Dakobolen Falu

Go down

default Dakobolen Falu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 10 2015, 14:09

Ezen kis falu a kobold kultúra megőrzésének érdekében épült. Kisebb házak találhatóak itt, amikben békés koboldok művészek, zenészek és filozófusok laknak ingyen és bérmentve. A néhány ház körülveszi a középen található kulturális központot, az Illfang Fogadót, amiben mindig található egy-egy bárd aki éppen valamit dalol.

Illfang fogadó:

Az alsó szinten található maga a fogadó néhány szobával hátul, ahol a kalandozók megpihenhetnek. A fölötte lévő szint bár még nagy részében üres, (építés alatt áll) de már most is használják vitaszintként, ahol a különböző kobold történészek és filozófusok ülnek össze és vitatják meg a világ dolgait.

Népszerű kobold dalok:

Bud a kobold hős
Lépj előre, vezesd a frontot, Bud a hős, Bud a hős
Bátorságod mutatja, hogy a kobold erős, a kobold erős
Gyilkosok ellen visz téged a szent kobold ős, a szent kobold ős
Lépj előre, vezesd a frontot, Bud a hős, Bud a hős

Illfang birodalma
Illfang birodalma, első kobold király birodalma
Megzengi dicső múltad minden kobold irodalma
Szorgos és kevés koboldnak végtelen szorgalma
Az emberek mészárlása téged, nagy dicső, előcsalna

És jő hát, s vezeti a koboldot
Illfang a király, a legerősebb király
És jő hát, s kiküldi a frontot
Kitör a király, a legerősebb király

Illfang birodalma, első kobold király birodalma
Megzengi dicső múltad minden kobold irodalma
Szorgos és kevés koboldnak végtelen szorgalma
A kazamata szűkössége téged, nagy dicső, előcsalna

És marad hát, és védi a koboldot
Illfang a király, a legerősebb király
És lelkünkben a reményt újra meggyújtod
Bennünk tovább élsz te király, a legerősebb király
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dakobolen Falu

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 13 2018, 18:00


We know da wae!
Joey & Nia


Kevés helyen érezte magát a Kayabák Niája oly kellemetlenül, mint az elmúlt percekben Dakobolen faluban. Na de ne is szaladjunk oly messze a start mezőtől, hiszen bár videojáték, nem kapunk time skip-et.
A szőke amazon ugyan felkelt aznap reggel, de nem tudta eldönteni, hogy minek, hiszen igen hosszú ideje nem történt semmi érdekeket feszítő Aincrad széles világán. Hogy Kayaba nem tervezett semmit az üresjáratok ellen, vagy egyszerűen csak kikopott az admingárda, nem tudhatta. Hosszas vergődés után jutott arra a gondolatra, hogy elindul valamerre, ahol sosem járt, hátha talál valami izgalmasat az ismeretlenben. Így esett a választás a 7. szintre, amiről a maga részéről semmit nem hallott, pedig ő azért tisztában szokott lenni komolyabb sztorikkal. Ez pedig azt jelentette, hogy vagy ismeretlen terep, melyet ő fog első kézből felfedezni, vagy semmi érdemleges nem esett meg azon a helyen, így tehát rendbe kell ezt hoznia. Hiszen ahol Nia van, ott sztori van.
Annyit azért tudott, hogy meleg van odafent, így aztán magához képest is lenge ruházatban indult útnak. Talán ez lehetett a hibája, hiszen ahogy átlépett a teleporton, nem kellett húsz perc, hogy a koboldok bámulni kezdjék. Ebből indult a kalamajka. A doktornő ugyanis láblógatásra, vagy legyakható ellenfelekre számított, azonban, ahogy kivett egy szobát a helyi fogadóban, egy pici zöld kéz bökdöste meg a combját, s első kézből tette fel a kérdést.
– Ismered az utat? – Csodálkozó arccal pillantott a két és fél fogú öreg goblinra, s eleinte nem tudta miből származik nagyobb baja. Mert ha igent mond, de nem tudja megerősíteni, akkor megkéselik, aztán megeszik a pici zöld gyerekek két kenyér közé csomagolva. Ha viszont nemet, talán még rosszabb történik. Aztán eszébe ötlött, ahogy kiút után lesve megpillantotta a fogadó falára felvésett Illfang képet, hogy mi az egyetlen dolog, amit hallott erről a helyről. Itt a koboldok Illfangot imádják kvázi istenként. Elcsapta tehát az agyát a hatalmas ötlet.
– Hogy ismerem-e Illfang útját? Picur, én behatóbban ismerem Illfangot, mint itt bárki! Ha ő a király, hát én vagyok a királynő. – Fennhangon közölt kijelentése nagyobb bajt szült, mint bármi más, amit mondhatott volna. Azonban furcsa módon, nem olyan formában, mint gondolta. Az orbitális hazugsága, melyet ő úgy próbált előadni, mint aki lenyomta a nagy kobold királyt, egészen más programot indított el a sok kis zöldbőrű fejében.
Így eshetett meg, hogy rövid idő után, egy sereg kobold loholt Nia nyomában a „Királynő!/Királynőm!” felkiáltásokkal. Kevés helyen érezte magát oly kellemetlenül, mint az elmúlt percekben Dakobolen faluban. S miközben menekült, a tekintete bármilyen emberi lényt keresett, aki kimenthetné ebből a szituációból.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Dakobolen Falu Vo36oi505/600Dakobolen Falu 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dakobolen Falu

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Május 14 2018, 21:33

//Nia

Milyen furcsa, hogy ez a hely tele van goblinokkal, s mégsem az van, hogy azt kiabálják, hogy „Ott van az a köcsög! Kapjuk el!”, s megkergetnek, amíg el nem vesztenek vagy ki nem fulladnak… Ehelyett úgy néztek rám a legtöbben, mint egy ETE-re, valószínűleg a hajszínem miatt. Haru miatt vagyok csak itt, mert tanulmányozni akarja őket a könyvéhez, amit az újságja alapján akar megírni. Amíg ő a tudósokat és filozófusat kérdezgette a koboldok dolgairól, s leste az ezermesterek alkotásait alkotás közben, én az Illfang fogadóban iszogattam. Remélem ez nem valami méreg, amit a koboldok mindenféle szemétből tákoltak össze. Haru meg nem nagyon óhajt visszajönni. Remek… Mondjuk inkább koboldfalu legyen, ne pedig kígyóember falu… Brr! Jó hogy Kayaba nem csinált belőlük rendes bosst, bőven elég van a rendes kígyókból is! A pet kígyóktól is heroltom van, egyszer szívbajt kaptam egytől, s még az idomár volt megsértődve… Pedig nem is rá mondtam, hogy ronda, lábatlan egérírtó! Egyszer csak azt hallom, hogy valami kiabálás van ott kint, szóval kimegyek megnézni mi van. Akkor láttam, hogy egy csapat kobold követett egy szinte bikiniben lévő lányt, királynőnek hívva. Én férfiasan csak néztem a jelentet, mint akivel most közölték, hogy urológushoz kell mennie.
- Mi. A. F**z? - komolyan nem vágtam le, mi folyik itt. Mondom, hogy a sörben volt valami! Biztos hallucinogén gombát is tettek bele! A végén lemegyek Marioba, s gombákon meg teknősökön fogok ugrálni, hogy egy nem létező hercegnőt megmentsek! Mondjuk azt a játékot szerettem, csak az utolsó pályán purcantam ki mindig. Tényleg, kiadtak új játékot belőle azóta?


A hozzászólást Joey Chrome összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 28 2018, 20:46-kor.

_________________
Dakobolen Falu Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Dakobolen Falu Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Dakobolen Falu Vo36oi1942/2100Dakobolen Falu 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dakobolen Falu

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Hétf. Május 21 2018, 11:57

Arra gondolt, hogy egyszerűbb dolga lenne, ha azonnal teleportálna, csakhogy annak megvolt a veszélye, hogy magával rántja a koboldokat. Márpedig más sem hiányzott neki, minthogy egy rakás kis zöld genyó kövesse élete végéig.
– Szakadjatok le rólam! Menjetek békével! – Egy próbát megért, ám csak rontott a helyzeten. A kis zöldek ugyanis elkezdtek tapsolni. Sehogy nem akart a mai napja a helyére kattanni, úgyhogy tovább leskelődött valami megmentő után. Aztán megakadt a szeme valakin, aki picit tájidegennek tűnt. Egyrészről, mert emberi alaknak tűnt, másfelől teljes felszerelésben virított. Neki azonban talán kiutat jelenthet. Megközelítette és belekarolt. – Végre megvagy! Már kerestelek! – Olyan magabiztossággal adta elő, hogy ismeri az idegent, mintha örök barátok lettek volna. – Rendben apróságok, mehettek! A lovag a királynő őrzője, innen már megvéd. Menjetek békével és terjesszétek Illfang igéjét. A királynő adja parancsba hű alattvalóinak. – Ritkán hordott össze ennyi baromságot, és kegyetlen elszántsággal remélte, hogy bejön majd. Márpedig úgy tűnt, mert bár újra elindult a tapsvihar, a zöld genyók kezdtek eloszlani. Amikor úgy érezte, mindegyik hallótávon kívülre jutott, odahajolt a fiú füléhez, és súgni kezdett. – Köszi. Nem tudtam őket lerázni sehogy. Viszont nem lenne baj, ha hozzád csapódnék? Nem akarok még egy ilyen balhéba futni. – A kéréséhez hozzádobta a megnyerő mosolyt és a másik karjának feszülést, hogy könnyebbé tegye a döntést. Kivételesen tényleg damsel in distress állapotban volt, így nem játszotta túl a dolgokat. Még azt is meg lehetett kockáztatni, hogy őszinte szavak szóltak belőle. – Ez történik, ha az ember nagyobbat hazudik, mint azt gondolja. Hülyeségekbe fut bele. Merre indultál, én amúgy is kalandot keresek ezen a szinten, szóval nekem mindegy merre megyünk, csak el a „híveimtől”.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Dakobolen Falu Vo36oi505/600Dakobolen Falu 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dakobolen Falu

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Jún. 03 2018, 11:44

A lány megpróbálta elzavarni őket, de csak tapsot kapott érte. Most eszembe jutott a dédipapa által megmutatott ősrégi film, a Brian élete vagy mi volt a neve… abban is a főszereplőt követték a marhák, mint a birkák. Na, ezt is jól megmondtam… Hirtelen megfogott, s úgy csinált, mintha elvesztem volna, s megtalált
- Hö? - néztem elég hülyén, csoda, hogy ezt nem vették észre a távozó koboldok.
- Öhm, szívesen… O.o Úgyis unatkozok itt, szóval miért ne? - jobb a társaság, azt mondják… Nem úgy ti perverzek! Hirtelen korogni kezdett a gyomrom.
- uuuuhm… Nem megyünk el enni akkor? Éhes vagyok… ^^' Pont van nálam egy kis kaja, a véroson kívül kimehetünk. - én se ennék koboldok között szívesen, Haru meg majd megkeres, ha akar tőlem valamit. Szóval kikísértem a váráson kívülre, ha persze akarta, s miután találtam egy megfelelő helyet, kiterítettem egy piknikes terítőt.
- Amúgy ezzel a hazudós dologgal egyszer én is szívtam. Majdnem börtönbe kerültem miatta. - mert azt hazudtam egy lánynak, hogy menőnek nézzek ki, hogy elloptam a múzeumból valami ereklyét… erre mit csinált? Kapásból rám hívta a rendőr apját, meg annak haverjait, azt remélve, hogy majd mindenki őt fogja megdicsérni, hogy rátalált egy tolvajra… Csak váratlan fordulatként kiderült a tárgyalásomon, hogy a csaj lopott! Ugyanis rájött közben, de annyira vágyott a dicsőségre, hogy ellopott egy cuccot az említett helyről, s a táskámba dugta el az iskolában. Csak nem figyelt oda a biztonsági kamerára... Így jutalom helyett szégyent kapott csak, az apja meg ezek után a lányának nem igazán hitt.

_________________
Dakobolen Falu Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Dakobolen Falu Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Dakobolen Falu Vo36oi1942/2100Dakobolen Falu 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dakobolen Falu

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Aug. 05 2018, 16:15

Örült, hogy a srác elfogadta mint társat, de persze amilyen nagy csattanással bedobta magát nem is várt mást.
– Ultra király. Akkor vezess, ó nagy lovag. Amúgy Nia vagyok. És te? – Ha már úgyis összefutottak, akár be is mutatkozhatott. Újabban arról is leszokott, hogy álnevet mondjon be, de mivel az őt érintő körözések a nulla felé konvergáltak, nem is nagyon volt rá szüksége. A vörös indikátora miatt is egyre kevesebben szóltak be neki, úgyhogy megengedte a fényűzést. – Az éhség mögé be tudok állni én is, úgyhogy benne vagyok az evészetben. Csak távol legyünk innen. – Valóban ez volt a cél, bár azért arra nem számított, hogy egyből piknikre viszik, úgyhogy elővette a megnyerő mosolyát, meg a közelre bújást, olyan animés stílusban, és robogott a srác után amíg az ki nem terítette a lepedőt.
– Én még sosem tudtam akkorát hazudni, hogy komoly bajom legyen a végén, de persze ha hazudok konzekvens vagyok, úgyhogy lehet, nagyobb bajom származott volna, ha olyan eseteknél a saját nevemmel pózolok. De az meg olyan nagyon James Bond lenne, hogy lemondtam róla. Kis zöldeket viszont nem zavarta, hogy nem tudják ki vagyok. Én Illfang barátnője. Nincsenek jól programozva, ha azt hiszik túl tudnám élni, ha az első boss a magáévá tenne. Mintha egy elefánt feküdne össze egy kisegérrel. – Bár a hasonlat érzékletes volt, azért talán kicsit túllőtt a célon, úgyhogy gyorsan hozzátette. – Ezzel sültem be. Azt hitték Illfang neje vagyok. Azért hívtak királynőnek. – Kicsit elcsendesedett, majd hozzátette. – Mit eszünk? És köszi, hogy meghívtál, meg nem hagytál ott. Kivételesen sokat segít, hogy nem rajonganak körbe. Pedig máskor szoktam szeretni.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Dakobolen Falu Vo36oi505/600Dakobolen Falu 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Dakobolen Falu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.