Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Go down

default Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Cearso on Kedd Júl. 12 2016, 10:41

Rengeteg változás történt mióta utoljára küzdöttem Timivel. Mikor is volt, fél éve? Azóta már a szivi sincs kérdésben, összejöttem Asuval, aki azóta már el is hagyott minket, nem fogom feladni, mindezek ellenére is. Miután tisztáztam magamban a dolgot, a következő dolgom Shu felkeresése volt. Most nem levélben írtam rá, hanem személyesen kerestem meg a boltja zárásakor.
 -Sziasztok. Aréna?
Még nem épültem fel teljesen a sokkból, de a hangomon ez nem hallatszik, ha tőmondatokban beszélek. Legalábbis remélem.

Yena megtalálása valahogy kivetette a lány fejéből a dolgot, és mivel a két hónapos határidők ellenére Cear sem erőltette a küzdelmeket, így Timi is ráhagyta. Neki fontos, keresse ő őket, ők már megtették az ajánlatukat. Ennek azonban pont most kellett változnia. Az idomár lábával eltolta a záródó ajtó irányából a hiénakölyköt, aki ezt kihívásnak vette, és Shu szandálját kezdte rágcsálni, akit ez kevéssé zavart, hiszen már rád nézett. -Hali! Ehmm... Yena, ő Cear, Cear, ő Yena. Mutatta be gyorsan, majd Timire pillantott, hiszen az Arénáért ő a felelős, és ő pedig felelt is. -Szia. Tudsz arról, hogy megszereztük a Nevelés Kesztyűjét?


-Szervusz apróság. Leguggoltam mellé, és felé nyújtottam a tenyerem. -Szabad? Ezzel a kérdéssel a simogatásra kérdeztem rá, és kérlelően néztem a lányra. Timi kérdésére szintén egy szóval válaszoltam: -Sejtettem.

A hiéna felpillantott a lányra, aki bólintott, egyszerre neki is és neked is, ám a simagatás igen bonyolult volt, ugyanis a felé nyúló kezet a kölyök folyamatosan megpróbálta elkapni és megcsócsálni, SHu lábainak a fedezékéből. A sok mosdatás és a különleges étrend ugyan javított az állapotán, ám a szájszaga úgy tűnik beprogramozottan nem volt a legkellemesebb, de szerencsére nem volt tartós, és csak mellé guggolva érezhetted. Timi ezalatt úgy vette, hogy azért figyelsz, és folytatta. -Úgy hiszem azt is sejted, hogy ez a megállapodásunk újratárgyalását eredményezi.

Egy kicsit megmosolyogtam a kölyök próbálkozását. Rég nem éreztem illatokat, max amiket Asu próbált ki néha, de ez totálisan ellentétben van azokkal, így ez a szag szerencsére nem idéz fel emlékeket. -Érvénytelen, gondolom. Azért még küzdhetünk, nem?


Timidus nem ezt a választ várta, és nem is tartotta fairnek a választ, így figyelte egy picit a tekintetedet, az arcvonásaidat, majd rákérdezett a dologra. -Gondolkodtam olyan köztes megoldáson, amelyet úgy alkalmazhatnánk, ahogyan Channal is megosztjuk a Nevelés Kesztyűjét, de eddig nem találtam biztos megoldást. Mi történik pontegyenlőség esetén? Milyen feltételekkel kívánsz küzdeni?


-A pontegyenlőség egy köztes megoldás lenne. Csak az egy nagyon instabil állapot. Bennetek megbízom, de magamban már kevésbé. Továbbra is mosolyogva Timi felé tekintek, miközben a kezemmel továbbra ia Yenát szórakoztatom. -Ezek után mért lennének feltételeim? A lényeg az volna, hogy szórakozzunk.


A sárkány az idomárra néz, az idomár pedig ugyanúgy mosolyog, és bólint. Timi ugyan úgy hiszi, hogy tervezel valamit, ám Shu csak arra gondol, hogy tényleg szórakozni szeretnél, ezt pedig meg is érdemled az események után, így ő is belemegy. Egyetlen kétsége van. -Izé... ez lenne Yena első küzdelme, és szeretném, ha nem lenne csalódott a végén... de csalni sem akarunk persze... szóval olyat lehet kérni, hogy csak finoman?


-Ez a kis csöppség is küzdeni fog? -Finom leszek. Mármint nem úgy értettem, hogy nyugodtan harapgálhat, hanem megpróbálok nem kellemetlenséget okozni.-Hát... szeretne küzdeni, mert az tuti, hogy nagyon energikus... nem vagyok rendetlen, de amióta megkaptam mindent el kell pakolni. És... mikor érnél rá?-Mit gondolsz, mért kerestelek fel személyesen?-Oh... akkor indulhatunk is ^^ Hajol meg Shu az akaratod előtt, meg megköszönvén a személyes felkeresést is, és már pötyögi is a céhtagoknak, hogy kicsit késni fog, mert veled randizik. -Te akarod berendezni az Arénát, vagy csinálhatom én?


-Csináljátok csak ti.
Majd a lány mellett haladva elindultam az aréna felé.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi10/5900Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 12 2016, 14:13


Az Arénát igen gyorsan eléritek, lévén még mind a bolt, mind a küzdelem helyszíne a Kezdetek Városának egy frekventált helyén található. Na persze te még nem léphetsz be, lévén szépen titokban kell kialakítani a küzdőteret, hogy meglepődj, a szintedet azonban megtudakolják. Amíg Shu ezen dolgozik, Timidus megpróbálja értelmezni, hogy mit is látott valójában. Annyira könnyen lemondtál az Aréna első helyéről, hogy ezen el kellett gondolkodnia, ahogyan azon is, hogy miért éppen most kerested meg őket, akkor, amikor már nem akarják tartani a megállapodást, amikor egy csomó ideig nem is kerested, amikor még tarthatták volna. Shu nagyban a menüben pötyög, amikor felteszi a kérdését.
-Szerinted ez egy próba?
-Hogy érted?
-Azt várja, hogy veszítsünk, mint legutóbb?
-Miért várná?
-Mert megállapodtunk.
-Te is tudod, hogy azóta változott a helyzet.
-Én tudom. Ő csak sejtette.
-Nézd... mi megértettük, hogy neki fontos a legis bigyusz, azért is ajánlottuk fel. Most szerintem majd ő is megérti ugyanezt.
-Nem tudom. A lehető legmagasabb különbséggel fogunk harcolni.
-Ne nevettesd ki magad, Timidus!
-Yenának is jót fog tenni a gyakorlás.
-Paranoiás vagy, drágám.

Shu kiöltötte a nyelvét, majd megvonja a vállát. Az Aréna az Timi döntése. Megteszi az utolsó simításokat, beállítja a képességét is, majd elküldi az üzenetet, mely szerint beléphetsz a kapun, a pálya elkészült. Egyelőre sötétség fogad, azután pedig, hogy a nagy kapuk bezáródnak mögötted, ez csak még nagyobb lesz. Teljes sötétség. Mielőtt az egész elkezdődne, Shu még leguggol a hiénakölyök mellé, és magához öleli.
-Szóval Yena, ahogy Timi mutatta. Nem kell megijedni, téged nem fog bántani, és nekem sem lesz semmi bajom, és neki sem, ha picit megcsócsálod. Csak úgy szépen, ahogy megbeszéltük. Ügyes leszel!
A pet vadul csaholni kezd, és próbálja magát kiszabadítani az ölelésből, tehát vélhetően egyetért... talán... esetleg. A következő pillanatban a kis terem, ahova beléptél lassan emelkedni kezd. Nem az egész, csak úgy, mintha egy dobozt emelnének meg az egyik oldalán, hogy bekukkanthassanak alá. Te ez alól kukkanthatsz ki, és láthatod meg a pályát. Igen, te is az egyik víziló alatt voltál, és a három ellenfeled is egy-egy víziló szájából kerül elő. A játékot biztosan ismered, de ezt egy picit másképpen játsszuk, amit a rendszer, mint a játékszabályzatot meg is osztja veled, hála Shunak. Minden kör elején az egyik víziló véletlenszerűen kiköp egy golyót, amin egy szám lesz látható, egytől hatig. Attól függően, hogy melyik szám jelenik meg, a következő szabályok érvényesek:


1 – Nem használható fegyver
2 – Nem használható kristály
3 – Nem használható potion
4 – Nem használható méreg
5 – A fentiek közül egyik sem használható
6 – Nincs változás

És gondolom meg sem kell említenem, hogy a számláló elindult, neked pedig érdemes figyelned, mert a golyó érkezik is, pont a hátad mögül...

185/65
3 - 8 - 79
250 pont


Adatok:

Szint: 42

PontokFelszerelésÖsszesen
Élet37037
Fegyverkezelés372966
Erő303
Irányítás374279
Kitartás361450
Gyorsaság361450
Speciális képesség363268
Páncél06565


Támadás: Mindketten háromtól találnak
Speciális képesség: Shu háromtól, Cear öttől használhat
Gyorsaság: Cear gyorsabb

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi12695/10100Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 12 2016, 14:13

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Cearso on Kedd Júl. 12 2016, 15:43

Némán kísértem el a lányt az arénáig. Ha nem szólt hozzám, akkor inkább nem kezdeményeztem beszélgetést. Nem volt kedvem beszégetni. Remélem a lány is megérti, hogy mostanában kevesebb energiát próbálok forgatni a beszédbe, és próbálok minél több mosolyt eröltetni az arcomra.

Várnom kell egy kicsit a sötétben, mielőtt felnyílik a kapu, és ahogy körbenézek, nem sikerül felismernem a dolgot, de nagyon édes lehet.
-Ez tetszik. Valahogy mindig mindenki megtalálja azokat a dolgokat, amikről fogalmam sem volt, hogy létezhetnek. 


Remek, ezek elfogadható megkötések.
-Szabad?
És már át is írom azokat a sorokat, amik egy kis pontosságot igényelnek. 
1 - nem használható fegyver, se fegyver vagy páncél képességét aktiválni.
4 - nem lehet mérget felkenni.
5 - nem lehet speciális képességet aktiválni.
Ami pedig eddig az ötös sorban volt, azt átküldtem a hatos sorba. 
Ráadásul hozzáteszek még egy modósítást:
Minden kör elején eggyel több golyót köpnek ki a vízilovak. Persze ha kétszer ugyanaz a szám fordul elő, vagy ha az egyik hatos, akkor a bonusz golyók nem változtatnak.

Mondjuk Shu képességei nem zavarnak. Ha igazam van, Timi fölém fogja helyeztetni a szintjüket, és Shu nála gyengébb ellenfelekkel nem sokat tud kezdeni itemek nélkül.

Meg is mutatom Shunak az én modósításaimat, de ezt a kört még az ő szabályai szerint kezdem el.

Gyorsan meg is néztem milyen szépséget dobott ki nekem a sors. Nem fog zavarni egyik sem. Majd alkalmazdom a helyzethez. Ha nem lehet kristályt használni, akkor méreggel fogom kezelni a helyzetet. Az első támadás nagy eséllyel az enyém lesz. Tehát elsőként felkenek egy gyenge paralizis mérget az Artemiszre, majd ezzel támadok a lányra.LVL 32:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/24
Erő:2/0
Irányítás:30/44
Kitartás:25/7
Gyorsaság:27/65
spec:14/0
páncél /80

közelharci sebzés:1, távolsági fegyver: 75  Csp: 160-16-32=112

spec itemek: Artemis, gyémánt mellvért
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi10/5900Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 12 2016, 15:43

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 12 2016, 16:10

Yena
Shu
Timi
1 – Nem használható fegyver, se fegyver vagy páncél képességét aktiválni
2 – Nem használható kristály
3 – Nem használható potion
4 – Nem lehet mérget felkenni
5 – Nem lehet speciális képességet aktiválni
6 – A fentiek közül egyik sem használható

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi12695/10100Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 12 2016, 16:10

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766609959_af0c0eb7c7_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766609959_af0c0eb7c7_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 12 2016, 16:35

Nem, nem erőlteti a beszédet, és pont azért, amiért gondolod. Shu figyelmes, Timidus általában nem szószátyár, Yena pedig nem tud beszélni. Szerencséd van velük. Az viszont, hogy nem ismered a játékot meglepte Shut.
-Fogalmad sem volt? Oké, hogy nem volt ilyened... hmm... én szerettem a retro dolgokat, bár csak gépen játszottam ilyennel, nekem sem volt meg a rendes műanyag izé. De... legalább ma is tanulsz valamit.
Mosolyodik el elégedetten, és valóban így is gondolja. Eddig nem sokszor akart a másik fél belekotyogni az Aréna megépítésébe, és Shu ezt egy picit zokon is veszi, de mivel nem a kinézetébe nyúlsz bele, igazából csak Timi bólintását várja, amit meg is kap. Ahhoz képest, hogy csak szórakozni szeretnél, azonnal a jól ismert taktikát veted be, mégpedig a bénítást. Ha rejtenéd az üvegcsét, akkor ugyan csak Timinek lenne közel egyértelmű, hogy mit szeretnél, hiszen Shu bízik abban, hogy csak játszotok, ám most már neki is komolyan kell venni a dolgokat, hála Timinek. A tíz szint rápakolása után nemcsak, hogy égő lenne veszíteni, de még rengeteg pontjukba is kerülne, és a visszájára sülne el a dolog... ráadásul Channal közös a fegyver, szóval nem teheti meg, hogy elrontja neki az Exp szerzési lehetőséget. Oké, lendüljünk túl a dolgon, végül is szórakozunk, még akkor is, ha épp most lőttél felé egy mérgezett vesszőt. Ha viszont te mérgeskedsz, akkor Shu is mérgeskedik, ám ő elrejti az üvegcsét. Timi parancséra szinte egyszerre rontanak rád, de a sorrend azért megvan. Yena fut elől, és bár ugyanolyan gyors, mint a többiek, hála a pontoknak, kis lábacskáival azért talán lassabbnak tűnhet, és ez megmagyarázhatja, hogy miért marad le a másik kettő. De nem, a másik kettő nem ezért marad le, hanem direkt, ugyanis míg a hiéna feléd tart, ők egymás felé. Az idomár egy gyors mozdulattal rálöttyinti a mérget a sárkány karmaira, ezzel megelőzve annak a lehetőségét, hogy ha elveszti a fegyverét, akkor a mérget is elveszítse. Na és akkor a támadás részleteiben. Először is a kutyuli éri el lassan a célpontját, mégpedig a bokádat, és jól megrágcsálja az egyedi cipellődet, és a páncélpontjaidat is, bár nem túlságosan. Ha esetleg arra figyelnél, hogy mennyire keveset sebez a petecske, akkor a következő pillanatban már érkezik is Shu, aki az egyik kezével megragadja Yenát, a másikkal, amin a kesztyű van, azzal pedig a térdedre mér egy csapást, a vicc kedvéért kevesebb sebzéssel, mint a kölyök. Nem, nem téged akar megvédeni a pettől, hanem a petet a mögötte érkező sárkánytól, ugyanis Timidus teljes sebességgel neked rongyol, átkarol, majd mérgezett karmait a farpofáidba mélyeszti. Ez egy új támadási módszer, a fagyizóban leste el, a pincérnők összezavarására rendkívüli módon bevált, talán ellened is hatásos. Persze nem markolászott sokáig, a következő pillanatban már el is engedett, és landolt a társai előtt. A jelenlegi felállás tehát egy kitárt szárnyú sárkány és egy ficergő hiénakölyköt szorongató idomár. Két víziló nyitja ki a száját, és két golyóbist röpítenek ki magukból, az egyiken pedig a hatos szám látható. Te következel.
185/65 - 93( -8 ) - 93( -1 )
3 - 8 - 79
250-(42+21)= 187 pont


Sebzés: 3+8+79+9= 99
Lefegyverezés Méreg első/hetedik kör

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi12695/10100Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Cearso on Szer. Júl. 13 2016, 09:02

-Fogalmam sem volt. Tudod, nálunk nem volt bevezetve a net, de mivel nem is tudtam igazán, hogy mi az, sohasem hiányoltam. Bőven pótolt az, hogy a szüleim rengeteget utaztak. Ebből adodóan az ismereteim nagy része a fenti világból saját tapasztalatból, a szüleimtől vagy Szonjától származnak. Ilyen pedig nem tartozik egyikhez sem.
A nyílvessző szépen eltéveszti a célját, majd mind a hárman eltalálnak. Ilyen az én szerencsém. Ráadásul Timi taktikája nem is kedves.
-Timi, te kis szemtelen.
Rá is pöccintek az orrára, mint egy rossz kutyának, hogy ilyet azért többet ne csináljon. Közben az Artemiszt is elveszítem.

Se fegyver, se semmi. Viszont nem véletlen fogalmaztam meg a mondatot a képességről úgy, ahogy le van írva. Előtte azonban el kéne érnem Shut, ami a sárkányon keresztül nem is tűnik olyan egyszerűnek. Az első ötletem az lenne, hogy kikerülöm, de egy mobbal ellentétben egy pet nem így müködik. Aztán se alatta se fölötte sem lenne sok esélyem átmenni. Teljesen meg vagyok lőve. Ráadásul még csak nem is íjász lőtt meg.
 
Hirtelen eszembe jut egy vakmerő ötlet. Hátrébb teszek pár lépést, majd teljes iramból nekifutok a sárkánynak. Attól nem félek, hogy kitérne a előlem, hisz ha így tenne, akkor tiszta lenne az út Shuhoz, akit most éppen meg akar védeni. Egészen addig, míg elég közel nem érek nem is csinálok mást, csak próbálok minél nagyobb lendületet venni, majd mikor a sárkány előtt vagyok átölelni a nyakát, egy kicsit megugrani, és centrifugális erőt használva a sárkány hátára ülni. A szárnyak miatt aggódom egy kicsit, hátha nem férek el, de ekkora sebességnél nem zavartatom magam azzal, hogy behajlítsam a térdeim, majd az utolsó pillanban vissza. Ahhoz rengeteg gyakorlás kellene, én pedig most elöször csinálom ezt. Ha sikerül a mozdulat, szorosabban átölelem, és elkezdem simogatni a nyakát, és nyugtató hangokat suttogtam a fülébe, ahogy egy igazi lóval tenném. Amúgy se lovagoltam még sárkányon.

Mondjuk akrobatika és súlyemelés nélkül csak a lovaglás jártasságban bízhatok. (Még szerencse, hogy Shuék miatt meg kellett tanulnom lovagolni.) Meg abban, hogy Timi még soha senkit nem próbált még ledobni a hátáról. Nem hiszem, hogy bárki lett volna olyan vakmerő, hogy egy ilyen állat hátára felugorjon. Shuval meg még nem nagy eséllyel csinált légi mutatványokat, lévén hogy a lány még abban a magasságban is félt, amelyikbe én emeltem fel súlyemelés nélkül.


/Nincs támadás, Cear megpróbál sárkányolni/
hp: 250+80-99=231
csp: 112 (ha nem probléma, én ezt nem számolom pihenőkörnek)

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi10/5900Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Shukaku on Szer. Júl. 13 2016, 09:29

Shu egy kicsit vakargatta a fejét. Elmondásod alapján rengeteget utaztatok, rengeteg dolgot láttatok... és mi az, hogy nem volt bevezetve a net? Mi mással lehet utazni, mint nettel? Oké, az intézetben nem engedtek olyan telefonokat, amin bármit meg lehetett volna nézni, meg ugye akkor még kicsi volt, lekorlátozták a netes kapcsolatokat a gépeken is, de valami fura afrikai törzsből kellett származnod ahhoz, hogy a rengeteg utazásra legyen pénzetek, de egy egyszerű okostelefonra meg ne. Mivel azonban az idomárnak nem sok fogalma volt arról, hogy honnan is jöttél te pontosan, csak az emlékek maradtak meg neki, amiket meséltél, és eddig nem firtatta igazán, így igyekezett nem előítéletesnek lenni... de ez akkor is fura volt. Az első gondolat, ami eszébe jutott, hogy valami utazó misszionáriusok lehettetek, akik elutasították a technika minden vívmányát... de akkor hogyan érthetsz a programozáshoz? Az egész dolog rendkívül hihetetlen volt számára. Timi ezalatt elkönyveli magának, hogy a támadása sikeres volt, és ha nem is a megfelelő reakciót váltotta ki, de azért volt reakció, szóval érdemes vele tovább próbálkozni. Abban igaza volt, hogy nem állt el az utadból, és még arra is felkészült, hogy felröppenjen, amikor ugrás jártassággal át akarsz vetődni felette. Gyorsabb voltál, majdnem kétszer, talán ki is kerülhetted volna, de mivel egyenesen felé futottál, inkább az ugrásra számított... lovaglásra nem. Persze nem fog zavarba jönni se az orrpöccintéstől, se attól, hogy a hátán vagy. Még a szárnyait se tette az utadba, hiszen azok kellettek neki. Ha már betervezte a felröppenést, akkor meg is tette, sőt, még a suttogásodra is reagált.
-Nyugodt vagyok. Kapaszkodj.
Ezzel megindult felfelé, a lehető legnagyobb sebességgel, és hamar el is értétek az utazómagasságot. Shu ezalatt csak a fejét csóválta, és letette az öléből Yenát, aki kaffogva ugrált körülötte, majd ő is az eget kezdte bámulni, na és persze titeket...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi12695/10100Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Cearso on Szer. Júl. 13 2016, 10:47

golyók

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi10/5900Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 13 2016, 10:47

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766610511_dda12706fc_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766609959_af0c0eb7c7_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Cearso on Szer. Júl. 13 2016, 11:59

-Kapaszkodok, mi mást tehetnék, ha felrepülsz?
Azért még megnézi azt a hárm golyót, amit kisorsolt nekik a rendszer.
Mikor elég magasra értünk, és Shu már nem hallhatott minket, legalábbis engem nem, megszólítottam a sárkányt.
-Timi, gondolom mostanra már te is tudsz Asuról, meg arról, hogy mi ketten... Hogy is mondjam... Többek voltunk barátoknál. Ezért nem is kerestelek titeket mostanában az aréna ügyben. Azt éreztem, hogy megtaláltam a boldogságot, és nem érdekelt, hogy mennyire jó a felszerelésem, amíg ő mellettem van. Most meg már mindegy, hiszen nálatok is legendás fegyver van.
 Aztán... Tudod mi történt. Engem megviselt, amit csinált. Még most is szomorú vagyok egy kicsit. Amikor megtudtam a dolgot, nagyon szomorú voltam. Nem akartam gyengének és sebezhetőnek mutatkozni előtted, ezért csak Shut hívtam el egy kicsit beszélgetni. Ami végül veszekedéshez, és kiabáláshoz vezetett. Nem is kiabáltunk, inkább csak felemeltük egy kicsit a hangunkat, de még mindig haragszom magamra, amiért ilyen hangsúlyt ütöttem meg vele szemben. mindezek ellenére sikerült elrendeznünk a dolgot, és sokkal jobban is éreztem magam utána. Ellentétes érzések fogtak el rögtön utána. Egyszerre akarok feljjebb jutni is és lent maradni. Mindkettőt Shu miatt.  Persze részben magam miatt is. Tudod az emberek önző lények.
Sóhajtottam egy nagyot, és lecsekoltam az invetorymban, hogy jól legyenek jelezve, az éppen tiltásban érvényes tárgyak.
-Nem is erről akartam beszélni. A kis beszélgetésünk alatt olyan neveket hallottam tőle, amiket eddig még soha. Tőle nem akartam rákézdeni a dologra, mert félek, hogy régi sebeket tépnék fel, de rád szerintem nem hatnak annyira fájdalmasan az emlékek.

nincs támadás (csak beszéd) CSP:112->160
pihikör

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi10/5900Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Shukaku on Szer. Júl. 13 2016, 12:27

-Le is eshetsz.
Adja meg a buta kérdésedre a feleletet a sárkány úgy, mintha nem tudnád, hogy ez is egy alternatíva. Az emberek sokszor tesznek fel értelmetlen kérdéseket, és nehezen lehet kikövetkeztetni, hogy mikor várnak rá választ, és mikor nem. Mielőtt rátérünk Timi reakciójára, ereszkedjünk kissé alább, és figyeljük meg, ahogyan az idomár nyaka elgémberedik, megunja a várakozást és lecsüccsen a földre.
-Még jó, hogy azt szerettem volna, ha Yena is gyakorol...
A hiénakölyök persze gyakorol, de még maximálisra kihúzott ugrás jártassággal sem érne el titeket, nemhogy így. Ő sokkal később unja meg a dolgot, mint Shu, bár az sem biztos, hogy megunta, de egy idő után leült és vakarózni kezdett, majd a földet kezdte nyaldosni és szaglászni, mintha keresne valamit... Shu legalább őt nézhette, hiszen titeket már alig látott.
Ezalatt Timidus végighallgatta a mondandódat, és bólintott, miközben vitorlázórepülésbe kezdett az Aréna fölött, ügyelve arra, hogy ne hagyja el a küzdőtér határait. Hallotta, hogy beszélsz, de azt is, hogy pihensz, a szabályosabb légzésből és a nyugodtabb hangvételből. Egy küzdelem közepén vagytok, és bár beszélgethettek, ha akartok, de abba is legyen legalább egy kis izgalom.
-Tudok mindent. Azt is tudom, hogy gyenge és sebezhető vagy. Azt azonban nem, hogy ha elhiszed, hogy Asuka egy jobb helyre került, akkor miért vagy szomorú. Ha szereted őt, akkor örülnöd kell annak, hogy eléri a célját.
A veszekedés megemlítésére egy pillanatra megdöntötte a bal fülét, majd megrázta a fejét.
-Shu nem élte meg veszekedésnek.
Az önzéssel egyetértett, hiszen éppen az imént emelte ki a legjobb példáját, amikor magunkhoz láncolunk valakit a szeretet nevében, és nem engedjük el. Á propos elengedés.
-A többségnél több kitartáspontunk van. Arra számítottam, hogy kapaszkodnod kell, elfogy a kitartáspontod, és hamarabb esel le, mint ameddig én a levegőben tudok maradni.
Na persze most, hogy vitorlázásba váltott ez már nem volt akadály, és kellett neki is a pihenés, mert elrontottad a tervét, így viszont akár még kérdezhetsz is.
-Hallgatlak.
Pihikör nekünk is.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi12695/10100Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 13 2016, 12:27

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766612103_86ee832108_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766609959_af0c0eb7c7_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4767251444_0f76bf2817_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Cearso on Szer. Júl. 13 2016, 13:32

-Akkor sem szeretném, ha gyengének és sebezhetőnek látnál, és ne érts félre. Annak örülök, hogy ő jó helyen van. Annak viszont nem, hogy velem nem osztotta meg a dolgot. Ahogy Shunak is mondtam, ha Asu annyira akarta, biztos elengedtem volna, hisz nem kényszeríthetek rá egy olyan életet, amit nem akar leélni. Ez az ellentét zavar Shunál is.
Nem mondok többet, elég ha Timi ennyit tud.
Ezúttal egy megkönnyebült sóhaj hagyja el a számat, és jobban ráhajolok a sárkinca nyakára, és tovább simogattam azt. Nem vagyok biztos benne, hogy mennyire értékeli Timi ezt a mozdulatsort, de engem örömmel töltött el.
-Ezt jó hallani.
Tényleg örömmel hallottam, és Timi ötlete sem volt valami nagy hülyeség. Ami azt illeti...
-Én is ilyesmire számítottam. Meg arra, hogy hamarabb jár le a méreg, mint ahogy ez bekövetkezik. Szerinted mi történik, ha ilyen magasról Shura lövök egy íjjal, amin kábító méreg van? Közvetlenül téged nem támadhatlak, de a zuhanási sebzés rád is hat. Azt pedig kétlem, hogy neked több életed lenne, mint nekem. Ráadásul nekem elég lehet csak elég erősen kapaszkodni. Persze még azelőtt leugorhattam volna, mielőtt túl magasra reültél volna a sebzés szempontjából, de ezelőtt még egyszer sem repültem. Sárkányháton meg végképp nem. Furcsa érzés, hogy nincs talaj a talpam alatt.
Ismét leellenöriztem, hogy melyik itemeket lehet használni, és még mindig semmi sem müködhet. Ha így megy tovább még kimarad az alkalom.
-Nos, amik leginkább megmaradtak, és eddig nem hallottam róluk: Justin, Arata és Frilina. Ha megkérhetlek, akkor mesélnél róluk egy keveset? Persze csak ha úgy véled, hogy ez nem ártana Shunak.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi10/5900Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Shukaku on Szer. Júl. 13 2016, 13:58

Timike...

...és a kockák.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi12695/10100Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 13 2016, 13:58

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4767250438_224285ea8b_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766610511_dda12706fc_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4767251444_0f76bf2817_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4767250438_224285ea8b_s Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Shukaku on Szer. Júl. 13 2016, 14:00

-Nem tudom, hogy miért nem osztotta meg veled ezt az információt. Velünk megosztotta, Shu egyszer már le is beszélte a tervéről. Ha minden igaz lenne, amit mond, akkor sem lehetne szabad Shu szerint. Ez azonban nem az én dolgom, és nem is tudok eleget a világotokról ahhoz, hogy megfelelően ítélhessem meg a helyzetet. Shu esetében ő úgy érzi, hogy döntenie kell. Atoru is gondolkodott köztes megoldáson, sokan gondolkodtak már rajta, de egyikük sem talált biztosat. Az egyik oldal valószínűsíthetően veszíteni fog, én pedig Shu mellett állok.
A sárkány értékeli a simagatást, meg is emeli kissé a nyakát, majd egy hirtelen mozdulattal a hátára fordul repülés közben, és úgy folytatja a vitorlázást. Nem figyelmeztet, egyszer már szólt, hogy kapaszkodj.
-Abban az esetben döntetlenre végzünk, Cearso. Harminc méter magasan vagyunk, ha engem elkábítasz akkor te is zuhanni fogsz, és kettőnk közül csak én tudok repülni. Harminc méter biztosan elég ahhoz, hogy a zuhanás sebzés lenullázza az életedet. Én ugyan elveszítem a küzdelmet, de te is, ez pedig döntetlent eredményez. A méreg viszont még hat, neked pedig nincs fegyvered.
Végighallgatta a neveket, majd gondolkodás nélkül válaszolt.
-Ezek a nevek Shu szerelmei. Az első egy fiatal fiú volt, vele csak párszor találkoztunk, utána lelépett. Egyáltalán nem volt komoly kapcsolat. A második egy idősebb férfi, vele össze is költöztünk, de ő is eltűnt. Az eltűnt alatt nem meghalást értek. Justin elbúcsúzott, Arata azonban anélkül távozott. Frilina az utolsó, jelenlegi kapcsolata. Egy lány az itteniek közül. Úgy gondolom vele a legboldogabb.
Ezzel a válaszadást le is zárta, ám a kört nem, ugyanis ő nem elégedett meg a döntetlennel. Már így is eléggé kellett kapaszkodnod, hogy a hátán maradj, most azonban rá is próbált koppintani a fejedre az állával, csakhogy érezd a törődést... mivel azonban arra ügyelt, hogy lelökni ne lökjön le, csak sebezni akart, nem volt valami sikeres a támadás.


185/65 - 93( -8 ) - 93( -1 )
3 - 8 - 79
250-(42)= 208 pont


Lefegyverezés Méreg harmadik/hetedik kör

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi12695/10100Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Cearso on Szer. Júl. 13 2016, 16:10

A fejjel lefelé repülés már meglep, de ez rávesz arra, hogy a lábammal is kapaszkodjak a sárkinca oldalába.
-Engem a döntetlen sem zavarna. Ti ugyanúgy elsők maradtok, akármelyik szintet választottátok. Harminc méter? Huh, az rengeteg sebzödéssel járna. Plusz a páncél. Hát, az ellen már a maximumra húzott akrobatika sem sokat segít. Ötezer feletti sebzés. Jezob irigy lesz. 
Fél kézzel kapaszkodok a sárkincába, mikor ismét csekkolom az újra használható itemeket.
-Van egy rossz hírem. Nem csak fegyverrel, és méreggel lehet elkábítani az ellenfelet. Most pedig használhatok kristályokat.
Átlapozom az itemlistámat, és nincs nálam az, amit elsőnek keresne ilyen helyzetben mindenki más. 
-Szerencsétekre se Lökés, se Kábító kristályom nincsen.
Az én szerencsémre, én nem ezt terveztem. Ideje valakinek az orra előtt bűvészkednem, ráadásul fejjel lefele.
Előveszek az inventorymból egy mágnes kristályt.
Mármint kettőt, de próbálom úgy tartani, hogy Timi csak egyet lásson.
-Te is tudod mi ez. Mivel semmi sem takarja el a kilátásunkat az arénáról, nem hiszem, hogy figyelembe kéne vennünk a hátrányát. Arra meg nem emlékszem, hogy távolsági vagy iránybeli limit lenne rajta. 
Ebben a pillanatban elengedtem a másik kezemmel a sárkány nyakát, megpróbálkozok még egy darabig a lábaimmal tartani magam, legalább addig míg aktiválom a kristályt, Shut megjelölve célpontnak, majd eldobom a sárkány elé.
Vagyis, én azt szeretném, ha Timi így látná, a valóságban viszont a holterét kihasználva azt a kristályt dobom előre, amit még nem aktiváltam, miközben a másik (az aktivált) kristályt gondosan a zsebembe rejtem, 
-Én azt ajánlanám, hogy a kristály után repülj.
Ha Timi a kristály után repül, (addigra számításaim szerint Shut már elérte a kristály hatása, szegény hiénát egyedül hagyva az arénában) én elengedtem a sárkányt és elindulok a zuhanásba. Útközben megpróbálom elkapni Shut, és magamhoz ölelni, hogy ne keljen lefele néznie.
-Sajnálom, nem akartalak megrémíteni, de hirtelen nem jutott eszembe jobb megoldás.
Közben azon gondolkozom, hogy vajon sikerül-e a sárkánynak időben megtennie az utat a hamis kristályig, majd vissza hozzánk, mielőtt elérnénk a talajt.

Ha Timi észrevette a trükköt, és nem indul a kristály után, akkor így jártam, és nincs más hátra, mint a várakozás. Csak közbe Shu is közénk fog keveredni, és kénytelenek leszünk ismét a földre visszamászni, hogy Yena se maradjon egyedül.

/Mágnes kristály Shura.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi10/5900Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Shukaku on Szer. Júl. 13 2016, 17:26

-Én minden esetben a győzelemre törekszem Cear, kivéve abban az esetben, ha veszíteni lépek be az Arénába. Ez nem az az eset.
Világosít fel a sárkány. Nem azért, mintha presztízs kérdés lenne, vagy ilyesmi, de abban az esetben, ha győzhet, és a veresége nem segít egy baráton, ami szintén csak akkor fontos, ha Shu védelméhez nem járulna hozzá a győzelem... szóval érted. Timi győzni akar, mert győzni jó dolog. A rossz hírre nem nagyon reagál, hiszen ez a hír nem valami nagy újdonság. Valószínűsíthetően eldöntöttnek ígérkezik a küzdelem, ám azt nem érti, hogy miért azt sorolod, amid nincs. Valószínűsíthetően ezeknek a szavaknak is amolyan beszélgetés fenntartó szerepük van, szóval csak elfogadja, hogy kotyogsz. A Mágnes Kristály már érdekes választás. Shunak ugyan nincs súlyemelése, azt azonban Timi tudta jól, hogy ha a mágnes kristály úgy működne, ahogyan te azt láttatni akarod vele, akkor azok, akiknek van, egyszerűen feldobálnák az égbe, ugyanúgy zuhanás sebzést okozva az ellenfélnek. Inkább az zavarta, hogy ismerte Shu tériszonyát, és arról is tudott, hogy te ismered, és ezt ki is használhatod. Kimaxolt bűvészkedéssel nem látta ugyan a másik darabot, de nem is foglalkozott az eldobott kristállyal, hanem azonnal visszafordult a megfelelő repülési szögbe, hogy Shunak kényelmesebb legyen az érkezés. És mint várható volt, érkezett is volna a sikítás, ha Timi nem készül fel rá, és nem vág azonnal a lány szavába.
-Akrobatika és lovaglás. Lökd ki a nyeregből. Kristály.
Shu ugyan nagyot nyelt, de az a düh, amit irántad érzett annak okán, hogy felhoztad ide a magasba pont elegendő volt ahhoz, hogy harcolni kezdjen, miközben Timi széttárta a szárnyait, és megpróbálta tartani ha nem is a magasságot, de legalább az egyensúlyát. A lovagoltatáshoz nem kell súlyemelés, és egy kislánynak súlya sincs igazán, de a sárkány nem szokott ahhoz hozzá, hogy ketten legyenek a hátán, így azért veszített a magasságból, ha nem is zuhant, míg ti ketten, már ha beleálltál a birkózásba, akkor valami olyasmit adhattatok elő, mint amikor a kaszkadőrök a repülő szárnyain ügyeskednek... persze csak addig, amíg Shunak nem lett elege, nem jutottak el hozzá Timi szavai, és nem kábított el egy kristállyal, és persze a megérdemelt pofonodat is megpróbálta lekeverni neked. Nézni ugyan nézhetted a zuhanásodat, de így talán kevésbé volt élvezetes.

185/65 - 93( -8 ) - 93( -1 )
3 - 8 - 79
208-(42+21)= 145 pont


Lefegyverezés Méreg negyedik/hetedik kör
Gyenge Területi Kábító Kristály elhasználva

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi12695/10100Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 13 2016, 17:26

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Cearso on Csüt. Júl. 14 2016, 09:03

-Minél többet tudok rólad, annál inkább hasonlítasz az emberekhez.

Timi átlátott a szitán. Nem is vártam mást tőle.
Nekem nem igazán volt kedvem bírkozni, és mikor jött Timitől a parancs, én csak széttártam a karjaim, ahogy Timi a szárnyait, és egy biztató mosolyt küldtem a lánynak, hogy csinálja csak. Azok után, amilyen sokkot okoztam neki, minden joga megvan hozzá.

Zuhantam. Vajon ilyen érzés lehet az is, mikor valaki leugrik a szint széléről? Talán. Csak biztos sokkal hosszabb.

Ahogy a földre értem, a hatalmas sebzés biztos véget vetett a küzdelemnek. Ezzel a kristály, és a méreg hatása is lejárt.

Odamentem a kis Yenához, akit megpróbáltam felvenni a földről. -Téged szépen itt hagytunk.
Ha miattam nem is, érte biztos visszajönnek Shuék. Akkor pedig elnézést kérek.

-Néhány dolog miatt elnézést kell kérnem. Elöször is...
A szabad kezemmel megpróbálom magamhoz ölelni a kislányt, arra vigyázva, hogy ne préseljem kettőnk közé a hiénát. Persze azt is megértem, ha dühében ellökne magától.
-Sajnálom Shu. Tudtam a tériszonyodról, és ilyen csúnya taktikát alkalmaztam. Biztos a frászt hoztam rád. Esküszöm, ha hirtelen eszembe jut jobb megoldás, akkor azt használom. Én jól szórakoztam, ha te nem is, de azt egy szóval sem mondtam, hogy nem fogok megpróbálni győzni, vagy legalább döntetlent kihozni, ha a győzelem nem lehetséges. Viszont a sárkinca még mindig nagyon okos, nehéz túljárni az agyán.

-Aztán ott van a kiskrapek. Elvileg neki is küzdenie kellett volna, de jó ha egy támadást hagytam neki.

-Végezetül. Ahogy a boss előtt cselekedtem. Te is úgy látod, hogy úgy viselkedtem, ahogy Hinari tette volna? Pedig rá akarok hasonlítani a legkevésbé.

-Ne felejtsétek el, egy nap még győzni fogunk. A saját erőmből. A ti feltételeitek mellett. Addig is... Találj ki valami izgalmasat a következő küzdelmünkre is, Shu, és legyetek boldogok.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi10/5900Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Shukaku on Pént. Júl. 15 2016, 03:11

-Minél többet tudok az emberekről, annál kevésbé hiszem, hogy hasonlítanátok egymásra.
Válaszol Timi a felvetésedre, és ez a szál még folytatva lesz, de arról majd később. Shu nagyon meglepődött azon, hogy felrángattad ide, és ezek után egyszerűen hagyod magad lelökni. Talán ez a meglepődés okozta azt, hogy a pofon sem sikerült igazán, sőt, még a szája elé is kapta a kezét miután lelökött, és aggódó tekintettel nézett utánad. Sokat gondolkodni persze ezen nem tudott, gyorsan a nyeregbe pattant, és most már ő simult a sárkányhoz, akitől kérnie sem kellett, azonnal ereszkedni kezdett, hogy a végén mellettetek landoljon.
Na persze ez még egy kis időbe tellik olyan  magasról, szóval te próbálkozhatsz Yenánál addig, azonban ellenállásba ütközöl. Idomár nélkül neki senki nem szólt, hogy a küzdelemnek vége, így megörülvén annak, hogy újra elérhető az ellenfél, azonnal neked ront, és ha bár játékosan ugyan, de morogva megpróbál megkapni, és a próbálkozásait akkor is folytatja, amikor a védőmező megállítja. Szerencsédre Shu hamar visszaér, és az az első dolga, hogy leintse a társát.
-Yena, nyugi! Vége! Győztél! Legyőzted!
Na ez már pont elég ahhoz, hogy a hiéna befejezze az acsarkodást, és visszasiessen az idomár mellé, aki dicséretképpen megpaskolja a fejét. Amíg leértek, addig enyhült kissé a dühe, de azért az látszik, hogy még fortyog picit, amikor beszélni kezdesz... de az ölelést elfogadja, és egy sóhajtást követően ő is visszaölel. Tudja jól, hogy ez egy harc, és a harc ilyen... legalább emlékeztetted arra, hogy miért utálja. Na és akkor itt jön, amit említettem.
-Hmm... mintha Timidust hallanám. Ennyi sok időt töltöttetek fent kettesben?
Már itt is mosolyog, de a Boss előtti dolgok említésére már teljesen felenged, nevetni kezd, és hevesen megrázza a fejét.
-Te meg Hinari az ég és föld, ne aggódj. Nem álltál elém, nem kezdted el szajkózni, hogy én vagyok a gonosz frontellenes démon, se azt, hogy egy buta gyerek, aki szerelmes Aincradba. Nyugi! Semmi rosszat nem tettél a Boss előtt.
Na persze ez a jókedve attól is van, mert azt mondtad, hogy a céhvezérre akarsz legkevésbé hasonlítani. Mára már inkább sajnálja azt a lányt, minthogy gyűlölné, de dühösnek dühös rá. Nem azért, mert ellene beszél, nem azért, mert nem engedi be a Bossra, nem azért, mert lenézi, hanem azért, mert annyi próbálkozás után sem képes megbocsájtani neki, amikor ő igazán próbálta. Ha nem, hát nem. Akkor pukkadjon meg a kis méregzsák. A végére már még inkább vigyorog, amikor többesszámba beszélsz magadról, és még bólogat is, ám ezzel a tipikus „persze-persze, tudjuk” bólogatást igyekszik imitálni.
-Hát... ha megint itt hagytok minket, akkor legközelebb... hmm... azt hiszem meg is van. És még nektek is tetszeni fog, Timi...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi12695/10100Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Cardinal on Szer. Júl. 27 2016, 11:04

Osu!

Lezárom a párbajt. 120 exp és 320 arany a jutalmatok (Artemis 30 exp), legközelebb szeptember 15. után küzdhettek meg egymással.

Shukaku: +5 pont
Cearso: -25 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Shu és Cear, chapter three: móka az arénában Vo36oi0/0Shu és Cear, chapter three: móka az arénában 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Cear, chapter three: móka az arénában

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.