Fénylő Mocsár

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Pént. Dec. 25 2015, 18:25

Járt utat járatlanért el ne hagyj - különben elsüllyedsz és a mocsár fogságában maradsz örökre... Hacsak a különös fények gazdái meg nem szánnak.


A terület főszörnye
Mímelő Mókus - HP: ellenfél*150 | F:45 | E:36 | GY:46 | S:16
Minden körben lemásolja az ellenfelei egy random képességét.


A hozzászólást Klein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 23 2018, 11:35-kor.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Ápr. 16 2016, 12:28

Chancery (32) - HP:180 | F:54 | E:7 | I:81 | K:40 | Gy:48 | S:30 | P:60
--- Gyémánt Kesztyű + Káosz Mellvért
Noxy (25) - HP:105 | F:65 | E:63 | K:18 | GY:42 | S:24 | P:60
--- Lángoló Nodachi + Acél Taposó


A mocsár szélén gőzölgő köd vár titeket, benne pedig az elbeszélésekben szereplő tompa fény bújik meg. Érkezzetek meg és jelezzétek, használtok-e észlelést.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Chancery on Vas. Ápr. 17 2016, 15:19

~Utálom a mocsarakat.~
-Én sem vagyok épp oda értük.
~Akkor a fenének kell idejönni expéért. Lehet azt a vaddisznókon is.~
-Kell a változatosság, drágám Razz
Egyébiránt, célom volt azzal, hogy idejöttünk. Egy mocsárban, főleg itt, nem igazán vannak fények, tehát Álomkelőnek nem lesz árnyéka, így egy darabig nem fogom hallgatni Zarbeit önbizalom-romboló szövegelését, amikor épp ahhoz van kedve. Utána olvastam a majomnak, és az alapján nem kéne így viselkednie, de lehet, egyszerűen csak érzi, hogy szeretnék kimászni a depresszió verméből, és nem hagyja, hogy megtegyem.
Dust ezúttal nem tartott velünk.
Én haladok elől, Álomkelő mögöttem, odafigyel minden lépésemre, hogy elég kemény-e a talaj az ő mancsai számára. Ahova én lépek és szilárd, az számára is megfelelő, elvégre hiába digitális világ, mégis csak én vagyok a nagyobb súlyú. Még jó, hogy majd ha kijutunk, a kosz a cipőről magától le fog hullani, csak ez ad erőt ahhoz, hogy tovább menjek.
Látszólag pedig egyedül se vagyunk. Láttam erre haladni egy-két embert, de azok mind leszakadtam egy idő után, mob bezzeg semerre. Lehet, azért fordultak vissza, mert ez a terület már ki lett írtva? Mostanság rengeteg játékos kúszott feljebb és döntött úgy, hogy mégis farmolásra adja a fejét, nem tudom, ez a rész vajon újratermelődik-e, és ha igen, mennyi idő után... >.>
Jobb lesz, ha megkérdezem. Ott egy hölgy, köpenyben, már csak ő maradt itt jóformán. Igyekszem megközelíteni egy kissé, majd nem messze tőle nagy karlendítésekkel integetni kezdek.
-Hahóó, helló! Nem tudod, vannak még itt szörnyek egyáltalán? O.o

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi8140/8500Fénylő Mocsár 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Noxy on Hétf. Ápr. 18 2016, 20:38

Éppen alig becsöppentem ide, hogy valami hatalmas nagy szörnyet levadásszam, amiről annyit pletykáltak itt, már majdnem besüppedtem a mocsárba. Csak ki tudtam kecmeregni, utána leejteni egy ízes áldást annak az illetőnek az anyjáról, aki kitalálta ide ezt a saras koszfészket. Nem mintha bajom lenne vele, csak ne legyen ennyire tele... tegnap félrészeg voltam pár erősebb üveg pia után, hogy egy igen kellemetlen dolgot felejtsek, ami velem történt délelőtt. Azt hiszem a Szöszivel kapcsolatos... de nem tudom, kiütöttem egy kssé a memóriámat.
Képzelődöm én vagy ezek a fények nem magától a természetes virtuális napból származnak?
- Let's dance - mondtan magamnak angolul, majd előkaptam a Nodachit, majd egyszer a bűvészkedés tehetségemmel kicsit zsonglőrködtem is vele, mielőtt tényleg komolyra váltva a témát megindultam előre.
Már öt perce, hogy itt voltam, mikor egyszer csak valaki odafutott hozzám és megszólított. Már a nyelvemen is volt a kissé bosszús válasz (mert én se találtam még itt semmit), mikor először azt hittem, a Macskát látom nem messze tőlem. Aztán eszembe jutott, hogy indulás előtt hallottam azokat a fura hangokat az ők szobájuk irányából, tehát Macska nem itt van, hanem rajta Rózsavezéren. Tehát ő is tud férfi lenni, ha akar.
Másfelől, ha már a Macska egy férfinemű egyén, ez a példány itt előttem egy nőstény. Ha jól megnézem, valami hibbant okostóni lehet.
~ Azt hittem, több furcsaságot már nem fogok látni ~ gondolkoztam, vakartam a fejemet végigmérve a csajt. ~ Vagy talán a másnaposságom miatt látok furcsákat... ez meg honnan pottyantál ide? Egy dolog, hogy a céhvezérem pasija egy buzira hasonló macskapofa festett bajusszal, de... ez nem túl öreg már ahhoz, hogy azt a vackot viselje a fején? Vagy hány éves egyáltalán?
Nem hinném, hogy az én koromat rúgja, legalábbis az arca nekem arról árulkodik... idősebb lehet nálam. Pet van vele, tehát állatidomár. De én mindig is tudtam: az állatidomárok mind nem normális népség, és én ezt nagyon is jól tudom. De nem ítélek senkit elsőre... bár mégis itt ez a hibbant kiabálós csaj azzal az idétlen macskafüles pánttal. Válaszom a kérdésére nem maradt el.
- Ha így sipítasz, persze, hogy nincsenek itt, mert megrémültek tőled. De amint látod - Színpadiasan végigmutattam a mocsáron. - , sehol semmi. Én is keresek itt bestiákat. Például azt a nagy rémes szörnyeteget, amiről hallottam pletykákat eme szint városában. Le akarom vadászni. Ha akarsz, társulhatsz hozzám, hármasban könnyebb találni bármit is. Csak kérlek... ne kiabálj, nem vadász-szokás.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi2457/2500Fénylő Mocsár 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Vas. Ápr. 24 2016, 19:58

Valami tényleg lehet a terület lefarmolásával, mert csak két büdös gaz esik az utatokba, ha megismerkedéseteket követően nekivágtok a vadonnak.


Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 81, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Noxy (Sebzés: 63, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
2 Rothadó Zöldség


Chancery (32. szint): 180/180 HP, 60 páncél, 200/200 CSP
Noxy (25. szint): 105/105 HP, 60 páncél, 90/90 CSP
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Chancery on Kedd Ápr. 26 2016, 16:18

Hát, egy újabb emberke, aki első pillantásra úgy néz rám, mint valami koszos leprásra. Ebből általában egyenesen következik az, hogy az illető egy nagyképű gyászhuszár, aki azt hiszi, hogy ő tud mindent jobban, egyébként is ő a legszebb, a legaranyosabb, a legártatlanabb, és a többi. És ha van embertípus, amit nem szeretek, akkor az ilyenek. Normális esetben nem zavarna, de legalább ezt a nagyzoló pillantást moderálhatnák.
Jobb híján én is kissé elhúzom a szám, ennyit a mosolygásról. Jobb előbb megismerni, hogy egyáltalán érdemel-e bármit is, vagy valóban egy olyanba botlottam, amit az imént magyaráztam el fejben. Nincs most se kedvem, se türelmem egy ilyen nőszemélyhez, és nem egy ember figyelmeztetett már, hogy jobb messziről is kerülni az ilyeneket.
Megvan a maguk társasága nekik is.
-A jelek szerint a te halk osonásod sem vezetett még eredményre. -fonom keresztbe a karjaimat és végül csak megengedek egy kis mosolyt. -Ha pedig a Mókusra gondolsz, kétlem, hogy olyan nagy lenne, de majd meglátjuk.
Rossz első benyomás ide vagy oda, a csapatba szerveződés végül csak megtörtént, meglepetésemre az ő kezdeményezése után. Bár nem soroltam be rögtön mellé. Szeretném tartani a biztos távolságot azok után, amiket Kurokototól tanultam. Álomkelő viszont az egyik biztosabb ponton ücsörögve egy jó nagyot ásít, majd megszólal, mikor már beállt köztünk a csend.
~Az információgyűjtés viszont már vadász-szokás. Más kérdés, hogy ti, emberek, ezt másképp csináljátok.~

Mikor előbukkan a két zöldség, kicsit megforgatom a szemem, aztán megigazítom a kesztyűm. Reméltem, hogy kicsit többen lesznek, hogy kipróbálhassam a vértem képességét végre, de úgy tűnik, ezt később lesz alkalmam megejteni majd, esetleg ellátogathatok a Kígyótoronyba is, ott állandóan egy féltucat dög jött velünk szembe.
-Úgy látom, egy neked, egy nekem. -vigyorodom el, azzal megragadom az egyik növényt, és Álom felé dobva hagyom, hogy bevihesse a támadását. Nem tudom, mennyi életpontjuk van, de remélem, sikerül gyorsan túl lennünk a dolgon.


//Szimpla támadás, első kocka én, második Álom

Álom egy tipikus macska, mint a mi igazi drágánk... :/ Inkább ő szeret cserkészni.//


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 26 2016, 16:18-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi8140/8500Fénylő Mocsár 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 26 2016, 16:18

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4766610511_dda12706fc_s Fénylő Mocsár 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Noxy on Vas. Május 01 2016, 18:37

//Tudom, Judyként megismertelek már, mint a rossz pénzt Smile //

Talán a macskafejpántos egyénnek sem tetszettem, viszonzásul, hogy jól megnéztem a furcsa megjelenését. Ezek után válaszra se méltattam. Naivitás a csúcson: attól, hogy ha netán a főboss, akit keresek, csak egy mókus, de attól még nem is kéne alábecsülni. Boss az boss. Ha nagy, nyilván nagyon erős. Ha kicsi, akkor meg annál szemetebb. Szóval egy okostónival van dolgom... mindig is utáltam az okostónikat, főleg, ha azok meg a maguk rossz szokását a másikra hárítják. De majd meglátjuk, hogy fogunk egymással bírni, ha már ide vetett mindkettőnket a sors, egy azonos cél érdekében. Jövő zenéje.
Egy jó ideig baktattunk a mocsárban szótlanul (ha első egymásra hatott benyomás nem sikerült egyik féltől sem valami jól, nem biztos, hogy egyhamar kialakulna valami ismerkedési téma), mikor egyszer csak végre történik valami, azaz találunk egy igazi kihívást.
Igazi kihívás jellemzés, na jó, kicsit túlzott volt, csak két gaz... vagy nem csak gazok vagy gyökerek? Mint múltkor azok a rohadt fák, amikkel már volt dolgom abban a sivító barlangban,vagy minekhívjákban, ezek átlagos helyi növényzetnek tűnnek, de mégis útba kerültek. Ha már itt vannak ezek a gazok, akkor adjunk meg nekik a kegyeletet, ha már nem szívesen akarnak elkotródni az utunkból.
A macskafüles talán megengedheti magának, hogy csak úgy dobálgassa az egyik gyökeret a petjének, ebből a szemszögből nézve túl magabiztos a dolgában, de alábecsül bizonyos dolgokat. Én úgy vagyok vele, én óvatosabban kezelem a helyzetet. Itt van a Lángoló Nodachim, majd azzal odacsapok a nekem jutott kövérebbik példánynak. Végül is az ellenfeleink is csak olyan biológiai vegyületből összeálló darabok (SAO esetében virtuálisan), melyek gyengéi a tűz.
- Mekkora egy gyökér vagy - mondtam a gaznak, aztán lecsaptam rá.

//Támadás Lángoló Nodachival, első kockával sikerért, a másodikkal sikeres támadás esetén tűzsebzésért)

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi2457/2500Fénylő Mocsár 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 01 2016, 18:37

The member 'Noxy' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4766612103_86ee832108_s Fénylő Mocsár 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Vas. Május 15 2016, 12:27

Puff, egynek máris annyi, a másik viszont megmarad és bűzbombával támad.


Noxy 9 sebzést szenved el.

Rothadó Zöldség #2 elpusztult.
Rothadó Zöldség #1 - 43/50 HP


Chancery (32. szint): 180/180 HP, 60 páncél, 168/200 CSP
Noxy (25. szint): 105/105 HP, 51 páncél, 65/90 CSP
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Júl. 07 2016, 20:14

Inaktivitás miatt lezárom a kazamatát, jutalmatok 6 exp.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Ápr. 03 2017, 14:16

Chancery (34) - HP:180 | FK:32 | E:7 | I:87 | K:42 | Gy:48 | S:36 | P:60
---Gyémánt Kesztyű, Káosz Mellvért
Danee (33) - HP:185 | F:58 | E:76 | K:36 | GY:56 | S:29 | P:172
---Kristálypajzs


Chancery visszatér, ezúttal egy talán kicsit megbízhatóbb partner oldalán. Köd, pipa, tompa fények, pipa, kísérteties hangulat, pipa. Talán még szellemek is huhognak valahol a távolban?
Érkezzetek meg, és jelezzétek, hogy használtok-e észlelést.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Chancery on Kedd Ápr. 04 2017, 11:49

~Szóval ez neked a változatosság...~
-Ne légy ilyen gúnyos. Legutóbb nem sikerült végigvinni, most megpróbáljuk még egyszer.
~Legutóbb annak a hülyének a viselkedésétől sírva robogtál haza. Most miért lenne más?~
-Mert már kicsit biztosabb vagyok magamban >.>
Na meg mert reménykedem abban, hogy tényleg esetleg egy jobb társat sodor mellém a Sors, avagy ha némi várakozás után elunom magam és elindulok egyedül, akkor mint solo is átvészelhetek legalább egy hullámot és az abból kapott exp talán dob már rajtam egy minimálisat, ami szükséges a szintlépéshez. Fintorogva lesem a csíkot, aminek a végén levő üres részre egy hangya sem férne be, és alig várom már, hogy ismét pontokat oszthassak. Irigykedve gondolok azokra, akik viszont havonta kapnak plusz pontot és osztogathatják. Mázlisták...
~Huhúú!~
-Mi van? Bagoly akarsz lenni? -mosolyodtam el, de Álom reakcióként idegesen meglengette csak a farkát.
~Unatkozom. Gondoltam, elcsevegek itt a huhogó szellemekkel.~ -ismét a szokásos gúnyos hang, mintha egyenesen a háta közepére kívánná a társaságom, én pedig mosolyogva, mindkét kezemmel az államat támasztva ülök a sziklán, ami legalább száraz, és csillogó szemekkel nézem őt. Milyen szerencsés vagyok, hogy ő lehet mellettem. Persze szerettem nagyon Normot is, de vele talán nem tudnék ilyen jókat cseverészni. Az ő esetében annak örülök, hogy rendes gazdára talált mint díszpet, és nem kell félnem attól, hoyg esetleg elvadulva találkozom vele valahol máshol.
~Induljunk lassan?~
-Még ne. Szerintem jönni fog valaki. -rázom meg a fejem, ellenőrizve ismét a listám, majd bekapcsolom az Észlelésem is, ha esetleg mégis egyedül kéne elindulnom.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi8140/8500Fénylő Mocsár 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Danee on Vas. Ápr. 09 2017, 01:04

Ez volt az utolsó meghódítatlan kazamata itt a Tier3 szinten. Majdhogynem lemaradtam róla.
Én meg még javában abban a hitbe áltattam magam, hogy lesz itt még dögivel a T3asok között, hiszen nem is olyan rég volt az a Tier 2, tutira az lesz, hogy nem tudok majd választani, melyikre is menjek.
Nem kis meglepődés volt, mikor kiderült, hogy már csak egy maradt, amit nem kalapáltak végig a beaterek.

Rohantam, ahogy tudtam, a hely megvolt, a legközelebbi teleporttól egészen idáig loholtam, fel is tűnt, hogy a táj kezd egyre kevésbé emberbaráti külsőt felvenni, és hogy egyre többször cuppog a talaj a talpam alatt. Azt hittem esőzések lehettek errefelé, de a tábla csakhamar egyértelművé tette.

Ez egy mocsár. Az utolsó legyőzetlen, kitakarítatlan kazamata: egy mocsár!
Már a közelben járhattam, talán ha befordulok a fák közé, hamarabb bejutok, de végül mégis inkább az úton maradtam.
És milyen jól tettem!

- Nocsak, nocsak, kiket látnak szemeim, Álomkelő-sama, és Chan-chan! - hajoltam meg mélyen, színpadiasan
- Had találjam ki: kazamatázni vagytok itt ti is! Azt is le merném fogadni, hogy még vártok valakire, vagy valakikre. Ha esetleg nem érnének ide időben, lenne kedvetek összeállni velem egy party erejéig?

Chan, a kis tűzboszi egy mocsárvilágban, a legjobb társ, akit az ember kívánhat magának. Felgyújtatom vele az egész tűzeget, muhaha, lesz itt szép tűzijáték, meg gázrobbanás!

- Csak mert gondolom el kéne egy tank, vagy valami pörgősebb, nem igaz? -
tettem csípőre mindkét kezem, hogy aztán magabiztosan bökjek magamra a hüvelyujjammal.


//használok 3-as Észlelést

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi7010/7300Fénylő Mocsár 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Vas. Ápr. 16 2017, 13:35

A tankolás meg is valósul, mert miután elindultok, és körülöttetek a szokásos fényjelenséggel megjelennek az első szörnyek, az összes támadást Danee kapja be. Négy hosszú szemfogú vadmacska vesz titeket körbe. Nem tudom, meg tudjátok-e mondani, hogy leopárdok. Talán Álomkelő igen.


Danee 4x12 sebzést szenved el.

Kardfogú Leopárd #1-4: 130/130 HP


Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 87, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.5 SP kiskörönként.)
4x Kardfogú Leopárd


Danee (33. szint): 185/185 HP, 124 páncél, 190/190 CSP
Chancery (34. szint): 180/180 HP, 60 páncél, 210/210 CSP
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Chancery on Hétf. Ápr. 17 2017, 17:22

Sóhajtottam egyet, és felálltam a szikláról. Már épp kezdtem feladni, de volt mégis valami a fejemben, valami sanda gyanú, hogy várnom kell, mert jönni fog valaki. Álom sem nagyon mozdult a mocorgásom ellenére sem, csak nyalogatta a mancsát, időnként a fejét mosdatva vele, mint aki a végtelenségig ráér. Már a kesztyűt igazgattam a kezemen, gyönyörködve annak gyémánt berakásain, mikor lépteket hallottunk meg nem messze a hátunk mögül, és kíváncsian megfordultam. Széles mosoly terült az arcomra, mikor megláttam egy ismerős arcot, egy olyan arcot, akivel mostanában (már-már gyanúsan) gyakran hoz össze az imént emlegetett Sors.
-Danee! -rikkantottam fel, talán kicsit rövidebben ejtve a végét, magyarosítva a nevet. Kuncogtam egy kicsit, mikor láttam a mély meghajlást, majd megköszörültem a torkom, felcsippentettem a képzeletbeli szoknyát és pukedliztem valamit elég sután, látva, hogy igazából nem is tudom, mi is ez pontosan, hogy kéne rakni a lábat vagy ilyesmi. Végighallgattam őt, bár már a második mondatánál hevesen ráztam a fejem és a kezem egyaránt, jó szokásom szerint túlzásba víve a gesztikulálást.
-Áh, dehogyis. -mondtam, mikor szóhoz jutottam. -Egyedül jöttünk... valahogy volt egy megérzésem. És a te társaid? Vagy hasonlóképp vagy te is az üggyel, mint én? -döntöttem félre a fejem kérdőn, elküldve közben a csapatfelkérést. Hevesen bólogattam, egyetértve vele, a tankolást illetően, jót nevettem a dolgon, és mikor minden készen állt, elindultunk. Sokkal jobban érzem magam, mint azelőtt Noxyval. Tényleg sírva szaladtam el tőle...

Nem kellett sokat várni, míg próbáltunk a szilárdabb talajon haladni előre, egy pár cuppanás árulta el a jelenlétüket. Álomkelő a füleit hátracsapva azonnal előrébb ugrott egy fűcsomóra, hogy ne süllyedjen el, és az izgő-mozgó árnyékokat nézte, ahogy a rendszer harci módra váltott. Mikor a fény eléggé megvilágította őket, elgondolkodtam kicsit; a leopárd és a párduc, mivel közeli rokonok, nagyon hasonlóképp néznek ki, csak az egyikük az egyik, másikuk a másik földrészen él. Felszisszenek, mikor látom, milyen sokan vannak, és amint támadnak, én sem váratok magamra sokat. Még jó, hogy tudom, Danee-nak milyen sok páncélja van, de jó lenne nem rögvest elveszíteni az összeset.


//Tehát:
Speciálishoz nem kell dobnom, gyújtsuk fel akkor a dögöket, mivel sokan vannak, a Wildfire majd móresre tanítja őket. Felgyújtom vele az egyiket 36-os sebzéssel, és kiskörönként pattog a tűz a következő célpontra automatikusan.
Álom és én a negyedik leopárdot próbáljuk meg utána jól móresre tanítani, első kocka Álom, második én.
-51 CSP, ha jól számolom.//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi8140/8500Fénylő Mocsár 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 17 2017, 17:22

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4767249862_5877ffd2ef_s Fénylő Mocsár 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Danee on Kedd Ápr. 18 2017, 00:43

Apró, de annál viccesebb formalitás, meghajlás és pukedlizés
- Nahát, mintha csak bálban lennénk! Mindjárt fel is kérlek egy táncra!
- Ó, szóval egyedül -
abszolváltam a gyors választ az orrom alatt somolyogva. Ha nem pont éppen Chan lennél, lehet most rosszul járnál velem, vagy is jól. Mármint én jól.  - Hmmm... - Mértem végig a leányzót kebeltől combig.
- Nekem nincsenek társaim - nevettem föl a feltételezés hallatán, milyen kedvesen naiv
- De ugyanakkor - léptem mellé, kicsit rásasolva a dekoltázsra felülről - ha ketten megyünk - öleltem át Chant derék fölött
- Elnézést, hárman - pislantottam a mosakodó Álomra - akkor már mindjárt lesznek társaim is!

Úgy tűnt a mocsár széle nem vészes, már, ami a talajt illeti, azt azonban nem egészen értem, hogy egy ilyen vidék hogyan vonzhat macskaféléket Álomon kívül, de lévén távol álltunk a valóságtól, ez nem igazán kellett volna, hogy meglepjen
- Nohát, Álom, nézd csak megjöttek a barátaid!
Chant és az említett cicust láthatóan nem különösebben zavarta, hogy a négy ragadozó körbevett minket, engem annál inkább, miután mind a négy az én vértemet próbálta be
- Nana, cicuskáim, még nincs itt az etetési idő, nyomás aludni!
De viszont meg volt a dolog pozitiv oldala is: amíg a macsok velem voltak elfoglalva, addig Chan és Álom legalább ott ütötte őket, ahol csak érték: volt itt minden, mágia, karmok és kesztyű
- Tény, hogy tankolást mondtam, de így holnapra se végzünk. Mi lenne ha megpróbálkoznék egy kis gyorsításon?
- Az ott a híres-hírhedt Káosz vért rajtad, ha nem tévedek? -
az imént mikor átkaroltam már ismerősnek tűnt a boss drop beszámolókból
- Um, akkor lássuk csak, legyen egy... BURST! - kiáltottam a mondat végét
- És egy Vörös Bika Potion, ebben a sorrendben - tettem hozzá szelíden, szinte már szociopatán
Hagyom, hogy elolvadjon a vértem, és átadom magam a mámoros érzésnek, ahogy elönt az adrenalin, összerántja a torkomat, fülembe lüktetve a pumpálja a szívem a véremet.
Or, something like that.
A vért terhe alól felszabadulva, szó szerint ugrok a Chanék által már megsebzett negyedik nagymacskára, akárcsak kardforgató koromban, végig hasítani szándékozom a hátát, ha mégis mellé menne, a következő felcsapást is neki szánom, ám ha nem, akkor a szabad kezemmel, mely már nem markol többé pajzsot, egy pillanat erejéig megtámaszkodom rajta és már rohanok is a következő felé, ha van köztük erősen megégett, inkább arra, s ha felém ugrana, csak becsúszok alá fenéken és felhasítom a bundáját alulról.

//SpeedUP! - Burst képesség használat, és a Chanceryn lévő Káosz Mellvért miatt még egy Vörös Bika Potion használat is, majd két támadás a leírtak szerint
//Páncélom nullázódik és Gyorsasághoz 24 pont adódik hozzá 6 körre

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi7010/7300Fénylő Mocsár 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 18 2017, 00:43

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4767250438_224285ea8b_s Fénylő Mocsár 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Pént. Május 12 2017, 11:02

Action! Úgy estek neki szegény nagymacskáknak, mintha az életetek múlna rajta. Oh wait...


Kardfogú Leopárd #4 elpusztult.
Danee gyorsaságbuff: 2.5 SP (1/6)

Danee 3x12 sebzést szenved el.

Kardfogú Leopárd #1: 18/130 HP
Kardfogú Leopárd #2-3: 130/130 HP

Chancery: 2 SP
Danee: 3 SP


Danee (33. szint): 149/185 HP, 0 páncél, 108/190 CSP
Chancery (34. szint): 180/180 HP, 60 páncél, 159/210 CSP
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Danee on Szomb. Május 13 2017, 10:34

A becsúszás ugyan végighorzsolta a hátamat, de mindezért kárpótolt a látvány, ahogy a ránk vadászó macska meginog a pengém érintése alatt, majd a jó megszokott pixelek felhőjére bomlik, és az elmaradhatatlan lágy szellő, mely még ide, a rohadó, mindenféle gázokat termelő, bugyogó és lábakat pillanatok alatt elnyelő sártengere is beenged a maga területére, hogy aztán az szépen tovafújja azon apró kis darabkákat az ég felé, vagy éppen a semmibe.

Pattantam is fel nyomban, ahogy csak tudtam, nem szándékoztam sokáig fetrengeni a porban, erőmből még tellett, a következő fenevadra kellett is, s hogy rám ne vesse magát többször a koponyájára mérek egy csapást, s megtoldom még egy másikkal is oldalról, csak, hogy lássa, nem viccelek, s ideje már végre más világra szenderülnie, ahol vígan kergetheti majd a magamféléket.
De minthogy erőm is véges, s a tüdőm kiköpni nem szándékszom még, s hogy karom is pihenjen, ha csak egy cseppet is, egy-két mély lélegzetvétel erejéig megálljt parancsolok a gyilkoló ösztönnek, mely csak vinne és hajtana tovább.

//2 támadás a Kardfogú Leopárd #3-ra, majd a 3. kiskörben pihenek

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi7010/7300Fénylő Mocsár 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 13 2017, 10:34

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4767250438_224285ea8b_s Fénylő Mocsár 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Chancery on Szer. Május 31 2017, 15:57

Nem vagyok bolond, bizony elkapom én a pillantását, mikor méreget, és elsőre nem is tudom mire vélni, ezért úgy teszek, mint aki szimplán nem veszi észre a dolgot. Danee tudja, hogy foglalt vagyok (ugye...?), valószínűleg csak megered a fantáziája, ahogy azért valljuk be, én se vagyok szent. Talán senki ezen a világon.
Egy kicsit a földet bambulom, ahogy elkezdek gondolkodni; vajon a valóságban most hogy festhetek? Egyébként sem vagyok egy szépség, nincs mivel dicsekednem, de mostanra valószínűleg még attól a kevéstől is búcsút inthettem, amim volt egyáltalán. Fél kézzel kicsit végigsimítok a mellvért oldalán, és gondolataimból az ébreszt fel, mikor egy másik erőt is megérzek a derekamon, illetőleg egy idegen kezet.
-Nana! -szólaltam fel rögtön, hirtelen és talán túl szigorúan, bár a hangom megbicsaklott hirtelen. Miután gyengén jeleztem egy kis tolással a kéznek, hogy innen érdemesebb volna leszállni, kicsit oldalra léptem, el Danee-tól.
-Bocs, de az ilyesmi valaki másnak van fenntartva. -nevettem fel, hogy leplezzem valamennyire a zavarom, de egyszerűen képtelen vagyok ránézni. A hajamat csavarva (most nem csak egy tincset, hanem a fél frizurámat) teszek egy fél fordulatot és indulunk meg, ezután történnek ide a macskák.

Elmosolyodom, mikor sikerül a tervem és a kis tűzgömb azonnal felperzseli az egyik nagymacska bundáját. Mire pattanna tovább, akár egy kis vörös tündérbogár, az egyik szörny egy visítás és üvegcsörömpölés hangjától kísérve darabokra hullik, megvilágítva kissé a félhomályt körülöttünk és színt víve a szürke-fekete tájba. Az idő felgyorsul, a tekintetem ide-oda vándorol az életcsíkok között. Felszisszenek, mikor Danee zöld sávjából máris eltűnik egy darab, de bizonyára csinálhatott valamit, mert az egy dolog, hogy még az ellenség támadása előtt elveszítette a páncélját, de azóta a mozgása valami hihetetlen. Mire észbe kapok, már lódul is neki a következő ellenfelének.
-Na, ez a nem semmi! Hajrá! -rikkantom el magam, majd célba veszem azt a leopárdot, ami már alig él. Igaz, a sebzésem valószínűleg még nem lesz neki elegendő, de hát ha le tudom csapni egyedül is, míg Álomkelő Danee oldalán próbál lépést tartani és vöröslő csíkokkal díszíteni a férfi célpontjait, hogy minél előbb győzelemre vezesse a dolgot.


//Én az 1#-es dögöt ütöm, Álom pedig a 3#-ast, vagy a 2#-est, ha kidöglött esetleg. A Wildfire a 2#-es leopárdra ugrik és sebez.//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi8140/8500Fénylő Mocsár 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 31 2017, 15:57

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár 4766612103_86ee832108_s Fénylő Mocsár 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Jún. 24 2017, 09:54

Hullanak a pixelek, kékesfehérek és pirosak egyaránt, ahogy gigászi csatában megütköztök a nagymacskákkal. Mindjárt vége.


Kardfogú Leopárd #3 elpusztult.
Danee gyorsaságbuff: 2.5 SP (2/6)

Danee 2x12 sebzést szenved el.

Kardfogú Leopárd #1: 11/130 HP
Kardfogú Leopárd #2: 7/130 HP

Chancery: 1.5 SP
Danee: 2.5 SP


Danee (33. szint): 137/185 HP, 0 páncél, 95/190 CSP
Chancery (34. szint): 180/180 HP, 60 páncél, 125/210 CSP
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fénylő Mocsár Vo36oi0/0Fénylő Mocsár 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.