Felhő Torony

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Miu on Szomb. Feb. 27 2016, 23:44

-Hagyjuk a mesét, felőlem akár süttethetted is volna a hasad valahol. Nekem meg nem szokásom mindenki minden egyes lépését lekövetni, ezt a dolgot meghagyom inkább Daneenak. Razz – igyekszem nem jobban felkavarni a kedélyeket, ugyanis nem veszekedni és a másikat kérdőre vonni jöttünk most ide – Egyébként mostanság az egész céh szanaszéjjel van, és amikor talán szükség is volna valakire, akkor sosincs sehol senki, és szerintem én se nevezhetném magam kivételnek, mert én is elég jól el tudok lenni magamnak. – szerintem meg vannak véletlenek és ez pont az, ugyanis az eredeti terveimben nem szerepelt az, hogy konkrétan Kem-et keresem meg, csupán összeakadtam vele és most itt vagyunk, de igazából most mindenkinek van igazsága :3 – Igen-igen, tudom. Nincsenek véletlenek, minden okkal történik, sőt igazából mi hárman ezt az egészet előre megbeszéltük még azelőtt, hogy leszülettünk volna erre a világra, csak mi arra már nem emlékszünk, ezért hívjuk véletlennek a dolgot. :3
A törpés dolgot én nem igazán gondoltam komolyan, de úgy néz ki, hogy van, aki igen. Rolling Eyes
-A törpe vadászat csak poén. Legalább is én speciel nem halál komolyan gondoltam. Egyébként is ez itt egy kazamata és mi itt vagyunk, tehát keressük a bajt, részben azért is vagyunk itt. Razz
A medvék zajongását nme igazán vettem észre eddig a saját hangomtól. De mikor elállták az utat előttem, már észrevettem őket és ennél több nem is kellet ahhoz, hogy neki kezdjek a támadásnak. Jussunk túl a macikon, brumm-brumm. \o/

/támadva, Szürke Medve #1-től #5-ig

Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi10/2100Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Kemabat on Vas. Feb. 28 2016, 00:39

- Nem Egészen így értettem, csak mindenki nagyon könnyen dobálózik ezzel a szóval. Ha bármi történik, amire nem számított, akkor hoppá, ez véletlen volt! Én nem véletlenül mentem a céhházba, nem véletlenül vagyok itt sem. – erősködött továbbra is, nem hagyva a témát. Úgy érezte, erre szükség van, nem lehet mindig hallgatni. Ha van véleményed, mond ki! Így ismerheted meg igazán a másikat, ami elősegíti a csapatmunkát. – Nem mondhatod, hogy véletlenül találtál rám, csak azért, mert nem számítottál rám. Gondolom Yachi sem véletlenül volt itt, volt célja, a találkozásunk váratlan, de nem véletlen.
Úgy tűnik Kem humorérzékére ráférne egy kis fejlődés, a fiú semmi poénosat nem tudott kiszűrni a törpekeresésből.
- Én meg azt hittem, hogy kincsek, felszerelések, meg hasonlók miatt rángattál magaddal, meg egy kis kaland kedvéért. – mondta, miközben haladtak felfelé. Hallotta a közelgő ellenfelek zaját, amire utalva folytatta is. – Igaz, ez itt egy kazamata, ezért nem kell keresnünk a bajt, megtalál az magától is!
Hamar megjelent a zaj forrása is, egy szürke medve léptei, amit öt társa követett. Miu ismét támadásba kezdett, többet is megsebezve.
~ Most komolyan, megint semmi megbeszélés? Dúr bele a közepébe, majd csak lesz valami? ~ gondolta, majd célba vette azokat, amelyeket a lány sebesülten hátrahagyott.Szürke medve #1, #2, #3 kivégezve.
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi496/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Yachi on Vas. Feb. 28 2016, 15:12

Ehhehe... kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok, és most hirtelen nem is tudtam eldönteni, hogy ők ketten tényleg nem jönnek ki egymással, vagy pont fordítva van, és nagyon is... de... nem is tudom, elég valósnak tűnt a vitájuk, nekem pedig nyilván illene kimaradnom belőle, csak hát nem szívesen nézem végig azt, ahogy egymásnak feszülnek az ellentétek.
- Maa-maa, nyugodjanak meg kérem, ezzel nem jutunk előrébb ^^" - próbálkoztam kínos nevetgéléssel megspékelve, de nem voltam túl magabiztos. Talán ha jobban ismertem volna őket. Igaz, Yoda mester is megmondta, hogy a próbálkozás nem célravezető, de hát ezért nem lesz belőlem sose jedi.
- Elnézést, nem úgy gondoltam ^^" - visszakoztam a törpés eset után is. Azt hiszem már tudom, miért szabad még az a szív, Kemabat-san egy kicsit... ijesztően komolyan vett mindent, azt hiszem... Kicsit udvariatlan is volt, ahogy utalt rám. Bizonyosan nem rossz ember, inkább egyfajta csiszolatlan gyémántnak tűnt.
- Hiii... medvék...? - sikkantottam kicsit fel meglepetésemben, és egyből hátra is hőköltem a jókora állatok láttán. Sokkal másabbak voltak ezek, mint az iménti elfek, ők nem voltak olyan... félelmetesek. Még hátráltam pár lépést, és elképedve figyeltem, mennyire bátran támadták meg őket, miközben az én kezemben remegett az íj, és teljesen bizonytalanul emeltem fel, még a nyílvessző is majdnem kiszédült a kezemből, úgy kellett utánakapnom, hogy ne essen le a földre. Nagyot nyelve tartottam célra, azért egy ekkora célpontot csak eltalálok még így is... de annyira lassú voltam, úgy éreztem, hogy ennél többet is tudnék.

Lelövöm a maradék két sebesült medvét, de csak kétszer támadok. User elnézést kér az extra körért ^^
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 189
Join date : 2016. Jan. 19.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi629/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (629/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Strea on Vas. Feb. 28 2016, 19:59


Brummogó maci az elfekhez hasonlóan Miut támadja, ő viszont egy jól irányzott pofonnal, amivel szépen a falhoz is küldi a lányt. Apró repedések jelennek meg a becsapódás helyén és futnak szét minden irányba. Lehet, sietnetek kellene, és elmenni onnan, amíg még lehet Surprised

Miu 7-et sebződik.
Szürke Medve #6: full élet

Miu (20. szint): 90/90 HP, 28 páncél, 50/150 CSP
Yachi (20. szint): 100/100 HP, 34 páncél, 50/90 CSP
Kemabat (20. szint): 100/100 HP, 32 páncél, 10/70 CSP

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Felhő Torony - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi0/0Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Miu on Vas. Feb. 28 2016, 22:46

Hát én nem egészen ezt akartam kiváltani a srácból, de hát, ha mindent ennyire komolyan vesz, akkor felesleges jártatnom a szám olyanokról, ami láthatóan érzékenyen érinti. Rolling Eyes Már Yachi is igyekszik csitítani a kedélyeket, bár én teljesen nyugodt vagyok, inkább Kem az, akinél kezd feszülni a húr többnyire a semmi miatt.
-Nekem nincs mi miatt lenyugodnom, mert fel se húztam magam. :3 – majd vissza is fordultam Kem-hez és megpróbálkozom végre lecsapni azt a labdát, hogy ne ütögessük itt egymásnak tovább – Kem-kun, te pedig ne vegyél már ennyire komolyan mindent. Most teljesen mindegy, hogy valaki száján kicsúszik e az, hogy valami a véletlen műve vagy épp mást állít, meg az is lényegtelen, hogy szóba hoztuk a törpéket. A kincsek meg hasonlók miatt is lehet ide jönni és egy kalandnak is jó. Viszont akkor sem kell ennyire neki feszülni egy kazamata kiürítésének. A lényeg az, hogy mindenki jól érezze magát. :3
Aztán gyorsan terelődött is a figyelmem a macikra, a támadások után pedig már csak az tűnik fel, hogy a pixel rengeteg mögül még elő cammog egy medve és kapok is tőle egy szép nagy pofont, de olyat, hogy a fal adta másikat. Pár pillanatra fejemhez kapok, majd rámarkolva fegyveremre, már indítok is két szép kecses vágást a mackó pajtás felé és a barátai után is küldtem őt.
-Hmm… számolta valaki, hogy hányadán állunk a dolgoknak? Surprised – fordulok a többiek felé és épphogy feltettem a kérdést, már utána is számoltam a dolgoknak – Szóval, voltak elfek meg macik, akkor ha igazak a mesék akkor most a főnök jön vagy főnökök. Mindenesetre a lényeg az, hogy én akarom kezdeni a támadást van egy képességem, amivel instant nagyot tudok sebezni, tehát bármi is jön most és akármennyire masszív is lesz, én hatékonyan meg tudom gyengíteni. :3
Részemről ennyi is volt a csapat megbeszélés, egyébként sem vagyok nagy stratéga és azt se tudom, hogy a többiek mire képesek, tehát marad az, hogy bízok a magam képességeiben és igyekszem azokból előnyt kovácsolni a csapatnak. De még mielőtt előre rohannék, pihenek egy kicsit, hisz ha elő akarom adni magam, akkor szükségem lesz az energiára. :3 Amint újfent erőre kapom, már vezénylem is az indulást és már robogok is a feltételezett utolsó akadály felé.

/az utolsó maci is kivégezve, irány a célegyenes \o/
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi10/2100Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Kemabat on Szomb. Márc. 05 2016, 18:52

Kemabat úgy érezte, nem értik meg őt, amiben nem is tévedett. Lehet, hogy túl komolyan vett mindent, de a közelmúlt eseményei kényszerítették ezt ki belőle, amiről szinte senki sem tudott. Csendben hallgatta csapattársait, feleslegesnek tartotta újabb mondatok hozzáfűzését.
Érdeklődve nézett Yachi felé, úgy tűnt számára, hogy a lány habozik, csak két medvére lőtt rá, és bár megvolt az esélye, hogy kivégezzen egy harmadikat, azt mégis elhalasztotta, Miu kárára. Céhtársa a falnak csapódott, legszívesebben odaszaladt volna hozzá, hogy segítsen neki, de mivel ez nem a valóság, Miu könnyedén felpattant, és elintézte az utolsó brummogót is.
A csata után Kem a másik íjászhoz lépett, kezével a válla felé nyúlt, hogy megnyugtassa, de félúton mégis visszahúzta.
~ Talán nincs szüksége rá, talán rosszul értelmeztem, de nem úgy viselkedett, mint korábban az elfeknél. ~ mondta magában, majd hangosan is felszólalt.
- Minden rendben?
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi496/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Yachi on Hétf. Márc. 07 2016, 15:54

Megijedtem. Hogyne ijedtem volna meg, amikor olyan erővel csapódott a lány a barlang falának, hogy összerezzentem, és még nekem fájt. Egészen elképesztő, hogy ezek után képes volt talpra állni és végezni a medvével, és mintha mi se történt volna, csivitelt tovább. Én pedig ott maradtam, a torkomra fagyott szavakkal, tágra nyílt szemekkel és hevesen dobogó szívvel. Csak az zökkentett ki, hogy Kemabat-san hozzám szólt. Feléje kaptam a fejem, néhány pillanatig eltartott, amíg eljutottak a tudatomig a szavai. Végül bólintottam.
- Elnézést, egy kicsit... megijedtem, de most már rendben vagyok. Nem találkozok túl gyakran vadállatokkal ^^" - szólaltam meg kissé bizonytalanul, aztán halvány mosolyra húztam az ajkaimat és enyhén meghajoltam - Köszönöm a kedvességét ^^ - hálálkodtam, amiért törődött velem, majd vettem egy nagy levegőt, és bár kicsit tétován, de elindultam előre, és reménykedtem, hogy még egy ilyen ijesztő pillanat nem lesz. Kis bolyhos nyuszikák nem jöhetnének ellenfélnek? Embarassed
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 189
Join date : 2016. Jan. 19.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi629/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (629/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 07 2016, 18:11


Hosszú az út a torony tetejéig Surprised Sokáig nem is jön semmi, addig pedig elbeszélgethettek, megnyugodhattok és ami a fő, lépcsőket mászhattok. Sokat. Aztán az x-edik kanyar után egy Jéggólem tornyosul fölétek; sajna ez a típus se nem bolyhos, se nem kicsi... ellenben elég fagyosnak tűnik. És még véletlenül sem teszi meg nektek azt a szívességet, hogy lezúgjon a lépcsőn.

Miu (Sebzés: 40, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Yachi (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 30, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kemabat (Közelharci sebzés: 0, Távolsági sebzés: 21, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Miu (20. szint): 90/90 HP, 28 páncél, 150/150 CSP
Yachi (20. szint): 100/100 HP, 34 páncél, 90/90 CSP
Kemabat (20. szint): 100/100 HP, 32 páncél, 70/70 CSP

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Felhő Torony - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi0/0Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 21 2016, 17:11


Hahó Surprised Utolsó hullám, bár ettől függetlenül is jó lenne írni Neutral
Sorrend pedig még mindig nincs, így kezdjünk ezzel valamit, még a héten lehetőleg.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Felhő Torony - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi0/0Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Yachi on Vas. Márc. 27 2016, 14:08

Hááát... nem az jött. Az egy dolog, hogy meg kellett mászni temérdek lépcsőt, ezzel önmagában véve még nem is lett volna baj, ha nem hűlt volna a hőmérséklet szinte fokról fokra... mindkét értelmében. Nem öltöztem túl, mert nem számítottam rá, hogy ennyire hűvös lesz itt, de már elkelt volna egy sál, meg egy sapka, vagy egy ujjatlan pár kesztyű. Karjaimmal burkoltam be magam jobb híján, amíg fel nem értünk, és meg nem pillantottuk a hatalmas... gólemet. Ha nem lett volna fölé írva a neve, én meg nem mondtam volna, ez micsoda. Furcsa, nem volt olyan félelmetes, mint a medvék, de azért kellő rettenettel fogadtam a látványát. Megborzongtam, bár azt inkább csak a hidegtől. Egy-két karkörzés után emeltem célra a fegyverem, hátha akkor nem fog úgy remegni.
- Elnézést, de azt hiszem magamra veszem az első támadás lehetőségét. Nekem is van olyan képességem, ami illik ide ^^ - kacsintottam mosolyogva, majd azon ritka alkalmak egyike következett, amikor nem csupán saját erőmből merítkeztem, hanem segítségül hívtam a célzórendszert is. Ez volt az egyik hátránya ennek a dolognak, legalábbis számomra. Mindenesetre ellőttem az izzó nyilat, bízva benne, hogy ott fogja eltalálni a monstrumot, ahol én szerettem volna: a páncélzata leggyengébb pontján.

Képesség: ha sikeres, a lövés lekapja a gólem komplett páncélját, ha nem jön össze, akkor 15-öt sebez.
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 189
Join date : 2016. Jan. 19.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi629/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (629/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 27 2016, 14:08

The member 'Yachi' has done the following action : Kockadobás


'Római stílusos 6-os' :
Felhő Torony - Page 2 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Strea on Hétf. Ápr. 04 2016, 13:11


Határidő: április 9, szombat éjfél.
Aki addig nem ír, az kimarad a körből.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Felhő Torony - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi0/0Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Kemabat on Szomb. Ápr. 09 2016, 23:11

//Elnézést a késésért!
Kicsit fura volt a lány válasza, legalább is Kem annak tartotta. Nem sok helyen járt ő sem, de így is találkozott ijesztőbb lényekkel, mint a medvék. Végül is embere válogatja, talán van olyan, akinek egy kis nyuszi is rémisztő, de egy négy méter magas óriás bébit aranyosnak talál.
- Nem tesz semmit. – ennyit mondott csak a lánynak, és már haladhattak is tovább.
Hosszú lépcsősorokat tettek meg, egyik kanyar a másik után, de a már említett „főnök” csak nem akart megjelenni. Kicsit bosszantotta is íjászunkat, de ennek, mint oly sok másnak nem adott hangot, nem akart túlságosan türelmetlennek tűnni. A levegő hűlni kezdett, jelezte, hogy jó felé haladnak, és meg is pillanthatták az utolsó ellenfelüket. Kemabatnak elállt a lélegzete, ilyen lénnyel még nem találkozott. Az első támadást Yachi intézte, mintha előző hibáját, ami nem is nevezhető hibának, próbálná kijavítani, valami képességet használva. A jéghegy még távol volt, és hiába kérte Miu az első csapás lehetőségét, Kem is ráfogta az íját.
- Marhára jó, hogy csak nekem nincsenek ilyen spéci trükkök, amik hatásosak lennének az ilyen helyzetekben. – dörmögte, miközben útjának indította nyílvesszejét – Azért remélem nem fogtok haszontalannak gondolni.Egy lövés
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi496/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Kemabat on Szomb. Ápr. 09 2016, 23:21

a dobás lemaradt Very Happy
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi496/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 09 2016, 23:21

The member 'Kemabat' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Felhő Torony - Page 2 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Strea on Kedd Ápr. 12 2016, 11:51


Miura nem várok tovább Surprised

Úgy tűnik, az igencsak jegesedő talaj miatt Miu kicsit lemaradt, és szerencsétlenségére a Jéggólem bizony nem nézi jó szemmel a későket - vagy lehet, hogy a programja van csak úgy beállítva, hogy először a közelharci ellenfeleket iktassa ki? Mindenesetre a gólem egyetlen suhintására a lány körül megfagy a levegő, szinte megfagyasztva őt is. Nos, támadni így aligha képes... ketten maradtatok hát a hatalmas szörny ellen, aki egy ütéssel még Yachit is hátrébb hajítja pár méterrel.

Yachi -14 hp
Miu elvesztette 1 (illetve itt az egyetlen) támadását. Képességet ettől függetlenül használhat, támadni viszont nem fog tudni már.

Jéggólem: full hp, -36 páncél

Miu (20. szint): 90/90 HP, 28 páncél, 150/150 CSP
Yachi (20. szint): 100/100 HP, 20 páncél, 90/80 CSP
Kemabat (20. szint): 100/100 HP, 32 páncél, 70/50 CSP


Határidő: április 18, hétfő éjfél

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Felhő Torony - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi0/0Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Yachi on Szer. Ápr. 13 2016, 20:52

Hibáztam. Abban a pillanatban, ahogy elengedtem a nyilat, már éreztem, hogy nem lesz pontos a találatom. A hidegre fogtam, mert az volt az egyetlen épkézláb magyarázat. Fáztam, reszkettem, remegett a kezem, nem éreztem rendesen az ujjaimat sem. Eltalálni így is eltaláltam a monstrumot, de nem ott, ahol szerettem volna. Ráadásul azt hiszem a haragját is magamra vontam, hiszen felém indult meg végül, és nem Kemebat-san vagy Miu-san felé. Megpróbáltam hátralépni, de ahogy fölém magasodott, egyszer csak azt vettem észre, hogy nem mozognak a lábaim. Képtelen voltam megmozdítani őket. Immár egész testemben reszkettem, csak már nem a hidegtől. Tágra nyílt szemekkel, tehetetlenül figyeltem, ahogy a szörny keze a magasba emelkedik, és lesújt rám, én pedig az ütéstől egyszer csak levegőbe emelkedtem. Nem tudom, mennyit repülhettem, de a földet éréstől beszorult a levegőm, és minden porcikám recsegve-ropogva tiltakozott. Meg akartam mozdulni, de minden tagomat rettentő nehéznek éreztem hirtelen, ajkaimon pedig csak értelmetlen nyöszörgés jött ki, semmi más. Pánikba estem, eluralkodott rajtam a tehetetlenség érzése, és azért imádkoztam, hogy ez a mindennél rosszabb érzés valahogy elmúljon.

"pihenőkör"
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 189
Join date : 2016. Jan. 19.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi629/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (629/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Kemabat on Vas. Ápr. 17 2016, 15:07

Valami nem stimmelt. Yachi támadása betalált, mégsem látszott elégedetnek, talán valaminek történnie kellett volna, ha már nem egy sima támadás volt? Kemabat próbálta kiverni ezt a gondolatot a fejéből és csak a gólemre összpontosítani. Szép találata volt, de tudta, ennyitől még nem fog kifeküdni, és Miu felé nézett. Bízott a lány hatalmas sebzésében, de a jéggólem megelőzte őt, és látszólag lefagyasztotta. Látszólag, hiszen Kemabatnak nem volt ideje megnézni, a monstrum Yachit is célba vette.
- Mi van te gyáva féreg, csak a lányokat tudod támadni? Jól figyelj, mert az ellenfeled én leszek! – mondta, miközben arra gondolt, Juro mit tenne. Biztosan nem hagyná, hogy mindenkinek baja essen, ő meg sértetlenül megúszná. Muszáj volt cselekednie, magára vonni a figyelmet, amíg a többiek összeszedik magukat. Bár nem csak ez kavargott benne, a düh is jelen volt, dühös volt magára és tehetetlenségére. Ismét lövésre készült, próbálta bevinni második lövését is.Egy lövés
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi496/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Ápr. 17 2016, 15:07

The member 'Kemabat' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Felhő Torony - Page 2 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Strea on Hétf. Ápr. 18 2016, 14:40


A gólemet látszólag kicsit sem hatja meg Kemabat próbálkozása, így miután mégegyet beleüt a lányba, még le is bénítja őt, s csak ezután fordul szembe a teremben lévő egyetlen fiúval. A lányok harcképtelenek, neked pedig egyetlen köröd van, hogy leüsd a szörnyet. Lássuk, mit találsz ki!

Yachi -14 hp
Yachi elvesztette 1 (illetve itt az egyetlen) támadását. Képességet ettől függetlenül használhat, támadni viszont nem fog tudni már.

Jéggólem: -7 hp (zöld)

Miu (20. szint): 90/90 HP, 28 páncél, 150/150 CSP
Yachi (20. szint): 100/100 HP, 6 páncél, 90/80 CSP
Kemabat (20. szint): 100/100 HP, 32 páncél, 70/30 CSP


Határidő: április 24, vasárnap éjfél

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Felhő Torony - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi0/0Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Miu on Csüt. Ápr. 21 2016, 15:37

/Bocsánat az eltűnésért  Embarassed

Nagy lendülettel indultam előre, hogy végre kivégezhessük a kazamata főnököt is, de végül én voltam az, aki lemaradt és még időm se volt megpillantani a gólemet már le is fagytam, aztán valahogy a rendszer is befagyott nálam, mert jó időre csak üres sötétséget láttam és semmit se érzékeltem a környezettemből. Már kezdtem attól félni, hogy az a jég valami ki is végzett és itt ért véget a szánalmas kis életem. Pontosan nme tudom, hogy mennyi idő telt el addig, míg én az üres váróban lebegtem, közben pedig a testem csak ott áll meredten és nem reagál semmire sem, viszont szerencsémre csak nem haltam meg és szépen lassan vissza is kaptam az irányítást és végre feldolgozhattam, hogy mi is történik itt. Első körben az életcsíkomra kaptam a tekintetem, de nyugalommal könyvelhetem el, hogy az mér csak meg sem moccant, míg én valahol odaát voltam.
-Gomene srácok, valami hiba ütött be a rendszerembbe, de most már visszatértem. ^^
Sikerült észbe kapnom és jeleztem a többieknek, hogy ismét lehet rám számítani a harcban. Na, de persze a nodachi lángjai nem voltak elegek ahhoz, hogy kiolvasszam magam végleg, viszont a képességem, amivel indítani szerettem volna, a hirtelen áramszünet előtt még mindig itt van nekem. :3 Mély levegőt veszem majd támadásra készen elkezdem megközelíteni a gólemet, aztán igyekszem jól megsorozni a vágásaimmal és remélhetőleg sikerülni is fog a dolog és megcsappantom az életcsíkját egy kicsit…

/ha jól látom akkor nem kell dobnom a képire,
Képi próba, Túlpörgés: (4) 208 sebzés, (3) 156 sebzés megy a gólembe :3
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi10/2100Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Kemabat on Vas. Ápr. 24 2016, 12:33

Újabb szép találat, de az a szörnyeteg ismét Yachit vette célba. Kemet elöntötte a düh, legszívesebben nekirohant volna a gólemnek, mint megannyi alkalommal előző játékaiból, hogy végre őt támadja, ne a csapattársait, hanem őt. Szerencsére sikerült lenyugtatnia magát, elég hülyén jött volna ki egy őrjöngő íjász, mellesleg még hatástalan is lett volna. Ő nem közelharcos, most nem az. Készült az újabb támadásra, bár előtte aggodalommal tekintett végig a lányokon.
~ Itt nem nyerhetünk! ~ indult el benne egy gondolatmenet, amit Miu szakított félbe hirtelen feltámadásával. Aktiválta a már korábban említett képességét, és látszott, hogy a monstrum ezt már meg is érezte, nem úgy, mint Kem lövéseit.
~ Talán egy utolsó, pontos találattal legyőzhetném. ~ gondola, de mégsem célzott, nem engedte el azt a vesszőt, ami a bizonytalan győzelmet jelentette, nem tudta pontosan mennyit sebez a szörnyön, nem tudta mennyi az élete, nem tudta, hogy az a lövés nem lett volna elég. Annyit tudott, hogy a csapattársak épsége fontosabb a győzelemnél, ezért döntött úgy, hogy inkább Yachihoz siet.
- Miu, ezt rád hagyom! – kiáltotta oda a lánynak eldobva az utolsó támadási lehetőséget is, majd az íjászlány fölé hajolt.
- Jól vagy? Nem sérültél meg nagyon?
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi496/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Yachi on Hétf. Ápr. 25 2016, 10:36

Képtelen voltam mozdulni, az egyetlen dolog, amit meg tudtam tenni az volt, hogy összehúztam magam, behunytam a szemem, és vártam, hogy vége legyen. Újabb bizsergés futott végig a testemen, a szemem sarkában pedig láttam, hogy tovább fogy a páncélom. Nem voltam veszélyben, de ez így is túl rémisztő volt... Ráadásul egyre jobban fáztam, éreztem, hogy elgémberednek a tagjaim. Egy hangot hallottam, arra nyitottam ki végül a szemem. Homályos volt a látásom, azt hiszem a könnyektől, de mintha Kemabat-san arcát véltem volna felfedezni. Nehezen ment, de kinyújtottam a kezem és megragadtam a ruháját, hogy megpróbáljam felhúzni magam, de nem tudom, hogy sikerült-e, vagy végül én rántottam-e le őt. Lényeg, hogy a vállába fúrhattam az arcomat és kisírhattam magamból az ijedtséget...
Yachi
Yachi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 189
Join date : 2016. Jan. 19.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi629/1500Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (629/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Strea on Hétf. Ápr. 25 2016, 13:42


Azt az infót kaptam, hogy Miunak dobni kell a támadáspróbáira, úgyhogy mielőtt mesélnék, még kérek szépen három dobást tőle Smile

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Felhő Torony - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi0/0Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Miu on Vas. Május 01 2016, 20:31

Bocsi, hogy ilyen sokáig tartott ez a dobálás, csak mikor rám lett szólva elszállt a netem, utána meg elfelejtettem, aztán nem volt időm felnézni fórumra >.<"
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Felhő Torony - Page 2 Vo36oi10/2100Felhő Torony - Page 2 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Felhő Torony

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.