[Hardcore] Hinari vs Ayani

Go down

default [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Szept. 18 2015, 21:12

Hinari elleni harcom múltkor nagyon kiábrándító volt, de hát nincs mit tenni. Bár élveztem, annyi igaz, de itt az ideje a revansnak, én legalábbis úgy érzem. Nem mintha nagyon úgy éreztem volna, hogy elverhettem volna a lányt, de legalább egy újabb élvezetes, bár talán nem túl hosszú kis edzésnek leszek része. Persze mindezt a rangsorolt arénán belül. Természetesen a meghívást nem nagyon szándékoztam eltitkolni, hisz lényegében akkor nem tudnék, vélek harcolni, így rögtön pötyögtem neki a felkérést, és el is küldtem neki az üzenetet, miszerint kihívnám egy tisztességes párbajra holnap az arénában. Aznap nem nagyon terveztem már semmit sem, és a nap többi része is ugyanolyan jelenléktelenül ment el, mint a többi. Végül azonban eljött a másnap, és én izgatottan vártam a megbeszélt időpontot. nem nagyon készültem fel semmilyen potival, se egyéb itemmel, hisz úgyis kiesek az első körben, de kitudja, lehet szerencsém lesz, és kibírok pár kört. Végül is tankosítok, vagy mi a fene. Szégyen lenne rám nézve, hogyha egy ütésből meghalnék. Bár… talán lehet nincs Hinarinak 200+ sebzése. Remélhetőleg.  Mindenesetre, amikor megpillantom végül Hinarit integetek felé, majd odaszaladva hozzá egy mosollyal az arcomon átkarolva magamhoz ölelem. Fogalmam sincs honnan ez a jókedv, és az ölelkezős hangulat, de most így esett jól.
- Örülök, hogy elfogadtad a kihívásom Hinari. Bocsi, hogy egy ilyen jelentéktelen dologért zargattalak. Csak egy kis időt sajnos kihagytam a fejlődésből, és kíváncsi vagyok mennyire maradtam le. – mosolyogtam a lányra – Cserébe, ha ráérsz, szívesen meghívlak ebédre. Tegnap fogtam egy Őzt, ha gondolod, csinálok a húsából valami finomat. Amúgy a pálya a tiéd, csak csináld olyannak, amilyennek szeretnéd.
Mondom, majd ha harcpartnerem úgy akarja követem is az arénába.

Szint: 29
Élet: 49
Fegyverkezelés: 35
Erő/Irányítás: 8 / 48
Kitartás: 20
Gyorsaság: 41
Speciális képesség: 55
Páncél: 90

1x Gyenge Tisztító kristály
1x Pánik Burok
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
0x Egyedi Csillag Kristály (Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör  és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan. Tier szinttől független bárki használhatja.)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne) Recept
Tompa *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+2 erő)
1x Gyenge Vérontó Méreg (-3 HP körönként a harc végéig/ellenszer beadásáig, maximum 1 találatig marad a pengén)
2x Irányító Méreg (-6 irányítás, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható) Recept
2x Pajzs kristály


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 03 2015, 20:52-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi3819/4100[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Hinari on Szomb. Szept. 19 2015, 13:30


Nyugodt, gondtalan napok, s most a komolyabb tennivalóim száma is tűrhető mennyiségűre apadt vissza: mindent összevetve jól voltam, s örültem neki, hogy Al is visszatért, úgy igazából. Céhes összejöveteleket tervezgettem, a céhgyűlésen agyaltam, egyelőre mégcsak nagyon távolról. Otthon pakolgattam, Alexszal tervezgettük a fölső, közös szintet, melynek szobái már ki voltak alakítva, csupán a berendezés hiányzott. Végigsétáltuk az új szinteket, csöndes, alig látogatott falucskákba mentünk el megfelelő tárgyakat keresve, s nevettünk. Rég volt részem ilyesmiben. S én kiélveztem minden percét.
Ayani üzenete nem lepett meg, mosolyogva olvastam a sorokat, s nyújtóztam a fölső, nagyobb erkély korlátján, még egy utolsó pillantást vetve a lassan őszbe boruló hegyekre, miknek oldalán a több hónapja uralkodó zöld szín helyét foltokban már kezdte átvenni a narancs. Meleg volt. Nem is siettem vissza a szobába, pötyögtem az idomárlánynak egy gyors választ, miszerint elfogadom és ott leszek holnap, majd visszatértem a tájhoz, egy kicsit azért elgondolkodva a történteken. Igazság szerint vártam ezt a találkozást. Részben Miri miatt is, hisz Ayani biztos tudja, hogy van, bár magával a lánnyal is terveztem összefutni a közeljövőben. A gyakorlás pedig mindig jól jött, habár egy rendes küzdőtérnek jobban örültem volna, az arénában ugyanis blokkolva van a Katana expszerzése, így lényegében csak akkor jártam oda, ha kellett még egy-két pont, vagy éppen kihívott valaki. Mint most is. Már messziről integettem a lánynak, a megbeszéltnél egy kicsivel tán hamarabb is érkezve, a hirtelen ölelgetésen azért jócskán meglepődve. Elnevettem magam.
- Én is örülök, hogy látlak – feleltem vidáman, s jó volt őt is jókedvűnek látni: valahogy az ilyesmi mindig feldobott – Semmi gond, ránk is ránk fér már a gyakorlás – mondtam mosolyogva, az oldalamon lévő markolatot érintve, az őz említésére viszont önkéntelenül is felcsillant a szemem – Jó ötlet – bólogattam – Elfogadom ^^ Bár… akartam is szólni Mirinek már, ha nincs hová mennetek… - elbizonytalanodtam. A koboldok elfoglalták Nystert, így valószínű a régi céhházban laknak most, de… ha mégsem… Sóhajtottam. Néha szörnyű barátnőnek éreztem magam, szinte többet foglalkoztam Allal az utóbbi időben, mint Szophieval vagy Mirivel, és az, hogy bizonyára így meg úgy van, nem volt kifogás erre.
- Tudod mit? Alkosd meg a pályát te. Azért hívtál ki, hogy segítsek, a megfelelő hatékonyságú gyakorláshoz pedig te tudod, mire van szükségetek. Én majd alkalmazkodom – tértem vissza az eredeti témához, majd egy biztató bólintás után a helyemre sétáltam a pálya túlsó oldalán.


Lv42:

Élet: 44
Fegyverkezelés: 88
Erő: 80
Kitartás: 44
Gyorsaság: 100 (110)
Speciális képesség: 52
Páncél: +55

Szivárvány Köpeny
Lila Koponya Gyűrű
A Kaszás Félelmetes Öltözéke

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi14712/10100[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Szept. 19 2015, 14:26

Látszott Hinarin, hogy kicsit megleptem az ölelés rohammal, de hamarosan nevetve fogadta a kitörő jókedvemet. A jókedvemnek több oka is volt. Egyrészt, már csak éppen egy minimális EXP hiányzik, a 30. szinthez, másrészt Tűzrózsa továbbfejlődéséhez sem kell túlontúl sok. Nagyon régóta várom, már, hogy átfejlődjön a kincsem, de egyszerűen sosem érem el, hogy ez megtörténjen, de most már csak 3-4 szint, és meg is vagyunk. Ahogy Hinari is üdvözöl, a mondandója egy kis mosolyt csal az arcomra.
- Enje még tovább fejlődni? Te vagy a legjobb harcos, akit ismerek, hogy akarsz még fejlődni? – mondom rákacsintva egyszer játékosan – Ejj bezzeg néha olyan haszontalannak érzem magamat.
Mosolyom azonban az arcomra fagy, ahogy Hinari a felhozta a témát. Látszott a zavarom, és én egy pillanatra, zavaros mosollyal a földet bámultam bánatosan. Két dolog fájt nagyon. Az egyik, hogy a céhházunk, amelyen annyit dolgoztunk, a koboldok kezére került. De ami valóban fájt, az Miri volt. Először elvesztette Anatot…. most meg még az otthonunkat is. Végül fújok egyet, és már kevésbé bánatosan, visszanézek a lányra, a mosolyom viszont már kezdett visszatérni.
- Elég rosszul áll a szénánk a céhben, de még nem olyan vészes. Mindenestre szívesen várunk.
Hinari végül felajánlotta, hogy én csináljam a helyszínt, amire hirtelen elkomolyodok, és az államat masszírozva kezdek el gondolkodni.
- Hm…. azt hiszem… van egy érdekes ötletem. – csillan fel gonosz mosolyt kísérve a szemem – Egy kicsit Darkos, de szerintem nagyon epic hangulatot fog adni. – mosolygok a lányra gonoszul, és az aréna paneljénél pötyögetve , majd mikor kész vagyok, felé fordulok – Hehe. Na, kész vagyok. Beállítottam egy kis egyéni desinget magunknak is. Szóval másképp fogunk kinézni. Ne zavarjon be a „közönség”, én az leszek, aki lovon ül.  Na de bent találkozunk! – kacsintok rá, de mielőtt bármit mondhatott volna bejárat felé szaladok.
Végül be teleportálódtam a pályára. Mögöttem egy hatalmas kísérteties kastély áll, melynek kísérteties kék fényben úszó bejárata előtt álltam én. A kastély egy romos területen feküdt, mindenütt furcsa koponyák és törött fegyverek, míg tőlem úgy 200-300 méterre egy félkörben fákjákat és fegyvereket markoló trollok, orkok néztek felém, prüszkölve, mutogatva, mormogva. Kész Gyűrűk Ura hatása volt. Persze ezek megadott sémát követtek, és nem reagáltak semmire. Végül pedig én magam. Én magam egy kísérteties lovas voltam egy kéklángban égő lángoló lovon. A rajtam lévő csuklya alól szintén lángok szálltak fel, és koponyafejem üres szemgödre Hinarit kereste. Tökre olyan volt, mintha megelevenedett Szellemlovas lettem volna. Némán, egyhelyben vártuk Hinarit.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi3819/4100[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Hinari on Szomb. Szept. 26 2015, 11:14


Zavartan nevettem fel, s egyáltalán nem értettem egyet Aya kijelentésével, hisz nálam sokan voltak és vannak is jobbak.
- Mindig van hová – mosolyogtam – De ti se érezzétek magatok rosszul: az egyik legjobb heal vagy – mondtam őszintén, s tényleg így is gondoltam: Ai és Jin inkább tank-supportok voltak, igaz Ai-nak ott volt a poti share, de Aya gyógyító és sebzéskivédő képességei nélkül nem jutottunk volna idáig. Persze ezután akarva-akaratlanul is felhoztam valószínű az egyetlen témát, amit nem kellett volna, így bánva is a kimondott szavakat, néztem félre én is. A lány azonban próbált pozitívan hozzáállni, ami megnyugtatott; biztatón s egy kicsit szomorúan bólintottam, szavak nélkül kérve elnézést az iméntiekért. Fel is ajánlottam neki, hogy tervezze meg ő a pályát, amin kapva kapott, így más vizekre terelődött a beszélgetés, s az általános jókedv is visszatért. Nem olyan intenzíven, mint ezelőtt, de legalább újra önfeledten tudtuk mosolyogni.
- Darkos? –vagy mégsem tért vissza. Habár az arcára kiülő gonosz derű valami másról árulkodott – Legyen. Kíváncsi vagyok – kuncogtam, s nem is kérdeztem többet, habár nem mérkőztem még úgy, hogy mi is változtunk volna… így belegondolva nem is tudtam, hogy ezt is be lehet itt állítani. Ayaniék pedig már el is szaladtak, így még vártam egy keveset, majd, teljesen felszerelkezve, beléptem én is a küzdelem helyszínére.

Meglátva a helyszínt, még a lélegzetem is elakadt. A lánynak igaza volt, a terep egész egyszerűen epic volt, és sötét – vagyis az ő oldalán. Meleg füst ölelt körbe, s a mély morgás, mely mögülem jött, egy pillanatara elhallgattatta a túloldalt sorakozó orkokat. Megmarkoltam kezemben a Katanát, s a magasba emeltem, élén megcsillant a tiszta tűz, mely vörös-narancs fényárban úsztatta a hátam mögött elterülő, végtelen sziklaerdőt. A láng két oldalt került s szántotta végig a poros földet, egészen a lovas patááig, majd elmaradozott, s a vad lény lassú légzése betöltötte a hamutól nehéz levegőt. Így voltunk mi, bíbor nap alatt állva, törhetetlenül.
Szerepjáték? Sosem voltam annyira jó benne, ám egy régi harc emléke biztatott, s suttogta, jó lesz ez is. Megleszünk, s csak remélni tudtam, elleneink nem vesznek a múlt burkába ködösen, csupán emlékeket hagyva maguk után, ahogy Anat.
- Készülj a harcra! – kiáltottam oda, a fegyver élét a sötét lovas torka felé szegezve – Me, Princess of the Rising Fire, shall destroy you! – s elindultam, bekapcsolva a Lopakodást, beleveszve a sárkány által lehelt, sűrűn gomolygó füstbe. Futás közben igyekeztem aktiválni a harckezdő képességem, majd, Ayaniék mögött lépve ki a homályból, ugrottam fel Akrobatikával, s igyekeztem egy vágást ejteni a lovas vállától sréhen lefelé, majd, felugorva a paripára, ellentétes irányban folytatni a mozdulatsort.Hinari (Sebzés: 80, támadás elvétése 1 ÉS halál dobása, minden más esetben talál, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari
Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 48, támadáshoz 4 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Képességpróba: Reverse. Két támadás 80-as sebzéssel, az elsőhöz Lopakodás bónusz (+21 sebzés) társul.
Edit: kidobni az 1-es koponyát xDD Sztem még nem is volt soha ilyen senkinél No xD
--> tehát 101 sebzés, képesség pedig természetesen Rolling Eyes nem sikerült

Karakter támadás sikertelen: 7:1/1 (2)
Karakter képesség sikertelen: 6:3/1 (1)
Ellenfél támadás sikeres: 6:3/0 (0)
Ellenfél képesség sikeres: 6:4/0 (0)

CSP: 115/220
Élet: 220+55


A hozzászólást Hinari összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 26 2015, 11:19-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi14712/10100[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 26 2015, 11:14

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Hinari vs Ayani 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Hinari vs Ayani 4766609959_af0c0eb7c7_s [Hardcore] Hinari vs Ayani 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#3 '2 oldal halál/korona' :
[Hardcore] Hinari vs Ayani 4766597959_9de1fd561c_s [Hardcore] Hinari vs Ayani 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Okt. 03 2015, 21:03

// meglepően gyorsasn ment miután nekiültem írni o.o //

Meg kell hagyni Hinari meghagyta a kezdés hatását. Én magam is szerintem elég bizarrul festettem, de ő azzal a hatalmas sárkánnyal a háttérben rohadt jól festett. Bár volt olyan érzésem, hogy nem sokáig csodálkozhatom azt a drága sarit. Bár Shunak hála kezdem elveszteni a sárkányok iránti szeretetemet, azért az ilyen csodás lények (és kevésbé emberi nyelven beszélőbb példányok) még mindig felcsillantják a szememet. Persze…. jobban tenném, ha nem kalandoznék el, hanem a harcra koncentrálnék, mert Hinari sikeresen eltűnt a szemem elől a füstben… ajaj, ezt nem számítottam bele. Tűzrózsa is hátrált egykét lépést, és idegesen kopogott egyszer-kétszer a kövön készülve a váratlan támadásra. Bár sejtésem, miszerint Hinari hátulról fog támadni bevált, sajnos nem voltam túl felkészülve a támadására, így a pengéje felhasította a hátamat, és már készült volna, hogy felugorjon Tűzrózsára, de pici pacim most már nem hagyta magát. Még azelőtt elmozdult, hogy a lány elérte volna a testét, így mivel nem tudott szilárd ponton megmaradni a következő próbája csúnya kudarcba fulladt. Persze mi sem teketóriáztunk. Bár támadása bőven elegendő volt, hogy levigye a páncélomat, és belecsípjen az életembe, egyelőre egy „cöhnél” többet nem reagáltam rá. Most viszont jött a mi körünk.
- Tisztulás! – szólok pacimnak jelezve a képességét.
Tűzrózsa rögtön cselekedni is kezd, és aktiválja a petképességét, amellyel megindítja Hinari felé a lángoló láncokat. remélhetőleg sikerül, elvileg specesebb vagyok, mint Hinari, szóval ennek kéne a könnyebb résznek lennie. A nehezebb része viszont most jön. Tűzrózsának és nekem most el kell találnunk Hinarit. Tűzrózsa megpróbál felágaskodni, és így elsodorva a lányt, míg én a „fémkesztyűmmel” próbálom arcon csapni a lányt puszta ököllel, amikor közel kerül. Nem túl nőies, de hát na…

// képipróba (ha sikerül minden támadás után ami ér 3 körig +10 damaget oszt ki) fölső én (8-as sebzés), alsó Tűzrózsa (48-as sebzés) //

[Hardcore] Hinari vs Ayani 3dc4a32e63e8b50e8cd80c536596360b_0a2a033b967ec870966813a512ff6b089535859d

100/57 CSP

UI: ezt.... gondoltam xD


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 03 2015, 21:03-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi3819/4100[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 03 2015, 21:03

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Hinari vs Ayani 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Hinari vs Ayani 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#3 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Hinari vs Ayani 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Hinari on Vas. Okt. 11 2015, 11:13


Nem voltak olyan engedelmes ellenfelek, mint azt jelenlétemben, és a vár érdekében várni lehetett! Majdnem elnevettem magam, ám a szerepjátéknak tartania kellett, így újfent magamra öltöttem a tűz hercegnőjének felháborodott jellemét, hát hogyan jönnek ők ahhoz, hogy csakúgy kitérjenek a csapásom elől? Ez nem fog többet előfordulni! Márcsak a pengém élén végigfutó, azúrkék vonal miatt sem. De hát ez itt most részletkérdés volt, ugyebár…
- So then… I shall teach you a lesson! – szólaltam fel drámai felhanggal, a sárkány is morgott egyet, hangja a falakról visszaverődve visszhangzott, betöltve a teret. Darkosat szeretne? Valahol a határon túl futótűz gyúlt, sietett errefelé. Nem volt sok időnk. A félresikerült ugrás ellenére is két lábra érkeztem a talajra, s egy határozott vágással szeltem ketté a felém igyekvő láncokat, majd arcomon félmosollyal indultam előre, fogadva a dupla támadást. A paripa felemelkedett, ám gyorsabb voltam nála, s még mielőtt eltalált volna, egyszerűen átsuhantam a lábai alatt, egyenesen a rajta ülő lovast célozva meg – aki egy jól irányzott ütéssel vágott arcon, úgy, hogy meglepettségemben vesztettem pár ütemet, s újra eltávolodtam tőlük – Good – dicsértem őket – But not good enough! – s már szökkentem is előre, jobb kézbe fogva fegyverem, amíg a másikkal a sötét lovas nyergét markoltam meg, próbálva kihúzni a posztót alóla, hátha ezzel veszít az egyensúlyából, és az alulról indított vágásommal eltalálhatom. S a lendület vitt fel, ám ezúttal más taktikához nyúltam; a paci túl virgonc volt az ízlésemnek. Felugrás helyett tehát inkább lehajoltam, s a második ütést a másik oldalról kapta, ha jól céloztam, a penge éle átszelte a nyerget tartó csatot, s belevágott egy kicsit a lovas testébe is. Így maradjon fenn azon az állaton, ha tud!Két támadás, darabonként 80 sebzéssel, dobni a pernamensem miatt nem kell már rá.
Képességet ezúttal nem használok.

Karakter támadás sikertelen: 7:1/1 (4)
Karakter képesség sikertelen: 6:3/1 (1)
Ellenfél támadás sikeres: 6:3/1 (1)
Ellenfél pet támadás sikeres: 6:3/0 (1)
Ellenfél képesség sikeres: 6:4/0 (1)

CSP: 31/220
Élet: 220+47

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi14712/10100[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 15 2015, 18:36

Hinari ügyesen kitért a pici dark paci lerohanása elől, de én kíméletlenül fejbeütöttem. No, nem mintha nagyon megviselte volna a páncélját az az eget rengető sebzés, amit produkáltam. Komolyan mondom ez már gáz a részemről. No, na mindegy. Legalább elmondhattam, hogy eltaláltam, már szinte ezt is hihetetlennek találtam. Végül azonban ismét ő következett, és kelletlenül láttam, hogy ez nem lesz nagyon jó. Támadásai révén szinte száguldani kezdett az életsávom, és kis híján nullázott is, ha nem lett volna ennyi életem. Végül a csökkenés olyan vöröslés határán állt meg, de valami hihetetlen ok miatt, még a sárgába maradt. Persze mindezt csak egy pillanat alatt felmértem. A hosszú idő alatt hamar megtanultam futtában átnézve is leellenőrizni az életsávokat, hisz sokszor életmenthető a healem, még ha nem is mindig tudok rá időben reagálni. Hinari szövegelése őszintén szinte lepergett rólam. Jó nem vagyok bunkó nem azért, mert nem érdekelt…. szimplán, azért mert nem tudok angolul. Legalábbis… elvileg angolul. Nem voltam benne biztos, milyen nyelven beszél, de nyílván nem azt, amit ennyi ideig használtam. Egy néma sóhajt nyomok el, majd megmozgattam karjaimat. Átnéztem az esélyeimet, és nem nagyon volt túlontúl sok esélyem. Végül a gyorsabbik rosszra futotta az erőmből. Nem akartam túl elhúzni az idejét fölöslegesen, és ha eltalálom, legalább még nagyobbat üthetek belé. Ha meg nem… hát…. ez van. Következő körben úgyis pihennem kell, mert már most majdnem megpusztulok, így elég hamar kicsinál. Aktiváltam a kesztyűm, és aktiváltam a Dühöst, amivel Tűzrózsa ciánkék lángjai hirtelen ébenfeketévé váltak, és fenyegetően lobogtak. Végül megindulunk közösen a lány felé, hogy végül befejezzük.

// Nevelés Kesztyűje (+8 irányítás) fölső én (8-as sebzés), alsó Tűzrózsa (56-as sebzés) //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi3819/4100[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 15 2015, 18:36

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Hinari vs Ayani 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Hinari vs Ayani 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Hinari on Csüt. Okt. 15 2015, 22:32


Sok reakciót egyikük részéről sem kaptam, ám ez nem törte meg a lendületem, csupán egy szemöldökfelvonást kaptak hát a ~Princess~-től; annyiban hagytam. Lehet nem is értik, amit mondok? Vagy csak a sötét lovas szerepe szótlan ennyire? …persze arc nélkül nehezen is megy, így inkább a támadásokra koncentráltam és arra, hogy megfelelő szögben érjék a lovast és a csatot is, megkönnyítve a dolgom a továbbiakban. Jórészt talán sikerült is, látható jele azonban még nem volt, legalábbis azon időn belül, amíg a következő támadási fázis nem következett. Elég hamar, ami azt illeti. A paripa sötét árnyékkal lepte meg a gomolygó füsttel éltetett, vörös-narancs tüzet, s a sárkány bosszúsan morgott, erejétől megfosztottan, csakhogy egy újabb lángcsóvára készüljön. Addig pedig égett a fekete láng, így vágtáztak felém, s én két kézbe vettem a fegyverem, kivárva türelmesen, hogy csak az utolsó pillanatban térjek ki előlük. Ugrottam, félig jobbfelé, a roham patás részét sikeresen kerülve is, s ezúttal a felém lendülő kesztyű ívéből is képes voltam elhajolni, ellentámadásra készülve… de nem volt hozzá erőm. Nagyokat lélegezve pihentem, utánuk nézve, lassultak ők is, ahogy mindhármunkon erőt vett a fáradtság. Nyeltem egyet, bólintva, ám több szó nélkül: fölösleges lett volna, őszintén szólva azonban csupán levegőm nem volt hozzá elég, így is értékes másodperceket veszítettem azzal, hogy egyhelyben állok – s egy esélyt is, a sebzésre. Nem baj. Belélegeztem, és elrugaszkodtam a talajról, próbálva fordulás közben érni őket, jobban mondva ellenfelemet, aki a csat lazasága ellenére is szilajul ülte meg hátasát, ahogy csak az orkok vezére és a kastély igazságtalan bitorlója tudja. Vörösen izzott fel kardom, mögöttem a sárkány megmozdult, felemelte fejét, kitátva hatalmas száját. Pengém villant, fénycsíkot húzva a szürkeségben, átszelve levegőt, visszapattanva végül, hisz láthatatlan erőtér állta útját, lila négyszögekben megtestesülő. Megkönnyebbülten fújtam ki magam: a vár sötét védői elestek, győzött a tisztító tűz s roppant szikráinak újat teremtő ereje…

74 hp-d maradt az előző kör után. Első többletkör pihi, majd egy támadás, 80-as sebzéssel.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi14712/10100[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Okt. 19 2015, 21:54

Tűzrózsa vadul próbálta felöklelni én meg egy erős ütéssel a földre küldeni ellenfelünk. És bár éreztem, hogy a szíj elszakadt, a lábaimmal szorosan Tűzrózsa oldalát szorítva, még egyelőre a pici pacim hátán bírtam maradni. Azonban tudtam, hogy ezt az állapotot nem sokáig fogom tudni megtartani, hisz a Lovaglás jártasságom és az Akrobatikám lassan kifogy az energiát nyújtó Kitartásból. Érzem, ahogy lábam szorítása egyre gyengül, és meg-megingok ültömben, de egyelőre még kitartottam. Ám ellenfelem vadságát nem bírtam megtörni. Szinte meg sem tudtam karcolni, mindössze egy gyenge ütésre futotta, és még meg sem lendítette a kardját, már tudtam, hogy ennek vége. Szinte egy pillanat alatt történt meg a baj. Tisztítótűz Hinari csapásának erejét, bár megállította a rendszer, de a lendületet nem bírta megállítani. A kard megtaszított ezzel az utolsó erőfoszlányaimat is szétzúzva, és én nyergestül együtt lefordultam Darkrózsa hátáról, és a porba hullva több ízben is a földnek csapódtam. Bár nem éreztek fájdalmat, ellenfelem még is hallhatta azokat a nem túl kedves, illedelmes szavakat, amiket becsapódáskor adtam ki magamból. Persze… érthető volt, miért csúszott ki a számon. Végül mikor megálltam nagyokat nyögve voltam kiterülve a földön.
- Hinari… amm… egy kicsit… túlságosan beleélted magad, hogy én vagyok a gonosz… - mondom fáradt mosollyal az arcomon, de végül felülök, és a fejemet vakarászva a lányhoz lépek (persze miután felálltam) – Szép volt, de komolyan mondom többet, már nem is érdemes harcolnom veled. –nevetek fel – De azért jó harc volt.
Nyújtom felé a jobbom egy kézfogásra, hogy ezzel is lezárjuk a sárkányok és az orkok közti „háborút”.

// game over //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi3819/4100[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Okt. 24 2015, 22:59

Osu!

Lezárom a párbajt, 90 exp és 240 arany a jutalmatok. Legközelebb 2015.11.19-től küzdhettek megy egymással.

Hinari: +12 pont
Ayani: +3 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Hardcore] Hinari vs Ayani Vo36oi0/0[Hardcore] Hinari vs Ayani 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Hinari vs Ayani

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.