[24. boss]

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [24. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 04 2015, 21:30

Első kör határideje: 11. 13. 23:59 + amíg nem írok (mivel azt írtam szombattól indul, így ahhoz egy hét a határidő, csak gondoltam hamarabb megnyitom, mert miért is ne)
Minimum szólimit (minden hozzászólásnak): 100 szó
Harci kör határidő: 4 nap (amennyiben többször is előfordul, hogy a 4. napon írnak, harc közben lecsökkentem 3-ra)
Ezen belül parancsnok határidő: 2 nap

Szervező: Terumi
Az vesz részt, akit a szervező magával visz és határidőn belül ír.

Parancsnok: Terumi.

IC Terumi nem érkezik hamar, indulás előtt 10 perccel sétál be nyugodtan. Majd Yoshi posztjában részletezve lesz.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Nov. 05 2015, 18:46

A boss terme elé érkezve, meglepődve figyelem, hogy elsőként értem ide. Ez nagy ritkaság, hisz soha nem voltam még első semmikor. De mindegy ez nem verseny. És mivel jobb dolgom nem volt leültem, és megvártam a többieket, hogy mindenki ideérjen. Én mindaddig türelmesen vártam, míg mindenki ide nem ért, majd ha a szervező is befutott odaléptem hozzá, és úgy mondva, hogy a legtöbben hallják gyors elmondtam neki a dolgokat, amit tudnia kell.
- Szia. Kusumi Ayani vagyok. Amm bocs, hogy zavarlak, de sikerült infókat összeszednem, és gondoltam érdekel. A boss gyorsija, ereje 30, a speciális képessége 50. Két körönként Gant egy-egy szárnycsapással területi sebzést oszt ki, illetve amikor Gant meghal mindenki egy bizonyos „Take it out” debuffot kap… És annyit kell tudni, hogy a boss a magasban van, a trónjában ülve. Ja igen elvileg a harctér egy bálterem.

Közös tarisznya
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
2x Pajzs kristály
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)


spéci itemek
Nevelés Kesztyűje lvl 8
Napszak Gyűrű x2

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[24. boss] Vo36oi3819/4100[24. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Chancery on Csüt. Nov. 05 2015, 19:46

Terumi.
Emlékszem rá, óó, de még mennyire. Valahogy azóta viszont változtak a viszonyok a Sayonara és Aincrad népessége között. Izgatottan, de nem olyan lelkesen vártam a találkozást vele újból, hisz tudtam, ha ő jön, akkor a boss valószínűleg könnyebb lesz, mint az előzőek voltak, már olyan tekintetben, hogy ekkora támogatás van a hátunk mögött. A levele is, még ha kissé furcsa hangvételű volt is, kicsit meg is érintett. Tehát nem vagyok használhatatlan, egy kolonc? Ennek őrülök.

Ez volt a fő célom, többek között.

Miután összekészülődtem, a szokásoshoz képest még jobban odafigyelve mindenre, fogtam az új kesztyűm és elindultam a megadott időben végig a kazamatán. Meglepetésemre először Ayani fogadott minket Tűzrózsával, egy boldog mosollyal és kis vállveregetéssel üdvözöltem, majd vártuk a többieket. Az előző bossal ellentétben most egy magabiztosabb Chant láthat mindenki, aki boldogan köszönget. Ugyan még nem fizettem, a rendszer a szokásos késést játsza el és még nem írt jóvá mindent, amit szereztem a napokban. Ha megérkezik Mirika, ezt jelzem is neki valamilyen formában (tehát odamegyek hozzá ezt konkrétan közölni vele és immár 600 aranyat ígérni Rolling Eyes  ), majd visszatérek a helyemre.
Terumi az utolsó. Ayani rögvest szalad is hozzá, mint egy kiskutya, én viszont megvárom, amíg a lány elhelyezkedik valamiképp. Akkor szólalok fel, mikor úgymond engedélyt ad rá, vagy legalábbis annak a jelét látom, hogy ha van valami a birtokunkban, azt átadhassuk neki.
-Nekem azt sikerült kiderítenem, hogy lesz egy Take nevű segítő vagy boss is bent, aki a támadásain kívül két véletlenszerű játékost is meg fog ütni a célpontja mellett.


Beadom közösbe a szokásost:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
5x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[24. boss] Vo36oi8140/8500[24. boss] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Shukaku on Pént. Nov. 06 2015, 05:51

A városban várakoztak, közel ahhoz a kapuhoz, ami a bossterem felé nyílt. Bent ültek az egyik épületben, így ők láthatta az elhaladókat, azok azonban nem láthatták őket. Shu nem akart elsőnek érkezni. Majd nem akart csak Ayani mellett lenni. Ám amikor Chan is feltűnt a láthatáron, már magabiztosabban vágott neki az útnak. Tisztes távolságból követték volt vezérüket, így a lány nem feltétlenül vette észre, ám Shu sajátos módját választotta a köszöntésnek. Egy új lépés volt ez az életében, és ez elég fontos pillanat volt ahhoz, hogy megtegye, amit már régen meg kellett volna tennie. Előhívta a barátlistáját, és kitörölte Anatole fekete nevét. Már csak Jun és Atoru volt rajta. Ekkor azonban fogta magát, és megnyitotta a beérkező felkéréseket, ahol Chan és Joey neve magányoskodott, majd rábökött az idomár elfogadására. Ez egyfajta jelzés volt: Minden rendben lesz, tudom, hogy te nem fogsz innen eltűnni. Ez elég magabiztosságot adott neki ahhoz, hogy végül csak a többiek közé lépjen, és meghajolva köszöntse őket... na meg persze Chant egy öleléssel. Timi Álomkelő nevét emelte ki külön a köszöntésnél, előtte hajolt meg, a többiek felé csak biccentett. Mivel a lány felszerelésben volt, nem tudott fedorát szerezni, így a sisakjára tűzte jól láthatóan a "PRESS" feliratos cetlit. Junnak elmondta a tervét, és ő támogatta benne. Neki ez volt a fontos, Timi pedig inkább Terumira volt kíváncsi. Na persze ha kérdezték, hogy mit keresnek itt, akkor készségesen elmondta, hogy tudósítani fog a Bossteremből az újságnak. Amióta Miri a szemére vetette, hogy ő nincs ott, nem tudhatja, hogy mi történik, csak ez járt a fejében. Most majd tudni fogja, és hála a Füleselőnek, mindenki más is megtudja majd. Ja, és volt még egy fontos dolog is.
-Izé... bocsánat, hogy mostanában nem voltak sütik. Valakik nagyon gyorsan elkapkodták az infókat mire odaértünk. Ha szépen megkérem Greget, talán legközelebb rak félre nekünk egyet... ^^

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[24. boss] Vo36oi12695/10100[24. boss] 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Cearso on Pént. Nov. 06 2015, 07:46

Nem. Ezek mindent túl komolyan vesznek. Vajon ha annyi idős lennék, mint ők, én is ilyen komoly lennék? A mostani bossra igazából csak néhány dolog miatt jöttem el. (Ha nem számítjuk azt az apró tényt, hogy a szívemnek valahol a mélyén ki akarok jutni.) Egy: Látni akarom, hogy a Sayonara télleg van olyan, mint ahogy mondják.  A másik az, hogy Shu is azt mondta, hogy itt lesznek, és kiváncsi vagyok a reakciókra, bár arra nem számítok, hogy küzdeni is fognak. Illetve az infót is el kéne mondanom, amit kaptam. Gyorsan írok is Junnak ez ügyben. Viszonylag korán meg is érkezek a helyszínre. Az eddigi tapasztalatom szerint úgyis késni fog a többség.
Mikor a pacis lány és Chan elhadarják az infókat, még én is hozzáteszem az én töredékemet:
Ganttal vigyázni kell, mivel minden ütés után +5 sebzést kap. Arról nincs infóm, hogy az ő ütései, vagy az őt ért ütések növelik-e ezt az értéket.

spéci itemek: Gyémánt mellvért; Artemis


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 09 2015, 18:04-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[24. boss] Vo36oi10/5900[24. boss] 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Saya on Hétf. Nov. 09 2015, 17:13

~Hát ez meg? Riporteresdit játszik?~
Nem emlékszel az Anat tanítására? Nem tárgy, személy. Nem ez, hanem ő Razz
~Okít az, aki még mindig úgy szólítja őket, hogy "A Shukaku, A Cearso, Az Xy" Razz ~
Ma én jöttem, nem a Hugi, bár ő is nagyon akar harcolni és alig várja, hogy harcolhassunk is, meg miatta sokszor körbe is nézek, mert kíváncsi, hogy a Mirika meg a Hinari meg a mindenki megint olyan rosszkedvűen jönnek-e ide, mint mindig, főleg, hogy a jelek szerint itt tényleg tudósítás lesz valamilyen szinten, meg hát Terumi, akiről ugyan nem tudok semmit, meg a Sayonara sem igazán érdekel, őróluk akkor hallottam, mikor volt a tavaly Halloween, meg mikor meghalt az Anat, de asszem azóta kiderült, hogy ők nem tehetnek róla. Jaaaa, tudom már, hol hallottam!
~Anat is közéjük tartozott...~
Igen-igen, ezt akkor mondta, mikor közölte, hogy ki lesz majd az utána következő meg ilyesmi... de rég volt Sad
Na, mindegy, a lényeg, hogy itt vagyunk és félrevonulunk, vagyis én speciel félrevonulok és a hajamat simogatom, hogy azért takargassa az arcom, mert a Hugi nagyon mozgékony... Rolling Eyes


Gyémánt Mellvért ON :3
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[24. boss] Vo36oi3807/4100[24. boss] 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Nov. 09 2015, 17:21

Shu és Timi int Sayának és Húginak, de mivel a lányok láthatóan megint félrevonul, inkább nem zavarják, meg egyébként is a jegyzeteléssel van elfoglalva az idomár, Timi pedig a leendő veszekedésre készül fel.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[24. boss] Vo36oi12695/10100[24. boss] 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Silver on Kedd Nov. 10 2015, 15:06

Hogy mikor leszek úgy hasznos, ahogy én szeretnék? Ki tudja? Mindenesetre felhasználni a tudásomat még nem tudtam egyszer sem, és ez valamilyen szinten még jó is, hiszen nem volt rá szükség, hogy életet mentsek a képességeimmel. Valószínűleg ma se leszek az az ember, aki megmenti a csapatot a biztos pusztulástól, bár ezt csak a boss pontjai hallatán vontam le, mint következtetést. A heal kockázatos volt ilyen arányok mellett. Maradt hát az, hogy a sebzésemmel legyek hasznos, és biztos voltam benne, hogy az is leszek. Büszkén álltam Miss Hinari és a többiek mellett, még úgy is, hogy fejünk felett baljós fellegek gyülekeztek Miss Szophie nyomtalan eltűnése okán. That was not the time to worry though.
- A boss fegyverkezelése 35 egység, Give pedig véletlenszerűen tesz két játékosra ilyen Take it out debuffokat a támadásaival egyetemben. És... a boss szereti a fekete teát. Perhaps ha megvendégeljük, átenged minket? - morfondíroztam, mikor elérkezettnek láttam az idejét annak, hogy megosszam a tudásomat erről a harcról, mindenről ami ránk vár ott bent.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[24. boss] Vo36oi10/3800[24. boss] 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Mirika on Kedd Nov. 10 2015, 15:44

Sokkal jobb hangulatban estem be a boss terme elé, mint az elmúlt néhány alkalommal. Ez még nem jelentette azt, hogy jól vagyok, csak a felhők a fejem felett és a stressz nem készített ki úgy, meg hát jól esett az is, hogy minden galiba nélkül végigvittük az előző harcot a sok probléma ellenére is. Még Greg-chan is adott nekem egy infót ingyen, bár azzal még mindig nem tudtam, mit kezdjek, hogy az egyik infója a múltkor nem volt pontos. Az még simán lehetett az összeesküvők műve is, nem tudtam eldönteni. Egyelőre nem is akartam vele foglalkozni.
- Hahó! :3 Én csak annyit szeretnék mondani most, hogy az alapítvány még mindig várja az adományokat. Mindenkinek érdeke, hogy minél több eszközünk és pénzünk legyen, szóval az lenne a legjobb, ha mindenki olyan formában járulna hozzá az ügyünkhöz, amilyenben szeretne, tehát vagy bossinfók vételével, vagy a 100 arannyal, vagy hasznos itemek hozásával, esetleg a virágmező környéki küldetések teljesítésével. Ezekből bármelyik megfelel, semmiképp sem szeretnénk, hogy túl sok terhet rójunk rátok :3 - jelentettem ki mosolyogva, biccentettem Chancery-channak is, meg minden. Szóval úgy alapjában véve nem látszott most rajtam, hogy rossz kedvem lenne, mert nem is volt. Azért a boldogságtól se csattantam ki, de elvoltam.
- Ami a bosst illeti, róla is van egy infóm: ezek a debuffok tízzel megnövelik a sebzésünk a segítők ellen - szóltam a parancsnokságot magára vállaló lánynak. Sose láttam még, úgyhogy kíváncsi voltam, mennyire kompetens. Küldtem feléje egy biztató mosolyt, aztán átsétáltam a "tömegen", és megálltam egy kislány meg a sárkánya előtt, akit most így észrevettem.
- Shuu-chan, te meg menj haza, nem szabadna itt lenned. Ez nem játék - mondtam komolyan, majd az idomár mögött megállva rátettem a kezeim a vállára és finoman elkezdtem kifelé tolni. Ötletem sincs, mit akart itt ezzel az újságírós dologgal, csak azt tudtam a legutóbbi "beszélgetésünk" után, hogy segíteni biztos nem fog, maximum feszültséget kelt a jelenléte. Meg ahogy mondtam neki, ez nem játék volt, itt emberek kockáztatják az életüket.

Spéci tárgyak:
- Gyémánt Mellvért
- Razonek Tüskéje

Közös Batyuba:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 3x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály

[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 18x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 1x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály


A hozzászólást Mirika összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 13 2015, 15:58-kor.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[24. boss] Vo36oi526/600[24. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Asuka on Kedd Nov. 10 2015, 15:54

Éppen csak elcsípem a bálos dolgot, amikor megérkezem.
- MEGLEPETÉÉÉÉÉS! *-* - köszönök nagy vidáman. Úgy döntöttem, hogy nem fog érdekelni, ki bunkó, ki vitázik, ki kiabál, meg az sem, hogy a legutóbb picit béna voltam. De hát a fene gondolta volna, hogy lovaglásból ütöd a bosst, nem pedig erőből. Suspect Adom hát a régi Asut, akit annyira imád mindenki. <3
- Na ne már, hogy bálterem lesz! Én meg nem hoztam magammal ruhát. Sad Hű, szerintetek megvár, ha azt mondom neki, elugrom átöltözni? *-* - pattogok, mint a nikkelbolha. Sok, sok, nagyon sok gyönyörű ruhám van, amiket soha nem tudok semmire se felvenni. Ezért imádtam annyira a színházat, ott végre csini lehettem. *-*
- Mijaza tékitút? Amúgy magas akrobatikám van, és 150 feletti sebzésem, ha valakit érdekel. - hát nem sokat fogok fel megint abból, hogy mi lesz a bosson, de annyira nem is izgat. Lesz, ami lesz, burkom meg van, kettő is, a többi holmimról nem is beszélve.

Spec itemek:
• A kaszás rettegett cipője (+3 akro)
• A Hentes (+10% vérzés)
• Obszidián Burgonett
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[24. boss] Vo36oi4530/4700[24. boss] 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Shukaku on Kedd Nov. 10 2015, 15:57

Shu serényen jegyzetel, és még egy biztató mosolyt is küld Mirika felé az intés mellé. Úgy tűnik rögtön visszavettek, na meg persze Miri amúgy is a legjózanabb volt a frontosok között. Azonban az, hogy elmenjen nem volt opció, és Timidus is a céhvezér útját állta.
-Sajnálom Miri, de nem mehetünk el.
Halkította le a hangját úgy, hogy a többiek lehetőleg ne hallhassák.
-A legutóbb azt mondtad, hogy mi nem vagyunk ott, nem tudhatjuk, hogy mi történik. Igazad volt. Most bemegyünk és megnézzük, és mindent szépen leírunk. Van Fotó Kristályunk és Hangrögzítő Kristályunk is. Ne aggódj, egy szót sem fogunk szólni, és útban sem leszünk. Bemegyünk veletek, Burok van nálunk is, és csak figyelni fogunk. Megígérjük.
És a sárkány is bólintott, hiszen nyilván ő is megígéri. Ha Miri folytatta a győzködésüket, akkor csak Asu mellé soroltak.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[24. boss] Vo36oi12695/10100[24. boss] 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Hinari on Szer. Nov. 11 2015, 19:37


Különösebb gondolatok nélkül érkeztem meg a bossterem elé, próbálva szem előtt tartani a szintfőnök megölését, mint egyetlen célt a mai napra. A következő szintre akartam érni; semmi egyéb nem fért oda emellé, egyszerűen nem szabadott. Igyekeztem nem azon agyalni, hogy a mellettem sétáló céhtársaim vajon mit gondolnak. Igyekeztem nem szóba hozni ezt idefelé jövet, és sokszor mentem előre utat tisztítani, hogy még véletlenül se említse meg senki. Aztán bevártam őket. Semmilyen témákról beszélgetve, eltöltve egymással az időt… ám nem tudtam úgy tenni, mintha nem történt volna semmi. Valószínű mindegyikük látta már a kiírást, volt, akin láttam, ahogyan ők is láthatták rajtam. De erre az órára most másra kellett koncentrálni, és ettől még a jelenlévők sem voltak képesek eltántorítani – még akkor sem, ha erre most nyújtották a legtöbb alkalmat: nem volt elég a Sayonara szervezés, még az előző bossokon nem látott Asuka megjátszott, és a többiekétől látványosan elütő jókedve is feldühített – mégse mutattam. Jött Jun is, akit szintén régen láttunk, s persze hülyeség lett volna azt feltételezni, hogy a sok arc mind a bossnak szól. Chh. Még a fontoskodó kislány az okoskodó sárkányával is jelen volt, éppen újságírósdit játszottak, ám ezúttal Mirikára bíztam a dolgot: ő a jelen hangulatomból fakadóan valószínű eleve jobban tudta kezelni nálam, meghát,  egyáltalán nem volt szükségem most a vádaskodó szavaira – ám arra rögtön figyelmeztettem a kezemben lévő Katanát (természetesen gondolatban, még mielőtt bárki tudni vélné ezt is), hogy ha ez a kislány be akar jönni, annak nagyon nem lesz jó vége. Persze mindez a szervezőn múlott, aki még itt sem volt. De ha bejön… és akárcsak egy kicsikét is hátráltatni merészel, akár szóval, bomlasztva a csapatot, akár tettekkel, akár egy miatta elpazarolt körrel… összeszorítottam ajkaim, és másfelé fordultam. Az elsődleges cél a kijutás. És én nem voltam rest tenni is érte, ha úgy hozza a helyzet.

Szivárvány Köpeny (egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el, boss tulajdonságú lényeken értelemszerűen nem használható)
A Kaszás Rettegett Öltözéke (viselőjét 3-as szintű súlyemeléssel áldja meg)
Sárkányfog Rúna (míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el)


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 12 2015, 14:09-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[24. boss] Vo36oi14712/10100[24. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Nov. 11 2015, 20:36

Valami elveszett, egy nap talán visszatér, de az már nem lesz olyan. Főbb szokásaimmal ellentétben, most céhtársaimmal jöttem a boss terem elé, de Sange és Yasha láttam azért a közelben vannak. Főleg Sange. Alig pár dologra válaszoltam, túlságosan emésztett, még mindig, ami történt. Bármennyire is megrendítő, de mégis van annyi erőnk és összetartásunk, hogy képesek legyünk eleget tenni a hívásnak. Nem is tudom mi lenne a helyes. Meghalni a bosson vagy elmenni pirosakat irtani? Legfőképp a lovag srácot. Áh mindegy is..
Hinari azóta még visszahúzódóbb lett, de a többiek is inkább a világot róják. Kezdik feladni, a küzdelmet? Nem, biztosan nem, hisz most is amiatt jövünk, hogy egyel közelebb kerüljünk a legfelső szinthez. Felnéztem a szintfeljáróra, amiben tekergőzik a kazamata. Túl nagy falat volnál? Néztem kérdőn, meg megállva. Nem, amíg a fejemen van az eszköz addig van esélyem.

Elérve a célkoordinátát, céhtársaim közelében maradtam, Chant és Mirikát üdvözöltem, most alkalommal viszont mindenki mást ignoráltam. Egyetlen pillanatig néztem rá a sokszor hiányzó vörösre, aki most legalább nem hallgatag nyuszi. Végre kimutatja foga fehérjét, mennyire is jól érzi magát véres kézzel egy szadista mellett. Mirika cselekedetét pár dolog miatt tekintettem meg, egy: Cillit Bang. Kettő: csipke bokor vessző. Három, ki nem állhatom. Jól járt el, már amennyire sikeresnek nevezhető a kullancs irtás. Sajnos a kislány túl provokatív és életképtelen ahhoz, hogy túlélje a 99. szintet. Nem szívesen mondok le emberi életről, de kár érte, nem tehetek semmit.


Szivárvány Köpeny (ha felszerelkező frissül)
Plusz a kardom Asuka jelenlétében világít.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[24. boss] Vo36oi4298/4400[24. boss] 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Nov. 12 2015, 17:32

Rég nem jelentem meg így. Köpenybe burkolózva, csuklyával a fejemen, így arcom alig látszódott, és aurám is baljósabbá vált. Ráadásul úgy lépkedtem, hogy úgy tűnjön, szinte lebegek egy-két centivel a föld felett. Nem volt rá immár okom, hogy a fizimiskámat különösebben mutogassam, nem volt itt Szophie, akinek a kedvéért közvetlenebbül viselkedtem. A résztvevők között voltak ismerősök, olyanok is, akik kedveltek, és olyanok is, akik nem. Azonban egyikük sem állt hozzám olyan közel, ami indokolta volna a csuklyám távollétét, így hát viseltem azt, újra. Az ismerősökre így is vetettem egy-egy pillantást. Hinari-chanra, aki maga alatt volt, mert elveszített valakit, aki felett úgy érezte, tulajdonjoga van, és képtelen elfogadni azt, hogy kibújt az ölelése alól. Chan-chanra, aki ugyanolyan bátortalan, mint mindig. Shukaku-chanra, aki jó ég tudja, mit keres itt már megint, de a feléje lőtt pillantások alapján továbbra sem közönségkedvenc. Asuka-chanra, aki már megint a hülyét tetteti. Halvány, baljós vigyor szökött az arcomra a sokszínűség láttán. Semmi esély nem volt rá, hogy ezek a teljesen különböző emberek jól kijöjjenek egymással, de harc közben képesek voltak együttműködni. És itt voltam én, aki biztos pontként támasztotta a falat az árnyékokba húzódva, miközben a karkötőmmel játszottam. A karkötővel, amit megint legfeljebb a saját védelmemre fogok használni: vagy ha az érdekem megkívánja.

Senzankoo Páncélja
Szükség Pajzsa
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[24. boss] Vo36oi7624/7700[24. boss] 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Yoshiaga on Pént. Nov. 13 2015, 19:38

// Aki innentől ír, már az első bosskör előtt nem kap Terumitól választ. //

Kicsit megkésve, de megérkezik a lány. Megáll mielőtt közel lép hozzátok és szeme gyorsan átfut rajtatok, össze-vissza cikázva felszereléseiteken.
- Szép, szép, szép, szép. - mutat egymás után Tachira, Ayanira, Cearsora és Hinarira.
- Négy ember, aki felkészült a harcra és elfogadható felszerelésekben jött. Őket mindenképpen megvédem. A többiekről nem nyilatkozok, de akikre nem mutattam azok fogják felfogni az összes sebzést. Amúgy Terumi vagyok. - dobbant egyet a lábával. Az arcán színtiszta undor jelenik meg mikor tekintete Asuka fegyverére, majd Mirika fegyverére téved.
- Azok meg mik? A legszívesebben hazaküldenélek titeket, undorító.
Ezután meghallgatja a taktikai hozzászólásaitokat.
- Szép számban lesznek látom szemtanúim. Szerintem mehet a móka! - elmosolyodik - Vigyázzatok, nehogy elessetek miközben követni próbáltok, tüncikéim. Ezt a tier ötös perfekt csodatempót kevesen tudják tartani. - mondja miközben csókot nyom mindkét gyűrűjére, majd az ajtóhoz sétál, ujjait ropogtatva, aztán öklét felhasználatlanul hagyva berúgja azt.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[24. boss] Vo36oi10500/10500[24. boss] 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Nov. 13 2015, 19:52

- Csh, nem tanknak jöttem. - Teszi karba a kezét egy szőke europid kinézetű fiú Hinari mellett, majd vállat von. Már az is önmagában idegesíti, hogy az egyetlen nyíltan frontellenes lány, aki a korábbi céhének egyik meghatározó tagja, itt van és be is szándékszik lépni. Mégis mit akar még? Miért nem hagyja a frontot békén, ha nem akar tőle semmit? Miért nem lehet fair küzdelemben játszaniuk? Ők ki akarnak jutni, amazok meg nem. Ők azon fáradnak, hogy a bossokat kivigyék, amazok pedig azon, hogy az itteni életüket tegyék rendbe... egy rossz szót nem mond senkiről, de ne hátráltasson és főleg ne bújjon meg egy boss küzdelmeben hátul, hátráltatva azt vele, és ne jegyzeteljen mint valami 3/3as ügynök valami rossz komcsi filmben, senkit!
- Az istenit... -  fejezte be magyarul....
~ Menjünk be. Csináljunk valamit. ~
Jóval jobban idegesítette a liba és megnyilvánulása, mint azt várta. Pedig hallott egyet s mást Terumiról és az elképzelései nem voltak messze a valóságnál. Ezt pedig szintén Shu idegesítő jelenlétének tudta be. Ha nem akar kijutni az orrát ne dugja ide!
Nem bízik. Vetett egy sötét pillantást az idomár felé.
~ Okoskodó ~
- Csh. -
A vörös megjelenése már csak hab volt a tortán...

felszerelés:
Nem kezdő cuccok. ˇ^ˇ
Sárkánypikkelyes Köpeny (+6 kitartás +10 spec)
Totem Fejfedő (+1 speciális képesség, körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének)
Fekete Lovag Flamberge (+100 erő -18 fegyverkezelés -18 gyorsaság -18 kitartás -18 speciális képesség, felszereléséhez és megemeléséhez legalább 3-as súlyemelés kell) - súlyemeléssel +6 FK
Egyedi Tövis Rúna (+11 erő +3 spec)
2x Egyedi Pusztítás Gyűrű (+22 erő +2 fk)
Pehelykönnyű bakancs (+20 gyorsaság +10 páncél)
Fényes Pikkelypáncél (+6 fegyverkezelés +45 páncél)

Spec: Totem Fejfedő (+1 speciális képesség, körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének)
Fekete Lovag Flamberge (+100 erő -18 fegyverkezelés -18 gyorsaság -18 kitartás -18 speciális képesség, felszereléséhez és megemeléséhez legalább 3-as súlyemelés kell) - súlyemeléssel +6 FK


statok:
Szint:27
Élet:20 ( 20*5= 100 élet)
FK:30
Erő:160 ; 192 ; 208
Kit.:14 (70 CSP)
Gyorsi:25
Spec:40
páncél:55

_________________
[24. boss] 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[24. boss] Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[24. boss] 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[24. boss] Vo36oi5187/5300[24. boss] 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Shukaku on Pént. Nov. 13 2015, 19:55

~Aztaaa! De komoly! Na de nekem is komoly felszerelésem van, hé! Még a Sayos idomáron is ez a kesztyű volt, ami nekem van! Na oké, felírjuk, hogy sértegeti Asut. És... azt is, hogy úgy látszik egyre kevesebb embert érdekel a kijutás. Már érdemes volt eljönni!~
Kicsit közelebb húzódik a harcoshoz, és vet rá egy kedves, biztató pillantást.
~Terumi egyáltalán nem kedves, de legalább magabiztos. És tier ötös cuccai vannak. ˇ^ˇ Csak tudnám, hogy a mi kovácsaink miért nem tudnak így igyekezni, amikor elvileg ők a kijutásért harcolnak, míg a Sayonara csak... hát fogalmam sincs, hogy ők miért.~
Ezek után szépen előreengedte a küzdő feleket, majd ha az utolsó is beért, belibbentek ők is, megálltak az ajtóban, és Shu előkészítette a Fotókristályát. Hangrögzítésre itt volt Timi, az csak akkor kell, ha valami nagyon érdekes történik, olyan, amit kint el sem hinnének.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[24. boss] Vo36oi12695/10100[24. boss] 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by RenAi on Pént. Nov. 13 2015, 20:01

Nem hittem… tényleg nem hittem el hogy egyszer ez is bekövetkezhet. Megkaptam a rendszerüzenetet… csupán meredten bámultam, jó ideig ki sem nyomtam. Tudtam mi állt benne, elolvastam, többször is… a nevet… főként a nevet… reméltem hogy nem ő az, hogy félre olvastam az ijedtségtől de nem. Biztosan… ő volt kiírva. Jin…

… Jin halott… Meghalt… és én nem voltam ott, ő meghalt úgy hogy aznap még csak nem is találkoztunk… eltűnt, nincs többé. Nem láthatom most már soha… Egyszerűen nem fogtam fel, nem hittem el… Csupán könyörögni tudtam hogy mindez ne legyen igaz. Ne legyen valós… Könyörögni… És kihez? Istenhez, Kayabához… Jinhez… bárkihez, vagy épp bármihez… Egyszerűen tagadtam. Ez nem történhetett meg. Hisz Jin, ügyes, okos harcos volt… jól bánt az emberekkel, a szavakkal,a mobokkal, helyén volt az esze és a szíve is… ügyes tank és healer volt. Kizárt hogy őt bármi ilyen baj érhette… Ha szorult helyzetbe került… akkor is… akkor is kiteleportált volna, az a kristály mindig nála van. Kizárt hogy ez megtörténhetett, a rendszer téved!! Nagyon téved!! A rendszer megzavarodott, és biztos valaki más halt meg helyette, csak nagyon hasonlít a nevük és véletlenül nekem küldte el az üzenetet. A rendszer hibázott! Mégis ott lappangott bennem az a tény… hogy megtörtént. Mert megtörtént, tudtam, épp csak nem hittem el. Bármit, bármit meg tettem volna hogy ez ne legyen igaz. Ha kell kicserélem magam Jin helyett, de ő nem hallhatott meg… Ő nem…

… Tagadtam, tudtam hogy tagadtam, de egyszerűen mást nem voltak képes tenni. De ami leginkább megijesztett az az volt hogy egyszerűen… nem éreztem semmit. Minden ment tovább. Pedig úgy hittem hogy ha ez megtörténik akkor én soha többé ki nem kelek az ágyból… nem csinálok semmit, és nem akarok semmi többet az élettől, de… minden folytatódott tovább... És ez olyan fájó volt… hogy a világ nem dermedt meg a tiszttelére egy pillanatra sem… Ennyit ér egy ember? Nem marad utána több csak egy röpke rendszerüzenet?... Ez hazugság, úgy ahogy van téves. Nem halt meg… senki sem halt meg… ő sem… és nem is fog…

… Kaptam meghívót a bossra, csupán átfutottam, nem foglalkoztam a dologgal. Másnap felkeltem úgy mint eddig, bevásároltam úgy mint eddig… éltem úgy… mint eddig. Semmi sem változott, semmi sem tört meg, nem hullott a földre egy könnycsepp sem… Miért?...

Csupán egy belső feszültség, egy olyan űr ami egyre csak tágul, és feszít, ami érzem robbanni készül és ha felrobban eltöröl mindent… ez volt az amit éreztem. Féltem ettől az érzéstől, sírni akartam. Mindenki sír amikor meghall valakije akit szeretett… Akkor én miért nem tudok?... Sírni akarok! Dühöngeni! Ordítani! Vádaskodni! Másokra mutogatni, azt mondani hogy MIATTAD!...
De egyszerűen semmi. Csupán egy zavart én maradtam, én aki úgy érzem hogy minden rendben van, mégis érzem hogy lassan, vészjóslóan repedezik a világ körülöttem. Rettegtem. El akartam bújni. Oda akartam bújni Jinhez, elmondani neki hogy félek, és hogy szeretem… azt hogy maradjon velem, és mennyünk együtt bossra, úgy mint régen… Azt hogy mennyünk haza… azt akartam hogy ott legyen mellettem amikor felébredek… De teltek a napok és egyszer sem jött haza. Az ágy azon része ahol ő aludt… hideg maradt. Lopva kúsztam át az ő részére, hogy ha haza jön, felébresszen, hogy elfoglaltam a helyét, és csússzak, arrébb mert le szeretne feküdni.

… Megjelentem. Meg, nem tudtam mit tegyek ma helyes… Hülye vagyok! Még meggyászolni sem tudom Jint! Nem ezt érdemli! Sírnom kéne, zokognom… mégsem megy… egyszerűen nem… és nem tudom miért…
Mindenkinek pocsék hangulata volt, Tachi még az arcát is eltakarta, egy halk szinte elhaló köszönés után kissé távolabb megálltam a tömegben. Nem tudtam mit tegyek, hogy mi a helyes… nem kellett volna eljönnöm? Vagy legalább őket nem hagyom cserben?... Nem értem mi vezérel most. Minden olyan tompa, zsibbad a fejem… és a testem is, apró szinte alig észrevehető remegés jár át, amit nem tudtam hogy csak én éreztem vagy mások is látják-e… De nem is érdekelt, eljött az a pillanat amikor teljesen labilisnak éreztem magam. Minden olyan volt mint eddig, mégis minden megváltozott… Közölni akartam velük a hírt… de nem tudtam hogyan. Féltem tőlük. Féltem azoktól a szemektől, féltem hogy elítélnek, féltem… mindentől féltem… De mégis úgy éreztem meg kell tennem. Többször szóra nyitottam a szám, hang mégsem jött ki rajta… Nehéz volt ez az egész… de többszöri próbákozás után mégis megrezegtek a hangszálaim, és velük együtt én is…
- Jin… jin… nem fog eljönni. – Közöltem. Az okot nem, egyszerűen nem tudtam volna kimondani, így is… ez is nehéz volt… És ha megkérdeznék hogy miért?... Mit mondanék?... Valamit hazudnék? Hogy otthon van, vagy küldetésen… vagy?... vagy mi?... Belekapaszkodtam saját karomba, körmeimet lágyan belefúrtam abba a virtuális húsba, amit Jinnek kéne ölelnie... Azt hogy ezt látták-e, hogy értették-e... Nem tudom, nem is érdekelt. Nem akartam hogy velem, vagy vele foglalkozzanak. Egyszerűen folytatódjon minden ahogy eddig. Úgy olyan kibaszott tempóban ahogy eddig! Olyan egyszerűen, monotonom, és vakon... AHOGY EDDIG!...
~ Mondd meg nekem istenem? Miért nem szakadt le a föld, és hulltak le a csillagok amikor ő... amikor ő magamra hagyott?... Vagy én hagytam magára őt? Ha utána mennék akkor újra együtt lehetnénk? Vagy mi a probléma velem, mi a probléma a világgal? Miért nem történt semmi, amikor tisztán érzem... érzem... hogy minden szilánkosra tört, mégis egészben pompázik a szemeim világa előtt... Miért kínoz ez engem, úgy hogy közben a fájdalom is csak tompán, lágyan mar belém, szinte fel sem fogva azt?.... ~


Felszerelések bónusszal:
Kristálypajzs: 32 páncél; +1 személy védelem. Minden használóra vagy védettre való sebzés 2-vel kevesebbet sebez, amíg a pajzs szét nem törik.

Gyémánt mellvért:
60 páncél; Ha valaki megsebez akkor plusz 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a tíz százalékát az ellenfél is elszenvedi.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[24. boss] Vo36oi6908/7300[24. boss] 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Chancery on Pént. Nov. 13 2015, 21:29

Először a szemem kerekedett ki kissé, majd végignéztem magamon. Mi lehet vajon az, ami nem tetszik neki? A tier legjobb fegyvere van nálam, egy egyedi páncél, és végül igaz, hogy elsősorban Álom sebzésére építek, de... hát, nekem ez lenne a tervezett specifikációm. Mondjuk tény, hogy karakter-buildekben sosem voltam a legjobb, kicsit el is pirulok, majd ha alkalmam nyílik rá, fel is emelem kissé a kezem.
-Bocsáss meg, ha csalódást okoztam. Kaphatnék tanácsot, hogy legközelebbre még felkészültebb lehessek? -mosolyodom el félszegen. Vajon miért pont azokra mutatott, akikre? Én még T3-on kívül azt hiszem, nem hordhatok nagyobbat, és Cearso például... hmm... nem értem a logikát, tény és való, egész egyszerűen nem értem. És meg akarom érteni...
Szerencsére még ha sebzésfelfogásra is, de legalább picikét jól leszek. Ott van Álom egyszer sebzésnullázása, a heal, a satöbbi... túléljük.

Akire viszont még felfigyeltem, az RenAi különösen sötét ábrázata. Valamit motyogott, amit szinte alig hallottam. Jin nem jön? Sebaj, megleszünk valahogy. Odaléptem hozzá és a vállára tettem a kezem. -Valami baj van?
Majd, akár válaszol, akár nem, így is, úgy is a bossteremben kötünk ki >.>,

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[24. boss] Vo36oi8140/8500[24. boss] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Nov. 13 2015, 21:58

Ismét elérkezett a következő bossharc ideje. A közelmúlt eseményei miatt nem épp a legjobbkor, és ami azt illeti, nem vagyunk felkészülve erre. Legalábbis lelkileg nem. Túl sok a gond, és a villám is oda csapott, ahová legkevésbé sem vártuk. Olyanok vagyunk, mint akiken átment egy busz...
Értetlenül állunk a dolgok előtt, anélkül, hogy bármit is tudnánk a történtek mögötti ok-okozati összefüggésekről, a miértekről, és úgy egyáltalán: mi a búbánat történt egyáltalán? Mármint azon a pár szón kívül, ami azon a bizonyos levélben állt a hirdetőtáblán. Persze megkérdezhettem volna Hinarit, hogy mit tud, de sem az idő, sem a hely nem volt alkalmas rá. Egyébként is elég szótlan volt ő is, ahogy a jelenlévő céhtársaim is. Amíg Hinari időnként előreszaladt megtisztítani az utat, én hébe-hóba lemaradtam egy picit, az esetlegesen respawnoló vagy sumákban lapuló és hátulról nekünkesni készülő szörnyek miatt. Persze ennek az esélye elhanyagolható, hisz valamelyikünk biztos észrevenné az utánunk csöszmörgő jószágokat, de hát... legalább megvan az alibi tevékenység, hogy feltűnésmentesen ráhúzhassak egyszer a laposüvegre, úgy, hogy bárki is észrevenné. Bár az utóbbi időben szinte csak lefekvés előtt gurítottam le némi töményet, de most kifejezetten szükségem volt erre a kis digitális agytompító akármicsodára...
Aztán végülis odaértünk a bossterem elé, és ismét gyülekezik a jónép. Ismerősök is, ismeretlenek is, de azért voltak akikre nem számítottam. Shukaku? Itt? Vajon mi fog ebből kisülni? Ehh... lesznek itt érdekes dolgok, de legalább elterelik az ember gondolatait egy kicsit...

Spec tárgy: Lángoló Nodachi (1/6 esély 6 tűzsebzésre)

_________________
[24. boss] Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1491
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[24. boss] Vo36oi9303/9700[24. boss] 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 14 2015, 15:28

A boss, egy óriási vízköpő egy trónban ül egy bálterem végében, a magasban, amihez egy hosszabb lépcső vezet fel. A lépcső előtt a két oldalán egy-egy vízköpő van. A távolban a feje felett a következő jelenik meg:
Gant, Vízköpők Mestere
Képe:
[24. boss] Tumblr_mc0mqlobe01qmg4b2o1_500


Hinari jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.

Kiosztott sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Játékos cselekvések:

nincs

Boss cselekvések:

nincs

Életpontok/adatok:
Gant, Vízköpők Mestere
--------------------------
- Hinari (42. szint): 225/225 HP, 55 páncél, 220/220 CSP
- Hayashi Yuichi (30. szint): 150/150 HP, 75 páncél, 130/130 CSP
- Mirika (35. szint): 150/150 HP, 100 páncél, 195/195 CSP
- Ozirisz (27. szint): 130/130 HP, 70 páncél, 100/100 CSP
- Silver (29. szint): 250/250 HP, 85 páncél, 145/145 CSP
- Cearso (25. szint): 180/180 HP, 105 páncél, 100/100 CSP
- Saya (25. szint): 230/230 HP, 105 páncél, 100/100 CSP
- RenAi (33. szint): 450/450 HP, 118 páncél, 105/105 CSP
- Terumi (50. szint): 470/470 HP, 170 páncél, 200/200 CSP
- Chancery (32. szint): 180/180 HP, 60 páncél, 200/200 CSP
- Kusumi Ayani (30. szint): 255/255 HP, 90 páncél, 120/120 CSP
- Asuka (31. szint): 250/250 HP, 100 páncél, 185/185 CSP
- Tachibana Makoto (30. szint): 180/180 HP, 240 páncél, 150/150 CSP
- Halász Alex (27. szint): 100/100 HP, 55 páncél, 70/70 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Terumi
--------------------------
Közös tarisznya:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 3x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály

[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 18x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 1x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

Egyéb beadások:
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
2x Pajzs kristály
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)

Chancery:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
5x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
--------------------------

Statok:
Hinari (Sebzés: 90, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari
Hinari
Hinari
Boss
Hayashi Yuichi (Sebzés: 66, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Boss
Mirika (Sebzés: 54 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Mirika
Mirika
Boss
Ozirisz (Sebzés: 50, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Ozirisz
Boss
Silver (Sebzés: 60, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Silver
Boss
Cearso (Közelharci sebzés: 10, Távolsági sebzés: 45, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Cearso
Boss
Saya (Közelharci sebzés: 10, Távolsági sebzés: 45, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Saya
Boss
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
RenAi
Boss
Terumi (Sebzés: 102, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Terumi
Boss
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 81, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 48, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
Asuka (Sebzés: Z:143 / S:156 / P:169, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Boss
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
Halász Alex (Sebzés: Z:176 / S:192 / P:208, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Boss


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 14 2015, 15:30-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Yoshiaga on Szomb. Nov. 14 2015, 15:29

- Na kezdjük akkor a felkészületlen lovaggal. Jó lépcsőzést! - mutat RenAi-ra.

// RenAi jön. //
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[24. boss] Vo36oi10500/10500[24. boss] 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Cearso on Szomb. Nov. 14 2015, 15:30

Nem harci poszt [ ez is jókor jött^^"]

Körbenéztem a három másik kiválasztotton. Volt valami furcsa a megjelenésünkön. Azt tudtam, hogy az Artemis van nálam, és hogy ezt a többség a korábbi tulajdonosok révén tudja a frontról, de hogy a többi legendás kinél van, az egészen eddig a pillanatig egyáltalán nem izgatott. Mondjuk nem feltétlen a legendásokat vette észre a lány, hisz Asunál is ritka fegyver volt, mégis nem tetszett neki a dolog.
Hirtelen dűhöt éreztem. Pedig nekem nem volt okom dűhösnek lenni.
Az Artemis megharagudott és dühös lett erre a fontoskodó és felszereléscentrikus lányra. Bár arról semmilyen fogalmam sincs miért. De azt hiszem ez nem egy jó előjel.

(A spec itemek lemaradtak)

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[24. boss] Vo36oi10/5900[24. boss] 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by RenAi on Szomb. Nov. 14 2015, 19:22

- Semmi... semmi... baj nincs. - Hazudtam, majd egy feltűnően hamis mosoly, természetesen mosolyogni próbáltam, de nem sikerült, éreztem hogy zúg a fejem, és hogy minden erőmmel azon kell hogy legyek hogy koncentrálni tudjak. Rátettem a kezem a lány meleg kézfejére amit a vállamon pihentetett, de nem maradtunk így sokáig.
- Mennem kell. - Jelentettem ki, majd megindultam követve Terumi kérését. Mielőtt beléptünk volna, megpróbáltam bekapcsolni a pont gyűjtő képességem, hisz akár támadáshoz, akár buffoláshoz jól fog jönni. Sóhajtottam egyet.
- Nem szeretnénk bántani, ha van valami amiért átengednél minket megbeszélhetnénk... Vagy ragaszkodsz a harchoz? - Hangom halk volt, szinte csak motyogtam, bár gondoltam érti a szörnyike... De mindenesetre oda léptem elé, akár beszélhetünk akár nem, ha nem hát megtámad... Nem érdekelt, nekünk az a jó. Egyrészt mert megtudtuk hogy tényleg az ő támadása miatt nő a támadása... vagy... ha mi támadjuk. Kardom, pajzsom még csak a kezemben sincs. Miért legyen, ameddig nem kell használjam?... Ha Jin itt lenne... persze a harccal foglalkozna... most nekem is azt kéne. Ő ezért  jó lovag, mert háttérbe tudta szorítani az érzelmeit... Ha megtenném... nem itt lennék... nem tudom hol lennék...

/Pont gyűjtő képességem aktív. A boss elé lépek ha tudok, de kommunikálni igyekszem vele, ha támad nem védekezek./


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 14 2015, 19:23-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[24. boss] Vo36oi6908/7300[24. boss] 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 14 2015, 19:22

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[24. boss] 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [24. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.