Kurama Vs Joey

Go down

default Kurama Vs Joey

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Jan. 04 2016, 19:31

Ezúttal vadásztunk Haru-val, hogy vadhúst is együnk, ne csak halat. Amíg ő készítette elő a kellékeket a főzéshez, én kergettem egy gazellát, ami az istenért se akart megállni, pedig többször is mondtam neki, hogy ha nem áll meg, s én kapom el, baj lesz! Ráadásul előnye is lett a nyomorultnak, mert mikor majdnem elkaptam, megbotlottam, s beleestem egy tóba, s mire kievickéltem a vízből, ami elég sokáig tartott, aztán meg elvesztettem a nyakamból Zerios gyűrűjét, amit megint keresni kellett, mert az az egyike szegény Zerios létezésének emlékeiből, s csak a megtalálása után indultam a gazella után, ami végül háromnegyed óra múlva meglett. Addigra lihegési szintre kifulladtam, s úgy mentem vissza Haru-hoz.
- Mi tartott eddig?
- Beleestem egy tóba, a alig tudtam kijönni, plusz majdnem elvesztettem Zerios gyűrűjét. X.X
- Ajj, miért olyan fontos neked az a vacak?
- Mert akkor láttam Zerios-t először és... utoljára.
- Ja igen... ne haragudj.
- Semmi baj.
- De ezek ellenére miért nem tudsz magadra vigyázni?
- Mert kölyök koromba nem tanultam meg eléggé Razz - ezen egy jót nevettünk, ami feldobta kicsit a hangulatot, s Harunak elég volt ahhoz, hogy mosolyogva nekiálljon a gazella feldolgozásának. Ja, mielőtt kérdeznétek, igen, megöltem szegény állatot, de igyekeztem azon, hogy minél kevesebb fájdalmat érezzen. Tényleg, a mobok érzik az ilyen fájdalmat? O.o Lehetséges ez azok után, hogy abban a küldetésben egy női mob világra hozta a gyerekét? O.o Bár arról meg az jutott eszembe, hogy egy sáska hogyan a fenébe csinált fel egy lepkét? O.O Valami hibrid program része volt, vagy mi a bánat? O.O
- Joey, ott van a közelben egy áfonyabokor, hozz már légy szíves kb fél kilót.
- Hozok! - pattantam fel ülőhelyemről áfonyát szedni, mint a maci a málnát, bár remélem, nem egy medve lesz a bokor túlsó oldalán, mert akkor én… sikítok! S megsüketül a medve!

_________________
Kurama Vs Joey Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Kurama Vs Joey Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kurama Vs Joey Vo36oi1942/2100Kurama Vs Joey 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kurama Vs Joey

Témanyitás by Kurama on Szer. Jan. 06 2016, 10:32

Mit mondhatnék eléggé élveztem a láthatatlanság örömeit. Nagyobb szintű játékosokon általában nem tudtam, úgy kiélvezni mert ugye az észlelésük rögtön vészcsipogásba kezd és már teljesen máshogy viselkednek. De ez nem mindig áll fent és vicces volt nézni néha az embereket. Jelen esetben most két fiút figyeltem akik közül az egyik tök aranyos volt. A másik se volt épp ronda de a szőke fiúk nem az eseteim. Annál viccesebb volt nézni, ahogy egy gazállával játszik és a végén ő jár teljesen pórul. Elég nehéz volt visszafojtanom a nevetésem mert azzal körülbelül fel is fedtem volna a helyzetem de ez nem történt meg. Maga a párbeszéd is érdekes volt közöttük és bár a felét nem értettem, annyit kibogoztam, hogy ez a Zerios fontos lehetett a fiú számára, ahogy az a gyűrű is.
A beszélgetésük végül azzal zárul, hogy a szőke akinek már a nevét is tudom elmegy málnáért, akkora lendülettel, hogy alig bírtam kitérni az útjából. Igen, ennyire közel voltam, hisz hamar kiderült, hogy nincs észlelés ami zavarjon, vagy legalábbis bekapcsolva nincs így attól sem kellet tartanom, hogy észrevegyék a mozgáskor fellépő esetleges hátrányokat.
Ami azt illeti alaposan végig mértem mindkettejüket, a szokásos dolgokat főként. Kristályok, erszények helyzete az övön vagy más egyéb tárgyak amik nem a tárgyraktárban pihen. De ennek felmérése inkább volt csupán reflex mint sem tényleges akció előtti felmérés. Nyilván ha lopni akarok könnyű szerrel kizsebelhetném mindkettejüket, ahogy ezt meg is tettem egy arany zsebórával korábban (kihinné, hogy valaki még itt is hord magánál ilyet). A képességemnek hála ez nem kihívás, még egy picit sem. Inkább csak követem a fiút várva, hogy nekiálljon az áfonya szedésnek és ekkor dobom be magam, megviccelve őt egy picit.
- Szia! – Köszönök rá hirtelen és szimplán megérintem a vállát. Nem nagy csíny, picit megijesztem őt és, utána nem tudom. xD Kivárom mit reagál. Persze ekkor már látható vagyok már pár másodperce, fura is lenne ha nem lennék. Azt hinné szellem vagyok. - Ezt te hagytad el? - Mutatom fel a korábban emlegetett órát.
Kurama
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Kurama Vs Joey Vo36oi112/1500Kurama Vs Joey 2yjvlht  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kurama Vs Joey

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Jan. 12 2016, 16:42

Akkor ébredtem csak rá, hogy talán nem ártana az észlelést is fejlesztenem kicsit, mikor egy lány köszönésétől és attól, hogy megérintette a vállamat úgy megijedtem áfonyaszedés közben, hogy a bokorba ugrottam. S a gyűrű megint kiesett a nyakamból, így visszavettem azt is a helyére. De ez a lány is honnan jött elő, hogy nem láttam eddig? O.O
- Szia… X.X Remélem nem ijedtél annyira meg, mint én X.X – eztán felmutatott egy arany zsebórát, kérdezve, nem-e én hagytam el. Ki hord ilyent magánál itt is? O.O
- Nem, pedig igen szép óra ^^” A nevem Joey, üdv! ^^” - jutott eszembe, hogy illene bemutatkozni, ha már így alakult. Jesszus, az áfonya! O_O Hú, nem nyomódott szét… ^^” rossz geg lett volna, ha ráülök ijedtembe, aztán magyarázkodhattam volna a többieknek a boltban meg a céhben, hogy mi az az Afrika térképe a hátsómon. Tényleg, vajon meglátszana, vagy „elpárologna”? O.o Vagy elpixeleződik a folt a ruhán? O.o Ki kell mosni azt egyáltalán? O.o Hát lehet, ha már az ember is lehet jóóóóó büdös! Ezt onnan tudom, hogy egy küldin lebuktunk, mikor lopakodni kellett volna, mert egy külditárs nagyon büdös békegalambot eresztett el, magyarul hozzájárult a virtuálisan történő globális felmelegedéshez. Ami sajnos a mobokat nem gázosította el, hanem jelezte, hogy hahó, itt vagyunk, büdösek vagyunk, s futni kellett az életünkért.
- Amúgy… mit csinálsz itt egyedül? O.o – jött a Joey hülye kérdéseinek újabb szereplője, hiszen mit csinálna az ember ott, ahol lehet vadászni? Hát vadászik, s remélhetőleg nem emberre!

_________________
Kurama Vs Joey Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Kurama Vs Joey Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kurama Vs Joey Vo36oi1942/2100Kurama Vs Joey 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kurama Vs Joey

Témanyitás by Kurama on Szer. Jan. 13 2016, 20:41

Akaratlanul is hangosan felnevetek ahogy szegény fiú a bokorban köt ki ijedtében.
- Bocsi nem akartalak ennyire megijeszteni. – Csak egy ici picit :3. – Én kurama vagyok, örülök a találkozásnak. Nem ütötted meg magad… - Nyújtom neki a kezem, hogy felsegítsem, közben rájöttem, hogy a kérdés felesleges. -  Illetve, tudom, hogy nem ütheted meg magad nagyon. – Gyorsan teszem hozzá mielőtt butának néz.
- Oh pedig azt hittem te hagytad el, de ha szeretnéd neked adom. – Nyújtom felé az órát. – Nagy hasznát nem veszem és amúgy sem tetszik a kialakítása. – Az óra mellé egy barátságos mosoly is jár, ez utóbbi mondjuk majdnem mindig jár csak úgy mellékesen. De hogy mit is keresek itt? Hát nem szeretnék hazudni neki.
- Felfedezem a területet, gyakorlom a harcot és tesztelgetem a képességeim. – Felelek a kérdésére. – Te pedig áfonyát szedsz ugye? Netán valami süteményt sütsz? Esetleg csak szimplán megkívántad? – Ami azt illeti én is így nem vagyok rest venni egy szemet a bokorról. – Egész hasonlít az íze az igazihoz, bár az mint ha ízesebb lenne. – Ezt mondjuk már korábban is tapasztaltam, hogy nem feltétlen egyeznek az ízek a valós megfelelőjükhöz. Néha csak alig észrevehető a különbség de néha igencsak szembetűnő. Belegondolva viszont aki régóta van itt és fogyasztja az itteni ételeket annak már fel sem tűnik, talán már nem is emlékszik az igazi ízére. Na de az áfonya mellet más is felkeltette az érdeklődésem nevezetesen a nyaklánc amit elrakott. Na meg amúgy alaposan végigmértem őt persze mindezt a megszokott zéró feltűnéssel.

/Nem tudom karaktereden mik vannak felszerelve és mik láthatók páncél, fegyvere kristályok, potik vagy egyéb tárgyak  az övén stb, erről majd kérnék egy kis információt. :3/
Kurama
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Kurama Vs Joey Vo36oi112/1500Kurama Vs Joey 2yjvlht  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kurama Vs Joey

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Jan. 20 2016, 16:47

//
Amik Joey-on vannak:
[T2] Nagy Rövid Kard (+3 erő +1 kitartás +10 páncél)
[T1] Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
[T1] Vas sisak (+7 páncél)
[T2] Tömény Rubin Vért (+2 speciális képesség +15 páncél)
[T2] Fém Bakancs (+4 gyorsaság +1 erő +10 páncél)
[T1] Természet Gyűrű (+1 élet)
[T2] Rubingyűrű (+3 fegyverkezelés +5 erő)
[T2] Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
"Hé, Frodó, világít a kardod."
1x Hazatérés Kristály

Amit nyakláncnak látsz (Nem felvettem, vizuális mutogatás):
[T4] Zerios Gyűrűje #4 (+10 speciális képesség, harconként egyszer a használó új tér nyitásával másodszorra lopakodhat)
"A térmanipuláció gyűrűje."
//

- Szép név ^^ - dicsérem a nevét, mert tényleg szép, még ha a büdös életben nem hallottam ilyen nevet, de lehet ez is japán név s azért. Az aggódó kérdés után, ami jól esett azért nekem annak ellenére, hogy itt tényleg nem lehet megütni magam, odaadta nekem az órát.
- Óh, köszi, nagyon kedves vagy... ^///^ - pirultam kicsit el, mert lány nem igen adott még nekem semmit, persze a női családtagokon kívül. Hogy mit keres itt? Felfedezést, harc gyakorlást és képesség tesztelést. Majd ő jött azzal a kérdéssel, hogy mit akarok csinálni az áfonyával, amiből vett egyet.
- Barátom gazellahúst csinál, s ahhoz kért áfonyát, gondolom öntetnek. ^^” - remélem nem fog szegénykém kiakadni azon, hogy megeszünk egy szegény gazellát, bár mondjuk én se eszem szívesen, mert amerikai lévén a csirkéhez meg a marhához lettem szokva, meg a disznóhoz, meg a pulykához, de semmi máshoz nem. Halat is azért eszem csak, mert szeretem s nagyon egészséges! ^^ Persze mértékkel csak, mint az alkohol. Tényleg, itt be lehet rúgni? O.o Majd ki kéne próbálnom ezt, de csak Eiji-vel, mert ha tényleg berúgunk tőle, akkor ne akarjanak megverni, mert Eiji olyankor is tud verekedni, ha igen részeg, személyes tapasztalatból mondom. Egyszer olyan részeg volt, hogy pankrátornak képzelte magát, így mikor suhancok kötöttek belé, mondjuk úgy, hogy kaptak egy kis csontváz átrendezést testen belül. Semmi komoly nem történt, csupán a lábfejük és a kézfejük csontjai helyet cseréltek egymással. Tényleg semmi komoly. Na jó, kapott Eiji ezért 3 hónap börtönbüntetést, utána 8 hónap kényszermelót, de megjegyezte a bíró, hogy csak azért ilyen „enyhe” büntetést kapott, mert csak ennyit tett velük.


Pontok felszereléssel együtt:
Élet: 18 (90 HP)
FK: 28
Erő: 30
Kitartás: 18
Gyorsaság: 29
SK: 19
Páncél: 56

_________________
Kurama Vs Joey Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Kurama Vs Joey Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kurama Vs Joey Vo36oi1942/2100Kurama Vs Joey 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kurama Vs Joey

Témanyitás by Kurama on Kedd Feb. 02 2016, 09:35

Egy igencsak széles mosolyra húzódott a szám látva, hogy a fiú mennyire elpirult az ajándékom láttán. Pedig ha tudná honnan van Razz. A gazdájának úgy sem lesz rá már szüksége, sőt abban is kételkedem, hogy feltűnt volna neki, hogy elvettem. Elég csak ránézni a menüre és láthatja mennyi az idő így jó eséllyel csak vizuális eszközként funkcionált.
- Ez nem rossz ötlet. Ha itt is úgy van mint odakint akkor a vadhúsokhoz igencsak javallott az erős fűszerezés vagy valami más intenzívebb íz ami elveszi azt a jellegzetes vad ízt. Bár áfonyamártást inkább pulyka mellé szoktak kínálni. – Szeretem az efféle ínyencségeket és a nyugati gasztronómiát – Feltételezem akkor nem japánból származtok. – Ezt persze ránézésből is meg lehet állapítani bár a szülői felmenők lényegtelenek ha mondjuk születésétől fogva japánban él és a mi kultúránkat és ételeinket szokja meg. Hmm... vajon japánon kívül is ragadtak itt emberek akik mondjuk valahogy rácsatlakoztak a szerverekre?
- Ti magatok fogtátok a gazellát? – Még szép hisz még tanúja is voltam az egész műveletnek és ami felettébb szórakoztató is volt. Hmm… ha belegondolok még mobokon kívül nem is harcoltam mással, ez a fiú nem tűnik túl veszélyesnek vagy agresszívnek talán tehetnék egy próbát.
- Nincs kedved megküzdeni velem? – Teszem is fel hirtelen a kérdést. – Még sose harcoltam lovaggal és az XP mindig jól jön, ugye? – Igyekszem minél bájosabban feltenni a kérdést, egy kis női kedvesség és gyengédség mindig könnyebben ráveszi a férfiakat arra amit akarok, néha mondjuk a lányokat is. Razz

Kurama
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Kurama Vs Joey Vo36oi112/1500Kurama Vs Joey 2yjvlht  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kurama Vs Joey

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Feb. 18 2016, 14:10

- Pontosabban csak én nem, én amerikai vagyok… ^^” - nahát, honnét jött rá? O.o – S igen, főleg hálaadáskor, de tudtommal használják szarvashúsra is, ez esetben gazellahúsra. Very Happy közben eltettem az órát, el ne hagyjam azt is, miközben megkérdezte, hogy mi fogtuk-e meg a gazellát.
- Mivel a boltban nem volt kapható, igen, mi fogtuk! ^^ - azt már nem mondom meg, hogy milyen sokáig meg szerencsétlenül tartott, mire megfogtam azt az istentelen dögöt. Még röhögött is rajtam az az állat, esküszöm! Majd hirtelen jött a hirtelen jött özönvíz, s Noé késett! Nem dehogyis, csak egy kérdés jött hirtelen, miszerint nincs-e kedvem megküzdeni vele.
- Hát… nem is tudom… - anyukám arra tanított, hogy lányokkal ne verekedjünk ugye, mert az csúnya dolog. Majd olyan bájosan mondta következő mondatát, hogy nem bírtam ellenállni a kísértésnek… akárcsak a kukoricás pizza esetében. Very Happy

- Na jó, végül is tényleg jól jön az XP… ^^ Mondd a feltételeket, mert a lányoké az elsőbbség ^^

- Joey, hol van már az áfonya? - kiáltok utána, mert már egy ideje nem jött vissza. S akkor láttam, hogy egy lánnyal beszélget. Mikor jelent az ott meg? O.o Miről beszélgetnek vajon? Úgy tűnik, nem veszélyes a lány, legalábbis az indikátor színe nem utal arra, hogy embert ölt, de manapság már ki tudja, mert azóta ki tudja, hányféle módszert találtak arra ki, hogy elszíneződés nélkül öljenek az őrültek ártatlanokat vagy egymást. Remélem nincsen ártó szándéka Joey felé, mert ahogy ismerem ezt a lükét, könnyen megbízik olyanokba is, akikben nem kéne, főleg ha lány.

_________________
Kurama Vs Joey Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Kurama Vs Joey Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kurama Vs Joey Vo36oi1942/2100Kurama Vs Joey 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kurama Vs Joey

Témanyitás by Argo on Szomb. Jún. 11 2016, 12:06

Inaktivitás miatt a küzdőteret lezárom.
Kurama jutalma 10 exp és 30 arany.
Joey jutalma 30 exp és 80 arany.

_________________
Kurama Vs Joey 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kurama Vs Joey

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.