Sunshine üdülő

Go down

default Sunshine üdülő

Témanyitás by Cardinal on Kedd Júl. 26 2016, 17:36

A lobriai kikötőtől délre található kis sziget a pénzes játékosok paradicsoma. Tengerparti bárok a legfinomabb koktélokkal, pálmafák, kényelmes nyugágyak a medence partján, víz alatti túrák, szörfözés az idomított halak segítségével, megszállni pedig a sekély vízben álló trópusi faházakban lehet, mindezt méregdrágán. Ide nem lakni jön az ember, csupán kikapcsolódni néhány napra. Még a leggazdagabb játékosokat is megkopasztaná egy hónap alatt a hely.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi0/0Sunshine üdülő 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Júl. 26 2016, 18:10

// Kurama //

Lehangoló. Persze nem számítottam másra, a legtöbb célpontom már elkötelezte magát egy-egy céhnél, azonban szomorú, hogy volt, aki válaszra se méltatta az ambícióimat. Annyira csak nem voltam rossz az ágyban, hogy figyelmen kívül hagyják az üzenetemet, noha lehet azzal kellett volna kezdeni, hogy megismételhetnénk a múltkorit, és mindjárt visszaírtak volna :] Nem estem azonban kétségbe, hiszen az elutasító válaszok között is volt bizonytalan, és azóta meghirdettem a szélesebb közönség számára is az új céhem ötletét. A magvakat elvetettem, mostantól ha gondozom, ápolom az ideát, előbb-utóbb kifejlődik.
Az első és legnagyobb bizodalmam pedig mindebben az a Kurama-chan volt, akivel ugyan csak egy futó találkánk volt Taftban, de megjegyeztem magamnak a kis simlist, és az elsők között volt, akire potenciális társként tekintettem. Nem is okozott csalódást, hiszen pozitívan válaszolt a felhívásomra, elnyerte a tetszését karizmatikus személyem és nagyravágyó törekvéseim :] Egyébként is találkozni kívántam vele, ez pedig tökéletes apropóként szolgált rá. Kétség sem férhetett hozzá, hogy a hűvös és cudar tafti időjárást most napsütéssel és hőséggel kell kompenzálnom lehetőleg a vízpart mellett. Akkor pedig már adni kívántam az alkalomra, és kiválasztottam ezt az üdülőt. Bevallom még sose jártam itt, mivel az árak elriasztottak, de amikor ilyen magasztos tervekről volt szó, butaság lett volna a kicsire adni. A grandiózus eszmék megérdemelték a grandiózus pénztárcát, különösen egy ilyen grandiózus hölggyel :]
Meghagytam a lánynak, hogy bikiniben jöjjön, én is csupán egy fürdőnadrágba öltöztem az egyik bárban ülve. Szép kilátás nyílt a végtelen óceánra, az árnyékot a pálmafák adták, a hangulatot pedig az alkoholos italok, amelyeket én azonban elkerültem, és egy alkoholmentes koktélt szopogattam, amíg az érkezésére vártam.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi7624/7700Sunshine üdülő 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Kurama on Hétf. Aug. 15 2016, 17:44

Habár az elmúlt hónapokban igencsak meghúztam magam az árnyak között az élet zajlott ám elég rendesen. Beléptem egy céhbe ami nagyon úgy néz ki, hogy feloszlik. Ennek rögtön két előnye is támadt. Chancery instant ajánlása az igazságosztó céhbe elég kecsegtető. Már előtte is gondolkodtam a belépésen hisz a törvény állítólagos őrei előtt ténykedni sokkal izgalmasabb mint ahogy azt az ember gondolná ráadásul a tény, hogy én is tagja vagyok méghozzá ajánlással kellő alibit biztosít nekem. A másik előny igazából egy lehetőséget biztosított nekem. A sármos és egyben túlontúl nyomulós úriember akivel Taftban találkoztam szintén egy céh beindításán fáradozott és kisseb meglepetésemre én is meghívást kaptam, hogy csatlakozzak. Alapvetően nem fogadtam volna el, hisz bármilyen piti tolvajnak gondolhatnak nem szeretem mások érzéseit megbántani. Márpedig ha Chan céhét elhagyom egy másik miatt azzal ezt kockáztatom. Figyelmes kis róka vagyok :3
De mivel a céh eléggé hanyatlik és ilyesmi szóbeszédek járnak, hogy megszűnik, akkor már senki nem vonhat kérdőre amiatt ha lépek.
Na de most már térjünk is át magára a találkozóra. Lassan véget ér a nyár ám még pont van idő mindenki számára, hogy még kiélvezze ennek a csodás évszak minden előnyét akkor én miért is tennék másképp? Meg aztán tegyünk kedvére picit leendő céhtársamnak is így találkozóra a fiú talán legnagyobb örömére bikiniben jelentem meg ahogy ő azt szerette volna és a formalitásokat letudva ami a köszönésben merült ki helyet is foglaltam mellette az említett bárban, hogy magamnak is rendelhessek egy gyümölcskoktélt, kis napernyővel, ahogy azt kell.
- Csak azért alapítasz egy céhet, hogy engem randevúra hívj? Nem kellet volna ekkora erőfeszítéseket tenned. – Öltöttem ki rá a nyelvem egy apró mosolyt megejtve közben.


:
Sunshine üdülő Latest?cb=20141225185536
Kurama
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi112/1500Sunshine üdülő 2yjvlht  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Aug. 15 2016, 18:50

Most mondhatnám azt, hogy már messziről kiszúrtam a lányt, mert csodás szépségét nem lehetett nem észrevenni, de akkor erőteljesen csúsztatnék. Először is, bár Kurama-chan határozottan kellemes látvány volt, különösen a szemei voltak gyönyörűek, ám nem volt kimagasló szépség az én szememben. A személyisége jobban érdekelt, az a simlis oldal, amit annyira igyekezett palástolni, és amivel felkeltette a figyelmem. Kétségtelenül abban az időszakban kaptam el, amikor valamiféle mentális krízis lett úrrá rajtam, így nem feltétlenül keltettem benne jó benyomást, de mivel mégis eljött, így ennek nem tulajdonítottam több jelentőséget. Majd most lesz alkalmam elbűvölni. A második indok arra, hogy miért lenne fals az a bizonyos kijelentés, hogy nem igazán volt honnan kiemelkednie. A játék természetéből adódóan a fiú, férfiak még mindig jelentős többségben voltak, így még egy ilyen helyen is elenyésző volt a lányok száma. Nem volt nehéz kiszúrni az egyetlen bikinis kisasszonyt a környéken, minden más lány NPC volt, munkaruhában.
- Nahát, igazán lenyűgözően festesz :] - válaszoltam a köszönésére, miközben végigmértem ebben a kétségtelenül merész és sokat mutató fürdőruhában. A fodrok adtak neki egyfajta halvány gyerekességet, de a fazon és a rikító vörös szín bőven eltolta a falatnyi textil jellegét a vadító, szexi felé. Elégedetten mosolyodtam el.
- A kérdés valójában az, hogy a céh, vagy a randi miatt jöttél? - tettem fel a nagy kérdést, bár nem szántam neki komolyabb jelentőséget. Függetlenül a válaszától mindkét része fontos volt, meg kívántam nyerni a céhem számára, de nem én lennék, ha nem csapnám neki a szelet és nem tennék rá kísérletet, hogy ágyba vigyem :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi7624/7700Sunshine üdülő 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Kurama on Hétf. Szept. 26 2016, 08:08

Nem Tachi volt az egyetlen aki ennyire alaposan végigmért csak még többi férfi szemét csak éreztem magamon ahogy végig mérnek, addig ő ezt nyíltan tette. Lehet ettől zavarba kellett volna a jönnöm de azzal csak a magam álszentségét bizonygatnám. Egyértelműen azért vagyok bikiniben, hogy ezzel felhívjam magamra a figyelmet különösen az övét.
- Kicsit mindkettő. - Feleltem a kérdésére. Idő közben pedig ki is hozták az italomat és bár azt elfelejtettem közölni, hogy szívószálat is kérek hozzá úgy tűnt nem is volt rá szükség így egy apró kis csillanás jelezte, hogy ennek mennyire is örülök. Gyorsan bele is szívtam és a menü segítségével fizettem ki.
- De mielőtt a randira térnénk, gyorsan tudjuk le a hivatalos részét. - Mosolyodtam rá. - Hogyan tervezel elfoglalni egy egész szintet mert ez egész butaságnak hangzik. - Habár a végét kissé elkuncogtam, mint aki nem is veszi komolyan a témát, kifejezetten kíváncsi voltam miként akarja ezt megvalósítani. Na meg persze arra is, hogy nekem mi szerepem lenne mindebben. Nem hinném, hogy akkora potenciált lát bennem, hogy képes lennék segíteni a célját. De könnyen előfordulhat, hogy amit írt csak egy jól csengő reklámszöveg, hogy minél többen csatlakozzanak. Vagy szimplán csak bejövök neki? Kell egy királynő a király mellé mikor hatalomra jut. El tudnám viselni.
Ezen gondolat menetre újabbat kortyoltam az italomból ám a szememmel folyamatosan őt figyeltem mint akit végig nagyon érdekel amit mond és egy pillanatra sem akarja levenni róla a szemé. Amúgy is most rajtam a sor, hogy végigmérjem. Ez a valódi teste vagy az izmok is átszabható mint a szeme szín meg a frizura?

Kurama
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi112/1500Sunshine üdülő 2yjvlht  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Szept. 29 2016, 11:58

Megvallom őszintén, jól esett az irigy pillantásokban fürdeni. Nem csak a lány kapott lopott pillantásokat, de én is, igaz én sokkal másabbakat. Szokták mondani, hogy ha egy pillantással ölni lehetne... nos, én már sokszorosan halott lennék :] Azonban ez a szépség most az én társaságomat élvezhette, és pedig erre büszke is voltam. Hiába kerülök hasonló helyzetekbe sokszor, ettől még hálás tudok lenni ezekért a pillanatokért, nem "szállok el", nem leszek nagyképű, nem veszem természetesnek, vagy éppen olyasvalaminek, ami jár nekem. Ezt talán ők is érzik, a kitüntetett figyelmet mindenképpen. Főleg, ha az olyan látványos, mint az én esetemben :]
- Ennek igazán örülök - biccentettem, tudomásul véve a szándékait. Valahogy a céhesdi már annyira nem is érdekelt ennek tudatában, de természetesen botorság lett volna csak úgy félrehajítani az ideát, különösen, mert számomra is fontos volt.
- Lám-lám, nevetség tárgyává teszed nagyívű törekvéseimet. Ez igazán szomorú, mi több, mélységesen bántó. Csak hittel lehet elérni a legnagyobb álmainkat, a kétségnek helye nincs! - váltottam drámai hangnemre, és közben színpadias kapálózással gesztikuláltam mellé. Ha visszagondol a levelemre, az is hasonló hangnemben fogalmazódott meg. Nem igazán lehetett komolyan venni, ezt elismerem :]
- Bár létszámunk elenyésző, ha hiszünk a szent cél elérésében, és apró lépésekben felépítjük birodalmunkat, előbb-utóbb elérjük, ami ma még csak álom - folytattam a hangzatos szövegelést, de csak eddig a pontig. Ezután érezhetően változott a kisugárzásom, ahogy a gondolataimba mélyedtem hosszú pillanatokra, és a színpadias testtartás szép lassan visszaváltozott hétköznapivá.
- Még mielőtt hülyének nézel, nem vagyok ennyire hibbant. A cél jelképes, de valójában csak néhány alaposan kiválasztott embernek küldtem el azt a levelet, olyanoknak, akiket tehetségesnek tartok, és szeretném, ha az én társaságomban bontogatnák a szárnyaikat. A valódi cél egy befolyásos céh létrehozása, ha úgy tetszik, meghódítjuk a világot, közösen - mondtam immár mindenféle sallang nélkül - Vannak kapcsolataim, melyekből ki lehet indulni, csupán megbízható társakat keresek magam mellé. Olyanokat, mint amilyen te is vagy :] - hízelegtem a lánynak. Észrevettem, hogy rajtam felejtette a szemét, úgyhogy én sem vacakoltam, és finoman végigsimítottam a karján.
- Garantálom, hogy jól fogod érezni magad - búgtam neki csábító hangon, egy pillanatig sem titkolva, hogy a velem való társulás nem merül ki a formális céhtársi viszonyban, de az ágyamban is lenne szerepe :]
- Bevallom, nem sejtettem, hogy közben találtál magadnak egy céhet - utaltam az életcsíkja mellett figyelő logóra - Megkérdezhetem, miért kívánsz váltani? Még nem találkoztam olyan emberrel, aki elhagyná Chancery-chan céhét - érdeklődtem.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi7624/7700Sunshine üdülő 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Szer. Nov. 01 2017, 23:29

//Chakna//

Unalooooom!
Mit tegyek hogy ne ilyen lassan teljen az idő?
-lóbáltam kedvenc fotelom oldaláról lábamat, majd mintha egy nyíl állt volna bele a fejembe döbbentem rá!
-kimegyek és veszek egy vödör fagyit!-nade komolyra fordítva a szót, nem fagyit mentem el venni, hanem a gearemnek kerestem kis javítást pár ismerős kovácsnál, de sajna nem sok semmit találtam, majd amikor szomorúan bandukoltam hazafele kaptam el fél füllel két játékost:
-most nyitott újra az üdölő a negyediket, csodaszép lett és van képzeld! benne! egy! igazi! delfin is!
-delfin komolyan igazi itt?-szóltam közbe, de pár furcsa tekintetet kivéve rám sem hederítettek...
~csak gondoljuk végig ha egy igazi delfin lenne...akkor az akkor sem lenne igazi ha mégis mert ugye nem az, hiszen na!~
-najó a fenébe is látnom kell végülis delfin! *,*
ekkor találtam ki mi is lesz a program!

Liese írta:Neechan!

Szerintem te is nagyon fogsz örülni ha megtudod hogy a Sunshine üdölőben van egy majdnem igazi igazi delfin! Gyere el velem meglesni owo hozok pár fotókristályt és finom háziszörpit am am ha jó megbeszélünk egy időpontot mondjuk holnapra és akkor tali ott!

Hugid:
Lieselotte

igen igen, a zseniális tervem az volt, hogy elmegyünk és meglessük a delfint és ha lehet lefotózkodunk és lövünk egy szép selfiet közösen!

Szószó másnap találkoztunk az üdölő bejáratánál, rajtam már a zöldes strandrajárós rucim volt, a menő sötétedős napszemcsimmel(k)
-ohooo megvagy!-szóltam neki, ahogy megpillantottam a nővérkémet
-örülök, hogy eljötté végülis, remélem nem átverés a delfin owo
álltam a napsütésben a csodaszép luxus szálló előtt izgatottan nem tudva, hogy vajon tényleg delfin vagy nem delfin, hisz ez itt a kérdés!

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi599/600Sunshine üdülő 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Chakna on Szer. Nov. 01 2017, 23:57

//Liese//


Kimerült  vagyok, és kissé magamalatt a napokban. És Isten tudja miért jut nekem ilyenkor az eszembe, hogy Liese nagy valószínűséggel hamar kirángatna ebből a depresszív állapotból?
És mintha a sors megerősítést akarna adni, kapok egy üzenetet a szeleburdi szőkeségtől, hogy menjek vele delfint lesni a negyedik szintre a Sunshine üdülőbe úgy.. Holnap.  Hát ezekután mondhatnék nemet? Ugye, hogy nem?
Gyorsan megírom, hogy Szuper ötlet, holnap ott találkozunk, és már a gondolattól is jobbkedvre derülök. De komolyan. Ha Liese mellett vagyok mindig történik valami váratlan, vagy mókás. Mondjuk azért remélem nem olyan lesz, mint a hajó… Azt inkább ne ismételjük meg No
Másnap, felszerelkezve a fürdőruhámmal és némi könnyű süteménnyel, el is teleportálódok (a hosszabb úton, mint mindig) a 4. szintre, és kényelmesen elsétálok az üdülőhöz.
Mosolyogva lépek oda Liesehez, aki azzal a lendülettel "el is kap".  Kuncogva bólogatok, hogy megvagyok bizony.
- Én is remélem, hogy nem átverés. Sosem láttam még delfint - helyeslek lelkesen, aztán további magyarázkodás nélkül karonragadom és vidáman, kényelmes tempóval húzom magam után megkeresni a delfint. Wow… Nem hittem hogy valaha én fogok így magam után rángatni valakit… Lehet rossz hatással volt rám a 20.szint meglátogatása Tachival? Vagy… ez nem is rossz.
Hamar megtalálunk egy medencét, ami úgy néz ki, mint amiben delfineket szoktak tartani,  és abban a reményben, hogy meglátjuk a delfint, oda is lépünk.
Én pedig elkövettem azt, amit nem lett volna szabad. Nem aktív az észlelésem, így nem veszem észre a mögénk lopakodó két alakot, így nem tudom elkerülni, hogy mindkettőnk fejére egy-egy zsákot húzzanak. Tompa ütést érzek a tarkómon, és hamar elnyel a sötétség. Ahogy valószínűleg Lieset is…// A folytatást rád bízom owo //

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi2217/2300Sunshine üdülő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Pént. Nov. 03 2017, 21:07

Uhaa sosem láttam még Nővérkémet ilyen lelkesnek, a szó szoros értelmében magával ragadott... Nyaaa pedig az az én dolgom szokott lenni.... Segáz!
Megállítottam azért a nagy lendületét a belépőnél ahol egy bácsitól vettük meg a jegyeket...
-kissé korán vagyunk, de remélem ott lesz már...tuti ott lesz! ugye?
Majd megint elindultunk már egy pici térképecskével a kezünkben és elértünk a nagy medencéhez. Én közel hajoltam és kívááálóóó szememet használva nem láttam semmit....
-aaaaa tényleg korán vagyunk még, de bíztató, hogy tényleg lehe....
még be sem fejeztem a beszédet amikor valaki megragadott hátulról és a két karomat hátrafogva húztak fel egyenesbe... félszemmel láttam nővérkémet már elfogták és zsákot húztak rá... én nekem volt kis lélekjelenlétem és egy erős rugással hátrakötött kézzel rúgtam remélem érzékeny helyen a támadómat....
~nem volt jó ötlet... előre lendültem és a vízben landultam...~blugy blugy bluuuugy
lesüllyedtem a medence aljára és arra lettem figyelmes, hogy két bronzsisakos fazon ugrott utánam akik megragadtak és kihúztak a vízből, majd ahogy a földre kerültem elég durván térdeltek rám és egy ütés után elsötétedett a kijelzőm...akarom mondani elvesztettem az eszméletem.
Amikor felkeltem egy zsák volt a fejemen...
-hahóóó hol vagyok? valakii?
Úgy tűnt sehol senki.... De ekkor hirtelen valaki levette rólam a zsákot megint egy bronzsisakos alak...
-mi történik? hol vagyok?
néztem rá és ahogy láttam egy elég fura spártai klubtag lehetett...
ahh mibe keveredtem megint?
-mi vagyunk a Spártai Népfront tagjai, el vagytok hozva, ez a mi földünk és nem mondom meg hogy a negyedik szinten belül hol vagy!
-ohhoo negyedik szint sokat szűkít köszi... -ekkor vettem észre, hogy Chakna széke ott van mellettem, de még nem kelt fel... remélem nincs baja....

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi599/600Sunshine üdülő 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Chakna on Pént. Nov. 03 2017, 21:53

Magamtól is megálltam a kasszánál. Ennyire azért nem szálltam el… legalábbis remélem.
Én annyira azért nem hajoltam közel, mint Liese. Látni már nem látom, de hallom a csobbanást. Remélem hogy jó jel, de utánajárni már nem tudok, mert eddigre az a tompa ütés lett az ellenállásom jutalma. Francba már hogy ennyire nincs erőm…
Utólag úgy néz ki, erősebb volt az az ütés mint gondoltam volna…
Lassan, bezsákolt, zúgó fejjel térek magamhoz. Nem, nem fáj, Aincardban vagyunk… de érzem a hatását az ütésnek. De még nem mozdulok.
Kitudja mennyi idő telt el… Mindenesetre már az első pillanatogban hallom egy idegen férfi hangját, aztán Lieseét is.  Tehát ő is itt van. És a hangja alapján nem esett baja. Megkönnyebbülten sóhajtok.
Néhány dolgot már most megállapítottam: Egy: ezek nem normálisak. Tehát vagy nagyon egyszerű a logikája hogy miért és hol vagyunk, vagy egyáltalán nincs neki. Ha fogadni kellene az utóbbira tippelnék. És még azt is el tudnám képzelni, hogy a medence mellett, valamelyik öltözőben, vagy hasonló.
Ekkor mozdulok csak meg, hogy kicsit kényelmesebben üljek.  És a tudatomig csak most jut el, hogy…egy laza kötélen kívül a csuklómon nem vagyok megkötözve o.o Na neee, ennyire nem lehetnek barmok…
A mocorgást mindenesetre észrevették, és az én fejemről is lekerül a zsák. Nem sokat várok, már kérdezek is.
- Azt mondtad, el vagyunk hozva. Miért? - mielőtt megkockáztatom, hogy azt a kérdést is feltegyem, hogy "hova" azért szeretném megtudni, hogy pontosan mennyire  tökkelütött a társaság.
- Kevés a nő a társaink között, azért. - vágja rá. Ehm… nagyon tökkelütött ahogy eddig kinéz. Lehet nem is lesz szükség arra a kérdésre.
A válasz alatt körbenézek a szobában.  Padok. És szekrények.  Igen. Ez határozottan egy öltöző. Kérdés hogy pontosan hol.
Nézelődés közben azt is megállapíthatom, hogy Liese sincs jobban megkötözve, mint én. Remek. A szobában pedig ez az egy férfi van. Könnyen megfordíthatjuk a helyzetet… Igyekszem szemkontaktust találni Liesezel, és jelezni a tervemet, hogy egyszerre felugorjunk, és lefogjuk, persze azonnal befogva a száját. És úgy, hogy csak ő láthassa, mutatom, hogy a csoklómról a kötél már a kezemben van, nem rajta.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi2217/2300Sunshine üdülő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Kedd Nov. 14 2017, 12:18

Nem is tudom miért hittem, hogy nagy bajban vagyunk, erről szó sem volt, inkább csak kicsit kizökkentettek minket.

Egy boldog mosollyal vettem észre, hogy Chaknának sincs komoly baja, sőt... egészen jól van!
-Azért mert kevés a nő? És biztos okos ezt így megoldani?
Komolyan gondoltam a kérdést, mert nem hiszem jókor kötnek belénk.... lemaradtam a szép látványról és valószínüleg a teljes műsorról. Sad
Dühös voltam és az sem segített, hogy a kigyúrt hast imitáló bronzpáncélosunk egy kicsit híján volt az agynak...
-ahh nemááár engedj el minket kérlek.... nem fogunk elmenni csakúgy....~nem valóban nem, jól megverjük őket előtte
Néztem rá kerek szemekkel és közben Chaknára pillantottam aki már ~szabad?!~
Nem hittem volna ilyen hamar sikerül neki kijutnia, és én is hamar észbe kaptam és a kezemmel feszengeni kezdtem.

Elég látványosan. Ami Mr. Egybenyaknak feltűnt.

-Mit csinálsz te szőke?
-kérdezte mogorván tőlem
-Öhm nagyon szoros a kötél, és fáj tőle a kezem is...
Nem hittem tényleg elhiszi... de mégis, odajött és még lazított rajta, tulajdonképpen eloldozott o.o
Amikor aztán megfordult és valamit matatni kezdett intettem Chaknának, hogy jók vagyunk, és amikor gondolja mehetünk.

-ahm hogy szólíthatlak kedves jó Spártai hős?
-engem szólíts Spartacusnak~de ő nem Római volt?~ gondoltam magamban

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi599/600Sunshine üdülő 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Chakna on Pént. Nov. 17 2017, 13:50

Még mielőtt kétségbeeshettem volna a figyelmetlenségem miatt, már meg is nyugodhatok, hogy annyira nem nagy a baj, mint elsőre tűnt.
Liese láthatóan jól van, csak mérges a helyzet miatt. Én meg magamra vagyok mérges, úgyhogy most jó párosítás leszünk.
A kérdésére a "vendéglátónk" néhány pillanatig pislog, aztán hebeg néhány sort, végül úgy néz ki felhúzza magát azon, hogy nem tud érdemi választ adni, és nem túl durván, de ránkförmed.
- Az asszony tartsa a száját! Majd a férfiak megmondják mit csináltok! - Na szép… Tényleg leragadtak ezek a középkorban, ha nem az ókorban. Annak is a rosszabbik területein, mert minimális tiszteletet megadtak a nőknek még azokban az évszázadokban is…
Mindenesetre egy lesúlytó pillantásnál többet nem reagálok a megszólalására. Minek? Van akivel nem érdemes vitatkozni, mert okosabb, és jobban tusd érvelni. És van akivel pedig nem lehet, mert nincs meg hozzá a minimális befogadókészsége. Ez az eset az utóbbi.
Liese kifakadására viszont érdekes dolog történik: A "katona" egy pillanatig láthatóan, sajnálkozva elgondolkodik rajta, hogy teljesítse Liese kérését. O.o Mi a fene…
Valószínűleg az zökkentette ki ebből az irányból, hogy Liese kicsit látványosan kezdi a kötelet lazítgatni a csuklóján. És persze a katonának egyből eszébe jut az is, miután végül kilazította szőke hugocskám köteleit, hogy az enyémeket ellenőrizze….
Na most vagy nagyon megszívom, vagy nagy mázlim lesz.
Mert van annyi lélekjelenlétem, hogy a kötelet néhány gyors, és Spartacus számára észrevehetetlen mozdulattal visszatekerjem a csuklóm köré, kérdés van-e annyi esze, hogy feltűnjön neki, hogy már nem megkötve van. 

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Sunshine üdülő Vo36oi2217/2300Sunshine üdülő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.