Kazura vs Ryu

Go down

default Kazura vs Ryu

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Nov. 22 2015, 17:43

Újabb nap kezdete fogadta Aincrad víg, vagy komor lakóit. Én például az előbb említett kategóriák egyikébe sem tartozok, de én is ugyanúgy keltem fel, mint bárki más. Azt leszámítva, hogy nagy valószínűség szerint, más a reggeli hangulatát, majd a nap folyamán leváltja, én ellenben a teljes napra ugyanolyan hideg, és fagyos kedvben leszek, mint az életem során. Ma viszont, mint néha napján megesik, kivételesen nem csak véletlenszerűen kóborlok, vagy épp mobok ellen harcolok. Nem. Ritka alkalmak egyikeként, most harcra készülődök, és mint mondtam, most nem mobok ellen. Hanem egy másik játékos ellen. Természetesen volt már szerencsém a harc eme változatát kipróbálni, de hiába próbálta már ki magát az ember egy dologban, csak akkor lehet jó, ha gyakorol. És most akadt egy gyakorló partnerem, akivel a harc megbeszélése, szinte csak egy véletlen folytán zajlott le. Mindenesetre, már meg lett beszélve a harc, így nem akartam visszakozni. Így reggel hatra, máris a küzdőterek egyikében foglaltam helyet, pajzsomat, fegyveremet készenlétbe tartva, készülve a harcra, mely hamarosan kezdetét veszi. Legalábbis, ha az ellenfelem időben ideér. Jeges aurám a szokásos ragyogása szinte vakító csillanásokat okozott, ahogy egy-egy napsugár rávetült jégburkomra. Nem szándékoztam tisztességtelen előnyhöz jutni, de eme képességem hozzám tartozik, és ha mást nem, sokat úgyse tesz hozzá a harchoz. Ahogy azonban közeledik, az időpont az arcomon látszani kezd az elhatározottságom, és ha megpillantom, ellenfelem egy mély meghajlást követve a szemébe nézve üdvözlöm.
- Jó reggelt kívánok úrfi. Remélem készen áll a párbajra. – mondom egy hangszínt tartva.
Végül legördítem a menüm, és kihívom a férfit. Nem szándékoztam túlságos elhúzni az idejét, így is el fog tartani a harc egy darabig.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Kazura vs Ryu Vo36oi665/700Kazura vs Ryu 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs Ryu

Témanyitás by Kazura on Vas. Nov. 22 2015, 18:54

Hatalmas ásítással kezdődött a reggel. Álomittasan ültem fel a kényelmes ágyikómban, majd ellenőriztem a rendszeridőt.
Fél hat. Mégis ki képes ilyen időpontra találkozót megbeszélni?
Persze tisztában voltam vele, hogy én ajánlottam fel Ryunak az időpont választásának lehetőségét. A pár nappal ezelőtt az Arénában folytatott küzdelem után kapva kaptam az alkalmon, hogy kipróbáljam magam egy lovag ellen, ezzel is értékes tapasztalatokat szerezve. Persze a páros harcnak is megvoltak az előnyei, de úgy véltem ha csak egyetlen ellenfélre kell koncentrálnom még nagyobb hatékonysággal térképezhetem fel a kasztja adta előnyöket és hátrányokat. Így miután Ryunak nem volt ellenére egy újabb küzdelem, gyorsan meg is beszéltük a részleteket. Aminek következtében a kora reggeli napsugarak már a Kezdetek Városának utcáin világították meg az utamat. Ugyan pár perces késéssel érkeztem meg a megbeszélt találkahelyre, de még így is jó időt futottam magamhoz képest. Ennek ellenére ellenfelem már várt, méghozzá teljes felszerelésben, sugallva, hogy nem kívánja feleslegesen húzni az időt.
-Neked is jó reggelt Ryu, elnézést kérek a késésért. Amúgy szólíts nyugodtan Kazurának, felesleges ez a formalitás. És igen, felkészültem, felőlem kezdhetjük.
Természetesen nem kerülte el figyelmem a lovag vértjét borító aura.
Permanens képesség lenne? Vagy a felszerelés adta bónusz? Mivel a páncélt borítja gondolom sebzés felfogásra vagy csökkentésre szolgál, esetleg találatkor valamilyen buffot vagy debuffot ad. Na, majd kiderül az első pengeváltáskor.
Közben már érkezett is a kihívás. Szokásomhoz híven a teljes életes küzdelmet választottam, ám mielőtt még elfogadtam volna felkeltette a figyelmem még egy beállítás. A leírása érdekesnek tűnt és mivel a célom az informálódás volt, ezért függetlenné tettem a speciális képességek használatát a pontoktól.
-Remélem így megfelel-kérdeztem rá, majd indítottam is a számlálót. Ezt követően felszereltem a már megszokott itemeket és felvettem egy nem túl széles alapállást. Amint a számláló a nullához ért már szeltem is át a köztünk lévő távolságot. A gyorsaságbeli különbség azonnal érzékelhető volt, ezt kihasználva pedig egy dupla vágásos mozdulatba kezdtem.


/HP:75 | F: 30 | E:20 | K:17 | GY:38 | S:8 | P:40
Spec tárgy:Szabdaló/

/6-os kocka támadás, 12-eskocka Szabdaló(12esnél aktiválódik) /

Képesség:
Sunlight Slash- Az alkalmazó hátraugrik ellenfele elől, majd a napfény erejét magába gyűjtve pengéje narancsszín fénnyel felragyog. Ezután az alkalmazó egy villámgyors támadással veti magát újfent a küzdelembe  az előtte álló ellenfelekre bocsájtva a felgyülemlett energiát, mely egy széles aranyszín sávban sebzi azokat.
(A képesség maximálisan 5 ellenfélre alkalmazható, melyeknek maximum fél méteres távolságban kell lenniük egymástól. Ezen képesség sebzése az erő helyett a gyorsaságot veszi alapul. A sebzéshez egy ellenfél esetén a gyorsaság értékén kívül annak további 1/3-a hozzáadódik, két ellenfélnél a sebzés egyenlő a gyorsaság értékével, háromnál a gyorsaság 2/3-a, négynél a gyorsaság fele, ötnél a gyorsaság 1/3-a. A képesség lehűlési ideje 3 kör.)
/Edit: 20 sebzés, CSP: 45/85 írd már meg azt is hogy elfogadod-e a pontoktól független képességhasználatot/


A hozzászólást Kazura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 22 2015, 18:59-kor.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Kazura vs Ryu Vo36oi1095/1500Kazura vs Ryu 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs Ryu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 22 2015, 18:54

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Kazura vs Ryu 4766612103_86ee832108_s Kazura vs Ryu 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '12-es dobókocka' :
Kazura vs Ryu 4670869501_b9e058bda7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs Ryu

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Nov. 22 2015, 21:05

Nemsokára megjött ellenfelem is, és én csak biccentettem a köszöntésem viszonzására. Tudtam, hogy hiába engedte el a formalitásokat, én úgy se fogom egyhamar rávenni magam, hogy ne úrfizzam. Nem sok ember van, aki mögül kihagyom eme képzőket, de kitudja. Lehet, a fiú eléri majd, hogy ő legyen az első, akinek rövid úton sikerült ezt megszoktatni velem, majd ezt a féle megszólítást… de nem hiszem annyira. Végül kérdésére csak a fejem rázom.
- Sajnálom úrfi, de amondó vagyok, hogy hagyjuk a rendszerre a dolgokat. Remélem nem haragszik.
Mondom, majd védelmi állásba kezdek. Pajzsom alatt a kövek szörnyű nyikorgásba kezdenek, amikor a hegy eléri a földet, de nem nagyon foglalkoztam vele. Testem nagy részét elfedte a pajzs, de azért készenlétben tartottam a fegyveremet arra az esetre, ha túl közel kerülne ellenfelem. Végül azonban elindult a meccs, és már a kezdeti pillanatban látni lehetett Kazura és az én gyorsaságom közti különbséget. Pengéi gyorsak voltak, de… nem eléggé. Buzogányom nagyot csendülve csapott össze ellenfelem pengéjével, és bár ő képes volt elhúzni a kardját, majd még egyet vágni, de ezt a pajzsom mögé bújva védtem ki. A csapás nyomán páncélomat jelző sáv szinte meg se rezdült jelezve, hogy ezt felfogta még a pajzsomat borító jégréteg. Megvetem a lábam, és a fiú felé sújtok a pajzsom védelmében. Buzogányommal a bal vállát vettem célba, és próbáltam minél nagyobb erővel lesújtani. De akár találok, akár nem a pajzsom mögé bújok ismét, szemeimet minduntalan az ellenfelemen tartva. Nem becsültem le az erejét, csak azért mert sikerült egyszer teljesen nullázni a csapását, és a sebzését elnézve jobban is teszem, ha nem becsülöm alá, ha csak nem akarok csúnyán veszteni.

// 1. támadásod miss, 2. támadásod talált -18 JégP (-2 sebzés kristálypajzs miatt)
/ emellett támadásom sikeres, 26 sebzés Kazurára //

Állapot:
135 HP 77 P 4 JégP 35/15/3 CSP


Kazura (Sebzés: 20, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Kazura
Ryutoshi (Sebzés: 26, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Hp: 135 |FK: 34 |E: 26 |K: 7 (JP: 3) - CsP: 35 (JPCSP: 15) |Gy: 19 |S: 33 |P: 77 |JP: 24

Spéci item:
Kristálypajzs  (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)[/color]


A hozzászólást Ryutoshi Kurasai összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 22 2015, 21:11-kor.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Kazura vs Ryu Vo36oi665/700Kazura vs Ryu 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs Ryu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 22 2015, 21:05

The member 'Ryutoshi Kurasai' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Kazura vs Ryu 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs Ryu

Témanyitás by Kazura on Kedd Nov. 24 2015, 00:33

Felvetésem végül több szempontból sem jár sikerrel. A megszólítás még hagyján-bár továbbra is úgy érzem magam tőle, mintha valami előkelő család sarja lennék-viszont a speciális képességekre vonatkozó beállítás elutasításán elgondolkodom.
Vagy ez is a szigorú szabálykövetése számlájára írható fel, vagy hátránya származna belőle, ha engedélyeznénk. Ez esetben azonban nem árt majd odafigyelnem, talán jobb, ha megvárom, hogy ő mutasson először valami különlegeset.
-Semmi gond, talán majd legközelebb-nyugtázom végül az egyezséget.
Majd kezdetét veszi a harc. Az első vágás nem ér célt, ehelyett nagyot csattanva találkozik össze a buzogány acél fejével. A lendület azonban további előrenyomulásra sarkall, célpontom ezúttal pedig ellenfelem nyaka. A szikraeső, melyet az időben feltartott pajzs és pengém találkozása vált ki kissé meglepő volt, így a hátraugrás közben ér a találat. Kissé megingok, de az akrobatikámnak köszönhetően sikerül megőriznem egyensúlyom. Ellenfelem akár egy rendíthetetlen szikla, szilárdan áll a helyén. Látszólag még a páncélját sem sikerült lejjebb vinnem. Bár, mintha az azt körülvevő jég már nem csillogna olyan fényesen.

Szóval egy páncélt védő még egy páncél. Hát, mit ne mondjak ez tényleg kimeríti a tank fogalmát. A sebzését elnézve pedig muszáj lesz mihamarabb elérnem az életpontjait. Úgy tűnik itt mindenképpen a gyorsaságomra kell apellálnom. Meglátjuk én vagyok-e a gyorsabb vagy az ő védelme az erősebb.
-Mit szólnál Rey, hogy ha veszítesz el kell hagynod az úrfizást?-kérdem széles mosollyal az arcomon.
Majd a választ meg sem várva vetem előre magam. Ezúttal kifejezetten az utamat álló pajzsra zúdítom ütéseimet ellenfelem minden figyelmét a védekezésre koncentrálva, megakadályozva ezzel egy esetleges ellentámadás lehetőségét.


/HP:75/75 P:14 CSP: 5/85/

/6-os kocka támadás, 12-eskocka Szabdaló(12esnél aktiválódik) /

/Edit: 40 sebzés/


A hozzászólást Kazura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 24 2015, 00:34-kor.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Kazura vs Ryu Vo36oi1095/1500Kazura vs Ryu 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs Ryu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 24 2015, 00:33

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Kazura vs Ryu 4766609959_af0c0eb7c7_s Kazura vs Ryu 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '12-es dobókocka' :
Kazura vs Ryu 4671495468_55bb4123b3_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs Ryu

Témanyitás by Argo on Vas. Jan. 24 2016, 21:51

Hai~
Kérésre lezárom a párbajt, jutalmatok 20 arany

_________________
Kazura vs Ryu 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazura vs Ryu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.