[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Go down

default [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Stingray on Csüt. Dec. 03, 2015 12:48 pm

Egyik reggel azzal az elhatározással ébredtem, hogy ma valamin változtatni fogok. Akkor még ugyan nem tudtam, hogy mit is akarok másként, de végül elindultam az arénába, hogy kitaláljam. Hiszen hol máshol gondolkodhat az ember szabadabban, mint a poros pályák szélén, ahol játékosok tucatjai csépelik egymást, a legkülönfélébb okokkal? Más talán nyugodtabb terepet választana a célra, mondjuk egy csendes parkot, vagy egyéb eldugott helyeket, de hozzám ez állt közelebb. Helyet is foglaltam az első sorban, és a küzdő feleket figyeltem egy darabig. Két kardforgatót figyeltem, akik egy rangsorolt harc keretében csaptak össze, és már meg is született a mai első komolyabb döntésem.
Hogyan lehet az, hogy a napjaim jelentős részét az arénában töltöm, de mégsem vettem még részt rangsorolt küzdelemben? A magyarázat egyszerű: szabályok, túl sok szabály. Unott arccal olvastam végig a szabályzatot, és bár sok ponton nem ellenkezett a harcstílusommal, de azért akkor sem szerettem őket. Mindig is a saját szabályaim szerint játszottam. Másfelől viszont nem rossz a jutalom, és talán egyébként is lesz egy különlegesebb íze ennek a harcnak. A módok közül gondolkodás nélkül a hardcoret választottam, elvégre az a badass, és a profi szinonimája. Az már nem tűnt fel rögtön, hogy így kevesebb ellenlábas közül válogathatok, de annyi baj legyen. Hamar kiválasztottam a legtöbbször hallott nevet, elvégre ki mással kezdnék, mint a legerősebbel? Ezek után pedig csak vártam, hogy megjelenjen az ellenfél, akivel szemben gyakorlatilag semmi esélyem, de az aréna szabályai szerint nem utasíthatja el a kihívást, ha nem akar sok pontot elbukni. Így aztán nem kételkedtem benne, hogy el fog jönni. Nem egyszer láttam már itt küzdeni, és régóta érlelődött bennem ennek a harcnak a lehetősége. Felszerelkezve vártam a kijelölt időpontban, és mikor megérkezett, rögtön intettem is neki.
– Üdv, Hinari! Örülök, hogy eljöttél, még ha ez azt is jelenti, hogy megfosztasz pár ingyen ponttól. - köszöntöttem derűsen.
– A harcunk feltételeit rád bízom, ha már én rángattalak ide, és úgy rémlik a szabályzatban is van valami hasonló pont. - legyintettem a végén, mint aki magasról tesz a szabályokra. - Remélem jó formában vagy. - tettem még hozzá magabiztos, kihívó mosollyal. Talán azt hiszi majd, hogy csak egy nagyszájú kis senki vagyok, de a harc végére rá fog jönni, hogy valóban.

lvl 25:
Élet: 16 - 80HP
Fegyverkezelés: 73
Erő: 2
Irányítás: 59
Kitartás: 22
Gyorsaság: 27
Spec. képesség: 31
Páncél: 70
Stingray
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú Vo36oi10/2900[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Hinari on Csüt. Dec. 10, 2015 1:41 pm


Hogy a levegőben való manőverezést mennyivel könnyíti vagy éppen nehezíti meg a hirtelen a szemed sarkában felvillanó, folyamatosan csipogó jelecske, arról lehetne mesélni. Persze a végén már úgy voltam vele, hogy nem bántam: legalább Nestor kipróbálhatta az új pördüléses-zuhanásos-elkapásos módszerét, amit az előző jó egy hétben már többször is meg akart nekem mutatni, de valamiért sosem voltam vevő rá. Ami azt illeti, most mégannyira sem. Ő azonban kuncogott rajta, s vékony füstcsíkot engedett ki, jókedvének jeléül. Sóhajtottam. Sosem telik el úgy nap, hogy ne kapnék belőlük kettőt-hármat.
A tartalom viszont új volt, vagyis kevésbé várható, mint bármi más üzenet, amik érkezni szoktak. Meghát, a fiú sem hagyott túl sok időt odaérni; szerencse (vagy szerencséje?) volt, hogy ráértem. Visszaírtam neki egy gyors választ, miszerint elfogadom és ott leszek, majd előrehajoltam, hogy a süvítő szélben a sárkány is hallja, amit mondok:
- Lesz egy meccsem az arénában. El tudsz vinni? – kérdeztem tőle, válaszul egy „Nestor szívesen elviszi Annabellt”-t kapva, meg egy íves irányváltoztatást, egyenesen a Kezdetek Városa felé. Az út hátralevő részében a kihívómon gondolkoztam, s bár tudtam, hogy még nem találkoztunk, mégis ismerős volt valahonnan a neve. Mire a házak fölött repültünk, eszembe is jutott, honnan: ő is jelen volt a dojoban, és részt is vállalt a feladatokból, tehát nem lehet olyan kis szintű, és nem is a mobimádó. Bólintottam: kíváncsi voltam a fiúra, és arra, miért is állt ki ellenem. De akárhogy is legyen, gyakorlásnak biztosan nem lesz rossz, a koboldok elleni küzdelem előtt.

- Szia – köszöntem én is, és Stingray jókedve hamar átragadt rám – Jobban örültél volna neki, ha nem jövök? – kérdeztem, inkább érdeklődve; hangomban nem volt semmi rosszallás. Közben Nestor még körözött felettünk egy keveset, hely híján nem szállt le, hanem inkább a lelátó felé vette útját; felülről kerülve az épületet, érkezett meg a lelátó felső soraiba – Úgy tűnik maradni szeretne. Nem baj? – néztem a tűzsárkány után, végül a fiú felé fordulva újra. Majd bólintottam: valóban így van a szabályzatban, bár mi ezt nem szoktuk annyira szigorúan követni. Mindenesetre választottam én helyszínt, a nála lévő íjat elnézve pedig már volt is ötletem, hogy milyet. A kijelentése viszont tetszett, s viszonoztam is a kihívó mosolyt.
- Majd meglátod, mennyire – pillantottam rá, s ha nem volt más hátra, elindultam a bejárat felé, mellette sétálva – A pálya meglepetés lesz, az itemeket viszont le fogom tiltani – mondtam közben, hogy tudja, mire számítson.

Lv43:

Élet: 46 = 230hp
Fegyverkezelés: 83
Erő: 92
Kitartás: 48
Gyorsaság: 101--> 111
Spec. Képesség: 60
Páncél: 55

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú Vo36oi14712/10100[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Stingray on Csüt. Dec. 10, 2015 9:35 pm

Nem kellett sokáig várakoznom, mire megérkezett a válasz a kihívásra, és a kihívott fél is követte nemsokára. Köszöntöttem, és a válaszából ítélve ő is jó hangulatban volt.
– Azt nem mondanám, hogy jobban örültem volna, de megkönnyítette volna a dolgomat. Viszont, ha nem akarnék harcolni, miért hívtalak volna ki? Nem az a típus vagyok. Úgy döntöttem részt veszek a rangsorolt küzdelmeken, és ugyan ki mással küzdenék meg először, mint az aréna egyik legjobbjával? - mondtam kissé behízelgő stílusban, de mégis komolyan gondolva a szavaimat. - Mióta láttam a párbajodat Freya ellen, azóta tervezem, hogy személyesen is megküzdök veled. - folytattam mosolyogva. Mikor a petre terelődött a szó érdeklődve figyeltem, ahogy elhelyezkedik a nézőtéren.
– Közönség nélkül nem is lenne az igazi! - fordultam ismét Hinari felé. A következő kijelentése azonban már kevésbé tetszett.
– Ejnye. Elveszed a gyengébb utolsó mentsvárát is? - csóváltam a fejem. Párbajok alkalmával előszeretettel használtam ki a képességeim mellett, az egyéb segítő itemek hasznos tulajdonságait is, de a szabályoknak hála itt most nem nagyon volt beleszólásom a döntésbe. Nem mintha amúgy túl sok esélyem lenne. Valószínűleg nem csak a szintje, de az itemei is sokkal jobbak. Kis szerencsével és ügyességgel viszont még akár előnyt is tudnék kovácsolni magamnak. Ez a ló viszont elúszni látszik.
– Még egy dolog mielőtt elkezdenénk. Bizonyára nem tudsz róla, de szokásom a párbajok tétjét egy kis fogadással emelni. A tét pedig bármi lehet, és mivel én hívtalak ki téged, te választhatsz. - adtam meg a harc további feltételeit. Még szerencse, hogy a rangsorolt küzdelmek rendszere nem akadályoz meg minden szokásom gyakorlásában. Ha pedig mindent sikerült megbeszélni, el is indultam az aréna azon végéhez, ahonnan majd kezdeni fogok.
Stingray
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú Vo36oi10/2900[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Hinari on Hétf. Dec. 14, 2015 7:03 pm


- Az biztos – feleltem, amikor a megkönnyítést említette; s még az is imponált valamennyire, hogy az aréna egyik legjobbjának gondol – de amit utána mondott, önkéntelenül is összefutó ráncokat és pillanatnyi kedvtelenséget eredményezett: sóhajtottam – Az a párbaj egy kicsit más volt – mondtam végül, megmagyarázni azonban nem magyaráztam meg, és nem is terveztem, még akkor sem, ha esetleg rákérdezne: Freya ellen… volt tétje. Igazi tétje. Ott a legjobb formámat kellett nyújtanom, és bár lehet, hogy kívülről az egy rendkívüli párbajnak számított, olyannak, ami után az ember kedvet kap a harchoz és új célokat tűz ki maga elé… de nekem mégsem jó élményként maradt meg. Sőt. Ezt azonban nehézkes lett volna kifejteni, főleg egy szinte idegen fiúnak, így inkább leráztam magamról a komorságot, és az előző hangulatban folytattam, vidámabban, és egy kicsit talán meg is illetődve, hogy Stingray már készült erre a találkozóra. Közben Nestor is helyet foglalt s a fiú szerencsére nem bánta, így minden készen állt a kezdéshez, el is indultunk befelé.
- Tartogassuk őket az igazán fontos pillanatokra – reagáltam a megjegyzésére, továbbra is a pálya felé lépdelve – Nem szívesen használok el itemeket, hisz máshol akár emberéleteket is jelenthetnek.
Tényleg így gondoltam. És bár amióta megnyitottuk a huszadik szintet, a növénygyűjtés és így a potionok, mérgek és kristályok beszerzése is gyorsabban ment, de én mégsem gondoltam úgy, hogy ettől még pazarolni kellene őket. Nem itt, egy egyszerű aréna meccsen.
Persze a döntésemben nagy szerepet vállalt, hogy alapvetően a képességeimre és nem az itemekre építettem a taktikámat, de ezt neki nem kellett tudnia. Ha kellően erős és eljutunk odáig, úgyis észre fogja venni.

- Fogadás? – kérdeztem vissza, megtorpanva a pálya szélén – Nem vagyok híve annak, hogy bármit is elvegyek a másiktól, ami az övé… de talán egy meghívás még rendben van – tettem hozzá elgondolkodva – Tehát aki veszít, meghívja a másikat bármire, amit a másik szeretne. Vagy ha ez a tét neked túl alacsony, lehet olyat is, hogy a vesztes jön eggyel a nyertesnek – mutattam is a számot, arcomon kihívó mosollyal – És amíg nem törleszti, a másik lekötelezettje marad.
- Nyilván normális keretek között maradva – néztem rá szigorúan, megelőzve, hogy bármi olyasmi eszébe jusson – Azaz a győztes nem kérhet semmilyen szexuális tartalommal vagy életveszéllyel bíró feladatot.
Igen, ez fontos volt. Ha pedig Stingray rábólintott, izgatottan sétáltam át az aréna másik oldalára, a pályabeállítások között válogatva, s hamarosan meg is találtam azt, amit akartam: egy nagyjából két méter magasságú búzatábla; távolsági támadásokra (de azok kivédésére is!) a másik láthatatlansága miatt teljességgel alkalmatlan. Közte azért jópár szűk ösvénnyel, hogy lehessen gyorsabban is haladni, nameg hogy ne a növényeket kaszaboljam harc közben. Egyszóval nehéz terep, de bírható. Ahogy a visszaszámláló a végéhez közeledett, mi egy-egy nagyobb búzamentes tisztásra lettünk letéve a pálya két szélén, előttünk egy-egy ösvénnyel, ami befelé vezetett, de még a pálya közepe előtt elkanyarodott. Bekapcsoltam a Lopakodást, és teljes felszerelésben vártam, hogy indulhassak.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú Vo36oi14712/10100[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Stingray on Kedd Dec. 15, 2015 2:28 am

Érdeklődve figyeltem az arckifejezését, mikor szóba került a párbaja a Duel Princessel. Nem tudtam túl sokat a harcot megelőző eseményekről, de úgy tűnik nem sok kellemes emléket ébresztett benne.
– Értem. - zártam le a kérdést, elnyomva a kíváncsiságomat. A kifogása az itemek ellen továbbra sem tetszett, de elfogadtam. Más választásom nem volt, így ugorhattunk is a következő fontos kérdésre. A válasza bizony sokat elárulhat az ellenfelem jelleméről, és nem is csalódtam benne. Az első ajánlat hallatán ravasz mosoly jelent meg az arcomon. Ezzel egyik végeredménynél sem veszítek sokat, sőt. Itt azonban nem állt meg, és a második után komoly gondot okozott dönteni. A kikötésre pedig csak a fejemet csóváltam magamban. Ejnye, hát miféle embernek gondolsz te engem?
– Hmm. - simítottam végig az államon, hogy egy kis plusz gondolkodási időt nyerjek. Ez választási lehetőség bizony komoly dilemmát jelentett. Egyrészt egy közös program még akkor sem hangzik rosszul, ha én állom a költségeket, másrészt viszont, mikor választottam én a kisebb kockázatot? Nem hozhatom szégyenbe magam azzal, hogy lepaktálok az egyszerűbb megoldással, csak mert tisztában vagyok az erőviszonyokkal. Nem volt egyszerű, de végül eldöntöttem a kérdést. Reméljük nem lesz belőle egy újabb Ayato.
– Nem szokásom kiegyezni az alacsonyabb téttel... - folytattam, és már kész volt a folytatás is, de menet közben jobb ötletem támadt a mondat befejezésére. - úgyhogy legyen csak mindkettő. - kacsintottam a lányra játékosan.
– Kezdhetjük? - ezzel részemről minden készen állt, és meg is indultam pálya hozzám tartozó feléhez. Hamarosan Hinari is elkészült a terep kiválasztásával, és egy gyors pillantással fel is mértem a helyzetemet. Okos, bár elég tipikus választás. Semmit nem bízol a véletlenre, igaz? A visszaszámlálás alatt elővettem egy páncéltörő, és egy horgas nyílvesszőt, azon gondolkozva, hogy vajon melyik lenne hatásosabb kezdő. Végül az utóbbi mellett döntöttem, és a másikat csak leszúrtam a földbe magam mellé. Komoly szint, és statkülönbségre számíthatók, szóval a legjobb esélyem az, ha hamar sikerül lecsökkenteni a különbséget.
Lejárt a visszaszámlálás, de a harctér csendes maradt. Bekapcsoltam a jártasságaimat, de az észlelésem nem tudta kiszúrni a jelenlétét. Ezek szerint legalább olyan jól lopakodik, mint én, de vajon az ő észlelése milyen lehet? A szintkülönbség alapján nem tudok túl optimista lenni, bár van rá esély, hogy ő mást fejlesztett. Arra viszont nem látok sok esélyt, hogy én találjam meg előbb.
– Aki bújt, aki nem, jöhetsz! - kiáltottam csalogatón, miközben a húrra illesztettem a vesszőt. Úgy tűnik ez a pálya egyetlen pontja, ahol többé-kevésbé tiszta a terep, tehát én innen el nem mozdulok. Az íjamat félig-meddig célra tartva, és gyengén feszítve pásztáztam az előttem elterülő búzamezőt. Az egyetlen esélyem, ha sikerül előcsalnom és eltalálnom mielőtt elér. A mező azonban közel van, így kérdéses, hogy észrevehetem-e időben, ha közel lopakodik.


plusz 1:
Tisztában voltam vele, hogy erősebb, és azzal is, hogy minimális esélyem van csak a győzelemre. Azonban arra ami történt, még én sem készültem fel. Hallottam, ahogy a hátam mögött megzizzen a szétnyíló búza, és abban a pillanatban a húrt megfeszítve megpördültem a tengelyem körül, csak hogy farkasszemet nézzek a lánnyal. Azonban nem három-négy méterre volt tőlem, mint ahogy vártam, hanem körülbelül fél méterről csodálhattam meg a fénylő kék szempárt. Abban a pillanatban furcsa, felkavaró érzés hasított a gyomromba. Ismerős, bár olyan éles, és gyors volt, mint még soha korábban. Ez lenne a szerelem? Majd amilyen gyorsan belém hasított, olyan gyorsan el is tűnt a görcsös érzés. Ez nem szerelem... Basszus! Ez egy kard! A húr kicsúszott a kezemből, és a nyílvessző imbolyogva repült az aréna fala felé, majd egy lila villanást követően a földön ülve találtam magam.
Tágra nyílt szemekkel, zavarodottan pislogtam. Most mi történt? A lányra esett a pillantásom, és pont ugyanúgy pislogott, mint én. Végül pedig a fejünk feletti feliratra. Először halkan kuncogtam, de pillanatokon belül már harsányan nevettem.
– Te aztán tényleg nem vagy semmi! Ilyen gyorsan még sosem vertek el itt. - mondtam neki, továbbra is a földön nevetve. - Ezért még az itemeket is kár volt letiltani. - lassan feltápászkodtam, mikor már nem rázkódtam a nevetéstől, és Hinari felé fordultam.
– Nos, köszönöm ezt a nem mindennapi lehetőséget. - hajoltam meg vigyorogva. - Rendkívül tanulságos küzdelem volt. Írj, amint szeretnéd, hogy teljesítsem a fogadás rám eső részét. - kacsintottam rá, és elindultam az elkallódott nyílvesszőm után.


A hozzászólást Stingray összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 30, 2016 5:09 pm-kor.
Stingray
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú Vo36oi10/2900[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Hinari on Pént. Dec. 18, 2015 10:19 pm


Hinari (Sebzés: 92, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari
Hinari
Hinari
Stingray (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 60, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)

Kidobom előre a kockákat (a passzívom miatt a 4ből kettő biztosan betalál, a kérdés igazából a sorrend)

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú Vo36oi14712/10100[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 18, 2015 10:19 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 4766602461_64fb5071c9_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 4767250438_224285ea8b_s [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 4767249862_5877ffd2ef_s [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 4767249862_5877ffd2ef_s [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Hinari on Pént. Dec. 18, 2015 10:39 pm


Ami azt illeti, nem csalódtam benne, sőt, egy kicsit meg is lepett a válaszával: úgy tűnik, dupla vagy semmit játszik, hát legyen. Bólintottam:
- Kezdhetjük… ha felkészültél – feleltem mosolyogva, és már indultam is az aréna másik oldalára. A pályát úgy választottam ki, hogy legyen egy kis előnyöm, legalábbis első látásra – ha azonban valaki jobban szemügyre veszi a terepet, láthatja, hogy a Lopakodás csak akkor fog működni, ha az ösvényen vagyok, a nyomomban szétágazó búza mozgása ugyanis észrevehető, ha arrafelé fordul az ember. Meghát, a nyilait is kevésbé tudtam védeni.
Megszólalt a gong; hangja még a fülemben visszhangzott, mikor megindultam.
Eleinte követtem az utat, mi előttem kezdődött, azon haladtam végig, próbálva fülelni, hogy ellenfelem merre igyekszik, hogy vajon milyen taktikát alkalmaz. Beveti magát a sűrűbe, hogy nehezebben találjam meg, vagy inkább helyben marad, hátha idő előtt észrevesz? Megálltam, kis gondolkodás után belépve a növények közé, ekkor már valahol mellette lehettem, márha nem mozdult el a kör közepéről. Lelassítottam; óvatosan kerülgetve a töveket, haladtam előre. Kezem a markolaton, másik kezemmel a köpenyemet fogtam, hogy ne akadjon bele semmibe. Ekkor hallottam meg a hangját, s be kell vallanom, nem gondoltam volna, hogy ennyire nyíltan felfedi a kilétét. Bár végülis, íjász volt, és nem árnyharcos. Jövök is! – feleltem, persze csak gondolatban, és valahol a jobb oldala felől, de már mögötte bukkantam elő a sűrűből. Még korábban, a búzák közti séta közben aktiváltam a Reverse-t, hogy ne tudjon meglepni, így mostanra már minden készen állt az első csapáshoz. Hirtelen ugrottam felé, felizzított Katanával, és mire felém fordulhatott, én már kellően lecsökkentettem a kettőnk közti különbséget egy vágáshoz, amit két kézzel indítottam, egyenesen a gyomra magasságában. Félig le is hajolva közben, tartva egy esetleges ellentámadástól, ám hamar rájöttem, hogy még van időm. Úgy tűnik, nemcsak a bossok ellen volt értelme felhúzni a gyorsaságom – konstatáltam mosolyogva, és, előrecsúsztatva a bal lábam, helyeztem át a súlypontom, hogy könnyebben el tudjak szökkenni az útból, ha kell. Közben pedig hátratoltam a könyököm, és vágás helyett másodikra egy szúrást indítottam el, hogy elérjem őt még akkor is, ha megpróbálna eltávolodni tőlem. A megjelenő lila fallal azonban nem számoltam, és a súlypontom sem erre volt beállítva: a visszalökés váratlanul ért, és csak az Akrobatikámnak köszönhettem, hogy a talpamra, és nem a hátamra érkeztem, ahogyan hátradobott az erőtér. Meglepődve pislogtam: ennyi lenne csak?És ugyanez rövidebben:

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú Vo36oi14712/10100[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Cardinal on Vas. Dec. 27, 2015 2:36 pm

Ennyi lenne csak.

Lezárom az arénát, mindkettőtök jutalma 90 exp és 240 arany. Legkorábban 2016. január 18. után küzdhettek meg egymással újra.

Hinari: +12 pont
Stingray: +2 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú Vo36oi0/0[Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore]A profi, a penge, és a nagyszájú

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.