Az Árnyharcos hagyatéka

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Vas. Okt. 04 2015, 01:18

Korán indultál el, hogy megtaláld ami után kutatsz. A nap már felkelt mialatt te az erdőt járod, de még nem volt ideje átmelegíteni az őszi hajnalokra oly jellemző hideg, párás levegőt. A játékosok többsége most még élvezi a meleg takarók, és a védett övezetek megnyugtató biztonságát, míg a gyenge mobok lehetőleg minél messzebbről próbálnak meg elkerülni. Csupán a mély csendbe burkolózó erdő követi a lépteidet, ahogy egyre mélyebbre hatolsz, letérve a járt ösvényekről, hogy eljuss oda, ahol talán még csak nagyon kevesen járhattak. Könnyen elérkezhetsz a korábban már gondosan feljegyzett koordinátákra, ahol látszólag semmi különös nem rejtőzik. Kívülről minden érintetlennek látszik, mintha évek óta teljesen elhagyatott lenne az erdőnek ez a szeglete. Te azonban tudod az igazságot, és ha élénken élnek még benned a fénylő kézlenyomatok, akkor a hűvös fémkarikát is megtalálhatod a sűrű bokrok tövében, és a hozzá kapcsolt nehéz deszkákat, melyek észrevétlenül bújnak meg a vékony földréteg alatt, és amelyek talán az áhított válaszokat rejthetik maguk mögött.

Határidőt, és semmi egyebet nem szabok meg. Írj ahogy jól esik. Smile
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Szomb. Okt. 10 2015, 13:57


Előzmény - a 0.
Válaszok nélkül
Előző este...


Hirtelen riadtam fel. Mellettem Al még bőven aludt; elnéztem őt egy darabig, torkomból azonban képtelen voltam száműzni a keserűséget. A félig nyitott ablakon át lágy szellő érkezett, még a nap se kelt fel teljesen. Hajnalodott.
Tegnap kora este aludtunk el, sírtam álomba magam a fiúhoz bújva. Nem csoda tehát, hogy máris ébren voltam. Sóhajtottam, szomorú mosollyal pillantva a szuszogó fiúra. Teste még most is megnyugtató meleget árasztott, de nem tudtam mellette maradni. Most nem. Felültem, légzésem rögtön szaporodott, ahogy csak a tegnapi napra gondoltam. Szophie. Kikászálódtam az ágyból, ügyelve rá, hogy Alex ne ébredjen fel, céltalanul sétálva ki a konyhába. Olyan… fölöslegesnek éreztem mindent. Részem egy darabját szakították ki, hiányának sebéből ködös bizonytalanság terjedt szét, megfojtva, megtiltva még a lélegzést is. Magam elé nézve támaszkodtam a pultnak, miközben a víz forrt. Miért? Szemeim újra könnyesek lettek, dühösen töröltem le őket, nem sírhatok. Nincs értelme. Semminek sincs értelme. Gyomrom kavargott, ökölbe szorított kezekkel bámultam kifelé a hegyekre. S a következő pillanatban ott sem voltam. Hangtalanul öltöztem át, kapcsoltam ki a vízforraló középkori mását, és léptem ki a folyosóra, szótlanul hagyva magam mögött a palotát. Ha Al fölébredt, csupán egy bögre vizet talált a pulton. Még a filtert se tettem bele. Pedig minden reggelt teával kezdek.

Válaszokat akartam. Tachibanától nem kaptam meg őket, hát folytattam a kutatást. Szerencsére minden információ a birtokomban volt, ami a kezdetekhez kellett, így egyenesen az erdő felé sétáltam, út közben írva be a pontos koordinátákat a minimapra, hogy azok vezessenek. Nem éreztem magam meggondolatlannak; határozottan, és az első szint ellenére is teljes felszerelésben lépkedtem az avarban a rejtekhelyig. Kazuma meghalt. Egy ideje, így bíztam benne, hogy teljesen – ha pedig mégsem, akkor sem volt probléma: időm volt. Meg tudtam várni. Hisz a lovagon és rajtam kívül csak ő ismerhette Szo másik oldalát…
Mióta megvolt a vértem, könnyedén emeltem fel a nehezebb tárgyakat is. A vaskarika sem okozott túl nagy nehézségeket, s pár másodperc múlva nyikorogva tárult fel a bejárat, visszatartott lélegzettel kémleltem lefelé, próbálva nem prüszkölni a felvert föld porától. Visszaültem a térdemre, s elszámoltam háromig. Látás, Észlelés, Lopakodás – minden élesítve. Ideje volt hát megnézni, mit rejt a lépcső; miket titkolt az árnyharcos, ki soha nem ismert szavakra vette rá a legjobb barátnőm…
Felálltam, és lementem a barlangba. Behúzva ugyan a deszkákat magam után, ám nem csukva be őket teljesen: nem akartam hívatlan vendégeket kívülről, ám a menekülés útját sem terveztem teljesen elzárni magamtól.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Szomb. Okt. 10 2015, 15:19

A csapóajtó nem könnyű, de azért annyira nem is nehéz, hogy igazán használnod kelljen hozzá a súlyemelésed. A járat elég szűkös, és poros, a lépcsők pedig kopottak, noha nem használhatták őket olyan sűrűn. Bizonyára csak a hangulat miatt építették ilyenre a készítők. A leglátványosabb viszont az lehet, hogy nem látsz szinte semmit. Teljes sötétség van odalent és csak annyira látsz le, amennyire a fák ágai között átszűrődő napfény engedi. A kíváncsiságod erős, de nem erősebb, mint az óvatosságod, így a látás mellé a lopakodást és az észlelést is aktiválod, és az utóbbi bizony azonnal jelez is neked. Van lent valaki, és meg sem próbál rejtőzködni. Vajon ez csapda, vagy más is tud a hely létezéséről? Látásoddal is csak a lenti helyiség egy kis darabját láthatod csak, de az kívülről nem mond sokat. Csak a keményre döngölt földet látod az utolsó lépcsőfok után. Azonban ha el is bizonytalanítottak kicsit az új észleléseid, nem ácsoroghatsz örökké odakint. Lefelé indulva pedig lassan eléd tárul. A nem túl nagy helyiség képe. Először csak a lépcsővel szemben álló két durván faragott fa szék tűnhet fel, majd a falon sorakozó rajzok, melyek ismeretlen kazamatákat mutatnak, számodra ismeretlen játékosokkal, és nem egy rajzon szerepel egy fekete páncélba öltözött maszkos alak is. Erről azonban hamar elterelheti a figyelmed az, ami legközelebb a szemed elé tárul.
Egy játékos az, mégpedig tetőtől talpig megkötözve, és a kezeit összefogó kötélnél fogva felakasztva egy fém kampóra, ami a falból mered elő fenyegetően. Ernyedten lóg bekötözött szemekkel, és betömött szájjal, és szinte bármit csinálsz semmi életjelet nem ad azon kívül, hogy a mellkasa egyenletesen emelkedik és süllyed. Ha szólsz nem próbál meg válaszolni, és ha hozzáérsz, vagy bármi mást csinálsz a közelében, arra sem fog reagálni. Az indikátora zöld, de az életcsíkja olyan vörös, mint a halott árnyharcos indikátora. Ha ezek után mégis elnéznél a hely utolsó felderítetlen sarka felé, akkor egy egyszerű fa asztalt láthatsz a lépcső mellett, melyen négy tárgy pihen. Egy egyszerű fehér maszk, egy vaskard, egy pár bőrcipő, és egy kezdő kés.

térkép:


Az Árnyharcos hagyatéka 2nlx0co

Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Vas. Okt. 11 2015, 15:53


Megtorpantam, s hunyorogva néztem a félhomályos járat végébe, melyet tátongó sötétség nyelt el – a Látásom ellenére is. Összeráncolt homlokkal ereszkedtem le, ám ahogy az Észlelésem jelzett, úgy álltam meg, s húztam elő tokjából a Katanát, halkan fogva két kézbe, úgy oldalazva le a búvóhelyre csöndesen. Az utolsó lépcsőfokról óvatosan csúsztattam le lábaim a talajra, s alaposan végigmértem a helyszínt: figyelmemet persze leginkább az összekötözött játékos kötötte le, s egy pár hónapja talán egyenesen hozzá rohantam volna, megfeledkezve minden másról. Most azonban már nem. A kardot átvéve jobb kézbe, ballal simítottam végig a falakon, megnézve mindent, s csak miután meggyőződtem róla, hogy egyedül vagyok vele, léptem oda hozzá, elmélyülten nézve őt egy pár másodpercig. Hát te…? Sóhajtottam, kezem ökölbe szorult. És te őt védted! Őt… őmiatta zsaroltál meg, őmiatta! Aki embereket fog el és tart magánál… Behunytam szemeim, fájdalmasan fordítva el fejem, s oda se nézve izzítottam fel a Katanát, elvágva a fiút tartó, fölső kötelet. Hallgattam, ahogy a porba hullik, s kedvem lett volna háromszorosan megtorolni ezt a maszkos fiún, annak ellenére, hogy már rég halott. Szinte remegtem a dühtől. Ütemeznem kellett a légzésem, hogy meg tudjak nyugodni, végül lehajoltam a fogolyhoz, és a fegyverem élével megszabadítottam minden kötéltől; ha nem tért volna magához még ekkorra se, úgy hátát nekitámasztottam a falnak, egészen közelről figyelve őt, guggolva, aggódón.
- Szia – halkan beszéltem, végig őt nézve – Minden rendben. Én nem foglak bántani.
Persze egyáltalán nem volt minden rendben. Kicsikét sem. Szophie megölt valakit, börtönbe került, Tachibana semmit sem mondott, Kazuma pedig meghalt. Mi lett volna hát rendben? Összeszorítottam fogaimat, várva, hogy ébredezzen, várva valamire, talán még magam sem tudtam biztosan… Idelent nyirkos volt a levegő. Fáztam, talán az ingerültségtől, talán a hirtelen megnyugvástól, hogy egyelőre nincs veszély… a menümet azonban lehívtam, egy gondolat szöget ütött a fejembe, a kétségbeesettek utolsó mentsvára… és én nem akartam, hogy az utolsó nyomom előttem ölje meg magát. Lehívtam hát egy Gyógyító Kristályt, és előtte törtem szét; 45 életpontnak elégnek kellett lennie ahhoz, hogy bármi hirtelen akcióban meg tudjam akadályozni. Bíztam a pontjaimban. Magam sem tudtam, pontosan miért. Hisz azok sem képesek mindenre, nem tudtak ott lenni, amikor a lány lépett… s talán épp a következő pillanatban fognak ugyanúgy elárulni, ahogy ő…


/Gyógyító Kristály elhasználva/

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Vas. Okt. 11 2015, 18:42

Ha csapdát keresel egyelőre semmi látható nyoma nincs, bár furcsa, alig hallható morajlás szűrődik ki a lépcsővel szemben álló fal mögül. A kezed viszont csak az érdes köveket tapinthatja, amikkel a fal van megerősítve. Végül aztán mégis befejezed a fal simogatását, és a legjobb információforráshoz lépsz. Kazu bizonyára már csak attól is büszke lenne rád, ahogy hagyod, hogy a fiú a poros földre érkezzen fájdalmas puffanással. Egyesével adják meg magukat a kötelek, és minél kevesebb kötél fogja, annál jobban szétterül a földön. Végül a fal mellé ülteted, és ha a látását is szabaddá tetted, és a már-már fulladással fenyegető rongyot is kivetted a szájából, (és ugyan miért ne tetted volna) akkor mindezek után olyan üres tekintettel néz maga elé, mintha semmit se fogna fel abból, ami vele történik. Ahogy összetörik előtte a kristály, rögtön sárgába ugrik az élete, és ezzel együtt, mintha halványan a bőre is elkezdene valamiféle színt felvenni. Csak ez után emeli fel lassan a fejét, hogy rád nézzen.
– Hoztál vizet? - hörgi erőtlenül. - Enni... - láthatóan már ezért a három szóért is hatalmas erőfeszítést kellett tennie. Talán csak ekkor juthat eszedbe, hogy mit is takarnak ezek a szavak. Mennyi idő is telt el azóta, hogy Kazuma köddé vált? Vajon mennyi ideje lehetett halott, mire hozzád is eljutott a hír? Mióta lehet ez a fiú egyedül? Kétségtelenül a játék egyik legelképzelhetetlenebb funkciója az evés és ivás szükséglete. A valóságban így vagy úgy, előbb-utóbb véget ér. Idebent viszont, akár évekig is vegetálhatsz evés nélkül. Vajon milyen érzés lehet?
A lényeges kérdés azonban: akarod-e, hogy az ismeretlen erőre kapjon? Vajon erősebb-e a szánalmad az óvatosságodnál?

Nomad HP változása:
Az Árnyharcos hagyatéka Hpcsikd
Az Árnyharcos hagyatéka Hpcsikd


A hozzászólást Ducker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 13 2016, 19:22-kor.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Kedd Okt. 13 2015, 22:26


Nem volt vele könnyű dolgom. Nemigen adott életjelet magáról, még a kiszabadítása után sem, ám a kristály legalább segített neki valamicskét. Sokáig lehetett itt. Elmélyültem néztem, gondolataimba merülve, vajon miért rabolta el őt Kazuma? Mihez kellett neki; gyilkos volt és egy teljes céh lemészárlása is hozzá volt köthető… miért hagyta hát ezt a fiút életben? Megmoccant, felemelte fejét, én pedig figyelmemet újra rá összpontosítottam, próbálva kitalálni, mit szeretne. Vizet és ételt, teljesen természetes reakciók voltak. Bólintottam, előhívva a menüm.
- Van vizem, és tudok főzni is – mondtam halkan, s lehívtam egy üveg vizet, ha nem nyúlt érte, úgy megitattam, s figyeltem, ahogyan újabbat ugrik az életcsíkja. Ha kértem volna, a Katana biztos kiszámítja az életét, ám erre nem volt szükségem, nélküle is jól láttam, hogy a fiú alacsony szintű, de nem kezdő. Persze a felszerelések nélkül egyik játékosnak sincs egyensúlyban a pontozása, így nem tudhattam a többi statját, s ha esetleg… ránéztem a vértemre, nagyot sóhajtva hozzá. Elvetettem az ötletet – Hogy hívnak? – kérdeztem inkább, amint már nem kért többet inni – Én Hinari vagyok. A Justice Leagueből – végig őt néztem. A reakciója sokat elárulhatott róla, nem feltétlen kellettek szavak az ilyesmihez. Bátorítón mosolyogtam, ám a kardom mellettem, a térdemhez támasztva pihent, s amikor végül felálltam, felvettem a kezembe újra. Hegyét a talajon tartva pillantottam körbe, ezúttal a képeket is megnézegetve, de csak ameddig nem szólt hozzám a fiú: a rejtekhellyel ráértem később is foglalkozni, ő viszont nem várhatott.
- Tudod mit? Főzök egy kis levest. Talpra tudsz állni? – vetettem fel, s ha bólintott, segítettem neki felülni a székre, ha viszont nem akart felállni még, úgy ráhagytam – Sima zöldségleves, de forró és erőt ad – magyaráztam, odalépve az asztalhoz, előhívva a kezembe már a répát, hogy letegyem. Majd gondoltam egyet, és inkább visszatettem: nem akartam semmit se elmozdítani itt, amíg nem tisztázódnak az alapok. Mindez az egész persze nem a főzőtudományomról és a lelkesedésemről szólt: egyszerűen csak olyan környezetet akartam biztosítani számára, ahol megnyugodhat és ahol úgy érzi senkitől se kell tartania, ezzel úgymond megadva neki a lehetőséget a szabad döntésre. Mármint látszólag, és persze csak részben – hisz bemutatkozni sem véletlenül mutatkoztam be, tudnia kell, kivel van dolga. Közben ügyeltem rá, hogy párszor félig hátat is fordítsak neki, ám szem elől sosem tévesztettem: ő nem tudhatta, hogy hátul is van szemem – azaz egészen pontosan a sárkányé, de ez most lényegtelen volt. Hümmögtem, mint aki nem tudja, hová pakolja a hozzávalókat, közben pedig alaposabban átkutattam az asztalt, és elmosolyodtam az emlékre, hol is csináltam ilyesmit utoljára – Ezek a tieid? – böktem a tárgyakra csevegő stílusban, kérdőn nézve rá újból. Egy másik részem azonban mindvégig figyelt, és az első gyanús mozgásra – vagy ha a Katana szólt – helyzettől függően reagált: a hiba itt nem fért bele. Az pedig, hogy a koncentráció és a játék elterelte a gondolataim őróla… nos, az csupán egy plusz hozománya volt mindennek. Valami, amiért külön köszönetet mondhattam, és ami később még többször is rám fért volna…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Szer. Okt. 14 2015, 18:37

Ahogy megpillantja a kezedben az üveget, rögtön utánakap, és egy kicsit ki is löttyint belőle, mielőtt a szájához érne, és mohón, pillanatok alatt megissza az egészet. Majd lesüti a szemeit. Különös, de úgy tűnhet, mintha bűntudata lenne. Feléd nyújtja az üres üveget. A kérdésedre csak kis gondolkozás után válaszol végül.
– No... mad. - akad meg egy pillanatra, de mégis befejezi. A te bemutatkozásodra viszont már egy pillanatra felpillant ismét. Mintha felcsillant volna a szeme, de végül mégis elsötétülő pillantással hajtotta le fejét, és csak bólintott. Ahogy felállsz, tétován figyeli a kard hegyét, de egyébként nem mozdul.
A képeket alaposan megnézve rájöhetsz, hogy mindegyik egy kéztől származik, és nem csak az egyforma stílus miatt, de valahol mindegyiken ott díszeleg egy kacskaringós aláírás: „Kaito”. Összesen 26 képet láthatsz, melyekből mind a négy falra jutott elszórtan. Sok kép különös, számodra ismeretlen kazamatákat ábrázol, de van elvétve egy-kettő tájkép is, melyeken az alsóbb szintek látványosabb helyszíneire ismerhetsz rá. Ezek talán kevésbé érdekesek, de ugyanakkor egy nagyon is ismerős maszkos alak is feltűnik sok képen, és mindenhol központi figuraként szerepel. Ezek is különös kazamatákat mutatnak a háttérben. Van egy amelyiken Kazuma, egy seregnyi egyforma árnyék élén áll, vele szemben pedig egy hatalmas kaszás szörny magasodik. Egy másik képen, egy csapat arctalan játékos előtt áll kiemelt helyen, mintha csak beszédet tartana épp nekik. Megint egy másikon egy folyosón halad, és mutat előre, míg mögötte egy csapat ember követi fegyverekkel a kezükben, de furcsán kisebbnek látszanak az ábrázoláson, és arcuk sincs. Megint egy másik egy nagy barlangot ábrázol, melyben épp egy nagy csapat játékos harcol egymással fénylő fegyverekkel, és a kép központjában itt is Kazuma szerepel, amint épp két játékossal küzd egyszerre. Ismét egy olyan kép jött, amin Kazuma és a kaszás szörny szerepel. Az utóbbi épp az árnyharcos felé lendíti a kaszáját, míg az előbbi egy tojással a kezében szaltózva ugrott a csapás fölé egy nagyméretű erősen romos járatban. Végül a képek sorát követve eljuthatsz az asztalhoz. Az asztal fölötti falon csak két kép szerepel egymás mellett. Az egyik szintén Kazumát ábrázolja, de ezúttal már maszk nélkül. Mosolyog, és éppen jobb kézzel pacsizik, egy szélesen vigyorgó sráccal, akinek a korábbi rajzok mellékszereplőivel ellentétben már arca is van. A srác alacsonyabb Kazumánál, de ezúttal nem úgy tűnik, mintha ennek szimbolikus jelentése is lenne. Sötétbarna haja, és szemei vannak, és a széles vigyorral úgy nézett ki, mint egy gyerek, aki épp élete egyik legnagyobb csibészségét hajtotta végre. Furcsa módon Kazuma mosolya sem tűnik mesterkéltnek, mintha csak két hétköznapi jó barát szerepelne a képen. Ha pedig az utolsó képet is megnézed, az ismét egy ismerős arcot ábrázol, de ezúttal már nem Kazumáét. Tisztán felismerheted Chiakit, ahogy egy erdő szélén áll lándzsával az ép kezeiben, és olyan gondtalanul nevet, aminek még a nyomát sem láthattad eddig a lány arcán. Úgy tűnik ez a két kép Kazuma számára kiemelt jelentőségű lehetett, ha így elkülönítette őket a többitől.
Nomad szinte mozdulatlanul ül végig, amíg te a képeket nézed. Csak néha pillant rád lopva, mikor épp nem nézel felé, és egyszer az asztalra is vet egy lapos pillantást. A kérdésedre sem válaszol, csak elcsigázottan megrázza a fejét, de a leves említésére ismét mohón felcsillantak a szemei. Láthatóan most bármi megfelelt volna neki. Ahogy az asztalhoz lépsz és előkészülsz, a szemei azonnal rád szegeződnek, csendben figyeli minden mozdulatodat, de mikor hozzászólsz ismét lesüti a szemeit, és mintha megint viaskodna magával, néhány pillanatig nem válaszol, de aztán óvatosan mégis megszólal.

– Igen. - ettől kezdve már nem nézett feléd, de elég feszültnek tűnhetett, míg az asztal közelében voltál. Az asztalon mindenesetre úgy tűnik, nincs semmi a tárgyakon, és pár karcoláson kívül, ami még egyenetlenebbé tette az asztal egyébként is durván megmunkált felületét.

Nomad HP változása:
Az Árnyharcos hagyatéka Hpcsikd
Az Árnyharcos hagyatéka Hpcsikd


A hozzászólást Ducker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 13 2016, 19:23-kor.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Szer. Nov. 25 2015, 20:52


Elvettem tőle az üveget, és kapott helyette egy újat: hadd igyon még, ha szeretne – hiszen ráfér.
A névre pedig csupán bólintottam, megértő mosollyal folytatva a bemutatkozást, s álltam fel, ezúttal alaposabban körbenézve. Nomad. Érdekes névválasztás volt, de a megjegyzést megtartottam magamnak: némán sétáltam körbe, tekintetemet egyik képről a másikra vittem, szépen sorban, ahogy egymás után következtek. Kazuma olyan helyeken járt, amiről mégcsak tudomásom sem volt, s olyan miniboss-féleséggel küzdött, amit a bestárium nem tartalmazott. Azt viszont, hogy ez maga a börtön lenne, könnyelműség lett volna csupán ennyiből megállapítani: nem, én még mindig nem hittem benne, hogy onnan bárki is kiszabadulhat. Bár a mostaniak után, kezdett leomlani ez a kételyekből felépített fal… A két utolsó rajz azonban még az eddigieknél is jobban felkeltette az érdeklődésem: a fiú, aki a képeket készítette, Kaito… ő ismerte Chiakit. Mégpedig még az előtt, hogy a lány elvesztette volna a fél karját a Kazumával vívott meccsen. Ami Kazuma börtönbe kerülése után volt, tehát ha ezek a kazamatás képek tényleg a börtönszinten készültek, akkor Kazuma rajzolója is vörös volt. A fiút a másik képen viszont nem ismertem.
- Tudsz róla valamit? – fordultam Nomad felé, az említett rajzra bökve – Kazuma mondott róla bármit is?
Persze esélytelen volt igenlő választ kapni, ám annyira nem lombozott le a dolog: Chiaki bizonyosan fog tudni valamit róla, ha ismerte Kaitot – ha meg nem ismerte, hát… akkor ugyanitt tartunk. Mindenesetre még az ebéd előkészületei előtt lehívtam a menüm, és írtam Hoorának egy gyors üzenetet, benne két névvel: „Nomad, Kaito”. Mindig ennyit küldtem neki, ha sürgős volt, s ő utánanézett a személyeknek, tudatva velem, mire jutott. S addigis, amíg a válaszára vártam, lehetett folytatni a kutatást – Nem gond az se, ha nem – tettem hozzá biztatón, s zártam be egyúttal a panelt – Nem valószínű, hogy Kazuma magában beszéljen – bár ki tudja nála – kuncogtam, s fordultam vissza az asztalhoz. Végtére is, a sok évnyi egyedüllét… kiráztam a fejemből a mulattató gondolatot, és újra szemügyre vettem az asztalt, elhúzva a szám: nem láttam rajta semmi rendkívülit, a fiú mégis feszültebb lett, ha megközelítettem. Vajon miért? Tud valamit, csak nem hajlandó elmondani?
- Nos, hát helyem az nincs – sóhajtottam fennhangon – Talán nem baj, ha kicsit szétpakolok – pillantottam rá lopva, és ha nem szólt semmit, úgy rátettem a tenyerem a maszkra. Közben teljesen idiótának gondolva magam, aki megijed egy egyszerű rejtekhelytől: mégis mi félnivalóm lett volna az első szinten? Azt azonban nem felejthettem el, hogy Kazumának voltak titkai, és elleshetett pár trükköt a kúriában is: nem ártott az óvatosság.
- Tudod mit? Összedobom a levest, majd idehívok valakit érted, aki ad ételt, ruhákat és szállást – vázoltam neki a helyzetet, egy icipicit visszavéve a szerepjátszásból és komolyabbra fordítva a szót - Addig azonban jó lenne, ha megosztanád velem, amit tudsz erről a helyről – elmosolyodtam – Többé nem kell félned Kazumától. Meghalt.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Kedd Dec. 01 2015, 08:40

Az új üveget elveszi és a szájához emeli, de végül mégsem iszik belőle. Kezében a vízzel téged figyel, míg a képeket nézegeted. Eltelik így pár perc, és a fiú kicsit össze is rezzen, ahogy ismét megszólalsz. Szinte gondolkodás nélkül rázza meg a fejét. Amikor viszont megnyitod a menüdet, és elkezded beírni az üzenetet, talán észre sem veszed, ahogy az ujjai ingerülten megrándulnak, és a félelem árnyéka suhan át a szemein.
– Szokott... beszélni. - mondja lassan a kuncogásod után. - Sokat. - süti le a szemeit. Az ajkába harap, és most még idegesebbnek látszik mint korábban. Ahogy az asztalnál ügyködsz, szinte érezheted a hátadon a pillantását, ahogy lesi minden rezdülésedet.
– Nem kell. - válaszol az ajánlatodra határozottabban, mint eddig bármikor. - Tudok magamról gondoskodni. - jelenti ki, és bár nehézkesen, de a falba kapaszkodva feltápászkodik a földről. A helyéről azonban nem mozdul. Háttal dől neki a falnak, láthatóan még mindig nem nyerte vissza teljesen az erejét.
– Nem tudok semmit. - vágja rá rögtön a kérésedre, az utolsó mondatod hallatán azonban kicsúszik a kezéből az üveg, és csörömpölve hullik pixelekre a kemény padlón. Ugyanebben a pillanatban pittyeg az üzenetjelződ is Hoora válaszával.
– Hogyan? - kérdezi gyanakvással a hangjában.


Hoora üzenetéből a következőket tudhatod meg:
Spoiler:
Kaito:
Árnyharcos.
Chiaki céhének egyik korai tagja volt.
Tisztázatlan körülmények között vörösödött be.
Saját céhe küldte börtönbe több mint két évvel ezelőtt.
Valamikor Kazuma szökése(?) körül lett áthúzva a neve.

Nomad:
Árnyharcos.
Alacsony szintű.
Szóló.
Bő fél éve eltűnt.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Vas. Dec. 06 2015, 17:52


Egy kicsit sem érezte biztonságban magát. Félt, még mindig félt, ez jól látszott rajta. De hogy vajon Kazumától-e vagy mástól… tekintetem a fiúra vetett fél pillantás után visszatért a képekhez, s csak miután végeztem, fordultam vissza felé újra. Persze nem tudott semmit. Vagy ha tudott is, nekem nem mondta el. S ugyan felismerhette a céhjelvényt, de Kazuma is frontos volt, ahogy én is, és Nomad nyilván biztosra akart menni. De hogyan bizonyítsam, hogy bízhat bennem? Az már most eldőlt; nem lesz vele egyszerű dolgom.
A kijelentése viszont meglepett. Nem is igen titkoltam, ahogy szám széléről sem a mosolyt, ami rögtön visszaköltözött az őt megillető helyre. A szavakhoz azonban sokkal több társult, minthogy csupán holmi félőrültség jelének tekintsem. Kazuma beszélt. Méghozzá sokat, és így valószínű sokmindenről is. Ez a fiú viszont nem fogja elmondani nekem, legalábbis magától nem. Kényszeríteni meg csak nem lenne helyes… meghát, hatékony se. Inkább visszafordultam az asztalhoz.
Mivel nem szólt semmit, felemeltem a kést, megforgattam, majd visszatettem a helyére. Előhívtam a menüm, a székre téve egy lábost, egymás után dobálva bele a hozzávalókat. Majd egy gombnyomás, és máris elkezdett visszaszámolni, mennyi idő múlva lesz kész a leves. Tűzhely híján eltartott egy darabig, de a jártasságom miatt talán még így sem lesz teljesen ehetetlen. S hogy addig is kitöltsük az időt, elmondtam neki pár dolgot, a heves nemtetszésén már nem is csodálkozva. Nekidőltem az asztalnak, karjaimat tanácstalanul fonva keresztbe. Ez így nehéz lesz. A legnagyobb áttörést mégis az utolsó mondatom jelentette, s én gondolataimba merülve néztem, ahogy leesik az üveg, és pixeleire törik. Az üzenettel egyelőre nem foglalkoztam.
- Igen. Meghalt – ismételtem meg komolyan, bólintva is mellé – Hetekkel ezelőtt. De köze van egy számomra fontos személy eltűnéséhez, ezért jöttem ide. Ha nem halt volna meg, valószínű most nem lenne túl jó helyzetben – sötétedett el a pillantásom, s kezem ökölbe szorítottam, ahogy egy pillanatra elöntöttek az érzelmek. Szophie… Vajon Kazuma tudott volna magyarázattal szolgálni? Miért kellett meghalnia, minden előtt? Lassan engedtem ki a levegőt, lenyugtatva magam – Sajnálom, hogy nem jöttem előbb. Nem gondoltam volna, hogy fogva tart itt bárkit is… - néztem félre, egy kicsit el is szégyellve magam. Önző voltam. Ismertem a rejtekhelyet, mégsem kerestem fel azonnal. Csak akkor, amikor már nekem volt szükségem rá.
S ő addig itt szenvedett…
Végignéztem rajta újra, megállapodva a tekintetén, próbálva olvasni belőle.
- Már nincs mitől félned – mondtam neki komolyan – S bár lehet nem hiszel nekem, de tényleg bízhatsz bennem – tártam szét a karjaim, fanyarul mosolyodva el hozzá: furcsa volt, hogy nem kaptam meg azt a bizalmat, amit általában meg szoktam. De nem hibáztattam érte. Fogalmam sem volt róla, miket élt itt átÉn nem foglak bántani, és nem fogom engedni, hogy bárki is bántson – folytattam egy kis szünet után - Csak meg akarok tudni Kazumáról mindent, amit csak lehet. Hátha akkor… - elharaptam a mondat végét, ezúttal szándékosan alakítva így. Most én szorultam segítségre, s erre neki magának kellett rájönnie. Én nem kérhettem, nem könyöröghettem, hisz ezek után egy ilyen olyan szokatlanul vette volna ki magát, hogy bizonyosan nem hitte volna el. Persze nem ismertem őt, és azt sem, miket hallott Kazumától, akár rólam is. S mégha előbbire a válasz ott is lapult a beérkezett üzenetek között, a bizalmát nem nyerhettem el egyik pillanatról a másikra - elveszíteni viszont egy üzenetolvasással könnyedén elveszthettem volna.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Hétf. Dec. 07 2015, 22:26

Csendben itta magába a szavaidat, láthatóan alaposan elgondolkozva.
– Sajnálom... - mondta ki lassan, miközben tovább figyelte minden mozdulatodat. - Sokan meghaltak, és még többen fognak. - folytatta halkan, kerülve a pillantásodat. - Ő nem az egyetlen. Csak az egyik. - végül a lábasra vándorolt a tekintete.
– Talán... tudok valamit. - mondta tétován.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 02 2016, 21:07


Igaza volt; sokan meghaltak már, és nem Kazuma lesz az utolsó. Én csak tenni akartam ez ellen. Tenni minden ellen, ami rossz volt, ami szerintem rossz volt – hiszen, megölni valakit rossz, nem? Őszerinte nem volt az. Újra összezavarodtam, s a pittyenés segített csak magamhoz téríteni, ami jelezte, készen van a reggeli. Most félre kellett tennem Szophiet. Félre kellett tennem mindent, ami negatívan tudott befolyásolni, és bár okos ötlet volt sejtetni gyengeségem a fiú előtt, de nem szabadott, hogy fölém kerekedjen, hogy ne tudjam azt irányítani. Hogy visszafordíthatatlanul elöntsenek az érzések…
Odaléptem a lábos elé, felemelve a tetejét, beleszagolva a kiáramló füstbe, hogy időt nyerjek. Nem is volt olyan rossz az illata. Elmosolyodtam az apró sikerélményen, persze csak magamnak, és előhívtam két tányért és egy merőkanalat, azzal szedtem mindkettőnknek. Körültekintően, hogy mellé ne menjen. Én sem ettem még ma; egy kis étel tehát attól függetlenül rám fért, hogy akkor is ettem volna Nomaddal, ha nem kívántam volna. Ez is egyfajta bizalomelnyerési stratégia volt, hogy tudja, nem tettem a levesbe semmi olyasmit, amiből neki bármilyen kára származhatna.
- Leülsz? – kérdeztem aztán érdeklődőn, a másik székre mutatva, majd odaadtam neki az egyik tálat, ha nem ült föl a székre, úgy hagyva, hogy a földön helyezkedjen el, ha pedig felült, úgy azután. Majd a döntésétől függően szabadítottam fel a lábos alattit, s ültem le én is. Két kézbe véve a tálat, fújkodva egy kicsit az ételt, hisz még forró volt. De gondolataim máshol jártak, s úgy szorítottam egyre erősebben a tányért, pillantásom mereven tartva rajta. Pislogtam párat, hogy a feltörni készülő könnyeket visszatartsam, majd egy pár pillanatra abbahagytam a mozgást, csakhogy aztán zavartan húzzam el a szám szélét, s nézzek a fiúra bocsánatkérőn – Jó étvágyat – mondtam aztán, arcomon halovány mosollyal, mint aki most ocsúdik fel, s kanalaztam bele a levesbe. Finom is volt, az első pár kanállal kicsit gyorsabb is voltam, csak aztán engedtem le az evőeszközt, s jutott eszembe, hol is tartottunk ezelőtt. Várakozón, de nem sürgetőn figyeltem őt, ahogy eszik.
- Köszönöm… - mondtam ki aztán, megtörve a csendet. Így éreztem helyesnek. De egyben, biztatásnak is szántam, mondja el bátran, amit tud. Hiszen sokat segítene vele…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Szomb. Jan. 30 2016, 17:45

Hallhatóan megkordult a gyomra, ahogy az edényre pillantott, de nem mozdult, míg meg nem szólaltál. Egy pillanatig farkasszemet nézett a felkínált hellyel, mintha vívódna, de láthatóan az éhség győzött, és óvatosan leült a szék szélére, majd amint megkapta az ételt, semmivel sem törődve villámgyorsan elkezdte belapátolni. Inkább látszott kiéhezett vadnak, mint embernek. Csak a köszönetre torpan meg.
– Mit akarsz tudni? - pillant rád óvatosan.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 30 2016, 19:47


Látszott rajta, hogy rég nem evett már, így talán hamarabb is végezhetett volna, mint én, én viszont nem ettem meg az egészet: úgy a közepénél elkezdtem lassulni, végül meg is állva, hogy felsóhajtsak. Túl sok energiát követelt tőlem, már ennyi is, a tegnapi nap után. Tachibana… és most ez a fiú, aki tudott dolgokat Kazumáról, tudtam hogy tudott mert mondta… mégsem volt hajlandó csakúgy elmondani nekem. Mitől tartott? Bántottam én valaha bárkit is?
Kivártam a válasszal, úgy tettem, mintha elgondolkodnék, pillantásom közben újra végigszaladt a szobán, eltöltve egy kis időt a helyen, ahol Nomad volt megkötözve még pár perccel ezelőtt. Meg a képeken, illetve ott, ahol korábban azt a zúgást hallottam. Úgy éreztem, még korántsem végeztem itt, egyszerűen nem lehetett csak ennyi. Pár kép és egyszerű berendezés, itemek. Nomad pedig itt volt, már mióta itt volt, fül-, s talán szemtanúja olyasmiknek, amik után én kutatok. Halkan hümmögtem, tekintetem kíváncsian de még mindig kérőn szegeztem aztán a fiúra, megszólalva végül:
- Egy szóbeszéd szerint bebörtönözték, és kijutott. Ha igaz, akkor ő az első… – mondtam – De nem akarom, hogy ez megismétlődjön. A gyilkosoknak nincs helye közöttünk, ártatlan játékosokat csalni tőrbe és elhitetni velük mindenfélét… - bár nem akartam, hangom mégis elárulta az egyre növekvő dühöt, ami bennem dúlt. El is csuklott a hangom a végére. Megráztam a fejem, lenyugtatva magam – Tudni szeretnék róla mindent, amit csak lehet, de főleg erről a helyről. Az az érzésem, hogy többet rejt ez a búvóhely annál, mint amit elsőre mutat… - dőltem hátra, tűnődőn méregetve a falakat, egy pár másodpercre nem is figyelve oda a fiúra. Persze figyeltem, ám nem mutattam, okkal, hisz ez is a játék része volt. Azé a játéké, amit én még csak próbálgatok, s bár nem biztos, hogy így helyes, de ha így megtudom, amit akarok, igenis bevállalom a szürke szerepét. Amíg senkit nem bántok vele, nem lesz gond. Ha pedig mégis megtenném, bármikor meg tudnék állni… elméletileg.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Szomb. Jan. 30 2016, 20:59

Láthatóan összerezzent a hangszíned megváltozásától. Még maradt egy kevés leves a tányérja alján, de úgy tűnik elment tőle a kedve, mert rá se nézett. Még mindig gyengének látszott, de úgy tűnik az elmúlt percek megtették a hatásukat, mert így is sokkal erősebbnek és határozottabbnak látszott, mint amilyen korábban volt. Mintha egy fontos kérdésben jutott volna elhatározásra.
– A börtönt csak ő és a barátai találták ki. Miután elterjesztették, megölte őket. Azt akarta, hogy erősebbnek lássák, mint amilyen. Viszont elrejtett egy kincset. Segíteni akarok amiért s-segítettél. Nem tudom hol van pontosan, de a képek mögött van elrejtve a válasz. - hadarta készségesen, és az asztallal szemközti fal felé mutatott.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Szomb. Feb. 06 2016, 16:28


Egy kicsit meglepett ez a hirtelen váltás, ahogyan az előbbi bizonytalan, halk beszédből váltott, ezúttal elhadarva az információkat, sokkal magabiztosabban az előzőeknél. Hihettem volna és talán tettem is, hogy az ital és a leves segített neki, és hálásan bólintottam, amikor belekezdett, elgondolkodva a hallottakon. Nem is emlékszem már pontosan, honnan, milyen információk alapján jutottam a hírhez, hogy Kazuma börtönben van. És valóban, egy ideig tényleg nem hallottam felőle, ám Chiaki tévedett volna? Nameg, ezek után már az is kétséges, hogy valóban a halálból tért vissza azután. Hümmögtem, magam is az említett falrész felé fordulva, ám egyelőre jobban foglalkoztatott a fiú mondandójának első része, mint a feltételezett kincs, amiről utána beszélt.
Hát, megnézzük – mosolyogtam rá Nomadra végül – A felszereléseid a tieid, nyugodtan tedd el őket – ajánlottam az asztal felé intve, majd megvártam, amíg mozdul, addig pedig megnyitottam a levelet, amit Hoora küldött. A pm első részén őszintén megdöbbentem: a játékos, aki annyi képet készített Kazumáról, Chiaki céhének tagja volt? Bár ha aztán a saját céhe küldte börtönbe, valószínű igen megromlott a viszony köztük, így elképzelhető, hogy valóban az árnyharcos fiú szövetségese lett, és együtt készültek bosszút állni. Ellenben… A homlokomat ráncoltam: valami nem stimmelt. Hoora információi pontosak és bizonyítottan igazak szoktak lenni, ám így első ránézésre ütötték a Nomad által közölteket. Tekintettel arra, hogy ha a rajzoló börtönbe került, csakis úgy készíthetett képeket Kazumáról, ha a fiú soha nem volt lent, hogy előtte kijutott – ám fordítva sokkal inkább elképzelhetőbb volt a dolog. Egyedül az stimmelt, hogy Kazuma ölte meg őt, akár a kijutás előtt közvetlen, akár utána, függetlenül attól, hogy maga a kiszabadulás valóban megtörtént-e, vagy csupán kitalálták, ahogyan Nomad mondta. A legfontosabb következtetés azonban csupán annyi volt mindebből, hogy nem bízhattam meg az előttem lévő fiú szavaiban. Lehet, hogy még mindig fél? Vagy Kazuma hitette el vele ezt a mesét, de mi célból? Hiszen ponthogy azt kellett volna elhitetnie vele, mint amit mindenki mással, ha azt akarta, hogy története még halála után is fennmaradjon… Bezártam a panelt, és felálltam. Az üzenet második része semmi érdekeset nem írt, kezdő játékos, nemigen kell tartanom tőle. Akár kényszeríthetném is, hogy elmondja az igazat. Ez viszont nem jó módszer, ahogy a kedvesség sem feltétlen volt hatékony – maradt tehát a reakciókból való találgatás. Először is megfigyeltem, valóban elteszi-e a dolgait, illetve mindezt mennyire magabiztosan vagy éppen tartva a rejtekhely azon részétől. Sőt, ha belegondolok, mindigis feszült volt, ha arrafelé nézett. A miértek azonban egyelőre homályosak voltak, így még kivártam kicsit, mielőtt magam is Nomad mellé léptem volna. Jókedvűen és egy kicsit megkönnyebbülten is, hiszen annak kellett látszanom, nem?
- Tudod, hogy kiket ábrázolnak a képek? – kérdeztem érdeklődőn, a két rajz felé mutatva. A válaszra is kíváncsi voltam, de Nomad válaszára méginkább.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Szomb. Feb. 06 2016, 17:52

Várakozva nézett rád míg gondolkoztál, de amikor felajánlottad neki a felszereléseket, ismét tétovázni látszott. Végül elvette a cipőt és felszerelte, majd a késért nyúlt, és amint elérte, óvatosan megint rád nézett, mintha csak megerősítésre várna, végül azt is felszerelte. Utoljára a maszkkal nézett farkasszemet. Az arckifejezését talán a félelem szó írná le legjobban. Hosszú másodpercek után, végül elfordult tőle. Idegesen nézett rád, az asztal szélét fogva, és ezen az sem sokat változtatott, hogy közelebb léptél hozzá. A kérdésed után valamivel ismét nyugodtabbnak tűnik, de láthatóan erősen törte a fejét, mielőtt válaszolt volna.
– Kazuma, és... - kezdte el majd ismét megakadt. - Kaito. Vele találták ki a börtönös történetet, és ő készítette a rajzokat, hogy elhitessék az emberekkel, hogy tényleg jártak ott. - magyarázta. Majd a másik kép felé fordult, és rövid habozás után megszólalt. - Az ő nevét nem tudom. Segített nekik elterjeszteni a történetet, de végül megpróbálta elárulni Kazumát, és ő... - akadt meg ismét egy pillanatra. - a lány megölte Kazuma társát. A saját céhtársát, - mutatott Kaitora. - és mindenki mást is. Aztán Kazumára fogta.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Kedd Feb. 09 2016, 19:34


Figyelmesen hallgattam a fiút, ahogy a képekről beszélt, és próbáltam magamban összerakni azokkal az információkkal, amiket eddig tudtam – ha lehetett volna. Ám míg Nomad előző szavai még úgy-ahogy elhelyezhetők voltak, mostmár világosan kiderült, hogy nem mond igazat. Chiakinak mesteri színésznek kellett lennie, a történetnek ebben az elmondásában legalábbis, ám azon felül is, hogy ismertem a lányt volt még itt valami, amiről a fiú megfeledkezett.
Közelebb hajoltam az első képhez. Ugyanaz az alkotási stílus, mint az ismeretlen kazamatákat ábrázolók, eddig még stimmelhetett is volna is a mese. Ha Fotó kristályról készült a kép, furcsa egy szituáció lehetett… Kazuma nem ilyen. Vagyis előttem nem volt az soha. Ám emlékeztem arra is, hogyan reagálta le Szophiet akkor a céhház előtt, s az is meglepett, nem kizárt tehát, hogy valóban voltak olyan személyek az életében, akikkel szemben a maszk nélküli arcát mutatta. Azt az őt, aki lehetett volna, egy másik világban.
Tehát magát rajzolta le itt… - elmélkedtem hangosan, visszatérve az ismeretlen fiú alakjához, pillantásom azonban hamar a mellette lévő képre siklott. Chiaki. A lány, aki szintén egy bűnüldöző céh vezére volt, akin kívül Kazuma mindenkit megölt, akinek nem maradt senkije, amikor találkoztam vele… kivéve Kaitot. Az egyetlen barátja, börtönben. Olyan erősen szorítottam az asztalt, hogy pixelek kezdtek belőle szállni. Én jobban jártam. Nekem ott van a céhem, Alex… Alex! Beharaptam ajkaim. Neki nem is szóltam, hogy itt vagyok. Biztos alszik még… - Kár, hogy nem tudod a nevét – húztam el a szám, visszazökkenve a jelenlegi helyzetbe, majd előhívtam egy Fotó kristályt, és lefényképeztem vele a képet, az elkészült fotót meglobogtatva Nomad előtt – De legalább a személyleírás megvan. Aki ennyi embert megöl, nem úszhatja meg – mosolyogtam rá a fiúra biztatón, azt üzenve felé, „nem lesz semmi baj, majd én megtorolom a lány tetteit”. Ám homlokomon a következő pillanatban összeszaladtak a ráncok – Nem tudod véletlen, milyen színű a haja, szeme? – hát igen, egy fekete-fehér képnek is vannak hátrányai, nemdebár? Rolling Eyes - Az tiszta, hogy piros indikátoros, hisz a sikeres terjesztéshez nem állhattak csak vörös tagokból… – bólintottam, tekintetem a fotó és eredetije között váltva, de azért egy másodpercre felnézve a fiúra is, csak amolyan megerősítésképpen. Majd tovább folytattam a megfigyelést, magamban azt várva, hogy mondjon valamit, amiből száz százalékos képet kapok. Az előző mondataimban pedig rengeteg volt a csapda: nem tudta, hogy ismerem Chiakit. Nem tudta, hogy tudom, hogy zöld. Nem tudta Hoora üzenetének részleteit sem. Én pedig feltétel nélkül hittem neki, és kedves mosollyal szóltam hozzá.Fotó kristály elhasználva.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Szer. Feb. 10 2016, 01:44

Elhallgatott és téged nézve, csendben várta a választ. Az első mondatra csak bólintott, de mikor meglátta a pixeleket, jól láthatóan ő is feszültebbé vált, és akkor is csak szótlanul bólintott, mikor meglobogtattad előtte a képet. Harmadszor viszont a fejét rázta.
– Csak a képet láttam. - válaszolt az első kérdésre, de a másodikra se szolgált sokkal többel. - Sosem mondta. Talán vörös. - vonta meg a vállát, látszólag teljesen tanácstalanul. Egy pillanatig csak üres tekintettel nézte a rajzot, aztán óvatosan ismét rád pillantott.
– Mit fogsz most csinálni?

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Szomb. Feb. 13 2016, 14:22


Nem pont ilyen reakciót vártam, de ez mostanában már nem az első eset volt, hogy előfordul. Mit csinálok rosszul? Rápillantottam a fiúra, a kelleténél egy kicsit hosszabban nézve őt, és próbáltam kitalálni, hogy vajon tényleg komolyan gondolja-e a szavait, vagy csak jó színész. Vagy éppen én vagyok túl rossz. Végül inkább visszafordultam a fényképhez, eltéve azt az inventorymba, bár különösebb cél nélkül: ha Chiaki jóban volt Kaitoval, valószínű az eredetit fogja megkapni tőlem, másolatra semmi szükség nincsen. Ellenben az a másik kép… az lesz az, amit semmiképpen nem mutatok meg majd a lánynak. Esetleg Szophienak, ha valaha újra találkozunk, ám maga a gondolat is nyugtalanított, nem szabadna reménykednem. Hiszen ő a börtönben van. Bár ha Kazuma is kijutott… Egy határozott mozdulattal zártam be a menümet, aztán én is megvontam a vállam:
- Fogalmam sincs – majd az asztal fölötti falrész felé néztem – Említettél valami kincset. Tudsz róla bármit is azon kívül, amit elmondtál? – kérdeztem, majd sietősen hozzátettem – Bármi is legyen az, osztozhatunk rajta – mosolyogtam rá, bár őszintén szólva nem tudott olyan mértékben fellelkesíteni, mint az ilyen dolgok amúgy máskor tennék. Még mindig Szophie járt az eszemben, és próbáltam kapcsolatot keresni a tette és Kazuma között, és felettébb nyugtalanító volt, hogy eleddig semmi érdemlegeset nem találtam. Bár, reménykedtem is benne valaha? Miért jöttem én ide egyáltalán? Ha Nomad válaszolt valami érdemlegeset, akkor először a szavait értelmeztem jól – azaz bármi konkrétum esetén, kiindulva az eddigi tapasztalatokból, annak ellenkezője felé hajlottam inkább -, a képek mögötti részt csak azután néztem meg. Ha viszont nem tudott semmit se mondani, egyszerűen csak felhajtottam a lapokat, és megnéztem, mi van mögöttük. Esetleg a hátoldalukon. Kezdő lépésnek nem éppen eredeti, de addig is nem a tegnapi nap járt a fejemben…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Szomb. Feb. 13 2016, 16:28

Ahogy ránéztél, és ő visszanézett rád, a már megszokott nyugtalanságán kívül mást nem nagyon vehettél észre.
– Nem voltam még itt amikor elrejtette, de sokat beszélt, és azt mondta, hogy a képek mögött van mindene. Nem tudom pontosan, mi is lehet az. - vonta meg a vállát. Végül mikor visszafordultál a fal felé, valami szemet szúrhatott. Az elvett kép mögötti falon egy alig látható vékony karcolást láthattál. Ez azonban nem csak egy egyszerű sérülésnek látszott. Inkább úgy nézett ki, mintha egy kés hegyével karcolták volna a kőbe. Egy kacskaringós C. Azonban alig vontad le ezt a következtetést, már érezhetted, hogy valami nincs rendben. Talán az észlelésed, vagy a Katana, talán mindkettő érzékelte a hátad mögül közeledő veszélyt. Megpróbálhattad, de időd már nem volt védekezni, és az oldaladban egy éles szúrást érezhettél. A szúrás éppen csak megkarcolta a páncélodat a nyolcas sebzésével, de szinte azonnal érezted ahogyan elnehezednek a végtagjaid. Ismerhetted már Kazuma kedvelt eszközét, a bénító mérget.
Nomad egy pillanatig rémülten figyelt a késsel a kezében, de aztán gyorsan összeszedte magát, és elkapta a kezedet, majd a menüdet megnyitva, gyorsan kikapcsolta a helymeghatározódat. Ezek után kapkodva hívta le a sajátját és kapkodva keresgélt, egy pár kötelet lehívva. Mostanra már el kellett volna múlnia a méreg hatásának, de még mindig nem tudtad a kisujjadat sem mozdítani. Vajon egy erősebb méregről lenne szó, vagy valami más miatt nem múlt még el?
Úgy tűnik többszörösen is hibát követtél el. Nem csak hátat fordítottál neki, de önként adtad át a kést, ami valószínűleg már alapból mérgezett volt, hiszen észrevetted volna, ha megpróbál mérget kenni rá.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Szomb. Feb. 13 2016, 18:48


Való igaz, hogy mellette álltam, és noha nem bíztam a fiúban és egyetlen szavában sem, de a hirtelen jött vágy arra, hogy képes legyek megfeledkezni a múltról, hacsak egy kis időre is… rávett arra, hogy teljesen a képre figyeljek, és a mögötte lévő dolgokra. Csapdát kerestem. Hiszen nyilvánvaló volt; Kazuma nem lehetett annyira ostoba, hogy ok nélkül mondjon el bármit is egy általa elfogott, kezdő játékosnak. És ha ilyen módon el tudott vele hitetni dolgokat, az már elég volt rá, hogy a kincs vonzásával csalja tőrbe mindazt, aki a rejtekhelyét kutatja.
Tehát vártam a csapdát. De nem abból az irányból, amiből végülis érkezett.
Az oldalamon lévő Katana persze szólt, egy gyors „Lépj el!” kiáltással adta tudtomra, hogy vészhelyzet van, és ez így is volt rendjén, hiszen őt bíztam meg a fiú szemmel tartásával. És ez működni is szokott. Ám ezúttal nem volt elég, valószínű a kelleténél közelebb voltam Nomadhoz, így a kettőnk közti esetleges gyorsaság-, és fegyverkezelés-különbség szinte elhanyagolható volt emellett, egyszerűen nem tudta túlkompenzálni azt. A következő pillanatban nekiestem az asztalnak, és kiejtettem a kezemből a kardot. Tipikus – húztam volna el a szám szélét, ha meg tudtam volna tenni, az életcsíkom melletti, erősen villódzó sárga ikon viszont elég erőteljesen a tudomásomra hozta, hogy amíg tart a stunhatás, bizony se előre se hátra. Várnom kellett tehát. Olyan hirtelen rám törő dühvel, hogy még hálás is lehettem a méregnek, mert olyat ütöttem volna bele a gyerekbe, hogy bizonyosan lenullázom. Mélyen beszívtam a levegőt, és próbáltam nem megpróbálni ordítani. Nem voltam kétségbeesve. Meglepődve sem, mivel mindez benne volt. Ám dühös voltam, nagyon. Főleg magamra, hogy nem ellenőriztem a kést, van-e rajta méreg. De Nomadra is. Hogy mehetett bele ebbe? Hogy lehetett Kazuma oldalán, hogy egyezhetett bele, hogy ilyen állapotban tartsa őt az árnyharcos? Miért cserébe? Jól kitanulta a dolgát. Félrenyomások nélkül állította „unknown”ra a pozíciómat, ám lassú volt, egy gyenge paralízis méreg nem tart ki sokáig. Közben azon voltam, hogy lenyugodjak. Hogy ne essek neki azonnal, ahogy letelik a bénulás. Hisz láttam, mennyire megdobta az életsávját a tizenöt életpontot gyógyító kristály; még felszerelések nélkül is kicsin múlott volna, hogy ne öljem meg egyből. Nomad azonban nem szerelte le a felszereléseim, így a fegyverem statjain kívül egyetlen pontot nem veszítettem. Az a tizenkilenc pedig nem sok veszteség volt, nyolcvan körüli erő mellett. Tulajdonképpen érdekelt, mi a célja ezzel. Vannak hatékonyabb módjai is az ellenfél lehetetlenné tevésének, ám a szintkülönbség még ígyis túl nagy volt: talán ha lennének még páran… de így, egyedül soha nem lenne képes ezzel a módszerrel legyőzni. Nem, így nem. Ám a méreg hatása csak nem maradt abba. Már rég tudnom kellene mozogni!
Most volt az a pillanat, hogy komolyan elkezdtem aggódni. A kétségbeeséstől persze még messze voltam, nyolcas sebzéssel, ugyan már… ám ahogy teltek a másodpercek, eszembe jutott az a nagy fa, a kések, a Tenka és az a játék… ott egy altató méreggel vittek el minket, azóta sem tudom, milyennel. Vagy nem is csak maga az item volt? Meg kellett találnom az okot és tenni ellene, még mielőtt a fiú meg tudott volna kötözni. Párat már előhívott, és ha véghez tudja vinni, ott vége van… Behunytam a szemeim, és átgondoltam a lehetőségeket. Vagy valami, eddig még fel nem fedezett item… nem. Azt egy alacsony szintű játékos nem tudná használni, tier egyben ilyen egészen biztosan nincs. Vagy képesség. Csak az lehetett. Hatóidőt meghosszabbító skill? Ha a specre tett pontjaim ellenére is tudta használni, passzív lehetett az is, mint az én találat-bebiztosító képességem. Jól van. Próbáljuk ki. Kinyitottam szemeim, érzelmek nélkül nézve bele az övébe. Reverse active.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Szomb. Feb. 13 2016, 19:17

Sietett. Nyilván ez a bénítás sem tart örökké, és el akart készülni, még mielőtt esélyed lenne visszavágni. Az arckifejezése ezúttal tiszta félelmet tükrözött, és egy-két alkalommal a nem messze heverő Katanára is gyanakodva pillantott. A szemedbe viszont egyszer se nézett, csak a kezei jártak a korábbi lomhaságához képest meglepően fürgén. Lehívta a köteleket, és melletted térdelve elkezdte a kezedre tekerni őket, miközben te sikeresen aktiváltad a képességedet, és visszanyerted az uralmat a tested felett. Ha cselekedni akarsz, nem maradt sok időd, mielőtt meghúzza a csomót.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Hinari on Szomb. Feb. 13 2016, 23:53


Éreztem, ahogyan szívem a torkomban dobog, és ahogy virtuális testemet átjárja az adrenalin, minden másodperccel egyre jobban, ami alatt nem történik semmi. A fiú félt és kapkodott, mégsem tette meg nekem azt a szívességet, hogy belehibázzon: gyakorlott mozdulatokkal térdelt le mellém és húzta a kezeimre a köteleket, rám se nézve, így én is elfordítottam a fejem, már amennyire tudtam. A földet néztem, mozgásra képtelenül ülve ott – ám mégsem tehetetlenül. Eltűnt a sárga ikon, összetett csuklóimon egy újabb ívet írt le a kötél; lassan elég rá, hogy elkezdje összecsomózni. Kifújtam egy adag levegőt, meg kellett nyugodnom, nem szabad megsebeznem, nem szabad megölnöm őt! – még. Szemeim könnyesek lettek, testemet át meg által járta a düh újabb és újabb hulláma, és féltem, hogy nem bírom majd visszatartani. Hogy igen, most meg is teszem, amit Tachibanával meg akartam. Meg.fogom.ölni! De nem!
- Mi a célod ezzel? – kérdeztem gúnytól csöpögő hanggal, és egy hirtelen mozdulattal kihúztam a jobb kezemet, rögtön ráfogva a jobb csuklójára, nem engedve sehová a fiút. Ha vergődött is, az erőkülönbség és a hármas súlyemelés tett róla, hogy maximum helyben tehesse azt; belém is sebezgethetett, ha akart, egyedül a kést vettem el tőle, beleállítva azt a falba, egy oda sem nézett dobással. Lassan emeltem tekintetemet reája. Egészen közel volt így, olyan közel húztam, hogy szinte éreztem a leheletét – Mi? Miért csinálod? – hangom hűvös volt, de ha más nem, a karján érezhette, hogy komolyan gondolom: kint már valószínű elszorítottam volna az ereit, itt azonban mégcsak nem is sebződött tőle, nem akartam. Bal kezemről leráztam a kötelet, majd feltérdeltem, immáron teljes testtel fordulva felé. Pár pixel szállt, a szorítástól pár életpontja lement talán, de az szinte semmi nem volt ahhoz képest, amit villogó íriszeimből kiolvashatott. Mert igen, kiolvashatta. A zaklatottságot, a kiábrándultságot, a hangulatingadozásra való erősebb hajlamot is, amibe ezelőtt már betekintést nyerhetett, és a dühöt, a mindenen felülkerekedő dühöt, ami egyetlen másodperc alatt képes lehet megölni őt, egyetlen hibás szó vagy tett következményeként. Küzdöttem ellene, hogy ne történjen meg. Beharapva ajkaim, próbálva ütemezni a légzésem, visszatartva könnyeim, mert én nem akartam ezt, nem akartam olyan lenni, mint amazok! Ha viszont továbbra is játszod a fehéret, újabb hibát fogsz véteni. Mint amikor hirtelen csendesedik le a háborgó tenger. Halkan kifújtam a levegőt és felálltam, magammal rántva őt is, hiszen jobb kezét egy pillanatra sem engedtem el, nehogy véletlen le tudja hívni a menüjét vagy használni bármilyen, magánál rejtegetett itemet... nem lett volna jó, ha most elfut.
Lehajoltam a Katanáért.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi14712/10100Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ducker on Vas. Feb. 14 2016, 11:56

Ahogy megszólaltál, és a kezéért nyúltál, ijedten ugrott hátra, de persze nem volt elég gyors. Megpróbálta kitépni magát a kezeid közül, de nem közel sem volt hozzá elég erős, a kés pedig, mióta a menüdben matatott, csak földön hevert mellettetek. Ahogy közelebb húztad magadhoz, elfordította a fejét, és becsukta a szemeit. Egy pár pillanatig nem próbálkozott semmivel, aztán váratlanul felkiáltott.
– Eressz! - kiáltotta erőszakosan és minden erejét beleadva próbált meg kicsusszanni a szorításodból, azonban ez is kevésnek bizonyult. Tehetetlenül követett a Katanához.
– Tudta, hogy jössz! Meg fog ölni! - kiabálta rémülten.

Az Árnyharcos hagyatéka Hpcsikd


A hozzászólást Ducker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 14 2016, 14:30-kor.

_________________
Az Árnyharcos hagyatéka 1y7adz
Ducker
Ducker
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az Árnyharcos hagyatéka Vo36oi10/10Az Árnyharcos hagyatéka 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az Árnyharcos hagyatéka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.