[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Go down

default [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Május 01 2016, 14:05

Hazudnék ha azt mondanám, hogy csakis is azért hívtam ki Oziriszt, mert szeretnék több időt tölteni vele. A fő indokok maximálisan önző érdekeket képviseltek, több okból is. Egyrészt kellet valaki akivel gyakorolhatom a bot harcot, másrészt ami a lényeg, felakartam kerülni a harmadik helyre és szerezni egy annyi lávatulipánt amennyit csak lehet, hogy potikat tudjak főzni. Annyit már megtanultam, hogy a bűn elleni harcban, nem lehetek becsületes és naiv harcos. Mindent be kell vetnem, hogy megfékezzem a gyilkosokat, ahogy ők is mindent megfognak tenni azért, hogy engem majd levadásszanak. Persze a járulékos előnye a harcnak, hogy így egy kicsit több időt tölthetek el a céhtársammal és jobban megismerhetem. Konkrétan semmit nem tudok Oziriszről szinte. Kicsit iszákos és kardforgató és kb. ennyi. De szerintem fordítva is így nagyjából ez lehet a helyzet.
Miután elküldtem neki a kihívást és a pontos időpontot én magam is elindultam az arénába. Nem akartam napokra előtte így csak néhány órával későbbi időpontot adtam meg. Addig bőven van időm megnézni egy-egy küzdelmet.
Kellemes idő volt, a szél enyhén lengedezett, a nap kellemesen ragyogott felmelegítve az egész lelátót. Igaz, volt amikor megmakacsolta magát és egy kóbor bárányfelhő mögé bújt. Ilyenkor kifejezetten hűvös, már-már hideg volt a széllel karöltve. De ez az embereket egyáltalán nem zavarta és ha nem is volt nagy tömeg de azért szép számmal akadt szemlélő. Mikor megérkeztem épp egy harcos és egy árnyharcos küzdött egymással. Nem ismertem őket és nem is lehettek túl tapasztaltak de közel azonos képességekkel bírtak így maga a harc egész élvezetes volt. Olyannyira, hogy az kis idő amit várakozásra szántam gyorsan el is repült így hát a bejárat elé sétáltam és ott vártam a fiút.
- Szia. – Köszöntöm őt egy apró meghajlással. – Már foglaltam magunknak helyet és hamarosan mi is következünk. – Osztom meg az információt. Több küzdelem is be volt már regisztrálva így kicsi az esélye, hogy mire ide ér akkor pont mi következnénk. Ha előbb is jönne vagy késne is akkor is valószínűleg meg kell várnunk az épp aktuális harc végét ami idő alatt akár még beszélgethetünk is.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi7230/7300[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Május 07 2016, 23:29

Épp a jól megérdemelt pihenőmet töltöttem a havas pusztaságon, várva, hogy az előbb leírtott mobok szépen sorjában visszateremjenek. Gondolataimba merülve tébláboltam az elsőként megölt csontváz helyén, várva, hogy újra megjelenjen, amikor csipogásra lettem figyelmes. Kicsit meglepődtem, hogy Yuuki kihívott egy aréna küzdelemre, de végül is miért ne? Kicsit gyakorlunk, kicsit elbeszélgetünk, avagy a kellemest a hasznossal. Már az itteni mobolás kicsit kezdett túlzottan is monoton lenni. Már tudtam, melyik mob mikor respawnol, melyiküknek milyen támadási formái vannak, mit dobnak. Enyhe túlzással már ismertem őket, mint a tenyerem. De tény és való, hatékony módja a fejlődésnek, és addig kell kihasználni ezt a farmhelyet, amíg egy-két patch múlva át nem alakítják ezt a helyet. Viszont most, kapva az alkalmon, hagyván a mobokat békében respawnolni, és a programjukat tovább futni, visszamentem a városba. Még van idő a közdelemig, szóval nem kell rohannom. Közben próbálva összeszedni mindent, amit céhtársamról tudok. Múltkor a kazamatában szépen aprította a mobokat. Gyors, és halálos. Nem szívesen lettem volna a hasmarsos vak orrszarvúak helyében. No
Majd egy kis laza elgondolkodós-elbámészkodós sétálgatás után a megadott időre odaértem az arénához, ahol Yuuki már várt.
- Szia – köszöntem a lánynak – Jól áll a szőke – jegyeztem meg az új frizuráját. Kicsit furcsa még a szememnek, mert eddig vörös volt. - Mi az oka ennek a váltásnak, ha szabad tudnom? - tettem fel a kérdést. Persze nem akartam tolakodó lenni, egyáltalán. Csak szimpla kíváncsiság, és hát ez a rossz tulajdonság az egyik démonom a sok közül. Aztán az, hogy kapok-e választ, az már egy más történet...

_________________
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi9303/9700[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szomb. Május 14 2016, 13:00

Ha beleláthattam volna Ozirisz fejébe akkor egy ördögi vigyorral tuti megjegyeztem volna, hogy bizony most a hasmenéses orrszarvúk helyébe lesz. Sőt ha a valóságot venném alapul még rosszabb is járna mivel a kardal gyorsan véget vethetek de egy bottal sokáig tartana halálra verni szegényt. Szerencséjére őt azért nem úgy kezelem mint egy mobot és mivel fájdalom sincs így ez csak egy ártalmatlan kis játszma.
- Köszönöm. – Mosolyodtam el a bók hatására. – Igazság szerint ez az eredeti hajszínem de a fő ok, hogy nem használok többé kardot így a karmazsin kardforgató énem sem állja meg a helyét. Meg akik régebben is ismertek mind azt mondták a szőke jobban áll, csak a vörös menőbb. – Silver és Shu első reakciója is az volt, hogy az jobb volt.
Időközben pedig sorra is kerültünk így az aréna a miénk.
- Van egy elképzelésem milyen környezetben harcoljunk, de ha szeretnéd választhatsz te küzdőteret. – Timidus szerint sose adjuk meg ezt a lehetőséget az ellenfélnek és igaz, hogy szerettem volna győzni de akkor is illetlenségnek találtam, hogy csak úgy alakítsam a párbaj teret. Azonban ha ő ezt nem tette, akkor semmi akadálya nem volt az egésznek és már el is kezdtem bevinni az adatokat és hamarosan meg is jelent a kért mező. A solvikban levő régi házam hátsó kertjéről mintáztam ahol volt egy kis tavacska annak közepén egy kis szigettel ahol egy cseresznyefa virágzott (ha már tavasz van). Úgy alakítottam, hogy a terület két külön végén legyünk és egy-egy híd vezetett a kis szigetre ám nem ez volt az egyetlen módja a tavon átkelésnek. A vízben kisebb kövek magaslottak ki pár centire a vízből éppen akkorák, hogy egy lábbal még meglehessen állni rajta és ezek viszonylag sűrűn, fél, egy, másfél és kétlépésnyi távolságra helyezkedtek el egymástól. Maga vízszint elég alacsony volt, nekem picivel a lábszáram közepéig ért.
- Készen vagy? – Pillantottam át a túloldalra és közben elküldtem a párbaj felhívást.

Kurokawa Yuuki (33) - HP:190 | F:46 | E:105 | K:30 | GY:68 | S:38 | P:85


Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi7230/7300[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Május 22 2016, 03:21

- Áh, már értem, tehét új kaszt, új frizura. - mondtam Yuukinak – Egyébként mi volt a gond a régi kaszttal? Gyors voltál, és a támadásaid is pontosak voltak...
Ez az, amit nem értek... Mi készteti az embereket arra, hogy kasztot váltsanak? Talán az, hogy rosszul választott a kezdéskor, és egy másik kasztban eredményesebbek lehet? Talán... bár Yuuki esetében nem hiszem, hogy erről lenne szó.. Szegény hasmenéses orrszarvúak... Ismét eszembe jutott, ahogy Alex elsütötte azt a poént...
Aztán közben sorra kerültünk az arénában, Yuuki pedig rákérdezett a terepválasztásra.
- Ha van elképzelésed, akkor csak rajta, kíváncsian várom. Nem vagyok semmi jó elrontója.  – válaszoltam a lánynak, egy enyhe mosollyal az arcomon. Aztán csak vártuk, ahogy megjelenik körülöttünk minden. Valahonnan mintha ismerősnek tűnne a helyszín, de mégsem tudom sehová tenni. Próbáltam rájönni, hogy miről is mintázhatta a lány ezt a helyet, de egyelőre eredménytelenül.
Node ismerkedjünk a tereppel, amíg még minden nyugodt. Egy tavacska, egy kis sziget a közepén egy virágzó cseresznyefával, meg egy-egy híd a szigetre. Yuuki pedig a túloldalt.
- Kész vagyok – válaszoltam a lánynak, majd ahogy jött úgy fogadtam el a párbaj felhívást is. Majd amíg még a visszaszámlálás tartott, előhúztam a nodachit a hüvelyéből, és amennyire tudtam, készültem a harcra. A híd elejéhez sétáltam, és megálltam. Bal lábam kissé előre, behajlítva, kardom magam elé tartva vártam a harc kezdetét, és egy esetleges bejövő támadást.
A feszültség ellenére egy barátságos erőösszemérésnek és gyakorlásnak fogom fel ezt a meccset. Yuuki a céhtársam, és ő áll most a túlparton. Nem miniboss, vagy egy vörös játékos, hogy élet-halál harcot kelljen vívnom. De félvállról sem szabad venni, mert úgy nem ér semmit. És az igazat megvallva, nem szívesen égnék a közönség előtt. Van még mit tanulnom a harc terén is, főleg a PvP küzdelmek terén. A mobok általában könnyen kiismerhetők, mivel a rendszer irányítja és még ha elsőre nem is látszik, de algoritmusokal leírható viselkedési mintáji és támadási formái vannak mindnek. Bár elbeszélgetnék azzal a fejlesztővel aki annak az idegesítő minibossnak a programját írta ami Nyster felett volt. Az maga az őskáosz, és még humorérzéke sincs...
Az emberek viszont ilyen téren különböznek. Kiszámíthatatlanok, legalábbis számomra annak tűnnek. Yuichi is az volt, néha szembe ment a logikával, és talán pont ezért is győzött le... Ha egy vörös játékossal jártam volna ugyanígy, akkor nem lenne több esélyem. Ahogy Judynak sem volt...


Statok: http://ozirisz.xyz/sao/karakterinfo.php?ID=123

Ozirisz (31) - HP:200 | F:76 | E:70 | K:31 | GY:86 | S:18 | P:85

Spec tárgyak:
Lángoló Nodachi ( +12 Erő +4 Spec. Képesség ): Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Egyedi Szivárvány Köpeny ( +4 Erő +4 Kitartás +4 Fegyverkezelés +8 Gyorsaság +4 Spec. Képesség +10 Páncél ): Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.


Dobások és miegymás

Ozirisz (Sebzés: 70, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Kurokawa Yuuki (Sebzés: 105, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Ozirisz (31. szint): 200/200 HP, 85 páncél, 155/155 CSP
Kurokawa Yuuki (33. szint): 190/190 HP, 85 páncél, 150/150 CSP

_________________
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi9303/9700[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Május 24 2016, 09:06

- Nos ez igaz de… - Pillantottam félre Ozi kérdését követően. Részben valóban rosszul érintett a téma mert volt egy olyan sejtésem, hogy ha tudná a valódi indokot a váltásomnak akkor ő is megpróbálna lebeszélni, vagy drasztikusabb lépést tenni. Viszont rá is játszottam. – Olyasmit tettem amit nem kellet volna és emiatt nem akarok többé kardot forgatni, soha. – Jelentettem ki. Ez viszont már csak azért is hazugság volt mert Danierut már a kasztváltásom után tanítottam, méghozzá kard technikákat.
Na de majd ide még vissza térünk. Most maradjunk az arénánál, ugyanis volt elképzelésem amit meg is valósítottam és Ozirisz is készen állt, viszont nem kezdeményezett támadást. Pedig eredetileg nekem is az volt a tervem, hogy kivárok. Egy jó harcművész kivár, felméri a terepet és csak akkor támad mikor biztos a találatban. Vagyis én ezt találtam ki neki. De mivel Ozi is ezt a taktikát választotta én pedig nem akartam hosszasan ácsorogni vele szemben így legjobb védekezés a támadás alapon lódultam felé. Viszont itt már semmiféle tervem nem volt így hát marad az improvizálás. Gyorsan pörgettem végig a szemem a környező terepen és arra jutottam, hogy szemből alig ha tudok támadni. Így hát mikor elég közel értem hozzá egy gyors szökkenéssel felugrottam a híd korlátjára majd, onnan egy szaltót is bedobva (mert úgy sokkal menőbb :3) lendültem át Ozi feje felett és egy gyors pördüléssel véve lendületet vettem és a bokáját , vagy legalábbis a jobb (neki bal) lábszára mértem egy ütés. Ennek nem csak a sebzés volt ám a célja de elég erős is lehetett ahhoz, hogy kisöpörjem a lábát és kis szerencsével még a hídról is lecsusszan amitől teljesen el is veszítheti az egyensúlyát.

Élet: 190
Páncél: 85
Csp: 117

/Na akkor van egy fegyóm ami hatos dobás esetén 10% csökkenti a maximális erő pontjaidat valamint Strea szerint a szivárvány köpeny automatikusan életbe lép így mind a ketten négy vagy afölött találunk az első három körben.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi7230/7300[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Május 24 2016, 09:06

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Május 31 2016, 11:29

Kicsit meglepett Yuuki válasza. Olyamit tett, amit nem kellett volna? És emiatt nem akar kardot forgatni többé? - Ezt valahogy nem értem... mi lehetett olyan szörnyű tett, hogy idáig vezetett? - tettem fel a kérdést, bár nem túl valószínű, hogy választ kapok rá, így folytattam is - Szerintem csak valamit túlreagálsz. Mindannyian követünk el hibákat, hozunk rossz döntéseket. Jobb esetben helyre lehet hozni a dolgokat, de... sajnos mindent... - majd elhallgattam. Beugrott egy-két régi emlék, az a végzetes nap, és az a baljós érzés. Amikor érezted, hogy valami rossz fog történni, és ami álmomban még mindig kísért...


Csak vártam Yuuki támadását, aztán meg is láttam, ahogy felém tart. Rá egy-két másodperccel viszont mintha valami leárnyékolta volna a látásom. Hirtelen homályosabban láttam, és képtelen voltam követni a gyors mozgásokat. Hiába volt a kezemben a nodachi, hiába voltam elvileg felkészülve a hárításra, egyszerűen keresztbe tett nekem ez az egész. De mi okozhatja? Eddig ilyesmiben nem volt részem, illetve volt. Még régebben, amíg szinte állandó bútordarab voltam a „Bika Bal Bokája” vagy a „Sördög Söröző” kocsmában, akkor tapasztaltam ezt a debuffot. Még egyszer annyira jól sikerült, hogy a híd is szabályosan kanyargott...
~ A pokolba veled, Kayaba, nem is ittam! ~ gondoltam magamban. Akkor mégis miért? És persze mondani se kellett, ahogy közelebb ért Yuuki, rögtön valami akrobatikába kezdett, és mire megmozdulhattam volna, arra már a bal lábamba kaptam egy jókorát. Elég rendesen meginogtam, de szerencsére reflexből leszúrtam a kardom a földbe, így nem estem el. Majd pár másodperc múlva kihúztam a kardot, és néztem körül, hol van a lány. Mihelyt valami hasonlót láttam, egyből lendítettem is a nodachit, majd akár talált, akár nem, egy pár lépésnyit hátráltam, hogy valamivel több esélyem legyen hárítani. Na nem mintha az imént sikerült volna, de... remélem lejár ez a nyavalyás debuff...

HP: 180/200
Páncél: 0/85
CSP: 124/155

// alsó kocka nodachi tűzsebzés (sikeres találat és 6os esetén +6 sebzés)

_________________
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi9303/9700[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Május 31 2016, 11:29

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Jún. 06 2016, 09:59

Nyilván túlreagáltam, már csak azért is mert csak egy njk-ról volt szó, de sokkal helyesebb szó volt a túljátszom. Előbb utóbb amúgy is kiderülne miként „mentettem” meg Astert így nem is nagyon volt értelme titkolnom.
- Megöltem valakit. – Még mindig nem néztem a fiúra és zavaromban bal vállamat kezdtem el dörzsölni. – Egy idős férfi rám támadt, megpróbált elfogni majd megölni a csapattársaimmal együtt és egy egész várost megfertőzött valamivel amivel a parancsait követte. Legyőztem őt ám a végén könyörgött nekem, hogy ne bántsam, de nem érdekelt és… - Itt már nem folytattam, szerintem magától is kitalálja mi történt. A férfi feje elgurult a földön, a városka megmenekült és hősként tartanak számon, még ha nevemet nem is tudják. Viszont attól független, hogy a megbánás többnyire színlelt volt, jobb érzéssel töltött el, hogy elmondhattam neki, már csak azért is mert így láthatom mások reakcióját.

Viszont vissza a harchoz. A tervem csak részben vált be és, ugyan a lábát sikerült elsodornom, neki bőven volt lélekjelenléte ahhoz, hogy talpon maradjon felhasználva a kardját. Valójában nem csak ehhez de még az ellencsapást is megtervezte és el is kezdte végrehajtani. Ahogy a kard elkezdett felém lendülni egy fél lépést hátráltam és a bot másik végével hárítottam a csapást és ahogy ő is én is rögtön ellencsapásra készültem. „Sose tégy felesleges mozdulatot” Hangzik a tanítás és én ehhez tartottam magam. Ahogy a kard neki csapódott a fegyveremnek egy félkört írtam le vele a levegőben majd a pengét a korlátnak csaptam ezzel megpróbálva rést nyitni a védelmében ami jelen helyzetben a mellkasa volt. Ahogy a penge hangos reccsenéssel neki ütődött a híd fa szerkezetének, talán még kissé bele is hasítva, rögtön vissza lendítettem a fegyvert megcélozva a fiút…

/Első kocka támadás, második a fegyver képessége /

Élet: 190
Páncél: 85
Csp: 84
szivárvány köpeny debuff 2/3

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi7230/7300[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jún. 06 2016, 09:59

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Jún. 13 2016, 16:23

Meglepődtem a lány válaszán, de hasonló helyzetben valószínűleg én is ugyanígy tettem volna. Bár, ez nyilván csak akkor derül ki, ha már ott vagyunk. Ugyanakkor még egy valami nem volt teljesen tiszta.
- Egy idős férfi... Mármint játékos? Nem sűrűn találkozni idebenn idősebbekkel... de aztán semmi sem lehetetlen... - tettem fel a kérdést – Ha NPC volt, akkor felesleges emésztened magad miatta, úgyis respawnol, ellentétben velünk. Ha nem cselekedtél volna, akkor lehetséges, hogy mi most nem beszélgetnénk, ahogy a csapattársaid sem lennének közöttünk. Ha viszont játékos volt az áldozat, akkor nem, ő nem fog visszatérni. De inkább foglalkozz azokkal, akiket megmentettél. A helyedben én is ugyanezt tettem volna. - majd egy kicsit elkomorodtam, ahogy eszembe jutottak a régi dolgok. Judy gyilkosai, akikről kb. semmit sem tudok, és ha ott lettem volna, amikor történt, valószínűleg én is hasonlóképp tettem volna. Vagy én is a sorsára jutottam volna. Ha ott lettem volna...


Ami azt illeti, a támadásom teljesen hatástalan volt. Hiába lendítettem a nodachit, Yuuki olyan könnyedén hárította és lökte félre maga elől a kardom, mintha bambuszból lett volna. És a következő pillanatban meg is kaptam a magamét, csak úgy koppant a bot a mellkasomon, és egy jókora adag vörös pixellel együtt egy szintén jókora darab életcsíktól is megszabadított. Immár a sárga zónában voltam, és ebből az is következik, hogy a következő sikeres támadásával meg is nyeri a küzdelmet. Egyértelműen nem az erősségem a PvP. Ha jobban belegondolunk, jóformán csak akkor voltak győztes harcaim, ha csapatban küzdöttünk meg. Egy az egy elleni küzdelmekben viszont csak veszíteni tudtam. Ott van a legelső harcom, Szophie ellen. Igaz, akkor még egyes szintű voltam, és akkor még a karddal sem igazán tudtam bánni. Gyakorlás volt, szóval az még rendben. Aztán ott volt Jasude. Ott is csúfosan kikaptam, ott az volt a hibám, hogy nem tudtam a harcra koncentrálni.. Rolling Eyes Aztán lássuk csak, volt egy íjász, valami Kurokoto. Őt valami isteni csoda folytán sikerült legyőznöm. Yuichi ellen viszont minden alkalommal kikaptam. Ennyire gyenge volnék? Ennyire rossz lennék a PvP harcokban? Ezek szerint... Valószínű, hogy hiába lettem volna ott akkor, akkor sem tudtam volna megmenteni Judyt. Csak ha valami csoda nem történik... De csodák nincsenek, csak megtörtént dolgok...
Node előbb ezt a harcot kell megvívnom, akármilyen reménytelen, de akkor is. Egy JL-esnek tudni kell emelt fővel veszíteni, és nem megfutamodni. Miután sikerült kirántanom a nodachit a híd korlátjából, azonnal lendítettem is Yuuki felé, megcélozva a bal oldalát, derék magasságban. Talán nem hárítja olyan könnyedén, de az a bot sajnos az ő oldalán áll. Hosszabb, mint a kardom, és egy apró, de gyors mozdulattal visszaküldi a korlátba a nodachit, vagy ami még rosszabb... kiüti a kezemből, én meg fussak utána... NoHP: 75/200
Páncél: 0/85
CSP: 93/155


// Az alsó kocka a nodachi tűzsebzésére megy, 6os és találat esetén +6 tűzsebzés, ellenkező esetben semmi jelentőssége


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 13 2016, 16:24-kor.

_________________
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi9303/9700[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jún. 13 2016, 16:23

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Jún. 20 2016, 07:41

Ozi majdnem megfogott ezzel a kérdéssel. Természetesen NJK volt de én erről nem akartam tudomást venni, ami gyakran elég nehéz volt mások miatt, jelen pillanatban miatta.
- Ember volt. – Feleltem csendben. Ezzel nem mondtam túl sokat de kellően félreérthető, hisz embernek valóban az volt csak nem igazi. Bonyolult az életem. Razz
Az utolsó mondatára már csak bólintani tudok. Lehet picit félre ismertem Ozit?

Na de ismét csak vissza a harchoz. Eddig minden terv szerint alakult, sikerült félreütnöm a kardját és őt magát is eltalálnom és ebben a pillanatban kellet volna eldöntenem, hogy még inkább nyomás alatt tartom őt és tovább támadok, vagy kissé visszakozok. A tétovázás egy harcban sosem vezet jóra és ezt a leckét most újra átkellet ismételni, hisz céhtársam ellencsapásba lendült. Arra már esélyem sem volt, hogy kivédjem a felém suhanó pengét de még elkerülhettem volna. Ez sem sikerült. Próbáltam hátra szökkenni de a nodachi éle mégis végig szántotta az oldalam egy csúnya vörös csíkot hagyva maga után. Hátráltam és kénytelen voltam rendezni a soraim, felvéve egyfajta védekező pozíciót, hogy ha ismét támadásba lendülne, akkor azért felkészült legyek, valamint megtervezhetem a következő támadásom. De nem csak ezt tettem, egy másik trükk is volt a tarsolyomban amihez még csak különösebb erőfeszítést sem kellet tennem, ez pedig a gyűrű aktiválása volt. A pixel csík amit a kard hagyott eltűnt és ezzel együtt a páncélom is visszaállt az eredeti értékre.
Ezután pedig jött a támadás. Vicces mert pontosan azt terveztem amitől épp tartasz, kiütöm a fegyvert a kezedből, hogy lefegyverezzelek és ezzel megnyerjem a párbajt. Ehhez Ozi csuklóját vettem célba és egy gyors, háromszázhatvan fordulat segítségével na meg egy lépést előre megtételével igyekeztem kivitelezni.

Élet: 190
Páncél: 85
Csp: 51
szivárvány köpeny debuff 3/3
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi7230/7300[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jún. 20 2016, 07:41

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Jún. 22 2016, 11:32

- Értem – válaszoltam Yuukinak. - Szerintem fogd fel jogos önvédelemnek az egészet, és könnyebb lesz. Ami megtörtént, az megtörtént, és az, hogy rágódsz rajt, az senkinek sem tesz jót...
Így már valamilyen szinten megértem a lányt, hogy miért kellett ennyire váltania. Új kaszt, új külső... mintha kétségbeesetten próbálna megszabadulni a fájó emlékektől és a régi énjétől aki elkövette... Csak akárhogy is próbálja az ember maga mögött hagyni a múltat, az annál jobban fogja kísérteni. Ha máshogy nem, akkor rémálmok formájában, amíg el nem jut arra a szintre, hogy nyugodtan aludni sem tud, sőt, egy idő után már alig-alig meri lehunyni a szemét. De hogyha Yuuki ennyire a szívére vette a dolgot, akkor egyáltalán nem irigylem....

Ami a harcot illeti, végre sikerült eltalálnom az ellenfelem. Amire viszont nem számítottam, hogy szinte egyből visszaállt a páncélja a maximumra, és a kard által hagyott piros csík is eltűnt. Mi a manó? Ez valami képesség lenne? Vagy mi? Olyannyira ledöbbentem ezen az egész dolgon, hogy még védekezni is elfelejtettem. Aztán a következő kép az, hogy Yuuki ismét támadásba lendült, és amíg a meglepettségemben csak néztem ki a fejemből, addig egy ügyes mozdulattal kiütötte a kezemből a nodachit, és ezzel egy időben egy támadást is bevitt. Az életcsíkom pedig rögtön meg is sínylette az egész mutatványt, mert menthetetlenül fogyott, míg jött a lila fal, és vele együtt a párbaj vége értesítés. Összeszedtem a nodachit, mielőtt a rendszer eltűntetné, miközben az arénát visszarendezi az alapállapotába.
- Gratulálok, igazán jól harcoltál – mondtam Yuukinak – ömm... hogy töltődtél vissza olyan gyorsan a támadásom után, ha szabad tudnom? - csak puszta kíváncsiságból kérdeztem rá, ilyesmit nem sűrűn látni, hogy támadsz, majd mintha mi sem történt volna, újra maxon van... Akárhogy is, de ez felettébb érdekes jelenség, és úgy látszik, ilyesmire is fel kell készülnöm. Ha nem Yuuki lett volna az ellenfelem, és nem egy barátságos küzdelem lett volna, akkor belőlem már csak egy marék pixel lenne... vagy még annyi sem...

_________________
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi9303/9700[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szomb. Jún. 25 2016, 20:22

Halványan elmosolyodtam a tanácsán és bólintottam.
- Igyekszem megfogadni a tanácsod, köszönöm. – Hmm… jogos önvédelem? Inkább a cél szentesíti az eszközt felfogás sokkal helyén valóbb. Megöltem valakit aki nem érdemelte meg az életet és mellette megmentettem öt, tíz vagy akár száz másik ember életét. Ki tudja mekkora volt az város. Vagy a jövőben hány másik szinten akart még garázdálkodni. Meg nem csak az Asterben történtekre igaz ez a felfogás. Általánosságban, csak még egy picit erősebbé kell válnom.

A harcot illetően a tervem bevált és sikeresen lefegyvereztem Ozit ezzel pedig megszerezve életem első aréna győzelmét. Ahogy a támadást bevittem már hátráltam is vissza és ugyan reflex szerűen védekező állást vettem fel, erre már egyáltalán nem volt szükség. Megvártam még Ozi újra magához veszi a kardját és egy igencsak széles mosollyal válaszoltál neki.
- Köszönöm. – Hajoltam meg kissé előtte. – Jó érzés látni, hogy a sok munka és gyakorlás megtérül. – Kicsit rossz érzésem volt mert olyan volt mint ha hencegnék pedig szimplán csak nagyon örültem a győzelemnek. – Ráadásul nem csak az első győzelmem ünnepelhetem az arénában de így a toplista élére kerülök… vagy legalábbis azt hiszem.
A következő kérdésére pedig felmutattam a kezem azzal együtt pedig a gyűrűs ujjam és a csillogó ékszerre mutattam.
- Vele. Egy speciális gyűrű amit Zerios mestertől kaptam. Képes manipulálni az időt a hordozója körül így minden sérülés és hasonlók visszaállnak egy néhány másodperccel korábbi állapotra. Elég hasznos, sokat köszönhetek neki.

Köszöntem a játékot ^^

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi7230/7300[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Cardinal on Vas. Jún. 26 2016, 12:42

Osu!

Lezárom a harcot, 120 exp és 320 arany a jutalmatok. Legközelebb július 25. után küzdhettek meg egymással.

Yuuki: +10 pont
Ozirisz: +1 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz Vo36oi0/0[Hardcore] Yuuki vs Ozirisz 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuuki vs Ozirisz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.