Kezdetek Erdeje

8 / 31 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Ken Reed on Pént. Márc. 22 2013, 18:35

Lizzy

Lizzy tényleg nagyon fiatal. Még jó hogy nem csak mi ketten megyünk ki. Azt hiszem a rosszabb lett, volna. Ahogy kiléptünk a város kapuján hirtelen sokkal idegesebb lettem. A beszédtől is elment a kedvem és csak forgolódtam. Vártam hogy mikor támad meg minket valami rémség. Bár Neurotól nem kaptam választ a kérdésemre ő nyugodtnak tűnt, sőt inkább vidámnak.
Végül megérkeztünk az erdőbe. Régebben szerettem az erdőket de, nem tetszik a gondolat, hogy itt bármelyik bokor mögött ott lapulhat valami szörny.
– Eto meddig megyünk még? - kérdeztem meg a minket vezető fiútól, aki hirtelen megtorpant és a fák között figyelt valamit kikerekedett szemekkel. Követtem a tekintetét és egy ijesztő alakot, láttam felénk közeledni. Hosszú fekete ruha volt rajta a haja is fekete volt és egy maszk takarta az arcát, amiből csak a szemei és a szája látszott ki. A feje felett, pedig ugyan olyan sárga indikátor, mint Neuronak. Hátráltam néhány lépést hogy Neuro közém, és az ismeretlen közé kerüljön. Mit akarhat tőlünk?
– Mi a francot csinálsz itt!? - förmedt rá Neurora rólunk tudomást sem véve.
– É-én csak… - Hebegett a senpai. Láthatóan hirtelen nagyon ideges lett. Ki lehet ez a srác, hogy Neuro így megijedt?
– Arról volt szó, hogy a kávézónál vársz te… - elharapta a mondatot és csak halk morgást hallottam felőle.
– E-elfelejtettem. - válaszolta miközben próbálta kerülni a jövevény tekintetét.
– Mindegy nem is érdekel. Gyere! - a fehér hajú rögtön ugrott a ”parancsra” és elindultak az ijesztő fiúval az erdő belseje felé. Pár másodpercig csak néztem utánuk aztán eszembe jutott valami.
– Neuro-senpai! - kiáltottam utána. Menet közben hátrafordult és úgy szólt nekünk.
– Maradjatok csak nekem egy kis dolgom, van. Kitaláltok egyedül is ugye? - a választ meg sem várva ment is tovább. Utánuk indultam de a másik fiú haragos pillantására inkább megtorpantam.
Egyedül maradtunk az erdőben. Elfogott a rettegés. Neuro nélkül mi lesz velünk?
– M-mit csináljunk? - kérdeztem meg Lizzytől és a kedvéért megpróbáltam magabiztosabbnak látszani. Nem igazán sikerült…
Ken Reed
Ken Reed
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi10/50Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Dr. Hannibal Dan on Szomb. Márc. 23 2013, 19:44

Aetheris
Nagy félve elindultunk, kiléptünk a városkapun, és engem megcsapott a félelem érzése. Kint vagyunk, itt ránk támadhatnak akár gonosz emberek is, meg olyan ronda vaddisznók, vagy a legrosszabb esetben akár egy szörny is. Sokat, jó hosszan mentünk, és én végig csendben voltam. Túlságosan féltem ahhoz, hogy akár meg is moccanjak. Csak monoton mentem előre, közel bújva a mellettem levő két fiúhoz. Bementünk egy félelmetes erdőbe is, ami még kevésbé volt számomra hívogató, pláne hogy nagyon mélyen a közepébe mentünk, és én már azt sem tudtam, merre kell onnan kimenni. Ekkor egy gonosz, ronda, félelmetes alak jött oda hozzánk, és a fehér hajúval valamit beszélt a maszkja mögül. Nekem is volt valami ilyesmim, de én eldobtam, nagyon ronda egy dolog. Talán az arca is csúf, azért hordja?
- Öhmm.. Ha szeretnéd, én kidíszítem neked szépre azt a ronda maszkot.. - szólítottam meg. - Persze ha nem akarod megmutatni az arcod, akkor addig el is fordulhatsz.. - mosolyogtam rá bátorítóan. Mint kiderült, Neuronak meg kellett volna várnia a fickót, és nem tette, épp ezért az nagyon dühös lett. Hátrébb húzódtam, és bele kapaszkodtam Aeth karjába, miközben a háta mögé bújtam.
- Fé-fé-félek.. - Erre meg elindult hála istennek a rémisztő srác, de Neuro is utána loholt, mint valami csicska. Az első gondolatom az volt, hogy szánalmas, a második meg az, hogy nekem befellegzett.
- Vá-Várj.. Mo. most.. Mi.. itt.. egyedül.. Eto.. - nem tudtam normálisan megszólalni, csak hebegtem összevissza. Végül teljesen összeomlottam félelmemben, és elkezdtem sírni. A szemeimet dörzsölgettem, és leborultam a földre.
- Végem.. Ments meg! - sírtam a fiúnak. - Te vagy az utolsó esélyem..

_________________
"Io fei gibetto de le mei case." A saját házamat bitómmá teszem.

Kezdetek Erdeje - Page 8 Images?q=tbn:ANd9GcSyN65yZTsC6m3sbFFav2_ELBxpclyjDOa8CrliwBtmCHvgDrmF

Dr. Hannibal Dan
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 176
Join date : 2013. Jan. 25.
Age : 19
Tartózkodási hely : 1. szint, védett terület.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi80/350Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (80/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Ken Reed on Kedd Márc. 26 2013, 17:24

Lizzy


Lizzy legalább olyan ijedtnek látszódott, mint amennyire én is meg voltam rémülve. Úgy éreztem, hogy minden bokorból vadállatok figyelnek de mire odafordultam mindig eltűntek és én teljesen leblokkoltam. Meg fogok halni. Hirtelen nem tudtam másra gondolni. Lelki szemeim előtt már mindenféle vad szörnyek marcangoltak halálra. Rémült kábulatomból Lizzy hangja rázott fel. Nem láttam, hogy de valahogy a földre került és sírva kérlelt hogy segítsek neki.
– N-ne félj. Me-megvédelek. - mondtam miközben megpróbáltam óvatosan talpra állítani. Bolond! Még magadat sem tudod megvédeni! Az én hibám. Mégis mit gondoltam mikor őt is belerángattam!? - Eto.. csak vissza kell mennünk a városba. - Azt se tudod, merre kell menni! Előhúztam a kardomat és a pajzsomat is kézbe vettem.
– Azt hiszem erre… - tettem pár lépést az egyik irányba. - V-vagyis erre! - fordultam vissza mikor megláttam egy ismerősnek látszó fát.
– Gyere. Erre kijutunk. Csak maradj mellettem. - Azért hogy megvédd, vagy azért hogy ő téged? Óvatosan kezdtem lépkedni a jó(?) irányba a pajzsot és a kardot is magam előtt tartva. Végig olyan érzésem volt hogy mindjárt megtámad minket valami. Egész testemben reszkettem, ahogy a környéket fürkésztem.
– E-errefelé s-sem találkoztunk se-semmivel. - mondtam nem túl magabiztosan. - Cs-csak vissza kell sétálnunk a vá-városba. - felé fordulva még egy bíztató mosollyal is megpróbálkoztam de rögtön lehervadt az arcomról mikor ismét előre fordultam. Végül is lehet, hogy igazam lesz, hiszen tényleg nem találkoztunk semmivel. Azonban most ez sem tudott megnyugtatni. Lassan lépdeltem keresve az újabb ismerős területeket. Csak jussunk vissza egy darabban… ki sem teszem többet a lábam a falak mögül.
Ken Reed
Ken Reed
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi10/50Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Enheriel on Hétf. Ápr. 01 2013, 18:43

[JUDY NOXIA]

- Ne aggódjál, annak a disznónak nem volt semmi komoly baja. Az egy alakváltó démondisznó kölyök volt. Ilyeneket gyakran találni magasabb szinten, de annál ritkábbak az első öt szinten. Az az ők specialitásul, hogy amikor támadó módban vannak, akkor egy kritikus csapás után felveszik igazi alakjukat, és visszanyerik minden erejüket, attól kezdve arra koncentrálnak, aki betámadta őket. Onnan tudod, hogy elolvastam a SAO világának használati utasítását még a belépés előtt, és abban benne voltak a lények is. Még nálam van a virtuális változata.
- Nahát, én eddig nem találtam azt.o.o – Csodálkoztam el. Judy közben gondolkodott:
- Úgy tűnik, valakivel már viaskodott, és az illető eltűnt valahova, és agroba maradt. Sajnos vannak ilyen kis bugok. Ez kábé majdnem olyan, mint a WoWban, hogy egy mob ha leölt valakit, akkor már mást vesz célba.
- Te is WoW-oztál? – Kérdeztem. Végre valami téma. Hagytam, hogy válaszoljon. Ha igent mondott, folytattam. – Én is.^^ Mondd csak, neked melyik a kedvenc faj-kaszt kombinációd abból?^^ - Megvártam, míg válaszol, majd én is elmondtam:
- Nekem a Tauren-Druida.^^ Az a tökéletes szerintem.^^ - itt kuncogtam, mert eszembe jutott valami vicces. – Emlékszem, a klán társaimmal éppen a Wailing Caverns végig vitelét beszéltük meg, és WC-nek rövidítettük, erre egy éppen akkor visszatért játékos visszakérdezett, hogy hogyan férünk majd el öten egy mosdóba.^^- Milyen szép emlék volt az!^^Annyira nevetett az egész Guild, miközben szegény csak nézett, hogy most mi volt olyan vicces. Villámlás közben úgy döntött, hogy barátkozni kezd Judy-val, mert odament hozzá, és kiscica módjára játszadozni kezdett előtte, hogy így hízelegjen neki, miközben csiripelt. Aaaaw, annyira ennivaló volt ilyenkor!^^

Ha nemmel válaszolt, akkor elhatároztam, hogy én kezdek valami témát.
- És mi volt a hobbid a válóságban?

_________________
Kezdetek Erdeje - Page 8 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Kezdetek Erdeje - Page 8 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi2532/2700Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Noxy on Kedd Ápr. 02 2013, 13:23

Mikor megemlítettem a WoW-ot, Eneriel egyszerűen fellelkesedett, és elkezdett áradozni róla, és mesélgetni az ott töltött dolgokról. Kicsit meglepődtem a hirtelen pálfordulaton, hogy a megszokott beszédszerű csevegésem eltorkolódott.
A kérdésekre szerény válaszok jöttek ki a számból: - Persze, WoWozok... nekem sokféle van, nincs kedvenc kombináció... - Aztán Enheriel elkezdett mesélni egy klánbeli vicces eseményről. Persze ezt már csendesen és illedelmesen hallgattam végig. A WoW-ban is legtöbbször egyedül kellett játszanom, klánról klánra jártam, mert akárhányszor egy közösségbe kerültem, ott mindig balhék voltak, vagy olyan nagyképű nagyképűek voltak (a játékosi tudásukra verték a nyálukat), hogy eszem ágában sem volt ilyen helyen tengődni. Tudom, hogy néha kellenek társak egy nagyobb ellenfél legyőzéséhez és sikeres küldetésekhez, de milyen nyugi van, ha nem kellene hallgatnom a balhézásokat és a keménykedéseket!Teljes szívemből és lelkemből nélkülözni tudom ezeknek az embereknek a társaságát. Na meg még voltak ott behízelgőek is, akik csak azért őgyelegtek a tapasztaltabb tagok körül, hogy megkaphassák mindazt, ami nagyon kell nekik. Szerencsére nem sokan dőltek be ezeknek, ami nagyon jó is.
A griff macskamód elkezdett hemperegni, játszadozni. Érdekes volt, ahogy elszórakoztatta magát, hogy felvegye magára a figyelmem, és ez sikerült is neki. Egy kis mosolyt sikerült az arcomra varázsolnia.
Aztán összecsaptam a kezeimet: - Na, itt a nasiidő! - Azzal előkaptam egy csomagot, amiben jó pár süti volt, köztük egy tortaszelet is, amiért nagy bevásárlást csináltam. Úgy döntöttem, ennek látok neki először. Ám de, amikor beleharapok, valami keményet éreztem benne, és kihúztam valamit a tortából.
- Ez meg mi? -pislogtam.
Néztem, néztem, aztán ugyan kikövetkeztettem egyből, hogy ez egy kristály, de hogy milyen, azt nem tudtam. Meg is mutattam Enherielnek, hátha ő tudja, mi ez.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi2457/2500Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Enheriel on Kedd Ápr. 16 2013, 17:35

- Persze, WoWozok... nekem sokféle van, nincs kedvenc kombináció... – Eléggé lehangoltan mondta ezt. De Villámlásnak sikerült egy mosolyt kicsalnia Judy-tól, aki összecsapta a kezeit.
- Na, itt a nasi idő! – és elővett egy csomagot, amiben jó pár süti volt, köztük egy tortaszelet is. Azzal kezdett, de valamit érzett benne, mert kihúzott egy fotó kristályt a tortából.
- Ez meg mi? – nézte, nézte, és mivel csak annyit tudott megállapítani szerintem, hogy kristály, megmutattam nekem.
- Ez egy fotó kristály.^^ - mondtam neki. - Olyan, mint a régi fényképezők: aktiváláskor megjelenik a fénykép, csak a kristály eltörik.^^ - közben az ölembe vettem a kis petemet, és simogattam a buksiját, amit nagyon szeretett, mert boldogan csipogott, mint egy kis fióka. Jaj, milyen boldog pillanat volt, mikor kikelt a kis drága, és bújt oda hozzám!^^ meg sajnos arra is emlékszem, amikor egy kis takony meg akarta magának szerezni, mert úgy gondolta, hogy az ő tulajdona. Ha mostanában történt volna, biztos úgy megvertem volna, hogy az anyja ütései gyengéd simogatások lettek volna ahhoz képest. Sőt, fogadok, hogy agyon kényeztette az anyja. Mindig az ilyenekből lesznek általában a bűnözők, mert azt hiszik, hogy nekik mindent lehet, aztán még nekik áll feljebb.
- És honnan jöttél? – Folytattam a beszélgetést. Közben Villámlás meglátott egy idomár fiút, aki mellett egy szépséges griff leány volt. Megtetszett neki, és hozott neki virágot, udvarlásképben.
- Tűnés te ronda dög! – Rúgta odább a fiú undorodva szegény petemet.
- Hé, ne rúgdosd a petemet, nem is ártott neked! – Mentem oda felháborodva.
- Különben mit csinálsz ri*anc? Rám küldöd a korcsodat? Na tűnés! – Itt gyomorszájon rúgott, majd indult volna el, de én hozzá vágtam egy követ:
- Anyukáddal viselkedjél így, ha nem volt képes normálisan felnevelni!
- FOGD BE! – Itt visszajött, és úgy belédöfte a tőrét, hogy az életsávom narancsba váltott. – És jobb lesz, ha nem is próbálkozz fejlődni, vagy amint kijutok ebből a játékból, kinyírom a családodat és a barátaidat te koszos szuka! Ebben a játékban egyedül ÉN lehetek erős Idomár, mindenki másnak tilos! – Itt megint belém döfte a tőrt, mire pirosba váltott életsávom. Villámlás neki ugrott, de annak az ő griffje marcangolta kis híján szét. Az ő életcsíkja is piros lett.
- Látod lúzer? A korcsod is lófingot ér, akárcsak te! Jobban jártál volna, ha anyád megfojt a köldökzsinórral! – Gúnyolt ki nevetve. Majd meglátta Judy-t.
- Hé bébi, told már ide a seggedet, hogy elszórakozzak veled, már rég voltam jó prostival! - És még volt bőr a képén kikezdeni vele! Szemét!


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 28 2013, 14:08-kor.

_________________
Kezdetek Erdeje - Page 8 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Kezdetek Erdeje - Page 8 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi2532/2700Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Noxy on Kedd Ápr. 16 2013, 18:26

Enheriel elmagyarázta, hogy ez egy foto kristály, amivel fényképezni lehet, de használat után eltörik. Én csak forgattam az új szerzeményt a kezemben, kérdő tekintettel.
- És mi értelme fotóznom? Szerintem elég felesleges fotóznom, így is sok élményben van részem, egy puszta emlék többet is ér ennél. - magyaráztam, de azért eltettem a foto kristályt. Ki tudja, talán még jól jöhet egyszer, amikor tényleg szükség lenne egy ilyen cuccra.
Enheriel egy ideig elvolt a petjével, majd megkérdezte, hogy honnan jöttem. Ez egy olyan személyes kérdés volt, amire még nem nagyon szerettem volna felelni, mert a lányt még nem tartottam annyira barátnak, másfelől még mindig bizalmatlan voltam iránta.
- Öhm... csak annyit árulok el egyelőre, hogy külföldi hallgató vagyok. - mondtam végül. Majd ha már annyira összebarátkozunk végül Enheriellel, akkor majd mesélek neki magamról, amennyit lehet. Nem szokásom csak úgy mindent kitálalni vadidegeneknek.
Jött egy másik idomár egy nőstény griffel. Oda akart menni Enheriel griffje, de ekkor megtörtént a baj. A srác megrúgta a petet, és durva vitába keveredett Enheriellel, amiből nagyon csúnya vége lett. Pont mint a párbajunknál. A srác sok hp-t levágott Enherielből, és a griffje se járt jobban a másik griff ellen.
Persze én se maradhattam ki a bajból. A srácnak megtetszettem, és máris durva szavakkal lepett meg. Válaszul egyből a gyorsaságomnak hála belelőttem három íjat a petjébe, aminek a hp-ja lement pirosra, és a griff ájuldozott. Olyan gyorsan és váratlanul tettem ezt, hogy a srác erre nem számított.
- Te egy kettes szintű kis szemétláda vagy, én meg hármas, de még gyorsabb is nálad. Jobb ha fogod a nyavalyás petedet, és eltűnsz innen, vagy te is kapsz néhány nyilat. Csak egy jó tanács, ha megfogadod.
- Ezért megfizetsz, átkozott picsa! Nem most, majd később! - fenyegetőzött a srác, majd gyorsan odébbállt a hülye petjével együtt.
Odamentem Enherielhez.
- Jól vagy, Enheriel? - kérdeztem tőle.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi2457/2500Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Zhel T. Everett on Csüt. Ápr. 18 2013, 16:03

A besúgós üzletek nem feltétlenül jövedelmezőek, sőt, inkább veszteségesek. Zhel ezt nagyon jól tudja, de négis megpróbálkozott egyel. Legalább talált valamit és ez a tisztító kristály elég hasznos. A mérgek ellen a legnehezebb védekezni talán itt Aincradban, a bossokat, minibossokat leszámítva persze. Tehát nem könyvelte el kudarcként ezt az üzletet, pár aranyat veszített, na és? Van neki még bőven, nem kell ezért sajnálni, el se várná senkitől sem. Elindul vissza az új szerzeményével, egyenesen a kezdetek városába. Ez a szerencse, balszerencse dolog nem az ő asztala, de még egyszer megpróbálkozik ezzel. Újra felkeresi hát a besúgót, ezúttal olcsóbb információt kér, csupán egy százast fizet. Többet egyelőre nem áldoz ilyen kétes üzletre, az nem ő lenne, már az is csoda, hogy kétszer belement ilyenekbe. Ez a világ nagy hatással van rá, érthető, semmi nem úgy működik, ahogyan annak kellene. Az új információban az áll, hogy menjen a kezdetek erdejének közepe felé… nagyszerű, sosem szerette azt a helyet. Már elég erős ahhoz, hogy az első szint mobjai ne jelentsenek nagy fenyegetést, de nem szerette azt a helyet. Igazából magát az erdőt nem bírja, sosem volt oda értük, még a parkokért sem. Azonban az információt már megvette, nem akarja, hogy kárba menjen így elindul. Az erdőig alig támadja be egy-két mob, szinte semmi, egy csapásra öli meg őket. Az erdőben már más a helyzet, az elején még lightosnak bizonyul, de ahogy halad beljebb egyre több gyenge mob támadja be. Nem erősek, csak sokan vannak és Zhel kitartása nem a legnagyobb. Az akadályt mégis jól veszi, és elért arra a helyre amit az információ megemlített.

Felfedezted a "Széldarázs" mobot. Jutalom: 20 arany.

_________________
Kezdetek Erdeje - Page 8 1233946684Zhel_sig_www.kepfeltoltes.hu_
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi114/150Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Shukaku on Vas. Ápr. 28 2013, 08:58

*Egy fa hűvös árnyékában telepedett le, mely alá fűből és levelekből már elég jó kis kuckót épített magának. A rejtőzésben mindig is nagyon ügyes volt, hiszen sokat tanult amikor csendben kellett megfigyelni a mocorgó kis vadakat, avagy halkan megközelíteni a nagyobbakat. Keveset mozdul ki, de mindig csöndben jár, amire igyekszik újdonsült kedvencét is megtanítani. A nevét már mindenesetre talán tudja.*
-Timidus. A legjobb név egy ilyen csöppségnek, mint amilyen te vagy. *Megsimogatja az ölében fekvő tollpamacsot.*
-Vajon mekkorára fogsz nekem megnőni? A mesékben mind óriásiak vagytok... talán majd a hátadon is tudok utazni... az nagyon muris lenne.
*Amióta ebbe a világba került nem találkozott senkivel, így a kedve is sokkal jobb lett. Senkinek nem kell magyarázkodnia vagy megfelelnie, csak ez a kis sárkány van mellette. Elhatározta, hogy ez a pici, ártatlan lény soha nem fogja érezni azt a fájdalmat, amit neki kellett átélnie. Megvédi amíg szüksége lesz rá, és reméli, hogy a lény majd viszonozni fogja ezt. Amikor vele van igyekszik mindig mosolyogni, ami egyre könnyebben megy számára. Nem is gondol arra a világra, amit elhagyott. A Timidusnak épített fészek közvetlenül az ő fekhelye mellett van, bár legtöbbször inkább együtt alszanak, és minden zajra, apró ágreccsenésre együtt riadnak fel. Shukaku megtanult félni az emberektől, félni mindenkitől, és nem tudja, hogy itt milyen veszélyek várnak rá. Egyelőre senki nem zargatta. Az apró kis rejtekhelyét úgy építette meg, hogy nehezen lehessen rálátni, és mindenképpen ő vegye észre először a közeledőt. Nála legyen a kezdő lépés, ő tudjon dönteni arról, hogy akar-e a betolakodóval találkozni, vagy sem. Tudja, hogy egyszer el kell indulnia, és azt is, hogy talán segítségre is lesz majd szüksége, de fogalma sincs arról, hogy kiben bízhatna meg. Lelke legmélyén vár valakire, de annyira megszokta a magányt, annyira megnyugtató számára az egyedüllét, hogy nem akarja elfogadni azt, hogy szüksége van valakire, aki utat mutat számára. Magához szorítja Timidust és összekuporodik. Szerencsére a sárkány nem veszi zokon azt, hogy plüssállatként kezelik. Shukaku tudja, hogy nemsokára döntenie kell, de nem biztos abban, hogy készen áll rá, hogy visszatérjen az emberek közé.*


A hozzászólást Parvulus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 29 2013, 18:11-kor.
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi12695/10100Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Enheriel on Vas. Ápr. 28 2013, 14:33

//JUDY//

Judy velem ellentétben azonnal elintézte a kis szemetet, aki el is tűnt a petjével együtt. Judy ezután odajött hozzám.
- Jól vagy, Enheriel? - kérdezte tőlem.
- Igen, csak most olyan lúzernek érzem magam. – Szomorodtam el kicsit. - Csoda, hogy egyáltalán nem haltam meg.Sad - Majd Judy-hoz fordultam. – De köszönöm, hogy nem hagytad ennyibe, igaz, még ha magadért is.^^’ – Miután kipihentünk a sokkot, főleg én, ha Judy is beleegyezett, folytattuk a beszélgetést. Judy említette, hogy külföldi hallgató.
- Engemet úgy fogadtak be a szüleim, és kerültem Japánba Amerikából.^^ Nem is akarok nagyon visszamenni oda. – Inkább nem mondom el, mi miatt is, nem kell mindenkinek tudnia azt, hogy a szüleim szörnyek. Bár ő már tudta. Villámlás, aki közben visszajött a kezembe, ott pihent, hogy regenerálódjon a HP-ja. Kicsit elszomorodott attól, hogy ilyennel kellett összefutnia. Aztán meglátott valami járkáló szőrgolyót. Érdeklődése miatt kimászott a kezemből, és közelebb ment hozzá. A szőrgolyó ekkor rá nézett, és kiderült, hogy egy kiskutya NJK. Egy apró nyávogással érte el, hogy én is meglássam.
- De aranyos!^^ - Mondtam meghatódva. Villámlás nézegette a kiskutyát, és az is őt. A kiskutya pár pillanat szemezés után vidáman ugatott egyet, és körbeugrálta Villámlást, hogy játsszon vele. Villámlás ettől jobb kedvre derült, és boldogan csatlakozott vele a játékba.
- Jaj, milyen édesek!^^ Vajon milyen fajta lehet a kiskutyus szerinted?^^ - Kérdeztem Judy-tól, mert ebben a játékban nem biztos, hogy Kayaba létező fajokat rakott bele, vagy egyáltalán ismeri-e a kutyafajtákat. Minden esetre ez a kiskutya annyira tündéri volt, ahogyan ráugrott párszor Villámlás hátára játékból.^^


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 01 2013, 21:49-kor.

_________________
Kezdetek Erdeje - Page 8 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Kezdetek Erdeje - Page 8 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi2532/2700Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Peter Worker on Hétf. Ápr. 29 2013, 15:36

Parvulus & Pete

Hisame beszélt. Sokat. Nagyon sokat. Míg nem fejlődött át kicsiny alakjából, addig még olyan aranyos volt, „cuki”, ám most… Igen, szép volt, de aranyossága tovaszállt, hogy megjelentek a szavai.
- Apa.
- Igen, Hisame. – fordultam felé a sétánk közben.
- Egyedül érzem magam. – pislogott nagyokat.
A mai nap kevesebb mosolyt mutatott mindenki irányába, mint egyébként szokott. Nem ugrált, se nem futott és most a repüléstől is nagyon távolt állt, sőt csoszogott is, mit igazán csak nem szokott. Rossz volt ránézni, jól látszott rajta, hogy bántja valami, valami, mit az előbb említett.
- Hisz itt vagyok. – mosolyogtam felé.
- De nem úgy értem.
- Akkor? – nem tudtam, hogy mire gondolt.
- Hát még nem találkoztunk egy fajtabelimmel sem.
- Fajtabelid?
- Tudod te miről beszél. – csak sejtettem – Egy sárkányt se láttunk még rajtam kívül, pedig már itt vagyunk egy ideje.
- Igazad van. – gondolkodtam el és próbáltam emlékezni hasonló szárnyas négylábúakra, de nem tudtam.

Hisame éneke. A leírása egyszerű: Hisamének lágy, kellemes hangja van és miként sárkánynyelven énekel, úgy ennek meg is van a hatása. Ki hallja a dalt, annak kitartása másfélszeresére nő két körig.
„Egy hang, mely megerősíti a fáradt harcos lelkét.”
Amolyan támogató képesség, ám mikor nincs harc akkor csak egyszerűen egy gyönyörű ének. Nem értettem, hogy miről énekelt most a fa árnyékában, azonban tudtam következtetni. Lassú dal, szomorú tekintett. A korábban felhozott téma lehetett még a fejében, miért nem kicsit sajnáltam. Nem egyszer találkozott már más petekkel, ismerkedett, – a céhünkben tudott is - de egy sárkánnyal sem futottunk még össze.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Kezdetek Erdeje - Page 8 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi2601/2700Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Ápr. 29 2013, 16:23

*A kis sárkány mocorogni kezdett Shukaku ölében. Olyan volt, mintha ki akarta volna szakítani magát azok közül a karok közül, amik közé eddig olyan szívesen bújt mindig. shukakut nagyon meglepte ez a viselkedés, nyugtatni, csitítgatni próbálta kedvencét.*
-Mi a baj Timidus? Soha nem rakoncátlankodtál még nekem. Éhes vagy? Szomjas vagy? Hova szeretnél menni?
*Ekkor hallotta meg ő is azt a gyönyörű éneket. Biztosan nem embertől származott… legalábbis nem olyan embertől, akit ő eddig ismert volna. Persze a játék világában bármi megtörténhet, nem is találkozott még eddig senkivel, a relytekhelyét is csak végtelen óvatossága miatt építette, és lassan el is feledkezett a funkciójáról, egyre inkább kényelmi célokat szolgált a hosszabb ittmaradás reményében. Úgy látszik azonban elővigyázatossága kellő volt, így gyorsan el is bújik és a fa mögül figyel a hang irányába, miközben próbálja Timidust lecsendesíteni, hogy ne hívja fel magukra a figyelmet.*
-Ssss! Maradj Timidus! idecsalogatsz minden gonosz szörnyet.
*Kis karjaival nehezen tudja lefogni a tollas sárkányt, de azért a vinnyogás egy kicsit halkul, ha nem is marad abba.*
-Ha nem maradsz csöndben itthagylak, és kereshetsz magadnak reggelit egyedül. Soha nem tudnál olyan ügyes hurokcsapdát építeni mint én, szóval csitt!
*Igazándiból az ő hurokcsapdája sem a legtökéletesebb, de nagyon igyekezett leutánozni a mozdulatokat amit még a messzeségbe tűnő múltban apjátol tanult, és eddig mindenesetre megfelelt. A fenyegetés végre hatott, és a sárkánybébi csöndesebb lett, inkább ő is figyelésre váltott át.*
-Ügyes vagy Timidus. Okos sárkány vagy. Ha csöndben maradunk, akkor talán nem vesz észre minket, és elmegy.
*Megsimogatja a kedvence fejét. Ölében szorongatva, most már ismét együttműködve a sárkánnyal figyelik, hogy ki fog előugrani a bokrok és fák sűrűjéből, kivel kell megküzdeniük. Shukaku ezidáig bele sem gondolt, de mintha a játék elején említették volna, hogy itt harcolni is kell. Nagyon remélte, hogy ezt azonban igen sokáig halogathatja… mondjuk a végtelenségig.*
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi12695/10100Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Ápr. 30 2013, 21:23

Parvulus & Pete

Hisame hirtelen fejezte be az éneket. Nem volt még vége, szólt volna még, ám a figyelmét terelte valami váratlanul. Valami, mi még felállásra is késztette. Szó szerint osonni kezdett egy fa alatti bokor irányába.
- Mi van ott Hisame?
- Nem tudom, de pszt. – intett csendre és én csak némán figyeltem tovább. Látott valamit, de én nem. Csak egy bokor egy fa alatt, semmi több nem volt ott a részemről.
Hisame kíváncsian figyelt. Nem nézett se jobbra, se balra és nem vette észre a közeledő fenevadat.
- Hisame figyelj! – kiabáltam rá és mutattam a vaddisznó felé. Vártam mikor ütköznek, vártam a csattanást, azonban az elmaradt, a malac nem őt támadta, hanem a bokor felé futott, mit még Hisame szemelt ki magának. Felsóhajtottam, majd csodálkoztam, miként Hisame a disznó elé ugrott és kezdett vad birkózásba az állattal.
- Hisame! – kiabálva rohantam felé, de lassú voltam, az égbe emelkedett már a szorításában az agyarassal és ejtette azt le. Mintha felhő takarta volna a napot, úgy sötétedett felettem az ég, miként egyre közelebb és közelebb került hozzám a zuhanó test. Alatta álltam, majd kellett vetődnöm, hogy ne lapítson ki.
Feltápászkodva már csak a pixeleire hullott ájult malacot láttam és méreggel magamban trappoltam a földre szálló Hisame felé.
- Mit csinálsz te? Normális vagy? – fogtam meg az állát, hogy rám figyeljen – Mire volt ez jó? Mond már meg, kérlek!
- Hagyjál. – emelte ki a fejét a tenyeremből, majd nézett ismét a bokor felé.
- Mi a nyavalya van ott? Mi olyan érdekes?
- Nem tudom.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Kezdetek Erdeje - Page 8 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi2601/2700Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Kyuushiro on Kedd Ápr. 30 2013, 22:28

//Chancery és Yuichi//

[off]A sorrend legyen az, mint eddig, tehát én, Chan, és Yuichi.[/off]

Társaim (mert már társakként gondolok rájuk) jelzik, hogy készen állnak. Chancery csípőre teszi a kezét, Yuichi pedig a switch szót mondja ki. Talán gyakorolja? Nem tudom, de nem zavar. Csinálja nyugodtan.
Az viszont mindkettejükön látszik, hogy nem a legnyugodtabbak. Kicsit szaporábban veszik a levegőt, szóval... hát Istenem, valahol el kell kezdeni. Nekem szerencsém volt (már ha szerencsének lehet hívni, hogy láttam meghalni egy játékost, más játékos keze által), mert hamar átestem a tűzkeresztségen, azaz pár órával Akihiko közleménye után már rátámadtam pár piros játékosra.
De ezt a társaimnak nem kell tudniuk. Egyelőre.
-Akkor gyerünk! - mondom, majd mielőtt kilépnék, gyorsan pár szót mondok a harc menetéről.
-A vaddisznók gyengék. Valószínűleg egy ütésből kiviszitek majd őket. A gyorsaságukat meg lehet szokni, és ha sebeznek is, akkor is legfeljebb egy-két életet veszthettek egy ütésüknél. Ez még Normra sem annnyira veszélyes, pedig neki feleannyi élete van, mint neked, Chancery. Ja, és még valami... jobb lenne, ha egy csoportban lennénk. Ez egy kötetlen formula, ami ideiglenes, és csak arra jó, hogy lássuk egymás életét és helyzetét a térképen. Ja, és így egyenlően fog eloszlani köztünk a szerzett exp. - és már csinálom is a csoportot, küldöm is a felkéréseket. Remélem, simán elfogadják.
Kilépek a biztonságot nyújtó városból a szabadba, és máris a Kezdetek Erdejében vagyok. Csak pár mob lézeng a környéken, persze mind vaddisznó. Ideális hely arra, hogy begyakorolják a harc alapmozdulatait.
-Na figyeljetek! - húzom elő a Szabdalómat. - A támadás lényege az, hogy a megfelelő pillanatban ereszd szabadon az erőt. Ez több, mint sima kardcsapkodás, de kevesebb, mint egy speciális képesség használata. - természetesen Chancerynek, ha hagyja harcolni Normot, könnyebb dolga van, de ha ő is próbálkozik, akkor érdemes figyelnie.
-Egyszerűen csak gondoljatok a támadásra, ez később automatikus lesz. Ha jól megy, fel fog fényleni a fegyveretek. Normnak a csáprágója. Ha ez megvan, csapjatok le az ellenfélre, a legalkalmasabb pillanatban szabadjára engedve a támadást. Ez nem hangozhat túl egyszerűnek, de ha párszor megcsináljátok, semmiség.
Egy mob túlságosan érdeklődni kezdett irántunk. Remek, bemutatónak jó lesz. A Szabdalóm kék színben felizzik, és egy kényelmes vágással kettészelem a vaddisznót. Hm, ez könnyű volt.
A mobok közül három-négy meglehetősen közel van hozzánk, de még egyik sem támad. Kíváncsi vagyok, társaim mit tesznek... a támadás várhatólag elsőre sikerülni fog, ha nem ijednek meg túlságosan.

[off]Az animében minden támadás előtt felfénylik a penge. Én kijátszom ezt, nektek nem muszáj. Az, hogy milyen színben fénylik fel, rajtatok múlik. Persze, ha felfénylik egyáltalán.[/off]

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi871/900Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Chancery on Kedd Ápr. 30 2013, 23:14

//Kyuushiro és Yuichi//

Kyuu minden kijelentésére elszánt bólintással reagálok és ugyanúgy tanulom magamban az elméletet, mint eddig. Norm is egyre izgatottabbnak tűnik, érzi, hogy hamarosan nagy dolog következik az életünkben. Elindulunk az úton, remélve, hogy utolérjük egy nap a frontharcosokat, és mi is besegíthetünk a 100. szint elérésében.
A felkérést gondolkodás nélkül elfogadom. Egyedül nem lenne most értelme, és biztonságosabb is. Gyorsan megszemlélem a változásokat, hisz most először vagyok csapatban, majd kezembe veszem szedett-vedett kezdőfegyveremet, a Kést. Olyan izgatott vagyok, mint mikor az első randimra készültem a suli egyik legjóképűbb srácával, aki persze olyan kosarat adott nekem, hogy beleszédültem. Ezek a disznók viszont nem fognak kifogni rajtam, azt garantálom.
Ámulva figyelem, ahogy Kyuushiro kettészeli a saját ellenfelét. Kétlem, hogy egy szimpla késsel ez nekem is sikerülne, de ez úgysem aktuális téma már. Úgy kavarognak a fejemben a gondolatok, mint a forgószél, de tudom, hogy most nem állhatok neki leülni és összeszedni őket. Ez adrenalin, vagy legalábbis annak a játékbeli formája. Ki kell használnom, ha sikeres akarok lenni, hozzá kell szoknom az érzéshez, hogy torkomban dobog a szívem.
Szóval a disznók nem fognak sokat sebezni. Remek. Akkor a kasztomhoz illő próbát teszek; ha el is számolom magam és Norm súlyosan megsérül, ott a switch lehetősége, legalábbis az útmutató szerint. A Kezdő Kés mindenesetre ott marad a kezemben, kinyújtom szabad karomat tenyérrel fölfelé, Norm pedig engedelmesen odamászik, hogy a földre tehessem.
A hozzánk legközelebb álló vaddisznót célzom meg.

-Norm, azt. -semmi mosoly, semmi poén, olyan komoly vagyok, amilyen csak tudok lenni. Norm egy program, így biztos tudja, mi következik. Az, amire teremtették: harcolnia kell. Bébiként eltörpül még a disznó mellett, de átfut az agyamon, mégis mennyivel nagyobb egy átlagos póknál, és vajon milyen nagy lesz felnőttkorára. Az eddigi vidám csipogást fenyegető, kerepelő hang váltja fel, felemeli a potrohát és reszketni kezd, de nem a félelemtől. Bár lassabban, mint Kyuushiro pengéje, az egész pók halvány izzásba kezd.
-Támadj! -kiáltom. Igazából nem tudom, kell-e, de ezt tartom a leglogikusabbnak. Norm pedig ugrik, egyenesen a disznó hátára, harap, majd mint a villám, újra a helyén terem. A disznó úgy is mondhatnám, "elterül, mint a Nagyalföld", és darabokra hullik.
A harckészültség elmúltával Norm boldog csipogással szalad a lábamhoz, én pedig leguggolok és megsimogatom. Megszólalni egyenlőre nem is tudok, inkább a fiúkra nézek, hogy ki mivel foglalatoskodik ~ főleg Yuichira, hogy miképpen áll helyt.


[off]A csáprágót furának éreztem, inkább az egész pet XD Meg nézegettem a sebzéseket is, nem találtam a disznó életerejét, de Norm kábé akkorát sebez, mint te, ha jól látom. Tessék leütni, ha tévedek. I love you De ha már gyakorlok, akkor azt én teljesen Razz [/off]

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi8140/8500Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Május 01 2013, 00:57

//Kyuushiro és Chancery//

Csak úgy iszom a szavakat, mint a szivacs. Mióta kiértünk a városból és újra itt lehetek a természetben egyetlen nagy változáson estem át. Elhatározásomban segített két másik játékos egy fiú és egy lány, név szerint Kyuushiro és Chancery. Izgatott vagyok, de jókedvű is, meghallgattam Kyuu tanácsait hogyan lehet a legegyszerűbben felszabadítani az erőt, ami képes elpusztítani egy szörnyet.
Természetesen elfogadom, Kyuu meghívását csapatba. Hamar demonstrálja is nekünk hogyan használja a kardját, kicsit ívelt kardja kéken világít közben hosszan csap egyet a levegőbe.
Chancery utasítást ad ki Normnak, és a pók lecsap a vaddisznóra..
Jelen esetben egy vaddisznó áll előttem 3 méterre, látszólagosan legelészik, vagyis inkább makkot keres, de ez ugye a betáplált programja. Jobb kezem a vállam fölött, a markolatra helyezem, előhúzom az alap kezdő kardomat. Súlya könnyű, rövid kard, pont az amihez szoktam. Körülbelül hatvan centis hosszával meg sem közelíti a hosszú kardokat, a karom pontos hosszabbítása. Ahogy ránézek a vaddisznóra Niji beindul, használat előtt nincs lehetőségem képesség nélkül harcolni, okkersárga színben megjelenik a kard körül egy fény mező, ez az optimizmus jele. Lefogom győzni, a vaddisznót, csak erre tudok gondolni. Szemernyi kételyem lett volna pár pillanattal ezelőtt, akkor barna színnel világítana most a kard. De így most sokkal könnyebbnek és kitartóbbnak érzem magam. Előrelendülök, egy szempillantás alatt ott termettem a vaddisznó mellett és már suhintottam is a kardommal. Én magam is meglepődöm a sebességemen, kétszer olyan gyors vagyok, mint eddig bármikor. A vaddisznó életereje leesett a piros zónába, de fatálisan nem sérült meg, így már a vaddisznó is képes támadni. Lássuk elbírom-e hárítani. A vaddisznó rohamozik, mire én könnyűszerrel félreugrottam előle. Niji éreztette velem, hogy most van az utolsó lehetőségem a pihenő előtt támadni, elfordultam, jobbra szökkentem kettőt és rettentő gyorsasággal már szúrtam is. Borda alatt hatolt be a kard, és azonnal apró pixelekre esett a vaddisznó. Teljes megnyugvással nyugtáztam első aratott győzelmem, kardom okkersárga fénye szépen ki is aludt. Visszatettem a hüvelyébe, és ekkor vettem észre, hogy Norm támadása alatt alig pár pillanata múlhatott ki a mob. Chancery tátott szája, és Kyuu hümmögése erről árulkodott, valószínűleg.
-Kész is – jelentettem ki és mosolyodtam el.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi4298/4400Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Shukaku on Szer. Május 01 2013, 08:02

/Peter & Parvulus/

*A feléjük rohanó vaddisznót mind Shukaku, mind Timidus is észrevette, bár cselekedni valamit már nem sok idejük maradt. Talán előbb is észlelték a motozást, mint a közeledő két idegen, hiszen egy ideje már itt állomásoztak, így tudták, hogy erre vezet át a csorda útja, de eddig még nem zavarta őket, mindig békén hagyta a rejteküket, amikor elvonult. Most azonban egyenesen feléjük tartott. Shukakuban megfagyott a vér, moccanni sem bírt, és a szegény kis sárkányba is beleszorította a szuszt félelmében. Azokat a gyorsan pörgő eseményeket, amik ezután zajlottak, már nem nagyon tudták követni. Azt mindketten látták, hogy a sárkány kiszúrta őket. Bújhatnak akármilyen jól, akár köddé is válhatnának, a vadak, és ez esetben egy pet szaglásán azért nem tudnak kifogni.*
~Én buta. Erre is gondolnom kellett volna.~
*Ezután csak az maradt meg, hogy a sárkány eszméletlen gyorsasággal és ügyességgel kapta fel a vaddisznót, emelte a magasba, majd ejtette vissza a földre, minek okán az pixeljeire hullott szét, és eltűnt, mintha ott sem lett volna.*
~A sárkány kiszúrt minket. Semmi kétség Timidus.~
*Akarta suttogni a sárkánynak, de nem jöttek ki szavak a száján, így a mondandó gondolata között rekedt.*
~Ha egy vadkannal ilyen könnyedén végzett, akkor velünk mit fog tenni? Talán ennyi volt a játékunk? Mi leszünk a vadkan után a fenevad második trófeája?~
*Apja házában is volt pár vadásztrófea, szépen kitömött állatok, amiket persze a kislány gyűlölt, és rémálmai voltak tőle, ezért az apa hamarost meg is szabadult tőlük, de a lány rémálmaiban máig megmaradtak az üvegesen néző, mégis pislogó és mindig őt követő tekintetek. Moccanni sem mert, várta, hogy mit lép a másik. Talán nem tartja őket elég nagy vadnak, és hagyja majd futni kettejüket…. talán…*
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi12695/10100Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Kyuushiro on Szer. Május 01 2013, 08:47

//Chancery és Yuichi//

[off]Norm annyit sebez, mint én? Nem rossz!
*nem, nem gizdul a tizenhármas sebzésével Razz*[/off]

Hátradőlök a fotelban, belekortyolok az üdítőmbe, veszek a popcornból... na jó, nem teljesen ez a helyzet, de kicsire nem adunk. A lényeg, hogy kíváncsian nézem társaim harcát.
Chancery jól halad, mint vártam. Norm elvégzi helyette a munkát... felfénylik az egész pók, majd gyorsan beleharap egy vaddisznóba. Hm, volt, nincs. Ügyes, nyilván fegyverkezelésre rakott statot.
Yuichin kicsit meglepődök, ugyanis rutinos mozdulattal húzza elő a kardot. Hm, talán mégiscsak többet harcolt, mint amennyit elárult nekünk? Vagy a való életben is szerette a kardokat? Lehet, harcoltam már olyan harcművésszel, aki pusztakezes harcos a valóságban. Aztán... nekiindul.
Hm? Ez igen! Nem tudom, milyen gyors, de az biztos, hogy keményen sebességre alapozott. Egy vaddisznót nem nyír ki egy ütésből, cserébe talán gyorsabb, mint én voltam kezdőként. Ez mi lehet? Talán ilyen szélsőségesen osztotta el a pontjait? Vagy képességet használt?
-Ügyes. - mondom elismerően mindkettőjüknek, majd nyugodtan elindulok előre. Igaz, hogy a Kezdetek Erdeje nem túl erős mobsűrűség szempontjából, de van pár hely, ahol mondhatni csoportosulni szoktak ezek a rusnyaságok. Szóval most arra veszem az irányt. Nem hosszú séta, de a Kezdetek Városának kapujától érezhetően eltávolodunk. Na, itt már vannak vagy nyolcan, és éppen képződik kettő. Kardomat felemelem, és kényelmesen lesújtok az egyik disznóra, majd egy ügyes mozdulattal kikerülöm egy másik támadását. Természetesen nem akarok ölni, hiszen azt most a társaimnak kell, csak szórakozok kicsit.
-Na, itt kiszórakozhatjátok magatokat. Ne feledjétek a kellő pillanatot! - mondom, majd egy lépést hátralépek. Nem hiszem, hogy baj lenne kilenc, eléggé nagy területen elszórt disznótól, de talán én is beszállok. Később. Talán.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi871/900Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Chancery on Szer. Május 01 2013, 14:22

//Kyuushiro és Yuichi//

Yuichi ezerszer gyorsabb, mint vártam. Bár elnézve nem olyan, mint Kyuushiro volt még a városban, de nagyon közel áll hozzá. Norm visszamászik a vállamra, majd felegyenesedem a földről, nézve harmadik társunk csatáját. Kicsit felszisszenek, mikor nem sikerül neki elsőre legyőznie a disznót, de megtapsolom, mikor a dög végül ugyanolyan fénylő darabokra esik, mint az imént az enyém. Kyuushiro dicséretére megint kicsi lángra gyúl az arcom, de jól esik hallani. Tettem egy lépést, és ez olyan érzéssel tölt el, ami remélem, nem fog egyhamar kimúlni.
-Köszi. -felelem halkan és elindulok utána. Ezek után szívem szerint megpróbálnék egy erősebbet, de az agyam türelemre int; előbb szokd meg, majd utána hősködj! Ezen kívül tisztába vagyok vele, hogy a kitartásra is figyelnem kell.
Mikor meglátom a következő csapat disznót, eszembe jut valami. Egy erdőben vagyunk, fákkal körülvéve, tehát sikerülhet. Eszembe jut az első napom, miután Norm kikelt és órákon keresztül a hálója darabkáit kellett tépdesnek magamról. Eredetileg azt akartam megpróbálni, én is le tudok-e ölni egy disznót Norm nélkül, de a statjaim alapján nagyjából a felét sebezhetem annak, amit a pókom. Ám ha az történik, amire most gondolok, akkor nincs félnivalóm.

-Norm, gonoszkodj el egy kicsit azzal a disznóval, légyszíves. Csald a Halászhálódba!
Nem tudom, miért pont "Halászhálót" mondtam, de sebaj. A pók a földre ugrik, majd eltűnik a fűben. Két egymáshoz közel álló fához szalad, felmászik az egyikre, majd a lehető leggyorsabb munkába kezd. Miután végez, a két törzs között egy félreismerhetetlen háló foglal helyet a hozzá legközelebb álló disznó magasságában. Norm ezután a disznóhoz szalad és éppen annyira csípi meg, hogy az felfigyeljen rá és üldözni kezdje, egyenesen a háló felé.
Mire felfoghatná, mi történik, már késő. Beleszalad a hálóba és rémült visítással nyugtázza, hogy valami nem stimmel, nem tud továbbmenni. Jobb kezemben szorosabban fogom a Kezdő Kést és koncentrálok, a disznó felé araszolva, hogy minél közelebb legyek hozzá.
Amint a penge halvány, rózsaszínes izzásba kezd, a 'gyesznóra' támadok úgy, ahogy Yuichitól és Kyuushirotól láttam. Nem vagyok olyan gyors, hozzájuk képest talán teknősnek tűnök, az ellenfél életpontjai pedig valóban csak a sárga zónáig csökkennek le, de legalább betaláltam. A digitális sebből vígan folyik a digitális vér.
Ekkor jön az, amire nem számítottam. A háló szétesik, a disznó pedig akkorát rúg az oldalamba, hogy úgy érzem, mindjárt kiköpöm mindenem. Talán métereket is repülök, mire a fűbe esem, a fájdalom pedig (akár képzelt, akár nem) ott lüktet a találat helyén. Első pillantásom az életcsíkomra esik, de nem vesztettem sokat, Kyuushironak igaza volt. Ebbe nehezen halnánk bele.
A disznó egyenesen felém csörtet, Norm pedig hiába szalad, nem éri utol. Oldalra gurulok, hogy a dög a roham iramában továbbszaladjon és ezzel is időt nyerjek, amíg megfordul, hogy ismét támadjon. Amennyire lehet, talpra állok és folyamatosan azt ismételgetem: "Macska vagyok, macska vagyok, olyan rugalmas, mint egy cicus". Magam elé tartom a fénylő kést és várok, amíg a dög elég közel ér. Amint ez megtörténik, egy lépéssel odébb ugrok, a kést pedig a mob oldalán húzom végig. Az életcsíknak vége, a disznó pedig szertefoszlik, mint a háló.
A földre ülök és gyorsan ellenőrzöm a dolgokat. Az életcsíkomnak csak a végéből hiányzik egy kicsike, nem vészes; az ijedelmem sokkal nagyobb. Valóban feleannyit sebzek, mint Norm, tehát inkább ráhagyom a munkát és Kyuushiro tanácsát követve Életre adok majd sokat, hogy bírja az ütéseket. A hálója pedig nem bírja valami sokáig, addig legalábbis nem, mint amire számítottam; viszont harcban is tökéletesen használható. Disznó ellen, legalábbis.

-Bocs, jól vagyok! -szólok a fiúk felé mosolyogva, már amennyiben egyáltalán érdekli őket az előbbi elbaltázott produkcióm.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi8140/8500Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Május 01 2013, 16:52

//Chancery és Kyuushiro//

-Ügyes. – jóleső érzés fogott el, a dicséret hallatán. Majd indultunk is tovább. Előttem közel egy tucat vaddisznó legelészett, de nem elég közel egymáshoz, hogy minden behúzzam egyszerre ha rátámadok. Norm újra akcióba lendült, mosollyal nyugtáztam Chancery felé, és biztattam, hogy folytassa. A két legközelebb eső vaddisznót kiszemeltem magamnak, egyikük tőlem balra átlósan helyezkedik el közel nyolc méterre, míg a másik hat méterre közvetlen előttem. Pont ideális lesz tesztalanyoknak, hogy cselekszem több célponttal szemben. Visszatekintek Kyuura, hátrált egy kicsit, jó megbízik bennünk, hogy megbirkózunk a feladattal. Eltekintek Chancery irányába, ahol épp Norm egy gigantikus hálót sző, beleborzongtam. Ekkor a kardomért nyúltam, óvatosan, és lassan közelítettem a vaddisznóhoz. Kardom magam elé rántottam és lesújtáshoz készülődtem, Niji színe szürke párafelhőt adott a kard köré, és tudtam csak két támadásom van vele, a rohamom alig sikeredett többnek, mint a gyaloglás, így a vaddisznók is hamar felfigyeltek rám, mindkettő rohamra indult. Lassan eluralkodott rajtam némi pánik, így sikeresen mellé is ütöttem a vaddisznónak. Az tovább robogott mellettem, míg a másik gőzerővel száguldott felém, menteni a helyzetet alig tudtam leblokkolt végtagjaimmal, így balkézzel rácsaptam a kard pengéjére ezzel körkörös pályára állítottam a markolatgombot. Miközben felöklelt és dobott rajtam egy keveset azt sikerült elérnem, hogy mindkettőnk életerő csíkja megmozduljon. Feltekintettem, jócskán megmozdult az életerő mutatóm, de még mindig zöld színnel jelent meg. Hátam mögül újabb fordulóra indult az első vaddisznó, ezt nem hagyom neked, latba tettem kevéske sebességem, ami elégnek bizonyult, földön fekve, hátrafelé szúrtam egyenesen a vaddisznó pofájába, azonnal pixeleire robbant. Túlütöttem, csodálkoztam, a tényen és kardom fénye is kihunyt újabb két támadás csak most nem leszel velem Niji. Sikeresen bele feledkeztem a látottakba, közben a másik vaddisznó már újra nyakamon volt, próbáltam feltápászkodni, sikertelenül, ismét fellökött, életerő csíkom leesett a sárga zónába. A vaddisznó elkanyarodott, hogy újabb rohamra induljon, gondolom ez a program amit futtat, többet sebez az áldozatán. Amit pedig én kigondoltam, az rajtad vaddisznó barátocskám. Hirtelen ötlettől vezérelve, úgyis elmúlt már a béklyóm a kardomat beleszúrtam a földbe és arra használtam, hogy feltápászkodjak vele, elég közel ért már, elé sétáltam a kardomnak, és a markolatgombon fordulva egyet, átrugaszkodtam a vaddisznó háta felett, sikeresen elég erőt adtam a mutatványba így a kardomat próbálta felöklelni, de az meg sem mozdult. Jelentős sérülést okoztam neki, ugyanis kimanőverezett a kard éléből eszeveszetten, ahogy piros zónába esett az életsávja. Távolodott tőlem, és újabb rohamra készült, már fordult is meg.
- Nem várom meg míg jössz, én jövök! – Összeszedtem minden bátorságom, és rohamra indultam, lépteim most sokkalta rugalmasabban tépték a földet, kardomat felkészítettem egy alulról induló kaszabolásra. Tudtam mikor és hol kell lennie a pengének. Egy aprót balra léptem, és előrenyújtott kardom, kicsit hátrahúztam és alulsó kaszálással, lemetszettem a vaddisznó jobb mellső lábát ezzel életereje pirosról nullára fogyott és egy visítás kíséretében pixelekre bomlott.
Kardomat visszacsúsztattam a hüvelyébe és helyből térdre rogytam. Megcsináltam, örültem a ténynek, bár sárga már az életerő csíkom. legközelebb jobban kell vigyázzak és nem kell erőltetni a több célpontot, esetleg kipróbálhattam volna a ’switch’elést. Ránézek Chanceryre örömmel láttam, hogy kis kése a kezében és ő is nem régiben végezhetett a vaddisznójával. Hátra fordultam és ugyanúgy nyugodtan kotorgatta a földet a többi vaddisznó, kihívó mosollyal nyugtáztam, most ti jöttök..

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi4298/4400Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Kyuushiro on Szer. Május 01 2013, 17:17

//Chancery és Yuichi//

[off] Chancery, két apróság.
1. Ugyanolyan gyors vagy, mint a peted. Kivéve persze, ha még nem szoktad meg a sebességedet.
2. A SAO világában nincs vér.

Yuichi, ügyes mutatvány ez az átugrósdi. Meg a pengére rácsapás is. Csak kicsit (?) zavaros számomra a végrehajtása. Nem, nem (annyira) VP, csak szólok, hogy még a gondolatától is irtózz a 'csillagharcos' karakternek Very Happy [/off]

Egyre jobban élvezem ezt az egészet. Mi tagadás, nem harcolnak rosszul.
Halászháló? Milyen halászháló? Szájtátva nézem Norm képességét. Az igen, nem semmi. Használható képesség lesz a harcban is, ha kicsit gyakorolják, és növelik a hálószövés sebességét. Még az sem különösebb probléma, hogy könnyen szakad.
Mert azt, hogy nem túl strapabíró, hamar tapasztalom. Chancery hátrarepül a mob rúgásától, és csökken az életcsíkja, igaz, csak egy kicsit. A második támadásra viszont már szétpixeleződik a mob, mégsem olyan nagy falat az.
Yuichi is támadja az ellent. Viszont most más színben világít a kardja, és lassabb... ez mi? A képessége? Viszont akkor nyilván erősebb is. Hacsak nem az előző körben használta a képességét, és ez a 'sima' támadása.
De nem, rendben van. Most már egy csapás egy mob neki is, és szépen darálja őket. Ráadásul elég szépen operál a fegyverével, egyszer le is szúrja a földbe, és átugrik egy vaddisznót... hm, ezt hogy csinálta?
Szépen fogynak a rendszer által generált ellenfelek, persze távolabb azért vannak egy páran. Kicsit elgondolkodom, mi legyen. Kezdjek bele most? Á, majd kicsit később. Most olyan vidáman darálnak, hogy öröm nézni őket. Ráér később is, mikor már kicsit jobban belemelegednek a dolgokba.
Én, jó munkásember módjára, semmit nem csinálok. Ezek úgyis semmik lennének nekem, úgyhogy nem is érdemes belekezdeni. Inkább ráhagyom a szórakozást a társaimra, akik nem is haladnak rosszul. Igaz, csökkent az életcsíkjuk, sőt Yuichié sárgában van, de most már nem kell félteni őket. Úgyhogy csak állok, és nézem a további mobokat, amik röfögve rontanak a két kezdőre...

[off] Na még egy kis harcot! Olyan jó olvasni Very Happy [/off]

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi871/900Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Május 01 2013, 17:21

Parvulus és Peter

Hisame kíváncsian kezdett el újra lépkedni a bokor irányába és én már nem akartam tenni ellene semmit sem. Biztos jó oka volt rá, ha már egy disznóval is küzdött érte.
A levelek nagy részét eltűntette, pár ágat eltört, majd került előtérbe egy kicsiny test.
Egy vékony és sovány test. Kicsi volt, törékeny és egy bokorban bújt el. A csodálkozástól leesett az állam, nem tudtam mit szólni. Csak néztem és álltam mozdulatlanul.
- Egy lány.
- Egy sárkány. – szóltunk egyszerre csodálkozva.
- Milyen sárkány?
- Milyen lány? – néztünk egymásra, majd újra a bokorra, újra egymásra és újra a bokorra. És valóban, a lány ölében ott volt egy tollas állat. Tyúknak túlzás lett volna mondani, mert nem az volt, de a tollait egytől kölcsönözte, az biztos volt, ám többet nem láttam belőle.
- Egy sárkány. – hallottam örömöt a hangjába, ám túl közel akart merészkedni a lányhoz Hisame. Toltam az egész súlyommal, de még így is nehezemre esett távol tartanom.
- Hisame, állj!
- De egy sárkány!
- Lehet és nagyon szép benyomást teszel te is elsőre! – szóltam rá indulatosan és fogtam az állkapcsát, hogy engem nézzen – Megijeszted őket! – voltam határozott.
- De… de… egy sárkány.
- Ki nem fog elrepülni.
- De…
- Maradj nyugton. – engedtem el és bíztam benne, hogy nem őrül meg ismét.
A bokor felé fordultam és szólni akartam. Az első benyomás hatása félő, nem volt a legjobb, így már nem akartam semmi rosszat szólni.
- Sziasztok. Peter vagyok, ez a bestia meg Hisame. – mutattam magamra, majd a lányomra – Bocsánat, ha megijesztettünk. Nem ez lett volna a szándékunk. Ne aggódjatok, nem kell félnetek. – guggoltam le és intettem Hisameének is, hogy hajoljon le. Reméltem csak, hogy ha kisebbnek tűnnünk a szemeikben, akkor bátrabban fognak szólni – Kik vagytok és miért bújtatok el egy bokorban?

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

Kezdetek Erdeje - Page 8 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi2601/2700Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Shukaku on Szer. Május 01 2013, 18:21

/Peter & Parvulus/

*Nem… biztosan nem fogják bántani. Legalábbis a fiú nem. Azonban a sárkányáról ezt már nem biztosan mondhatja el. Mivel már nincs veszélyben, újra felveszi kifejezéstelen arcát, ami annyi éven át kisérte, és tette kifürkészhetetlenné, avagy félelmetessé a felnőttek számára. Senki, de senki nem értheti meg a fájdalmát. Nem kell félnie? Tudja egyátalán ez a fiú, hogy mi az a félelem? Átélhetett hasonló szörnyűségeket, mint ő? Biztosan nem. Előbb sem félt… legalábbis nem a haláltól. A halál csak egy velejárója ennek az egésznek, amit életnek neveznek, és nem is igazán van más lehetőség az abból való kilépésre… legalábbis eddig nem volt. Most azonban itt ez a játék, ami nyugalmat adott neki. Nem attól félt, hogy a teste meghal, ha itt megölik, hanem attól, hogy elveszik tőle az itt megtalált nyugalmat, ami mint láthatta meg is történt, hiszen a fiú megszólította. Félelem? Ugyan már… Vagy talán mégis? De ez sokkal inkább féltés, mint félelem. Most már van neki egy kis sárkánya, akit óvnia kell, és aki után ez a fenevad láthatóan érdeklődik. Nem fogja elvenni tőle, ebben biztos lehet. Felegyenesedik, egyenesen a sárkány arcába néz és kifejezéstelen arcal, vékonyka, magas kislányos, ámde szintén szenvtelen hangon szólal meg, először affelé tekintve, akitől jobban tart.*
- Igen, ő egy sárkány. És az én sárkányom.
*Kabátjával eltakarja Timidust az ölében, majd a fiúra tekint.*
-Bújkálni pedig azért bújkáltunk, mert nem akartuk, hogy megtaláljanak. Ezt ti tönkretettétek.
*Többet nem mond. Fejét leszegi, összevonja karjait, ami között Timidust szorongatja. Zárkózott, védekező testtartást vesz fel. Talán ennyi elég is lesz. Ha nem idióták, akkor ennyiből is megértik, hogy nem akar közösködni. Soha nem is akart.*
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi12695/10100Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Chancery on Szer. Május 01 2013, 21:11

//Kyuushiro és Yuichi//

[off] 2.: én azokra a piros négyzetalakú zizékre gondoltam, ami az animében is "csordogál" a sebekből Razz [/off]

Úgy döntök, egy pár másodpercig még tökéletesen jól érzem magam a földön ücsörögve. A kezdeti adrenalin-löketnek már semmi nyoma, ellenben sokkal magabiztosabbnak érzem magam. Eddig két disznó van a voksomon, Yuichi pedig háromnál tart, én legalábbis annyit láttam. Mostani harcának a végét sikerült elcsípnem (megint), de az a forgása a kardon nagyon szépen nézett ki. Mintha egy filmben élnék, olyan látvány figyelni mások csatáit.
Norm közben a fűben garázdálkodik körülöttem, Yuichi pedig úgy tűnik, már ki is szemelte következő áldozatát. Én sem szeretnék sokáig tétlenkedni, feltápászkodom a földről és mosolyogva kiáltok Yuichi felé.

-Versenyezzünk, melyikünk öl le több disznót! Eddig 2-3 a te javadra, de nem sokáig! -nevetek. Gondoltam, megadom az eddigi disznókat is, had legyen előnye, már csak azért is, mert aggódva figyelem sárgába kúszott életcsíkját. Csak nehogy vörös köd szálljon rá és veszélybe kerüljön, de szerintem ennyire csak nem fogja elveszteni a fejét. Ha mégis, én vagy Kyuushiro switchelünk vele és meg van oldva.
Szerintem ismételten kipróbálok valamit; illetve kettőt, egyszerre. Megint nem lesz veszélytelen, de már megtapasztaltam, mennyit sebez egy ilyen szörnyeteg, így nem félek már tőlük annyira, és azt is tudom, mikor kell elugrani. Ehhez viszont most két disznóra van szükségem. Elég távol esik a kettő azok közül, akiket Yuichi 'nem foglalt le', de sebaj.

-Norm, tied az. -mutatok az egyik disznó felé. -Ügyesen! Enyém a másik, de ha te végeztél, ne támadd meg. Hagyd rám. Indulj!
Norm engedelmesen neki is vág az útjának, én pedig a másik felé indulok. Nagyjából három méterre tőle megállok és ismét megszorítom a Kést, de most nem azt akarom használni elsősorban. A disznó békésen túrja a földet, mit sem sejtve, én pedig csak nézek rá mereven és olyan erősen koncentrálok, amilyen erősen csak képes vagyok rá.
Száraz leveleken sikerült. Mikor a Városba mentem, próbaképp egy elhullott papír is sikeresen áldozatnak esett. Ám mindig is foglalkoztatott, vajon mobokra is hatással van-e a dolog.
A disznó felkapja a fejét és rám néz. Nem tudom, képzelődöm-e, de mintha vibrálna körülötte a levegő, mint nyári napokon a forró aszfalt vagy a sivatag homokja felett. Ha közelebb mentem volna, talán a szőre is perzselődne, de inkább a biztosra mentem. Az életcsíkja mindenesetre kezdett lassacskán csökkenni; viszont én is rohamosan fáradok.
A dög rohamba kezd, miután szabályosan megtámadtam. Felhagyok a koncentrációval, ami olyan érzés, mintha egy cérnaszálat vágtam volna el a disznó és énközöttem. Kis terpeszbe állok és erőt gyűjtök az újabb csapáshoz, ismét kántálva magamban, hogy macska vagyok, ügyes vagyok, sikerülni fog. Ugyanúgy ugrok el a disznó elől, mint előtte, a kezem pedig magától mozdul, mikor végigszántok a Késsel az oldalán. Ez valóban könnyebb, mint hittem.
A Pirokinézissel és a Késsel együtt a vad életcsíkját a piros zónába taszítottam. Viszont, hogy őszinte legyek, nincs már sok energiám még egy mozdulatra. Vagy a Kitartás pontjaim fogytak el, vagy ennyire kimerültem a tűzcsiholástól.

-Switch Norm. -mondom teljesen önkéntelenül. Azt már nem tudom, működött-e vagy sem, a disznó figyelme elterelődött-e rólam, mert Norm (aki már jóval előbb végzett áldozatával és egy közeli fűcsomóban bújkált) már ugrott is és kivégezte a disznót, mintha ez számára csak egy sétagalopp lenne.
Elrakom a késemet és úgy érzem, mintha mérföldeket futottam volna. Élőben sem vagyok egy sportos alkat - hála annak, hogy szüleim még sportolni sem engedtek el, mondván, hogy "mégis mit képzelek én magamról, hogy ki akarok mozdulni" -, kész csoda, hogy ennyit kibírtam. Viszont még valamit megtanultam: ez a tüzes dolog szintén jó harcban. Ha jobban koncentrálok, talán még hatásosabb, ez most egyenlőre próba volt. Kyuushiro mellé araszolok, Norm vígan pattog mellettem a fűben, és lehuppanok a földre, hogy vele figyeljem Yuichi újabb megmozdulását. Oh, és persze, pihenek is egy kicsit.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi8140/8500Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Május 02 2013, 08:14

//Chancery és Kyuushiro//

[off] Igazat adok kicsit elvetettem a sulykot legalább 3 képességem hiányzik ahhoz a mozdulatsorhoz, amit ott levágtam. Viszont már tudom miket kell megvegyek, hogy teljes értékkel kihasználjam a kardot Very Happy[/off]

Jelentősen elfáradtam az előző küzdelemben, kitartásom még elég kevés ehhez. Niji két béklyója meglepett milyen hatást gyakorolhat rám. Na most kiderül, mit mutatsz magadból újra.
-Versenyezzünk, melyikünk öl le több disznót! Eddig 2-3 a te javadra, de nem sokáig! - kiáltotta Chancery, szinte nevetve.
- Úgy lesz! – harsogtam vissza, és már meg is indultam a következő vaddisznó felé, mozgás közben, előhúztam a Kezdő Kardomat, és sárgás fényben úszott körülötte.
- Háh! – tört elő belőlem a hang, és gyorsabb léptekre kapcsoltam. Vízszintes csapásra készültem, A vaddisznó is közben megindult felém. Egyetlen oldalsó húzással, a vaddisznó háta megsérült, de nem robbant apró fénylő szilánkokra, sőt valahol a sárga tartományon belülre esett csak le. Lefékeztem magam olyan gyorsan, ahogy csak tudtam. Ez pont egy switchelős helyzet, másnak adhatom a tapasztalati pontokat és egyéb esetleges jutalmakat. Nem, ezt még levadászom. A malac közben újabb támadásra indult, rohamoz, ezt most bevárom, úgyis ez az utolsó ütésem, utána ismét kikapcsol. Mikor már közelebb, mint egy méterre volt tőlem a vad, kardom magasan felemelte, kiléptem előle, és lesújtottam rá, pixeleire robbant azonnal, örültem a sikernek, és hangosan ujjongtam egyet.
- Ez annyira király! – törtem ki. – Kyuu készülj majd egy switcheléssel. Az időzítést rád bízom! –rögtön vissza is fordultam, kettő vaddisznó maradt előttünk, távolabb még van jó néhány, de ahhoz sokat kell gyalogolni. Négy-négy az állás, ha ezt le switcheltetem, tuti elbukom a versenyt, viszont így is úgyis egy döntetlen jöhetne ki hacsak nem csal, és rám uszítja Normot, hogy zavarjon meg akár kedveskedéssel, akár háló szövéssel. Jó lesz ez így. Megindulok a következő vaddisznó felé, látom Chancery is megindult a számára ötödik felé, vajon hogyan cselekszik?
Várjál kucu, jövök már, jelentősen lelassultam, így hamarabb észre is vett és felém vetődött, balról ívesen lefelé vágtam kardommal, úgy ahogy még első pillanatokban Kyuu tanította, már már rutinosan is ment, és a malac életcsíkja leesett a piros tartományba.
- Most Kyuushiro, switchelj rám! – ezek után csak a hangra vártam, és gondolatommal csak azon cselekedet körül cikáztak, hogy ha most ez egy magasabb szörny, akkor swichelés előtt tankolom tulajdonképp.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Kezdetek Erdeje - Page 8 Vo36oi4298/4400Kezdetek Erdeje - Page 8 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 31 oldal Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.