Yuuki, a találkozás

Go down

default Yuuki, a találkozás

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Aug. 07 2015, 11:54

Teljesen átlagos nap volt a mai, három kazamatát kitakarítottam és két karaván védő küldetéssel is végeztem. Mégis olyan boldog voltam. Azok a szemek, ahogy örültek megbízóim a sikernek. Az valahogy teljesen feldobott. A céhház előtt egy utcai padon ülve szembe a naplementével tengettem az időt. Úgy éreztem, hogy ma már nm tudnék megtenni semmit. Csak egy dolgot, megvárom a naplementét és utána ágyba bújhatok. Ma kihagyom az esti gyakorlást. Rita "halála" óta teljesen szétszóródtam gyakorlás terén. Eleinte volt egy lendület, de azt Maci kiirtotta belőlem. A bosszú annyira egyszerű lenne, de ez ami most megy ez sokkal megterhelőbb. Képtelen volnék már rá. Sokkal megterhelőbb az alvilág elleni harc, no meg azok ellen akik erre a tűzre mindig pakolnak.
De miért is gondolkodom én ilyeneken? Élveztem tovább, ahogy arcom befedi a fény. Lehunytam a szemem és máris jöhetett az a képzeletbeli világ, ahol az emberek nem akarják egymás megölni, az a világ, ahol egyetlen cél létezett itt. Mégpedig a stílusos játék, hogy mi hamarabb vége legyen. Nincs wipe, nincs arrogancia, nincs szólózás. Csak tökéletes csapatmunka és boss ölés. Rendezett loot osztás, ahol minden klappol. Ez igazi álomvilág az álomvilágban. A kézzelfogható harmónia, ahol bizony a hegyek tetején lévő hósipkák is nem azért léteznek, hogy elolvadjanak, hanem megmutassák a világnak az erejük, hogy képesek dacolni még a nappal is. Ott léteznek, ahol létezniük kell. Minden ellenőrzött és irányított. Optimális. Megráztam a fejem.. megint ez az álom, ami mindig megnevettet. Lehunyt szemmel szívtam magamba továbbra is a napfényt és próbáltam kiverni a fejemből ezt az álmot, már megint.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Yuuki, a találkozás Vo36oi4298/4400Yuuki, a találkozás 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki, a találkozás

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. Szept. 04 2015, 13:10

Megint csak semmi. Az egész napom rá ment de még csak senki se halott róla semmit. Yeshna… valóban létezik egyáltalán? Egész biztosan hisz Yoshiaga és Zerios is megmondta. Ez az egyetlen létsík ahol még létezik. Eeeeehhhh… annyira zavaros az egész. Létsíkok, bosszú, tanítványok időmanipulálás. Egyszerűbb lenne magához Yoshigához menni és neki szegezni közvetlen a kérdéseimet de… félek azok után amit láttam nem tudnák csak szimplán beszélgetni vele de sok választásom nincs. Szinte már minden ismert falut és városban megfordultam, kérdezősködtem de semmi. Soha nem is halottak hasonló névről így ez egy zsákutca. Talán előbb Shu-senpaial kellene beszélnem ő ismeri a professzort valamennyire. Későre jár és még az új technikámhoz is gyakorolnom kellene. Weeeh… kihitte volna, hogy egy sima… na jó annyira nem sima bál ennyi problémát hoz.
- Hm? – Pillantom meg Yuichi senpait. Fáradtak tűnik, pedig már korábban is szeretem volna a segítségét kérni. Ő is elég ügyes kardforgató hírében jár és mint ha Ai-senpai említette volna a hogy, ismeretes a Nitoryu kardtechnikákban. Hmm… talán ha megkérem taníthatna nekem valamit.
- Jó estét senpai. – Köszöntöm odalépve hozzá a padhoz, mélyen meghajolva előtte. – Izé, ráérsz ma este? – Teszem fel gyorsan a kérdést bár ha bele gondolok ez így eléggé félreérthető. – Mármint szeretném ha tanítanál nekem pár dolgot… - Ez nem sokat segített. – A kardforgatásban. – Teszem hozzá gyorsan. – Úgy tudom te is ügyes kardforgató hírében vagy mint sokan a céhben és talán tudnál nekem segíteni egy új technika megtanulásában. – Hajolok meg ismételten csak előtte amolyan kérlelésképp. Na meg azért is meg kissé szégyelltem magam, hogy így hirtelen rárontok. De ez titok…

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki, a találkozás Vo36oi7230/7300Yuuki, a találkozás 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki, a találkozás

Témanyitás by Argo on Szer. Dec. 02 2015, 20:07

Hai~
Kérésre lezárom a párbajt, jutalmatok 40 arany.

_________________
Yuuki, a találkozás 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki, a találkozás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.