Obszidián Kastély I

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Hinari on Pént. Márc. 22 2019, 16:04


Nem is tudom, mit képzeltem... de ha egyszer... nem, igazából nem képzeltem semmit, csak voltam ott, átéltem, éreztem, éreztem, éreztem... egyedül a hűvösség volt kellemetlen, de az egyre inkább. Arcomon végigsuhant, kéjesen és könnyedén, melleimet közrefogta és hiába emeltem volna fel újra a kardom, izmaim nem úgy működtek, ahogy én azt elképzeltem. Elernyedtek, mind az összes, újra elsüllyedtem, mélyebbre, megfulladok, megfulladok, nem... még nem ért el odáig a csáp.
Leo szavai zökkentettek ki.
- Igen... - feleltem, de gyenge hangom inkább zihálásnak volt felfogható így gyorsan be is csuktam ajkaim, mielőtt tovább rontottam volna a helyzeten. Mély levegőt vettem - talán az utolsót, mielőtt... - és a Leo által megsebzett csápot megmarkoltam szabad kezemmel. Csak szorítottam, az rátekeredett a csuklómra, majd kisvártatva elpixeleződött. A bizsergés alábbhagyott, de még jópár másodpercig tartott, hogy én is fellélegezzek valamicskét: a kebleimet érő erő megszűnt létezni, helyét átadva az üres nyirkosságnak és nyálkának. Beleborzongtam az érzésbe. Behunytam szemeim. Immáron könnyedén tudtam forgatni a jobb kezem, benne a Katanával, így egy gyors mozdulattal végül elpusztítottam az utolsó csápot is. Körülöttem pixelfelhő úszott. Nem mozdultam. Úgy maradtam ott, ahol voltam, szétzilált tincsekkel, gyűrött ruhával, csupa nyálkásan.
Szerencsére utóbbi viszonylag hamar a mobok után pixeleződött.
Ránéztem Leora. Csak azt az utolsó... csak azokat az utolsó szavakat nem kellett volna.
Rákvörös lettem a szégyentől, de erőm még nem tért vissza, hogy visszavágjak valahogy - mondjuk egy arcába csapódó kardmarkolattal, már ami elsőre eszembe jutott szavai hallatán. Felültem, hátamat nekitámasztottam a falnak, kifésültem a hajam, megigazítottam a ruhám. Mindezt egyetlen szó nélkül. És kicsit sem sietősen.
Végül vettem egy nagy levegőt és felálltam. Nem néztem rá; a világért nem néztem volna rá! Égett az arcom és hiába kerestem a szavakat, azok nem akartak megfelelőre formálódni. Még mindig bennem volt az előző mozzanat, megszédültem a gondolattól de uralkodtam magamon, ajkaim apró vonallá préselődtek.
- Legközelebb visszakapcsolom az etikai módot - motyogtam magam elé halkan, talán olyan halkan, hogy meg sem hallotta... vagy csak akkor, ha nagyon közel állt. Ezt megerősítve le is hívtam a menümet és azonmód be is kapcsoltam a funkciót, amely jelentősen csökkentette a vágyat és így végre, egy kis megerőltetéssel bár, de rá tudtam koncentrálni az előttünk álló feladatokra.
- Khm, nos... akkor mehetünk? - néztem szét végül, továbbra is pipacspirosan, a ládát vagy a továbbvezető utat keresve és csak remélni tudtam, hogy a kezemben lévő fegyver nem oszt meg velünk semmit sem. Legalábbis ami az előző pár perc gondolatait illeti.


Nem dobálok, mivel az első luft után biztos találatom lenne és bőven van SPm és CSPm a maradék két szörnyhöz.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi14712/10100Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by The Gleam Eyes on Pént. Márc. 22 2019, 17:57

Hinari puffogva indulhat tovább, ahogy sikeresen visszakapcsolta az Etikai módját. Bár látszólag igenis élvezte egy ideig a helyzetet, biztos a fiú jelenléte tartotta őt a jelenbe. Mindenesetre a falak között járkálva a duzzogó kardorgatónk különös zajra lehet figyelmes. Mintha karmokat húznának végig a földön. Hamarosan hallja is a nagymacskák üvöltését, de mire kitérhetne az első csapások elől hét dög veti rá magát 84 pontot ütve rá, mellyen azonnal megcsípik az életerejét. Bár továbbra is zöldben marad, azért jobb ha gyorsan eltüntet pár dögöt mielőtt túl sok életpontja tűnne el.


Obszidián Kastély I - Page 4 D55tfuz-58d3cd8a-591e-482c-8dc8-0c525a2b1f16.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzk0MzgxMTIzLTgyZjQtNGE5Yy05NWNjLTgyYTYwMDE1Nzk3YlwvZDU1dGZ1ei01OGQzY2Q4YS01OTFlLTQ4MmMtOGRjOC0wYzUyNWEyYjFmMTYuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


#1-#7 Kardfogú Leopárd: 130 HP

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.9 SP kiskörönként.)
Leonard (Sebzés: 50, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2 SP kiskörönként.)
Kardfogú Leopárd

Hinari (50. szint): 259/300 HP, 0 páncél, 100/300 CSP
Leonard (26. szint): 100/100 HP, 55 páncél, 114/140 CSP

Tartalék
Obszidián Kastély I - Page 4 Treasure-Chest-iconObszidián Kastély I - Page 4 Treasure-Chest-icon

_________________
Meséléseim leírása röviden:
Obszidián Kastély I - Page 4 Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Leonard on Pént. Márc. 22 2019, 22:58

A lány zavarba jött. Hogyne jött volna, amikor az előbb teregette ki egy majdnem idegen előtt perverz énjének legmélyét. Ez a kiszolgáltatott érzés pedig nyomasztotta, zavarta leleplezték, hogy a mélyébe láthattak úgy, hogy ő azt nem tervezte. Leo pedig hagyta őt, hogy rendbe szedje a gondolatait és ezzel együtt ruházatát is. Nem zavarta, diszkréten el is fordult, hogy testbeszédével is utaljon rá. Aztán a lány felkelt, addigra pedig Leo arcáról is eltűnt az az idegesítő, önelégült mosoly. Helyette csak szemei csillogtak, arca komoly volt, miközben a következőt mondta:
- Ez az eset.. a titkod nálam biztonságban lesz, ne aggódj.
És Leo tudta, hogy így is lesz. Ami a kakstélyban történt, azt megtartja csak magának, de zavarbaejtő részletességgel emlékezve az esetre. Ha akarná sem tudná elfelejteni. Egy ilyen csinos lány esetében pedig határozottan emlékezni kívánt. A gondolatra a vigyor visszakerült az arcára, de ezt már Hinari nem láthatta. A lány előre ment, miután a fiú beleegyezését adta egy bólintással, hogy felőle mehetnek, semmi akadálya. Leo csak kullogott Hinari után, tovább a kazamatában, kardját hanyagul lóbálva egyik kezével, másikat pedig zsebre rakva. Elraktározta magában az információt, hogy céhvezére az ágyban szeret kiszolgáltatott lenni. Jobban megnézve, illik is a szerepbe. Ám még mielőtt jobban elragadhatta volna a fantáziája, támadásra lett figyelmes. Az előugró leopárdok megint a lányt támadták, ami valahol nem tűnt túl lovagiasnak, de a kinti normák régen elvesztek a játék adta pontrendszerben. Leo készenlétbe helyezte fegyverét, majd mindent beleadva támadott, kétszer lesújtva egymás után. Az első vágást fentről indította, amit pedig azon nyomban egy szúrás követett. A mozdulatok ismerősek voltak számára még régről, egyszer a múltban megtanulta már a fogásokat. Már csak a pontozásának kellett utolérnie a fejében létező tudását.


_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi3327/3500Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 22 2019, 22:58

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Obszidián Kastély I - Page 4 4766610511_dda12706fc_s Obszidián Kastély I - Page 4 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Hinari on Szomb. Márc. 23 2019, 12:01


Halkan sóhajtva keltem fel. Úgy terveztem, hogy nem is nézek a fiú felé se egy ideig, de újabb szavai azonnal átvágták a számításaim: enyhén eltátott szájjal bambultam rá. Miféle titkom?
- Öhm köszi. Ritkán találkozni ilyen mobokkal - vettem két kézbe a Katanát és suhintottam vele egyet a levegőbe gyakorlásképpen - Máskor egészen biztosan fogok figyelni az ilyesmire is... - töprengtem el, hiszen azért az rendben van, hogy ez "csak" egy olyan játék, mint a többi, de eddig szerencsére nem voltak túlsúlyban a perverz mobok. Vagy legalábbis én nem találkoztam velük gyakran. Persze a pír még sokáig nem tűnt el az arcomról, úgy meneteltünk előre, egészen a következő csapatig, akik hamar elénk siettek.
- Nyolcvannégy sebződés - informált a legendás fegyver azonnal, mintegy reagálva a pillantásomra, ami csodálkozva illette az életcsíkom ilyen mértékű esését. Még jó, hogy nem kapcsoltam Lopakodást - Leonak egészen biztosan többet ártott volna, mint most nekem. A halványkék fény azonban még a támadásaim előtt felfutott a penge élén és elég gyorsnak is éreztem magam ezekhez képest, így különösebb problémára nem lehetett okom: amíg társam belesebzett az egyikbe, nos... én kezelésbe vettem a másik hatot. Föld - mondtam ki gondolatban és lendültem előre. Az első négy állat egy lépésekkel megtoldott négyvágásos kombinációt kapott, utána pördültem egyet és szétvágtam még az ötödiket is, a hatodiknak meg a hasát szúrtam keresztül - mire kaszttársam végzett az ő mozdulatsorával, szinte nem is láttam ki a sok, körülöttem szálló pixeltől. Fegyveremet leengedve pihentem egy kicsit és mosolyogtam rá: kezdtem jobban érezni magam.A vértem miatt kapok 0.8 SP-t --> 7.7 lesz. Erőbuff, majd one hitből leütök hat mobot egyhuzamban (gyűrű miatt az első támadásom nem fogyaszt csp-t), végül pedig pihikör. A fejpántom a köröm végén tölt rajtam +20 hp-t.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi14712/10100Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by The Gleam Eyes on Vas. Márc. 24 2019, 00:00

Beindult végre a fasírtgép és Hinari semmi perc alatt leadált egy jó adag hurkára valót. Csak egyetlen egy leopárd maradt életben és az is dühösen a mellébe harap... ejj mi van ezekkel a mobokkal mostanság Rolling Eyes Hinari 12 pontot sérül.Obszidián Kastély I - Page 4 D55tfuz-58d3cd8a-591e-482c-8dc8-0c525a2b1f16.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzk0MzgxMTIzLTgyZjQtNGE5Yy05NWNjLTgyYTYwMDE1Nzk3YlwvZDU1dGZ1ei01OGQzY2Q4YS01OTFlLTQ4MmMtOGRjOC0wYzUyNWEyYjFmMTYuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


#1 Kardfogú Leopárd: 80 HP

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.9 SP kiskörönként.)
Leonard (Sebzés: 50, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2 SP kiskörönként.)
Kardfogú Leopárd

Hinari (50. szint): 267/300 HP, 0 páncél, 150/300 CSP
Leonard (26. szint): 100/100 HP, 55 páncél, 114/140 CSP

Tartalék
Obszidián Kastély I - Page 4 Treasure-Chest-iconObszidián Kastély I - Page 4 Treasure-Chest-icon

_________________
Meséléseim leírása röviden:
Obszidián Kastély I - Page 4 Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Leonard on Vas. Márc. 24 2019, 22:19


Nos, Leo csak magában mosolygott a gondolaton, hogy más tehát nem fogja ilyen helyzetben látni a lányt soha többé, ha oda fog rá ezentúl figyelni. Egyedi és megismételhetetlen élményben volt tehát része, és több, mint valószínű, hogy a lány olvasatában az volna a legjobb, ha ezt az élményt örökre elfelejtené. Nos, ő ellenben úgy gondolta, mostantól nem fog tudni úgy végigmenni ezen a kazamatán, hogy ne jusson eszébe. Ennyiben azonban kimerült az események iránti érdeklődése. Akár hiszitek, akár nem, Leo perverzitása ismerte a határokat, amiket jelenleg egy karikagyűrű képviselt. Gyorsan túl is tette magát a témán, hiába, ha Hinariról volt szó, egy dolog még hiányzott, az pedig az a bizonyos szikra. Igen persze, Leo könnyen lángra kapott, ha nőkről volt szó, és az a láng könnyen ki is aludt, de most ilyesmiről szó sem volt. Ebbe a lányba nem lett volna képes beleszeretni, mert tiszteletben tartotta a kapcsolatát.
Szóval, a következő körben már úgy, mintha mi sem történt volna, együtt nyesték a mobokat. Vagyis csupán látszólag együtt, mert nem kelhetett versenyre a látókörében pixelfelhőben úszó szépséggel, de azért ő mégis mindent megpróbált, ha már egyszer eljöttek. Férfias büszkesége ugyanis nem engedte meg, hogy ne így tegyen.
A második szúrása ugyan sikertelen volt, ám nem adta fel a harcot. Röviden hátrébb ugrott, kitérve ezzel a leopárd elől, aki közben Hinarit támadta meg. Az állat mozgását követve aztán, miközben az a sebzéssel volt elfogadva, Leo is támadott, méghozzá hátulról, kétszer is megpróbálva megsebezni a mobot.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi3327/3500Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 24 2019, 22:19

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Obszidián Kastély I - Page 4 4767251444_0f76bf2817_s Obszidián Kastély I - Page 4 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Hinari on Hétf. Márc. 25 2019, 17:52


Egy kicsit pihentem. Közben odapillantottam a kardforgató srácra is, hogy boldogul a megmaradt kardfogúval, de mire felnéztem, a mob már felém tartott. Védekezni fölösleges volt, ezek úgyis betalálnak - álltam elé kiegyenesedve, de ahogy az állat egyenesen a mellkasomba mart, kicsit azért átgondoltam ezt az egészet. Mi ütött ezekbe a mobokba? Talán én voltam túl régen kazamatázni és ez valami új patch, vagy csak ezek is érzik a tavaszt. Ki tudja. Mindenesetre Leo lesebezte, így elég volt egy könnyedebb szúrást indítanom felé, hogy az is a társai után pixeleződjön.
- Innentől már könnyű lesz - fordultam társam felé egy kicsit még mindig zavarban, merthát mégse sétálhattunk csakúgy szótlanul egymás mellett végig... ha már kénytelen voltam végigvinni vele a kastélyt és nem süllyedhettem el ott helyben - Egyébként nem tervezel odaköltözni a palotába? - dobtam fel a témát, miközben éppen egy csigalépcsőn meneteltünk felfelé - Úgy egyszerűbb lenne, nem? - tettem hozzá és megigazítottam a kezemen a karkötőt: ha már felkért, hogy legyek a mentora és amúgyis céhtag is volt már, ésszerűbb lett volna, ha nem kilométereket kell gyalogolnunk egymásig...Leütöm a megmaradt mobot.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi14712/10100Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by The Gleam Eyes on Hétf. Márc. 25 2019, 22:31

A csapat szépen halad előre és bár lenyugodtak e kedélyek úgy látszik túl sok feromon került Hinára a csápokról, talán amiatt támadnak ilyen furcsán a lények, bár kitudja. Lehet csak régen fürdött és rohadt hús szagát árasztja, amire támad a sok szörny No Végül azonban ahogy feljebb értek Hinarit hirtelen egy kisebb manósereg támadja meg és kezdi el ütlegelni a buzogánnyaikkal, ahol csak érik. Úgy látszik morcosak. Lehetséges, hogy mérgesek, hogy megöltétek a csápjaikat? Mondjuk elnézve ezek hímek, szóval... fúj.... mindenesetre Hina 64-et sérül.


Obszidián Kastély I - Page 4 F7fdfe1bde2586811b02565cb02447fd


#1-#4 Buzogányos Manó: 50 HP 10 P

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.5 SP kiskörönként.
Leonard (Sebzés: 50, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.5 SP kiskörönként.)
Buzogányos Manó

Hinari (50. szint): 223/300 HP, 0 páncél, 300/300 CSP
Leonard (26. szint): 100/100 HP, 55 páncél, 140/140 CSP

Tartalék
Obszidián Kastély I - Page 4 Treasure-Chest-iconObszidián Kastély I - Page 4 Treasure-Chest-iconObszidián Kastély I - Page 4 Treasure-Chest-icon

_________________
Meséléseim leírása röviden:
Obszidián Kastély I - Page 4 Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Leonard on Csüt. Márc. 28 2019, 21:29

Leo hümmögve elgondolkodott a kérdésen, miközben továbbsétáltak a kazamatában. Igazából még nem tervezett ő semmivel, egyelőre azt sem fogta még fel igazán, hogy céhtag. Bár igazán sok előnnyel járna a dolog, és valóban megfontolandó az ajánlat. Ott egy óriási palota, egy gigászi épület tele üres szobákkal. És a többiek is közelebb lennének így, könnyebben elérhetőek. Mégis..
- Nem furcsa minden reggel azon a gigászi kapun kilépni, a hátad mögött egy ekkora monstrummal? - kérdezett vissza elgondolkodva. - Egyébként jó ötletnek tűnik odaköltözni, igen, végső soron tervezek - válaszolt aztán egy kevésbé magabiztos mosoly kíséretében. Az első kérdés viszont még mindig foglalkoztatta. Habár odakint mindig is gazdagnak számított a családja, ez inkább töltötte el őt bosszúsággal, mintsem büszke lett volna rá. Amikor később utazgatott, akkor is többnyire olyan lakásokat vett ki, amiken osztoznia kellett valakivel, ha pedig nem, akkor is egyszerű egyszobás kis legénylakásokba költözött. Amikor megkapta első különálló házát, az is csak egy szimpla panel volt, habár modern bútorokkal a belvárosban. Nem szerette a klasszikus fényűzést, inkább volt híve a modernitásnak. Letisztult bútorok, egyszerű színek, új készülékek. Nos igen, azt hiszem, az átlagos legénylakások pontosan így néznek ki, ha van, aki eltartson. Megfűszerezve mindezt a sarokba dobált szennyessel, és a házban szétszórt hamutartókkal.
Ugyanakkor az, amit a palota képviselt, inkább volt reneszánsz, mintsem modern. Leotól egy kissé távolállt a dolog.
Mindeközben megérkezett a következő adag ellenség, és nem maradt több ideje, hogy gondolkozzon. Most meg sem próbált támadni.
- Hölgyeké az elsőbbség - nyújtotta ki maga elé a kezét mosolyogva, és mindketten tudták, hogy úgysincs sok értelme neki, hogy harcoljon.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi3327/3500Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Hinari on Csüt. Márc. 28 2019, 22:15


Érdekes volt a visszakérdezése, azzal összefüggésben pedig nekem is gondolkodnom kellett kicsit - habár nem a válaszon, inkább csak a helyzet furcsaságán, hogy kívülről ez mennyire másnap tűnik, mintha már évek óta benne élnél.
- Nem, rég megszoktam már - feleltem végül és meg is ráztam a fejem - Igazából sosem figyelem, meg... sokszor eleve teleporttal indulok - tettem hozzá, mert való igaz volt; ha magasabb szintekre igyekeztem, nem volt miért sehova se sétálni az elsőn. Még a vásárlásokhoz is inkább a főtérre portoltam, onnan kezdtem meg az utam egyedül - ha pedig volt velem valaki, általában beszélgettünk és nem azt néztük, hogy mekkora mögöttünk a palota, vagy mekkora nem. Voltaképpen ezen egyáltalán nem gondolkodtam még. A pozitív válaszon azonban már elmosolyodtam: örültem neki, hogy tervezi a költözést, hiszen így sokkal könnyebb lesz a kapcsolattartás és talán Allal is össze tudom őt ismertetni végre... habár a nemrég történtek után egyedül biztos nem fogom hagyni a párost, ki tudja, mit ki nem hoznak ezek együtt Neutral

- Engedelmeddel - hajoltam meg tettetett formalitással és emeltem magasba a Katanát, hogy aztán négy gyors vágással mindet elpixelezzem: a buzogányos manók nem okoztak túl nagy fejfájást; szinte pislogni nem volt időnk, már a kastély ezen kazamatájának végéhez érkeztünk. Kinyitogattuk a ládákat és örömmel vettem a srác előtt felugró ablakot is, ami a szintlépését jelezte. Még párszor eljövünk, vagy gyakorolunk csak simán a kertben és ő is eléri a boss szintjét: akkor már magamon kívül is lesz valaki, akinek életéért biztosan nem kell aggódnom odabent...


Leütöm a mobokat. Köszi a mesélést! Wink

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi14712/10100Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by The Gleam Eyes on Csüt. Márc. 28 2019, 22:40

Gratulálok sikeresen kipucoltátok a Kazamatát. Sok fájdalmas (és néhány kéjes) pixel után itt a jutalmatok:

1. hullám, Bronzláda: 150 arany, [T3] Tisztító Potion
2. hullám, Bronzláda: 150 arany, [T3] Szerencsés Ritmus Potion
3. hullám, Ezüstláda: 300 arany, [T3] Parancsmester Potion, 6 db Kristálykő (utóbbi csak Hinának)
Összesen:
- Hinának 162 Exp és 660 Arany
- Leonak 178 Exp és 600 Arany

Az akaito és event miatt Smile

_________________
Meséléseim leírása röviden:
Obszidián Kastély I - Page 4 Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Strea on Vas. Jún. 09 2019, 20:54


Chan (45) - HP:305 | F:55 | E:10 | I:128 | K:45 | Gy:57 | S:44 | P:65 - epikusa van
Simeon (32) - HP:180 | F:42 | E:65 | I:45 | K:36 | Gy:50 | S:70 | P:90
Eiki (43) - HP:100 | F:84 | E:132 | K:58 | Gy:88 | S:58 | P:120

Tehát úgy döntötök, ellátogattok Nysterbe, hogy a sok cukrászda mellett gyakoroljatok is egy kicsit az itt található hatalmas kastély szörnyei ellen. Ahogy beléptek, felvillan előttetek a felirat, hogy védett övezeten kívül vagytok. Érkezzetek meg és jelezzétek, használtok-e Észlelést.

A játék határidős lesz, 1 hét/nagykör, sorrend pedig nincs és nem is lesz. Jó szórakozást!
Következő határidő: 06.16., éjfél

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Obszidián Kastély I - Page 4 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi0/0Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Chancery on Hétf. Jún. 10 2019, 09:40

Nem volt kedve cukrászdázni, türelmesen megvárta, amíg a többiek végeznek. Addig egy padon ült, talán pont ugyanazon, amelyen utoljára beszélgetett régi társával. Lehunyt szemmel élvezte az arcát simogató napsugarakat, miközben a két pet egymást körbe-körbe kergetve játszott körülötte. Álomkelő az utóbbi időben ismét teret engedett magának, és olykor hajlandó volt kibújni a komoly szerepből, hogy egy kis időre ismét kiscicává avanzsálódjon. Dust ittléte pedig ezúttal teljesen egyértelmű volt, elvégre, klánbeli eseményről volt szó.
Simeon ötlete volt a kazamatázás. Nem sokkal azután, hogy Chan lepakolt odahaza, felvetette az ötletet, a lány pedig jónak találta. Eiki csupán meghallotta, és felajánlotta segítségét; minden a lehető legjobban alakult. Chan bízott magában, hogy képes lesz letankolni a szörnyek többségét, képességeinek nagy sebzése pedig megritkíthatja őket, de jobb, ha biztosra mennek, és érkezik velük még egy erősebb ember. Eiki pedig erős. Olyan talán, amilyet sosem látott még azelőtt.
A pad üres részére nézett. Mi lehet veled, Yui?, kérdezte magában, majd felállt és leporolta magát, mintha még mindig a valóságban élne. Megrögzött mozdulat, nincs semmi jelentősége. Érkeztek a többiek, akiket mosollyal fogadott, a két állatka pedig megállt a játékban. Érezték, hogy ideje indulni.
A szokott üdvözlő körök után, mikor mindenki készen állt, hármas szintű Észleléssel lépett be az ajtón. Biztos, ami biztos.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi8140/8500Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Simeon on Hétf. Jún. 10 2019, 17:27

Simeon nem is tudta, melyik eseményt várja jobban: a közös kazamatázást a gyönyörű főnixvel és Chanceryvel, vagy pedig, hogy megismerkedjen mégegy céhtaggal, akivel eddig nem sikerült összefutniuk még. És ő is frontharcos! Alig várta már! Vele ellentétben Tengerszem pontosan tudta, mit szeretne, ez pedig egyértelműen a cukrászda volt. Harc előtt vagy után, tulajdonképpen mindegy... de ha már így alakult, hát harc előtt néztek be egybe - úgyis szinte a kastély bejáratánál foglalt helyet, a fiatalkorú polip meg addig-addig nézegette a kirakatot, amíg Simeon megkérte vele érkező társát, hogy üljön be velük.
- ... és te is harcoltál már bossok ellen? Az előzőn miért nem voltál? Képzeld egy nagyon nagy rák volt, erős páncéllal és amikor az összes lábát visszahúzta, felborult! - nevetett Simeon és kezeivel mutogatta, mekkora is volt az a boss tulajdonképpen. Természetesen a céhházban rögtön bemutatkozott és bemutatta Tengerszemet is - azóta pedig szinte levegőt sem vett, kivéve akkor, ha céhtársa beszélt vagy kérdezte őt valamiről. Még a szokottnál is lelkesebb volt most, hogy együtt mennek mobolni, így, többen céhtagok! Csak azt sajnálta, hogy Danee nem jött velük és Chanék sem akartak cukrászdázni - És tudsz már valamit a következőről? Azt a szintet is megléptük, pont a bossal! - folytatta, miközben már kiléptek az épületből és Chancery felé igyekeztek. Tengerszem a száját nyalogatta: ezúttal túlságosan is el volt foglalva a finom édességek gondolatával, minthogy Dustra féltékenykedjen. Álomkelőre azért vetett egy büszke pillantást, lévén már ő is nőtt azóta, nőtt bizony! Így talán a macska sem nézi eleségnek, főleg azok után, ahogy a bosson szerepeltek. Simeon persze előreszaladt üdvözölni a lányt és a peteket és ha odaértek, már nyitotta is a kastély nehéz ajtaját: nagyon kíváncsi volt, milyen lesz odabent harcolni!
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi3865/4100Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Csüt. Jún. 13 2019, 19:01

Kissé nyűgös voltam, mikor felkeltem. Nem voltam a legjobb hangulatomban. Egy ideje már eléggé a béka segge alatt van a kedvem és ezen nem igazán tudtam segíteni. Magam alatt voltam és eléggé mély ponton volt az életem. Így hát muszáj lesz kissé összekaparnom magam. Így hát ahhoz az tevékenységbe kezdek, amivel mindig jobb kedvem támad. Mobgyakalásba. Így hát indultam is volna, mikor is céhtársamba botlottam, ki mint kiderült kazamatázni lesz. Egy gyors eszmecsere Channal és végül csatlakoztam hozzájuk. Azonban az odút nem volt túl rózsás a srác állandó fecsegése miatt.
- Igen. Mert nem volt olyan hangulatom. Tudom, én is járultam az infókhoz. Nem tudok semmit, most nem vettem infót. – foglalom össze gyors a dolgokat.
Nem igazán lett volna bajom a sráccal, alapjáraton a céhtársaimmal elég jó hangulatban el tudok csevegni de a hangulatom sajnos a viselkedésemre is gyakran rámászik, így jobb ilyenkor, ha röviden letudom a beszélgetéseket, mielőtt valami rosszat mondanék. Egy baráti öleléssel fogadtam Chant akivel hamarosan már a kazamatákba is indultunk. Hagyom, hogy ő döntse el használjunk-e észlelést vagy sem, én egyelőre azt fogom csak osztani, amihez a legjobban értek: dmg-et!
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 479
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi7502/7700Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Strea on Csüt. Jún. 13 2019, 21:20


Igaz a kastély nagy előtere egy kissé sötét, de talán Dust lángjai adnak némi világosságot, hogy tájékozódni tudjatok. Mitöbb, a felfelé vezető út piros kis lámpákkal van megvilágítva! ... vagy mégsem? Amint közelebb merészkedtek, a lámpák pislognak egyet, majd megmozdulnak: vörösszemű patkányok állják el utatok és hogy még a kedveteket is elvegyék a továbbhaladástól, mindhárom játékos kap tőlük egy üdvözlő-harapást.

Chancery és Eiki 2x13=26, Simeon pedig 13 sebzést szenved el.

Tsujimoto Eiki (Sebzés: Z:145 / S:158 / P:171, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
Vörösszemű Patkány
Chancery (Sebzés: 10, Pet sebzés 128, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Vörösszemű Patkány
Simeon (Sebzés: 65, Pet sebzés 45, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Vörösszemű Patkány

5x Vörösszemű Patkány - HP:40 | F:33 | E:13 | GY:55 | S:12 | P:0

Tsujimoto Eiki (43. szint): 100/100 HP, 94 páncél, 290/290 CSP
Chancery (45. szint): 305/305 HP, 39 páncél, 225/225 CSP
Simeon (32. szint): 150/150 HP, 77 páncél, 180/180 CSP

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Obszidián Kastély I - Page 4 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi0/0Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Chancery Yesterday at 21:53

Mókás látvány; a szószátyár, életvidám kisfiú és a két hallgatag felnőtt. Chancery mosolyogva figyelte társait, jó volt a kedve, és észlelte, hogy Eikivel valami nem stimmel, viszont nem hozta szóba. Az ölelés volt csupán egy árnyalatnyival szorosabb, mint máskor, majd elengedte, és ment Simeon után. Dust tett egy kört a fejük felett, majd beröppent a nyitott ajtón és megtelepedett a magasban a csilláron.
Álomkelő volt az első, aki megtorpant. Kissé lekushadt, füleit hátracsapta, de nem adott ki hangot. Nem kellett sokat várni ahhoz, hogy a patkányok megjelenjenek.
-Pont hozzánk való ellenfél. -jegyezte meg Chancery, miközben eligazította a kesztyűt a kezén. -Nos, főnök, kérsz valamit esetleg?
~Ezek gyengék. Nem kell most semmi. Valószínűleg semmin se változtatna sokat.~ közölte a macska, hangja csupán a fejünkben visszhangzott, majd előre tört. Dust kicsit csapkodta a szárnyait, majd felröppent és körözni kezdett a levegőben. Chancery ökölbe szorította a kezét, és igyekezett egy minél nagyobbat sózni valamelyik patkányba, amelyik őt támadta. A főnixmadár, amint ez sikerült esetleg, célba vette az adott patkányt, míg Álomkelő azt támadta meg, amelyik Simeonra ugrott rá.


/szimplán támadunk. Első kocka Álom, támadva Simeon patkányát. Második kocka én, célozva valamelyik engem érő patkányt, Dust az utolsó, ugyanarra a célpontra./

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi8140/8500Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Kayaba Akihiko Yesterday at 21:53

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Obszidián Kastély I - Page 4 4766612103_86ee832108_s Obszidián Kastély I - Page 4 4766610511_dda12706fc_s Obszidián Kastély I - Page 4 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Simeon Today at 12:52

- Hangulatod? Surprised - ámult el Simeon egy pillanatra - Dehát sütött a nap! - tette hozzá és még a szemöldökét is ráncolta, hiszen sehogysem fért a fejébe a dolog. Hogy lehet valakinek olyan hangulata napsütésben, hogy nem akar a tenger mellett, egy nagy és vicces rák ellen harcolni? Hogy kapálódzott a három nem visszahúzott lábával, amikor a hátára fordult! Simeon remélte, hogy a következő szintfőnök is hasonlóan jópofa lesz. Persze tovább is kérdezősködött volna, de időközben odaértek Chanceryhez és a kazamatához is, ami elterelte a srác figyelmét.
- De sötét van... - biggyesztette le ajkait az idomárfiú, de nemsokára meglátta a piros fénypontokat és lelkesen kezdett el feléjük szaladni - vagyis kezdett volna, ha Tengerszem meg nem állítja őt. Simeon kérdőn nézett le rá, a polip azonban Álomkelőt figyelte: ha a macska így viselkedik, arrafelé ellenfelek vannak.
- Ph...hhh! - lépett egyet Tengerszem a lépcső felé, pont, amikor Chancery is megszólalt és eztán Simeon is megigazította a saját kesztyűjét, pont úgy, ahogy a lány csinálta az előbb. Hirtelen kezdődött el a csata. Simeon pislogni nem tudott, máris megharapta az egyik, de mire visszavághatott volna, Álomkelő el is végezte a feladatot helyette.
- Köszi! - vigyorgott és amíg Tengerszem a lányt támadó, teljes életes ellenfelet támadta, addig Simeon... nos, nem azt várta, hogy polipja betalál-e. Nem, ő egyszerűen csak elbambult és Dustot figyelte szájtátva - amíg észbe nem kapott és ha Tengerszem elvétette, ő következett, ha meg nem, úgy egy másik, teljes életes patkányt nézett ki magának.Támadunk! Első kocka Tengerszem.
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 297
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Obszidián Kastély I - Page 4 Vo36oi3865/4100Obszidián Kastély I - Page 4 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Kayaba Akihiko Today at 12:52

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Obszidián Kastély I - Page 4 4767250438_224285ea8b_s Obszidián Kastély I - Page 4 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Obszidián Kastély I

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.