Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Go down

default Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Aug. 02 2015, 17:22

OFF:
Résztvevők:
Hirasawa Yuki, Cearso, Desdemona, Chancery, Asuka, Hikaru

Sorrend: Nincs

Határidő: Egy hét/kör. Három körig lehet pótolni annak, aki nem írt az adott körbe, utána kiesett. Az első három körben még szívesen várok játékosokat!Smile

A hirdető táblán az alábbi szöveg van kitéve, egy szép, díszes papíron:


"Kedves műkedvelő játékosaink!

Szeretettel meghívjuk önöket újonnan megnyitott színházunk legelső darabjára, mely a Rómeó és Júlia címet viseli magán!

A belépés mindenki számára ingyenes!

Időpont: 2025. augusztus 25, 17:30

Helyszín: Taft, Vigadó Világ színház"


Egy küldetéshez hasonlóan megjelenik két gomb, mikor ráböktök, hogy "megyek", "nem megyek". Ha a "Megyek" gombra kattintotok, kapni fogtok egy koordinátát, ami a színház helyét mutatja. A megadott helyen, mikor mindenki megérkezik egy igen impozáns épület várja a látogatókat, akik nem csak belőletek áll, mivel igen sokan eljöttek megnézni a darabot. A bejárati ajtón nagybetűn ki van írva, hogy aki nem tud viselkedni, azt kidobják a színházból, illetve a többi szokásos szabályzat, mint pl tilos az idegeneknek a színpad mögé menni, ételt-italt csak a színház által adott csomagban lehet vinni, tilos hangoskodni, stb. Szépen, lassan, ám annál biztosabban juttok be a Színház belsejébe, ami ugyanolyan impozáns, mint a külseje, de ezt majd ti eldöntitek magatokban.

Szépen lassan elkezdődik a műsor, szóval foglaljatok helyet akár a többiek közé, akár a páholyban.

_________________
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi1942/2100Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Asuka on Kedd Aug. 04 2015, 17:51

Csupán második napja, hogy Taftba költöztem. Hosszú, hosszú ideje terveztem már ezt az egész procedúrát, de mindig volt valami bibi, amiért ezt nem ejthettem meg. Először is, a költözéshez pénz kell. Ha viszont NJK-knak adtam volna el az üzletem helyiségét, magyarán vissza a rendszernek, azzal jóval kevesebbet kaptam volna, mint amennyiért eredetileg vettem. Úgyhogy találnom kellett valakit, akinek eladhatom, aki még így is jobban járt vele, mintha a rendszertől vásárolta volna. Aztán pedig, muszáj volt megvárnom vele, amíg a kis szintűek elkezdik használni a kiképző új szintjét, különben aligha lenne olyan, aki be tudna térni az új boltomba szépséget és megújulást vásárolni. Aztán pedig még ott volt Rinarin is, aki úgy döntött, nem csinálja az üzletet tovább... Áh, kész agyrém. @_@
A ház megvétele után még hátramaradt a költözés, amiben ShuuShuu segített. :3 Nem volt kis idő megtalálni a megfelelőt, ráadásul a belvárosiakat gyakran nagyon hamar lefoglalják. Nekem viszont olyan kellett, ahol nap, mint nap elhaladnak az emberek, hogy mindenképpen növeljem a vásárlóim számát. Ha nehezen is, de megtaláltam a megfelelőt, előkészülhettem a boltom újranyitásával, a kedvezményes akciókkal, s nem marad hátra más, csak a szórakozás. Legalábbis, ami ezt a hetet illeti. Majd a jövő héten nyitok csak ki úgyis.
Taft mindig is a szimpatikusabb nagyvárosok egyike volt, ráadásul az sem hátrány, hogy más településekkel ellentétben ide könnyedén be tudom tenni a lábam anélkül, hogy városőrük akarjanak a piros pecsét miatt kergetni. Az sem hátrány, hogy mindenféle színes programot is találok itt, ha akarok. Itt a Rezes Macska, meg a Telihold, s valahol még egy programajánlót is találtam a helyi színházba szólóan, amit eldöntöttem, mindenképpen meg fogok nézni. Főleg, hogy még ingyenes is! :3 Ki tudja, ha van egy kis szerencsém, akár meg is barátkozhatok a színészekkel, hátha készíthetem nekik a sminkjeiket. Hmm, vajon csak Shakespearre-t játszanak, vagy mást is szoktak? Igazából sosem voltam színházban, mert amik érdekelnek, azokat csak nyugaton játsszák. Itt, Japánban csak buta meséket visznek színpadra, de itt már ez számít alapműveltségnek. Engem meg ezek sohasem érdekeltek.
Több olyan embernek is továbbítom a programot, akikkel jóban vagyok – mert elég ciki lenne egyedül menni - , de a leginkább Cearcsimercsi jelenlétére számítok. :3 Sosem láttam még öltönyben, de biztos csini lenne benne! *-* A magam részéről meg persze eltöltöm a szokásos 6-8 órát az előadás napján a fürdőszobában, hogy minden tökéletes legyen. Nem tudom, mennyire illik az öltözetem a színházhoz, de ez a legközelebbi, amivel most elő tudtam rukkolni. Nem olyan könnyű ám a megfelelő ruhadarabokat megszerezni itt, a saoban. Az alkalomra tehát nem a rendes felszerelésemmel indulok, azok most az inventorymban pihennek. Marad helyette csipkés ruha, aranyszínű cipellők, s kicsi kézitáska.
Egy órával a kezdés előtt jelenek meg a színházban. Úgy tudom, érdemes jó előre megérkezni, főleg, ha jó helyet szeretnél. Mivel pedig jegyfoglalás nuku, ezért marad a sietség. Nem tudom, Cearso mikor érkezik, de én tutira foglalok neki helyet. :3 Rajtam kívül ilyenkor még nem sok vendég szállingózik errefelé, de azt már most látom, hogy még fél óra, és nem lesz ez így másképp.
Helyfoglalás előtt szabályzatelolvasás, pipa. Viselkedni tudok, azzal nem lesz gond. Csak némi muníciót kellene beszereznem, még mielőtt keresek egy jó helyet. Talán nem szép dolog azonnal a büféhez menni, de legalább felmérni érdemes a kínálatot.
Szendvicsek, sütemények... nagyrészt olyan dolgok, amiket inkább az előadás szüneteiben veszel meg. De találtam olyan dolgokat is, amiket bevihetek az előadásra is. Ezeket a színház nevével ellátott csomagokban adják. Miután táppal betáraztam, ahhoz a pulthoz megyek, ahol ha minden igaz, programfüzetet kaphatunk, meg nagyító kukkert, hogy jobban lássak. Remélem, mindkettőből találok.
Nem időzök a vásárlással sokat, hiszen minél előbb jó helyet kellene találnom. Megindulok a büféből az előtér felé, mikor ismerős cicafüleket pillantok meg. A macskák ugyan népszerűek még itt is, nem sok olyan játékost ismerek, aki még cicának is öltözik. :3
- Szia, Chancery! Te is az előadásra jöttél? Tetszik a ruhád. ^^ – hülye kérdések powa. Mégis mi másért jött volna? Meg úgy hirtelenjében nem is nagyon látok más ismerős arcot, legalábbis egyelőre. Persze, a tömeg közben szállingózik tovább befelé.
- Hű... remélem, nem foglalták be az összes jó helyet. o.o Sietek és keresek még... – azzal szállok is tovább. A nézőtérbe érkezve a lépcsőket célzom meg, hátha szerencsém lesz. Picit lassabbnak érzem magam ezekben a cipőkben, mint a régiekben, különösen, hogy ennyi nassit és innivalót is hoztam magammal. A hónom alá csapott kistáskával, és a nagy tálcával egyensúlyozok felfelé. Sokan hozzám hasonlóan foglaltak be egy-egy díszpáholyt a később érkezőknek. Aztán végre találok egy üreset, úgyhogy nem időzök tovább, azonnal elfoglalom a helyet, mielőtt megelőznének. Kár, hogy idebent nem látszódik az indikátorom... akkor biztosan nem mernék lecsapni a kezemről a jó helyet.
Lerakom a tálcát az egyetlen asztalkára, ami három kényelmes fotel között van, s lerakom mellé a kistáskám is. Cearcsimercsi lassan be fog futni, úgyhogy jobb lesz, ha megírom neki, hol vagyok. Egy gyors üzenettel tudatom neki, hogy melyik lépcsőn kell elindulni, és hányas számot keressen, aztán pedig ledőlök az egyik kényelmes fotelbe. Még van bőven fél óra a műsor kezdéséig, de azt hiszem, így sem volt hiba ennyire hamar érkezni.

//ruházat, smink, haj, meg amit akarsz: http://www.polyvore.com/cgi/set?id=171881177
karakter tetoválásai jól látszódnak

Ezen kívül pedig van még hely a díszpáholyban, ha valaki velünk akar ücsörögni :3 //
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi4530/4700Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Cearso on Csüt. Aug. 06 2015, 09:14

Nos, senki se mondja, hogy csak a harcnak élek. Bár egy küzdelem központú játékban benn ragadva ez még nem is lenne túl nagy csoda. De akkor sem igaz. Ezért is akadt meg a szemem egy a többitől igencsak eltérő hirdetésen. Bár az is igaz, hogy nem túl gyakran jártam színházba se odakint, és a Rómeó és Júliát csak a tényleg nagyon műveletlenek nem ismerik.
De néha azért eszembe kell juttatnom, hogy mi most éppen Japánban vagyunk, és itt teljesen más a kultúra története.
És még közrejátszik a helyszín is. Ugyanis ismerek valakit Taft környékéről, akivel nem biztos, hogy jó ötlet lenne ismét összefutni.
Pár órával a kezdés előtt Asu-tól is megkapom az aktuális meghívót. Ez adta a végső lökést a döntés felé, ami szerint elmegyek megnézni az előadást.

Van még bőven időm kezdésig, ezért még be tudok járni néhány boltot, mielőtt elmennék a helyszínre.
Odakint mindig is utáltam alkalmi ruhákat vásárolni, mert mind a méretfelvétel, mind a ruha testre szabása rengeteg időt vett igénybe, és a végén még lehet, hogy nem is voltunk elégedettek a dologgal, és lehetett mindent elölről kezdeni...
Idebent meg eddig nem igazán volt szükségem rá, és ezért azt hittem, most is legalább ilyen hosszú ideig készül egy ruha, de lényegesebb gyorsabb volt, és igazítani is sokkal könnyebben lehetett, ha valami nem stimmelt. Tehát bőven maradt még időm. Ami nem túl gyakran mondható el rólam. Így elmentem egy másik áruért is.
***
Nagyjából húsz-húszonöt perccel kezdés előtt érkeztem meg a színházhoz, de még nem mentem be. Előtte megvártam, hogy leégjen a csikkem, majd eldobtam, ami azon nyomban pixellé is vált. Odakint sohasem gyújtottam rá, mivel ártott volna az egészségemnek, de idebent lassan kellett valamit csinálnom, hogy levezessem a felgyülemlett feszültséget. Főleg néhány küzdelem után, mióta nálam van az Artemis. Igazából már a viadalon eszembe jutott az ötlet, mikor láttam a tűzet, de mindig halasztottam a dolgot, azzal indokolva, hogy nincs időm megkeresni a megfelelő üzletet.
Asu pontosan leírta, hogy merre is kell mennem, hogy odataláljak hozzá. Így nagyjából tíz perccel a kezdés előtt már ott is vagyok a megnevezett páholyban.
-Csinos vagy.
Majd helyet foglaltam az egyik fotelben Asu mellett.


Majd körbenézek a nézőtéren, hátha látok ismerős arcokat. Először a Cicafült pillantom meg. Ha ő is észrevesz, akkor integetek neki. Majd Mr. Düh-öt látom meg a sorok közt. Na ő vajon mit kereshet itt?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi10/5900Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Chancery on Csüt. Aug. 06 2015, 14:52

-Feltétlenül ki kell öltöznöd, drágám ˇ^ˇ  Színházba csakis szépen és csinin megyünk, nem pedig farmerban Suspect
-Oh... Oké O.o
Meglepetten pislogtam, mikor Szaffi, a Colour Cats tagja és Worg egyik jóbarátja úgy mért végig, mint egy henteshúst a pult mögött. Persze jogosan, mert hát életemben eddig csak iskolai kirándulás keretei között voltam színházban, oda meg elég volt a sima ünneplő, ezért gondoltam, az egyszerű póló-farmer kombó itt is megteszi. A jelek szerint tévedtem, nem is kicsit. Mikor a lány végez a felmérésemmel, karon ragad és egy "Gyerecsak" felkiáltással bevonszol a lakásába, hogy ott alapos kínzásnak vegyen alá Suspect
Mondjuk a szépségért tény, meg kell szenvedni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Mire előbukkanok ismét az ajtó mögül, már kissé alkalmibb viseletben, jobban kifésült hajjal, és hozzá illő rózsaszín, mozgatható cicafülekkel, máris azt kívánom, bár soha nem fogadtam volna el a meghívását.
Álomkelő persze mindvégig unott képpel üldögél egy fotelban, és csak akkor mozdul meg, mikor gyors léptekkel elindulunk a teleportkapu felé.
-Na tessék, most a kis bakid miatt el fogunk késni! Esküszöm, arról, hogy 'nőiesség', sosem hallottál? Hogy lehet neked így pasid...? Suspect
-Megkérhetlek, hogy nem ítélkezel ennyire fölöttem? Megvan a mentségem, na >.>
-Persze-persze, úgyis az a lényeg, hogy szórakázzunk \o
Ez a lány maga a megtestesült érzelmi hullámvasút, sokkal rosszabb, mint én voltam régen, na de legalább az élet pozitívabb oldalát szemléli, nem úgy, mint én. A nagy sietésben végül elérünk a célunkhoz, kissé kipirultan, és amíg társnőm elmegy némi elemózsiát szerezni, addig én kényelmesen nekidőlök az egyik falnak, hogy lehetőleg minél kevesebb erre járót zavarjak, na meg én is némi levegőhöz jussak.
Álom pedig továbbra is elvan mellettem szép csendben.
-Jaj, szia, Asu. -picit megrémülök, mikor valaki a nevemet mondja, de végül mosolyogva ha kell, egy öleléssel üdvözlöm a rég nem látott ismerőst. -Köszönöm Embarassed  A tied is tökéletes :3 -nézek végig rajta. Mintha csak rá öntötték volna, és elgondolkodom azon is, vajon fogok-e valaha ilyen rövid ruhákat hordani. Még nem igazán az én ízlésem a dolog, és irigylem azokat, akik gond nélkül megteszik. Talán ennyire előjönne bennem régi nagyanyáink szokása, hogy még a bokát is takarni kell? Suspect
Végül mi is elfoglalunk egy-egy szokványos, teljesen egyszerű helyet. Szaffi csacsog tovább, ahogy szokott, én pedig csendben, mosolyogva hallgatom. Álom a szék alatt bújik meg egész addig, amíg az előadás el nem kezdődik, akkor előbújik és letelepszik a lábaimnál, továbbra is csendben.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi8140/8500Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Hikaru on Csüt. Aug. 06 2015, 22:12

Csak egy rövid nevetésre futja, ahogy végigolvasom a meghívót, és elindítom az ujjam a nem megyek gomb felé. Komolyan, kit érdekel a színház, a Rómeó és Júlia meg az ilyen gyökérségek? Már nem a középkorban élünk, túlhaladt a világ, már a tévé is elavult technológia. Csak a sznobok járnak oda businesselni. Emlékszem, mennyire utáltam, amikor apa elvitt oda engem, és ki kellett öltözni, meg hajat mosni, meg minden. Az ujjam megáll, és inkább a megyek gombra kattolok. Úgysem terveztem semmit arra az estére.
Egy kicsit nézegetem magam a tükörben a szobámban, miközben gondolkozok, mi lenne a legjobb. Az biztos, hogy nem veszek öltönyt, még akkor sem vennék, ha ingyen tudnék szerezni, de így aztán végképp ki van zárva. Végül egy egyszerű fekete nadrágra és egy sima fekete felsőre futja, veszek hozzá fekete cipőt meg fekete övet. Mivel ez így túl szimpla creepy sisak meg vérszerű arcfestés nélkül, még gyorsan elugrok egy menő háromszögalakú Jack Sparrow kalapért, meg equippelek valami junk tőrt az oldalamra, amit valamelyik hullától kaptam. Legalább korhű vagyok.
Kicsit talán kicentizve érek oda, mert csomagolok magamnak egy hambit. Tudom, hogy lesz büfé, meg nem szabad ott zabálni mást, meg ilyesmi, de nehogy már megvetessék velem az ócska hideg kajájukat. Én ilyen hamburgert akarok vacsorázni, és lőn. Amikor apával voltunk a Lear királyon, akkor is simán bevittünk Yukioval egy zacskó chipset, amin elcsámcsogtunk, meg néztünk vicces videókat a telefonunkon. Ide is hoztam két dobókockát, amivel majd elfoglalom magam. Nem azért jöttem, hogy nézzem az előadást, hanem a nosztalgia miatt. Az pedig nem lenne nosztalgikus, ha most jó kisfiú lennék.
Rögtön felsietek a páholyokhoz, mert lent meglátom a macskafejű csajt, aki talán életem fogásától fosztott meg a kilences szinten. Ha ő nincs, most lenne egy rakat kutyám meg egy iglum, meg lándzsám is, sőt, még elszedtem volna attól az arrogáns kis lovagocskától is mindenét, és megfuttattam volna az erdőben meztelenül, ahogy Ramsay szokta a lányokat. Csak én hagytam volna futni, nem vagyok Ramsay.
Vegyes érzelmekkel fogadom az egyik két harmadrészt foglalt páholyt, amiben egyrészt ott ül egy céhtársam, akivel eddig nem nagyon volt bajom, viszont ott ül vele az a gyök csávó is, akivel összesorsolt az aréna, aztán nekiállt nekem okoskodni valamit még, miután letolt. Valami haragról meg izéről beszélt, ami röhejes kissé. Nem hiányzott más, csak még egy kis accuracy vagy életpont, csak szimplán szarabbak a cuccaim. Kéne is ilyen buddhista harcibölcsességet kitalálni. „Az igazi harcosnak 140 felett van a fegyverkezelése.” De megpróbálom azt csinálni, mint órán szoktam az okoskodó nyomikkal, akik ezzel együtt is sokkal rosszabb jegyeket kapnak: ignorálom.
- Szia, Asu! Nagyon szépen festesz ma este.- ledobom magam a fotelba, aminek az az eredménye, hogy a tőröm rögtön kiugrik az oldalamra szerelt tokból, de ezt biztos nem látták, szóval gyorsan visszatolom, és előásom az inventorymból a hamburgert, miközben a fotellel úgy orientálódok, hogy Asu takarjon. Itt nem tudom leenni magam, szóval gyorsan betömöm, aztán nem lesz bizonyíték. Miközben az egyik kezemmel fogom a hambit, a másikkal elkezdek kockázni, mintha azt kérdezném a kockáktól, kire fogadjak. Tök jó lenne, ha nem ismerném a storyt, a Hamlet előtt fogadtunk Yukioval, hogy ki fog kinyúlni. Döntetlen lett, kinyúlt mindenki. De most is nyernék a kockák szerint, azok azt mondják, hogy mindkét címszereplő meghal vagy nagyon súlyosan megroppan érzelmileg.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi1702/1900Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 06 2015, 22:12

The member 'Hikaru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 4766609959_af0c0eb7c7_s Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Yue on Pént. Aug. 07 2015, 20:42

//Gomenne a késésért!//

Délben.
-Eldöntöttem!
Airis és Inu engem figyeltek.
-Mit Yu-chan?
-Halljuk. Mit találtál ki?
-Küldetésre fogunk menni!
-Szuper! Már vártam. ^^
-Juppi? -_-
-Még jó, hogy juppi, Inu!
-Ha veszélyesnek ítélem meg a küldetést akkor nem jössz Inu.
-Pedig olyan küldetésre szívesen mennék! Bálos, lányos színházas stb küldetésekre NEM akarok menni!!!!
-Hai-hai. Akkor ruhaváltás majd indulunk!
Gyorsan a szokásos rózsaszín-fehér ruhámba bújtam majd lementem a társaimhoz és indultunk is a hirdetőtáblához. Inu a fejemen, Airis a jobb vállamon.
Hamar odaértünk.
Néztem a küldetéseket de semmi izgalmas nem volt, aztán megláttam egy szép, díszes papírt. Színház, Rómeó és Júlia? Megyek!
-Jaj ne!
-Jaj de! :-D
~Kíváncsi vagyok mi lesz a küldetés. Biztos nem annyi, hogy megnézzük a darabot és kész.
Szokásosan megjelent két gomb, vagyis két választási lehetőség. Rányomtam a "megyek" -re.
-NEEEE!!!!!!
-Ne ordibálj mint a fába szorult féreg! Nem kell jönnöd ha ennyire nem akarsz, amúgy is végigunnád az egészet.
-Köszönöm.
-Öhmmm... Yu-chan?
-Igen?
-Annyi lesz a feladat, hogy nézzünk végig egy darabot majd mindenki mehet a dolgára?
-Nem hiszem, hogy van olyan egyszerű küldetés amiben ennyi a dolguk a játékosoknak.
-Kár, egyben megnyugtató. ^^
-Sok időtök van még, 17:30-kor kezdődik.
-Egy fenét sok!
-Egy fenét sok!
-Még csak 12:30 van. -.-"
-Igen, de el kell mennünk Nénihez, hogy Yu-chan-nak alkalomhoz illő ruhája legyen!
-És mint azt tudod, az nem egyszerű feladat. ^^"
-Kayaba Akihiko, segíts!!! >O<
Elmentünk Nénihez. 2 és fél óra után végre mindketten azt mondták az egyik ruhára, hogy tökéletes.

ruha (majdnem a földik leér + fehér kopogós cipő) + haj: http://i62.tinypic.com/4so77k.jpg

Inu gondolkodott, hogy kiugrik az ablakbon, lehet követtem volna.
Inu-t rábíztam Shin-re, Airist rendbe hoztam egy kicsit és indultunk.
Amikor megérkeztünk ámulva figyeltem pár másodpercig az épületet. Mindkettőnknek nagyon tetszett! A belseje még a külsejénél is szebb.
Sokan eljöttek.
Tudtam, hogy Airis nemfog csinál semmi hülyeséget, amivel zavarhatná a nézőket, de akkor sem szerettem volna a nézők közé leülni, Airis nem látná jól a darabot a többi néző fejétől.
Kerestem gyorsan egy üres páholyt. Szerencsém volt, találtam egyet, bal oldalt. Helyet foglaltam és vártam, hogy elkezdjék az előadást.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi425/1500Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Aug. 09 2015, 19:23

OFF:
Desdemona 500 dzóval pótol, igazoltan hiányzik!

ON:
Ej ej Hakura, téged így is észrevettek, egy nagy melák goromba arccal nyom a kezedbe egy ételhordó tálcát, a színház logójával. Arról nem szólt a szabály, hogy csak a színházi kaját lehet bevinni... Rolling Eyes

ezt leszámítva egyébként minden rendben lezajlott, békésen le tudtatok ülni, s még olyan se lett, hogy egy nagydarab elétek ült, hogy ne lássatok semmit. \o/ Amúgy is láttatok volna, mert az ülések úgy vannak elhelyezve...

Amint 17:30 lesz, lekapcsolnak a fények, s kezdődik a műsor. Nahát, milyen pontosak ebben a világban. \o/ Meg is jelenik egy férfi, szerzetes ruhában, ki tán Lőrinc Barát az. El is kezdi mondatát:
- Gyorsan közelget; szép Hippolytám,
A nászi óra; négy boldog nap új
Holdat de-- Mi van? -
kérdez föl hirtelen a férfi. Aki rendelkezik minimum 1-es hallgatózással, az hallja, ahogy a súgólyukból mondják Lőrinc barátnak: Ez a Szent Ivánéji Álom kezdése.
- Jaaa, elnézést... - suttog Lőrinc Barát, kicsit elpirult, majd újból kezdi, ezúttal jól:
- Két, egyaránt méltóságos család,
Szép Veronában, hol szinünk leszen,
Új lángra gyújtja régi haragát,
S polgárvér szennye ég polgárkezen.
E két ellenség átkos vériből
Balcsillagú szerelmes pár eredt;
Haláluk ált’, mely gyászos s rémítő,
Lő eltemetve az ős gyűlölet.
Halálra jegyzett bús szerelmeik,
És a szülői düh gyászfolyama,
Mit el nem olt más, csak síröbleik:
Szinünk két-órai látványa ma.
       A mit ha figyelemmel néznek végig,
       Pótolja hű szorgalmunk, gyöngeségit! -
eztán elvonul, s kezdődik Sámson és Gergely párbeszéde, amit itt olvashattok.

_________________
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi1942/2100Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Asuka on Kedd Aug. 11 2015, 09:05

Azért beletelt néhány percbe, mire Cearcsimercsi megérkezik! *-* T.T Nem para végül, hiszen elvégre az előadás félkor kezdődik, és még éppen van időnk egy pár szóra. Öltönyben pedig még úgy sem láttam, de nagyon cukker! *-* Ha lenne nálam fotó kristály, tutira felvenném, de ugyebár pont nincs. A fenébe. -.- Tudtam, hogy kellett volna csináltatnom Shuuval... akkor most pózolhatnánk Oscar szelfikkel. Tapintatlanság lenne küldeni neki még most egy üzenetet, hogy ugyan szánjon meg néhánnyal, mert fontos lenne? És vajon otthon van most egyáltalán? Hű, nem tudom.
- Köszönöm. *-* Jól áll az öltöny. Öltözhetnél többször is így... bár annak annyira meg már nem lenne értelme. Öltönybe csak akkor öltözik az ember, ha ünnepelni megy. Vagy tárgyalni. Vagy temetni. De itt nem szokásunk temetni. Nem is értem, hogy miért. o.o Pedig mindenki azt mondja, hogy mennyire hiányoznak neki a halottai, még sem csinálnak semmit. Áh, nem értem az embereket. – Link, mármint szófosás start! A kettő nálam végülis egyre megy. Cearso éppen csak megérkezik, hogy megcsodálja a rucimat, hiszen ha már kilenc órát és harminchét percet belefektettem a készülődésbe, és akkor még kapkodtam is, meg rekordot döntöttem, akkor igenis, legyek megdicsérve. Ha tehetném, minden nap így rohangálnék Aincradban, csak az a baj, hogy ezek meg nem védenek semmitől. De az inventorymból csak az Oscar szelfi kristályok hiányoznak, a felszerelésem azért nem. Mondjuk még Chancery is nagyon kitett magáért. Nem néztem ki belőle, hogy ilyen jó ízlése van, de az a rózsaszín estélyi csodálatos! *-* Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép alakja van. Meg kell tudnom, honnan szerezte azt a ruhát, hátha találok ott én is valamit magamnak.
- Hoztam néhány szendvicset a büféből. A szünetben meg elvileg le lehet menni sütizni is. Meg vizet. Igazából bort akartam, vagy pezsgőt, de már nem volt rá idő, mert jó helyet akartam foglalni. Szerinted még érdemes elindulni? Vagy inkább... naháááát, szia, Hika! :3 Nem hittem, hogy érdekelnek az ilyenek. Te is nagyon... öhm... mindegy, inkább foglalj helyet. – egyáltalán nem olyan puccos, mint ahogyan Cearcsimercsi, mármint, Hika mintha szándékosan trógerben jött volna. Vagy csak nem tudja, hogy az ilyen alkalmakra illik ám kiöltözni. Így a dicséret elmarad, de azért én megkapom a magamét, és az is elég. Intek neki, hogy foglaljon helyet, és észre sem veszem a feszült levegőt közte és Cearso között. Miért kéne nekem erről tudnom?
A választ kérdésemre megkapom, miszerint már nem érdemes elindulni. Az előadás megkezdődik, Egy sanda pillantást vetek a szöszkére, amikor a hamburger csomagolásával csörög, de amíg nem zavar meg, addig nem vetem az orra alá, hogy tiszteletlenség ilyet csinálni egy ilyen helyen. Tekintetem inkább a színpadra vetem, az előadás ugyanis elkezdődik. Hallgatózásom miatt máris kiderül az első bibi, de gyanús is volt. Ugyan nem vagyok bölcsész, de a Rómeó és Júlia nem így kezdődik. Váh, miért pont romantikus művet játszanak? T.T Na mindegy... de azért akkor is ehh. Egy pillanatra felkacagok a jelenet láttán, vagyis hallattán, hiszen máris elrontották, pedig még el sem kezdődött. Azért annyira nem hangos, hogy a páholyon kívül hallhassák, szerencsére. Aztán hátradőlök a fotelben, és a játékukra koncentrálok. Remélhetőleg Hikaru pedig nem sokáig akar játszani azokkal a kockákkal, nem szeretnék jelenetet rendezni. Néző vagyok, nem producer.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi4530/4700Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Cearso on Pént. Aug. 14 2015, 11:46

Asu hozta a szokásos formáját. Mármint azt az oldalát, amt könnyebben meg mer mutatni a nagyvilágnak.
Majd Mr Düh is megjelent a páholyban. már csak ő kellett ide Rolling Eyes Az öltözete mindent elárult, hogyan viszonyul a színházhoz. Vagy bármi máshoz.
Meg se lepödök a viselkedésén. Miért is kéne? Amit tesz, azt azért tezi valószínűleg, mert felismert, és így akaarja tudatni velem, hogy nem kíváncsi rám. vagy csak egyszerűen idióta.
Ezek szerint nem sikerült megfogadnia a tanácsomat. De az ilyen játékokat ketten játszák ám legalább. Nekem bőven elég azért semmibe vennem, mert úgy viselkedik és öltözködik, ahogy. Inkább az előadásra figyelek. Meg is lep, hogy teljesen másik darabba kezdtek, mint amelyiket meghirdették.
Persze rájövök, hogy mi történt, anélkül is, hogy lenne hallgatózásom. Lörinc barát és Asu nevetése mindent elárul. Aztán ahogy a helyes strófa soraiba csap "kedves barátunk", elég hamar rájövök, hogy engem nem fog tudni ez  a darab két óráig lekötni.
Ehelyett inkább kihasználom Asu nevetését, hogy új témák bukkanjanak fel a beszélgetésben.
-Nem is tudtam, hogy ismered a darabot.
Igen, szinte biztos vagyok benne, hogy aki észrevette ezt a kis bakit, az vagy ezt a darabot ismeri, vagy legalább a másikat, amibe véletlenül belekezdett a mesélő.
Egyben ez a baki azt is elárulta, hogy ez a színházi társaság nem csak erre az egy darabra szerzödött. Vagy legalább odakint is színészkedtek. Ugyanis olyan műből véletlenül elég nehéz idézni azoknak, akik egyáltalán nem, vagy alig ismerik a másik darabot.
 

Marluna (mesélői engedéllyel)
El fogok késni. Nem azért mondom mert annyira zavarna inkább csak egy kijelentés. Végül is a több órás készülődés után az a pár perc mit számít? Végül egy vörös ruha mellet döntöttem.
A műsor már elkezdödött, mire odaértem ezért inkább a páholyokat céloztam meg.
Ahova benyitottam, egy kislány és egy madárka volt.
-Bocsi elkéstem egy kicsit. Ugye nem zavarlak, ha ideülök?


[Gyengébbek kedvéért Marluna Yuki-hoz, és Airis-hez nyitott be.]

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi10/5900Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Yue on Szomb. Aug. 15 2015, 21:25

Leültem a jobbszélső ülésbe. Kényelmesebb volt mint hittem. Airis a jobb vállamon foglalt helyet.
~Mindjárt kezdődnie kell a darabnak.
-Yu-chan, miről fog szólni az előadás?
-Azonnal mondom is. Régebben elolvastam, hogy összefoglalva miről szól. Szóval. A történet Veronában játszódik, egy olasz városban. Két ősidők óta gyűlölködő családot mutat be: a Montague-kat, és a Capulet-eket. A Montague fiú Rómeó, és a Capulet lány Júlia egymásba szeret, titokban összeházasodnak, ám a frigy halált hozó bonyodalmakba torkollik.

-Költőien mondtad.... azt hiszem. Lényegében két szerelmes akik nem lehetnek együtt és a végén meghalnak?
-Igen.
17:30
-Kezdődik a darab.
Lekapcsolják a fényeket és kezdődik a műsor.
Először is jön Lőrinc Barát.
Elkezd mondani egy szöveget ami a nem a Rómeó és Júlia kezdése hanem Szenti Iván éji Álomé.
~Jó ég! Volt főpróba? Mert nem úgy néz ki.
Megjelent egy nagyon szép vörös ruhás nő a páholyban. Bocsánatot kért amiért késett majd megkérdezte, hogy leülhet.
-Csak nyugodtan. Smile  
Válaszoltam mosolyogva a nőnek.
-Képzelje, rossz szöveget kezdett mondani a szerzetes férfi.
Aztán elkezdi a jó szöveget mondani.
~Furcsa, hogy ezt gondolom de hiányzik Inu. Biztos az előadás teszi, unalmas.
~Ahogy látom unalmas Airis-nak az előadás. Nos, ezen nem csodálkozom, amikor először láttam a darabot akkor a végénél el is aludtam, másodjára már érdekes volt.
~Hhhhh. Nagyon remélem, hogy lesz egy igazi gyilkosság, akkor legalább történne valami. :3
~Fontos tudnivaló a jövőre nézve: Airis-t nem hozni több előadásra.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi425/1500Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Chancery on Szomb. Aug. 22 2015, 13:22

Mi csendben maradunk. Szaffi ugyan egy szószátyár tud lenni, de mikor kell, akkor csendben belemerül a maga dolgában, ez esetben a színházi előadásba. Tudom, hogy egyenlőre csak könyv formájában olvashatta a művet, és most valószínűleg egy élmény lehet a számára élőben is látni, míg számomra ez nem elsősorban első alkalom. Igaz, mikor elhangzik immár a jó verziója a nyitánynak, tudom, hogy ez a társaság most a hagyományos művet kapta elő, míg én régebben a francia átirat magyar előadását volt szerencsém meglesni még egy iskolai osztálykirándulás keretében. Akkor még sima ünneplőben mehettem jobb híján, és irigykedve figyeltem a másik osztálytársnőm, aki csillogó fekete estélyiben jelent meg. Utólag belegondolva elég durva volt a ruhájának szabása és rövidsége egy 15 éveshez, de akkor még megfojtottam volna szívem szerint egy kanál vízben, mert én is szerettem volna olyan szép lenni, mint ő.
Ami azóta sem jött össze, de legalább részben megbékéltem már magammal.
-Uhh, ez végig ilyen régimódi lesz...? O.o
-Aha.
Suttogva elvetett pár szó, mire Szaffi fintorogva visszadől a helyére és hátrafekszik szinte a székben, látványosan ásítva egy nagyot. Én mosolyogva ülök tovább, kezeim az ölembe ejtve, és élvezem Álom dús farkának érintését, amint szinte körbetekeri a lábamon olykor. Érzem, hogy valami történni fog, érzem, hogy van itt legalább egyvalaki, aki a vesztemet akarja, de egyenlőre betudom az egészet a paranoiának, ami amúgy is jellemző rám.
Ideje lenne végre egyébként is csak élveznem az életet. Elvégre, sosem tudhatom, nekem mikor ér véget a játék.
Nem szoktam ilyesmire gondolni, de a legutóbbi boss óta már ez is egyre gyakoribb. Nem volt valami könnyű, egy valóságos meglepetés volt, és mellesleg botor dolog azonmód nekiugrani, de végül nem vált belőle tragédia... viszont vajon meddig fogjuk kibírni ezt a hajtást?

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi8140/8500Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Hikaru on Hétf. Aug. 24 2015, 16:25

Végigmérem a securitys csávót, és úgy döntök, hogy inkább elveszem a tálcát, és nem nyomom bele az arcába a tőrt, ahogy Jaime csinálta azzal a mitugrász kis hülyével, aki nekiugrott kardozni. Főleg azért, mert ez még egy eszköz, hogy elfoglaljam magam. Mindenből lehet ilyesmi: nyakkendő, keménycipő, mandzsetta, a húgom haja. Kajálni még nem tudtam soha páholyban, a tálca újszerű.
Leülök, és a tálcán még eldobom párszor a kockákat, amíg kezdődik a darab. Úgy döntök, egy kicsit megfigyelek, nem igazán ismerem egyiküket sem. Asuról tudom, hogy szerepet játszhat, legalábbis kétlem, hogy a Liberators tagjai tényleg ilyenek. Mi kőkemény pvp-sek vagyunk. A csávó nevére nem emlékszem, csak arra, hogy Cerseinek kell ejteni, meg tudom, hogy a személyisége is olyasmi lehet. Csak ő nem olyan szép, mint a nő, aki játszotta, full lúzernek tűnik ráadásul.
Nem egészen értem, mit kell nevetni, amíg Cersei meg nem magyarázza, abba is hagyom a tálca pörgetését meg a kockázást, amíg figyelek. Két dolgot is megtudok: hogy most kéne paradicsomot dobálni, de nem hoztam, és hogy Cersei nyomul Asura. Mert ennél egyértelműbben nem is udvarolhatna, ez lehet a legszebb, amire képes. Megdicséri az eszét. De nem tudom, miért túrázik, ha csaj lenne, nekem nem jönne be.
Áthajolok a korláton, ahogy elkezdődik a darab, ami le is köt néhány percre, aztán eszembe jut, miért is rühellem ezeket. Ezek a régies szövegek ma már érthetetlenek, nem értem, miért nem tudnak modernizálni. 2800-ban a mi szar 4D tévéinkkel senki nem fog szórakozni már, mert lesz 9D-s tévéjük, amiben teljes filmélményt kapnak. Például ha megnézed az Underworld 2-t, te is úgy érzed, mintha szexelnél a vámpírcsajjal.
Veszek egy mély levegőt csukott szemmel, miközben elképzelem, hogy apa egyik fontos üzleti partnerével vacsorázok, és a legsznobabb hangnemben kell mindent mondani, hogy lássák, de rohadt művelt vagyok. A tálcát is leteszem kicsit magam mellé, letámasztom a páholy falának.
- Úgy vélem, hogy ezen társulat nem tudott felnőni ahhoz a feladathoz, hogy kellő tisztelettel adja vissza William Shakespeare munkáját. Nem is érdemlik meg a figyelmünket.- lekönyökölök a páholyra, és inkább a nézőket kezdem figyelni, főleg azt, melyik van köpési-dobási távolságban. Kár, hogy nem hoztam most kukkert, akkor tudnék snipeolni. De mindegy, azt hiszem, hogy a színpadig el tudnék dobni valamit. Mondjuk a tálcát. Vagy a tőröm. Vagy Cerseit.
- Hallottatok már Darth Plaguesről, a bölcsről? Nem, igaz?- valahogy hirtelen olyan hangulatom lett, mint az a sithek bosszújás jelenet. Ugyanúgy nem köt le az előadás, mint az uralkodót és Anakint, szóval úgy döntök, én is ugyanazzal a storyval kötöm le a társaim figyelmét, ha már ez gagyi. - Azt mondják, olyan hatalma volt, hogy rá tudta venni a midiclorianokat, hogy teremtsenek életet, így meg tudta védeni a haláltól azokat, akik közel álltak hozzá. Más szóval, legyőzte a halált.- a folytatással még várok a visszakérdésre. Meglepne, ha legalább egyikük nem vágná, miről beszélek, mindketten elég öregek hozzá, hogy nagyon legyenek már a Sithek Bosszúja premier alatt is.


A hozzászólást Hikaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 24 2015, 16:30-kor.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi1702/1900Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 24 2015, 16:25

The member 'Hikaru' has done the following action : Kockadobás

#1 '10 oldalú kocka' :
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 4671495468_55bb4123b3_s Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 4670870847_3e012c7cc7_s

--------------------------------

#2 '10 oldalú kocka' :
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 4670870847_3e012c7cc7_s Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 4671497272_138ab1755d_s

--------------------------------

#3 '10 oldalú kocka' :
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 4670872645_a1c627d8ba_s Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 4670871527_8e9849cba4_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Aug. 24 2015, 19:15

OFF: Yuki, nem volt karakterhű a posztod, plusz hallgatózás nélkül te semmit nem hallhatsz a súgólyukból, legközelebb figyelj erre a kettőre kérlek, köszönöm! Ja meg hikaru legközelebb akkor dobhat, ha bármilyen módon magyarázatot ad pls a kockákra, köszönöm előre!

Desdemona 750 szóval tartozik.

ON:
Most ugrik a mesélő kicsit, mert a halál fogja az egészet részletesen leírni. Most ott tart a darab, amikor jön Tybalt, s beleköt Bernvolioba, aki magyarázza az egészet, majd jön Tybalt szövege:
- Kivont kard, s béke? – Úgy utálom e szót,
Mint a pokolt, s Montaguet s tégedet!
Hah, gyáva! Védd magad’! -
s kirántja a kardját... s gatya le! Aki tud logikusan gondolkodni, annak az jöhet le, hogy a kard kirántásakor kioldódott az a madzag, ami a darab idejében a nadrágöv volt. Ejnye Tybalt, ennyire nem kéne feltűnősködni! Rolling Eyes Miközben szerencsétlen Tybalt-unk először zavarában a kék alapon sárga gumikacsás alsógatyáját, Sámson és Gergely egymás szemét, a nézők között valaki pironkodva a sajátját takarja, vagy kuncogás hangja hallatszik belőle. Benvolio-nak van annyi jelenléte, hogy röpke pár másodperc alatt jelez Tybalt-nak, hogy vegye fel a gatyáját, ami meg is történik villámgyorsan, s mintha mi sem történt volna, megy a folytatás.

_________________
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi1942/2100Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Asuka on Szer. Aug. 26 2015, 12:16

A hiba, amit a színészek elkövetnek, egészen apró, ezért nem tulajdonítok neki komolyabb jelentőséget. Kicsit kuncogok rajta, azt sem hangosan, és ennyi. Nem fújom fel kifejezetten a dolgot, ehelyett inkább csak élvezem tovább magát az előadást. Cearso kérdésére viszont úgy válaszolok, hogy mindeközben nem veszem le a szemem a színpadról. A nagyítós távcső bizgentyűt pedig rendszeresen odatartom az arcomhoz, amikor valami részletet szeretnék megnézni, például milyen a díszlet, vagy milyen sminket kaptak a színészek. Apró, de nagyon fontos dolgok ám ezek.
- Még a gimiben tanultuk ezeket. Elég fontos darabok ezek. Igazi színházban viszont nem voltam még, tévét meg nem nézek... azokban úgyis csak mesék vannak, amiket színpadra vittek, de azok meg gyerekesek. – vicces ilyet kijelenteni egy MMORPG-ben. De egyébként első pillantásra is látszik rajtam, hogy odakint egyébként nem ilyen körökben mozgok. Csak egy kísérlet miatt vettem meg a konzolt, semmi másért, erre bumm, három éve vagyok összezárva egy csomó anime mániás kockával. Rolling Eyes Mondjuk nincs már okom panaszra, egészen megszerettem itt. Még akkor is, ha néha megfordult a fejemben, hogy kilépek a játékból.
Kicsit furcsa tőlem, hogy úgy beszélek Cearsoval, hogy nem nézek rá. De annyira, de annyira érdekel, hogy milyen ruháik vannak a színészeknek, hogy nagyon! *.*
- Na és te? Ti is tanultatok ilyeneket? :3 – kár, hogy a japán csatornákon csak nem igazi színházi előadások vannak. Hanem nyálas vámpír sztorik, meg ilyenek. De engem meg azok nem érdekelnek. S épp, amikor megfeledkeznék róla, hogy hárman vagyunk, kapjuk Hikarutól az észt. Elsőre igen okosnak tűnik minden, amit mond.
- Ne legyél ennyire rosszmájú. Nyilván nem hivatásos színészek, de legalább próbálkoznak. :3 Ja éééés elfelejtettelek bemutatni. Ő itt Cearso, a legszupcsibb barát Aincradban. Cearcsi, ő pedig itt Hikaru, az arénában találkoztunk. – meg emellett a céhtársam is, de az mindegy. Remélem, nem szúrja ki az egyen tetkókat. Az enyém jelenleg elég jól látszik, de azt nem tudom, Hikaru mennyire takargatja a sajátját.
Aztán viszont, amilyen okosnak tűnik, amit mondani kezd, átmegy valami baromságba. Ó, Star Wars... facepalm Én azt mindig is egy infantilis hülyeségnek tartottam. Kezemet egy különös kéztartásba viszem át, amit bizonyára jól ismerhet. Mint tudós, és mint csillagász, a két univerzum közül természetes, hogy nem a Csillagok Háborúját fogom jobbnak tartani, mert semmi realitás nincs benne. Ellenben a Star Trekkel, ami teljesen elképzelhető, és akár valóságos is lenne. Így tehát Spock kapitány módjára intek egyet Hikarunak.
- Bicsi-bocsi, Star Trekes vagyok. Live long and prosper! – sajnálom, de az SW hülyeség. A klingonoknak legalább normális nyelvük van, nem pedig lassítva lejátszott állatmorgások.
A darab folytatódik, én pedig a páholyból kicsit előredőlve kukkerelem, mi történik. Egészen más a darab így, hogy látom is, nem pedig csak olvasom, igaz, nem sokra emlékszem belőle. Aztán amikor a kacsás alsónemű megmutatja magát, erősen facepalmolok egyet. Miért? ._. Uhh... nagy segítségre van szükségük ezeknek a színészeknek, mert kezdik nagyon gagyiban tolni. Az első bibi még oké, de ez már picit talán túlzás.
- Azt hittem, Shakespearre-t játszanak, nem Monthy Pythont. – facepalm ezerrel. Hát ez nagyon ciki. Nagyon kínos.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi4530/4700Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Hikaru on Hétf. Aug. 31 2015, 22:11

Félig Asura, félig a darabra figyelek, de egyikből sem tudok meg semmi újat. A darab gyenge, a céhtársamról pedig semmi újat nem tudok meg. Komolyan, van még bárki az öregeken kívül, aki tévézik? 2020 óta nem láttam a tévében egy műsort sem, minden filmet a gépen néztem, ahogy mindenki más.
- Aha.- bővebben, kevésbé semlegesen is tudnám fogadni a bemutatást, de az nem tükrözné mégsem annyira, hogy mennyire érdekel, hogy más számára ki ez a csávó. Számomra csak egy beképzelt idióta, aki darabokban végzi, ha elég peches lesz hozzá, hogy összefussak vele még egyszer valahol. Nem veszem könnyedén, lazán, ha valaki legyőz, aztán játssza az agyát. Mintha én odamennék egy egyes szintűhöz, puszta kézzel lepöckölném a hp-ját, aztán kioktatnám róla, hogy mit csinál rosszul. Semmit, csak gyengék a statjai. Nem is szoktam kioktatni, igaz, ha megtámadok valakit, már nem is nagyon van rá lehetőségem, hogy beszéljek vele utána.
- Ja, az sem rossz. De ez a darab kezd ***** béna lenni.- a darab bakijai mellett a sípolás is tovább idegesít. Aztán jön a folytatás, és ne már! Tybalt kéne, hogy a legmenőbb karakter legyen, és egy akkora barom játssza, aki még öltözködni sem tud rendesen. Hát ez aztán rohadt szánalmas. Tudnak ezek bármit jól csinálni? Próba nélkül, csak a szöveg bemagolásával is ezerszer jobbat kéne alkotniuk. Westerosban bármilyen közönség előtt hullán végeznék, és lehet, hogy így is az lesz. Ha felbosszantanak, bedobok valamit, és hát elég jól dobok meg célzok hozzá, hogy one hit legyen belőle.
- Elvileg ők az okosabb emberek, akik még életben vannak abból a tízezerből. Ilyenkor elgondolkozom rajta, hogy aki meghalt, még hozzájuk képest is idióta kelljen legyen.- persze, akit megöltem, nem feltétlenül volt ennél hülyébb, de a többség a hullák közül a rendszerbe halt bele, ahhoz pedig semmi más nem kellett, csak ostobának lenni. Furcsának találom, hogy ilyen szintű emberek eddig túlélték. Persze lehet, hogy mind alapszintű, aki soha nem harcolt.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi1702/1900Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Nov. 06 2015, 14:30

OFF: Úgy nézem csak Chan, Asuka és Hikaru viszi tovább. Des kiesett, a többi meg ha még akar játszani írjon! (Cear jelezte, hogy kilép) Ja meg bocsi a késésért!

ON:
Nem értem, mit kell fikázni őket, hiszen ahhoz képest, hogy két baki is történt, egész jól játszanak. Rolling Eyes

Kissé telik az idő, s elérkezett az a pont, mikor zene kíséretében (nem találtam megfelelőt) megy a bál, mindenki táncol, ami igen szép látvány, s a táncosok között találkozik Rómeó és Júlia (nem ezek a ruhák vannak rajtuk). S valami kész csoda folytán most nem ugrik be semmiféle baki, hogy tönkretegye ezt az igen gyönyörűre sikeredett jelenetet.

Na de a báli jelenet egy nagy nudli szépségben az erkélyes jelenethez képest. A két főszereplő olyan élethűen játssza szerepét, mintha a közönség visszarepült volna az időben, s az eredeti jelenetet látja élőben. az erkélyes jelenetet szintén zene kísérti. S a csoda még tart, mert itt sincsen baki.

_________________
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi1942/2100Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Feb. 01 2016, 21:33

Na, ebből se lesz semmi már... Zárhatod Klein, más nem újraindítom az engedélyeddel!

_________________
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi1942/2100Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Feb. 20 2016, 13:47

Lezárom a küldetést, Asuka és Hikaru 15 exp és 30 arany, a többiek 10 exp és 20 arany jutalmat kapnak.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] Vo36oi0/0Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés] 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Színház az élet, színpad a nagyvilág! [JK küldetés]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.