[Küldetés] Félárnyék

Go down

default [Küldetés] Félárnyék

Témanyitás by Strea on Vas. Okt. 11 2015, 23:27


Félárnyék

Azt, hogy miért épp ide jöttetek, ti tudjátok – ám az biztos, hogy jó döntés volt: a fák magasak és zöldek, a partot lágy muzsikával mossa a beltenger, mi e pár sziget között jött létre még Aincrad megépítésének idején. Csönd van és békesség, mentes minden koboldtól és bámészkodó játékostól; a nap még így ősz tájékán is melegen süt, s az egész nap a rendelkezésetekre áll. Minden adott tehát egy kis errearra, rajtatok múlik, mivel és meddig ütitek el az időt.
A partnak ezen a szakaszán nincsenek árusok se, az öreg halász pedig sokatmondó mosollyal méreget titeket, ahogyan kitesz (persze egy kis aranyért cserébe) a csónakjából, és elindul visszafelé a túlpartra. Csak miután már messzire elevezett, kezd el motyogni magába, a mögöttetek elterülő dzsungel felé pillantgatva bizalmatlanul. Persze vezet is befelé egy ösvény. Mindig, van egy ösvény, ami befelé vezet. A kérdés csupán az, meddig kell titeket győzködnie némán, hogy elinduljatok rajta…


Kaptok pár szabad kört, mese akkor fog legközelebb érkezni, ha elindultatok befelé (akár az ösvényen, akár nem). Határidőt egyelőre nem szabok meg, mivel régóta kért küldi és amúgy sincsen fogalmam róla, hogy el kellett-e indítanom most vagy ráért volna még... xD *user belejött és mindent csak ne kelljen tanulni Rolling Eyes * Bármi kérdés van, hogy xy-t lehet-e stb, szóljatok-írjatok owo \o/ Jó szórakozást :3

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Félárnyék Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Félárnyék Vo36oi0/0[Küldetés] Félárnyék 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Félárnyék

Témanyitás by Mayumi on Kedd Okt. 27 2015, 14:01

Félálomban ugyan de még figyelte a férfi szavait, a szemei majd le ragadtak ezért inkább pihentette őket miközben egy sokat sejtető hümmögést követően végül kinyögött valamit.
- Tengerpart? Jól hangzik. - picit fentebb húzza magán a takarót, egészen a szájáig, éppen, hogy kilátszik még az orra hegye - Mit szólnál a jövőhéthez? Esetleg holnap...? - azonban a választ már nem hallhatta hiszen a békés sötétség, és a kimerültség elcsábították, és halk szuszogással meg is kezdte álomvilágba a kis kalandozásait. Egy békés álom a pénzről, a kutatásokról, hírnévről és megbecsülésről. Minden amire egy fiatal lányka vágyhatott.
Másnap ahogyan ígérte korán felkelt, és összerámolt, egy papírcetlit hagyott az alvó férfi oldalán az éjjeliszekrényen, hogy ha esetleg felébredne és netalántán elfelejtette volna akkor így egészen biztosan értesüljön arról, hogy a lánynak elfoglaltsága akadt. Azt, hogy konkrétan miféle azt nem árulja el, elvégre ez a bizonyos elfoglaltság csupán anyaggyűjtés, és hirdetőtáblák ellenőrzése volt. Nem lehet elég korán elindulni. A csinos kis jegyzetfüzet lapjain szorgosan munkálkodik a penna, jegyzetek, emlékeztetők, lehetséges jutalmak egymás alá felsorolva, szépen táblázatba szedve, ami persze nem csupán egy hóbort, ez mind kutatási célzattal történik. Minden egyfajta rendszer szerint történik ezért a küldetések jutalmazását is valamilyen rendszer alapján szabják meg, ismétlődhet, és ha elég szemfüles valaki talán még azt is meg tudja mondani, hogy melyikre nem érdemes jelentkezni, mert egy átverés, és akár veszélyes is lehet. Persze mindez csupán elmélet, nincs rá bizonyíték, viszont csak idő kérdése, hogy legyen! A sok buta játékos inkább csak agyatlanul rábök egy szimpatikusan megírt hirdetésre ami sok jutalmat ígér, nem is sejtve, hogy akár a saját vesztükbe rohannak ezzel. Buta népség... buta buta népség..
Mayumi
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
[Küldetés] Félárnyék Vo36oi848/900[Küldetés] Félárnyék 2yjvlht  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Félárnyék

Témanyitás by Silver on Vas. Nov. 08 2015, 18:42

A holnap jól hangzott. Talán türelmetlennek hathat, de nem bírtam várni, minél rövidebb idő alatt szerettem volna minél több időt eltölteni vele, hogy minél hamarabb megismerhessem és minél többet megtudjak róla. Az éhségem határtalannak tűnt, minden érdekelt Mayumival kapcsolatban. Ezért is volt olyannyira meglepő és lelombozó, amikor reggel a hűlt helyét találtam. Legalább egy cetlit hagyott, ami újra felkorbácsolta az önbizalmamat. Jó jelnek vettem, hogy megmagyarázta, hová tűnt. Na nem mintha bármi kétségem is lett volna afelől, hogy tényleg találkozni szeretne még velem, és legalább annyira, mint én vele. Csak jó lett volna mellette ébredni, élvezni, ahogy a karjaim között ébredezik, figyelni őt, ahogy a reggeli rutinját végigjárja. Fenséges látvány lehetett még bedhairrel is *.*
Úgy voltam vele, hogy délben küldök neki egy üzenetet, és addig tettem-vettem. Elsősorban kerestem egy tengerparti szakaszt, ahol biztosan kettesben lehetünk, és nyugalomban piknikezhetünk, fürödhetünk, és élvezhetjük egymás társaságát. A thought process egyszerű volt, ha tenger, akkor 4. szint, ha 4. szint, akkor Lobria, ha Lobria, akkor... akkor nem tudom. A nem tudom részre az volt a válasz, hogy felkerekedtem, és a rendelkezésemre álló néhány órában kérdezősködtem, és így találtam rá arra a szigetcsoportra, ahová végül nem sokkal déli tizenkét óra után elhívtam a lányt. Én addig is Lobria főterénél vártam rá, egy olyan kávézóban múlatva az időt, ahonnan könnyen ráláttam a teleportkapura, és ha szőke hajzuhatagát végül megláttam előbukkanni, akkor nyomban jeleztem a fizetési szándékom, és amint lehetett, már siettem is Mayumi felé. Na persze nem csak úgy, a kezemben egy szál vörös rózsát szorongattam, mert azt sem felejtettem el szerezni Miss Yurihime segítségével.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Küldetés] Félárnyék Vo36oi10/3800[Küldetés] Félárnyék 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Félárnyék

Témanyitás by Mayumi on Pént. Dec. 25 2015, 00:51

A lány szépen nyugodtan végezte a dolgát, a táblák sokaságát hamar végigböngészte és hamarosan már a boltok kirakatainak olcsó portékáján is meg-megakadt a szeme. Vajon ez a ruha jól állna nekem? És tetszenék benne? Ah nem, nem.. ez csak a kéjenceknek való, egy tisztességes nő nem hord ilyen otromba öltözéket.. Na és azok a színek? Nevetséges. De az a spagettipántos felső...Küzdött a gondolataival, és bármennyire is próbálta végül mégis elidőzött olyan üzleteknél amelyekre normál esetben rá sem nézne. Mindig is büszke volt rá, hogy képes úgy csinos és nőies maradni, hogy nem követi az aktuális divatot, hanem csakis a saját tetszése szerint hordja a ruhákat. Csak semmi kirívó, egyszerű színek, szolid de mégis nőies fazon, és a csipke csakis a fehérneműre való! Ezen elveket maga elé sorakoztatva, végül már éppen egy akciós fürdőruhákat reklámozó tábla mellett oldalazott el, amikor egy üzenet visszarántotta a földre, és ismét képes volt tisztán látni.
- Ah Silver-san megmentettél. - sóhajtott fel, és le is nyitotta a menüt, és elolvasta a kapott üzenetet. Szíve hatalmasat dobbant az izgatottságtól, és már azon nyomban írta is a választ. "Ott leszek!" és már ment is a fiúnak.
Vajon ennyi elegendő lesz? Nem túl tömör? Vajon mennyire tűnök tőle titokzatosnak? Miért foglalkozom ma ennyit azzal, hogy milyennek tűnhetek mások szemében? Összeráncolta a homlokát, kezdte nevetségesen érezni magát. Egy gyors hajigazítás, a teleportkapu előtt. Sosem lehet tudni, talán a fiú volt olyan elvetemült, hogy letáborozott a városközpontban, egy szépséges virágcsokorral, némi bonbonnal felfegyverkezve, hogy elkápráztasson. Félmosoly az arcán, majd egy kis pír, és máris következtek a szégyellős legyintgetések. Még ő maga sem hitte el, hogy egyáltalán ez lehetséges volna.


//Elnézést a sok várakozásért! m(x_x)m. Megadom Silvernek a lehetőséget, hogy leszólítsa Mayumit Razz //
Mayumi
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2014. Oct. 30.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
[Küldetés] Félárnyék Vo36oi848/900[Küldetés] Félárnyék 2yjvlht  (848/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Félárnyék

Témanyitás by Strea on Szer. Jan. 20 2016, 12:58


Azt hiszem ez így nem fog menni Surprised
Innentől határidős a küldetés, Silvernek vasárnap estig (01.24.) van ideje írni, utána pedig minden hsz-re 1 hét. Ne akarjátok, hogy más módszerrel pörgessem fel a dolgot Rolling Eyes

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Félárnyék Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Félárnyék Vo36oi0/0[Küldetés] Félárnyék 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Félárnyék

Témanyitás by Silver on Vas. Jan. 24 2016, 17:49

Pedig a havi egy poszt cool Wink


A pozitív válasz óta egészen biztosan voltam benne, hogy viszontlátom a lányt, és gyorsan. Megbíztam benne, hiszen hogy is tudna egy olyan nemes lelkű, aranyszívű hölgyemény bármilyen útón-módon becsapni, vagy csalódást okozni? Impossible, képtelenség volt. Még azt sem hittem róla, hogy esetleg késni fog, pedig randiról illik a nőnek egy kicsit késni. Róla viszont nem bírtam elképzelni, hogy ha valamiben megállapodunk, attól akár egy kicsit is eltérjen. Csak egy kicsit nyugtalan voltam, de ez csak egészséges drukk volt, ami mindig is jellemző volt rám. A várakozás keltette bennem, na meg a feszültség, hogy jól érezzük magunkat, és ne kövessek el semmilyen ostobaságot. Veszélyes volt a terep, elég volt csak arra gondolnom, mekkora hatással volt rám egy szál hálóruhában, és most meg tengerpartra megyünk. Egyszerűen letaglózott, a külseje, a személyisége... mindene.
A tea mondjuk valamelyest megnyugtatott, de ez abban a pillanatban, ahogy a teleportkapu fénye megcsillant a szemem sarkában, és a szőke kobak feltűnt, nyomban megdobbant a szívem, és sietve rendeztem a tartozásom. Széles mosollyal törtem előre, de végül hátulról közelítettem, és egy szimpla, de szemtelen trükkel kocogtattam meg a bal vállát, hogy aztán kitérjek jobbra, és mögötte maradjak, így amikor visszafordult, akkor találta szemben magát velem, na és a kezemben lévő rózsával.
- Hercegnőm, szívem repes az örömtől, hogy újra láthatom kegyedet - nyújtottam át a virágot, és fogadtam nyomban, bármit is adott érte. Persze a csókban bíztam a leginkább, nem pedig a csekély jelentőségű pusziban.
- Bízom benne, hogy a mai program elnyeri a tetszésed. Remélem, fürdőruhát hoztál Wink - kacsintottam rá, majd a kezemet nyújtottam neki - Ne vesztegessük az időnket, induljunk máris - javasoltam kis szünet után, majd elvezettem a kikötőbe, ahol az öreg halász bizonyára már várt minket, ha már megbeszéltem vele, hogy jövünk.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Küldetés] Félárnyék Vo36oi10/3800[Küldetés] Félárnyék 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Félárnyék

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Márc. 26 2016, 13:13

Mayumi reagkorbács
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Félárnyék Vo36oi0/0[Küldetés] Félárnyék 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Félárnyék

Témanyitás by Strea on Hétf. Ápr. 04 2016, 12:59


Ezt így nem.
A küldetést inaktivitás miatt lezárom; amennyiben van igény a folytatásra és aktívak is lesztek, pm-ben elérhető vagyok.
Mindketten kaptok 10 expet és 20 aranyat, amit majd Klein ír be.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Félárnyék Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Félárnyék Vo36oi0/0[Küldetés] Félárnyék 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Félárnyék

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.