[Küldetés] A szülinapi parti!

Go down

default [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Szomb. Aug. 08, 2015 5:47 pm

Egy csapatnyi ricsajozó, nevető, kiabáló gyerek vonul keresztül Mirage városán. Vannak itt fiúk, lányok, 5 és 10 év közöttiek, őket összesen három felnőtt kíséri módszeresen, odafigyelve, hogy mindenki a helyén maradjon. A téma, ha valaki hallgatná őket, természetesen egy közelgő buli. Lesz-e ott torta? Milyen torta? Milyen magas? Milyen színű? Lufik? Játékok? Na és Mangle? Ugye ott lesz Mangle? Hát persze, hogy ott lesz, kicsim. Ő sosem hiányozhat.
Csak egy gyerek viselkedik furcsán, az, amelyik leghátul kullog, és akinek valószínűleg potyognának a könnyei a szeméből, ha nem harapná meg erősen a szájacskáját.
A leghangosabb gyerek pedig elől tartózkodik, kis szőke lányka, copfba font hajjal, sasszézva ugrál előre, és mindenkire ránéz, akit csak talál az utcán, nagyot rikoltva:
-Gyertek velünk bulizni! Szülinapi buli! Hát ha akkor Scott kicsit jobb kedvre derül, gyertek :3
Attól, hogy mindenkit meg is öleljen, csak az egyik felnőtt kísérő tartja vissza.

Ha valaki követi őket, eljuthattok az étteremhez, a hatalmas Freddy Fazbear Pizzériához. Nem azonos a 13. szinten levővel, ez sokkal fehérebb, barátságosabb, és jelen pillanatban teli van aggatva színes lufikkal, szalagokkal és díszekkel, mind-mind Scott hetedik születésnapját ünneplendő. A bejáratnál egy férfi áll, udvarias öltözékben, egész pontosan a Colour Cats Worgja, bár nem valami ismert személy. Sebhelyei kissé széthúzódnak, ahogy mosolyog a gyerekek láttán, majd engedelmesen félrefordul, mikor azok elég közel érnek és megrohamozzák az éttermet.
Tekintete a felnőttekre és az újakra téved, ha valaki piros indikátoros, azt megállítja és kedvesen megkéri, hogy távozzon. Mindenki mástól csak udvariasan megkérdezi a nevét.

--

Határidő: jövő hét csütörtök.

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Kedd Aug. 11, 2015 7:29 pm

Egy kisebb csapatnyi gyerek vonult fel a városban. Éppen egy finom teát szürcsölgettem az ominózus utcácska egyik teaházának teraszán, amikor észrevettem őket. Két korty között oda-oda pillantottam a csoportra, és hála jártasságaimnak, hamar sikerült meginformálódnom afelől, hogy merre is tartanak a kis drágák. Milyen ártatlanok, milyen kis fiatalok még. Mindig jó érzéssel áraszt el, ha valaki a környezetemben ennyire tud örülni az életnek, és még hangot is ad neki. Beleszippantok a levegőbe, érzem a jókedvüket. Úgy tűnik jól tettem, hogy nem rendeltem a teám mellé teasüteményt, hiszen harapni lehet az izgatottságukat, és ugyan laktató, mégsem tudok betelni vele. Már éppen távolodnának, én pedig az utolsó csepp teát is leerőltetem a torkomon ami még a csészém alján árválkodott, lerakom az asztalra az árát a borravalóval egyetemben, átvetülök a kis korláton, és nagy lendülettel megrohamozom a kis társaságot, majd a legelöl sétálgató szőke kislány mellé, akiből leginkább árad a felhőtlen jókedv. Ah nekem ebből kell táplálkoznom. Szükségem van rá! Karon ragadom a kis szöszit, és hozzá hasonlóan én is ordibálni kezdek.
- Gyertek bulizni! Mindenki jöjjön! A buli nem buli bulizók nélkül, mert a bulizók teszik a bulit bulivááá! - a magasban lóbálom a kezeim, széles vigyorral az arcomon. Van egy olyan érzésem, hogy jó barátnők leszünk...Elvégre én is olyan kis szőszke vagyok most mint ő, és népszerű is és hangoskodós, meg kedves, és közkedvelt, a tortát pedig mindenki szereti, de azért lehet ez is közös tulajdonság... A cukiság pedig a minimum...

Az étteremhez érve, a kidobóembernek is köszöntem.
- Halihó! Szép napunk van nemde? Tökéletes nap egy tökéletes tortázásra egy tökéletesen tökéletes partin, egy tökéletes pizzériában. Hát el tudnál képzelni ennél is tökéletesebb időpontot arra, hogy a picike Scott megszülessen? - vigyorgok boldogan, persze fogalmam sincs, hogy ki az a Scott, de mivel ez az ő napja, ezért illene majd ezt is kideríteni valamikor... két torta szelet elfogyasztása közben talán pont ideális lesz ezzel foglalkozni...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Csüt. Aug. 13, 2015 5:59 pm

Ezek szerint ez egyéni küldetés lesz. Sebaj :3
Aki még jönne, attól kérek szépen maximum 500 szót :3

-Az biztos, és üdvözlöm. -mosolyog rád Worg és diszkréten végigmér, majd tekintete az indikátorod mellé szegődik. -A friss Jumpy Vigor? Igazi megtiszteltetés. Érezze jól magát ^^
Ahogy berobban a sereg az épületbe, a folyosón egyből fordulnak is jobbra, úgy rohamozzák meg az asztalokat, amik szép sorban, egymással párhuzamosan helyezkednek el, összesen két darab, hisz nincs itt akkora tömeg sem, hogy szükség lenne a maradékra. Ezen kívül, ha körbenézel, találsz még étkezdét, jelen pillanatban üresen, de legalább jó tudni, hogy alkalmat lehet ide keríteni nagyobb volumenű bulik tartására is.
Ami helyszínt még el lehet érni, az az étkezővel szemben az úgynevezett "Prize Corner" és "Game Area", ami tele-tele van kis plüssfigurákkal, egy zenedoboz, mely halkan újra és újra lejátsza a dallamát, és egy lezárt, fehér doboz piros masnival átkötve. Ezen kívül van itt egy kisebb méretű körhinta és egy mozdulatlanul álló kisfiú-szobrocska.
Ennek szomszédjában egy újabb ajtót találsz, Kid's Cove felirattal, de ha bekopogsz esetleg, akkor csak egy ijedt, női hang szól ki neked, hogy várj még türelemmel, mindjárt mehetsz.
A folyosó végén, ahol beléptetek, egy iroda fogad, de itt nem találsz semmi érdekeset.

Maguk a gyerekek elvannak a saját kis zsibongásukkal, a szőke kislány mindenkivel ott van és továbbra is ő a leghangosabb, a felnőttek pedig igyekeznek valamennyire rendet tartani, na meg ha valaki már a tortát követeli, közlik, hogy később, előbb még játszanak egy kicsit. A gyerekek pedig játszanak is egyenlőre a maguk káoszba forduló módján, kivéve a sírdogáló kisfiút, aki még el is bújik egy asztal alá és ott hüppög tovább.

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Pént. Aug. 14, 2015 9:18 pm

A lelkesedésem semmi sem tudja elölni. A felhőtlen örömöm nem csupán az arcomon üt ki, hiperaktívan végigugrálom az utcákat, hol kézenfogva a kis szőkeséggel, hol berobbanok a tömegbe és fokozom a gyerkőcök hangulatát, bízom benne, hogy a hátul kullogók sem unatkoznak a műsorom láttán. Mindenesetre az út rövidebbnek bizonyult mint terveztem. Úgy tűnik tényleg igaz, hogy ha az ember jól érzi magát csak úgy repül az idő.
- Ugyan-ugyan. Nekem nagyobb megtiszteltetés, hogy megismerhetlek! - rázok kezet a férfival. - Majd valamikor megihatunk vagy ehetünk valamit ha te is benne vagy. - hófehér fogsort villantok, vállon veregetem, és belibbenek a pizzériába, mélyen a levegőbe szippantok.
- AAh Buliillat! Gyertek és csukjátok be az ajtót, nehogy kimenjen! - igyekszem betessékelni mindenkit amilyen hamar csak lehet. Persze azok a kukacoskodó, nénikék túl sokat aggódnak most is. Teljesen elrontják a buli igazi hangulatát... jó lenne őket lerázni, hogy a buli valóban buli lehessen, de hát mit tehetnék?
Végigrohanok és meglesek minden látnivalót, a plüssöknél egy picikét elidőzök, talán vihetnék majd szuvenírt a lányoknak... ilyen fura plüsseink egészen biztos nincsenek. Emlékeznék rájuk. Minden plüssre emlékszem.... majdnem mindre.. Miután megmásztam a körhintát és fotózkodtam a szoborral, természetesen egy az övéhez hasonló lufival a kezemben, és lecsekkoltam a zenedobozt közelebbről is ismételten visszatérek a csoporthoz, és a gyerkőcökkel együtt én is a tortát követelem. Hangosan kántálok a tömeggel, az evőeszközökkel dobolva, ahogyan azt ilyenkor szokás. Elvégre az illemet be kell tartani, nem lóghatok ki a sorból mint az a szomorú kisfiú...
- Kisfiú?! Az ott egy szomorú kisfiú?! A kis Scott szülinapi buliján senki sem lehet szomorú! Főleg nem Scott! - elszánt tekintetem a bujkáló kisfiúra fordítom, majd nekifutásból indulok, de térden csúszva érkezem meg az asztal alá, vállon bököm a kis sírósat.
- Megvagy! Most te vagy a hunyó! - biztos szomorú amiért elbújt de mindenki elfelejtette megkeresni... majd én játszom vele! - Ne lógasd az orrod, ez egy buli. A bulikon pedig kötelező jól érezned magad! Szomorú leszek ha szomorú vagy, akkor pedig oda a bulinak... Gyere és egyél velünk egy tortát. Úgy hallottam nagyon fincsi lesz!

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Szer. Aug. 19, 2015 2:43 pm

A gyerekek egyre szemtelenebbé és kezelhetetlenebbé válnak, szóval egy idő után a felügyelők is feladják és csak a baleseteket próbálják megelőzni, a károkozást már nem. Néhol elpixeleződik egy lufi vagy csákó, a hangerő pedig már maximumon, ahogy a hangulat is.
Scott szipogva néz rád, orrából még a takony is kilóg egy kicsit. Letörli kezecskéjével és ismét a karjaiba temetkezik sírni, de azért válaszol neked hüppögve.
-De én nem akarom ezt a bulit. Én nem itt akarom a bulit...
-Haaaaaajhóóóóóó! -jelenik meg egy új szereplő, zöld indikátoros játékos képében. Ránézésre egy fejlett 15 körüli lány, nem felnőtt, de már nem is igazán gyerek, ennek ellenére úgy csillognak a szemei és pattog be a terembe, mintha ő maga is csak egy lenne az ünneplők között. -Mangle is készen áll a játékra, gyermekeim! Na, gyerünk, ne várakoztassátok meg szegényt. Ismeritek: nyugodtan szét lehet szedni és olyanra rakjátok össze, amilyenre akarjátok, nem fog érte harapni :3
Scott felnyög és még kisebbre húzza össze magát, miközben a csapat legalább negyede sikongatva át is szalad a termen és eltűnik Kid's Cove irányába - a az ajtó, ahova az imént nem juthattál be. A felnőttek egyike utánuk szól, hogy hamarosan ebéd, úgy játszanak.
-Olyan félelmetesek.... -dünnyögi megint Scott, -Nem akarok itt lenni. Vigyél el D: -könyörög neked, de aztán az imént rikkantott rózsaszín hajú leányzó beguggol mellétek és felemeli a terítőt, hogy lásson is.
-Na nicsak, mire fel itt a pityergés? Scott, nyugodj meg, nem fognak ezek bántani Smile  Várj, keresünk neked egy másik játékot.
-Nem keell, had bőőőgjön csak ott! -nevet fel öblösen egy megtermett kisfiú hangja, a kétajtós-szekrények kisebbik változata. -Brühühüüü, síró-pityogó, jaaaj, hol az anyuciiii? -gúnyolódik pár röhögő, tejfölösképű társával, majd odébb mennek széttörni pár tányért, mert még nem kaptak tortát, helyette a rámeneket és a főtt ételeket hozzák ki először.

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Csüt. Aug. 20, 2015 3:00 pm

Mint kiderült a kisfiú akihez odamentem, hogy ne hangolja le a többieket Scott buliján, valójában Scott akinek lett a buli rendezve. Micsoda meglepetés! Miután a mutatványom nem vállt be a felvidítására közelebb csusszanok hozzá, és mellé ülök, és végighallgatom.
- Miért? Mi a baj a bulival? Régen én is ünnepeltem szülinapom pizzériában. Csak... a pizzéria a családomé volt.. és kevesebb volt a gyerek. Majd jövőre máshová szervezitek. Most érezd jól magad, hiszen csak egyszer lehetsz... annyi idős mint amennyi most leszel! - cseppet sem kellemetlen, szegénykét úgy ne sértsem meg valami illetlenséggel, csak azért mert nem ismerem. Még nem ismerem! Felpillantok a frissen beszökellő lányra, de úgy igazából nem jutnak el a szavai a tudatomig. Most picit jobban zavar, hogy hogyan is tudnám megoldani Scott problémáját.
- Nem szeretnéd látni Mangle-t? Biztos jó móka lesz! Gyere nézzük meg! - pattanok fel és nyújtok kezet a fiúnak, hátha megragadja a karom és velem tartana. Ha nem teszi akkor visszapattanok mellé és picit vigasztalom, simogatom a hátát. Hamarosan már a pink hajú lány is csatlakozik hozzám, és végre nem egyedül kell szegénykét támogatnom.
- Ugyan már. Ezek csak játékok. Nem tudnak ártani neked. :3 Mi baj történhetne egy bulin? Gyere csak nézd meg. Ha leküzdöd a félelmed sokkal erősebb leszel majd. - próbálom felbátorítani picit.
- Egyelőre elég az, ha egy pillantást vetsz rájuk, utána kimehetünk a levegőre picikét, hogy pihenj. Majd utána közelebb megyünk, majd még közelebb és a bátorságvizsgád utolsó pontja az lesz, hogy megöleled az egyiküket. Rendben? A többiekkel pedig ne foglalkozz. Bizonyítsd be nekik, hogy erős fából faragtak! - csapok a hátára a kölyöknek, majd felnevetek. Reméltem, hogy a lány is támogat, és segít Scott lelkének erősítésében picikét. Ketten erősebbek vagyunk, és komolyabb a meggyőző erőnk is.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Szomb. Aug. 22, 2015 12:42 pm

Scott még jobban elhúzza a száját a kintiek gúnyolódására, de mivel ti semennyit sem foglalkoztok velük, ő maga is kissé meglepődve, de végül nem vesz róla tudomást. Ismét megtörli a könnyeit meg az orrát, az arca tiszta piros és csillogó a könnyektől, közben a fejét is rázza mereven.
-Jajnemnemnem, én nem szeretem őket, nem szeretem őket, félelmetesek!
-Mangle tuti nem, rólam lett elnevezve :3
Jun szavaira végül elgondolkodik, majd bátortalanul bólint egyet és végül veletek együtt kimászik az asztal alól. Mikor mindannyian végre álltok és Scott még kicsit elrendezi magát, a lány feléd fordul.
-Szegényke. De szép beszéd volt. Amúgy Mangle vagyok, ahogy a robotom is, örvendek :3 -nyújtja a kezét, mosolyog rád, és mire a bemutatkozások végére érhettek, Scott már felkészült, elszántan dobbant a lábával és piros orrocskával, még szipogva, a többi gyerek nevetése közepette, de elszántan néz rátok.
-Jó, akkor, akkor... akkor menjünk... azt hiszem...
-Jól van \o/  Fazbear később érkezik, szóval menjünk a rókához :3 -nyújtja a kezét a kisfiú felé, aki végül bátortalanul meg is ragadja. Ha szeretnéd, a másik kezét pedig lefoglalhatod te, így még nagyobb lesz a nyomás rajta, hogy végigvihesse a bátorságpróbáját.
Lassan haladtok Kid's Cove felé, ahogy közeledtek, úgy lesz persze egyre hangosabb a gyerekzsivaj is. Az ajtónál ismét fogad titeket a kétajtós-miniszekrény a bandájával és gúnyos vigyor kíséretében nézik végig, ahogy beléptek. A lány felsikkant és rögvest elfordítja Scottot, majd szalad is előre, mikor meglátja a robot állapotát.
-Jézusom, hát mit műveltetek ti vele? Oké, hogy szétszedhető meg összerakható, de ez már barbárság volt ˇ^ˇ -ripakodik rá a már hangosan röhögő huligánokra, akik Scott halálsápadtá vált arcát lesik, és úgy tűnik, a srácot is már az ájulás kerülgeti.

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Szer. Aug. 26, 2015 1:55 pm

Azt hiszem sikerült egy kis erőt sugároznom Scott-ba. Ha mást nem is de legalább a sírást kezdi abbahagyni. Most már csak a félelmét kell legyőznie. Szerencsére nem vagyunk egyedül, és a rózsaszín hajú lány akit ha minden igaz Mangle-nek hívnak, is segítségemre van a szülinapos kisfiú bátorításában.
- Ugyan már! Hidd el, ha legyőzöd a félelmeid sokkal de sokkal erősebb leszel. Meg fogsz lepődni mi mindenre vagy képes. Bízz bennem, én már csak tudom. - széles mosoly, és vállveregetés, majd pedig kimászok az  asztal alól, picit leporolom a ruhámat, és megigazítom a hajam, ujjaimmal visszafésülöm a hajpánt alól kiszökő rakoncátlan tincseimet.
- Örülök, hogy megismerhetlek! Jun vagyok. A barátaim Junnak szólítanak, szóval szólíts csak Junnak. De ha a Jun nem tetszik szívesen leszek Jun is. :3 - nyújtok kezet a lánynak, neki is hasonló lelkesedéssel mutatkoztam be mint az ajtó előtt álló úriembernek korábban.
- Ez a beszéd! - veregetem hátba a fellelkesült fiút, majd határozott léptekkel el is indulunk vele az említett szoba felé, ahol végre legyőzheti a félelmét. Még a kezét is fogom, hogy ne menekülhessen el, persze nem szorítom, ezért könnyűszerrel kibújhatna, ha szeretne..
- Elnézéést, utat kérünk! Szeretnénk bejutni. Bocsikaa... - szépen átverekedjük magunkat a hancúrozó gyerekeken, majd meglepődve nézek a sikoltozó újdonsült spanomra, átpillantok a válla fölött, majd Scott elé állok, még mielőtt tüzetesebben is megvizsgálhatná a robot holttestet.
- Tudod mit? Menjünk ki picikét az udvarra levegőzni. Szerintem jót fog tenni, mire visszaérünk talán a rókabácsi is felébred, ne zavarjuk most. Rendben? - majd mire végzek a mondatommal igyekszem megfordítani a fiút, és a kijárat felé lökdösni. Ej, nem értem, hogy mi történhetett.. Meghibásodott volna a robot? Biztos a karbantartók miatt... vagy kispórolták belőle az alapanyagokat és pont szegény Scott buliján kellett tönkremennie.. ejnye.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Vas. Aug. 30, 2015 2:35 pm

-Láttátok a képét? Hahaaahaaa, jaaaj, szegény kicsi Scotti megijedt, jaaaaj, de féééél.
Röhögnek tovább a gyerekek, ahogy elhaladtok mellettük útban az udvar felé. Scott ismét egyre sápadtabbnak tűnik, szinte mozogni is alig tud, ahogy terelgeted, és mikor megjelenik hirtelen előttetek egy felnőtt asszony, akkor is majdnem elsikoltja magát.
-Scott, gyere! Megérkeztek a vendégek. -mosolyog rá és már ki is ragadja a kezeid közül a félelemtől nyöszörgő kisfiút, hogy visszavigye a kajáldába.
Ott ugyanis valóban érkeztek új arcok, akik köré boldogan visongatva gyűltek össze a gyerekek és próbálják ott fogdosni, ahol csak érik. Ezek konkrétan ember magasságú, korlátozottan mozgó robotok, egyikük egy sárgás színezetű nyúl, másik egy ugyanilyen árnyalatú mackó. Mindkettőnek csokornyakkendő van a nyakában, a mackónak pedig még mikrofon és kalapocska is jutott.
-Fazbear! Fazbear! Fazbear! -skandálják a gyerekek a szülinapos kivételével. A robotokat egy biztonsági őr helyezi épp a színpadra és állítgatja be őket még egy kicsit, majd egy gombbal be is kapcsolja őket. Amazok felpörögnek egy kissé, felemelik a fejüket, majd olyan tipikus robotmozdulattal integetni kezdenek. Végül elindul Hangrögzítő Kristályról a Boldog Szülinapot, anak ritmusára nyitogatják a robotok a szájukat, a gyerekek pedig énekelnek velük együtt, bár Scottra egyikük sem figyel, aki továbbra is álmatagon, halálfélelemtől reszketve álldogál a robotok közelében, mert a gyerekek gyűrűje oda zárta.
Közben megérkezik a torta is, ami versenyautó alakú, de a jelek szerint még egy darabig a robotok lesznek a fő attrakció :3

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Szer. Szept. 02, 2015 11:48 pm

Szépen ügyesen elkezdtem átverekedni magam a tömegen, miközben Scott szorosan hozzátapadt a jobb kezemhez. Talán életem eddigi legnehezebb tömegátharcolóskijutós játéka volt ez így, hiszen nem csak nekem kellett átpréselődnöm kismillió ember között de még a rajtam csimpaszkodó gyereknek is, ráadásul úgy, hogy egyben maradjunk. Erre hát nem elragadták tőlem a kis huncutkát? Már éppen  az ajtóban álltunk amikor megjelentek a gonosz csúnya felnőttek akik lefejtették a kis krapek remegő kezeit az én hősies bátor, férfinői kacsómról és visszarángatták a tömegbe.
- Ejj ejj.. Ez így nem lesz jó... - értetlenül vakargattam a fejem, másik kezemet pedig csípőre vágva, szemléltem, hogyan is kellene visszajutnom. Persze nem volt okom túl sokat várni, hiszen a gyerekek kiszámíthatatlanok, és hiába várnék nem nyílna előttem ketté a tömeg, hogy kényelmesen keresztül szambázzak egyenesen a kicsi Scotthoz aki szemében én lennék a hős. Mély levegőt vettem és ismételten belevetettem magam a tömeg sűrűjébe, gyakorlatilag úsztam az árral, együtt sikongattam velük mígnem eljutottam a lényeghez. A robotokhoz!
- Ah, ez nagyon nem jó! Ki kell menteni Scott-ot... - dünnyögöm magamban, és kétségbeesetten forgatom a fejem. Ha ezek is hasonlóan szétesnek majd mint az a rémisztő róka akkor a kicsi Scott sosem fog felnőni, és sosem lesz bátor, éééés sosem lesz férfi!
- Ne félj Scott! Majd Jun megmenti a férfiasságod! - kiáltom el magam, majd azon nyomban a számra is csapom a kezeim, félve körbepillantok, majd vállat vonok és a légből kapott kis ötletemet be is vetem. Torkom szakadtából kiáltozni kezdek. - Scott! MERRE VAAAGY? Scott! SCOTT! - közben lépdelek előre, és keresem a fiúcskát amíg még nem késő...Mindaddig folytatom amíg rá nem bukkanok a fiút közre fogó gyerekekre, és igyekszem kioperálni a sünből. Sün sün sün sün... sün.....

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Vas. Szept. 06, 2015 6:10 pm

Scott meghallja a hangod és feléd is néz, a szemeiből szinte patakként folynak a könnyek és kezdenek az események felpörögni.
Ugyanis a gyerekek legnagyobb örömére egy harmadik figura is megjelenik: majdnem ugyanolyan nyuszijelmez, mint a robot, de ez természetesebben mozog, bár a száját ki sem nyitja, mikor megszólal.
-Hahóó, gyerekek! Megérkezett Springtrap! -tárja szét a kezeit, mintha az egész kompániát egyszerre akarná megölelni. A jelek szerint ő nem robot, hanem ember, aki jelmezbe bújt, máris sokkal barátságosabbnak is néz ki, mint a színpadon tátogó valamik. Amazok persze folytatják a zenélést még több gyerekdallal.
-Na mit hoztam én is nektek? -emel fel a jelmeznyuszi egy másik tortát. -De ez különleges torta ám, nem mindenki ehet belőle, csak aki megérdemli.
-Akkor Scott húzhat is el innen a rákba, mert ő semmit nem érdemel, hahaha! -röhög fel öblösen a mini-kétajtósszekrény, karba tett kézzel, és erősen megragadja Scott karját, mikor ő hozzád akar indulni, remélve, hogy nem figyelik már. -Nem mész sehova, maradj itt, ismerkedj meg a barátainkkal! Gyere!
Scott szinte felvisít, mikor elkezdik húzni-vonni a robotok felé. Kétségbeesetten kapálózik, így a kétajtós szekrény és barátai végül felemelik a földről és a fejük fölé emelik, hogy ne tudjon elszökni. Scott most már komolyan visít, a felnőttek kétségbeesetten figyelik.
-Gyere, gyere, öleld meg, adj neki egy puszikát, és máris nem fogsz tőlük így félni, kisbaba!
Eközben a jelmezbe bújt férfi a tortával a kezében elindul kifelé az étkezőből öt izgatott gyerek gyűrűjében.

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Hétf. Szept. 07, 2015 6:31 pm

Végre valahára sikerült rábukkannom a fiúcskára, könnyes szemekkel pillant ki a tömegből egy pillanatra összetalálkozik a tekintetünk, azonban egy nagyobbacska fiú elé áll, így ismét eltűnik. Még annyit láttam, hogy felém nyújtja remegő kis kezecskéjét, én is hasonlóan tettem, de nem értem el semmit sem, hiszen csak hangyalépésben tudok haladni. A zene, a gyerekek visongása sem tudja elnyomni a síró fiúcska szomorú, szívbemarkoló kiáltásait. Mégis miért ilyen kegyetlenek vele? Hiszen ma van a születésnapja... ennek ellenére mégis mindenki bántja, figyelmen kívül hagyja, vagy kínozza szegénykét. Miért kell így bánni vele? Mit tett Scott amiért ezt érdemli, már ilyen kis fiatalon? Kicsit erőszakosabban török magamnak utat, még a friss jövevénnyel sem foglalkozom, csak egy pillantást vetek a nyuszira, akinél ha jól látom a szülinapi torta van. Scott tortája. Csak, hogy pont Scott nem fog belőle kapni, hála ezeknek a kis ördögfajzatoknak.
- Igazad van. Scott tényleg nem érdemel semmit innen. Scott ennél sokkal jobb ember. - magyarázom a gonoszfiúnak, annak a nagydarabnak ottan ni. Majd felkapok egy lufikát, és kicserélem a nyusziember tortájával, mert megtehetem. Cool
- Kérsz egy szelet tortát? - azon nyomban hozzá is vágom a mamlaszhoz, igyekszem az arcába vágni az egészet. - Jaj bocsika, ezt benéztem, de talán nem is baj hiszen neked még ez is kevés lesz husi! Jaj de ügyetlen vagyok... jajjajjajjj... - a szám elé teszem a kezem, majd a színlelt ügyetlenségem egy ásításban végződik, és igyekszem kiragadni a szomorú fiúcskát a tömegből amíg a többiek nem figyelnek.
Feltéve ha sikerül a mutatványom. Ha nem sikerül a tortát kicserélnem a lufival és a pasinak dobni akkor visítozva rácsimpaszkodom a fickó karjára, lábára, amire csak tudok, és megpróbálom arrébb rángatni.
- Scott Fuss! Menekülj, az ajtóhoz! Keresd meg Mangle-t! - utasítom a fiút, ha arra kerül a sor, hogy netán-tán egyedül kelljen menekülnie.

edit: Change képivel tortát magamhoz operálom ha sikerül, és megdobálgatom a gonoszcsúnyabácsit vele.
Ha kell dobálózom is hozzá owo

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Szomb. Szept. 12, 2015 12:57 pm

Hát ezt... Mármint a mini-kétajtósszekrény is alig tíz év körüli, nem igazán lehet pasinak nevezni :3  Vagy igen? Suspect
Persze sikerül cserélned tortát lufival, szóval azzal is nyugodtan elkezdhetsz dobálózni. A nyuszijelmezbe bújt férfi csak vállat von, a lufit odaadj a hozzá legközelebb álló kislánynak, majd nyugtató hangon megszólal.
-Nem gond, van még, jut belőle bőven mindenkinek. Na de akkor gyertek, hisz ha be akarom hozni őket, ahhoz már segítség kell. Ti pedig, aranyoskáim, segítetek, ugye? :3
Az öt gyerek engedelmesen válaszol igennel és mennek a férfi után, el is tűnnek végül az ajtó mögötti fordulóban, míg te hadakozol a másik gyereksereggel és próbálod kiráncigálni Scottot. Mivel nem egy, hanem legalább hárman-négyen emelték a fejük fölé, ez nem is olyan egyszerű, de hála a tortás esetnek végül sikerül mindannyiukat annyira megzavarnod, hogy megragadod Scott kezét és lehúzod róluk egy kisebb puffanással kísérve, mivel a srácnak nem sikerül végül mindkét talpára érkeznie.
Ennek ellenére hálásan néz fel rád. Alkalmatok nyílik együtt menekülni, ha akartok, elvégre semmi szükség rá, hogy ott maradj a tortát a képéről még letörölgető fiúval és döbbent haverjaival. A maradék vendégsereglet csak jót kuncog és derül a kis jeleneten, még csak azt se bánják, hogy ez egy fini tortába került, ami lassan el is pixeleződik a földre érve.
-Jól megmutattad nekik, Scott! -kiáltanak fel itt-ott, öklükkel a levegőbe csapva. A kis ünnepelt erre elmosolyodik, de ettől függetlenül aktívan jelzi, hogy ő szeretne most innen inkább kikerülni mihamarabb, mivel a bántalmazó arca kezd egyre vörösebb, már-már bíbor árnyalatot felvenni a dühtől.
-Akkor is... akkor is... -dünnyögi fogcsikorgatva, ökölbe szorítva a kezeit.

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Hétf. Szept. 14, 2015 10:11 pm

Ej, ej, ezek a pasik túl sokat gondolnak magukról. Manapság mindenki csak eszik, és eszik, és eszik... nem csoda, hogy ekkorára nőnek. Csak én maradtam ilyen picike.. De nem baj, pici a bors de erős. Sőt nekem még barátaim is a vannak, szóval kétszeresen erős vagyok. Scott pedig erős lesz. Dolgozom az ügyön. A torta megvan, majd tovább is adok rajta, és elégedetten csodáltam meg a "művemet", a fiú meglepődött a többiek kinevették, ez volt a célom. Végre megismerte milyen érzés az ha őt nevetik ki, és nem pedig ő nevet valakin. Akárcsak az állatvilágban is, itt sem működik másképpen. Az erősebb megeszi a gyengét, majd jön egy még erősebb és felfalja a korábbi erőset. Jelen esetben én voltam az aki hamm bekapta a kis gonoszt.
Viszont, a tortás nyuszi valamiért kezd gyanús lenni nekem. Hunyorogva nézek utána, majd Scott felé fordulok és szélsebesen kivágtatok vele az ajtón, ha nem jutunk ki akkor elbújtatom valahova, ahol nem érheti baj.
- Figyelj Scott, egész jól haladunk a kiképzéssel, egyelőre tartsunk egy kis szünetet. Szerintem te is ki szeretnéd fújni magad. Szóval maradj itt egy picikét, és foglald el magad. Ne aggódj, hamarosan visszajövök, csak... egy picit körbenézek, hogy merre fojtassuk a bátorodásizéd, ne aggódj, picit lassabban csináljuk majd, de nagyon ügyes voltál már most is!. Büszke vagyok! - vállon veregetem a srácot, és egy biztató mosolyt is villantok mielőtt még magára hagyom, ha ragaszkodik a társaságomra, javaslom neki, hogy keresse fel Mangle-t, elvégre jó jófejnek tűnt, szóval, vele biztosan tud majd kicsit játszani, vagy beszélgetni.
- Sietek vissza, ígérem! - majd elkezdek észrevétlenül kiosonni a rejtekből, át a tömegen, egyenesen arrafelé amerre a nyuszi vitte magával a gyerekeket. Tudnom kell mit csinálnak. Valami történik arrafelé... Én pedig kiderítem, vagy ne legyen a nevem Jun!

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Szer. Szept. 30, 2015 4:49 pm

Szerencsére Scott nem igazán akar veled menni. Kicsit szipog, kicsit gondolkodik, még fél, de végül mosolyogva bólint, hogy rendben, megvár.
-De... de azért siess... megígéred? Sietsz vissza? Kérlek! -néz rád könnyes szemekkel, majd hagyja, hogy indulj. A félelme nem feltétlenül alaptalan, mivel a kétajtós miniszekrény, aki még a tortadarabokat pixelezi le magáról, és barátai kifigyelték, hogy honnan jössz, és vigyorogva, miután bólintottak egymás felé megértően, elindulnak felé.
Az ajtó mögött már nem egyértelmű, hogy a nyuszis hapsi a gyerekekkel merre mehetett, mert a hátad mögül folytatódó bulin kívül minden csendbe burkolózik. Túl nagy csendbe...
Rád bízom, hány helyiségbe nyitsz be, lényeg-a-lényeg, hogy sikeresen megtalál téged Mangle is.
-Jaj, szia! Scott? Merre? Surprised
Némi gyors válasszal be is éri, és miután hadarva felajánlja, hogy jön veled, pláne, ha te is a gyerekeket keresed, szorosan követ. Rájuk egyébként egy másik, most épp nem használatos étkezdében találtok rá.

A látvány persze nem ennyire véres, de sokkolónak hathat, főleg, hogy alig pár másodperc múlva a gyerekek pixeleire robbannak. Mangle teljesen elsápad és szinte a földre zuhan, nem ájul el, de a jelek szerint nem képes felfogni a látványt és teljesen leblokkolt. Azon kívül, hogy miként volt ez lehetséges; hisz védett területen belül vagytok, itt sebezni sem lehet komolyabban, nem hogy ölni; legalább a gyilkost meg tudod magadnak nézni, tekintve, hogy nem bújik az álca mögé már. Picit megigazítja a lila öltönyt, majd rád mosolyog.
-Ej-ej, mire nem jók ezek a képességek... -integet, megindulva a kijárat felé. -A viszontlátásra.
Van alkalmad esetleg elkapni, avagy segítségért kiáltani, a gond az, hogy valaki más is ezt teszi. Scott velőt rázó sikolya üti meg a füled - mondjuk ez legalább felébreszti Mangle-t, aki megragadja a vállad és kissé hátrébb tol, elszánt tekintettel méregetve a távozni készülő hapsit.
-Menj vissza, majd én elkapom a rohadékot!

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Szer. Szept. 30, 2015 10:29 pm

Scott egy nagyon értelmes fiúcska. Azonnal megértette, hogy mit kell tennie, és nem tartott fel, elbújt. Persze látni lehet rajta, hogy szeretné ha vele maradnék, beszélgetnénk picit egy bögre gőzölgő forrócsoki társaságában, de ez most nem lehetséges. A szenzorom jelez, méghozzá bajt.
- Sietek ahogyan csak tudok. Ne aggódj, ha ígérek valamit én mindig betartom. - biztatóan rámosolygok, majd megsimogatom a buksiját, úgy, hogy alaposan összekócoljam a haját, ami immáron egy szénaboglyára emlékeztet. Kirontok a rejtekemből átverekszem magam a bulizó tömegen, nem tudom miért, talán a szomorú Scott miatt, vagy inkább a gonosz gyerekek tehetnek róla, de a levegő és a hangulat sokkal fagyosabb lett mint korábban. Megborzongok, átugrok egy asztalon, és igyekszem arrafelé menni amerre emlékeim szerint indult a tortás pasi a kölykökkel. Végigszaladok a folyosón, egyesével tépem fel az ajtókat, pillantok körbe majd csapom is be őket magam után. Gyerek? Sehol... majd amikor már kezdett idegesíteni a dolog felbukkant a lányka akit eddig azt hittem, hogy a buliban játszadozik valahol.
- Scott? Elbújtattam egy asztal mögé. Ne aggódj ügyes fiú. Kicsit sikerült feldobnom a kedvét. Majd a torta után jobban lesz. :3 - nyugtatgatom a lányt, őszintén szólva nagyon szimpatikus, és jól esik a társasága, máris jobb kedvem lett. Persze beszéd közben sem lustálkodtam, továbbra is reppenek tovább és tovább, ajtót ajtó követ, mígnem olyan látvány nem fogad amire szerintem egyetlen bulizó sem számított. Megremeg a kezem, lassan elengedem a kilincset, a pupillám a háromszorosára nő. Egy lila öltönyt viselő fekete hajú krapek, a gyerekek.. minden olyan... piros. A kedvem pedig lila lett.. de közben valami kéket érzek... valami fáj. Odabent... A mellkasomhoz kapok, szorongatni kezdem, zúg a fejem, valami baj van... Valami nem stimmel. Miért nem mozdulnak a lábaim. Félve oldalra pillantok Mangle összeomlott. Meg akarom vigasztalni szegénykét. De... ez... annyira kék...
Beszédre nyitom a szám, de nem jön ki rajta hang, csendben figyelem a szálldosó pixeleket. Nem sírok. Még csak nem is ismertem őket. Sok ilyent láttam már. Talán hozzászoktam az érzéshez. Meglehet ezt egyáltalán szokni? Lila... Annyira lila ez az egész.. A pasi megszólal, figyelem. Minden mozdulatát lesem. Mégis miért ennyire nyugodt? Hiszen ketten is észrevettük.. Mangle felkel, én még mindig csak szótlanul állok, félrehúzódok az útból és bólintok.
- Ez vért kíván.. - dörmögöm, és mire észbe kapok már végig is simítottam a fegyveremen, egy baltává változtatom a drágát. Balta... a balta piros ugye? Nagyon szép piros.. Ja nem. De buta vagyok! A balta csak piros lesz! Csendben figyelem mire készül Mangle.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Pént. Okt. 09, 2015 3:29 pm

-Oh, ebben a játékban nincs vér, ne aggódj. Na, de majd egy másik alkalommal, prücsök. Úgyis szeretném majd egy nap felkeresni a kis céhházatokat...
Mosolyog rád negédesen, szemeiben gyilkos tűz villan.
-Úgy hallom, sok a gyerek köztetek.
Keze eddig a zsebeiben matatott, most pedig elővesz belőle valamit, amit végig a marka takarásában tart. Mikor a feje fölé emeli, lehet kitalálni, mi lehet az, végül kimondja Lobria nevét és kék fénnyel körbeölelve elteleportál. Mangle felüvölt és utána ugrik, de már csak a hűlt helyét találja, ahogy te is, amennyiben megpróbáltad volna elkapni.
-Hogy az a... -rúg bele a lány a szék lábába, és leül oda, ahol az imént még egy gyerek volt. Látszik, hogy forog vele a világ, jobb híján a szája előtt tartja a kezét, mintha szeretné az ebédjét bent tartani. Odakint Scott sikítása elhal, majd megannyi talp ütemes dörömbölése nyomán lehet érzékelni, hogy a sok-sok gyerep némi szipogás és sustorgás kíséretében elhagyta az épületet. Mikor már ez is kezd elülni, megjelenik Scott és a sebzett képű őr az ajtóban. A kisfiú azonnal hozzád rohan, félelemmel teli szemekkel, könnyezve, piros orral, és olyan szorosan megölel, amilyen szorosan csak tud, belefúrva az arcát a csípődbe.
-Wooohoooorg! -teszi ugyanezt Mangle is a céhtársával, csak ő nem csípőbe fúrja az arcát, hanem vállba. A férfi gyengéden visszaölel és simogatja a hátát, kérdőn nézve rátok.
-Itt mi történt? -kérdezi végül halkan tőled, mikor Mangle csak nem tud válaszolni a szipogástól, rázkódó háta alapján szinte zokog. A kissrác sincs messze tőle, mondjuk Rolling Eyes

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Hétf. Okt. 19, 2015 9:01 am

A férfi gúnyolódik rajtam, de nem reagálok rá, erősen rámarkolok a fegyveremre, és egy kicsit lassabban ugyan mint Mangle de én is nekiiramodok a férfinak, magasra lendítve a kis játékszerem lecsapásra készen, azonban ez a disznó gyorsabb volt, máris a kezébe kapta a bizonyára már jó előrekészített teleportáló kristályát, és el is nyöszörögte a menekülés helyét, és mire odaérkeztem már csak a padlóba sikerült belemélyesztenem a baltácskám. Dühömben felrúgok egy utamba eső széket, és cifrán elkáromkodom magam, amit szerencsére a játékba épített bigyó cenzúráz. Mangle összeroskad, szomorúan fordulok a lányka felé, és már éppen lépnék oda hozzá, hogy megölelgessem, picit megnyugtassam, amit valljuk be elég lehetetlennek tűnő feladat.. Mégis mit mondhatnék neki? "Semmi baj Mangle még vannak itt gyerekek bőven. " Vagy.. " Ne aggódj, nézd a jó oldalát, csak négyen-öten voltak... és nem százan.." Egyik undorítóbb mint a másik.
- Mangle-chan. Azt hiszem nekünk még van egy elintézni való feladatunk Lobriában. Nem véletlen, hogy ez a város jutott először az eszébe annak a mániákusnak. Biztos sokat jár arrafelé. Még nem késő. Elkaphatjuk. Kérlek szedd össze magad. Valahogyan biztos meg tudjuk találni! Fantomképeket készíttetünk, és körözést adunk ki rá, mindenki őt fogja keresni. - a lány vállaira teszem a kezeim, és igyekszem magabiztosan mondani amit mondok. Ha én nem hiszek abban amit mondok és csinálok akkor mégis ki fog? Ekkor belépett a terembe a barátságos kapuellenőrbácsi, és nagy meglepetésemre Scott. A fiú felém rohan én pedig széttárom kezeim, és amit elég közel ér hozzám magamhoz ölelem.
- Scott, mit szólnál hozzá ha... megünnepelnénk holnap a szülinapod újra, csak egy kicsit családiasabban? Vagy holnap után... vagy azután.. valamikor.. Minden úgy lesz ahogyan te szeretnéd rendben?- A fiú fejére hajtom a fejem, és stílusosan beletörlöm a szemem a hajkoronájába, és felnézek ezúttal az értetlenkedő sebhelyesre.
- Találkoztunk valakivel aki... valahogyan ki tudja játszani a rendszert, és... mielőtt elkaphattuk volna elmenekült...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Vas. Nov. 01, 2015 11:52 am

Worg kérdőn felhúzza a szemöldökét, továbbra is erősen ölelve a síró lányt, de látja rajtad, hogy te sem igazán tudsz vagy szeretnél többet mondani, ezért nem kérdez, csak hallgat türelmesen. Scott pont ellenkezőleg, úgy bújik hozzád, mint egy kiscica, egész testében reszket és szinte majd' elszakítja a ruhád kezeivel.
-Neeem! Vagyis, majd. Én nem akarok szülinapot többé! Nem akarok! Felkaptak és odavittek a Freddyhez, hogy adjak neki puszit, és akkor majd nem fogok félni tőle, de én nagyon féltem, a puszit sem akartam adni, aztán valami sistergés volt és a fejem a macinak a szájában volt, hogy adjak neki nyelves puszit, blöe. Aztán összecsattant, majdnem rajtam, nagyon rossz volt, érted? Én nem akarok többet ilyen szülinapot D:
-Azt javaslom, ezek után menjünk haza. -szólal fel végül Worg, rád nézve. A lány a karjai közül szipogva bólogat. -Én pedig mindenképp utánajárok az itt történteknek. Már nem az első eset, hogy gyerekek tűntek el, a tettes pedig köddé vált. Valaki vadászik rájuk, és ezt nem hagyhatjuk szó nélkül.
Mangle még mindig bólogat még orrszívás között, amíg nem kap egy papírzsepit. Scott viszont továbbra is rád figyel inkább, az ő sírása már kezd enyhülni.
-Akkor... akkor én nem akarom, hogy Ők majd ott legyenek. Meg robotok se legyenek. Csak egy torta elég, de az versenyautós legyen. Piros. Oké? Szabad? Embarassed -néz rád kerek szemekkel, amik már lassan kezdenek megnyugodni így, hogy nincs akkora zaj, gyerekzsivaj és miegymás, ami zavarná. Meg valószínűleg a jelenléted is sokat nyom a latban.

Ha szeretnél, írhatsz még egy utolsót, egyébiránt napokon belül jön a lezárás :3

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Jun on Csüt. Nov. 12, 2015 6:33 pm

Elmondtam amit tudtam, és szerencsére nem is faggattak ki, nem mintha lenne bármi rejtegetni valóm, de azt hiszem egy kiadós alvás esne most a legjobban. Szinte már el tudom képzelni ahogyan lehajtom a fejem a puha párnácskámra, és szorosan magamhoz ölelve valamelyik szerencsés szobatársam, mondjuk Timberly-t... álomba merülök. Viszont bármennyire is haza kívánok menni nem tehetem, jelen pillanatban Scott állapota miatt sokkal jobban aggódom. Vajon mi járhat a kisfiú fejében? Most halt meg egy csomó vele egykorú gyermek, és egy sorozatgyilkos szabad lábon van, aki nem mellesleg megfenyegetett, hogy következő célpontja leszek... Újabb nevet írhatok fel az utálóim listájára...

Gyengéden végigsimítok a fiúcska fején, és hagyom, hogy szorongasson, visszaölelem, adok neki egy puszit, és halkan beszélgetni kezdek vele. Kötelességemnek érzem, hogy helyrehozzam az egészet. Szeretném ha rendes gyerekkora lenne, ahhoz pedig buli kell! Szülinapi buli! Elvégre buli nélkül nem tud senki egy évet öregedni és csakis én maradhatok egyedül örök gyermek! Ez a státusz már foglalt..
- Egyetértek! Menjünk haza. Megtennéd, hogy értesítesz, ha találsz valami nyomot az üggyel kapcsolatban? Úgy érzem, hogy pontot kell tennem az ügy végére... és szeretnék váltani egy-két szót azzal a férfival. - pillantok Worg-ra és picit Mangle-chanra is. Legszívesebben a lányt is megölelgetném és egy teázásra invitálnám, egy kellemes menta tea biztos jót tenne neki, főleg mert nyugtató hatásáról ismert. De nem teszem. Ő rendben lesz Worggal. Ugyan nem ismerem a srácot, de van valami megnyugtató a hangjában.
- Én magam fogom megsütni azt a tortát! Lehet, hogy nem látszik rajtam de mesterien főzök és én vagyok Aincrad egyik nagy édességszakértője! Nem is sejtetted, hogy micsoda barátod lett mi? - megemelgetem a pöttömke szemöldökeim, és összekócolom a hajacskáját. - Mit szólnál hozzá, ha jövőhéten megünnepelnénk? Add meg a címed és hozok mindent ami kellhet! - várok egy picikét majd megvárom, hogy a fiú felírja valamire a címét, vagy lediktálja, ezt követően pedig hazakísérem.

Köszöntem a küldetést! :3 Bármikor szívesen folytatom, érdekel, hogy ki és mi volt az a pasi Cool.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] A szülinapi parti! Vo36oi3984/4100[Küldetés] A szülinapi parti! 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Argo on Szomb. Dec. 12, 2015 4:47 pm

Lesz folytatás, hát persze, hogy lesz. Dolgozom is rajta, és ha majd megüt alaposan az ihletmanó, akkor kihirdetem, és neked külön fogok szólni, mint veteránnak :3
Ugyanezt, ide illő módon, Worg is megígéri neked, majd ki-ki megy a dolgára, hogy lenyugodjék, esetleg csak egyszerűen kipihenje magát. Te is megkapod a jól megérdemelt jutalmat, és bocsi a késésért miatta Embarassed

140 exp (maximális bónuszt kaptál a nehézség miatt, miszerint vagy az öt gyerekkel, vagy Scottal történik tragédia, tehát mindenképp Bad End)
150 arany

Keresés: [T2] Bőr Ostor, [T1] A Hentes
És van egy ingyen tárgyinfód.

Kristályírás: Késleltető Kristály Recept, Erős Hullám Kristály Recept
Növénylátás: (275->295) 6 Nihil Ág, 3 Eknier Levél, 2 Gyilkos Galóca, 3 Ezüst Százszorszép, 6 Gigantikus Pitypang

Jumpy Vigor: 75 arany
Jun: 14 exp | Saya: 14 exp | Shu: 14 exp | Kanami: 14 exp | Jaden: 14 exp

_________________
[Küldetés] A szülinapi parti! 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A szülinapi parti!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.