[Csapataréna] ...and make it double!

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Hinari on Hétf. Nov. 21, 2016 8:51 pm


Nem szabadott, hogy a csapattársam és Yuuki között történtek elvonják a figyelmem. Ugyan fél szemmel még láttam, ahogyan Ozirisz megingott a lány ütésére, és egy pillanatra el is vesztette a fegyverét, ám nekem most más dolgom volt: bevinni a csapásokat szépen és pontosan, mielőtt Yuuki teljes figyelmét énrám fordítaná. Ez úgy ahogy sikerült is, attól függetlenül, hogy ellenfelem fegyvere is megkarcolt, illetve hogy, nos… még mindig nem voltam kibékülve a kezemben tartott fegyverrel. Itt tényleg minden a statokon múlik. Bár odakint amúgy hozzá sem érnék egy ekkora nagy darabhoz, meg a kezemben sem igen változhatna át, de most, hogy a sword skillek úgy tűntek ezen is működnek, már magabiztosabban támasztottam ki, és vártam a lány következő lépését. Eddig engem támadott, tehát nem volt kétségem afelől, hogy ezután is ezt fogja tenni. Úgy helyezkedtem, hogy Ozirisz szabadon tudja támadni, és a fiú egy szép csapással le is vitte Yuuki életét, miközben én védekező állásban vártam ki az eseményeket. A lány szinte azonnal támadott is vissza. Igaz, miután felülről indította azt, valamiféle egyenesen lefelé vágott csapásra számítottam, ahol az erő és a határozottság fog dominálni, ezzel szemben céhtársam inkább átlósan vágott, kellő erővel de talán nem elég gyorsan ahhoz, hogy ne tudjam időben lereagálni a változást: bal lábra helyeztem a testsúlyom és a jobb vállamat előrébb vittem kettőnk közé úgy, hogy teljes hosszában védje azt az új fegyver, melynek „markolata” így a csuklómnál, vége pedig jóval a vállam fölött állt. Majd amikor jött a vágás, enyhén Yuuki felé emeltem a péniszt, két lábbal a talajon, hogy még véletlenül se tudjon kibillenteni az egyensúlyomból. A hárítás és ellenfelünk aktuális élete pedig már-már elkezdte a fejembe fészkelni a gondolatot, hogy egy, max két támadás fog kelleni már csak, illetve hogy majdnem behozhatatlan előnyre tettünk így szert. Feltéve, ha Yuuki nem használja a gyűrűjét.
A hirtelen megjelenő, szivárványszínű foltok pedig biztosítottak felőle, hogy, ezúttal, nem használta.
- Ozi, be kell fejeznünk – szóltam oda csapattársamnak magam elé emelt fegyverrel, majd felvettem a sebességet, és úgy támadtam, Ozi pozíciójától függően, hogy Yuuki lehetőleg ne lásson mindkettőnket egyszerre. Mondjuk én sem láttam őt teljesen. Most azonban egyedül maradtam, ellenben bíztam benne, hogy a gyorsaságkülönbségünk elég lesz rá, hogy képes legyek váratlan helyről és helyzetből elindítani felé a csapásaimat. Amikor már elég közel éreztem őt magamhoz, a védekezést teljes mértékben hátrahagyva lendítettem előre a fegyvert, aminek egyenes íve csak elterelés volt: az utolsó pillanatban könyökkel fordítottam rajta, így enyhén felfele suhant tovább a célja felé – és ha ez nem volna elég, léptem egy újabbat a mozdulat közben, és egy gyors váltással alulról csaptam felfelé, remélve, hogy ennyi már a látásviszonyaimmal együtt is meghozza a kívánt hatást. De ha mindkétszer elhibáztam volna? Akkor elhúzott szájjal egyenesedtem ki, majd szívtam be a levegőt, hogy aztán egy kiáltással – és a maradék cselekvéspontjaimmal – megidézzem a fénysárkányt, lecsípve egy kevés gyorsaságot Yuukitól, meg azzal együtt az életpontjaimból is. Egy pillanatra azonban én is megdöbbentem azon, ami a sárkány helyett valójában kijött a „fegyverem” végéből. Mert rendben, azt tudtam, hogy a Freya elleni harcban sárkány helyett egy sárkányszerű, de inkább kígyó furakodott elő a Szabdalóból, de hogy az alak, éshát az… állag a fegyver milyenségétől ténylegesen függ, arra eddig még nem gondoltam. S miközben Yuukit beterítette a sárgásfehér trutyi, nekem még jutott erőm egy utolsó szúrásra. Egy lélegzetvételnyi pihenő után, arra az egy pontja koncentrálva, ahol a harcművész lányt sejtettem.


2 támadás, 75 sebzéssel darabonként; majd ha ennyi nem elég, jön a fénysárkány: Yuuki -18 gyorsi, Hina -18 hp, Yuuki -1 hp. Ezzel (208/51=4,x) lesz mégegy többletköröm, így a harmadikban pihi, a negyedikben meg mégegy támadás, amire a legi spec miatt 4-es helyett elég a 2őt megdobni, a permanensem meg biztossá is teszi abban az esetben, ha az előző támadásból akárcsak egy is kimaradt.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 Vo36oi14712/10100[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 21, 2016 8:51 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s [Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 4766610511_dda12706fc_s [Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Nov. 23, 2016 12:52 am

Ami azt illeti, a támadásom sikeres volt, Yuukit elég rendesen eltaláltam a derekán. Egy elég sietve kivitelezett vágás, ami normál körülmények közt nem hinném, hogy eredményes lett volna. Igaz, a sebességvariálást is alkalmaztam, ahogy Hinari tanította akkor abban a barlangban. Törekedtem a lehető legkiszámíthatatlanabb lenni, és lassacskán ugyan, de fejlődök és tanulok. De mégsem érzem úgy, hogy emiatt találtam volna be. Sokkal valószínűbb, hogy a túlerő. Igen, létszámbeli fölényben vagyunk, mióta Alex kiesett. Kettő az egy ellen, és ember legyen a talpán, aki egyszerre két kardforgatóval elbánik. Illetve egyel meg egy Ozival... Nem tűnök valami komoly ellenfélnek, hisz ellenfeleim Hinarit támadták egész idő alatt. Végül is logikus döntés, ő az erősebb, ő jelent nagyobb veszélyt, tehát ő az elsődleges célpont. Pláne, hogy a legtöbbjükben még ott vannak olyan emlékképek, ahogy szabályosan körbeszeletelem a levegőt az ellenfelem körül. Szabályos, apró, kocka alakú levegődarabok, illetve amióta lángoló karddal vadulok, azóta sült levegőkockák. Töpörtyűkockák... Asszem' ideje lenne valamit harapni harc után...
De lényeg az, mindannyian láttak már luftolni épp eleget. Yuuki meg egy az egyben felmosta velem az aréna padlóját. Csak vagdostam a harcművész körüli levegőt, annak reményében, hátha eltalálom. Aztán amikor véletlenül sikerült is, azon nyomban visszaállította az életerejét, meg nem történtté téve a pillanatnyi sikeremet. Igaz, ezek az események elég rég voltak, azóta fejlődtem is egy kicsit, és hála Hinari tanításának. De néhanap még mindig megesik, hogy dobok egy szép nagy hátast, mert megijedek egy... nyúltól...
Majd Hinari kizökkentett a gondolatbeli elkalandozásból. Még be kell fejeznünk a harcot! Amíg összeszedtem magam, és rákészültem volna az utolsó nagy rohamra, addig Hinari már támadásba is lendült. Majd a következő kép az, hogy megjelent Yuuki körül is a lila fal, ahogy nemrég Alexnél is.
- Szép volt! - mondtam Hinarinak, majd egy pár másodperc múlva folytattam – Kár, hogy ilyen hamar vége lett, pedig most kezdett izgalmas lenni... - közben eltűnődtem, hogy vajon mi minden jöhetett volna? Először is Hinari fegyvere átváltozott egy akkora szerszámmá, amit még az aincradi ménes legnagyobb csődöre is megirigyelt volna. Az pedig hozta a jobbnál jobb reakciókat az egész csapatból. Ide értve Hinari arckifejezését, Alex megjegyzését, amit egy fárasztó „poén” követett. Vajon mi lehetett volna még ebből az egész mókából, ha tovább tart? Nem tudom, de már ezért megérte.
- Ilyen harcban nem mostanában volt részem, hogy ennyire... mókásra sikerült volna. - jegyeztem meg – Jól harcoltatok, és mindenki csak így tovább! Tudjátok, ami nem öl meg... az expet ad! - majd Yuuki felé szegeztem a következő kérdést – Azt a fegyverátváltoztatós dolgot hogy csináltad, ha szabad tudnom? Képesség, vagy valami speciális tárgy, mint a gyűrűd jómúltkor?
Majd Alex felé néztem, amennyiben még a közelben volt – Bocs a fárasztó szóvicc miatt, de nem lehetett kihagyni... próbáld meg könnyedén venni. Ne hagyd, hogy bármi is kizökkentsen a ritmusból. Ha nem vagy teljesen nyugodt és higgadt, az kihatással van a pontosságra és a reakcióidőre is. - mondom ezt pont én, akiben annyi minden kavarog, és gyakrabban változik a hangulata mint az időjárás...
De összességében megérte. Gyakoroltunk is, láttunk egy-két érdekes dolgot, egy-két érdekes fegyvert, és mellette jól szórakoztunk is. Jól alakult ez a nap is...

_________________
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 Vo36oi9303/9700[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Nov. 23, 2016 10:18 am

Hinari annak ellenére is, hogy részben sikerült elvakítani őt tökéletesen hajtotta végre a támadását. Illetve ha nem is tökéletesen de legalább sikeresen ami elég ahhoz, hogy véget vessen a harcnak és a lila fal meggátoljon minden más cselekedettől. (milyen kár Sad ) Abban a pillanatban mikor már láttam, hogy a lány csapása telibe talál már azon pörgött az agyam mit csináltam rosszul? Lehet gyűrűznöm kellet volna? Vagy már az elején a füstgránátot használni esetleg a köpenyt Ozin, hogy ne találja el Alt? Persze utólag már könnyű okosnak lenni és átlátni a helyzetet illetve a legjobb taktikai döntést meghozni de a harc hevében ez nem egyszerű. Ez is egy olyan dolog amit tökélyre kell fejlesztenem.
- Az. - Adtam igazat Ozinak az orrom alatt motyogva. Kicsit elkalandoztam a már említett dolgokon de Ozi kérdésére sikerült magamhoz térnem. - Metamorph. - Válaszoltam mialatt a legi visszanyerte az eredeti állapotát és újra harmadik gyűrűként pihent az ujjamon. - A harcművész legendás fegyver. Képes bármilyen formát felvenni, illetve most már az ellenfél fegyverét is át tudja változtatni ezzel a képességeit és az erő bónuszait is semlegesíti illetve lecsökkenti. - Adtam választ neki. Ezután lopva Hinarira néztem.
~Ez lett volna a teljes ereje? A gyorsaság növekedésen kívül nem nagyon láttam más képességet amit használt volna és így is elég könnyen kikaptunk. Se a legendás fegyver képességét nem mutatta meg se mást. Vagy szimplán csak nem érzékeltük a hatását? ~ Morfondíroztam el magamban. Persze igyekeztem úgy csinálni mint akit cseppet sem zavar, hogy kikapott volna és minél meggyőzőbben mosolyogni. Egyszerűen sodródni a társaság hangulatával.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 Vo36oi7230/7300[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Nov. 23, 2016 11:14 am

Nem ment el leülni a lelátóra, inkább csak arrébb húzódott morogni kicsit, de az is benne volt a koncepcióban, hogy közelről lássa a viadalt. Azaz a harcot, meg ami még maradt belőle. Annyi szent, hogy ketten már ha nem is játszi könnyedén de elbírtak Yuukival. Ez két dolgot vetített előre Alban. Először is, jó dolog az a javaslat, hogy ne mászkáljanak egyedül védett övezeten kívül. persze ezt körülbelül mindenki megszegte eddig kisebb nagyobb mértékben, de idejük nagyobb részét talán mégis csak egy társsal töltötték. Talán még Hinari is, meg a vadóc Yuuki is. Ő biztosan, még ha egyszer gyszer el is látogat egy kaziba egyedül, nem marad soká. A NerveGear tett róla, hogy félje a "kintet" alias védett övezeten kívüli helyeket. Ugyan mostanában nem elsődleges probléma a fájdalom érzet, hála a Totem fejfedőnek, mégsem árt résen lenni ilyenkor. Bármikor lehet tét az életük is. Eddig ült, hát most felállt, ahogy a kis csapat újra egy csapatként kezdett el mozogni, lefelé az aréna területéről, beszélgetve. Ozinak csak legyintett. - hai hai, tudom, bár nem azért, de nem semmi ez a köpeny. Legközelebb majd te kapsz belőle ízelítőt. xP - Gondolkodott és olyan ember lévén, aki szereti kicsit kielemezni, megbeszélni a történteket, bele fogott a saját szövegébe. - Ami azt illeti a jelenlegi pontjaimmal védelemre szorulok. :/ Nagy a sebzésem, de lassú vagyok, így könnyű célpont, és kevés életem is van aránylag. Azt hiszem a következő szintet vagy fkra vagy életre fogom költeni. Viszont ejj, oriási fegyverkezelésetek lehet, ha az első képimmel együtt is el tudtatok találni. Gondolok itt főleg Ozira. - Hina statjait ugyanis tudja.

_________________
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 Vo36oi5187/5300[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Hinari on Szer. Nov. 23, 2016 1:22 pm


Abban a pillanatban, ahogy léptem volna előre, eltűntek a szivárvány foltok, és még éppen láttam a Yuuki körüli, lila védőburkot, mielőtt a felirat megjelenésével együtt végleg eltűnt volna. Leengedtem a fegyvert. Nyertünk.
- Igen – bólintottam Ozinak megkönyebbülten – Pedig lett volna még mit kipróbálni – tettem hozzá elgondolkodva, egy fél pillantást vetve a bal kezemen pihenő gyűrűre. Eközben Al is mellénk ért, én pedig, hallgatva Ozirisz kérdését és Yuuki válaszát, tettem el végül az időközben visszaváltozott Katanát az övemen függő tokba. Bőven lettek volna még lehetőségek. A harc azonban rengeteg tanulsággal is járt: nem akartam fennen ecsetelni, de tény, hogy mostanában, talán a kevesebb harc és kockázatos küldetés miatt is, de alig gyakoroltam a képességhasználatot. Elkomorodtam márcsak a gondolatra is, hogy a magas specemtől függetlenül sem tudtam aktiválni őket, kétszer sem… mi lett volna, ha ez a védett övezeten kívül történik meg? Ha nem bízhatok a skilljeimben… megráztam a fejem, és egy halk sóhajt követően léptem párom mellé egy halovány mosollyal: rajtam kívül mindenki elcsevegett egymással, élvezték a társaságot és a beszélgetést, így nekem is ideje volt felengednem. A hibák arra valók, hogy kijavítsuk őket. De mindennek megvan a maga ideje, és mára elég volt a harcból.
- Tudod, kardforgatók – nevettem el magam Al felvetésére – Te viszont iszonyú jó vagy azzal a két fegyverrel – fogtam meg az ingét, és húztam őt magamhoz egy gyors csók erejéig – A többit meg majd még fejlesztjük – mosolyogtam rá egészen közelről, megfogva a kezét, s így indulva tovább, lassan kiérve az arénából.
- És neked is gratulálok, Yuuki – fordultam a lányhoz vidáman – Érdekes lenne egy párbaj kettőnk között. Bár ahhoz még előtte be kell szereznem pár új dolgot – gondolkodtam el, majd mint akinek most jut eszébe, fordultam a csapathoz új lendülettel – Tényleg, majd szeretném az új képességemet bemutatni nektek – mondtam – De majd ha Ai is ráér, őt sem hagynám ki ^^ Valamikor, ha mindenki a céhházban lesz – bólintottam, számba véve magamban, hogy mik fognak kelleni. Sok kristálykő, meg gyakori ércek… hát, nem lesz egyszerű, és rövid se, amíg mindent beszerzek. Illetve kellenének új receptek is – összeírni pedig csak azért nem írtam még össze ezeket, mert csupán a napokban derült ki a dolog, egy véletlen félrecsapás következményeként. De ezzel rajtuk is segíteni fogok – mindenkin, hogy egy kicsit még erősebbé váljanak. Mosolyogva néztem körbe, megszorítva Al kezét: jól éreztem itt magam. Vele. Velük.
Márcsak egy finom sütemény és egy tea hiányzott.
S ha rábólintottak, el is sétáltunk a Sweet Dreamsbe, hogy ott folytassuk a könnyed beszélgetést, ami kezdett kialakulni így, egy heves és érdekes harc után.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 Vo36oi14712/10100[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Nov. 26, 2016 5:31 pm

Lezárom a párbajt. 120 exp és 320 arany jár mindenkinek, a katana 30 exp jutalmat kap. Legközelebb február 23. után csaphattok össze egymással.

Hinari / Ozirisz: +50 pont
Yuuki / Alex: -30 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 Vo36oi0/0[Csapataréna] ...and make it double! - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.