Arany Legelők

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Mirika on Vas. Május 26 2019, 21:27

Öhm... nem pont erre a reakcióra számítottam? De legalább rájöttem, miért tűnt olyan elvarázsoltnak a csávó. Vagyis Leo-kun. Kicsit tanácstalanul néztem Hina-chanra, mert hátha ismernem kéne a szőke kobakot, ugyanakkor majdnem kizártnak tartottam, hogy egy ilyen fizimiskát ne jegyezzek meg magamnak. Tuti nem találkoztunk még. Ő viszont ismert, és nagyon régről ismert. Ezen nem lepődnék meg mondjuk három évvel ezelőtt, mert na, nem vagyok se vak, se süket, tudom hogy ismert játékos voltam... vagyok... vagy mi. De hogy ilyen távlatból is tudják ki vagyok, az most így minimum lesokkolt. Jó pár pillanatig csak bambultam, mire észbe kaptam, és megköszörültem a torkom.
- Bossölő Mirika szolgálatodra! :3 - vettem elő a régi becenevem, majd magamra varázsoltam a felszerelésem, ideje volt már. Persze azért most, mert így megmutathattam a köpenyem és az íjam - Ki mondta, hogy csak íjász voltam? Razz - öltöttem nyelvet - Ezt még az első boss dobta... - folytattam volna nagy lendülettel, csak hát eszembe jutott, hogy abból a csapatból már csak én élek, szóval inkább befogtam a szám.
- Igen, menjünk :3 - kaptam az alkalmon, kézmozdulatomra pedig Momo is felreppent a vállamról, és kicsiny méretéhez képest meglehetősen nagy szárnyaival csapkodva körözni kezdett körülöttünk, mígnem megjelentek a csontvázak, én pedig újabb kézmozdulattal jeleztem neki, hogy támadhat.
- Na lássuk, mennyire jöttem ki a gyakorlatból... - fújtam egyet, és hátramaradva felhúztam az íjam. Igyekeztem úgy időzíteni, hogy Momo támadása után kiszolgáltatott helyzetben maradjon a csonti, de simán benne volt, hogy mellélövök.

Első kocka Momo (12 sebzés), második kocka én (28 sebzés). Ja, és az egyest lőttem agyon ;P


A hozzászólást Mirika összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 26 2019, 21:27-kor.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Arany Legelők - Page 5 Vo36oi526/600Arany Legelők - Page 5 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 26 2019, 21:27

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Arany Legelők - Page 5 4766609959_af0c0eb7c7_s Arany Legelők - Page 5 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Leonard on Vas. Május 26 2019, 22:58


Leo elnevette magát a lány reakcióján. Nem azért, mert Mirika annyira nevetséges lett volna, de eszébe juttatott egy emléket, amivel összekapcsolva már mókás volt a szituáció.
- Szophie is éppen így viselkedett, amikor találkoztunk. Nem értette, honnan ismerem Vezér első két képességét - mosolygott rá Mirikára most szélesen. Nem sok ember volt, akit felismerhetett a régi élményei alapján, de azok maradandóan beleégették magukat a fejébe. Nem hiába, az első bossölő csapatokat a közvélemény nagy becsben tartotta, még ha nem is álltak eléjük hajlongani és kezet rázni, azért az egyszerű kalandorok, mint Leo maga is volt, a kocsmában esténként meséltek egymásnak történeteket. Hősiességről, bátorságról, szintekről, fegyverekről és képességekről. Sokszor legendás kitalációkat szuper titkos, beszélő kardokról meg ezüstösen csillogó íjakról. És ki ne ismerte volna legalább a híresebb céhek vezetőit meg látásból és névről? Ki ne tudná, kihez tartoznak azok a bizonyos logók és nevek. Ezeknek a céheknek megvolt a maguk presztízse, még ha ezt az olyan emberek, mint Szophie is volt, nem képesek megérteni.
Szóval jah, mondjuk úgy, Leot is felvillanyozta, hogy a bátrak egyikével, mit egyikével, kettőjével szállhat harcba. Hisz Hinari is ott van régóta, és kitartóan ott volt mindvégig a kalandorok élharcosai közt, fáradhatatlanul. Megérdemli a tiszteletet, még ha az elmúlt időkben annyit találkoztak is, hogy Leo már a haverjai listájába sorolta rég a lányt. A hétköznapok kazamatájában az ember hajlamos elfelejteni, hogy egy legendával harcol együtt, hacsak nem hívja fel rá valaki a figyelmét.
- Hinari is szerényen bemutatkozott, amikor először találkoztunk - fordult most az említett lány felé, továbbra is mosolyogva. - Pedig semmi szüksége nem volt rá. Ő egyszerűen csak illedelmes - ha nem éppen Alexszel van. - Az utolsó szavakat csak suttogta, de persze Hinari számára is jól érthetően, kezével az arcát takarva, Mirika felé fordulva, a végén pedig kacsintott egyet, hogy jól érthető legyen, mire utal.
- Miért, nem csak íjász voltál? Régóta idomárkodsz? Egy pár éve nem tudok semmit a felszín történéseiből, és nehéz visszarázódni. - kérdezett aztán tovább szinte gyermeki lelkesedéssel. Szinte túl nagy érdeklődéssel is. - Wow, tényleg? Ez egy ereklye - nézett csillogó szemmel aztán az előhúzott tárgyakra, és ha Mirika nem is, Leo továbbra is nagy lendülettel folytatta. Még sosem látott bossitemet, ami azt illeti. Ezekről is csak legendák keringtek az átlagemberek között. A kocsmai történeteknek pedig jobb, ha a felét sem hiszi el az ember. Persze közben követte a csajokat a kazamatába, hiszen azért jöttek, nem csevegni, szétszórtsága pedig odabent életpontvesztés formájában mutatkozott meg. Sebaj. Szinte még nem is végeztek a karcolással ellenfelei, ő már sebesen le is csapott az egyik szamurájra, aztán ment tovább a következőre és a következőre, ameddig bírta. A csapásai nem voltak pontosak, de legalább gyors volt. Ez az egy számított a pontozásában. Erre az egyre, büszke volt.

(4 támadás, első nem talál, 3 szamuráj kivégezve. :3)


A hozzászólást Leonard összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 26 2019, 23:07-kor.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 276
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Arany Legelők - Page 5 Vo36oi3327/3500Arany Legelők - Page 5 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 26 2019, 22:58

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Arany Legelők - Page 5 4766612103_86ee832108_s Arany Legelők - Page 5 4767250438_224285ea8b_s Arany Legelők - Page 5 4766609959_af0c0eb7c7_s Arany Legelők - Page 5 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Hinari on Hétf. Május 27 2019, 11:41


Kicsit talán a kelleténél hangosabban és hosszabban engedtem ki a levegőt, amikor Miri végül megszólalt. A maga pajkos, mosolygós módján. Örültem, hogy a beszélgetés nem kellemetlen témákba torkollott, sőt, Mirika egészen felvillanyozódott a régi idők említésére és büszkén mutogatta a köpenyt, amelyre én már nem is emlékeztem rég. Persze a tanácstalan pillantására csak elnézőn ráztam meg a fejem: Leo ő... nos, ilyen. Sokmindent tud és ezeket lelkesen ki is mondja, néha talán túl sokat is... már ami a tőle már egészen megszokott suttogás-imitálással kimondott szavakat illeti. Ha viszont arra várt, hogy megint elpirulok, csalódnia kellett, hisz teljesen igaza volt. Al... Alex az más.
- Fura is lenne, ha nem - mosolyogtam a fiúra vidáman és bólintottam rá a megállapítására, nem gondolva túl sokat a szavak mögé, ami Leo célja lehetett. Közben előre is indultunk én pedig vigyáztam, hogy a lehető legtávolabb legyek új céhtársam sárkányától, akivel azóta sem sikerült az első benyomásnál szorosabb kapcsolatot kialakítani. Nem mintha akartam volna: igaz, idebent nincsen fájdalom, de azért mégiscsak kellemetlen, ha egy bébisárkány odakap feléd és morog, ahogy bekerülsz az egy méteres körzetébe. Inkább nem akartam próbálkozni vele.
Kivártam, amíg a többiek támadnak. Elsősorban azért jöttünk, hogy ők fejlődjenek; én jobbára a biztosítás és a kristálykő- és aranyszerzés miatt voltam itt. Meg persze a karkötőért. Nem is húztam elő a Katanát a tokjából addig, amíg céhtársaim aprítottak, csupán egy elégedettséget palástolni sem óhajtó mosollyal szemléltem, amint a kardforgató fiú az új pontjaival és felszereléseivel egykettőre végez a csontvázak nagyrészével. Miri pedig kifejezetten jól célzott, bár ezt eddig is tudtam. Még annak ellenére is, hogy a jelenlegi szintjével ezek a mobok alapvetően még túl erősek lennének számára.
- Azt hiszem nincs is rám itt szükség - nevettem jóízűen, de azért séta közben beleszúrtam a megmaradt csontvázba egyet-kettőt, hogy haladhassunk tovább. Talán legközelebb már többen jönnek majd...Támadom a maradék csontvázat. Ha az első nem talál, a másodiknak már biztos találata van.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Arany Legelők - Page 5 Vo36oi14712/10100Arany Legelők - Page 5 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 27 2019, 11:41

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Arany Legelők - Page 5 4766612103_86ee832108_s Arany Legelők - Page 5 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by The Gleam Eyes on Hétf. Május 27 2019, 14:03

Kard ki kard! Csak úgy szétvagdaljátok a magatehetetlen csontikat és pár pillanat után, már nyugodtan haladhattok is tovább. Ahogy azonban mentek tovább különös lényekre lesztek figyelmesek. A fűben több fénylő pontocskára lesztek figyelmesek, ám ahogy megközelítitek őket Fénylő Menyétek ugranak rátok. A kis fénylő gömböcskék biztosan a szőrükön lévő kinövések okozzák. Meglepő, de mindegyik kis dög Leonardot támadja meg összesen 60 sebzést kiosztva rá. Úgy látszik Leot utálja a sors... (vagy a kocka).

Arany Legelők - Page 5 074c3eaa368ea2682b974b5c9f22aedb


Hinari (Sebzés: 106, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.2 SP kiskörönként.)
Leonard (Sebzés: 83, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 4.6 SP kiskörönként.)
Mirika (Sebzés: 12, Pet sebzés 28, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.3 SP kiskörönként.)
Fénylő Menyét

Fénylő Menyét #1-#6: 50 HP 20 P

Hinari (50. szint): 300/300 HP, 73 páncél, 300/300 CSP
Leonard (29. szint): 125/125 HP, 8 páncél, 225/225 CSP
Mirika (10. szint): 70/70 HP, 40 páncél, 50/50 CSP

Tartalék
Arany Legelők - Page 5 Treasure-Chest-iconArany Legelők - Page 5 Treasure-Chest-icon

_________________
Meséléseim leírása röviden:
Arany Legelők - Page 5 Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Május 28 2019, 13:33

The member 'Cardinal' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Arany Legelők - Page 5 4766612103_86ee832108_s Arany Legelők - Page 5 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Mirika on Kedd Május 28 2019, 13:35

Egy pillanatra a szám is tátva maradt. Nem szoktam hozzá, hogy itt ilyen pontosak vagyunk, de ez most egy hibátlan kombináció lett. Ki is szakadt egy diadalittas kiáltás belőlem, bár azt már csak ezután fogtam fel, hogy a csonti nem döglött bele a sebzésünkbe. Eh, jellemző, de nincs mit csodálkozni ezen, ezek a szörnyek még egy kicsit erősek nekem :3
- Szép volt, Momo! - dicsértem meg ettől függetlenül a sárkánygyíkot, aki boldogan csippantott egyet, miközben megtett egy félkört a fejünk felett. Ezalatt pedig a többiek le is darálták az összes ellenséget, kíméletlenül. Hosszú út áll még előttünk...
- Inkább rám nincs szükség Razz - öltöttem nyelvet. Úgy festett, hogy ezt a hullámot Leo-kun egyedül is lenyomná.
- Amúgy ez egy nagyon... komplikált sztori, de nagyjából december eleje óta van velem Momo - válaszoltam a fiúnak addig is, amíg tovább mentünk, és beleakadtunk a következő néhány szörnybe - Egy pár év nekem is kimaradt, szóval értem, mit mondasz :3 - tettem hozzá, azon viszont nem gondolkodtam túl sokat, hogy neki miért maradhatott ki bármi is. Ezer meg egy oka lehet, találtam már olyan küldetést, amit ha elvállalok, hónapokra eltűnök szem elől. De hát nem vállaltam el.
- Leo, amúgy gyakran szoktál lányoknak tankolni? :3 - vigyorodtam el, hogy ráakaszkodott a fiúra egy halom fénylő bundának való szerzet - Olyan, mint egy karácsonyfa, ugye? :3 - néztem rá Hina-chanra, majd ismét hátra maradtam egy kissé, és jött ugyanaz a koreográfia, mint ami az előbb működött. Momo az intésemre lecsapott az egyik menyétre, én pedig igyekeztem úgy időzíteni, hogy közvetlenül ezután lőjek rá az íjammal.

Első kocka Momo (12 sebzés), második kocka én (28 sebzés), támadás az egyesre. Dobások odafent -_-
És a menyéteknek 110 HP-ja van páncél nélkül ;P
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Arany Legelők - Page 5 Vo36oi526/600Arany Legelők - Page 5 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Leonard on Csüt. Május 30 2019, 23:41


Leo élvezte a rivaldafényt, még ha az elég közvetlen formában is érkezett meg éppen a gyorsaságát kihasználó támadássorozatát követően, a szó legszorosabb értelmében. Még egészen aranyos állatoknak is találta volna a kis nyomi menyéteket, ha nem éppen az ő páncéljába akaszkodtak volna úgy bele, hogy félő volt, összekaristolják a szép fényezést.
- Vedd el azt a mocskos karmodat, te nyavalya - sziszegte a fogai közül, miközben az egyikkel kezdett küzdeni, közvetlen az orra előtt, amelyik megpróbálta kihasználni a nyaki rés adta lehetőséget, és bemászni a páncél alá. Nem, nem játszunk menyét a gatyábant csajok, ne is álmodjatok róla. Legalábbis akkor nem, ha Leo támadásai találnak, ami, elnézve a hadonászását, nem is olyan egyszerű feladat.
Szinte meg sem hallotta Mirika szavait, miközben az állatok ellen hadakozott, és próbálta lerázni őket magáról. Szinte, mert azért a szituáció komolysága azért eljutott hozzá is egy idő után, amint kihámozta a nyakába kapaszkodott lényt a páncélja alól.
- Ünnepi égősor szolgálatodra - szalutált aztán, és valóban karácsonyi figurára emlékeztetett, ahogy a vörös páncél visszaverte a menyétek fényét.
- A karácsonyfa leköteleződne, ha megszabadítanál a maradéktól - fordult aztán esdeklőn céhvezére felé, és ha kellett, még mutatta is a hátát, ahol kitartóan csimpaszkodtak az utolsó példányok. Ha pedig mindegyik állat lekerült róla, és útjukat folytatják, végigméri Momót.
- Hát igen, egy ilyen pikkelypofinak én sem tudnék ellenállni - villantott hófehér fogsoros mosolyt az állat felé, de persze a szavait Mirikának szánta, akire hamarosan rá is emelte tekintetét. Vajon érezte a hangjában bujkáló cinizmust?

Első támadásommal megölöm a Miri által támadott menyétet, a második és harmadikkal egy másikat megölök, a negyedikkel egy negyediket megsebzek. A maradék Hinari jóindulatán múlik. owo


A hozzászólást Leonard összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 31 2019, 00:01-kor.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 276
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Arany Legelők - Page 5 Vo36oi3327/3500Arany Legelők - Page 5 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 30 2019, 23:41

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Arany Legelők - Page 5 4766610511_dda12706fc_s Arany Legelők - Page 5 4767249862_5877ffd2ef_s Arany Legelők - Page 5 4767249862_5877ffd2ef_s Arany Legelők - Page 5 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Hinari on Pént. Május 31 2019, 11:20


Nyugodtan, mosollyal az arcomon sétáltam mellettük és hallgattam a kialakult beszélgetést. Egy pillanatra felmerült bennem, hogy igazság szerint... megoszthatnám velük, hogy egyazon csoportba tartozunk mindhárman. Már ami a rajtunk lévő sisakot és a választási lehetőségeket illeti és így már Mirinek sem kéne olyan kacifántosan fogalmaznia. De aztán meggondoltam magam: mindenkinek magának kell eldöntenie, mit és hogyan mond el magáról, Leo és Mirika pedig egyáltalán nem ismerték még egymást. Meghát én se mondtam el a szőke srácnak egyelőre.
Nem is tudom. Valahogy nezehen osztok meg magamról dolgokat.
A belőlem felszakadó sóhajt azonban megelőzték a menyétek, amik bár sokan voltak, mégsem jelenthettek nagy veszélyt céhtársamra. Ezért nem is igyekeztem túlságosan leszedni róla a mobokat, amikor pedig Miri felém fordult, előtört belőlem a nevetés:
- Pontosan - vigyorodtam el és figyeltem, ahogyan Leo a ráragadt menyétekkel szerencsétlenkedik. Persze a srác is lazán vette, ahogy azt szokta, de azért az innen is látszott, hogy nem tudja egy vágásból pixelezni őket - Napersze. Úgy gondoltad, ahogy te tetted azt a... khm - pillantottam félre. Hát igen. Ha ketten lettünk volna, simán visszavágok azzal a helyzettel, de Miri ismeri az itteni mobokat és nem akartam fölösleges kérdezősködést, vagy... feltételezgetéseket. Csípőre tettem a kezem és a fejem ingatva néztem még kicsit a műsort: az egyik nem feljutott a nadrágszáron? Persze végül egy lemondó sóhajjal megigazítottam a karkötőt a karomon és kilőttem. Teljes sebességgel értem oda hozzá és pár pillanattal később márcsak a pixelek szálltak körülöttünk.
- Lásd, kivel van dolgod - nyújtottam nyelvet és engedtem le a Katanát - Így kell kiszabadítani valakit a ruhája alá furakvó moboktól - tettem hozzá korholó hanglejtéssel, de persze... lehet, hogy az egyik vágás elérte a nadrágját is. Ki tudja Rolling Eyes Az biztos, hogy én nem erre figyeltem, de mondjuk Miri könnyen észrevehette talán. Vagy a "pikkelypofi" - amivel kapcsolatban bennem fel se merült, hogy Leo ne a sárkányra értse a mondatot. Az igencsak morgós sárkányra, akivel azóta se kerültünk egy centivel se közelebb egymáshoz.Leütöm a maradékot (is) angyal

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Arany Legelők - Page 5 Vo36oi14712/10100Arany Legelők - Page 5 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by The Gleam Eyes on Kedd Jún. 04 2019, 19:33

Alig hogy a karácsonyfa izzók kialudtak újabb ellenfél érkezésére lesztek figyelmesek. Éktelen röfögés és patadobogás fogad benneteket és mire észbe kaphatnátok Mirit az egyik Hinarit a másik vaddisznó elrepítette. Mirika 18-at Hinari 16-ot sérül.

Arany Legelők - Page 5 Latest?cb=20090523061352


Hinari (Sebzés: 106, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.1 SP kiskörönként.)
Leonard (Sebzés: 83, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 3.5 SP kiskörönként.)
Mirika (Sebzés: 12, Pet sebzés 28, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Tarajos Vaddisznó

Tarajos #1-#2: 100 HP 100 P

Hinari (50. szint): 300/300 HP, 57 páncél, 300/300 CSP
Leonard (29. szint): 125/125 HP, 8 páncél, 225/225 CSP
Mirika (10. szint): 70/70 HP, 22 páncél, 50/50 CSP

Tartalék
Arany Legelők - Page 5 Treasure-Chest-iconArany Legelők - Page 5 Treasure-Chest-iconArany Legelők - Page 5 Treasure-Chest-icon

_________________
Meséléseim leírása röviden:
Arany Legelők - Page 5 Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Mirika on Kedd Jún. 04 2019, 20:27

Az lehet, hogy Leo-kun az ünnepi égősor, de akkor én meg a dísz vagyok a fa tetején, mert azon kívül, hogy szépen nézek ki, hát nem sokat értem. Hiába voltam pontos, legfeljebb megkarcolni tudtam ezeket a mobokat, ami ugyan bosszantó volt, de lehetne rosszabb is. Például ha el se találnám őket. Momo bosszúsan prüszkölt egyet, mert velem ellentétben ő nem tudott harapni, és mire megfordult, addigra minden menyét miszlikbe lett aprítva. Hiába, gyorsak a srácok, mi meg nem annyira.
- Hé, nem ér, csak rajtam nincsenek pikkelyek >.> - löktem játékosan vállba a fiút a szemtelenkedését hallva - Bebizonyítsam, hogy a cicák is ellenállhatatlanok, he? :3 - kaptam el a srác karját, és öleltem át azt, kihasználva a... khm... az adottságaimat egy kicsit Rolling Eyes Közben Momo bizonytalanná vált, mert egyrészt érzékelte azt, hogy Leo neki intézte a szavait, és a mosolyt nyilván pozitív valamiként kezelte, másrészt viszont tőlem ellentmondásos jeleket kapott, hiszen egyszer meglöktem a fiút, és az ő szemében nincs különbség agresszív és játékos lökés között, aztán meg magamhoz láncoltam. Úgyhogy közelebb reppent, megkerülte Leót, és kérdőn csippantott neki egyet.
- Szóval hogy próbált Leo megszabadítani a ruháid alá furakvó moboktól? :3 - kérdeztem immár Hina-chantól, miközben tovább kapaszkodtam a fiúba. Nem vagyok süket, hallottam a hangsúlyt, és magamban hümmögtem egy kicsit, hogy lehet, rossz ajtón kopogtatok. Viszont Hina-chant meg nem úgy ismertem meg, mint aki szeret több vasat tartani a tűzben, pláne egy gyűrűvel az ujján, úgyhogy biztos voltam benne, hogy csak valami baleset történt. Amiről Alex-kun nem tud. Gondolom én :3
Azonban míg ezt végiggondoltam, egyszer csak arra figyeltem fel, hogy elszakadok Leo karjától, és nem önszántamból. Bevallom, egy kicsit elbambultam, szóval erős meglepetésként ért, hogy felöklelt valami, egész pontosan, miután hanyatt estem és kicsit felocsúdtam, rájöttem, hogy megjöttek a vaddisznók. Momo nem viselte jól, hogy földhöz vágtak, úgyhogy mindenféle utasítás nélkül magánakcióba kezdett, és megpróbálta megsütni az egyik vadkant, aztán lassan én is felkapartam magam annyira, hogy el tudtam lőni egy nyilat.


Én sima hatossal támadok 28 sebzéssel.
Momo római hatossal képizik, ha siker és koronát dobok, akkor 28 sebzés, ha koponyát, akkor kicsit köhögni fog a disznó, de más baja nem lesz.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Arany Legelők - Page 5 Vo36oi526/600Arany Legelők - Page 5 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 04 2019, 20:27

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Arany Legelők - Page 5 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Arany Legelők - Page 5 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#3 '2 oldal halál/korona' :
Arany Legelők - Page 5 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Leonard on Szer. Jún. 05 2019, 16:54


Hinari utalása a csápos lényekre betalált, és Leo arcára félreérthetetlen vigyor költözött a bosszantó menyétek ellenére is. Vagy inkább pont, hogy félreérthető. Nézőpont kérdése. Akárhogy is, nem volt kétség afelől, hogy érti az utalást, amint pedig letudták a ráakaszkodott mobokat, fújtatva megtörölte a homlokát, és a szőke lányra nézett.
- Emlékeztetnélek rá, hogy hősiesen mindent beleadtam. - Végső soron nem az ő hibája volt, hogy nem sikerült túl gyorsan leütnie a csápokat. Elég kényes szituáció volt, és a tetejébe még Hinarit se akarta megsérteni. A szép zöld indikátorát biztosan nem kockáztatná ilyen könnyen, hogy sárga legyen.
Leo a pikkelyes utalást olyannyira nem értette, hogy gyorsan végignézett magán, erre utaló nyomokat keresve. Merthogy a mindenkibe ő is beletartozott. Ám még el sem jutott a tudatáig, mit lát, már egy másabb jellegű érzés hívta fel magára a figyelmét, méghozzá az a végtelen puhaság, ami a karjának dörgölődzött. Rögvest odakapta a tekintetét, és kérdőn nézett Mirikára, aki szorosan kapaszkodott a karjába.
- Szóval komolyan gondoltad, hogy.. bárhol máshol? - kérdezte visszafojtott hangon a lányt, na persze nem mintha Hinari ettől még ne hallotta volna. A Leo szemében csillanó játékosság pedig félreérthetetlen volt.
Aztán a másik oldalán egy sárkány csipogott egyet, így megint elfordította a fejét. Miközben kérdőn nézett a sárkányra, és próbálta értelmezni, ez mit akart jelenteni, addig Mirika a csápos incidens felgöngyölítéséhez került vészesen közel, és remélhetőleg Leo még a választ is hallhatta, mielőtt a szitkozódása betöltötte a barlangot. Most az egyszer örült volna neki, ha legalább valamiféle súlyemelés jártassággal bír, és el tudja érni, hogy a mobok ne ragadják el tőle Mirikát, aki előtte egyértelműen rábízta magát, de sajnos így már csak utólagosan tudott elégtételt venni. Momoval egyszerre lendült, és támadta meg három kardcsapással az idomárt felöklelő vaddisznót. Hinariért kevésbé aggódott, mi több, számított a lány segítségére, ha a mob még túl nagy falatot jelentene neki. Mindeközben próbált úgy helyezkedni, hogy Mirika védve legyen, és rendesen össze tudja kapni magát mielőbb.

(3 támadás Miri vaddisznójába, kettő sikeres, nem öltem meg :c)


A hozzászólást Leonard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 05 2019, 16:55-kor.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 276
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Arany Legelők - Page 5 Vo36oi3327/3500Arany Legelők - Page 5 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 05 2019, 16:54

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Arany Legelők - Page 5 4767251444_0f76bf2817_s Arany Legelők - Page 5 4766610511_dda12706fc_s Arany Legelők - Page 5 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 05 2019, 17:37


- Rettentő hősies volt... - pillantottam rá szarkasztikus hangéllel, de ebbe jóadag feszültség is belekerült, már attól is, hogy visszaemlékeztem a dologra. Aztán inkább csak megforgattam a pengét magam körül és egykettőre levagdostam róla a mobokat. Mindet, egytől egyig, rá se pillantva a fiúra.
Miri viszont szerencsére itt volt, hogy ellensúlyozza a hirtelen kialakult és igencsak kellemetlen helyzetet, így egy apróbb, felszabadult sóhajjal vettem tudomásul, hogy Leo ezután inkább felé fordítja a figyelmét és a lány magához mérten reagál is rá. Elnéztem őket, de közben azon gondolkoztam, nem-e én reagáltam túl a dolgot... végtére is fogalmam sem volt, mennyire próbálkozott a srác tényleg leütni azokat a... csápokat rólam. Lehet megpróbálta, csak nem volt elég pontja a találathoz? Én csak annyit érzékeltem, hogy nekem kell megoldani, miközben ő próbál felém se nézni. És ez a tapasztalat azóta is dühít, valahol ott mélyen.
- Lényegében sehogy - erőltettem magamra egy mosolyt a kérdés hallatán, homlokomon azonban még ott voltak az előző gondolatok ráncai - Bár tudnám, hogy tényleg csak ő volt-e a béna, vagy egyáltalán nem is igyekezett... - tettem hozzá, de szavaim ekkorra már elnyomta a dübörgés és bár reflexből ugrottam hátra egyet, a vaddisznó engem is eltalált. De ezek most nem voltak fontosak: pár vágásból el is pixeleztem a rám akaszkodó mobot, majd Leo és Miri felé pillantottam, hogy ők hogyan boldogulnak a másikkal. Úgy tűnt, egészen jól, az újabb támadást viszont már nem akartam megvárni, így azelőtt szúrtam bele egyet, hogy a vaddisznó akárcsak felhorkanthatott volna Leo ütései nyomán. Ezek után pedig szó nélkül, gondolataimba mélyedve léptem el tőlük és guggoltam le a ládához, hogy megnézzem, mennyi arany és kristálykő lapul benne. Végtére is, ezért jöttem el... azt hiszem.Leütöm a maradékot.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Arany Legelők - Page 5 Vo36oi14712/10100Arany Legelők - Page 5 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by The Gleam Eyes on Szer. Jún. 05 2019, 18:42

Gratulálok túljutottatok a Kazamatán, jutalmatok:

1. hullám, Ezüstláda: 300 arany, [T3] Parancsmester Potion
2. hullám, Bronzláda: 150 arany, [T3] Kikerülés Potion
3. hullám, Bronzláda: 150 arany, [T3] Energia Potion, 3 db Kristálykő

Mirinek: 75 Exp és 600 Arany
Hinarinak 75 Exp és 660 Arany +1 játék Akaitora
Leonak: 82 Exp és 600 Arany +1 játék Akaitora

_________________
Meséléseim leírása röviden:
Arany Legelők - Page 5 Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany Legelők

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.