[Küldetés] Cirkuszi hajcihő

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Rosalia on Vas. Dec. 02 2012, 03:01

Résztvevők: Kimiko, Spirit, Incobus, Bornis

Küldetés:
Torubana város mellé tévedtek, ahol is egy óriási cirkuszi sátorra lesztek figyelmesek. A sátor felett a küldetéslehetőséget jelző sárga felkiálítójel látszik már messziről is, és persze a térképetek is jelöli, ha a közelben jártok. Írjátok le, hogy keveredtek el a helyszínre, illetve hogy érdekel-e benneteket a küldetés. Ha igen, akkor a sátorhoz érve a porondmestert keressétek az artisták és súlyemelők társaságában!

Határidő: 2 nap/fő
Reagsorrend nincs, de egy körben egyszer írjatok!

Fokozottan felhívnám a figyelmet arra, mivel kezdők vagytok még itt, hogy feltételes módot előszeretettel használjátok, és ne írjátok meg előre, hogy a másik karakter mit csinál. Chaten, PÜ-ben konzultálhattok majd egymással, ha valami nem tiszta, akkor pedig írjatok nekem is Wink Kockával csak én dobok!

Jó szórakozást kívánok!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Vas. Dec. 02 2012, 07:50

Ahogy felkelek és felveszem a páncélzatot, megnézem, hogy jött e valami új üzenetem. Semmi. Épp dőlnék vissza az ágyamba, mikor eszembe jut mi is a célom: „Ki kell vinnem a játékot!”
Ahogy ez eszembe jut már pattanok is fel az ágyból, indulok reggelizni, aztán pedig le a városba valami küldetést szerezni. Mindent körbe járok küldetések után. Bemegyek kocsmákba, kaszárnyákba, boltokba, kávézókba, de sehol semmi. Már épp készülnék feladni mára az küldi küldetés dolgot, mint aki jól végezte dolgát, de ekkor egy NPC (NJK) lepisszeg egy sikátorból. Elég fura szerzetnek tűnik, kicsike, ráncos, ragyás, de nem érdekel, kíváncsi vagyok mit akar mondani.

Hello fiú! Van egy küldetésem számodra! Láttam, hogy egésznap küldetést keresel. Hát most kapsz egyet!
Felvillan az üzenet jelzőm és megnyitom az üzenetet ahol részletesebb leírást kapok arról, hova kell mennem, de a térképen is felvillan a küldetés helye. Érdekesnek tűnik. Gyorsan haza megyek és összepakolok egy kis kaját, piát és már indulok is. Mikor kiérek a városból egy hatalmas erdő van velem szembe. Kicsit gondolkodok, de aztán neki vágok az erdőnek. Néha megbotlok, néha eltaknyolok, ritkán a térkép figyelése közben neki megyek a fáknak, most éppen készülök elsüllyedni egy mocsaras részen. De a végén kiérek és meglátom azt a helyet ahol a konkrét küldetést fel fogom venni. Körbe járom, megnézeget és egyszer csak ismerős arcokat fedezek fel. Kimiko, akihez vegyes emlékek fűznek és Incubus + Bornis akiket még a Beta teszt során ismertem meg majd, mint kiderült a valóságba ismerjük ismertük egymást. Mikor teljesen megbizonyosodtam róla, hogy ők azok odamentem Kimiko-t hátulról megijesztettem a srácokkal pedig kezet fogtam.

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)


[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 18
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 08
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 07
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Fullmetala5ts2
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Elfenlieda3ne3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Rosariovampire01qr3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Souleatera03lu6
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 21394
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Z4frO
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő A1_2012_12_10_kovc0vg2fb
Haruyuki Kazuto
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi45/50[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Dec. 02 2012, 13:04

Egy újabb nap vette kezdetét a játékban. Akkor még el sem tudtam képzelni, hogy mi lehetet a testemmel a valódi világban, de az, hogy a játékban még életben voltam, azt bizonyította, hogy még ténylegesen életben vagyok. Nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna a kinti világra, de ez segítet abban, hogy ne felejtsem el a célom, hogy kijussak abból a gyilkos játékból. Ahogy felkeltem az ágyból, a szokásos nyújtás gyakorlatokat elvégeztem, majd készültem a földszintre, hogy reggelizhessek. Sikeresen találtam egy fogadód, ahol a vendéglátás az egyik legjobb volt a játékban. Bár ez nem is csodálni való, hiszen a tulajdonosa egy szállodaigazgató volt. A személyzete, pedig profi szakácsokból és pincérekből álló csapat. Volt egy lány, aki minden reggel, ahogy a lépcső harmadik fokához értem üdvözölt, és ez az akkori nap sem volt másképpen.
- Jó reggelt Bornis~! –ugrott elém és köszöntött a szokásos módon, egy széles vigyorral az arcán. Amúgy a lány velem egykorú lehetett, aki egy német középiskolában tanult.
- Jó reggelt Annei. –és megsimogattam a fejét. – Mi a mai ajánlat?
- Mit szolnál egy kiadós angol reggelihez?
- Inkább kihagynám, nem nagyon szeretem, inkább legyen valami kínai.
Annie-t kicsit meglepte a választásom, mert ő volt az első ember, akinek beszéltem magamról, így arról is tudott, hogy félig angol vagyok, és ez volt a kiváltó oka annak, hogy meglepődött. Visszaemlékezve még gyerekkoromban sem ettem meg az angol ételeket. Bár ha egy normális ember végig nézné rá is jött, hogy miért. A reggeli végeztével elindultam a szokásos reggeli sétámra. Ekkor egy párost hallottam meg, hogy épp arról beszéltek, miképpen léptek szintet. Ekkor ránéztem az adatlapomra és csüggedten néztem azt, mivel a szintnél egy 1-es szám állt. Így gondolkodni kezdtem, hogy tényleg el kellene kezdeni a küldetéskeresést. Visszaemlékeztem, hogy a BETA idején milyen küldetéseket vittem. Egy rangsort felállítottam, hogy melyek adják a legjobb értékeket, majd azok alapján elkezdtem keresgélni. A legjobbal kezdtem és úgy haladtam lejjebb, de ahogy a listáról egyre fogytak a küldetések én úgy lombozódtam le. Végül elérkeztem ahhoz, hogy egy Torubana város közelében lévő küldetésre esett a választás. Akárhogy is vájkáltam az emlékeimben sehogy sem jutott eszembe, hogy mi is volt az ottani küldetés. Így elindultam arra fele. Amint a várost is elhagytam egy hatalmas sátorral találtam szembe magam. És akkor néhány dolog eszembe jutott, többek között, az hogy kinél is kell felvenni a küldetést és hol. Belépek a sátorba és a porondmester irányába megyek. De hamar rá kell jöjjek, hogy nem csak én voltam az egyetlen aki innen akart küldetést felvenni, mivel előttem még ketten ott álltak. De kedvem sem volt ahhoz, hogy újra keresgéljem a megfelelő helyeket. Ahogy közelebb léptem egy ismerős arcot pillantottam meg. Incubus volt az, egy aranyos lány társaságában, mivel Incubus-t már ismertem azelőttről, barátian köszöntöttem. Amikor az ifjú hölgyeményhez értem meghajoltam előtte és bemutatkoztam neki. A lány neve Kimikor volt. Innentől hárman vártunk a küldetés kezdetére, vagyis csak egy ideig, mivel egy újabb ismerős bukkant fel. Spirit volt az, de ahelyett, hogy üdvözölt volna minket Kimiko mögé osont és ráijesztett, ebből gondoltam, hogy ők már korábbról is ismerik egymást. Majd csak ezután jött oda hozzánk üdvözölni, ami kézfogással párosult. Így már négyen voltunk és a küldetést kezdtük is vona.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi616/700[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Kimiko on Vas. Dec. 02 2012, 17:58

Ma, tökéletes nap volt egy jó küldetésre. De sajnos a városban nem találtam semmi új dolgot. Így hát neki indultam a világnak. Más városba nem voltam, a kezdőn kívül. Ezért elindultam több küldetést kutatni, mert kell egy kis változatosság, egy kis extrém érzés. A térképen láttam egy Torubana nevezetű helyet. A kezdőhelyen nem volt valami sok küldetés, ezért hát oda tévedtem el. Miközben mentem, rajtam volt a páncélom, mert sosem tudhatom, mikor lesz rá szükségem. De amikor megérkeztem a városba, akkor levettem a páncélzatom, és átvettem a szokásos ruhámat. Utáltam páncélban járni, kényelmetlen volt, szúrta mindenem. Nekem valami göncök kellettek, páncélpontok nem nagyon érdekeltek, inkább hordok valamit, ami kényelmesebb… De muszáj volt, másképp nekem már meszeltek volna. Körbe-körbejárkáltam a városon belül, semmi jó küldetést nem találtam. De később, egy nagy sátorra lettem figyelmes. Egy cirkusz? A játékban? Örültem és egy mosoly kerekedett az arcomra. Egyből arra tartottam az irányt. Azt hittem, hogy pénzért kapok egy kis előadást. De úgy látszik, tévedtem… Vagy igazam volt? Mikor közeledtem, egy jel jelent meg előttem, egy quest, méghozzá egy cirkusznál… Furák lehettek a készítők. Ennyire elmebetegek… Mi lehet ez? A krumpli orrú bohócok bosszúja? Bohócokat kellesz ölnünk? Az jóóó. Akkor aztán bosszút állhatok a gyerekkoromért, nagyon utáltam őket, ijesztőek voltak! Amikor oda értem, elragadott a cirkusz szépsége. Balerinák, kigyúrt alakok kardokkal a kezükben, szép fiúk és… BOHÓCOK. Már hívtam volna elő a kardomat, és nyestem volna le az összesnek a fejét. De sajnos ezt nem tehettem meg olyan egyszerűen. Csak néztem körül-körül. A súlyemelők keze, olyan vastag volt, mint az én combom. Elképesztő volt. A játékkészítők itt aztán igen jól megcsinálták a cirkusznak az ábrázolását. Érdekes? Vannak itt előadások is? Szívesen bemennék egyre.
Egyből a porondmester után kezdtem kutatni, hogy megkérdezzem tőle, hogy ityeg. Megtaláltam! Oda mentem hozzá. Már voltunk ott egy páran. Egy fiú mutatkozott be nekem, Bornis a neve. Én is megpróbáltam udvariasnak tűnni, és bemutatkoztam neki, persze ha senki sem szakít félbe:

- Szia. Kimiko a nevem.

Megpróbáltam elejteni egy mosolyt, már amennyire sikerült. A fiú meghajolt előttem. Udvariasnak tűnt, de fiatalnak is egyaránt. Volt ott még egy fiú, aki nem mutatkozott eddig be, hozzá nem szóltam, mutatkozzon be először ő, ha akar valamit. De ekkor, megjött a rémálmom, Spirit. Megijesztett ez az alak. Megpróbáltam neki lekeverni egy pofot, majd ezt mondani:

- Bolond…

Ezután megpróbáltam odébb állni, mintha nem velük lennék. Nem is kívántam velük beszélgetni, én csak a küldetésért jöttem. A többi fiúval nincs bajom, de Spirit… Ő egy majom. Semmi kedvem sincs vele küldetésezni, de muszáj lesz, ha erősebb akarok lenni. Az a harc Spirittel, eléggé érdekes volt. Most már nem bánom, hogy megvertem, ugyan olyan nagyképű és faragatlan tuskó, mint a múltkor volt. A fiú, akivel még nem beszéltem, érdekesen nézett ki. Hosszú haja volt, fura színe volt. Az én hajamhoz nem hasonlított, sötétebb volt. Ezzel bebizonyította azt, hogy itt tényleg fura emberkék tömkelege van. Ha nem történt semmi, minden lazán, nyugisan ment, akkor odaálltam a porondmesterhez:

- Üdv, Kimiko vagyok. Lenne valami küldetés errefele, ugye?

Kérdeztem meg tőle, persze csak akkor, ha még nem fordult volna maga a porondmester felénk. Mert ha ő elmondta mindezt ezelőtt, akkor, kuss, a nevem. Csak hallgatnám, hogy mit válaszolna. De a mondatom után se beszélek semmit, megvárom, amíg valaki válaszol nekem. Az is lehet, hogy nem is ide szól a küldetés, nem hozzá kell jönni. Ekkor megint átfutott rajtam a nagy veszély, itt van Spirit. De jelenleg biztos, hogy elfenekelem. Már a második szintemet taposom. Persze, ha ő eközben nem lépett mágikusan 2 szintet. Millió gondolatom ellenére, próbáltam figyelni a porondmesterre, ha netalán valami történne.


//Remélem jó Razz //

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi125/150[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Thunder on Hétf. Dec. 03 2012, 18:40

Átlagos napnak indult ez is. Késő délutánig keresgéltem valami jó küldetés után a Kezdetek Városában, de megint nem találtam semmit. Ekkor érkeztem meg a megszokott helyemre, a főtérre és leültem a fa alatti padra ahova mindig szoktam.
Gondolkozni kezdtem, hogy mi tévő legyek. Nem lehet igaz, hogy egy nyamvadt küldetés sincs már ebben a városban. Bár ha arról is van szó, hogy milyen sokan rekedtünk benn a játékban akkor nem csodálom, hogy már nincs a városban semmi feladat. Se a kaszárnyákban se a kávézókban. SEHOL. Ilyen az én szerencsém.
Eldöntöttem. Elhagyom a várost. Mivel nem az elő alkalom, hogy ezzel a játékkal játszok, csak kettő lehetséges célom lehet. Horunka falu illetve Torubana városa. A nagyobb település mellett döntöttem, hiszen ott sokkal több esélyem lehet valamilyen küldetés elfogadására. Nem, csak azért mert egy metropolisz vagy, hogy több bolt, kaszárnya és miegymás található ott, hanem mert jó emlékek fűznek oda. Nos tehát az gyalogút kijelölve.
Elindultam tudván hogy a másik városka nincs olyan messze. Emlékeim szerint csak egy órára van. Utam alatt nem ütköztem semmilyen ellenállásba. Hála Istennek. Hiszen lehetnek olyan játékosok, akik mások gyilkolásából élnek (más szóval fejvadász). Nos ahogy beértem a másik városkába egyből el is kezdtem keresgélni hátha találok valami számomra megfelelő küldit. Sajnálatos módon ebben a városban se találtam semmit.
Akkor már csak egy megoldás maradt. El kell indulnom a faluba is. Ahogy keresztülvágok az erőn egyszer csak egy sátor tetejét pillantottam meg. Elkezdtem futni, mert kíváncsi lettem mi is lehet ott. Mikor odaértem kiderült, hogy egy cirkuszi sátor az. Mosoly ült az arcomra, ahogy körbenéztem.
Ahogy sétálgattam körbe egyszer csak a porondmester közelében találtam magam. Ekkor figyeltem fel egy lányra. Fogalmam sincs, hogy ki lehet viszont nagyon csinos. Odasétáltam hozzá és Illedelmesen bemutatkoztam.
- Örvendek a találkozásnak. A nevem Scarlet Nightmare de mindenki csak Incubus néven emleget. Kihez van szerencsém? - kérdeztem meg leányzót. Megtudtam, hogy a neve Kimiko. Szép név mondtam neki. Ekkor egy ismerős arcot pillantottam meg. Bornis volt az. Odajött hozzánk majd ő is bemutatkozott Kimiko-nak. Nem sokkal ezután egy rejtélyes illető megijesztette Kimiko-t. Mint kiderült ez az illető nem más, mint Spirit.
Nos ha már így együtt vagyunk akkor megyek megkérdezem a porondmestert van e valami feladata számunkra.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi1119/1200[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Aida Atsumori on Hétf. Dec. 03 2012, 20:26

Hajnalban felébredtem, egyszerűen nem bírtam tovább aludni. Mihelyst kinyitottam szememet elkezdtem töprengeni, mert úgy éreztem nem tehetek mást. Azon gondolkoztam hogy a szüleim, és a barátaim tudnak-e erről? Mi van ha anyuék hazajönnek a vakációról miattam, majd kihúzzák a NerveGeart? Ilyesmi negatív gondolatok jártak a fejembe egy jó ideig. Reggel a szokásos energikussággal robbantam ki az ágyból. Lementem a fogadóétkezdéjébe ami tele volt emberekkel. "Ilyen sokan laknak itt? Például nem is tudom hogy miért csodálkozom, hisz elég olcsó a szállás és az étel is. " Elővettem a kajámat, majd elfogyasztottam. Pár percig még üldögéltem, aztán mentem küldetést keresgélni. Bejártam az egész várost, de sehol semmi. Mikor már a dühroham szélén álltam, támadt egy fura ötletem. Méghozzá az, hogy elhagyom a várost! Így is tettem, és elkezdtem bandukolni a tudja isten merre. Hosszas bóklászás után egy nagy sátrat pillantottam meg. "Itt biztos lesz valami küldetés! Ha meg nem akkor megőrülök!" - mentem közelebb az ,,épülethez". Egy cirkusznak a sátra volt, legalábbis a kinézete szerint azt gondoltam. Alaposan megnéztem. Pár pillanatnyi bámulás után, egy kisebb csapatra lettem figyelmes."Na most már tuti hogy van küldetés! Remélem én is beállhatok közéjük" - rohantam oda kicsit vidáman. Ahogy futottam, már láttam a sátor felett a küldetés jelét."Ez az!" Nem néztem a lábam elé, csak iszkoltam előre, de egyszer éreztem hogy a lábam beakad egy közepes vastagságú, szinte merev kötélszerű valamibe. Szépen felestem, pont arcra. Egy gyökér volt az. Magamban szitkozódtam jó sokat, végül lenyugodtam. Felpattantam, majd lassan tovább mentem, a lábam elé nézve, NEHOGY még egyszer megbotoljak a földön lévő dolgokba. Odaértem a társasághoz, aztán megpillantottam az egész játékban a legszebb látványt. Egy csinos lányt. Picit eltartott elemezni az agyamnak az előbb látott csodás személyt, de sikerült. Mondandómba gyorsan belekezdtem nehogy rossz benyomást keltsek.
- Sziasztok! Yurano vagyok!
- mosolyogtam rájuk. - Baj ha veletek tartok?
Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi736/800[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Rosalia on Szer. Dec. 05 2012, 01:29

A porondmester egy magas, jóvágású középkorú férfi, kackiás bajusszal az orra alatt. Küllemével kitűnik az artisták köréből, már csak azért is, mert heves vérmérséklettel irányítja a többieket, plusz nincs a kezében egyetlen tornászeszköz sem. Gondterhelten pillant körbe-körbe, aztán mikor meglát benneteket felderül az arca.
- Áhh, néhány befoghatónak tűnő delikvens! - csapja össze a tenyerét a porondmester - Csak nem a munka miatt jöttetek fiúk-lányok? Elkél a segítség, viszont fizetni sajnos aligha tudok nektek. Ingyen cirkuszjeggyel tudnám honorálni a munkátokat, illetve ha ráakadtok valami különösre a ketrecekben... hát, maradjunk annyiban, hogy a tiétek lehet - vigyorodik el bajsza alatt a befésült hajú langaléta.
Meg sem várja, hogy mit válaszoltok, rögtön az állatok ketrecei felé kezd el benneteket terelni. Amint odaértek, a férfi röviden vázolja a kényes feladatot:
- A zsiráfunk olyan idétlen volt, hogy véletlenül a kiteregetett holmik közül a fejére húzott egy csuklyás köpenyt. Most semmit sem lát szegény pára, és kezd egyre ingerültebbé válni. Meg tudnátok valahogy nyugtatni és ha már sikerül, akkor megpróbálnátok légyszíves leszedni a fejéről a ruhaneműt? - ekkor érkezik meg menütökbe a feladattal kapcsolatos meghívó: itt még van esélyetek visszatáncolni, ha nem való ínyetekre a feladat.

Környezet leírása: A zsiráf egy 10 méter magas, kör alakú, 15 méter átmérőjű ketrecben van. Lakhelyében helyet kapott egy méretes fa, amelynek ágai benyúlnak a mennyezetnél a tér közepébe is. A fa törzsének magassága mintegy 3 méter, tehát nem lehet csak egyszerűen felmászni rá, még a legmagasabb ember sem érné el az alsó ágát sem segítség nélkül. A jószág valóban nem egyre ingerültebb, nem lesz egyszerű dolgotok, ha valamilyen irányba akarjátok terelni. Dolgozzatok össze, beszéljétek meg a stratégiát! Persze csak ha elfoadjátok ezt a kihívást Smile


Reagsorrend nincs, várakozási idő 2 nap/fő_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Kimiko on Szer. Dec. 05 2012, 21:59

Egy zsiráf… Tökéletes. Most már biztos vagyok benne, hogy a játékkészítő, aki ezt a küldetést tervezte, nem volt százas. Témáról beszélt a porondmester, mindent érthetően a fejünkbe rágott. Meg is jelent, egy küldetésre való behívás, se szó, se beszéd az elfogadásra kattintottam.
- Hátha találok valamit, mindig jól jön egy kis plusz.
Amikor elmentem a bizonyos zsiráfhoz. (Azért E/1 mert a többieket nem tudom, hogy velem jöttek-e) Megpillantottam a ketrecet. Jóóó nagy volt. Még én is szívesen laknék itt, nemhogy egy állatka. Cirkuszban zsiráf? Ugyan mit csinálhat itt? Biztos, kisbaltákkal zsonglőrködik. Na de ez azért durva, egy köpeny a fején. Várjunk csak? Egy köpeny? Ezzel megérintem az én szakadt köpenyem. Ha az a köpeny az enyém lenne… Ejnye… De jó is lenne. Ha jöttek velem a többiek, akkor a háta mögé pillantok, és ha ott van Spirit. Akkor kicsit hátrébb mászok, pont a háta mögé. És megpróbálom megijeszteni. De édes már a bosszú íze. Persze, ez mind csak akkor történt, hogyha ők jöttek velem. No de, mégis hogyan kell erről a zsiráfocskáról leszedni azt a köpenyt? Ha egyedül volnék, akkor valahogy megpróbálnék megbarátkozni vele, mert azért, csak-csak az aurám segít valamit. De mivel fiúk társaságában vagyok, ezért muszáj felhasználnom az ő erejüket is valamilyen szinten. Hátha hasznosak valamire, nem csak havat hányni. Főleg ez a Spirit. Volt már szerencsém hozzá, mást sem tud, csak a kaszával hadonászni. De végül csak megpillantottam egy óriási fát, majd oda próbáltam mellé sétálni, ha nem állított meg senki. Jó nagy fa volt. Erre aztán akrobatika jártasság nélkül nem lehet felmászni. Ehh. Én aztán erre a fára nem fogok felmászni, mivel szoknya van rajtam, és a női büszkeségem nem engedi… Ez amolyan, alapfeltétel, hogy nem mászok fára szoknyában. Sőt, más ruhába nem tudnék átöltözni, mert minden csak szoknya. Kivéve a páncélzatot, de az nem úri női dolog, páncélban fára mászni. Valami mást kellett kitalálnom. Nem tudtam, hogy mit. Hátha a fiuknak van erre ötletük, persze, ha jöttek velem. Ha nem, akkor ez a rész kihagyva.
- Fiúk, van valami ötletetek? A fára nem lehet csak úgy felmászni.
Ekkor, mint aki felfedezte amerikát. Felvillant a fejem fölött a képzeletbeli lámpácska. Hisz ott van nekem, a képességem passzív része, ami megnyugtat mindenkit körülöttem, és felhívja rám úgymond a férfiszemeket. Vagy a nőieket is. De mindenképpen nyugtató hatást bír, de ez nem száz. Arra gondoltam ekkor, hogy oda megyek a zsiráfhoz, és megnyugtatom. Majd ő lehajtja a fejét, és voáláááá, enyém a köpeny. Persze… Hogyne…. Nem is tudom, hogy ez az aura hat-e az állatkákra, vagy csak a játékosokra hat. Mondjuk, meg lehet próbálni, ha más nem marad hátra. Mivel, ha itt vannak a fiúk, ők biztos valami briliáns ötlettel elő tudnak állni. Egy dolgot nem vártam, hogy Spirit megszólal, persze, ha itt van. Ekkor megint a bosszú ízét éreztem meg, próbáljon megijeszteni még egyszer! Egyből beverem a képét. Nem fog érdekelni, hogy piros vagy sárga vagy rózsaszín leszek tőle. Róóóózsaszíííín… Az illene a hajamhoz, és akkor aztán, végképp szinkronba lenne az öltözékem :3 De, ha én mindvégig egyedül voltam itt, akkor természetesen nem beszéltem magamba, és nem ijesztettem meg Spiritet. Csak álltam, és bámultam, mit is kéne elkövetni. A fára felmászni nem tudok. Gőzöm sincs, mit csinálok akkor. De ez egy cirkusz, kell, hogy legyen egy létra, vagy valami hasonló, és akkor felmászhatok a fára. De akkor, meg zavar a szoknya. Szoknyába márpedig, nincs az az Isten, ami engem felküld a fára. De a létra opció kételyes, mert mégis csak egy játékban vagyok, ami különbözik a realitástól. Nem maradt más hátra, mint várni.

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi125/150[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Aida Atsumori on Szer. Dec. 05 2012, 22:33

Megérkezett a porondmester és elmondta az igen furcsa feladatot. Szerintem amikor ezt a küldetést írta az a lökött Kayaba Akihiko totál részeg volt. Ugyanis, a küldetés lényege az, hogy egy zsiráf fejéről le kell szednünk egy szennyes köpenyt! Ha az Akihiko fickó volt, ha nem, ez már beteg! Persze...zsiráf. Soha az életben nem érünk fel oda, hisz ezek az állatok olyan magasok mint egy...hegy. Visszatérve a történtekre, a fickó elvezetett minket - már amennyien jöttek - a zsiráf ketrecéhez. Kedves kis csapatunk csillag fénye, a szépség megtestesülése, na jó ezt nem folytatom mert a végén még olyat mondok amit meg bánok, szóval az egyetlen kolleginánk máris belekezdett az elemzésbe."Ha a hölgyemény drága küllemét kitörlöd rövid- és hosszútávú memóriámból te mocskos Kayaba Akihiko esküszöm valahogy kijutok és képen rúglak a valóságba." Belekezdtem én is elmélkedni a megoldáson.
- Fiúk, van valami ötletetek? A fára nem lehet csak úgy felmászni.
- mondta a nőszemély.
Ekkor ugrott be valami.

- Nekem van egy ötletem!
- kiáltottam fel. - Mit szólnátok ahhoz, ha a fa alatt egymásra állnánk, a felső felmászna, és a következő személy felhúzná, aztán meg már menne nekik ketten. Alulra és felülre magas erővel rendelkező személyek kellenek, középre pedig közepesek. Aztán a fáról megpróbálhatnánk valamivel odacsalogatni hozzánk az zsiráfot, majd lehúzni a köpenyt! Na? - mosolyogtam, és vártam a választ.
Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi736/800[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Válasz

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Csüt. Dec. 06 2012, 16:13

Én is megyek a többiekkel a küldetés részleteit megkérdezni a porondmestertől. Mikor megtudom, hogy egy zsiráfon kell segíteni, bolondnak nézem, csak arra tudok gondolni, hogy biztos bebugolt a játék, vagy hogy biztos csak Kayaba humorérzék rendszert is szerelt a játékba és majd később megtudjuk a küldetés részleteit. De nem. Tényleg egy zsiráfon kell segíteni. Mikor oda érünk Kimiko már el is kezdi kidolgozni a saját kis tervét, de nem tudom, hogy azért mert nem jutott semmire vagy azért, mert kíváncsi, hogy másoknak mi a véleménye, de megkérdezi, hogy nekünk van e valami ötletünk. Az ismeretlen srác aki hozzánk csapódott rögtön elő is állt egy ötlettel, hogy mi lenne, ha egymásra állnánk és felhúznánk a többieket. Miközben az „új fiú” a „csapatba” mondja a magáét Kimiko mögém sunnyog és rám ijeszt. Előre ugrok és a levegőben megfordulok. Látom, hogy csak Miss Tökéletes volt. Ez kicsit megnyugtat, de idegesít is. Na mindegy most nem erre kell koncentrálni. Megpróbálok oda menni Kimikohoz és oda súgni neki (már ha hagyja és senki sem avatkozik közbe):
Kérdezd meg a porondmestert, hogy tud e idehozni nekünk trambulint!
]Nem várom meg a válaszát (már ha meg tudom mondani neki), hanem oda megyek Yuranohoz akiről nem tudok még semmit és megpróbálom megbeszélni vele, hogy van egy egyéb ötletem is és megkérdezem tőle hogy (Ha össze sikerül hozni, hogy kimiko meghalgassa amit mondani akarok. Ha nem akkor megyek és megpróbálom végrehajtani Yurano tervét és beállok alulra)
Amúgy meg az utolsó embert, hogy húzzuk fel? Mert addig rendben van, hogy felállunk egymás vállára és folyamatosan felhúzzuk egymást, de az utolsót nem biztos, hogy feltudjuk húzni mert elég alacsonyan lesz hozzánk képest!... Nekem van egy másik ötletem aminek az első fázisát Kimikora bíztam és, ha összejön akkor sokkal könnyebben feltudunk majd jutni mindannyian (Már mint azok akik jöttek velünk).

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)


[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 18
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 08
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 07
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Fullmetala5ts2
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Elfenlieda3ne3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Rosariovampire01qr3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Souleatera03lu6
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 21394
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Z4frO
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő A1_2012_12_10_kovc0vg2fb
Haruyuki Kazuto
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi45/50[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Allen Dante on Csüt. Dec. 06 2012, 18:21

Jelenleg hárman állunk egymás mellett, és közben várok, mint aki valami mennyei mantra leesésében bízna. Ott várunk, hogy a küldetés kezdetét vegye, közben egy újabb ifjú érkezését pillantom meg. Egy átlagos gyereknek tűnik, barna haj, zöld szemek. Ambíciót nem látok benne, de még nem tudni, hogy mit hoz a jövő. Odajön hozzánk és bemutatkozik, de még előtte egy pillantást vet Kimiko-ra, majd mintha kicsit zavarba jönne, majd bemutatkozik.
- Sziasztok! Yurano vagyok! – mosolyog ránk, majd folytatja mondandóját. - Baj, ha veletek tartok? –teszi fel a kérdését.
Nagyon mit erre nem tudok mit mondani, mivel nem csak rajtam áll, hogy jöhet-e vagy sem. De számomra nem volt akadálya a maradásának. De az már egy kicsit zavart, hogy már egy jó ideje itt vagyunk és még nem kaptuk meg a küldetést elfogadó üzenetet. Közben látom, hogy Incubus megindul a porondmesterhez, vélhetően, hogy a küldetést elindítsa.
- Áhh, néhány befoghatónak tűnő delikvens! - csapja össze kezeit majd folytatja. - Csak nem a munka miatt jöttetek fiúk-lányok? Elkél a segítség, viszont fizetni sajnos aligha tudok nektek. Ingyen cirkuszjeggyel tudnám honorálni a munkátokat, illetve ha ráakadtok valami különösre a ketrecekben... hát, maradjunk annyiban, hogy a tiétek lehet. – és egy kaján mosolyt el a bajsza alatt. De még azt sem várja meg, hogy bármelyikünk is válaszoljon, vagy akármilyen megjegyzést fűzzön a dologhoz, csak folytatja mondandóját. Közben elindul az állatok ketrece felé, és inti, hogy kövessük őt. - A zsiráfunk olyan idétlen volt, hogy véletlenül a kiteregetett holmik közül a fejére húzott egy csuklyás köpenyt. Most semmit sem lát szegény pára, és kezd egyre ingerültebbé válni. Meg tudnátok valahogy nyugtatni, és ha már sikerül, akkor megpróbálnátok légyszíves leszedni a fejéről a ruhaneműt? – hallatszik a kérése felénk.
Nem sokára megjelenik egy holo felirat amin két lehetőség jelenik meg. Az egyik, hogy elfogadjuk a küldetést, a másik, hogy visszautasítjuk. Számomra egyértelmű az elfogadás opciója, s közben a többiek is eldöntik, hogy melyiket is választják. Csak az elfogadás után gondolok is bele a küldetésbe. Bár ezzel még ráérek foglalkozni, először inkább a terepet térképezem fel. Körülöttünk ketrecek vannak, és ahol a mi kis zsiráfunk van, egy hatalmas ketrec, aminek a közepén egy néhány méteres fa kacsingat felénk. Bár annak a megmászásának ötletét hamar elvetem, mert az a mutatvány jelenleg lehetetlen számomra, bár az nem tudom, hogy a többieknek is ez e a véleménye. A terepszemle után a zsiráfra pillantok, és azt kell, hogy lássam, hogy az a szegény pára a köpennyel a fején miképpen szenved. Kicsit veszélyek a közelébe férkőzni, mivel a még két méterünkkel sem, tudjuk felülmúlni az ő, durván tíz méterét. Így inkább leülök a földre, és gondolkodóba veszem a helyzetünket. Akárhogy is töröm a fejemet semmi nem jut eszembe.
- Fiúk, van valami ötletetek? A fára nem lehet csak úgy felmászni. –mondja felénk fordulva Kimiko.
Ebből arra kell, hogy következtessek, hogy ő sem tud felmászni csak úgy arra a fára. Ekkor az új fiú szólal fel, akinek hirtelen nem jutott eszembe a neve, de még ahhoz is lusta voltam, hogy a fejemet felemeljem, de szerencsére sikerül emlékezni rá, Yurano.
- Nekem van egy ötletem! Mit szólnátok ahhoz, ha a fa alatt egymásra állnánk, a felső felmászna, és a következő személy felhúzná, aztán meg már menne nekik ketten. Alulra és felülre magas erővel rendelkező személyek kellenek, középre pedig közepesek. Aztán a fáról megpróbálhatnánk valamivel odacsalogatni hozzánk az zsiráfot, majd lehúzni a köpenyt! Na?
Az ötletét gyorsan végig gondolom, nem tűnik rossznak, de valami nem tetszik benne. És ekkor Spirit szólal meg.
- Amúgy meg az utolsó embert, hogy húzzuk fel? Mert addig rendben van, hogy felállunk egymás vállára és folyamatosan felhúzzukegymást, de az utolsót nem biztos, hogy fel tudjuk húzni, mert elég alacsonyan lesz hozzánk képest!... Nekem van egy másik ötletem, aminek az első fázisát Kimikora bíztam és, ha összejön, akkor sokkal könnyebben fel tudunk majd jutni mindannyian.
Meglepő tőle, hogy gondolkozik, bár még nem tudom, hogy mit is kért Kimiko-tól. Így még véleményt sem tudok nyilvánítani. Mivel már szinte mindenkinek van, valamilyen ötlete jobbnak látom nem lemaradni tőlük, és kivenni a részemet a küldetésből. Ekkor eszembe jut valami és felelek a földről, majd leporolom a nadrágomat.
- Nos, Spirit nem tudom, hogy mit eszeltél ki, de amíg nem tudok róla, addig még nem vetem el azt. De, hogy a választások lehetősége gyarapodjon, nekem is lenne egy ötletem. –ekkor egy kis hatásszünetet tartok, amíg a többiek rám nem figyelnek, és mikor már minden szempár rám szegeződik, folytatnám is. – Akkor folytatnám is, ha eredménnyel szeretnénk járni, akkor első feladatunknak azt kéne kitűzni, hogy a zsiráf lenyugodjon. Jelenleg két lehetőség jut eszembe, az egyik, hogy valamilyen nyugtató zenét játszunk neki, vagy étellel csalogatjuk a fejét a föld fele, és mikor kellő magasságba kerül akkor lekapjuk róla a köpenyt. Ez lenne az én ötletem, de azért Spirit és Yurano ötletét is érdemes átgondolni.
Ezután várok, hogy a többiek miképpen döntenek, de közben visszaülők a földre, mert ki tudja, hogy ez még meddig fog tartani.

U.i.: a színem #0099ff

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi616/700[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Thunder on Szomb. Dec. 08 2012, 17:43

Mielőtt még elindultam a porondmester felé még egy pácienssel bővült a csapatunk. Be is mutatkozott nekünk.(Yurano a neve) Szegény Kimiko ennyi fiú mellett egy küldetésben. Nem lehet könnyű dolga – gondoltam magamban.

Elindultam hát a porondmester felé. Áhh, néhány befoghatónak tűnő delikvens! - csapja össze a tenyerét a porondmester. Ebből egyértelművé vált számomra hogy itt valami turpisság lesz. Nem nagyon érdekelt, ha jól fizet. Mire feleszméltem már ott tartott a mondandójában, hogy ha találunk valami értékeset a ketrecben azt meg lehet tartani. Milyen ketrec? Mi lehet egy ketrecben, ami értékes? –gondoltam magamban. A porondmester meg se várta a reakciónkat máris a feladatunk helyszínére vitt minket. Ekkor döntöttem úgy, hogy kicsit lemaradok a csapattól. A lényeg hogy kicsit messzebb vagyok tőlük illetve hátrébb. Ahogy a ketrec felé invitált mindenkit hangzott el, hogy mi lesz a feladat.
Az elhangzottak alapján egy zsiráf fejéről kell leszedni egy csuklyás köpenyt. Ekkor futott végig bennem egy feltételezés miszerint arra az értékes tárgyra gondolt a porondmester. Amint felvillant a küldetés kezdetét jelző felkérés elfogadtam. Amint odaértünk a ketrechez a következő várt engem és az egész csapatot. Egy nagyon nagy kör alakú ketrec benne a zsiráffal és a fején a köpeny illetve egy körülbelül 2,5-3 méteres fa.
Mire odaértem már nagyban folyt az ötletbörze. Ahogy körbetekintek, látom, hogy az egyik csapattáram a porban ül. Csendben végighallgatom, kinek milyen ötlete van.

- Fiúk, van valami ötletetek? A fára nem lehet csak úgy felmászni. – mondta Kimiko amiben igaza is van, hiszen még az alsó ágát is csak segítséggel lehetne elérni szerintem. Ekkor az ifjú titán, aki csatlakozott hozzánk vetette fel az ötletét Kimiko mondandójára.
Nekem van egy ötletem! - kiáltotta fel. - Mit szólnátok ahhoz, ha a fa alatt egymásra állnánk, a felső felmászna, és a következő személy felhúzná, aztán meg már menne nekik ketten. Alulra és felülre magas erővel rendelkező személyek kellenek, középre pedig közepesek. Aztán a fáról megpróbálhatnánk valamivel odacsalogatni hozzánk az zsiráfot, majd lehúzni a köpenyt! Na? – hangzott el Yurano ötleteként. Ez mind szép és jó, de mire reagáltam volna már más megtette helyettem. Spirit már el is mondta mi ezzel a baj. Az utolsó embert, hogy húzzuk fel? Addig rendben van, hogy felállunk egymás vállára és folyamatosan felhúzzuk egymást, de az utolsót nem biztos, hogy fel tudjuk húzni, mert elég alacsonyan lesz hozzánk képest!
Ezek után maga Spirit is megosztotta az ötletét. Sokat nem mondott. Annyi hangzott el, hogy Kimiko-val beszélt meg valamit, miszerint ha sikerül, akkor könnyebben jutunk fel a fára. Arra senki nem gondolt, hogy van, aki fel se akar menni arra a fára - mondtam magamban. Ekkor pillantottam rá Kimiko-ra a szoknya miatt. Ezek után kelt fel Bornis a földről és leporolta a nadrágját.
– Akkor folytatnám is, ha eredménnyel szeretnénk járni, akkor első feladatunknak azt kéne kitűzni, hogy a zsiráf lenyugodjon. Jelenleg két lehetőség jut eszembe, az egyik, hogy valamilyen nyugtató zenét játszunk neki, vagy étellel csalogatjuk a fejét a föld fele, és mikor kellő magasságba kerül akkor lekapjuk róla a köpenyt. Ez lenne az én ötletem, de azért Spirit és Yurano ötletét is érdemes átgondolni – mondta Bornis és rögvest visszaült a földre. Ez már egy fokkal jobbnak hangzott mivel famászás nincs a terven.

- Nos, akkor én következek- mondtam a többieknek miután megköszörültem a torkomat és kiállok a többiek elé mivel még senki nem ment be a ketrecbe. Ahogy haladok előre Bornis fejét meglököm. Jelezve ezzel, hogy díjazom az ötletét. Akkor bele is kezdenék a mondandómba. Először is a fa megmászás ötlete nem elhanyagolható viszont nem számoltál egy dologgal Yurano – hirtelen Kimiko-ra nézek. Nem gondoltál arra, hogy a leányzón szoknya van. Gondolom Kimiko nem nagyon szeretnél így fára mászni ennyi fiú társaságában. Illetve Spirit-nek is van némi igaza abban, hogy az utolsó illetőt nem tudnánk felhúzni. Kimiko-t viszont nem hagyhatom egyedül - gondoltam magamban. Illetve arra sem gondoltatok, hogy van e olyan illető a kis csapatunkban aki nem akar a fára mászni semmilyen körülmény közepette mint én. Nem vagyok az a típus, aki felmászna egy fára, ha az élete múlna rajta. Az eddigi felvetések közül Bornis ötlete elég logikusnak tűnik. Nem rabolom, tovább a drága időtöket mondom, ami nekem eddig eszembe jutott. Először, tisztában kell lennünk saját képességeinkkel. A fő célunk a köpeny megszerzése. A porondmester nem közölt velünk olyan információt miszerint az állatnak túl kell élnie a küldetést. Bár mivel cirkuszba vagyunk, nem lenne jó, ha meghalna. Rontaná a hírnevemet. Nem lenne előadás és miegyéb. …... Tehát az egyik ötletem. Van egy zsiráf és vagyunk mi öten. Akárhogy is számolom, mi többen vagyunk. Nem kell mást tenni, mint a zsiráfot fölre juttatni valamilyen módón majd a köpenytől megszabadítani és kijutni a ketrecből. A köpeny megszerzését a leggyorsabb karakterre kellene bízni, ha az állat a fölön van, vagy aki éppen nem azzal van elfoglalva, hogy lenn tartsa az állatot. Számos módja van földre teperni a zsiráfot. Egyik megoldás, hogy fájdalmat kell neki okozni miszerint megvágjuk, a lábait majd összeesik. Illetve elkezdünk keresgélni a cirkuszban kötelet, majd ha ez, megvan, akkor összeakasztjuk vele a zsiráf lábait melynek következtében elesik. Esetleg ha a földön van már valamilyen módon, akkor le is lehetne közözni így megkönnyíteni annak a dolgát aki megszabadítja a köpenytől.

Én csak felvázoltam az én ötleteimet. Majd odamegyek Kimiko mellé és megkérdezem mit mondott neki Spirit.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi1119/1200[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Rosalia on Vas. Dec. 09 2012, 18:15

- Mégis mit képzelsz, édes fiam? - Ripakodik rá Incobusra a porondmester, pedig már éppen távozott volna a dolgára - Nem említettem, hogy életben kell-e maradnia az állatnak? Szerinted mi a fontosabb, a köpeny vagy egy mérhetetlenül drága zsiráf? Gondolkozz már józan ésszel! Fájdalmat kell neki okozni, miszerint megvágod a lábait majd összeesik? - teljesen elképed a bajszos férfi és kezd egyre jobban bepöccenni - 1. Ebben a világban nincs fájdalomérzet, ezt te is tudhatnád, ergo a zsiráf aligha esne össze egy térdvágástól. 2. Eszedbe ne jusson még egyszer, hogy bármit is megsebzel a cirkuszban és annak környékén! Különben is, azon nyomban narancssárga indikátoros játékossá válasz, amint egy ártatlant megsebzel a védett területeken kívül. Eszem megáll ember, honnan jöttél, Mordorból? - a porondmester ezután odafordul a többi játékoshoz - Arra kérlek benneteket, hogy figyeljetek oda, mit tesz ez a jótét lélek - utal Incobusra - Nem szeretném, ha bárkinek vagy bárminek baja esne! Trambulin pedig van a sátor melletti raktárban, használjátok nyugodtan, csak maradjon egyben, mert nem olcsó mulatság egy újat beszerezni!
Úgy tűnik a porondmester bír a hallgatózás jártassággal, s ha valóban használni akarjátok a trambulint, az ismertetett helyen megtaláljátok. Minimum két ember kell idehozni, egy ember képtelen lenne elbírni, hacsak nincs súlyemelés jártassága. Közben a zsiráf ide-oda bandukol, és próbálja mindenhez hozzádörgölni a fejét egyre ingerültebben, hátha sikerül leszednie a köpenyt.

A következő körben próbáljuk ki ezt a sorrendet: Kimiko, Bornis, Kiyo, Spirit, Incobus

[off]S akkor a kéréseim felétek:
Könyörögve kérlek benneteket, használjatok egy színt, és az se égesse ki a retinámat. Kellemes, olvasható pasztel színeket alkalmazzatok, mert elmegy a kedvem még az olvasástól is. Ha a másik mond valamit, azt nem kell ugyanazzal a betűszínnel szedneteket, mert csak egy szivárványszínű katyvasz lesz a postotok, amin nemhogy könnyebb, de még nehezebb is kiigazodni. Sőt, ne is másoljátok be a többiek előbbi szövegeit, mert úgyis átugrom őket olvasáskor, mert lényegtelen dolgok, egyszer már felfogtam, köszönöm, nem kell az ismétlés Very Happy Mindig csak arra reflektáljatok, ami eszetekbe jut vagy cselekvésre késztet az elhangzottak alapján. A feltételes módot egyre ügyesebben használjátok, ezért dicséret jár. [/off]

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Kimiko on Vas. Dec. 09 2012, 19:37

A fiúk egy csomó ötlettel álltak elő. Tiszta ötletbörze kerekedett körülöttem. Spirit egy trambulinnal zaklatott, hogy kerítsek egyet. Miért pont én? Egy lánynak kell pont, egy trambulinért mennie. Ejnye, ejnye. A porondmester durván válaszolt, miszerint a zsiráfnak túl kell élnie. De ez magától lejön a mondandójából, hogy a zsiráfocska egy létfontosságú szerv a cirkusz életében. A trambulinra választ is kaptam, talán hallgatózási képessége van a porondmesternek??? Hmm… Hát ő tudja. Szóval, a raktárban van. Én egy tapodtat sem megyek innen, főleg nem egy fiúval, menyjenek ők el a trambulinért, nem királynői dolog, nehéz holmikat cipelni. A lábvágósdi nem jött be, mivel nem éreznek fájdalmat itt az álatok sem. Ehh… Kezdünk kifogyni az ötletből. Meg kell próbálni a trambulinost, a fáramászást én semmi képen nem hajtanám végre. Oda próbálok menni megint Spirithez, hátulról persze, rá próbálok ijeszteni. Majd ezeket a szavakat intézni hozzá:
- Hallottad a porondmestert?! Fogj egy fiút, és menj érte te.
Azt is mondta, hogy ha valakit megsebzünk itt, akkor narancsok leszünk. Hmm… A narancs nem jól mutatna a nevem felett. Főleg, mert mindenki meg akarna ölni engem. Nem egy jó érzés lenne az ilyesmi. De ha ezek itt, ilyen érző állatszimulációk, akkor ki kell, hogy hasson rájuk az aurám. Meg kell próbálni. A fiúk, lehet, hogy közben elmentek a trambulinért, de jelenleg ez engem nem nagyon érdekelt.
- Kipróbálok valamit fiúk, nem hiszem, hogy sikerülni fog, de azért megéri.
El próbálok távolodni a fiúktól, utam egyenesen a zsiráf felé tart. Amikor feltételesen oda érek, ránézek a köpenyre, majd ezeket a szavakat intézem hozzá:
- Sziiiiaaaaaaa zsiráááfbááácsiiii!!!! Cuki vaaagy! Hajolj le, had adjak egy puszit!
Mondtam a zsiráf felé, persze csak próbáltam, lehet, hogy valaki befogta közben a számat. Ha nem sikerült a cselekményem, akkor visszasétálok hozzájuk, és csak állok ott, várva a trambulinra. De, ha sikerült, hát akkor meg van oldva a dolog, adnék a zsiráfnak egy pusszancsot. Levenném a köpenyt a fejéről, és elindulnék a fiúk felé, dicsekedve zsákmányommal. De ez kételyes, lehet, hogy az aurám csak játékosokra hat, és állatokra nem. Az is lehet, hogy hat az állatokra, de a zsiráf jelenleg nem abban az állapotban van, hogy a bájam lesodorja a lábáról, és lehajoljon felém. Minden esetre, én megpróbáltam mindent. Ha ez sikerült, akkor persze, mosolyogva nézek, a fiúkra miközben a köpeny a kezemben van. Meg se nézve, hogy ez a tárgy értékes-e vagy csak egy dekoráció, pont úgy, mint a ruha, ami rajtam van, semmi bónuszt nem ad, csak szimplán dísz. Fájt a fogam egy ilyen köpenyre, mivel ami most van nekem, az nem éppen a legjobb, repedt is, és csak egy kis pontot kapok belőle. Viszont ez, amit levettem, jónak látszik, lehet, hogy az én szememben. De a látszat néha csal, lehet, hogy még gyengébb, mint ami nekem van. Mindenesetre, ha sikerült, akkor gazdagodtam egy köpennyel, ha nem, akkor mindent megpróbáltam Very Happy

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi125/150[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Allen Dante on Kedd Dec. 11 2012, 22:26

Ahogy a földön ülök, egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy Incubus meglöki a fejemet, nem tudom ezt mire vélni, így inkább csak a legjobbat tudom remélni. Majd ő is előáll egy ötlettel, ami mint ne mondjak az eddigi legrosszabb. Nekem az egészből annyi jön le, hogy a zsiráfot teperjük a földre valami brutális technikával. Bár ez az ötlet nem csak nekem nem tetszik, hanem a cirkusznak az igazgatójának, aki ezt meg is említi, és jól lehordja Incubus-t. Legvégül egy trambulinra tér ki, aminek elmondja a pontos helyét. És ekkor villan be, hogy talán erről beszélt Spirit, hogy ezt kéne Kimiko-nak előkészítenie, de ezt ő csak úgy hallhatta meg, hogy ha kitanulta a hallgatózás készséget. Nos, minden esetre nem mindennapi igazgatóval van dolgunk az biztos. Még mindig a fülemben csengenek a figyelmeztetései. Nem sokára Spirit lép oda hozzám, és közli velem, hogy menjek el vele elhozni a trambulint. Így ismét felkeltem a földről, leporolom a ruhámat és elindulunk, egy raktár helységnek tűnő helységbe. Ahogy meg fordulok, azt veszem észre, hogy Spiritnek hűlt helye van.
~ Merre lehet ez a kölyök? –kérdezem magamban, miközben meg nem állva haladok előre.
Végül elérem a raktárt, ahol a rengeteg kellék közül kell megtalálnom a trambulint, de ez a könnyebbik feladat lenne, mert a cipelés az még hátra van, és Spirit-nek semmi nyoma. De ezzel még ráérek, először találjuk meg a trambulint. Ahogy kutakodok, néhány kacattal találom szembe magam, többek között bohóc orrokkal, parókákkal, de a trambulin sehogy sem akar előkerülni. Ahogy folytatom a kutakodást, egy kisebb csilingelést hallok meg, és amint lepillantok, a lábamhoz egy gyűrűt vélek felfedezni. Azt nem tudom, hogy mit tud, de mivel jól néz, ki elraknám, ha senki sem szólna rám, vagy akadályozna meg abban, hogy a zsebembe landoljon az újdonsült ékszer. Folytatva a keresést végre ráakadok az eszközre, és Spririt is felbukkan. Megragadjuk egy-egy végénél és elindulunk a zsiráfhoz. Amint oda érünk, hatalmas megkönnyebbüléssel rakom le, mert a derekam egy kicsit megsajdult tőle. Ahogy jobbra pillantok azt látom, hogy Kimiko a zsiráf előtt áll.

Spirittel meg lett beszélve, hogy közösen hozzuk el a trambulint, és a jogot is megkaptam, hogy mozgassam őt.
+ ha nem nagy baj, akkor az eredeti postolási sorrendet hozzuk vissza.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi616/700[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Aida Atsumori on Szer. Dec. 12 2012, 23:44

Az ötletem senkinek se tetszett, de nem törtem le. Nem is volt időm rajta rágódni, a többiek máris rengeteg új tervel rukkoltak elő, amiket gyorsan el is képzeltem. Volt egy borzalmas opció, az hogy a zsiráfot leteperjük a földre, és levesszük a köpenyt szegényről. Ez szerintem senkinek se tetszett, főleg a porondmestert hergelte fel. Szépen leszidta azt akinek a fejéből kipattant a dolog, ráadásként még meg is kért minket, hogy ügyeljünk rá. Az egyik srác trambulinnal akart feljutni, amire a porondmester azt mondta hogy a raktárba találunk. Egyébként ők már ismerték egymást, legalábbis felszabadultan beszéltek egymással, és tudták a másik nevét, végül én is tanultam párat. Aki felvetette a trambulin ötletét, elment a raktárba, és magával vitte még az egyik fickót. Így maradtam én, Kimiko, és a zsiráf bántalmazás híve. Nem tudtam mit csináljak, most hogy már meg van a megfelelő terv, már ha működni fog. Odamentem a falhoz, majd mellé álltam töprengeni. Belemerültem gondolataimba, és eszembe jutott a kedvenc animém openingje, amit még elzongorázni is megtanultam. Halkan dúdolgattam és behunytam a szemem. Egyre hangosabban szólt a dal, és már megmozdult a lábam. Lépegettem jobbra-balra, ha nem szakított meg semmi se. Hamarosan odajutottam Kimiko mellé és a dallam már teljes foglyul ejtett, szintén csak akkor ha semmi zavaró tényező nem lépett közbe. Megragadtam a hölgy kezét, és elkezdtem ráncigálni ide-oda, amit már táncnak lehetett nevezni valamennyire. Egyszerre nyitottam ki a szemem, hagytam abba a dúdolást, és engedtem el a meleg kezeket. Észbe kaptam hogy az elmúlt pár pillanatban mit is csináltam és, az arcom színe át is váltott vörösre. Bepánikoltam hogy mit tegyek, máris belekezdtem a gyors agyalásba. "Mit tegyek!? A végén még meg utál! Én meg azt egyáltalán nem akarom! Sőt tuti hogy gyűlölni fog! Ezt most szépen elrontottam! Mit tegyek!? Megpróbálok bocsánatot kérni vagy valami!"
- B-bocsi! Ne haragudj! Kicsit elragadtattam magam, túlságosan beleéltem magam! Nem fordul elő még egyszer, esküszöm! - próbálkoztam.
Ezek természetesen csak akkor történtek meg, ha az elején senki se zavart meg. Pillanatok múlva már jött a két fiú a trambulinnal. Amikor letették, látszott az arcukon a megkönnyebbülés. Én nem figyeltem rájuk, csak reménykedtem hogy nem haragudott meg nagyon a lány.

[off] Rosalia, a türkiz "kiégeti a retinádat?" Előre is sorry a hibákért, fáradt voltam[/off]


A hozzászólást Kiyoshi Nagoyaka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 13 2012, 13:36-kor.
Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi736/800[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Csüt. Dec. 13 2012, 00:17

Úgy látszik a porondmesternek jó a hallása, mert meghallotta az ötleteinket bár nem mindenkiét díjazta. Incubus ötlete nem tetszett neki pedig szerintem kifejezetten szuper ötlet volt. De ahogy az ő ötletét úgy az enyémet is meghallotta és közölte, hogy a raktárban találunk trambulint. Ne már, pedig leakartam ülni a fa tövébe kicsit lustálkodni! Viszont erre nem kerülhetett sor, mert mindenki cseszett elmenni a trambulinért úgyhogy rám és Bornisra hárult a feladat. Ahogy megyünk a trambulinért a szemem sarkából megcsillannak valamik. Kicsik és sárgák. Csibééék. Nem vagyok a cukiságok híve, de valahogy megtetszettek. Oda rohantam hozzájuk és már el is kaptam egyet. Kicsit simogatom, babusgatom majd beteszem az invertorymba. Mire kijózanodok a már szétszéledt csibékből észre veszem, hogy lemaradtam Bornistól. Amint erre ráeszméltem már rohantam is a raktárhoz. Mikor oda értem csak azt láttam, hogy a társam a kacatok között kutat és dolgokat keres amik elférnek a zsebébe. Odamegyek hozzá és szólok neki.
Bornis a trambulinért jöttünk, nem játszani!
Majd megfogjuk a két végénél a trambulint és visszük a többiekhez. Elég nehéz, de szerencsére nem vagyunk messze a fától. Mikor odaérünk, letesszük és kifújjuk magunkat.
Na srácok akkor teszteljük!
Jelentem ki és azzal felállok a trambulinra és megpróbálok olyan magasra ugrani, hogy elérjem a fa ágait. Ha sikerül akkor arrébb mászok az ágakon és várom, hogy a többiek felérjenek.

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)


[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 18
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 08
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 07
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Fullmetala5ts2
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Elfenlieda3ne3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Rosariovampire01qr3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Souleatera03lu6
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 21394
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Z4frO
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő A1_2012_12_10_kovc0vg2fb
Haruyuki Kazuto
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi45/50[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Dec. 15 2012, 16:25

Bornis leleményességének jutalma a most már az inventoryjában pihenő réz gyűrű, s sikerül a trambulint is a kívánt helyére vonszolnotok. A zsiráf tétován lépked össze-vissza, ám amikor meghallja a trambulin furcsa, dobbanó hangját, akkor a fától teljesen ellentétes irányba kezd el mozogni. Elképzelése sincs arról, hogy mégis mi a csuda kerülhetett a ketrecébe, ráadásul minek lehet ilyen fura hangja. Azonban ahogy egyre közelebb kerül Kimiko aurájához, úgy kezd fokozatosan lecsihadni. Először még tesz egy lépést oldalra, aztán megérzi, hogy nem kell tartani a lánytól, sőt valami földöntúli pozitív energia árad belőle. Bátortalanul közelebb merészkedik Kimikohoz, aztán készségesen lehajtja a fejét, bízva abban, hogy megszabadítják béklyójától. Ha a lány szeretné, akkor elteheti az inventoryjába, habár egy közönséges köpenynek tűnik a szerzemény. A zsiráf hálás pillantással bandukol tovább, és biztos távolságba húzódik a trambulintól, amíg vissza nem viszitek azt a helyére.
Azonban váratlanul egy női sikolyra lesztek figyelmesek. Mindannyian felkapjátok a fejeteket a rémület összetéveszthetetlen hangjával. Ahogy a cirkuszi sátor felé néztek, kétségbeejtő jelenetnek lehettek szemtanúi: az egyik tartóoszlop derékba törik egy ijedt elefántnak "hála" - az idomára nem a legügyesebb fajtába tartozik - s a fél sátorponyva behorpad és aláhullik. Csak a másik tartóoszlop tartja még valamennyire egyben a sátrat. Miközben az erőemberek és az idomárok azzal vannak elfoglalva, hogy az elefántot visszatereljék a megfelelő helyre, a porondmester fejvesztve rohan hozzátok.
- Micsoda égi áldás számunkra, hogy pont ma érkeztetek ide! Óriási segítség lenne számunkra, ha a közeli hegyekből hoznátok egy mamutfenyőt. Onnan hoztuk az előző két oszlopnak valót és megvannak hozzá a megfelelő eszközeink, amivel az inventorytokban is el tudnátok hozni anélkül, hogy cipekedni kellene. Átküldök róla egy képet a menütökbe, hogy könnyebben felismerjétek. Könyörögve kérlek benneteket, hogy segítsetek! Ha szükséges, akkor adok mellétek egy kísérőt is, de több embert nem tudok felszabadítani. Ha nem szükséges, akkor csak átküldöm az oda vezető térképet. Elfogadjátok a küldetést?

[off]Incubus nem tud írni a hétvégén, és mivel nem akarom feltartani a többiek játékát, ezért ebből a körből kimarad. Következő reagjának minimum 500 szavasnak kell majd lennie, hogy pótolja a lemaradását.

Észrevételek: Spirit, Kiyo, légyszi figyeljetek arra, hogy meglegyen a 250 szó! A türkiz pedig még mindig nagyon rikító szín, sajnálom, hogy ennyit kukacoskodok rajta, de mindannyiunk érdeke, hogy jól olvasható legyen a szöveged.

Még mielőtt kitörne a lincshangulat, Kimiko és Bornis a frappáns ötletükért kapta meg a tárgyat. Eddig tartott a bemelegítő játék, innentől kezdődik a tényleges küldetés. Smile [/off]


_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Vas. Dec. 16 2012, 15:17

Ahogy éppen próbálok felugrálni a fára, a zsiráf elkezd távolodni a fától és a trambulintól. Mikor már látom, hogy teljesen esélytelen lenne elérni a fáról a zsiráfot abba hagyom az ugrálást és leszállok a trambulinról. Ahogy sétálok a többiekhez, hogy szóljak nekik, hogy ez így reménytelen, egy félelemmel átitatott, rémült női sikolyra leszek figyelmes. Ahogy fordulok a hang irányába egy reccsenés elnyomja a sikolyt. Az egyik tartóoszlop eltörik. A sátor fele berogy. Egy elszabadult elefánt okozta az egészet. Milyen cirkusz ez? Bolond zsiráf, őrült elefánt… mi lesz a következő? Egy elszabadult répaevő majom csorda?
Ahogy ezen gondolkodom észreveszem, hogy a porondmester rohan felénk. Közli velünk a nyilvánvalót és megkér minket, hogy hozzunk egy mamut fenyőt, pótgerendának. Fel villan a küldetés előttem amit egy kis információ csere után el is fogadok majd oda lépek hozzá és megkérdezem:
Ahmmm, elnézést, de mi lesz a jutalmam, illetve jutalmunk a zsiráfért? Mert mi először azt a küldetést vállaltuk és el is végeztük, szóval illő lenne egy kis pénz és/vagy exp jutalom. Nem bánnám, ha megkapnám a jutalmam, mert ha van xp jutalom lehet, hogy szintet lépek.
Ahogy ezt tisztázom a porondmesterrel elindulok a hegy felé és hátra kiabálok a többieknek, hogy;
Aki akar jöjjön velem!
Ha nem ütközöm semmilyen akadályba kilépek a sátorból és elindulok a hegy felé. Ha minden sikerül akkor egy gyors pillantást vetek a képre amit a porondmestertől kaptam és elindulok előre a hegynek, hogy találjak egy a célnak megfelelő fát. Ahogy haladok kicsit előre hátraszólok a többieknek (már ha velem jöttek, vagy ha egyáltalán kijutottam a sátorból)
Szóljatok, ha ti táltok megfelelő fát!
Miközben sétálunk a hegyre eszembe jut, hogy a Beta részében a játéknak a hegyekbe értékes kristályokat lehetett találni a felszínen is úgyhogy miközben megyünk nem csak a fákat hanem a talajt is erősen figyelem, hátha találok valami használhatót.

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)


[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 18
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 08
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 07
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Fullmetala5ts2
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Elfenlieda3ne3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Rosariovampire01qr3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Souleatera03lu6
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 21394
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Z4frO
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő A1_2012_12_10_kovc0vg2fb
Haruyuki Kazuto
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi45/50[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Thunder on Hétf. Dec. 17 2012, 13:02

Úgy fest a dolog, hogy az én ötletemet meghallotta a porondmester. Az IQ harcos csak azt hallotta, hogy meg akarom ölni a zsiráfot. Pffff ... látszik, hogy nem egy észkombájn, hiszen a mondandómban benne volt, hogy rontaná a hírnevem, ha egy cirkuszi állatot megölnék. Ahogy elmondja, a porondmester a mondandóját körbenézek és azt tapasztaltam, hogy mindenki csak ezt a részét hallotta meg. No de egye fene amint végzett a NJK elmegyek, keresgélek valami használható felszerelést (csak azért is keresek egy kötelet). Ahogy haladok arra lettem figyelmes, hogy már nem a sátorban vagyok, hanem kinn. Elindulok körbe hátha lesz még itt egy két sátor – gondoltam magamban. No csak. Igazam lett. Van itt egy másik sátor is. Eldöntöttem, hogy betérek. Amint belépek, egy furcsa érzés jár át bár mit sem törődve vele mivel a sok felszerelést látvány lekötötte a figyelmemet. Elég régi és antik dolgok is vannak itt, amit már jó vastagon belepett a por. Na, végre egy hely – mondom, magamban miközben elkezdek keresgélni valami kötél után. Ahogy kutakodok valami csillogó tárgyra lettem figyelmes, ami az egyik kupac alatt volt. Gyorsan elpakoltam onnan mindent. Nem nagyon tudom, mi lehet az mivel kicsit már belepte a por. Tehát leporoltam és egy kard volt az. Megnyertem a főnyereményt gondoltam. Remélem nem olyan, amit nem tudok elrakni az Inventory-ba. Tehát gyorsan megnyitottam a menüt és rányomtam egy tárgyvizsgálathoz hasonló menüpontra. Loadin.... Loading.... Loading....
Amint végzett megkaptam a kellő mennyiségű információt a karcról. Ez egy uncommon fegyver Kardforgatóknak. Nem tudtam meg milyen értékekre ad plusz értéket. Csak annyit tudtam meg miszerint minden egyes használó után +1 slotot kap. Nem szerepel az információk között, hogy nem tudnám elrakni. Tehát meg is próbálkozok vele. Kicsit izgatottan hajtom végre a műveletet, ami sikerrel jár. A slotok száma 3-ra növekedik, amint elrakom a kardot. Ezt egy felvillanó üzenet jelzi nekem. Az üzenetben szerepel még, hogy csak az első használatot követve tudhatom, meg milyen értéknövekedés jár a használatával, és hogy az első használatkor felvillan egy menüpont miszerint ki kell választanim egy STAT-ot és arra random kapok egy értéket ami 1-5 között van. Illetve még az is szerepelt a kis levélben, hogy ezt a tárgyat csak Kardforgatóval lehet cserélni mivel ezt a fegyvert más nem, tudja forgatni. Miután bezártam az üzenetet keresgéltem tovább, de nem találtam mást, aminek hasznát tudnám venni. Amint kiléptem a sátorból megszűnt a furcsa érzés. Ahogy távolodok a sátortól hátranézek és hirtelen eltűnik egy fekete füstben. Nem marad utána semmi. Gyorsan vetek egy pillantást az Inventory-ra és ott pihenget benne az újonnan megszerzett fegyverem. Elindulok, hát issza a többiekhez.
Amint visszaértem arra lettem figyelmes, hogy a trambulin megérkezett helyszínre és Kimiko próbálja megnyugtatni a zsiráfot miközben Spirit éppen a trambulin segítségével próbál feljutni a fára. Miközben a többiek felé vettem az irányt egy női sikolyra lettem figyelmes. Hátra pillantok mi történt és látom, hogy az egyik tartóoszlop kettétört egy elefánt miatt. A porondmester a segítségünket kéri, hogy hozzunk egy másik tartóoszlopot a közeli hegyekből. Mellékel, egy térképet, amin szerepel hova kell menni és maximum 1 embert tud felajánlani, hogy, odavisz minket. Felvillan még 1 üzenet miszerint elfogadjuk vagy se ezt a másik megbízatást tőle. Rányomtam az YES gomra mire a térképen már látom is merre kell mennem.
Spirit valamit kérdezett tőle, de nem hallottam, mert már elindultam az cél felé, ami a térképen szerepelt.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi1119/1200[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Allen Dante on Hétf. Dec. 17 2012, 18:59

Mikor Spirit a trambulinról a fára ugrik, az érkezésének zöreje felkavarja a zsiráfnak az eddig is nem épp túl kedélyes lelkiállapotát, és így el kezd hátrálni a fától. Kimiko felé kezd szambázni és ahogy egyre közelebb ér, azt veszem észre, hogy a mozgása egyre lassúbb és kiszámíthatóbb, végül pedig teljesen megáll és jámboran lehajtja a fejét, így Kimiko letudja venni a fejéről a köpenyt. Majd szépen arrébb megy. Nem sokkal ezután egy női sikolyra leszek figyelmes, és vélhetően nem csak én hallottam, hanem a többiek is. Nem gondolkozok sokat, ezért a hang irányába kezdek el futni, és amint megérkezek a forráshoz látom, hogy az egyik elefánt mintha elszabadult volna, és jelenleg abban mesterkedik, hogy a cirkuszt romba döntse, mivel a kis manőverezéseinek hála az egyik tartóoszlop eltörött és a sátornak az állását már csak a cirkusz erőemberei tartják fent. Amint megpillant minket az igazgató, rögvest oda siet hozzánk és megkér minket, hogy ha nem lenne nagy probléma, akkor hozzunk egy újabb tartógerendát, amit a közeli hegynek az erdőségében találunk meg. A fa egy mamutfenyő, amiről még egy képet is kapunk, hogy biztosra mennyünk a keresésével. Először kicsit döbbenve állok az igazgató előtt, mert mikor jobban belegondolok, hogy egy hatalmas fát kell cipelnünk, még akkor is, ha öten vagyunk, még a trambulin is hatalmas erőfeszítést jelentett. De szerencsémre az igazgató felvilágosít, hogy azért kér meg minket erre a feladatra, mert mi el tudjuk rakni azt az inventori-nkba. Ezután vonakodva, de felajánlja, hogy ad mellénk egy kísérőt. Egy hatalmas dillemma üti fel a fejét. Hirtelen tanakodni kezdek azon, hogy éljek e azzal, hogy kérek egy személyzeti segítséget vagy nem. Amíg ezen gondolkozok, egy térképet is felajánl, talán ezzel is azt akarja sugallni, hogy nem nagyon szívesen engedne el egy embert is. Már csak egy kérdés maradt, elfogadom az újabb küldetést vagy nem. A felvillanó ablakocska elfogadása előtt az igazgatóra nézek, majd rámegyek az elfogadásra, majd ismét az igazgatóra nézek.
- Ne aggódjon. –bár semmit sem tudok neki garantálni. – Megteszek minden tőlem telhetőt. –azzal rámosolyodok és a kezemet a vállára helyezem, persze ha semmi sem jön közbe.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi616/700[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Aida Atsumori on Szomb. Dec. 22 2012, 23:33

[off]Elnézést a késésért![/off]

Alig tértem magamhoz a bambulásból, máris rengeteg dolog történt. A trambulinos fickó megpróbált felugrani, de a zsiráf azonnal megriadt és odébb ment. Hamar rájött hogy semmi értelme tovább ugrálni, ezért abbahagyta, és jött hozzánk. Szegény Kimiko, akit pár perccel ez előtt még ráncigáltam, immár a nyugodt zsiráf fejéről vette le a köpenyt. Nem tudom hogy csinálta. Mondta hogy megpróbál valamit, meg minden, de..de.. nagyon érdekes volt. Talán képesség volt? Vagy hibás a játék? Esetleg hackelt, valahogy? Úgy tűnik hogy belehülyültem én is ebbe? Hogy gyanúsíthatok egy csodás lányt csalással? Sőt, hogy csinálta volna? Valószínűleg még rengeteget agyaltam volna ezen, de hirtelen egy nő sikoltására lettünk figyelmesek. Megfordultam és borzalmas dolog tárult szemeim elé. Egy rémült elefánt sikeresen kettétörte az egyik tartóoszlopot, aminek köszönhetően a sátor fele gyönyörűen összeroggyott. Márcsak egyetlen egy tartotta. Mindenki próbált csinálni valamit, egyesek megtartani a hatalmas rudat, mások az állatokat nyugtatni. A porondmester odarohant hozzánk és megkért minket hogy hozzunk új mamutfenyőt oszlopnak. Láttam nem urai a helyzetnek, ezen kívül segíteni akartam, csak azt nem értettem, "Micsoda? Tudtommal nincs senkinek se súlyemelés izéje, anélkül pedig szerintem lehetetlenség!"
Kimondatlan kérdésemre egy szempillantás alatt választ kaptam. Van egy tárgy, amivel nem kell cipekednünk, csak simán tárolhatjuk. Küldetés ablaka dobódott fel elém, amit gyorsan el is fogadtam. Kaptunk egy képet a fenyőről és egy térképet, amin rajta volt merre kell mennünk a fa megtalálálásához. Felajánlott egy segítőt nekünk, de ha nekem kellett volna döntenem, nem tudtam volna. Ha a térkép helyes megtaláljuk, viszont bármi közbe jöhet. Az is lehet, majd pont arra az egy emberre lesz szükség akit esetlegesen elviszünk!
- Én nem szeretnék dönteni, nem is tudom, de szerintem gyorsan döntsünk mert minnél hamarabb döntünk, annál hamarabb indulunk el, szerezzük meg és oldjuk meg a problémát. - szólaltam meg.

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi736/800[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Dec. 24 2012, 23:44

A porondmester értetlenül les Spiritre, mivel ő egy NJK és fogalma sincs arról, mi az az exp. Pénzjutalmat egyébként sem ajánlott fel, csak ingyen cirkuszjegyet, az exp-t pedig a rendszer osztja az elvégzett küldetés után. Az eddigiek a fő küldetés bevezetői voltak, így jelenleg még nem jár utána exp. Amikor Incubus elfogadja az új küldetést, az felülírja az előzőt és a programban megbúvó bug miatt kitörlődik az inventoryjából a talált kard. Kimiko tisztelettudóan meghajol a porondmester előtt és sűrű bocsánatkérések közepette, de végül is nemet mond az új feladatra, majd elköszön a fiúktól és távozik.
A porondmester végül úgy dönt, hogy nem ad mellétek utitársat, így átküldi a térképet. Továbbá olyan spéci fejszéket ad mindannyiótoknak, amelyek más JK-kat, NJK-kat és mobokat képtelen megsebezni, viszont egy csapásra megmunkálja a kivágandó fákat, valamint alkalmassá teszi azokat akár az invenentoryba helyezésre is. Ezután utatokra indít benneteket, ő maga pedig visszarohan az összerogyott sátorhoz az értékeket és az életeket menteni.
A térképet követve kiértek Torubana város vonzáskörzetéből, s egy sík terepen haladtok keresztül. Utatok a településhez tartozó szántóföldeken halad keresztül, kénytelenek vagytok átvágni egy kukoricáson. Észlelés és hallgatózás jártasság híján nem vehetitek észre, hogy valaki, vagy valami követ benneteket. A földekről kiérve egy gyér növésű erdőn haladtok keresztül, amely még mindig nem az az uticélotokul kitűzött hegység lábánál elterülő erdőségek része, így tehát mamutfenyőt itt nem találhattok. Viszont belefuttok egy méretes szakadékba, amelyet esélyetek sincs átugrani, még kellő nekifutásból sem. Úgy tűnik, hogy az egyetlen átkelőhely a szakadékon egy klasszikus ódon híd, amely igencsak foghíjas lécekből áll. Tulajdonképpen vannak olyan részek, amik több méter távolságra vannak egymástól, annyian próbálkoztak már átmenni rajta, hogy etörtek, kihullottak részek. Arra lehettek még figyelmesek, hogy a függőhíd lábánál egy bájos küllemű, piros köpenyes, fiatal leányka álldogál tanácstalanul. Amint észrevesz benneteket, megilletődötten vágja haptákba magát és finoman meghajol köszöntve benneteket.
- Jó.. Jó napot! Talán ti is szeretnétek átkelni a hídon? Azt hiszem nem lesz egyszerű, kiegészítő lécekre lenne szükségünk, mert azok nélkül esélytelen, hogy ezen valaha is átkelünk. Vagy van esetleg más ötletetek? Sürgősen át kellene jutnom a túloldalra, de teljesen elkeseredett vagyok, mert hiábavaló volt eddig minden próbálkozásom. Ohh, pardon... beszélek itt összevissza, aztán lehet ti csak útonállók vagytok, akik ki akarnak rabolni! - kap gyorsan a szájához a lányka elpirultan, és kész akár menekülőre is fogni, hátha tényleg banditák vagytok. Négy idegen férfi közeledte egy fiatal védtelen lány felé sosem szokott túl bizalomgerjesztő lenni, így érthető a félelme.

[off] A postotokat addig írjátok meg, hogy milyen módszerrel próbálkoznátok az átkelésre, de még ne jussatok át a hídon akkor sem, ha sikerül megoldást találnotok! [/off]

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Kedd Dec. 25 2012, 08:25

A porondmester nem igazán díjazta az zsiráfért járó jutalom ötletét. Viszont adott mindenkinek egy különleges fejszét amivel a fákat rögtön megmunkáltra és invertoryba helyezhetővé tudunk varázsolni. Ez a kis ajándék, amiről az se biztos, hogy megtarthatjuk, ugyanakkora örömmel tölt el mintha pénzt, vagy szintlépéshez való xp-t kaptam volna. Továbbá a porondmester mellékelt egy térképet nekünk, hogy merrefelé találjuk a mamutfenyőket. Nem is akartam tovább várni és felesleges kérdésekkel húzni az időt.
Srácok! Indulunk? Illetve jöttök, mert én már itt sem vagyok!
Meghallotta mindenki, vagy sem elindulok a cél felé. Kellemes gyaloglás veszi kezdetét Torubanába. Mikor beérünk a városba elhaladunk a kedvenckocsmám mellet. Szólok a többieknek (már velem jöttek)
Srácok fél perc! Beugrok, beköszönök és jövök is! Addig menjetek majd utolérlek titeket!
Gyorsan befutottam a kocsmába és rendeltem egy jó hideg sört, ami épp kapóra jött ugyanis a gyaloglástól eléggé kiszáradtam. Gyorsan megiszom a korsó sörömet, majd megkérdezem a csapost, hogy tud e adni egy flakon vizet, mert a térkép szerint sokat fogok/fogunk gyalogolni és akár életmentő is lehet a víz. Megköszönök mindent a kocsmásnak (már sikeresen betudtam menni) és elteszem az invertorymba a vizet (ha megkaptam). Kilépek a kocsmából és őrült módjára rohanok a fiúk után. Egy, a szántóföldekhez tartozó kukoricás szélén utol is érem a fiúkat. Belekortyolok a már nem olyan hideg, de még mindig isteni vizembe. (már ha megkaptam, ill ha betudtam menni a kocsmába, ha még csak az utóbbi sem jött össze végig a fiúkkal tartottam! Már ha egyáltalán ők velem indultak el xD)
Na akkor vágjunk is neki! Vagy mire várunk még? A túloldalt várlak titeket!
(Ha mindennek tökéletesen utána néztem, én vagyok a leggyorsabb szóval a tempót nem tudják velem tartani a többiek Very Happy) El is kezdek átrohanni a lassan aratásra váró szántóföldön és, ha nem jön/jött közbe semmi a szántóföld másik végén leülök pihenni és iszok egy picit. (ha szereztem persze csak akkor, mert Bear Grylls-eset nem fogok játszani >.<) Ahogy megérkeznek a többiek, felállok és már mehetünk is tovább. A szántóföld után egy elég alacsony növésű erdős részhez érünk. Kis idő elteltével átérünk az erdőn és egy szakadékhoz érünk. Mivel túl széles ezért még sem tudnám átugorni nekifutásból se. Ám ekkor észreveszek egy elég satnya függőhidat, előtte egy tanácstalan piros köpenyes kislánnyal. Megkérdezi tőlünk, hogy mi is át akarunk kelni e kelni, vagy netán banditák vagyunk? Oda megyek hozzá és vállára teszem a kezem. (már ha engedi)
Megnyugodhatsz mi is csak átakarunk menni a hídon!
Ahogy ezt kimondom akkor veszem csak észre, hogy azok a kis lékek a híd lécein, néhol méteres szakaszokat tesznek ki. Szólok a többieknek és egyben a kislánynak is.
Most mi legyen?.... Áhh, rájöttem! Várjatok itt skacok, tudom a megoldást!
És gyorsan visszafutok ahhoz az apró termetű erdőhöz előveszem az invertorymból a nem rég szerzett fejszét és (ha minden sikerül) kihasítok vele 4-5 fát és csak ekkor jövök rá, hogy mekkora kincs ez a fejsze. A fákat mikor kivágom, mindből rögtön lécek lesznek. Nagyon büszke vagyok a saját ötletemre. Futok is vissza a hídhoz, hogy megpróbáljam letenni a léceket az üres helyekre. Mikor visszaérek a hídhoz, oda megyek és megpróbálom lehelyezni a léceket.

//Remélem, hogy nem lett túl rövid és a vízért, ha megkapom nem kell semmilyen plusz, csak a karakter fejével gondolkoztam és be kell látni: ennyi gyaloglástól szomjas lesz az ember! Very Happy//

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)


[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 18
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 08
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 07
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Fullmetala5ts2
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Elfenlieda3ne3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Rosariovampire01qr3
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Souleatera03lu6
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 21394
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Z4frO
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő A1_2012_12_10_kovc0vg2fb
Haruyuki Kazuto
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi45/50[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Thunder on Kedd Dec. 25 2012, 20:18

Miután a porondmester átadta a térképet, hogy merre található a fa, amit el kellene hozni mellékelt még 1 tárgyat, amit eddig elfelejtettem. Egy fejszét adott mindenkinek.
Ahogy elhagytam a sátort, hogy elhozzam a tartóoszlopot elindítottam egy kereséséi opciót a fejszén, amit a porondmester adott. Amint végzett felvillant egy hasonló üzenet, amit a korábban vizsgált kard után kaptam. Megtudtam, hogy nem lehet ezzel se JNK karakter se más játékos karaktert megsebezni illetve egyből egy megmunkált fadarabot kaphatunk. Mindez akkor történt mikor kiértem Torubana város vonzáskörzetéből és a szántóföldeken voltam. Mivel eddig nem néztem hátra követne e a többiek vagy se. Amint végigolvastam a levelet, amit nemrég kaptam megnyitottam az Inventory-mat és elkezdtem keresgélni az új fegyverem után. Bárhogy próbáltam a nyomára akadni nem találtam. Szőrén, szálán eltűnt. Mintha nem is szereztem volna meg. Lehet, hogy csak a képzeletem játszott velem. Ki tudja? –kérdeztem magamban mikor megérkeztem egy hídhoz. Lehetett a hídon látni, hogy jó néhány léc hiányzott róla és én személy szerint nagyon veszélyesnek ítéltem meg. Életveszélyes lenne átmenni rajta. Ekkor pillantottam meg egy piros köpenyes fiatal lánykát. Elmondása szerint nagyon fontos lenne neki átjutni a túloldalra.
Odasétáltam hozzá fél térdre ereszkedtem majd megfogtam a kezét, már ha kisebb nálam, hogy a szemkontaktus meglegyen. Elmondtam neki, hogy nekünk is nagyon fontos lenne, ha épségben át tudnánk jutni. Próbáltam a bizalmába férkőzni.
Megkérdeztem a leányzót, hogy ez az egyetlen egy híd van, ami átvezet minket a túloldalra. Választ még nem kaptam tőle. Így tehát elkezdtem vizsgálni a térképet, amit kaptunk és összevetettem az álltamat emlékezett Beta teszteri terepre, de nem ugrott be hogy lenne másik híd. Így hát valami más módot kellene találni az átjutásra. Ekkor jött oda Spirit és ő is próbálta megnyugtatni a lányt, hogy nem vagyunk útonállók vagy banditák és nem akarjuk őt bántani.
Ezek után felkeltem, már ha le kellett térdelnem a szemkontaktus miatt. Volna egy kis gond fiúk.... Nem szerepel a térképen másik híd és nem szerepel a birtokomban se olyan információ, hogy lenne másik híd. Ekkor vonult el Spirit hogy várjuk meg, mert van neki egy ötlete. Azért felvetettem a többieknek azt az ötletet, hogy most mit kéne tenni. Lehet, hogy nincs más választásunk meg kell javítani a hidat.
Több mint valószínű, hogy Spirit visszament a nem messzi kis erdőbe hogy hozzon, fát bár amilyen ötletei vannak, lehet, nem ezt csinálja, de amint visszatért megtudjuk. Ha mégis elment fáért tuti nem hoz magával szeget, amivel tudnánk rögzíteni a léceket. Tehát mi legyen? Kíváncsian várom a ti ötleteteket is.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Cirkuszi hajcihő Vo36oi1119/1200[Küldetés] Cirkuszi hajcihő 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Cirkuszi hajcihő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.