Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Go down

default Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Seiun on Csüt. Május 05, 2016 9:25 am

Szokásos kóborlásom most nem egy eddig új, vagy már régóta ismert kocsmához vezet. Sokkalta érdekesebb dologra akadtam, már ha hihetek a szóbeszédeknek Tolbana látványosságáról. Konkrétumot nem tudok, csak annyit, hogy egy bizonyos valaki fegyveréről és képességéről van szó, ami már érdekesnek hangzik. Remélem tényleg olyan nagy szám és nem hiába fáradtam ide ahelyett, hogy a négyes szint valamelyik szigetének partján süttetném magam valami itóka mellett. A legegyszerűbb módot választom. Nem fogom csak úgy megkérni, hogy mutassa meg, mert az annyira... unalmas. Igaz, megtehetném, de legfeljebb majd máskor, ha ma megtetszik. Mivel úgy értesültem, hogy éjszaka razziázik, vagy tudom is én mit művel, azon kívül hogy megmutatja magát a nappali bezárkózás után, úgy döntöttem, hogy még az éj beállta előtt felkeresem. Nem volt nehéz megszerezni az ehhez szükséges információkat, mivel tudtam, hogy hol kell keresni. Minden egyes embert megkérdeztem az utcán, amíg el nem kalauzoltak a kéglijéhez.
- Húúúú a francba *-* - szalad ki a számon, mikor meglátom az eleinte tákolmánynak vélt építményt.
Hogy a picsába lehet, hogy én fogadóról-fogadóra járok, egy egyszerű városi látványosság viszont egy ilyen házban? Azon kívül, hogy én akartam kóborolni mindenfelé, ezért felesleges volt a ház. De ez...
- Nekem is kell egy ilyen ház *-* - vigyorgom szélesen, aztán minden mögöttem gyülekező ember ellenzése ellenére bekopogok, hangosan dörömbölve a... kapun?
Ezt már inkább annak nevezném, mintsem ajtónak. Lényeg, ami lényeg, hogy szorgalmasan zörgetem a bejáratot, remélve, hogy nem kell addig tennem, míg teljesen kifáradok a zajos műveletben. Aztán eszembe jut valami más. Megkérhetnék másokat, hogy tegyék meg helyettem. Hogy én mekkora zseni vagyok!
- Őőő... Te, meg te és te is - mutatok sorban három pasasra - Gyertek ide! Megtennétek hogy kopogtok helyettem? Kérlek! - mondom, bájosan mosolyogva, majd valamivel kevésbé bájosan nézek rájuk, nyomatékosítva kérésem.
Erre már ők is megindulnak, hogy dörömböljenek. Imádom a városi népeket.
- Nem kell aggódni, nem lesz bajotok! - nyugtatom őket vigyorogva - Hé, vámpírkám, mi lenne, ha kijönnél?!

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi125/1500Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 08, 2016 2:45 pm

(z)Ritkán csípte ki magát annyira, mint ezen az estén, hiszen első alkalommal mozdult ki itthonról, mióta házi kozmetikusa elintézte neki a skincserét. A csípője a zenére mozgott, miközben sminkelt, habár sokkal funabb dolog volt ez itt, hiszen csak odaintett egy adott pontra a szemceruzával, és mindjárt a kívánt módon mutatott. Ennek örömére aztán annyit időzött vele, és addig festette magát, ameddig csak jól esett neki. Ki állíthatta volna meg, főleg a saját lakásában. Mondjuk időszerűvé kezdett válni, hogy újfent lopjon valahonnan némi pénzt, mert át akarta pingálni a falakat, ahhoz pedig kristály kellett, meg festék. Végignézett magán, és konstatálta, hogy üdítő látvány, ahogy kinéz. Még meg kellett szoknia a szőkét, de az volt a legkevesebb.
– Nia, úgy nézel ki, akár egy ógörög istennő. – Közölte a tükörképének, majd magára kacsintott, és folytatta. – Tudom anyám. – Ezzel ott is hagyta a csalódott tükröt, majd kilejtett a gardróbja elé. Azért szerette a házát, mert egy picike szekrényben elfért annyi ruha, amennyit csak el tudott képzelni. Tiszta TARDIS volt az egész, úgyhogy fel is töltötte mindennel. Saints Rowozott ő kicsinek, tudta, hogy megy. Minél több a ruha, és minél többet cseréli, annál nagyobb a respekt. Magára kattintgatta a sárga pánt nélküli felsőjét, a térdig érő farmerját, meg a majdnem ugyaneddig érő csizmáját. Aztán felkapta a fekete bőrkabátját, meg a csillagos sapkáját, aztán a tovább táncolt.(k) Még meg akarta várni az egyszemélyes bulija végét, mielőtt elindul kifele a nagy Tolbanai valóságba noob segget rugdalni.
Kopogtak az ajtaján. De nem egyszer, kétszer, nem is finoman. Mintha egy bölénycsorda csesztette volna a kapuit. Számot váltott(z), fellőtte a hangerőt az égbe, – hiszen aki kopog hallja mi megy bent – aztán odatámolygott az ajtó elé, pont mikor elhangzott az ominózus mondat. Vámpír? Csak azért mert éjjel megy verekedni? Hát az ő hibája, hogy sötétben jobban szólnak az effektek? Kidugta a fejét az ajtón, konstatálva, hogy majdnem tényleg bölénycsorda áll kint, és barátságos, kedves stílusában köszöntötte őket, napszaknak, életkornak megfelelően, egyesével.
– Hö?
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi505/600Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Seiun on Vas. Május 08, 2016 3:49 pm

Zene? Úgy értem, értelmes zene *-* Azt sem tudnám megmondani, mikor hallottam ilyesmit utoljára. Annyi biztos, hogy vagyis elméletileg több mint három éve, ha hihetek a pletykáknak, márpedig ez elég elterjedt és valóságos pletyka ahhoz, hogy hihessek neki. Mondhatni tényként van közölve, akkor meg már kezeljük annak. Most nem is bánom, hogy ennyit várat minket a kicsike. Élvezve a zenét alig bírok bőrömben maradni, így inkább táncolni kezdek a kapu előtt, megmozgatva néhány alakot, akik csak lesnek addig is, nem értve, hogy miről van szó. Zenéről *-* Az ajtó viszont idővel kinyílik, én pedig megállok, háttal a bejáratnak, megkérdezve egy alakot velem szemben, hogy az jött-e ki, akit keresek.
- Jó a buli, bemehetek? - kérdem vigyorogva, miközben megfordulok - Te tényleg... nő vagy >< - sóhajtok egy nagyot.
Nem is értem, miért hitegettem magam. Igaz, nem vagyok saját nemem ellensége, sőt, de azért na... Meglehet, hogy mostanság túl sok pasassal találkoztam, na meg a világi normák, ugyebár... Amik nem is értem, hogy miért érdekelnek.
- Bevallom, a híresztelések ellenére reméltem, hogy egy jóképű, kigyúrt testű, félmeztelen pasas jön ki onnan, egy nekem szánt itallal a kezében. Bár látványnak te sem vagy utolsó - elmélkedem, alaposan végignézve rajta és meglehetősen soknak vélt göncén.
Nem mintha rajtam sokkal kevesebb lenne. Valójában talán még több is, vagy közel azonos mennyiségű, ami szokásos harcba indulós szerelésemet illeti. Magunkat elnézve azonban talán mégis nekem lenne több esélyem a ki mutat magából több négyzetcentimétert versenyen, és nem azért, mert én nagyobb darab vagyok, hanem mert ezt teszi lehetővé öltözékem.
- Nem szeretnél levetkőzni és hozni nekem egy italt? *-* - kérdem, nagyban reménykedve, miközben megindulok felé.
Milyen jó is lenne. Akkor még az sem érdekelne, hogy nem az egyik sziget partján süttetem magam a naplemente közepén. Azon kezdek el gondolkodni, hogy miféle ital is esne jól igazán. Valami tömény? Egy hideg koktél, vagy sör? Nem is tudom igazán. Talán az utóbbi kettőből valamelyik. Olyan, ami jól csúszik és enyhíti a szomjat, ami azóta kínoz, hogy ma úgy döntöttem, nem megyek kocsmázni.
- Te volnál az a híres nevezetes látványosság, ugyebár. Seiun vagyok. És még mindig szomjas, úgyhogy mi van azzal az itallal? És a megfelelő felszolgálást se felejtsd el Razz

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi125/1500Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 08, 2016 4:49 pm

Enyhe kifejezés lett volna azt állítani, hogy a Dafuq felirat villogott Nia fejében, mikor kilépett és bekéredzkedtek hozzá. Azt megszokta, hogy páran be akarnak csámpázni a lakásába, mert meg akarnak dögleni, de az más tészta volt. Legalábbis eddig egyik sem táncolt, mikor megtudta, hogy a templomnak van bejelentett egere. Megszokott látvány, hogy rakat ledöbbent pasi között egyetlen nő viszi a prímet, de az rendszerint ő maga volt, úgyhogy ez finoman szólva is érdekfeszítő volt számára. Mikor pedig meghallotta a panaszt a nemét illetően, kilépett az ajtón.
– Say what? – Tört fel az amerikai akcentus, majd ahogy tovább sorolta a lányka a problémáit, eszébe jutott megkérdezni, hogy nem-e esetleg bevenné a nem létezőt, de aztán a mondatok vége elérte az agyát. Ez most… flörtöl vele? Nem volt olyan dolog, ami megszokott volt előtte, pedig többen sérelmezték, hogy egy r*#@nc. Nő viszont még sosem kérte fel vetkőzésre. Egy pillanatig tartott viszont a meglepettség, mikor rádöbbent, hogy mi is zajlik előtte. Ilyen kora este még lassú volt az agya. – Esetleg lábat ne csókoljak, hogy ide talált enni a fene? Nem te vagy otthon kiscicám, úgyhogy szerényedjél vissza. – Meglehetősen felhúzta magát, még akkor is, ha látta a pasasokat, akik viszont úgy ácsorogtak, mintha fizetnének nekik ezért. Védett terület volt a kérója, úgyhogy magasról tojt rá, hogy ki akarja itt megmurdáltatni. Mikor végre elhangzott a bemutatkozás, meg a hozzá tartozó formalitások, kicsit felszívta magát. – Vegyél maid ruhát és takarítsd ki a lakást, ha piát akarsz kiscicám. Ki van írva a csíptetős kártyámra, hogy felszolgáló? Hadd kérdezzem meg, hogy te születésed óta vagy ilyen hülye, vagy tanultad valahol? – Ezzel a mozdulattal kibökte a gyors inventory-ból a pallosát, aztán folytatta. – Mondtam, nem te vagy otthon, örülj, hogy nem váglak ki a kompániáddal együtt a francba. De hogy lásd mekkora arc vagyok. – Kezet nyújtott. – Bayonetta. És igen, én vagyok Tolbana Nobja. A helyi harcosok klubjának elnöke, meg az ügyeletes b@sszájba. Örültem a találkozónak. Ha viszont nem azért jöttél, hogy megverekedjünk, és a sok bambula mögötted nem fogadni akar a végeredményre, akkor én mennék és készülődnék, mert tudod, látványosság úrnőnek dolga van. Menjetek tovább játszani gyerkőcök.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi505/600Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Seiun on Vas. Május 08, 2016 5:19 pm

Na hát szóval azt mondtam, amit mondtam és szerintem nagyon jól értette, így gőzöm sincs, minek visszakérdezni. Ennek ellenére kedvesen megmagyarázom a dolgokat, erre mit kapok? Csupa felháborodást. Ki érti az embereket? A szerénység valahogy sosem volt része képességeim tárházának. Olyan lehetetlen és felfoghatatlan dolog az a valami, aminek tényleg nincs értelme, hiszen ha valamire képesek vagyunk, arra képesek vagyunk és kész. Legalább tisztában vagyok korlátaimmal.
- Őőő... Csábító ajánlat, de köszönöm, nem. Talán később - mondom, nem vetve el teljesen a lábcsókolgatás lehetőségét.
Ha annyira vágyik rá, egye fene, megengedhetem neki. Egyszer, vagy kétszer, attól függően, mennyire kitartó. Ki vagyok én, hogy egyesek lábfétise ellen cselekedjek? Amíg nem akarja levágni és kitenni őket egy vitrinbe, csodálhatja nyugodtan. Úgy tűnik, egyre jobban pumpál benne valami, amit nem neveznék épp kedvességnek, pedig biztos vagyok benne, hogy semmi sértőt nem mondtam. Talán a közönséggel van baja? Tehetek én róla, hogy eddig koslattak utánam, miközben próbáltak lebeszélni? Vagy nem is próbáltak, csak a maguk módján így intézik el a "mi megmondtuk"-ért, meg a "mi mindent megtettünk, amit lehetett"-ért. Ebben is van valami. Különben nem kopogtak volna olyan szorgalmasan.
- Hát, a takarításban nem segíthetek, de ha a másik fele boldoggá tesz... - mondom, pötyögések közepette - Tessék! Ez a ruha megteszi? Razz - öltözök át gyorsan, hogy meglegyen óhajának ez a fele.
Szóval most már akár az az ital is jöhetne, ha már vagyok olyan kedves és felveszem ezt a hacukát, amit valójában nem is tudom, miért tartok magamnál. Talán pont az efféle esetekre. Mert néha poén az emberek képét nézni, miközben engem lesnek ebben. Tényleg vicces, akárcsak most. Fekete harisnyáim szélén igazítok egyet combjaimon, hogy minden patent legyen.
- Egyébként nem. Az évek alatt fejlődtem ilyenné - válaszolok másik kérdésére is, mintha csak azt kérdezné, mi a nevem.
Kezét elfogadva rázok rajta egyet-kettőt, amolyan európai stílusban üdvözölve. Hozzátenném, ez még mindig sokkal szimpatikusabb, mint az otthoni hajlongások, ugyanakkor annak is megvan a bája, ha hajlonganak az ember lánya előtt. Főleg, ha én vagyok az, aki előtt teszik.
- A kompániáról nem én tehetek, jöttek maguktól. Aztán kopogtak is helyettem maguktól. Tudod reméltem ám, hogy itthon leszel és nem kell a városban bolyongva keresnem téged - vigyorgom - Nem azért vagyok itt, hogy verekedjünk, mert az barbár szokás és hozzánk nem illik. Mi küzdünk. Nagy különbség, már ami a szót illeti. A jelentése lényegében ugyanaz. Jelen esetben.
Újra pötyögni kezdek ujjaimmal, hogy visszaválthassam ruhám a korábbira, majd elővéve pallosom a vállamra tegyem azt.
- Szóval, Bayonetta, lennél olyan kedves és megmutatnád nekem a képességed egy küzdelemben? - kérdem, de közben már megy is neki az egész életes kihívás.
Ha utána ki akar nyírni, hát tegye meg, megadom neki a lehetőséget nagy kegyesen. Azért remélem, hogy életben hagy, ha én maradok alul, márpedig van rá esély. Vajmi kevésszer verekedtem a valóságban is, itt meg még kevesebbszer. Összesen a kettő megvan vagy ötször, de többször aligha.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi125/1500Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 08, 2016 6:20 pm

Hát mocskosul nem úgy képzelte el az estéjét, ahogy elkezdődött, de ha már itt volt, legalább hangot adott annak, hogy ez az ő házában nem így megy. Viszont a csajon egyszerűen nem talált fogást. Mikor a lábcsókolgatást lerendezte, Nia agyában elpattant a kihívásmérő. Elvégre nem minden nap találkozik az ember olyannal, aki ilyen lazán kerüli ki az oltásait. Igaz ez még inkább a dühöngés kategóriájába esett, de már most látszott, hogy laza arc. Mivel azonban Tolbanában ő volt a leglazább lény, úgy érezte, hogy kihívója akadt. Ez pedig feltüzelte, és nem kissé érdekeltté tette abban, hogy ki ez a nő. Na nem egészen úgy, mint ahogy látszólag az érdeklődött iránta.
A mai világban már szinte szégyenletes bűnnek számított, de még csak nem is jutott eszébe, hogy valaha is nővel próbálkozzon. Halálosan ciki volt, ráadásul a pasik, akikkel bármit is kezdett nem voltak sem a testvérei, sem az apja, úgyhogy néha igazán retro-nak érezte magát. Mivel azonban meglehetősen öntelt és önimádó, önérzetes hölgyemény volt, így aztán az ilyen jellegű dolgokra torony magasról tojt. Azt viszont könnyedén elkönyvelte magában, hogy a csaj iszonyatosan laza volt, majdnem annyira mint ő. Csak annyi különbséggel, hogy Nia egy felcseszett agyú r*#@nc volt. És ez neki jól állt.
Aztán megérkezett az a mozzanat, amit már honorálnia kellett. Ahogy a csaj felkattintotta magára a maid outfit 2.0-t egyrészről megnézte magának rendesen, hogy legközelebb, ha vásárol, ki tudja keresni. Ez ugyanis valami elképesztően oltós ruha volt, főleg ha mondjuk ebben vágja le valaki lábát. Elismerő arckifejezéssel bólogatott egy sort.
– Várj meg itt chikorita. – Pontosan tudta, hogy ez nem spanyol szó, de az akcentusa miatt simán benézhette bárki, aki nem tanulta a nyelvet. Aztán sarkon fordult, becsapta maga mögött az ajtót, beviharzott a konyhába, és töltött kettőt az általa csak Danger koktélnak keresztelt itókából. Az az ital olyan volt, mintha három liter vodka, egy üveg whiskey, két rekesz sör, meg egy raklapra való energiaital gruppenben felcsinálta volna a rumot, és az megszülte volna ezt a mutánst. Legalábbis erejében, mert ízében érthetetlen okokból epres fagylaltra hasonlított. A SAO ízrendszere olyan volt, mintha egy vak csimpánz programozta volna, de neki kapóra jött. Töltött kettő pohárral, aztán visszalibbent a bejárathoz, és a csaj kezébe nyomta a piát. – Egészségedre kiscicám. – Koccintott vele, majd úgy termelte be a piát, mint egy jobb nevű alkesz. Az ital a fejébe indult teljes tisztelettel, úgyhogy folytatta a bájcsevejt. – A kompánia maradhat, de hogy nekem is legyen valami izgalom… Te ott nagyfiú kalapold össze a fogadásokat, tegyétek le a seggeteket a padjaimra, aztán had szóljon a menet. – Talán még be is kacsintott az ellenfelének, mit sem számított, mikor meglátta a hátára felvillanó pallost. Volt az akkora, mint a sajátja, és mindig is imádta a nagy dolgokat. Felcsillant a szeme. – Ez mókás lesz. – Közölte, majd elfogadta a felkérést keringőre, és leemelte a fegyverét. (z)Az Ordenáré méretekkel operáló dög persze azonnal osztani kezdte a zajt, ami neki megindította a csípőjét a tánc irányába. Olyan közel állt az ellenfeléhez, hogy amennyiben az előemelte a fegyverét összeérinthesse a két pengét. – Remélem jól táncolsz.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi505/600Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Seiun on Vas. Május 08, 2016 6:53 pm

Várok én, hogy ne várnék. Legfeljebb újra zörgettetek a helyiekkel, ha rám óhajtja csapni az ajtót úgy, hogy aztán egy ideig ki sem tolja a hátsóját. Erre szerencsére nincs szükség. Eldúdolgatom addig a korábban hallott dalt, ide-oda dülöngélek magamban, majd szélesen vigyorogva figyelem az érkező italt. Ez már valami! A koccintáskor eleresztek egy nyávogást, csak a vicc kedvéért, ha már ennyit cicázik. Nincs ellenemre a megszólítás, megszoktam már, bár a kiscica helyett a kóbor macska volt a domináns, de sebaj. Ez jobban áll neki, meg nekem is, minden bizonnyal. Azért biztos, ami biztos, előbb vetek rá egy szimatot, akár valami kíváncsi macska az idegen kaja előtt. Semmi szokatlan, ezért jöhet is a kóstolás, ami csillogó szemekkel való kortyolgatássá fajul.
- Ez nagyon jó *-* Bár a felszolgálás nem az igazi, de hát én sem takarítottam, vagy mi - egyezek ki vele.
Lényeg, ami lényeg, szomjas már nem vagyok. Érezhetően alkohollal is gazdagodott a vérem, ami felpezsdítő érzés. Nem is értem, hogy bírtam eddig, ennyi marha között.
- Azért remélem a fogadások felét bezsebeli a győztes - lesek a lassan kényelmesen elhelyezkedőkre.
Pallosom harcra készen várakozik vállamon, és én is alig várom, hogy elfogadja végre a felkérést. Ahogy mondta, mókásnak ígérkezik ez a küzdelem. A zene pedig felcsendül, nem kis meglepetésemre. Már most imádom ezt a harcot, na meg a fegyvert *-*. Akárcsak az ő teste, az enyém is reflexszerűen válaszol a zenének, megindítva csípőm, miközben pallosom lapját összeérintem fegyverével.
- Talán még nem jöttem ki a formából - nevetek fel jókedvűen.
Nem húzom az időt. Még némi riszálás, aztán hátrébb lépek jobb lábammal, hogy azon kis híján háromszázhatvan fokban megfordulva vehessek lendületet pengémmel, igyekezve oldalba kínálni őt. Ezt követően kénytelen vagyok letenni másik lábam, egyensúlyom megtartása érdekében. Fejemben egyre jobban tombol az alkohol, ami szokatlan, hiszen csak egyetlen koktélról van szó.
- Mi volt abban a koktélban? Gondolom nem olvasztott epres fagyi. Vennék belőle néhány üveggel rosszabb napokra - érdeklődöm az ital felől - Vagy innék veled még néhányszor, csak hogy társaság is legyen - teszem hozzá, mielőtt még megsértődik, amiért kihagynám a buliból.
Természetesen a pallosát is hozhatná, főleg, ha közben ontja magából a jobbnál-jobb zenéket. Olyan rég volt már, hogy ilyesmit hallottam, hogy minden egyes porcikám kiált a ritmusára való táncolásért.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi125/1500Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 08, 2016 7:13 pm

Amilyen bosszantó volt a kezdés, olyan lazának ígérkezett a folytatás, ahogy meglátta a szintén táncra perdülő csajt a penge másik végén. Most valahogy igazán indokoltnak vélte a kiscica megszólítást. Nem a nyávogás miatt, hanem ahogy mozgott. Persze meg sem közelítette az ő szintjét – yoga-n edzett külseje volt, és annyi tánc tapasztalata, amennyit egy kórboncnoktól nem nagyon várt volna el senki. Így pedig, hogy a fegyveréből is folyamatosan a zene üvöltött, csak még jobban rászokott. A CST-t meg kvázi ágyba tudta volna vinni. És sokszor vitte is, bár nem háló szándékkal.
Ahogy megindul az első csapás felé kicsit azért méretesebbre nyílnak a szemei, mert baromira nem számít arra a sebességre, amivel az a dög érkezik. Viszont az életösztöne azért megvan, úgyhogy kifordul előle, egy kósza csattanással verve a pengére, hogy azért csattanjon. A nyelvét is kinyújtja a másik felé, hogy jelezze, ez lesz a vége neki is. Márpedig Nia még sosem bukott el olyan pvp-t amit így kezdtek el, úgyhogy nem most akart ebből hagyományt teremteni. Egy darabig riszálta még magát, mint valami gyilkolásra kész kobra, miközben igyekezett válaszolni a feltett kérdésre.
– Tolbana egyik nevezetessége hozta a másikat. Helyi pia, Danger koktélnak hívom. Nem én keverem. Mikor elvertelek elviszlek oda vigaszdíj gyanánt. – Közli, majd egy óvatlan pillanatban keresztbe veti a vállán a pallost, és előre ugorva belendíti a darabolót irányba. A hentes odavágós fegyver volt mindig is, úgyhogy imádta a tényt, hogy nála van egy. Mégpedig milyen egy. A Hentes libegett a kezében. Mi volt ez, ha nem gyönyör? Függetlenül a támadás eredményétől, nem akarta élni hagyni a lányt. Ahogy a pengéje megtette a félkört, és majdnem elérte a talajt a vége, betámasztott, és teljes erejéből, visszakézből próbálta bedobni a vágást.
Mígnem aztán megérkezett a drop, ő pedig aktiválta a képességét, és ahogy a fényeffektek előtörtek a suhanó pengéből, egy darabig remélte, hogy a találat is meglesz. Szop@s lett volna elpazarolni az ütéseit.
– F-f-f-FIGHT! – Szól a zenével együtt, aztán imádkozik.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi505/600Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Seiun on Vas. Május 08, 2016 7:45 pm

A pallos kis híján elvisz magával, miután sikeresen kikerüli támadásomat. A nyelvnyújtásra csak szélesen vigyorgok. Reméltem is, hogy nem ennyi lesz, elvégre akkor semmi értelme nem lenne. Na meg a zene sem tartana elég sokáig. Szó, ami szó, kezdem megkedvelni a csajt. Kellően laza, néha ugyan kicsit mogorva, de nagyon ütős piát hozott nekem, ami megint jó pont *-*
- És ha én verlek el, akkor azért leszel kénytelen elvinni oda, mert kiiszom a Danger készleted - öltöm ki most én a nyelvem.
Éééés nem lesz joga panaszkodni miatta, mert hát veszített. Én pedig így is, úgy is nyerni fogok, ha életben hagy. Így szép az élet *-* Még egy darabig támaszkodni szándékozom fegyveremen észhez térés gyanánt, mikor is meglátom, hogy lecsapni készül. Pallosom hagyva a fenébe sietek odébb, nem érdekelve, hogy most kikerül kezemből és elterül a földön. Neeeem csaphatnak keresztbe, de nem ááám! Már csak az hiányozna. Tény, hogy akkor csodálkozhatna egyik felem a másikban, de azért mégiscsak sok lenne. Ketté tudnának vágni egyáltalán? Ennyi azonban nem elég neki. Karjaim magam elé emelve szidom magam, amiért a fegyvert úgy másfél méterrel távolabb hagytam, hogy aztán a támadás betalálása után sűrű pislogással üljek a földön, lesve a vállamat, ahol elvileg ért.
- Várj, ez most mi volt? Fight? Mi? Váááárj! Várj egy kicsit! - kiáltok fel, felkaparva pallosom a földről, még mindig értetlenül, de most nem is az a lényeg, hogy nem szereztem sérülést.
Egy sokkal komolyabb problémám van, amivel szembe kell néznem. Hatalmas probléma, teszem hozzá.
- Az itt szerzett sérülések ugye nem maradnak véglegesek? Van már belőlük jó néhány és nem akarok újabbakat beszerezni - homályosítom fel gondomról.
Hát na, mit mondhatnék? Ez egy értelmes lány számára értelmes kérdés. Ez nagyban befolyásolja alkoholos küzdeni akarásomat. Meg az alkoholmenteset is. Bár valójában tisztában vagyok azzal, hogy a végtagok és miegymás is visszanőnek, amíg él az ember. Azzal is, hogy a vágások elmúlnak, miként rendes vér sincs errefelé, csak hát... Ha már hülyének titulált az elején, simán feltehetek neki ilyen kérdéseket, nem? Hátha kiakad kicsit rajtuk és megakad a lendület.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi125/1500Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 08, 2016 8:09 pm

Esze ágában sincs megállni, hiszen pontosan tudja, hogy még egyszer sem nyert azért, mert stat fölényben volt. A lendülete és a kreativitása hozta ki a bajból mindig is. Úgyhogy a bevitt sebzést csak csendben elraktározta, miközben a pallosból ömlött a fény a zene ritmusára. Erre találták ki a Phantom Dancer-t. Összezavarásra és az ellenfél kiütésére. Aki meg nem marad életben addig, hogy felstackolja a sebzéseket, az láma. Ennyi.
Ennek örömére aztán nem nagyon áll meg, csak annyira, hogy megengedje kegyesen, hogy az ellenfele felvegye a fegyverét. Laza lányka, de kifejezetten esetlen ilyen téren. Nem egy harcedzett amazon, mint amilyen ő. Viszont megvan az előnye annak, ha az ember olyan alkattal bír, mit Seiun. Azon kapta magát, hogy megjegyezte a nevét, pedig az ilyen alkalmi boxzsákokat nem szokása névről ismerni. Kicsit beremeg a lába a Danger koktél miatt, de nem eléggé ahhoz, hogy legyűrje. Szeret inni és bírja is, ami nála veszélyes kombináció. Megpörgeti a fegyvert, majd a kérdésre csak elvigyorodva újra a vállára veti a fegyverét, mintha az előző köríves csapást akarná megismételni.
– Kipróbáljuk. – Őrült ötlete támadt, ami meglehetősen neki kedvez, ha bejön. Ha nem, akkor sincs komolyabb baja, úgyhogy mit veszthet vele alapon előre rugaszkodott, de a forgást már egy helyben tette meg, reménykedve abban, hogy a lány felemeli a fegyverét védekezésre. Ehelyett teli izomból a lányka lábfejébe próbálta dobni a kard hegyét, miközben előrelendül, hogy testközeli nézetbe kerüljön a szabadon hagyott nyakkal. Ahogy odaér, – fegyverre felkenődve, vagy anélkül – egyszerűen előre bukik a feje, és jókorát próbál harapni az ellenfele nyakába. Na mondjuk nem akkorát, hogy a húsába vájjon, hanem, hogy olyan kellemesen fájjon, de nyomot hagyjon. Ha sikerül, akkor kiegyenesedik, és közvetlen közelről Seiun arcába vigyorogva közli. – Nem látom a nyomát.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi505/600Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Seiun on Vas. Május 08, 2016 8:33 pm

Gonosz. Miért nem akar várni legalább egy kicsit, de most komolyan? Jó, azt legalább megvárja, hogy össze vakarjam magam. Nem hiába voltam én mindig az, aki utasítgat, ahelyett, hogy verekedne. Na meg ez a hülye rendszer más, mint a valóság. Itt mindent pontok meg ilyenek döntenek el. És persze a valóságban sosem részegen akartam megvívni a csatáimat. Annyi eszem azért volt. Most is távol állok a részegtől, de határozottan érzem magamban a koktélt ahhoz, hogy tudjam, nem vagyok teljesen beszámítható állapotban mozgásügyileg.
- Kipróbálni? Jó, megszúrhatod az ujjam - felelem egyszerűen, teljes ártatlansággal, mire meglátom, hogy magasba lendíti megint fegyverét.
Nem így gondoltam! Komolyan nem arra gondoltam, hogy kettéhasít. Hát ember ez?! Nem! Kizárt, hogy az legyen! Bayonetta, te dög! Pallosom fejem fölé emelem, hogy keresztezhessem csapásának útját, mert most bizony nincs kedvem újra a földet járni. Én meg még kedves voltam vele... Soha többé. De nem ám. Jó, tudom, már megint hazudok, de na. Miféle sérülésteszt az, ahol ketté akarják vágni az ember lányát? Felháborító, kivéve, ha én csinálom. A kard viszont nem ütközik enyémnek, helyette a lábujjamban találom.
- Most örülhetek, hogy nincs fájdalom ebben a világban - vigyorgom azért, mert valójában elég siralmas, hogy ennek bedőltem, saját siralmamon meg már inkább nevetek, mert az viccesebb.
A harapásra nagyon nem számítok. Akár fel is nyöghetnék kéjesen, várva, hogy mit szól hozzá, ezt a műsort azonban nem adom meg a többi léhűtőnek. Ez csak ránk tartozna. Vigyorára én is elvigyorodom ismét, nem bírva levakarni magamról, miközben tudom jól, hogy a jelenlegi helyzetet nézve én állok vesztésre, de ég hogy. Nevetnem kell!
- Az efféle játékokat nem épp nyílt közönség előtt szoktam játszani, de ha gondolod... - gondolkodom hangosan, előrébb hajolva, ajkaiba suttogva a szavakat.
Egyetlen mozdulat, a tőlem telhető leggyorsabb gyorsasággal és már ajkain is tudhatja enyéimet egy kósza pillanatra, hogy aztán eltávolodva tőle felvegyek egy tisztességes távolságot. Mit tehetnék, ő kezdte. Szinte kiharcolta magának. Fogai nyomát kezdem el dörzsölgetni egyik kezemmel, miközben a másikkal tartom magam előtt fegyverem.
- Azért egy pillanatra rám hoztad a frászt. Mégis ki akarná ezt kettévágni? - kérdem, végigmutatva testemen - Jó, talán ismerek néhány embert - jut eszembe aztán, azok azonban tudtommal nincsenek itt.
Össze kellene szednem magam, legalábbis nem ártana, csakhogy az iménti támadását sem éreztem meg. A városi látványosság fegyvertelen ereje nem valami sok, még akkor sem, ha sokakhoz képest az enyém is elenyésző.

//Hp: 100, P: 12 (-4)//

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi125/1500Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 08, 2016 9:25 pm

Ő olyat még nem élt, amit itt és ekkor. Az az őrült ötlete, hogy kis potyasebzést beszed a lábon döféssel, bevált, ahogy az elterelő akciónak szánt harapás is, amiért talán még kis plusz sebet is ejthetett. Nevetséges volt a SAO rendszere, hogy egy kis harapás is menten HP seb volt. Ahogy aztán rákulcsolódik a keze a pallos nyelére, egy pillanatra megfagy az ereiben a vér. Ahogy a lány ajka az övéhez ér, az még az alkohol ellenében is megcsapja. Hogy akkor ő, most, és itt, és ez a lány. A gondolatai rendkívül összeszedettek lettek, ahogy a szemén jóformán megjelent a töltőcsík. Mintha egy pillanatra az egész teste kékké változott volna, fehér betűkkel, majd egyszerre újraindult a programja.
Végül is ő adta a lovat a harapással, úgyhogy egy perc panasza nem lehet. Ahogy arra sem, hogy végül is ez egyáltalán nem volt rossz, bár messze volt egy igazi csóktól. Megemelte az ordenáré méretekkel operáló darabolót, miközben kezdte élvezni, ahogy a vérével együtt az agyába száll az alkohol. Kicsit csillogó szemekkel határozta el magában, hogy ha már adott egy lovat, talán fel is szállhatna rá, mert mi baja lesz belőle? Bár volt olyan alak az életében, akinek baja lett egy ilyen aktusból, de ő egy házat hagyott maga után. És őt ezzel a trükkel nem verik át. Ez az ő Fatality-ja, úgyhogy más nem fogja rajta használni.
Végigpillantott a lányon, most először olyan tekintetben, hogy magát a csajt nézze meg. Kifejezetten megfelelt az ízlésének. Férfiakban a nagydarabokat, az izmos adoniszokat bírta. De nem volt rossz látvány Seiun sem, a kis k-pop alkatával. Végül is miért is ne?
– Akart a franc kettévágni kiscicám. De egy harc kellős közepén vagyunk. Te küldted a felkérést, úgyhogy ne legyen panaszod. – Kezdett kicsit kihatni a beszédére az alkohol, de nem annyira, hogy komoly bajokat okozzon. Csak a hanglejtése változott komolyabban. Körbe pillantott, konstatálva, hogy a sok felajzott tenyészbika mind őket lesi. Ez mondjuk nem érdekelte, de nem volt hangulata ezekkel foglalkozni, úgyhogy nem adott nekik műsort, nem produkálta magát előttük.
A pallosra feszültek az ujjai, és azon gondolkodott, hogy vajon hogyan oldja meg azt az utolsó stack-ot, mielőtt beviszi a brutality-t. Végül arra a döntésre jutott, hogy ideje visszavennie a buldózer stílusát. Így aztán előre lendült, ahogy azt a nagyoktól tanulta, mintha balról akarna vágást indítani. Aztán a szabad kezével megpróbálja elkapni a védekező pengét, hogy egy mosoly keretében behúzza a harmadik sebzést is. Majd ha nyert elgondolkodik azon, hogy mit kezdjen magával meg az alkoholos hülye ötleteivel.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi505/600Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Seiun on Vas. Május 08, 2016 9:55 pm

Engem cseppet sem zavar, hogy egy csajt csókoltam meg, bár attól azért távol állt a dolog. Csak egy puszit kapott, nem többet, még akkor is, ha az a száján landolt. Mi van akkor? Ezt egy elvadultabb buliban bármikor megcsinálják, sőt, komolyabbat is. A lényeg viszont az, hogy nem akart kettévágni. Ez azért megnyugvással szolgál pillanatnyilag zaklatott lelki világomnak. Talán mégiscsak bír egy kicsit, annak ellenére, hogy miként fogadott. Mondjuk akkor sem volt túl gonosz, csak nem az a hú de vigyorgó fajta. Az is lehet, hogy ő ilyen, én pedig képes vagyok elfogadni, vagy mi. Ez egy szép barátság kezdete, főleg, ha van még Danger a hűtőjében.
- Ez igaz, tényleg én küldtem - jut is eszembe egy újabb kis nyávogás után, ami szinte már reflex cicázására, miközben ide-oda leng csípőm pengéje zenéjére.
Mikor megindul, én ismételten védekezésre emelem kardomat. Nem nagyon támadtam még, az igaz, de valahogy nem érzek magamban energiát hozzá. Neki könnyű, ő most kelt, de én... Reggel óta talpon vagyok és egy ideje csak a várost jártam, most meg ez és a pia, ami bizonytalanná teszi lépteim, megteszik hatásukat. Legszívesebben nem tennék mást, csak élvezném a zenét, ez azonban nem lehetséges még, így tényleg védekezek. Hamarosan nekem is támadnom kell, valami értelmes módon, ha lehetséges, vagy kellőképp értelmetlenül, mert miért ne. Ez nem végződhet a vereségemmel, de nem ám. Ha már kihívtam, minimum, hogy átveszem a helyét a látványossági listán. Mondjuk ha engem kérdez valaki, ettől a harctól csak még nagyobb lesz a híre, hiszen velem küzd meg. Mikor kardom lapjához ér, eleresztem azt, ezúttal azonban nem olyan ügyetlen módon, mint korábban. Egyszerűen hagyom a földre hullni, hogy kikerülhessem a felém közeledő csapást úgy, hogy a lehető leggyorsabban növelem a köztünk lévő távolságot. Nem vagyok én hülye, hogy még egy trükkös akármit benyeljek, de nem ám.
- Szóval... Hová is megyünk inni? - kérdezem közben, hogy elüssük az időt.
Mennyivel kényelmesebb beszélgetni, egy halom felálló kan között... Jó, ezt az utóbbit hanyagolhatnánk, de ha nincs más...

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi125/1500Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 08, 2016 10:18 pm

Amikor a csaj egyszerűen elengedi a fegyvert, és otthagyja a kezében, majdnem felvinnyog a röhögéstől. Megforgatja a kardot, a baljába veszi, miközben a zenére mozogva várja a megfelelő pillanatot, hogy lecsaphasson. Immáron két pengével. Ilyen könnyű csatája még életében nem volt, de hát mindennek megvan az első alkalom. És ha már első alkalom. Teljesen magával ragadta az az ötlet, hogy bizony ő leitatja ezt a lánykát, meg magát is kellőképpen, és lesz a mi lesz. A Danger dolgozik benne, de elvan a ténnyel. Meg aztán miért ne? Ez úgysem a valóság, azt csinál amit akar. Ha akar kislánynak öltöztet egy tizenhárom évest és magára ereszti. És nem lenne tőle pedofil sem. Mondjuk ez az ötlet a végtelenbe és tovább életérzés miatt születik meg a fejében, gusztusa nem lenne hozzá, meg aztán mihez is kezdene vele. Seiunban viszont lát fantáziát, úgyhogy lerendezi a meccset, és aztán meglátja, hogy mi lesz.
Ahogy úgy áll tőle pár lépés távolságra, kicsit azért megesik rajta a szíve, hogy talán mégsem kéne olyan brutálisan elintézni, de hát aminek jönnie kell, az jönni fog.
– Bent van még Danger. Én nem megyek sehova, ha nem okvetlenül muszáj. – Ezzel a gondolattal aztán előre lendül a két karddal a kezében – érezve a súlyukat, lassabban, de azért ennyire még futja a súlyemeléséből talán. Ahogy aztán odaér, előbb a kölcsönvett pengével szúr, és engedi el, hogy a másikkal nemes egyszerűséggel elkaszálja a lány lábait. A penge elindul teljes tisztelttel a szív felé, miközben a daraboló meglendül oldal irányból, de alul. Mire ide érnek, elhangzik az ominózus mondat, melyet Nia kötelességtudóan ismétel Skrillex bácsi géphangja mellett. – Fatality.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi505/600Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Seiun on Vas. Május 08, 2016 10:31 pm

- Ó... Azt hittem, a Látványosság úrnőnek jelenése lesz még. Nekem megfelel így is - vonom meg a vállam vigyorogva.
Várom, hogy mit kezd magával. Őszintén szólva, nem nagyon érzem fenyegetve magam az eddigi sebzési teljesítménye alapján. Aztán lehet, hogy az élete meg messzemenően túlmutat az enyémen, ez viszont majd kiderül, ha sebzek rajta egy keveset. Már csak azt kellene kitalálni, hogy hogyan, miközben közeledik. Most már két fegyvere van, ami azt jelenti, hogy van minimum tíz pontnyi sebzése, plusz a saját fegyvere, legyen az bármennyi is. Az eddigiek alapján nulla és jobban járna, ha harapdálna tovább. Talán még élvezném is, legyenek körülöttünk akármennyien. Na de talán ideje lenne gondolkodni egy kicsit. Fárasztó dolog. Kimerítő és a valóságra emlékeztet, ezért ki nem állhatom. Pedig mennyi keresztrejtvényen túl vagyok már... Na mindegy! Megindulok felé a magam tempójában, figyelve fegyvereit. Saját pengém szúrását észrevéve kikerülöm azt, hogy legalább azt a sebzést elkerüljem, aminek tudatában vagyok, az azt elengedő kart azonban igyekszem megragadni és magamhoz húzni Bayonettát.
Az engem ért sérülés meglep. Negyvennégy pontot zuhanok összességében, ez pedig jókora nevetésre késztet. Hát mégiscsak tud valamit, ami azt jelenti, hogy közel sem biztos, hogy vége lesz ennek az egésznek. Az első támadást viszont stílusosan akarom megtenni, ezért amint sikerül magamhoz húzni, másik kezemmel is érte nyúlok, hogy haját odébb tolva most én haraphassak nyakába. Igaz, hogy utánzás, de kölcsön kenyér visszajár.
- Tényleg nem marad nyoma. Milyen kár - kuncogom sikerességem esetén.
Ha viszont nem sikerül, hát egyszerűen helyet cserélek vele, aztán lesz, ami lesz. Jelenleg eddig tartott a gondolkodásom, és éppen elég volt ennyi is.

HP: 68

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi125/1500Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 08, 2016 10:48 pm

Az, hogy milyen támadást visz be, valami lehetetlenül zseniális, és ha lenne rá ideje, megveregetné a saját vállát. Viszont erre sem ideje, sem hangulata, úgyhogy csak konstatálja, hogy bevitte a sebzést, és a hp csík csökkenéséből ítélve csak egy újabb löket kell, hogy lezuhanjon az az egész a nullára. Ez pedig vigyorgásra készteti, ami pont elégnek is bizonyul, hogy a háta mögé kerülő ellenfele galád, aljas, nem várt módon lecsapjon rá, méghozzá egy olyat, amitől a lélegzete is eláll. Amikor megkapja a harapást a nyakára, három dolog jár a fejében. Az egyik, hogy a saját hp csíkja gondolkodás nélkül, teret hajtva zuhant ki a nullás tartomány alá. A másik, hogy azért nem lenne az rossz neki, ha folytatná a dolgot. Harmadrészt pedig a levegő.
Az, hogy legyőzték kellőképp sokkolta, az ahogyan, egyenesen kiakasztotta. Az pedig, hogy nem tud ezért haragudni Seiunra, egyenesen az ideglelésbe kergette. Mi a francot rágott eddig ez a csaj? Vasat? Mi az istenből van neki ekkora sebzése? Bár az is igaz, hogy sosem volt egy életerő huszár, de ez pofátlanság. Ahogy drámai hatással térdre esik, hallgatva a fülébe csicsergő szavakat, kedve támad egyszerre üvölteni és vinnyogva röhögni. Mivel azonban a kettő összeférhetetlen, csak áll, szeme előtt a Loading felirattal. Nem tudja felfogni, hogy mitől ilyen erős ez a csaj? Hanyas szintű? Tudja ő, hogy nem a táplálék lánc csúcsa a négyes szint, de ez azért cseszettül húzza az agyát.
Ahogy eloszlik a pvp hatás, körbepillant a nyálcsorgató tenyészbikákra, és eldönti, hogy ma bizony sehova nem megy. Marad ittho na seggén, és annyit iszik, amennyi belefér. Ha lehet, akkor mindezt a lány társaságában.
– Mi a francot eszel te, hogy ilyen a harapásod? Hát jó hogy nem kannibalizálsz rögtön baszod. – A sérelmezés végén talpra kecmereg, int a műsorszám élvezőinek, hogy lehet menni, nincs több látnivaló, majd int a kalapoltatott jóembernek, hogy a pénzt csengesse ki a győztesnek. Meglehetősen jól tudja viselni a vereséget, mert tudja, hogy ez egy játék. Meg lehet benne dögleni, de akkor sem több. – Te viszont kiscicám, jössz velem Danger koktélt szlopálni, mert egy ilyen harapás után lereszelek valamennyit a fogaidból.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi505/600Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Seiun on Vas. Május 08, 2016 11:04 pm

Túl hamar lett vége. Nem hittem volna, hogy ennyi lesz, hogy egyetlen harapás elég, főleg nem az utoljára bevitt találata után. Csendben nézem, miként agonizál a földre rogyva, nem értve az egész tragédiáját, bár tény, hogy én sem lennék jobb passzban, ha engem nyomnának le, legyen az akármilyen módon. A választás viszont előttem áll. Most akár ki is végezhetném, ha lennének bennem efféle hajlamok, de nincsenek. Még csak az kellene, mi vagyok én? Jó, persze, egy-két ember esetében megfordult már a fejemben, de kezdem megkedvelni ezt a csajt.
- Mit eszem? - kérdezek vissza, mert ez aztán nem várt kérdés - Mindenfélét, bár embereket csak kóstolgatok... főként édességet - teszem hozzá - Meg húst - emelem ki azt is a lényegesek közül.
Nem hinném, hogy különösebben erős harapásom lenne. A lényeg inkább az, hogy az erőszintem magasabbnak bizonyult a kelleténél esetében. A nagylelkű adományt természetesen felszedem, miért is ne tenném. Néhány kör ingyen pia *-* Aztán csak pislogok tovább Bayo mondandójára. Lereszelni a fogaimat? Azt már nem. Itt sem vagyok! Még jó, hogy nem lehet ilyesmit csinálni, meg ha csinálná sem fájna, de azért na. Mégiscsak barbárság. Talán mégis abba a fajba tartozik ez a nőszemély? Nem, azért talán csak nem.
- A koktél jöhet, a fogaim maradnak úgy, ahogy vannak. Vagy kéred vissza a nyakadra őket? - nyújtom ki a nyelvem, de azért megyek vele.
Legalább jobban megnézhetem magamnak a kéglit, hátha sikerül megszereznem is, vagy legalább kutathatok később valami hasonló után. Eddig eszembe sem jutott, hogy efféle helyeken lehetne lakni, pedig olyan menő *-*

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi125/1500Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 08, 2016 11:18 pm

Nia fejében megfordult a gondolat, hogy csokoládéba mártsa a lányt, annyira cuki amikor előadja, hogy mit eszik. Bár amekkora hülyeségre készül, az sem biztos, hogy nem teszi meg. Ahogy az adományátadás megtörténik, és arrébb rugdalja az utolsó jómadarat is, visszafordul a lány felé, aki kikéri magának, hogy le akarja reszelni a fogát. Márpedig le akarja, és ha bele döglik is, le fogja. Megoldja, hogy ez a harapás többet ne kerüljön az életébe. Mocskosul ciki dolog.
– Gyere be, aztán megbeszéljük a fogaid sorsát. – Invitálja beljebb, majd ahogy maga elé engedte, kicsit megnézte olyan irányból is, amilyenben még nem látta. Ahogy becsukta az ajtót és kulcsra zárta, hogy onnantól a kopogás se adja kintre a hangot, előintette a menüjét, hogy új zenét kapcsoljon, meg eltegye a fegyverét. Ha a lány szemfüles volt, kileshette a nevét is akár, de ahhoz azért több kellett annál, hogy odanéz. Nem szokása elárulni a nevét. Méghozzá pontosan azért, mert így nincs az az emberi lény, aki onnantól kezdve bármiért felelősségre vonhatja. Találja meg. És ha bárki rábök valahol, majd eljátssza a hülyét, és megmutatja, hogy nem az a neve. Tökéletes terv volt. – Üdvözöllek nálam. Tedd le magad, mindjárt szerzek piát. – Ezzel öles léptekkel megindult a két üveg Danger koktélért ami a mélyhűtőben pihent. Volt több is otthon, de mélyhűtött röviditalnak az volt az ismérve, hogy nem azonnal fejti ki hatását, hanem késleltetve de akkor úgy, mintha egy egész ládával vágták volna szájon. Neki pedig ez volt a célja. Nem most akart lerészegedni, hanem egy negyed óra múlva. De akkor mint a görény.
Köszöntem a játékot, zárható a KT mélyen tisztelt admingárda.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! Vo36oi505/600Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Argo on Szer. Május 25, 2016 12:21 pm

Hai~
A küzdelmet lezárom, jutalmatok 30 exp és 80 arany.

_________________
Városi látványosság? Hiszem, ha látom! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Városi látványosság? Hiszem, ha látom!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.