[2. Boss]

Go down

default [2. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 29 2012, 21:06

Résztvevők: Fuun Kotarou, Miyanari Kana, Anatole Saito, Hokushin, Sakamoto Rin, Rita Hanami, Violeta del Sachez, RenAi, Mikazuki Mizuki, Tatsuki Ranmaru

Kérem, hogy mindenki érkezzen a kapuk elé és végezze el a kezdő megbeszélés/bemutatkozást.

Sorrend: Mindegy
Határidő: 3 nap
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Nov. 29 2012, 21:24

Nagyon gyorsak voltunk… – állapítottam meg félhangosan, csak úgy saját magamnak címezve a mondatot, miközben ott álltunk a kapuk előtt. Ez még csak másodszor történt meg velünk, mégis úgy éreztem, mintha ezer éves megszokás volna. Rengeteg ember ugyan az volt, ismertem és sokra tartottam őket. És örült annak is a szívem, hogy új emberek is az élharcosok közé álltak.
Akkor itt álljunk is meg egy szóra. – Az íjamat, ami még mindig a Kezdő volt, azóta se váltottam le, a lábam mellé tettem, rá támaszkodtam. Tudtam, hogy a való életben íj nem való ilyesmire, konkrétan tönkretehetném ezzel az egyszerű mozdulattal, de ebben a játékban más szabályok uralkodtak. Pont erről akartam beszélni nekik.
Örülök, hogy megint tagjaink között üdvözölhetjük az Angelic Voice néhány tagját. Mirika… – biccentettem feléjük. – És örülök minden olyan arcnak, aki most velünk vállvetve harcol. Pont miattatok szeretnék azonban egy-két dologra kitérni, mielőtt bemegyünk. – Lábat váltottam, hogy kényelmesebb legyen.
Először is: sokat erősödtünk az első boss legyőzése óta, de az nem azt jelenti, hogy el szabad felejtenünk, ami ott várt minket. Többen meghaltak, és nem tudjuk, hogy csak rendszeresen számíthatunk-e arra, hogy halottaink egy része a harc végén újra közöttünk lehet. Kérlek, nagyon figyeljetek egymásra. És ne szégyelljetek segítséget kérni, ha arra van szükségetek. Használjatok potikat, legvégső esetben pedig a hazatérés kristályt – körbenéztem az egybegyűlteken. A fókuszaim miatt ez sokkal hatásosabban működött, mint ahogy azt a jelenlévők tudhatták. Érdekelt volna, milyen lehet kívülről egy ennyire sokrétűen fókuszált tekintet.
Csak ennyit szerettem volna elmondani. Aki mondani szeretne még valamit, az most tegye meg. Vagy viselje hallgatása következményeit – léptem hátra. A kezembe emeltem az íjamat. Én indulásra kész voltam.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[2. Boss] Vo36oi115/1700[2. Boss] 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Fuun Kotarou on Csüt. Nov. 29 2012, 23:00

[>>Boss Fight
Part: Csigusz<<
A második szint boss terme. Ismét egy hatalmas ajtó előtt állunk, s ezúttal sem kevesen, bár sajnos egy tagot már nem láthatunk. Én magam is csak áldhatom a mázlimat, hogy visszatértem. Könnyen lehet, hogy volt egy időkorlát a halál és a boss legyőzése között. De szeretném azt hinni, hogy nem ez volt a különbség köztünk és Zaraki között. Ezúttal Ranmaru vezette a Boss-fight-ot. Kezdésnek kiállt és elmondott egy köszöntő beszédet, mely szerintem jóra sikerült. A szónoklat után körbenéztem, mivel senki nem reagált azonnal meg is indultam, hogy mint legutóbb is előtárjak egy keveset a bossból, és felvázoljak egy bizonyos taktikát. Egy pillanatra megálltam, majd hátra fordultam és bele is kezdtem a beszédembe.
- Szerintem mindannyiunk nevében köszönhetem meg Ranmaru-nak, hogy összehozta ezt a csapatot, és az iménti beszédét. Nos, kibővíteném a mondottakat, valamint a sajátomba is belekezdek majd utána. Az előző szint főnöke ellen túlságosan is nagy veszteségeket szenvedtünk. Jómagam is a halottak közé tartoztam, s nem mondanám, hogy hibásnak tartok érte bárkit is, hacsak nem magam, hogy nem tudtam mindenkit megfelelően koordinálni az utolsó pillanatban is. A legfőbb hiba az volt, hogy még sosem voltunk olyan helyzetben, és nem volt megfelelő stratégiánk. A legjobb amivel jelenleg szolgálhatok hamarosan felvázolok, valamint utána jártam a bossnak is, és így tudok róla pár fontosabb információval szolgálni. Meg kell kérjelek titeket, hogy, ha lehet azonnal cselekedjetek, amint valaki veszélybe kerül. Megpróbálok segíteni tanácsokkal, ha kell, azonban nem mondhatok mindig mindent, mert előfordulhat, mint legutóbb, hogy hiába adtam potiont, nem sikerült kihasználni teljesen. Ha mindenki hajlandó segíteni a másikon nem kell félnie tőle, hogy ott marad a boss-al szemben. A mostani ellenfelünk egy Oriás Csiga lesz. Nem tudok segítőkről, élete közel sem annyira horribilis, mint az előzőé, bár a páncélja valóban nem kicsi. Két fázisa van, egy amíg van páncélja és egy utána. Nem valami gyors és nem üt túl nagyot, azonban a második fázisában, megnövekszik a sebessége és nehezebb is lesz eltalálni. Nos, a következőket ajánlom. Aki képes távolról támadni maradjon hátul és próbáljon figyelni olyan részletekre, amiket közelről nem lehet észrevenni. Nem mondanám magam stratégiai vezérnek, sőt ha lehet semmilyennek. Ezért kérek mindenkit aki csak tud segítse a másikat. Valamint utoljára még felhívom a figyelmet, hogy senki se hősködjön kevés élettel, mert valaki megszívja akkor, de előfordulhat, hogy többen is.- Tapsolok egyet, hogy kizökkentsem őket.-Nos akkor ennyit a hangulatromboló száraz dolgokról. A mostani boss nem lesz valami hűdenehéz. Jó pár ember van köztünk aki még nem láthatott boss-t így nekik tökéletes esélyük lesz szemrevételezni és remélem a későbbiekben is vállt vállnak vetve harcolhatok veletek. Akár a bossok ellen akár máshol, Sok sikert és kitartást! Jha és szeretnék bocsánatot kérni előre, de mint a legutóbbi halottak egyike, ezt személyes bosszúnak tekintem, így nem követendő a példám, annak ellenére sem, hogy nem fogok ellent mondani az alap stratégiának, amit felhoztam.
Majd visszaszambázok a helyemre, és várom, hogy hozzá szóljanak, kijavítsanak, esetlegesen nekiinduljunk. Kanához odahajolok és megsúgom neki: „Ezúttal minden rendben lesz, megígérem. Nem fogom hagyni, hogy akár egy ujjal is vagy mivel hozzátok érjen.”

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[2. Boss] Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[2. Boss] Vo36oi10/1200[2. Boss] 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Mirika on Pént. Nov. 30 2012, 00:33

Mintha csak tegnap lett volna az első szint főellensége elleni harc. Beleégett az emlékezetembe a pillanat, hogy Kota ezernyi pixelre robban szét, rémálmaim is voltak miatta. Többször riadtam fel azóta verejtékben úszva, könnyek között, és bár egy idő után elmúltak ezek a látomások, ma reggel ismét így ébredtem. Mintha csak emlékeztetni akart volna a fejem arra, hogy újabb boss áll az utunkban. Villámgyorsan végigsöpörtük a szintet, legalábbis már aki. Én egy kevés szabit vettem ki, hogy feldolgozhassam a történteket, erre mire felocsúdtam volna, hogy visszatérjek a frontvonalra az Ököl máris bejelentette, hogy eljutottak a bossterem kapujáig és Ranmaru már szervezni is kezdte a csapatot. Különös lett volna, ha pont én maradok le annak ellenére, hogy Illfangot az én nyilam terítette le, noha egy cseppnyi büszkeséget sem éreztem amiatt, hogy ez a tett az én nevemhez fűződik. Ellenkezőleg. Szégyelltem magam, hogy amíg volt, akinek lenullázódott az élete, nekem még csak a páncélomat sem ütötte le sem a boss, sem a segítői, ráadásul mindennek ellenére nekem kellett a legtöbbet pihennem a csata alatt.
Lehangoltan készülődtem, ezúttal meg se próbáltam magam jókedvre deríteni. Túlságosan élénken élt az emlékezetemben, ahogy zokogva átölelem Kotát, miután rájöttem, hogy nem illúzió, amit látok. Órákig nem voltam hajlandó elengedni a fiút. Még egyszer nem akarom átélni azt a... nem is tudom... fél percet? Óráknak tűnt pedig, azt sem tudom, hogy voltam képes lőni abban a lelkiállapotban. Megdöbbenve hallgattam, hogy volt lélekjelenlétem elküldeni Hokushint és Ranmarut, én nem emlékszem rá.
Fél órával később ugyanolyan komoran üdvözöltem a Voice azon tagjait, akik elég magas szintűek voltak ehhez a harchoz. Nyolcból hat ember érkezett meg a találkozási pontra. Csak Shui és Ayani-chan hiányzott, de ők jobb is, hogy nem jöhettek el. A többieknek viszont meg akartam mutatni ezt az arcomat is. Jobb, ha látják-tudják, hogy a bossharc nem fáklyás diadalmenet. Valahogy most passzolt komoly hangulatomhoz a rajtam feszülő sötét köpeny is. A zsákmányom Illfang legyőzéséből. Azért egy szomorkás mosolyt megejtettem mindenki felé, mielőtt bevezényeltem volna a csapatot a teleportba, mely a 2. szintre vitt minket, ott pedig már várakoztak a Fist tagjai és a független harcosok is.
A kazamatán gyorsan és hatékonyan masíroztunk át, akárcsak legutóbb, hiszen tudtuk, mi vár ránk, fel volt térképezve a terület. Ami azonban a bossterem kapuján túl volt, arra nem lehetett felkészülni. Biccentettem Mr. Kockának, mikor megemlített, majd gépiesen hívtam le a potimat és a kristályomat az inventoryból, hogy az övemre tűzzem őket. Gyakorlottan tettem, mintha már ezer éve ezt csinálnám. Persze nem ez volt a második bossharcom, hiszen a bétában is részt vettem egynéhányban, de ez most akkor is más volt, mint azok a harcok. Nem voltam biztos benne, hogy nekem is fel kéne szólalnom, de mikor Kota is végzett, úgy éreztem, mintha nekem adná át a stafétát.
- Nézz hülyének nyugodtan, de ezt a bossharcot nem akarom teljes életcsíkkal befejezni... - súgtam vissza kissé morcosan, miközben ingatni kezdtem a fejem kissé. Úgy éreztem már megint valami baromságot forgat a fejében, ráadásul a stratégiáját sem nevezném maszatoláson túl többnek. Ennél ő alaposabb szokott lenni még akkor is, ha ezt a csatát is a másik nagy céh szervezte össze, és nem mi. Bár a legutóbbi tapasztalatokból kiindulva teljesen felesleges az egész...
- Khm... - léptem előre Kota helyébe - Nem sokan tudják rólam, de részt vettem a bétában és harcoltam ezzel a főnökkel. Nem volt nehéz boss, de a bétában Illfang sem volt annyira az, mégis életeket követelt most. Aki ott volt az előző szinten, az átérzi a súlyát a bossharcoknak, így az újakhoz szólnék. Bármit is láttok, tapasztaltok, ne merjétek alábecsülni egy pillanatra sem az ellenfelet, csak akkor örüljetek, ha látjátok szilánkokra törni a csigabigát! - hangosan és tisztán beszéltem, arcomról fenyegető szigort sugároztam a zöldfülűekre pillantva. Anat... Vio... és két ismeretlen lány felé szóltak szavaim.
- Nektek sem árt tudnotok, hogy én vagyok az a játékos, aki bevitte az utolsó ütést Illfangnak úgy, hogy a harc alatt egyetlen életpontot sem vesztettem el! Érintetlen voltam! Nem tudom, hogy mennyien neheztelnek rám ezért, de remélem minél többen. Nem érdemeltem meg ezt! - rángattam meg kissé az Éjfél Köpenyt, majd fogtam magam és le is vettem, hogy a magasba emelhessem - Ez mást illet meg! Valakit, aki mindent megtett azért, hogy legyőzzük azt a szörnyeteget. Valakit, aki nem láthatta a kobold végét, mert feláldozta magát és megmentette a társai életét! Ez a köpeny téged illet, Kotarou! - léptem oda a fiúhoz, és a kezébe nyomtam, majd visszahátráltam az eredeti helyemre, és előhívtam az inventory-mból a másik köpenyem. Szakadt is volt, és nem is adott sok pontot, de ez jobban passzol hozzám.
- Ma én akarok lenni az, aki ha kell, feláldozza magát. Switcheljetek velem, ha bajba kerültök, állni fogom az ütéseket! - döngettem meg a mellkasomon feszülő vértet, mely gyakorlatilag tankká tett engem amellett, hogy monszter sebzésem van még mindig. Bár az előnyöm talán már nem akkora, mint legutóbb. Ezután léptem csak vissza a sorba, és most végre teljesen elszántnak éreztem magamat. Nem terveztem ilyen komoly szónoklatot, csak a köpenyt akartam átpasszolni minél látványosabb körülmények között, de azt hiszem elragadott a hév ;P És mikor mindenki elmondta, amit mondani akart és kinyílt a kapu, hirtelen megragadtam az íjam, betöltöttem egy nyilat, és rövid célzás után fenékbe lőttem vele Kotarout. Vörös színe jelezte, hogy a support nyilaim egyike volt.
- Csak hogy megadhasd az alaphangot Razz - öltöttem ki a nyelvemet rá, de voltaképpen őrülten ideges és feszült voltam. Szép lenne, ha azt mondhatnám, felkészültem a legrosszabbra is, de nem így volt.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[2. Boss] Vo36oi576/600[2. Boss] 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Viola on Szomb. Dec. 01 2012, 10:30

Óhh, a második szint... Amióta csak erre a platformra léptem, többször is eljátszottam már a gondolattal, hogy mint a frontharcosok egyike, vállt-vállnak vetve küzdök a legerősebb játékosok oldalán a bossok ellen. Ez a mai napig azonban teljesen egy olyan álom volt, amiből rendszerint felébred az ember és inkább visszafeküdne, hogy álmodhassa tovább. Nekem azonban ez már a valóság, s nem is titkolom azt, hogy ezt a céhem tagjainak köszönhetem, akik befogadtak maguk közé és elismerték az erőmet.
Csak úgy, mint a többiek, én is odabattyogtam a kapuhoz, ami mögött majd a boss vár minket.
- Violeta del Sanchez vagyok... - mutatkozom be a biztonság kedvéért, habár alig látok olyan arcot, akivel eddig nem találkoztam egyszer sem. Na sebaj, repetitio est mater studiorum... (Ismétlés a tudás anyja.)
Ahogy látom főként az Angelic Vioce tagok sorakoztak fel, hogy megöljék a helyi fő gonoszt, akik közül többekről is hallottam, hogy az első leverésénél is jelen voltak. Ezt többnyire szóbeszéd útján, vagy a saját elmondásuk alapján állítom.
Elkezdődik a taktikai megbeszélés is. Az ellenfelünk egy csiga lesz, akinek két ciklusa van és jóval gyengébb az első szint bossához képest. Plusz egy csiga, na ne már... Pont egy csiga..? Remélem kis fakardja van, amit az egyik csápjával fog! :3
Ezután sorra magukhoz ragadták a szót a tapasztaltabb játékosok. Tulajdonképpen mindegyik ugyan azt mondta: össze kell dolgozni. Ezzel nincs is semmi baj, nekem menni fog a dolog, csak mondják meg, hogy merre mennyi és csinálom is.
Megnyugtat a dolog, hogy vannak velünk erősebb, tapasztaltabb játékosok is, akik tudják már, hogy mivel állunk szemben, így az életemet sokkal bizalmasabban nyújtom a kezükbe, ha arról van szó, hogy végre kell valamit hajtani. Remélem az erőmnek most nagy hasznát veszem, s nem hiába pakoltam rá a sok pontot, plusz végre a képességemet is használhatom egy boss ellen. Majd kiderül, hogy mennyire hasznos...
Én nem éreztem úgy, hogy bármit is mondanom kéne a többieknek, így csupán csöndben követtem őket, mikor elindultak az ajtóhoz, hogy aztán megküzdjünk a sátáni csigusszal..!

Spoiler:
Itt vannak a statjaim felszereléssel együtt!

Élet: 4
Fegyverkezelés: 3
Erő: 7
Kitartás: 5
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 6
Páncél: 3

Kezdő ruha
Szalmakalap
Szigony
Kinézet adatlapon
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[2. Boss] Vo36oi1535/1700[2. Boss] 2yjvlht  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Hokushin on Szomb. Dec. 01 2012, 15:41

Ismét egy nagyfőnök kapuja előtt álltam azokkal a bajtársakkal együtt kik az előző véres és gyötrelmes küzdelmet túlélték. Voltak köztünk mások is, hogy végérvényesen végezhessünk a bestiával. Csak úgy mint az előző csata előtt Kotarou hatalmas beszédet tartott vázolva az ellenség képességeit. Megtudtuk, hogy egy hatalmas csigával kell szembe néznünk ki nem olyan erős mint a patkányvezér. Azt is megtudtuk, hogy nincs segítője így kicsit könnyebb dolgom lehet. Az előző harc során jó pár életpontomtól megfosztott egy apró kis harcos mielőtt a főgörénnyel nézhettem volna farkas szemet. Az előző csata óta kicsivel erősebb lettem akárcsak a többiek. Az erő és a kitartás volt az amit idáig sikerült felfejlesztenem mert személy szerint ezeket tartottam a legfontosabbnak. A fegyverismeret azért volt fontos, hogy minél több csapásom sikeres lehessen és a későbbi csatákban nagyobb eséllyel tudjak védekezni. A kitartás értelemszerűen azért kellet, hogy tovább bírjam a harcot pihenés nélkül. Mikor Kana befejezte a beszédét valami elkezdett motoszkálni a fejemben. Nem jöttem rá, hogy mi az mikor hirtelen beugrott amint Kotarou cimborámra néztem. Megígértem neki, hogy legkésőbb a második főnök kapujánál átadom neki a gyorstalpalómat. Így hát a tömeg háta mögül mogorva arccal odabattyogtam hozzá ha valaki rám köszöntött csak bólintottam neki. Megálltam Kotarouval szembe majd gyakorlott kéz mozdulatokkal elővettem a felszerelés listámat és átküldtem a szélvésznek a cipőmet.
– Itt van a megígért surranó a kardodért cserébe amit régebben adtál el nekem.-
Mondta száraz hangon majd mikor elfogatta a felszerelést visszaballagtam a tömeg háta mögé. Nem volt kedvem senkivel sem beszélgetni sőt legszívesebben magam vágtam volna le a főnök fejét. Sajnos túl sokan voltak ahhoz, hogy egyéni akcióba kezdhettem volna ráadásul itt nem voltak rejtett alagutak. Mióta végig kellet néznem valaki halálát teljesen felbolydult a világnézetem és elkezdtem kerülni az emberi kapcsolatokat. Azonban ahhoz elég közel maradtam, hogy probléma estén segítséget nyújthassak.

/Elnézést kérek a várakoztatásért./

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[2. Boss] Vo36oi610/700[2. Boss] 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Dec. 02 2012, 04:27

Türelmesen várakozom a kapuknál. Általában késős típus vagyok, de a jelentős események alkalmával mindig az első között érkezem, ráadásul szerettem volna felmérni, hogy a céhtagjaimon kívül kik jönnek még. Nagyjából velem egy időben érkezik meg Ranmaru az Ítélet ökle cég képviseletében, s ahogy elnézem azt az érdekes szemű lányt sikerült behálóznia a toborzón. Azóta se bántam meg, hogy végül nem csatlakoztam a másik vezető céhhez, elégedett voltam jelenlegi csapatommal. Lepillantok a céhjelvényemre, és megigazgattam kissé. Igazság szerint semmi jelentősége nem volt ennek a mozdulatnak, kezdett amolyan berögzült szokásommá válni, viszont ahogy felpillantok pont Ranmarura, még akár kérkedésnek is vehetné az iménti mozdulatsort. Kihúzom magamat báncélomba, nehogy tartásom bármilyen félelemről árulkodna, majd egy komoly biccentést intézek a szemüveges és társasága felé. Nem akarok udvariatlan lenni. Attól mert finoman szólva sem kedveltük meg egymást a legutóbbi találkozásunk alkalmával, még nem kell bunkón viselkednem vele. Ahhoz viszont túl ideges vagyok a soron következő harc miatt, hogy leálljak incselkedni vele és szívni a vérét. Különben is, most csapattársak leszünk, kénytelen vagyok összedolgozni vele.
Megérkeznek közben sorra a céhtársaim, sajnálattal látom, hogy Hokushin még mindig eléggé magába van fordulva, és nem szívesen kommunikál másokkal. Kanát és Violetát kézcsókkal üdvözlöm, a fiúknak bajtársi jobbomat nyújtom. Úgy döntök Vio mellett maradok állva, valamilyen mélyről jövő felelősségtudat azt az érzetet táplálta bennem, hogy nem szabad őt magára hagynom a harcban sem. Nem kellett félteni a leányzót, legutóbbi harcunk óta sokat erősödött, és a teleportjának hála könnyen meglóghat az ellenség markából. Ám a szememben mégiscsak egy törékeny nő volt. Tudtam, hogy Kanára vigyázna Kota, ráadásul a pöttöm lány életpontjait az enyémhez hasonló szikár páncél védte. Szóval jól felkészültek vagyunk, mint mindig, plusz itt a másik céh is, s vannak még közeledők, akik csak most értek ide.
Ezután felszólalások sora következik, ám kivételesen úgy döntök, hogy befogom a nagy szám és nem akarok felesleges szócsépléssel beledumálni a tapasztaltabbak taktikájába. Infang, az első szint bossja kemény diónak bizonyult az első frontharcosoknak. Ám Kota azt a hírt hozta, hogy ez a csigusz egy sokkal egyszerűbb menet lesz. Mégsem lehetünk elég óvatosak, s tekintetemmel is azt üzentem Vionak, hogy fogadja meg Ran, Kota és Kana tanácsait. Nem volt alkalmam még tapasztalni, hogy harc közben tud-e higgadt fejjel is cselekedni újdonsült barátom, egy hangyányit aggódtam miatta.
Nem éreztem azt, hogy Kanára bármi miatt is neheztelnem kellene, ráadásul nem voltam ott az első harcnál, így miért is ítélkeznék bármiben is. Kotát céhtársaim felruházzák ponterősítő felszerelésekkel, pluszban pedig Kanától is kap valami áldásos nyilat a fenekébe - legalább is az életpontjaiból nem vett le, na meg Kana miért is bántaná őt - aztán nekiiramodik a kapuknak. Előteremtem inventorymból a lándzsámat, a potikat és a hazatérés kristályomat már akkor elintéztem, mikor Ranék megérkeztek - addig sem kellett velük csevegnem. Erősen megszorítom hű társamat, a Mithrodin lándzsámat, majd céhvezérem mellett megindulok a csatába.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[2. Boss] Vo36oi10/5000[2. Boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Dec. 02 2012, 20:53

Rennel az oldalamon érkeztem meg a boss terem kapujához ahol mostanra már igencsak szép tömeg gyűlt össze. A többi játékos között hamar kiszúrtam Ranmarut így oda sétáltam hozzá.
-Az a szemüveges íjász ott a céhvezér és egyben ő szervezte a bossharcot. – Adtam át az infót Rennek aki eddig még nem találkozott Ranmaruval. Mikor oda értem mellé illedelmesen meghajoltam előtte köszönés képen de ekkora már a bosson járt az eszem. A kaput méregettem. A szívem szinte a torkomban dobogott és a gyomrom is kavargott az idegességtől. Nyugtalan voltam és hála a pletykáknak miszerint az előző harcban jó páran életüket is vesztették féltem is. Ennek külső jelét nem adtam és a szokásos kimértségemmel figyeltem az eseményeket. Hogy pontosítsam egy dolog volt ami elárulhatott az pedig nem más volt, hogy elég sűrűn nyúltam a hajamhoz és a jobb fülem mögé simítottam azt ez azonban csak azoknak tűnhet fel akik már régebb óta ismernek és szerencsére ilyen nem akadt a társaságban, hacsak nem Ren vette ezt észre korábban. Végigalgattam mindenki mondandóját és bátorító beszédét és hála a fehér hajú srácnak némi infót is kaptunk a szörnyetegről azonban konkrét tervel nem állt elő senki. Egyre inkább izgultam, mert szerettem volna felszólalni ez ügyben de én még igencsak újnak számítottam ezért nem tudtam van e jogom ehhez.
- Elnézést… – Szólaltam meg kissé bizonytalanul, amit én is észrevettem így megköszörültem a torkom kis erőt véve magamon és kissé határozottabb és erélyesebb hangon folytattam. – Habár én nem vettem részt az előző harcban, sőt még csak béta tesztben sem volt szerencsém egyik bosshoz mivel nem is voltam tesztelő de én is szeretnék minden tőlem telhetőt megtenni, hogy lehetőleg veszteségek nélkül jussunk ki onnan ezért szeretném ha meghallgatnátok. – Itt vártam egy keveset, hogy mindenki rám figyeljen majd folytattam. – Abban egyetértek, hogy a távolsági támadásra képes játékosok maradjanak hátul de ez még kevés lenne támadási tervnek ezért szeretném megosztani veletek, hogy szerintem miként kéne neki esnünk a bossnak. Csak azt az információt tudom róla amik most itt elhangzottak ezért ez inkább csak egyfajta útmutatás lenne, hogy miként kéne rendeződnünk ezért ha valaki tud még valamit vagy rossz következtetést vontam le az szóljon – Húztam elő a kardom és a földbe egy nagy kockát rajzoltam aminek a rám eső felének a szélére egy kis nyilacskát húztam mutatva, hogy az a bejárat. A közepébe egy kissé gyermetegen megrajzolt csigával. A rajz elég nagy volt, hogy mindenki tisztán lássa. Nem vagyok nagy stratéga ezért tudtam, hogy tervem nem tökéletes főleg, hogy csak pár másodperce pattan ki az agyamból. – Szerintem először is a csoportot három részre kellene osztanunk... – A bejárat elé egy egyest írtam majd a bal oldalára egy kettes a jobbra pedig egy hármast. - Minden csapatban három fő lenne…- Az egyes szám mellé elkezdtem három kis ábrát rajzolni két pajzs és egy kardot. Ezután a kard hegyével a kettes szám mellé rajzoltam fel szintén három ábrát. Egy pajzs egy kard és egy nyílvesszőt a hármas szám mellé pedig szintén ugyan így tettem majd az ábrákra mutogatva kezdtem el magyarázni a többieknek. – Szerintem a pontjaink alapján kellene elosztani. Az egyes csapatban lenne két védekező játékos, akik felfogják az ütéseket és egy támadó akit folyamatosan switchelnek. A kettes és a hármas csapatban pedig egy védekező egy támadó és egy íjász karaktert gondoltam. – A kis magyarázat után az egyes csapatból egy egyenes nyilat húztam, ami a csiga felé mutatott. – Az egyes csapat lenne az aki főként a boss figyelmét vonná magára ezért ha bemegyünk ők fognak először a boss közelébe menni. – Következő lépésként a kettes és a hármas csapatból is egy- egy félköríves nyilat rajzoltam, ami nagyjából a csiga háta mögé mutatott, értelem szerűen a kettes a bal irányból a hármas pedig a jobból. – A másik két csapat eközben pedig megkerülnék a bosst és hátulról mindkét irányból támadnánk. Mivel tízen vagyunk így maradt még egy valaki aki alapból az egyes csapatot támogatná. Viszont ha valami baj lenne, akkor átmegy a többi csapathoz segíteni. Ez a terv csak akkor működik ha a boss egyedül van de ha vannak segítői akkor szerintem az egyes csapatnak ugyanúgy a bosst kellene feltartani még a többiek elintézik őket és utána átállunk erre a tervre. – Kissé megnyugodtam mikor végre a végére majd körbenéztem és vártam a reakciókat. Ha tetszik nekik a terv akkor még a tervrajz mellé a három kis ikont rajzoltam le szépen egymás alá. A kard mellé a saját nevem írtam a pajzs mellé Renét és a nyíl mellé pedig Ranmaru nevét. – Szeretném ha ide mindenki felírná a nevét a feladat körök szerint, hogy könnyebben elosszuk a csapatot. – Ezzel pedig felegyenesedtem és elraktam a fegyvert.


_________________
[2. Boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[2. Boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[2. Boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[2. Boss] Vo36oi10/1300[2. Boss] 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Hitodama on Hétf. Dec. 03 2012, 17:13

Félrehúzódva a csapattól az árnyak részleges takarásában egy apró alak állt, mintha a földet nézte volna lehajtott fejjel azonban nem teljesen nyitott szemei a vele szomszédos társaságra meredtek. Az előző Boss ütés vége mindent összetört amire addig vágyott és maga elé tűzött, ehelyett mindössze a szégyent ragasztotta rá hogy nem volt képes talpon maradni, s talán a legszörnyűbb büntetés az volt hogy életben maradt. Pedig nem kellett volna, meg akart, mert vereséget szenvedett és egy vérre menő játékban szerepelt. Mégis ott termett aztán az egész csapat szeme előtt és senki egy szót sem szólt hozzá, szerencsére. Míg a játékosok a végleg elesett idiótát siratták és a vele együtt visszatért másik kardforgatót vizslatták, ő eltűnt a katakombákban és könnyeivel vívott élet-halál csatát. Nyert, nem csordult ki egyetlen egy gyöngyszemnyi sem, az önbizalma ezzel ellentétben elillant mint Kizashi karaktere. Miért ő halhatott meg, miért vette el tőle még ezt a privilégiumot is... hogy harcban essen el és ne vesztesként éljen győztesek között. Akik közül ráadásul egyet puszta kézzel győzött le egyszer, igen... ő volt az a lány és ezt most már biztosra vette, s mégis győztessé vált. Azt elismerte hogy valóban kitartó harcos volt és nem félt az ökölharctól, de aztán úgy tűnt hogy a lánynak igaza lett: Mizuki valóban nem volt elég ügyes, éppen ellentétesen: ügyetlen és harcképtelen, nevetséges és szánalmas, egy nagy betűvel írott VESZTES

Most mégis itt volt, megkapta Ranmaru hívását még ha nem is beszélt vele és az üzeneteire sem válaszolt azóta. Itt volt mégis, itt volt hogy lezárja azt ami az első boss csatában megkezdődött, eljött... meghalni! A többiek pedig beszédeiket tartották, vagy éppen terveket szőttek mint az a nála megint csak erősebbnek tűnő kardforgató... igaz, már mindenki lehagyta maga mögött, szánalmas volt és csak a halálért állt sorba. A tervekben azonban nem kívánt részt venni, nem nyerni jött és nem játszani: harcolni a végsőkig és úgy meghalni ha meg kell halni, hogy nem kardba ugrik hanem a győzelemért küzd. Helyre akarta tenni becsületét mint kardforgató, nem esélyt adni magának hanem tovább vinni vagy lezárni egy számára rosszra görbült korszakot. Nem kellett neki lopakodás képesség hogy viszonylag észrevétlenül mehessen oda, az őt még akár háttal állva is észrevevő Ranmarura sem pillantott vissza. Meg kellett tennie valamit, vállalnia saját bukását és tévedését, KELLETT. Így érkezett hát meg az íjászlány mellé, amikor a karforgató lány még a rajzait firkálta a padlóba. Csupán egy pillantásra méltatta a terveket, most sem érdekelték, s aztán megszólalt halkan hogy csak egyetlen személy hallja meg, vagyis célja ez volt
- Nem érdemlek bocsánatot - mondta érzelmeitől megfosztott hangon - ezért nem kérek, de elismerem. Béna voltam, vagyok. Itt és kint is. Neked van igazad, ennyi
És tovább ment, elsétálva a társaság mellett és maga előtt a bosshoz vezető ajtóval. Csiga vagy sem, egyedül vagy sem, egy ellen vagy sem. Ő ment, kardja pedig a kezébe villant és néhány méter lassú séta után, nekiiramodott az ismeretlennek
Hitodama
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[2. Boss] Vo36oi135/500[2. Boss] 2yjvlht  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by RenAi on Kedd Dec. 04 2012, 01:04

Sikeresen megérkeztünk a kapuhoz Ritával. Első ránézésre már a tömegtől is megszeppentem picit, de amint közelebb értünk két ismerős arcot is megpillantottam. Az egyikőjük egy fekete-fehér melíral megáldott srác, igen Kotaru a másik Violetta kivel az együtt csináltuk a potion mester által felkínált küldetést. Kutattam tovább, de a többiekkel még nem találkoztam. Amikor Kotara és Violettára tekintettem ha találkozott a tekintetünk elmosolyodtam és oda intettem nekik, persze nem túl feltűnően. Nem kellett bele sok, az egyik szemüveges srác rögtön egy kisebb szónoklatba kezdet. Ekkor Rita oda hasétált hozzám és mondott egy érdekes mondatot.
- Az a szemüveges íjász ott a céhvezér és egyben ő szervezte a bossharcot.
Egy pillanatig ledöbbent arccal néztem a fiút. Majd jobban ráfókuszáltam. Igen tényleg ott volt az Ítélet ökle felirat a feje felett. Nem is tudom valahogy kissé másra számítottam, azt hittem hogy egy céhvezér valami robusztus állat, aki baromi magas, testes, kopasz, és és és nem tudom de nem egy könyvkukac... A szemem még mindig nem vettem le a srácról, de tekintve hogy pont beszédet tartott ez nem volt feltűnő. Tehát Ő lenne a céhvezér és Ő szervezte a boss harcot is. Kezdtem elfogadni a gondolatot. Első rápillantásra eléggé mogorvának tűnt így kissé féltem hogy hogy fog alakulni a céhbe való felvételem. Mindenképp jól kell teljesítenem. Jegyeztem meg magamnak első számú feladatként. Majd arra ocsúdtam fel hogy már Kotaru folytatja a beszédet. Na szép. Semmire sem emlékszem amit a szemüveges könyvkukac mondott... Kaptam a fejemhez. Ezek után Kotaru minden egyes szavát próbáltam belevésni a memóriámba, hogy igenis én is hozzá tudja szólni a dologhoz ha szükség lenne rá. A bosról említett meg fontos információkat. Amiből nekem úgy jött le hogy nem túl erős csak sok élete van és néha megnövekszik a gyorsasága. Ami megnehezíti hogy sérülést okozzunk neki. Most jutott el a tudatomig, lehet sőt igencsak nagy a valószínűsége annak hogy Kotaru egy Beater. Ennek a gondolatnak kissé örültem, legalább egyvalaki rendelkezik némi tapasztalattal. Nem sokra rá egy aranyos kinézetű lányka állt Kotaru helyére, kijelentette hogy részt vett a béta teszten. Na tessék megszállták a SAO-t a beater-ek, amit most némi örömmel nyugtáztam. Most tudatosult bennem hogy még nem is találkoztam igazi Beater-ekkel, erre ma lehet kettővel sőt akár többel is összefuthatok. Persze az hogy sok a bétás annyit jelent hogy jobban kell teljesítenem, elvégre Ők már mind rendelkeznek némi tapasztalattal. A lány folytatta mondanivalóját, és több érdekességet is megemlített, mint például hogy Kotaru a csapatért álldozta magát. Erről nem is tudtam, döbbenten álltam a hallottak élőt, és hozzá tette az is hogy ha kell akkor Ő hall meg másokért. Remélem semmi hasonlóra nem lesz szükség, ha eléggé figyelünk a másikra akkor biztos hogy győzünk, próbáltam optimistán állni a dolgokhoz. A lány beszéde után Violetta ejt meg egy röpke bemutatkozást, gondom neki is akadhatnak itt új arcok. Majd Rita is felszólalt, kissé közelebb mentem hozzá hogy jól halljam, egy konkrét haditervvel drukkolt elő nekünk, ami hát meg kell hagyni egyenesen briliánsra sikeredett. Ahogy néztem a többiek sem találtak benne kifogásolni való hibát vagy hiányosságot, mindenki csendeben végighallgatta és az elméletét a kardjával földbe rajzolt kis vázlattal ábrázolta is. Majd rajzolt még három kis ábrácskát is, melyben én a védekező vagyis inkább a tank szerepét kaptam. Semmi kifogásom nem volt ellene, sőt a sok életem miatt valahogy én is így gondoltam. Már csináltam hasonlót, ezért rendelkezem némi tapasztalattal e téren. Miután mindenki odafirkantotta a nevét a saját kategóriájába. Úgy döntöttem bemutatkozom.
- Sziasztok, a nevem RenAi még nem vettem részt boss ütésen de mindent bele fogok adni! Ekkor egy széles mosoly jelent meg az arcomon, aki nem ismert az lehet úgy gondolta hogy talán nem veszem komolyan a bosst vagy hogy ostoba vagyok hogy a hallottak és a felkészültségből sőt a tömegből nem következtettem le hogy ez igenis komoly dolog. Pedig tudtam, tisztában voltam vele, felfogtam és pont ezért kell még ha csak egy ostoba mosoly is de kell, hátha némi biztatást nyer valaki belőle. Majd lassan megindultunk, a kapu felé, volt aki kissé lemaradt, lehet féltek kicsit vagy valami más dolguk akadt. Mondjuk meg kell hagyni az én szívem is a torkomban dobogott.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[2. Boss] Vo36oi10/7300[2. Boss] 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Sakamoto Rin on Szer. Dec. 05 2012, 17:45

Vidáman szökellve haladok végig a kapu felé. Persze ez nem akármien kapu hisz ez mögött a második szint főnöke, azaz fő gonosza csücsül és várja az érkezésünket. Tekintetem végig pásztázza a már ott várakozó népes sereget mely összegyűlt a csigabiga legyőzésére. Ahogy látom sok ismerős karakter jelen van épp csak egy-két ismeretlen egyént látok köztük.
- Mirika-nyan! – integetek, céhvezéremnek mikor már elég közel vagyok hozzájuk. Remélem, ma jobb kedve van, mint mikor a póknéni kiirtásos küldinél volt. Bár igaz, ami igaz akkor és sem voltam teljesen önmagam, de hát ki lenne az, ha annyi ijesztő nyolclábú szörnyeteg venné körbe és akarná megenni. Persze a mai főnök sem a legkedvencebb, de a csigabigától nem félek annyira. Ez főképp annak köszönhető, hogy már szervezkedés előtt szert tettem a boss-ról szóló információkra így fel tudtam magam készíteni, hogy mi várhat a hatalmas ajtó túl.
Na, igen a felkészülés… Egy igazi embert azaz elfet próbáló feladat volt teli félelmekkel és rémálmokkal. Köszönhetően annak, hogy KA bácsi az igazán valós környezet szimulálás végett még bogarakat is tett a játékba egy reggeli napon útnak indultam, hogy szembe találkozhassak egy csigusszal. Kis séta után szembe, azaz keresztbe is jött egy csigabiga, ugyanis az erdőbe vezető úton próbált keresztül csúszni, hogy átmehessen az út másik oldalára.
- Yoshi! Az edzés kezdetét veszi! – az edzés a „Tegyük át a Csiguszt a másik oldalra!” nevet kapta. Fellelkesedve léptem egyre közelebb a kis lényhez majd hajoltam le hogy jobban szemügyre vehessem azonban addigra már a fene nagy lelkesedésem a semmibe szállt és már csak a remegő kéz maradt és a félős kislány tekintet. - O-oké, gyere csak csi-csiga… biga… – ekkor két ujjal megragadtam finoman, remegő kézzel a nyálkás csiga házikóját majd meg akartam emelni, de ekkor a hirtelen megmoccant.
- KYAAAAAA~!! – hajítottam el a közeli bozótosba az ijesztő mini fenevadat, egy sikoly kíséretében. Persze nem adtam fel ennél a pontnál sem így miután nagy nehezen találtam még egy két csigát jöhetett a „Tegyük át a Csiguszt az egyik kőről a másikra!” majd a „Semmi esetre se dobjuk el a Csigust!” nevezetű edzés és még sok másik is.

Kemény és ijesztő edzés volt, de megérte, mert most már biztos nem fogok félni a második nagyfőnöktől. Na ám most, hogy így visszakalandozom, a jelenbe-eszembe jut, hogy köszönni kénem ég pár barátomnak. Ki is szúrtam az első áldozatomat, aki nem más, mint a Fist of Judgment vezére azaz Tastuki-nyan. Hátulról osonva közelítek felé és bár tudom, hogy ő mindent lát, de ezzel most cseppet sem foglalkozom. Mikor elég közel érek, hozzá rávetődöm és hátulról a nyakát átkarolva köszöntöm.
- Tatsuki-nyan, mitsuketa{megvagy}! – tényleg most jut eszembe, hogy Ranmaru-nyannal már nagyon rég nem találkoztam így most arra is kíváncsian várom a reakcióját, hogy vajon megismer-e most hogy a külsőm igen csak jelentős változásokon ment keresztül a közel múltban.
Kouta bá és Rita-nyan tervit meghallgatva bólogatok egyet még mindig Tatsukin lógva mindaddig, míg ki nem szúrom a tömegben Mizuki-nyant és Onii-chant ám miután lemászok a férfiról és mindkettőjüknek köszönök, ők furcsa mód szinte észre sem vesznek. Ezt ugyan nem áll szándékomban-annyiban hagyni, de mikor Rita-nyan arra kér, hogy írjuk, nevünk
et a földre vájt terv mellé mégis csak félbe marad a cselekedetem.
- Yosshi, kész! – jelzem miután RenAi-nyan után én is oda vésem a „Rin” szót és mellé egy kristályra hasonlító valamit is csak, hogy tisztában legyenek azzal, hogy és azt használok.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[2. Boss] Vo36oi1000/1000[2. Boss] 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 06 2012, 00:16

Oké, elkezdődik a harc része, a 250-es minimum törölve, ha valaki nem tudja, hogy mit csináljon, akkor olvassa el ezt.

Óriáscsiga [Nagyon Könnyű]

Élet: ??
Páncél: ??

Fuun Kotarou (minden 6. körben pihen)
Fuun Kotarou (minden 6. körben pihen)
Fuun Kotarou (minden 6. körben pihen)
Fuun Kotarou (minden 6. körben pihen)
Fuun Kotarou (minden 6. körben pihen)
Boss
Rita Hanami (minden 5. körben pihen)
Rita Hanami (minden 5. körben pihen)
Rita Hanami (minden 5. körben pihen)
Boss
Tatsuki Ranmaru (minden 6. körben pihen)
Tatsuki Ranmaru (minden 6. körben pihen)
Boss
Mikazuki Mizuki (minden 5. körben pihen)
Mikazuki Mizuki (minden 5. körben pihen)
Boss
Miyanari Kana (minden 6. körben pihen)
Miyanari Kana (minden 6. körben pihen)
Boss
Sakamoto Rin (minden 6. körben pihen)
Boss
Violeta del Sanchez (minden 6. körben pihen)
Boss
Anatole Saito (minden 4. körben pihen)
Boss
RenAi (minden 4. körben pihen)
Boss
Hokushin (minden 5. körben pihen)
Boss
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Fuun Kotarou on Vas. Dec. 09 2012, 03:38

[>>Boss Fight
Part: Csigusz<<
Való igaz, a mostani felvázolásom koránt sem illik a stratégiáim közé. Elhanyagolt és általános felvetítés volt, annak ellenére, hogy ismertem az ellenfelet. Aki tudja milyen vagyok, furcsállhatta, hisz az első bossnál is jóval többet nyújtottam, még ha nem is nagyon lett követve. Utánam Kana szólal fel, aztán mikor kitörtek belőle az érzelmek kicsit elhúztam a számat. Azt hittem már legutóbb kiadta magából, és azóta feldolgozta. Kicsit szomorúan fogadom, mikor odajön hozzám. Átveszem a köpenyt, majd mielőtt még visszamenne átölelem. Ennél többet közönség előtt nem, de ennyit viszont muszáj. Nem akarom, hogy végig ilyen legyen, szeretném, ha kicsit el tudná felejteni azokat, amik történtek. Nem sokkal később Hokushin jött oda hozzám. Először meglepődök, mivel mostanság, nem nagyon szokott társalgásba kezdeni. Ő is az első boss óta ilyen, de sajnos folyamatosan. Nem tudom miért, igaz Zaraki halála hatalmas veszteség, és én is gyászoltam egy darabig. Aztán eszembe is jutott, hogy még én mondtam, hogy a másodikra már szeretném akkor megkapni a cipőt. Kezet fogok vele, és barátian megveregetem a vállát.
-Köszönöm barátom, még jövök majd eggyel.
Nem akartam nagyon belegázolni Hokushinba, ezért ennyiben hagytam a dolgot, és nem tartottam fel tovább. A következő felszólaló egy lány volt, aki ha jól láttam lánnyal érkezett, akivel nemrégiben játszottam. Khm akarom mondani párbajoztam. Végighallgattam, amit mondott, és a stratégia ecsetelése közben kicsit elterelődött a figyelmem a hangulatomról. A végén odabattyogtam, és az övében nem húztam ugyan át semmit, de elkezdtem mutogatni és pontosítani.
-Nem rossz, tényleg jó ötlet. Ha egy nagyobb csapatot kellene felmorzsolni, vagy több erős ellenféllel állnánk szembe. De ezúttal egyedül lesz az ellenfelünk, valamint egy bizonyos algoritmus alapján harcol, nem tervez túl sok stratégiát, csak a harci támadásokat amiket kap elemez, és aszerint harcol. A bossoknál legalább két fázis van, eddig az elsőnél is és ennél is, mármint amiben ténylegesen sokat változik. Természetesen nem igazán gyengülnek, hanem az elsőnél szinte brutális mértékben erősödött, bár ennek is nőni fog az ereje, koránt sem akkorát. Nos ebből kifolyólag érdemes a végére hagyni a komolyabb tankokat, akik másoknál több sebzést tudnak felfogni, és érdemesebb inkább az elején többet switchelni. Ez komolyan próbára teszi a csapatmunkát, és nem kíván kevés idegzetet, de a legbiztonságosabb, hisz az elején kisebb a sebzésük. Ezúttal az nem fog nőni, de az első bossé konkrétan megduplázódott. A csoportokra osztás briliáns ötlet, azonban az íjászokat hátrább kellene állítanod, hogy átláthassák a terepet, esetleges dolgokat könnyebben észrevehetnek, és kevesebb zavaró tényezőjük van a támadásban, nem utolsó sorban kevesebb az esélye, hogy szintén távolsági támadást kapnak. Valóban a legmobilisebb embernek kellene lenni egyedül egy páratlan felosztásban. Ha várhatóan nagy a sebzése az ellenfélnek, akkor egyet a tankok közül betenni az első csoportba, azonban ezúttal ez totálisan hanyagolható, mivel gyakorlatilag nincs sebzése, ha jól emlékszem 4. A csoportok között is kell távolságot tartani ezért az oldalról-hátulról támadás kiváló ötlet. De ne felejtsük el, hogy az adott csoporton belül is fontos az emberek közötti kis távolság, ne kaphasson el mindenkit egy váratlan területi támadás. Túl távol sem lehetnek egymástól, hogy bármikor bármelyikük tudjon switchelni. Nos akkor én leszek a Mobil egyszemélyes csoport.
Mondom és nyomok egy szépen kalligrafált „K”-t a solo emberkéhez. Rámosolygok a csajszira is, aztán tovább állok az ajtóhoz. Amint belütök fenéken szúr az érzés. Hogy mi van?! Hátranézek, és Kana mosolyából levágom, hogy mi is történt. Megnyugtató volt látni, hogy valamennyire visszarázódott. Kedvesen mézes mázas mosolyt indítok felé, és egy minden rendben kézjelet. Aztán ahogy leengedem a kezem a szemem kicsit lesütöm, s ahogy fordítom vissza a fejem talán még látni, ahogy a mosoly lefagy az arcomról és talán kicsit baljós tekintet ül ki rám. Vagy talán ugyan úgy passzolt volna rá a félelmetes is. Amint megjelent a boss ránehezedtem a jobb lábamra, s innen rugaszkodom el. Ha sikerül használnom a különleges képességem, akkor az ott leírtak szerint láthatnak a többiek, a saját sebességükhöz mérten jól, vagy egyáltalán nem. Akire teljes hatással van, az csak az álló énemet fogja látni, s legközelebb már csak akkor, mikor már ott vagyok a boss előtt és már támadok is. Akik gyorsabbak azok az egyes kategóriákban leírtak szerint láthatják a rohamozásomat. Első támadásom egy csatakiáltással egybekötött teljes lendülettel rendelkező jobb fentről balra le vágás. Ennek lendületét követve pördülök és egy vízszintes vágással folytatom. Az első támadásom csak a pajzsát sebezte, de a másodikkal már az életébe is belemartam egy picit. Megfordítottam a kardomat, s majdnem szembe kerültem vele a következő bal középről indított támadásommal, mellyel jobbra felfelé vágtam meg az ellenfelem. Nem figyeltem a környezetemre, csak a bossra koncentráltam, s lélegzetvételnyi időt sem hagyva támadásaim között egy alsó vágás következett, melybe ismét beleadtam a fordulásomat is. Éreztem a határaimat, még egy még egy támadást ki kell préselnem magamból. Két kézre fogtam a kardomat, már amennyire lehet, egy egykezes fegyvert, s hatalmas ordítás közepette fentről lefelé sújtottam rá a dögre. A csapásomat a föld állította meg egy kellemetlen hanggal.
>Ha: sikerült kivégeznem a boss, ahogy azt Kota tervezte:
Az utolsó csapás után látom, ahogy a pixelesedés megjelenik, szép lassan állok fel még mindig háttal a többieknek. Néhány pillanatig várok, majd egy suhintás után elrakom a kardomat. Visszafordulok a többiek felé, és egy közel sem diadalittas arccal megindulok lassú tempóban. Kana felé megyek, s mikor odaérek megállok egy pillanatra, majd halkan odaszólok neki. - Menjünk.- Nem igazán érdekel jelenleg a következő város megnyitása, inkább a többiekre hagyom, legyenek ők az ünnepeltek, én csak bosszút állni jöttem, és szerintem Kanára is ráfér egy kis pihenő. Vagy legalábbis nekem szükségem van rá. Hiába tettetem, hogy meg sem kottyant az, hogy egyszer meghaltam, és csodával határos módon visszajöttem, a tény, hogy ott is maradhattam volna, még bennem él. Egy ilyen halálos játékban közel sem vicces az ilyen, főleg, ha még van miért maradnom.
>Ha: nem sikerült kivégezni:
Hátrébb ugrok egy picit, hogy jöhessen a következő támadó, és az orrom alatt mormogok, miközben magamban istenesen átkozom a Boss-t, meg akitől az infókat vettem.

ha jól tudom, nekem nem kell dobnom ekkora fegyverkezéssel, különleges képességre pedig dobok egyet. Ha nem sikerül, természetesen annyi változik a leírásban, hogy az elején látják a rohamozásom.


a képességem, hogy ne kelljen keresgélni:
Spoiler:
ha az ellenfél gyorsaságánál nagyobb a gyorsasága+(képessége*1,5).
3-5 pont különbség esetén:
-csupán egy-egy mozdulatot képes meghamisítani, illetve meglepő irányváltoztatásokra képes ám ezeket még lehet követni.
6-8
-már képes megtéveszteni az ellenfelet, így akár képes kikerülni látóteréből
9-11
-néhány pillanatra fent maradó kép is társul már
12-14
-ekkora különbségnél egyenes mozgást mímelő illúzió marad fent ám alig néhány másodpercre
15-
-jól végrehajtott mozgáskombinációval képes elhitetni egy támadást is akár, ám nem létező mivolta miatt gyakorlatilag amint érintkezik az ellenfelével szertefoszlik, ez csupán egyetlen pillanat erejéig marad fent.


A hozzászólást Fuun Kotarou összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 09 2012, 03:58-kor. (Reason for editing : Fuun Kotarou)

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[2. Boss] Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[2. Boss] Vo36oi10/1200[2. Boss] 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 09 2012, 03:38

The member 'Fuun Kotarou' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[2. Boss] 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 09 2012, 10:05

Fuun Kotarou kivégezte a 2. bosst. Levette a 25 páncélját és 25 életét egyetlen kör alatt, még a szemeit sem tudta behúzni, mikor pixeleire esett. Hirtelen, a kettes és egyes szinten tartózkodó játékosok előtt a következő felirat jelent meg:

"A második szint kitisztítva, szabad az átjárás a harmadik szintre!"

Mindenkinek jutalom: 10 exp és 1 szabadon elosztható pont. A harcot lezárom.

ui.: Jajj, bocsánat, elfelejtettem beírni a jutalom tárgyat. Fuun Kotarou jutalma egy ritka pajzs a Csigaház. Leírást az összesítésben találhattok.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [2. Boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.