Bornis vs. Incubus

Go down

default Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Allen Dante on Szer. Nov. 28 2012, 21:18

Mióta elkezdődött az a gyilkos játék, nem sok mindent vittem végbe az óta, pedig tettem egy igézetett, bár magamnak, de ahhoz tartani is szeretném volna magamat. Így ahhoz, hogy bármit is kezdeni tudjak szintlépésre lett volna szükségem. Bár ahhoz képest, hogy az első szinten már szinte az összes küldetést ismertem valahogy mégsem volt sok kedvem még elkezdeni. Talán a tudat, hogy meghalhatok tartott vissza tőle, ezért az első hetet inkább csak lézengéssel töltöttem az időmet. Igazából élveztem is, mert a Beta idején leginkább a szintlépésre összpontosítottam. A bazárok közötti mászkálás alatt rengeteg játékossal találkoztam és elegyedtem velük szóba, de a távolságot megtartottam velük. Útközben találkoztam olyanokkal is, akik már bevetették magukat a játék mélyébe kisebb nagyobb sikerrel. Néhányuknak arról kellett beszámolniuk, hogy egy vadászat alkalmával elvesztették társaikat. A fájdalmukat átéreztem, de segíteni, vagy lelki támaszt nyújtani nem tudtam nekik. Valahogy így telt el egy egész hét, mikor már kezdtem beleunni a „gyönyörködésbe”. A hetedik napon, ebédidő tájékán betértem egy fogadóba, hogy az éhség érzetemet csillapítsam. Bár nem volt olyan ízletes, mint amit a szobalányunk szokott készíteni. de semminél mégis jobb volt. Így leültem egy asztalhoz és vártam, hogy egy kiszolgáló NPC megjelenjen. Bár ami jött egy számomra nem várt eseménynek állítható be, mivel aki odalépett hozzám egy játékos volt. Mint utóbb kiderült, annak érdekében dolgozott ott, hogy pénzt keressen, hogy felszerelést tudjon venni. Amíg az ételre vártam, egy fiatal férfit pillantottam meg. Ha jellemezni szeretném, azt mondanám, hogy érdekes volt, bár nem a kinézete, hanem a személyisége. De hamar kiábrándultam, mert a pökhendisége olyan egetverő volt, hogy ha képességpontokban lehetett volna mérni, az övé lett volna a legnagyobb az egész játékban. Leginkább a legyőzhetetlen képességével dicsekedett mindenkinek, amit láthatóan nem hallgattak jó füllel, de kénytelenek voltak. A fiatal pincér meghozta a rendelésemet, és mielőtt távozott volna, megszólítottam;
- Elnézést… szabad a nevedet? –tettem fel a kérdést a lánnyal szemben.
- Oh, persze, a nevem Sasha. –azzal kecsesen meghajolt előttem.
- Örvendek, engem Bornis-nak hívnak. –és fejet hajtottam előtte, majd miután felemeltem azt, folytattam a kérdezősködést. – Meg tudod mondani, hogy ki az a srác ott pultnál? –azzal mutattam a nagyszájú ismeretlenre.
- Ő? Valami idióta, aki magát Incubus-nak hív. Amióta itt van, csak arról beszél, hogy milyen erős. –majd megvetően csóválni kezdte a fejét.
- És még senki sem akadt, hogy helyre rakja?
- Nem. –mondta, majd távozott, mert egy másik asztalnál rendelése volt.
Miközben az ebédemet fogyasztottam, folyamatosan a pökhendi megnyilvánulásait kellett, hogy halljam. Majd mikor végeztem, felálltam az asztaltól és odaléptem hozzá.
- Incubus, ugye? Ezennel kihívlak egy párbajra. Ha annyira jónak képzeled magad, akkor kiállsz ellenem. Ha benne vagy, akkor egy óra múlva a főtéren várlak, ne késs.
Azzal sarkon fordultam és elhagytam a fogadót, első utam a főtérre vezetett, ahol az egy órás várakozásom kezdetét vette. Amíg vártam, az égre pillantottam, és a fölöttem elhaladó felhőket kezdtem nézni. Ekkor kezdet el egy olyan érzés hatalmába keríteni, ami a Beta idején megesett velem, az az izgalom ismét átjárta a lényemet. Talán az volt az az esemény, ami elindította a szerkezetet.

// a színem #0099ff//

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi616/700Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Thunder on Pént. Nov. 30 2012, 12:35

Ahogy teltek múltak a játékban töltött napjaim úgy semmit se haladtam előrébb. Sokat filóztam azon hogy mitévő legyek. Hiszen ez már nem a Beta teszt, hanem a valóság. Ha itt meghalok, nem kerülök vissza az utoljára megjelölt városba. Ha meghalok nincs kiút. Semmi. A halál itt is halál, ahogy a való világban is. Ahogy a Kezdetek Városában lébecoltam szinte megtaláltam a törzshelyemet a főtéren. Nem telik el nap hogy ne mennék el a főtérre és ülnék le a padra ahova szokta. Szokásomhoz híven most is Kayaba Akihiko szavain gondolkoztam. Arról hogy végig kell vinni mind a 100 szintet és csak úgy lehet szabadulni a játék rabságából.

- Pár nappal később arra a következtetésre jutottam mivel első szintű volnék, hogy a legbiztonságosabb módja annak, hogy szintet léphessek nem más mit a más játékosokkal való küzdelem. Ekkor visszaemlékeztem az általam játszott többi játékkal ahol a vesztes is kapott némi tapasztalatot. Ha a párbaj rendszeren nem változtattak a Beta teszt óta, akkor itt fennáll az a verzió, hogy nem halok meg, ha veszítek.

- Mégis Kivel? Hol? Hogyan? Miként? Milyen szabályok mellett? – tettel fel magamnak a kérdéseket, amikor hírtelen beugrott miszerint eljátszom, hogy milyen jó erős képességem van pont, mint az egyik régebben játszott játékban.

- Nos tehát bementem a legközelebbi fogadóba és elkezdtem híresztelni, hogy milyen jó kis képességem van. Tudtam miszerint beletelhet jó néhány napba, hogy valaki kapjon az alkalmon és kihívjon párbajra. Már eltelt az óta két nap és még mindig semmi. Kicsit letörve kezdődött a harmadik napom mivel nem hívott ki senki. Csodák csodájára megtörtént a amire számítottam.

- Egy ismeretlen jött oda hozzám a fogadóban és kihívott egy párbajra. Egy óra felkészülési időt adott miszerint a főtéren fogunk összecsapni. Elfogadtam a kihívás. és rápillantottam a nevére az életcsíkja mellett. Bornis.
Mást nagyon nem tehettem szóval vártam rá a főtéren. Letelt az egy óra és megjelent. Felkeltem hát a padról ahol eddig várakoztam.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Bornis vs. Incubus Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi1119/1200Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Allen Dante on Szomb. Dec. 29 2012, 13:11

- Látom lejöttél. Szerintem akkor kezdhetjük is, egy fair, és szórakoztató párbajt szeretnék. –mondom neki széles mosollyal az arcomon, majd felállunk egymással szembe.
Most már szemtől szemben állok az ellenfelemmel, szintünk megegyezik, itt csak az fog dönteni, hogy melyikünknek jobbak a képességei. A küzdelem addig fog folyni, amíg valamelyikünknek az élete el nem éri az öt élet pontot, ha ez megtörténik az illető veszít. Időkorlátnak tíz percet állítok be. A feltételek megadása után elküldöm a felkérést Incubus-nak, aki kisvártatva el is fogadja azt. A visszaszámláló elindul, így készülök is a csatára. Majd mikor az idő lejár mindketten egymásnak esünk és a kardjaink a csapásoktól szikrázni kezdenek. A csapások és hárítások egymást követik eddig még egyikünk sem tudta megsebezni a másikat. Gyorsaságunk megegyezik, bár erőben úgy veszem észre, hogy egy kicsivel fölényben vagyok, de ez még mindig nem lehet sorsdöntő. De egyszer csak rést találok a védelmén, azt veszem észre, hogy nem védi az oldalát, mikor egy függőleges vágást szeretne bevinni. Ezt a helyzetet kihasználva a támadás blokkolása után hirtelen mellé kerülök és végig vágom az oldalát azon a ponton ahol a védelme szinte a nullával volt egyenlő. ezután távolabb kerülök tőle, és várom a reakcióját, hogy mit fog csinálni ezután. Bár csodálkozok, hogy miképpen követhette el azt a hibát, hogy egy akkora rést hagyott a védelmén, biztos nem lehet ilyen gyenge, ha annyira ajnározta magát. De akkor sem hagyom magam.
- Incubus, azt mondtad, hogy olyan jó vagy, hogy bárkit le tudsz győzni, akkor mutasd meg nekem az a, hű de nagy technikádat. – mondom neki hűvösen.

[off] Akkor még tisztázzunk egy-két dolgot, mivel a te képességed percekben mérődik, az enyém meg körökben, ezért azt ajánlanám, hogy egy kör tartson egy percig
Nem nagyon szeretem a kockákat, de ha te azt szívesebben használod, akkor nyugodtan.
A támadásommal 5 sebet vittem be, ami a te esetedben annyit jelent, hogy -4 páncél és -1 HP. [/off]

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi616/700Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Thunder on Szomb. Dec. 29 2012, 18:09

// My Heal 19 //

Nos amint megérkeztem a párbaj helyszínére ellenfelem már várt reám. Felvillant tehát a párbajfelkérés. Nem szokványos, ahogy olvasom. Tíz perces határidőt állított be ellenfelem illetve a harcnak akkor van vége, ha valakinek az életpontja eléri az ötöt. Nagyot csodálkoztam, hogy más is át tudja állítani a párbajszabályokra vonatkozó parancsot. Látom, nem egy kezdővel van dolgom. Tehát elfogadtam a felkérést. Amint elfogadom kardomat a szokásos móddal szemben fordítva tarom mivel számomra ez a normális.
Ahogy egymásnak estünk ellenfelemmel karjaink összecsapásaiból szikrák pattantak ki. Szerencsére nem olyan helyen vagyunk, hogy ez gondot okozna. Egymást követték a csapások mikor ellenfelem eltalált. Nem védekeztem rendesen így tudott megsebezni. Látom az életpontom alatti sáv eltűnését, vagyis a páncélzatomat teljes mértékben elveszítettem illetve az életpontomba is belekapott ellenfelem támadása. Viszont nem sérültem valami sokat. Nem esett nehezemre gyorsan fejben kiszámolni mennyi sérülést tud nekem okozni egyetlen egy csapásával. Mindössze öt sebet tud okozni. A támadását követve hátrálni kezdett tőlem majd valami szövegbe belekezdett ráadásul még védelmi állást sem vett fel.
Látom még nincs tisztában azzal, hogy harc közben nem előnyös beszélgetni. Amint belekezdett a mondandójába kihasználnom a figyelmességét és egy erőteljes vízszintes csapást mérek a törzsére. Figyelmetlenségének háta eltaláltam bár ez a támadás az eddigi védekezésekkel együtt már rendesen kifárasztottak. Nem tehetek mást, mint az utolsó erőmmel a csapás közepette megpróbálom fellökni majd egyszerűen, hátrálok tőle és várom a támadását. Ha nem sikerülne fellöknöm az ellenfelemet, akkor is hátrálok ahol a szokásos védelmi pozíciómat öltöm magamra. Mivel jobb kezes volnék, nem tartom másutt a fegyveremet, mint jobb kézben, de még mindig a fordított állásában. Jobb kezemet felhúztam a bal vállamhoz és a hüvelykujjam a testem felé néz. Mivel fordítva van, a kardom a kezembe a penge a kisujjam felől távolodik el az öklömtől. így a penge keresztbe van, a testem előtt. Várom, ellenfelem reakcióját bár reménykedek benne, hogy ő is kezd kifáradni.

Valami hasonló védelmi pórban áll a karakter

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Bornis vs. Incubus Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi1119/1200Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Allen Dante on Szomb. Dec. 29 2012, 19:16

Épp, hogy mondandómat befejezem, ő egyből támadásba is lendül, alighogy a földre került. Ezt már szeretem, úgy látszik nem csak a szája járt a fogadóban, de álmélkodni nincs időm, mivel egy sebes vágást indít felém, hatalmas erővel. Mivel kicsit elkalandoztam nem tudom teljesen hárítani a támadást, de teljes sebzést nem tud bevinni. Amint sikeresen hátrébb kerülök tőle ő is hátrább megy, csak ekkor veszem észre, hogy a páncélomat teljesen leütötte. Ebből sajnos nem tudom megállapítani, hogy mennyi a sebzése, de a tehetsége, hogy ilyen csapást bevigyen, az van. Innentől már a fele sem tréfa, jobb, ha bekeményítek. Indítanám a következő támadásom, de amint meglátom a védekező állását, kicsit meghökkenek, mivel még nem találkoztam ilyen beállással. Ebből a szemszögből és távolságból nézve szinte, hogy tökéletes, bár közelebbről is érdemes lenne szemügyre venni.
~ Tetszik ez a játék. –mondom magamban és elmosolyodok, de közben azon jár az agyam, hogy miképpen tudom áttörni az ellenfelem védelmét.
Azt nem tudom, hogy mennyire korlátozódik a mozgásban, de egy próbát megér. Egyenest megindulok feléje, és mikor úgy érzem, hogy a kardjának, a pengehosszának a területéhez érek hirtelen, az ő baloldalára veszem az irányt. Ha semmit sem tud erre reagálni, akkor egyenest a háta mögé kerülök és alkalmazom a Diable Jugdment képességemet, majd a támadás után hátrébb megyek tőle, és védekező állásba állok. Azonban, ha fordulni tudna, és valahogy hárítani a támadást, akkor abban a pillanatban suhintok a kardommal olyannyira, hogy ellentámadási esélyt ne hagyjak számára, csak védekezésit, majd biztonságos távolságba kerülök tőle és várom a támadását, , és ezúttal figyelem minden egyes mozdulatát, nehogy meglepjen, mint az előbb.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi616/700Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Thunder on Szomb. Dec. 29 2012, 22:17

Miután sikeresen bevittem első ütésemet az ellenfelemnek, ami levette az életét kezdtem kifáradni a küzdelemtől. Ezért hát magamra öltöttem a szokásos védelmi helyzetemet bízva abban, hogy ellenfelemet akkor tudom támadni, amikor azt tervezi, hogy nekem rohan. Úgy fest a dolgok állása, hogy ez a számításom bejött. Nekem rohan az ifjú titán. Egy gyors testcselt alkalmazva a bal oldalamra került minek köszönhetően váltok a védelmi állásomon. Egy gyengéd gyors mozdulattal a kardom pengéjét a bal oldalam védelmére helyezem. Ekkor kerül mögém ellenfelem. Látszik, hogy kezdek fáradni. Nem bírtam követni így került mögém. Szemem sarkából látom, hogy támadásra készül. Még annyit, lelki erőt ki tudok préselni magamból, hogy szembefordulok vele és a célba veszem, a kardját nehogy engem találjon el. Nagy nehezen valami csoda folytán sikeresen csapást mértem a fegyverére. Egy erőteljes csapást. Ekkor már nagyon kifáradtam.
Tovább tartva a védelmemet sikerül kissé visszanyerni az energiámat és átállok, támadó helyzetbe mikor aktiválom a képességemet. Kicsit be rogyasztom a térdemet és a kardomat még midig ebben az érdekes pózban tartom. A nem kardforgatásra szolgáló karomat előreemelem, mintha nekiállnék futni, míg, amiben a kardomat tarom az mellettem van, és a pengével védem a hátamat futás közben. Amint odaérek, az ellenfelemhez gyorsan bedőlök, előtte balra mintha lendületből akarnám megütni. Ez egyfajta elterelés, már ha beveszi. Ahogy ütök felé a kardforgató kezemmel nem az öklömtől sérülne, hanem a pengémtől. Ezt mind akkor hajtanám végre ha ellenfelem a sikertelen támadását követve hátrálna tőlem. Viszont ha nem akkor egy hasonló mozdulattal sebesíteném meg csak nem futok felé.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Bornis vs. Incubus Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi1119/1200Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Dec. 30 2012, 17:23

Úgy látszik hárítani, tudja a támadásom, szép, de még koránt sincs vége. Látom, hogy ismét erőt vesz magán, és vélhetően egy újabb támadásra készül. Majd meg indul, de teljesen átlátok rajta. Azzal, hogy a kardját a hátán tartja, mintha védené azt, nehogy úgy járjon, mint az előbb, látszatot keltené, de valójában egy nagyon régi trükk, amit már ezerszer láttam, de legyen, belemegyek a játékba. Ahogy jön, felém úgy tesz, mintha meg akarna ütni. Amikor ez megtörténne, kicsit hátrálok, hogy elkerüljem azt, és amint ezt megteszem, a kardjával vízszintesen megvág. De itt még nincs vége, amíg a vágása még tart, addig a kardom pengéjét a föld fele fordítom és onnan végig húzva végig vágom a mellkasát, a pengémmel, s ekkor az arcába kerül egy adag por, amitől vélhetően behunyja a szemét. Mielőtt még eltaláltam volna, amikor a földön végig húztam a kardom, abban a pillanatban aktiváltam képességemet, a Diable Jugdmentet. De a következő pillanatban már mindent kéken ragyogva látok. És akármerre is fordulok, semmi más, csak kékség. Nem tudom, hogy mi az ördög lehet ez, de biztos, hogy ez Incubus-nak köszönhetem. Ekkor egy felvetés nyilall a gondolatomba, mi van, ha ez is olyan képesség, mint az enyém. Ez veszélyes, semmit sem látok, szinte teljesen védtelen vagyok a támadásaival szemben. Szerencsére még emlékszek a körülöttem lévő tájra, ezért jóval hátrébb megyek tőle. Ekkor védekező állásba állok, és próbálok koncentrálni, a jelenlétére. De legalább a kamikaze akcióm sikerrel járt, és el tudtam találni végre, de félő, hogy mi lesz a csata további része, mert szinte, hogy vakon kell harcoljak, és nem tudom meddig is tart ennek a hatása.

//Akkor jelenleg nekem van 14-7 az azur miatt és egy fél körig nem látok semmit. My HP:7
Te pedig 10-et a Diable Jugdment végett és még egyet, mert rád került egy debuff ami 3 körig rajtad van és körönkét egy sebet okoz, így az egész körös sebed = 11
Incubus HP:8
Még hat kör van hátra a csatánkból Very Happy//

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi616/700Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Thunder on Vas. Dec. 30 2012, 19:10

// My Heal: 8 //

Kicsit lebecsültem az ellenfelemet. Ahogy bedőlök előtte az utolsó pillanatban, ahogy elütnék előtte és a pengémmel sebesíteném meg hirtelen az ő pengéjét pillantom meg magam előtt. Szép mozdulatsort láttam tőle kivitelezni bár nagyon felelőtlen is mivel én is eltaláltam. Legalábbis érettem, hogy sikerült eltalálnom. Amint biztosra mentem, hogy betalál majd a támadásom ellenfelem a pengéjével egy kevés port juttatott a szemembe, aminek köszönhetően alig látok. Látni látok csak kicsit homályosan. Iszonyatosan sokat sérültem, de valami nem hagy nyugodni. Folyamatosan egy kellemetlen érzést érzek, aminek nem tudom, mi lehet a forrása. Kezdek megint kimerülni. Ez nem lesz jó. Valamit tennem kell, hiszen a „vakság” az ellenfelemen nemsokára elmúlik. Illetve még itt van ez a furcsa érzés is. Tehát megtöröltem a szememet és egy végső csapást próbálom mérni az ellenfelemre. Sikerült kicsit kitisztítani a szememet annyira, hogy már látom ellenfelemet tisztán. Látom, hogy egy védelmi pózt ölt magára. Gyorsan cselekednem kell valamit. Megpróbálok a háta mögé kerülni majd egyszerűen hátraszúrni. Tehát rohamozni kezdek felé és gyorsan váltogatom, a jobb illetve bal oldala felé vezető utamat mivel nem tudom, mikor jár le a kis debuffom az ellenfelemen. Így még ha akció közbe jönne, vissza a látása nem hiszem hogy tudná mit tervezek azzal hogy váltogatom az irányt.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Bornis vs. Incubus Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi1119/1200Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Allen Dante on Vas. Dec. 30 2012, 19:41

Még mindig nem látok semmit, pedig jó lenne, mert már mind kettőnknek egy csapást kell bevinnie az ellenfelének, és a párbajnak vége. Bár még mindig az zavar a leginkább, hogy körülöttem minden kék, alapjáraton nem lenne bajom ezzel a színnel, sőt kifejezetten tetszene, ha egy másik szituációban látnám magam előtt, de most pont nem jön kapóra. Így már csak abban bízhatok, hogy az ellenfelemnek a látása is olyan korlátozott, mint az enyém, vagy legalább annyira, hogy még egy darabig kihúzzam addig is késleltessem a támadását. de rá kell, jöjjek, hogy nem így van, mert arra leszek figyelmes, hogy léptek közelednek felém, pontosan nem tudom megmondani, hogy kié azok, de a legrosszabbtól tartva felkészülök mindenre. Úgy látszik minden elképzelésem bekövetkezett, mivel Incubus már szinte előttem van, és készül, hogy lesújtson rám, és mivel csak most tért vissza a látásom, reagálni is csak annyit tudok a látványára, hogy próbálok hátrálni. De szerencsétlenségemre, vagy szerencsémre, egy kőben, vagy nem is tudom, hogy mi az, amiben megbotlok, de azt veszem észre, hogy hátrafele dőlők, pontosabban esek. Talán ellenfelem azt, hiszi, hogy ez valami trükk, de a támadása folytatódik, és súlyt le rám a kardjával. Ekkor utolsó erőmet összeszedve, a vágása pillanatában belé szúrom a kardom, majd hanyatt vágódom a földön. Ekkor az élet csík mutatómra nézek, és látom, hogy az életem kereken négyen áll. Ezzel vége a játéknak, mivel a feltétel öt életpontig tart. Ekkor már biztos volt számomra, hogy vesztettem, és várom, hogy ki írja a győztes, Incubus nevét. De valami nem stimmel, ahelyett, hogy a „WIN” feliratot írta volna ki, azt kell, lássam, hogy „MATCH DRAWN”. Felkelek a és látom, hogy kardom ellenfelem mellett hever és az ő életpontja is öt alá esett.
- Döntetlen? Ezt tiszta vicc, pedig már felkészültem a vereségre. –nem tudom, hogy ellenfelem mit érezhet ebben a pillanatban, de én nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen ellenféllel találom szembe magam.
Felveszem a kardom, majd a kezemet nyújtom neki, ezzel is jelezve, hogy elismerem, mint ellenfelet. Ezután megnyitom a barát listámat, majd felveszem a nevét oda, innentől már csak rajta áll, hogy el fogadja-e azt. Végül elköszönök tőle és megyek veszek magamnak valami frissítőt, utána meg keresek valami küldetést.

//Nem tudom, hogy mennyire fontos ez esetben az életet figyelembe venni, szóval most nem is számolom//

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi616/700Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Thunder on Vas. Dec. 30 2012, 22:32

Mint odaérek, ellenfelem elé úgy fest, hogy tudott követni engem. Ergo már egy ide látta a cselekedeteimet. Amint be szerettem volna vinni a végső csapást ellenfelem hátrálni kezdett majd elesett. Nem tudom direkt volt, vagy nem, de úgy fest a dolog még esés közbe egy támadást indított felém. Ez nem jó. A képességem is a végét járja. Ha nem találom el, akkor vége mindennek. Más szóval veszítek. Ekkor történt, hogy elesik ellenfelem minek következtében én is vele együtt elesek. Ekkor sérültem meg és ebben a pillanatban éreztem, hogy valamit, de eltaláltam. Csak reménykedni tudtam, hogy ellenfelem volt az, akit eltaláltam.
Nem sokkal ellenfelemtől érkezek a földre és látom az életem elérte a kritikus négyes értéket, vagyis vesztettem. Amint felkelek, azt a feliratot látom villogni, hogy „DRAWN”. Vagyis döntetlen lett a küzdelem. Ebben kicsit csalódtam, hiszen vagy veszítek, vagy nyerek egy küzdelemben, de hát ezt dobta a gép. Ezt kell szeretni. Amint elfogadtam a küzdelem kimenetelét kaptam egy felkérést. Ez nem akármilyen felkérés, hanem egy olyan, amit akkor küld valaki egy másik játékosnak, ha barátkozni kíván vele. El is fogadtam, hiszen nem mindennapi ellenfelem volt. Érdemes vele barátságot kötni – gondoltam magamban mikor megnyitom barátlistámat, hogy tudjam a leendő barátom nevét. Bornis volt oda írva. Ezzel kiáltottam utána. Bornis szép küzdelem volt. Majd legközelebb eldől a küzdelmünk. Így hát visszamentem a főtéren lévő fa alá pihenni.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Bornis vs. Incubus Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Bornis vs. Incubus Vo36oi1119/1200Bornis vs. Incubus 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Asuna on Szer. Jan. 02 2013, 00:09

Néha voltak helyesírási hibák, és a párbajt is elég rövidnek találtam, de senki sem tökéletes, így inkább meg sem szólalok. A harcot ezennel lezárom. Razz

Bornis: 10 exp 20 arany
Incubus: 10 exp 20 arany
Asuna
Asuna
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bornis vs. Incubus

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.