[Küldetés] Airborne - Várvédők

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Seiun on Csüt. Május 19 2016, 17:19

Mikor rám szól, sűrű pislogások közepette abbahagyom a mozgolódást. Nem tudom, hogy mivel hergelte magára a koboldokat és a többit, de most már én is benne vagyok nyakig, hála ennek a jómadárnak.
- Tudod... Tapasztalatból mondom, hogy semmi jó nem sül ki abból, ha hátrafelé leskelődsz futás közben. Majd én közvetítek, ha annyira szeretnéd, elvégre ráérek. Lássuk csak... kobold egyes, kettes és így tovább a többi. Ááá, a többi egyes átvette a vezetést, de a következő kanyarban kobold kettő visszaszerzi korábbi helyét - nevetek hangosan, majd a térképpel kezdek el bajlódni.
Meg is keresem rajta Ernt, ha már az az óhajtott célpont, ami felé minden bizonnyal én is megyek, amíg cipelnek. Az utat böngészve sajnálatos hírrel kell találkoznom. Egy kicsit elszontyolodom, még ha próbálom is a szebbik oldalát nézni ennek az egésznek.
- Sajnos jó irányba megyünk - sóhajtom.
Tehát folytatódik a verseny *-* Újra hátunk mögé kezdek figyelni, hátha van valami változás a felállásban, főleg a terepváltozást követően, ami a fák képbe kerülésével bekövetkezik. Ha ez nem lenne elég, hirtelen mintha megállnánk.
- Mi a baj, leállt a motor? - kérdezem máris, de ekkor szembesülök a ténnyel, hogy nemigazán ez a baj.
Mondhatni inkább elakadtunk, csak hogy maradjunk a versenyzős témánál. Meglepetten pislogok ismét, jobbra-balra lesve, keresve a később érkező hang forrását, miközben igyekszem nem beverni fejem és korábbi hordáromhoz hasonlóan megkapaszkodni valamiben, hogy ne repüljek tovább, vagy ne essek a hátsómra, amennyiben abbamaradna ez az akármi. A lényeg viszont megragad. Repülünk *-* Akarom mondani lebegünk, mert ezt még nem nevezném repülésnek, ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem lehet a mi művünk. Valószínűleg a minket faggatni kezdő elf a ludas.
- Mégis miért akarnám őket bántani? Én csak békésen sétáltam, amíg ez az alak fel nem kapott és el nem kezdett velem szaladni. Igazából bírom az elfeket. Egész érdekesek vagytok. És ez... Te tartasz minket a levegőben? - kérdem, békés csevejt kezdeményezve.
Engem valójában cseppet sem érdekel a menekülés, főleg, ha úgy vélem, még beszélni is lehet ezzel a fiúval.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Vo36oi125/1500[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Kuradeel on Kedd Május 31 2016, 13:27


Katja. Futsz a várfalhoz, be is mennél de nem nyitnak neked egy adag kobolddal a hátadban! Jah hátra nézhetsz. Ugyanis csatlakozott a lame csapathoz pár erősebb példány is, és oldalról már látszik a hátvéd. Jön a fősereg. Te pedig nem jutsz be a várfalon belülre ~ egyelőre az is lehet hogy észre se vettek ~ Talán ez nem az amire számítottál....

Yachi és Joey más helyen vannak de ugyanazon városban. megszólal a vészharang, mindenki fejvesztve rohan a dolgára. Megtámadtak titeket!
Yachinak a férfi kellő tisztelettel de sietősen válaszol.
- Jöjjön velem. Út közben eligazítom.
Rábök arra a helyszínre, ami mellett elhaladtál idefele jövet. - Itt képzik ki az embereket az Air használatára. Az egy speciális eszköz a harc magasba vitelére. Rengeteg íjászunk van emellett, de kevés nehéz páncélosunk. Arra számítottunk, hogy majd ti, Kalandorok segítetek ki minket. Végtére mégis csak egy kereskedővárosról van szó...

Danee és Seiun.
Az elf férfi érdeklődve hallgat végig titeket, majd különös derűvel és végtelen magabiztossággal szólal meg. - Szóval nem akartátok a koboldokat bevezetni a táborunkba? - Teszi fel a következő igenfontos kérdését.
- Nah jó, legyen úgy, hogy nem doblak le titeket az alattatok lévő koboldoknak, sőt, segítek megtisztítani nektek a helyet, cserébe ti az összes olyan koboldot megölitek nekem, amelyik látta a táborunkat. Deal? x)

Miu
- Liev. Örvendek, és örülök, hogy nincs benned harag. Smile - Még mosolyog is hozzá. Láthatóan nem akarja, hogy bajod essen. Semmilyen szempontból. Majd ahogy kiléptek így kettesben a sátorból szemed elé tárulhat minden ami egy elf fantasyhoz szükséges. Fákból kinyúló házak, függő hidak, oriási virágok, és szőke fürtök mindenfelé. Majd robajt halassz, és kobold csatakiáltásokat a távolból, de nem olyan messziről, hogy ne jöhessenek ide. Láthatóan az elfek megrezzennek, és sugdolózni kezdenek. A levegő feszültté válik. Liev arca is megnyúlik, sőt... - Mi ez? Ugye nem te....

_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Sword-Art-Online-episode-10-that-face-3_www.kepfeltoltes.hu_
Kuradeel
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Vo36oi0/0[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 2yjvlht  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Danee on Kedd Május 31 2016, 14:15

Nem tudom mosoly nélkül hagyni a Seiuntól hallottakat, bármennyire is komoly csávában vagyunk éppen.
És hát engem se kell félteni, ha hülyeségről van szó, így aztán nem hagyhatom szó nélkül a dolgokat:
- Kérlek, mond, hogy egymásnak mentek és tömeges karambol lett belőle! -
kérem tőle nevetve

Bár sokat segített a felhőtlen és gyerekes hozzáállása, és nem tagadhatom, hogy a lelkemre telepedő sötét felhőket sikerült most neki némiképp szétoszlatnia, de a tényen ez mit sem változtat, miszerint egy kisebb hadsereg van a sarkunkban
- Én a magam részéről ezt őszinte örömmel hallom -
ellentételezem a kissé lehangolt tájékoztatását
- De mond csak, mit keresel itt az ötödiken, ha nem Ernbe tartasz? Nem tudtad, hogy ez egy háborús zóna?

Aztán a többi már "történelem". Én, a lány, és az elf. Mármint ez a bizonyos egy darab elf. Nem, nem a többi, ami minket üldözött eleddig.
Mikor Seiun előadta a kis válaszát, egy pillanatra megállt bennem az ütő, ahogy az "ez az alak" elhangzott, szinte biztos voltam benne, hogy most valamivel be fog mártani az ismeretlen elf előtt.
De még mielőtt elönthetett volna úgy igazán a pánik és a harag, egész más felé terelte a szót. Végül is nem mondott semmi terhelőt rám nézve, úgy hogy...
Másfelől, a kérdés, miszerint elfnek van-e köze ehhez a kis levegőbe rántós mutatványhoz... nos a válasz engem is igazán nagyon érdekelt volna

Seiun talán könnyedén kezelte a helyzetet, én azonban lélegzet visszafojtva vártam az elf reakcióját.
A hegyesfülű kérdésére pedig csak sietve ráztam a fejem.
Épp fordítva: a koboldok vezettek be engem a ti táborotokba, de erről jobb ha te nem szerzel tudomást. Egyenlőre.
Csak bólogattam, hogy hogyne, igen, máris azonnal, aztán eszembe jutott néhány dolog.

Az egyik.
Néztem Seiunra némán.
Hogy ez a lány, ha minden igaz, oda van a koboldokért. Az elf meg pont arra kérné, hogy vágjuk le őket? Ez igazán meleg helyzet. Most tényleg: mennyire van oda ezekért a kis sárkányfattyakért? Remélem van annyi esze és ...

A másik.
Az elf. Oké, hogy oda vagyok az elfekért úgy általában. De...
Épp megkergetett közülük egy egész táborra való, és valószínűleg holtan szeretnének látni, de ha nem is, hát biztos nem kedves vendégként kezelnének az egyszer biztos.
Erre itt ez a díszpéldány és mintha mi se történt volna, játszi könnyedséggel a maga oldalára állítana minket. Ezt... így nem tudom teljes szívvel elfogadni, mi van ha egész más szándékai vannak velünk, mint amit most mond. ezt egész egyszerűen nem veszi be az agyam, de...

Inkább ez mint a futás. Meg kell próbálni. Legfeljebb futunk tovább. Vagy futok.
Seiun nélkül is, ha kell.
- Részemről benne vagyok -
böktem ki, majd várakozóan a lányra néztem.
És te? Hajlandó vagy a "kis koboldjaid" ellen harcba szállni?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1870
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Vo36oi6796/6900[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 2yjvlht  (6796/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Kedd Május 31 2016, 14:33

-Nemáá! Most komolyan? Ezt fogjuk játszani, hogy kint hagytok? Ha nem engedtek be, akkor nekem is a kobiknak kell segítenem, és bevenni a várat, hogy beengedjem magam.
Mérgelődött Kat a kapu előtt, majd hátrapillantott, hogy mennyi ideje van még, amíg beéri őt a sereg, ami lassan igen nagyméretűvé vált, és már el kellett gondolkodnia azon, hogy nem biztos, hogy egyedül kellene megküzdenie velük. A kapu nem nyílt, a jelszót nem tudta, szóval már csak pár lehetősége volt hátra abban a körülbelül fél-egy percben, amíg szétmarcangolják kicsi pixeldarabokra.
-Meghoztam a pizzát!  Ki rendelt pizzát?
Próbálkozott az első komoly csellel, hiszen a pizzásnak mindig ajtót nyitottak, szóval ennek, ha csak nem valami idióták laknak a várban, akkor működnie kellett. Végigfuttatta közben a tekintetét a várfalon, hátha talál valamit ahol bejuthat, egy nekidöntött vagy lelógatott létrát, vagy egy alagutat, vagy akármit. Közben eszébe jutott még egy lehetőség.
-Lécci lécci engedj be!
Na most már szépen is kérte, szóval sikerülnie kellett, hiszen ha valamivel nagyon próbálkozol, és valamit nagyon akarsz, akkor azt mindig el tudod érni, mert ez a szabálya a meséknek, és Aincrad egy mese. Ja, egyébként nem, nem akart bejutni. A kezében már szorongatta a Hazatérés Kristályt, és ha valaki volt olyan hülye, hogy kinyissa a kaput a közeledő koboldok előtt, annak szélesen a képébe vigyorgott, majd hátraintett a fejével. Ha nem, akkor is valami hasonló játszódott le, csak éppen a zárt kapuhoz intézte a szavait.
-Ne aggódjatok, barátok, mert együtt jönnek. Na csá! Irány Tolbana!
Ezzel aktiválta a Hazatérés Kristályt, és angolosan távozott.
Jekatyerina Natashenka
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Vo36oi10/600[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 2yjvlht  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Seiun on Csüt. Jún. 02 2016, 17:46

- Egymásnak mentek és tömeges karambol lett belőle - mondom, ha már ennyire kéri - Kérted, hogy mondjam, ezért mondtam. Egyébként nem igaz - teszem hozzá vigyorogva.
Ha a célja felé tartunk, még szép, hogy örül a jó iránynak, én viszont egyszerűen csak sétálgattam. Más kérdés, hogy belé botlottam, a szó legszorosabb értelmében és most már én is másik irányba megyek. Valójában érdekel, miféle kalamajka lehet errefelé. Nem azért, mert bajba szeretnék kerülni, ami talán már sikerült is, inkább azért, hogy megnézzem, mások hogy jönnek ki belőle. Vagy hogy nem.
- Csak sétálgattam, érdekel is engem, hogy háborús övezet... Abból bőven akad mostanság - elmélkedem hangosan.

Repülni minden bizonnyal jó dolog, ha magától teszi az ember, ahogyan lebegni sem lenne rossz, ha nem egy kölyökképű kezében lenne az irányítópálca. Nem, igazából így is elég szórakoztató, annyira, hogy a vigyor egy pillanatra sem kerül le képemről. Korábbi cipelőm idegessége sem nagyon hat meg, ami azt illeti, nagyon észre sem akarom venni. Jobban leköt a körülmények tanulmányozása, na meg az elf mondandója és kérdéseinek megválaszolása.
- Tényleg erre van a táborotok? - kérdem, bár igencsak valószínű, ha ezt mondta.
Akkor is muszáj volt megkérdeznem, ez van. Az ajánlatán viszont elgondolkodom. Bírom a koboldokat, tényleg. Ugyanakkor a fülesekkel sincs gondom, vagy legalábbis eddig nem volt. Ha ezek a koboldok eltűnnek, később még találkozhatok másikokkal, akik minden bizonnyal semmit nem fognak tudni erről az incidensről, amennyiben minden nem kívánt illetékes szilánkokra hullik. Az a tény is mérvadó, hogy jelenleg a levegőben vagyunk egy koboldokat nem szívlelő kényére-kedvére. A körülményeket leszámítva, megfordul a fejemben, hogy visszautasítsam az ajánlatot, kíváncsian várva, hogy akkor mi lesz, na meg hogy miként lehetne magyarázkodni a koboldoknak, de a velem lévő fickó belemegy. Csak lesek rá, egy jókora "nincs mit tenni" sóhaj előtt, mivel együtt vállaim is megrántom.
- Legyen, csináljuk. Viszont akkor tényleg mindet takarítsuk el, nem maradhat egy sem. Nem hiányzik, hogy ne lássanak szívesen bizonyos szintek kocsmáiban. Erről jut eszembe... Ha végzünk, ugye iszunk egyet? - vigyorgok az elfre, és újdonsült, vagy inkább újra hozzám verődő partneremre.

_________________
Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16
Előtörténet                        Adatlap
Seiun
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Vo36oi125/1500[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 2yjvlht  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Kuradeel on Hétf. Jún. 06 2016, 11:41

Aki még nem írt. _Vasárnap_ a határidő és zárókör lesz utána!

_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Sword-Art-Online-episode-10-that-face-3_www.kepfeltoltes.hu_
Kuradeel
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Vo36oi0/0[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 2yjvlht  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Yachi on Csüt. Jún. 09 2016, 13:26

Gyorsan és pontosan szerettem volna cselekedni, úgy sejtettem, hogy ilyen körülmények között nem csak a katonáknak, de nekem is a másodperc törtrésze alatt kell döntéseket hoznom, hezitálás és habozás nélkül, különben vagy én magam kerülök bajba, vagy akadályozom azokat, akik a feladatukat szeretnék végezni. A fontos az volt, hogy mindenhol ott legyek, de nem útban. Hogy én lássak mindent, de engem ne lássanak. Így most kérdés nélkül, egyből bólintottam a férfinak, amikor azt kérte, hogy kövessem, és boldogan csatlakoztam hozzá, követtem őt árnyékként, bármekkora tempóban is sétált, sietett vagy rohant. Már annak is örültem, hogy nem hajtott el, úgyhogy mindenképpen ki kellett használnom ezt a kedvező fordulatot, és a magam javára fordítani azt, hogy az események középpontjában lehetek. Ráadásul az őrnagy profi volt, ha egy ismeretlen kifejezést használt, azt azonnal meg is magyarázta, így nekem nem kellett kérdésekkel lassítanom. Szorgalmasan jegyzeteltem, miközben fél szemmel az utat figyeltem, elvégre az mégsem lett volna túl pozitív, ha hasra esek egy kavicsban, ugye? ^^ A kiképzésre már láttam példát, amikor idefelé egyszer már elsétáltam a hely mellett, de most már azt is tudtam, hogy mire valók ezek az állványok: segítik a magaslati harci eszköz használatának elsajátítását. Kétségtelen, a magasból hatékonyan lehet támadni a földhöz ragadt koboldokat.
- Mi az oka annak, hogy inkább íjászok alkotják a város védelmét, és a nehézpáncélosok kiképzése elmaradt? A kereskedőket is íjászok kísérik inkább? - kérdeztem gyorsan, miközben haladtunk az épületek között, és közben a városfalakat fürkésztem, hátha láthatom a katonák mozgását és megállapíthatom innen is, honnan jön a támadás. Egyáltalán arra is kíváncsi voltam, hová tartottunk, de felesleges volt megkérdezni, hiszen ha odaérünk, akkor úgyis megtudom. Az őrnagy segítőkészsége nagyban megkönnyítette a dolgomat.
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 189
Join date : 2016. Jan. 19.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Vo36oi629/1500[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 2yjvlht  (629/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Strea on Szer. Júl. 13 2016, 16:01


Kérésre én zárom a küldit ^^
Ami még Kuradeel része:

-->


Végül nem lett harc, háború és epic npc/mob/játékosok közti ádáz csata.
Valami más viszont lett.
A quest véget ért, ki ki mennyi expvel... lehet, lassúak voltatok. Az npc város pedig a szőke kalandort éljenzi!


Egy valami üvöltésére lehettek figyelmesek.
Majd egy jk és egy órási mob csatáját nézhettétek végig.
Íme a látvány.

És hogy Ern védői ebből az egészből mit láttak? Az erdőből hirtelen előbukkanó titánt; a messzebbre látók még az ahhoz képest kicsi, előtte suhanó alakot is felfedezhették, illetve a füstfelhőt, ami a koboldok pixelei között keletkezett. Majd egyre csak közeledett, s lassan már mindenki látta: egy méltóságteljes, mélykék színű tűzsárkány, kezei között valami apróságot tartva. Átrepült a fal fölött, majd szárnyaival felverve a port szállt le az egyik, falhoz közeli téren. Nem agresszív, és az indikátora is sárga, mint a peteké, karmai közül pedig két szem, majd négy bajusszál kukucskál ki. A sárkány le is teszi a cukiságot: egy hörcsög, hát nem aranyos? Megcsodálni, megsimizni azonban nincs idő, hamarosan fehér fénybe burkolózik, és megjelenik helyette egy szőke lány, talán látásból már mind ismerhetitek, frontharcos. Nem magyaráz meg semmit, csak meglehetősen furán mozogva odalépked a legközelebbi játékoshoz, majd fapofával megkérdezi:
- Elnézést, de merre találom a legközelebbi mosdót?
És ha valaki útbaigazítja, egy jó öt percre eltűnik az épületben.


Aki esetleg többet szeretne megtudni erről, az ITT olvashat utána. Főleg a küldetés utolsó pár köre az, ami rátok jobban vonatkozik.

A küldetés tehát lezárva.
Innentől jövök én Twisted Evil
... Bár valószínű jobban jártok így Rolling Eyes x)


Jutalmak:

Összesen 8 kör volt, 3 alatt nem kap senki semmit, 4 körtől van fele jártasság és szintbónusz, az aktivitási bónuszból meg kap egy keveset az, aki végigvitte. Tekintettel a dolgokra, nem teljeset.

Arany és exp:

Danee: 80 exp, 90 arany
Chariton: 15 exp, 30 arany
Miu: 55 exp, 70 arany
Yachi: 96 exp, 110 arany
Joey: 60 exp, 70 arany
Katja: 50 exp, 60 arany (öröklés miatt az exp-10% Shunak, a teljes arany pedig Wardowarnak megy)
Seiun: 21 exp, 40 arany


Jártasságok:

Elsődleges:

Miu (Keresés 2. szint):
[T1] Tüskés Bunkósbot

Joey Chrome (Keresés 2. szint):
[T1] Életlen Katana

Yachi (Hallgatózás 2. szint): ingyen dobhatsz egy tárgy infót, az első kockánál egyet, a többinél kettőt levonva.

Másodlagos:

Miu: (fele)
Érclátás: Tier 2, 152 -> 162
3 Fémkő 1 Vastag Bőr 3 Drágakő 1 Tömény Rubin 2 Acél
Nyersanyagismeret 2:
1 Fémkő 1 Drágakő
Acél *Pallos/Fejsze/Pöröly* Recept

Yachi:
Érclátás: Tier 2, 100 -> 120
4 Fémkő 2 Vastag Bőr 3 Drágakő 5 Tömény Rubin 2 Acél 1 Borostyánkő
Növénylátás: Tier 2, 100 -> 120
8 Vastag Tövisgyökér 2 Faeno Ág 4 Vörös Gomba 1 Nihil Levél 5 Óriás Pitypang

Joey Chrome: (fele)
Érclátás: Tier 2, 159 -> 169
4 Fémkő 1 Vastag Bőr 2 Drágakő 2 Tömény Rubin 1 Acél
Növénylátás: Tier 2, 159 -> 169
3 Vastag Tövisgyökér 2 Faeno Ág 2 Vörös Gomba 1 Nihil Levél 2 Óriás Pitypang

Danee:
Bőrgyűrű Recept, Aranykorona Recept
Vasbőr Potion Recept, Páncélevő Méreg Recept


Céhjutalmak:

Eternal Flame: 80 arany a céhbankba (helyett Daneenak)
Danee, 22 exp; Miu, Kemabat 23 exp

Unity: 35 arany a céhbankba
Chancery, Joey, Kurama 10 exp

Liberators: 30 arany a céhbankba
9 exp Tachi, a 2x8 expet pedig utólagosan a két legközelebbi Libs tag kapja.
Tachi pedig siessen azzal a toborzással mert lassan kifut az időből.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Vo36oi0/0[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Cardinal on Kedd Júl. 26 2016, 09:40

Jutalmak beírva.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3158
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 Vo36oi0/0[Küldetés] Airborne - Várvédők - Page 3 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Airborne - Várvédők

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.