[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Ápr. 12, 2013 1:31 pm

Nagyon nem tetszett ez az egész. Az itt lévő csapatból egyedül a sztárfiúcska volt az, akiben nem nagyon akarództam megbízni. Viszonylag visszafogottnak tűnt egy pillanatig, mikor csókot nyomott Kana ajkára. Nah, ettől bedurrant az idegzetem, azonban hajlandó voltam eltűrni a dolgot, mert nem a balhézásért vagyunk itt, valamint még nem is volt meg velem és Kanával az, ami miatt hangosan is kijelenthetném a felháborodásomat, így a modorra csupán egy visszacsípést kap válaszul.
-Én meg úgy látom, hogy a sztároknak kifacsart egy élete lehet, ha minden nőt már az első másfél percen csókkal illetnek.
Aztán valahogy csak-csak döcögött a beszélgetés, de az a viszkető pont a hátamon, még mindig nem múlt el. Figyeltem ki az ablakon, csak haladó emberek, aztán szétszórtam figyelmem. A hallásomat a társaságunkra állítottam, szemeimmel pedig kutattam tovább a fogadót. Megpillantottam egy piros indikátoros csajt, aki dohányzott. Kicsit kijjebb toltam a székemet ülő helyzetben, hogy azonnal tudjak ugorni, de még valamire vártam. Valami pluszot azon kívül, hogy ránk néz, hogy figyel-e minket, vagy csak a csoportosulás vonzotta a tekintetét pár pillanatra. Azonban pár ember eltakarta, ekkor már robbantam is volna ki a helyemről, de félig felállva megálltam, mikor láttam, hogy már el is tűnt. Bosszúsan ültem vissza a helyemre, s kérdésre, hogy mi volt ez, csak ingattam a fejemet, s egy hanyag "semmi"-vel válaszoltam. Nem tűnhetett el csak úgy nyomtalanul, így tovább kutattam a helységet. Meg is láttam egy másik csuklyást, s ez zavaró volt. Egy ilyen helyen nem szokás csuklyát viselni, mert csak feltűnőbb lesz tőle az ember, kivéve, ha valaki(k) elől el akarja rejteni a személyét. Az indikátora zöld, egy fokkal kevésbé zavaró, mint az iménti. Rajta tartom a szememet egy fél percig, majd mikor már ledőlt, s nem mozdul úgy döntöttem egyelőre hanyagolom. Ekkor tolnak a híresség orra elé egy papírt, de ezt is csak a koppintásra veszem észre, hisz vele nem akartam törődni. Ugyan nem volt már a fejébe húzva a csuklya, de vörös indikátoros volt, és ott volt rajta a ruhadarab, ráadásul nő, ahogy az iménti, aki figyelt minket. Ilyen emberből nincs tömeggyártás, szóval 90%os biztonsággal mondhattam, hogy ő volt az. Valahogy nem tetszett az egész jelenet. Ugráltatja Keitát, de a legzavaróbb az volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy a jópofa szívatás, vagy a csicska hopp. Ez utóbbi roppant kellemetlen csapdaszagot árasztott. Egy szegény zöld indikátoros segítséget kér, aztán egy szép csapda kellős közepén azt mondják neki, hogy jól van elvégezted a dolgodat elmehetsz. Ekkor döntöttem úgy, hogy ideje belekezdeni az elbeszélgetésbe.
-RenAi, nem kell emiatt aggódnod. Remélhetőleg halál nélkül fog lerendeződni a dolog, de ha arra kerül a sor, akkor bármi áron meg fogom védeni azokat, akiket kedvelek, legyen az áruló, vagy azok akikkel szembe kell néznünk, ha a szükség úgy kívánja nem fogja élve megúszni.- Néztem közben Keitára, s az állítólagos Griseldára, majd folytattam. -Nem tudom, hogy pontosan mi folyik itt, de miután végighallgattatok, remélem válaszoltok, ahogy arra is Griselda, hogy miért kellett minket kifigyelni, mielőtt idejöttél. Szintúgy érdekelne, hogy ha Keita egész csapatát kiiktatták, akkor te hogy kerülsz a képbe, s az indikátorodról is szívesen meghallgatnám a rövid összefoglalót, hisz tudtommal csak zöld játékosok megöléséért kaphatod. Egy szó, mint száz, szerintem megérdemlünk minden információt. Meglehetősen kevéssel nem biztos, hogy megérné a kockázat vállalás, ahogy Mirika mondta.
Ismét sikerült megmutatnom a dumálókámat, de véleményem szerint jó arányt alkot a szöveg és információ arány, hiába mondják rá, hogy csak fecsegek. Amint végeztem a beszéddel, mely közben a tekintetemet az úgynevezett "barátaink"-nak intéztem újra körbelesek, s most már megosztva figyelek rájuk, s a környékünkre is. Azért nem hanyagolom el őket, hogy lássam az arckifejezésüket, esetleges testbeszédüket, de nem kockáztatom meg, hogy elmulasszak egy lehetőséget, hogy elkapjunk valakit, aki utánunk kémkedik, már ha felkínálkozik ez az eshetőség.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 Vo36oi10/1200[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Ápr. 15, 2013 1:53 am

Egyetértően bólogatok RenAi szavait hallva, én is képtelen lennék kioltani egy ember életét, még akkor is, ha piros indikátoros. Távol áll a birka türelmemtől az állatias agresszió, s úgy vélem, mindenre van humánusabb megoldás. Ha már a játék ezen kezdeti stádiumában is vannak bűnözők, s olyanok, akik másokat meggyilkolnak, akkor igen hamar szükségessé válik börtön kialakítása a kezdetek városában. Figyelmem közben a féltékeny Kota által kreált jelenetről az idegen sztárocskára terelődik, jobban mondva a petjére. Gyönyörű állat, de ki látott már főnixet forrócsokit inni? Na jó, kezdjük ott, hogy ki látott már főnixet. Mindenesetre érdekes jelenség, s meg is kívántam ennek hatására az édes italt.
Keita elbeszélése alapján nem lettünk sokkal okosabbak, csak annyira, hogy hat jól felszerelt harcossal van dolgunk, ami nem túl megnyugtató tény, viszont lehetne sokkal vészesebb is. Eredetileg heten voltak, s ahogy betoppan egy váratlan idegen, valami azt súgja, hogy ő intézte el az egyiket, legalább is a vörös indikátorból és az elmondásai alapján erre tudok következtetni. Továbbra is a mellkasom előtt összefont karokkal állok, élvezve Violeta közelségét, ugyanakkor ez a Griselda és a bevonulója, meg ahogy bánik azzal a nyámnyila Keitával, csöppet sem tetszik. De inkább csöndben maradok és hagyom, hogy Mirikáék intézkedjenek. Én azt se bánom, ha már ma indulunk felderíteni az ellenséges céhet, de jó lenne, ha A pontból elindulnánk B-be, mert kezd fájni a lábam a sok állástól. Jah nem, nem tud fájni a lábam. Akkor viszont ideje bevágni azt a forrócsokit, s fülelve a beszélgetésre is, ellopózok két italért, hogy az egyikkel meglephessem Violetát, a másikkal meg természetesen magamat. Egy dolog biztos, a céhtársaim által feltett kérdésekre én is nagyon szeretném tudni a válaszokat.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 Vo36oi10/5000[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás

Témanyitás by Sachi on Szer. Ápr. 17, 2013 9:44 pm

//Elnézést, Kota... az elején pirosat akartam írni, csak valahogyan zöld lett belőle o.o szóval, végig piros volt! Még egyszer elnézést. Aki nem írt, előbb ők írjanak és dupla hosszú posztoz, Hoku ellenben a lista végére csusszan. Határidő fejenként három nap//

Griselda kapta Kotarou kérdését, s úgy tűnt torokköszörüléséből ítélve hogy talán Kanáét is magára készült vállalni, Keitat pedig már egyébként is felszólította a vagy hallgatás, vagy egyenes beszéd választásra, s úgy festett most az előbbi lehetőség mellett döntött a fiú
- Azt hiszem hogy megspórolnám az időt, ha összefoglalnám az egész dolgot... egy részét legalábbis! - szólalt fel egy éppen elővett cigarettával játszadozva. De nem gyújtott rá, inkább lekapta lábait onnan ahol voltak és komótosan rákönyökölt a társaság asztalára, aztán... furcsamód ledobta azt a laza arckifejezését arcáról, s egy sokkal visszafogottabbra cserélte le. Valami nem igazán lehetett rendjén, talán a megfelelő szavakat gyűjtögette össze míg végül megszólalt, hangja és mosolya mint akinek máshol jártak éppen a gondolatai

[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 Forforum7
- Néhány játékosnak kevésbé szent a másik élete, mint ahogy a többinek - kezdte bele, most ő nem sietett - Ez a csapat helyrehozhatatlan kárt okozott nekem, a legkevesebb tehát az volt hogy utánuk járjak kideríteni hogy miben mesterkedtek. És mit találtam Illfang kazamatájában? Egy játékos csapatot akiket egyszerűen szétvertek éppen! - nem tartott szünetet, de megemlítendő hogy Keita arca kissé mintha lassan elzöldült volna - Nem akartam annyiban hagyni a dolgot, az egyik még zöld íjászuk éppen ott bámészkodott előttem és mintha készült volna valamire. Nem volt kedvem kikerülni és megvárni hogy hátba lőjön, ezért ha már nem vett észre, én szúrtam őt hátba... - most tartott szünetet, a haját igazította meg, igaz lassan kezdett régi szóhasználata is vissza-visszatérni - Ezért lettem vörös, a kölyök pedig elég dühödten harcolt hogy majdnem lecsapjon egyet jó maga is, de inkább kiráncigáltam onnan. Elbánhattam volna talán a bagázzsal, tartoztam is nekik ennyivel de akkor rá nem tudtam volna vigyázni. Ez volt a legkevesebb amiért a barátaihoz már nem érkeztem időben. Biztonságba érve már menni is akart vissza, ez van ha valaki magához tér a sokkból... de akkor azt mondtam neki, rendben, de csak okosan kölyök! Befogtam egy kis segélykérésre, én pedig elmentem folytatni amit elkezdtem, így csíptem nyakon egyiküket amint biztosan valami rosszban sántikált és lám, képes volt kinyögni hogy mit terveznek ma hajnalban. Sajnos elkövette a hibát hogy megpróbált eltenni láb alól... és még egyet, hogy nem írt előtte üzenetet a barátainak. Ennek alig néhány órája, így azt hiszem kölyök felesleges volt az információ a Besúgótól, kár a pénzért...
Keita egy kicsit már összeszedte magát, még arra is elegendően hogy belevágjon a nő szavába, már ha az mondani szándékozott egyáltalán még valamit
- Mit terveznek ma hajnalban?! - kérdezte feszülten
- Ó, hogy az? - dőlt hátra székében, s felnézett a plafonra - Hamis találkájuk van néhány játékossal, természetesen a Kezdetek Erdejében... hogy lehet valaki ennyire naiv, a találkozókat fogadókban szokás errefelé tartani... úgy gondoltam, ha már láthatóan sikerült összeverbuválni egy csapatot, kimehetnénk és borsot törhetnénk az orruk alá. Talán még valamelyik főnöküket is sikerülne elkapni...
- Akkor mire várunk?! - szedte össze magát Keita, s felállt a székéből - Kezdhette volna akár ezzel is rögtön, ki tudja nem e csaptak le már azokra a szerencsétlenekre!?
- Én! - csapott rá tenyerével az asztalra, a cigarettát pedig elhajította - Van két óránk még hátra, elég idő ahhoz hogy ne kelljen némelyeknek üres gyomorral nekiveselkednie! - egy pillanatra elhallgatott, s lassan ő is felkelt - Én viszont már ezen túl vagyok. Ha van még itt akinek tejfeles a szája vagy éhezik, itt marad veled, maximum fél óra! Nekem még van egy gyors elintéznivalóm az üggyel kapcsolatban, s aki nem retteg attól hogy valaki véletlenül meghalhat a kezétől, velem jöhet, mert mi leszünk majd akik nekiesünk azoknak az őrülteknek, míg a kölyök csapata a leendő áldozatok védelmére koncentrál majd! Feltéve, ha nincsen senki ellenére sem a terv? A terv további részleteit majd üzenetben részletezi az én csapatom, miután felmértük a terepet... nos akkor, ellenvetés? Ki az aki velem jön?
Komoran, határozottan nézett végig a jelenlevőkön, még a közelben bámészkodókra is noha onnan nem úgy tűnt mintha lett volna jelentkező... vagy mégis?

_________________
[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 161
Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
Sachi
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 Vo36oi10/10[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás

Témanyitás by Mirika on Kedd Ápr. 23, 2013 9:26 pm

Zavaros volt az egész. Nehezen sikerült összerakni a lényeget ebből a sok rizsából, amit a piros indikátoros lenyomott. Nem tűnt olyan vészesnek a csaj, de nekem akkor se tetszett a képe, meg az a nagyképű hozzáállása. Ha olyan jól el tudott volna bánni velük, akkor mi mire kellünk neki? Hogyne, borsot törni az orruk alá... Azért ahogy arról beszélt, mit tett, elég ijesztővé vált. Az a kis íjász csaj pár hete még tök poén is volt, de ez a Griselda olyan könnyen beszélt két gyilkosságról - már ha jól értettem, hogy elintézett még egyet -, mint a pénteki buliról.
- Oké, hadd kérjünk öt percet, amíg megbeszéljük magunk között a dolgokat - szólaltam meg végül, és fel is mutattam a kezem, jelezve rajta az ötöst, majd a bandát odébb tereltem a beltér legtávolabbi sarkába, és leültem ott. Néhány pillanatig csendben maradtam, egyenként ránéztem Kotára, Renre, Anatra, Viora, mindenkire. Látni akartam mit szólnak ehhez a történethez, mielőtt előhozakodtam volna a saját verziómmal.
- Nekem ez bűzlik. A levél azt emlegette, hogy ez a csoportosulás már több céhet megtámadott, elpusztított. Erre fel a csaj arról hadovált, hogy az íjászuk meg zöld volt. Ráadásul engem kirázott a hideg, ahogy beszélt erről az egészről. Ez egy gyilkos, és most arra buzdít minket, hogy tartsunk vele. Szerintem csapda, és Keita a kis szerencsétlen csali, akit majd jól megsajnálunk, és egy óvatlan pillanatban majd hátba támadnak minket és nem mi ütünk rajtuk, hanem fordítva. Részemről felejtős. Szerintetek? - fejeztem ki aggályaimat. Nem tetszett ez az egész. Eszem ágában sem volt effajta veszélynek kitenni senkit sem a céhből, de még csak ahhoz sem fűlt a fogam, hogy bárkit Griselda mellé engedjek és "véletlenül" gyilkossá váljon.
- Ha azt mondjátok, segítsünk így is, akkor én Keitával tartok, elvégre support vagyok vagy mi. - említettem meg, hogy ne tököljünk itt többet, de most a fő az volt, hogy eldöntsük, egyáltalán velük tartsunk-e, nem az, hogy ki kivel menjen.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 Vo36oi526/600[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Ápr. 27, 2013 11:41 am

Hátba szúrta. Griselda megölt egy játékost és ezért piros lett az indikátora. Szóval ez így működik, ha valaki gyilkossá válik, vörös lesz az indikátora, mint a moboknak. Ez valami csökevényes barbár módszer, még ha a támadója is volt az az íjász, ráadásul lesből támadott meg egy zöld indikátorost, akit lehet sose vitt volna rá a lélek, hogy gyilkoljon. Ez botrányos! Mi ez az önkényes igazságszolgáltatás? Nem sok híja van, hogy a szavak kirobbanjanak belőlem és leoltsam ezt a fellengzős vadasszonyt, de végül sikerül türtőztetnem magam. Nem akarom szégyenbe hozni a céhvezéremet. A nő további mondandójára képtelen vagyok figyelni, talán jobb is, hogy félrevonulok, mert csak epés megjegyzések szöknének ki számon.
Mikor Griselde befejezte a mondandóját és felvetette az ötletet, hogy vele is tarthatunk, fintorba torzult az arcom. Mirika kér 5 percet, hogy konzultálhassunk magunk között, de minden tiszteletem ellenére: nem fog tudni meggyőzni arról, hogy támogassam ezt a nőt. Szerencsére nem is teszi, neki is bűzlenek az elhangzottak.
- Jól látod, szerintem is csapda. Egy gyilkos szavait pedig nem fogom elhinni, túl sok a beszéd, a körítés, az önajnározás. Az egyetlen dolog, amire valamit is adok vele kapcsolatban, az az indikátora. Én nem vagyok hajlandó egy gyilkos kénye kedve szerint pattogni. Botorság volt idejönnünk és a céhtagok épségét kockáztatni ennek a nőnek a passziója és bosszúja végett. nem erről volt szó. Nem lennék meglepődve, ha nem is lenne veszélyben senki és tényleg csak csali volt a levél tartalma arra, hogy tőrbe csaljanak és leamortizálják az egyik legnagyobb céhet, az Angelic Voiceot. Szépen besétáltunk a kelepcébe, de innentől kezdve nem óhajtok részt venni a játszadozásaiban és nem hagyom, hogy Violetának baja eshessen. - Mondandóm után tekintetemmel Keitát keresem, a továbbiakban azzal foglalatoskodom, amíg a többiek dűlőre jutnak, hogy kifürkésszem a férfi viselkedését. Van-e bármilyen árulkodó jel, ami arra utal, hogy ő is csak egy színjáték kelléke, vagy ő maga is vastagon benne van.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 Vo36oi10/5000[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Május 11, 2013 11:56 pm

A fene se gondolta volna, hogy kapásból összefutok itt egy rajongóval, ráadásul nem is akármilyennel. Ízig-vérig fangirl a csaj, ez látszik a reakcióiból is, már adok is neki egy autógrammot, szerencse, hogy ilyen esetekre is fel vagyok készülve. Igaz, itt nem vagyok akkora sztár, mint az eredeti, valós, általam sokkal jobban szeretett világban, de attól még híresség vagyok, nem is akármilyen, ezt az előttem lévő lányka meg is mondhatja.
- Rendben van pici szívem- mondom mosolyogva neki, majd lassan eltávolodik, mert egy borzocska rontja itt a légkőrt meg a hangulatot. Nem baj, majd mikor kettesben leszünk akkor mutatok neki pár dolgot :F nagyon jó dolgokat, bizony ám. Ezek után figyelek a Keita nevű srácra, bár annyira nem érdekel a mondandója, a csini kiscsaj megjelenése miatt, azért ha már én kezdtem el faggatni, megteszem, egy minimálisan legalábbis. Elég sokan gyűltünk itt össze, és alig ismertem közülük párat, ismerek én egyáltalán itt valakit?? Hmmmm.. mindegy, ha ismernek, majd szólnak, mint az előbbi csaj, nem izgat annyira. A beszélgetésekből, kérdés sorozatokból kimaradok, csak hallgatok és vizslatok jobbra-ballra, mindenféle szépségek után kutatva és jól felmérve őket rangsorolom. Hát mit ne mondjak, akad itt pár lányka, aki elmenne egy, vagy akár több menetre is, lassan ideje akcióba lépnem :F Szal ezek iten beszélgetnek és közben arra leszek figyelmes, hogy valaki papírlapot csúsztat az asztalkámra. Regi és érdekesen néz és ebben nagy szerepet játszik az a vörös indikátor. Végülis nőből van és nem is tartozik a csúnya, középkorú nők közé, egy autogramot minden rajongóm megérdemel, főleg Aincradban, mert itt is felismernek, ezt nagyra értékelem.
- Kinek lesz?- kérdezem mosolyogva és, mikor megkapom a választ, vagyis a nevét odaírom a nevem mellé és megspékelem még egy szívecskével is a jobb hatás eléréséért. Ezután ejtve is lettem, hát szép, mondhatom, hát így kell viselkedni egy idollal? Ez tök tréééééé… haza akarok mennniiiiii Sad Nem fekszik nekem ez a világ, túl nehéz itt élni. Nagyot kortyolok a kakaómból és figyelem, ahogy a nő Keita-val beszél. Hát nem egyszer kap el a nevetés a szövege hallatán. Nagyon rászállt a fiúra, ő meg hagyja magát. Mint a suliban, mikor a rövid eszű baromarcúak terrorizálják a kis vézna, gyenge strébereket.. hehe…. ez marha vicces. Az alkalmi rajongóm neve Griselda és a kasztja lovag, az Indikátora meg vörös. Érdekes párosítás, vajon hogy hozta ezt össze? Áh, mindegy, jobb, ha nem foglalkozok vele. Egyes szinten gáz az élet, gyengék vagyunk a sztárság ellenére, az nem ad erőt, max önbizalmat, amiből nekem amúgy sincs hiány. Hallgatva a történetét, kicsit elálmosodok, nem egy nagy mesemondó, az tuti. Több sebből vérzik a magyarázat, amit indikátorának színére ad, kicsit gyanússá is teszi számomra, nah, nem mintha nem lenne elég ehhez az a vörös izé a feje felett. Griselda meg csak beszél, beszél és beszél, kajak elunom az életem, már alig figyelek rá, mert a story nekem nem bejövős. Az, meg hogy vele menjek másokat bedarálni, hát szerintem vicc, talán rátudna venni valamivel, de csak így, szavakkal…. áh, semmi esélye. A nem túl magas lányka, aki nem utolsó sorban hatalmas rajongóm félre hív minket és tök logikus dolgokat mond a mérete ellenére… Hmmmm.. különös, aszittem az agy mérete egyenesen arányos a test méretével is… legalábbis a nők esetében.
- Nekem is gyanús ez az egész, szívesen kihagynám…. – mondom le a véleményem röviden és tömören, itt valami nem pálya.


//Pótolva az uccsó kettő//

_________________
[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 Vo36oi6382/6500[Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás - Page 2 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 18, 2013 4:54 pm

A küldetést kérésre lezárom. Eltérek a hagyományos jutalmazástól, a küldetés hosszára tekintve, tehát körönként 5 exp helyett körönként 10 exp lesz, plusz még a minőségi posztok miatt egyaránt jár még +10-10 exp.

Mirika: 50 exp, 60 arany
Hokushin: 30 exp, 40 arany
Violeta del Sanchez: 30 exp, 40 arany
Fuun Kotarou: 40 exp, 50 arany
Anatole Saito: 50 exp, 60 arany (+ képesség bónusz)
Ryuninji Ren: 40 exp, 50 arany
Sakamoto Rin: 20 exp, 30 arany
Kazesubayai Shizuka: 30 exp, 40 arany
RenAi: 30 exp, 40 arany

Hokushin, inaktív tag miatt nem jár céhbónusz, hiszen ő sem kap másoktól expet.

Angelic Voice: 40 arany, +6 exp Fuun Kotarou, +10 exp Mirika, +10 exp Kusumi Ayani, +7 exp Sakamoto Rin, +11 exp Hitodama, +11 exp Tetsuko Jin, +0 exp Judy Noxia

Artes Liberales: 45 arany, +8 exp Anatole Saito, +8 exp Ryuninji Ren, +8 exp Violeta del Sanchez, +9 exp Koshitsu Esutel, +9 exp Luv Delackrose, +9 exp Meredith White, +9 exp Tiffany Williams

Justice League: 20 arany, +2 exp Szophie, +2 exp RenAi, +2 exp Hinari, +3 exp Rita Hanami, +3 exp Shiel D. Lewis, +3 exp Yurihime, +0 exp Jasude

Jártasságok:

Mirika: Páncélkészítés (T2): Nyúlcipő Recept, Egészség Gyűrű Recept
Érclátás: 36 -> 44, 20 érték, nincs ritka (képesség)

Violeta del Sanchez: Érclátás: 25 -> 33, 8 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 7 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 2 Vasérc (Anatole Saitojé)
Növénylátás: 25 -> 33, 9 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 2 Barna Gomba, 5 Tövisgyökér, 1 Vörös Pitypang (Saru Taidanáé)

Fuun Kotarou: Kristályírás (T2): Gyenge Lényirtó Kristály Recept, Gyenge Bossgyengítő Kristály Recept
Növénylátás: 30 -> 38, 1 Örökké Lángoló Tulipán, 4 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 2 Barna Gomba, 4 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang

Anatole Saito: Páncélkészítés (T2): Az Acél Megváltó Recept
Érclátás: 38 -> 46, 6 Bronzérc, 8 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 1 Halvány Rubin, 4 Vasérc

Ryuninji Ren: Potion/Méregfőzés: Mini Potion Recept, Hosszú Pontosság Potion Recept
Érclátás: 25 -> 33, 5 Bronzérc, 6 Munkálatlan Bőr, 6 Sida Kő, 3 Vasérc

Sakamoto Rin: Kristályírás: Hangrögzítő Kristály Recept, Denevér Kristály Recept
Növénylátás: 10 -> 18, 6 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 5 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 4 Vörös Pitypang

Kazesubayai Shizuka: Potion/Méregfőzés: Rövid Specialitás Potion Recept, Gyenge Lassító Méreg Recept
Növénylátás: 17 -> 25, 1 Kristálylevél, 5 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 2 Tövisgyökér, 3 Vasérc

RenAi: Páncélkészítés: Nevelő Köpeny Recept, Természetgyűrű Recept
Érclátás: 9 -> 17, 4 Bronzérc, 6 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 3 Halvány Rubin, 4 Vasérc
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ragnarök - Prológus: Holdfogyatkozás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.