[Hardcore] Skill-practice

Go down

default [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Hinari on Csüt. Júl. 28 2016, 14:10


Az élet nem állt meg. Folytatni kellett, amit elkezdtünk, az eddigieknél hol több, hol kevesebb lendülettel. Segíteni azoknak, akik kérték, és közben fejlődni, fejlődni, tudatosan, de nem feltétlen tapasztalatpontokkal.
A pontok sokat jelentettek. De korántsem mindent.
Ezúttal én kerestem fel Oziriszt, és találtunk ki együtt egy mindkettőnknek alkalmas időpontot. Hogy rá hogyan hatottak az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei? A fiú arcát fürkésztem, megjegyezve minden szavát, minden pillantását, hogy válaszokat találjak, valósat-valótlant; talán még beszélgettünk is ezekről. Van-e élet a pixelezésen túl? Vajon jól döntött Mirika, visszatér még? Nem tudtam túl sok támponttal szolgálni, s a titkot, amit csupán Alex tudott, egyelőre megtartottam magamnak. Hiszen voltak sokkal kellemesebb beszédtémák is. A Katana mostmár az arénákért is kap expet!
- … egyszerre csak megjelent, ugyanolyan rendszerüzenetként, mint a többi – fordultunk be egy sarkon; az idő alapvetően meleg volt, ámde a napot fehér, végeláthatatlan felhők takarták el. Kezemben tartottam a fegyvert, úgy folytattam tovább – Illetve valamiféle jóváírás is történhetett, ugyanis a szintje és a statpontjai is változtak, és kapott egy képességet is. Kíváncsi vagyok, harcban eljutunk-e odáig, hogy használhassam – tűnődtem el, a négy harci kör ugyanis… valahogy soknak tűnt. Nagyon, soknak, főleg ha teljes erővel, skillekkel és itemekkel küzdök. De később talán még hasznomra válhat - ha nem válik be az elsődleges taktikám, ami a gyors harcra épült, és amihez kicsit sem passzolt a több körös elhúzás. Lovag kasztúaknak ideális, én azonban kardforgató voltam, a kasztom előnyeire építő játékos. Vajon lesz-e olyan ellenfelem, aki ellen mindenemre, amim van, szükségem lesz?
- Áh már itt is vagyunk – mutattam előre, elnézve a csatatér hatalmas épületét - Mit gondolsz, várjunk még kicsit, vagy jelentkezzek be? – kérdeztem, visszacsúsztatva a kardot a tokjába, és a fiú válaszától függően foglaltam le egy időpontot kettőnknek. Azóta Ozirisz is jobb lett, és engem érdekelt, hogy mennyire. Mit tud, miket fog hasznosítani abból, amiket ezelőtt begyakoroltam vele? Most éles, komoly harc várt ránk. Ha gyakorlásra számít, bizony meg fog lepődni.Hinari (48) - HP:250 | F:85 | E:92 | K:58 | GY:112 -->124 | S:70 | P:55


Spec felszerelések:

Ősi Sárkánymintás Katana: Hosszú x) Lásd itt.
Sárkányfog Rúna: Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
A Kaszás Rettegett Öltözéke: Viselőjét 3-as szintű súlyemeléssel áldja meg.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Lila Koponya Gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi14712/10100[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Júl. 31 2016, 00:58

Nem olyan sok idő telt el azóta, hogy Hinari megtanított a párbajozás, és a pvp küzdelmek alapjaira. Nem olyan rég volt, hogy hála neki, hála a tanácsainak, hála a tanításnak, a rendszer végre megadta a második képességem is. Nem sokan foglalkoztak volna velem, de ő megtette azt, amit más nem. Elég rég volt már, de még kristálytisztán emlékszem arra a napra. Arra a napra, amikor először istenigazából beszélgettünk, amikor megbíztunk egymásban. Arra a napra, ami fordulópont volt. Igaz, nem azonnali volt a változás, és kellett még pár hónap, amíg túl tudtam lépni a múlt fájó emlékein. Igaz, még nem teljesen, de nagyjából tovább tudtam lépni. Ismét talpra tudtam állni, noha nem a saját erőmből, és nem a saját érdemem, de sikerült. Hinari hitt bennem, akkor is, amikor én nem, és ez kellett, hogy idáig egyáltalán eljuthassak. És már a rendszer is észrevette, hogy nem kocsmáról kocsmára járkálok, esetleg céltalanul bóklászok vagy csak ha olyan kedvem összefarmolok némi húst, hogy aztán valami ihatóra becseréljem. Pedig elég sokáig így volt. Eleinte csak a rémálmoktól való félelemben ittam, aztán szép lassan napi rutinná vált, és egyre mélyebbre süllyedtem. Talán emiatt tagadta meg a rendszer egy jó darabig a képességeket? Lehetséges...
Most viszont újra harcolni fogunk. Kicsit meglepett, hogy ezúttal az arénában, ahol azért jóval nagyobb tétje van egy-egy harcnak. Igaz, nem élet-halál harc, de azért nem is szabad félvállról venni sem. Majd az elmúlt percekből, amíg túlságosan belemerültem a saját gondolataimba, kizökkentett pár mondattöredék, amit hirtelen nem értettem, nem tudtam hová tenni... - rendszerüzenet, jóváírás, szintek, statpontok... - ismételtem meg néhány szót – én már nem tudom követni... - jegyeztem meg.
- Szerintem még egy kicsit várhatunk, én nem sietek sehová – válaszoltam Hinarinak. - Addig mesélj valamit, hogy telnek a napjaid? - próbálva egy kicsit elterelni a gondolatokat a közelgő harcról, próbálva kicsit megnyugodni. Az idegeskedés és az azon kattogás, hogy most mi lesz, hogy fogok kikapni, az nem vezet jóra. Sőt, inkább csak rontja a reakcióidőt és a pontosságot, leblokkol az ember, és a végén a saját félelmeit váltja valóra. Nyugodtnak kell maradnom. De ahhoz nem ártana valamivel másra gondolni a kattogás helyett, legalább a küzdelem előtt...
Statok:

http://ozirisz.xyz/sao/karakterinfo.php?ID=123

Ozirisz (33) - HP:200 | F:76 | E:70 | K:33 → CSP:165 | GY:88 → 96 | S:28 | P:85


Spec. tárgyak
Lángoló Nodachi ( +12 Erő +4 Spec. Képesség ): Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Szivárvány Köpeny ( +4 Erő +4 Irányítás +4 Kitartás +4 Fegyverkezelés +4 Gyorsaság +4 Spec. Képesség +10 Páncél ): Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.

_________________
[Hardcore] Skill-practice Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi9303/9700[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Hinari on Szer. Aug. 03 2016, 01:34


- Nem csodálom – nevettem el magam a fiú őszinteségén – Furcsa lehet követni azoknak, akik nem találkoztak még ilyesmivel… - folytattam tűnődve, végülis újfent belemélyedve a gondolataimba, már amik jelen pillanatban a Katanával kapcsolatban keringtek bennem. Közben pedig odaértünk az aréna épülete elé, s ahogy sejtettem, céhtársam nem akart azonnal a pálya közepére állni. Mosolyogva bólintottam, későbbre foglalva magunknak egy időpontot, majd besétáltam a fiúval a lelátóra, hogy addigis amíg várunk, lélekben már felkészülhessek az elkövetkezendő harcra: az itteni légkör szinte vibrált a kihívásoktól, és nekem külön tetszett benne, hogy a komolyságához semmiféle életveszély nem társult. Itt nem az életed volt a tét, mint odakint – olyan volt, mint egy kellemes Martini a gyümölcsös sör és az abszint között.
- Jobbára csak apróbb ügyeket intézek és mobozgatok, semmi komoly – feleltem megnyugtató mosollyal, elhessegetve céhtársam aggódó gondolatait, még mielőtt felmerültek volna benne, a barlangi párbajunkon beszéltek után – Sokat vagyok Allal, de talán kellett is már a pihenés. Sokminden történt – fordítottam el a fejem, önkéntelenül is Silverre gondolva. Mielőtt azonban Ozirisz továbbvihette volna a témát, gyorsan váltottam – És veled? – kérdeztem kíváncsian – Remélem te is mostmár inkább a lányok, mint a poharak fenekére nézel – ugrattam barátian, de végig szelíden és megértőn, hogy ha még mindig gyászolna se tűnjön kellemetlennek neki a kérdés, sem pedig olyannak, amire feltétlen válaszolnia kell. Halk sóhajjal hátra is dőltem, felnézve a fölénk magasodó, fehér köpenyre – Egyszer majd jobb lesz. Hol jobb, hol rosszabb… - mosolyodtam el szomorúan, végül csak felkászálódva, elnézve az alant küzdő játékosokat, kik egy perccel ezelőtt még itt voltak egészen közel, de most mintha végtelen távolságra lennének tőlünk.
Megráztam a fejem.
- De, most azért vagyunk itt, hogy erősödjünk – fordultam a fiú felé – Ne várj könnyű harcot. Nem fogom megkönnyíteni a dolgodat – ráncoltam a homlokom, mintegy szavak nélkül jelezve felé, hogy a bizonytalanságnak nincs helye odalent a pályán. Itt, a lelátó közepén még talán, de ahogy lefelé lépkedünk, úgy kell eltűnnie, minden lépcsőfokkal egyre jobban és jobban. És mintha csak a pillanatra várt volna, jelentették be a mi meccsünket, s én egy ugrással landoltam a harctér szélén, bevárva Oziriszt, és mint kihívó fél, át is adtam neki a pálya megalkotásának jogát. A csúszós, félhomályos barlangban egyértelmű előnyben voltam – lássuk hát, mit tud egy neki előnyös terepen!

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi14712/10100[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Aug. 07 2016, 19:29

Hinari elnevette magát azon, hogy nem tudtam követni az eszmefuttatását, és hogy számára nem meglepő – Nem vicces annyira, ha az ember csak úgy lemarad... - jegyeztem meg, minden rosszallás nélkül, elmosolyodva az egész helyzeten. Persze mit vár az ember, ha akarva-akaratlan elgondolkodik valamin, és időnként elég egy pillanat is, hogy elveszítse a fonalat.
Majd a kérdésemre kapott válaszon, hogy céhtársamnak hogy telnek a napjai, kicsit megnyugodtam. Végre kicsit kipiheni magát. Időnként az az érzésem volt, előbb-utóbb túl fogja hajtani magát, és annak nem lesz jó vége. De szerencsére mostanában többet pihen...
A következő kérdése viszont váratlanul ért. - Na, ezt a megfogalmazást sem hallottam még – nevettem el magam. - Az igazat megvallva félek belevágni bármi ilyesmibe. Nem tudnám megvédeni, ahogy eddig sem tudtam őket... - majd egy kicsit később folytattam – Hol jobb, hol rosszabb... minden viszonylagos. Már nem mindennaposak a rémálmok, de még időnként még vissza-visszatérnek...
Majd, Hinari megjegyezte, hogy ne várjak könnyű harcot, és emlékeztetett az itt létünk és a harcunk céljára: fejlődnünk kell. - Nem számítottam volna könnyű harcra amúgy sem. Pláne, hogy most arénáról van szó, nem csak egy baráti párbajról. - válaszoltam a lánynak. - Győzzön a jobb!
Aztán szinte azonnal bejelentették a meccsünket, és céhtársam már lenn is volt a csatatér közepén. Én pedig megindultam a lépcsőn lefele, persze igyekezvén ahogy tudok, de inkább nem túl elkapkodva. Legkevésbé sem hiányzik, hogy a nagy sietségben eltanyáljak, mint a múltkor, azon a csúnya, csúszós, havas, latyakos domboldalon.
Majd miután sikeresen lejutottam a harctérre, belekezdtem a terep megalkotásába. Hogy milyen terep legyen? Hát, nem is tudom. Kétlem, hogy létezne olyan terep, ami számomra előnyös, és eléggé, hogy győzzek. Majd végül belefogtam.
Az ég elsötétült, a nap helyét pedig átvette a hold, mintha csak éjszaka lett volna.  A talaj is átalakult, mintha egy nagy kerek kráter lenne, kisebb-nagyobb sziklákkal. Enyhén lejtős, egyáltalán nem meredek, a széléről indulva könnyedén át lehet futni a túloldalra. A kráter közepén pedig egy 1m széles, 5m magas négyszögletű obeliszk áll, ami halvány kék fényt áraszt magából.

_________________
[Hardcore] Skill-practice Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi9303/9700[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Hinari on Kedd Aug. 09 2016, 16:43


- Senkit sem lehet megvédeni önmagától – néztem rá komolyan – Legyél bármilyen erős, akkor sem fogsz tudni mindent megakadályozni. Ez nem indok rá, hogy ha úgy érzed készen állsz, mégse vágj bele – és lehet, hogy valaki pont azért téved el, mert nem vagy mellette – róttam meg, enyhén felemelve a hangom. Ez, amit mondott, egyszerű kifogás. De neki sem jó, ezt látom rajta, így viszont csak magának tesz rosszat. Arról már nem is beszélve, hogy így felejteni is sokkal, de sokkal nehezebb… Egyedül minden nehezebb.
Persze nem vártam, hogy azonnal megváltozzon, s amíg ő a gondolataiba mélyedt, én lassan felálltam. Az időpontot lefoglaltuk, és itt, az aréna küszöbén már nem visszakozhattunk; én nem is akartam. Egy kicsit zavart a hozzáállása, de ki kellett zárnom ezt is, ahogy oly sok minden mást. Talán majd a meccs után folytatjuk. Talán át is gondolja addigra.

Maga a terep nem volt nehéz; csupán néhány szikla itt-ott, ami akadályozhatott a mozgásban. Ám a hangulata annál inkább volt jellemző Oziriszra, aki fekete ruhájában már-már eltűnt volna előlem, ha nem lett volna Látásom – nameg az a lángoló kard a kezében. A pálya két széléről indultunk, köztünk az oszloppal, ami tökéletes lehetőséget nyújtott egy első, Lopakodással egybekötött támadásra – a számláló viszont még kitartóan kattogott, így kivártam, amennyit kellett, majd végighúztam ujjamat a menün, egy pillanat alatt ugorva el a kezdőpozícióból, immáron teljes felszerelésben. Célom egyértelműen az obeliszk volt, annak is ellenfelemtől távolabbi oldala, még akkor is, ha időközben céhtársam is elindult valamerre. Hátamat nekivetettem a hideg, sima kőnek, majd egy mély levegővétel után megpróbáltam aktiválni a Reverset. Ezek után löktem csak előre magam, egyenesen kaszttársam felé: kezdésnek igyekeztem kellően közel kerülni hozzá, hogy aztán egy irányváltoztatással megzavarjam, annál is inkább, mivel a Katanát sem arra fordítottam, mint amerre feltétlen számított rá. Egy gyors, határozott vágás az oldala felé, és akár sikerült, akár nem, kettőnk közé húztam vissza a fegyvert, hogy nagyobb eséllyel védjem ki az ellencsapását, lábaimat is behajlítva, hogy ha kell, akár el is ugorhassak. Hárítás vagy elkerülés, tőle függött, melyiket fogom alkalmazni.


Reverse majd támadás.


Hinari (Sebzés: 92, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ozirisz (Sebzés: 70, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)

Hinari (48. szint): 250/250 HP, 55 páncél, 290/290 CSP
Ozirisz (33. szint): 200/200 HP, 85 páncél, 165/165 CSP

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi14712/10100[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 09 2016, 16:43

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Skill-practice 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Skill-practice 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Aug. 10 2016, 00:23

- Igen, tudom... vannak, amiket nem lehet megakadályozni. - szólaltam meg – Akármilyen görcsösen próbálod megváltoztatni az események folyását, végül mindig csak bekövetkezik, csak legfeljebb kicsit máshogy... de a lényeg ugyanaz. Azt hiszem, ezt hívják Végzetnek... - Vajon a Végzet tényleg megváltoztathatatlan? Amit rémálmaimban tapasztaltam, aszerint nem lehetünk hatással rá. Amikor újra és újra lejátszódott az a nap, és akármit is tettem, a vége ugyanaz volt. Akárhogy is próbáltam változtatni rajt, minden igyekezet ellenére kudarcot vallottam. Számtalan változata lejátszódott annak a napnak a fejemben. Számtalan változat, de a vége egy, és ugyanaz. Halál.
Majd Hinari utolsó mondatára csak annyit feleltem – Ebbe így még bele sem gondoltam... Lehet, hogy pont azért következne be, amitől tartok, mert nem teszek semmit? - tűnődtem el az elhangzottakon...

Amíg a visszaszámlálás tartott, addig végignéztem a frissen kialakított terepen, közben el-elpillantva Hinari felé. Biztosra veszem, hogy könnyedén és hamar alkalmazkodik a szokatlan harcmezőhöz. Sőt, olyannyira, hogy minden bizonnyal ellenem fogja fordítani az egészet.
Vajon mit fog tenni? Vajon mi lesz az első lépése? Ha sikerülne megjósolnom a következő lépését, akkor arra felkészülve tudnék ellenakciókat tenni. Ha ismered az ellenfeled taktikáját, az már fél siker. Na, ez az a szint, amitől még messze vagyok...
Ahogy a visszaszámlálás a végéhez közeledett, úgy kezdtem egyre jobban kattogni. Közben a nodachit előhúztam a tokjából, és magam előtt megsuhintottam a levegőben. Majd ahogy lejárt a visszaszámlálás, a kráter szélén kezdtem el futni, majd egy pár méter után befordulva a harctér közepe fele. Akarva-akaratlan is felgyorsultam, hála a lejtőnek, majd becéloztam az obeliszket. Majd az oszlop közelébe érve bele is botlottam a lányba, aki egy hirtelen irányváltoztatással megzavart. Amíg ez kicsit kizökkentett a ritmusból, addig céhtársam egy vágást ejtett az oldalamon. Kicsit hátráltam, majd hirtelen ráadtam minden gyorsaságom, hogy balra kitérjek, és végül a lány jobb oldalához kerüljek. Közben lendítettem a nodachit, megpróbálva egy vízszintes vágást ejteni a vállán. Aztán, akár sikerült, akár nem, behúzódtam az obeliszk mögé, és kicsit nekidőltem, közben a nodachit két kézzel tartottam magam előtt, közben a lehető legjobban felkészültem a védekezésre.

// támadás, az alsó kocka a nodachira megy

193/200 HP
0/85 Páncél
132/165 CSP

_________________
[Hardcore] Skill-practice Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi9303/9700[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 10 2016, 00:23

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Skill-practice 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Skill-practice 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Hinari on Csüt. Aug. 11 2016, 18:11


Azt hiszem, egy kicsit túlértékeli annak a bizonyos végzetnek a szerepét a saját, és általában az emberek életében. A fejemet ingattam:
- Könnyű a végzetet okolni – feleltem, hangomban egy csepp nehezteléssel – Egy tökéletes kifogás arra, hogy ne is akarj megpróbálni változni, vagy változtatni – mondtam, a kérdésére csupán egy bólintással reagálva: bárhogy lehet. Előre én se látok, és a „mi lett volna, ha” kezdetű mondatokat sem tudom teljes bizonyossággal befejezni, ahogy senki más sem. Azonban nem szabadott túlzottan belemerülnünk az ilyesfajta beszélgetésbe; pár pillanat, és mi jövünk. Intettem a fiúnak, hogy ideje elindulni lefelé.
Maga a harc jól indult, és ha a céhtársam fejlődését nézzük, még azt a tényt is inkább pozitívumnak fogtam fel, hogy a fiú vett magas szintű észlelést, ezzel gyakorlatilag lenullázva a Lopakodásból jövő bónuszsebzésem, amit viszont már-már megszokásból is belevettem a számolásba. Talán pont ennyi fog hiányozni, de lehet nem is lesz jelentősége – ezzel a tudattal emeltem kettőnk közé a Katanát, és vártam, hogy ellenfelem mit lép. Nem támadott vissza azonnal. Egy kicsit hátrált, ezzel – a fegyvereink hossza miatt – egy apró előnyhöz jutva, ám rögtön le is csökkentette a távolságot, s amíg ő a jobb oldalam fele kitért, én csupán egy keveset mozogtam; éppen annyit, hogy ne álljak teljesen merőlegesen őhozzá képest. Majd jött a vágás, s bár gyors volt, még időben fel tudtam csapni a kardot, hogy blokkoljam az övét. Pár szikra, s Ozirisz elfutott a kőtömb mögé. Ezzel kissé meglepett ugyan, de így legalább adott pár másodpercet, hogy átgondoljam a következő ütésváltás hogyanjait. Koncentráljunk rá a védekezésre – vetettem fel a Katanának, ha már volt egy ilyesmi képességünk is, majd úgy döntöttem, hogy nem fogom mégse használni az element absorbot. Elég lesz a sárkány, s így legalább azt is letesztelhetem, mennyit tanult a barlangi gyakorlópáraj óta: vajon most is meg fog ijedni, védtelenül hagyva magát, vagy képes ellenállni a kinti reflexeinek?
Jobb oldalról közelítettem.
- Kukucs – dugtam ki a fejem az obeliszk mögül egy mosollyal, majd teljes testtel is kiléptem annak árnyékából, s ahogy egy ugrással felgyorsultam, úgy értem egészen közel hozzá, de már teljesen vele szemben: két kézben a Katanával, aminek markolatát a csípőm környékén fogtam, éle pedig ellenfelem nyaka felé állt – Summoning Water Dragon! – kiáltottam, mire a korábbi piros helyett most egy kék sárkány robbant ki a kard végéből, Ozirisz jobb oldalát célozva – én pedig jobb vállamat előrevetve, egy gyors csuklómozdulattal forgattam a pengét ellenfelem baljához úgy, hogy az egy kis körívet leírva, kívülről befelé haladjon, egyenesen a fiú felé. Mögötte a kő, előtte vagyok én, két oldalról meg a sárkány és a Katana. Vajon mihez fog kezdeni ebben a helyzetben?


Képességpróba: Dragon of Elements, víz: sikeres aktiválás esetén Hina -16hp, Ozi -16 kitartás (tehát a max CSP is 16x5-tel kevesebb lesz) és -20 hp.
Ezek után egy támadás.
+Katana 2.képesség választás: védekezés

CSP: 290/146

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi14712/10100[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 11 2016, 18:11

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Skill-practice 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Skill-practice 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Aug. 14 2016, 00:10

- Van benne valami... - válaszoltam a lánynak, arra amit a végzetről és a kifogásról mondott – De sosem érezted, hogy valami mintha eleve elrendeltetett lett volna? Hogy alig volt rá esély, és olyan sok tényezőtől függött, hogy szinte képtelenség, hogy bekövetkezzen? Például a múltkor, azzal a küldetés felvételével és az egész délelőtti rohangászáson át addig a szép nagy esésig minden közrejátszott, hogy összefussunk. És mindezek közrejátszottak a képesség felfedezésében is. Iszonyat nagy véletlen kellett, hogy így alakuljon az a nap... - kezdtem bele a magyarázatba – Egyre több dolgon figyelem meg, mintha valaki onnan fentről rendezné az eseményeket... - csupán az egy örök rejtély, hogy ki az a valaki...

Ami a harcot illeti... egyáltalán nem lepődtem meg, az, hogy Hinari blokkolta a támadásom. Az lett volna furcsa, ha elsőre sikerül betalálnom... De az legfeljebb egy ideális világban lenne lehetséges, ahol vérszomjas mobok helyett csillámpónik futkosnának a réten... de egy ideális világban mi szükség lenne bármiféle harcra?
Az obeliszkig szerencsémre eljutottam, ám hamar véget ért az a pár másodperces nyugalom. Halál nyugodtan támaszkodok az oszlopnak, mint a melós, amikor épp nem látja a főnök. Aztán kilesett az obeliszk mögül Hinari, egy mosollyal az arcán, és egy "Kukucs"-al. A következő képkocka pedig, hogy előttem termett, támadásra készen, én pedig készültem kivédeni. Aztán jött megint a sárkány, de ezúttal kék. De miért kék? Megfázott? A legutóbb még piros volt. Az egy képesség volt. Ez ugyanaz a képesség, vagy egy másik? De akkor is... miért kék?...
- A francba – csak ennyi szaladt ki a számon, amikor tudatosult bennem a helyzet. Bár most nem ilyedtem meg a sárkánytól, és a Katanára figyeltem inkább, de mégis... nem voltam elég gyors. Lendítettem a kardom, megpróbálva kicsapni oldalra, ahogy múltkor Hinari is tette. Azonban gyorsabban mozgott a kardja, mint az enyém valaha is fog. Mire az oldalra tartó mozdulattal végeztem, addigra a Katana már az oldalamba vágott. És persze a sárkány meg a másik oldalról támadt. Ezt szépen összehoztam, pláne úgy, hogy még menekülőre sem tudom fogni. Még egy lépésnyit sem tudok hátrálni, hála az obeliszknek.
Jobb ötlet híján maradt tehát a támadás, és mivel a Katana a bal oldalamnál van, ezért csak jobbra érdemes. Ha jobbra lendítem a Nodachit akkor kisebb az esélye, hogy blokkolni tudja. Ezen logikából kiindulva Hinari jobb oldalát céloztam meg egy vágással, ami remélem ezúttal betalál. De legalábbis reménykedem, hogy sikerül egy kis egérutat nyernem, mert valami megmagyarázhatatlan oknál fogva fáradtabb vagyok, mint szoktam... Eddig még nem tapasztaltam, hogy rögtön a harc elején elfogy a kakaó... De biztos csak öregszem...


81/200 HP
19/85 CSP

_________________
[Hardcore] Skill-practice Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi9303/9700[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Aug. 14 2016, 00:11

Hopp, a kocka Rolling Eyes
1 támadás, alsó kocka a nodachira megy :3

_________________
[Hardcore] Skill-practice Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi9303/9700[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 14 2016, 00:11

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Skill-practice 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Skill-practice 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Hinari on Vas. Aug. 14 2016, 15:50


Mosolyogva hallgattam az okfejtését.
- Lehet szó bármilyen fenti irányításról, akkor sem találkoztunk volna, ha én nem döntök úgy, hogy arra fordulok. Vagy ha te nem kiáltasz fel – feleltem, közben már elindulva lefelé – Van, amit nem akadályozhatunk meg, de annál többet tehetünk minden egyébért. Akarj tenni, és akkor nem fogod bánni, hogy nem tettél meg mindent – mondtam, amíg végül le nem értünk, és el nem kezdődött a meccs.
S hogy én mit akartam most tenni a győzelemért? Bevetve mindent, amit Ozirisz ellen és a fejlődése érdekében kellett. Ő pedig bár nem tudta elkerülni a sárkány-vágás kombinációt, de legalább már nem ijedt meg a képességtől – még úgy sem, hogy a korábbi, tűzből álló lény most tündöklő kéken fénylett előtte. Örültem neki, hogy használt a gyakorlás, ez azonban nem akadályozott meg benne, hogy végre ne hajtsam, amit elkezdtem, és miközben a Katana felszántotta ellenfelem oldalát, én már fordítottam is a lábam, hogy egy testsúly-áthelyezést követően kivetődhessek jobbra, elkerülve az esetleges ellentámadást. Persze túl közel voltam. Ozirisz pedig ezúttal sem húzta az időt; szinte meg se várva a támadásom, vágott előre egy pontos csapással, ami elől esélytelen volt kitérnem. Erősen rányomtam talpam a kövezetre, megállítva az eltervezett hátraugrást, és inkább kihasználtam az alkalmat, amíg még elég közel voltam hozzá: a nodachi a jobb oldalamnál, a Katana pedig éppen a pixelcsík után halad a fiú baljától jobbfelé - elég volt tehát egy aprót változtatni az íven, hogy a kard, ütközve a nodachival, kifelé tudja ütni azt, támadható felületet hagyva ezzel kaszttársamon. Meg is kockáztattam a lépést, veszítenivalóm nem volt. Ha pedig sikerült, léptem előre máris, egy gyors szúrással igyekezve befejezni a harcot.


Támadás.
Hp: 250/219

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi14712/10100[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 14 2016, 15:50

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Skill-practice 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Aug. 15 2016, 20:29

- A kiáltás az csak egy kinti világból hozott akaratlan reflex, egy olyan szép nagy esés után meg főleg... Az pedig, hogy arra fordultál, az várható volt. Egy ilyen helyzetben előbb feltételeznéd, hogy baj van, mint hogy csapdára gyanakodva figyelmen kívül hagyd, jól gondolom? - válaszoltam a lánynak mosolyogva. Honnan tudjuk, hogy ez a tényező is nem volt belekalkulálva odafenn? Amit azután mondott, azzal teljes mértékben egyetértettem. - Ez látod igaz. Így még nem gondoltam bele. - feleltem a lánynak, közben leértünk a lépcsőn, és elkezdtük a harcot.


Bár a sárkányt és a támadást nem sikerült elkerülnöm, azon viszont meglepődtem, hogy az ellentámadásom sikeres volt. Igaz, az esélyek végig ellenem szóltak, de legalább egy kis sikerélményem volt. Legalább nem tűnik úgy, hogy nem tanultam semmit a múltkori párbajunkból, és az utána kapott tanácsokból. Talán Hinari is észrevette, hogy ezúttal nem ijedtem meg a sárkánytól, mint a múltkor, a barlangban. Talán ő is úgy látja, hogy nem hiába pazarolta rám az idejét és nem hiába tanított...
Alig pár pillanat múlva, hogy bevittem a sikeres találatot, céhtársam már ellentámadásba is lendült. Várható volt, hogy nem fog csak úgy egyhelyben állni, és hagyni, hogy újabb támadásba fogjak. Reflexből kiütötte oldalra a nodachit, majd mire vissza tudtam volna húzni magam elé, már késő volt. Előre lépett, majd egy gyors szúrás a mellkasomba, és vége. Megjelent a lila fal, a párbaj vége értesítés, ahogy az ilyenkor lenni szokott.
Alig pár másodperc múlva a rendszer elkezdte visszaállítani a terepet. Hirtelen eltűnt mögülem az obeliszk, lassacskán kezdett kivilágosodni, miegymás.
- Gratulálok, jól harcoltál, ügyes vagy – dícsértem meg a Hinarit – Azt a sárkányos-támadásos kominációt sosem fogom megszokni... Múltkor sem tudtam kivédeni, és most sem... Vajon képes leszek valaha is kitérni előle? - tűnődtem el egy pár pillanatra. Talán, idővel. De addig még sokat kell fejlődnöm, sokat kell gyakorolnom. De azidő alatt Hinari is fejlődni fog, de azért a különbségeket még megpróbálhatom csökkenteni...

_________________
[Hardcore] Skill-practice Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi9303/9700[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Hinari on Szer. Aug. 17 2016, 14:03


Nem volt egyszerű elmondani neki, hogy mit akarok.
- Én döntöttem úgy, hogy afelé a domb felé veszem az irányt, és pont aznap – ráztam meg a fejem – Ha a másikat választom, nem hallom meg a kiáltásod – közöltem, és bár még órákig vitatkozhattunk volna, de időnk az nem volt rá. Ozirisz pedig ha nem is mindenben, de legalább a mondandóm végében egyetértett velem, így egy sóhajtást követően indultam el lefelé, mostmár tényleg csak a harccal foglalkozva. Céhtársam vétett pár hibát közben, leginkább azzal, hogy az obeliszknek dőlve maga vette el a menekülés lehetőségét önmagától, és a mozgását is bekorlátozta ezzel – de sikerült egypontos vágással megsebeznie, s talán mindvégig ez volt a célja, ám ehhez többet kellett volna erőre tennie. Vagy valamely körelvevő itemet használnia a támadása után, hogy a hátrányát előnnyé fordíthassa, a fiú azonban nem élt a lehetőséggel. Be is fejeztem a harcot, a következő szúrásommal.
- Köszönöm – bólintottam mosolyogva, és csúsztattam vissza a Katanát a tokjába – Te is fejlődtél – vontam le hangosan is a már gondolatban megfogalmazott következtetést – Legközelebb pedig még jobb lesz, azután pedig még annál is jobb. De ne felejtsd el, én is fejlődök közben – tettem hozzá derűsen, elindulva kifelé az épületből, könnyeden sétálva a fiú mellett. S ha már kiértünk, a korábbiakhoz hasonlóan elmondtam neki, mit kellene változtatnia, miben tud más lenni, illetve azokat is, amiket jól csinált: igaz, ez egy arénaharc volt, de ettől még ugyanúgy gyakorlás. Az egyetlen, amiről a tűnődése ellenére sem világosítottam fel, hogy mit kezdjen a sárkányommal: ezt neki magának kell kitalálnia. Meghát, nem fogok magam ellen beszélni, nem igaz? Maradjon meg csak kihívásnak neki – egyszer úgyis eljut odáig, hogy könnyen átugorja majd.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi14712/10100[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Aug. 18 2016, 19:34

Osu!

Lezárom a párbajt, 120 exp és 320 arany a jutalmatok, a katana 30 expet kap. Legközelebb szeptember 17. után játszhattok egymással arénán.

Hinari: +10 pont
Ozirisz: +3 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Hardcore] Skill-practice Vo36oi0/0[Hardcore] Skill-practice 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Skill-practice

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.