Shukaku és Tachibana

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Szept. 01 2015, 21:40

Hogy miért? Nos, különösebb indokom nem volt. Szikra pattant az elmémben, ami arra sarkallt, hogy párbajt kezdeményezzek, most ez volt az a tevékenység, amivel úgy éreztem, hogy el tudom űzni a folyton visszatérő unalmamat. Mindig másra van szükség, hol szoknyák után szaladok, hol bűvésztrükköket gyakorlok, hol a szörnyek közé vezet az utam, hol pedig csak egyszerűen beülök egy csehóba, és figyelem az embereket. Most pedig, ebben a pillanatban egy párbaj jelentett számomra kellő izgalmat. Persze nem akárki ellen. A véletlen nem garantálja a szórakozást. Legutóbb Shizuka-chan ellen például jól szórakoztam, hiszen kitűnően ismertem a lányt, tudtam, mivel dobhatom fel az unalmas harcot. Most is egy olyan ellenfélre volt szükségem, akivel hasonlót érhetek el. A férfiakat egyből ki is dobtam a kalapból, nem volt szükségem egy újabb irigységi és féltékenységi jelenetre, amit a jelenlétemben szoktak csinálni :] Az ismerőseim listáját böngészve végül három lányra szűkítettem le a kört: Asuka-chanra, akivel a nézeteink közti különbség érdekes konfliktusokat szülhet, Hinari-chanra, akinek még adós vagyok azzal, hogy elbűvölöm, és Shukaku-chanra, akinek az egyik legszórakoztatóbb személyisége és elvei vannak a környezetemben. A döntésem pedig az lett, hogy mindhármukat meginvitálom szépen sorjában a következő hetekben :]
Elsőként pedig a legkisebbre esett a választásom, így meginvitáltam az arénába, ahol vezeti a ranglistát. Különleges játékteret terveztem, nem a külseje miatt, hanem inkább a jellemzőire hegyeztem ki. Mindez csak egy célt szolgált, de nem tartottam elképzelhetetlennek, hogy valami egészen izgalmas dolog fog kikerekedni a sötét elmém termékéből :] Mikor megérkeztem a bejárat elé, már rajtam volt a felszerelésem, oldalamon pedig két kard is lógott: az egyik az eddigi, a másik pedig a tőle szerzett oldalkard volt.
- Szervusztok :] - üdvözöltem őket, mindketten egy-egy buksisimit kaptak a megjelenésért - Hadd halljam, mi minden történt veletek? - kérdeztem kedvesen, miközben egy könnyed mozdulattal beinvitáltam őket a kapun.

Option 1: HP:175 | F:67 | E:78 | K:31 | GY:20 | S:26 | P:120
Option 2: HP:175 | F:67 | E:62 | K:31 | GY:24 | S:26 | P:155
Szükség Pajzsa
Senzankoo Páncélja
Kaszás Rettegett Gyűrűje
Pajzshordozók Oldalkardja

Itemhasználat nem lesz, ha Shuu beleegyezik a párbaj típusába :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 01 2015, 22:05

-Tachibana? Nem értem én ezt a fiút, Timidus...
-Lehet, hogy tetszel neki.
-Jajj már! Honnan szeded ezt a butaságot?
-Jun szerint a lányokat felvidítja, ha tetszenek egy fiúnak, és mivel ez a lehetőség nem zárható ki Tachibana esetében, sőt, már erre utaló magatartást is tanúsított, így ezt a választ választottam, remélve, hogy örülni fogsz neki.
-De ha ezt így elmeséled, akkor az nem fogja elrontani?
-Ezt nem tudom.
-Hát... végül is Cear is rám szólt, szóval még az is lehet... nem tudom... de azt Jun is mondta, hogy akkor fogsz találkozni, meg akkor fognak neked elkezdeni udvarolni a jó pasik, ha már foglalt vagy. Lehet, hogy tényleg igazuk volt.

Nagyon komolyan elgondolkodott a kérdésen, majd a sárkány értetlenkedő arcára pislantva elnevette magát.
-Ne is törődj velem Timi!
-Tudod, hogy ezt nem tehetem.
-Oké-oké, nem úgy gondoltam. Szóval... ki akarunk állni Tachibana ellen Arénázni?
-Kemabatnak köszönhetően ismerjük a szintjét, így igen, kiállhatunk. Fel vagy készülve a vele való ütközetre? Véleményem szerint, és ismereteim alapján hasonló taktikát alkalmazhat, mint amit Rentől láttál.
-Velem ugyan nem fog, majd meglátod!

Ezzel meg is egyeztek, és a megfelelő időpontban el is érték a helyszínt. Természetesen a küzdőtérre még nem léptek be, hiszen talán rögtön villana a felkérés, és akkor nem lehetne totojázni. Tachiból kinézték, hogy meglepivel várja őket, és ne engedje át a hölgynek a kezdeményezés, avagy a pályaalakítás jogát. Timi meghajlással üdvözölte a lovagot, Shu pedig egy szájhúzással a buksisimire, de azért a grimasz mögött mosoly volt a szája szegletében.
-Hááát... találtunk egy másik Legendás fegyvert, elkezdtük a programszervezést, amire majd te is kapsz meghívót, beszélgettünk Alexszal, és van egy nagy titkunk is, amit talán most te láthatsz először.
-Fedd fel a szintedet, hogy alkalmazkodni tudjunk hozzá, és oszd meg velünk a küzdelem feltételeit, ha vannak ilyenek.
-Jajj Timi, ne rohanj már!
-Nem én rohanok. Nézz oda!

Int a fejével a sárkány a kapu felé, ahol két morcos úriember toporog mögöttük. Az Aréna küzdőtere tele van, ők pedig foglalják a helyet...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Szept. 02 2015, 15:50

- Ezek szerint kellően sűrű programod van :] - kuncogtam a felsoroláson. Mintha csak Timidust hallottam volna, rá teljesen jellemző, hogy egy ilyen kérdés hallatán tételesen felsorol mindent. Nem csak a sárkány tanul a kislánytól, hanem fordítva is, még ha nem is tudatos. Vagy éppen Shukaku-chan ragasztotta rá a sárkányra ezt a viselkedésmódot, tulajdonképpen mindkét irány elképzelhető, ha azt veszem, hogy a petek AI-ja a környezetüktől tanul.
- Nahát, milyen kis heves valaki :] 22. szintű vagyok - füllentettem szemrebbenés nélkül. Hallottam a képességükről, miszerint alkalmazkodni tudnak a többi játékos szintjéhez. Ők ugyanígy hallhattak arról, hogy az én páncélom kissé szívósabb, mint másoké. Azonban a szintemről nem lehetett tudomásuk, egyedül annyi viszonyítási alapjuk lehetett, hogy bossharcokra járok.
- Ami a küzdelem feltételeit illeti, egy olyan küzdőtéren kívánok megküzdeni veletek, ahol a képességeinket bedobjuk a közösbe, és használhatjuk mind a saját, mind egymás képességeit korlátlanul. Emellett meg kívánlak kérni rá, Shukaku, hogy használj el egy kinézet kristályt, és az egyik képességemet használva hosszabbítsd meg a hatását. Így még tudat alatt sem fordulhatna elő, hogy esetleg visszafogom magam :] - ismertettem a.. hm... ötletemet néhány szóban - Cserébe az extra képességek birtoklásáért szeretném, ha az itemhasználat mellőzésével kompenzálnánk. Beleegyeztek, hogy ilyen feltételekkel fűszerezzük meg a párbajt? :] - kérdeztem, majd érzékelve a türelmetlenséget a hátunk mögött, vetettem rájuk egy rosszalló pillantást. Talán kicsit lecsendesíti őket, ha egy vörös indikátoros férfi csúnyán néz rájuk.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 02 2015, 16:08

-Hát... nem szoktunk uncsizni, az biztos. ^^
Mosolygott szélesen Shu, és a lovag szavait valamiféle bóknak vette, hiszen Tacchan természetesen úgy értette, hogy a sűrű programjaik tulajdonképpen a rengeteg dolgot jelentik, amit a kicsikért, az elesettekért, meg úgy általában a közösségért tesznek. A szintes választ viszont cüppögéssel fogadta.
-Nem szép dolog hazudni, Tachibana. Ha csak nem fejlődsz visszafele valami átok miatt, akkor nem lehetsz huszonkettes szinten.
-Figyelmeztetlek, hogy a megtévesztésünkre irányuló bármilyen próbálkozásod, mint ez is, hogy ezzel előnyhöz juttasd magad a harc során, csak ront a jelenlegi helyzeteden, és az idomárral való kapcsolatodon.

Timidussal való kapcsolatán persze nem. A sárkány tulajdonképpen elvárta, hogy a lovag füllentsen, hiszen ha beveszik, akkor az a győzelméhez vezethet, amiért természetesen a csata folyik.
-A múltkor már mondtuk, hogy kémek vagyunk. Pár napja figyeltettünk meg, és tudjuk, hogy huszonkettőnél magasabb voltál. Viszont aki egyszer füllent...
-A menüdben kívánjuk látni a szintedet. A többi részt kitakarhatod a köpenyeddel.

Shu persze csak kuncogott, ő nem vette ilyen komolyan ezt a dolgot, de Timinek azt kell tanítania, hogy a bizalom és az őszinteség az egyik legnagyobb erény... még akkor is, ha Tachi vagy. A feltételek felsorolásánál a lány már a második mondatnál elveszítette a fonalat, így hagyta is Timire az egészet... nem mintha egyébként ilyesmiről nem a sárkány döntene.
-Mivel nem ismerjük a képességeidet, így ez jelenthet számodra hatalmas előnyt is. Anatoleval való küzdelmünk során az egykori céhvezér azért zárta ki a speciális képességek használatát, mert ő nem rendelkezett egyetlen harci képességgel sem. Amennyiben nálad is hasonló a helyzet, csak nyersz vele. Emellett ha te megkapod az én, illetve Shu képességeit, mi pedig csak a tiédet, már akkor is előnnyel indulsz, ha hasonló kaliberű képességekkel rendelkezünk. Azt is tudod, hogy a mi harcstílusunk képességekre és itemekre épül. Az eddigi szabályaid mind kizárólag számodra kedvezőek, így egyenlőtlenné tennék a küzdelmet. Nem látom az okát, hogy miért fogadjam el a feltételeidet.
-Na várjunk! A kristályt kihagytad. Mit szeretnél a Kinézet Kristállyal?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Szept. 02 2015, 17:42

Felvontam a szemöldököm. Tudnék róla, ha követtek volna, tehát ha megszerezték az adataimat, akkor vagy egy képesség áldozata lettem, vagy pedig blöffölnek, hogy ha esetleg csalok, akkor beismerjem. Cseles :]
- Ha pár napja megfigyeltetek, akkor eleve tisztában vagytok a szintemmel, és nincs rá szükség, hogy megkérdezzétek - közöltem. Természetesen arról szó sem lehetett, hogy megmutassam nekik a szintemet. Különösen azért, mert valójában ez az adat nem mond semmit az erőmről. Hogy mennyire vagyok erős, befolyásolja a felszerelésem minősége is, valamint az is elképzelhető, hogy nincs elosztva minden pontom, ami egyébként a helyzet is volt. Lényeg, hogy vagy elhiszik az állításom, vagy ahhoz alkalmazkodnak, amit "láttak" :]
- Legalább egyet ismernetek kéne, vagy azt akarjátok mondani, hogy egy olyan apróságot, mint a szintem, ki tudtatok deríteni, a lényeges információk pedig nincsenek a birtokotokban? :] - gúnyolódtam kvázi tovább a szintes problémán vigyorogva, majd kicsit komolyabban folytattam - Két harcban is használható képességem van. Ha nektek több, és zavar a különbség, meghatározhatjátok, hogy melyik kettőt használhatom - engedtem rögtön a feltételekből, hiszen az én célom nem feltétlenül az volt, hogy használjam a képességeiket, hanem az, hogy Shukaku használja az enyémet - Ezen túl az én harcstílusomban is jelentős szerepet kapnak az itemek, így ez számomra ugyanúgy hátrány, mint számotokra. Timidus, ideje lenne megtanulnod, hogy ne mindenben a rosszat lásd. Élvezed te a párbajokat? :] - kérdeztem a sárkánytól, majd zsebre dugtam a kezemet - Az ajánlat azt a célt szolgálja, hogy kimozdítsuk magunkat a komfortzónánkból és ezáltal érdekesebbé tegyük a harcot. Alkalmazkodnunk kell a képességek megnövekedett tárházához és beépíteni őket a stratégiánkba. Ez azt hiszem neked könnyebben megy, Timidus, itt előnyt kaptok velem szemben - magyaráztam, közben felhívva rá a pet figyelmét, hogy előnyt is adok számukra, miközben az itemek elvesztése mindkettőnk számára hátrányos.
- Ami téged illet, szeretném, ha tinédzserként harcolnál, és nem kislányként. Ez számodra is kedvező, hiszen bizonyos fizikai paramétereket nem befolyásolnak a pontok. Például ha távol tartanálak a hosszú kezemmel, nem tudnál elérni a fegyvereddel, de ha egy kicsit idősebb vagy, a te karod is elég hosszú lesz :] - mondtam Shukaku-channak, újfent kiemelve a számukra előnyös aspektusát a dolognak. A kérésemnek legfeljebb akkor van hátránya, ha szoknia kell a mozgást ebben a formában, de úgy gondoltam, hogy van már benne tapasztalata, így hátrány nem érheti.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 02 2015, 18:24

-A pár nappal ezelőtti szinteddel vagyunk tisztában, Tachibana.
-De ha azt mondod, hogy azóta nem fejlődtél semmit, akkor készségesen elhisszük neked.
-Miért tennénk ilyet?
-Mert mindenkinek kell adni egy második esélyt, és most, hogy Tachibana lebukott a füllentésével, biztosan elszégyellte magát, és már nem hazudna.
-Én ebben kételkedem, ráadásul ellentmond a nem sokkal ezelőtti mondatoddal, miszerint ha valaki egyszer hazudik, az másszor is fog.
-Jó, de Tachi nem olyan!
-Rendben.
-Akkor milyen szintet állítsak be?
-A Bossolások során szerzett pontok ismételten előnybe hozzák őt.

Ezután pár rövid csipogás és raptoros morgás következett, majd Shu megforgatta a szemét, és aktiválta a képességét, beállítva a harminchatos szintet.
-Oké, rendben, akkor kiválasztottuk a szintet.
-A képességeid közül pedig legalább egyet biztosan ismerünk, hiszen most osztottad meg. Azt is tudjuk, hogy azt mesélik rólad, hogy szívósabb a páncélod, mint amilyennek lennie kéne a pontjai alapján. Ennek bizonyára az az oka, hogy különleges felszereléseket hordasz, ami megint csak előnyt jelent velünk szemben.
-És ne gúnyolódj! Rendicsek, kiválasztottam, hogy melyik kettő képinket használhatod.

Fonta össze mellkasa előtt ezúttal Shu a kezeit, és egy kis huncutság csillant meg a szemében. Ha pedig a rendszer ezt már megengedte, Tachinak fel is villant a két új képi, persze megnézni majd csak a harc során nézheti meg őket. Shu választása a Feel it! illetve a Level Down képességekre esett. Tachi majd megtanulja, hogy ne gúnyolódjon Timivel! ˇ^ˇ Ja igen, a sárkány oldalra döntötte a bal fülét.
-Élvezni? A harc nem arra való a számomra, hogy élvezzem. Ez egy lehetőség a gyakorlásra és a fejlődésre. Emiatt nem ígérhetem meg, hogy nem fogunk itemeket használni, ha a szükség úgy hozza. Mindaddig, amíg nem kerül veszélybe a győzelmünk, addig nem fogom erre kérni Shut.
-De ugye tudod, hogy ez így nem fair, Timi?
-Ez esetben nem fogadhatom el ezt a feltételt. A harcnak nem érdekesnek kell lennie, és bár gyakorlásnak tökéletes amit felvázoltál, az Arénának túl nagy a tétje.
-Én viszont elfogadom az ajánlatodat. Mármint a kristályosat, ha neked ez ennyire nagyon fontos. A többiben viszont nem veszek össze Timivel, ha ő szeretne itemeket használni, akkor fogunk itemeket használni. Még a pályát is te alkothattad, szóval túl sok szabályt akarsz te csinálni.

Öltötte ki a nyelvét, majd elkezdte felszerelni a felszerelését.


180/55
5 - 64
225 pont


Pontok:

Szint: 35.

PontokFelszerelésMesterkeÖsszesen
Élet314035
Fegyverkezelés3130162
Erő3205
Irányítás3132063
Kitartás3114045
Gyorsaság3015045
Speciális képesség3018048
Páncél055055A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 03 2015, 15:14-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Szept. 02 2015, 19:29

Csendben figyeltem a diskurzusukat. Annyira még nem tartózkodtam sokat a sárkány közelében, hogy akár csak egy morgásának vagy csipogásának is értsem a jelentését, de néhány dolog nyilvánvaló volt számomra: egyrészt kalkulálnak a bosspontjaimmal is, ami legfeljebb négy szintet jelenthet. Ha tényleg ismerik a valódi szintemet, akkor minimum 30-as szintre számíthatnék, de ha - és itt jön a másik következtetés -, ha így lenne, azt nem hallgatnák el, hanem kihangsúlyoznák a fairplay jegyében. Elmosolyodtam.
- Túl könnyen vonsz le következtetéseket, Timidus. Ez ma már a harmadik rossz volt. Ha mindig félinformációk alapján alkotod a logikai kapcsolataidat, akkor most sajnálom kicsit Shukaku-chant :] - kuncogtam, majd megnéztem a skill listámban megjelenő neveket és bólintottam. Meg kéne köszönnöm, hogy kezembe adtak egy ilyen komoly fegyvert.
- Yare-yare... túl komolyan veszed az arénát. Shukaku-chan, tanítsd meg lazítani Timidust - tanácsoltam a lánynak, miközben átgondoltam a helyzetet, de végül bólintottam - Legyen hát, használhatunk itemeket. Még valami: megadom a lehetőséget, hogy válasszatok, melyik fegyveremmel harcoljak ellenetek - intettem az oldalamon függő kardok felé. Az egyiket ismerték, hiszen Shukaku-chan adta el nekem, és ha elég járatosak a felszerelésekben, akkor a másikról is tudhattak egy s mást. Mivel megbeszéltük a részleteket, ezért beinvitáltam a lányt a harctérre, mely igazából csak néhány búvóhelyet nyújtott, hogy a lopakodást kihasználhassuk, de mivel már legutóbb se tudtam elbújni előle, ezért legfeljebb fedezékként fognak szolgálni.
Ez volt az a pont, amikor elolvashattam a képességek leírását is, mi több, alkalmaztam is az egyiket még a párbajon kívül: a szintemet 25-ösre csökkentettem. Timidus győzni akarása megerősített benne, hogy ha ismerik a szintemet, akkor ők tízzel fölé lőtték a sajátjukat, hogy minél biztosabb legyen a köztünk lévő különbség. Így azonban a kihívás lehetetlenné vált, ha a feltételezésem helyes, és erről gyorsan meg is győződtem. Shukaku valóban nem jelent meg a kihívható játékosok listáján.
- Nahát... nem tudlak titeket kihívni - jelentettem ki zavartan felpillantva. Nem adtam lehetséges magyarázatot, az nyomban lebuktatott volna. Így, hogy birtokoltam a képességüket, pontosan tudtam, hogy nincs mi elárulja a jelenlegi szintemet.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 02 2015, 19:47

-Nahát! Nahát-nahát! Jajj Tachi, most játszani is akarsz, vagy csak kötekszel velünk? Nem. nem fogom azt mondani, hogy rossz ember vagy, meg azt sem, hogy goni, de a mögöttünk lévő két másik játékos már nagyon morcos. Ha te ennyire meg akarod bonyolítani az életünket, akkor inkább harcolj ellenük. Ők sem fognak unatkozni, nekem sem kell harcolni, Timinek pedig nem kell elviselnie a gúnyolódásaidat. Mindannyian jól fogunk járni.
Sóhajtott, majd a hátát a falnak vetette.
-Most elindulhatok lefelé, és folyamatosan aktiválgathatom a képességemet, amíg ki nem tudlak hívni, és amikor rányomok a gombra, már az akkori állapotok szerint fogja számolni a rendszer, mert így működik a képi, szóval így is úgy is tíz szinttel fölötted leszünk. Igen, tudom, hogy azért csináltad, hiába hiszik sokan, hogy csak Timi a taktikai zseni, ennyit még én is kitalálok. Szóval ezzel csak húzod az időnket. Beállítottuk a szintünket oda, ahol mi szeretnénk játszani. Vagy kikapcsolod a képit, és akkor ki tudsz hívni minket, vagy akkor sajnos nem tudunk játszani. Timidus pedig... ne piszkáld már szegényt! Tudod jól, hogy nem érti annyira az emberek dolgait, de nagyon igyekszik, és egyáltalán nem kell sajnálni engem, oké?
-A kopját választjuk.
-Mi... miért azt? Meg... most éppen kiosztom Tachit, legalább légy szíves azt várd meg.
-Harcolni fogunk, hiszen Tachibana nem hívott volna minket ide, ha nem akarna feltétlenül megküzdeni ellenünk.
-Akkor is várd meg, amíg kivitatkozom magam, kérlek szépen!
-Rendben.
-Köszönöm! Szóval most vagy eldöntöd, hogy akarsz-e játszani, vagy akkor vígasztdíjként, amiért feleslegesen kirángattál ide minket, el kell vinned sütizni. ˇ^ˇ

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Szept. 02 2015, 21:34

Felnevettem, felettébb mókás volt Shukaku-chan kifakadása. Pedig Timidus még csak nem is érti a "gúnyolódásomat", a lány mégis teljes mellszélességgel védi a sárkányt. Valójában persze Shukaku-channak szóltak ezek a piszkálódások. Ezeket a... mondjuk így hibákat neki kell kinevelnie a petjéből. Ha akarja. Azonban az neki is a javára válna, ha például Timidus nem vonna le elhamarkodott következtetéseket, amik nyilvánvalóan azért vannak, mert csak a rendelkezésre álló információk alapján képes dönteni, azok pedig hiányosak.
- Ha meg akarnak várni a párbajunk után egy sötét sikátorban, állok elébe :] - vigyorogtam a két fickóra pillantva. Lehet, hogy nem ártana nekik adni egy leckét, ami azt illeti. Persze nincsenek illúzióim, a várakozók csak kifogás arra, hogy nyomást helyezzenek rám. A harcunkat már most is vívjuk, csak nem pengékkel és karmokkal. Timidus felé néztem.
- Nos, lássuk csak. Előálltam egy párbajtípussal, melynek eleddig minden elemébe belekötöttetek, mondván hogy _talán_ előnyhöz juthatok vele, miközben ti a tudtom nélkül kémkedtek utánam, és a tudtom nélkül kívántok tíz szintnyi _előnyt_ szerezni velem szemben. A képességek jellegéről már nem is ejtek szót - szólaltam meg, majd a hátam mögött összekulcsoltam a kezeimet, és így léptem Shukaku-chanhoz közelebb, jártam körbe őt és a sárkányát.
- Önmagában ezzel nincs semmi probléma. Én is hamis szintet kívántam megadni, hogy előnyt szerezzek. A kedvező feltételek kiharcolása is része a párbajnak. Azonban ti az eddigi viselkedésetekkel erősen sugalltátok, hogy fair küzdelmet kívántok. Számotokra is nyilvánvaló, hogy ez így minden, csak nem az. Ti győzni akartok, és ehhez minden eszközt meg kívántok ragadni. Ugye, Shukaku? - kérdeztem a lány állát kissé megemelve a mutatóujjammal, hogy a most cseppet sem barátságos szemembe nézzen, majd haladtam tovább, folytatva a köröket.
- Természetesen, ha ezt nyíltan kimondjátok, akkor nem tudnátok elérni, hogy változtassak a feltételeimen. A feltételeimen, amik rizikót jelentenek számotokra. Ez a fajta játék azonban csak addig működik, amíg a másik fél nem szerez tudomást a csalafintaságról. Kudarcot vallottatok, és most azzal fenyegetőztök, hogy ha nem egyezek bele a feltételeitekbe, akkor nem... "játszotok" velem - folytattam, de még nem fejeztem be persze. Csupán kellett egy kis hatásszünet, hogy hagyjam leülepedni a hallottakat Shukaku-chan fejében.
- Eddig úgy hiszem, kifejezetten kedves voltam veletek. Ennek ellenére most mégis át kívántatok verni, játszadoztok a bizalmammal. Mire véljem ezt, Shukaku-chan? - értem újra a lány elé, baljós tónusú szavaim után, majd hátat fordítottam nekik és megtettem pár lépést.
- Én szórakozni jöttem ide, nem győzni. Mindenképpen kiállok ellenetek, azonban ne csodálkozzatok, ha nem minden úgy fog sikerülni, ahogy elterveztétek. Akár most, akár a jövőben bármikor... - ennek jeleként pedig először is az oldalkardomat húztam elő, és nem a kopját - Hét képességnek kell a birtokában legyél. Ha ötöt megosztasz ezek közül velem, akkor hajlandó vagyok elfelejteni ezt az incidenst. A 35-ös szinten már ki tudsz hívni :] - vigyorodtam el. Azt hiszem ezek után nem nagyon mondhat nemet a további három képesség megosztására. Valószínűleg az összes harcban használhatatlan képességét meg fogom ismerni, ha szerencsém van, kapok egy használhatót is. Ha pedig megtagadja, akkor azt hiszem át kell értékelnem a lányhoz és a sárkányához fűződő viszonyomat :]

A második, oldalkardos pontozásom lép érvénybe. Lévén 26-osra még nem pontoztam, ezért a többi marad :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Szept. 03 2015, 02:36

Shu megforgatta a szemét a buta kijelentésre, és kedvesen, bocsánatkérően intett a másik társaság felé, csak még egy pici kis türelmet kérve tőlük. Ha Tachibana nem akar játszani, akkor ők úgyis hazamennek nemsokára.
-Ha a tudtod nélkül akarnánk kémkedni, akkor most miért mondtuk volna el, hogy tudjuk? Meg már a múltkor is elmondtuk, hogy kémek vagyunk, ha emlékszel. Nem akarjuk mi eltitkolni, ahogyan azt sem, hogy tíz szinttel föléd akarjuk helyezni magunkat. És...
Megnyitotta a menüt, majd megmutatta a képességeket Timinek, amelyeket ők kaptak a lovagtól.
-És megint csak nekünk volt igazunk. Ebből a háromból csak egy képesség használható nekünk, erre te ötöt kérsz tőlünk, ami eleve butaság.
Itt hagyta Timinek, hogy ő magyarázza el, és a sárkány ezt készségesen meg is tette,
-Négy képességnek van a birtokában, Tachibana. Az utolsót a negyvenes szint eléréséig nem használhatja, kettő képességet pedig én birtoklok, amelynek átadásáról én magam dönthetek, ő nem.
-Szóval ha azt nézzük, hogy neked spéci itemeid vannak, hogy bossos pontozásod van, meg ilyenek, akkor igenis fair küzdelmet akarunk még így is. De ha nem így gondolod, akkor mutassuk meg egymásnak a pontokat azon a szinten, amin mi akarunk játszani, és neked tuti több pontod lesz mint nekünk!

Igazából persze fogalma sem volt, nem volt a fejében az összes páncél, mint Timinek, de most erősnek és nagyotmondónak kellett lennie, mert Tachibana megint fel akarta dühíteni, hülyének akarta nézni.
-És... igen... Duuh! Vezetjük az Arénát, és Timinek ez fontos, szóval csak olyanok ellen szoktunk kiállni, akit nagy valószínűséggel legyőzünk. Ezt már megmondta Deliz is, és most te is. Ha ez nem tetszik, akkor hívj ki párbajra, és ott nem számít annyira, ha nem mi győzünk. Ha a szabályok alakítása miatt aggódsz, akkor elmehetünk a Sword and Phoenixbe, ott ugyanúgy lehet pályát alakítani, meg szabályokat bevezetni.
-Tachibana. Neked szórakozást jelent az Aréna, számomra az egyik legnagyobb lehetőséget a fejlődésre és ezzel az idomár védelmére. Jelenleg a vereség nagyobb veszélyt jelentene erre, mint az, hogy a veled való viszonyban a dolgok változzanak. Vagy elfogadod a feltételeinket, amelyben már így is sokat fogadtunk el a te feltételed közül, vagy nem fogunk harcolni.

~Komolyan azzal fenyeget, hogy ha nem úgy játsszunk, ahogy ő szeretne, akkor nem leszünk barátok? Nem vagyok dedós! ˇ^ˇ~
-Nyo! Hallottad Timit... szóval akkor használjuk el az a Kristályt mielőtt elindítjuk a párbajt, és játsszunk végre, mert lemegy a nap, és sötétben pláne nem fogunk harcikálni.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Szept. 03 2015, 15:10

Nos, egy szavát sem hallották meg annak, amit mondtam. Lehet, hogy kicsit bő lére eresztettem, de ha két mondatban közlöm velük, valószínűleg akkor is ez lett volna az eredmény. Tipikus gyerekes viselkedés volt, csak azt vették tudomásul, ami az ő szemszögükből kedvező. Viszont nem vagyok az apjuk, hogy megneveljem őket, ahogy az is értelmetlen lett volna, hogy tovább magyarázzam, miért volt káros és hibás a viselkedésük. Az ember a saját hibáiból tanul a legjobban, és Shukaku-chanra még sok csalódás várt :]
- Már mondtam, én mindenképpen kiállok veletek, csupán a hozzáállásomat befolyásolja, hogy milyen feltételeknek engedtek :] - ismételtem meg, majd szembe fordultam velük és ismét közelebb sétáltam. Most nem jártam őket újra körbe, csak megálltam előttük úgy karnyújtásnyira. A kardot lazán tartva magam után húztam, a penge súrolta a poros talajt, sekély, girbegurba csíkot rajzolva rá.
- Ha a szinted leengeded 35-ösre, már ki tudlak hívni. Vagy te is kihívhatsz engem, ha úgy egyszerűbb. Persze csak ha elhasználtad a kristályt, még véletlenül se szeretném, ha erre kellene áldoznod az értékes cselekvésed :] - közöltem a lánnyal, aztán jobb híján vártam, hogy mit lép. Ennyit kellett csupán megtennie azért, hogy győzelmet arathasson felettem a tíz szint különbségével. Vagy mondjuk nyolcnak, hiszen a bosspontok valóban adtak nekem egy kis előnyt. Hogy a felszerelésekkel is hasonló-e a helyzet, az már érdekesebb kérdés, elvégre nekem még T2-es gyűrűm is van. A saját pontozásom tudtam, hogy állt a nagy átlaghoz képest, a szintkülönbség ellenére is felveszem a versenyt bárkivel fegyverkezelés és sebzés tekintetében. A kitartásom is elég magas. Ahol bukhatok, az a gyorsaságom és a különleges képességem. Talán emiatt jobb is, ha visszaveszek a sebzésemből, az a négy gyorsaság sokat érhet még, amit visszakapok, a pluszpáncél is életet menthet. Kellett, hogy legyen valami oka Timidus választásának. A fejemben már körvonalazódott egy terv, a kérdés csak az, hogy végre tudom-e hajtani, lesz-e rá lehetőségem. Akár nekem kellett kihívnom, akár a kihívás elfogadása volt a feladatom, megtettem.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Szept. 03 2015, 15:26

-Oké, oké, fine! Kiállunk ellened úgy, hogy a harmincötös szinten leszünk. Csak... eleve fura ez a hozzáállósdi, amikor te alkotod a pályát, te mondod meg, hogy hogyan nézzek ki, te adsz egy csomó szabályt, a szintet is te buherálod meg, még hazudsz is nekünk egyszer, majd a fegyverről is azt mondod, hogy mi választhatjuk ki, azután mégsem... de akkor most milyen hozzáállásról beszélsz?
-A K-2-7 itemet fogjuk elsőnek használni Shu, majd a K-3-10 item fog következni. Lényegtelen, hogy mi történik, az is lényegtelen, hogy mi vagy Tachibana kezdjük a harcot, ettől a taktikától ne térj el. Ha ez megvan, utána majd meglátjuk, hogy mit teszünk a továbbiakban.
-Ööö... oké, ha te mondod. De ezt majd akkor, ha minden szépen megvan. Nem hagyjuk ám magunkat megint becsapni.

Ezzel megpróbálta ismét kihívni a lovagot az eredeti szinten, és amikor neki dobott a rendszer hibaüzenetet, csak akkor vitte lejjebb egyel a szintjét, majd azonnal rányomott a felkérésre. Most, hogy elküldte, Tachibana már nem alkalmazhatja a képijét, nem teheti vissza magát nagyobb szintekre, mert a rendszer már azzal kezdett el számolni. Ha a lovag elfogadta a teljes életes küzdelmet, ami ugye általános Arénaharc volt, az óra elindult, Shu pedig kibattyogott a küzdőtérre a sárkánnyal az oldalán.
-És tudd meg Tachibana, hogy nem fogok rád haragudni, és nem fogsz felbosszantani, akármit is csinálsz. Tudom, hogy ez a célod, de nem fog sikerülni. Amíg még az óra megy, addig nem fogy a cselekvésünk, és meg is mutatom, hogy mennyire nagyon bízom benned.
Kiöltötte a nyelvét, majd elővett egy Kinézet Kristályt, odalépett Tachibana mellé, és a kezébe nyomta úgy, hogy az ő keze is rajta maradt.
-Használhatod te rajtam, de mivel együtt használjuk, így ha valami gonoszságot csinálsz, és nem azt, amit mondtál, azonnal kikapcsolom.

Szint átírva fentebb. :3

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Szept. 03 2015, 16:28

- Ezt már neked kell összeraknod, úgy gondolom már elmondtam mindent. Nem vagyok tévé, hogy ismételjek :] De ha szeretnél egy tippet, elárulom hogy rossz oldalról közelíted meg a témát - feleltem, majd Timidus felé pillantottam, aki a fülem hallatára ismertette a kislánnyal a stratégiát. Érdekes választás, ezek szerint ilyen irányú kommunikációt nem tudnak egymással még folytatni az emberi szavak használata nélkül. A kódot azonban fájdalmasan könnyű volt visszafejteni, a sárkány nem volt elég óvatos. Ennél sokkal rafináltabb rejtjeleket is megoldottam már.
A párbajt elfogadtam természetesen, és követtem ellenfeleimet a küzdőtérre. Meg se próbáltam elbújni, hiszen tudtam, hogy a lopakodásom semmit sem ér ellenük.
- Ezt igazán megnyugtató hallani :] - reagáltam. Mondani könnyű, de majd elválik, mennyire tudja megtartani ezt a fogadalmát. Persze a legkönnyebb úgy lenne, ha villámgyorsan legyőzne, de azon leszek, hogy ezt megakadályozzam :]
- Miféle gonoszságot tehetnék? Nem is vagyok gonosz :] - kuncogtam, majd elraktam a kardom, és behunytam a szemem egy pillanatra, hogy tiszta képet kapjak az emlékeimből táplálkozva. A következő pillanatban Shukaku-chanból Shukaku-nee lett, abban az egyrészes, kék ruhában, amit már láttam rajta egyszer-kétszer. Magyarul semmi különleges, betartottam a szavam. A következő pillanatban azonban elkaptam az immár nagylány mindkét kezét, és nemes egyszerűséggel megpróbáltam lefogni őt, miközben lejárt a számláló és elkezdődött a párbaj.
- Kezek nélkül is tudsz Lökés Kristályt használni? :] - kérdeztem szemtelenül, felfedve, hogy tudok a kis tervükről. Úgy sejtettem, hogy a Birkózó kristállyal el is kívánta dönteni a harcot, ez az, amit nem hagyhattam neki.

Shukaku (Sebzés: 5, Pet sebzés 63, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Tachi (Sebzés: 62, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Szept. 03 2015, 17:10

Shu elgondolkozott, sőt, még el is szégyellhette magát egy kicsit, persze ezt azért nagyon erősen próbálta rejteni a lovag elől, ám annyira nem, hogy egy Érzelem Kristályt pazaroljon erre, szóval Tachibana könnyedén levághatta, hogy mi is a helyzet. Sőt, ha nem lett volna egyértelmű, akkor Timihez intézett szavai pláne felfedték.
-Talán tényleg igaza van, Timi. Ő a barátunk, lehet, hogy eleve engedni kellett volna neki... mondta is, hogy nem győzni akar. Az is lehet, hogy hagyná is, hogy mi győzzünk, ha jobban játéknak vennénk, és engednénk, hogy mókázzon...
-A barát csak egy olyan ellenség aki még nem támadott meg. Ugye, Mester?
-Te mondád.

Hallatszott a vékony hangocska, és a széles vigyorú majom szelleme már fel is tűnt a sárkány mögött. Timi mondta anno Shunak, hogy még rejtegessék egy picit, ezért az idomár meg is lepődött, ám mivel a Legendás Pet a sárkányhoz tartozott, így ő is döntötte el, hogy mikor mutatja be a nagyközönségnek. Ja igen, a nagyközönség most oda is fordult, és még a harcoló felek is őket kezdték bámulni csatározás helyett. Ennek ugye az oka az eddigi szóváltásuk, az Arénabajnok küzdelme, Shu új kinézete, na meg persze Susaya megjelenése is volt. A kezeinek lefogására Shu csak egy ehhez hasonló fejet vágott, majd úgy döntött, hogy bemutatja Tachinak az új tudásukat. Timi és Shu tudtak kommunikálni a sárkányok nyelvén, alapszinten. A stratégiák azonban az első fejezetben már benne voltak, hiszen Timi volt a nyelvoktató. Az, hogy itt az emberi nyelvet használta, tudatos félrevezetés volt, fordított-fordított-fordított pszichológia.
-Nem Lökés Kristály. Az K-2-10. Legalább is ebben a csatában. Minden csata előtt átrendezem Shu eszköztárát.  
Szóval Shu nemes egyszerűséggel fenékbe rúgta saját magát, az övtáskából már repült is a kristály, Timi pedig az új kung-fu mozdulatokat kihasználva, a kelleténél látványosabban kapta el a levegőben, az item pedig végül a lány kezében landolt.
-Komolyan azt hitted, hogy az inventoryból bányászom elő a dolgokat? Az egy csomó idő!
És a Büntető Kristály felvillant, Tachibana pedig a ketrecen belül találta magát, ezúttal viszont Shu is szorította az ő kezét, és ha nem húzta be időben, Timi karmai már meg is próbáltak lecsapni rá. Persze a lány sem volt rest, és már szúrt is be a bottal a rácsok között, remélvén, hogy eltalálja Tacchant.
-A kopja pedig hosszabb, mint Shu botja, az oldalkard viszont nem. Érted már, hogy miért a kopját választottam?

180/55
5 - 64
225-(35+17)= 173 pont


Büntető Kristály elhasználva.
Első Timike, második Shu.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 03 2015, 17:10

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Shukaku és Tachibana 4767249862_5877ffd2ef_s Shukaku és Tachibana 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Szept. 03 2015, 17:47

Az aranyszőrű majom megjelenése vigyort fakasztott az arcomra. Milyen érdekes, hogy csak a szelleme maradt meg. Vajon ha Shukaku-chant megölném, akkor Timidus is ilyen állapotba kerülne? Kétlem, akkor tele lenne Aincrad Susayához hasonló lényekkel. Szóval mi olyan különleges ebben a majomban, hogy ilyen formát vett fel?
- Yo, Susaya, rég láttuk egymást :] Igazán sajnálhatod, hogy cserben hagytad a gazdád, még az utolsó pillanataiban is próbált beléd kapaszkodni :] - intettem neki, megőrizve a vigyoromat. Shukaku-chan bűntudata már későn jött, azzal nem is igazán törődtem. Most sokkal érdekesebb volt a majom jelenléte. Mondjuk róla el tudtam képzelni, hogy összehaverkodik Timidusszal, végül is semmi meglepő nincs abban, hogy együtt látom őket :]
- Szóval mivel a Lökés kristály veszélyessé vált és kiütheti Shukaku-chant is, ezért Büntető Kristállyal próbálkoztok - fordítottam le a sárkány szövegét, meg a rejtett taktikai utasítást még azelőtt, hogy a... látványosnak ható mozdulatsor megtörtént volna. Valóban, ez a kristály csak rám fog hatni, de egyben nagyjából meg is fog védeni Timidustól. Megpróbálhattam volna elrántani a lány kezét, hogy ne tudja elkapni, de ez jó üzletnek tűnt. A feladatom csak annyi volt, hogy jó erősen tartsam a kezét, és amint lehetett, be is rántottam, hogy lényegében a rácshoz passzírozzam a vállát és nehezebbé tegyem a mozgást a számára. Erősebb voltam nála, ez nem szabadott volna gondot okozzon. Csak az volt a kár, hogy a szűkös hely miatt a kardom nem tudtam előhúzni.
- Értem én, hogy szeretnéd foglyul ejteni a szívemet, de ne a testemmel együtt tedd :] - vigyorogtam rá, majd a ruhája ujja alól elővarázsoltam egy vörös rózsát és feléje nyújtottam. Hátha eldobja a botját és elveszi :]

HP: 175/175
P: 104/155 (passzív képi miatt visszakapok 17 páncélt)
CSP: 155/155
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Szept. 03 2015, 20:24

Susaya tudomást sem vesz Tacchanról, hiszen nem a megfelelő néven szólította őt, amelyen őt köztudottan nemcsak, hogy illik, hanem kötelező megszólítani. Persze Timidus azért egy érdeklődő pillantást vet felé, amire viszont már ad magyarázatot... legalább is a maga sajátos módján.
-A felismerés nem más, mint egy olyan kirakójáték, melynél nem tudjuk előre, hány darabból áll majd. És csak akkor nyerjük meg a játékot, ha a teljes mozaik összeállt.
Egyrészt megsúgom, hogy ezt még a sárkány sem érti, másrészt azt is, hogy nem fogom elolvasni az előző tulajdonos összes postját azért, hogy tisztában legyek Susaya emlékeivel, így sajnálatos módon ezek az adatok megsérültek amikor a Legendás Pet átmásolódott Timi programjába, és a majmóca semmire sem emlékszik. Az már más kérdés, hogy érdeklik-e az emlékei, de jelenleg nem ezzel foglalatoskodik. Timidus félredönti a bal fülét Tachibana kijelentésére. Nagyon bénának kellene lenniük ahhoz, hogy úgy használják a Lökés Kristályt, hogy az Shura is veszélyes legyen, de Tachi itt most félrelőtt a sértésével. Timidus ezen nem sértődik meg, Shu pedig nem vette a lapot, hogy meg kéne sértődnie, szóval a dolgok haladnak tovább a saját kis medrükben. Timidus egy pillantást vetett csak a csökkenő, majd kissé növekvő páncélcsíkra, majd adta is ki a következő parancsokat, ezúttal azonban már a saját nyelvén. Shu törvényszerűen a rácshoz passzírozódott, és mivel volt egy kis sejtése arról, hogy a lovag rendelkezik súlyemeléssel, nem is nagyon próbált szabadulni. Majd csak egyszer megunja a játszadozást, és elengedi. Az viszont, hogy Timi ne tudott volna így támadni, nem volt igaz. Ha Tachibana magához húzza a lányt, akkor Timi Shu felől éri el, ha kinyújtva húzza be a kezeit, akkor a másik oldalról. Ez egy kalitka, nem svájci börtön külön wellness részleggel. Igen, Timi ezért Shu mögött somfordált, hogy tudjon közben az övről újabb itemet magához venni. A karma már csepegett a méregtől, és az előbb említett módon oldalt választva, igyekezett megcsapni Tachit. Neki nem kellett félnie, mehetett olyan közel, amilyen közel csak akart. Shu egy ideig csak pislogott a rózsára, majd csipogott egyet Timinek, aki a támadáspróba után kikapta a kezéből a botot, és mögé helyezte, ahol Tachibana már nem érheti el, így pedig már a lány elfogadhatta az ajándékot, ekkor pedig bot híján a rózsa tövisével igyekezett megsebezni a lovagot, persze végig vigyázva a virágra.

175/55
5 - 63
173-(35+10)= 128 pont


Gyenge Altató Méreg felkenve.
Első Timike, második Shu.


A hozzászólást Shukaku összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 03 2015, 20:30-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 03 2015, 20:24

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Shukaku és Tachibana 4767249862_5877ffd2ef_s Shukaku és Tachibana 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Szept. 04 2015, 17:11

- Hol találtátok? - böktem a fejemmel kedélyesen a szellemalak felé, miközben a lányra pillantottam - Ismertem a gazdáját - tettem hozzá, bár ez azt hiszem egyértelmű volt már az előbbi jelenet után számukra. Azért jobb kiemelni, kellett ahhoz, hogy felkeltsem az érdeklődésüket. Elcsépelt mondás az információ és a hatalom kapcsolata, de igaz, és én szerettem ezt a fajta hatalmat magaménak tudni, és kihasználni is.
Lévén a ketrecben sok mindenre nem volt lehetőségem, így nyugodtan figyeltem, mi mindent ügyködnek az ellenfeleim. Gondoltam rá, hogy megszerzem Shukaku-nee övtáskáját, talán nem is lett volna túl nehéz feladat, de ez csak akkor lett volna igazán szórakoztató, ha a lány egyedül lett volna. Így Timidus könnyedén visszaszerezhette volna, amíg szórakozom. Elfoglaltságom így is akadt, az idomár kezével öröm volt játszadozni. Puha és selymes volt a bőre, nyomtam is rá egy kézcsókot, amíg ő elvette a virágot.
- Illik megköszönni egy-két puszival :] - emlékeztettem. Periférikus látásommal követtem a sárkányt csupán. Nem számoltam vele, hogy átfér a mellső végtagja a rács résein, de ettől függetlenül komikus látvány volt, ahogy nyúlkált befelé a karmával. Volt rajta valami méreg is, de nem jelzett vissza semmilyen státuszváltozást a rendszer a szemem sarkában. Ejnye, ilyet nem tudnak? Hibát-hibára halmoznak, nem hittem volna, hogy annyira tetszem nekik, hogy elvesztik a koncentrációjukat :]
- Tudod, mi fog veled történni, ha innen kiszabadulok? - kérdeztem a lányt kedvesen mosolyogva... vagyis valami erre emlékeztető grimaszt vágva, ami Szophienak hála feltétlenül javult az elmúlt hónapok során, mármint hihetőbb volt és kevésbé látszott hamisnak. A szabad kezem máris a kardom markolatára siklott.
- Készen állok, Mester! - vigyorogtam eszelős módjára, valahogy úgy, ahogy egy régi filmben láttam egy gumiarcú amerikai színésztől :]

HP: 175/175
P: 56/155
CSP: 155/155
Altató méreg használata sikertelen, mivel az előző körben már használtál egy bénító itemet.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Pént. Szept. 04 2015, 17:52

-Eltaláltam.
Nézett Timidus a karmaira félredöntött bal füllel, ugyanis a támadás után a méreg még mindig ott csöpögött a mancsán, nem pedig Tachibana pixeleit fertőzte, ami felettébb különös volt. Persze a pet tekintete azonnal Shu felé terelődött, aki fülig vörösödött, ám nem Tachi szavaitól.
-Izé... éppen leveleztem valakivel, és... és takarítottam az üziket, és véletlenül kitöröltem egy pirosat is... de... de nem hittem volna, hogy fontos, és... és tudtam, hogy haragudnál érte... de ez már régen történt, ezért már el is felejtettem... de... izé... utána megkérdeztem másokat, és... de azt hittem, hogy mondtam neked. Én... én tényleg úgy emlékeztem...
-Térj a lényegre.
-Hát... szóval ilyen támadássemlegesítő izéket csak négy támadássorozatonként lehet használni.
-Jelentősen megkönnyítené a dolgomat Shu, ha informálnál az ilyen változásokról.
-De... de én tényleg azt hittem, hogy beszéltem róla... bocsi...
-Ezután átveszem a leveleidet is, és én intézem a pontok és a felszerelés mellett.
-Azt is amit...
-Azt is.
-Jó... és tényleg ne haragudj, csak...

Timidus azonban már legyintett is a farkával, Shu pedig erre azonnal megnyugodott, és újra a fiú felé fordult. Ez a legyintés egy nagy közös jelzésük volt, ami mindig megnyugtatta az idomárt.
-Hogy... Mesterkét? Nem találtuk. Egyszer láttuk a dzsungelben, és gondolom megtetszettünk neki, és hozzánk csatlakozott. A társa pedig...
Hangsúlyozta ki a társa szót a csúnya és lekezelő gazda helyett.
-Hallottunk róla egy keveset, de akkor majd mesélhetsz. A puszihoz pedig közelebb kell hajolnod.
Öltötte ki a nyelvét Shu, és gyorsan körbefuttatta a tekintetét a tömegen, hogy nem látja-e Akira-sant. Nem mintha egy puszi olyan nagy bűn lett volna, Atonak és Cearnak is adott már, ha úgy hozta a helyzet. Ez csak a köszönés egy formája volt, barátoknak is kijárt. Ha pedig Tacchannak van szabad keze, akkor Shunak is van, így Timi segítségével vissza is szerezte a botocskáját, és amikor Tachibana közel hajolt a pusziért, azt ugyan megkapta a homlokára, ám egy kis tockossal is próbálkozott, de látszott, hogy tényleg csak annyit, hogy a rendszer támadásnak vegye. Timi persze nem volt ilyen óvatos. Újra bebújt a lány köpenye alá, és ezúttal ott is maradt egy ideig, így Tachibana nem láthatta, hogy mit ügyködik. Ezután persze ismét megajándékozta Tachibanát a komikus látvánnyal.

175/55
5 - 63(+10)
128-(35+17)= 76 pont


Túlpörgés Potion elhasználva.
A kocka Shu támadása.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 04 2015, 17:54-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 04 2015, 17:52

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Shukaku és Tachibana 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Szept. 04 2015, 18:59

Nos, Timidusnak olyan nagyon nem kellett ügyeskednie, mert a ketrec egy statikus zajra emlékeztető zizzenés után pixelekké esett. A puszival is megvártam ezt a pillanatot, mert a rácsokon keresztül azért kényelmetlen lett volna annak tudatában, hogy pillanatokon belül szabadon mozoghatok. Mit ne mondjak, jól esett kinyújtózni... vagyis jól esett volna, de nem ezzel törődtem, hanem inkább azzal, hogy stabilan és biztosan tartsam Shukaku-nee kezét. Nem terveztem ugyanis elengedni, sőt!
A kezem, mely eddig csak blöffből volt a kardom markolata közelében, most máshová vándorolt, és a saját övemre függesztett táskához nyúltam. A tervem több, mint rizikós volt, de ekkora hendikeppel muszáj volt kockáztatnom, ha borsot akartam törni az ellenfeleim orra alá. Ha bejön, akkor gyakorlatilag ki is egyensúlyoztam a hátrányom, az arzenálomat figyelembe véve potenciálisan ez lehetett a legerősebb fegyverem. Így hát egy Füst Kristályt markoltam meg, és egy hirtelen mozdulattal a földhöz csaptam, elárasztva a környéket sűrű, nehezen átlátható füsttel. A lányt pedig máris megragadtam, és odébb vonszoltam néhány méterrel. Ha ott maradtunk volna, Timidus könnyedén elér akkor is, ha nem lát.
- Ha vörös rózsát kapsz, nem homlokra puszival köszönöd meg :] - súgtam Shukaku-neenek, majd közel húzva őt magamhoz a szájára adtam egy puszit, mielőtt előhúztam volna a kardom, hogy a lábába szúrjam. Nem esett jól, igazából valóban arra gondoltam, hogy ha nem egy 12 éves forma kislány fog előttem állni, akkor könnyebben ráveszem magam a harcra, de Shukaku így is Shukaku maradt, csak még mellé csinos is lett és vonzó :]

Füst Kristály elhasználva, Timidus két körig nem támadhat, neked megengedem, mert foglak :] Dobok a vért képességére is, korona esetén 47 páncélom lesz, koponya esetén 17 marad.
HP: 163/175
P: 17/155 vagy 47/155
CSP: 118/155
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi7624/7700Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 04 2015, 18:59

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Shukaku és Tachibana 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Shukaku és Tachibana 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Shukaku on Pént. Szept. 04 2015, 19:30

Shu nem is várt mást. Már fel is készült arra, hogy elhúzódjon, de valahogy... na persze nem csókolt vissza, semmi ilyesmi, és lángvörös lett az arca is, de legalább két másodperc eltelt, amíg elfordította az arcát, és megpróbált egy hatalmas pofont lekeverni a lovagnak. Na jó, nem ez volt az egyetlen gondolata, számtalan módja lett volna még Tachibanának a megalázására, de azt, hogy ilyesmihez fog folyamodni már akkor is tudta, amikor a lovag a Kinézet Kristály használatára kérte. Sőt, még ennél is előbb, amikor kihívta, hiszen Timi külön figyelmeztette erre. Viszont azt is tudta, hogy mindössze azért csinálja, hogy kihozza a sodrából. Na persze ez sikerült is, de azt azért önmagának is be kellett vallania, hogy annyiban azért kedves volt az ellenfele, hogy a füst rejtekében lépte meg ezt a gonosz lépést, így a nézők ezt nem láthatták.
-Úgy tudtam! Ha Akira-san is ilyen idióta lenne, mint az összes többi pasi...
A kristály már villant, is, az engedélyt pedig hiba volt megadni, hiszen precedens teremtő értéke van. Ha Shunak megengeded a támadást azért, mert fog téged, akkor ha Timi fog téged, akkor neki is meg kell engedned. A Füst Kristály kizárólag a látást veszi el, a hallást nem, így Timidus társa hangját követve néhány másodperc alatt ott termett Shu mellett, na meg persze az újra csak kalitkában lévő Tachibana mellett. Rövid, csipogó utasítások következtek, a pet pedig Shu kezén felfele haladva vakon is megtalálhatta Tachibanát, így pedig már ő is tudott támadni. Ha pedig ugye egyszer megtalálta, akkor már nem is nagyon akart engedni, és jó mélyen belemélyesztette a karmait a lovagba.

168/20
5 - 63(+10)
76-(35+17)= 24 pont


Gyenge Copy Kristály elhasználva.
A kocka Shué.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shukaku és Tachibana Vo36oi12695/10100Shukaku és Tachibana 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 04 2015, 19:30

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Shukaku és Tachibana 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku és Tachibana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.