Kiwi

Go down

default Kiwi

Témanyitás by Kiwi on Vas. Szept. 13 2015, 21:05

Név: Kiwi
Kor: 16-17 között
Neme: Lány
Kaszt: Állatidomár

Kinézet: Kint félhosszú, szőkés-barna haja volt. Európai, és a magasabbik fajtából, majd a játékon belül megváltoztatta a külsejét, haját rövidebb fazonra cserélte, és zöldre festette.
Ruházata változatos, néha feltűnő néha pedig a tipikus szürke kisegér stílusában viseli őket.
Magasság: 172
Súly: 57.2
Alkat: Vékonyka, hosszú kezek és lábak, lapos has, közepesen széles csípő.
Mellbőség: 75b – arányos a testhez.


Személyiség: Ezt különösen nehéz megfogalmazni… Bonyolult önmagát sem értő, de állandóan vizsgálódó és megérteni igyekvő személyiségről van szó.
Jó, ha mosolyogni látod, de nem mindig igaz. Bár az idő segítségével megtanulta elnyelni a bajt, gondot és mosolyogni a dolgokon, de nem mindig jön ez össze. Tehát ha nem így látod, akkor valószínűleg egykedvű, unott vagy épp kifejezetten szúrós szempárral találod szemben magad.
Erőteljesen hangulatváltozó, sosem lehet tudni mikor milyenre és miért fordul a hangulata.
Nem mindig őszinte másokhoz, mint sokszor magához sem, de mindig jót akar a maga ügyes-bajos módján.

Jellemzi:
Makacsság – Ha valamit a fejébe vesz akkor az úgy is lesz.
Erős hangulatváltozás - hol csak hallgat, hol kifejezetten aprítja a másikat a szavaival, gyakran hirtelen az átmenet a két hangulat között. Azzal mer vitázni, akit már jobban, ismer, idegenekkel csak hallgat vagy bólogat.
Állandó nyugtalanság – Örökmozgó és mindig tettre kész, ugyanakkor az aggódó és idegeskedő típus.
Kedves és jóindulatú - de ha valaki megbántja, becsapja utána egy életre viseli a következményeit, bizonyos mértékig. Nem ismer teljes bocsánatot, és teljes bizalmat utána. Keresi a másikban a rosszat, ugyanakkor ezt tudja magáról és igyekszik változtatni.
Hisztis és akaratos – Kifejezetten versengős, de nem nyíltan. Mivel nehezen viseli a vereséget, így gyakran úgy versenyzik a másikkal hogy ő nem is tud róla.
Kínos - Gyakran keveredik mulatságos helyzetekbe akaratán kívül, vagy már nem mulatságos de kínos, ciki pillanatokba.
Roppant bizonytalan -  mindenben amit csak el tudsz képzelni, a másikban magában, a helyzetben, egy válasz igazában, vagy épp a másik vagy saját igazságában. Mindig igyekszik megismeri az érme mind két oldalát, bár hamar alkot véleményt gyakran változtatgatja azt.
Erős kisebbségi komplexussal és megfelelési kényszerrel küzd, miközben lázadó és akaratos lélek. – Negatív képet alkot magáról, másokat irigyel, magasztal és csodál. Magát sokszor lealacsonyítja sőt van amikor kifejezetten úgy gondolja hogy ő nem normális és nem tartozik ehhez a társadalomhoz, nem alkalmas arra hogy emberek között éljen.
Gyerekes – Gondolkodásban, megjelenésben ugyanakkor félénksége és  a társadalmi elvárások miatt nem meri mindig önmagát adni.
Állandóan kérdez – Hol csupán hülyeségeket, de így próbálja tartani a kapcsolatot és megismerni a másikat, bár sokszor esik túlzásokba.
Szocializálódásra kész – ugyanakkor ezt nem tudta megtanulni, így most próbálkozik.
Hamar alkot véleményt, vannak előítéletei, félelmei ugyanakkor igyekszik nyitni másokra, ami gyakran nehezére esik, de képes újra és újra próbálkozni kitartóan.
Anyatigris – Ha valaki bekerül abba a bizonyos körbe azért meggondolás nélkül csatába száll.
Naiv és butácska, vagyis inkább ritkán gondolkodik előbb cselekszik – Érzelmileg könnyen kihasználható, befolyásolható.
Fél – Mindentől, ami él és mozog és beszél. A szokatlan helyzetektől, ismeretlen helyektől és emberektől.
Bénácska és képes bárkibe beleszeretni egy pillanat alatt, majd ugyanígy kiszeretni belőle.

Elvárásai, céljai:
Keresi – Valakit, akiben magára találhat, egy igazi társat, bárkit, aki megérti és elismeri, de leginkább ismeri.

Érdekesség:  A pet nem ébredt fel, nem kelt ki, így a tojást mindig vagy a kezében vagy a hátizsákjában hordozza magával.


Képessége:
- Madness Returns -
Volt már hogy úgy érezted elveszíted a fejed és önmagad felett a kontrollt? Persze, biztos mindenkivel előfordult már hogy úgy örült valaminek hogy a világot meg tudta volna ölelni, vagy épp érzett akkora fájdalmat amitől azt hitte már képtelen elviselni tovább. Vele is ez van.
Ha érzelmei elérnek egy bizonyos szintet akkor a képzelet apró morbid töredékei nyilvánulnak meg a szemeink előtt, hatósugara úgy öt méter lehet, úgy hogy ő áll az epicentrumban, egy kör alakú sugárban. Tehát a tudatalatti képzelet morbid élnyei bukkanhatnak elő, módosítva a házak, emberek és a környezet teljes kinézetét. Akár egy szép virágesővel, vagy épp horrorisztikus képekkel konstatálva érzelmi világát.

Ennek a képességnek nincs irányítása alatt, teljesen függ az érzelmeitől, viszont nem tudatosak a megjelenített irreális, képek.
A képek valóságosak tehát átalakítja azoknak az embereknek a teljes külsejét, arra az időre, ugyanakkor ha a dühe vagy öröme eltűnik a valóság visszaáll.
Érintés szükséges hozzá, azzal képes mindezt láttatni, akivel legalább egyszer fizikai kontaktusba került.
A képesség lehetővé teszi hogy egy adott támadást felezzel, ezálltal mindkettő támadásra dobni kell ugyan, de csupán fél-fél érték talál. Ha a kockák mindkettőt engedik akkor mindkettő talál, egész értéket eredményeztetve. Játékszínesítő képesség. Ha valaki ugyanazon a hangulati sávon, vagy a speciális képessége duplája az az övénél, akkor képes az ő "tudatalattija" is kivetülhet.

Magyarázat: A képessége segítségével egy új saját mappot, területet nyit meg ahova "elrabolja" tudtán kívül a másikat viszont ez idő alatt mindketten eltűnnek az beavatatlan szemek előtt. Pet idomár külön számít.

Illusztráció a képesség kinézetéről - Egy elnagyolt szürreális világkép::Előtörténet:


…Hol is kezdjem?... Mondhatnád hogy az elején de az túl egyszerű lenne. Áhh! Megvan. Tehát pont ott ahol minden elkezdődött…

Európai lány aki kicsit magasabb az átlagnál, de pont ezért is talán kicsit visszafogottabb viselkedéssel is bír mint a többiek. Három öccse volt, bár mindenki sajnálta hogy milyen nehéz lehet neki ennyi fiúval, ő bizony nem adta volna őket semmi pénzért. Szinte rajongott értük, gondjukat viselte jobban mint az anyjuk, ha épp nem a szobájába bezárva tartózkodott és vagy animét nézett, képeket gyűjtött, rajzolgatott vagy épp játszott valamivel. Ennyi volt az élete, az érettségin kívül. Szeretett volna tanulni, sőt tovább tanulni is, de az anyja lehúzta őt, és visszarántotta a mélybe. Már tudta hogy mit kellett volna kezdenie, de ahhoz már késő, főleg hogy bent ragadt… itt, több ezer játékos egyikeként.

Egy pályázat által jutott a nerwe gear-hoz, amit kiemelkedő rajzképességének és nagyvonalú álmainak köszönhetett. Ugyanis japán nyitni kezdett nyugatra, Európa irányába, és bár még mindig felháborodást és kétkedést kelt a szigetországban az efféle hozzá állás, de ennek köszönhetően a szegényebb réteg is hozzá juthatott az új játékkonzol legális megjelenéséhez. Mikor megérkezett az öccsééin kívül nem sokan tudtak róla, így szinte titokban próbálta ki a játékot, amit persze az öccsééi is kipróbáltak volna ha…

A játék szokatlan volt számára, az irányítás, a mozgatás, de hamar rájött hogy miként is kell benne ügyesen lavírozgatni. Többször újra és újra átnézte a kasztokat, de nem a leírást inkább, a kaszt kinézeteit és hogy ő miként tudná magát elképzelni benne. Újra és újra áttekintette őket, hiányérzete volt, hisz ő mindig is mágus beállítottságú volt. Tehát olyat igyekezett választani ami ahhoz hasonló, így a szegényes választékból az állatidomár került kiválasztásra. Persze bizonytalan volt benne, de úgy döntött majd csinál új avatart ha mégis másképp döntene. Mindezek után jött a külső és a név adás. A külsejével is elbabrált egy jó ideig, hisz nem volt mindegy milyen képet is alkothat magáról, kipróbálta a hosszabb hajakat, a rövidebbet, a szokatlan, sőt fiúsabb hajakat is, mire megtalálta azt amit tetszett neki. Egy vállig érő egyszerű zöld fazon ami előre hosszabbodik. Miután ez is meg volt jött a név választás, tudta hogy japán emberkék között fog kikötni, így kitűnni sem fog közülük. Kicsit fél is hogy, hogy fog szót érteni a benti játékosokkal, de a nyelv felismerő program amit alatta futtatnak megoldás volt számára és így legalább nem égette be magát rögtön a tipikusan otaku szóhasználattal.

Amint körvonalazódott a beloggolás és kész avatar utáni mámor fogadta. Imádta! A tájat, a játékosok grafikáját, majd megtapasztalta a mozgás szokatlan ámde egyszerű módját. Ugyan olyan mint kint, csupán sokkal könnyebbnek érezte az egész testét. Ami nem csoda hisz üreges volt, belül semmi, csupán egy adat, egy kód ami láthatóvá teszi hogy ő bizony ott van, él és mozog. Persze az ő szemében a kezdeti csoda és öröm mindezt nem tette láthatóvá. Gyorsan körbetekintett a rendszerében, a leírásban és a kezdeti tutorial-ban meg volt adva mit és hogy, és ezeket megfogadva hamar meg is talált mindent, ami szükséges volt számára. A tojást, a kést, a kezdeti felszereléseket, és egyéb egyszerűbb beállítási lehetőségeket.

Nem mert odamenni másokhoz kérdezősködni, majd mire megtapasztalt mindent, megtörtént az a bizonyos kényszerített teleportáció… Aminek következménye nem volt más mint a teljes hitetlenkedés, majd a tömeg által okozott riadalom miatt könnyekben tört ki… Ő ezt nem akarta, ő nem kért belőle… de ami ezek után is történt...

Majd két év telt el amikor ugyanolyan kétségbeesett ábrázattal, könnyek között eszmélt fel amikor a hibernálás véget ért számára… zavart volt, a hirtelen tömeg eltűnése, az hogy mi történt vele… a helyzet valódisága… az a tömérdek kérdés ami roppant gyorsan zakatolt végig a fejében…

Majd. Megszólította valaki, értette a nyelvét, és ugyan félt kissé az idegentől, de végighallgatva tudatosulhattak benne az események. Majd megtudta hogy nem egy játékosról van szó hanem egy külön a hibernálódotakkal foglalkozó npc. Szokatlan volt számára minden, az emberek a játékosok, az npck… minden olyan igazinak tűnt, mintha ez lenne a valóság. Az npc nem engedte addig útjára amíg fel nem világosította a lehetőségeiről, amivel ugyan Kiwi-chan nem élt egyenlőre, viszont így számára is megkezdhetett a játék…

Legalábbis meg kezdődhetett volna, ha akár a hibernálás okára, akár nem, de a pet- a tojás amit kapott nem kelt életre. Elteltek napok, elteltek hetek… de semmi… Kiwi aggódni kezdett, viszont végre hajlandó volt segítséget kérni valakitől…
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
kiwi - Kiwi Vo36oi3303/3500kiwi - Kiwi 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiwi

Témanyitás by Cardinal on Vas. Szept. 13 2015, 21:23

Osu!

Azt a Madoka videót nem kellett volna, most kedvem támadt újranézni pár részét Very Happy A képességen lamentáltam kicsit, de mivel van már hasonló az oldalon, ezért nincs miért nemet mondanom rá. Az engedélyeid tudtommal megvannak KA-tól, úgyhogy az előtörténetet elfogadom.

A legfontosabb, hogy pontozd a karakteredet. A karakterek kezdéskor öt (5) pontot kapnak, amit az állatidomár alapra, azaz:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 1
Erő: 1
Irányítás: 3
Kitartás: 1
Gyorsaság: 1
Speciális képesség: 1

Erre ráoszthatsz. Az elosztáshoz ha kéne egy kis segítség akkor azt a megfelelő témákban megtalálhatod a szabályzatban.

A kiosztás mellett kapsz tárgyakat is.

Kezdő Állatidomár Kés ( - )
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.

És ne feledkezzünk meg az aranyról. 70 arany üti a markodat.

Itt az idő adatlapot készíteni, amit itt tehetsz meg, új topic nyitásával, aztán ha játszani szeretnél, találj magadnak egy játszó vagy küzdőtársat esetleg jelentkezz küldetésre.

Ha akármivel kapcsolatban egyéb kérdésed van, nyugodtan dobj egy privát üzenetet nekem vagy kérdezd meg chaten. Smile
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3167
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
kiwi - Kiwi Vo36oi0/0kiwi - Kiwi 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.