Caldera tó

Go down

default Caldera tó

Témanyitás by Cardinal on Kedd Ápr. 12 2016, 18:44

A negyedik szint központi szigetének egyik csücskén található egy öböl, melyet minden oldalról meredek sziklafalak vesznek körbe, így a megközelítése minimum kockázatos, hiszen nem tanácsos a több tucat méteres magasságból lezuhanni. A kalózok szerint azonban van egy rejtett ösvény, amellyel a sziklák megmászása nélkül is le lehet jutni, és egy küldetés keretein belül meg is lehet szerezni tőlük az ösvény helyét. Tekintve, hogy semmi mást nem ad a quest, csupán egy maroknyi ember vette a fáradságot a teljesítésére, ők viszont háborítatlanul élvezhetik az öböl adottságait, hiszen jóformán senki sem merészkedik ide.


A hozzászólást Klein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 16 2016, 11:13-kor.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Caldera tó Vo36oi0/0Caldera tó 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by Silence on Kedd Okt. 31 2017, 17:02

//Quad//


Nos… hogy került Fuwa a negyedik szintre a Caldera tóhoz… ehm… Őszintén szólva… fogalmam sincs.  Azt tudom, hogy mostanában kicsit elfáradt szegény, úgyhogy a mai napot szerette volna a 4. szinten pihenéssel tölteni. Úgyhogy elindult… Aztán valószínűleg szokásához híven eltévedt, és most itt ácsorog és bámulja a tavat. Márhogy, nem közvetlen közelről, hanem a sziklák mögül, fölülről. Neki ugyanis eszébe sem jutna, hogy keressen valami lejárót.
Ha most látod, akkor észreveheted a nagy, elkerekedett szemeit, ahogy szinte megbabonázva nézi a gyönyörű öblöt. Na meg azt is, hogy egyre közelebb lépked a sziklafal pereméhez. Lassacskán veszélyesen közel.
Nem tudom mennyire jó a szemed, de ha az, akkor azt is feltűnhet, hogy annyira nem áll stabilan a lábán, úgyhogy a csúszós köveken nagy eséllyel fogja elveszíteni az egyensúlyát, és lebucskázni a sziklafalról. Ami ugye… határozottan nem lenne egészséges.
Ha nem tűnik fel, akkor már veszélyesnek mondható közelségben megáll, előveszi a füzetét, és rajzolni kezdi a gyönyörű látványt.
Teszem hozzá: éppen kezd lemenni a nap, úgyhogy ez a látvány mégszebb. Sokáig, nagyon sokáig tart neki, majdnem minden vonást kétszer kell meghúznia hogy elégedett legyen. Tökéletesen szeretné megörökíteni a fák lobját, a víz tükröződését, a napfény csillanását az öbölben, a homokos part vonalait… Egyszóval a legapróbb részletekig mindent. Ha elég jól látna, még az öbölben úszkáló halakat is lerajzolná. Befejezve a rajzot egy darabig elégedetten nézegeti a rajzot, aztán összecsukja a füzetét, és feláll, hogy induljon valamerre. Csak túl hirtelen, úgyhogy megbillen és elveszíti az egyensúlyát...

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 354
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Caldera tó Vo36oi2337/2500Caldera tó 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by Cearso on Kedd Aug. 28 2018, 16:15

K1

Mennyi ideje is? Talán egy éve? Nem, annyi még nincs. Fél éve talán. Talán egy kicsit több. Nem sok értelme volt elhagyni a céhházat. Senki nem is igazán zavarta. Néha Árnyék eltűnt néhány napra, de minden komoly nehézség nélkül visszatalált. Amilyen nehezen szoktunk össze annak idején, annál nehezebben tudom elképzelni most, hogy ezek után bármikor is elhagyjon.
Most vele sétáltam el a tóig. A farkas mellettem sétált, ahogy szótlanul és cél nélkül bolyongtam. Ő is megérezhette, hogy valami megváltozott azóta, hogy először sétáltunk kettesben, és most ahelyett, hogy bujkált volna a nevéhez hűen, némán sétált mellettem, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lett volna.
Nem volt semmilyen célom, alig volt valaki, aki számított volna még számomra. Ez a gondolat nagyon elkeserített, de továbbra sem adhatom fel. Ezelőtt sohasem gondoltam arra, hogy saját kezűleg végeznék az életemmel. Az utóbbi fél évben, pedig szinte minden héten legalább egyszer eljátszottam a gondolattal.
Egyszer sem sikerült véglegesen elhatároznom magam. Ennek az is a bizonyítéka, hogy most itt sétálgatok. Nem tudom, hogy ez azt jelenti, hogy erősebb vagyok, mint azok, akiknek ez sikerült, vagy éppen az ellenkezője igaz rám. Gyenge vagyok ahhoz, hogy ezt megtegyem, és véglegesen töröljem magam a játékból.
Már nem kerestem semmilyen kiutat, vagy menekülőutat, mert nem volt értelme. El kell fogadnom a tényt, hogy életem nagy részét, ebben a játékban fogom letölteni, és már nem találkozhatok azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak a számomra.
Ezzel a gondolattal ültem le a tó partjára és lógattam be a lábamat a vízbe. Árnyék meg szófogadó módon leült mellém. Arra viszont vigyázott, hogy őt ne érje a víz.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Caldera tó Vo36oi10/5900Caldera tó 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by K1 on Kedd Aug. 28 2018, 20:30

/Cearso/
Békésen üldögéltem és élveztem a víz gyönyörű látványát, ami tényleg szívmelengető volt. Ahogyan ott csobogott, majdnem tökéletes csak az a sok ember ne lett volna ott, de őket sikerült figyelmen kívül hagynom, részben. Az utóbbi időben elég sok mindenen mentem keresztül így jólesett egy kis semmi tevés. Hála néhány jólelkű játékosnak nagyon sokat fejlődtem sajnos inkább csak a jellemem a tulajdonságaim kevésbé. Tisztában voltam vele, hogy a számok nem minden, de azért azok is közre játszanak valamelyest. Sajnos nem sokat értem volna a hatalmas szintnek, ha megbénít a félelem, mert egy szörny a semmiből támadt rám, rémisztő pofát vágva. Már nem ugyan az a fickó voltam, aki a veszély első jelérő elmenekül, mint egy rémült nyuszi. Elég távol álltam még egy rettenthetetlen, oroszlánszívű lovagtól, de dolgoztam a dolgon.

Lehet, hogy ostobának néztek, ahogyan ott ültem a szökőkút szélén, de már egyáltalán nem érdekelt. Ahogy ott lógattam a lábamat váratlanul a „tömegben” megpillantottam egy ismerős arcot, vagyis inkább a melleit. Szinte ösztönösen lelapultam és a szökőkút másik feléhez somfordáltam. Nagyon kedves lán volt azonban valahányszor összefutottam vele mindig valamilyen zűrben kötöttem ki. Az sem volt biztos, hogy őt láttam viszont a mondás is úgy tartja fő az óvatosság. Azon nyomban a teleport felé vettem az irányt majd a negyedik szintre ugrottam. Hatos szintű ként ez jogomban állt, bár már vártam azt a napot, hogy ugyan akkora szabadsággal rendelkezzek, mint a veteránok.

Úgy éreztem jó ötlet lenne, ha maradnék a víz témánál ezért gondolkodás nélkül a tó felé indultam. Abban reménykedtem, hogy nem lesz ott senki, de ismételten csalódnom kellett. Egy viszonylag fiatal férfit találtam meg egy farkasnak kinéző farkast. Tőle kicsikét tartok ugyanis egyikük nagyon csúnyán összeharapdálta az arcomat, persze csak a játékban. Igaz nem éreztem fájdalmat és a csíkok is eltűntek, de azért nagyon félelmetes volt. Meg akartam fordulni, hogy ne zavarjam meg őket azonban valaki egy ágat csempészett a lábam alá, ami egy hatalmasat roppant. Máskor integettem volna, miközben idióta pofákat vágok, de annak az időnek már vége volt és K1 nem viselkedik így. Komoran néztem magam elé miközben magam előtt összefontam a karjaimat.
- Helo. – mondtam tömören és velősen. – Szép időnk van nem, de?
- Én nem is zavarok tovább, minden jót. – ezzel megfordultam, de vártam néhány másodpercet mielőtt elindultam.
Előtte még megkérdeztem félig felé fordított fejjel, hogy nincs a szüksége segítségre az ellen a fenevad ellen. Valami azt súgta nekem, hogy az nem egy idomított állat a másik pedig nem egy állat idomár, de ez csak egy sejtés.

/Ha Cearso szóba elegyedik vele, akkor természetesen nem megy K1 sehova./
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Caldera tó Vo36oi1576/1700Caldera tó 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by Cearso on Szer. Aug. 29 2018, 11:51

El voltam merülve a gondolataimban. Ebben nagyon jó lettem az elmúlt években. Valami megváltozott. Nem is kicsit. Mindenkit érnek veszteségek, ezt elismerem, és semmi jogom nincs arra, hogy másoknál lehangoltabb legyek. Valamiért mégis éreztem, hogy ez helyes, és rajatm kivűl senkin másnak nincs semmi köze az érzéseimhez.
Én is hallottam a faág reccsenését, de nem ugrottam fel úgy, mint Árnyék. Még mielőtt bármit csinálhatott volna, rátettem az egyik kezem a nyakára, és a hátán végigsimítva próbáltam lecsititani.
-Nyugi pajti, ha bántani akarna, már bántott volna.
Ez részben megnyugtatta, de a figyelmét az érkező felé fordította, miközben visszaült mellém.
-És ez a farkasra is igaz.
Elég hangosan beszéltem ahhoz, hogy az érkező is meghallja, annak ellenére, hogy a tekintetemet bem vettel le a tó felszínéről. A hangom a lehető legkimértebb, és a legkomorabb volt, ami tőlem kitelt. Nem akartam sem magamhoz hívni, sem elküldeni az illetőt a viselkedésemmel, így ezt a hangnemet találtam a megfelelőbbnek.
Vártam pár pillanatot, mielőtt folytattam volna. Ugyanazzal a semmilyen hanglejtéssel, és komorsággal. A tó felé beszéltem. Nem voltam kiváncsi, hogy hallja-e bárki is, amit mondani fogok. Legrosszabb esetben Árnyéknak mondom el, amit mondani akarok.
-Tudtad, hogy ebben a tóban egy Megalodolodon nevű legendás hal élt egyszer? Ismertem valakit, aki azt állította, hogy látta, amikor valaki kifogta a halat. Azt mondta semmit se tudnék nehezebben elképzelni.
Újabb szünet. Most hosszabb, mint az elöző.
-Mekkorát tévedett.
A tekintetem továbbra is a tó síkját kutatta. Mintga arra várnék, hogy kibukkanna az előbb megnevezett hal a vízből, és magával ragadna a mélységbe.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Caldera tó Vo36oi10/5900Caldera tó 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by K1 on Szer. Aug. 29 2018, 12:46

/Cearso/
Egyáltalán nem állt szándékomban, hogy megzavarjam, vagy esetleg megbántsam valamivel, az sem tudtam, hogy rajtam kívül lesz ott más is. Bár ha így utólag belegondolok az a világ nem volt olyan hatalmas és még mindig rengeteg játékos maradt, nem is beszélve azokról, akik hozzám hasonlóan utólag érkeztek. Így elég logikusnak hangzik, hogy az emberek folyton folyvást egymásba ütközne, na, nem szó szerint. A srác egyáltalán nem úgy tűnt mit, aki jó kedvében van, mintha valami nagy lelki bánat nyomta volna a lelkét. Lehetséges, hogy nemrég halt meg egy közeli barátja esetleg a szerelme? Ezt nem tudhattam és őszintén szólva nem is akartam megtudni ugyanis ez csakis kizárólag rá tartozott. Rám se nézve megszólalt, mármint a fiú nem pedig a farkas, mintha csak a tónak tartott volna beszédet. Elmondta nekem, hogy régen élt ott egy legendás szörnyeteg, akit állítólag valaki kifogott.

Ilyen történeteket én magam is halottam még régebben, ezek, azok a mesék, amik távolról szaglanak, hogy mese. Ismer valakit, aki látott valakit, aki halotta, hogy valaki már csinált ilyesmit. Egy szóval sem mondtam, hogy az ott lévő füllentett volna, de ezek a sokadik kézből szerzett információk nem mindig megbízhatók. Eredetileg távozni akartam, de valami arra késztetett, hogy maradjak és hallgassam végig a történetét.

Ahogyan ott ült a világ összes fájdalmával a lelkében mintha magányra vágyott volna. Azonban nekem a gyomromban valami azt súgta, hogy éppen ellenkezőjére van szükség. Valakire, aki megalgatja a mondandóját, akinek végre kibeszélheti a fájdalmát. Most úgy tűnhet, hogy én valami igen tapasztalt lélekbúvár voltam, pedig nem. Sosem tudtam rendesen kibeszélni magamat így nem is csevegtem túl gyakran. Mikor azt mondta, hogy az az illető nagyot tévedett tettem egy lépést ellőre.
- Megesik az ilyesmi. – a biztonság kedvéért tartottam a távolságot és némi hallgatás után ismét megszólaltam.
- Én is ismertem valakit, aki halott, hogy egy illetőt az első szinten megkergetett néhány vadmalac. Sőt, állítása szerint még ki is röhögték.
Nem tudom miért meséltem el neki, viszont volt annyi eszem, hogy nem árultam el én vagyok az a balek. Talán abban reménykedtem, hogy ez kissé feloldja a feszültséget.
- De lehet már halottad azt a storyt. Akarom mondani hallottátok.
-Ezek szerint még mindig itt ficánkol. Talán jobb is így.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Caldera tó Vo36oi1576/1700Caldera tó 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by Cearso on Csüt. Aug. 30 2018, 20:22

Árnyék elég jól tűrte az új jövevényt. Általában jól tűri az embereket, csak lehet, hogy most inkább kettesben akar maradni velem. Hiszen nagyon hosszú ideig szinte nem is törődtem vele. És azért néha neki is jár a kényeztetés.
A magányomat sikerült megtörnie ezzel a kis párbeszéddel. Mármint egyenlőre még nem párbeszéd, mert még nem reagáltam a válaszára, de a következő pillanatokban mindjárt az lesz.
-Valaki, akit megkergettek a vaddisznók.
Nem jeleztem sehogy se, hogy az analógiája közel sincs az enyémhez. A vaddisznó elöli menekülés annak idején, olyan gyakori volt, hogy ennél rosszabb példát talán fel se hozhatott volna. Ezzel szemben kifogni egy legendás állatot, vagy egyáltalán látni azt, ahogy kifogják. Az olyan, amit nem tudsz máshoz hasonlítani.
Csak megismételtem a szavait, ennél többre nem kellett az előző kijelentésem. Így legalább azt tudja, hogy hallom, amit mond.
-Én is voltam egyszer kezdő. Már valamikor nagyon régen.
Lehetett ennek már öt vagy hat éve. Olyan régen volt az, hogy már alig emlékszem bármire, ami akkor történt. Csak néhány folt maradt meg az emlékeimben abból az időből. Akkor még igazán gondtalan voltam szerintem.
-Látnotok kellett volna Aincradot akkor.  Már elmúlt a kezdeti őrület és jajveszékelés, de még mindenki tele volt reménnyel. Vagy éppen a felfedezés vágyával.
Még Shut se igazán zavarta, ha időnként megnyitottal egy-egy szintet, hiszen, akkor azonnal megnyílt előtte egy teljes új világ.
A feltevésére csak megrázom a fejem.
-Nem tudom. Nem láttam még azelőtt, így semmit se mondhatok biztosra. Sosem merném megpróbálni kifogni. Már csak pusztán a mérete miatt sem.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Caldera tó Vo36oi10/5900Caldera tó 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by K1 on Pént. Aug. 31 2018, 00:04

Tulajdon képen nekem semmi bajom nem volt az állatokkal, de még az ijesztő szemű, éles fogú farkasokkal se. Mindig úgy gondoltam mindegyikünknek megvan a saját környeztünk nekik és nekem is. Nem mentem soha az erdőbe, hogy ártatlan farkasokat zaklassak, mert nekik ott a helyük. Viszont nem igazán tetszett volna, ha egyikük váratlanul megjelent volna a konyhámban. Lényeg a lényeg még becsültem is őket ugyanis sokkal szabályosabbnak bizonyultak, mint néhány ember. ők nem ismerték azt a szót, hogy árulás, még hírből sem. Bár elég különös, hogy éppen ezekről az álatokról elmélkedtem, mert ami előttem állt az nem egy ordas volt, hanem csak egy másolat. Valaki megalkotta a testét csupa egyesből és nullából más pedig mesterséget-intelligenciát adott neki. Egy időben úgy gondoltam, hogy csak azt bántom, aki nekem ártani akar. Ezzel ellentétben tucat számra irtottam azokat a lényeket, amik nem ártottak nekem pusztán csak léteztek és némi tapasztalatot adott a likvidálásuk. És ott állt nem messze tőlem egy társuk, aki úgy tűnt nem igazán örül a jelenlétemnek. Még magam sem tudtam, de tudat alatt egy kissé kacifántos tervet próbáltam végre hajtani.

Az a bizonyos idegen nem mondta nekem, hogy menjek el, amitől egyszerre voltam boldog és szomorú. Azért örültem, mert ezek szerint nem mentem az idegeire. Viszont bánkódtam is, ugyanis a hangulat elég búskomornak tűnt. Mindenféle érzelem nélkül mondta utánam, hogy valakit megkergettek a malacok. Nem sikerült rájönnöm mit is akar ezzel, de annyi már bizonyos volt, hogy nem alszik. Kicsit később szintén monoton hangon elmesélte, hogy ő is volt egyszer kezdő. Nem tudom miért, de egy igen különös aura áradt belőle, mintha ő egy rendkívül idős férfi hatalmas tapasztalattal lett volna. Gyakran találkozni hasonlóval filmekben ahol az ősz szakállú király néz bele a semmibe. Mikor a rég szót ejtette ki komolyan mondom éreztem a súlyát. Fogalmam sem volt, hogy miken ment keresztül a srác, de minden bizonnyal az én életem hozzá képest egy leányálom lehetett. Mondanom kellett volna valamit, de egyszerűen nem jutottam szóhoz.
- Az szép lehetett, de most is van élet. Mindig vannak, akik nem adják fel és csak mennek előre. És ne csak céltudatosak, de még csinosak is. – mondtam arra a megjegyzésére, hogy régen volt remény.
- A méret nem számít. De van annak értelme, hogy azért vadászunk le valamit, mert ritkaság? Ez nekem kicsit vad. Csak azért öljek meg valamit, mert megtehetem, még ha nem is igazi. – ezzel tettem egy újabb lépést előre.

Beszéd közben igyekeztem a szokásos érzéketlen arckifejezést fenntartani ugyanis ez illett legjobban a külsőmhöz. Valami azt súgta, hogy nem kell tartanom tőlük így eltüntettem a kezemből a buzogányt hátha ez egy kicsikét enyhit a feszült légkörön.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Caldera tó Vo36oi1576/1700Caldera tó 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by Cearso on Szomb. Szept. 01 2018, 16:04

Eljutott a fülemig az egyetlen szó, amit most hallani sem akartam. Pár másodpercig csak némán ültem, míg feldolgoztam magamban az információt, hogy az illető csak segíteni akar, ezért nincs semmi okom arra, hogy kikeljek magamból.
-Csinosak? Mintha tudnád, hogy mit is vesztettem el.
Felveszek magam mellöl egy követ és jó messzire elhajítom, bele a tóba. Nem is figyeltem, ahogy elmerül. Ehelyett inkább felálltam, és szembefordultam a sráccal. Alaposan végigmértem, tetőtől talpig, és csak ezután folytattam. A srác megjelenése eléggé, hogy is mondjam,.. fura volt. Valahogy valamit nem éreztem helyénvalónak. De mivel nem távozott el azonnal, mikor szembetalálkozott velem, van egy olyan érzésem, hogy megérdemli az igazságot. Meg nekem is jót tenne, ha kibeszélném ezt magamból. Még ha egy vadidegennek is. Hisz nincs rá semmi garancia, hogy lenne bárki is Aincrad-ban jelenleg, akiben jobban megbíznék, mint Árnyékban, de ő eléggé tudja, hogy miket éltem át, anélkül, hogy ezt az információt megosztottam volna vele. Így ő ebből a szempontból nem számít, és mivel ez a srác pont itt van, az ő fejére zúdítom az információkat.
-A kérdés nem is az, hogy mit... Inkább az, hogy hányszor, és hogyan.
Nem akarok most végigmenni a neveken, de az esetek többségében teljes úgy éreztem magam, mint akit teljesen elárultak. Inkább hanyagolom is a témát ezentúl, ha ő nem hozza fel többször.
Inkább áttértem a másik kérdésére.
-Azzal, hogy kifogsz egy halat a vízből, az még nem feltétlenül jelenti az állat végét. Bár kétlem, hogy egy hatalmas állatnál ez mennyire igaz. Volt egy bará... Ismerősöm, aki ugyanúgy gondolkozott, mint te. Inkább vadállat keresgélésnek lehetett nevezni amit csinált, nem pedig vadászatnak.
Egyre lassabban kezdtem el beszélni, ahogy visszagondoltam a múltra....

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Caldera tó Vo36oi10/5900Caldera tó 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by K1 on Szomb. Szept. 01 2018, 18:37

Úgy tűnt nem hazudtoltam meg önmagamat, mert ismételten olyan helyre sikerült találnom ahol semmi keresnivalóm sincsen. Az idegen férfi még mindig nem mutatkozott be, de én se szóval egyikünk se tehetett szemrehányást a másiknak. Bizonyára már a megérkezésem előtt is rossz kedve lehetett én viszont csak rontottam a helyzeten. Sosem voltam az a kötekedő fajta, senkinek sem akartam rosszat, kivéve mikor nagyon cudar kedvem volt. Elég ritkán szoktam iszogatni is és akkor is kikelete magamból, bár ez is elég ritkán esett meg és sohase lehet tudni mi, lesz a vége. Az sem volt kizárva, hogy pár pohár után átmenjek donhuánba vagy, hogy mindenkit megöleljek akit csak meglátok. Mikor megszólalt valamit megérintett bennem, egész mélyen, szinte már szégyelltem magamat, amiért régi sebeket szakítottam fel. Nyugodt szívvel lehetett volna mondani, hogy egy érzéketlen barom vagyok, egy igazi idióta. Ezt persze nem mondhattam el neki, mert senki sem szereti azt, ha egy ember saját magát alázza, sértegeti. Nem tehettem mást, mint nézni magam elé, hallgatni, amit mond és közben csendesen szenvedni.

Azt is elmesélte, hogy nem az a kérdést, hogy mit vesztett el, hanem az, hogy mi módon és hányszor. Nem mondta ki szó szerint, de egyértelművé vált számomra, hogy a kezdetek óta itt raboskodott a játékban. Miközben a gazdája beszélt a farkas feszülten figyelt, nehogy elkövessek valami huncutságot. Két lépést már tettem előre és abban reménykedtem nem kell ennyinél megállnom. Még gyerek koromban olvastam egy gyerekről, akik ezzel a módszerrel szelídített meg egy rókát, vagyis valami olyasmi. Csak azt nem tudtam még, hogy tudat alatt melyikőjüket akarom megszelídíteni, a fickót vagy az ordast.

Én mázlistának vallhattam magamat ugyanis csak pár lény űzött csúfot belőlem és nem vesztettem el senkit. Fogalmam sem volt, hogy csinálja, de egyszerre volt a mondandója lebilincselő és szívfacsaró.
- Én is öltem már tapasztalat pontért, persze csak szörnyeket, amitől kissé álszentnek érzem magam. De néha úgy érzem, túl sok erőszak vesz minket körül.
Teljesen fölöslegesen beszéltem, mert azt a fájdalmat nem lehetett elmulasztani némi ostoba szóval. Mintha egy erdőtüzet próbáltam volna eloltani egy pohár vodkával, nem túl praktikus.
- Ezek szerint te a veteránok közé tartozol? Volt szerencsém párral összefutni, lehet, ismered, őket egyiküknek fura neve van, ami nem jut eszembe. Valamilyen egyiptomi, azt hiszem. – mondtam miközben leguggoltam, hogy egy magasságban legyek a farkassal, igaz a távolság így is nagy volt. Én viszonylag érzelem mentesen beszéltem, azonban mikor ő szólalt meg szó szerint elkapott a borzongás.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Caldera tó Vo36oi1576/1700Caldera tó 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by Cearso on Vas. Szept. 02 2018, 14:42

Nem telt bele sok időbe, és kiderült, hogy ez nem lesz egy kellemes találkozás. Talán, ha valamikor máskor találkoztunk volna, vagy valahol máshol, akkor lehet, hogy én se így állnék a dolgokhoz.
Ahogy közelebb lépett, Árnyék is felállt, és a foga fehérjét kimutatva lépett elém. Pontosan az érkező srác és közém.
-Nyugi. Nyugi.
Árnyék talán egy kicsit védelmezőbb volt most, mint szokott lenni, de abban igaza van, hogy nem kell csak úgy megbízni bárkiben. Meg jelen helyzetemben én érzelmileg még mindig instabil vagyok, szóval nem ezzel most nem csak a testi épségemet védi.

-Veterán? Hát, így is lehet mondani.
Ha így áll ő hozzám, az valami olyasmit jelenthet, hogy ő nem régóta lehet Aincradban. Persze, tudom hogy nem mindenki akkor kezdte el, mint egyesek, de ez nem különböztet meg bennünket abból a szempontból, hogy mindannyian be vagyunk ide zárva. Jó hosszú időre. Az a plusz néhány év nem oszt vagy szoroz sokat. Így is rengeteg időt fogunk itt tölteni, hacsak valaki ki nem talál valamit.
Ahogy a srác leguggol, a farkas, (még mindig vicsorogva) felé lép még néhányat, valószínűleg azzal a szándékkal, hogy elijessze az illetőt.
-Elég sok embert ismertem annak idején, az hogy valakinek egyiptomi hangzású neve van nem igazán szűkíti le a sort.
Egy pillanatra elgondolkoztam.
-Ott van... Mármint ott volt például Miu, aki egy egyiptomi macska után nevezte el magát, vagy éppen Nedzsem, aki macskaistennek tartotta magát. Szóval, amíg nem tudsz nevet vagy legalább egy kicsit pontosabb leírást adni, akkor kétlem, hogy tudnám kiről van szó.
Egy kicsit kevésbé komoran figyelmeztettem, hogy ennyi információ számomra nem elég, hogy megfejtsem bárkinek is a kilétét.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Caldera tó Vo36oi10/5900Caldera tó 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by K1 on Vas. Szept. 02 2018, 16:31

Az állat egyszer elég morcosan rám morgott, ami kicsit megijesztett, de nem hagytam, hogy lássák ezt rajtam. Különös volt tapasztalni, hogy a programozott lények mennyire valósághűen viselkednek, pont, mint egy filmben. Nagyon sok ember példát vehetett volna róla annyi szent. Nyugodtan elmehettem volna, valami nyugodtabb békésebb helyre, ám mégsem tettem. Az idegen végre elismerte magát veteránnak, vagyis valami olyasminek. Ez csakis egyetlen egy dolgot jelenthetett, mégpedig, hogy már jó ideje bent lehetett a játékban. Bár talán nem volt valami jó ötlet, hogy a szemére hánytam, amiért ennyi ideig raboskodott.

Mikor leguggoltam azt szerettem volna elérni, hogy megnyugtassam a farkas, de pont az ellenkezőjét sikerült. Nagyon szerette volna, hogy távozzak melegebb éghajlatra, ami részben sikerült is. Kicsikét meglepődtem ezért a fenekemre estem, és utána nem mozdultam. Ott ültem és hallgattam a lebilincselő történetet. A jóképű srác megpróbálta kitalálni ki is lehet az az ember, akire én gondoltam sajnos nem járt sikerrel. Elég különös, hogy ilyen sok embert ismert annak ellenére, hogy milyen búskomor. Arra a következtetésre jutottam, hogy talán nem mindig volt ilyen rosszkedvű.
-Nem tudom, Orgona, vagy Orvérzés.
Sosem volt valami jó a név memóriám és különösképpen szégyelltem magamat, mert az a fickó nagyon kedves volt velem. Valahogy rá kellett vennem arról, hogy meséljen valami vidámat az talán őt is felvidította volna.
- Csak pár embert ismerek. Szívesen hallanék még valamit.
Nem ez volt a legbölcsebb megszólalásom, de sajnos más nem jutott az eszembe. Néztem magam elé csillogó tekintettel remélve, hogy belekezd egy szép hosszú mesébe. Ezúttal nem mentem közelebb így a farkasnak nem adtam okot, hogy dühös legyen rám.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Caldera tó Vo36oi1576/1700Caldera tó 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by Cearso on Vas. Szept. 02 2018, 17:40

Ahogy Árnyék védelmez, az engem is meglepett egy kissé. Szerintem talán még túlzásba is vitte a dolgot. Ennek ellenére sem állítom le, lássuk csak, hogy viseli a srác a farkas viselkedését. Ahogy nézem nem éppen a legkedvezőbben. Ha jobb kedvem volna ezt talán még viccesnek is találnám.
Mikor meghallom a nevet, csak megrázom a fejem.
-Sajnálom, ez a név még hallomásból se rémlik.
Én sem ismerhetek mindenkit. Vagy a srácnak tényleg olyan rossz a memóriája, hogy ennyire nem tudta megjegyezni a nevet, hogy hozzám már teljesen egy másik névvel jutott el.
-Persze, biztos vannak olyanok, akiket csak hallomásról ismerhetsz. Az elmúlt pár hónapban talán én is közéjük tartoztam. Nem csodálkozom... Azok után, ami történt én egyszerűen elvonultam a világ elől... De ha szeretnél tőlem tanulni egy kis Aincradi történelmet szívesen körbevezetlek néhány helyen. Viszont ezeknek a többsége nem ért véget fényesen, különben már találkoztál volna a történelem ezen darabkáival meglátásom szerint.
Szinte biztos vagyok benne, hogy azok közül, akikről meséli tudnék csak nagyon keveset ismer.
-Annyi mindent megosztanék, de annyi mindent nem lehet... Bárcsak mások is az én szememmel láthatnák e világot.
Megengedtem magamnak egy széles mosolyt:
-Azt senki sem akarná. Ahhoz túl sok fantomom van, hogy megértsék, amit én látok.
Ez a hely is pontosan azért volt olyan kellemes számomra, vagyis kellemesebb, mint az összes többi, mert ehhez a helyhez nem kötött olyan emlék, ami felzargathatta volna az én árnyképeimet.
-Mit szólsz hozzá? Egy kis túra Aincradban, mind a hármunknak jót fog tenni. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne nagyon húzd fel Árnyékot.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Caldera tó Vo36oi10/5900Caldera tó 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by K1 on Vas. Szept. 02 2018, 18:49

Mióta a világra jöttem egy születési rendellenességgel rendelkezetem, egész pontosan egy óriási nagy hólyag helyezkedett a nyakamon. Ugyanis sok idióta rohangál a Földön, de olyan, nem aki képtelen megjegyezni egyetlen egy nevet. Azért beszéltem össze vissza, mert abban reménykedtem egyszer csak beletrafálok, de végül csalódnom kellett. A srácnak sem ugrott be ezekből, hogy egész pontosan kire is gondolok azonban nem is nevezett idiótának.
- Mondták már, hogy káposzta lé van az agyam helyén.

Egyetlen egy közös ismerőst sem sikerült találnunk, ami nem is annyira meglepő. Az én listámon csakis élők szerepeltek, míg az övén elég sok halott volt. Azt is megtudtam, hogy remetének állt és én szépen belerondítottam a tervébe. Kissé furcsálltam a pártfordulást, ugyanis felajánlotta nekem megmutat nekem néhány helyet és betekintést ad Aincrad történelmébe. Még azt a szót is használta, hogy szívesen pedig néhány perce még úgy nézett ki, mint aki halni készül.
Köszönettel elfogadom. – mondtam majd biccentettem feléjük.
Ezek után szép lassan felálltam a földről és megszokásból leporoltam a ruhámat.
- De ugye ő nem bánja? – mutattam a farkasra.

Nem akartam senkit magamra haragítani, akinek ilyen sok tűhegyes foga van a szájában.
- Sosem késő valami újat tanulni, ezt mondta Ozirisz is. – erre akkorát csaptam a homlokomra, hogy kis híján beleremegett az egész környék.
- Hogy én mekkora egy marha vagyok. Ozirisz!
- Egy kis séta nekem is nagyon jól jön, remek ötlet. A friss levegő mindenkinek jól jön.
Ez ebben a formában nem volt igaz, mert mindegy hol voltunk, milyen levegőt szívtunk az nem változtatott az égadta világon semmit.
- Majd igyekszem jól viselkedni. Begyszó.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Caldera tó Vo36oi1576/1700Caldera tó 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.