26.Boss

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default 26.Boss

Témanyitás by Sakuya on Kedd Jún. 21 2016, 11:05

Első kör határideje 7 nap az első postolótol számitva
Minimum szólimit (minden hozzászólásnak): 100 szó
Harci kör határidő: 4 nap
parancsnok határidő: 2 nap

Szervező: Shukaku
Parancsnok: Még nincs kijelölve (A szervezőt kéretik szólni ha már eldöntötte)

Na meg egy kis extra. A kazamata felől is betudtok menni a nagykapun (igen az ép maradt) viszont mivel a terem teteje beszakadtak lehetőségetek van kémlelődni egy kevéskét mielőtt még bementek(vagy lemásztok).Ez utóbbi bárkire igaz így ha csak kémlelődni szeretne megteheti. :3

Amit láthattok:
Kilenc hadi sátrat vehettek észre kisebb távokban szétszórva egymástól  ebből nyolc teljesen egyforma, a kilencedik azonban jóval nagyobb mint a többi és sokkal díszesebb is. Ezen felül egy nagy csata nyomait is felfedezhetitek. Törött ostromgépek (akad pár ép is, egész pontosan négy), hóból kiálló fegyverek és elesett katonák tucatjai hevernek a földön, nagy részüket már betemette a hó. Mozgolódást nem igen van. Bármi egyéb kérdésért pm-ben zaklathattok ^^
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Shukaku on Kedd Jún. 21 2016, 11:24

~Narancs. Narancs fog még kelleni az ebédbe.~
Fordult meg hirtelen Shu egy perdülettel, és visszarohant az árushoz.
~Ez a baj, ha nincs velem Timi. Nem készítek listát sem, és valamit mindig elfelejtek.~
És ez volt a szerencséje is, ugyanis ha nem ment volna vissza, akkor lemaradt volna arról a beszélgetésről, ami meghatározta az egész napját. Az NPC árusokhoz NPC vevők is társultak, és ugyanolyan pletykás vénasszonyok is, mint akárhol máshol. Shu pedig mindig figyelt az ilyen történetekre, sőt, gyűjtötte az ilyen történeteket, hiszen sokat segített például abban, hogy Yuuki tévképzeteit megértse, és esetleg megszerezze a napos medalion többi darabját is, mert biztos volt abban, hogy van több darabja. Lényeg a lényeg, hogy mint megtudta, a legutolsó nyílt szintet földrengés rázta meg, és egy hatalmas kráter nyílt a földben. Azonnal odarohant, és faggatni kezdte a néniket, és gyorsan meg is tudta a legfontosabbakat. Egyrészt, hogy nincsenek se sérültek, se anyagi kár, tehát nem kell ugyanazt az újjáépítést lejátszani, mint a koboldok után. Ez kissé megnyugtatta, ám a másik infó, miszerint egy aréna szerű helyiség van a nyílásban, újra felcsigázta. A narancsról el is feledkezett, és azonnal a tizedik szintre teleportált, elfeledkezve arról, hogy Timi is vele van, csak éppen a piac másik részén, és a teleportáció őt is magával rántja. A sárkány kíváncsi tekintetét az idomárra emelte, aki azonnal hadarni kezdett.
-Asszem megint nagy dolgot találtam! Szerintem megvan a Bossterem.
-Nem fogod tudni titokban tartani.
-Nem is akarom! De most mi fogunk előbb odaérni, és akkor tudunk csinálni fotókat az idegesítő gorillák nélkül.
-Gorillák?
-A biztonsági őröket hívják így, akik nem engednek be sehova.

Aközben persze már pötyögte is az üzenetet, Timi pedig a válla felett leskelődött. A címzettek között a következők szerepeltek: Cahn, Saya, Cear, Rogan, és Tachi. Timi is értetlenkedve bökte meg társa vállát, így Shu gyorsan magyarázatot is adott.
-Cear ugye egy zseni, ő kell. Chan és Saya múltkor kiálltak mellettünk a Bossterem előtt, ők is megérdemlik, hogy meghívjuk őket. Rogant szeretném beszervezni, szóval ez egy remek vizsga...
-Tachiba pedig szerelmes vagy.
-Meg pajzsa is van.

Öltötte a nyelvét a sárkányra Shu, majd mindenkinek elküldte a következő üzenetet:


Shu írta:Sziasztok! Azonnal gyertek kérlek a huszonhatos szint teleportkapujához. Mindenképp válaszoljatok, hogy ha nem jöttök, vagy nem tudtok azonnal jönni. Nagyon sürgős! Üdv: Shu és Timi


Majd ők teleportáltak is, Shu pedig azonnal megnyitotta a térképet, hogy kidolgozzák a leggyorsabb útvonalat amíg a többiek megérkeznek.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
26.Boss Vo36oi12695/1010026.Boss 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Rogan Hartnett on Kedd Jún. 21 2016, 16:02


Nachum:
Békésen telt a napunk. Finomat ettünk, és Rogan magához képest egészen jól viselkedett. Nem könyörgött Nathalie-nál, felhagyott azzal, hogy visszafizesse a lánynak a tartozásait, amiért cserébe visszakaphatná a felszereléseit, így még mindig a kölcsönruhákban mászkált, ami ugyan nem adott pontokat, de legalább takarta a testét így nem botránkoztatta meg az embereket. Furcsa mód mégsem tudtam nyugton maradni, hiába tűnt úgy, hogy látszólag minden rendben van, hiszen Rogan nem sodorja magát veszélybe, és nem utáltatja meg magát másokkal, hiszen a fiú csendben volt, és ami még különösebb volt papír fölött görnyedt, tehát dolgozott.
- Minden rendben van? Rosszul érzed magad? - közelebb sétáltam hozzá, és a papírlap fölé hajoltam, amit Rogan rögtön magához is rántott
- Már, hogy ne lenne minden rendben? Ha nem látnád éppen egy fontos dolog közepén vagyok... - szigorúan rám pillantott, mire én hátrébb araszoltam az asztalon. - Jó, lehet, hogy még sincs minden rendben. Levelet akarok írni valakinek. De megoldom, valahogyan..
- Miért nem használod akkor a levelező rendszert?
- Mert ez így sokkal romantikusabb. De te ezt úgysem értheted meg...
-Miért nem?
-Mert ezt csak igazi férfiak érthetik meg. Ember férfiak... - és közben megérkezett a levél, és Rogan befejezetlenül hagyta a dolgot, én pedig nem kérdeztem vissza többé.
- A sárkányos kislány akivel horgásztunk a segítségünket szeretné kérni. A huszonhatodik szintre hív minket. - válaszolja, közben pedig értetlenül vakargatja a fejét, én pedig csak ücsörgök és nézek rá, várva a folytatásra, amit rövidesen meg is kapok - Nem is tudom... Olyan sok a dolgom, de...
- De nem tudsz nemet mondani egy lány kérésére.
- [Mert ő nem akármilyen lány...- lassan összepakolta a holmijait, és besüllyesztette a tárgyai közé, én pedig a vállára telepedve figyeltem és várakoztam.Rogan
Borzalmas volt a délelőtt, kapkodtunk, szaladgáltunk, Nathalie sokadjára közölte velem, hogy ne keressem többé, és ha még egyszer meglát a fogadó közelében rám küld valakit, hogy megszabaduljon tőlem. Végül pedig úgy döntöttem, hogy írok neki egy bocsánatkérő levelet mert azt a nők szeretik. Egy kis picsogás kell csak, és máris az ember karjai között feküdnek, és ők fognak a Mi megbocsátásunkért könyörögni. Mindig ez van. De nem haragszom érte. Ők ilyenek, és ez a lényeges különbség köztünk és köztük. Minden férfi számára elrettentő példák, sokan még Istenhez is fordulnak éjszakánként, hogy megköszönjék neki, hogy nem nőként születtek meg. Persze nem vagyok nőgyűlölő, csupán azt mondom amit látok. A levél nem akart megszületni. Sokadjára húzom át a papíron a szöveget, pedig a borítékot már megszereztem hozzá, és csak be kellene csúsztatni a lány ajtaja alatt, de mégis, mit csúsztathatnék, ha levél az nincs?
Mindenesetre Nachum kis kíváncsiskodása és az a váratlan levél kizökkentett, olyannyira, hogy összepakoltam és inkább mentem a másik nőhöz. Ha az egyikkel nem vagyok jóban még nem jelenti azt, hogy a többi nőnek is utálnia kell.
- Hahó. Merre van Shukaku kisasszony? - kiáltozok amint megérkezek a szintre.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
26.Boss Vo36oi4968/500026.Boss 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Cearso on Kedd Jún. 21 2016, 19:03

Rogan volt az első, akkor ahogy megérkezel kapsz egy meghajlást Timitől, Shutól egy gyors ölelést, most gyorsabbat mint általában.
-Köszönöm, hogy eljöttél. Rogan, Nachum, ő Cear, Cear, ők Nachum és Rogan. Majd elmondunk mindent, ha a többiek is ideérnek.


Megfordult pár dolog a fejemben, de most már biztos, hogy igazam van, mi más indokolná a sietségét?/
-Szervusztok Cear vagyok. 
Kezet nyújtok az úrnak és a sárkánynak is.
-Kik azok a többiek?

-Chan és Saya, illetve talán Tachi, ha eljön.

-Csak ők?

-Igen. Pont azért csaptam le rá, hogy ne legyen megint az, hogy Miss Csakénmehetekbeodaésakitbeengedek megint akadékoskodjon.

-Azt értem, hogy őt nem hívtad. De a múltkor én se akartalak beengedni.

-Véleményed az lehet, te viszont nem akadályoztál meg benne. Ez nagy különbség. Mirit is meghívtam volna, ha csak annyit mondd, hogy nem szeretné, hogy bemenjünk, mert bajunk eshet. Elénk állt ő is, szóval nem hívtuk.

-Most is van egy a tiédtől eltérő véleményem.

Shu ugyan kissé megforgatja a szemeit, de látod rajta, hogy rájátszik, és utána rögtön érdeklődve figyel, ahogyan Timi is.
-Hallgatunk.


-Lenne még két ember, akit idehívnék. Persze lenne több is, de ezt a kettőt elengedhetetlenek tartom.

-Folytasd.

-Asut elhívnám.

-Rendben, írj neki levelet.

-A másik Ai lenne.

-Ai... ő már nehezebb eset. 
Gondolkodik el Shu, és láthatod, hogy egy kis aggodalom jelenik meg az arcán.
-Nem tudom, hogy nem adná-e tovább az infót rögtön... nem gonoszságból... de nem tudom, hogy egyetért-e azzal, hogy mi bemehetünk oda a frontosok nélkül.


-Ha nem mondom el neki miért kell jönnie, nem lesz vele gond. Ő nincs úgy Hinához tapadva, mint Al. És mire észreveszi hol vagyunk, talán már késő is lesz. Tudom nem szép dolog, de te is ezt csináltad.

-Igen... de akkor ez a te döntésed. Én veletek csináltam, mert tudom, hogy ti megértitek, és nem fogtok haragudni rám azért, mert óvatos voltam. Ő talán azt fogja érezni, hogy becsaptuk és felhasználjuk Hináék ellen... de ha te ezt vállalod, és nem rajtunk csattan, akkor legyen... ha te is egyetértesz. 
Fordul a sárkányhoz, aki azonnal rábólint.


-Haragudni fog. Ez tény. Be is csapjuk. De biztos rá fog jönni, hogy mi motivált téged. Hisz ő is ott volt.

-Az lehet... de nem akarom, hogy haragudjon rám. Ha meghívod, akkor te hívod meg. Tudom, menekülök a felelősség elől, meg blabla... de nem akarok veszekedni, sem tovább rontani a kapcsolatunkat. Az újság megjelenéséig Hináéknak azt sem kell tudnia, hogy mi itt voltunk. Max akkor tudják meg, ha ti legyőzitek a Bosst.

-Mi másért hívtál volna engem is?

-Mert esetleg rájössz olyan dolgokra, amire mi nem. Okos vagy.

-Ahhoz viszont nem kellek, hogy újságot írj.

-Szeretnék bemenni. Szeretnék dumcsizni a Bossal, és gondoltam neked is lehet kérdésed. És ha nem megyünk semmire, utána tőlem játszhattok csépelőset is. Tudom, hogy nem tudjuk megakadályozni a Bossharcokat, nem is próbálkozunk vele.

-Talán egyedül kéne bemenned.Ezt azonban nem tudnám tétlenül nézni.De én azzal a céllal fogok bemenni, hogy minél kevesebbet kelljen másoknak tudnia utánunk.

-És ezt pedig mi tudjuk. Azért hívtunk, mert te talán észreveszel kiskapukat. Észreveszed ha mondjuk harc nélkül lehetne továbbjutni. Észreveszel érdekességeket. Felteszel olyan kérdéseket, ami nekünk eszünkbe sem jutna.

-Hmmm. Harc nélkül... Azonban fel akarok készülni arra is, ha harcolni kellene.

-Tudom. Hajrá. Mivel te nem akadályoztál minket, mi sem fogunk téged. Csak lécci azért ne essetek neki azonnal, mert először is azt szeretném látni, hogy mit csinál, ha nem agresszívkodunk. Múltkor is csak ült a székében, és eszébe sem jutott támadni, pedig egy csomó ideje lett volna.

-Ezt megígérhetem. És szerintem Asuval és Ai-al is meg tudom értetni.

-Akkor hajrá. De a te felelősséged.

-A többiek értesítése azonban a te reszortod lesz.

-Már megtörtént.

//
Spec itemek:Artemis, Gyémánt mellvért


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 23 2016, 06:56-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
26.Boss Vo36oi10/590026.Boss 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Malcolm on Kedd Jún. 21 2016, 19:32

// Ha már kari nem kapott meghívót *drámai, eltúlzottan sértődött fej, avagy dramaqueen *, akkor legalább user idehuppan egy doboz popcornnal //


Ha valakit zavarnak a spamjeim, szabad törölni.

_________________
26.Boss 96de77

A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
Malcolm
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
26.Boss Vo36oi6854/690026.Boss 2yjvlht  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Chancery on Kedd Jún. 21 2016, 19:48

Egy kicsit még töprengtem. Két párbajom után úgy döntöttem, hogy nem fogom folytatni; eladom a céh javait, az értékesebbeket szétosztom, majd beszélek Kuramával és Joeyval, hogy ha gondolják, a JL-ben intéztem nekik helyet, hogy ne maradjanak fedél nélkül semmiképp. Persze eddig még nem jutottam el, csak ültem a kandalló előtt. Lelki párbajomról egyedül Hinari tudott, a legtöbbet pedig Jay, bár egyébként is ő az egyetlen, aki szó szerint mindenről tud, ami történik velem, legyen az megrázó esemény vagy egy váratlanul megjelent, gyanús barna pötty a bőrömön.
Csakis az ő tanácsa, hogy gondolkodjak még a dolgon, és Hinarival való találkozásom akadályozta meg, hogy megtegyem a végső lépéseket. Vajon tényleg nem tudom már folytatni, vagy csak valóban átmeneti megingás?
Gondolataimból a levél zökkent ki. Mivel csak semmittevően bámultam magam elé a papírra, azonnal megnyitottam és átfutottam a tartalmát.
-26...? -ráncoltam a szemöldököm. Álomkelő már ébredezett is a párnáján, miközben én kitakaróztam a plédemből, amibe belecsomagoltam magam. -Vajon miért?
~Talán meglett a boss.~
-Kétlem, az a boss egyszerűen eltűnt... bár most volt rendszerfrissítés is...
A szívem elkezdett ismét a torkomban dobogni, és szinte érezni véltem a feltámadó adrenalint az ereimben. Jóformán le sem ellenőriztem a dolgaimat, csak fogtam, amim volt, egy gyors búcsú keretében mindent elmagyaráztam páromnak, majd elindultunk. Shu-val még nem bonyolítottuk le úgysem a licit utáni költségterheket, az eladóval is volt hátra még némi diskurzus ha jól tudom, így még a Gyémánt Kesztyűm és a Káosz Mellvértem is mellettem volt.
Oh, na az viszont kissé használhatatlan a bosson >.>
Gyorsan még átrohantam a céhbankba, kutakodtam kicsit, majd szaladtam tovább, pötyögve közben Shu-nak a késésemről szóló rövid, párszavas reakciót. Mire a teleportkapuhoz értem, és felmentem vele a 26-os szintre, ketten is voltak arra. Cearso, és a legendás eladója.
-Üdv! -mosolyodtam el. Ezzel egy időben már kételkedem abban is, hogy Álomnak igaza volt-e, bár alapvetően is csak tippelt. Senkit nem látok a nagyobb frontharcosok közül.


//Megj.:
A harc idejére leveszem a Káosz Mellvértet (-35 páncél) és felveszem az Orichalcum Tömény Páncélt (+50 páncél), tehát 75 páncélom lesz //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
26.Boss Vo36oi8140/850026.Boss 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Jún. 21 2016, 20:42

Sürgős. Nos, ez felettébb érdekes egy levél volt, az a kislány nem szokott ennyire sietni sehová. Legalábbis amennyire én ismertem, és nem mondhattam, hogy túl jól ismertem volna. Azonban valahol nem passzolt a sürgetés abba a képbe, ami kialakult róla. Inkább olyasvalaki volt, aki aprólékosan megtervezi a lépéseit. Vagyis akinek a sárkánya megtervezi :] Természetesen kíváncsivá tett, mit találhatott pont ott, ahová hívott... minket, bárki is legyen még mellettem, de nagyjából volt elképzelésem, hogy kikre számíthatok még.
Nem mondanám, hogy hanyatt-homlok rohantam, de mivel alapjában véve amúgy is a 20. szint felett keresgéltem magamnak egy jó búvóhelyet, ezért nem tartott sokáig, mire odaértem. Nem szokásom besétálni a reflektorfénybe, szóval most is egy félreeső szegletben figyeltem egy ideig, és kicsit hallgatóztam is. No nem jártassággal, van nekem saját fülem is :]
Tachi írta:Drága kisangyalom, mióta hívsz közönséget egy randira, és egyébként is, nem arról volt szó, hogy én választok legközelebb? Különös helyre hívtál
- írtam végül egy üzenetet a kislánynak. Azt hiszem nem tévedek nagyot, hogy ha azt mondom, ez egy bossterem, szóval meglehetősen furcsa volt ez a nagy sietség valakitől, akinek nem érdeke bárhová is haladni ezzel a játékkal.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
26.Boss Vo36oi7624/770026.Boss 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Saya on Szer. Jún. 22 2016, 15:29

Azonnal? De nekem nincs valami sok kedvem kimozdulni. Olyan meleg van, és én ezt nem bírom, úgy érzem, elolvadok .-. Le is csukom és visszatemetkezem a párnák közé, mert ott még hüvi van, aztán felmelegszik, akkor kijövök, aztán ha lehűl, megint visszabújok. Csak hát akkor kéne neki írni, hogy nem. De mondjuk miért is kéne mennem? Meg hát többesszám... Surprised
Áhmoo, jól van, kelek is. Belebújok a cipőcskémbe és elindulok a kapu felé, aztán fel a szintre. Mi történhetett? Surprised


//Nem, kivagyok idegileg, ennyi telik ma. Talán utolsó pillanatban alkotok jobbat, mert ez sincs száz, csak a számláló zseirnt, ha nem esik be megint valami baj.//
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
26.Boss Vo36oi3807/410026.Boss 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Jún. 23 2016, 09:19

Most, hogy mindenki megérkezett, és még a különcködő Tachi is kapott egy integetést messziről, hiszen nehéz volt nem észrevenni, ha ő is a teleportkapuval érkezett. Shu miután befejezte a csevejt Cearral, üdvözölte Chant is, Álomkelőt is, na és persze Sayát és Húgit is, és remélhetőleg RenAi is megérkezett, így őt is, ám nagy közös üdvözlést is kaptatok, amikor végre eljutottak odáig, hogy lehetett a meghívottaknak beszélni. Nem beszélt hangosan, szóval Tacchannak közelebb kellett merészkednie, vagy jártassággal hallgatóznia.
-Szóval köszöntünk mindenkit, sziasztok, és nem is húzom az időt, mert sietünk. Szerintem megtaláltuk a Bosst, és titeket szeretnélek elvinni, mert ti általában rendesek voltatok hozzánk, egyedül meg nem szívesen mennénk be. Csak fényképeznénk meg szeretnénk beszélni vele, semmi rosszat nem tennék, csak  félek, hogy ha Hina itt lenne, akkor megint nem engedne be minket. Ezzel egyrészt megköszönöm nektek a bizalmat, másrészt szeretném megmutatni, hogy nem akarunk olyasmi ellen szembemenni, amit úgysem tudunk megakadályozni. Továbbra sem szeretnénk nektek segíteni, de akadályozni sem akadályozunk titeket, és ezzel megmutatnánk, hogy minden sokkal egyszerűbb lenne, ha nem veszekednénk, csak nyugodtan ellennénk egymás mellett. Még az is lehet, hogy ti is megtudtok új infókat a Bossról, és mi is játszhatunk, mert minket meg a világ érdekességei érdekelnek jobban, nem a verekedés. Ez ilyen... gesztus szerű valami. Tudom, pont olyanok felé mutatok gesztust, akik egyébként is megértenek minket, de Hinariék szerintem meg sem hallgatnák amit mondani szeretnénk, szóval először így próbálkozunk, és ha ennyi sokan mondjátok nekik, hogy mégsem vagyunk annyira gonoszak, akkor a végén talán csak elhiszik. Viszont szeretnénk odaérni, és elég messze van, szóval induljunk, és útközben kérdezzetek nyugodtan.
Ezzel meg is indultak, Shu féloldalasan üldögélt Timi hátán, hogy mindenkinek a szemébe nézhessen, ha kérdez esetleg. Aki követte őket, az követte, aki nem, az nem, de nem késlekedhettek tovább, ha tényleg előbb akartak odaérni.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
26.Boss Vo36oi12695/1010026.Boss 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Rogan Hartnett on Csüt. Jún. 23 2016, 14:55

Persze amint kiléptem a kapuból, ő már ott várt rám, de nem zavartattam magam, tovább kiáltoztam a nevét, majd amint meguntam, lepillantottam rá.
- Oh hát itt van kegyed! Annyira picurka volt, hogy észre sem vettem Önt. Elnézését kérem. - ha hagyta kezet is csókolok neki természetesen. Az idegent végigmérem, majd amint a lány bemutatott minket egymásnak a fiú már nyújtja is jobbját mire én kezet rázok vele.
- Üdv! Rogan Hartnett szolgálatára. - picit meghajolok, de csak a szokásos színpadias verzió, semmi mély méltóságteljes... - Ez a kis kukac pedig a társam Nachum.
- Nachum vagyok. És kérlek ne figyelj oda Rogan-re. Sárkány vagyok, nem pedig kukac. - javít ki, mire én csak mosolygok. Nem veszek részt kettejük párbeszédében, Nachum sem szól bele, elvégre ez most nem rólunk szól, majd amint érkeznek a többiek mindenkinek szépen bemutatkozom, a férfiakkal kezet is rázok, a lányokat kézcsókkal köszöntöm, és valami szépet mondok mindegyiküknek.
- Szóval boss infókat akarunk gyűjteni? Jól hangzik! A begyűjtött információt pedig értékesítjük és megosztozunk a pénzen. - tetszik a besúgó meló gondolata, már azon kezdtem tűnődni, hogy mennyit szakíthatunk vele.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
26.Boss Vo36oi4968/500026.Boss 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by RenAi on Vas. Jún. 26 2016, 12:54

Cearso írta:
Szeretném, ha minél gyorsabban el tudnál jönni a 26os szintre. Szeretném ha egyedül jönnél. Kérlek jelezd, ha nem tudsz jönni.


Villant fel előtte az üzenet. Meglepődött, de semmi okoa nem volt hogy visszautasítsa a meghívást, sőt. Örült, hogy tartjuk a megállapodásunkat és elmegyünk kajálni valahová. Bár a legújabb szint kissé meglepte, de biztos az újdonság erejével akar élni. Így megtetszett neki az ötlet. Nem válaszolt neki, csupán teleportált a szintre, majd ellőtte a képijét.
- Switchback Cearso! - Aztán mellette is teremet és ha nem volt mit tölteni az életén a narancssárga buborékok, mint gyógyító aura is egy pillanat alatt tűntek el. Ai pedig bátorító mosollyal szólította meg:
- Halihó, na és hová megyünk? Vacsi vagy ebéd? - Mosolygott kedvesen, de nem volt az igazi, de igyekezet. Érdekes fiúcskának találta, és a maga furcsa módján kedves is volt. Majd körbepillantott, és ha Cear közvetlen a többiekkel volt, akkor picit meglepődött, de nem jött zavarba. Csupán furcsán nézet.
- Most... mi történik? - Pislogott nagyokat, de az események sorra válaszolták meg. Majd értetlenül figyelgette az embereket, végül elhangzott az a bizonyos "boss" szó, mire rájött miről is van szó. Igen, magamtól jött ám rá, nem is kellett segítség. ^^" Szóval, akkor bossra vadászunk, megfigyelte a társaságot.
- Sziasztok, Chan, Saya rég láttuk egymást. -
- Shu, örülök nektek. - Fordult oda Shuékhoz.
- Örvendek nektek. - Hajolt meg a bemutatkozást illetően.
- Én RenAi vagyok, de mindenki csak Ai-nak hív, Lovag, tank és healer, sok hasznos buffom van, valamint rengeteg életem. Biztos vagyok abban hogy össze fogunk tudni majd dolgozni. - Egyenesedett fel a végére, hiába a japán illem ezt megkövetelte, és ez Aiba bele van nevelve rendesen. Valamint kiemelt figyelemmel és tisztelettel irányult az új frontjelöltek felé. Legutóbb nagyon csúnyán végződött... azóta is csak egyszer látta a fiút, és ha nem is emlegeti azért aggódik érte.
- Nem leszünk így kevesen, vagy a többiek már ott várnak minket? - Pillant a társaságra. Majd Shu kezd bele a monológjába. Ott meg kellett értenie a jelenlegi álláspontot, amit sikerült is neki.
- Ehm, én jónak gondolom így. - Mosolygott és Shu fejére tette a kezét. Tudta hogy a lány negatívan fogadja az efféle közeledéseket, legalábbis tőle igen, de biztatóan akart rá hatni, így megpróbálkozott vele.
- Úgy gondolom, nem az számít hogy ki, csak hogy haladjunk. - Beszélt picit meghazudtolva önmagát, de úgy ahogy egy igazi frontostól elvárhatják. Az önmeghazudtolást talán csak Cear érthette, hisz a jelenlévők közül csupán vele beszélgetett komolyabb dolgokról is. Mármint önmagukról. Ha valakivel beszélt, mindig másvalaki volt terítéken, de nem mint kibeszélés, Ait ha figyeltétek inkább mindig dicsekedett másokról, de magáról kevésbé beszélt.  Láthatólag tényleg nem zavarta a kialakuló esemény, valamint fel sem fogta a súlyát. Azért aggódott picit, de úgy gondolta Mirika és Hinari is így gondolkodhat mint ő. Bár a közös dolog mint boss, elmarad, de Shukaku csupán látni szeretné, lefényképezni, beszélni vele amit jó dolognak tartott, persze csak megfelelő társasággal.
- Támogatom az ötlet, nem vonnék meg tőled egy bosszt, még úgy sem láttál soha, úgy igazán közvetlen. - Magyarázta.
- Annak viszont hogy nem egyedül vágsz neki, kifejezetten örülök. - Igen aggódott a lányért hogy butaságokat csinálna mérgében, de ez egy megfelelő társaság volt. Valamint úgy érezte hogy az ő feladata nem is a boss elagyabugyálása, hanem a társai védelme, és ez az amiért nem is érthette volna meg igazán ezt a kétoldali háborút. Tachi ha nem merészkedett közelebb Ai észre sem vette, valamint nem is akart tudomást venni róla és ez így Ainak kényelmes volt. Azzal egész idő alatt nem számolt hogy újra összefuthat azzal akit jelenleg nem is tudna jelzőkkel illetni...

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
26.Boss Vo36oi6908/730026.Boss 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Chancery on Vas. Jún. 26 2016, 14:00

Meglepődtem egy kicsit, ahogy hallgattam a kislányt és néztem a kissé már duzzadó társaságot. Állandóan néztem körbe, keresve Hinarit, Yuichit, Mirikát, és még másokat, akiket rendszeresen láttam még bossharcokon. Mikor felfogom, hogy itt nem harc lesz, csak tárgyalásféle, kicsit kételkedve fogadtam a tervet.
Kayaba ezeket arra tervezte, hogy legyőzzük őket, nem pedig diplomáciával rá lehessen venni őket, hogy átengedjenek. Le kell őket győzni, ebben az esetben átkerülnek a biztonságos csarnokba, mi pedig területet szerzünk.
Mégis, ez az egész...
~Igen bölcs.~
Álom mondta ki a fejünkben azt, amit én is gondoltam, majd tovább folytatta. Természetesen mindezt azután, hogy Shu már mindent elmagyarázott.
~Bölcs és ostoba. Egy próbát megér.~
Azzal meg is indult a lány és a sárkány után, én pedig félig futólépésben követtem, amíg utol nem értem. A tekintetem újra és újra visszatért az üzenetváltás opciójára, főleg, miután felmerült Hinari neve. Nem. Ahogy megismertem őt nem is olyan rég, valahogy nem tudnám elképzelni. Tisztában vagyok vele, hogy nem kedveli Shukaku-t és talán még elefántot is csinál a bolhából, de valahogy úgy érzem, iszonyatos árulás vele szemben, ha nem tud erről a kis akcióról. Egyszerűen... nem vagyok képes... megállni...
-Shu! Shu drágám!
Olyan közel kerültem hozzá, ahogy csak lehet. Nem akartam kiabálni, de nem is akartam, hogy ezt mindenki hallja. Lehetőleg csak azok, akik közvetlen közelben vannak.
-Én ezt nem tartom helyesnek. Vagyis, az akciót magát persze, meg lehet próbálni, sosem lehet tudni, de... én azért üzennék Hinari-nak, nem azért, hogy jöjjön, csak hogy tudjon róla. Meg hát Yuichi-t konkrétan el is hívnám... mert ha most nem tud erről, hanem utólag szerez róla tudomást, iszonyat dühös lesz rád és akkor sosem fog megbízni benned a jövőben.
Meg mellesleg bennem sem, ami már csak a kettőnk közti szövetség miatt is kényes lenne... és mert szeretném, ha a céhem felbontása után továbbra is lenne helye azoknak, akik hozzájuk akarnak csatlakozni.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
26.Boss Vo36oi8140/850026.Boss 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jún. 26 2016, 14:16

Shu hálás mosolyt intéz RenAi felé, talán ő kapja ezúttal a leghálásabbat. Kicsit félt attól, hogy Cear meghívja őt is, de így most egy nagy biztatást kapott. Álomkelő megszólalása meglepte, bár a második mondat kissé helyretette, és ezzel ő is egyetértett, bólintott is. Chant természetesen bevárta, és meg is torpant kissé. Nem volt nehéz átlátni a helyzetet, hogy a lány bár őérte is aggódik, és igaza is lehet, de saját magát is félti.
-Nem tudom... ha idejön és nem enged be, akkor nem tudom, hogy mikor lehet alkalmunk erre legközelebb Timivel. Én...
Megtorpant, és a többiekre nézett.
-Én nem akarok senkit bajba keverni, szóval ha úgy érzitek, hogy ezzel becsapjuk a többieket, akkor nem kell. És... és ha úgy érzitek, hogy elmondhatjuk nekik, és nem lesz baj... akkor cserébe... cserébe legalább annyit kérek, hogy álljatok ki majd értünk, hogy bemehessünk előttük, ha megint elállják az utunkat...
Timi először megszólalt volna, látszott, hogy akar valamit mondani, de erre a kérdésre csöndben maradt. Shu egy fontos kérdést tett fel.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
26.Boss Vo36oi12695/1010026.Boss 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Cearso on Vas. Jún. 26 2016, 18:49

-Kéne ennek valami mellékhatásának is lenni, vagy csak jól néznek ki a narancssárga gömbök?
Köszöntöttem Ai-t, ahogy megérkezett.
-Sajnálom, most más feladatunk lesz.
Nem helyeslem Chan kérését.
-Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne szólni nekik. A probléma az, hogy Shu olyan megoldást próbál keresni, amit Hinari és a hozzá hasonlók nem tudnak vagy nem akarnak megérteni. Ha meg még sikerül is neki, akkor meg az ő arcuk fog égni, hogy egy kislány okosabb dolgot csinált, mint ők eddig.
Itt most hangszínt kellett váltanom.
-Egyébként is. Sose volt meg bennetek az az érzés, hogy a frontosok nagy része lenéz titeket. Ha nem jötök, akkor kevesebb probléma lenne, és még sorolhatnám. Ha küzdelemre kerül a sor, ne az lebegjen a szemetek előtt, hogy ezzel a többiektől vesszük el a lehetőséget, hanem az, hogy megmutassuk, mi is képesek lehetünk eredményt elérni. Egy szinten rivalizálás, de ez csak arra készteti őket, hogy ők még jobbak legyenek.
Ezzel egy kicsit Shu ellen beszélek, mert neki nem állna érdekében, hogy a front gyorsabban haladjon, azonban látom azt, hogy ez erős széthúzáshoz vezethet, ha valaki nem fogja meg szorosan a gyeplőt. Remélem Timidus későn fog észbe kapni, és addigra már minden rendben lesz a fronton belül.
Bizalomról a bossharcon pedig szerintem felesleges addig beszélni, míg olyanokat beengednek, mint Tachi vagy Asu. Ha bizonyítani tudunk, akkor nagy eséllyel a többi küzdelmen is simán részt tudunk venni. Rossz szemmel fognak ránk nézni, de remélhetőleg már nem a lenézés lesz a tekintetükben. A bossharcon kívül. Nos, ez nehéz eset. Shuért és a jelen lévőkért nem aggódom, de ha félsz, hogy másokra rossz hatással lenne, szerintem senki se venné zokon, hogy ha a céhedet védve nem tartanál velünk. A döntés elötted. Ha a távozás mellett döntesz, téged senki nem vonhat felelősségre. A többiek pedig nem is láttak téged.
Körbenézek a társaságon. A többség megbizható ebből a szempontból.
-Azonban. Nem ígérem, hogy könnyű küzdelem lesz. Ahogy azt se, hogy sikerül egyáltalán túljutnunk  Sokkal kevesebb erőforrás fog rendelkezésünkre állni, és kevesebben is leszünk, ráadásul kevesebb információnk van, mint máskor. A győzelem gyakorlatilag esélytelen. De innen szép fordítani.
Rogan-hez fordulok.
-Veletek szeretnék előtte egy kicsit beszélgetni.
Majd Shu is kap egy keveset:
-A boss neve Crach, egy viking vezér, aki megölte elődjét, hogy átvehesse a helyét. Lényegtelen információ, de neked jól jöhet.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
26.Boss Vo36oi10/590026.Boss 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Chancery on Vas. Jún. 26 2016, 19:08

Megkönnyebbülten mosolyodtam el Shu válaszát hallva.
-Nem lesz baj. -bólintottam. Persze nem garantálhattam, milyen lesz Hinari reakciója, de véleményem szerint ez akkor is egy olyan lépés, amit meg kell tenni, már csak azért is, mert így illik. Nekem sem esne jól, ha olyan dologból maradnék ki, amiben szeretnék segíteni, és valljuk be, az itt töltött idők alatt ez már olyan sokszor esett meg, hogy meg sem tudom számolni. Most, hogy megadatott az a ritka kivétel, hogy valahova szükség van rám, nem szeretném teljesen kisajátítani, azt meg pláne, hogy valaki más meg cserébe azt a mérhetetlen fájdalmat érezze, amit én minden egyes nap.
És akkor jött ismét Cearso. Végighallgattam persze őt is, de volt egy mondata, aminek a hallatán pulykavörössé váltam és ökölbe szorítottam a kezeimet. A düh olyan erővel csapott át rajtam, mint egy hullám, és onnantól kezdve feltartóztathatatlan lett, és valószínűleg olyasmiket is rossz elánnal fogadtam magamban, amiket normális körülmények közt nem tennék. Persze végighallgattam, nehezemre esett, de megtettem. És végül szívem szerint pofon vágtam volna, de nem tettem.
-Honnét veszed, hogy én miket érzek vagy miket éltem át mellettük? Ja, hát persze, valami miatt az emberek jó 99%-a tényleg jobban ismeri. -gúnyolódtam és inkább keresztbe fontam a karjaimat a mellkasom előtt, még mielőtt bármit tennék velük, no meg igyekeztem a remegést is takargatni. -Dehogynem néznek le a frontosok, még a mai napig. Jóformán még azt sem tudják, hogy létezem, csak elvagyok valahol ott hátul. Ha sikerül a Phoenix-el meg is mentenem valakit, egy annyit se kapok a pofámba, hogy "k...a anyád". Szóval de, ismerem az érzést.
Először az a fura küldetés, utána ahogy ő is megalázó vereséget ütött rajtam a párbajban, amit ő kezdeményezett, most pedig ez. Kezdem úgy érezni - azon kívül, hogy tényleg nem kéne éljek -, hogy ezt a srácot messziről kell kerülnöm, mint a tüzet.
-Mellesleg az a véleményem, hogy a bossharc pont nem egy olyan része ennek a világnak, ahol csapatokra kéne bomlani és "rivalizálni". Pont itt kéne félretenni az ellenségeskedést, ami tudom, hogy egyeseknek nem megy, de ha ti most így összeálltok és erődemonstráltok, akkor nem vagytok jobbak náluk, és nem is ezzel fogtok példát mutatni. Shu ötlete jó, mert teljesen más tészta.
Végül kedvesen és nyugtatóan megfogalmaztam a levelet, de még nem küldtem el.

Utólagos edit Rogan-ra reagálva:
-Elég sok boss volt nyilvánosan is kiírva, hogy lehet jönni szabadon. Miért nem tetted? -néztem rá a fickóra, aki nekem az elején hallott mondata alapján már inkább "pénzhajhász" volt, a nevét el is felejtettem. A többire inkább nem is reagáltam, bár ez is fájt. Ha a Shu által verbuvált csapat ennyire szűklátókörű és még makacsabb meg rosszabb is, mint a "Hinari-féle", akkor köszönöm, de inkább Hinari-t választom.
Mondjuk így legalább meglett a löket a küldés gomb kapcsán.


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 26 2016, 19:57-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
26.Boss Vo36oi8140/850026.Boss 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Rogan Hartnett on Vas. Jún. 26 2016, 19:25

Álltam akárcsak egy szobor és hallgattam ahogyan mindenki dobálózik a múltban ért sérelmeivel. Igazából nem volt közöm hozzá de a vér nem válik vízzé és nem tudtam nem hallgatózni. Végül eljött az a pont amikor már nem tudtam nem beleszólni.
- Elnézést. Mégis mi a fenéért aggódik mindenki azért, hogy "jaj szegény többiek, be lesznek csapva". Azért mert nem hívtuk meg őket? Engem sem hívtak soha. Senki sem jött oda hozzám az utcán, hogy "Hé haver, lenne kedved eljönni a bossra?" Mégsem dőlt össze a világ... Én is terveztem boss rajtaütésre. Csak végül sosem lett belőle semmi, mert túl kicsi volt a csapat létszáma és mire elértünk a boss kapujáig addigra a kis csapat megfutamodott.. - kaptam fel a vizet, igyekeztem elég hangosan beszélni ahhoz, hogy mindenki halljon - Elvileg mindenkinek joga van ahhoz, hogy leölje a bosst, ha arra van kedve. Aki kapja marja, ha így jobban tetszik. Mi előbb szerveztünk csapatot, előbb jöttünk ide, nincs semmi okunk rá, hogy várjunk egy másik csoportra. Másrészről pedig nem sok esélye van annak, hogy le is tudjuk ölni a bosst egy ilyen kis csapattal... - vettem egy mély levegőt, majd folytattam, picit azért halkabban. Elsősorban Cicafülre néztem. - Ez is csak egy MMO a sok közül. Csak itt jobban át kell gondolni minden lépésedet. Meghalni úgysem fogsz egy boss teremben. Főleg azóta amióta fillérekért dobják utánad a pánik burkokat... Nincs itt szó csoportbomlásról. Senki sem mondta azt, hogy ne menj el mással is bossolni, ha úgy tartja kedved. - persze nem lecseszni akartam, inkább csak lenyugtatni kicsit azzal, hogy tényeket közlök vele. Nem is értem miért veszi mindenki ennyire véresen komolyan... Hiszen ez csak egy játék...
- Állunk rendelkezésére Uram!


Rogan mindenkinek szónokol, majd Chanchan, és végül Cear

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
26.Boss Vo36oi4968/500026.Boss 2yjvlht  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jún. 26 2016, 21:50

Shu türelmesen hallgatott. Cear, Chan, majd Rogan következett, és mindenkire ugyanannyi figyelmet szentelt, ahogyan Timi is. Azt, hogy a sárkány mennyire látta a széthúzást, azt, hogy miért egyezett bele Shu ezen tervébe, nem részletezem, a sárkány útjai kifürkészhetetlenek, az azonban, hogy az idomár ismét kezdett kétségbeesni nyilvánvaló volt. Megállt, és csak nézett ki a fejéből, szomorúan, lemondóan.
-Én nem azért hívtalak ide titeket, hogy ti is veszekedjetek. Én csak... köszönöm az információt, Cear. És... és neked is igazad van, Chan, én nem széthúzást akartam, de a lenézést mi is érezzük. És Rogan... személyesen nem sokan voltak meghívva, de sokszor volt hirdetve a Boss. De neked meg abban van igazad, hogy talán tényleg többre jutnátok, gyorsabban haladnátok, ha akárki mehetne Bossolni, és nem lenne ennyire... nem is tudom... láttuk mi történt amikor Szophie... szóval valahol mindenkinek igaza van, és ezt nagyon jó lenne egyszer közösen megbeszélni... de ha már mi, ilyen kis csapattal is egymásnak esünk, egy nagyobbal ugyanaz lenne mint amikor a Dojoban próbáltuk megbeszélni a koboldokat. Veszekedés... dolgok egymás fejéhez vágása... pedig én csak játszani szeretnék... engedni mindenkit játszani...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
26.Boss Vo36oi12695/1010026.Boss 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Jún. 26 2016, 23:26

Csendben hallgattam a diskurzust, ahogy általában. Nem tulajdonítottam különösen nagy jelentőséget annak, hogy ki van itt, és ki nem, de ahogy mindig, most is ugyanaz lett az eredménye annak, hogy ötnél több embert egy légtérbe engedtünk. Ez attól független, hogy kik alkotják az egyveleget, ennyi embernél elkerülhetetlen a véleménykülönbség. Elmosolyodtam, majd Shukaku mögé léptem, és finoman a vállára tettem a kezemet.
- Fájóan naiv tudsz néha lenni :] Az emberi természettel nem szállhatsz szembe, a viták és az egyet nem értés annál hangsúlyosabb, minél nagyobb a nyomás, a tét. Amire ennek a frontnak szüksége lenne, az egy olyan karakter, aki képes elnyomni a karizmájával mindezt, és valódi vezérként viselkedik, aki mögé bárki szívesen áll be. Azonban ilyen ember nincs a köreinkben - magyaráztam a kislánynak.
- Bölcs döntés félreállni az útból, de a legbölcsebb akkor lennél, ha nem mutatnád meg, ahogy félreállsz, csak csendben megtennéd - tettem hozzá, utalva a céljára ezzel a kis akcióval. Az eszme nemes, ám az eszköz nem megfelelő. A bölcsnek nem kell bizonygatnia, hogy bölcs. Ha valaki tényleg az, magunktól is rájövünk.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
26.Boss Vo36oi7624/770026.Boss 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jún. 26 2016, 23:42

Megnyugtató volt a lovag érintése. Tachi vele szemben legtöbbször tényleg lovagként viselkedett, és amikor nem hülyéskedett, akkor még hülye sem volt, ez pedig imponált a lánynak, sőt, Timinek is, mert tudta, hogy másfajta önbizalommal ruházza fel az idomárt, mint amivel már rendelkezik.
-Ilyen embert eddig egész Aincradban nem találtam.
Timi nem szokott hangsúlyozni, most sem tette meg, Shu azonban valahogy kiérezte, hogy itt az ember kifejezés egy fontos eleme a sárkány mondatának, és ezzel egyet kellett értenie.
-Nem akarunk félreállni, meg nincs is honnan, mert eddig sem útban akartunk lenni. Ugyanannyi részt akarunk mindenkinek, nem pedig vezéreket, akik mögé fel kell sorakozni. Akár naiv vagyok, akár nem, a vitával nincs bajom, csak a veszekedéssel...
~Timivel is megy. Nesze Alex! Bizonyítsd be, hogy vagytok annyira értelmesek, mint egy program. Kicsinyes... mindegyik annyira kicsinyes...~

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
26.Boss Vo36oi12695/1010026.Boss 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Cearso on Hétf. Jún. 27 2016, 07:48

Chan reakciója nem éppen az volt, amire számítottam. Jobban át kellett volna gondolnom a dolgokat, mielőtt buzdító beszédbe kezdek.
-Nem tudom. Nem tudhatom, hogyan érzel. Nehogy azt hidd, hogy belelátok a fejedbe csak azért, mert nekem is minden alkalommal ez volt az érzésem.
-Ha tudod miről beszélek, akkor mért nem teszel ellene? Vagy neked jó ez úgy, ahogy eddig volt?
-Egyetértek, nem kellenének csapatok, és boldogan bemehetnénk, és küzdhetnénk együtt. Azonban ők kirekesztették ebből Shut a múltkor. Mi az esély arra, hogy nem ismétlödik meg a jelenet? Akár most, akár késöbb. Az egészhez képest ez az egy küzdelem semmiség. Nem lesz több ilyen. Vagyis nem fogok részt venni több ilyenben én sem. Vagy mindenki, vagy én sem.
Nem akarok jobb lenni náluk. De az árnyékukba sem akarok maradni örökre. Ez pedig mindenképpen áldozatokkal jár.

Shu szavai, és Tachi jelenléte viszont már most megingattak a határozottságomban. Vissza is vettem egy keveset az arroganciámból.
-Sajnálom. Nem akartam rosszat. Igazatok van. Adjuk meg mindenkinek az esélyt. Hívjunk el mindenkit, aki számításba jöhet. Ha pedig nem tetszik nekik Shu ötlete, akkor mi fog történni?
Az utolsó kérdést már inkább csak magam elé suttogtam.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
26.Boss Vo36oi10/590026.Boss 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Chancery on Hétf. Jún. 27 2016, 21:07

Továbbra is karba tett kézzel lépdeltem a sárkány mögött haladva, és valahogy az agyam mintha kezdett volna lassan kettéválni. Míg az egyik fele még Cearso és Rogan miatt mérgelődött magában, addig a másik, mintha csak igyekezett volna fő gondolataimat elterelni, Timidus méretein tűnődött, hogy vajon mikor is nőtt meg ekkorára...
Pedig elég rég volt az már.
-Szerinted nem próbáltam meg? -sóhajtottam fel végül és félig lehunytam a szemeimet, egyik kezemmel a homlokomat dörgölve séta közben. -Minden alkalommal, mikor kirobbant a szokásos vita a terem előtt, igyekeztem középre állni és csitítani őket, de általában mintha meg se hallottak volna. Én meg sajnos elég sok hasonló emberkét ismerek...
Hinari-nak már elment a rövidke üzenet. Nem volt benne más, csak annyi, hogy információt gyűjtünk. Biztos ami biztos, végül nem írtam bele, hogy pontosan kivel, mostantól úgyis teljesen biztos, hogy személyesen is meg akarom vele ezt beszélni. Nem csak azt, amiket meg fogunk ma tudni, de azt is, hogy miként kéne a jövőben hozzáállni az egész témához. Hogy meg lehet bízni a kislányban, aki valljuk be, már nem is annyira kislány. Tudom, hogy ennyivel még nem hozok tavaszt, gyenge vagyok hozzá, mint a harmat, de egy lepke szárnycsapása is okozhat orkánt, nem igaz?
Cear még motyogott végül valamit, de hiába lépdeltem közelebb, nem hallottam egy szavát sem a második részből. Viszont elmosolyodtam.
-Én is sajnálom. Szokásom a túlreagálás, gyűlölöm, mikor ok nélkül feltételeznek akár rólam, akár másról bármit is. Én csak... na, nem csak Shukaku a fájóan naív köztünk. -pillantottam Tachiék felé.

Eközben Álomkelő megunta a gyaloglást és felpattant Shukaku mögé, nem is zavartatva magát. Ha maradhat, még a mancsát is elkezdi nyalogatni.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
26.Boss Vo36oi8140/850026.Boss 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by RenAi on Pént. Júl. 01 2016, 18:36

Ai vidámnak tűnt, el is tudta adni magát, volt benne annyi gyámoltalan egyszerűség hogy képes legyen tartani magát, és a feladatával, életével foglalkozzon. Azzal hogy a legjobbat hozhassa ki magából akkor is, ha sok értelmét nem látta... Mi volt az ami miatt ez sikerült neki? A félelem attól hogy el kell fogadnia a változást, bőrén érezte, tapasztalta hogy már nincs Jin, nincs Szophie... voltaképpen nincs senki... És ez megrémítette, eléggé annyira hogy ha bárki hívja, pincsiként ugorjon és érezhesse hogy ő bizony hasznos. Nem volt ez most sem, örömmel ugrott Cear hívó szavára, és a kis tömeget, is meglepően jól fogadta, és nem fordult meg naív fejében az... amire Chan is felhívta a figyelmét. A vita lényege... Cear és Chan... Nagyon is igazuk volt... Bevillant neki az ahogy Malcomot megpillantotta mikor kiburkolt. Rémes látvány volt... Valamint most ez... Léptei megtorpantak, egyre lassúbb és bizonytalanabb lett. Ő ezt nem akarta, ő ezt nem így akarta... Ő bocsánatot akart kérni, rendbe akart mindent hozni egy pálcasuhintással mint a mesében a tündérek... Képtelenség!... Lehajtott fejjel torpant meg és figyelte a többieket, és ajkain csupán egy szót tudott kipréselni...
- Bocsánat... - Halk, elhaló hangon, talán meg sem hallottátok ha belemerültetek a vitába... Azért kért bocsánatot mert így éreztek... bár ez talán nem nyilvánvaló teljesen... Majd ekkor vett észre még valamit, valakit. Eddig fel sem tűnt neki, hátra nem pislantott és mivel egy irányban haladtunk ő mindig az elől lévőkkel törődött... Lehajtott feje miatt nem vette észre, csupán a szeme sarkából, ahogy elsuhant mellette egy magas férfi, fekete, hosszú, fonott hajjal... Megdermedt. Talán nem is láttátok ahogy szemei oda-vissza cikáznak egyik irányból a másikba, miközben testét elöntötte az adrenalin, az a fajta félelem ami menekülésre késztet... Viszont... titeket sem akart cserben hagyni. Földbe gyökerezett a lába... nem mozdult semerre...

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
26.Boss Vo36oi6908/730026.Boss 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Júl. 02 2016, 11:36

( Holnapra tervezek megérkezős postot, addig aki szeretne az írjon lécci, vagy jelezze, hogy még szeretne írni, csak nem ért rá Smile )

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
26.Boss Vo36oi12695/1010026.Boss 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Sakuya on Hétf. Júl. 04 2016, 10:21

Nem akarom túlzottan elhúzni a kezdő kört így Péntek éjfélig Kérném, hogy mindenki érkezzen meg és lépjen be a boss terembe, Illetve a pontokat és különleges tárgyakat írjátok oda a postotok végére.
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Júl. 04 2016, 16:49

Mivel úgy tűnik elhalt a civakodás, és talán meg is oldódott, Shu erőt vett magán, avagy Timidus, és folytatták a kíséréseteket a Bossterem felé. Remélhetőleg ez már akadály nélkül zajlott, vagy legalább a magas hónál nem volt több akadály, belépni azonban még semmi kedvük nem volt, hiszen az üreg felülről nyitott, körül lehet nézni, és Shu meg is tette, méghozzá messzelátóval.
-Vikingek? Hmm... kilenc sátor. Timi, van valami köze a vikingeknek a kilenceshez?
-Shu, az északi mitológiában a hármas és a kilences a legfontosabb számok. Rengeteg monda kötődik hozzá.
-Csak nem lehet olyan sok...
-Az északi mitológia kilenc világot ismer. Minden kilencedik évben összegyűlnek, hogy kilenc napon át tartó ünnepségen állatáldozatot mutassanak be az isteneiknek. A Skírnismálban, Freyrnek kilenc napot kellett várnia, hogy szövetséget köthessen Gerdel. A Svipdagsmálban Gróa nevű boszorkány kilenc varázsigét ad a fiának, és kilenc szűz ül Menglod térdén. A Fjölsvinnsmálban Laegjarn mellkasa kilenc lakattal van rögzítve. A Ragnarök során Thor megöli Jörmungandrot, de kilenc lépést tántorog mielőtt a halálba zuhan a Serpent mérgétől. Odinnak kilenc gyűrűje van, amelyek kilenc aranycseppből állnak, amik minden kilencedik éjjelen cseppentek le. Hermod kilenc napon át lovagolt Sleipniren, hogy kiszabadítsa Baldrt az alvilágból...

Shu felemelte mindkét kezét, jelezve, hogy most már elhiszi a sárkánynak, hogy ezzel nem mennek semmire, és továbbra is a távcsövet szemlélte.
-És tudsz valamit erről a Crach valakiről?
-Nem.
-És arról, hogy miért nem pixeleződnek el a hullák a csatatéren? Miért akarna bárki is hullák között harcolni? Cear...

Fordul az íjász felé összecsukva a távcsövet, és magabiztosan, kalandvágy pislákoló lángjával a szemében mosolyog.
-Megtennéd nekem lécci, hogy belelősz az egyik holttestbe? A világ csak okkal szokta megszegni a saját szabályait, szóval szerintem itt is lesz valami turpisság.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
26.Boss Vo36oi12695/1010026.Boss 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 26.Boss

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.