Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Go down

default Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Jan. 04 2016, 15:24

Az Arénába nézegettem a top listát, amíg Eiji harcolt valakivel. Shukaku az első a sima egyéniben. Nahát, azt hittem ő nem szeret harcolni, legalábbis nem úgy néz ki, mint aki harcszerető lenne! O.o S milyen sok pontja van!
- Pah, tuti, hogy csal a kis takony!
- Ja! Ráadásul azt hallottam róla, ő a sárkány kisállatja. - meglepve néztem, hogy két srác szidja Shu-t ezerrel, ők is a listát nézve. Fúúú de sárgák az irigységtől! A kínaiak megirigyelnék őket!
- Tuti, hogy amikor senki se látja, még be is öltözik kutyának a "petje" kedvéért.
- Állítólag a kis csaj céhét is a gyík irányítja valójában, mert az a takonypóc is, aki „vezeti”, ugyanúgy az állatja, mint az Idomár!
- Na idefigye-- - hú de gyorsan eltűntek a nyomorultak! Olyant odacsaptam volna nekik, hogy faldíszítések lennének! Pff, felháborító, hogy mi mindent képesek mondani csak mert irigyek, s rosszul vannak, hogy egy lány jobb valamiben náluk! >/ Na mindegy, úgyis megkapják majd a magukét mástól, mondtam magamban s nézegettem tovább a listát, hátha találok ismerőst is rajta. Váá, mit keres az a köcsög Hikaru is ezen a listán?! Jéé, Chan is rajta van! De kár, hogy nem ő van Hikaru helyén, pedig jobban megérdemelné a céhvezérem azt a 4. helyet! Hé, rajta van Jun is! Very Happy Meg Asuka is! Very Happy S Atoru barátom is, ezer éve nem láttam! Very Happy Majd lehet, felkeresem, s meghívom egy pecázásra, hogy nosztalgiázzunk egy kicsikét. Smile S az egyéni hardcore-ban van RenAi! Very Happy De régen láttam őt is!
- S A MECCS GYŐZTESE EIJI, A PÖRÖLYÖS BARBÁR! - jéé, már végzett is? O.o S mióta van neki titulusa o.O

_________________
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi1942/2100Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Noxy on Hétf. Jan. 04 2016, 20:05

Mivel unatkoztam, úgy döntöttem, hogy nézegetem az arénameccseket. Egyértelmű, hogy az idegesítő kölyök, meg a sárkánya van az első helyen. Azt tudtam, hogy kicsoda, de tőlem lehet akár az istencsászár is, ugyanolyan feltörekvő és ostoba kölyök marad számomra. Nem felejtettem el neki, hogy njk-nak nézett és felborogatta a boraimat a kocsmában, mikor személyesen találkoztunk. Azután, hogy megengedtem, hogy mellém üljön, van képe belepofázni az én borozási dolgaimba. Ha lenne rá mód, jó lenne egyszer eltüntetni valamerre a dögét, és a kölyök nyomorék torkába borítani három liter Abszint, hogy megtanulja, nemcsak önmagát, hanem másokat és azoknak megviselt dolgait is tisztelni kell.
Ám most egy teljesen más mérkőzést néztem végig. Valami pörölyös egy másik harcos ellen. Eltartott egy ideig, de végül is  pörölyös nyert. Nem hiába, végül is a pörölyösre mertem fogadni, mert ahogy csapkodott... és micsoda taktikai érzetei vannak! Talán meg kéne gondolnom, hogy benevezzek az arénába, de ahhoz jól össze kéne szednem magam. Nem kell az első hely, jó lesz nekem az első tíz top vagy valami, de a jutalomért mindig is szerettem hajtani.
Mikor ennek a meccsnek vége lett, elindultam lefelé a kilátóról, hogy igyak valamit a szünet alatt. A következő harcolók egy Fion nevű állatidomár lesz egy Vortess nevű ellen. Mikor odaértem a toplistákhoz, megláttam egy ismerős arcot másik két emberrel. Nem kellett sokáig gondolkoznom, mire ráismertem a szöszire. Ki ne ismerné meg már az első bemutatkozástól kezdve? Még erősen ég bennem az a kép, mikor átrohan a vízen, felugrik egy fára és megijed egy kisegértől... értitek? Egy kisegértől!
Én mindig is a meglepetés híve voltam, így nem egyszerűen odamentem és köszöntem. Hanem egyszerűen odamentem és fürkésztem a top tízet mellettük.
- Hmm... na ja, az a rohadt kölyök az első sorban annyira égeti a szemem. A többit nem ismerem. Néhány aranyosnak tűnő fazon, egy-két picsáskodó... kár, hogy Yuichi nem egyénezett még, pedig fokat fogadnék rá, és a vadászbarátom is - mutatok a csoportos toplistára, és a szöszire vigyorgok. - Majd egyszer talán mi s fent leszünk a topon, szöszikém, addig is legyen kit szidni az első helynél, pedig sajnos volt szerencsém ezzel a vakarékkal, és elég kellemetlen. Na mizu van feléd?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi2457/2500Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Jan. 11 2016, 16:43

Jaj, de megijedtem! O.O Szerencsére nem egy rosszakaró szólalt meg hirtelen, hanem csak Noxy jelent meg mellettem a két paraszt helyére! ^^” Hát úgy tűnik nem igen kedveli ő se Shu-t. O.o Mit csinált Shu a találkozásukkor? O.o Ki akarta festeni kékre a haját? O.o Na jó, ez hülyeség, a kékre is csak azért gondoltam rózsaszín helyett, mert van egy olyan sejtésem, hogy a kék a kedvenc színe.
- Szia Noxy! Semmi különös, morgok, mert 4. hely tulaja is egy öntelt paraszt! A céhvezérem jobban megérdemelné! Ja meg idejöttem Eiji-vel, a haverommal. Az előbb nyert. Csak azt nem értem, hogy ki adta a bemondónak az ötletet, hogy Pörölyös Barbárnak hívja. XD - én biztosan nem, Eiji csak gyanúsított, de bizonyíték nélkül nem tehetem 100%-ra a voksomat rá. Az is lehet, hogy maga a Bemondó ötlete volt az egész, hogy izgalmasabbá tegye a meccseket, meg a játékosok neveit. Heh, reklámfogás, mint a valóságban, tuti. Very Happy
- Feléd mi újság? Történt veled valami nagy dolog? Ja tényleg, ezt Haru küldi! Szemnélyesen akarta volna odaadni, de sürgős dolga lett az újsága miatt ^^” - adtam oda neki egy kiváló minőségű vodkát, amit másik barátom vett neki. Pff, szerelmes lett belé, az tuti. X) Azok után is, hogy féregcsigából meg szegény Spongya Bob-ból kellett kaját csinálnia. X) S még tagadja is, de én tudom ám, mi van. X)
- Jut eszembe, kik harcolnak most? - nem lett bemondva a mostani meccs résztvevői, vagy nem hallottam, mert megijedtem. O.o Vagy csak a győzteseket mondják be, s valahogy máshogyan tudják a nézők, kik a versenyzők? O.o


A hozzászólást Joey Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 24 2016, 10:32-kor.

_________________
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi1942/2100Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Noxy on Csüt. Jan. 14 2016, 21:55

- Arénázás... mindenki mániája... de majd egyszer kipróbálom én is, hátha csak felkeveredek valahogy a toplistára - elmélkedem a Top10-eket bámulva. - Velem, semmi-semmi... szokásos vadászgatás, meg a semmittevés, mert rohadtul nincs semmi érdekes dolog mostanában, pedig jó lenne tennem valamit ez ellen.
Elfogadtam a piát és megköszöntem ezt nekik. Engem nem igazán érdekelt, kik harcolnak, az az ők meccsük, nem éppenséggel a miénk, és kedvem sincs már tovább bámulni, hogy mások harcolnak. Eddig is csak ez ment: én néztem, mások harcolnak.
Aztán eszembe jutott, hogy elfelejtettem, hogy itt a városban hol van pontosan az aréna úgyhogy meg is nyitottam a térképet... egek, előbb koboldok, most meg valami lila szutykok?!
Nem szutykok, hanem vízilovak. A térképen nagyon jól látható, hogy itt caplatnak ezek a különös dögök, amiket amúgy is normális esetben csak részegen látnék, velük mellúszásban repülő csíkos ruhás rendőrökkel és táncoló rózsaszín elefántokkal hatalmas fülekkel. De hiába nézek körül, nem látok egyet sem. Láthatatlanok volnának? Mindenütt ott vannak, pedig nincsen itt rajtam meg a játékosokon kívül semmi sem! Lila vízilovak, ember!
- Szöszi! - szóltam. - Szöszi! Ezt meg kell nézned! Vagy láthatatlanok, vagy nincsenek itt, de a térképemen lila vizilovak mászkálnak! Nem létezik, hogy ennyire bebuggolna a térképem! Pedig esküszöm, hogy tegnap nem ittam én semmit! Vagy csak a térképem is rászokott a piára, hogy lásson dolgokat?
Egyáltalán nem értettem, hogy mi történt a térképemmel, vagy itt körülöttünk. Észlelésem nem jelez semmit az égadta egy világon lila vízilovakról. Ez az MMORPG nagyon tele van meglepetésekkel. Kéne valami általános javítást csinálnom a beállítások ablakon, vagy küldeni egy reportot az adminoknak, hogy a térképem rosszalkodni kezdett.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi2457/2500Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Jan. 24 2016, 12:55

- Lila vízilovak? O.O – s esküszik, hogy nem ivott semmit! Én pedig hiába nézegettem Noxy térképét, nem láttam semmit. Lehet, mégis ivott, csak nem emlékszik rá, annyira ivott? O.o Egyáltalán milyen pia volt az, amitől elfelejtette, hogy ivott? O.o Csak nem itt van a fater Tojásos Rettenetje?! O_O
- Én nem látok semmit… biztos, hogy ott vannak? - nézek rá értetlenül, mint borjú az új kapura. Közben jött Eiji diadalittas vigyorral, majd ránézett Noxy-ra:
- Ki ez a pipi?
- Nem csirke, hanem ember! - szóltam rá viccből, amire Eiji kicsit vigyorgott, mert most fura módon elég gyorsan leesett neki a poén. Remélem Noxy azért nem sértődött be.
- Ő egy másik barátom, Noxy. ^^” Eiji, ő Noxy, Noxy ő meg Eiji. ^^ - szerencsére Eiji olyan, hogy a lányokkal szemben csak akkor agresszív, ha azok valamivel kiérdemelték, de általában akkor se emel rájuk kezet, még akkor se, mikor nagyon is megérdemelnék. Múltkor is egy csaj, akivel rövid ideig járt, állandóan, mindenért sértegette, s mikor már az apjáról mondott rondaságot, akkor is ahelyett, hogy megpofozta volna, finoman szólva elküldte a k***a anyjába, s otthagyta. Azóta nem is láttam azt a csajt… remélem nem ugrott le bánatában!
- Na Joey, hogy tetszett a diadalom?
- Biztos jó volt, mert hallottam titulust is kaptál – na ebből rájöhetett, hogy nem a meccsét figyeltem, de úgy tűnik nem mérges, mert a titulusára túlságosan is büszke volt. Tényleg, itt miért nincs ilyen titulus rendszer? Vagy magunknak találhatunk ki egyet? Húúú, de jó lenne már egy olyan! Very Happy


Amik ekkor rajtam voltak:
[T2] Nagy Rövid Kard (+3 erő +1 kitartás +10 páncél)
[T1] Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
[T1] Vas sisak (+7 páncél)
[T2] Tömény Rubin Vért (+2 speciális képesség +15 páncél)
[T2] Fém Bakancs (+4 gyorsaság +1 erő +10 páncél)
[T1] Természet Gyűrű (+1 élet)
[T2] Rubingyűrű (+3 fegyverkezelés +5 erő)
[T2] Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
"Hé, Frodó, világít a kardod."


A hozzászólást Joey Chrome összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 05 2016, 21:11-kor.

_________________
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi1942/2100Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Noxy on Szer. Feb. 03 2016, 17:22

- Öhm... semmi... - Ismét ránéztem a térképemre, mire az ismét a régi kerékvágásába visszaállt. Eltűntek a lila vizilovakat jelző pöttyök. - Bizonyára bug volt.
Kikapcsoltam a térképemet, míg rápillantottam az érkező harmadik félre, aki az imént nyerte meg a meccsét valaki ellen. Egyből már lecsirkézett. Remek, egy újabb nagyképű csajozós fickó. Egy megvető pókerarcot vágtam és ölbe tettem a kezemet.
- Talán neked is jó napot, Pörölyagyú. Meg se kérdezem, ki tanított téged az ilyen tiszteletre.
Mikor Szöszi bemutatott minket egymásnak, csak bólintottam felé, aztán a két srác elkezdett csevegni a meccsről annak ellenére is, hogy Szöszi végig se nézte Pörölyagyú meccsét.
- Mert azzal volt elfoglalva, hogy szidja a Kölyköt meg azt a másik nemtudomkicsodát a Top10-esben - forgattam a szemeimet. - A kérdés az, hogy akkor is odafigyelne-e, ha nem a haverja meccse lenne, hanem a sajátja.
Közben a következő arénázók is végeztek egymással. Kicsit gyorsabban a kelleténél. A Vortess csávó masszává verte a Fiont a bemondó szerint. Micsoda hülye nevek bizonyos játékosoknak... egyszer találkoztam egy olyan fickóval, aki depressziós volt attól, hogy be lett ide zárva. Nem is lenne azzal gond, de azt mondta, hogy a játékos neve RetkesPityu002Ügynök, és nem számított rá, hogy szinte élete végéig itt is fog ragadni, ezért sokan ki is röhögik a neve miatt és Retkesnek becézik. Szerintem úgy kell egyeseknek: mi a francnak adnak ilyen hülye neveket egymásnak? Persze láttam már rosszabbat is RetkesPityu002Ügynöknél. Az illető játékos neve Csupaszsegg volt.
Visszatérés a jelenlegi állásponthoz.
- Szóval, Szöszi, te mennyire lennél büszke egy titulusodra vagy a harci tudásodra? Mert akár meg is nézhetjük, hogy vagy-e olyan kemény, mint ahogy nem látszik a szöszi külsőd és ijedős természeted miatt.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi2457/2500Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Feb. 21 2016, 14:15

- Már megszoktam, hogy nem figyel más meccsére a lökött!
- Hé! - nem vagyok lökött! Csak egy pirinyóit… vagy még annyira sem. Majd jött Noxy mondata:
- Naná, hogy a sajátomra oda-- Mi van?? - ekkor esett le, hogy Noxy valószínűleg ki akar hívni. S tényleg!
- Hát… na jó, de fél életes legyen, jó? ^^” - nem kell nekem az, hogy mindenki előtt lemészároljanak, bár gondolom Noxy nem az a „mindenkit szeretek lekaszabolni” fajta. Mert az egy csöppet kellemetlen dolog lenne számomra. ^^”
- És öhm… vannak feltételeid? - ezt azért kérdeztem előre, mert volt olyan, hogy az ellenfelem a párbaj kezdetekor közölte a feltételeit, amik annyira voltak beteljesíthetők, mint mozdonyt tüsszenteni az Eiffel Torony tetejére a földszintről, s azokkal tutkó nyert volna, így feladtam, s elküldve melegebb éghajlatokra otthagytam a francba. Nem azért, de én nem fogok pl pusztakézzel, egy szál alsóban harcolni a képességeim nélkül, míg ő használhatja az egész felszerelését s minden képességét! Azóta azt hiszem nem is párbajozott, mert nem képes leszokni erről a feltételes marhaságáról, s senkinek nincs esélyek nélkül harcolni vele. Mondjuk nem is fejlődött a harctudása neki, hehe. >) Képzelem, hogy valamelyik ellenfele nem hagyja, hogy feltételeket szabjon, hogy akkor mit csinál. >) na  de vissza a jelenben: Eiji közölte, hogy ezt végignézi, s a nézők közé leült, hátha jót röhög majd. Meg most hogy belegondolok, már régen nem párbajoztam, s nem ártana már frissíteni a párbaji tudásomat, nehogy rozsdásabb legyen, mint a nagyfater kocsija teljes egészében. Tényleg, az még megvan, vagy azóta megette szó szerint a rozsda?

_________________
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi1942/2100Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Noxy on Kedd Márc. 01 2016, 16:56

A Szöszi majdnem beleesett a szócsapdámba, de végül leesett neki, hogy kihívtam őt egy egyszerűbb párbajra. A maga feltétele, hogy csak fél életes játék legyen, ne teljes. Pff, úgy látszik, fél egy harcoshoz sokkal méltóbb KT-ra.
- Fél életes? Kissé gyávának hangzik, hiszen a teljes életes nem jár halállal, csak az utolsó szuszig. De ha ragaszkodsz hozzá, nincs ennek akadálya. Feltételeim nincsenek
Kissé megcsóváltam a fejem, mikor  kis társaság az arénába vonul. Máshol nem is tudnánk lecsapni, csak itt. Persze amíg az igazi arénázók nem érkeznek meg, addig szórakoztatjuk a közönséget a mi egyszerű párbajunkkal. Ezzel reklámozva, milyen jó is lehet az arénázás... nekem nem túlságosan szokásom arénázni, de majd ha egyszer eljön az ideje, akkor felveszem én is a kesztyűt ezen a szent helyen, mint éles aréna-párbajozó.
Robbantak a petárdák, repültek a konfettik, lengtek a szurkolózászlót, puffantak a végtagok, felborultak a sörösüvegek, dörrentek a kamupisztolyok, harsogtak az ágyúk, sípoltak a trombiták, zendültek a dalok, kánkánoztak a pompomos lányok, sikoltoztak a fangörlök, vinnyogtak a fanboyok, pukkantak a lufik, kattantak a paparazzik fotókristálya, sikkantottak a és hullámzott a mezítelen festett mezítelen hájas pocakos szurkolótábor. Szerencsére nem így volt. Alig volt néző, de azok is azt várták, hogy igazi arénázás lesz, pedig arról szó sincs. Nem jelentkeztünk arra. Csak sima fél életes párbajt kapna az igazi aréna helyett.
Mondjuk belepasszolna még egy kis ritmusos tapsolás, dörömbölés és "We were rock you" szám is.
Kiálltam a kis párbaj helyszínére, és felkészültem a harcra Szöszi ellen. Időkkel ezelőtt, egy hóviharos napon mondta nekem a kis Vöröske, hogy ha belépünk az arénába, akkor automatikusan szabad harcra váltunk át az ellenfelemmel, nem kell elküldeni a kihívás ablakát. Ebben az egyben igaza is volt.
- Hajrá, fekete ruhás lány! - hallatszott a nézőtérről egy lelkes szurkoló hangja. Egy kövér, pattanásos, szemüveges csóri lengette pici zászlócskáját, közben boldogan vigyorgott fogszabályzós fogaival.
- Tied a kezdés, Szöszi - szóltam ellenfelemnek. - Csak semmi lovagiasság meg "hölgyeké az elsőbbség" duma.
- Jó, csak essetek már túl rajta, mert a helyet foglaljátok az arénásoktól - legyintett unottan egy néző.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi2457/2500Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Márc. 15 2016, 10:14

//gondolom rajtad ekkor csak az Igazság Rúnája nem volt, jól tippelek? ^^" Ja igen, akkori statjaimat kiírom neked, mert közben ugye szintet is léptem, de pls szólj, ha engeded a friss felszerelés és statok használatát Smile//
Statok ekkor cuccal együtt:
Élet: 18 (90 HP)
FK: 28
Erő: 30
Kitartás: 18
Gyorsaság: 29
SK: 19
Páncél: 56

- Hála istennek! - sóhajtottam fel, mikor mondta, neki nincsenek feltételei – nehogy félreértsd, volt egy ellenfelem, aki úgy akart nyerni, hogy még a gatya színt is megszabta, de persze úgy gondolta, rá nem vonatkoznak a saját feltételei. Most képzeld el, hogy mennyi esélye lenne nekem úgy, hogy nem használhatom a fegyverem, a képességeimet, tárgyakat, nem lehet rajtam páncél, s rajta meg minden lehetett, s mindent használhatott! - közben bementünk a küzdőtérre, vagy mi a neve, ahol küldeni akartam már, mikor látom, hogy nem kell, mert már elindult. Nahát, erről nem is tudtam. O.o Szegény Noxy-nak míg egy ronda kockafej szurkolt, azt remélve, hogy ellenfelemnek na pont ő kell (FÚJ!), valaki beszólt, hogy siessünk, mert foglaljuk a helyet az arénásoktól.
- Ne akard, hogy oda menjek, csíra! - fenyegetőzött egyből Eiji, mert bizony ő is hallotta. Ja, meg én kezdek! Mondanám, hogy oké kezdjük, de ehelyett sunyi módon megpróbáltam a Rovar Raj képességemet használva rá küldeni az azóta nem jöttem rá, milyen fajtájú rovar rajt, s amíg azzal van elfoglalva, hogy elcsapkodja a képéből, megrohamoztam, s megpróbáltam a kardommal belé vágni valahol, ahol elértem, ja meg megkíséreltem kivédeni a támadásait a pajszommal. Remélem valamelyik sikerülni fog, mert hogy őszinte legyek, párbajokban pocsék vagyok, mert inkább a küldetésekre meg a mobok elleni harcra orientálódtam. Plusz azok megutáltatták velem a PVP-t, akik abban lelik az örömüket, hogy nagy szinten állandóan leölik a dicsőségpontokért a kisebbeket, s nem hagyják őket fejlődni, nehogy már véletlenül esélyük lenne legyőzni őket. Még úgy is, hogy bevezették, hogy a nagy szintkülönbség esetén le is legyen vonva a dicsőségpont.


//amit tudnod kell a rajról: 15 Hp-val rendelkezik, s ha nem csapod le gyorsan, minden sikeres dobásnál (12-es kockánál 6 vagy afölött), a HP-d 10%-át veszik le//


A hozzászólást Joey Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 15 2016, 10:15-kor.

_________________
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi1942/2100Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 15 2016, 10:14

The member 'Joey Chrome' has done the following action : Kockadobás


'12-es dobókocka' :
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 4670868183_994e9ebc70_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Noxy on Kedd Ápr. 05 2016, 19:40

Jelenlegi 24-es szintű felszerelkezéssel:
Élet: 22 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+30)
Erő: 25 (+28)
Kitartás: 14 (+5)
Gyorsaság: 30 (+17)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +45

Eltekintve attól, hogy a tömeg legszívesebben igazi arénaharcot látna ahelyett, hogy én mérem össze erőimet Szöszivel, vártam, hogy mi lesz már. Nem értem, mi volt az a vita egy még ártalmatlanabb beszólás miatt, de ami engem illet, engem nem igazán érdekel, hogy problémáznak-e miattunk a jobb programokat is látott nézők vagy sem. Én hívtam ki Szöszit egy baráti fél életes (meh...) párbajra, úgyhogy most itt vagyunk, és csak azért is felmérjük egymás erejét.
De nem szóltam egy szót sem, elleszünk itt a következő aréna meccsig. Csak a figyelmem ráterelődött kis ellenfelemre, akinek megadtam a támadás első jogát. Sajnos a Szöszike nem éppenséggel úgy kezdett, ahogy kellett volna, helyette a pajzsából rámszabadíította egy rajnyi kis csatlóst, hogy ők kezdjék meg helyette az első lépést.
- Mi a jó édes... - majdnem mondtam utána még valamit, úgy csapkodtam le a hülye bogarakat, amiket ugyan ki tudtam vonni a forgalomból, de így nem tudtam kikerülni az utolsó pillanatban sem az ütést, amit Szöszitől kaptam. Ha úgy nézzük, a kardjának a lapos része szép kis pofont lekevert a képemre, mintha Bud Spencer vágott volna oda. Auu, ez biztos fájhatott...! Na igen, ha lenne fájdalomérzet, ezt biztos megéreztem volna.
A közönség nagy része nevetett rajtunk, de biztos vagyok benne, hogy rajtam. Az egyetlen szurkolóm mérgesen beordított.
- Csalás! Harcolj tisztességesen, ahogy kell, ne a rohadt bogaraiddal játszadozz!
Az ellenszurkolók mind hatalmas tapssal jutalmazták ellenfelemet. Megtöröltem a képemet, ahova kaptam az ütést, majd a rajtam röhögő közönségre néztem, majd Szöszire, aki nyílván elégedett volt a nem túl fair kezdéssel.
- Nem rossz... mármint figyelemelterelésnek. Nem díjaznám, ha egy barátias és tisztességes küzdelemben, például ami közöttünk zajlik, ilyen módon kibabrálsz velem már az elején. Vörös játékosok szokása.
Most rajtam volt a sor, hogy megmutassam az egyik képességemet. Némi erőgyűjtés után sikerült megidéznem a Sötétszárnyat, magyarul egy nagy fekete szárny sötétlila foszforeszkálással. Csatában ugyan repülni nem tudok vele, de ilyenkor támadás során szépen meg tudom legyinteni ellenfelemet.

Noxy (24. szint): 100/100 HP, 15 páncél, 47/95 CSP
Joey (20. szint): 90/90 HP, 56 páncél, 50/90 CSP

//Innentől kezdve a következő két körig +15 sebzéssel tudok támadni rendes támadással egyetemben 20-30 szint közötti pontban, ahogy a képességem előírja Very Happy//

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi2457/2500Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Május 21 2016, 12:30

//Noxia (Sebzés: 53, támadás elvétése 1 ÉS halál dobása, minden más esetben talál, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Joey (Sebzés: 30, támadáshoz 4 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)//

- Ne szójjá be, zsírkocka, mert megfejellek, mint sellő a korallzátonyt! - ugrott a védelmemre Eiji, mikor meghalotta a dagadék bekiabálását.
- Oops, bocsi, szokás hatalma. ^^” - kértem elnézést, mert igazából tényleg nem volt arról szó, hogy képességet is használunk, majd ő is megmutatta az egyik képességét, mire azt mondtam, hogy:
- Azta!
- Hé, te miért használhatod a képességeidet, ha ő nem, te ocsmányság?! - kiabált be valami kölyök, akinek a csaja azért rondább volt.
- Ne szójjá be, mert úgy felrúglak, hogy mire leérsz, kimegy a ruhád a divatból!
- Nyughass, nem te harcolsz! - a kis hülye miatt pont nem figyeltem, s CSATT! Akkorát odacsapott nekem, hogy még úgy is éreztem, hogy nincs fájdalom! S repült a páncélom is el a mennyekben!
- Azt a rohadt…! - így gyorsan kikapok, ha nem figyelek! Pajzs hiányába nem tudtam semmit magam elé tartani, szóval, kamikaze módjára, mire vélhetően kikapok rendesen, mert velem ellentétben Noxy biztos farmolt meg küldetésezett rendesen, oldalról próbáltam logikus módon az oldalába döfni a kardomat, hátha lesz egy kritikus találatom. Tényleg, van itt olyan? O.o Közben persze Eiji s aki beszólt Noxy-nak, elkezdett a nézőtéren beszólogatni egymásnak, majd kitört köztük a verekedés, de még a srác csaja is beszállt a verekedésbe! O.O A végén jött három nagydarab biztonságinak kinéző alak, s kivágták őket, mint macskát, hogy végezze el a dolgát! Nem is tudtam, hogy vannak itt biztonságiak. O.o  De most komolyan, miért egy kibeszélő show jutott most az eszemben? O.o


78/90 HP, 0 páncél, 29/90 CSP (ha jól számoltam)

_________________
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D Vo36oi1942/2100Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 21 2016, 12:30

The member 'Joey Chrome' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Argo on Szer. Júl. 13 2016, 19:16

Inaktivitás miatt a párbajt lezárom, jutalmatok 40 exp és 110 arany.

_________________
Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Noxy Versus Joey, azaz a Halálmadár Vs a legbátrabb lovag :D

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.