Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Go down

default Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Kimiko on Vas. Nov. 25 2012, 21:37


_______________________ Kusumi Ayani _ Hokushin_Incubus_Kimiko____________________________
Vége lett a nagy idegbajnak, kezdtem jól érezni magam ebben a világban. Sőt kezdtem élvezni, hogy ez egy világ, kisebb korlátozásokkal. Itt még hál isten, nem ismer senki. Nem jár a sarkamba 5-6 fiú, ez tetszik. A Városban egy nagy quest logot kaptam, miszerint egy kincses ládikó van elrejtve egy romvárosban.
A Küldi szövege ilyesmi volt:

„Harcra fel! Arész kincse vár reátok! Aki kinyitja a kincses ládát, nagy jutalomban részesül!!! Senki sem tudja, mi nyugodhat abban a ládában. Vajon Arész istenség kardja? Netán egy óriás küklopsz, aki mindent szét üt amit csak lát? Tudd meg te! Nyisd ki te! De vigyázz!!! Mert a láda környékén szabad a harc, aki elveszti a fele életpontjait, az egyből a városba teleportálódik. A hely nem más, mint a rég elfeledett, ROMVÁROS!”

Megjelent a szöveg végén, egy térkép, és az is, hogy hogyan lehet oda eljutni a legrövidebb úton. Érdekesnek tűnt, hátha valami érdemes dolgot lehet ott találni, ami segít nekem majd a játék kivitelében. – Gondoltam ezt akkor…
De most, hogy úton vagyok a romváros felé, realizáltam, hogy mások is mehetnek rá, nem véletlenül van ott egy harc-zóna. De a jó dolog, hogy nem hallhatok meg. Ez a kincs, szerintem sok-sok nagy játékost is magával vonzott, ezért minden hova oda kell figyelnem. Így is fogok majd tenni, ha a harc zónába érek. Mert észre se fogom venni, és meghalok. Na de, ha valaki majd rosszalkodni fog, akkor megrázom a pofonfát, és jól aláállítom az illetőt. Had potyogjanak rá csak szépen az ütések… Nagy elmélkedésemben, szembe került velem egy vaddisznó. Ez csak egy kis mob, nincs mit félni tőle. De haragos volt, és büdös. Nem tetszett nekem… Sőt! Még meg is támadott! Elő rántottam a kardom, és megpróbáltam védekezni.
Sikerült!
- Menj innen, BÜDÖS VAGY! ÉRTED? – Förmedtem rá a malackára, és le is nyestem egyből. 0ás szintű szörnyecske volt, amolyan boksz zsák. Még xpt se kaptam belőle. Hát a Colról ne is beszéljünk, abból meg aztán minuszba kéne mennem, egy ilyen mob megöléséért.
No de, elraktam a kardot, és indultam tovább utamon. Átértem a tisztáson, és a domb túloldalán, egy óriási erdő kerekedett elém. Elindultam arrafele, mert a GPS-em ezt jelezte. De azért megnéztem a térképen, biztos ami biztos. Még jócskán kellett menni a pvp-zónához. Onnantól az utam, várhatólag kész pokol lesz. Megpróbálok az első lépésnél nem hazakerülni. De ki tudja, és ha valaki már olyan tápos, hogy csak úgy ököllel hazavág engem. Sokat kell gyalogolnom addig… Ameddig oda érek, megalszik a tej a számban… Utamon ledőltem egy kicsit az út szélére megpihenni, mert azért, fárasztó ez az út, még ilyen tűző virtuális napsütésben is.
Addig-addig mentem, míg nem oda értem a városkához. Valóban romváros, benőtte indákkal, mindennel szinte teli van. Bogarak csak úgy nyüzsögnek jobbra meg balra. De a házak tágasak, és nem úgy néznek ki, mint akik összeomlani készülnek. Mintha Trója romjait látnám magam előtt… Még fal is van körülötte, de a kapu az egy nagy roncs, háromnegyede fatörmelék, néhol még a falak is a földig vannak zúzva. Ez aztán textura. Ha átlépek most ezen a kapun, akkor már a pvp zónában leszek… Ez nem egy fain dolog!
Egy nagy sóhajtással, megigazítva ruhámat, meg a hajamat – mert azért, nézzek ki jól – befutottam a pvp zónába. A legközelebbi házba próbáltam szaladni, és fürkészni az emberkék után. Hogy azért mégse egy ütésből szedjenek szét. Az egyik ajtóhoz szaladtam, bent a házban, leguggoltam, a falnál természetesen, és kukucskáltam ki az ajtón, nem jött senki, ezért felálltam és körül néztem a házban, itt nincs semmi. Megint oda álltam az ajtó mellé, és a falhoz simulva néztem ki. Remélem, azért senki sem jön, lehet, hogy mindenki veszélyesnek tartotta, és nem akart jönni senki ide. Pont ezért, nincs itt senki. Egye fene! Gyorsan, átszaladtam a másik házhoz, ott lecsekkolni a dolgokat, a ház kétemeletes volt, színtiszta kőből, de a belsejében nőtt egy kisebb fa, meg még indák húzódtak fölfelé a lépcsőn. A házikó valóságosan horrorfilmbe illő volt, nagyon rémisztő belülről. Kívülről még csak az a laza kis romházikó. Szétnéztem a házban, itt sem volt senki. Megint az ajtó mellé simultam, és bámultam kifele. Ekkor leesett a tantusz, hogy mit is csinálok én. Úgy éreztem, hogy feltártam amerikát! Hát nem rég puccos fotózásokon vettem részt, most pedig a koszba turkálok valami értékes holmiért, ami ki tudja micsoda… Hát ez aztán fantasztikus, ezt nevezem… Nevettem egyet, amitől ha valaki nézett, őrültnek tartott. Sőt, túl hangos is volt, észre is vehettek…/A díjat persze, nem kapjuk meg. Ez csak egy köret. Vagy, ahogy Kayaba Akihiko dönt. Very Happy/
_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi125/150Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Thunder on Hétf. Nov. 26 2012, 11:56

Éppen a Kezdetek Városában bolyongtam az utcákon mire feleszméltem arra, hogy ez hiába is egy játék ha itt meghalok a való világban is meghalok. Leültem egy padra és órákon keresztül mérlegeltem a helyzetemet. Végül elhatároztam magam miszerint végig kell vinnem mind a száz szintet és legyőzni az összes megmaradt boss-t. Nem csak a saját érdekemben hanem minden itt benn rekedt ember érdekében is.
- Ekkor hirtelen felpattantam a padról az égbe emelt az öklömmel és a következőket kiáltottam fel. Meglesz!!! Megcsinálom!!! Képes vagyok rá!!! Bár minden arra járó ember kinevetett de nem zavart mivel azt se tudták hogy miért tettem amit tettem. Összeszedtem a bátorságomat. Elindultam hát felfedezni ezt a világot.
- Hirtelen egy kaszárnya előtt találtam magam, hát be is tértem rögvest. Ahogy nézegettem a küldetés falon lévő cetniket találtam egy igencsak érdekes leírást(Arész kincse vár reátok!). Valami ládikóban található egy igencsak értékes tárgy. Igen ám, de van ennek egy hátulütője is mivel ahogy olvastam tovább a papírost találtam benne még némi fontos információt. Például merre is található az a láda (a régi romvárosban). Amin viszont megakadt a szemem az az volt hogy egy PVP hely kellős közepén van elrejtve a doboz.
- Ez remek lehetőség - gondoltam magamban hiszen így csiszolhatom a harci tudásomat is. Tehát elindultam a Romváros irányába amit jelzett is a térképem miután felvettem ezt a feladatot.
- Ahogy haladtam kifele a városból sok boltot láttam értékesebbnél értékesebb kezdő felszereléssel. Mindez nem érdeket mert az a láda járt folyamatosan a fejemben. Vajon mit rejthet a tartalma?
- Amint elhagytam a várost furcsa érzések törtek fel bennem. Emlékezni kezdtem a régi "szép" időkre mikor még csak tesztelni kellett a játékot. Ki gondolta volna hogy ez lesz belőle.
- Utamon mire odaérek a városhoz azon tanakodtam hogyan szerezhetném meg a láda tartalmát. Mindössze annyira telt hogy elbújok rögvest egy házikóba már ha találok valami ép állapotban lévőt és szépen lassan a láda fele haladok majd. Persze amilyen szerencsém van úgy is belefutok némi ellenállásba majd.
- Mikor ott álltam a kapu előtt gyorsan átnéztem a felszerelésemet és nekivágtam a lehetetlennek.
- Tervemet követtem belépésem után rögvest. Találtam is egy házikót ami még nem volt annyira romhalmaz így elbújtam ott benn és várok a megfelelő pillanatra hogy tovább osonhassak a ládikóhoz.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi1119/1200Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Hokushin on Hétf. Nov. 26 2012, 12:49

Még mindig nem tettem magamat túl azon, hogy miattam halt meg egy remek ember. Igaz elég furcsa modorú volt azonban kétség sem férhet hozzá egy kiváló harcost vesztett el a világ. Föláldozta magát azért, hogy engem védelmezzen habár nem szándékosan. Ki számítana arra, hogy egy hatalmasra nőtt patkány ráül és palacsintává lapítja. A lényeg mit sem változott nem voltam hajlandó még egy ember halálát végignézni. Gondolkozás közepette megakadt a szemem egy bájos teremtésen aki a küldetéseket vizsgálta. Görcsbe rándult a gyomrom mikor megpillantottam gyengéd szinte törékeny alakját. Meg voltam róla győződve nem bírná ki a borzalmakat amiket ez a világ tartogat magában. A legjobb számára az lett volna ha megvárja míg az erősebbek megtisztítják előtte a terepet a nehezebb, fájdalmasabb küldetésektől. Nagy bánatomra tisztán láttam a lány arcát, hogy elvállalt egy küldetést. Nemsokkal után jómagam is megnéztem a küldetést mit vállalt magára az a szegény teremtés. Kiderült egy kincset lehet megszerezni aki kapja marja alapon és akinek túl kevés az életereje az visszakerül a városba. Egy kicsit megnyugodtam hisz ebből baj nem lehet azonban rögtön újfent eltorzult az arcom a sötét gondolatoktól. Meglehet, hogy eme könnyű küldetés alatt olyan önbizalmat szerez mely arra sarkalja majd, hogy erősebb ellenfelekkel is kiállhat. Tapasztalatból tudom, hogy hiába vannak erős felszereléseink egy valódi szörny ellen nem érnek semmit. Ezt nem hagyhattam úgy éreztem meg kell mutatnom ennek a világnak az igazi arcát. Jómagam is elfogattam a küldetést és rögtön meg is jelent egy térkép. Én viszont nem a kijelölt útvonalon mentem hanem egy kisebb kitérőt tettem nehogy észrevegyenek az arrafelé haladók. Hála különleges lábbelimnek hamar odaértem a lepusztult városhoz.

Rögtön berohantam a falak mögé és az egyik romos épületben húztam meg magam . A kaputól elég távol volt mégis annyira közel, hogy láthassam kik érkeztek még erre a párviadalra. Nagyon reméltem, hogy én vagyok az első ugyanis rettenetesen elfáradtam ettől a nagy rohanástól. Ha akkor kellet volna megküzdenem valakivel egész biztosan vesztettem volna. Ezért leültem a tágas ház egyik ablaka alá nem törődve a rengeteg bogárral és figyelni kezdtem a kaput. Az lett volna a normális, hogy egyből a kincset kerestem volna én viszont nem azért indultam. Meg akartam mutatni a tapasztalatlanabb játékosoknak mi az igazi harc. Kissé kipihentem magamat mikor megérkezett a lány majd utána egy fiú lépett a romos épületektől tarkított városba. Ekkor lassan fölálltam leporoltam magamról a rám mászott bogarakat és kiléptem az épületből. Minél előbb meg akartam találni őket, hogy megtapasztalhassuk egymás erejét. A legerősebb fegyverem volt a kezemben azzal a céllal miszerint nem fogok kegyelmezni senki legyen nő vagy férfi az illető akivel szembe kerülök. Én is lopakodva indulok meg a falak között azonban ha valakit észreveszek kardommal koppintok egyet a földre figyelemfelkeltés gyanánt majd vad hátborzongató szemekkel nézek rá. Amint felém fordul rögtön nyolcas sebességre kapcsolok kardommal pont a lába elé átszúrom a földet jelezve nem kukoricázok. Majd egy köríves vágással igyekszem eltalálni a mellkasát. Ezzel a pár könnyed mozdulattal kideríthetem mit is tud ellenfelem.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi610/700Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Nov. 27 2012, 08:01

Nos, a sétálgatásnak indult kimenés nem éppen úgy sikerült ahogyan akartam. Alig léptünk párat Tűzrózsa belelépett egy jókora pocsolyába, amitől maga is, és én is beterültünk sárral. Mivel Tűzrózsa egy tűzparipa volt, így nem nagyon volt oda azért az ötletért, hogy megfürdessem, így a helyett, hogy megvárta volna, hogy lecsutakolom, elfutott vissza sem nézve. jó sokáig futottam petem után. Kicsit bántam, hogy nem raktam több pontot szintlépéskor kitartásomra, de legalább Tűzrózsa is ugyanolyan fáradt most, mint én. Mikor végre megállt én alig kaptam már levegőt. Szinte köpni nyelni nem tudtam a levegőhiánytól. Mikor végre újra kaptam levegőt leszidtam barátomat.
- Miért… nem tudsz végre normálisan .. viselkedni? – lihegem.
Ekkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben itt. Egy romvárosban találom magamat, és egy fiú áll előttem, aki nekem rohan. Kardját először a földbe szúrja, majd mellkasomra támad. Az utolsó pillanatban csináltam egy fél hátra bukfencet, aminek köszönhetően szoknyám lecsúszott, mivel lábam az ég felé meredt. Nem vettem észre elsőre, ám mikor észrevettem felsikítottam, és gyorsan eltakartam bugyimat, hogy visszaraktam szoknyámat a helyére. Teljesen vörös fejjel fordulok a fiúhoz.
- Mi a fenéért támadsz így rám? Nem elég, hogy Tűzrózsa menekül előlem, mert le szeretném fürdetni, még nekem rontanak? Ráadásul hol a fenében vagyok? – háborodok fel.
Ekkor szemem sarkából észreveszem petemet. Dühös pillantásokat vetek rá, majd elrugaszkodok.
- Most elkaplak!
Ugrásom nem járt sikerrel, és a földre estem. A földön maradtam, mire társam mellém jött.
- Megvagy! – kiáltok fel, ám tévedtem.
Csak a levegőt markolásztam, mivel úgy látszik Tűzrózsa már elment az óta.
- Gyere ide, gyere ide, gyere ide! – kiabálom petemnek.
Ő csak állt, és szórakozott miközben én rá próbálom vetni magamat, ám ő egyszerűen ellép előlem. Miután sokadjára a földön is voltam. Hátamon feküdve lihegek. Ekkor tűnik fel, hogy az előbbi fiútól alig egy kétlépésnyire fekszek. Még mindig kiterülve felnézek rá, s észreveszek valamit. Egy ismerős céhjelzést a fi életsávja mellett.
- Te is tagja vagy az Angelic Vioce céhnek? – kérdezem meglepetten – Én is nemrégen csatlakoztam hozzájuk. No de nem segítenél végre lefogni Tűzrózsát? – kérdezem rimánkodva.

/remélem nem gond, hogy úgy írtam, hogy már céhtag vagyok/

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi3819/4100Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Kimiko on Kedd Nov. 27 2012, 12:46


Gyönyörű volt az idő, még egy ilyen romvároshoz képest is. De én, a falhoz simulva próbáltam nem megszólalni. Mivel kint már dúlt a parti. Egy lánykát támadtak meg, méghozzá egy fura fiú. Akit mintha, már láttam volna a mai nap folyamán, azt hiszem, a városban. Kicsi a világ Very Happy A fiú, nem 100as az biztos. Szegény leányzót, látszólag, meg akarja ölni. Ez így nincs rendjén, látszott a lánykán, hogy véletlenül került ide. Hallottam a kis beszélgetésüket is, miszerint egy céhből származnak, ez érdekes… Egyik céhtag, bántja a másikat… Lehet, hogy csak elírás. Reagálnom kellett valamit, ha az a férfi, most leüti a lány életét a felére, akkor ő innen eltűnik, látszólag, nem nagyon akart jönni erre a küldetésre. Fura érzés volt. Nem tudtam, hogy most legyek gonosz, vagy mentsem meg a lányt. De ha megmentem a lányt, akkor bajba kerülök, felfedem tartózkodási helyemet a többiek előtt, és akkor csúszott az esélyem a ládikóra. Pedig nekem kellene az a ládikó. De! Itt az a bökkenő, hogy lehet, hogy a ládikóban valójában nincs is semmi, vagy valami szörnyeteg fog onnan kiugrani, aki leharapja a kislábujjam…. Végén még meg is hallhatok így! Valósággal, nem tudtam mit tegyek. Megmenteném a lányt is, mert azért, nem vagyok én ennyire kegyetlen, de a láda is kell nekem.

Végül csak-csak a lány védelme mellett döntöttem, nem tudom mi ütött belém. Egyszerűen nem tudom… Én megfogadtam, hogy átviszem ezt a játékot, bármi áron. És lám, emberkéknek segítek, ahelyett, hogy most gyorsan a ládát keresném, és eliszkolnék a díjammal.

Megpróbálok hátulról odaosonni, és a kezdő kardomat a férfiú nyakához fogom rakni. Nem tudom, hogy ez most segíteni fog nekem, vagy éppen, olyan erős az a fiú, hogy csak egy ütésből kivéd mindent. De egy próbának megfelel. Elvégre, még játékosokkal nem harcoltam ebben a világban. Valamit mindig ki kell próbálni, még ha balszerencsével is sül el… Megpróbálom lenyugtatni a fiút, ebben segítségemre van az aurám, meg néhány nyugtató szót is megejtek:
- Kérlek, nyugodj meg… Elvégre, szövetségesek vagytok.
Mindeközben a fiú háta mögött álltam, úgymond átölelve őt, mert a kardot a nyakához raktam, jobb kezembe a markolat, ballal, pedig a pengét fogtam, pont úgy, hogy ne vágjam meg magam. Persze ezt akkor, ha a fiú nem támadott rám. Vagy ütött el.

A fiú háta mögött állva, egy fura érzés kapott el. Mintha különleges lenne ez a srác. Szemeiben, miközben a lányt támadta az előbb, gyűlölet látszott. Remélem sikerült lenyugtatnom őt, mert ha nem, akkor nagy bajba leszek én is, meg a leányzó is akinek segítettem.

Próbáltam inteni a lánynak, aki eléggé fura volt szintén… Ebben a játékban mindenki fura, de azért én sem panaszkodhatok a rózsaszín hajammal. A lánykának még volt egy lángoló pónija is, mintha csak a My Little Ponyból látnám az egyiket. Érdekes volt, egyben fura is. Nem tudtam, hogy lehet állatkád is ebben a játékban, én karakterválasztásnál csak ráböktem a kardforgatóra, mivel azt adta ki legelsőnek. Nem gondoltam, hogy ilyen komoly dolgokkal lesz teletömve ez a játék. Égő pónik, depressziós FÉRFIAK! Egy férfi lehet egyáltalán depressziós? Nem is tudtam… Először, amikor egy depressziós embert láttam, az megölte magát. És pont, a barátomról volt szó, és pont, ebben a játékban. Remélem legalább ez a fiúcska nem öli meg magát. De lehet, hogy ő eredeténél fogva egy gonosz ember, vagy csak neki is megváltozott a személyisége a játék miatt. Még mindig, nem tudom, mit csinálok, nem is akartam én ennek a lánynak segíteni, de muszáj volt, bántott volna a lelkiismeret, ha miattam hazakerül a kezdővárosba.

Hát még arról ne is beszéljünk, hogy mi itt hárman vagyunk. Rajtunk kívül még lehetnek itt játékosok, vagy akár szörnyek is. Nem lenne jó érzés, ha valamilyen csoda módján, sikerülne legyőznöm a fiút, majd jön egy játékos, és csak úgy nyekk, lenyom fél hp alá. Ne is beszéljünk arról, hogy ezt a kislánykát én nem ismerem, lehet, hogy ő valójában egy rossz ember, csak ilyen bájos alakban mutatkozik mindenkinek. Pont, mint én… Fura érzések kavarogtak bennem, nem tudtam, hogy most jó ez, amit én elkövetek. Segíteni fog egyáltalán vagy csak hátráltatni fog engem, a játék kivitelében. Mert én igazán ki akarnám vinni ezt a játékot, egyszer és mindenkorra. Utána visszatérni szokványos életemhez, ami szerintem, nem lesz annyira szokványos, mint amennyire sablonos volt a játék idejéig. De minek kellett meghalnia a barátomnak? Sokkal egyszerűbb lett volna, hogyha ő túléli, és ketten fogjuk kivinni a játékot. De sajnos ő nem bírta idegileg, pedig ez a játék eléggé nagy idegi megpróbáltatást is nyújt. Vegyük csak például ezt a szituációt. Ki szeretném vinni a játékot bármi áron, de nem tudom csak úgy szimplán, érzések nélkül kivinni. Nem lehet itt… Sokszor a szív győz az agy felett. Az agyam azt sugallta, hogy hagyjam a lányt, ő úgyse a kincsért jött. De a szívem, pont fordítva, ő meg akarta menteni az a lányt. És hát, a szív sokszor erősebb, mint az agy, főleg ilyen megpróbáltatások közepette. Nagy filozofálásom közepette, észre se vettem, hogy a jobb szememből kicsordult egy könnycsepp. Az érzelmek megint uralkodnak fölöttem, fura, de jó érzésnek tűnt, segíteni másoknak, és nem rontani másoknak. Még ha haza is vágnak minket, én mindent megpróbáltam, hogy sikeresen megmentsem a lányt, és elvigyem a kincset.

Persze, tudom én, hogy itt még nagy harcok lesznek. Nemrég kezdődött a játék, nagy erőkülönbségek nem lehetnek, bár lehet, hogy tévedek ebben. És valaki már jóóóóól megelőzött mindenki mást. De olyan érzésem volt, hogy itt még nagy harcok lesznek, nem fogom megoldani csak egy kis lenyugtatással, bár jó lenne, legalább egy kicsit lenyugtatni a fiúnak a haragját, vagy bánatát. Legszívesebben intenék a lánynak, hogy fusson, de egyedül, nem hiszem, hogy bármit is tudok elkövetni, főleg, hogy rendesen még nem is harcoltam.//Kicsit elszaladt velem a ló I love you //

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi125/150Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Thunder on Kedd Nov. 27 2012, 15:27

Alig foglaltam el a helyemet a házban máris beindultak az események odakinn. Láttam ahogy 1 vörös hajú lány éppen a petje után fut.
- Mi van mindenki állatidomárt választott magának? - gondoltam magamban hiszen a Kezdetek Városában is sokat játékost láttam hogy ezt a kasztot választották. Tovább figyelve az eseményeket hirtelen egy másik játékos támadta meg.
- Elkezdtem gondolkodni hogy segítek e rajta. Mintha csak meditálnék leültem a porba és gondolkodtam rajta.
- Nem tudtam eldönteni mitévő legyek. Mentsem meg és ússzon el a lehetőségem megszerezni a doboz tartalmát vagy megmentem és hálája örökké üldözni fog. Eldöntöttem. Segítek rajta. Ekkor jutott eszembe, hogy a fegyvere még a kezében sincs mert leszúrta a földbe a leányzó elé. Ez egy kedvező helyzet lehet a számomra.
- Felkeltem a földről és leporoltam a nadrágomat. Szépen csendben hogy senki ne vegyen észre kikukucskáltam az ablakon mire a következőt vettem észre. Láttam hogy egy másik játékos felfedve a tartózkodási helyét igyekszik az állatidomárnak valamilyen úton módon megmenteni az életét.
- Arra nem gondolt, hogy még így is erősebb lehet az ellenfele. - gondoltam magamban. Mindezek ellenére úgy fest a dolog hogy ő került előnybe. No lássuk csak mi történik... Jobban megfigyeltem a felállást és ha jól látnak a szemeim akkor egy másik lányt ment segíteni. Fő az összetartás gondolta biztosan. Számomra úgy festett a dolog, hogy a lány aki a vörös hajú lánynak igyekszik segíteni megpróbálja a fiút rávenni arra, hogy ne támadja meg.
- No egye fene arra a következtetésre jutottam miszerint felhagyok a láda tartalmának megszerzésével. Úgy se nagyon lenne esélyem megszerezni annak a tartalmát. Tehát szépen kislisszoltam a házból egyenesen az állatidomár felé. Mikor odaérek felsegítem a földről.
- Minden rendben? Nem esett bajod? - kérdeztem tőle mikor felsegítettem a földről és bemutatkozok neki.
- Scarlet Nightmare vagyok és kit tisztelhetek a személyedben? Ekkor vettem észre, hogy egy céh tagja.
- Ezután megfordultam és előhúztam a kardomat majd a lefogott illető kezéből kivertem a saját fegyverét és elrúgtam amilyen messze csak tudtam. Ekkor a kardomat a hasához nyomtam. Rápillantottam az életcsíkjára ami még mindig maxon volt. Ekkor vettem észre hogy ugyanannak a céhnek a tagja mint az akit az előbb segítettem fel. Kicsit jobban megfigyeltem a tagot és arra következtetésre jutottam miszerint nem lehet első szintű. Minimum 2. vagy 3. szinten lehet. A lényeg hogy magasabb szinten van mint én. ( Még jó, hogy hasznát veszem néha a Beta teszteri múltamnak.)
Nem tudom nálatok a céhben mi a szokás, de megtámadni a saját társadat azért nem kéne. Még akkor se, hogy ha nézeteltérés van kettőtök között. - Mondtam neki mikor kicsit jobban a hasához nyomtam a kardot.
- A nevem Scarlet Nightmare. Azért mutatkozok be hogy tudd ki az ellenfeled. Mi a te neved ? - ekkor kicsit jobban odanyomtam a kardot, hogy kiszedjem belőle az információt.
- Persze a mögötted lévő személyhez is szólt eme kérdésem. Kit tisztelhetek benned? Vártam a válaszokra .......

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi1119/1200Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Hokushin on Kedd Nov. 27 2012, 20:35

A kis hölgy ügyesen eltáncolt a csapásom elől majd egy lángoló lovat hajkurászott. Miután befejezte a bohóckodást valami olyasmit említett, hogy céh társak vagyunk. Rápillantottam a feje búbjára és ugyanaz a jelkép díszelgett akárcsak Kanának mikor először megütköztünk a főnök szörnnyel. A visszaemlékezés rossz kellemetlen érzéseket hozott a felszínre és figyelmetlenné tett. Egy másik nő kardjával átölelte a nyakamat. Az a lány is azzal jött, hogy nyugodjak le és ne bántsam a szövetségesemet. Normál esetben az olaj lett volna a tűzre azonban valamiért kezdtem lehiggadni. Nem voltam olyan ideges a bennem lakozó vulkán kezdett elaludni. Pár pillanattal később már nem utáltam magamat annyira. Vagyis utáltam, de mintha valaki vissza tartotta volna az érzelmeimet. Ezután jött egy ficsúr aki szintén a szövetségről beszélt majd eljátszotta a lovagias herceget és végül kardját a hasamnak szegezte. Szépen néztünk egy lány a hátam mögött állva a torkomnak szorította fegyverét míg a velem szemben álló srác a hasamnak bökte. Az a lány valamit csinált velem mert a gyűlölet haraggá csitult és nem akartam mást csak nemes egyszerűséggel elverni ezeket a taknyosokat. A vak is láthatta, hogy kezdők, hisz egy párbaj helyszín nekiálltak papolni ahelyett, hogy cselekedtek volna. Egy percig sem bírták volna ezzel a hozzá állással a főnök ellen az biztos. Nem tehettem mást mind meg kellet mutatnom nekik milyen egy igazi harc.
-Bolondok!-
Üvöltöttem el magam jó hangosan és határozottan.
Utána egy lépéssel hátra lépek addig míg bele nem ütközök a támadómba. Ekkor a fejemet hátra lendítem azzal a céllal, hogy hátrafelé bele fejeljek a lány arcába. Ha sikerrel járok felszabadul a nyakam. Ezután előre lépek aminek következtében a hasamba áll a srác kardja. Reményeim szerint ettől leblokkolnak ezek az újoncok már ha újoncok mert összetévesztik az itteni sérülést a valódival. Bal kezemmel megszorítom a fickó kardját míg ballal keményen az arcába fogok öklözni ha sikerül többször is. Ha már ő sem lesz szabadulásom útjában kirántom a hasamból a kardot elhajítom majd a sajátomat fölvéve elfuttok be z épületek közzé. Teszek egy nagyobb kört ha netán követnének. Abban az esetben ha nem követnek elrejtőzöm az egyik hozzájuk közel eső épület mellett és meghallgatom tanácskozásukat.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi610/700Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Dec. 11 2012, 15:40

A két fiú és a lány civakodása nagyon feldühített. Miért kell mindig csatározni. Hiába látszott, hogy a fiúsokkal erősebb, mint mi dühösen felordítok.
- Miért nem lehet soha normálisan beszélgetni!? Tűzrózsa, Lángoló Unikornis! – parancsolom petemnek idegesen.
A tűzparipa begyorsult és a fiú illetve a lány felé vette az irányt. Nem törődött azzal, hogy megsebzi-e őket ezzel, hanem szakadt tovább. A nyomában szaladok én is, és mindegyikűjüknek mondok valamit.
- Ha így támadtok rá valakire, akkor természetes, hogy így reagál rá! Én csak kicsit beszélgetni szerettem volna. Nem vagyok az a társasági típus, és pont ezt a fóbiámat akartam leküzdeni ezzel, erre jöttök ti..! Elhiszem, hogy csak segíteni akartatok, de akkor sem kellett volna megtámadni!
Ezzel mindkettőjük felé vágok egyet, hogy érezzék, hogy így mindenki reflexszerűen ellen támad, vagy ellenségesnek tekinti a másik mozdulatát. Tűzrózsa eközben a másik fiú felé vette az irányt, legalábbis arrafelé, ahol látta legutoljára, mivel már egy jó ideje eltűnt. Amint megtalálta Tűzrózsa felnyerít, és én is arrafelé futok. megpróbálom bekeríteni, és ha sikerült megragadom a ruházatánál fogva, és megpróbálom nekinyomni a falnak, miközben Pengémet visszaraktam a helyére. Szememből minden élet kitűnt, és szinte már üveges szemmel nézek rá.
- Nem nehéz megállapítani, hogy sokkal erősebb, vagy mint mi, ám ezzel nem szabadna visszaélned. Az erődet, arra kéne használnod, hogy másokat segíts, ne pedig arra, hogy elverj! – ha félbe próbálna szakítani, ráordítok, hogy ne szóljon vissza, majd folytatom – Láttam már ilyen tekintetet! Nehogy azt hidd, hogy csak a te életed nehéz! – ennél már nem volt erő a karomba, így összeroskadtam – A szüleimet a valóságban vesztettem el. A szemem láttára lőtték le őket… nem tudtam mit csinálni… végig kellett néznem, hogy vérzenek el, és hogy veszik ki szemükből az élet. Ezután az erdőkbe menekültem, és öt nyomorúságos évet töltöttem ott, majd miután beléptem ebbe a játékba ugyanúgy visszamenekültem az erdők rejtekébe. Nem tudom, hogy neked mi a bajod, de nehogy azt merészeld mondani, hogy te vagy az egyetlen kemény sorsú az életben!
Ezek után összeszorítom a kezemet, majd egy pofont adok a fiúnak.
- Ezt nem azért kapod, mert dühös vagyok rád... hanem azért, mert attól félek, hogy te is a magány útjára tévedsz! Engem Tűzrózsa vezetett ki a sötétségből... remélem téged is ki fog majd valaki hozni onnan.. Remélem ez a pofon emlékeztetni fog téged örökké, hogy vannak sorstársaid, akik magukba fordulnak, ám nem mindenki marad benne örökké!
Ezzel megfordulok, majd elvonulok egy sarokba, ahol is leülök, ám eközben Tűzrózsa ott köröz a közelben, hogyha valaki túl közel jönne, nekimenjen a Lángoló Unikornissal.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi3819/4100Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Kimiko on Kedd Dec. 11 2012, 18:35

//Jelenleg 18 HP-m maradt. Az aláírásomban megtaláljátok a pontjaimat.//

Sok-sok dolog történt. Mondjuk a fiú elfutott tőlem, amit sejtettem, mivel sokkal tapasztaltabbnak néz ki mint mi, és még az a gyorsaság amit produkált a kiszabadulása folyamán, nem laza volt. Szemmel alig bírtam követni. Olyan érzés volt, mintha csak az árnyékát látnám mozogni. Hát el is tűnt innen. De a lány, akit menteni akartam, sikeresen megsebzett a pónija segítségével. Megpróbáltam úgy hárítani ahogy tudtam, de nem volt sikeres, a póni valamilyen képességgel sebzett meg, ami erősebbnek bizonyult mint az én fegyverkezelő képességem. Ez volt az első harcom, gőzöm sem volt mit kell tenni. De az egyik fiú, akit lefogtam ezelőtt, eltűnt, szintúgy a lány is. Itt maradtam egy másik alakkal. Tudtam, itt senki sem a barátom, mindenki az ellenfelem. Nem bízhatok valójában senkiben sem, és ha beleállítja a kését a hátamba? Az nem lenne már olyan élvezetes, mint az összedolgozás. Nem tudhatom, milyen emberekkel vagyok körülvéve, ezért hát, jelen esetben megpróbálok ego bajnok lenni, egyedül kell elkövetnem valamit. Azok ott ketten szórakoznak, ahogy hallom, már folyik nagyban a kiabálás. Tökéletes… Lerendezem ezzel a fiúval, vagy én teleportálódok vissza, vagy ő fog. Ez egy érdekes harc lesz, az is lehet, hogy valaki félbeszakít minket.
Észbe próbálok kapni rögtön, sokat nem elmélkedve, előkerítem a kardom, és magam elé tartom. A fiú felé irányítva azt, mutatva neki, hogy most én leszek az ellenfele. Nem nézett ki valami erősnek, csak szájhősnek, de ki tudja, ez a pontok játéka elvégre. Itt még a 9 éves kisgyerek is lehet, olyan Chuck Norris. Persze nem kinézetben, csak belsőleg. De milyen hülyeségeket beszélek én itt, senki sem lesz olyan mint Chuck Norris. Akárki, aki megmeri közelíteni azt a szintet, azt elviszik kórházba, mert Chuck már előtte kitervezte az egészet. Nos, csak állok ott, a kardomat magam előtt tartva, és nézek a fiú elé. Mi lesz, ha jobbról próbálom megvágni? Ott a kard a kezében, az nem lesz jó. Megpróbálok csak szimplán egy hasba szúrást, annak sikerülnie kell, jelenleg ezt a mozdulatot látom a legeffektívebbnek az összes közül. Ezért hát, állok egy picit még, majd a fiú felé tartom az irányt, maximális sebességgel, és a hasát próbálom szúrni. Nem tudom, hogy hogyan sikerül, de ha sikerül rendesen, akkor megpróbálok elugrani. Ha pedig kapok egy visszaütést, akkor megpróbálom kivédeni, ha nem sikerül, ha sikerül, mindenképpen megpróbálok elugrani onnan. Ha megsebzett, akkor nagy bajban leszek, mivel már nem maradt annyira sok hp-m, és így visszadobhat a kezdő városba.
Vajon mit csinálhatnak a túl oldalon azok ketten? Elkezdődött a romantika talán? Vagy ők is keményen harcolnak? A lány nem éppen a harc híve, ahogy észrevettem, mivel még kiabált ránk, hogy álljunk meg, amit nem teljesen értettem, mivel őt akartuk megvédeni, ami többé-kevésbé sikertelen lett, mert egymás ellen fordult mindenki. Ami érthető, mert ez egy pszichológiai játék is egyben, aki nem bírja idegekkel, az előbb-utóbb öngyilkossá válik. Na de, mit tehetnék én itt. Nem vagyok olyan erős, hogy mindenkit helyredobáljak. De a célom, a játék átvitele, köteles vagyok valahogy átvinni ezt a játékot. Megfogadtam, egy embernek, aki nagyon fontos volt számomra. És még mindig a lelkemben őrzöm emlékét, kezének a melegét, a szívének a jóságát. Nem is tudom, hogyan tudnám őt elfelejteni. Egész életemben gyászolni fogom őt. El sem merem képzelni, ha visszamegyek a rendes világba, és meglátom a sírját, hogy mit fogok én akkor csinálni. Lehet, hogy a szülei engem gyanúsítanak az ő halálában, de az is lehet, hogy az én szüleim gyanúsítják az ő szüleit, hogy a fiúk behozott a játékba. Eléggé fura dolgok folyhatnak oda kinn. De ez a jövő zenéje, senki sem tudhatja, mi fog odakint történni velünk. Ennyi gondolat közepette, nem is tudom, hogyan vagyok képes harcolni. Lehet, hogy ellenfelem már darabokra vágott, és a kezdő városban feszítek valahol a főtéren, de az is lehet, hogy én végeztem ki az ellenfelem, egy ütésből. Mivel nincs még viszonyítási alapom, ezért nem tudhatom, hogy mi itt a normális erőszint. De megpróbálom, ha még a pvp zónában vagyok, a legjobbat nyújtani. Legyen bármi, én megtettem, ami tőlem tellett.


//PS: csak hogy ne legyen 666 szó a post, azért írok ^^ Jah amúgy Incubus, dönts te, hogy eltalállak vagy sem. //

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Inori_signature_by_sacredlith-d4ynnda

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
Kimiko
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi125/150Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Thunder on Kedd Dec. 25 2012, 19:30

Felsegítettem a leányzót majd a támadója felé fordulva tettem fel 1 kérdést neki és a mögötte álló számára. Válaszokat nem kaptam.
A támadó hirtelen megfejelte a mögötte álló leányzót és belesétált a karomba mire én mit sem törődtem vele, hiszen csak 50% HP-ig megy a harc. Mikor megfejelte a leányzót bekapcsoltam hát a képességemet, az Azúrkék lángot mivel így többet tudok ellenfelem életéből levonni (összesen 7 seb, de 2 páncél lejön azaz -5 HP eddig Hokunak és nem lát semmit). Ekkor fogta meg a kardforgató kezemet( jobb kéz) és kaptam tőle pár pofont (-4 páncél maradt 0 illetve -8 élet). Pontosabban három ütést tudott bevinni nekem mivel a másik kezemmel már tudtam hárítani pár ütését. Hála az utoljára bevitt tasliknak elkerültem egy csillám póni támadását és azt, hogy ez az ismeretlen elvegye a drágán megszerzett kardomat. Végülis miért tette volna rá a kezét a kardomra? – gondoltam magamban. A póni támadása nagy felhajtást kavart mivel a másik leányzó állt előttem, akinek eddig a fogságában volt a gyerek. Támadni készült. Legalábbis ezt vettem ki a testtartásából. Amint megindult felém pixeleire esett szét. Nagy megkönnyebbülés ért mivel nem kellett megölnöm ezt a csodálatos nőszemélyt.
Fogalmam sincs, hogy mi történt. Talán a póni annyira megsebezte, hogy élete elérte az 50%-ot? Nem nagyon törődtem a helyzettel máris elkezdtem fürkészni merre lehetnek a többiek. Megpillantottam őket egy háznál. Várjunk csak. Hova lett a póni? Nem látom sehol.
Elkezdek rohamozni a két célpontom felé mikor, megbotlok. Összeakadtak a lábaim és beleestem a kardomba. Mintha csak karóba húztak volna majd pixelekre estem szét és a következő pillanatban a Kezdetek Városában kelek fel a főtéren. Vissza a jól megszokott helyemre a fa alá és azon töprengek, hogy mi törtét. Netalán tán egy bug-nak köszönhetően estem volna el? – kérdezgettem magamban bár a választ jó magam se tudom.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko Vo36oi1119/1200Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 27 2012, 13:27

A küzdőtér haldoklik, már ketten is kiléptek belőle. Úgy gondolom, hogy lezárom.

Jutalom eddigi munkáért: 5 exp 5 arany, Kusumi Ayani kap +1 ajándék expet, mert annyi kell neki a szintlépéshez
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kusumi Ayani, Incubus, Hokushin, Kimiko

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.