Nagy Síkság

5 / 21 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next

Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Nio on Hétf. Május 27 2013, 12:55

Kyuushiro

Miután mind a ketten felálltunk, Kyuushiro még ellátott egy haditanáccsal, majd elkezdte irtani a visszatért vaddisznókat. Néhány röpke pillanat alatt ki is irtott párat. Neki nem bizonyult nagy feladatnak, ő már jóval képzettebb, mint én. Ami nem is olyan nehéz, de nem maradhatok le én se. Nekem is harcolni kell, és edzenem, ahogy erőmből telik.
E gondolatok után és egy nagy sóhaj után én is neki indultam. Még figyelnem kell, nem irthatok csak „csuklóból”, még ahhoz kezdő vagyok. De hamarosan, én is jobb leszek. Jelenleg ez motivált.
Nem tagadoma a mostani beszélgetés után sokkal jobban érzem magamat. Gyakorlatilag visszatért belém az élet, és elmentek a borús gondolatok, amik mostanában kergettek. Nem is baj ha jobb a kedvem, már csak az erőlétemet kell fejleszteni. Mivel mindig lesznek olyan emberek körülöttem, akik segítenek visszatérni az életbe és emlékezettnek, hogy ideje visszatérnem és harcolnom nekem is. Nem támaszkodhatok mindig másokra… stb.
Lassan, de biztosan én is tisztítottam meg a mezőt a moboktól. Nem olyan gyorsan, mint a tőlem nem messze lévő Kyuushiro, de a magam tempójában én is tettem, amit tennem kell. Kezdem egyre jobban ismerni és egyre jobban megismerni fegyverem lehetőségeit. Nem csak, egy esetleg két féleképpen döftem a vadkanokba lándzsám helyét, de újabb és újabb variációk jutottak eszembe, melyek némelyike inkább esetlen bénázás volt, mintsem komoly edzés. Viszont, ahogy az előbb mondta nekem egy bölcs barátom… „Figyelj, én is elkezdtem valahol. Nem születik senki sem profinak, a gyakorlatot pedig soha nem késő megszerezni.”. Igaza is van!
Mire elfogytak a célpontok, addigra kezdtem belejönni, és valamennyire úgy érzem fejlődtem is. Ami azt illeti a kitartásom még mindig nincs a toppon, tehát van még mit gyakorolnom. De elégedett voltam.


//Rendbe, köszöntem Smile

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi2076/2100Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Shakan on Szomb. Jún. 08 2013, 13:34

Kusumi Ayani

~Vajon miért is vagyok itt?~ Tűnődök magamban, miközben a síkságon mászkálok céltalanul, a mobokat igyekezve jó messziről elkerülve. ~Fogalmam sincs miért akartam idejönni... Elfelejtettem... Anyu, haza akarok menni!~ Szipogni kezdek, próbálom visszatartani könnyeimet, ám nem igazán akar sikeredni. Végül feladom, a szipogásból sírás lesz, a földre huppanok közben.
- Haza akarok menni! - motyogom magamnak, miközben próbálkozom halkabban bőgni. A fenének se hiányzik, hogy magamra vonjam itt a figyelmet!
~Gyerünk, talpra állni, tovább kell mennem!~ Újra felállok, az öklömmel morzsolgatom le az arcomról a könnyeimet, majd kicsit komorrá válik arckifejezésem. ~Tovább menni. Oké. Hova is?~ Körbe tekintek, körülöttem senki, csak a végtelennek tűnő pusztát látom. Elkeseredésemben az égre tekintek.
- Mondd, Kapa... Ka... Kaba... Legyen már valami normális neved, meg se tudom jegyezni! Mért kell állandóan bántanod, engedj ki! Haza akarok menni! - durcás arckifejezéssel bámulom az eget, miközben ordibálok, hátha meghallja a hangom az a szívtelen ember.
~Hoppá. Biztos jó ötlet ordibálnom? Hehe, nem tudom.~Félredöntöm a fejem, halk nevetgélésbe kezdek. Nagyjából 10 percet ácsorgok így, ezt követően kicsit komolyabbra fogom a dolgot, arckifejezésem kissé szomorkássá válik.
~Nincs kedvem itt lenni. Unalmas. Unatkozom. ~ Tűnődöm, miközben elindulok egy tetszőlegesen kiválasztott irányba, ahol remélhetőleg nem akadok bele semmi "gonoszba".
~Lehet hogy eltévedtem? Nem, olyan nincs! Csak... Most éppenséggel nem egészen tudom, hogy hol is vagyok! ~ Körbeforgolódok, hátha látok valakit. Természetesen senkit. Elkezdek azon fantáziálgatni, vajon hol lehet a pusztán a királylány. A mesékben ha más nem is, egy szegény parasztlánnyal összefutnak a lovagok, nem? Teljesen el is feledkezem róla, hogy hazaakartam menni, elkezdek keresni egy királylányt. Hátha találok, próba cseresznye! Szerencse, az! Mindegy.
Nagyjából fél órányi keresgélés után (amit nagyjából egy húsz négyzetméternyi területen tettem meg gondosan, szinte minden fűszál alá bekukkantva) korog egyet a gyomrom.
~Éhes vagyok... ~ Kezdem bökdösni a hasam egy helyben ácsorogva, hátha attól jobb lesz...
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi10/1500Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Jún. 09 2013, 12:08

A mai napon különleges dologba kezdtem. Gyakorolni terveztem a főzést, hogy minél finomabb ételeket készíthessek el. Kezdetben egyszerű hamburgerrel kezdek, amely bár nem nézett ki olyan jól, elégsz jóra sikerült. Kibérelt házamban voltam, amelyben külön konyha volt, amit mostanában elég gyakran használok. Három jó vastag szelet vaddisznó hús, éppen most sercegett a grillen, én eközben a fölöttük lebegő órát néztem, ahol is már azt jelezte, hogy hamarosan kész lesz. Miközben a hús sült elővettem inventorimból a többi hozzávalót. Pár apró salátafejet rakok az asztalra, amely a kiskertből való. Sajnos kevés a képzetségem hozzá, hogy jól termesszek, így a fél tucat magból csak ez fejlődött ki. Na, mindegy a lényeg az, hogy van. A salátát megbököm a kezemben lévő késsel, ami így leveleire esett szét. Közben pityegett egyet az óra, vagyis a hús kész. Óvatosan leveszem őket, majd kikapcsolom a grillt. Előveszek 3 friss kenyeret, amelyet aztán a hússal és a salátával kombinálva elkészítettem a hamburgereket. Mivel nem voltam éhes, így inkább nem ette meg őket. Elraktam itemeim közé, ahol is kijelezte a 3x Hamburgert. Tovább akartam folytatni a gyakorlást, ám csalódnom kellett. Egyetlen húsom sem maradt, amelyet felhasználhatnék, és nem vagyok hajlandó csak zöldséget enni. Felszerelem magamat (mivel leszereltem minden harci dolgomat), és Tűzrózsa kíséretében kiléptem a házból. Körülnéztem. Csodás időnk volt most, így egy kis mosollyal az arcomon felülök petemre.
- Gyerünk Tűzrózsa! Cél a Mezősség!
Petem felnyerített, és elindult. Éreztem, ahogy süvít a fülembe a szél. pár percen belül meg is érkeztünk a helyszínre, azonban miután megálltunk különös zajt hallok meg. Egy fa állta el az utamat a hang forrásából, amelyet Hallgatózásomnak köszönhetően hallottam meg. mikro megkerültük a fát megpillantok egy lánykát. Max 15 évesnek tippelném, vagyis velem egykorú nagyjából. Odagaloppozok petem hátán, majd leugrottam hátáról. A lány nagyon kezdőnek tűnt főleg az alap felszerelése miatt. Fegyveréből rögtön következtetek lovag kasztjára, és eszembe juttatta Lewist. Most hogy így elgondolkoztam ezen, magamban megkérdeztem, hogy vajon látni fogom-e a bosson, de visszakényszerítettem magamat a jelenbe és a lányhoz fordulok.
- Éhes vagy? –kérdezem, mivel a hasát fogta, és az előbbi zaj biztos gyomorkorgás volt.
Nem várom meg, míg válaszol, hanem helyette előhozom felszerelésemet, és előhozok egy Hamburgert. Átnyújtom a lánynak.
- Nemrég csináltam, talán még meleg. – mosolygok rá.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi3819/4100Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Shakan on Vas. Jún. 09 2013, 13:09

Kusumi Ayani

Valaki váratlanul megszólít a hátam mögül, egyáltalán nem számítok rá, teljesen mással voltam elfoglalva. Megijedek tőle, ijedtemben összerezzenek, kardot rántok. Pontosabban csak rántanék, hiszem kár lenne ezért a finom ételt...
~Ez... Kaja? És meleg? És ehető? És nem mérgező? És még finom is? Hamburger, nyami! ~ Gondolom magamban, miközben kikapom a hamburgert az idegen kezéből, gyorsan beleharapok, hogy már ne tudja visszavonni az ajánlatát. Jó, lehet hogy nem tenne ilyet, de ha mégis?! Egy-két harapást eszek a kajából, majd csillogó szemekkel ránézek a lányra. Talán velem egy korú. Vagy idősebb? Sosem voltam jó ebben, majd egyszer talán kiderül.
- Nagyon finom, köszönöm. - széles mosoly ül ábrázatomra - Megmentettél, köszönöm, köszönöm, köszönöm - közben illedelmesen hajolgatok, szorosan fogva az ételt, nehogy kiessen a kezemből. - Ez mind az enyém? - a válaszát már meg se várom, amilyen gyorsan csak tudom, meg is eszem az ételt. ~Ez igazán jól esett, nyami! ~
- Hű, már azt hittem éhen halok, köszönöööm! - felnevetek, örömömben pedig teljesen elfeledkezem magamról, a nyakába vetődök és megölelem.
- Hé, hé, figyelj, nem láttál errefelé egy királylányt? Tudod, ilyen szép báli ruhában, ami talán rózsaszín! A haja meg ilyen szőke hosszú legyen, amin ilyen korona is van! Nem tövis, hanem az a rendes, tudod... - kicsit vakargatom a fejem, aztán félredöntöm a fejem, ostoba vigyorral a képemen nevetgélni kezdek, zavaromban a hajammal játszadozom. ~Most sikeresen leégettem magam, a fene vigye el, biztos hülyének néz... ~ Kicsit fáj a szívem, hogy első alkalommal sikerült ilyen szinten beégetnem magam, de nem sírhatok, most nem. - Hát. Izé. Mindegy, ne is törődj vele. Gondolom nincs. Hm. - az arcomon felfedezhető minimálisan a szomorúság, ám gyorsan öröm lesz rajtam úrrá ismét. ~Igen, megvan! ~
- A nevem Shakan, és téged hogy hívnak?! Legyünk barátok! Oké? - boci szemekkel nézek rá, vidáman, szinte vészesen közel hajolva az arcába.
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi10/1500Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 18 2013, 14:32

Nio: Aranygyűrű (+3 erő)
Kyuushiro: Gyenge Lényirtó Kristály (33% eséllyel, hatos kockánál öt és hat dobásánál, megöl egy sima mobot vagy boss segítőt)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Szer. Jún. 19 2013, 17:43

//Ai Hane//

-Jéé, itt még nem is voltunk! Dehát ez meseszép! Álom, ez meseszép!
A macska csak a farkát lengeti a lehető legnagyobb unalom kimutatásával, amire digitális lény csak képes lehet. Uramatyám, van bármi is, ami érdeklődést csikar ki ebből a jószágból?
Végül vállat vonva elfordulok, széttárom a kezeimet és hanyat vágom magam a fűben. Pedig csak körbe akartam nézni. Annak ellenére, hogy egy ideje már taposom a hármas szintet, még sosem hagytam el a Kezdetek Városát vagy az erdőt. A nyilvános térképet nézegettem pár napja, hogy mennyi minden van még errefelé, amit nem fedeztem fel ezelőtt, és ez a hatalmas mező is közéjük tartozik. A disznók békésen legelésznek itt-ott, néhol dombokra lehet felkapaszkodni, a túloldalon pedig egy másik város, valahol meg egy falucska is elbújik. Egy nap talán odáig is elutazom majd, amint úgy lesz kedvem, avagy Jay eléri a kellő szintet. Arról nem is beszélve, hogy feljebb is mehetek.
Elgondolkodva nézem a digitális eget. Azon túl terül el még két olyan szint, amire már betehetem a lábam. A kérdés már csak az, vajon eddig miért nem tettem. Ugyanis fogalmam sincs.
Nagy levegőt veszek, a frissesség a megnyugvás fellegvárát idézi elém, a fű pedig olyan bársonyos tapintású, mint a legfinomabb selyem. Egy fa ágánál mindenesetre sokkal kényelmesebb. Álomkelő nagyot ásítva mellém telepszik, összegömbölyödik és láthatólag aludni készül. Én is lehunyom a szemem, hisz olyan békés ez a környék, hogy el sem tudom képzelni, miféle csaták zajlódhatnak épp most, valahol máshol.
Valami mégis birizgálja az érzékeimet. Talán csak a vágy, hogy inkább menjek, fejlődjek, haladjak a frontharcosok irányába, nem tudom... a lényeg, hogy most jól esik ez a kis nyugalom és béke, amiből olyan kevés van odakint meg idebent is.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi8140/8500Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Szer. Jún. 19 2013, 18:20

//Möraja Chancery//

Újdonsült társam még kissé vonakodva kísért:

- Talán nem tetszem neki? - Ilyesmin járt az agyam, miközben nekiindultam szétnézni a számomra még újdonsült világban.  Szinte minden megfogott, s lenyűgözött. Sok hasonló játékban volt részem már ezidáig, a SAO világa mégis nagyon megragadott. 
Ahogy barangoltam , egyszer csak megtekintettem egy meseszép síkságot magam előtt. Annyira gyönyörű és békés volt, nem látszott ,hogy egy játékban lennénk, minden olyan valós volt. Szinte a szavam is elállt a látvány hatására. Amikor magam mellé tekintettem , s rápillantottam Himekoro , láttam ahogyan még picinke szemei nagyra nyillottak , s érdeklődve nézett körül az új helyszínen.  Bár digitális lény, mégis olyan életszerű volt a külseje , s a reagálása is, nehezemre esett elhinni, hogy csupán egy adathalmaz ,  s talán közelebb is került a szívemhez.

 Miközben tovább indultam volna, Himeko hirtelen elrohant mellőlem, s én utána iramodtam.

- Mit csinál ez a Pet? Talán valami bug lenne a játékban? Szabad neki ilyen szabadon reagálni bármire a parancs nélkül?- Gondoltam miközben utána siettem.

Rövid idő után észrevettem , hogy egy másik állatidomár van tőlünk nem messze a fűben heverve. Hime valószínűleg oda sietett, ahogy az útirányából kinéztem.

- Himeko! Várj meg, Himeko! -Szólítottam , de nem reagált a hívásomra.
Majd csak akkor amikor hangosan kiabáltam a nevét, szinte már torkom szakadtából.  Ekkor már szinte a másik állatidomár mellett járt, s hirtelen megállt, s hátra fordulva rám nézett. Szinte úgy éreztem , hogy látom a szemében az aggodalmat, hogy vajon mit teszek vele ezek után, hogy engedetlen volt.

_________________
Nagy Síkság - Page 5 53z4
Adatlap
Ai Hane
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi85/100Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Szer. Jún. 19 2013, 19:49

//Ai Hane//

Érzem, hogy ÁK teste megmerevedik és feszülten néz tőlünk távolabbra.
-Hmm, miaz? Mit látsz? -kérdezem, és felpillantok a földről. Álomkelő végül talpra áll és a másik oldalamra ugrik, kisvártatva meg is látom, mi elől menekül így.
Egy fiatal griffmadár szalad felénk. Kezem a késemre csúszik és már kezd is kialakulni a fejemben egy elképzelhető csata menete ("csak óvatosan, biztos sokkal erősebb egy disznónál"), mikor meglátom a mögötte szaladó lányt. Ezek szerint csak egy idomárról lehet szó. Bár fejemben üvölt az ösztön, hogy ne legyek ekkora naív, hisz védett zónán kívül vagyunk, de azért elengedem a kést. Ha bajban vagyok, mind ÁK, mind a Pirokinézis majd segít valahogy, a teleportáló kristályról nem is beszélve, bár még sosem használtam ezelőtt.
A griff végül megáll és visszanéz a lányra, tehát nem támadott. Álomkelő ugyan még mindig harckészültségben, de előbb-utóbb le fog nyugodni, ismerem már. Felkelek a földről és felemelem a kezeimet, hogy jelezzem, nincs semmilyen ártó szándékom.

-Sziasztok! -köszönök halkacskán, nehogy megrémisszem az állatot. Még sosem láttam griffet ezelőtt, így nem tudom, ez a típusú pet hogy reagál az ingerekre. A mitológiában általában érzékenyeknek vannak beállítva, így inkább óvatos vagyok, és nem teszek hirtelen mozdulatokat. -Minden rendben, ugye? -kérdezem aggódón. Így, szabad téren lassan szokásommá válik a dolog minden alkalommal, ha játékossal találkozom. Sosem lehet tudni, mikor támad meg valaki vagy kerül egy kezdő bajba valami aggresszívabb mobbal. A városban is láttam már pár piros vagy narancs indikátoros játékost, és bizony azoktól is tartok kicsit, hisz sosem lehet tudni. Persze meglehet, hogy csak véletlenül kapták az indikátort, de jobb óvatosnak lenni.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi8140/8500Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Szer. Jún. 19 2013, 20:13

//Möraja Chancery//Miközben Himét üldöztem az ismeretlen idomár felé rohanva, láttam , hogy annak társa már harckészültségben várja Himét, így aggódni kezdtem nem lesz e valami baja, s tartottam a játékostól is, nehogy ellenséges legyen. Amikor felállt, s köszönt, majd kezét magasba emelte, már láttam , hogy nem jelent fenyegetést számomra, de petjétől még tartottam, nehogy baja essen Himekonak, még olyan kicsike.  Amikor odaértem, kissé lihegve szólaltam meg:
- Szia - Majd fejem lesütve elnézést kértem a zavarásért- Himekot még nem kezelem tökéletesen, elnézést.

Kapucnim bár takarta a látványt, azt leszűrtem , hogy egy lánnyal találkoztam , aki szintén idomár lehetett, a mellette álló cicuskából kiindulva.

Pár pillanat elteltével Hime felé fordultam , s mellé hajoltam. Az ahogyan rám nézett mindent elárult. Már megbánta, hogy elrohant.

- Semmi baj.- Mondtam neki, s megsimítottam. Majd vissza fordultam a lányhoz akiről még semmit sem tudtam.

- Még egyszer elnézést, ha gondot okoztunk. 
Nem tudtam , hogy várjak e valami választ, vagy inkább egyből tovább induljak. Senkit nem ismertem még itt, s nem is voltam túl jó társasági ember , így féltem az ismerkedéstől. Eddig nem voltak jók a tapasztalataim.

_________________
Nagy Síkság - Page 5 53z4
Adatlap
Ai Hane
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi85/100Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Szer. Jún. 19 2013, 20:23

//Yuichi//
Miután végeztem a körülnézéssel, továbbra is Yui hátán pihentem.
-Gyí te paci.-Felkiáltás után úgy galopozott ki velem a városból, mint egy vad musztáng. Ám hirtelen megállt. Vajon mit láthatott, kémlelem körbe a tájat, és mikor megláttam testem hirtelen megmerevedett, és a szívem is kihagyott pár ütemet. Yui óvatosan letett a földre.Megpróbáltam pár mély lélegzetet venni és egy kicsit megnyugodni. Éreztem ahogy az adrenalin dübörögve végigszáguld ereimen. Pillanatok alatt eltettem az invertory-mba a köpenyemet, és előkaptam pajzsomat és kardomat. Intettem Yui-nak hogy maradjon ott, majd egy hirtelen mozdulattal emlékezve arra amit az edzéseken tanultam egy gazella kecsességével és egy leopárd gyorsaságával cserkésztem be a vaddisznót.
A hátulról mintha Yui hangját hallottam volna, ám ebben nem vagyok biztos hiszen akkor arra a pár pillanatra mintha minden eltűnt volna látóteremből a vaddisznón kívül.
Egy gyors csapás és a vadállat feküdt. Ám ekkor a látóteremben egy kissé messzebbről, minta egy másik vadkan is megjelent volna.
-Hollow.-suttogtam alig hallhatóan, és egy másodpercen belül megjelent két klónom. Ekkor vettem észre, hogy az előző vaddisznó már a közelemben van, és azt még egy követi.
Tudtam, hogy klónjaim nem sebeznek, de figyelemelterelésnek tökéletesek.
Ahogy a másik két állat is szétpixeleződött, egy pillanatra mintha elsötétült volna minden.Majd Yui-ra mosolyogtam, és így szóltam:
-Ez nem is volt olyan nehéz, mint amilyennek hittem.Bár nem gondoltam volna hogy ilyen hamar kell a képességemet aktiválni.-Most már magabiztosabban álltam, ám pajzsomat és fegyveremet továbbra se tettem el.
-Ugye még gyakorolhatok kicsit Yui? Még nem érzem elég magabiztosnak magam a harcban.-Néztem egy kicsit szégyenlősen a fiú felé.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi800/800Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Szer. Jún. 19 2013, 20:48

//Ai Hane//

[off: Figyelj a minimum 250 szóra Smile]

-Semmi gond. Szerintem nem is lehet tökéletesen kezelni őket, hisz külön egyéniségek. -legyintek. Ezek szerint ő is ugyanolyan kezdő állatidomár, mint amilyen én is vagyok, bár ez nem csoda. Azok, akik visszahúzódtak a fél év alatt, sokszor kerülnek elő úgy, hogy még mindig alig ismerik a petjüket. Normot, a régi pókomat én is levegőnek néztem nagyon sokáig, amíg végül úgy nem döntöttem, hogy kimozdulok és véget vetek a remete-korszaknak.
Mivel a griff és a lány nem szándékozik támadni, Álomkelő is lecsillapodik és végül visszakucorodik a lelapult fűre, ahol addig tartózkodott, mintha ott se lennénk. Megcsóválom a fejem ennek láttán, de mosolygok, olyan édes. Ezért szeretek idomár lenni, van egy társunk, akire midnig számíthatunk... avagy sem, de legalább van.

-Ugyan, semmi gond, nem történt semmi. -legyintek megint a lány bocsánatkérését hallgatva, majd alaposabban is megnézem, kit vetett ezúttal elém a sors. Ugyan a ruházata alapján igen furcsa teremtés, de a hajáról csak-csak eszembe jut odakintről a virtuális díva, pedig a szín sem egyezik, csak a hossz. Inkább meg sem említem, mert talán nem is szereti, és nem akarom megsérteni. A griffje még elég kicsi, legalábbis első látásra, tehát újabb bizonyíték arra, hogy kezdővel állok szemben és annak kölyök petjével. Nos, akkor talán nem lenne rossz ötlet bemutatkozni legalább, és hátha kell neki valami segítség akár most, akár a jövőben. Bár úgyse tudok én se sok trükköt a játékból, az alapokra Jay-t is meg tudtam tanítani. Persze lehet, ez a lány már tudja őket, ám erre majd inkább később kérdezek rá, nem akarok tolakodó lenni. Oh, én meg a túlzott segíteni akarásom mindig. Ez volt egyszer a sírba vinni, az már biztos.
-Am, Chancery vagyok, szolgálatodra. -hajolok meg kicsit, ahogy azt szoktam, miután átvettem a szokást az animék hatására. -Ő pedig Álomkelő. Bennetek kiket tisztelhetek?

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi8140/8500Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Jún. 19 2013, 21:11

//Lyliana//

Ahogy leszállt nyakamból Hime egyből eltűnt róla az új köpeny és helyébe megjelent kardja és pajzsa. Immárom a bolhapiacon vásárolt kettő. Mosolyogva néztem, ahogy léptei beindulnak és a bakancsa után felvet pár fűszálat. Harcmodora máris kezdett elképeszteni. Az a lendület, semmi félelem.
- Mindent bele, Hime! - kiáltottam utána, de nem tört meg lendülete.
Egyetlen ütés! Kiáltott belsőm a szét pixeleződő vaddisznó láttán. Szám kissé kitátottam, de nem tarott soká, folytatódott az izgalom. - egyetlen csapás - suttogtam magam elé. Az első vaddisznó már igen közel ért, de Hime még mindig csak áll, még mindig, már épp szólásra emletm hangom, mikor három lett Himéből! Mi a jó ég. Úgy látszik csak elterelésre kellettek, az egyik vaddisznó ráállt a bal szélső Himére, de nem járt vele jól, mert közben az igazi, félre lökte pajzzsal, addig a leghátsót egy jól irányzott szúrással torkon szúrta, azonnal színes pixelekre robbant és visszakézből a középső kucu, is gerinc középen törött. Elismerően mosolyogtam, rá a csodálat megvolt még, és egy furcsa gondolat. Remélem rajtam nem használja a speciális képességét.
- Ügyes voltál, így elsőre és az a három vágás, három disznó, leesett az állam, de szószerint. Hogy csináltad? - nyeltem egyet, de mégis úgy éreztem Hime veled szívesen gyakorolnék KT-ra, te az vagy akit sose ütnék meg, de veled ezzel nem kellene törődni, hisz meg sem tudnálak ütni. Nagyon erős.
- Persze gyakorolhatsz - jelentettem ki moslyogva - menjünk kicsit messzebb itt már alig vannak vaddisznók, bennevagy? - moslyogtam rá, egy pillanatra nyújtottam karom de mivel nála van a pajzs és a kard így nem boztos, hogy elfogadja húztam vissza a karom, ha nem vette észre.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi4298/4400Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Szer. Jún. 19 2013, 21:19

//Chancery//

Úgy néz ki, hogy a lányt nem zavartuk meg, ennek örültem , hisz nem vagyok társasági lény, így nehezemre esne kárpótolni a sérelemért. Ahogy láttam végre a társa is nyugalomra szenderült, így már Himeko sem volt olyan feszült és ideges a tette miatt, majd lábam mellé húzódott:

-Talán picit kezd bízni bennem? - Reménykedtem magamban, figyelve a kis fiókámat.

Úgy tűnt, amikor a lány a társára nézett, hogy már összeszokott csapat, hisz hamar lenyugodott mellette a macsek. Kicsit ideges voltam, mert úgy tűnt, hogy tapasztaltabb nálam.

-Célszerű lenne segítséget kérni tőle, hogy mutassa meg az alapokat, de akkor talán gyengének tűnök majd Hime szemében , s én magam sem terveztem barátságokat kötni senkivel. -  Mormogtam magamban.

Egyszer csak mikor  a lány megszólalt, hirtelen felugrottam , mivel a mély gondolkodásomban igencsak hirtelen jött , s megijedtem. Rá néztem és ő bemutatkozott, elárulta nevét , most már tudtam h Chancery a neve, s egy pillanattal később mutatta be társát Álomkelőt.

Ezek után nem akartam faragatlannak tűnni, így muszáj volt bemutatkoznom, bár egyetlen porcikám sem kívánta:

- Üdv, az én nevem Hane, Ai Hane. De elég lesz a Hane. - Mondtam lecsapott fejjel, a kapucnimba burkolózva, majd folytattam- Ő pedig itt a lábamnál Himeko.

Majd szívem szerint elfutottam volna, de Himeko egyre jobban a lábam mellé kucorodott, s nem akartam , hogy eltávolodjon tőllem, így maradtam. - Bár nem tudtam kezelni a helyzetet. Sosem voltak barátaim, nem beszélgettem senkivel, vagy ha igen , akkor azok bántottak. Így semmi jót nem vártam a közelgő beszélgetéstől.

 De valahol a szívem mélyén Hime most nagyon megérintett, sosem bújt még így hozzám, nagyon édes volt. Nem bírtam tovább s lehajoltam h a karomba vehessem.

_________________
Nagy Síkság - Page 5 53z4
Adatlap
Ai Hane
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi85/100Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Szer. Jún. 19 2013, 21:51

//Yuichi//
Ahogy elnéztem Yui-t teljesen elképesztette az, ahogy harcoltam. Én viszont úgy éreztem, mintha nem is gondolkodtam volna, hanem mintha belsőmből jött volna a késztetés, és mintha belülről hallottam volna egy hangot, ami utasításszerűen mondta a következő lépéseket gondoltam át a harcot.Mintha csak a régi edzéseimen lettem volna. Valahogy gondolkodás nélkül ment minden, mint a karikacsapás.Az adrenalin szintem, és a pulzusom az egekben száguldoztak, és szívverésem mintha nem akart volna csillapodni.
-Hát, hogy is fogalmazzak, ezt nem tudom megmagyarázni. Mintha csak éreztem volna, hogy mit kell csinálni, anélkül hogy gondolkodtam volna.Nagyon furcsa volt az egész. Az adrenalin csak úgy dübörgött bennem, és a pulzusom is egekig szárnyalt, de egyáltalán nem féltem.-Mondtam miközben kicsit kifújtam magam.
Pajzsomat ideiglenesen eltettem az invertoryba, majd fogadtam Yui felkínált karját.
Lassan tovább sétáltunk, ám én hirtelen megmerevedtem.
-Valami neszt hallok Yui.-Néztem körbe tágranyílt szemekkel.
Abban a pillanatban megláttam pár méterre tőlünk 4 kifejlett farkast.Megpróbáltam nesztelenül pár métert hátrálni, ám már észre is vettek minket.A pajzsom fél másodperccel később már a kezemben is volt, és védekező pozíciót vettem fel.
-Yui, ezek túl egy helyen vannak, de már észrevettek minket. Most mit tegyünk?-Kérdeztem miközben hangomból egy kis rémület halladszóthatott ki.
-Hollow.- Szólaltam meg ismét, most már hallhatóan, és reménykedtem benne hogy elég idő eltelt ahhoz, hogy újra aktiválni tudjam a képességemet.Hála isten sikerült, és Yui-t hirtelen 3 Hime vette körbe.
Egy kis időre a farkasok ledermedtek, ám nem sokkal később látszott, támadásra készülnek. Feszült arccal néztem Yui felé, vajon most mi legyen. 4 farkassal nem tudok elbánni egyedül, abban biztos vagyok.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi800/800Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Jún. 20 2013, 09:17

//Lyliana//
 
Mosolyogtam miközben beszélt látszott rajta ezt a harcot élvezte, de mintha ki is fáradt volna.. - harcoltál már valaha odakint? Amilyen játszi könnyedséggel elbántál velük, úgy tűnt, mintha nem először harcolnál, legalábbis a pontok ahova ütöttél erről árulkodnak. - mondtam ámuldozva még mindig. Szemei végre kiélhették azt ami már régóta ott bujkált.
Elfogadta karom, és sétáltunk hosszasan, üres volt a mező ezen része.
Ekkor viszont Hime mondott valamit. - Valami neszt hallok Yui. - tekintetem nekem is éberebb lett. négy farkas spawnolt le tőlünk nem messze. Ezek végül is nem nehéz ellenfelek gondoltam. Bár Himét nem merem egyedül elengedni közéjük, most én is harcolok. Megjelent a hátamon a kard és Hime is elővette a páncélját, és kardját. A nyel és a maszk, és Niji. Most láthatod majd.
- Harcolunk ellenük, - mosolyogtam rá, és már épp lendültem volna támadásnak, mikor hirtelen három Hime jelent meg körülöttem. Ez most megdöbbentett. Ilyen közeliek és mind itt vannak. Ha nem harcban lettünk volna, valószínűleg most nagyon-nagyon zavarba lennék, főleg, ha ki kellene találnom, melyikőjük az igazi. Nyilván valóan a középen álló, de lehet helyet tud cserélni velük. Nem baj négy a négy ellen, így minimális sebzést szenvedünk el, és ahogy előbb is láttam egy ütést bír ki a gyönyörű klón. Megjelent kardom a hátamon, előrántottam, és vakító fehér derengés vette körül, .. heeee... áruló Niji! Érzéseimből nyeri erejét. Én magam még jobban elpirultam, de mivel nem tudja mi ez, később harc után elmondom neki. Előbb most a farkasok. – Hime! Támadunk, mind máscélpontot – nem mondtam neki, többet, csak egy bíztató mosolyt vetettem felé, két kézre fogtam a kardom és rohamra indultam, nem láttam magam mellett Himét, vajon jönni fog? Nem, a kételkedés már rég elmúlt iránta, itt lesz, biztosan. Azzal három jól irányzott ütést vittem be az elől rohamozó farkasnak. Életereje, csekély maradt, pirosban volt és nagyon közel a szét pixeleződéshez.
Kardom fehér fénye kihunyt és visszatért eredeti mattos árnyalata. Testemből is elszállt az az elképesztő sebesség, amit már oly sokszor éreztem. Majd felvettem védekező állásom. Ekkor viszont Hime is beért, vajon beválik-e hirtelen kitalált ötletem?

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi4298/4400Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Csüt. Jún. 20 2013, 10:58

//Yuichi//
Összenéztünk Yui-val és már tekintetéből tudtam, együtt támadunk. Hirtelen megjelent hátán a kardja, és mikor előrántotta a kard körül hófehér aurát véltem felfedezni. Ez vajon mi lehet? gondolkodtam el rajt, de úgy döntöttem, kérdésem várhat, hisz Yui már be is támadta az egyik farkast.Észre vettem, hogy ezt a mobot nehezebb legyőzni, több élete lehet, mint a vaddisznónak volt, hisz Yui több csapást is rámért, mégis van még élete. Két klónomat a másik 3 farkas felé tereltem,én pedig a megsebzett farkasra mértem halálos csapást, és már rohantam is a többi felé. Sajnos az egyik klónom már szétpixeleződött, és a másik se áll messze tőle, Mérten fel a terepet szempillantásnyi idő alatt.Hárman maradtunk három ellen, ám klónom nem sebez, így ő csak elterelésre jó. Nekirontottam az egyik farkasnak. majd három csapás után hátrakiáltottam:
-Te jössz.-Mintha éreztem volna hogy ezt kell tennem.
Pár mélyebb levegővétel már után már rontottam is neki a következőnek.
Ahogy be tudtam vinni pár csapást ebbe a farkasba is, második klónom is pixeljeire omlott szét.
Ez így nagyon nem jó. Gondoltam végig a dolgokat. Am ebben a pillanatban a még sebzetlen farkas felém iramodott. Pajzsommal hárítottam támadását, és pár kardcsapást intéztem felé.
Kissé kapkodva szedtem a levegőt, és éreztem egyre jobban kezdek kifáradni, de nem adhattam fel, és nem állhatam meg pihenni, hisz az életünk múlott rajt.
Ránéztem Yui-ra kissé kétségbeesett szemekkel. Most mi lesz. Hárman kettőnk ellen. Ráadásul az utolsóba nem sikerült túl nagy csapásokat belevinnem. Ekkor hátulról egy lökést éreztem, és a földre zuhantam. Megpróbáltam felkelni, de a farkas ott volt a hátamon, és a nyakam felé kapott párszor. éreztem a szívverésemet, ami mint egy gyors vonat, úgy zakatolt mellkasomban.
Utolsó erőmet összeszedve egy hirtelen mozdulattal kissé felfele szúrtam kardommal, remélve hogy eltalálom a farkast.
Valószínű, hogy sikerülhetett, mert a súly hirtelen eltűnt a hátamról.Lassan felemelkedtem, és próbáltam megnyugodni.
-Ennyi izgalomra nem számítottam így a második napon.-Kiáltottam oda Yui-nak, és próbáltam még egy kis energiát kisajtolni magamból.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi800/800Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Jún. 20 2013, 12:48

//Lyliana//

Mikor leterítette a farkas, csak egyre tudtam gondolni, meg kell szabadítsam terhétől, miután ő leütötte azt a farkast, amit csúnyán megsebeztem. Az egyik szabadon maradó farkas is jobbnak látta ezt, hogy rátámad a földön fekvőre és már vetette volna rá magát. Elé álltam és vértemmel fogtam fel a támadást, majd markolat gombbal bezúztam az orrát. Ez egy nagy piros foltban nyilvánult meg ami után a pixelei hamar vissza is rendeződtek. És bal kezemmel félre löktem, közben Hime már tápászkodott fel, sikerült kikerülnie a farkas alól, odaugrottam hozzá és egy szúrásom után a farkas bordái között kikandikáló matt kardom sebzésére, pixeleire omlott. J még eggyel kevesebb. De mi is fogytunk, maradék klónja is pixeleire esett, újra ketten maradtunk, immáron két farkassal szemben. Ránéztem Himére miközben felsegítettem, rámosolyogtam és próbáltam kétségbeesett tekintetét és érzelmeit megnyugtatni. – Ne aggódj, a maradék kettő már pitiáner lesz, és hol az a magabiztos szemű Hime? Gondoljak vissza, „Gyí paci gyiha!” – mosolyogtam még szélesebb szájjal rá. –Ó pedig ennél sokkal, de sokkal több izgalommal foglak elárasztani. Ez a világ tele van lehetőségekkel, amit bizony érdemes végig csinálni mielőtt kijutunk kedves Hime – azzal eleresztettem a szempárt és Niji újfent ragyogó fehéren világított. – Hagyd már abba – sziszegtem rá halkan, de talán igaza volt az érzéseim nem tudom becsapni. Azzal futtában, neki estem az előbbi farkasnak, é három fürge vágással megszabadítottam majdnem a teljes életétől. Niji fénye ismét kialudt, és újra csak a matt penge maradt kezemben. Viszont, most újult erővel állok itt és jöhet a következő, Mindkét farkas rajtam, itt csaholtak körülöttem, de nem tétlenkedtek, több harapást is kaptam, lábam szárán kezemen, dühös voltam rájuk. De egy sem fájt. Semmi sem fájt. És most itt az ideje, hogy mutassak valamit. Hála magas szintű kitartásomnak, újra bekapcsolt a kardom, ezúttal átéreztem, hogy csontjaim majd szétrobbannak. Világító mélyvörös fényével, talán még Hime hajánál is vörösebb, és két lassú de pontos csapást mértem a farkas koponyájára. Ami rögvest pixeleire omlott. Valószínűleg a szerencsén múlott, hogy kettőt is engedett a rendszer, vagy egy csoda lehetett. Általában amikor ilyen nehezek lesznek a csontjaim, alig tudok mozogni. Még most sem vagyok tisztában ezzel a Nijivel, hogy mi lehet, de érzem itt legbelül, hogy Niji velem van, és ha Hime elhagyna igazán nem maradnék egyedül, de nem szeretném ha elmenne, azt nem bírnám ki.. Borús gondolataim, elkergette, tekintete, És időközben, ha jól láttam ő is ide ért mellém, még egy harapás elé beugrottam, amit Hime nyakának irányzott a maradék egy farkas. És elhasaltam lábai előtt, hátamra lépett a farkas és morogva méregette a Lovagot, , majd láttam megindult életerő csíkom lefelé, immáron áttörték páncélom, túl sok ütésbe álltam bele, de nem bántam boldog voltam, együtt harcoltunk, és győztünk le ennyi vadat.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi4298/4400Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Csüt. Jún. 20 2013, 13:24

//Ai Hane//

A lány igen sokat motyog magában, és hiába van rendkívül jó fülem, nem sokat tudok kihámozni a mondandójából - persze nem szándékosan, nem szeretek hallgatózni, de ha ilyen a fülem, akkor ilyen. Elméletileg, legalábbis még pár éve az utolsó vizsgálaton, még olyan magas hangokat is képes voltam meghallani, amit a korosztályom már nem tud. Hogy ez változott-e azóta, azt nem tudom, annak mindenesetre örültem, hogy a fülem a sok fülhallgatós-zenehallgatás során sem romlott le túlságosan. Igaz, én odafigyelek rá, hogy ne legyen hangos, nem mint azok a fiatalok, akik szó szerint bömböltetik és még a szomszéd házból is hallom, ha fülhallgatón zenét hallgat... vagy más egyéb 18+-os dolgot. Uhh.
-Ai Hane. Szép neved van. Szerelemvirágot jelent, nem? -próbálok dicsekedni igencsak picike japán nyelvtudásommal, bár úgy rémlik, a hana a virág, a hane meg valami más. Ja, mert a rózsa például bara no hana... vagy hane...? Franc se tudja, mindegy is. Szép név és kész, ahogy a Himeko is. Integetek mosolyogva a kis griffnek is üdvözlésül, Álomkelő viszont csak a farka végével legyint egyet unottan.
Visszaülök a fűbe, mondván, ha a lány szeretne, maradhat nyugodtan. Láthatólag feszélyezve érzi magát, és bár régen én is ilyen voltam, most hiába próbálom felidézni, mire vágytam olyankor. Főleg arra, hogy békén hagyjanak, de amikor mégse... egyszerűen nem megy. Inkább élvezem a hűs levegőt, és várok, hogy a lány vajon szeretne-e velünk lenni, avagy sem. Nem zárom el magam, igyekszem sugallni magamból, hogy szívesen fogadom a társaságát, ha van kedve. Persze nem is maradok szó nélkül, vagy legalábbis próbálok valami épkézláb és nem túl tolakodó dolgot kicsikarni magamból.

-És... -Áh, asszem megvan! -Mi járatban errefelé? Smile

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi8140/8500Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Csüt. Jún. 20 2013, 14:49

//Yuichi//
Még a szívverésem is megállt, mikor a két farkas egyszerre támadt Yui-ra.
-Yui!-Sikítottam szinte hisztérikusan.Aztán láttam hogy az egyiket sikeresen legyőzi, ám ekkor a kardja vörös aurával pompázott. Majd a másik farkas hirtelen felém ugrott, de Yui elém vetődött, hogy megvédjen, így viszont elesett, és a farkas egyből ráugrott, és őt kezdte marcangolni.
-Yui!-Kiáltottam ismét, ám ekkor már könnyeim fátylán át néztem a jelenetet egy pillanatra lefagyva. Nem, ezt nem hagyhatom. Pajzsom eldobva, kardom két kézre fogra rohantam a farkas felé és a torkába szúrta a pengét, vigyázva, nehogy közben Yui-t is megsértsem.
-Yui, jól vagy?-Kérdeztem, miközben a fáradtságtól megszédülve próbáltam állva tartani magam. Ám ez sajnos nem sikerült. Egy pillanat alatt úgy zuhantam a földre, mintha elájultam volna, ám eszméletemnél voltam. Zihálva vettem a levegőt, közbe könnyeim egyre csak potyogtak, arra gondolva, hogy mindez az én hibám. Ha nem akarok tovább vadázsni, akkor nem történik ez meg.
-Bocsáss meg Yui. Ha nem akarok tovább vadászni, nem történik meg mindez.-Zokogtam, miközben próbáltam felkelni a földről, ami sajnos nem sikerült.
A sokk, ami most ért erősebb volt nálam és úgy nehezedett mellkasomra, mint valami mázsás súly. Most döbbentem rá igazán, hogy egyedül el vagyok veszve ebben a világban. Ha még a farkasokhoz is gyenge vagyok, akkor mit akarok én a frontharcosok között.
-Ennyire gyenge lennék?-Kérdeztem, miközben újfent sikertelenül próbáltam felkelni. Nem értettem, mi van velem, és mit kéne tennem ellene.
-Yui, szerintem ma már ne harcoljunk. Én félek. Ez most nagyon megijesztett. Nem tudom, így mi lesz velem.-Néztem Yui-ra, miután fel tudtam ülni. Karjaimmal átfogtam magam elé húzott lábaimat, és hangomból és tekintetemből valóban sugárzott a félelem és az ijedtség.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi800/800Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Jún. 20 2013, 15:54

Bocsi csak egy teszt dobás volt!

*Érvénytelen*
A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 20 2013, 15:56-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi4298/4400Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 20 2013, 15:54

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'Kaszinó Kocka' :
Nagy Síkság - Page 5 4767256940_9c24c64e09_s Nagy Síkság - Page 5 4767256446_84c534fc53_s Nagy Síkság - Page 5 4767252586_d837c42f0f_s Nagy Síkság - Page 5 4767255952_206073e03c_s Nagy Síkság - Page 5 4767252586_d837c42f0f_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Csüt. Jún. 20 2013, 16:08

/Möraja/-Öhm...csupán szétnézek a környéken . Még csupán nemrég értem ide, és eléggé új nekem ez a világ. Olyan csodálatos. - Mondtam , miközben lassan a lány mellé álltam, míg ő újra lekucorodott a fűbe. Nem tudtam menjek vagy maradjak e, de az biztos , hogy jól jött egy ismerős, úgy véltem maradok míg megtudok pár dolgot a játékról. Jól jöhet a fejlődésnél.
 A lány mellett lévő macska elég kedvtelennek tűnt számomra, de biztosan ilyen a természete, míg az én kicsikém ott rohangált körbe körbe, elég játékos teremtés, persze miután már nem fél tőled, furcsa kis jószág. Majd úgy gondoltam , hogy ideje megkérdeznem van e értelme maradni, s mit tud a lány a játékról.

- Te már régóta játszol? -Kérdeztem , lehet kicsit tolakodó vagyok, de a lényegre tértem.
Majd leültem mellé, s magam elé bámultam , s folytattam.
-Olyan csodás ez a világ, olyan más mint az otthoni, nyugodt és békés innen nézve, bár harcolunk, mégis jobban érzem magam itt mint az igazi világban. Bár vissza kell mennünk. Bízok benne, hogy végig viszem a játékot , s kijutok innen. - Majd az ég felé fordítottam tekintetem .
- Te mire jutottál eddig a játékban? Miket tudtál meg? - Folytattam mondandómat. Tudtam , hogy tolakodó vagyok, de tudnom kellett az alapokat, és úgy láttam , hogy ő tud nekem segíteni ebben. Minél hamarabb tudni akartam mindent erről a csodás világról.
És mi több reméltem, hogy az én kis Himekomról is megtudok egy-két dolgot tőle, hisz ő is idomár volt, valamint kíváncsi voltam valamilyen szinten arra is, hogy hogyan találkozott az állatkájával. Vajon nekik is olyan nehézkes volt mint nekem? 
 Rengeteg dolgon járt az eszem , de egyszerre elég ha erre válaszol nekem.

Figyelmesen ültem s tekintetem rá szegeztem , válaszát várva.

_________________
Nagy Síkság - Page 5 53z4
Adatlap
Ai Hane
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi85/100Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Jún. 20 2013, 16:41

//Lyliana//
Hime sikoltására figyeltem fel, ahogy nevemen szólít. De már itt is volt és leszúrta az utolsó farkast, ami a hátam karmolászta és harapdálta. Rettenetesen sírt és közben szólongatott, hogy nincs-e bajom. Ami azt illeti, pár karcolás került csak rám a harc alatt, ami már kezdett el is tűnni, csak pixel sebek. Fájdalom nélkül.
- Hime, jól vagyok, tényleg – ahogy elzuhant, mielőtt földet ért volna elkaptam, így nem esett el. A sokktól rémült Hime felső testét feljebb húztam és átöleltem, hagytam, hogy arcát vállamba temesse, é közben fejét tartottam és haját simítottam. Míg másik kezem derekát tartotta.
- Bocsáss meg Yui. Ha nem akarok tovább vadászni, nem történik meg mindez. – szavai szipogással, könnyekkel és fájdalommal volt teli próbált volna felállni, de nem hagytam, hogy hagyhattam volna magára, - semmi baj Hime, suttogtam neki. - Nekem ez nem fájt egyáltalán, és több kell ahhoz hogy pár farkas végezzen mindkettőnkkel. Ha nem most történik meg, máskor, ezen túl kellett ess, ez egy ilyen játék, a túlélésért harcolunk. És túl kell élnünk! – mondtam a szemébe nézve határozottan. Lefelé görbülő ajkai, kisírt szeme, mind-mind rémületéről tanúskodik.
-Ennyire gyenge lennék?- kérdezte, - Nem, nem vagy gyenge- nyomatékosítottam- hisz könnyedén végeztél kettő farkassal és egyet csúnyán megsebeztél. Ezek viszont nem vonulnak vissza, ezt jegyezd meg. Megvédelek, meg akarlak védeni – hangsúlyoztam – Hime. Most sem voltunk veszélyben, - hidd el szólni fogok, ha valami olyannal találkozunk ami nem neked vagy nekem való tettem hozzá gondolatban.
-Yui, szerintem ma már ne harcoljunk. Én félek. Ez most nagyon megijesztett. Nem tudom, így mi lesz velem. –elengedtem ölelésemből és összegubózott. - Gyere vissza Hime, gondold át – tártam szét karjaim és mosolyogtam rá, már nyoma sem volt az előbbi sérüléseknek, minden pixelem helyrejött. Páncél értékeim helyreálltak, és életerő csíkomból hiányzott kicsi. Tényleg azt a bogyókkal pótolhatom jutott eszembe a váratlan ötlet. Újra ránéztem Himére még mindig eléggé elvolt szontyolodva, de mintha már kezdene helyre jönni. Megsimogattam az arcát, és újra kitártam karjaim – ne félj, - mosolyogtam rá, - ..őszintén csak szemétkedtem veled – szégyelltem el magam é jelent meg pír az arcomon – könnyedén kitérhettem volna a farkas karmolási elől, csak kíváncsi voltam, hogyan reagálsz le egy vészhelyzetet. – Tekintetébe nem mertem bele nézni, élesben teszteltem, és kicsit sem vicces. Most ha kiakad rám, jogosan teszi. Ha még nem vágott szavamba Hime folytattam – és ezt azért kellett megtapasztald, hogy kialakuljon benned a tényleges túlélési vágy, csak harccal lehet túlélni ezt a helyet. Ezt jegyezd meg Hime, ha azon kívül szíved tudod irányítani és örülni, mint korábban, akkor Te vagy a játék nyertese, és nem az, aki levágja az utolsó boss-t. Hime emlékezz csak a köpenyre, a fagyira, az étteremre, a bókokra, a játékra, a reggelre, és az éjszakára. Én ma este is mosollyal az arcomon fogok elaludni, mint tegnap. Ebben térhetünk el mi azoktól, akik láttad csak búvalbaszottak. – csúszott ki a szó a számon. mosolyom többnyire tudtam tartani, de szemével folyamatos kontaktust tartottam. Ha eddig nem bújt hozzám, akkor most segítettem neki felállni, leporoltam ruháját, levettem pólóm és átnyújtottam neki, - töröld meg szép szemeid Hime, és készülj, jönnek a farkasok, újra.. – lenyúltam a földre pajzsáért és felé nyújtottam – most tiéd a stratégia, mondd, mit tegyek és követem, van 10 másodpercünk kb.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi4298/4400Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Csüt. Jún. 20 2013, 16:51

//Ai Hane//

-Ismerős. -utalok a helyzetre, miszerint neki is még új ez a világ. Igazából nekem is, de sokat dolgozok azért, hogy megismerjem. Úgy érzem, még sokáig ez lesz az otthonunk, így érdemes is. Örömmel látom, hogy egyre többen mozdulnak ki a tömegbe, miután sokáig nyalogatták a KayaBá által okozott sebeket a sarokban.
-Te már régóta játszol?
-A SAO-val indulás óta. -nevetek, hisz gyakorlatilag mindenki indulás óta játszik itt. Kivéve a bétások, de én nem vagyok az. -De ezelőtt is sokmindennel játszottam.
Bólogatva hallgatom a mondandóját. Igen, Aincrad egy olyan meseország, ami... egyszerűen gyönyörű. A szöges ellentéte annak, amit odakint ismerek. Itt nincsenek mocskos kis plázacicák, akik rád akarják tuszkolni a stílusukat és leköpnek, ha máshogy gondolkodsz, mint ők. Nincsenek macsó izomállatok, akik lány létedre is kiverik belőled a sz... szóval mindent, ha nem tetszel nekik. Itt nincs olyan mértékű kiközösítés, mint nálam otthon. És talán pont ezért kicsit elfintorodom a mondatra, hogy "haza kell menjünk". Én nem akarok hazamenni, de ezt nem mondom ki hangosan. Viszont elgondolkodom... hogy vajon miért nem szeretnék?
Annak mindenesetre nagyon örülök, hogy végül csak megeredt a lány nyelve, sőt, újabb piros pont, hogy érdeklődik is. Büszkén elmosolyodom és elkezdme csavargatni egy hajtincsemet.

-Hát, talán ami a legfontosabb, hogy nem kell aggódni, nem halhatsz meg mindenhol. Védett zónán belül egy piros indikátoros sem támadhat rád orvul, és párbajban is úgy tudom, megvéd a rendszer a haláltól. Védett zónán kívül érdemes vigyázni, de én jó fél évig az erdőben éltem, és... izé... szóval a végén megtámadtak, de a petem elkergette. A bossharcokra, ha eljutsz odáig, lehet venni az egyik boltban burkot, ami megvéd a haláltól, cserébe viszont, ha a legolcsóbbat veszed, nem kapsz jutalmat. De azért jobb vigyázni, mert ezeken kívül meg lehet halni, ha nem figyel az ember.
kicsit elgondolkodom, majd folytatom, az égre mutatva. -Úgy tudom, a 8. boss leütésére készülnek már. Az összes előtte levő szint nyitva van, csak a megfelelő szintet kell elérnünk. A frontharcosok között is viszont vannak páran, akik szívesen segítenek a kicsiknek, mint mi. -mondom, hisz említette, hogy végig szeretné vinni a játékot, így arra következtetek, hogy szeretné utolérni a frontharcosokat ő is.
-Ha gyorsan akarsz fejlődni, tudok rá pár módszert. Először is a városban itt-ott-amott vannak kitéve állványok, és azokon mindenféle hirdetések. Küldetések. Csak el kell fogadni a felugró ablakban azt, amit kiválasztasz, és már mondja is az utasításokat. Persze alaposan olvass el mindent, mert néha csalnak, és egy küldit könnyebbnek állítanak be, mint amilyen valójában. Ha megcsináltad, expét és aranyat kapsz érte. Ezen kívül lehet páárbajozni más játékosokkal, amiért szintén kapsz tapasztalatot vesztés esetén is. A mobolást inkább aranygyűjtésre és gyakorlásra ajánlom, egyébként nem éri meg.
Jaj, bocsi egyébként, néha elszáll a beszélőkém. Nyugodtan szólj közbe, ha kérdésed van, hisz én sem tudom, te mennyit ismersz a rendszerből, és nem akarok olyat mondani, amit már úgyis tudsz ^^

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi8140/8500Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Csüt. Jún. 20 2013, 17:30

-Hmm..Értem értem. - Motyogtam , miközben hallgattam a "tanításokat" . Szinte minden új volt amit mondott nekem, s tágra nyílt szemekkel figyeltem. Egy kis idő után Hime is leállt a játékkal , s leült elém, hallgatva a mondanivalót. Vajon mennyit ért meg belőle? Gondoltam, hisz annyira értelmesen figyelt.

Amikor a lány a halálról beszélt, szinte oda se akartam figyelni, hisz a gondolatát is el akartam riasztani magamtól, mégis kénytelen voltam figyelni, hisz jobb tudni mi várhat rám , mint tudatlanul belerohanni. Rengeted érdekességet mesélt a játékról , a bossról is. Fontos volt amiket mesélt, jól gondoltam , hogy többet tudhat nálam.
De ami a legjobban érdekelt, az a fejlődés része volt.

Amikor erről mesélt szinte belebújtam az arcába, pedig tényleg nem akartam tolakodó lenni vele szemben, de nem bírtam visszafogni a játékszenvedélyem. Többet többet és többet akartam tudni.

Igen, mit is mondott az imént...állványok a városokban ...azokat láttam már messziről, de még nem néztem meg közelebbről. De akkor szemügyre veszem majd őket. Később még több tudnivalót mesélt a fejlődésről, melyek nagyon érdekesnek hangzottak.

Láttam , hogy nagyon közvetlen típusú, velem ellentétben, és így igazából fura is, hogy beszélgetünk. Hisz ez már beszélgetés ..igaz?
-öhm..hogy mennyit ismerek a rendszerből? Hát..őszintén elég keveset, amikor magamhoz tértem , már mellettem volt ez a kis törpicsek, s vele is nehezen barátkozunk. Amúgy sem vagyok társasági ember. Mindig is úgy terveztem , hogy egyedül jutok itt végig, bár ez egyre reménytelenebbnek tűnik. Te hogyan gondolod Chancery? - Mondtam, kérdeztem, össze vegyítettem mondanivalóm. Ami tőlem már rengeteg beszédnek számít, bár ezt ő nem tudja.

Majd tovább figyeltem Himét, aki egyszer ült , s minket figyelt, majd másik pillanatban már pillangót kergetett kicsit odébb. Annyira kis élénk, úgy érzem ha kibontakozik nehéz lesz visszafogni, persze csak ha elmúlik  rettentő félénksége. És majd idővel közel enged magához. Amikor rá nézek kicsit mindig kételkedem magamban , hogy képes leszek e jó mesterévé válni, de igyekszem elhessegetni a rossz gondolatokat.  Elvégre most egy új világban vagyok!

_________________
Nagy Síkság - Page 5 53z4
Adatlap
Ai Hane
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 26
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Nagy Síkság - Page 5 Vo36oi85/100Nagy Síkság - Page 5 2yjvlht  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 21 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.