A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Miu on Pént. Nov. 06 2015, 21:35

Néha-néha szokásom meglátogatni az arénát és lejátszok egy-két mecsset. De már egyedül kezd unalmas lenni. <.< Pedig itt lehet csapatokkal is indulni, még valamikor régen volt is egy ilyenem, azóta meg csak szólóba játszok itt. >.> Szóval a tömegben van a móka, meg amúgy is megfogyatkoztak körülöttem a népek, ami nem egészen jó. Sad Tehát, tartanom kéne a kapcsolatot azokkal, akik még elérhetőek, nehogy egyszer csak ők is eltűnjenek a földszínéről. Tehát akkor vegyük is végig azt a listát, kikkel is fújt össze a szél eddig. Hát ez felidézősdi nme igazán akart sikerülni, elég erősen meg kellet magam erőltetnem ahhoz, hogy azok is eszembe jussanak, akikkel nem találkoztam olyan sokat. De végül csak sikerül összekaparnom annyi személyt, hogy meglegyen ez a csapatos arénázós dolog. :3 Felnyitottam a menüm és már is nyitottam az üzenetírós felületet. Már csak azt kéne kitalálni, hogy mit is írjak, meg most írjak mindenkinek egyesével vagy egy üzibe tudjak le mindenkit? <.< Hát lehet, hogy jobb volna egyesével írni nekik, de mehh... >.< az túl bonyodalmas és macerás. Szóval írok egy körüzit, aztán vagy jönnek, vagy nem. Rolling Eyes
Hi mindenki!

Nem lenne kedvetek egy csapatos arénához. Ha mindenki eljön, akkor pont megleszünk két csapat és már kezdhetjük is a játékot. Very Happy Azt, hogy ki kivel lesz, majd eldöntjük, ha mindenki itt lesz.
Várlak titeket vagy a válaszotok,

Miu

Ui.: itt vannak a koordináták, pontosan ezen a szent helyen fogok várakozni rátok :3

Kész, üzenet megírva és elküldve. Most pedig jön a várakozás. Addig, míg várok, gyakorlom kicsit a kártyatrükkjeim, azt már úgy is rég csináltam… :3
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi10/2100A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szomb. Nov. 07 2015, 11:22

Egy ronggyal törölgetve a pajzsomat ültem az ágyamon a céhházban. Nem túlzottan voltam elfoglalt manapság, így lehet, hogy egy ilyen fölösleges dologgal foglalkoztam, mint most. Tudtam jól, hogy nincs semmiféle kosz, vagy szennyeződés ebben a világban, ami nyomot hagyna a pajzsomon, de jól esett egy ilyen fölösleges dolgot csinálni most. Manapság az ember túl könnyen hozzászokik a világ eme könnyű életéhez és, ha mást nem is, de legalább emlékeztet arra az időkre, amikor még régen otthon tisztogattam a dísztárgyaimat. Végül abbahagyom a pajzsom törölgetését, majd a fal mellé támasztva nyújtóztam egyet. Egy sóhaj kíséretében ültem vissza az ágyra, ám ekkor egy csipogás jelezte, hogy üzenet érkezett számomra. Hamar meg is nyitottam, és gyorsan átfutottam a levelet. A megfogalmazást látva, rögtön érthető volt, hogy nem csak én kaptam ilyen levelet Miu kisasszonytól. Némán ültem, és néztem az üzenetet elgondolkozva. Nem vagyok túlzottan PVP-s fajta, és inkább mobok ellen szoktam harcolni… de végül is miért ne? Egyrészt legalább el fogom foglalni magam, másrészt nem szerettem volna cserbenhagyni Miu kisasszonyt, hisz, ahogy írta csak akkor leszünk meg négyen, ha mindenki eljön. Így hát rá nyomtam a koordinátákra, és a pajzsomat felkapva elindultam a célterület felé. Viszonylag hamar odaértem, és mikor odaérek a lányhoz kezemet a mellkasomhoz szorítva, mélyen meghajlok.
- Üdvözlöm Miu kisasszony. Repes a szívem, hogy rám is gondolt. Remélem, mindenki eljön, ahogy Kegyed gondolta. Ha a sors úgy akarja, szívesen emelem pajzsomat a kisasszony mellett. – biccentek végül felé.
A továbbiakban, ha megérkeznek a többiek, meghajolva üdvözlöm őket, és ha még nem ismernek egy kézrázás után bemutatkozok nekik.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi665/700A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Rey on Pént. Nov. 13 2015, 00:12

Rey szokásos módon korán kelt hogy a reggeli után legyen egy kis ideje farmolni, meg edzegetni. El is jött szépen lassan a dél, és Rey leült egy kis erdöcskében ahol eddig farmolt és neki ált enni a nemrég szerzet húsból. A nagy evés közepette kicsit elbóbiskolt és arra riadt fel hogy felvillan egy üzenet a szeme előtt.
Kómás fejjel kis erőlködés árán sikerült kiolvasni hogy mi is ált az üzenetben. Rögvest fel is pattant és el is indult az aréna fele. Út közben be nézett egy-egy boltba csak hogy biztosan elkéssen. Oda is ért az arénához ahol egy kis keresgetés után meg is találta Miut. Illetve ott ált mellette egy idegen ember is.

- Talán ő lesz a partnere?
Mondta ki gondolatait a nagyvilágba rossz szokásához hűen. Majd közelebb sétált hozzájuk és köszönt.
- Szia Miu. És üdvözöllek... öhm... hogy is hívnak? Milyen modortalan vagyok.... az én nevem Kiryu Rey.
Nyújtotta a kezét hogy kezet foghassanak.
- Remélem izgalmas csata előtt álunk, én már izgatottan várom. A legutóbbi összecsapásunkkor Miu-chan legyőzött, de hát veszteni is kell. Remélem észre fogod venni az erősödésemet az előző mérkőzésünk óta.
Kicsit elgondolkodott azon hogy vajon ki is lehet ez a rejtéjes másik fél.
-Hm... vajon nekem ki lesz a partnerem? Azt nem tudtam hogy azt is kellet volna hozni, pedig Szophie-t biztosan felkértem volna. Nah sebaj remélem jó tudok majd kommunikálni a partneremmel és kellőképpen tudom majd őt segíteni. -
Zárta le a fejében lévő kis gondolatot.
- Amúgy hogy vagytok hogy telt eddig a napotok?

_________________
Statjaim::

Élet  8
Fegyverkezelés 12+21
Erő 10+9
Kitartás 3 +2
Gyorsaság 17+22
Speciális képesség 10+19
Páncél 45Képesség::
Aura: Holy Guardian

Rey szemszíne fehérre vált, bőrén kéken izzó latin betűs írás és nyilak jelennek meg. Magának és társainak (spec. képesség/szint)*5-nyi páncélt ad (felfelé kerekítve).

Egyszerre csak egy aura lehet aktív Rey-en, és három körig nem válthat aurát. Ha az aura eltűnik, azt a páncélon ejtett sebzésként élik meg a játékosok (már ha még megvan a páncél). A bónusz újraaktiválásához vagy három körig ki kell kapcsolni az aurát, vagy új aurát kell aktiválni, és később erre visszakapcsolni. (Ennek értelemszerűen a későbbiekben lesz jelentősége.)
Rey
Rey
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2014. Aug. 09.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi570/600A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (570/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kazura on Pént. Nov. 13 2015, 00:24

Ismét elnyomok egy ásítást. A kényelmes franciaágyamon fekszem a szobámban és a plafont bámulom. Már arra sem emlékszem min gondolkodtam legutóbb, a gondolataim teljesen elkalandoztak. Félhomály van a szobában, így képtelenség lenne megmondani pontosan mennyi is lehet az idő, de tartok tőle, hogy ha venném a fáradtságot és felkelve elhúznám a függönyt az arcomba sütne a nap.
Valószínűleg nem sokkal múlt dél, én meg itt heverészek, mintha semmi dolgom nem lenne. Igazság szerint tényleg nem sürget senki, de azért ez akkor is lehangoló. A bolt pang, a céhben sem megy túlzottan az aktívkodás mióta átvettem a vezéri szerepet. Nem pont erre akartam találni valami megoldást, hogy felborzoljam a kedélyeket? Ááá, teljesen kiesett min is törtem a fejem, tisztára mintha odakint lennék. Persze akkor adná magát a megoldás, ülnék is egyből a gép elé valami jó kis figyelemelterelő játékot keresni. No nem mintha éppen nem egy játékban lennék és nem lenne számtalan módja az időm eltöltésének. Akkor meg mi a fenéért fekszem idebent? Persze ez is csupán költői kérdés, nyilván tisztában vagyok vele, hogy magamat sajnáltatom, amiért még mindig nem értem utol a frontosokat. Heh, utolérni mi, még meg sem közelítettem őket. Mintha nem lettem volna teljesen tisztában a szintlépős Mmo-k működésével. Egyszerűen időhátrányban vagyok. Az a fránya hibernáció betette a kaput. Így most erőlködhetek, ha valaha is be akarom hozni a lemaradást. Ha még lehetséges egyáltalán. És persze az hogy ezen agyalok ahelyett, hogy valami küldetés után néznék sem old meg semmit. Pedig milyen jó lenne egész nap az ágyat nyomni.
Újabb ásítás, majd a másik oldalra fordulna kezdem a plafon egy újabb szegletét fixírozni, mikor a rendszer új üzenet érkezésére figyelmeztet.
Nofene, ez meg ki lehet-ülök fel kíváncsian és megnyitom a Miu által küldött körüzenetet.
Lám-lám, láthatólag én vagyok az egyetlen a céhből aki lustálkodik. Viszont így itt a kitűnő alkalom, hogy lelépjek innen mielőtt magába szív ez a kényelmes fekvőalkalmatosság.
Nyújtózom egyet, majd felpattanok. Gyorsan el is döntöm, hogy gyalog megyek az Arénáig, elvégre annyira nincs messze és útközben átgondolhatom az üzenet érdekesebb részleteit.
Szóval csapatos harc, mi? Már ezért megérni elmennem, elvégre ezt az opciót még nem próbáltam ki eleddig. Érdekesen hangzik és merőben más stratégiát kíván meg, mint egy sima pvp. Na és ott vannak a leendő ellenfelek is. Ugyanis Miu a levélben nem kifejezetten azért hív, hogy vele társuljak. Persze abból az egy, harcnak sem igazán nevezhető kis gyakorlásból  nem vonhattam le messzemenő következtetéseket, így azt sem mondhatnám, hogy mi ketten összeszokott csapatot alkothatnánk. Na, majd meglátjuk, érdekes lesz a délután az már biztos.
Végül megérkezem az Aréna hatalmas épületéig, majd a koordinátákat követve meg is találom a kis társaságot. Láthatólag nem érkezem utoljára, ez már jó hír.
-Üdv Miu, köszi a meghívást, rám fért mára egy kis testmozgás-üdvözlöm a lányt, majd az ezüsthajú srác felé nyújtom kezem.
-A nevem Kazura, örülök a találkozásnak.
Magamban nyugtázom a zöld indikátort, majd körbenézek.
-Annyira nem siettem el a dolgot, de látom a negyedik tagunk még várat magára. Amúgy én amondó vagyok, hogy mivel neked köszönhetjük ezt a mostani összecsapást Miu, nyugodtan vedd majd a kezedbe az irányítást mind a csapatok felosztása, mind a küzdőtér kialakítása terén.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi1095/1500A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Miu on Pént. Nov. 13 2015, 18:43

Az olcsó kis kártyatrükkökből Ryu rántott ki. Mikor megérkezett egy-két ügyes kézmozdulat megtétele után el is tüntettem a paklit anélkül, hogy hozzá nyúltam volna a menümhöz.
-Üdv Ryu-kun. Azt, hogy ki kivel lesz, majd érme dobással fogjuk eldönteni, így tényleg a sorsra lesz bízva a dolog. :3
Közben már érkezett is a következő emberke. Rey volt az, aki megjelent a láthatáron és nem igazán siette el azt, hogy ide jöjjön hozzánk, bár igazából nem is sietünk sehová.
-Hi Rey-kun. Az előző harcunk inkább volt beszélgetés, mint tényleges harc, a győzelmem meg csak szintkülönbségnek köszönthettem és a puszta szerencsémnek. :3
-Én megvagyok, és nem igazán keltem fel korán, így eddig neme sok minden történ velem a mai nap, eddig meg várakoztam az érkezésetekre, és veled mi újság?
Végül pedig Zura is befut. Bár azt nem értettem, hogy ki az negyedik tag, aki szerinte várat magára, mikór ő jött utoljára és akárhogy is számolok, megvagyunk már négyen is. <.< Azt meg sikerül gyorsan kitalálnom, hogy kit nem vett észre. Hisz csak egy valakit köszöntött még rajtam kívül.
-Szia Zura-kun… Én nem tudom, hogy szerinted ki várathat magára, mikor te érkeztél utolsónak. De mindegy is. – fogom Kazurát és szembe állítom Rey-el- Látod, meg vagyunk mind a négyen, csak te nem figyeltél eléggé. :3 Rey ő itt Zura, Zura ő pedig itt Rey. –  a lovagunkat szándékosan hagytam ki, mert ő már megelőzött azzal, hogy bemutatta magát, meg neki is bemutatkoztak már, szóval nem húzom feleslegesen az időt –  Nos, érme feldobással fogjuk eldönteni, hogy ki kivel lesz –  a mondandóm közben csettintek egyet, majd a kezemben is terem egy érme, az egyik oldalán egy koponya van a másikon pedig egy korona -  Az egyik oldalán egy korona van a másikon egy koponya. – a markomba zárom az érmét, majd az újaim közé veszem és immáron négy érme van a kezemben – Szóval mindenki kap egyet, majd feldobjuk, és azok lesznek egy csapatban, akik ugyanazt dobják. Amennyiben hárman is ugyanazt dobják, akkor… - előveszek három különböző méretű pálcikát – ezekkel fogjuk eldönteni, hogy ki lesz az, aki a másik fél mellé kerül, de ha mindenki ugyanazt dobja, akkor is a pálcikás módszert fogjuk használni. :3
Szétosztom az érméket, majd fel is dobom az enyémet, majd elkapom, és egyelőre elrejtem az eredményt a többiek elől.
-Remélem érthetően magyaráztam el a dolgot. Nos, akkor lássuk is, hogy mi lett az én eredményem. – felfedem azt, hogy mi szerepel nálam az érmén – Én koponyát dobtam, aki ugyanezt dobja az lesz majd velem. :3

Érme dobás

//Értelem szerűen halál/korona kockával kell dobni és ezt kidobósba tegyétek meg létszi. A játék meggyorsításának érdekében dobjatok, még mielőtt végleg befejezitek a postotok és már jelezzétek is rögtön az eredményt. :3 


Hp: 90 |FK: 40 |E: 40 |K: 30 - Csp: 150 |Gy: 32 |S: 26 |P: 50
Lángoló Nodachi (+12 Erő; +4 Spec.képesség, támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre /6-os kockával kell dobni/)

Képességek:
Schwerter in den Hut
-nem aktiválható-

Túlpörgés
A karakter egy kör alatt négy ütést képes bevinni (ez elosztható akár több ellenfél között is, de akár egy ellenfélnek is beviheti mind a négy ütést) és ezalatt az ereje megnő 30%-al.(a karakter 1 kör alatt 4 környi cselekvés pontot használ fel, ezután jön egy kényszer pihenő kör, ami nem tölti vissza a cselekvés pontokat). PvP harcoknál mind a négy ütésre külön halál/korona kockákkal kell dobni, korona esetén találnak az ütések, halál esetén nem.
(Használat 1 kör, Lehűlési idő 5 kör)
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi10/2100A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Nov. 13 2015, 20:27

Végül befutottak a többiek is, és mindannyisukat ugyanúgy üdvözöltem, ahogy Miut, természetesen őket nem kisasszonyoztam, hanem úrfiztam. Kazura szerencsére nem okozott csalódást, és nem utasította el baráti jobbosom, ám miután az utolsó csapattagunk után érdeklődött, egy csöppet felvontam a szemöldökömet, de végül nem törődök vele túl sokat, és inkább Miu felé néztem. Természetesen Rey kézírását is viszonoztam, hisz nem akartam neveletlennek tűni, de kíváncsian vártam Miu hogy fogja elosztani a csapatot. Végül azonban Miu kisasszony előrukkolt egy ötlettel, amellyel eldönthetjük a kimenetelt a választás terén- Érdekes megoldás volt, de kissé túlságosan is bajos. Mindenesetre nem szóltam semmit, hanem elvettem az elővarázsolt érmét. A „varázslat” maga nem hozott lázba, hosz egyszerű szemfényvesztések, melyet segítenek a jártasságok… meg a bűvészmutatványok engem tényleg nem szoktak túlságosan lekötni. Mindenesetre elfogadtam az érmét és, mint egy szófogadó kiskutya, máris felpöccintettem. Súlyemelelésemet sajnos még nem szoktam meg, így az érme egy csöppet… nagyobbra repült, mint vártam, de végül visszaesett a kezembe, és kinyitva végül tenyeremet egy korona vált láthatóvá.
- Ahogy nézem, kisasszony a sors tényleg nem szeretné, hogy kegyeddel társuljak. Oh, minő fájdalom… nos. Talán majd legközelebb. – biccentek a lány felé.
Nem nagyon volt szándékom zavarba hozni a lányt, csak egyszerűen megpróbált a kedvet kicsit feldobni. Igen… nos, nem vagyok egy humor Harold, és a viccesnek szánt dolgok, talán kissé komoly bánkódásnak tűnhet a többiek szemébe, hisz sosem voltam jó színész, ha érzelmekről van szó. Persze remélem, hogy nem lesznek félreértések, de azért nagyon remélem, hogy Miu kisasszony nem fogja minden szavamat halálosan komolyan venni. Nem szeretném lelombozni a harci kedvét.

Szint: 12 |Hp: 135 |FK: 34 |E: 26 |K: 7 (JP: 3) - CsP: 35 (JPCSP: 15) |Gy: 19 |S: 33 |P: 77 |JP: 22

Kristálypajzs  (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)

Képességek:
Permanens (állandóan aktív)
Ryut testét állandóan jégréteg borítja, mely szint x2 páncélt biztosít neki, ám míg ez a többletet le nem ütik a kitartása feleződik (JP-ként van feltüntetve az adott dolgok)

Aktív (aktiválni kell)
Ryu amint aktiválja a képességét kék lángok csapnak fel a pajzsán, amely végül megszilárdul. A fagyott tűz olyan masszív, hogy a Ryut érő támadások sebzése feleződik. A képesség csak addig maradhat aktív, míg van Páncél pont.


A hozzászólást Ryutoshi Kurasai összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 25 2015, 20:29-kor.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi665/700A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kazura on Pént. Nov. 13 2015, 20:35

Én érkeztem utolsónak?? De hát csak hárman vagyunk még. Vagy a harmadik tag máris a lopakodását használja.
Mielőtt azonban további értetlenkedésbe kezdek Miu kézen fog és irányba állít. Majdnem arrébb ugrok meglepetésemben.
Végig itt állt volna és nem vettem észre? Kizárt. Bug lenne? Akkor a többiek sem látták volna. Ha képesség akkor csak egy emberre hatna? Akkor miért én? Persze vannak olyanok akik annyira hétköznapi jelenségek, hogy az ember önkéntelenül átsiklik a jelenlétük felett, de itt ez sem mondható el. Hát, nem kezdődik valami jól ez az ismerkedés az biztos.
-Öhm, bocsi kissé figyelmetlen voltam. Örülök, hogy megismerhetlek-rázok kezet Rey-el, majd igyekszem a helyzetet egy megnyerő mosollyal menteni.
Láthatólag Miu igencsak pörög, így további ismerkedés helyett rögtön neki is látunk a két csapat kialakításához.

Szóval nem volt előre tervezett csapat felállás. Maradunk a régi módszer mellett. Kérdés, hogy ez mennyire kedvez nekem. Csupán Miuról van némi információm, azt nem tudom, hogy a két srác ismeri-e egymást. Minden esetre bárkivel is leszek nem ártana majd egy pár perces egyeztetés a stratégiát illetően. Először azonban lássuk Kayaba mit tartogat számomra.
Átveszem a felém nyújtott érmét, majd Miut követően az enyém is a levegőbe repül és pár forgás után a tenyeremben landol, jól láthatóvá téve az eredményt.
-Nem kizárt, hogy ez a bizonyos sors egyáltalán nem akarja, hogy bárki is Miuhoz társuljon-néztem a tenyeremben lévő korona képét.

-Persze Rey még meghazudtolhat, vagy jöhetnek a pálcák.

Kissé egyszerűbben is meg lehetett volna oldani, de hát ha már azt mondtam döntsön ő, akkor fussuk le ezeket a köröket.
Kíváncsian várom az utolsó dobásának eredményét, közben már az összecsapás esélyeit latolgatva.

/HP:75 | F: 30 | E:20 | K:17 | GY:38 | S:8 | P:40
Spec tárgy:Szabdaló

Képesség:
Sunlight Slash- Az alkalmazó hátraugrik ellenfele elől, majd a napfény erejét magába gyűjtve pengéje narancsszín fénnyel felragyog. Ezután az alkalmazó egy villámgyors támadással veti magát újfent a küzdelembe  az előtte álló ellenfelekre bocsájtva a felgyülemlett energiát, mely egy széles aranyszín sávban sebzi azokat.
(A képesség maximálisan 5 ellenfélre alkalmazható, melyeknek maximum fél méteres távolságban kell lenniük egymástól. Ezen képesség sebzése az erő helyett a gyorsaságot veszi alapul. A sebzéshez egy ellenfél esetén a gyorsaság értékén kívül annak további 1/3-a hozzáadódik, két ellenfélnél a sebzés egyenlő a gyorsaság értékével, háromnál a gyorsaság 2/3-a, négynél a gyorsaság fele, ötnél a gyorsaság 1/3-a. A képesség lehűlési ideje 3 kör.)
Bocsi az előző reagért, nem jelezte, hogy Rey előttem írt, így csak most Miu reagja után visszaolvasva vettem észre azt. Embarassed /

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi1095/1500A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Rey on Vas. Nov. 15 2015, 20:57

Miuék viszont üdvözöléték Rey, majd nem sokra rá megérkezett a játékos akire vártunk. Majd Miu szépen elmondta hogy hogyan is tervezi a partner sorsolást. A frissen érkező játékost kisé meglepő reakcióval iditott ahogyan meglátta Reyt aki ezen nagyot nevetett.
- Szia Rey vagyok, kardforgató.
Üdvözölte, majd fogta a kockát és már dobott is. A kocka forgott, majd végül a korona emblémán ált meg akárcsak Ryunak és Kazurának.
- Akkor most sorsot fogunk húzni?
Kérdezte, majd valamiért fel felvillant előtte a kép ahogyan Kazura észrevette és ismét el kezdett nevetgélni.
- Bocsánat...
Majd Ryura nézett aki a dobása után úriasan fogalmazva próbált viccelni, de nem volt egy nagy mókamester.
- Miu-chan az előző meccsünk tényleg kissé át csapott a tea délután hangulatába amit én meglepő módon élveztem, de meggyőződésem ha mind ketten komolyan vesszük a küzdelmet sem lett volna más a végeredmény. És a szintek csak számok, de és sokszor vétettem hibát ami a vesztemet okozta. Remélem azóta sokat fejlődtem és sokkal izgalmasabb csata lesz.
Mosolygott a fiatal harcos, hisz már alig várta hogy megtudja hogy kik ellen kell majd küzdenie és hogy milyen meglepetéseket fog rejteni ez a csata. Abban biztos volt hogy nem lesz könnyű, de remélte hogy azért a társának a lehető legnagyobb segítséget tudja majd nyújtani.


Stat:
Élet  8 (40 Hp) Fegyverkezelés 33 Erő 19 Kitartás 5 Gyorsaság 39 Speciális képesség 29 Páncél 45

Szabdaló passzív

Képi/Kéik: Aura:
Holy Guardian
Rey szemszíne fehérre vált, bőrén kéken izzó latin betűs írás és nyilak jelennek meg. Magának és társainak (spec. képesség/szint)*5-nyi páncélt ad (felfelé kerekítve).

Vampire
Rey és az összes vele partyban lévő játékos az aktiválást követően 10% életlopást kap. Tehát a sebzésük (képi és sima támadás egyaránt) 10%-át vissza szerzik életbe. Akin aktív az aura annak a szemfogai menőnek és kihegyesednek. Reyen egyedi vörösen világító rúna szerű írás jelenik meg.


Egyszerre csak egy aura lehet aktív Rey-en, és három körig nem válthat aurát. Ha az aura eltűnik, azt a páncélon ejtett sebzésként élik meg a játékosok (már ha még megvan a páncél). A bónusz újraaktiválásához vagy három körig ki kell kapcsolni az aurát, vagy új aurát kell aktiválni, és később erre visszakapcsolni. (Ennek értelemszerűen a későbbiekben lesz jelentősége.)

_________________
Statjaim::

Élet  8
Fegyverkezelés 12+21
Erő 10+9
Kitartás 3 +2
Gyorsaság 17+22
Speciális képesség 10+19
Páncél 45Képesség::
Aura: Holy Guardian

Rey szemszíne fehérre vált, bőrén kéken izzó latin betűs írás és nyilak jelennek meg. Magának és társainak (spec. képesség/szint)*5-nyi páncélt ad (felfelé kerekítve).

Egyszerre csak egy aura lehet aktív Rey-en, és három körig nem válthat aurát. Ha az aura eltűnik, azt a páncélon ejtett sebzésként élik meg a játékosok (már ha még megvan a páncél). A bónusz újraaktiválásához vagy három körig ki kell kapcsolni az aurát, vagy új aurát kell aktiválni, és később erre visszakapcsolni. (Ennek értelemszerűen a későbbiekben lesz jelentősége.)
Rey
Rey
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2014. Aug. 09.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi570/600A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (570/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Miu on Hétf. Nov. 23 2015, 18:49

A héten jön ide egy post biztosan!! Azt nem tudom megmondani, hogy mikor, de igyekszem minnél hamarabb írni ide >.<

Addig és megkérném Kleint arra, hogy ne zárja le a harcot. ^^
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi10/2100A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Dec. 07 2015, 13:49

Nem hogy egy, de két hét alatt se jött poszt. Még nem kezdődött el a harc, úgyhogy nincs miért Miunak kiesnie, ellenben egy hetetek van, hogy valaki (bárki) írjon ide, különben zárok jutalom nélkül.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi0/0A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kazura on Szomb. Dec. 12 2015, 23:34

Az érme azonban harmadjára is koronát mutatott.
-Kénytelenek leszünk, gondolom Miu sem azért hívott, hogy hárman ráugorjunk-válaszolom Reynek.
Miu eközben megkeverte a pálcákat és már tartotta is felénk. Szerencsére ennek a módszernek már nem voltak kiskapui, így az eredmény hamar nyilvánvalóvá vált.
-Akkor én leszek Rey-el, Miu és Ryu ellen-összegzem a felállást. Mi át is mehetünk a pálya túloldalára, Miu a terepet alakítsd szájízed szerint. Gondolom a többieknek sincs ellenvetése-nézek a másik két srácra, majd csapattársammal megindulunk a túloldalra.
-Még egyszer bocsi a korábbiért, nem tudom mi ütött belém, általában nem vagyok ennyire figyelmetlen. Amíg Miu ügyködik akár át is beszélhetnénk a stratégiánkat-kezdek neki amikor már hallótávolságon kívül kerülünk.
-Említetted, hogy kardforgató vagy ami remek, én úgyszintén. Ezért van elképzelésem a harci stílusodról. Ami a szintemet illeti a kiképzőtisztnek hála húszas vagyok, de ahogy hallottam ennek ellenére egy cipőben járunk a Miu ellen vívott korábbi csatáink kimenetelét illetően. Ami az én fegyverforgatásomat illeti szeretem a gyors pengeváltásokat, a legutóbb is fürgébbnek bizonyultam Miunál. Ryuról viszont semmiféle információm nincs. Te ismered esetleg? Ha nem az sem baj, a kasztjára úgyis hamar fény fog derülni, legfeljebb az összecsapás közben is kell némi tervmódosítás. Én kezdetnek azt mondanám, hogy egyikükre, ez esetben Miura koncentráljunk és próbáljuk meg mihamarabb kiejteni, aztán foglalkozhatunk Ryuval. Mit szólsz hozzá? Illetve van valami amit harc előtt még megosztanál velem vagy érdekel velem kapcsolatban?-kérdem a kardforgatót.
Amennyiben megjelenik a csatatér annak tanulmányozásába kezdek, majd utoljára magamra öltöm a felszerelésem. Egy-kettőt suhintom magam elé gyakorlásképp, majd pengém magam elé tartva várom a küzdelem kezdetét.


/Bocsi, hogy magamhoz vettem a kezdeményezést, remélem ezzel a kis plusz idővel már mindenki fog élni./

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi1095/1500A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Miu on Vas. Dec. 13 2015, 01:28

-Az eléggé egyoldalú harc lenne, ha mindhárman ellenem játszanátok. Abból hiányozna a móka és az én szemszögemből ez mindig fontos. :3
Tehát csak szükség volt a harmadik sorsolási opcióra, hogy megszülessen a véglege felállás.
-Ohh… alakíthatom én a terepet. Szupi!
Nem vártam meg, hogy mindenki nyugtázza dolgot, egyébként is én akartam terep rendezni. Bár igaz, hogy még nem találtam ki, hogy mi is legyen a játéktér, de amúgy se akarok annyira sietni, hadd beszélje meg mindenki az is ügyesbajos dolgait, míg én elfoglalom magam a pálya berendezésével. Annyira sokáig azért nem kellet gondolkoznom és viszonylag gyorsan sikerül beállítanom a dolgokat. Valahogy én és technika még mindig nem vagyunk olyan jóban, pedig jó ideje itt vagyok már ebbe a virtuális világba… <.<
A harctérre megérkezve egy erdőben találja magát mindenki, itt-ott kisebb-nagyobb fenyők állnak, és ami még fontos a terep leírásával kapcsolatban, hogy mindent vastag hótakaró fed. Ha pedig kicsit elcsendesedik a nép, akkor az erdő életre is kell és a távolban őzeket lehet felfedezni és néha-néha előbukkan egy két nyúl is, akik gyorsan tovább is szaladnak és eltűnnek a havas tájban. Egy pár pillanatig gyönyörködöm az alkotásomban, majd többiek felé fordulok és neki kezdek elhadarni a mondani valóm.
-Nos, ez lenne akkor a harcterünk. Igyekeztem olyanra alkotni, hogy senki se legyen túlzott előnye belől. A harcmódot teljes életes küzdelemre állítottam. Ha esetleg valakinek van még valami egyéb óhaja vagy sóhaja, akkor még most hangot adhat neki, ha pedig minden rendben van, akkor pedig el is kezdhetjük a küzdelmet. :3
Elővarázsoltam a kardom az invertorymból és ezzel már teljesen fel is vagyok szerelkezve a harchoz. Most már csak a többieken múlik, hogy tényleg el is kezdjük e vagy sem. 

Hp: 90/90 P: 50
Csp: 150/150

Kocka:

Kazura (támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Rey (támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)

Ryu (támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Miu (támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)

Támadási sorrend: Rey, Kazura, Miu, Ryu

//Gomene az elmaradás miatt. >.<" és köszönöm Zurának, hogy magához vette az irányítást :3
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi10/2100A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Dec. 25 2015, 20:51

Szépen lassan mindenki bemutatkozott, és túlestünk a szokásos udvariaskodáson, majd Miu kezébe is vette az érmét, és elmagyarázta a játékszabályokat. Ám úgy tűnt gyakorlatba mégse olyan könnyű ezt végig követni, hisz az érmének senki sem tudja megmondani, hogy csak kettő korona, vagy kettő koponya dobódhat ki. Ennek révén az eredmény három korona, egyetlen árva koponya ellenében. Hát… nem túl férfias felállás lett volna, három férfi egyetlen nő ellen, bár ez itt a sword art online, ahol a nemek és a kinézetek semmit sem jelentenek… bár az erkölcsi dolgok azért még mindig számítanak néhány embernél, speciel nálam. De szerencsére a rendszer nem is engedné az ilyen fajta felállást arénán, így hát maradt a második verzió harc terén. Méghozzá a pálcikahúzogatós, ami az előzőnél jobb eredményeket hozott. És meglepő módon, még sikerült is Miu mellé bekerülni. Természetesen a fiúk mellett is ugyanúgy harcoltam volna zokszó nélkül, de Miu kisasszonyt, már ismerem valamennyire, még ha a harcmodorát nem is teljesen, sőt igazság szerint teljesen nem ismerem. De nem gond, ha a kisasszony úgy véli, majd megosztja velem a dolgait. Ám ahogy megy az idő, és a fiúk már el is tűnnek a szemeim elől Miu továbbra is csak a pályával foglalaskodik. Nos… mindegy akkor. Nem fogom erőltetni a megbeszélést, hanem szeretne beszélgetni, akkor hagyom koncentrálni, az én részemről az elején úgyis csak bevédésről lesz szó. Ha meg elfogy a páncélom, majd jön a szokásos adok, kapok, addig viszont előre is fölösleges a taktikán gondolkodni. Mindenesetre kicsit érdekes volt az aréna kinézete, amit Miu használt, bár szó se róla, illik az évszakhoz.
- Részemről kezdhetünk. – mondom, majd pajzsomat magam elé emelve védekező állást veszek fel.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi665/700A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Jan. 09 2016, 13:19

Rey november közepe óta nem írt, kiesett. Kazura jön.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi0/0A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kazura on Pént. Jan. 15 2016, 07:48

Habár hosszas kifejtettem, hogyan képzelem az előttünk álló összecsapást csapattársam szótlan maradt. Kissé meglepett ez a csendesség, de végül nem tettem szóvá, elvégre mindenki másképp készül fel egy küzdelemre. Lehet, hogy ő a csendben koncentráló típus. Így az elénk tárulkozó csatatérre fordítom figyelmem.
Mutatós az biztos. Bár az állatok jelenlétét nem nagyon értem, de nem is ez a lényeg. A rejtőzködés kizárva, hála a hónak. Kérdés, hogy mennyire akadályozza a mozgást.
Teszek pár lépést ezt meghatározandó a térfelünkön. A hóréteg kissé a bokám fölöttig ér.
Hmm, nem túl mély, de azért nem árt majd odafigyelnem az első nekilendülésnél, nehogy meglepetés érjen. Ki tudja, akár egy keresztbeálló farönk is rejtőzhet alatta. Ami elég kínos lenne.
Ezt követően Miu ismertette az alapszabályokat. Bólintottam egyet, az én szájízemnek megfelelt. Tekintetem közben Ryu-ra vándorolt. Az előkerülő pajzs nem hagyott kétséget a kasztját illetően.
Szóval lovag. Ez esetben még inkább áll a korábbi kijelentésem. Badarság lenne a tankkal kezdeni. Szépen figyelmen kívül hagyjuk, már amennyire lehet és a nagyobb veszélyforrásra koncentrálunk. Legalábbis remélem, hogy jelen helyzetben Miu az, különben kínosan rövid meccsre számíthatunk.
Még egyszer visszatekintettem Rey-re aki eddigre szintén felfegyverkezett, így időszerűnek tartottam a kezdést.
-Mehet a menet-rikkantottam el magam, majd nekilendültem. A korábbiakban átgondoltak alapján nem teljes gázzal, de láthatólag a többieknél hamarabb kezdtem, így hamarosan az ellenfél csapata előtt találtam magam. Célpontom Miu volt, így amennyiben Ryu kettőnk közé állt volna kardom lapjával az arca felé csapok némi havat, majd a pillanatnyi megtántorodását kihasználva megpróbálom kikerülni. Amennyiben szabad az út már érkezik is az első vágásom, melynek végeztével Miu túloldalán kötök ki. Ezt követően hátraszökkenek, majd kardom megmerítve az éltető napsugarak fényében megpróbálom annak erejét ellenfeleimre szórni.

/6-os kocka támadás, 12-es kocka Szabdaló(12-esnél aktiválódik), római 6-os kocka képi

HP:75/75 P:40 CSP: 50/85

Edit.: Miu 20 sebzést szenved el./


A hozzászólást Kazura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 15 2016, 07:49-kor.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi1095/1500A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 15 2016, 07:48

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '12-es dobókocka' :
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 4671496204_1110d24a37_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Miu on Pént. Jan. 15 2016, 13:26

Senkinek sincs semmi ellenvetése. Ez szuper, ugyanis a negatív visszajelzésekre és egyéb felvetésekre nem igazán voltam berendezkedve. Míg Zura maga csapattársával tárgyat a tekintetem Ryu-ra irányult, hátha kitalált valami hadi tervet, amit netalántán közölni szeretne velem. Viszont hiába vártam ilyesmit, mert elég szótlan volt, így nyugtáztam magamban azt, hogy rögtönözni fogunk. Bár nekem ez kissé fura most, álltalában mindenkinek van egy terve, amit fontosnak tart és muszáj közölnie a társával is. Ami esetemben vagy előnyös, vagy nem mert álltalában úgy is azt csinálok, amit akarok. Kivéve, hogy ha komoly dologról van szó, akkor azért igyekszem magam tartani a tervhez. Rolling Eyes De sikerült a kelleténél tovább bambulnom, így sikeresen be is kaptam Zura támadását. Az a hirtelen kis felrezzenés és az ezzel egybekötött védekezési kísérlet, aligha mondható védésnek. Hisz elégé látszódott az, hogy totál elfelejtettem felkészülni a dologra. De, természetesen ez nem is maradhat megtorlás nélkül és már emelem is kardom, hogy megadjam a válaszcsapást, illetve vágást. Így míg Zura a napfényben csillogtatja a kardját, amit nem igazán értek. De nem is igazán fontos most a lényeg az, hogy sikeresen véghezvigyem azt a támadást, amibe belekezdek. Bár az attól még rejtély marad számomra, hogy Rey-el mi történt. Most vagy azért nem látni a láthatáron, mert elbújt, hogy lesből támadjon vagy ilyen hamar mennie kellet volna… Suspect Na, de majd előkerül vagy nem, bár ha tényleg csak úgy lelépett, akkor ez így egy elég rövid meccs lesz. Rolling Eyes

Hp: 90/90 P: 30
Csp: 130/150


/első kocka támadás, második lángsebzés
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi10/2100A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 15 2016, 13:26

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 4766610511_dda12706fc_s A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Cardinal on Pént. Jan. 22 2016, 21:51

Ryutoshi is kiesett, Kazura jön.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi0/0A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kazura on Kedd Jan. 26 2016, 16:07

Támadásomat siker koronázza, bár ami még inkább meglep, hogy bármiféle akadály nélkül eljutottam ellenfelemig.
Nem kellet volna egy elém tartott pajzzsal találkoznom félúton?
Üröm az örömben, hogy sokadjára sem sikerül Miu ellen alkalmaznom a kardom képességét, valamint, hogy a kis képszakadás után a lány elég gyorsan reagál a válaszcsapással. Egy-egy a találatok száma. Nem ellenzem a folytatást és már a következő vágásom kivitelezésén agyalok, mikor beriaszt az érzékelőm. Megtorpanok mikor tudatosul bennem a furcsaság. Kardom leengedem, majd értetlenkedve nézek ellenfelemre.
-Öhm, izéé Miu, hová tűntek a többiek???-tárom szét tanácstalanul a karom. Ahogy szétnézek sem Ryunak sem Reynek nem látom hűlt helyét sem.
-Te ismered őket jobban, mindkettejüknek ilyen magas lenne a Lopakodása?-találgatok.
-De lábnyomokat sem látok, pedig a mieink jól kivehetőek. Hahóóóó, srácok, itt vagytok még??-kiáltom el magam. Azonban válasz nem érkezik.
-Nagyon úgy tűnik, hogy egyedül maradtunk-fordulok vissza a lány felé.
-Na mi legyen? Nincs ellenemre a harc, bár mi nemrég már megküzdöttünk egymással és sajnos nem hinném, hogy azóta sokat változott volna a felállás. Viszont, ha van kedved hozzá, éppen most jutott eszembe egy módszer amivel lerendezhetjük ezt a küzdelmet-mosolyodom el, miközben elteszem fegyverem, majd leguggolok.
-Hógolyócsata!!-rikkantom el magam, majd arrébb vetődöm és egy közeli fa takarása mögül már repítem is az előbb gyúrt lövedéket. Majd gyorsan nekiállok minél több muníciót felhalmozni, miközben ki-ki sandítok a fedezékem mögül, figyelve Miu ténykedését. Közben pedig ismertetem a szabályokat.
-Három tiszta találatig játszunk, a vesztes pedig feladja a küzdelmet, ha így megfelel neked is.

Bár van némi előnye a magasságomból adódó jobb célpont miatt, de egyikőnk sem íjász, így a célzás elvileg nem az erősségünk. Meglátjuk mi sül ki ebből.

/Ha benne vagy a hógolyózásban úgy gondoltam, hogy 6 oldalú kockával dobhatnánk, nekem 3 vagy fölötte lenne találat, neked pedig 2 vagy fölötte(elvégre te vagy a kisebb célpont). Ja és dobok is egyet az első meglepetés támadásomra Razz /

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi1095/1500A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 26 2016, 16:07

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Miu on Kedd Jan. 26 2016, 21:50

Rey egyszerűem csak felszívódott, ezt nem igazán tudtam mire vélni, de azt sem, hogy az én csapattársaim is szundikál, majd mire rászólnék, már jelzi is a rendszer, hogy ki lett téve szűre innen. Meglepetten nézek jobbra is meg balra is, de nem akarnak véletlenül sem visszatérni a hiányzók, és úgy néz ki, hogy a Rey és Ryu hírtelen távozása nem csak engem lepett meg.
-Fogalmam se nincs, hogy hová tűnhettek el.  Surprised – majd jönnek a feltételezések és a kérdések, amiket én alapból passzolnék, hisz a rendszer egyértelműen jelezte, hogy kilépte a harcból, vagy ki lettek dobva, de a lényeg az, hogy már nincsenek itt-  Annyira nem ismerem őket, nem túl gyakran futok össze velük és a képességeikről végképp lövésem sincs. Viszont a rendszer jelezte, hogy kidobta őket vagy ők léptek ki, tehát nem kell megkeresnünk őket. Bár nem igazán örülök annak, hogy az állítólagos csapat harcból 1v1 lett. <.<
Arra, hogy mi legyen egyszerű választ tudtam volna adni, sőt nem is válaszoltam volna, csak megpróbáltam volna aktiválni a képességem és már zárhattuk is volna a harcot. :3 Viszont Zura ötlete jobban tetszett. Bár igaz, hogy meglepetésként ért a dolog és épphogy csak sikerül elkerülnöm a felém dobott hógolyót. Viszont ettől eltekintve még jó ötletnek tartom. Legalább jobb is, mint az enyém és igazságosabb is, mint fogni és ledarálni a másikat. Razz
-Persze benne vagyok. :3
Majd leguggolok a hóba, majd bele markolok, és már kezdem is formázni a hógolyómat, amit majd Zurának fogok szánni. :3 Amint kész vagyok vele, már rohanok is a kis rejtekhelye felé és megkerülve azt célba veszem, és már repül is a hólabda feléje. \o/
A hozzászólást Miu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 26 2016, 21:51-kor.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi10/2100A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 26 2016, 21:50

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kazura on Kedd Feb. 02 2016, 15:39

Szóval a rendszer képes automatikusan kiléptetni egyeseket a csapatos harcból, ha…Mit is csináltak?? A kilépési kísérletüket sem láttam, bár igaz, hogy nem arra figyeltem. Furcsa annyi szent. Talán valamiféle bug lenne a hibás?? Na mindegy is, nincs mit tenni maradunk ketten.
Szerencsére Miunak megtetszik az ötletem és nem használja ki, hogy fegyvertelenül guggolok előtte, így újfent kezdetét veheti a küzdelem. Sajnálatos módon az első útjára küldött lövedékem nem talál célt, így nem sikerül magamhoz ragadni a korai vezetést. Viszont mire a lány elindul felém a válaszcsapással már két hógolyót is elkészítek, amiket gyorsan a markomba is kapok, miközben pozíciót váltok.
Pedig ha az első betalál ezzel a kettővel bevárhattam volna és amint előbukkan véget is ért volna az adok-kapok. Így viszont megint ki kell hogy találjak valamit, amivel a saját malmomra hajthatom a vizet. Talán, ha…
Sajnos ismét túlspilázom a dolgokat így az előbukkanó Miu sikeresen vállon talál egy labdaccsal.
Egy-null oda. Ezt nem hagyhatom annyiban, jöjjön a válaszcsapás.
Gyors egymásutánjában mindkét hógolyóm célpályára állítom, majd míg Miu azok kikerülésével van elfoglalva nekiiramodok.
Hát, nem a leggyönyörűbb taktika a visszavonulás, de hát ahogy a mondás is tartja, szégyen a futás, de hasznos. Már csak ki kéne találnom, miféle hasznot is húzhatnék belőle.
Futás közben kissé bénázva, de sikerül összeügyeskednem még egy hógolyónyira valót, majd azt megformázva megtorpanok.
Végül is jobb hirtelen nem jut eszembe, úgyhogy marad ez az egy lehetőség. Vagy bejön vagy nem.
Szembefordulok üldözőmmel és bevárom.
-Mit gondolsz, arról a feltételezésről, miszerint előfordulhat, hogy az NPC-k sőt akár egyes mobok mögött is ugyanúgy kinti játékosok állnak?-vetem fel a témát a lehető legnagyobb természetességgel, mintha a korábbi hajsza meg sem történt volna.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
Kazura
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) Vo36oi1095/1500A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 2yjvlht  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 02 2016, 15:39

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey) 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A hírtelen összeverődött csapat (Miu, Ryu, Kazura, Rey)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.