az aréna fokozatosan átalakult, és ezzel együtt kezdtem kezdtem ráhangolódni a nem szokványos harcra. - Részemről indulhat a buli – válaszoltam Alnak, közben már kattogtak a fogaskerekek, hogy mi lesz az első lépésem...


Pontozás (36.szint)
Élet: 33 (+9) =42 ---> 210 HP
Fegyverkezelés: 49 (+12) =61
Erő: 33 (+41) =74
Kitartás: 31 (+20) =51 ---> 255 CSP
Gyorsaság: 38 (+60) =98
Spec. Képesség: 26 (+18 ) =44 
Páncél: (+70) =70


Spec. tárgyak:
Lángoló Nodachi: Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi9303/9700[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Dec. 14 2016, 14:12

lényegtelen:
Falánkkal
Élet 40
Fegyverkezelés 70
Erő 98
Kitartás 30
Gyorsaság 52
Spec. Képesség 62
Páncél 100

Falánk 9. szint Az ellenfél minden egyes vérző seb után körönként egy sebzést szenved el, mindaddig amíg a küzdelemnek vége nem lesz, vagy a használó úgy nem dönt, hogy gyógyuljanak be az ellenfele sebei.

Zafírszálas Fejpánt
körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Szivárvány Köpeny
Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.


A Fekete Lovag Flamberge
felszereléséhez és megemeléséhez legalább 3-as súlyemelés kell.
Flamberggel
Élet 40
Fegyverkezelés 61
Erő 164
Kitartás 12
Gyorsaság 34
Spec. Képesség 44
Páncél 100


Falánkkal kezdek (szigorúan OOC infó)
// Amíg beta fázisban van a képim, egy körön belül nem váltok fegyót, és ha igen, újragenerálom a dobásokat a másikra is. Smile //


Ozirisz (Sebzés: 74, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ozirisz
Alex es Falank (Sebzés: Z:107 / S:117 / P:127, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Al
élet: 200
páncél: 100
CSP: 150


Lassan de biztosan minden a helyére került. A bambusz erdő az egyik végében, a madár csicsergés a távolban, a vízesés közelségének látszata, az aprócska szentély mely előtt majd a baráti meccs fog lezajlani. Oziriszt hallgatva legyintett. tudta ő is, de nem akart ilyesmire gondolni most. Elég a nap többi részében, amikor egyedül van. Ezért is igyekszik nem egyedül lenni. A visszaszámláló közben a szentélyt figyelte és az jutott eszébe, hogy mennyire más az a kultúra, ahol felnőtt azzal a nyugati mentalitással amit neveltetéséből adódóan vitt magával a szülei révén. A halál az élet része, s noha ez nem különbözik a keresztény kultúrkörben sem, mégis egyszerre véresebb és érthetetlenebb és egyúttal tisztább és világosabb is, mit miért tesz az ember. Durva és kegyetlen a japán múlt, de nem különben a jelen, emellett vagy épp emiatt hihetetlen harmóniában tudnak élni együtt az elmúlás gondolatával. Nem félnek tőle. Sőt, művelik azt, aztán elmosolyodott. Megint dicsőíteni kezdte az ázsiaikat, pedig az életszemlélet nem régió hanem egyéni kérdés. És mindezt egy cyber szentély láttán. Ennyit ér a pozitívan elfogultság. A gyerekkor megszépítő emlékezete.  - Hát most párat megismerek remélem. : 3 - Aztán a számláló a végére ért, ő pedig biccentett Ozirisz kun felé egy vidámat. Lássuk mi lesz az első lépése kardforgató barátunknak. Al lépett egyet kettőt hátra, hogy a bambusz erdő ellepje és Ozirisznek nehezebb legyen eltalálni. Nem várta be "gyerünk, lássuk mit tudsz!" felkiáltással a másikat, hanem megindult hátra, kihasználva az általa választott terep adottságait. Ozirisz a gyorsabb, így az első ütés az övé, már ha képes lesz rá a mozgó célpontnál is, aztán jöhet egy szép repost.


Mint tudjuk, minden bambuszerdő szériatartozéka a piros masni. Amikor lejár a számláló, észreveheted, hogy a fegyvereden ott fityeg egy ilyen Piros Masni. Nem láttad, hogy került oda, és nem is tudod egyelőre leszedni, lehet az erdei szellemek csínytevése? A masnidon egy szabad szemmel alig látható H betű található - Klein

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi5187/5300[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Dec. 15 2016, 01:25

Nem szokványos harc... miközben átalakult az aréna, megjelent a bambuszerdő, a szentély, meg minden, filóztam ezerrel, hogy mivel is lenne érdemes nyitni. A visszaszámlálás pedig olyan hamar letelt, hogy szinte észre sem vettem. Az időérzék furcsa tréfája, ahogy az az egy perc most csak egy pillanatnak tűnt, máskor pedig kész örökkévalóság. Aztán következett a hangeffekt ami az idő lejártát jelezte, Alex pedig spurizott is befele a bambuszok közé. Logikus lépés volt, sőt, szinte várható volt, hogy azt teszi. Valamelyest kikerül a látómezőmből, és ha esetleg rejtőzködés jártassága is van a srácnak, akkor bármelyik pillanatban kaphatnám visszanyalhat a fagyi. Az igazat megvallva, nem tudom, hogy milyen jártasságai vannak. Csupán remélhetem, hogy nem kapom a következő pillanatban a hátamba valamelyik kétkezes kardot a hátam közepébe amivel mostanság vadul. És amilyen szerencsém van, nem valamelyiket, hanem mind a kettőt kapnám. Akciós a sebzés, két támadás egy áráért, csak most, csak nekem...
Hirtelen hátranéztem, nincs-e ott egy éppen támadni készülő Alex, és kicsit megnyugodtam. Nincs. Bizonyára akkor vagy nincs rejtőzködése, vagy nem él a lehetőségével, vagy csupán kivárja a megfelelő pillanatot. Nem tudom, egyáltalán nem vagyok biztos most semmiben...
Megsuhintottam a nodachit magam előtt kétszer, majd egy pár másodpercig még vártam. Néztem a helyet, ahol céhtársam eltűnt a susnyásban, közben figyeltem a hangokra, neszelésekre, próbálva kikövetkeztetni, merre lehet. A madárcsicsergés és a vízcsobogás viszont keresztülhúzta a számításomat... A lengedező szellőről nem is beszélve, ami még egy rakat plusz zajt generál...
Lehet elkélne egy hallgatózás is? Bizonyára, akkor jobban tudnék fókuszálni egy bizonyos fajta zajra... A látást viszont bekapcsoltam, és újabb pár másodpercig figyeltem. Majd amint észrevettem egy nem igazán bambusz-színű foltot mozogni, mint amikor eldördül a startpisztoly, megkezdtem abba az irányba a rohamot.
- This is Spartaaaaa!!! - avagy a csatakiáltás is megvolt, kivont karddal rohantam ellenfelem vélhető tartózkodási helye felé. Majd ha sikeresen utolértem, egy jól irányzott szúrást próbáltam bevinni, a helyzethez mérten. Majd ha sikerült, akkor egy-két pillanat múlva rántottam is vissza a nodachit, és amíg tart a lendület, suhintottam egy szép nagyot, miközben elhaladtam Alex mellett, megpróbálva bevinni egy vágást is. Persze egyik mutatvány sem könnyű, pláne mozgó célpontnál, és persze az is benne van a pakliban, hogy Alex sikeresen hárítja mindkét támadásom. Vagy csak egyszerűen elvétem az irányt, és az útban levő bambusz akarva-akaratlan leswitcheli a srácot. Vagy-vagy... Aztán eredménytől függetlenül rohantam is tovább, egy-két irányváltoztatást is beletéve a tervezett mozgáspályámba (persze végig a bambuszok közt maradva), hogy céhtársamnak se legyen olyan könnyű dolga. Most ő a fogó...


Két támadás, az első a Vikinggyűrű spece miatt nem fogyaszt CSP-t.
CSP: 219 / 255

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi9303/9700[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 15 2016, 01:25

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4767251444_0f76bf2817_s [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Dec. 15 2016, 10:07

->
lol:

Al írta:// Amíg beta fázisban van a képim, egy körön belül nem váltok fegyót, és ha igen, újragenerálom a dobásokat a másikra is. Smile //
.... nahez pl teljesen fölösleges infó volt egy kardforgatóval szemben (sose lesz annyi gyorsija h többször jöhessen ellened xD )

élet: 200
páncél: 100/26
CSP: 150/101


Akkor vette csak észre a kis piros masnit, amikor már a kezében szorongatta a kalapácsot. Kicsit más volt a fogása, nem szokott odanézni, de erre felfigyelt és még jól is jött, hogy Ozirisz elmélázott. Rögtön észrevette az amúgy ismeretlen masnin a picike H betűt. Semmi másra nem tudott gondolni, mint Hinarira. Bár az ő világában minden Hinarira utal vissza, szóval ez nem is olyan meglepő. Nagy vigyorral és még egy jó adag vidámsággal nézett körbe. Vajon itt ül és nézi őket? Akkor bravúroznia kell owo
Egyszóval szépen bevette magát a nádasb- azaz a bambuszosba és kivárt, volna ha Ozirisz nem dönt úgy, hogy inkább ő vár ki. Csh. Az a jó tulajdonsága egy ilyen bambuszerdőnek, hogy elég sűrű elhelyezésű, de egyenletes, jó japán szokás szerint, tehát könnyű benne közlekedni. Persze ez mindkét félre egyaránt igaz, már ha Ozi kun is hajlandó csatlakozni. Nem adta fel Alunk sem, ő van hátrányban nyílt terepen és véletlenül se gondolná meg magát a terepválasztás terén. Aztán a kard ki kard, azaz kalapács ki nodachi elve alapján elkiáltotta magát az ellen, mint egy jó előre lebeszélt filmes jelenetnél. - Okééé - Suttogta magában a fiú. Végül is nem rossz ötlet kezdésnek. Azt viszont lesheti a japán James Bond részeges megfelelője, hogy be is nyelje a támadását. Elég volt a köpeny hatása alatt az az egy sima szúrás az önérzetén. Ezúttal azonban még arra is volt ideje, hogy bravúrozzon és szőke jóképű Neo szerepében hajoljon hátra egészen a földig, míg az ívelt penge elhaladt felette. Azzal már ugyan nem számolt, hogy a Flamberg ott virít a hátán és hosszú pallos révén beleakad a földbe, ha hátrahajol... fél oldalt sasszéban kellett kivergődnie nem túl elegánsan. Pedig az a hárítás elérte a choo kakkoi szintet. Még a Mátrix hálóján is. Nem volt meglepő a betalált második, egy újabb adagnyi bambusszal. Védekezni se volt ideje, inkább hátrált, hogy felvehesse az alapállást. Meglengette Mjölnírt, vagyis Falánkot párszor levezetésnek. - Nem rossz. Most megtudod milyet ölel a cimbim tisztán x3 - Mosolygott, majd végig fogva a harci kalapács (fél méteres) nyelének végét bal tenyerébe csapta jobb öklét. Átszellemülten nézett Oziriszra és ejtette ki az egyik ismert, de általa mindenképpen szeretett anime karakternek sokat hallott szavait, elengedhetetlenül erős japán akcentust használva. - Aisuu meeku hamaaa - És odavágta körülbelül a két méteres távolságból Oziriszhez a fegyvert. Nah ez az ami kis szerencsével tovább is vitte a kardforgatót, de ha mégse, eltántorította, esetleg feldöntötte, vagy jól képen törölte és úgy ment tovább, vagy akár ezek változatai és lehet hogy mind egyszerre. Természetesen Alex a jó nagy sebzés helyett csak Falánk egyéni pontjaival operált így. És még büszke volt magára, hogy rájött, kardforgató úgy se tudná elvenni az ő szeretett és egyetlen falánkját. Hm, ez pedig egy másik animét juttatott az eszébe.
Hmmm// 34-et sebzek Ozira//

Váltok Flambergre, a dobások:
Ozirisz (Sebzés: 74, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ozirisz
Ozirisz
Alex Flamberggel (Sebzés: Z:180 / S:196 / P:213, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)


A hozzászólást Halász Alex összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 15 2016, 15:06-kor.

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi5187/5300[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 15 2016, 10:07

The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766604805_c1598fabbe_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Dec. 16 2016, 12:36

Ami a szúrást illeti, Alex sikeresen kitért előtte a közismert Mátrixos jelenettel. Na igen, a csatakiáltás valószínűleg túlságosan is felhívta magamra a figyelmet, és ezzel oda lett a meglepetés erejének. Előfordul az ilyesmi, de most belefér, pláne hogy nem szokványos harcról van szó...
Azonban a srác számításaiba is hiba csúszott, mert a mozdulatot ugyan sikeresen megcsinálta, de megfeledkezett a hátán levő pallosról, ami egy pöttyet akadályozta a védekezését. Beleakadt a földbe, de az első támadás elől szépen kitért. A másodikat pedig pont emiatt a baki miatt nyelte be...
Kicsit megtorpantam a meglepettségtől, közben Al feltápászkodott, és szintén egy váratlan húzással élt. Kihasználva azt, hogy egy rövid ideig mozdulatlan maradtam, hozzámvágta Thor pörölyét, ami úgy ahogy van, gyomorszájba talált. Hiába próbáltam meg kitérni, valahogy nem sikerült... Ha odakinn lennénk, a fájdalomtól valahogy úgy csuklottam volna össze, mint az öreg székely lova... De szerencsére idebenn legalább a fizikai értelemben vett fájdalom miatt nem kell aggódnom. Majd amint összekapartam magam, indultam is tovább, be oldalra a bambuszerdő mélyére, hogy legalább ne legyek túlságosan szem előtt, mert örülhettem, hogy most ennyivel megúsztam.
Majd egy-két irányváltoztatás, közben próbáltam arra gondolni, hogy Al merre indulhat. Vajon utánam rohan? Vagy másik irányból elém vág? Első esetben a gyorsaságomra támaszkodva megpróbáltam lehagyni, majd kikerülni a látómezejéből. Második esetben pedig csak a szerencsében bízhattam. Majd miután ez megvolt, a lehető leghalkabban próbáltam haladni, addig, amíg Alt észre nem vettem, merre van. Amint ezzel megvoltam, lehetőségeimhez mérten igyekeztem mögé kerülni, de ha nem ment, az sem baj. Ha észrevette volna a jártasság nélküli settenkedésemet, azonnal beleadtam minden gyorsaságpontomat, de az utolsó pár méteren mindenképp teljes tempóban haladtam, legalábbis amit a rendszer engedett. Majd a közvetlen közelében megálltam, és egy régi rajzfilmet idézve, fapofát vágva megszólaltam:
- Bipp-bipp! - majd egy pillanatnyi hatásszünet után lendítettem is a nodachit, először jobbról balra, majd balról jobbra, majd végezetül egy szúrást próbáltam megejteni. Valószínűleg a srác blokkolni fogja legalább az egyiket, de ha elég ügyes akkor akár kettőt, vagy mind a hármat is. Elvégre az esélye megvan rá, pláne hogy mozdulatlan célpont vagyok jelenleg... De miután ezekkel megvoltam, ahogy egy gyalogkakukkhoz illő, sprinteltem is tovább a bambuszok között, jó prérifarkashoz illően ő pedig fut utánam. Vagy nem, és már a tervet szövi szegény szerencsétlen gyalogkakukk ellen...


Élet: 210/210
Páncél: 35/70 (1 vérzés)
CSP: 147 111/255

// két három támadás, alsó kockák nodachira mennek *előző körben totál el is felejtette de megesik xD*

EDIT: most látom hogy 3at támadhatok, és a szándékosan nem támadás arénán szabályellenes No


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 16 2016, 12:41-kor.

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi9303/9700[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 16 2016, 12:36

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766609959_af0c0eb7c7_s [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4767250438_224285ea8b_s [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Dec. 16 2016, 12:42

A harmadik támadás kockái

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi9303/9700[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 16 2016, 12:42

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Dec. 22 2016, 12:31

Ozirisz olyan ütemben gyorsult fel, hogy Alexunk nem vette észre, hogy ő lassult le. El is csodálkozott a dolgon. Pont abban a pillanatban amikor harcra kézhez vette a Flamberget a világ kicsit más lett, az élet kicsit nehezebb, és a karja kicsit fáradtabb, hm. Aztán a szeme sarkából észrevette a vas villanását és teljesen esélytelen volt kikerülnie, vagy bármi módon kivédenie amit látott. Mondhatni még kommentálni is tudta volna, annyira tisztán látszódott az elkerülhetetlen vég, alias sebződés, de megakadályozni semmi esetre sem. Amíg Hinari támadásai a bizonytalan semmiből érték őt, addig Ozirisz kun feltehetőleg nem rendelkezett lopakodással, így az ő mozdulatait tisztán látta. Mégis mindegy volt, a nyílt, tiszta útvonal, amit akár ki is számolhatott volna egy másodfokú egyenlettel, sebesség és út hányadosát hozzá adva, ugyanolyan elkerülhetetlen volt, csak kevésbé észrevétlen. Amitől nem lett kevésbé ijesztő, sőt. Tudni, hogy most itt vagy ott fog eltalálni még talán rosszabb is. Aha, az ő találatai is ilyenek lehetnek. Hiszen nincs lopakodása. A második csapás közelebbről érte, és nekifeszült kard a nodachinak. Hajszál híján győzött Alex amit akár a súlyemelésének is köszönhetett, a harmadik vágás viszont megint lendületből érte oldalról és ez is pont olyan pontos és halálos volt, mint az első. Semmi esélye sem volt. Azonban Alex megunta és ha már az előző képességpróbája nem jött be, megpróbált valami  mást. Felemelte a botot, izé, akarom mondani kardot, Flamberget, pallost, vasat, és egy másik karakter személyiségét véve fel kiáltotta el magát. Ezúttal akcentus nélkül, gyönyörű angol kiejtéssel. - You shall not pass! - Majd a Flamberggel Ozirisz felé suhintott. Félrelökte a kis gyalog kakukkot, ledöntve a lábáról a nagy széllökés által és sebezve is rajta Alex erejének felét.
Nah ez mind nem történt meg, mivel Alex nem figyelt oda, hogy fegyverváltáskor mekkorára csökkent le a kitartáspontja. Ott állt a mozdulat végénél és csak a tücskök szóltak hozzá valamit. Cirip Cirip. Ozirisz jön, megnyugodhat. Elmaradt a tornádó.


Pihenő kör jön, a dobások annyiban számítanak, h Al elhasználta a 3. képijét.
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Hpcsikd

élet: 98 (fejpánt+20 hp)
páncél: 100/0
CSP: 60/11


A hozzászólást Halász Alex összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22 2016, 13:31-kor.

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi5187/5300[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 22 2016, 12:31

The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766603033_e921bedc36_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Dec. 23 2016, 22:26

Ami a támadásaimat illeti, kicsit el is csodálkoztam, hogy három támadásból csupán csak egyet tudott blokkolni. Bár, jobban belegondolva, még szerencsém volt, hisz eléggé elkapkodtam a támadást, és ha Alex úgy akarta volna, azzal az erővel, amit a nodachi ellen kifejtett, nem csak a támadásom hárítását oldhatta volna meg, hanem úgy félresöpörhetett volna, hogy akár a következő vágást is meghiúsíthatta volna. Sőt, olyannyira ki tudta volna ezt az erőkülönbséget használni, hogy egy rövid ideig védekezni sem tudtam volna, ami meg bőven fordíthatott volna a jelen harc állásán...
Aztán Alex is támadásba lendült. Egy réges-régi fantasy filmet idézett a 2000-es évek tájékáról, ami így, huszonakárhány évvel később már-már majdhogynem retrónak számít, de a műfaj kedvelői számára viszont alapmű. Gyűrűk Ura. Avagy a jó öreg Gandalf. Még a mozdulatot is tökéletesen végrehajtotta, de végül sajnos a rendszer megállította. Avagy hiába van minden tökéletesen kidolgozva, hiába tervezett el mindent a srác, akkor is, a „Mindenható Rendszer” alatt a mi akaratunk meghajlik. Végül is mi csak egyszerű, földi halandók vagyunk, egy olyan világban, ahol az erőnk semmit sem ér. Mindent a számok határoznak meg, minden miattuk sikerül, vagy épp fullad kudarcba. Ahogy most céhtársam támadása, amikor megállította őt a rendszer... Pedig olyan szépen elsöpört volna, hogy rögtön győzelemnek veszi a rendszer. Avagy az a szép nagy lendület, amivel kirepülök az aréna területéről, és a rendszer menekülésnek veszi, bőven elég lett volna a győzelemhez...
- Hiába szompolyogsz, nem adom oda a drágaszágom! - válaszoltam Alexnek enyhén Szméagolos akcentussal, avagy ha valamit csinálunk, adjuk meg a módját. Majd rögtön váltottam is, egyet ugrottam hátra, majd lendítettem a nodachit. Ezúttal három vágást próbáltam bevinni, egy régi filmben látott mozdulatsort leutánozva, több-kevesebb sikerrel. Egy vízszintes vágás balról jobbra, majd ezt folytatva egy átlós, balra lefele vágással, és végül még egy vízszintes vágás, csak valamivel lejjebb. Avagy egy szép nagy Z betű, mint ahogy a néhai Zorro csinálta anno. Csak annyi különbséggel, hogy egyrészt nem lángoló nodachival csinálta, másrészt pedig ő igazándiból is értett a víváshoz, ellentétben velünk. Odakinn, a való életben én legalábbis, egyértelműen elvesznék egy hasonló helyzetben...
Bár az első vágásom valami oknál fogva nem talált be, a második-harmadik viszont annál inkább. Alex életcsíkja pedig túlságosan lement, és jött a lila fal nemsokkal később. Pedig már kezdtem belelendülni a buliba...

Az aréna szépen lassan elkezdett visszaalakulni. Túl hirtelen lett vége a harcnak. Túl korán. Legalábbis én ezt érzem. Jóformán alig kaptam a harc folyamán. És ez a nagy gyorsaságkülönbség is zavart egy kicsit. Meg a CSP váratlan elfogyása is. Pedig ígéretes harcnak indult...
- Jól harcoltál, kár hogy túl hamar lett vége... Még csak most melegítettem be... - mondtam Alexnek – Ha van kedved, és benne lennél egy visszavágóban, csak szólj, én mindig vevő vagyok egy kis mókázásra – majd egy pár másodperc után folytattam – Lehet egy sima gyakorló párbaj ideálisabb lenne, ott nincsen ez a sok merev szabály, mint itt lenn, az arénában. - majd egy levegővételnyi szünet után újra megszólaltam – Amúgy van valami konkrét terved most így délután-estére? - tettem fel a kérdést, majd vártam a fiú válaszát.// három támadás Alra, (egy luft, két találat), alsó kockák nodachira mennek
// 3/255 CSPA hozzászólást Ozirisz összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 25 2016, 03:01-kor.

_________________
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi9303/9700[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 23 2016, 22:26

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4767251444_0f76bf2817_s [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766610511_dda12706fc_s [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766610511_dda12706fc_s [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766610511_dda12706fc_s [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Cardinal on Szer. Jan. 04 2017, 11:04

Osu!

Lezárom a párbajt. Jutalmatok 120 exp és 320 arany. Egymással legközelebb január 23. után küzdhettek meg.

Ozirisz +10 pont
Halász Alex +1 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj Vo36oi0/0[Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Alex vs Ozi, avagy luftpárbaj

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.