Kezdetek Erdeje

31 / 31 oldal Previous  1 ... 17 ... 29, 30, 31

Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Chancery on Hétf. Ápr. 24 2017, 21:21

-Aaaz biztos! -nevetek fel jókedvűen, ahogy a Harcos kaszt valóban nem elhanyagolható sebzéséről esik szó. Sose felejtem el, mikor még szemernyit sem ismertem ezt a kasztot, mert valamiért elég kevesen választották maguknak ezt a hivatást, és mikor egyikük igen furcsa, váratlan módon kihívott párbajozni, az örök emlék marad. Úgy repültem a csapása után, hogy öröm lehetett nézni. Énekelhettem volna közben az ősrégi örökzöldet, hogy "Szállj el, kismadár", vagy akár az "I believe I can fly"-t is akár. Ő pedig szinte szót sem szólva tovább állt, mint aki jól végezte dolgát. Azután az eset után csak Anat nyugtatott meg, hogy a Harcosok között bizony akadnak kedvesek is, nem kell félnem tőlük.
-Mindenesetre remek választás. Nem olyan tankos, mint egy lovag, de ahogy fogy az élete, úgy üt egyre nagyobbakat. Legtöbb esetben kifekteted az ellenfeled, még mielőtt elfogyna az életcsíkod. Bónuszolva a megfelelő potionokkal pedig végképp verhetetlen leszel.
Úgy teszek, mint aki észre se veszi pillanatnyi zavarát; ha megpróbálnám nyugtatgatni, hogy fölösleges, attól valószínűleg csak még jobban megijedne. Egyenlőre még úgysem merem elmondani neki, hogy igazából félek, részben egy haldokló céhhel áll szemben, bár nagyon megörült a szívem, mikor Danee felkeresett pár napja, miszerint csatlakozni akarna. Azóta kicsit jobban bízom a jövőben, Danee talpraesett és önbizalommal teli ember, ő biztos vinni fog egy kis színt az életbe.
Persze a pillanatnyi zavar egyébként közben kicsit rám ugrott, miután meghallottam a furcsa kérését, még rá is néztem kerekre tágult szemekkel Álomra, aki hasonló tekintettel nézett Tsukiko-ra. Őt, vinni? Még nekem is a combom közepéig ér ez a macska... és vinni? Mármint... kézben?
-Mármint... kézben...? -formálom szavakká is végül a gondolatot, fölöslegesen a macskára mutatva. -Ahogy gondolod, de... bár... ha edzeni akarsz, annak nem rossz talán... -forgatom a szemem mosolyogva. A választól függően alakulnak akkor a továbbiak, hisz ha Tsukiko valóban kézben akarja hurcolni Álmot, annak ő megy elébe örömmel, némi kárörvendő pofával, peckesen, és hagyja magát, de semmit nem tesz annak érdekében, hogy megkönnyítse a lány dolgát, csak élvezi a helyzetet. Persze ha meggondolja magát, az sem baj.
-Akkor jó. -mosolygok a továbbiakban. Valóban, céhhez csatlakozni általában jó dolog, de mindig vannak és lesznek magányos farkasok is. -Hát, párat ismerek, amiket be tudok mutatni, de azok inkább a híresebbek. A mienk az elég semleges, elbújik a háttérben, inkább azon vagyunk, hogy segítsük a kezdőket felnőni, meg ha valaki békésebb életre vágyik. Akkor ott van a Vigo Limen, a "Vidámság Céhe", vagy Nyusziknak is szokták hívni őket. Ők olyan... "mindenki a barátunk" felfogásúak. Aztán a Justice League, a helyi rendőrség, ők stabilak, erősek, inkább harcokban jeleskednek, meg a fronton. Vannak az Angyalok, ők kereskednek inkább. A Fehér Rózsa nevét is gyakran látom kirakva, hogy keresnek embert, de semmit nem tudok róluk, és félek, van oka annak, hogy állandó hiánnyal küszködnek szegények. -ingatom a fejem kicsit szomorkásan.
Lépdelünk tovább közben a kanyargó ösvényen, a környék egyenlőre még semennyit nem változik, ám a fák fölött néha feltűnő torony egyre közelít hozzánk. Én már szinte érzem, hogy itthon vagyok, a levegő mintha megváltozna, kellemes és borzongató egyszerre. Valamiért most jó érzés hazajönni újra. Közben, míg remélem, hogy nem kergetem el szegényt a szószátyárságommal, egy mosolygó bólintással veszem tudomásul a tényt, hogy valószínűleg Ébredő... vagy utólag lépett be, a tudattal, hogy milyen is a játék fő lényege. Emlékezve Momikora, aki hazugnak nevezett és végül elszelelt dühösen, inkább nem kezdek el rögtön magyarázni.
-Iiigen, van ilyen. Ébredők-nek hívjuk az olyanokat, akik később kezdtek. A szerver nem bírt el ennyi játékost egyszerre, és vannak még biztos, akik szunnyadnak, és később kezdenek játszani, ahogy bővítik a szervereket. -egyenlőre csak tapogatózzunk, mennyit tudhat...

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi8140/8500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tsukiko Teter on Kedd Ápr. 25 2017, 10:08

Nézem, ahogy Chancery jókedvűen nevet a szavaimra, aztán egy kisebb szünet következik be a beszélgetésünkben. Nem csüggedek emiatt, inkább tovább fülelek, hátha kapok valami értékes információt.
- Igazán? Hát, jobb esetben azért annyira ne fogyjon el az életem. Nem szeretnék halál közelében lebegni – szólok vissza, majd azért elgondolkozok magamban a harcos kasztról. Merre irányba kellene fejleszteni? Hogyan válhatok majd hasznossá? Legszívesebben megkérdezném a partnerem, de nem biztos, hogy állatidomár tudja ezeket. Talán ha találkozok egy másik harcossal, akkor kifaggatom az ilyen apróságokról.
- De abban megállapodhatunk, hogy a harcosnak a nagy sebzés a fő vonala. – jelentem ki, miközben elkezdek elmélkedni. A gondolatmenetemet a hitetlenkedése zavarja meg. Ránézek Álomra, majd vissza Chancery-re. Nem tudom, hogy mi ebben a megbotránkoztató.
- Miért? Szerinted akkor vigyem úgy, mint a kecskét vagy bárányt? Mármint a nyakamra rakni, s összefogni a két lábát. Szerintem nem értékelné az olyen bánásmódot. – magyarázom neki, s elindulok a macska felé. Óvatosan lépdelek a négylábú állathoz, hogy először állvakargatással vágodjak be nála, némi buksi simogatással fűszerezve.
- De aranyos! – jelentem ki megbabonázva. Én sosem tarthattam házi állatot. Sem Örményország, sem pedig Japánban. Most meg itt van egy szép kifejlett macska. Mikor az ismerkedés részével megvagyok, akkor utna próbálkozom meg a macskát kézben vinni. Tán halványan megemelem, de aztán semmi változás. Elégedetlen arckifejezéssel rakom le Álmot, s bocsánatkérően nézek rá. Chan-chan közben elmondja milyen céhek vannak, s mi a főbb tevékenységi körük. Elsőre nehéz megjegyezni, ám az a tény megfog engem, hogy ők segítenek felnőni a kezdőket. Nem vita kérdése tehát, hogy a hosszú beszélgetés után mivel fogok előhozakodni. Haladunk tovább az ösvényen, s nézem a társamat és annak aranyos állatkáját.
- Ébredőnek? Hm érdekes megfogalmazás, de nincs ellenemre. – mondom ki a szavakat, majd a következőt teszem hozzá.
- Nos odakinn már csak feketén, sötét emberek által lehet hozzájutni a játékhoz. – tárom fel előtte, hogy odakintről valószínűleg fognak még jönni. Akik túlságosan kíváncsiak, mint én, vagy valami elől menekülnek. Megvárom, hogy ezen szavaimra mi a válasza, vagy reakciója.
- Igazából én a kíváncsiságom miatt kerültem ide be, mert nem hittem el, amit naponta leadtak a TV-ben. Hogy a játékosok benn ragadtak a SAO világában.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi28/50Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.hungarianforum.com/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Chancery on Csüt. Ápr. 27 2017, 15:48

-Oh, már elég sok trükk van a halál elkerüléséhez. -legyintek könnyedén, akár ha csak valami legyet akarnék elhessegetni magamtól. Igaz, talán egy kicsit most füllentettem, magam sem tudom igazán; hisz csak a Burkot ismerem. -Ha csak egy kicsit odafigyel az ember és nem szerez magának sok ellenséget, békésen el lehet itt élni.
Végül igaznak bizonyult a furcsa kérés, miszerint valóban kézben akarja vinni Álomkelőt. Hogy őszinte legyek, bizonyára kipukkadnék a nevetéstől, ha egy ismerős jó barát hozakodna elő ezzel a furcsa kéréssel, de most még ez sem jut eszembe, tekintve, hogy nem nagyon ismerem még a lányt. Bár ez az érzés akkor száll el nagyon hirtelen és szisszenek fel, mikor simogatás közben elhagyja Tsuki száját az "aranyos" szó, Álomnak címezve.
Ő ugyanis nagyon-nagyon gyűlöli ezt a jelzőt.
Már várom, hogy villanjon a karmokkal ékes mancs és tekintve, hogy még kívül esünk a biztonsági zónán, Álom sebzésétől Tsukiko, ha valóban kezdő, pillanatok alatt pixelekre esik, én pedig piros indikátorral, kvázi gyilkosként élhetném tovább az életem, de nem történik semmi ilyesmi. A macska úgy tesz, mint aki meg se hallotta, csupán a fülének hátra lapítása és farkának mozgása jelzi, hogy felidegesítették a hallottak, de türtőzteti magát.
Persze ki tudja, talán a megemeléséhez már a Súlyemelés sem ártana, vagy csak egyszerűen kényelmetlen már őt hurcibálni, mert Tsuki nem sokra rá inkább visszarakja a földre. Álom magára se veszi, farkát az égnek emeli és úgy lépdel tovább előttünk ráérősen, akár legyintene ő is, hogy "semmi baj", oda se neki, tud ő járni.
A valódi izgalom úgyis csak ezután következett. A céhek témája így ennyi is volt, és bár eléggé meglep a tény, hogy ő valóban és ténylegesen utólag csatlakozott be, nem pedig stázisból ébredt, mint sokan mások, hanem ő maga döntött így, hogy csatlakozik egy régóta futó, kvázi VIP játékhoz. Megtorpanok, mikor realizálom ennek súlyát, mikor megemlíti a televíziót, és kerekre tágult szemekkel, kipirosodott arccal nézek rá meglepetten.
-Akkor... te nem Ébredő vagy, hanem... -hebegem, keresem a szavakat, pedig az automata fordító sokat segítene akkor is, ha magyarul szólalnék meg. KÖzelebb lépek végül Tsukikohoz, meg akarom ölelni, de tartóztatom magam, aminek végül az az eredménye, hogy zavartan köhintek egyet, félrenézek és a hajamba túrok, megtalálja egy tincset, ami csavargathatok. -Nem is tudom, ilyen még nem volt. Legalábbis nem hallottam róla. Pedig igaz... -nyitom le egy mozdulattal a menüt. A Kilépés gomb ugyanolyan szürke és elérhetetlen, mint az elején. -... itt ragadtunk. Öt éve talán...? Nem is emlékszem már, mikor indultunk így hirtelen. Egyszer megesett, hogy kiléphettünk páran, de... az rövid idő volt és furi. -fintorodom el, megtapogatva a képzeletbeli, új sisakot a fejem körül.
-Tapintatlanság ilyet kérdezni, de... -kezdem halkan és óvatosan. -... milyen a helyzet... Odakint? Mennyire foglalkoznak Velünk? Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz >.>
Meg kell kérdezzem, mi van azokkal, akik itt bent meghaltak! Muszáj! Hát ha tud valamit róluk! Ha adnak bármi hírt a TV-ben esetleg időközben meghalt SAO játékosokról, és ha emlékszik egy-két névre közülük, hogy mi a haláluk oka, akkor végre bizonyossá válhat, hogy Kayaba hazudott-e vagy sem. Hogy kinek van igaza? A többségnek vagy Shukaku-nak?
Ám ezt még nem kérdezem meg... Köt az íratlan szabály, hogy ilyesmiről nem beszélünk alapvetően, de ez most egy különleges helyzet számomra. Istenem, a torkomban dobog a szívem az izgalomtól....

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi8140/8500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tsukiko Teter on Szomb. Ápr. 29 2017, 10:02

- Trükk a halál elkerüléséhez? – értetlenkedem a kijelentésén, de végül csak tovább lépek ezen a ponton.
- Én biztosan nem szeretnék magamnak sok ellenséget szerezni – felelem neki, miközben teljesen komollyá válok. Nem azért jöttem ide a SAO világába, hogy ellenségeket szerezzek. Egyedül biztosan kijátszhatatlan a játék, s nem fogok szenvedni egyedül. Meg a magány mindenkit megölni, s én azt sosem bírnám ki. A macskát visszateszem a helyére, mert bizony nagyon rövid időre vagyok jelen pillanatban megemelni súlyosabb tárgyakat, vagy személyeket és peteket. Tán idővel változni fog. Nézem a társaságom arckifejezését és mozdulatait. Mikor meglátom a reakciót arra, hogy én egy teljesen új, játékos vagyok, s nem egy régen hosszú évekre stázisban levő emberke, akkor bevallom furán kezd el viselkedni. Kerekre tágulnak szemei, s kipirosodik az arca, mintha jelen pillanatban bókoltam volna neki.
- Hát nem Ébredő vagyok. Csupán 1 hétről nem tudok csak, hogy akkor mi történt velem. De amiről tudok, az pontosan 4 nap eseménye – erősítem meg őt abban, hogy bizony én nem tartozom azokhoz, akik hosszú éven keresztül nem csinálnak semmit. Fogalmam sincs, hogy mi a rendszere a beengedésnek, mi a fontossági sorrend. Közelebb lép hozzám, s úgy tűnik, meg akar ölelni, de mégsem teszi. Zavarban van, túrja a haját. Természetesen meghallgatom őt, cseppet sem közbevágva a szavába. Legfőbb dolog, hogy hagyjuk a másikat kibontakozni. Szavai után  kérdésekkel áll elő, ami számomra egyáltalán nem teher. Rámosolygok, sőt azt a bizonyos ölelést én teszem meg. Tipikus női ölelés jön tőlem, s két tenyerem a hátán pihen meg, hogy nyugtatólag simogassam.
- A helyzet milyen odakint? A SAO körüli dolgokat minden egyes nap levetítik a TV-ben, hogy azáltal figyelmeztessék a lakosságot a játék veszélyére. Az összes szülő utálja a játékot, mert a SAO elvette tőlük a gyerekét, vagy gyermekeiket. Sok szomorúság lakozik egy szülői szívben, ám... – engedem el őt, miközben fogalmam sincs miért, de hozzáérek az arcához, ahogy egy édesanya tenné.
- ...szóval legtöbbünk a kórházban van, s ott ápolják és felügyelik őket. Egy nagy modern gép éltet minket napról-napra, hónapról-hónapra... – megfogom a két kezét végül, s így mondom el az örömhírt.
- De a szülők legtöbbje makacs, s fizeti az ápolási díjat, a költségeket. Ez szülő függő. Van amelyik szülő megtörik, s úgy dönt, hogy kapcsolják le a gépről a gyermekét. Azon gyermekek meghalnak, vagy azok, akik egyedül vannak és a betörök mennek hozzájuk. A NerveGear levétele tényleg halálos, s kezdetben a sok hitetlen szülő ölte meg a saját gyermekét. Sok felakasztás, vonat elé esés és hasonló esetek voltak, de mára már lecsengett. A SAO-t hivatalosan nem lehet megkapni, csupán sötét emberek által, akik nézése körülbelül ilyen... – próbálom utánozni őket, de természetesen nem lehetek elég jó hozzá.
- A technika fejlődött SAO által. Kezdetben a mentősök nem tudtak életben tartani játékost, akit otthonról vittek a kórházba. A Rendőrség sem tudott hatékonyan bejutni a házba, ahol a játékos volt elzárva a külvilágtól. De leginkább még sosem volt ennyi cég, aki a SAO nyomdokaiba lépve, ne kísérletezne a valóságos, virtuális valóságon, amit beépítenének a hétköznapi életbe. De természetesen nem könnyű a helyzetük – magyarázom el neki, aztán odalépek újból, s erősen magamhoz szorítom őt.
- Nő vagyok, s nem technika őrült. Szóval ettől mélyebb információkkal nem szolgálhatok. – eresztem el finoman, majd egy biztató édes mosoly jelenik meg az arcomon.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi28/50Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.hungarianforum.com/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Chancery on Vas. Ápr. 30 2017, 18:27

Ismét eszembe jut édesanyám és édesapám. Na meg a macskám, aki már most lenne talán 20 éves is, szóval valószínűleg nem fogom már többet látni, mire kijutok innen, úgy érzem. Fellebeg előttem az arcuk, egy jelenet, ahogy egy kórházi ágyon fetrengek, ők pedig mellettem ülnek; illetve csak anyám, apa biztos az ablaknál állna karba tett kézzel, vagy kint a folyosón segítene épp telefonon keresztül valamelyik ügyfelének az informatikában nem-eltévedni. Úristen, a nagyszüleim! Mi lehet velük vajon?
Vajon még Japánban vagyok, vagy visszaszállítottak Magyarországra? Bár Tsukiko magyarázata alapján még Japán lehet a biztosabb válasz, és így bizonyára nem is olyan olcsó az ellátásom. Megremegek, mikor arra gondolok, ezek szerint folyamatosan anyámék számláját élem fel, minden egyes nappal, amit itt bent töltök. Hogy ők is vonat elé ugrottak volna vagy bármi, azt elképzelni sem tudom, nem olyan fajták. Jót nevetek, mikor Tsukiko megpróbálja utánozni a sötétek arckifejezését, de a téma most túl komoly ahhoz, hogy tényleg olyan hasfájós vidámság jöjjön rám.
Hiába szeretem a benti életet... a tekintetem Álomkelőre siklik, aki érzéketlennek tűnő, sárga szemeivel visszanéz rám és meglegyinti a farka végét. Felváltva sápadok és pirulok el az izgalomtól, ami úrrá lett rajtam, és amit az ölelése elkezdett, amitől kicsit belém szorult a levegő, azt végül a szorítása kilöki belőlem. A könnyek, amik iszonyú gyorsasággal gyűltek fel a szemem sarkaiban, kitörnek és végigcsordulnak az arcomon. Hála az Égnek, hogy legalább a sírás cselekvését meghagyták nekünk idebentre, ha a fizikai fájdalmat el is vették.
Arcomat a nő vállába fúrom, és visszaölelek, már-már szinte elgyengülve. Szerencsére úgy tűnik, nem akar elengedni azonnal, aminek felettébb örülök, mert kell nagyjából egy perc, mire úrrá leszek magamon ismét, és a szaporán vett levegő, a szipogás, a vállam reszketése alábbhagy kissé. Mikor már képes vagyok visszaparancsolni a könnyeket - majd sírok én még a szobám mélyén Jay vállán, egészen biztos, mikor neki is elmesélem mindezt -, lágyan jelzem, hogy most már elengedhet. Rögtön megtörlöm az arcom a kezeimmel, mintha mi sem történt volna, de persze ez nincs így, soha nem is lesz.
-Jaj nekem... bocsánat... -szabadkozom. -Istenem, ezt... Ne aggódj, a lényeget így is értettem... én köszönöm. Köszönöm, hogy ezt elhoztad nekem. -mosolyodom el.
-Mi itt bent szó szerint nem tudunk semmit. -felelem én is, pár szipogást követően, közben legalább el tudunk indulni tovább az ösvényen. -Én... egyike voltam azoknak, akik arra a rövid időre kiléphettek, amit említettem. De ott se történt semmi. Egy gumiszobában voltam, és egy géphang utasított csak rá, hogy vegyem le a NerveGeart, és vegyek fel valami másik sisakot, aztán már újra itt voltam.
Már akkor is le voltam soványodva, pedig alig lehettünk itt talán egy-másfél éve. Most bizonyára olyan lehetek, mint egy csontváz, akire ráhúztak egy bőrlebenyt.
-Itt vannak már olyan szélsőségesek is, akik azt hiszik, odakint már lecsapott az Apokalipszis, nem is létezik az Odakint, csak ez a világ. -tárom szét a kezem, mintha az egész erdőt magamhoz akarnám ölelni. -Sokan csak elhiszik, hogy már lemondtak rólunk és nincs értelme. Meg vannak az egyszerűbbek, akiknek tetszik ez az élet és maradnának, és akik ki akarnak jutni minél előbb. Sajnos ezek között elég nagy harcok szoktak zajlani, legalábbis ilyen tárgyalásos értelemben. 100 szintfőnököt kéne legyőznünk, és most tartunk a 27.-nél csak ezek miatt a belső konfliktusok miatt. Én is a fronton harcolok, és tényleg nem egyszerű, nem a bossok miatt, hanem mert mindig van valami fölösleges vita rajtuk.
-Itt már kialakult egyfajta társadalmi élet azóta, volt rá idő bőven. Vannak elszigetelt csoportok, kvázi külön népek. Vannak itt is ismert emberek, hírességek, akiket mindenki ismer. Eleinte fura, hogy itt nem működnek úgy a dolgok, mint a Valóságban, de hamar meg lehet szokni.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi8140/8500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tsukiko Teter on Hétf. Május 01 2017, 21:53

Az események igazán különlegesen alakulnak kettőnk között. Mikor megölelem, akkor nem sokkal után érzem, hogy elkezd sírni és sírni. Nem tántorít el attól, hogy tovább meséljek neki a kinti világról, hogy és mint van. Érzem az elgyengülést a részéről, s hogy a vállamba fúrja az arcát. Nem enged el olyan könnyen, hanem mindvégig támasza maradok, míg meg nem tisztul a könnyek által. Valójában nem tudom, hogy mi volt az a rész, amitől ezt váltottam ki belőle, de helyesen tette. Megkönnyebbülhetett egy picit annyi év után. Legalábbis én erre tudok gondolni.  Mikor végre megszólal, akkor elengedjük egymást.
- Semmi gond, örülök,hogy kiadtad magadból.   – mosolygok vissza rá egy bátorító mosollyal.
- Nem zavar, ha egy ideig sírásfoltos lett a felsőm – teszem hozzá az előzőhöz, aztán egy darabig a hallgatás mellett maradok. Meghallgatom, hogy ő mit mesél a benti világról, annak helyzetéről. Nem mond újdonságot, de legalább tudom, hogy az előző két emberrel való találkozás információi igazak. Mikor befejezi a beszámolót, akkor ennyit tudok neki mondani.
- Nos ha már így beszámoltunk egymásnak ezekről a dolgokról, akkor szerintem utána, csatlakoznék a céhetekbe. – jelentem ki határozottan. A hangom nem inog meg közbe, mert Chan teljesen szimpatikus számomra. Ráadásul az előbbi ölelés miatt egyértelmű, hogy miként fogunk egymáshoz állni. Nem hinném, hogy rajtam kívül mással is volt-e ilyen bensőséges eseménye.
- Sok dolgot kell tanulnom erről a világról, de én állok elébe. – jegyzem meg, hogy kíváncsian várom, hogy egyszer én szintén azokat a dolgokat lássam SAO-ból, mint a többiek.
- Egyszer csak vége lesz ennek a helynek. – mondom szent meggyőződéssel, aztán elfordulok egy időre. Körbenézek, hogy merre járunk, majd visszafordulok az állatidomár felé.  
- De mi lenne, ha nem csak erről beszélnénk? Inkább mesélnél, hogy hogyan néz ki egy céhes terület? Mit lehet róla tudni? Mennyire biztonságos? – érdeklődöm, majd tovább indulok ezen az ösvényen. Alig megyek 10 lépést, mikor szembefordulok vele, majd gyorsan előhívom a menüt és küldök neki egy baráti listára való felvételt.
- Már ha nincs ellenedre – somolygok rá.

Tsukiko Teter
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2017. Apr. 09.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi28/50Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (28/50)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.hungarianforum.com/t3469-teter-tsukiko

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Chancery on Pént. Május 12 2017, 16:33

Zavart kuncogás mellett legyintek egyet szelíden, kicsit félrenézve, a bokrok felé. -A foltok itt sosem hosszú életűek. -sóhajtom inkább, mint mondom, igazából. Én már igen hozzászoktam, hogy bármi folt, kosz, vagy nedvesség olyan hamar eltűnik a ruháról és a bőrről, hogy az már természetellenes, és biztos kicsit könnyelműbb leszek majd emiatt, ha egyszer kijutunk innen. Nem fog annyira érdekelni, hogy odafigyeljek evés közben, nehogy lecsöpögjön valami a ruhámra, vagy bármi hasonló.
Mindennek megvan a pozitív és a negatív oldala.
Végül tovább indulunk, de alig pár lépés után meg is torpanok egy pillanatra a számomra hirtelen kérése nyomán. Én nagyon-nagyon ritkán tapasztalok meg ennyi örömet egy napon belül, és most lám; nem elég, hogy rengeteg információhoz jutottam a külvilágot illetően, amiket nem is fogok kikürtölni azonnal mindenfelé, avgy hogy kitől hallottam őket; félő, hogy sok rossz ember használná ki Tsukiko-t emiatt, meg kell védenem, amit képvisel. Aztán jön ez, a második, hogy hozzánk szeretne csatlakozni. El kellett volna mondanom neki, hogy a céh sajnos, tulajdonképpen, haldoklik. Hogy a várban előttünk már nem sokan vagyunk, és aki ugyan tag is, ők is eltűntek, elérhetetlenek valahol messze. Danee hozott most egy reménysugarat, és...
Miket gondolok én? Miért akarnám elüldözni? Ha csatlakozik, utána is bármikor dönthet úgy, hogy elmegy, ahogy Shukaku is tette Peter halála után.
-Persze, semmi akadálya. -bólintok széles mosollyal az arcomon. Madarat is lehetne már velem fogatni ezek után. Előre lépek, hogy felzárkózzak mellé, úgyis alig pár méter és... oh, nem is, tévedtem. Már a kastély területén vagyunk szinte, elértünk egy kis elágazáshoz, jobbra vagy balra folytathatjuk az utunkat. Jobbra van tőlünk a Kezdetek Városa, tehát a kastély bejárata is, amit még Joey nevezett el Unity Base-nek. -Erre, már nem vagyunk messze úgyse. -intek és elindulok a jobb oldali ösvényen, menet közben lenyitva a menümet és elküldve Tsukiko-nak a céhbelépésre való felkérést. Ezek után már látni fogja, ki kicsoda, kik lehetnek a társai.
-Ez egyébként a tökéletes hozzáállás. -mutatok rá mindarra, amit mondott közben. -Hisz itt élünk, ebből kell kihoznunk a legjobbat. Nem egyszerű ez sem, de az Élet sosem lesz az. -nevetek fel, elnézve a fák levelei között beszűrődő napfényt. A barátkérés természetesen elfogadásra kerül, miközben tovább magyarázok, válaszolva a kérdésére. Azt hiszem.
-Hát... Egy céhnél talán nincs biztonságosabb. A területeire csak azok léphetnek be, akiket valamelyik tag beenged, és a terület minden esetben Biztonságos, mint a városok. Egyébként ide igaz a mondás, hogy ahány céh, annyi ház. A mienk az... pontosan itt van!
Elértük végre a bejáratot. A Kaer Morhen inspirálta hatalmas erőd magasodik fölénk, a bejárati kétszárnyú kapu még csukva van, de tudom, hogy előttünk nincs bezárva. Hagyom, hogy Tsukiko alaposan megnézhesse, ahogy akarja, majd utána folytatom csak.
-Egy könyvsorozat régi vára alapján csináltam. A mi céhünknek már elég régi múltja van; Young Justice volt az előző neve, és egy Peter nevű játékos vezette, ő is idomár volt, egy jégsárkány hátán. Miután elment, a céh levedlette a régi imázsát, és újat alkottam neki. Eredetileg a Justice League céhhel voltunk csak szövetségben, velük a mai napig jó a kapcsolatunk, szóval ha bármi kell, őket is nyugodtan felkeresheted. A vezérük Hinari, a játék egyik legismertebb játékosa, egy kardforgató. A Jumpy Vigor-al is barátságban vagyunk, most az Angelic Voice-val szeretnék majd kapcsolatot teremteni, de az ő új vezetőjük egy kicsit... félelmetes. -kuncogok egy kicsit zavartan, visszagondolva arra, amikor megismertem azt a lányt a koboldokkal való harcok alatt.
-Bemenjünk esetleg, vagy maradjunk itt kint a levegőn? Smile

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi8140/8500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rikomono on Pént. Szept. 15 2017, 13:52

Csend


Gondolkodtál már azon, hogy ezt a helyet miért Kezdetek Erdejének hívják? Nézz szét, minek a kezdete ez? Legfeljebb az unalomnak. Ez a hely még kezdőként se volt izgalmas, egy random pókot vagy vadkant egyes szinten is röhögve lecsaptam, most meg a közelembe se mernek jönni, és annak sincs értelme, hogy én kajtassak utánuk. Már nem is adnak expét, se aranyat, semmit. Na de nem is azért járok ide, hogy szörnyeket csapkodjak, azt a jeges szinteken fagyoskodva csinálom, mivel az értelmes farmolóhelyeket most a kis görcs koboldok befoglalták a húszas alatt. Alig várom, hogy ki legyenek füstölve, állítólag tervben van valami nagy hadjárat ellenük. Na azon is tuti ott leszek, mint az összes többi ilyen banzájon Cool
Két dolog miatt tévedek el erre. Az egyik az, ha átutazóban vagyok, mivel itt keresztül kell vágni Tolbana vagy Horunka felé, ahol néha valamelyik elvetemült fasz találkozni akar, mert milyen kihalt város már, és tuti nem zavarnak meg. Csak azt felejti el az agyhalott, hogy kurvára szem előtt van egy olyan helyen, ahol amúgy nincs senki más, aztán csodálkozik, ha utána bajba kerül, én meg széttárom a kezeimet: pajtás, balfasz voltál. A másik az erdő széli patak. Hülyén hangzik, mi? Pedig ha barbár módjára akarsz halat fogni a vacsihoz, az egy tökéletes hely rá. Sekély, legfeljebb derékig ér még nekem is, pedig egy kis törpe vagyok amúgy, meg úszkál benne egy tonna hal, szóval kis melóval is ki lehet szigonyozni a kajához valót. Ja, van pár mérgező halfajta is állítólag, de én még eggyel se találkoztam Rolling Eyes Most meg igazából mindkettő terítéken volt, épp visszafelé nyomultam egy vakegértől, hogy fogjak valamit, mert kurva éhes voltam már a sok mászkálástól. És ha szerencsém van, nem akadok bele a csávóba, aki valszeg ugyanezen az úton jön Rolling Eyes
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi11216/10100Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Silence on Vas. Szept. 17 2017, 18:13

Nahát… Fuwa már megint a kezdetek erdejében mászkál egyedül. Mondjuk most nem éppen céltalanul. A mai feladata hozta ide: egy aranyos néninek kell fát gyűjtenie. Nem lehet elég korán elkezdeni, és bár erről a lány nem tud, de ez a "munka" a szokásosnál kicsit hosszabb-távúnak ígérkezik. Merthogy egy-két napnál többre lesz szükség, hogy annak a néninek legyen elég tüzelője télre.
Már csak azért is, mert az erő megint elvonja  Fuwa figyelmét a feladatról, úgyhogy elég lassan halad a gyűjtögetés. Ahogy kóborol az erdőben, talál egy patakocskát. Olyat már látott, úgyhogy bár önmagában is nézné percekig a gyönyörű vízfolyást, de hamar menne tovább. Viszont… Ebben a patakban aprócska halak úszkálnak. Elsőre nem tűnik fel neki, mert nem megy túl közel a patakhoz. Az tűnik fel neki, hogy néha-néha egy-egy halacska kiugrik a vízből. Ilyet viszont még nem látott, úgyhogy ámulva nézi, és közelebb is megy. Teljesen lekötik a figyelmét az ugrándozó halak. Egy pillanatra úgy tűnhet, hogy túl közel megy, és meg fog csúszni, de csodák csodája sikerül megtartania az egyensúlyát, és leül, hogy megpróbálja lerajzolni amit lát. Próbáltál már ugráló halat lerajzolni? Ha igen, akkor tudod, hogy ez még egy "profi" számára is kihívás, Fuwa pedig a profitól messze van. Nem tart sokáig, mire rájön, hogy sajnos ez nem fog sikerülni neki, és mepróbál felállni. Na, itt derül ki, hogy tényleg csoda hogy az előbb nem esett el, mert most elveszíti az egyensúlyát, és beesik a nem túl mély patakba. Szerencséjére a füzete nem a patakba esik, hanem a partjára. Néhány pillanatig meglepetten pislog, utána kikászálódik, óvatosan felemeli a füzetét, és hamar eldönti, hogy visszamegy a városba. Ehm.. Igen… menne. Csak fogalma sincs merre (Ne kérd tőle, hogy a térképet tudja használni… Még nem jutott el odáig. A kristály pedig csak vészhelyzetekben jut eszébe…) Ő ekkor vesz észre téged, és kissé kétségbeesett tekintettel indul feléd, igyekszik egy intéssel jelezni, hogy szeretne valamit, vagy ha épp nem szemben állsz vele akkor utolérni, és finoman a válladat megérinteni, aztán szélsebesen írni a füzetébe, amit mutat is feléd

Bocsánat, tudnál segíteni? Nem tudom merre van a város…

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi2337/2500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rikomono on Szer. Szept. 20 2017, 10:00

Két dolog miatt fasza, amit éppen csináltam. Egy, ha sikerül a misszió, akkor nem leszek éhes néhány óráig, mert fogom a halat, megsüttetem, hozzácsapok egy tál rizst, és kész is van a kaja. Egyszerű, de laktató. Állítólag egészséges is. Itt nem ez a hosszú élet titka, de a tökömet érdekli, engem csak az érdekel, hogy be tudjak zabálni. Igen, biztos egyszerűbb lenne bevágódni egy étterembe, oszt' rendelni valamit ott, de nem nekem. Én ugyanis gyűlölök egy helyben várni. És itt jön a második értelme ennek: a "horgászás" mozgás is. És én imádok mozogni, pancsolni is, ez meg valami olyasmi. Felkanyarítom a bikinim, begázolok a vízbe, aztán hadd szóljon, lenyomom a halakat, összeszedem a húsukat, és közben el tudok fáradni, levezetem az energiámat, meg a többi.
Még az se különösebben zavart meg, hogy tőlem néhány tucat méterre valaki a vízbe csobbant. Először arra gondoltam, hogy biztos az a bunkó fasz talált meg, de mikor odakaptam a fejem, láttam, hogy valaki teljesen más, ha minden igaz, valami kiscsajnak sikerült a vízbe zúgnia. Szóval megvontam a vállam, és kerestem a következő áldozatom. Lendítettem a késem, és sikeresen elhibáztam >.> Pedig szép nagydarab halacska volt, simán kijött volna belőle egyedül is egy vacsi Rolling Eyes Mérgemben csaptam is egyet a vízbe, majd újra a lány felé néztem. Na, már el is takarodott, gondoltam én, mert nem láttam. De az igazság az volt, hogy ekkor már mögöttem állt. És megérintette a vállam. Én meg halálra rémültem >.> Ugrottam egyet ijedten, megfordultam.. volna, de elveszettem az egyensúlyom, és elestem a vízben. Én mondjuk nem lettem ettől olyan ázott mókus, mint ő, de azért kicsalt belőlem egy ízesebb káromkodást. Aztán ahhoz is kellett egy kis idő, míg fölfogtam, hogy a füzetét nem csak úgy tartja maga elé, hanem valami firkálás is van rajta, szóval hunyorogtam egy cseppet, hogy lássam is. Majd pislogtam még egy kicsit, hogy fel is fogjam. Ez az egész komédia tartott legalább fél percig. Na, ezután rájöttem, hogy válaszolni is kéne, mert arra már nem volt kapacitásom ezek után, hogy mondjuk lebasszam azért, hogy így rám ijesztett.
- Ööö... hát, fogalmam sincs - böktem ki lányos zavaromban. Perpillanat azt se tudtam, merre van a bal kezem, és merre a jobb, nem hogy hol a város. Egyáltalán melyik város? A kezdeteké? Vagy Tolbana? Vagy Taft? De volt még valami, ami ennél is jobban piszkálta a rozsdás fogaskerekeimet.
- Te miért abba a füzetbe írsz ahelyett, hogy megszólalnál? Suspect - bukott ki belőlem. Eszembe se jutott, hogy valami baja lehet. Sőt, halvány lila segédgőzöm se volt, mi ez a füzetes dolog.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi11216/10100Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Silence on Szomb. Szept. 23 2017, 01:33

Nos… Fuwa eleve bátortalanul ment oda hozzád, hogy segítséget kérjen. Nehezére esik kommunikációt kezdeményezni…
Érthető, hogy megijedtél, de a hirtelen ugrástól ő is, úgyhogy két lépéssel hátrébb ugrik, csak azért nem egyből egy fa mögé, mert nem lát mást, aki el tudná igazítani. A káromkodást hallva pedig teljesen el is bizonytalanodik. De gyorsan leírja a kérdését, és kicsit takarva a füzettel az arcát mutatja feléd. Fél perc pont elég, hogy ő is kicsit megnyugodjon, és téged nézve várja a választ.
Aminek hallatán picit elkeseredik. Ezek szerint te sem tudsz neki segíteni, a környéken pedig nincs senki más... 
Persze hogy nincs fogalmad róla, hogy mi ez a füzetes dolog. Ahogy a legtöbb játékosnak akivel találkozik, szintén nem fér elsőre a fejébe. Mondhatni már egészen megszokta a kérdést, amit te is fölteszel. Persze kicsit még így is zavarba jön, úgyhogy enyhén elpirulva kezdi írni a választ. Amihez nem elég egy oldal, úgyhogy közben lapozgat is. Aztán úgy egy-másfél perc múlva feléd fordítja a füzetet, és gyakorlottan lapozgat, amikor úgy látja elolvastad az aktuális lapra írt szöveget.

Az a helyzet, hogy nagyon nehezen tudom megformálni a szavakat,
úgyhogy rengeteg erőfeszítésbe kerül, hogy megszólaljak
És akkor sem igazán szoktak megérteni… Egyszerűbb leírni amit szeretnék.
Már-már megtanult válasz egy gyakran feltett kérdésre. Nem, egyáltalán nem olyan, mintha unná ismételni... Inkább arról van szó, hogy annyiszor válaszolt már erre a kérdésre, hogy már mechanikusan, gondolkodás nélkül válaszol.
Miután elolvastad a mondandóját, elkezdi a térképét bámulni... Hátha sikerül valamire rájönnie belőle. De  ugyanolyan tanácstalan így is, mint eddig.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi2337/2500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Szept. 25 2017, 19:50

Na, hát a kölcsönös szívrohamon túl vagyunk, én beparáztam tőle, ő meg éntőlem. Királyság, még jó, hogy nem látta senki, úgy röhögnének rajtam, hogy a földet verdesnék tőle. Aztán meg én verném őket, vagy még jobb, belefojtanám a patakba. Legyünk stílusosak, ha lehetőség adódik, nem? Rolling Eyes De ja, most ilyesmire nem volt szükség, ez a kiscsaj nem úgy festett, mint aki ki akar röhögni, szóval se megverni, se vízbe fojtani nem fogom. Ööö... egyelőre. Aztán majd meglássuk, mennyire idegesítő, már ha nem hagyom itt a picsába rögtön. Ritka könnyű engem azon kapni, hogy valamit nem vágok, és mindig hülyének érzem magam tőle, ami mondjuk igaz is, csak azért mégis, ha lehet, ne dörgöljék már a képembe állandóan. Érted, te se szereted, ha beszólok, és én azért szólok be, hogy idegesítselek, szóval tök joggal feltételezem azt, hogy ha lehülyézel, akkor baszogatni akarsz.
A másik dolog, van amikor kurvára nem érdekel, ha valamit nem tudok, de speciel most, amikor egy olyan tök egyszerű kérdés jön velem szembe, hogy hol a város, azért eléggé piszkálja a lelkecskémet a dolog, szóval azon kezdtem pörögni, hogy honnan a fenéből találom én ki a választ erre. Nyilván a legprimitívebb megoldások nem jutnak eszembe, mert ilyenkor a gondolkodás nem az erősségem, a logikát meg gondolom eszik, vagy isszák Rolling Eyes Na, ez pont lefoglalt annyira, hogy ne kezdjen idegesíteni a csaj irkálása, mert ha az egész egy-másfél percet azzal töltöm el, hogy bámulom, miközben firkál, akkor falnak megyek. De aztán amikor elkezdte mutogatni a válaszát, és nekem eszembe jutott, hogy kérdeztem tőle valamit, akkor rájöttem, hogy ez rohadt fárasztó lesz. Olvasni gyűlölök, pláne hosszú szövegeket. Igen, ez a három rövid sor már hosszú szöveg, még jó, hogy nem bonyolult krikszkrakszokkal fogalmazott, bár az egyik szó így is jelentett egy kis kihívást Suspect
- Hát, nem vágom miről beszélsz, de a várost keresed, mi? Na, most már én is Rolling Eyes - ez volt az a pillanat, amikor tényleg, tök komolyan fogalmam se volt, hol is vagyok - Azt mondd meg, melyik várost, és akkor megkeressük együtt, oké? :3 - ajánlottam fel. Mintha kedves lennék. Nem, nem vagyok az, csak ketten több esélyünk van Rolling Eyes
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi11216/10100Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Silence on Kedd Szept. 26 2017, 23:50

Miért nevetne ki? Ő is állandóan megijed, legtöbbször feleslegesen… Ő azon szokott csodálkozni, hogy mások nem rémülnek meg annyiszor…
És azt hiszem megnyugodhatsz… Ha valamit te nem értesz, azt Fuwa sem fogja… többnyire.
Nem tudom pontosan mit értesz azalatt, hogy lehülyéz… De ha azt, hogy kimondja, hogy hülye vagy… Na akkor jó hírem van, mert Fuwa ilyet biztosan nem fog csinálni. Egyrészt mert nagyjából ez az egyik legcsúnyább szó amit ismer, és elég jólnevelt, hogy ne használjon csúnya szavakat. Másrészt mert magát is éppen elég butának tudja, hogy eszébe se jusson ugyanezért másokat gúnyolni.
Fuwának hiába jut eszébe a térkép… nem tudja használni. Ahhoz meg félénk, hogy neked mutogassa, és próbálja megkérdezni, hogy az alapján merre induljon.
Neki nem tűnik fel, hogy neked nincs ínyedre, hogy írkál…
Ha csak annyit mondanál, hogy "Nem vágom miről beszélsz" akkor elkezdené magyarázni a helyzetét… Úgyhogy gratulálok, megkímélted magad egy sor további írkálástól és olvasástól azzal, hogy rögtön hozzátettél egy kérdést, ami elvonja Fuwa figyelmét. Egyszerűen bólint, hogy igen, a várost keresi.  Aztán reménykedve néz egy pillanatig, mikor az is kiderül, hogy már te is keresed…
Az újabb kérdésen kicsit elgondolkodik… Nem ismeri olyan jól az első szintet… meg úgy általában egyiket se, úgyhogy nem esik le neki elsőre, hogy miért kérdezed hogy melyik várost keresi. Pár pillanat után derengeni kezd neki, hogy nem csak a Kezdetek városa van az első szinten… Gyorsan, alig pár másodperc alatt leírja a választ, és mutatja is a füzetet feléd, halványan mosolyogva, hogy magától megfejtette a dolgot.

A Kezdetek városát keresem.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi2337/2500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rikomono on Vas. Okt. 08 2017, 13:36

- Kezdetek városa, mi? - kérdeztem vissza, miután kibogarásztam újra az írását. Ja, ez tök idegesítő lesz, már most tudom. Nem csípem az olvasást, na! Egy helyben kell maradni, és erőltetni az agyam, egyik sem az erősségem. Meg érted, én és a tanulás is két külön fogalom voltunk, szerintem vagy három-négy évvel le vagyok maradva írástudásban. Azért okádék ez a nyelv, mert akármennyit magolod a kanjikat, úgyis lesz olyan, amivel soha a büdös életbe nem találkoztál még. Na de visszatérve a problémára, így belegondolva igazából nekem csak a Kezdetek városa jó. Mármint, mi értelme lenne visszatalálnom mondjuk Tolbanába? Én el akarok takarodni erről a szintről, nem bóklászni benne sötétedésig Rolling Eyes Szóval ja, legalább közös a célunk.
- Na várjál, hogy is volt ez? A fák északi oldalán van a moha - állapítottam meg. Más kérdés, hogy a legközelebbi fa néhány tucat méterre van innen. Meg ki tudja, ezeken a fákon nő-e valami fű? Egyáltalán honnan a picsából fogom tudni, merre van a város, ha azt vágom, hogy merre van észak? Bakker, ennek semmi értelme Rolling Eyes
- Öööö... ez hülyeség. Neked van valami ötleted, bogaram? Ja tényleg, én Riko vagyok - adom neki a kezem, hogy belecsapjon. Én nem vagyok hajolgatós, az egy idióta szokás, főleg mondjuk ilyenkor, amikor egy hasonló korú csajjal nyomulok, de amúgy is. Franc se fog tiszteletet adni egy idegennek, én se várom el. A kézfogás meg úgy néz ki nálam, hogy aki megpróbálja, azt földhöz baszom reflexből. Vágod, általában ha felém nyúl valaki, azt azért teszi, mert fogdosni akar, vagy bunyózni, és mindkettőre tökéletes megoldás, ha áthajítom a vállamon és dobok rajta egy ippont.
Ja, amúgy közben elindultam találomra. Minek maradjunk egy helyben? Az álldogálásnak semmi értelme, unalmas és nem vezet sehová. Érted, csak akkor érünk oda valahová, ha haladunk. Ez elmehetne valami ősi kínai mondásnak is. Tiszta bölcs vagyok, csak akarnom kell Cool
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi11216/10100Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Silence on Vas. Okt. 22 2017, 14:43

Bólint. Igen, a Kezdetek városát keresi.  Reménykedve várjs hogy talán mégis tudsz neki segíteni viddzatalálni.
Fuwa éppen annyira tud írni, amennyit öt év alatt meg lehet tanulni. Főleg hiraganával. Szerintem komoly gondot nem fog okozni hogy kibogarászd. Kicsit furcsán néz rád. Nem egészen érti hogy lehetne a mohából meg az északból rájönni hol a város.  
A kérdésedre viszont kissé bizonytalanul megrázza a fejét. Semmi ötlete, ezért kért segítséget.  A bemutatkozásra ő is észbekap, hogy udvariatlan volt, úgyhogy amíg te a kezedet nyújtod, ő a füzetébe írja le sebesen a nevét. Aztán mutatja is udvarias, apró meghajlás kíséretében.
 
Otomura Fuwako vagyok. Aincardban Silence.

Felegyenesedve figyel csak fel a felé nyújtott kézre. És fogalma sincs mit kezdjen vele... Látta már, hogy ilyebkor egyesek kezet fognak, de az neki túl közvetlen gesztus lenne... Az pedig meg sem fordul a fejében hogy belecsaphatna...  Szóval tanácstalanul bámul rád, közben végig a füzettel a kezében.
Mindenesetre mikor elindulsz, kapkodja a lábait utánad a füzetét szorongatva. Feltételezi, hogy tudod merre kellene indulni. Magyarul eddig is el volt tévedve, ezután meg még annyi fogalma sem lesz hogy merre jártok, mint eddig.
Ha túl gyorsan mész, megfigyelheted hogy nem teljesen biztosan áll a lábán. A talaj egy-egy egyenetlenségénél nagyon közel kerül hozzá, hogy elveszítse az egyensúlyát a nagy kapkodásban.  
Na meg... Dideregni is kezd, mert a ruhái még nem száradtak meg. Gond nem lesz belőle, mert Aincardban ugye nem tud megfázni, és a ruhái is megszáradnak majd néhány percen belül, addig viszont még jobban próbál sietni, azaz még többet botladozik.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi2337/2500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rikomono on Pént. Okt. 27 2017, 15:43

Hogy csináljunk magunkból hülyét, első fejezet. Álljunk ott, és nyújtsuk bután a kezünket, miközben a másik értetlenül néz rá. Nem mintha külön szükségem lenne rá, hogy hülyét csináljak magamból, látszik az anélkül is. Na de azért nem vagyok egy elveszett bárányka, pici lefagyás után megfogtam a kezét, előbányásztam a tenyerét, és belecsaptam én. Ennyi Cool Biztos a meghajláshoz szokott hozzá, és még nem látott ilyet. Előfordul. Mindenesetre megvolt a bemutatkozás. Én Riko, ő meg Otomura Fuwako, Aincradban Silence. Mivel ez elég hosszú, ezért én ezt le fogom rövidíteni. Még nem tudom, mire, de ami majd először az eszembe jut, amikor megszólítom a nevén. Ez nálam így működött, kellettek ezek, mert máskülönben nem jegyzem meg a nevét soha. Csak akkor, ha én találom ki, hogy minek akarom szólítani.
Na viszont mivel nem bírok egy helyben kuksolni sokáig, így megindultam ő meg követett. És amíg ő botladozott utánam, én gondolkodtam. Igen, olyat is tudok néha Rolling Eyes Van nekem eszem, csak kevés. Szóval azon morfondíroztam, hogy ez a csaj csak szimplán retardált, vagy nem tehet róla, hogy ilyen izé. Mert kurvára nem volt mindegy a dolog. Én egy szemét, bunkó bige vagyok, aki simán megszégyenít másokat, de csak azokat, akik megérdemlik. Mert gyávák, mert ostobák, mert kibasztak velem, stb. Ha viszont valami gebasz van a fejével, vagy mittomén, a hangjával, vagy bármijével, azért nem fogok szemétkedni, sőt. Én korrektnek gondoltam magam, nem azért vagyok köcsög, mert megtehetem, hogy bántom a gyengébbet. Volt már olyan, hogy a haverok belekötöttek egy csípőficamos srácba, én pedig lebasztam őket. Mármint szó szerint, a földre Rolling Eyes Ha nem tehet róla, és nem tud ellene mit tenni, akkor ne szívassuk már, van elég baja anélkül is Rolling Eyes
Kicsit lelassítottam, és ránéztem a csajra. Próbáltam megállapítani, melyik kategória, de a megérzésem azt súgta, hogy nem lúzer. Mármint érted, bénaságból nem írogat valaki egy füzetbe beszéd helyett. A némák se szórakozásból jelelnek. Olyan érzésem volt, hogy Sisi valami efféle dologban szenved.
- Te, neked miért nincs céhed? - kérdeztem rá, kábé ez volt a következő, ami feltűnt. Ha szüksége van támogatásra, akkor nyilván kéne, hogy legyen céhe. Nem? Tiszta sor, én is ezért áldoztam fel a "szabadságom." Szólózni klassz, de vannak határai a dolognak.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi11216/10100Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Silence on Csüt. Nov. 02 2017, 15:04

Nem tudom, mennyire nyugtat meg, de Fuwa a legkisebb jelét sem adja, hogy hülyének nézne.  Inkább ő néz ki bután, ahogy értetlenül pislog a kinyújtott kezedre. Enyhe rémület csillan a szemében, amikor megfogod a kezét, ami azután hogy belecsapt értetlenségbe vált. Pislog hol a tenyerére, hogy rád. Ezt meg miért csináltad? És mire volt jó? És mit jelent? És neki most viszonozni kéne? Az értetlenségből az zökkenti ki, hogy elindulsz, ő pedig siet utánad.
Nem retardált ő, csak tanulatlan. Nem tehet róla, 5 év alatt nehéz 15 év lemaradást behozni.  Úgyhogy valószínűleg nincs okod emiatt gúnyolódni rajta és hasonlók.
Hogy látszik-e ez róla kívülről? Háát, nem tudom… Nem úgy néz ki, mint aki szórakozásból bukdácsol. Sokkal inkább úgy, mint aki minden igyekezetével azon van, hogy tartsa veled a lépést.
Kérdezhetsz nyugodtan, de amg válaszol, addig nem haladtok. Nem tudom ez mennyire zavar… A kérdésedre is megáll, előkapja a füzetét, és gyorsan körmöli a választ.

Céhem? Nem tudom hol találnék, és hogy tudnék csatlakozni. Meg boldogulok egyedül is.
Ha figyelted az arckifejezését amíg írt, és dekódolni is tudod, akkor észreveheted, hogy az utolsó mondat a legerőseb érv a felsoroltak közül. A többi is igaz, de azt is hozzá kell tenni, hogy nem is keresett céhet miután tulajdonképpen elszökött Grimm bandájából.
Éles érzékeid vannak, ugye? Akkor észreveheted, amit Fuwa még nem: a sötétedés közledtével a környék kezd megtelni élettel, vagyis mobokkal. Nem akarod, hogy ijedten maradjon a nyakadon az egyébként sem túl hasznos lány, úgyhogy javaslom, hogy hamar próbáljátok megtalálni a várost.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi2337/2500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Rikomono on Kedd Nov. 07 2017, 15:35

- Mi van, nem pacsiztál még sose? Hol éltél eddig, barlangban? - kérdeztem rá, mert láttam, hogy értetlenkedik a gesztusomra. Nem vágom, ez egy tök szokásos dolog, pacsizunk a haverokkal, de én akkor is, ha nem valami "hivatalos" talin vagyok, pölö egy másik játékost ismerek meg, mint most. És tuti nem én vagyok az egyetlen ilyen alak széles e világban, csomó közvetlen fazon van még rajtam kívül is, akik inkább kerülik a hajolgatást. Ja, meg azok is ott vannak, akiknek fáj a derekuk, hehe. Nemtom, fura csaj volt, tényleg, mintha eddig egy kastély tornyában elzárt királykisasszony lenne, akit épp most szabadított ki a lovag, csak aztán a lovagot megkajálta a sárkány, és a hercegnő meg magára maradt. Viszont legalább nem idegesített, inkább mulattatott a bukdácsolása. Egész cuki volt a maga módján. De hogy ezt mikor unom meg, és válik fárasztóvá, azt nem tudom Rolling Eyes
Azt még tuti meg kell szokni, hogy ha kérdezek valamit, akkor rá kell néznem, mert különben nem "hallom meg" a válaszát. Érted, most is, kibökök egy kérdést, megyek tovább, nem jön a válasz, én meg nézek hátra, hogy mi van, és akkor látom, hogy ez írogatott közben. Szóval akkor megtorpanás, és néztem nagy szemekkel a válaszára. Aztán ahogy értelmeztem a szavakat, fel is nevettem.
- Boldogulsz egyedül, mi? Látom Rolling Eyes - most is rám volt utalva, mondjuk éppen vak vezetett világtalant, de az mindegy. Én tényleg boldogultam egyedül, de ő nem úgy nézett ki. És ami azt illeti, sokszor találkoztam már ilyennel, mármint hogy beütött a túlzott önbizalom - Figyu, én is azt hittem, hogy sose lesz rá szükségem, de aztán itt vagyok most majdnem 50-es szinttel, és rájöttem, hogy mégis kurvára kell, mert vannak határok, amiket nem lehet nélküle átlépni Rolling Eyes - mondtam a lánynak, miközben trappoltam tovább. Na, annyira hülye nem voltam szerencsére, hogy ugyanazon az úton induljak vissza, amerről jöttem, bár hogy mennyire jó az irány, azt nem vágom. Mindegy, majd kikötünk valahol egyszer.
- Lényeg, hogy bazinagy segítség. Szenvedhetsz nélküle, de nincs az a hülye, aki visszadobná a kényelmesebb életet, ha lehetősége van rá, nem? Bónusz expé, nem kell gürcölni az aranyért, meg az új felszerelésekért, stb - magyaráztam, mert hát biztos nem tudja mi van egy céhben - Cserébe elvárnak ezt-azt tőled, de simán megéri :3 - tettem hozzá gyorsan. Olyan nagyon nem érdekelt az, hogy innen-onnan mobok jelenlétét észleltem, ezen a környéken csak olyasmi szörnyek vannak, amik engem meg se támadnak, mert akkora a szintkülönbség. A kiscsajjal talán más a helyzet, de legfeljebb segítek neki, ha abajgatják.
- Én egy kereskedő céhben vagyok. Eladunk, veszünk, gyártunk, nyersanyagot szerzünk, ilyesmi. Érdekel? - vetettem oda egy kérdést még.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi11216/10100Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Silence on Szomb. Nov. 18 2017, 15:39

A kérdésedre elvörösödik, és bólint. Sose pacsizott még. Aztán pedig, mivel abszolúte nem érzi az iróniát a második kérdésedben, gyorsan leírja a választ.
Nem, rendes házban éltem, azt hiszem.
Hálás érte, hogy megvárod, bár kicsit szégyelli is magát, hogy nehezen tudja tartani a tempót.
Nem, ő nem érzi úgy, hogy attól nem boldogul, hogy éppen segítséget kellett kérnie tőled. Ellenben ügyesen mutatsz rá neki, hogy miért lenne érdemes mégis keresnie egy céhet. Láthatóan el is gondolkozik rajta. Kíváncsi lesz, és felír a füzetébe egy kérdést, és mutatja is neked.

Milyen határok?
nem teljesen érti ugyanis, hogy milyen dolgokra gondolsz. De szeretné tudni.
A bónusz exp őt nem igazán érdekli… Egyáltalán nem akar azért küzdeni, hogy magasabb szintű legyen, és kijusson. A plusz arany már jobban elgondolkodtatja. Sokat dolgozik érte, hogy legyen elég aranya szállásra, meg ételre. Néha túl nehéznek is érzi. Biztos jobb lenne, ha kevesebb aranyat kellene összekaparnia. Az utolsó mondatod megüti a fülét. Mert nem biztos benne, hogy bármilyen elvárásnak meg tud felelni. Úgyhogy megint ír egy kérdést a füzetbe, amit hamar fel is mutat..

Mit várnak el?
Fuwa a mobokra még nem figyel fel jártasságok híján, úgyhogy teljes nyugalommal beszélget veled  a maga módján.
Picit elgondolkodva hallgatja amit a saját céhedről mesélsz. Kicsit elszontyolodik az arca, és megint papírra vet néhány szót.

Én nem értek a kereskedelemhez…
kicsit azért reménykedve pislog, hogy talán ez nem is akkora probléma.

A mobok persze közben közelednek, és lassacskán Fuwa is észreveszi őket, úgyhogy láthatóan kicsit gyorsabban próbál haladni.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi2337/2500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by K1 on Hétf. Jún. 04 2018, 18:51

Sendó és K1

Azzal bizonyára egyet ért, hogy nagyon sok bolond ember jár kel a világban. Kinézetre olyan szabályosnak néznek ki ám, amikor kinyitják, a szájukat akkor lehull a lepel. Mindenki megtudja, hogy a fejükben ész helyett süttök, lé lötyög. Én is pont ebbe a kategóriába tartoztam csak természetesen nem hangoztattam túl, gyakran mert az még rosszabb lenne. Az egy dolog, hogy valaki ostobább, mint a környezete, viszont ha állandóan megvető megjegyzéseket tesz, saját magára azt előbb utóbb egy gumi szobába vágják, és a kulcsot elhajítják jó messzire. Ezért döntöttem, hogy a következő kirándulásom helyszíne a kezdetek erdeje legyen. Úgy reméltem ott végre egy kicsikét kifújhatom a gőzt és megszabadulhatok a felgyülemlett feszültségtől. Ott álltam a természet digitális lágy ölén miközben hallgattam a madarak vidám csicsergését. Egyesek tán azt mondták volna, hogy énekelnek nekem viszont csak zsivajnak tűnt, de ízlések és pofonok. Sunyi módon körbe néztem, hogy biztosan nincs senki a közelemben mert nem lett volna valami jó ha bárki rájönne miben is sántikálok. Mikor úgy tűnt minden rendben vettem egy mély levegőt majd ellazítottam a vállamat.

Közepes hangerővel elkezdtem énekelni, de már az első hangok után is könnybe lábat a szemem. Nem azért mert olyan szép volt, hanem régi emlékeket elevenített fel. Mikor még siheder srác voltam az osztálytársaimmal együtt jártuk az utcát erre a zenére. Az emberek persze nagy kerek szemekkel néztek minket, de nem érdekelt bennünk csak az, hogy jól érezzük magunkat. Még egy jelmondatunk is volt vagy ahhoz hasonló, de már fogalmam sincs honnan vehettük. „Egy mindenkiért és mindenki egyért.” Ti mit gondolnátok, ha egy két méteres, vörös hajú pasas repedt fazék hangon a gumimacit énekli? Biztosan azt, hogy valami mérgezőt evett és jobb lenne megszabadítani a szenvedéstől egy szívlapáttal. Csak az első versszakig jutottam mikor is valami zajt halottam a közelben így gyorsan elhallgattam.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 525
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi1501/1700Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Takeshi Sendo on Hétf. Jún. 04 2018, 21:31

Hallottam az erdőnél hogy valaki nagyon veszedelmesen rosszul énekel. De mit tudtam volna tenni? Megindultam a hang felé erre mikor oda érek elhallgat az illető. Csak kukucskáltam egy fa mögül, de nem sok sikerrel mert a fa nem volt elég terebélyes. Kiléptem az erdőből és a vörös hajú férfi felé lépdeltem.
-Üdv. Azt hittem hogy valakit kínoznak mint a filmekbe a zenékkel. *Nevettem egyet* Bocsi csak nem éppen a legjobb a humorom. A nevem Sendo. Téged hogy hívnak barátom?
Oda léptem a férfihoz és nyújtottam a kezem felé hátha elfogadja. Az indikátor jele zöld, de azért kicsit bizalmatlan vagyok mert lehet hogy ő a csapda.
Takeshi Sendo
Takeshi Sendo

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2018. Apr. 24.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi10/50Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Sendo és K1

Témanyitás by K1 on Hétf. Jún. 04 2018, 22:55

Megtörtént az, amit minden áron megpróbáltam elkerülni ezért is jártam a vadont. Ha valaki arra gondolná, hogy nem szerettem volna, egy szál pelenkában az utcán flangálni az jó nyomon jár, de még nem az igazi. Azért voltam ott kint, hogy ne halhasson meg senki mégis kivel találkoztam össze. Egy másik kalandorral hozott össze a sors méghozzá egy férfival. Tudom ez nem olyan meglepő ugyanis a játékosok java részét hím neműek tették ki. Mikor megszólított mindenféle idiótának elmondtam magamat, természetesen csak gondolatban? Hogy lehettem akkora idióta, hogy nem vettem észre egy ekkora embert. Azért fogalmaztam, így mert tényleg hatalmas volt, majdnem akkora, mint én és egy elég nagy szó. Nem sokan rohangáltak olyan méretekkel, mint én vagy ő. Persze én csak utólag retusáltam a külsőmet ám, ő a valóságban is ilyen szép szál legény lehetett. Nagyon kedvesen, sőt mondhatni barátságosan üdvözölt pedig nem mindenki ilyen. Van, aki a fejemet vette volna, mert pont úgy támadt kedve, de ő nem.

Azon törtem a fejemet milyen hazugsággal állhatnék elő, amivel megőrizhetném a méltóságomat. Rengeteg alkoholista él a világban és ők szoktak dalolászni.
- Ez a játék előbb utóbb mindenkit megbolondít. Úgy tűnik, én az előbbihez tartozom. – részben igazat is mondtam.
~ Gondolkodj, mit tenne a helyedben egy jóképű kissé mogorva ám, bátor szívű lovag.~ gondoltam magamban.
Vettem egy mély levegőt és igyekeztem elkerülni, hogy idióta pofákat vágjak.
- Semmi gond, az én nevem K1. Részben igaza van, tényleg nincs jó hangom. Talán ezért nem látni egyetlen egy szörnyeteget sem. – beszéd közben szigorúan próbáltam magam elé nézni.
Jó erősen szorítása volt azonban én sem maradtam alul, mégis csak lovag voltam vagy mi a fene.
- Megtudhatom mit keres itt egymagában egy magányos harcos? – kérdeztem tőle.
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy netalántán csapda lehet, talán azért mert még akadt mit tanulnom.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 525
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi1501/1700Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Takeshi Sendo on Csüt. Jún. 14 2018, 13:18

K1 ahogy kérdezte mit csinálok erre én csak elgondolkodtam. Igazából nem nagyon volt erre dolgom csak sétálgattam mint mindig.
-Hát csak sétálgattam meg keresek olyan embereket akik képesek engem megtanítani pár dologra. Régóta nem játszottam senkivel mióta a cimborám meghalt. De te mit keresel itt? Te is olyan magányos embereket kereső csapdaállító emberke vagy?
A kezemet kicsit megemeltem ha többen vannak és támadni akarnak akkor tudjak védekezni. Vártam kicsit nyugalmatlanúl és figyeltem K1 tekintetét. Ha egy apró rezzenést meglátok a bokrokban rögtön elkezdek a város felé hátrálni és segítséget kérni pár embertől. Igaz az utóbbi lehetetlen mert nem ismerek senkit a játékban.
-Bármit is terveztek nem fogják büntetés nélkül hagyni a barátaim.
A kezem leengedtem és kihúztam magam. Próbáltam Blöffölni ami vagy bejön vagy nem. Igaz az elején elárultam magam, de csodák még lehetnek. Igaz a játékban tuti nincs csoda, de reménykedni lehet bármikor. Majd leültem és egy virágot letéptem amivel elkezdtem játszadozni míg vártam mi lesz.
~Bármi lesz egyet soha ne feledjél el Sendo. Bármit megtehetsz lehet még te leszel a győztes ha csatára kerül a sor~
Újra felálltam és elmosolyodtam kicsit a saját félelmemen. Míg vártam a félelmem messze szállt és csak a kíváncsiság maradt.
-Hanyas szintű vagy? Nehéz a boost legyőzni? Jó cuccokat ad? Vagyis gondolom nagyobb szintű vagy nálam tutira. Meg hol érdemes fejlődni az elején?
Még jobban elmosolyodtam és már barátságos arcot mutattam az előttem álló férfinak. Körbenéztem és egy fa volt mögöttem aminek neki dőlve próbáltam vagánynak tűnni. Igaz életben biztos nem tartanák senkitől, de itt azért van egy kis félelmem az emberektől. Mind egytől egyig sok játékkal játszott már biztos.
Takeshi Sendo
Takeshi Sendo

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2018. Apr. 24.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi10/50Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by K1 on Hétf. Jún. 18 2018, 08:17

Ez a Sendo elég különös figurának mutatkozott annyi szent, hozzá hasonló nem bujkál minden bokorban. Először arról beszélt, hogy keres valakit, aki tanítgatná őt és ezzel nincs semmi baj. Leginkább olyan céh tagokhoz kéne ilyesmivel fordulni, akik szert tettek némi hírnévre. Így nagy eséllyel nem csak kirabolni vagy éppen megölni akarják az embert, hanem éppen segíteni. A másik kijelentése azonban elég különösen hangzott ugyanis egyből megvádolt azzal, hogy én egy csapdát állító tömeggyilkos vagyok. Jó, nem ezekkel a szavakkal mondta és inkább csak utalt rá azonban elég különösen vette ki magát a dolog. Tisztában voltam vele, hogy itt eléggé résen kell lenni viszont az illemnek is van egy határa. Én sem gyanúsítottam meg minden egyes embert azzal, hogy hátsó szándékai vannak valahányszor hozzám szóltak. A következő pillanatban előrántotta fegyverét és valami olyasmiről hadovált, hogy ha rosszban sántikálok a barátai meg fognak találni engem. Ezt a kijelentést kissé furcsálltam ugyanis nem halottam olyasmiről, hogy a rendszer feljegyezte volna, ha az egyik játékos megöl egy másikat.
Nem áll szándékomban, hogy ártsak neked. – mondtam miközben készen álltam elővenni a fegyverem.

Ezután mintha ez az egész meg sem történt volna leült a földre és egy virággal kezdett játszadozni.
~Rendben van. Hivatalosan is kijelenthetem, hogy ez a fickó hibbant.~ gondoltam magamban.
Mikor elkezdett mindenféle kérdésekkel bombázni a fejemet kezdtem vakargatni az idegességtől, mert valami azt súgta egy kezdővel van dolgom. Én sem voltam egy vérprofi, de ő még nálam is amatőrebbnek tűnt. Pár héttel korábban az egész válaszadást letudtam volna néhány mondattal vagy a teleport kristályt felhasználva kereket oldottam volna, de az óta sok minden változott.
-A szintemet nem szívesen árulom el, sajnálom. Ha elég erősek a játékosok és van, egy jól összeszokott csapat nem lehet gond és általában igen, jó dolgokat szokott adni. Néha a legjobbakat csak tőlük lehet beszerezni. Fejlődésre a kezdetek erdeje kiváló és ezután tanácsos egyre nagyobb szintűeket keresni. Azonban résen kell lenni, mert elég egy hiba és a legártalmatlanabbnak tűnő malacka és végezhet veled egy pillanat alatt. Jó, ha van az embernél gyógyital vagy a keze ügyében egy tele port kristály.
Szép kiselőadást tartottam neki és csak most esett le, hogy annak idején szegény Oziriszt magamban szidtam, mert teljesen kezdőnek nézett engem, pedig csak segíteni akart. Ekkor jutott el a tudatomig, hogy említést tett egy bizonyos barátjáról, aki meghalt így ez némileg magyarázatot adott a viselkedésére.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 525
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi1501/1700Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Elaila Heldfrisk on Szomb. Szept. 01 2018, 22:10

A késő esti tűz ropogása volt az egyetlen neszezés, melyre egyedül felfigyelhetett az ember. A Kezdetek Erdejének egy eldugott tisztása közepéről, egy viszonylag békés helyről szóródott szét a melegség fényei. A lágy sugarak vígan táncoltak az éjszaka sötétjében be-bevilágítva a környéket. A törékeny lányka, ki a tűz közelében ült esetlenül piszkálta a lángok fölé rakott edényke tartalmát.
~~~

Szomorúan vakartam a fekete masszaszerű anyagot, melynek elvileg a vacsorámnak kellett volna lennie… Bár a rendszer elvileg nem okoz éhségérzetet, most mégis úgy tűnt… gyomrom menten kilyukad. Reménytelenül nyöszörögve dobom bele a botomat a pixelfüstöket eregető „étkemből”, majd átölelem a lábamat és fáradt hangon motyogok magam elé.
- Fázok… fáradt vagyok… éhes vagyok… nyűgös vagyok… miért… miért ver engem a sors ennyire…. ilyen rossz voltam? Mit követhettem el, hogy ezt kaphassam?
Már-már pityeregve gondolok üres inventorimba, amit már vagy lassan egy éve alig sikerült megtelítenem pár haszontalan dologgal… se arany… se ércek… se semmi… egyserűen… teljesen csődtömeg vagyok. Hiába minden. Hiába az egész… egyszerűen én képtelen vagyok boldogulni egyedül… Az Npc-k elkergetnek, hisz nincs pénzem, a játékostársaimtól félek, a gyerekgyűjtő templomokat, meg messziről elkerültem… olyan… olyan rossz érzés fog el, mikor csak rájuk nézek… én… én képtelen lennék ott élni… köztük… az nem nekem való hely. Az ember túl kedvesek… túlságosan… ijesztőek! Én arra születtem, hogy szolgáljak… nem arra, hogy kiszolgáljanak. Nem is értem, azok a gyerekek, hogy képesek olyan természetesnek venni mindent… ez… engem nagyon megrémiszt! A gyomrom (képzelt) kordulása persze kiszakított a gondolkodásból és kénytelen-kelletlen el kellett ismernem…. ma sem jutok vacsorához és ma is a hideg, nyirkos földön fogok aludni…
Elaila Heldfrisk
Elaila Heldfrisk
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2018. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 31 Vo36oi236/1500Kezdetek Erdeje - Page 31 2yjvlht  (236/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

31 / 31 oldal Previous  1 ... 17 ... 29, 30, 31

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.