Arany legelők visszacsinálós küldetés

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Silica on Szomb. Júl. 18 2015, 06:44

Arany legelők visszacsinálós küldetés


Pár napra rá, hogy a területet a zord sötétség lepi el, egy küldetéstábla jelzi a Főtéren, hogy ennek nem kell örökké így maradnia. A felirat mindössze annyit közöl, hogy bátor jelentkezőket várnak ebben és ebben az időpontban a legelő északi kapujánál. A küldetést ott még nem lehet felvenni, úgy tűnik majd a helyszínen fog várni rátok valaki. Ha eljuttok odáig, akkor vár is. Egy iglu bejáratánál lékhorgászó eszkimóval találkozhattok, mellette kutyaszán huskykkal, a kutyaszánra pedig meleg ruhák vannak ráterítve. Mindegyikőtökhöz odalép, üdvözlésképpen megpróbálja összedörgölni az ő orrát a tiétekkel, ami akár kis ellenállásba is ütközhet, lévén az NPC náthás. Szótlanul kiosztja a ruhákat, majd egyenesen déli irányba mutat, és könyörgő szemekkel néz rátok.
-Túl sok az eszkimó, kevés a fóka... segítsetek...

Résztvevők:
Chan, Joey, Hikaru

Határidő:
Július 26.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Chancery on Szomb. Júl. 18 2015, 16:13

Egyszer már jártam arra, mióta az Arany Legelők hótengerré változott volna (bár ez valószínűleg később lesz leírva, ha adottak a körülmények). A látvány, az érzés, a tapasztalat mindörökre felejthetetlen marad a számomra, tekintve, hogy bennem maradt a tüske:
Tehettem volna valamit az ellen, hogy ez így történjen.
~Csan, gyere csak...~
Álldogált Álom a küldetést adó táblánál, ágaskodva, mellső lábaival a tábla szélének támaszkodva. Olvasni természetesen nem tud, de valószínűleg volt egy enyhe sejtése, hogy valami érdekelhet róla, hogy van ott valami, ami visszazökkent. Nem is tévedett, és amint feljegyeztem minden fontos adatot, visszatértem a céhházba, hogy egy üzenetet hagyjak kint a falon.
Arról, hogy egy időre küldetés miatt el fogok tűnni, és hogy ne aggódjanak. Vigyázzanak magukra, és ha bármi kell, levélben el fognak tudni érni. Remélhetőleg.
No meg persze leírtam, hova megyek.
Összeszedtem minden téli ruházatom, Jay kapott egy búcsúcsókot, majd Dusttal a fejem felett elindultam a teleportkapu felé. Fel is vettem a melegebb öltözéket, majd beléptem a pechül járt szintre, majd többször is ellenőrizve a leírt koordinátákat végül elértem a célállomásom.
Álom fázott, Dust a szokottnál nagyobb hőt sugárzott, én pedig valahol a kettő között dideregtem. Folyamatosan figyeltem páncélom állapotát, és persze, hogy már a helyszínen jutott eszembe, hogy gyógypotikat nem nagyon hoztam, a Phoenix meg még nem lenne elég erős ehhez, ahogy legutóbb sem volt, szóval vigyáznom kell nagyon és lehetőleg minél kevesebb időt tölteni erre. Mosolyogva lépek mégis a célállomásra az eszkimó és a huskyk láttán, az orrdörgöléssel pedig nincs probléma. Én itt úgyse lehetek náthás Smile
A ruhákat is egy köszönöm kíséretében fogadom csak el és inkább magamra is öltöm, hát ha direkt azért vannak itt, hogy megakadályozzák a hideg adta folyamatos sebzés hatását. Na meg közben érkeznek még vendégek, köztük egy nem várt, akit meleg öleléssel fogadtam, név szerint Joey-t :3
-Én készen állok :3 -közöltem végül az eszkimóval, mikor ismertette a fókaproblémát. Kicsit furcsa, hogy felszabadítani jöttünk, erre eszkimók ellen kéne tenni valamit, de volt részem már meglepőbb dologban is.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi8140/8500Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Hikaru on Kedd Júl. 21 2015, 22:41

Természetesen hülye lettem volna egyedül betámadni azt a minibosst, úgyhogy csak néztem, ahogy szétesik ez a szint. Annyira nem hatott meg, nem vagyok ragaszkodó típus, gyorsan megszokom az újat. Nekem ez az eszkimótelep is bejönne, ha nem lennének itt eszkimók. Azért eldöntöm, hogy elmegyek a visszacsinálásába, ez nagyon egyedi küldinek tűnik, hátha dob valami extra lootot.
Átkarolom magam, ahogy elérem a megadott időben az északi kaput, nem elsőként. Vannak, akik még eljöttek, az egyiket mintha ismerném is látásból. Még távolról szemügyre veszem őket is, meg a vélhetően küldetésadó NPC-t és a kutyákat. Ahogy közelebb érek, hátralököm a fickót, amikor megpróbál lesmacizni. Nincs olyan nagy bajom a buznyákokkal, több csajt hagynak nekem, de ha megpróbál rám mászni, tuti kinyírom. Úgyis csak egy 0-1 kombináció az egész.
- Szervusztok.- kérdés nélkül felveszem az egyik kabátot és sapkát, rohadt hideg van, érzem, hogy kezdtem fázni. A kezem csak zsebre teszem, ebben a vastag kesztyűben nem tudnám olyan gyorsan előhúzni a kardom, ahogy kéne, az pedig akár életveszélyes is lehet. Csak kellemetlen, a hidegtől, ami csípi a kezem, valahogy úgy érzem, pisilnem kell, ráadásul nagyon, nem voltam három éve. Illetve biztos voltam, csak nem emlékszem rá.
A kérésre félig kihúzom a kardomat, mielőtt végiggondolom a dolgot. A logikus lépés az eszkimóritkítás lenne, és hát egy eszkimó van közelharci távolságra, de azért mégsem biztos, hogy őt kéne kinyírni. Adott ruhákat... de biztos dobna valami szép lootot is. De a kutyái megtámadhatnak... bár, ezek, ráadásul szánnal a hátukon, nem lehetnek komoly ellenfelek. De mégis tartozok neki, adott kabátot... áh, hülyeség ezen gondolkozni, ez csak egy nagy halom pixel. Kihúzom a kardom, és miközben az eszkimó felé lépek, és egy szabályos rézsútos vágást indítok a jobb vállam felől a felsőtestére, azután egy másikat vízszintesen visszafelé, derékmagasságban szinte azonnal, még akkor is, ha one hiteltem.
- Nem sokat javult az eszkimó-fóka arány, de kezdetnek nem rossz, nem?- visszateszem a kardom a tokjába, miközben fellépek a kutyaszán hátuljára. Kicsit fázik a kezem, ahogy megfogom, megint elkap a vécézési inger, és nyilván kényelmesebb lenne, ha gyorsan befoglaltam volna egy ülőhelyet a raktérben, de nem számít. Mindig akartam egy ilyet vezetni.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1702/1900Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Júl. 22 2015, 10:43

Valami rohadt nagy gebasz történhetett a 9. szinten, mert az aranyló fűtenger helyet olyan hideget láttam, hogy futottam haza, nehogy halálra fagyjak, mikor odamentem vadászni. Gondolkodtam, hogy mi a csuda történhetett, de a lényeg, hogy végül megtudtam, hogy vissza lehet csinálni a régi képére a szintet. Na szóval… Menjenk ekkor meg akkor oda??? Hát még másszak is oda azért is, hogy felvegyem?? X.X Na jó, odamászok. >.> Miután odaértem, láttam, hogy legalább nem egyedül leszek. Ott volt Chan, aki meg is ölelt, én meg viszont, ott volt egy srác, aki eléggé bunkó volt, mert az eszkimót ellökte, mikor köszönni akart, én meg hagytam, úgy se csókol meg. Igaz, gethás volt az eszkimó, de én csak nem lehetek itt az. Ugye? Az eszkimó barátunk volt kedves adni nekünk meleg ruhákat, hogy ne fázzunk.
- Köszönöm. ^^ - én legalább nem vagyok akkora tapló, mint a másik srác. A küldetés adónk délre mutat, s elmondja, mi a baj: túl sok eszkimó, kevés a fóka. Jaj szegény fókák! Q.Q
- Indulok máris! - és éppen indultam volna, mikor látom, hogy a srác meg akarja ölni a küldetésadót!
- ÁLLJ MEG! D8 – ha sikerül, kikapom még a kardot is a kezéből.
- Normális vagy b*****g?! Ő adja nekünk a küldetést, ha megölöd, automata fail lesz akkor! - hogy igaz-e vagy sem, nem érdekelt, de nem hagyhatom, hogy ez a nem normális fogja magát, azt mindent halomra kezdjen ölni. Remélem a kutyák majd jól odakapnak, ha a közelükbe megy! Tudom, paraszt voltam most, de megérdemelné, komolyan. >.>

_________________
Arany legelők visszacsinálós küldetés Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Arany legelők visszacsinálós küldetés Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1942/2100Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Silica on Szer. Júl. 22 2015, 11:40

Nos... így talán mégsem három kör lesz. Joey még időben közbe tud lépni, de azt már Hikarura bízom, hogy el tudja-e venni a kardját. Annyi biztos, hogy az eszkimó egy időre megmenekült. Azonnal a dárdája után nyúl, és Hikaru felé szegezi, ám még nem támad. Játsszátok le az összeütközést ketten, vagy ha Chan szeretne, ő is beleszólhat. Ha esetleg Hikaru győzedelmeskedik Joey felett, és Chan nem védi meg, az NPC már könnyű célpont... ám számoljuk bele azt is, hogy Hikaru kesztyű nélkül bizony elkezdi elszenvedni a fagysebzéseket...
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Chancery on Szer. Júl. 22 2015, 13:02

Álom gyanús képpel méregeti a vöröst. Én nem szentelek neki sok figyelmet az általánoson kívül, elvégre furcsa, de egyszerű srácnak tűnik. Nem olyan extravagáns, mint általában a gyilkos játékosok, ezen kívül az ártatlanság vélelme őt is megilleti. Nem fogok vele másképp bánni, amíg okot nem ad rá.
A gond az, hogy nem sokra rá már ad is Sad  Legalábbis nagyjából.
Na most, nekem megvan még az a rossz tulajdonságom, és valószínűleg meg is marad örökre, hogy váratlan helyzetekben leblokkolok némiképp, amíg az agyam feldolgozza az eseményeket. Mint például mikor a virágcsokrom a vázával a földre pottyant, képtelen voltam odaugrani rögtön és felkapni, mert fel sem fogtam eleinte, hogy mi történt pontosan, és hogy a víz épp csurog szerteszét a konyhában. Ugyanez volt akkor, mikor az önműködő kis minivízesést vertem le az asztal széléről, és amiben ugye szintúgy van víz. És végül hasonló történik most is, hiába akarom Joey-t visszafogni, hogy a kard felé nyúljon, nehogy megvágja magát, egyszerűen nem tudok megmozdulni, Álomkelő viszont a szöges ellentétem. Rögvest odaugrik hozzájuk és éles hangon felvisít, fenyegetőn és morgón, mint a kertben épp harcra készülő macskák.
-Nyugalom! -mikor sikerül összeszednem magam, Joey vállára teszem a kezem, és csak utólag teszem hozzá: -Mind a ketten! Drága, szerintem nem ez lesz a megoldás. Előbb hallgassuk végig, kérlek Smile -próbálom lecsillapítani a kedélyeket. Úgy tűnik, egy igencsak lobbanékony természetű fiú bújik meg az átlagos külső alatt, és ezek után gondolhatok arra is, hogy okkal lett vörös az indikátora.
Talán véletlenül, talán direkt, mindenesetre jobb lenne vigyáznom. A lángoló nodachi-t, lévén kedvenc kardjaim egyike a tűztulajdonsága miatt, már ezer közül is felismerném, és ha magasabb szinten lenne nálam, bizonyára már rég lecserélte volna egy jobbra. Vagyis nagy valószínűséggel gond nélkül kiállhatnék ellene annak ellenére, hogy nem vagyok a legerősebb játékosok egyike.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi8140/8500Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Hikaru on Csüt. Júl. 23 2015, 02:17

A szemem sarkából meglátom, hogy a kis szőke szépfiú megpróbálja elkapni a kardomat, úgyhogy gyorsan hátrébb lépek, és kicsit oldalra fordulok, hogy csak a levegőt kaszáljam. Nem azért, mert nem vagyok elég gyors hozzá, hogy ne tudja elvenni a kardom, hanem mert azt hiszem, ha egy kézzel jön, akkor nem sok segítséget fog jelenteni nekünk. Bár eddig inkább hátráltat, úgyhogy az eszkimó helyett felé szegezem a kard hegyét. Érzem, kezd elkapni az ideg, már sajnálom, hogy nem kapott egy Jaime Lannistert tőlem a hülyeségéért.
- ÉN?! Én normális vagyok, ***** meg, de ne ugráljál felém, amikor támadok, mert simán ki is nyírhattalak volna.- egy másodpercre komolyan végiggondolom, milyen lootot dobhat a srác, de azért még nem nyírom ki egyelőre. Lehet, hogy nem szándékosan ilyen. Fejlődik az önuralmam, pedig most még a sípszó, amit az etikai kódex nyomott be, is tovább húzza az idegeimet.
Fújok egyet, ahogy a csaj elkezd békítgetni, a petje meg már majdhogynem autoattackra kapcsol, gondolom azért, mert a szőke a barátlistáján van, és úgy vette, hogy őt akartam megtámadni. De hát mit csináljak, ha valaki belefut a támadásba? Aki ennyire meg akar halni, azzal nehéz mit kezdeni, nem? Azért egyelőre leeresztem a kardot, nincs kedvem szólózni a küldetést. De lehet az lesz, kezdek türelmetlen lenni, már rohadtul fázik a kezem, és egy kis, fekete rész is megjelent ott a kék csíkban.
- Soha nem fejtettetek rejtvényt, vagy néztetek filmet, vagy ilyesmi? Ez a megoldás! „Sok az eszkimó, kevés a fóka.” Ő is eszkimó, tehát azzal javulnak az arányok, ha kinyuvasztjuk, nem?- tényleg nem értem, mit izélnek, elég lassan reagált, nem úgy, ahogy egy erősebb mob, szóval biztos nem lenne nehéz kinyírni, csak félek, hogy a Suicide Squad Commander beugrana önfeláldozni, vagy úgy járnék, mint Mace Windu.
- Egy próbát megér, nem? Egy szóval sem mondta senki, hogy itt kell leadni a küldit a jutalomért, de ha igen, akkor meg lehet most rögtön ki lehet lootolni. Az én ötletem volt, szóval a fele az enyém mindenképp.- nem szeretem megosztani a pénzem, de nincs kedvem két emberrel nyirbálni egymást, mert védenek egy pixelhalmazt, még ha szép lootot is dobhat. Igaz, valószínű nem olyan szépet, hogy megérje kinyírni érte két embert. Őket akkor nyírom ki, ha felbosszantanak valahogy még jobban. Bár a csaj eddig azért nagyjából oké. - Amúgy nem kell így kiakadni, ez csak egy npc, semmiben nem másabb őt kinyírni, mint Kratost vagy Szauron kezét.- mivel meg is van a végső érvem, rögtön megindulok az npc felé, felkészülve rá, hogy miután félreütöm a lándzsáját, megvágjam. Most viszont vetek egy-egy oldalpillantást a szőkére is, és ha most is keménykedik, odacsapok neki kétszer-háromszor. Sokkal lassabb nálam, meg jobb és menőbb külsejű is vagyok már csak a páncélom miatt is, szóval megmutatom neki, ki a főnök, ha kell.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1702/1900Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Júl. 23 2015, 09:27

Hülye gyerek nem normális, úgyhogy az eszkimó elé ugrok.
- Nem bakker, mert ő adja a küldetést, s tuti, hogy az lesz, hogy ha automata fail lesz, mert megölöd a küldetésadót, akkor majd te leszel az, aki hisztizik, hogy mi k****k el! Arra persze nem gondoltál, hogy a minibossra kéne tartalékolnod az erődet és az életed, mert az lehet sokkal több és jobb cuccot dob, mint az összes eszkimó, akit te ész nélkül leölnél. - látszik a kis köcsögön, hogy képes lenne minket is megölni, mert nem azt tesszük, amit ő akar. Chan is hiába akarja végighallgatni, ez azt képzeli, hogy ő mindenben jobb és ügyesebb, mi meg az életképtelen lúzerek.
- S nincs olyan, hogy fele a tiéd, ugyanis a rendszer egyenlő arányba osztja el küldetés esetén. Ha nem tetszik, lehet hazamenni, nekünk nincs arra szükség, hogy egy ember miatt egy szint örökre tönkremenjen. - persze tartom a pajzsomat magam elé, mert érzem, hogy támadni fog, mert ez is úgy üvölt róla, mint a nénike, mikor ellopják a táskáját.
- Chan, ezt nem lehet végighallgatni, inkább tégy valamit, hogy ne bukjuk el ez miatt a küldetést! - mondtam neki, hátha megint azzal akarna jönni, hogy hallgassuk végig, de közben jeleztem az eszkimónak, hogy fusson amíg lehet. Mert nekem tényleg nincs arra szükségem, hogy fail-t kapjunk hárman, mert ez a nyomorult azt hiszi, hogy csak mert vörös, azt tehet, amit akar. Akkor persze majd biztos sírni fog, ha egy nála erősebb akarja majd a hülye páncélja miatt megölni, amit tuti úgy lopott el valakitől, akit persze megölt.


//megpróbálom kivédeni a támadást, burkom van (2 db, de ha rám is vonatkozott a koboldos, akkor 3)//

_________________
Arany legelők visszacsinálós küldetés Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Arany legelők visszacsinálós küldetés Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1942/2100Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Silica on Vas. Júl. 26 2015, 20:20

Chan, tégy valamit... az irány már ki van adva, amíg egymást ölitek, nem történik semmi.
Az eszkimó az igluját és a kutyáit védi, akik morogni kezdenek rátok...
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Chancery on Hétf. Júl. 27 2015, 12:11

-"Túl sok a lány, kevés a fiú" - ebben az esetben is rögvest nekiállnál nőket gyilkolászni? Ezen kívül miért egy ilyen megoldás miatt mondana ilyesmit, mikor ő maga is eszkimó? Véleményem szerint nem sok logika szorult ebbe az állításodba. Nekem hihetsz, nem egy puzzle-t fejtettem már meg Silent Hillben és társaiban Smile -mosolygok rá csípőre tett kézzel. Persze Aincradot nem igazán lehet Silent Hill-hez hasonlítani, elvégre a két játék típusa merőben különböző, de most Joey-nak adok igazat. Ez egy MMO, úgy kell gondolkodnunk, mint egy átlagos MMO-játékban. Tény, hogy a játékkészítők itt elég félreérthetően kezdték meg a küldetést az eszkimó első mondatával kapcsolatban, de szerintem csak a legbetegebb elmék ugranának neki rögtön, hogy "akkordögöljé'meg". Az első benyomásom a fiúról a jelek szerint igencsak téves volt.
-Joey, te maradj hátul és csendben, kérlek. Majd én elintézem. Elhiheted, végig lehet hallgatni Smile -állok a szőke lovag és a vörös játékos közé, Álommal az oldalamon, aki már nem fújtat, de továbbra is készenlétben áll. Talán csak az önbizalmam ugrott fel hirtelen a szokásos határ fölé, talán a megérzésemnek van tényleg igaza, de úgy érzem, semmi félnivalóm nem lenne, ha a srác esetleg nekem ugrana. Az előny egyébként is még az én oldalamon van, hiszen...
-Szerintem jó lenne a kesztyűd is felvenned, különben hamarosan kiesel a szintről. -mutatok a kezére, ami még mindig elég csupaszon ácsorog és a rendszer jelezgeti is a sebzés hatását még számunkra is. -És nem éri meg a próbát számunkra. Ha meg akarod ölni, akkor előbb vázoljuk fel a sorrendet. Én voltam itt először, és én a normális rendszerben szeretném végigvinni a küldetést. Felveszem az eszkimótól Joey-val a feladatot, elvégezzük, utána felőlem annyit nyírhatsz ki a lootért, amennyit szeretnél. Aztán megláthatjuk, melyikünk járt jobban. Rendben?
Talán egy ilyen kecske-káposzta helyzetben is elfogadja, hogy először türelmesen várnia kéne a mi sorunkra. Elvégre tényleg én voltam itt előbb, a hidegben, Joey meg a klántársam, nem fogom veszni hagyni ˇ^ˇ

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi8140/8500Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Hikaru on Kedd Júl. 28 2015, 20:14

Lassan felemelem a szabad kezem, hogy beletemessem az arcom, ezzel enyhítve annak fájdalmait, hogy kikkel is hozott össze a sors. Komolyan nem értem azokat az embereket, akik bele akarnak szólni, hogy hogyan játsszanak mások. Jó, azt még megértem, ha pár embernek nem tetszik az embervadászósdi, de az kiakasztó, ha már egy NJK kinyírásán is kiakadnak. Komolyan, azért, mert embernek tűnik, már ember is? Mert biztos ez a valódi okuk, amiért védeni akarják, nem ez a lootos baromság. Pár embernek tényleg nem szabadna számítógépen játszani, nem tudják megkülönböztetni a játékot a valóságtól.
- Jaj, ne legyetek már ilyen rinya****k... áh, *******, ***** cenzor izé! Na, akkor még egyszer!- veszek pár mély levegőt, csak hogy gyakoroljam. Nem vagyok most ideges, bizony ***** nyugodt vagyok, eszembe sem jut a gondolat, hogy milyen szépen mutatna a kardom a kis csávó fejében. - Először is, aki egy csaj mögé bújik, az egy töketlen gyopár, szóval ha szeretnél keménykedni, akkor takarodjál ide a képem elé, és úgy légy laza! Meg mi az, hogy tönkrement a szint? Nekem full jó így is, akinek meg nem tetszik, annak meg még mindig van tizenpár helye, ahová mehet.- annak ellenére, hogy tetszik, azért leszúrom a kardom a hóba, és felszenvedem a kesztyűt. Nem aggódok különösebben, hogy nincs a kezemben, szerintem hugyozás közben is letolnám.
- És akkor logikusan! Először is ez nem eszkimó, ez egy MI cuccal megáldott izé, ami mob lehet, eszkimó néven futhat. Nem ő ad feladatot, hanem az, aki írta a programot, mert ez az izé nem képes gondolkozni. De lehet dob cuccot, remélem annyit, amiért megérte ennyit magyaráznom.- vetek egy gyors pillantást a csajra, a petre, meg arra, ami a csaj mögött bujkáló gagyilovagból játszik, és muszáj elmosolyodnom. Olyan cukik együtt. Kihúzom a kardom a hóból.
- Korrektnek hangzik ez a sorrendes érvelés, de a menzán is beelőzöm a dedósokat, szóval ez mifelénk nincs használatban. Szóval legyen úgy, hogy én most megkerüllek, és kinyírom a mobot, ti meg eldöntitek, hogy megéri-e kinyírni egy embert ezért, vagy esetleg meghalni érte, attól függ, hogy alakul. Nem kell bevárni, utol foglak érni titeket, ha tényleg lesz miniboss, azt is ki kell majd nyírnia valakinek.- nem hinném, hogy a csaj meg a barátnője ki tudnák nyírni, ha tényleg van valami, ahogy azt sem hiszem, hogy engem ki tudnak. A lovagcsávó csak simán buta, a csaj meg öregebb pár évvel, és azt hiszi, hogy emiatt bármit lehet.
Félkörívben megkerülöm a csajt, még mindig mosolyogva, de már eléggé felhúztak, kicsit gyorsabban is végzem a légzőgyakorlatot, úgyhogy ha tovább feszítik a húrt, csúnya világuk lesz. Ami engem illet, nincs kockázat, kétlem, hogy bármelyik kis cukipofa bevállalná a kinyírásomat. Ha lejjebb megy a hp-m, majd mesélek valami kamusztorit a szomorú családi hátteremről, és a lelkiismeretük megállítja őket.Arany legelők visszacsinálós küldetés Come-At-Me-Bro-small-animals-33003255-390-299

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1702/1900Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Júl. 29 2015, 17:05

- Az inkább kussoljon, aki azzal menőzik, hogy kisebbeket bánt, mert azt hiszi attól kemény! Hány éves vagy agyilag, 9, hogy ezzel a "a menzán is beelőzöm a dedósokat" dumával jössz, hogy te többet kapjál, amit úgysem fogsz? S nem bújtam Chan mögé, ő állt be közénk, jobb ha vennél szemüveget! S nem te mondod meg, mit csinál a másik, mert látszik rajtad, hogy azért vagy csak kemény, mert nem vertek még úgy szájba, hogy csokorba szedd a villanyoszlopokat, hogy felköszöntsd vele a trafóházat! - mondom én, hogy ez a csávó nem normális, mert még neki áll feljebb! Ja meg hogy szerinte nincs is tönkretéve a szint. Ja, csak mindjárt halálra fog fagyni, bár lehet nem is lenne akkora gond, amilyen köcsög, meg annyira vak, hogy nem látja.
- Óóóh, már fenyegetőzöl is, hogy vagy mi ölünk meg, vagy te minket? Bocs, de én nem vagyok veled ellentétben szicópata, vagy mi az, mert a lány sem, akivel nem kéne úgy beszélned, mintha a k****d lenne! Ja és ne gyere majd az önsajnáltatással, ha azzal akarsz majd próbálkozni, mert az meg a lúzerek trükkje. - honnan sejtem, hogy majd ilyennel jön elő? Látszik a pofáján. Meg emlékeztet egy csávóra a valóvilágól, aki ugyanígy viselkedett, csak mert volt pénze, aztán persze hápogott, mikor az arcoskodásából az lett, hogy valaki szépen kirabolta a családját, amíg nyaraltak! Mindent elvitt a házból, ami mozdítható volt, még a falból is kiszedte a csöveket. XD Igaz, hogy a hülye gyerek egy hétig volt távol, de azért a betörőtől így is szép teljesítmény volt, az egész vagyonuk ráment csak a ház javítására. De egyet nem értek: Az Eszkimó látja, hogy bajban van, akkor miért nem fut el? Remélem Chan kitalál valamit, hogy a csávónak elmenjen a kedve, s inkább ránk hallgat, vagy hazatakarodik.


//na jó, asszem megvan három napi posztom XD

_________________
Arany legelők visszacsinálós küldetés Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Arany legelők visszacsinálós küldetés Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1942/2100Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Chancery on Szer. Júl. 29 2015, 17:40

Utánzom a srácot. Bár én mosolyogva, nem a szememet forgatva, mint ahogy ő teszi. Annak mondjuk örülök, hogy végre tesz az ellen, hogy az automata rendszer ne dobja ki, de annak már kevésbé, hogy egyszerűen egyikük sem képes a kulturált viselkedésre. Még jobban közéjük állok, ezúttal dobbantva is lábammal a hóban, hogy egyértelművé tegyem, ez igenis az én saját döntésem és karba tett kézzel megvárom, amíg ki-ki befejezi a maga mondandóját, és utána folytatom én is.
-Először is, mindent meg lehet beszélni ennyi sok sípolás nélkül is Smile Próbáljátok ki, menni fog. -mosolygok a kardforgatóra, Joey-ra pedig még rá is kacsintok hátrafordulva. -Másrészt ez, hogy csak sértegetjük a másikat, nem fog eredményre vezetni. Szépen vegyünk egy mély levegőt, nyugodjunk meg, és akkor most elismétlem, mit szeretnék.
Meg is teszem, hogy bemutassam, mire gondolok, majd folytatom.
-Nagyon jól tudom, mi a különbség az NPC és a hús-vér ember között. És elhiheted nekem, egy ilyen típusú játékban a küldetésadók általában nem dobnak jó cuccokat, mivel a lényegük pont abban fakad, hogy elkezded a küldetést, végigviszed, felveszed a jutalmat, és a hozzád hasonlók utána megölhetik némi plusszért, már ha van nála egyáltalán valami. A lootja nem fog változni attól, hogy vársz egy kicsit. Ha szépen megkérhetlek, légy némi türelemmel, nem fogunk feltartani sokáig, és így a kecske is, a farkas is jóllakik, meg a káposzta is megmarad. Rendben?
na meg jókat mosolygok magamban a megjegyzésein. Hogy az általános illemre nem volt megtanítva, az már teljesen biztos, szinte. Sem mint nő, sem mint idősebb, sem mint magasabb szintű játékos nem ismer el, a frontharcost meg sem említem, elvégre nem vagyok a leghíresebb fajta. Időközben eléggé elszaporodtak a játékban sajnos a cicafüleket viselők, pedig milyen szép is volt az élet, mikor még csak ketten voltunk Mirikával No
A túlzott aggresszió pedig valószínűleg annak a folyománya, hogy nem megfelelően nevelték, már ha megtették egyáltalán. A túlzott önvédelem még a végén átcsap valódi harcba, de még mielőtt erre is kitérnénk, még a mondandóm végén előhívom a gyorsmenüből holdkővel díszített botom és csak úgy, kellemesen leszúrom a végét én magam is a hóban, mintha csak sétára készülnék. Ezzel talán megfelelően jelzem a számára, hogy ha valóban meg szeretne ölni minket, akkor nem lesz valami könnyű dolga.
Igaz, én magam is csak a fegyvere szintje alapján tudok dönteni, bár ez rá is igaz, ha kicsit is lapozgatta nemrég az útmutatót :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi8140/8500Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Silica on Szer. Júl. 29 2015, 18:50

Folytassátok nyugodtan, nagyon tetszik! kanosnyuszi
Az NPC továbbra is morgó kutyákkal védi az igluját. Very Happy
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Hikaru on Csüt. Júl. 30 2015, 15:58

- Bocsesz, de nem értem, mit ugatsz, a barátnőd szoknyája tompítja a hangod.- egy gúnyos mosolyt küldök a kis csírának, akiből alig látok valamit. Tényleg nehéz amúgy megérteni, hogy mit beszél, elég gáz, hogy más háta mögül keménykedik. Nem értem, hogy az ilyen gyáva kis izék miért tankot csináltak annak idején, annak pont az a lényege, hogy mögé álljanak be.
Mélyen beszívom a levegőt, és egy hosszú sóhajjal kifújom, amikor a csaj folytatja az okoskodást. Ezek tényleg nagyon hülyék, képesek lennének meghalni egy tucat npc védelmében. Lehet, hogy jobb belátásra térülnének, ha lecsapnék egy kis életpontot róluk, de azt lehet én sem úsznám meg sértetlenül, és még szeretnék innen lootot meg ikszpét hazavinni. Arra magasról teszek, hogy havas vagy mezős szint van itt, van egy rakat hely, ahová tudok menni, ha nem szimpatikus épp a hó.
Rápillantok a botra, miközben végiggondolom a hasonlatát. Majdnem jó, én vagyok a farkas, az eszkimó a káposzta, ők viszont nem kecskék, hanem ici-pici hőscincérek, akik azt hiszik, hogy keménykedhetnek. Annyi a hülye ember ebben a játékban, szinte elviselhetetlen, pedig én mindent elkövetek, hogy kevesebb legyen. Ez a megoldás, aki hülye, az hülye is marad. Ahogyan eszkimó is, ha annak született. Pár másodpercig gondolkozok, mielőtt visszacsúsztatom a kardom az oldalamon lógó tokba egy félmosoly kíséretében.
- Ti tényleg képesek lennétek megdögleni egy npc-ért. Mázlitok van, hogy nem éri meg az időmet. Anyám mindig mondta, hogy az okosabb és az érettebb enged. Mázlid van, kisapám, hogy kétségtelenül én vagyok az.- az utolsó szavaim az eszkimónak intézem. Nem számítok rá, hogy megérti, de úgy döntök, hogy hagyom ezt. Tényleg én vagyok az okosabb és az érettebb, szóval nem fogom kinyírni őket a lootért.
- Na, most, hogy befejeztétek az időm rablását, indulhatnánk is.- hátat fordítok nekik, és elindulok előre. Természetesen én vagyok az, aki előre megy, két lánnyal vagyok, nem lenne lovagias, ha őket engedném előre. Meg a szörnyek hátulról támadnak, szóval ha van itt, akkor én leszek az, aki megússza.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1702/1900Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Aug. 08 2015, 12:45

- Mert ha megtanulná gondolkodni is, s nem lenézni egy lányt, mert okosabb, mint te, akkor rájöhetnél, hogy a küldetés után több cuccot kapnál, minthogy elcseszd egyből a küldetést kevesebbért. - tuti azt képzeli, hogy neki topmodell csaja lesz. Ja, majd 60 éves korában, hogy ki legyen nyírva a pénzéért.
~ Hülye bunkó, hogy dögölné meg! ~ gondoltam ezt még magamban, mikor még kijelentette, hogy ő az érett. Na persze, akkor nem állt volna neki arcoskodni, meg úgy beszélni egy lánnyal, mintha egy közönséges ringyó lenne. A küldetés után azt csinál amit akar, de ne tegye tönkre más kárára is a küldetést az öntelt kis s***e miatt. -.- s rohant is előre, biztos azt gondolva, hogy minden csak neki jár. Közben suttogok Chan-nak, amit Hikaru nem hallhat, hacsak nincs Hallgatózás jártassága:
- Te, mi lenne, ha megjelenne a boss, hagynánk, hogy megölje? Mindenki jobban járna enélkül a köcsög paraszt nélkül. Hisz láttad, veled is hogy beszélt a p***fej! - tudom, nem szép dolog mások halálát kívánni, de ezen már csak a halál segítene, na meg másokon is. Hiszen ki tudja, a cuccait is nem-e egy nála gyengébbtől lopta-e el, miután megölte. Közben néha körbe-körbe néztem, hátha látok valamit, ami ránk akarna támadni, bár fogadjunk, hogy még a jegesmacik is csak fagyállóval tudnának menni ebben a k***a nagy hidegben. Mintha az Északi-sarkon lennék, csak éppenséggel nem ott vagyunk. Ha sokáig megyünk eredménytelenül, megkérdezem a többieket:
- Láttok ti bármit is? Eszkimót, fókát, miniboss-t? - én konkrétan semmit, mert nem vettem sajna látást.

_________________
Arany legelők visszacsinálós küldetés Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Arany legelők visszacsinálós küldetés Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1942/2100Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Silica on Szomb. Aug. 08 2015, 17:20

Fóka és Miniboss? Legyen! Mentek, mentek, mendegéltek, és nemsokára találkoztok is a minibossal, aki egy nagy piros gombot őriz.

Előttetek felugrik egy panel, miszerint meg kell ölni a minit, majd megnyomni a gombot.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Chancery on Vas. Aug. 09 2015, 17:07

-Esetleg "kisanyám". Tudom, hogy nem látszik rajtam, de nőnemű vagyok :3 -mosolygok rá. -Köszönöm a megértésed. Sietünk, hogy minél kevesebbet kelljen várnod. És elhiheted, én sem döglenék meg egy NPC kedvéért, létezik olyan, hogy Hazatérés Kristály :3
A megjegyzését, miszerint "ő az okosabb", el is engedem a fülem mellett. Az okosság azokra az emberekre jellemző, akik megadják a másik felé legalább a minimum tiszteletet, de kardforgató társunk nem igazán mutatott erre való hajlamot. Túlságosan is törtető, túl magabiztos, kezdek félni attól, hogy ha megtudom a nevét, egy nap kihúzva fogom látni a kastély hatalmas kőtábláján...
De arra nincs jogom, hogy megtanítsam óvatosabban játszani, és valószínűleg soha nem is lesz. Nem a legegyszerűbb eset, már ami a bizalomhoz való férkőzést illeti, és ahogy Kurokoto-val sem sikerült bármit is tennem régi énemmel, úgy az újnak is túl nagy falat lenne egy, még nála is sokkal nehezebb személyiség.
Mert Kurokoto legalább lánynak tekintett, és egész egyszerűen lecafkázott, de az erőmet nem vette figyelmen kívül. Ez a srác viszont nagyon könnyen botolhat egy nála erősebbe, aki aztán úgy elveri, hogy otthagyja a fogát... Rolling Eyes
A viselkedése ellenére nagyon sajnálom szegényt.
Joey-t csak egy kézintéssel próbálom lecsitítani, de ha végigmondja a mondandóját, hagyom, nem fogok rá haragudni. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy kimondja a véleményét, ha akarja. Hikaru végül előresiet, ezzel bizonyítva számomra, hogy nem képes felszerelés láttán megállapítani valaki szintjét, én pedig hagyom, had menjen a maga útján. Maradok Joey közvetlen közelében, mikor suttogni kezd, még közelebb is hajolok, majd megcsóválom a fejem.
-Ilyen eszedbe se jusson, kérlek. Ő is ember, ha ilyen, akkor ilyen, biztos van rá oka. -mosolygok és megdörgölöm a szőkeség vállát, kicsit talán jobban érzi tőle magát. Megyünk tovább, Álommal a oldalamon, Dust, a főnix pedig Fiatal méretében próbál egyensúlyozni a nagy macska hátán és árasztani a meleget, hogy legalább a körülményekhez képest kicsit jobban érezzük magunkat. Hikaru ugyan túl messze van tőlünk, hogy ebből érezzen valamit, de nem fogok szólni vagy megsértődni, ha mégis közelebb húzódna Smile
Végül, amint hogy Joey megszólal, elérünk egy feltehetőleges célhoz. Egy kis bébifókához, akit a küldetés szerint meg kéne ölni, de erre csak megcsóválom a fejem.
-Nem hiszem, hogy veszélyes, ezen kívül ők vannak kevesebben. -vonok vállat. Dust leszáll Álomról és megolvasztva maga körül a havat Joey közelében marad, míg én Álommal, hacsak Hikaru nem törtet előre, a fókát megkerülve a piros gombhoz igyekszünk.
-Ne aggódj, nem akarlak bántani. Téged semmiképp. -mosolygok a kis mobra. -Csak áthaladunk.
Remélve, hogy Idomár kasztom ad most valami támpontot, óvatosan közelítek a gombhoz, míg Álom a fókát figyeli. Nem támad, csak akkor csap felé karmival, ha az esetleg agresszívitást mutatna felénk. Ha elérek a célomhoz, igyekszek gombot nyomni, remélhetőleg ilyen cukiság leölése nélkül is sikerül :3
Senzankoo is cuki volt, és nem kellett legyőzni, talán ez is hasonló :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi8140/8500Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Silica on Vas. Aug. 09 2015, 17:47

Közbekotyogás:

A mob fölött rózsaszín indikátor lebeg, még Hikaru számára is. Chant ugyan nem bántja, ám a gomb megnyomásával újra megjelenik egy panel előtteket, egy picike változtatással az előző szöveghez képest:

"Meg kell ölni a minit, majd megnyomni a gombot."
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Aug. 09 2015, 18:09

- Csak hogy ő szerinte ő az egyetlen ember. >.> - a dörgölés ugyan jól esett, de ne legyen már ilyen naiv. Aztán ha úgy dönt, megöl minket, mert biztos mi jó cuccot dobunk?! De a mesélő valamit hallot tőlem, de nagyon félre, mert csak egy kis bébifóka jelent meg, aki egy naaagy piros gombra vigyázott. S előugrott a panel, miszerint…
- EZ MOST KOMOLY?! - kérdeztem - meghülyült a Mesélő, mint egyesek! Én nem ölöm le szegényt, ha csak nem változik át valami veszélyessé! - mi ez, valami morális feladatsor?! Chan azonnal indult is cselekedni, mielőtt a pszichopata állat úgy döntene, hogy most mindenkit megöl itt, mert lootot kap. Álom mellé mentem, s legugoltam, hogy én is szemügyre vegyem a kis bundást.
- Szia kis haver. ^^ - ha engedi az aprócska csöppség, megsimogatom a buksiját, közben remélem, hogy nem-e kiderül, hogy egy csúnya szörny kölke, aki képes ölni a kicsinyéért. Egész aranyos, be kell valljam. ^^ Mondjuk durva lenne, ha hirtelen átváltozna valami iszonyat ronda valamivé, mint valamelyik történetbe… melyikben is? Viszont a Mesélő nagyon gonosz, mert a gomb megnyomásával semmi sem történt, csak megjelent megint az ablak, hogy meg kell ölni a minit, majd megnyomni a gombot. Most komolyan ennyire kegyetlen?
- Chan, nem lehet, hogy ez csak trükk? Mi van, ha megöljük, s erre kiírja, hogy buktátok, hülyék vagy ilyesmi? O.o Mert valami oka kell lennie, hogy ennyire ki akar irtani egy ilyen aranyos állatot! Az is lehet, nem is ő a miniboss! - remélem Hikaru is közben megtanult gondolkodni, bár ennek az esélye kereken 0%.

_________________
Arany legelők visszacsinálós küldetés Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Arany legelők visszacsinálós küldetés Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1942/2100Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Hikaru on Hétf. Aug. 10 2015, 15:20

Nem törődök vele, mit motyog a szőke csávó, mert aki nem elég férfi, hogy eléd álljon, és úgy mondja el a véleményét, annak a véleménye olyan értéktelen, mint a láthatatlanná tévő köpeny egy dementor ellen. Főleg, hogy egy csaj mögé bújik. Utoljára hat évesen bújtam egy nő mögé, ő is az anyám volt, a kelleténél jobban lesokkolt az a páncélbaglyos mese. Most viszont inkább meghalnék, minthogy bárki háta mögé bújjak.
- Rendben, mostantól a te neved akkor Kisanyám.- nem nézek hátra, miközben elvigyorodok. Nem szeretem az olyan lányokat, akik mindig játsszák az okosabbat, a tudálékosat, csak mert pár évvel előbb hozta őket a gólya, mint engem. Sajnos, nélkülem és Yukio nélkül van rá esély, hogy a húgom is ilyen lesz majd. Szomorú, pedig pont rávettük, hogy öltözzön Ubura hadnagynak, és jöjjön el velünk conra.
Egy pillanatra átkarolom a vállam, hogy kicsit védjem magam a hideg ellen, de gyorsan abba is hagyom a rövid didergést, kiölöm a fejemből a gondolatot, hogy visszamegyek a közelükbe melegedni, és előhúzom inkább a kardom. Az életpontom már nem csökken a védőruhában, a hideg pedig csak illúzió. Csak az elmémben történik meg ez az egész.
Nevetni kezdek, amikor meglátom a bosst, persze, a társaim vagy micsodáim reakcióján inkább, hogy elkezdenek itt most izélni. Három éve rohadunk itt lassan, és az alatt sem jöttek rá, hogy tökmindegy itt a külső, a pontok számítanak? Egy rohadt nagy vibrátorral is agyon lehet verni valakit, ha ad negyvenkilenc erőt meg hatvanöt gyorsaságot, ez a fókabébi is megöl egy sárkányt, ha olyanok a pontjai. Várok is egy kicsit távolabb, hogy megnyuvadnak-e, de gyorsan rájövök, hogy ez nem agresszív, és az indikátora alapján gyenge.
- Jaj, látjátok, de gyökerek voltatok? Most mehetünk vissza kinyírni az eszkimót.- igaz ami igaz, őt szívesebben kinyírtam volna. Ez a nagy gomb szemeivel meg a baba arcával olyan cuki. Emlékszem, régen imádtam a bébiállatokat a tévében nézni, és még mindig megvan a telómon a kép az akitánkról babaként. Szerintem a legkevésbé szívesen egy kisállatot ölnék meg, megelőzi a csecsemőt is a listámon. Hátat is fordítok a fókának, hogy elinduljak vissza leölni az eszkimót, ahogy már az elején kellett volna, de csak egy lépést teszek.
Sokan elveszítették már azt a képességüket itt, hogy megkülönböztessék a valóságot és az illúziót. Lassan én is elveszítem, úgy tűnik. Ez a test nem valódi, az igazi testem megnyomorodva, negyven kilóval könnyebben fekszik egy kórházi ágyban. Ez a kard is csak egy eszköz, hogy megvédjem magam, és bekapcsoljam mások fején az agysütő funkciót. Ez az izé pedig nem fóka. Csak egy program, adatokkal, programozott viselkedéssel.
- Ez szánalmas.- hirtelen megfordulok, és még azzal a lendülettel megpróbálom többször gyors egymásutánban a fókába vágni a kardom. Nem érdekel, ha az utamba próbál állni valaki, akkor rajta keresztül vágom le a minibosst. Az indikátora alapján három-négy találattól hulla.


A hozzászólást Hikaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 10 2015, 15:49-kor.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1702/1900Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Silica on Hétf. Aug. 10 2015, 15:24

Az utolsó részt tessen feltételesbe tenni, hátha a többiek is szeretnének még szólani. Razz
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Chancery on Kedd Aug. 18 2015, 15:40

//Jóideje nem jött mesélés, szóval ezt úgy veszem, hogy mehetünk tovább Suspect

Edit: Ez esetben vedd úgy, hogy ez a posztom a kövi körre Very Happy//

-Ha ebben hisz, nem gátolom meg. Idővel mindenki rájön a hibáira. -szomorú mosollyal nyugtázom, hogy még Dust melege sem töri meg a srác akaratát, de ha ő fagyoskodni akar inkább, hát legyen. Még az is lehet, hogy annyira nem fázós típus, mint én. Álom továbbra is közöttünk van, hogy baj esetén időben közbeléphessen nagyobb sebzésű lévén, de nem úgy tűnik, hogy ránk akarna támadni. Talán mégis felismerte, hogy velem szemben nagyobb fába vájná a fogát, mint képzeli.
A panelt is végül leokézom, majd egy sóhajjal félreállok, és ha kell, még Joey grabancát is megragadom és odébb taszigálom, főleg, mikor Hikaru megindul visszafelé. Figyelem a kardját, a mozdulatait, ahogy a fóka felé iramodik, mi pedig igyekszünk minél távolabb kerülni és onnan nézni az eseményeket. Még magamnak is furcsa, milyen szenvtelenül nézem végig a fóka esetleges halálát. Sajnálom, persze, de nekem semmi kedvem nem volt megölni, főleg a tobzoskára emlékezve. Ha el akarja végezni a kardforgató a piszkos munkát, végezze nyugodtan, én maradok Joey csitításánál.
~A gyorsasága azért szép...~ -ásít egyet Álom. ~De azért még látom rendesen :3 Viszont fegyverkezelésben mi vagyunk a jobbak. Nézd már, hogy tartja azt a kardot... látszik, hogy valójában egy kezdő...~
-Ne degradáld... >.>
~Nyugi, az ilyenek, mint ő, úgysem figyelnek rám, meg neki nem is küldöm el ezeket :3~ -rázza le Álom magáról a rá hullott havat majd elkezdi a mancsáról lenyalogatni a pelyheket. Visszhangot nem hallottam, tehát én és Joey voltunk megtisztelve Álom szavaival, Hikaru a jelek szerint nem volt ilyen szerencsés. Így végeredményül a szememet forgatva és sóhajtozva, ha kell, Joey-t visszafogva nézem a kardforgató akcióját.


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 19 2015, 16:47-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi8140/8500Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Silica on Kedd Aug. 18 2015, 15:48

Mea culpa, elnéztem a postomat, és azt hittem, hogy még te következel. Embarassed

Nos, ha senki nem tesz semmit Hikaru ellen, a fókabébi egyetlen suhintástól pixelekre bomlik... bár ezek a pixelek most kissé mások. Mintha folynának és spickolnának a mobból, akárcsak a vér... de lehet, hogy csak képzelődtetek, mert ugyanúgy eltűnik, mint akármelyik másik legyilkolt mobocska. A panel jelzi, hogy a küldetés első felét sikeresen teljesítettétek, most pedig nyomjátok meg a gombot, ami immár pirosan is villog, nehogy elfelejtsétek.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Hikaru on Szer. Aug. 19 2015, 18:28

Ahogy nézem a spriccelő pixeleket, rögtön az jut eszembe, hogy ez a játék mennyivel jobb lehetett volna, ha legalább ilyen küllemet adtak volna egy sérülésnek, vagy még jobb lett volna, ha van vér is. Sokkal realisztikusabban is megoldhattak volna egy csomó mindent, mint ezek a gagyi műsebek, meg hulla is maradhatott volna, aminek ki lehet rakni a fejét a ház elejére. Persze mindegy, gyenge, szegényes fantáziája volt a játék készítőinek.
A szánalmas talán gyenge kifejezés, inkább a szánalom a köbön lehet az, ami nagyjából visszaadja, milyen szinten vannak a társaim. Játszottam már pár ilyen játékot, de a hülyék aránya azt hiszem, itt lehet a legnagyobb. Nem is értem, mi ez a sok lány, és miért lehet mindegyiket stunnolni egy cuki ábrázattal. A lányt természetesen a szőke lovagra is értem, mert ő bizony az.
- Nos, hölgyeim, a nehéz része megvan. Leszek annyira jó fej, hogy átengedem a gombnyomást valamelyiküknek, csak hogy ne mondhassa senki, hogy leszólóztam a küldetést, amíg önök rinyáltak.- egy udvariasnak szánt meghajlással tárom ki a szabad karom a villogó gomb felé. Persze, nem azért nem nyomom meg én, mert kicsit is érdekel, hogy ezekről mit gondolnak, hogy mennyire noobok, inkább az számít, hogy h a valami csapda van, azt ne én nyeljem be. Akkor már tényleg megérte elhozni őket, ha csapda, és nem én nyúlok ki. Azt hiszem, a szőke csaj nem hiányzik majd senkinek, mert egy rinya ****.
Nem teszem el még a kardom, még számítok valami keményebbre, amit nem is biztos, hogy lenyomunk ilyen lúzerekkel partiban. Igaz, ha nem én vagyok itt, hanem egy harmadik picsogány, akkor ez is bőven elég lenne, itt simogatták volna, amíg le nem fagynak a melleik. Azt sem tartom lehetetlennek, hogy valamelyik megtámad a fóka csúf halála után, az ilyen gyenge elmék összeroppantak már rég ennek a világnak a nyomása alatt.
- Amúgy nem érek ám rá egész nap, már elég sok időmet elraboltátok a kunyhónál így is, szóval valaki nyomja meg!- tényleg kezdenek felhúzni, amint megkapom a jutalmat, elteleportálok jó messze tőlük. Kivéve, ha az egyik előttem megteszi, egyet lehet bevállalok egy-egyben, és verek belé egy kis intet. Nem biztos, hogy menni fog, egészen mélyre kéne vágni hozzá, hogy egyáltalán esély legyen a sikerre.

_________________
Adatlap
Hikaru
Hikaru
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
Arany legelők visszacsinálós küldetés Vo36oi1702/1900Arany legelők visszacsinálós küldetés 2yjvlht  (1702/1900)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arany legelők visszacsinálós küldetés

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.