Mikor a jég megtörik, avagy Shun vs Ryu

Go down

default Mikor a jég megtörik, avagy Shun vs Ryu

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Nov. 01 2015, 12:52

Némán nézzem az előttem álló lányt, és kifejezéstelen tekintettel mérem végig, természetesen nem perverz, hanem inkább érdeklődő szemmel. Próbáltam felmérni mi lehet a szándéka, de végül is magamban vállat vontam. Az első szinten található párbajozó terepek közelében voltam, mikor leszólított. Mindössze csak párbajra hívott, egy edzőharcra, mely végül is nem okozhat túl nagy gondot. Belegyezően bólintok, majd mellkasomra téve a kezem, mély meghajlásba kezdek.
- Rendben, legyen kisasszony. Jómagam Ryutoshi Kurasai vagyok, a White Rose lovagja. Remélem, mindketten élvezni fogjuk az elkövetkezendő harcot. – majd a közeli egyik aréna felé intettem – Csak kegyed után. Kérem, válasszon egy küzdőteret, és akkor kezdhetjük is, ha úgy látja.
Bár végig szemmel tartottam, ha esetleges grimaszt is vélnék rajta felfedezni, a megszólítások, vagy a régi típusú beszédem miatt, nem foglalkoztam vele. Tudom jól, hogy sok embert zavar a stílusom, de sajnos engem így neveltek, és semmi pénzért nem árulnám el a saját vérem tanítását. Vagyis érthetőbben mondva, anyámék oktatását. Némán követtem a lányt, ha végül elindul, és zokszó nélkül elfogadom bármelyik döntését, majd ha végül egymás előtt voltunk, küldtem is neki a kihívást. Pörögtek vissza a másodpercek, és én védekező állást vettem fel. Pajzsom egy nagy koppanással a földhöz szegeződött, és én mögé rejtőzve, csak fél szemmel néztem a lányt, miközben a buzogányomat magam mellett tartva készen vártam a támadást. A számláló hamarosan már a végsőket húzta, és már egyre kevesebb az idő, mire elindul a meccs. Védekező állásomba meredve, hamarosan körbeleng engem a szokott hideg pára, és vékony jégréteg borít be, hála permanens képességemnek. Érzem, ahogy a jég hatására testem az aktuális pózba merevedik, de tudtam, hogy amint megindul a harc, és mozdulok, a jégréteg is megtörik néhol, hogy kényelmesen tudjak mozogni. Végül a számláló az utolsókat is leütötte…. 3…2…1…

// a permanens képességemnek hála szintx2 P-om van (ezt jégpáncélként-ként van feltüntetve a játék eleje óta, de kitartásom feleződik, míg ezt a bónuszpáncélt le nem ütöd //

Sorrend:
Shun: 65 HP, 10 páncél, 110 CSP (Sebzés: 24, támadáshoz 4 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Ryutoshi: 135 HP, 77 páncél, 24 Jégpáncél, 35 CSP 15 CSP (Sebzés: 26, támadás elvétése 1 ÉS halál dobása, minden más esetben talál, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Mikor a jég megtörik, avagy Shun vs Ryu  Vo36oi665/700Mikor a jég megtörik, avagy Shun vs Ryu  2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mikor a jég megtörik, avagy Shun vs Ryu

Témanyitás by Argo on Szer. Feb. 17 2016, 19:11

Hai~

Shun-nak elég szépen nyoma veszett azóta. Inaktivitás miatt lezárom a küzdőteret.

_________________
Mikor a jég megtörik, avagy Shun vs Ryu  259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.