[Hardcore] Ai vs Ei

Go down

default [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Kedd Okt. 18 2016, 18:07

Az embert hihetetlen mértékben képes manipulálni a pénz, s nem hinnék, mennyire megváltoztathatja jellemünk. Itt vagyok én, élő példaként. Hp-m nincs, sebzésem játékosra mindössze felezett, ráadásul jobban szeretem a Játékos vs Mob harcokat. Azonban a kötelesség megmozgatott. Kénytelen vagyok megmásítani a szokásomat, hisz bár nem szeretem a PvP-ket az Arénában egyrészt nem lehet meghalni, másrészt jó nyersanyag és egyéb item kunyizós hely lehet, ha havonta meglátogatom egyszer-kétszer. Viszont, ha már nem vagyok olyan nagy harcolós, legalább élvezeteket is had érezzek harc közbe, ne csak azt lássam, hogy két kör alatt kiütnek. Éppen ezért volt a hardcore aréna inkább ínyemre, ahol megválogathattam ellenfeleimet, és bár engem is kihívhatnak legalább gyors jutalomba lesz részem. Mostani ellenfelem egy állítólagos JL support szépség, akiről bár hallottam ezt-azt, eddig nem volt hozzá szerencsém. Hiába… választani tudni kell. Bár az időt egy kicsit elnéztem, így ha csak nem késett egy picit, pár percet várnia kellett rám, de végül befutok. Bátorítóan üdvözlöm, majd biccentek felé.
- Üdv. Tsujimoto Eiki vagyok. Én leszek máma az ellenfeled. Remélem kész vagy a totális győzelemre. – kacsintok rá, majd elgondolkodva a panel felé billantok – Öhm… szeretnéd beállítani az… izéket? Vagy én csináljam? Bocs csak most vagyok itt először, így egy kicsit tanácstalan vagyok. Sajna eléggé PvE és bossfightokra vagyok specializálva.

Ha végül úgy dönt, hogy ő szeretné beállítani, csak biccentek és átengedem, ha viszont én rám bízza, egy kis sunyi kis mosollyal az arcomon rögtön elkezdek pötyögetni. Természetesen szokásomhoz híven visszaélek a helyzettel. Mivel ellenfelem lány és mellé lovag a leglogikusabb beállítást hajtottam végre. Neeem, nem lesz nudista strand, azért annyira nem vagyok gonosz. Viszont a beállítások szerint, minél több páncélja van valakinek, annál kevesebb páncél fogja takarni. Az én hetven páncélommal talán elég lesz arra, hogy egy ujjatlan felső és egy rövidnadrág páros legyen… Heh… már alig várom, hogy megnézzük a lánynál mennyit fog takarni az a nemes páncél. Nyihihi…
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi7502/7700[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by RenAi on Kedd Okt. 25 2016, 11:02

Felkérést kaptam. Halk de mégis észrevehető üzenethang jelezte, hogy az arénába rám várnak. Az üzenet elküldte a kihívóm nevét, ami egy számomra még ismeretlen fiúcskát jelenített meg. Adatokkal nem szolgál, de mivel még nem láttam, vélhetőleg új, a hard-core részlegen. Így örömmel fogadtam, hogy engem választott, nem pedig valami erősebb dps-t. Tőlem nem kell félnie, bár az tény hogy én is oda tudok csapni, ha kellő értéket gyűjtök össze. Egy picikét késtem, mivel nem az aréna területén tartózkodtam, így vélhetőleg a fiú várt rám pár percet, de igyekeztem nem nagyon megvárakoztatni. Hamarosan meg is érkeztem, és a tömegből ugyan, én nem tudtam kiválogatni ki is lehet ő, de ő bátorítóan üdvözölt. Meglepett hogy  ő is ismer. Manapság kiderül hogy milyen népszerű is vagyok, vagy legalábbis a nevem és az arcomat már felismerik. Sose gondoltam hogy a frontozással ez is vele jár. És ugyan nem bántam mert volt előnye, néha furcsán néztek rám, amit viszont már nem szerettem. Ő viszont nem olyan volt, ő kedvesnek, segítőkésznek tűnt, így első pillantásra.
- Szia, RenAi vagyok. – Mutatkoztam be.
- Nem biztos az hogy én győzök. – Mosolyogtam bátorítóan, elég negatívan állt a dologhoz. Hisz az ő esélye is bőven megvan.
- Izéket? – Pillantottam rá, majd leestett.
- Ha gondolod, megteszem én, de talán jobb ha megmutatom, hogy legközelebb már magabiztosabb lehess. – Mosolyogtam, majd ha úgy gondolta, akkor segítettem neki. Majd amit mondott kifejezetten tetszett.
- Én is szívesebben harcolok szörnyek ellen. – Húztam szélesre a számat. Végül tűnhetett úgy, hogy nem sok mindenben kellett segítséget nyújtanom neki. A sunyi mosolyt nem vettem észre.

Megérkezve az arénába, kicsit meglepődtem hogy, miféle ruha fogadott engem… magamon. De, nem törődtem vele különösebben. Picit, lentebb húztam a felső részét, mintha valami topp lenne, de ennyi. Fürdőruhába már sokan láttak, és a színe még be is jön. De, a terep nem lett leírva, körbe sem néztem, el voltam foglalva a ruhámmal és a méretével.
Kép

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi6908/7300[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Kedd Nov. 01 2016, 14:14

Tsujimoto Eiki (Sebzés: Z:117 / S:128 / P:139, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Tsujimoto Eiki (39. szint): 75/75 HP, 70 páncél, 170/170 CSP 
RenAi (36. szint): 510/510 HP, 117 páncél, 130/130 CSP 

Szia Ai. – köszönök neki, mikor köszönt – Remélem nem gond, ha Ai-nak hívlak. Te is nyugodtan hívj Ei-nek ha szeretnél. – mosolygok rá.
Szimpatikus lánynak tűnt, még ha nem teljesen is szokványos hajszínnel. Aranyos. Így első ránézésre. Mondjuk már megtanultam, hogy senkit ne ítéljünk meg elsőre, csak azért mert csinos, vagy ronda. Lehet, hogy titkon sorozatgyilkos ez a kékség. Kitudja… lehet ártatlan kislányokat ront meg esténként… vagy csak megint az a beteg képzelőerőm szállt el nagyon... khm… nos igen... szóval Ai.  Szimpatikus elsőre ráadásul segítőkész, s mint kiderült ő is PvE besorolású inkább. Hm… azt hiszem szerelmes vagyok… Hehe. Mindenesetre a beállításokon hamar túlestem, és bár szerencsére Ai ott volt mellettem, hogy segítsen, azért nem kellett túl sok mindent megkérdeznem. Vicces, de amúgy elég könnyű volt beállítani a dolgokat, ami után igazából Ai nem is teketóriázott túl sokat, egyszerűen előrement. Nyeh..
Hamar én is követtem a példáját és a másik bejáraton át én is beléptem a területre. A beállítások miatt nem voltam túlöltözve, de igazából alul sem. Látszott, hogy körülbelül átlagos szinten van a páncélzatom. Viszont mikor a „távolból” megpillantottam a lányt akaratlanul is elmosolyodtam. Jól sejtettem. Jóval felettem van páncél terén és hát… nem rossz látvány. Mondjuk a kék hajához jobban illett volna valami élénkebb szín, nem a vörös. De mindegy is. Hamar elrejtőztem aktiválva Lopakodásom, hogy némán megközelítve vessem rá magam. Pallosomat magasra emelve szökkentem előre, megpróbálva megragadni fegyvertartó kacsóját, miközben fegyveremmel megpróbálom ellenfelembe mártani. Bárhogy is rámosolygok, ha sikerült „elkapnom”.
- Remélem, tetszik a beállítás. Minél több a páncélod annál kevesebbet takar. Nyehehe… - dugom ki rá a nyelvem játékosan – Elhiheted mennyire fájdalom levinni páncélpontjaid – kacsintok rá, majd Súlyemeléssel kisegítve megpróbálom megpörgetni tengelye körül, mintha csak táncolnánk, hogy végül elengedve hátrébb szökkenhessek előle.
Nincs sok HP-m így nem kockáztathatok.


// 1x támadás Ai-ra, képesség passive miatt a sebzésem 50%-os (ez passive hátrány!), lopakodás bónusz él //


Tsujimoto Eiki (39. szint): 75/75 HP70 páncél131/170 CSP


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 01 2016, 19:17-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi7502/7700[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 01 2016, 14:14

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Ai vs Ei 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by RenAi on Kedd Nov. 01 2016, 18:52

Amint beléptem tapasztalnom kellett a következőt. Bikiniben vagyok… ><” Nem igazán értettem ezt a beállítást, de úgy nem is foglalkoztatott, első dolgom az akart lenni, hogy magamra szereljek egy jobban takaró páncélt… de a rendszer nem engedte. Meglepődtem… de annyira azért nem zavartattam magam. Láttak már bikiniben sokan, ezért nincs miért szorongnom… Viszont igyekeztem bentebb kerülni az aréna területére… Nem láttam őt… így biztos voltam hogy lopakodik, vagy máris képességet használ. Ha az utóbbit, akkor bajban vagyok.. De nem… Neszt hallottam magam mellett, mire oda pillantottam, alig volt időm reagálni. Igyekeztem a pajzsot magunk közé állítani, miközben ő, a fegyvertartó kezemre markolt, és láttam, ahogy pallosát már meg is lendítette felém, és egy halk sikoly hagyta el torkom, igazából csakis a meglepettségtől, mintsem valós ijedtségtől… A pajzsom próbáltam felemelni, de nem maradt rá elég időm, erőteljesen tartott, de héé, nem csak neki van ám súlyemelése, így érezhette, hogy súlyommal rá tudok tartani, viszont nem álltam ellent. Ha sikerül a támadása, akk megtudom mekkorát sebez… Ekkor vallotta be, bűnös cselekedeteit.. Én csak a szemeim forgattam meg, és a fejem csóválása jelentette, hogy csupán kisfiús, kistini cselekedetnek vélem ezt tőle… és ezért nem is bánt különösebben. Legalább lesz egy kis sikerélménye, mire lányt fog magának. De kedvesen mosolyogtam, és vettem tudomásul, hogy a páncélom megcsappant, viszont… az öltözékem kezdett visszaállni rendes állapotára. Vagyis egy pólót, és egy halásznadrágot sikerült visszaszereznem. Majd azt várta hogy támadok… Rosszul, most aktiváltam a képességem, amivel pontokat tudok gyűlyteni, így ez a kör még nem tartozott bele… de, a következő támadása, már igen. Most viszont megpróbáltam a karddal utána suhintani mintha támadni akarnék, ám ereje nem volt a vágásomnak, és el sem találta… Viszont a testem áttetsző lett, de nem láthatatlan, ha a képességem sikerült. Ő pedig hátrébb ugrott.
- Gyere, támadj nyugodtan. – Biztatom mosolyogva.


És luft képire \o/
RenAi (36. szint): 510/510 HP, 59 páncél, 130/130 CSP


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 01 2016, 18:56-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi6908/7300[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 01 2016, 18:52

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás


'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Ai vs Ei 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Kedd Nov. 01 2016, 19:44

// gyémánt mellvért 7 sebzést visszaüt rám //

Érdekes volt a lány reakciója. Ahogy megtámadtam és megragadtam, egyszerűen felsikkantott. Nem túl intenzíven, inkább… mint amikor valami hegyesbe nyúlt volna. Akaratlanul is elmosolyodok rajta és talán jót is nevettem volna, ha kevésbé lettem volna… kulturált? Azt hiszem ez a megfelelő szó… Hm.. Persze viccelődésemre, és az aréna „leírásának” az elmagyarázása után forgatta a szemeit, de éreztem rajta, hogy igazából nem mérges rám.  Viszont meglepődtem, ahogy a csapásom nyomán ennyire megcsappan… jobban mondva megnő a ruháinak mértéke… ennyire kevés páncélja lenne? Nyeh.. azt hiszem ez luft. Ám meglepődve látom, hogy életpontom (jobban mondva páncélpontom) csökkenni kezd. Rögtön elengedem, miután látom, hogy nem leszek képes megpörgetni, majd miután támadásba kezdett, végig próbáltam tartani köztünk a távolságot. Végül megállt és nem támadt, csupán invitált.
- Vicces. – nevetek fel akaratlanul - Sosem kérte még tőlem egy lány, hogy támadjam le. – villantom meg csibészes mosolyom – Te kis huncut…
Persze csak hülyéskedek, ám kissé elkomolyodva, de továbbra is mosolyogva két kézzel ragadtam meg a markolatot és vad csatakiáltást követve oldalra lendítve a pengém-megindultam a lány felé. A kardom és az én körvonalam is enyhén izzani kezd, ahogy aktiválni próbálom a képességem (ha nem sikerül az izzás abbamarad), amely nyomán megnövelhetem a sebzésem. Nem sokkal, de megnövelhetem. Rögtön le is fékezem magam, ha elérem a hatóköröm és egy erős lendítéssel próbálom szinte arrébb taszajtani a lányt a csapás erejével. Ha sikerül a támadásom és a lány a földre kerül, a vállamra lendítem a pallosom vigyorogva.
- Ejj cica… mindjárt zavarba jövök. – kuncogok fel – Így kiterülsz előttem… jaj egek azt hiszem elpirulok. Azt hiszem, te jössz. Részemről kezdek fázni, te hogy vagy vele?

Tsujimoto Eiki (39. szint): 75/75 HP, 56 páncél79/170 CSP


// képességpróba (ha sikeres 14 ponttal csökken FK-m és erőm nő 14-el (harcmenetet nem változtatja) 1x támadom Ait //


Eredmény: 65 sebzés Aira, 7 sebzés vissza rám


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 01 2016, 19:46-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi7502/7700[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 01 2016, 19:44

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Ai vs Ei 4766604805_c1598fabbe_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Ai vs Ei 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by RenAi on Csüt. Nov. 03 2016, 19:26

Nem számítottam hasonlóra a fiútól, de úgy különösebben meg sem lepett. Viszont sikerült találatot szereznie, nekem pedig kialudt a képim. Nos, ez is ritkán fordul elő. Mivel rátartottam a súlyemelésre, így nem tudott megpörgetni és meg is hátrált, én utána vágtam a karddal, de meg sem próbáltam eltalálni. Inkább csak a látvány miatt, vagyis azt miatt, hogy számíthat a támadásomra, de… voltaképp csak bohóckodtam. Még nem sebeztem volna rá semmit. Viszont ezzel, hogy a képességem nem sikerült aktiválnom, így meglepődtem, valamint tudatosította bennem, hogy nem árt… még pakolásznom oda. Valamint… hátha csak véletlen, még egyszer megpróbálkozok vele, viszont vigyáznom kellett, mert némi szöveg után megint támadásnak lendült. A magyarázatát nem méltattam szavakkal, nem akartam bunkó lenni, viszont ezzel nem tudtam mit kezdeni. Így inkább reagáltam a támadására, a mozdulatsorára. Megindult felém… láttam ahogy a fegyvere, sőt még a srác is felizzott… Innen tudtam, hogy számíthatok valamiféle turpisságra, a képessége aktiválódott, majd kialudt. Vagyis besült. Magamban picit örültem neki, mert ez bizonyította, hogy a pontjaim még sincsenek olyan alacsonyan, ami meglepő is volna. Most viszont ügyelnem kellett. Próbáltam együtt mozogni a sráccal úgy, hogy könnyebben kivédjem a támadását, ami szintén betalált. Hiába… a pajzsommal védekeztem, de lendülete miatt nem tudtam elég ügyesen tartani, az megcsúszott majd el is ért… A pallosa pixelhasadékot hagyott a testemen és talán fel is lökött volna. De ugrásom és akrobatikám is fejlett szinten volt, így egy hátra lépéssel tompítottam a lendületét, majd megtartottam magam. Ha ezután is hasonló szöveget nyom, akkor megkapja a magáét, viszont nem estem el, de lehetőségem támadt, ismét képit próbálni, ha sikerül akkor a testem áttetszővé, de láthatóvá válik. Viszont ha most sem sikerül, akkor taktikát váltok.


RenAi (36. szint): 510/504 HP, 0 páncél, 130/0 CSP Kövi pihi kör.
Viszont a pont gyűjtő képim aktív.


A hozzászólást RenAi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 03 2016, 19:31-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi6908/7300[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 03 2016, 19:26

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás


'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Ai vs Ei 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Szomb. Nov. 05 2016, 13:45

Nyeh…
Ez volt az első reakcióm, ahogy ellenfelem teste áttetszővé válik. Bár továbbra is nyomon tudtam követni, azért nem szabad szem elől tévesztenem, különben lehet, legközelebb átsiklik felette a szemem. Bár van olyan sejtésem, hogy ennek a képességének (hisz hasonló hatású potiont nem ismerek) nem ez az egyetlen előnye. Így csak sóhajtok és felemelem pallosom. Egyelőre nem támadtam, csak vártam, hátha a képembe robban valami, de mikor végül semmi sem történt kissé lejjebb eresztettem fegyverem.
Hm… Miért van olyan rossz érzésem, hogy csúnya dologgal fogsz előrukkolni? Eh… - szegezem végül a mellkasának  a pengém – Nos mindegy. Ai-chan… mit szólnál, ha érdekesebbé tennék a játékot?  kérdezem komoly hangon – Ha vesztek meghívlak egy vacsira a harc után. Ha nyerek… hm… azt majd még meglátjuk. – dugom ki felé a nyelvem, de persze hozzáteszem – Persze semmi perverz dologra nem gondoltam… azért sok minden vagyok, de tahó nem. A kényszerítés nem az én asztalom. Készülj, jövök!
Ezzel el is rugaszkodok, hogy a pallossal megpróbálja rést találni védelmén. Eddig nem voltak problémáim a pajzsával, de jobban örültem volna, ha nem kellene vele egyáltalán foglalkoznom. Meh… a pajzsot miért nem változtatta át! Mindegy. A lány Hp-jába már belecsíptem, bár meglepő, hogy ehhez elég volt két gyenge csapás. Jó tudom, hogy azért az ötven százalékos sebzésem is viszonylag elég jó, de azért meglepődtem. Azt hittem, hogy ennél azért több páncélja is van. Kicsit kiábrándító, hogy a „zseniális tervem” csődbe ment, s máris teljes fegyverzetbe bár. Eh… miért páncélhoz viszonyítottam… miért nem mondjuk össz sebzéstűréshez! Na mindegy… én egyelőre még elég lengén öltözök, bár az apró kis visszasebzések már megcsappantották a páncélom. Ha végbement a támadásom a pallos hegyét a földre engedem.
Azért amúgy, ha gondolod, megmondhatod miben vagy benne, ha vesztesz. Vagy azt is hogy mit vársz el, ha nyersz.

Tsujimoto Eiki (39. szint): 75/75 HP, 49 páncél, 40/170 CSP

eredmény: 65 sebzés Ai-ra, 7 visszasebzés


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 05 2016, 13:46-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi7502/7700[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 05 2016, 13:45

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Ai vs Ei 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by RenAi on Pént. Nov. 11 2016, 12:19

A képességem sikerült! Nos, így legalább nem kellet ellőjek még egy skilt csak arra hogy ezt be tudjam kapcsolni, így ennek örvendve vártam is a támadását. Viszont úgy érzem, hogy ő is hasonlóra vár tőlem, de nem kapta meg. Kénytelen volt ő támadni, amit hamar meg is tett a mondat azután.
- Titok, mit is tervezek. – Mosolyogtam barátságosan. Tudtam hogy huzamosabb ideig, úgy sem fog semmit tapasztalni, nekem pedig nincs más dolgom, mint gyűjtögetni. Majd a mellkasomnak szegezte a pengét, majd ismét dumálgatásba kezdett. A fogadás az én reszortom, általában én szoktam felvetni, és nem fordítva, de így sem volt baj.
- Rendben, ha én veszítek akkor építünk együtt kártyavárat. – Öltöttem ki én is a nyelvemet, kíváncsi voltam mit fog erre reagálni. Kicsit játszottam vele, ha már felhozza a perverziókat, akkor gyerkőcnek fogom kezelni, hisz olyan kis gyerekes. Majd figyelmeztet, és támad, próbáltam úgy tenni, mint aki védekezik, de a pajzsomon hamar rést nyitott és a pallosa bizony egy szép pixelcsíkot hagyott a testemen. Csodás! Bár, nem túl nagy érték, de meg is jelent az első összegyűjtött érték a kis ikonnal együtt. Úgy gondoltam, érdekesebbé kéne tenni a játékot.
- Minden egyes támadás után, leteszünk egy csokit, vagy valamit a közösbe. És a győztes mindent visz. – Nem gondoltam, hogy szívesen építene velem kártyavárat, de így talán érdemlegesebbé tehetem számára is, a játékot, és ösztönözhetem a támadásra. Így az inventorimból lehívtam, két szelet csokiszerűséget, amit be is dobtam az úgynevezett közösbe. Ha gonci lennék, lehetnének itemek… de gyerkőcökkel nem leszek gonci. És a fogadás áll. Várom hogy gyűjtögessen. Amúgy is pihennem kellet, érezhetően kevés volt a csp-m.RenAi (36. szint): 510/439 HP, 0 páncél, 130/130 CSP Pihi kör letelt.

Viszont a pont gyűjtő képim aktív:32 pont.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi6908/7300[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Pént. Nov. 18 2016, 20:44

Igazából nem értem mire gondolt a lány, mikor felelt a kérdésemre (fogadás), de igazából nem érdekelt. Megvontam hát a vállam.
- Igazából lehet akkor szándékosan vesztek. Szívesebben vacsorázok együtt veled… mint kártyavárazni… bár abba kissé béna vagyok. – mosolyodok el.
Persze azért lehet, hogy úgy tűnik, de valójában nem kalandoztam el. Figyelmem végig a lányon maradt, nem csak ő magát, de a státuszát is figyelemmel követtem, így igencsak pechesnek éreztem magam, ahogy a számlálót megpillantottam. Eh… nagyszerű… szóval ilyen képi… nem tudom, mire számítsak… remélhetőleg nem lesz fájó dolog, mikor megtudom mit is számol az a vacak. Viszont a lány feltevése kicsit…. meglepett.
- Hallod Ai… ahm… sunyibb dög vagy, mint gondoltam… Persze vedd ezt bóknak. Hallod azért tank ellenféllel igen merész ilyen fogadást elfogadni, főleg ha csak 50%-os a damage-m rá. Na jó legyen 60… harcos bónusz. – egy rövidke ideig még bámultam rá, majd sóhajtok - Eh… legyen, ahogy akarod… de nem tartok magamnál csokit. Ha nyertél, majd veszek. Amúgy sem értem miért húzzuk a dolgokat fölöslegesen körönként. Apropó kör…
Két kézre fogott pallosomat előreemelve megpróbálom ledöfni a lányt, ha meg ki próbálna térni, egyszerűen csak megfékezem a lendületem, hogy utána vághassak. Érdekes volt mondjuk a meccs, de kicsit egysíkú. Azt hittem az első pvp-m érdekesebb lesz kicsit, nem olyan, hogy abba halok bele, hogy püfölöm az enemym, aki nem is támad engem. Ez kicsit… kiábrándító. Nos de mindegy, gondolom ilyen Ai harci beállítottságai. Legalábbis remélem, hogy erről van szó, nem az, hogy szimplán lenéz engem…. végétére is frontos… én még egyelőre nem. Ez néhány ember számára elé ok lehetne az orruk fenntartásaira… bár nem úgy tűnt, hogy nagyon ilyen lenne a lány.


Tsujimoto Eiki (39. szint): 75/75 HP, 42 páncél, 1/170 CSP

eredmény: 65 sebzés Ai-ra, 7 visszasebzés


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 18 2016, 20:45-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi7502/7700[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 18 2016, 20:44

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Ai vs Ei 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by RenAi on Szomb. Nov. 19 2016, 18:25

- Jaaj ne már, én nem tudok olyan jó dolgokat kipróbálni, és két fiú ismerősöm is szeretett játszani, kártyázni, bűvészkedni és kártyavárat építeni. – Így, gondoltam szereti majd ő is, de nem…Majd megpróbáltam megint, egy másik módszerrel. A csokit mindenki szereti, olyan ember nincs aki nem. *-* De… kiderült, hogy ez is fail…
- Ehm, ilyen szépen még nem becéztek. – Pislogok a fiúra, ha dicséret ha nem… gondoltam azért érzi, a meglepett szarkazmust a hangomban, főleg… hogy a failok nem is szándékosak voltak… szimplán csak rosszul jött ki. Megesik…
- Nos, azt mondtad hogy, inkább szörnyekre vagy, készülve… mint, játékosok ellen, de részleteket nem mondtál, hogy miféle képieid vannak. Az enyémek… inkább buff, heal, és support, mellette ugye tank, beállítottság, ez sok esetben jó játékosok, és szörnyek ellen is, bár inkább harcolok küldetésekben, mint az ilyen harctereken… Tudod… az egyik képességem miatt… felettébb uncsi, a harcmodorom, de ha végeztünk, szerintem megérted. – Magyaráztam meg, valamint… ő is érezte… gondolom, valami nem egészen stimmel. Ettől függelemül, elfogadtam a kihívást, és készen álltam egy csatára. Arról szó sem volt, hogy lenézzek bárkit is… szeretek harcolni, csak jobb híján velem nem szeretnek, ezért sem árulom el a meglepetéseim, előre. Bár, csapatban hasznos vagyok, oda szoktak szeretni…
- Amúgy… a jutalom miatt szeretnél arénázni? – Érdekelt, hogy a haszon vagy a tapasztalat hajtja-e inkább.
- Mit szeretnél csinálni a jövőben? Mármint… van-e amolyan célod, hogy csatlakozz a fronhoz és hasolnók? – Kérdeztem, miközben vártam a következő csapását.. de, már az illúzióját sem keltettem, hogy kivédjem… Láthatta, hogy a számlálómon ismét csak gyűltek a pontok… viszont időközben nekem is meg kéne saccolni, mikor lehet érdemes visszatámadni… eddig, egyedül a mellvért csipeget mindkettőnket, de… az ő páncélja még meg van, majd akkor tudok saccolni… ha, már lefog a páncél… de ha az még sok idő, szegény addig háromszor beun… és le sem szeretném lőni, a képességemet, addig ameddig nem muszáj.
RenAi (36. szint): 510/374 HP, 0 páncél, 130/130 CSP
Viszont a pont gyűjtő képim aktív: 64pont.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi6908/7300[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Szomb. Nov. 26 2016, 11:02

- Látod-látod, örültem, hogy újdonságokat mondok neked. – dugom ki felé a nyelvem.
Persze nem volt szép ez a kis „becézés”, de hát na. Ami a szívemen az a számon, sajnos ez ellen nem tehetek semmit se. Mivel eddig sem támadott a lány és most sem tette, nemes egyszerűséggel földbe szúrom magam előtt a pengém, s egyszerűen rátámaszkodok. Türelmesen végighallgattam, és a célozgatásaira csak elmosolyodok.
- Figyi nem kell semmi miatt aggódni. Kinek ilyen a harcmodora, kinek olyan. Nem kell paráznod, ha uncsinak vélném, azt közöltem volna. Igaz, hogy nem túl eseménydús, de biztos megvan az okod rá, ami a egy kis rejtélyes légkört az egésznek. Kíváncsian várom, mit rejtegetsz nekem. – kacsintok rá – Amúgy… mivel elárultad a képességeid típusát azt hiszem én is elmondom. Van egy életmentő képim, egy sebzés buff, meg… még kétszer sebzés buff. Hehe úgy… hogy én inkább a DPS kategóriába tartozok. Mindig is szerettem az OHKO-t, s az összes képességem arra van, hogy ez lehetségessé váljon. Bár az a baj, hogy csak mobok ellen használatos. A jelenlegi sebzésem 117 zöld HP-n, de gondolom észrevetted, hogy ellened csak 65 a sebzésem. Hát igen… ez az ára a képességemnek… viszont cserébe egyetlen ütéssel képes lehetek nagyjából 175 sebzést is kiosztani zöld hp-n egyetlen képességgel. – igazából ne akartam kimutatni, de elfáradtam és pihennem kell, azért magyaráztam ilyen könnyű szívvel – Ahm… igen sajnos emiatt vettem rá magam. Nem szeretem a PVP-t. Viszonylag kevés a HP-m és a sebzésdebuff miatt további két képességem elveszti az értékét, és a harmadik képesség is csak bizonyos esetekben használható. Pechemre most ehhez sincs megfelelő helyzet. – mosolyodok el szomorúan – Most már remélhetőleg érthető miért nem szeretem ezeket.

// pihi //

Tsujimoto Eiki (39. szint): 75/75 HP, 42 páncél, 170/170 CSP
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi7502/7700[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by RenAi on Hétf. Nov. 28 2016, 21:33

Fárasztónak találtam a fiút, de mivel olyan kisfiús, így meg volt a maga bája. Viszont meglehetősen közlékeny. Amit szintén a javára tudok írni csak. Viszont nem elemezgetni vagyok itt, most az a lényeg… hogy, tisztességesen harcoljak vele. Bár velem… tényleg uncsi. :/ De, ezzel nem tudok mit kezdeni. A képességem hasznos ilyen küzdelmekre is, de leginkább mobok ellen veszem hasznát. Viszont őszinte leszek vele. A becézgetése sértett egy picit… és ezt ki is jelentettem, de nem nagyon foglalkoztatta. Nos, ez egy fekete pont a drágának. Mohh, tényleg úgy osztályozom mint egy kisfiút, egy kisiskolást. Felsóhajtok. Nagyon kis bátorka, viszont arra is számíthatok, hogy tartogat meglepiket. Amik ki is derültek. A támadásai nagyon is jók, és lényegesen meggyorsíthatnák a játékunkat… viszont, én elvagyok itt és ő is. A fegyverére támaszkodva vár. Gondolom, lefogyott a kitartása. Persze, támadhatnék most, de az nem én lennék. Azon is gondolkodnom kell, nagyjából mennyi pontot gyűjtsek össze. Még van a páncéljából, addig nem fogok visszatámadni. Valamint, arra is számítok, hogy nem számít majd a támadásomra, hisz megszokja hogy, csupán várok. Bár a számlálót látja, így… azt is gondolhatja, mikor fogok támadni… Valamint ebből, és a mimikájából kiolvashatnám, mikor éri el azt az érétket…. de nem. Szerintem még nem tudja… vagy ha igen, sem hiszem, hogy el fogja árulni magát. Kedvesen mosolygok rá, és feszülten várom mikor támad vissza.
- Ha, ügyes vagyok, én csak egyszer fogok támadni. – Osztok meg vele, én is egy lényegibb információt. Úgy, gondolom tudni, fogja, hogy hova tegye. Hisz ez nagy segítség. A képességeimről viszont többet még nem mesélek. Majd, sorra kerül az is.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi6908/7300[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Vas. Dec. 04 2016, 19:58

Nem mondom, hogy ez volt életem legintenzívebb, legeseménydúsabb, legemlékezetesebb harcra, de azért nem volt olyan borzasztó. Igaz, hogy a jányka nem sok mindent tett, csak állt és gyűjtögette a jelzőcskéit. Nem lesz, ennek jó vége úgy érzem. De hát, na. Nem tudok mit tenni vele. Már felfigyeltem, hogy a sebzésem után jár bónuszpont a jelzőkre, de hogy mi célt szolgál ez, vagy mire jó mindez, még nem tudni, csak sejtéseim lehetnek. Amondó vagyok, hogy valamilyen visszasebzésről van szó, hisz másképp nem azért kapna pontot, mert sebzem. Ezt pedig a lány is megerősíti akarva, akaratlanul, mikor közli, hogy csak egyszer fog támadni.  Remek. No, nem baj. Ha elszámolja magát, max a hp-m csökken, de a sebzésem nő. Ha meg jól gondolta és kiüt… hát ez van. Elbuktam a meccset. Már az elején is tisztában voltam ezzel, és tudtam, hogy nem a győzelemre fogok hajtani. Viszont elég gázos sajna ez a dolog, de hát na. Nem lehet mindenki tökéletes. Nem vagyok jó pvp-ben de annál hasznosabb vagyok pve-ben és bossharcokban. Meg ház, az elején is csak a pontokra hajtottam. Nem akarok én győzni. Elég ha a toplistán rajta vagyok. Már az is ingyen jutalom nekem. A küzdelmekért járó exp-ért már ne is beszéljünk. Úgy is már csak kis exp kell, hogy szintet lépjek.
- Nos… akkor folytassuk, ahol abbahagytuk. – veszem vissza hátamra pallosomat egy sóhajjal – Kíváncsian várom azt a támadásod. De van egy olyan érzésem, hogy nem egy hamar fog sor kerülni rá. Jól sejtem? – mosolyodok el barátságosan, majd biccentek és felé szökkenek kardommal a mellkasát célozva.


Tsujimoto Eiki (39. szint): 75/75 HP, 35 páncél, 131/170 CSP

eredmény: 65 sebzés Ai-ra, 7 visszasebzés


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 04 2016, 19:59-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi7502/7700[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 04 2016, 19:58

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Ai vs Ei 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by RenAi on Kedd Dec. 06 2016, 22:09

Nem köntörfalaztam, és ha megkérdezte volna is nyíltan elmondom miként is működik a képességem. Viszont erős volt az, az elképzelésem miszerint biztos, hogy nem sok élete van, de a páncélját le akarom csipkedni, mielőtt támadok… Két ütés maximum. Bár, nem kerítek neki nagy feneket, hisz nem a győzelem hajt. Viszont tény… unalmas velem harcolni, és ez ellen ki kéne találjak valamit. Hiába, a csoki nem jött be. Pedig ingyencsoki nekem. *-* Viszont… sajnálom azokat, akik giccses csakátákat várnak tőlem, de mami efektust kapnak csak. Vagyis… inkább csak amolyan boxzsák vagyok, amiből gondolják, hogy majd egyszer visszacsap. Kérdés csak az hogy, mikor. Persze a figyelmük egy idő után könnyen lankad, de nem elég ennyi… a fegyverkezelésük is segít nekik, pár kristály, méreg. Meglepődtem hogy, ő nem használt ilyet, vagy nincs neki… vagy netán letiltotta volna? Már nem is emlékszem hogy, állítottuk be a pályát, vagyis ő, miként állította be. Egyértelmű volt, hogy, pihent, így kitartása sem sok van, csapásokat is hibázott el, de azt hiszem fegyverkezelésre és erőre súlyozta ki magát. Most viszont, számíthatok arra hogy, ismét támad. Pár másodperc és már ismét, ereje teljében volt, én pedig mosolyogva vártam a csapását. Kitérni sem próbáltam meg, és még csak el sem játszottam, hogy… vissza akarok támadni. Ha animében lennénk, pár csapás után bizony ott lebegne a fejem felett az izadtságcsepp. Kellemetlennek érzem magam ilyen téren, de szegény nem tudta mire válalkozott. Csapatban vagyok, jó és hasznos. Ott tudok igazán érvényesülni, és szörnyek ellen. Nincs bajom a pvp-vel, csupán ennyi. Ahogy az ellenfelem, képes vagyok egy idő után én is unni a saját meccsemet. De legalább beszélgettünk.
- Még várok picit. ^^ – Közöltem őszintén, és mosolyogva. De magam sem tudtam még, mennyit, két-három csapást talán… de lehet, nem várok annyit, viszont amit nem tudok hogy, nekem mekkora a találati esélyem nála. Nem szeretnél luftot ütni, és feleslegesen húzni a csatát, főleg hogy, vár ránk egy vacsora is. A sebzése betalál, a pontok gyülekeznek, én pedig még várok picit, addig kitalálom buffoljam-e magam.RenAi (36. szint): 510/309 HP, 0 páncél, 130/130 CSP
Viszont a pont gyűjtő képim aktív: 96 pont.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi6908/7300[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Csüt. Dec. 08 2016, 23:02

Egy újabb pixelsáv… egy újabb páncéltöredék lehullása. Van egy olyan érzésem, hogy egy ideig még továbbra is ez lesz a séma. Én csapok. Ő tűr. Én visszasebződök. Ő gyűjti a pontokat. Én várom mire jó lesz. Ő élvezi a tanácstalanságom. Én egyre figyelmetlenebb leszek emiatt.  Ő lesújt rám. Én vesztek. Ő meg nyer. Hm… jó lehet, túlkomplikálom. De körülbelül hasonló dologra számítok. A lány túl sokat titkolózik. Legalábbis rejtélyes maradt a részletek felől, amit bár nem bántam, adott egy kis furcsa szájízt az ütéseim után. Úgy éreztem… mintha a saját síromat ásnám. Mintha minden egyes csapással a saját vesztemet okoznám… vajon erről lenne szó? Hogyha deaktiválja, a képességét az összegyűjtött pontokkal egy visszacsapást mér rám? Érdekes képességről mutatna tanúbizonyságot ezek után… de az is biztos, hogy nem igen lehet szó másról, hisz lényegében valahogy fel kellett kerülnie a toplistára… vagy lehet csak szerencséje volt, és előbb fogyott el az előző ellenfelének az élete? Hm… nem tudom. Mindenesetre mindegy. Nincs más választásom, mit újra emelni a fegyverem és megint lesújtani. Majd legközelebb újra… majd újra… majd megint újra… Hm… nagyjából olyan hat alkalommal még… Vagy hét… most nem tudom, de ahogy elnézem az életét, ha csak nem potizik, nem hiszem, hogy 4-5 ütésnél előbb be tudnám fejezni. És addig is marad az a rossz érzés… hogy itt majd meg fogom szívni… Nyeh… ez nem tetszik! De nem tehetek mást. Egykedvűen elmosolyodok és sóhajtok.
- Nem könnyíted meg a dolgom az is biztos… de legyen… várok még egy picit. Hehe…
Nem tudom meddig fogom még így gondolni, de majd még elválnak a dolgok.

Tsujimoto Eiki (39. szint): 75/75 HP, 28 páncél, 92/170 CSP

eredmény: 65 sebzés Ai-ra, 7 visszasebzés


A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 08 2016, 23:03-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi7502/7700[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 08 2016, 23:02

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Ai vs Ei 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by RenAi on Kedd Jan. 03 2017, 11:35

Sosem tudtam milyen lehet a másik oldal. Milyen lehet ellenem küzdeni, harcolni… bár tény, az utóbbi időben nem nagyon kellet taktikáznom, bár volt aki így is ellátta a bajomat, de még ha úgy is tűnik én nem a győzelemért harcolok. Na jó… talán picit igen… de csak nagyon picit. És ez is inkább Renre és Tachira volt igaz… hmm… Picit megsajnáltam a fiút, nem szántam… csak sajnáltam. Kisebb szintű, mint én, legalábbis gondolom, valamint… a pontozása is nem emberharcok ellen van kialakítva, szóval picit elveszettnek éreztem, és bennem is kialakult egy kisebb bűntudat. Nem csinálok semmit, nem védekezek, nem támadok… csak… állok, és hagyom, hogy csapásokat mérjen rám… talán sértheti is a büszkeségét, tudjátok azt a bizonyos férfiúit… és mindezt nem is akarattal. Nem akartam pofátlannak tűnni, de ez a helyzet nem jött ki jól… szóval azon agyaltam miként tehetném némileg igazságossá, vagy szórakoztatóbbá a küzdelmet, amikor ilyen lapos az egész. Nem csak ő unja én is… és persze ez a képességem miatt van csak, meg mert önálló támadásom nincs. Rápillantottam és gondolkodóba estem, főleg miután megjegyezte, hogy nem könnyítem meg a dolgát.
- Ha kitalálod a kedvenc színem, megegyezhetünk egy döntetlenben. – Mosolyodtam el és hangom is teljesen kedves volt. Yuuki után ügyeltem arra hogy ne legyek túl lekezelő másokkal, és ne bánjak sem épp gyerekesen, sem épp úgy mint egy gyerekkel, amikor harcról volt szó… Szóval, mindezekre ügyelve, olyan semmilyen lettem, sőt talán rosszabb. Nem voltam teljesen önmagam, hogy ne bántsak meg másokat… de úgy éreztem ha nem én, most a képességem teszi meg helyettem. Ez picit elszomorít… De most itt a lehetőség előtte is, ha nem is pontokkal, de egy kis furfanggal felülkerekedhet. Bár neki is kell még pár támadás, úgy három, de lassan én fogok következni, feltéve ha nem sikerült neki megoldani a nagy rejtélyt.RenAi (36. szint): 510/244 HP, 0 páncél, 130/130 CSP
Viszont a pont gyűjtő képim aktív: 128 pont.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi6908/7300[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Jan. 30 2017, 14:14

Osu!

Eiki inaktivitás miatt elveszítette a párbajt. RenAi jutalma 120 exp és 320 arany. Egymással legközelebb február 24. után küzdhettek meg.

RenAi: +10 pont
Eiki: +1 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Hardcore] Ai vs Ei Vo36oi0/0[Hardcore] Ai vs Ei 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.