[Event] Soul Eater!

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Strea on Kedd Júl. 07 2015, 16:21


Soul Eater!

A Halálisten Fegyvermester Akadémia.
Röviden: Az Akadémia.
Hogy megakadályozzák a démonisten újjászületését, aki az egész világot a rettegés legmélyebb vermébe taszítja, az embereket pedig az őrület örvényébe rántja, és aki már egyszer megpróbálta elpusztítani a világot; a halálisten létrehozott egy kiképzőintézményt a fegyvereknek és az azokat forgató harcosoknak. ...
Már sok-sok éve. Azóta pedig szinte semmi sem változott, a jó és rossz, a halál és a démon örök harca még nem dőlt el. Újoncok és tapasztalt harcosok versengenek a gonosszal, az Akadémián pedig új tanév kezdődött.


Résztvevők:

1. csoport:
Ayani (fm) - Kin (f)
Cearso (fm) - Katha (f)
Hinari (fm,f) - Alex (fm,f)
Jun (fm) - Ryutoshi (f) és Atoru (f)
Malus (fm) - Chan (f)
Ran (fm) - Aeon (f)
Ryuu (fm) - King (f)
Yuichi (f/fm) - Miri (fm,f)

2. csoport:
Askr (b)
Kokoro (b)
Phobos (b)
Szophie (b)

3. csoport:
Tai (fm)
Bacchus (f)
Ayse (f)
Ai (fm)
Kebamat (f)

A város nyüzsgése most valami újat és megingathatatlant hoz magával; a járókelők is mind érdeklődve pillantgatnak a fölébük magasodó épület felé. Eddig ismeretlen gyerekek és idősebbek igyekeznek felfelé az akadémia megszámolhatatlan lépcsőjén, hogy eljussanak a regisztrációs pulthoz, ahol mindegyikük kap egy matricát, attól függően, hogy fegyver-e vagy mester. Csak ezek után vezetik be őket egy közös terembe, ahol megismerkedhetnek egymással és választhatnak maguknak párt. Az akadémián persze nem ők az egyetlenek: tanárok és régi diákok haladnak a dolguk után, vannak, akik a parkban vagy éppen a városban töltik az időt, mások a lakásukban vagy a közös kollégiumban készülődnek az első napra. De ne feledjük: érdemes éberen figyelni a sötétben megbúvó árnyakat. Hisz nem mindegyikük érkezett ide jószándékkal.

Az első körben egyszerű a feladat: az első csoport beszélje meg a párjával, hol és mit csinálnak, és írjon egy kezdő alapszituációt, a reag végére pedig fehérrel írja oda, hol vannak, hogy a többiek is tudják (akár lehetnek ők is elsősök). A többfős ismerkedéseket a következő körben érdemes kezdeni. A második csoportnak ugyanez (persze pár nélkül), csak ők az Akadémia területét nem választhatják. A harmadik csoport az elsősök (vagy párjukat vesztett veteránok), ők reagálják le a hozzájuk tartozó mesélést, találkozzanak egymással, és a kör végére válasszanak maguknak párt. (A kevés fegyvermester miatt Ai és Tai mester lesz; értelemszerűen Ai ne Ayse-al legyen párban.) Az elsősök között egy szeplős, nemtörődöm fiú is lebzsel, fegyvermester felirattal, úgy öt-hat percet késve, így csak utánatok érve be a terembe.Határidő: július 14, kedd éjfél. Ebben a körben még mindenki csak egy reagot írjon.


A hozzászólást Strea összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 08 2015, 16:22-kor.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Event] Soul Eater! Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi0/0[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Bacchus on Kedd Júl. 07 2015, 19:42

Végre szétzúzhatok mindent! Harsogta bensőm, ahogy futottam fel a lépcsőn, minden fokot eleinte kettesével, majd hármasával szedve. Halálváros kifordult magából, ahogy az akadémia, a maga fenségességével vonzza a szemeket, ahogyan az enyém is. Végre egy hely, ahol összemérhetem erőmet másokéval és persze, ha találok egy nem túl nyápic fegyvermestert. Így is jutottam fel, hogy megkapjam a fegyver matricát. Ott voltam a hallban és már most legszívesebben lepufogtatnék párat az itt állók közül, mert ők még nem tudják, milyen erős is vagyok. Pózoltam párat, direkt kerestem egy oszlopot is, amit majd jól szétpüfölhetek kezdetnek, de valaki leállított és betuszkolt a többiek közé. Micsoda gyalázatos dolog, adtam hangot az esetnek. Viszont hamar megértettem mi a szitu. Ahogy már korábbi tanítványok együtt beszélgettek, tették azt, amit tenni akarnak meg a tanárok firtatták, milyen erőnk is lehet, egyértelmű volt, nekik fogalmuk sincs, hogy nekem ezek közül senki nem megfelelő partner. Lássuk csak: nyüzüge, nyüzüge, tré, szánalmas, gebe, ejha *fejrázás*, tré, tré, gebe. Összekulcsoltam kezeim, és már készültem volna a borospalackért nyúlni. Azt hiszem Halálváros ezúttal diákok terén hátrányban van. Pedig meg kell egyek kilencvenkilenc gonosz lelket és egy boszorkány lelkét, hogy én legyek a valaha látott legmenőbb halál(f)kasza. De ha ilyen fegyvermesterek vannak csak, jobb ha várok egy évet. Addig is. Nézzük csak a tanárokat. Nem, tőlük sem tudnék tanulni semmi fontosat. Viszont van-e itt olyan, aki inkább démon akar lenni? Elvigyorodtam. Halálkasza Bacchus vagy Démonisten Bacchus? Gihi.. azt majd meglátjuk. Attól függ, hogy melyik gyenguszt osztják ki mellém. Ha azt a nyüzüge kislányt, biztosan megismeri hatalmamat.

//Megcélozza Bacchus a nemtörődöm fiút, mint fegyver a fegyvermestert Rolling Eyes lélekrezonancia fail halmozásból ^^

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi1003/1500[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Kincaid on Kedd Júl. 07 2015, 21:17

Ugye lehagytam? – lestem hátra, bizalmatlanul méregetve minden árnyékot, ami csak a közelemben ólálkodott, mintha bármelyikből bármelyik pillanatban boszorkányok tucatjai ugrándozhatnának ki. Nem, az én félelmem sokkal reálisabb volt, úgy hívták, hogy partner, és nem, továbbra sem értettem, hogy nekem mi szükségem lenne ilyesmire. Hatékony voltam magányos üzemmódban is, szépen sorjáztak lefelé a torkomon a lelkek, ráadásul nem is járatlan utat jártam, hiszen rakat egyedülálló fegyver fejlesztette előttem is önmagát, mester nélkül.

A sikátorok voltak az én barátaim, a zeg-zugok az én bástyáim, amik eltakarnak mindenfajta partnerizálódni vágyó mestertanoncok elől. A méretemből nem látszik, de utolsó éveimet koptattam az akadémián, ez persze senkit nem akadályoz meg abban, hogy alacsony növésemre hivatkozva ne akarjon matricát ragasztani a mellkasomra. Addig gerjeszti a haragom, amíg sokkoló élményben nem lesz része. Röpke kis villanás, mintha légpárna pukkanna, olyan hang, kisülés szaga a levegőben, és az okvetlenkedő már nem is akar annyira semmit tőlem.

Morogva nézek körbe, remélem, hogy ezzel nem hívtam fel túlságosan a figyelmet magamra, még a végén az a bizonyos mester is észrevenne, akinek a jelenlétére annyira nem vágyom.

Az Akadémia lépcsőin már az újoncokat vizslatom. Minden évben teljes vegyes saláta a felhozatal. Nem tudni, hogy kiben mi rejlik, hiszen ez pont az a szakma, amiben a külső nem számít, csak az a fontos, mit rejt a mélység.
Azért vagyok itt, hogyha bármi csetepaté kirobbanna, megbugiztassam az illetlenkedők lábát. Nem is gondolná a Halálisten, milyen vérre menő meccsek tudnak lenni egy-egy külsőre tehetségesebbnek vagy menőbbnek tűnő fegyverért vagy mesterért. Kis idióták. Ha tudnák, később hányan fognak még egymás ágyában kikötni, hogy újabb és újabb párokat alkossanak. Nem is baj, szóljanak is erről a diákévek…


//Az Akadémi újoncai közé vegyült, menekül Ayanitól, funkciója szerint ha csetepaté van, közbelépne, nincs rajta matrica, mert lassan végzős lesz//

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi3167/3300[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Júl. 07 2015, 22:29

Elég elképzelhető az, hogy egyikük se figyeljen fel a fejét csóváló félmeztelen férfira, aki nem is olyan rég még az egyik tartó pillérbe kötött bele mellékesen. Ők azonban, azaz Alex biztosan, addig nem vennék észre, míg tényleges veszélyt nem jelentene rájuk (!) nézve a rend bontó. Röviden tömören a fiú csakis és kizárólag egyetlen bizonyos szőkeséget látott maga előtt, mégpedig Hinari személyét. Már messziről hintáztatta a karjait, hogy a lány "idejében" észrevegye. Az évnyitó nagy jelenség, minden évben csak egy van belőle, és ezt jó japán módra meg is kell ünnepelni, így azok akik nem mennek beiratkozni - meg azért azok is, akik igen - meglátogathatják a közeli kis matsurit' azaz utcai rendezvényt. A fiú lelkesen csápolt a kör közepe felé, majd szíve választottja kezébe nyomott egy cukros almát. Elmaradhatatlan kelléke az ilyen rendezvényeknek! - Az egyik kedves árushölgytől kaptam, tessék. ^^ Szeretlek! Embarassed - De nem csak ez volt nála. Tulajdonképpen egy bizonyos női típusnak az ideálja lehetett, mert mindig volt pár lányka, aki képes lett volna ott helyben feleségül menni hozzá. Persze a srác észre se vette őket, sőt, teljesen természetes volt számára, hogy a lányok - egy része - már csak ilyenek vele. Úgy foglalkozott velük, mint az összes többivel, udvariasan, kedvesen, de hűvösen, aztán vitte a kis szerzeményeit Hinarihoz. xD ...
- Hoztam vattacukrot is kééééérsz? :3 - Oriásira nyílt szemekkel, egy virágfüzérrel a nyakában, lenge, kigombolt  ingben és egy hatalmas rózsaszín vattacukorral a kezében nézett rá a kék szemű, szőke ciklonra, aztán beleharapott, miközben a másik odalát egyértelműen a lány felé tartotta. ^^ - Finyom.... édes, akár a csókjaid... add, csókoljam meg... - Édes szájú, nem tehet ellene semmit. Persze megnyalta a szája szélét és lopott egy - vattacukros - szerelmetes csókot az egyetlenétől. Nem nézett körbe, nem hallgatózott, pedig körülötte egyre nagyobb lett a nyüzsgés, megjelent a magányos farkas valahol a végben, a bandita külsejű alkesznak való, amelyik a tartó pillért tekinti méltó ellenfélnek, és persze tanárok, akik elhadarták, hogy hova írják a szignójukat a fegyverek és hova a mesterek, és úgy ámblokk kezdődött szép lassan az egész.
Ekkor Al megfogta kedvese kezeit, - eldobva mindent a kezéből - és a szíve fölé emelte. Az arca is aggódóvá vált. - Majd én megvédelek Hinari chan! Én leszek a fegyver, és te a mester ... - itt tartott egy elég elgondolkoztató szünetet, ami már-már a perverzség határát súrolta, majd... - nem hagyom, hogy bárki más is hozzád érjen és és... - egy kissé belevörösödött, majd nagy levegőt vett és egy árnyalatnyival hangosabban mondta ki, mint tervezte. - és perverz dolgokat csináljanak veled! >< - Ki másra gondolt volna, mint Halálisten mesterre, hiszen Halálváros, azon belül az Akadémia azért jött létre, hogy a kifejlesztett Halálkaszák majd egy-egy Halálistenhez kerüljenek. Nah ez volt az, amit Al semmi esetre sem!


// A kezdők termében van Hinari mellett szorosan és dramaking king //


A hozzászólást Halász Alex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 09 2015, 19:26-kor.

_________________
[Event] Soul Eater! 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Event] Soul Eater! Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Event] Soul Eater! 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi5187/5300[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Chancery on Szer. Júl. 08 2015, 17:52

-Oh my, oh my, oh my, én még sosem voltam itt, vagy talán voltam, csak nem emlékszem rá? Oh my, olyan szééép, olyan nagy meg minden és hogy Akadémia, hát ez valami fenséges titulus neki, meg ilyesmi, vajon találkozunk majd a Halálistennek is? Mit is beszélek, hát kvázi már mi is azok vagyunk, igaz-igaz? :3
Egy lélegzetvételnyi szünet, amíg pattogva felugrálok a lépcsőkön a tömegben. Ja, egyébként persze, magamban beszélek, jó hangosan, szóval elég sokan nézhetnek hülyének, hogy ez a cicafülű lüke miről hadoválhat itt össze meg egyáltalán mi a frászkarikát kereshet itt :3
Ja, amúgy a többesszám az azért, mert ugye amúgy se egyedül vagyok, mármint, ha körbenézek, látjátok, mekkora tömeeeeeeg van itt! Eléggé be-Saya-sodtam, jól van, nem baj, néha kell egy ilyen is, mármint a kitörés, a kikapcsolódás és a móka \o Főleg egy magamfajta ostornak, aki imádja ostorozni magát :]
Na, de a lényege, hogy nem csak magamra gondolok Embarassed
-Feegyver \o -közlöm amúgy a recepción, mikor végre odajutok nagy pattogva, ha kell, akkor még a cuki ostorfarkam is megnövesztem, hogy megmutassam, ja-ja, én biza egy kilencfarkú macska vagyok, miáu. Aztán matricaosztás meg ragasztás után pattogok tovább, mert nem ismerem a helyet, de ezt meg kell ismerni minél előbb és minél közelebbről és amúgy is olyan kivi vagyok, hogy fegyverként majd ki fog forgatni, mármint nem a szavaimat, vagy engem ki a bőrömből, hanem forgatni, mint fegyvert, vagyis hogy ki lesz az én cukimuki párocskám :3
Mondjuk bevezetnek minket a Terembe, így, nagybetűvel, nekem marad Terem és punktum, mert itt fogok találkozni azzal a bizonyossal, és ez bizonyos ám, olyannyira, mint hogy itt állok :3 Nézek körbe, majd jobbra és balra is, kicsit bele is szédülök, de sebaj, annyi minden látnivaló van itten, hogy hihetetlen. Mellém is valami fura fickó került, nagyon cuki és rettentő brutál, ahogy kinéz :3
-Szia :3 -köszönök rá mert hát illem meg ilyesmi, meg úgyis fegyvermester a cetlije, szóval huhúú. o/

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi8140/8500[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Malus on Pént. Júl. 10 2015, 14:35

// Az event alatt belső szemszögből írom Malus történetét, ez a SAO részre nem fog vonatkozni a későbbiekben.

Kezem néhol testemhez csapódott, ökölbe szorítottam a gyűlölettől, amit az akadémia jelen és későbbi tanárai és diákjai irányában éreztem. Csapzott zordon hajam keretei között feltárult ez a lépcsősor, amit nem először járok meg, de akkor még mindenki picinek és aranyosnak gondolt. Oldalra hajlítottam a fejem egy felfele igyekvő felé. Kivillantottam felső fogsorom az emlékképek úgy folytak össze, hogy újra fejemhez kellett kapjak. Sosem jártam még itt, csak akkor amikor mindenki más is aludt. Kihegyezett körmeim mély barázdákból serkentettek némi vért ruganyos meggyötört bőrömből. Kitisztult fekete szemem látása. Nyurga arcomon végig húztam véres tenyerem és lenyaltam róla a friss vért, majd a lépcsőre köptem. Ennyit neked Akadémia és Halálváros. Rugalmas léptekkel folytattam harcom felfelé, hogy elérjem azt ami kellőképp szükséges tervemhez. Hogy megtudjam mi is vagyok. Mi célom a gyűlöletemmel? Apám korábbi házát és azt ahogyan a korábbi halálkaszákkal harcoltak, nem kívánom, minden elpusztítottak, ami csak volt. Gyűlölöm őket!
- Mit bámulsz, talán találtál valamit az arcomon? - vicsorítottam ki véres fogam egy másik felfele igyekvő felé.
Beálltam a sorba, ami végül is elhozza a szerepem; fegyver vagy netalán a forgató? Bárhogy is lesz, megöllek Halálisten.. apám...

Döbbenet. A matrica, amit kaptam jobb lett, mint gondoltam.
- Fegyvermester, jó, nagyon jó - megnyaltam a szám szélét. Követtem immáron terveim hálójába szőve a termek és helyiségek bemutatását. Mindent ismertem, hisz minden este itt járkálhattam. Amíg apámat... érdekelte, hogy mi van velem. De mióta elértem a kort, hogy csatlakozhassak az Akadémiára, mindig távol tartott tőle.. (csak tudnám miért 30 évig xD) Annak ellenére nem volt unalmas az út, jó felmérni milyen emberanyaggal dolgozhatok. Már most vannak kialakult párok. Ökölbe szorítottam a kezem, és valahol itt van a fegyverem is. Jó kis osztálynak ígérkezik, az idei tanév. Végre nem csak megfigyelőként lehetek itt a falak mögül várva, hogy melyik másik suhancból lesz egy újabb veszélyes halálikasza.
Végl a helyemre vezettek abban a bizonyos teremben, ahol a mellettem lévő lányra tekintettem.
- Szia, fegyver - szorítottam össze a szemem. Ugyan ő meg mi lehet? - Van neved is? Az én nevem Malus és fegyvermester. Ugyan ismerem a helyet, de először vagyok diák - most kéne valami paktumot kötni vele? Első körben szimpi, eddig is csak pattogott faltól falig. Biztos valami mozgékony féle. Akkor viszont jobb ha megszokja, a vágtát, hisz az egész világot készülünk térdre kényszeríteni.


A Teremben vagyunk és beszélgetünk Channal o/
Malus
Malus
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2015. Mar. 02.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi10/1500[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Kokoro on Hétf. Júl. 13 2015, 23:36

-De... én... nem is tudom... egyszerűen nem tudom. Mit tehetnék? Embarassed
-Hát, mondjuk, amit csak szeretnél. Elsőként kijöhetnél ebből a lyukból.
-a tükörkép összefonja a karjait és lebiggyeszti az ajkát. Én viszont még mindig félek.
-De... de akkor megint meg fognak támadni, és én még csak azt sem tudom, hogy miért Embarassed -ölelem szorosan magamhoz a tükröt, mire a másik:
-Ne nyomj a melleidhez, te idióta!!!
Nem is figyelek rá, sóhajtok. Azért nem teszem, mármint a figyelést, mert sokkal fontosabb dolgon jár az eszem. Hogy merre mehetnék. Hogy hol vagyok egyáltalán. Hogy mihez kezdjek. ha kilépek, majd jönnek megint azok a fura alakok, azok a nagyon beszélőek, akik mellett ott a másik mindig, aki aztán valami félelmetes fegyverré válik és rám ugranak, hogy boszorkány, és meg kell ölniük, hogy a lelkem az övék legyen. Én viszont nem akarom ezt, nem akarok én rosszat, még nem is ártottam soha senkinek. Vajon akkor mégis csak romlott lenne a lelkem annyira, hogy meg kéne engem ölni Sad
-Nem tudooom Sad
Sírni tudnék az aggodalomtól, sőt, talán sírok is, a lábaimmal a földet rugdosva a búvóhelyemen, ami csak egy kis kelepce. Mert hát én még rendes boszorkánynak se vagyok mondható. Azt sem tudom, a futáson kívül miként tudtam még eleddig megmenekülni. Mert hát többnyire csak futottam és kész. Van varázserőm, az persze, de hogy mi, azt nem tudom. Meg hát én soha nem tudok semmit Embarassed
A tükörképem meg nem igazán segít, mert ő is csak leszidni tud, amiért ilyen kis ügyetlen vagyok. Pedig...
Nem, nincs pedig, én tényleg ügyetlen vagyok. Embarassed


//Nem tudni, hol, még usernek is ködös, csak üldögél valami sötétben. Talán szekrényben. Narniában, vagy ilyesmi. És zizeg :3 //

_________________
[Event] Soul Eater! 2u6h8qu
Kokoro
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi10/1500[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Askr on Kedd Júl. 14 2015, 22:28


Kezdetben csupán egy hasadék vala: a Ginnungagap, mely két oldalát tűz és jég világa borítja. S mikor a két ellentétes erő egymással konvergált, létrejött az első óceán. – Mély átéléssel, lelkes mosollyal az arcomon olvastam a könyvet. – A hatalmak ütközése nem csak a setét vizeket hozta létre, de egy fényes szikrát is szült.  Kettős természete oly erősnek bizonyult, hogy életet teremtett. Az ellentétes elemek halmozásával az első teremtmények párokban hagyták el a végtelen mélységet. – Lapoztam. – Sólyom és kígyó, ló és róka, szarvas és pók… s végül farkas és az ember. Az ismeretlen, hovatovább ellenséges terület földjein telepedtünk le, de a világ kettőssége miatt pusztító, ingatag volt. Őrzők kellettek – vezetők, kik egyensúlyt állíthattak a fény égető tüze, s a sötétség maró jege közt. Útjaink szétváltak, hogy megosszuk munkánkat, miképpen a világ egyes aspektusain őrködhessünk. Minden fajból egy-egy őrző emelkedett ki: egy fekete, s egy fehér szellem. Nem csak fajaink közti egyensúlyra ügyeltünk, de az idők kezdetétől fogva feladatainkat is el kellett látnunk. Örök életet nyertünk, az élet körforgásában részt szerezvén, ezerszer és ezerszer megszületve, meghalva… – Szünetet tartva, az ujjnál jelzett pontnál becsukott könyvet a mellkasomhoz szorítottam. Százszori elolvasás után sem tudtam megunni, úgyhogy kis váratva folytattam is azt, ami megmaradt a Névtelen Dalból. – Egy új világot teremtettünk, mely nem sokban különbözött attól, amit ma ismerünk. És habár szétválva könnyebb volt Midgardot őrizni, ez a fivérek közti köteléket egyre gyengébbé, törékenyebbé tette. Hogyha a körforgás megszakad és a szellem képtelen újjászületni, a finom béke elvész, hitbiztossá téve a testvér-faj lassú kipusztulását. S őrzők nélkül a világ egyes aspektusai egyszerűen eltűnnek…
Dolgom végeztével felálltam helyemről, az Akadémiára néző épület tetején kifeszített korlátról. Aki csak figyelemre méltatta a látványomat, az egy kamasz fiút látott, akit fekete farkasbunda borított. Az arcomba húztam a szóban forgó állat pofájára emlékeztető kapucnimat. A történettől felszabadult mosoly szelte át arcomat, miközben a könyvecskét visszacsúsztattam a bunda alatti fekete pulóver hasi zsebébe. Az egyetlen örömömet az előttem fekvő épület és a benne lévők árnyékolták be. Megvetően néztem az óriás gyertyafényektől tündöklő épületre, amit Akadémiának neveztek. Elítélték a boszorkányokat, és a lelkünkre pályáztak. Nem ismertek bennünket, eliminálni való tényezők voltunk, ahogyan a démontojások: férgek. Ínyemet dühösen felhúztam, majd a levegőbe szimatoltam. A számos, akadémiai bűzben tengődő lélek mellett egy ismerős odort is éreztem. Kétségtelen volt, hogy egy barát az. Megkeressem vagy óvakodjak? A lelkemen kívül nem tartottam mást becsesebb kincsnek. Nem kockáztathattam, és biztos nem fogja rossz néven venni, ha nem személyesen jelenek meg előtte, sőt. Talán egyet is értene abban, hogy csak egy követőt küldök érte. A Hold is gyönyörűséges azon a helyen ahol álltam – életveszély vagy sem, ennyit kockáztathattam. Kitéptem a bundából egy hosszú szőrszálat, ráfújtam, majd hagytam, hogy a földre hulljon. Fekete füstből és szőrből álló kis fergeteg közepette a kitépett részből egy sötét bundájú kölyök manifesztálódott. Rubinvörös íriszeiben magamat láttam, ahogyan engedelmességet követelve meredtem rá, végül bólintottam. A farkaskölyök – mely összetéveszthető volt egy kutya ivadékával – halkan kaffantott, majd hátat fordítva fejest ugrott a legközelebbi szemetesbe, onnan pedig elfutott oda, ahol a kellemes szag forrását éreztem. Mivel a kölyök a részemből született, ő is tudta, melyik irányba menjen – hiszen arra utasítottam.

//Az Akadémiára néző épületek egyikén :3 A farkuci még keresi Szot, szal ebben a körben nem találná meg.//

_________________
[Event] Soul Eater! Zbluh5zsgm5p8j7j37z
[Event] Soul Eater! Kickutisthsjlb3jvsrj
Askr
Askr
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 533
Join date : 2013. Feb. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi2779/2900[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (2779/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Szophie on Kedd Júl. 14 2015, 22:43

- Máhh, a fény.. – nyafogott egy kislány – na talán nem is olyan kicsi, megvan vagy 18 éves is -  a macskaköves utcára kilépve, kalapját mélyen a homlokába húzva a mondat közben. Pedig a Nap már rég lefelé tartott a horizonton, gyenge sugara aligha okozhat problémát akárkinek is, hacsak nem vámpírral van dolgunk. Na de ki hisz manapság ilyen bugyuta mesékben? Itt, Halálvárosban, még a gyerekeket sem lehet megijeszteni ilyesfajta bolondságokkal. Még hogy vámpírok. A kis kaszák és emberek, na meg a boszorkányok csak kinevetik azokat, akik ilyen mesebeli varázslatos lényeket említenek. Csak a démonoktól kell néhanapján tartani, de az semmiség. Mindenhol vannak bűnözők, az ügyes és erős Akadémiások pedig majd megoldják nekünk a problémáinkat.
Akárhogy is, hősünk erősen irtózott a fénytől, dörgölte a szemét, és talán messziről is jól érezhető volt a rengeteg naptej, amivel természetellenesen fehér bőrét kezelte. A szokatlan hófehér kalapot kis kék virág díszítette, alóla pedig vörös szempár villant a járókelőkre, gyanakodva méregetve mindenkit. Csak nem egy albínóval van dolgunk? De akkor miért fekete a haja? Ohh, az ott csak nem egy huncutul előbukkanó fehér fülecske? Persze-persze, a mai világban a hajfesték mindent megold. Talán ezért ez a különös szín, mely egyáltalán nem illik az összeállításhoz. Vagy csak a genetika művelt valamifajta csodát, és keverte össze a színeket. Esetleg ez egy varázslat?
Aprócska topánkáival topogott végig az úton, egyenesen a Mézeskalácsház cukrászda felé véve az utat, ahol gondtalan elfogyaszthatta kedvenc vacsoráját. Szigorúan rántott húst! Na persze nem Jancsi félét. Ez egyszerű, hétköznapi vendéglő, nem szolgálnak kisgyerekekkel, vagy lelkekkel. Na, és a végére csak odafért az a sütemény is, természetesen csak mértékkel, hogy főhősünk megtarthassa törékeny alakját. Hát hogy nézne ki, hogy egy farkas gurul a hájtól? Most képzeljetek el egy boszorkát, akit nem bír el a seprű.. Most pedig ötvözzétek a kettőt! Na neeem, ilyet nem csinálunk. A változatos étrendre, bármily keserű is ez, szükség van. Néha egy kis zöldség vagy gyümölcs nem árthat meg, na meg persze a mozgás. Nem mintha azzal lenne a gond, hogy futni kell pár kört reggelente.
Mire az asztaltól felállt, már besötétedett, így nem zavarta semmi a továbbhaladásban célja felé, ami.. Mi is? Hová is tart egy ilyen kishölgy éjnek éjjelén az éjszaka leple alatt?
Csak nem az Akadémiára? Pedig erősen úgy tűnik.. Megy, megy, megy és.. Megáll! Hát persze! Nem is juthatna be. Hogy miért? Az kérdéses. Talán a kajla kis fülecske akadályozza meg benne. De akkor mit keres ott? Hogy leül a kőre törökülésben? Elment odáig ücsörögni? Nem kérdéses, egy bolondot választottunk főhősnek. Ajjajj, mi lesz ebből a történetből.
Most meg a levegőbe szagol! Mint valami farkas.. Egész egyszerűen hihetetlen. Mintha a járókelők lelkének illatát szippantgatná. Akik persze összesúgnak a háta mögött, mind az öten, akik eddig elhaladtak arra. A kishölgyet persze ez egyáltalán nem foglalkoztatja, mi több, mintha szájának felfelé ívelő sarka azt jelezné, élvezi a helyzetet. De nem ez volt a fő indok, amiért ott ücsörög. Izgalommal és kíváncsisággal telt szemét egyértelműen az Akadémiára tapasztotta, és aki nem látja, mert persze senki sem látja, annak megsúgom, a kalappal eltakart szokatlan bolyhos és puha fülecskéit is annak irányába hegyezte.


/Az Akadémia előtt./

_________________
[Event] Soul Eater! Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi7666/7700[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Cearso on Szer. Júl. 15 2015, 16:21

Sok-sok lépcső. Már nem először hajtom végre ezt a procedúrát, de ez a sok lépcső még mindig teljesen kiakasztó...
Talán ez az első próba azoknak, akik be akarnak jutni az akadémiára. És nagyjából az egyetlen. Mondjuk már ez is sok ember, elnézést fegyver és fegyvermester kedvét is elveszi csatlakozástól.
Na de végre felértem, és itt vagyok az akadémia előtt.
Amint felértem, megfordultam, hogy egy pillantást vethessek a lent elhelyezkedő városra. Ilyenkor lehet azt érezni, hogy megérte, és hiába fogadom meg, hogy soha többet nem fogom megtenni ezt az utat. Hiszen itt legalább megvan az az érzés, hogy valamiért érdemes küzdeni.
Persze ez nem a mostani fegyverem. Hiába alkotunk már majdnem egy éve párt, ha jobb fegyvert találnék, nem haboznék lecserélni, és ezt minden lehetséges alkalommal elmondom neki.
Most is arra várok, hogy végre ő is ideérjen, hogy a szemébe mondhassam. Már rég itt kéne lennie...
Fegyver és fegyvermester. Csak egy dolgon múlt az, hogy én is fegyverként éljek egy fegyvermester oldalán. Úgy döntöttem, hogy a fegyverélet nem nekem való, és ezért inkább fegyvermesterként jelentkeztem az akadémiára. Aztán az első nap összefutottam azzal a csajjal.

/a lépcső tetején vár, hátha Katha is megjelenik az érkező tömeggel/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi10/5900[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Strea on Szer. Júl. 15 2015, 17:12


26/9
Úgy tűnik nehezen megy ez a kezdés, lehet a hétvége miatt >< De többen is jelezték, hogy írnának, várjak még egy kicsit. Szóval hmm, legyen péntek este. Vagy ha akartok egy hétvégi napot is, akkor szombat délután. Addigra csak meglesz a bűvös 50% >< Ha nem, szombat este akkor is haladunk tovább. Smile (Azaz még eligazgatom az emberkéket aztán szabad teret kaptok \o)

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Event] Soul Eater! Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi0/0[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Mirika on Szer. Júl. 15 2015, 17:28

Új tanév. Ha új tanév, akkor lesznek elsősök. Ha elsősök lesznek, akkor lesz köztük néhány tehetséges újonc. A tehetséges újoncok között pedig biztos lesz egy fegyver, aki méltó hozzám, és nem fogja annyira felcseszni az agyam, mint Yuichi. Egyszóval így, az új tanév első napján számomra a legkézenfekvőbb program a zöldfülűek sasolása volt. Egyébként is, jobb ha megtanulják, hogy Kana-chan az akadémia legcukibb, legédesebb tanulója, az idol aki énekel, táncol, és ha kell, beveri a boszorkányok képét is Cool Mármint... beverném, ha harcolhatnék végre eggyel Rolling Eyes De majd ha nem ez a szerencsétlen lesz a fegyverem, akkor úgy fogok hasítani, mint a huzat!
Erre a napra aztán tényleg kimaxoltam a cukiságom, még azt az apró hajcsatot is felvettem, amin azok az angyalszárnyak vannak, meg volt két kék masni is a hajamban, amikkel a copfjaimat megkötöttem. Még az uniformisom is meg volt reparálva, mindenféle fodrokkal, és ahol csak lehetett, színesebbé tettem. Ja, és hát a sok ékszer, nyaklánc, karkötő... fülbevaló most mondjuk nem volt, az már kicsit sok lett volna, elvette volna a sok dísz a fejemen a figyelmet a gyönyörű arcomról :3 Szóval a lényeg ugye az volt, hogy megkerestem azt a folyosót, ahol a legtöbb elsősnek át kell mennie, és árgus szemekkel figyeltem a felhozatalt. Hátha lesz köztük egy menő, kedves srác, aki tökéletes partner lenne. Bár az se lett volna baj, ha egy bevállalós csajszit találnék, akivel jól kijövök. Amíg nem csesz fel percenként a hülyeségeivel, és jó fej, és tehetséges, hiszen azért egy idol nem mutatkozhat egy szerencsétlen balfékkel, na szóval ha ezek teljesülnek, addig nekem bárki, de bárki megfelelt volna. Remélem Yuichi nem fog megzavarni, de őt ismerve nem leszek sokáig egymagam. Nem bír leszakadni rólam, főleg a melleimről nem >.>

// Az érkező újoncokat sasolom, feltűnő jelenség vagyok hentai //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi526/600[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Júl. 15 2015, 18:34

Miri-chan vajon nem jön el, mégsem a nyitó ünnepségre? Néztem újra az órámra. De ez nem lehet, hisz annyira szeretne jobb fegyvermesterem lenni Embarassed Ahogy mindig a melléhez ölel, meg ahogy rángat inkább kezében, mint rendesen harcolna. Annyira de annyira izgalmas. Inkább bevonultam, alig páran jöttek csak el mellettem, pedig futva érkeztem, minden harmadik lépcsőfokot szedve csak. Ahogy betoppantam, igen sok új arc volt itt, pontosan tudtam hogy milyen matricát is kapok és ahogy kijöttem az "elosztóból" megpillantottam végre. Gyorsabb volt Miri-chan, mint gondoltam,  integettem már neki messzeről, felbukva a szőnyeg szélében és hasra terülve mindösszesen 3,14 másodperc erejéig. Harmincas rádiusszal, :F erő hatására, x+K/12 gyorsaságra szert téve felálltam és máris leporoltam magam. Némi szégyen érzetet ugyan éreztem, de az ilyen megesik bárkivel Rolling Eyes úgyhogy nem adtam neki sok teret, hogy rosszul érezzem magam. Célegyenesen meghatároztam az irányt fegyvermesterem felé. Hisz már csakis rám várhat. Szokásához híven feltűnő öltözékben tökéletesre beállított copfokkal és bőven kilátszó dekoltázsával igyekszik elvonni a legtöbb figyelmet. De ugyan az én tekintetem, hogyan tudná még ennél is jobban elvonni. Volt rá már pár mód vörösödtem el a gondolat hatására is.
- Mirika! Oly! - szólítottam meg már messziről, mosolyogva s közben lófarokba kötött hajam megigazítottam. A csokornyakkendőt is megigazítottam, amit ezen alkalomra kötöttem meg a maga bordó színében a fehér inghez és a kerítés zöld öltönyhöz. Mégis csak egy évnyitón vagyunk, nem járkálhatok úgy itt, mint holmi más alakok. Anyám mit szólna hozzá.
- Szép vagy ma is - mondtam  és figyeltem tovább, ki fordul meg erre. Közben tenyerem kinyitottam, hogy odaadjam neki a benne szorongatott virágot, amit eddig a belső zsebemben rejtegettem és valami kerek és puha került a kezeim közé. Annyira nem puha, de.. mikor odafordultam. Már csak azt láttam, hogy a virág eltűnik a mellei közötti sötétségben, valahol a ruha belsejében keresve magának némi pihenőt a gömbölyded ormok közelgő megmászásához.
Némi vér a fejembe szökött és orromon keresztül el miközben elengedtem a mellét Rolling Eyes    


//Mirika "mell"-é, köré áll valahol a közelében ólálkodik, és épp egy virágot próbál kikapni egy sötét helyről//


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 15 2015, 23:18-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi4298/4400[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Ryuu on Szer. Júl. 15 2015, 22:12

Itt volt egy kis hiba. Még mi nem néztük meg a sok zöldfülűt! Megbocsáthatatlan! Mindenképp ott a helyem! Nem titkolt célom az volt, hogy találjak magamnak egy tehetséges egérkét és oroszlánná fejleszthessem. Egy olyan minden sallang nélküli fegyvert akartam magamnak, aminek nincsenek semmilyen előképzettségei, és mindenestül az én akaratomra formálhatom át. Hogy igazán az enyém lehessen. hentai Ezzel együtt fő szempont volt a jó test és a telt keblek, de megelégszem egy B-s kosárral is. Rolling Eyes Senki ne értsen félre. Egyrészt teljesen elégedett vagyok a mögöttem caplató monstrummal is. King minden tekintetben egy igazi Halálkasza volt, és nem cserélném le senkiért sem! Én egy második neadjhalálisten harmadik fegyverre gondoltam. Mondjuk két szép lőfegyverre. Ohh az csodás lenne! *.* Szóval volt itt az a baj, hogy nagy volt a sor. Én meg tüzetesen megnézve magamnak a még be nem jutottakat, haladtam előre ráérősen. Aztán bent a nagy teremnek csak az egyik oldala volt nyitva! :O Ez meg hogyan? Miért nem nyitják ki a másik szárnyát is az ajtónak, ha az egyiket ki tudták? Vagy miért nem nyitották csak annyira mindkettőt legalább, hogy még ugyanúgy álljanak? Nem igaz, hogy nem tudták volna befelé tolni mindkettőt! Hát én kiküszöbölöm a csorbát! Jól be is rúgtam az ajtót, hadd lássák hol vagyok. Cool
- Halálisten mester fia megérkezett! trollface Ohh Kin chan! - Ugrottam a látványosan sarokba húzódó fiú felé. - Nesze neked, kellett lejönnöd oda, amiről tudtad, hogy az én vadászterületem! Razz - Egyből átkaroltam, had pirongjon a drága. - Még mindig áll az ajánlatom. Hagyd a fenébe Ayanit, én nem köteleznélek semmire sem. x3 - Mögöttem pedig King és a hatalmas termete tuti elállta az utat a befelé jövőknek! ^^

_________________
[Event] Soul Eater! Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi747/800[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by King on Szer. Júl. 15 2015, 23:06

A kis béka előttem kuruttyolt, én meg a kutyája vagyok, a fenébe is, hogy hagyom a száját járatni, kis elsősökön élesíteni a nyelvét, sőt követem itt át a tömegen, a rohadt életbe is. – Őszintén, Ryuu – mordulok fel, miközben úgy áll meg előttem, hogy azzal kábé dorongot akasztunk az egész sor seggébe. – Kis pöcs voltál, mielőtt találkoztunk volna, de eskü, hogy azóta sem változtál… – jegyzem meg őszintén, és engem aztán nem érdekel, hogy ki előtt égetem be. Velem ne kezdjen, a rohadt életbe!  Tudja, hogy ki nem állhatom az egy helyben ácsorgást. Két opciót látok, az egyik, hogy magam nyúlok a hóna alá, és ha nagyon ficeregni akar, miközben akár csak néhány arasszal odébb teszem, hát pengét csinálok a kezemből, hadd érezze a törődésem. A másik opció… Az nem opció, hogy kivárok. Inkább legyen helyette egy Halálkasza Felrúgás. Lábmunka terén úgyis kiestem a ritmusból mostanában, kell egy kis gyakorlás néha, jobb alkalmat pedig keresve se találnék.

Le is hajolok hozzá, és legnégerebb hangommal a fülébe is súgom, hogy úgy seggbe fogom rúgni, ha nem mozdul innen, hogy kényesen fog nyöszörögni tőle, ahogy a nagylábujjammal még kicsit a prosztatáját is megmasszírozom.

A sok minipubi nem hoz lázba. Én is voltam olyan kicsi, mint ők, bár azt hiszem, utána pár évvel kaptam csak a meghívót a Halálsuliba, és mire ide értem, egyáltalán nem voltam ilyen kis szánalmas töpörtyű. Biztos tehetségesek, meg nagy lehetőségek rejlenek bennük, meg… huh, hirtelen nem is jut eszembe több ámító sablon-szöveg, amit eddig hallhattak velük kapcsolatban, de ne kergessünk már álmokat: ezek nagy része soha nem fog halálkaszát kinevelni. Hiába, nem mindenki mellett lehet ott egy Ryuu. Még akkor se, ha mindig is olyan szánalmas kis pöcs marad, mint amikor először találkoztunk…


//Ryuu-val elállnak egy bejáratot. Bár ha Kingen múlik, nem sokáig...//

_________________
Adatlap. l #8B7E66. l


[Event] Soul Eater! Kingalrs01
King
King
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2012. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi90/100[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (90/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Angelica Katharina on Pént. Júl. 17 2015, 16:40

Apró zajok jelzik hollétemet. Talán, aki látna még zavarba jönne is a végén. Hogy miért? Talán, csak mert az Akadémia bejáratától 10-20 méterrel arrébb levő bokorban rejtőztem egyik fiú évfolyamtársamat egyetemben, miközben izgatott lihegés közepette pihentetem a fejem a mellkasán.
- Tudod… én úgy tartom magamról, hogy nagyon jó humorérzékem van. – mondom boldog mosollyal a mellettem fekvő meztelen fiúnak, miközben ujjamat lágyan végig húzom az oldalán – Viszont… nem szeretem, ha engem próbálnak megviccelni.
Kezem a fiút lefogó kötelekre téved, és még jobban meghúzva azt szinte, már összepréseltem szegényt. A szájába tömött rongyoktól bár nem tudott beszélni, még innen így is hallottam szánalmas nyivákolását.
- Látod-látod megérte viszkető port rakni a táskámba? Na? – kérdezem tőle negédes hangon – Legközelebb tanulni fogsz belőle, na de mennem kell, szia. Ja igen, ha bárkinek beszélsz erről, én eskü kinyírlak. – mondom ugyanazzal a hanghordással, mint eddig, mintha ez lenne a világ leghétköznapibb kijelentése.
Igazság szerint már több mint négy éve járok az Akadémiára, viszont két évben is évet kellett ismételnem, mert a záróvizsgák előtt valamilyen furcsa módon eltűntek a mestereim. Természetesen sokan vádoltak, már azzal, hogy én öltem meg őket, és bár nem tévednek sokat azok, akik ezt állítják, még senkinek sem sikerült ezt bebizonyítania, és mivel még nem ettem emberi lelket, így továbbra is maradhattam az akadémián… még ha rövid pórázon is tartanak. Sajnos idén, már muszáj lesz levizsgáznom, mert nem szívesen lennék ismételten 2.-as, így viszont nem szabad megölnöm a jelenlegi mesterem, bármennyire is viszket miatta a kezem. Ahogy kitörök, a bokorból szinte azonban rögtön észreveszem Ceart, aki valamit nagyon keresve néz a lépcsők irányába. Egy sátáni mosoly fut végig az arcomon. Bár megölni nem ölhetem meg, azért még lesérülni lesérülhet nem? Szinte automatikusan váltok ismét arcvonást, és mint a szerelmes leányzó szaladok a fiú felé, majd mielőtt odaérnék, elrugaszkodok, és széttárt karokkal kiáltanom:
- Cearso drágám megjötteeem.
Persze… ez mind azért volt, hogy magammal taszítsam a fiút, hogy leboruljunk a lépcsőn, így ha sikerül megindítani a „lavinát”, már változok is fegyverré, hogy ne érezzem annyira a koccanást a lépcsőfokokkal… és irány lefelé. \o/

// az akadémia lépcsőin :3 előreláthatóan tartunk rajta lefele ^.^ //

_________________
Fegyver kinézete:

[Event] Soul Eater! 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi1933/2100[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Hinari on Pént. Júl. 17 2015, 18:14


Tömeg volt. Az emberek masszaként mozogtak körülöttem, körbevonva, hogy aztán a következő pillanatban kiugorhassak közülük, mint aki hirtelen szigetet lát a hullámzó tengeren. Arcomon máris szélesebbre szökött a mosoly, ahogy megláttam őt, természetesen középen. A kis sziget, ami mindig ott van. Az én kis szigetem.
- Látom az alkalomhoz öltöztél – kuncogtam válasz helyett, elvéve az ajándékot, forgatva azt egy darabig, de végül mégis a vattacukorból téptem le egy keveset. Csakhogy utána finoman a szájába nyomjam, ahogy felém közelít, és csókra hunyja be a szemét – Gondoltad, mi? – mosolyogtam, majd eltoltam az édességet, és két kézzel karoltam át a fiú nyakát, megcsókolva őt – Lássuk csak… eper… – gondolkoztam kicsit, újra megcsókolva őt -… meg rágógumi. Talán – néztem zöld szemeibe, s nevettem, hozzábújva egy másodperc erejéig – Én is szeretlek.
Tökéletes nap volt a mai. Az első igazi próbánk, fegyverként és mesterként, az első, amikor mások is látják majd az átalakulást. Tekintetem körbejárattam a megjelenteken, végig Al kezét fogva, olyan közel maradva, hogy vállunk összeért. Kíváncsi voltam. Voltak ismerős arcok is, Mirit épphogy elcsíptem, ahogy a terem folyosója felé halad, mögöttünk a lépcső felől kiáltozás hallatszott, ahogy más párok is egymásra találtak, nálunk egy kissé szerencsétlenebbül. Aggódón pillantottam utánuk, reméltem, nem esett komolyabb bajuk. Bár biztos lesz, aki segít. Ha majd erősek leszünk, mi is segíteni fogunk, mindenkinek, aki rászorul. Tekintetem rögtön határozottabbá vált, ahogy belemerültem gondolataimba: nem lesz több Démonisten, se démonfiókák és gonosz lelkek. Ha majd… Persze voltak itt olyanok is, akik már rég elérték ezt a célt. Akik már öltek boszorkányt, és méltó fegyverekké váltak ahhoz, hogy maga Halálisten forgathassa őket. Az idegen négert csodálva figyeltem, ahogy a nagyterem felé halad; mi egyelőre a matricánkért álltunk sorba. Al stílusváltása azonban engem is kizökkentett: hirtelen nem tudtam, mi a gond, úgy néztem rá, várakozón, körbe-körbekémlelve. Majd elmosolyodtam. Azzal a mosollyal, amit csak ő tudott előcsalni belőlem. Hogy még ilyenkor is értem aggódik, olyan édes volt, de egyben meg is nevettetett.
- Ne aggódj értem, nem szokásom hagyni magam – mondtam derűsen – De legyen, ahogy akarod. Kívülről nézve úgyis jobban át lehet látni a harcokat, mintha fegyvertestben lennék... így leszünk a leghatékonyabbak – még bólintottam is az elhatározás mellé. Igen. Ő erős, én pedig majd kitanulom a technikákat, a lehetőségeinket, hogy minden helyzetben jól tudjak majd dönteni. Nagy csaták várnak ránk, ha én lennék a fegyver, folyton mondogathatnám Alnak a dolgokat… arra pedig nincs mindig idő. Meg egyáltalán. Hogy nézne már az ki, hogy egy beszélő fegyver utasítgatja az őt forgató mestert, mikor mit tegyen? – Meghát… más miatt is jó – tettem hozzá zavartan – Nem akarom mégegyszer azt – pillantottam félre, visszagondolva arra a napra, amikor még a hátsó kertben gyakoroltunk. Sosem volt levágva rendesen a sövény, a kiálló ágak pedig sokszor felsértették a bőröm. Feszült lettem. Úgy akartam átváltozni. Át is változtam… csak nem épp olyan „fegyverré”, aminek akartam…


/ Alex mellett a teremben, még a matricákért állunk sorba ^^ /

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi14712/10100[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Kemabat on Pént. Júl. 17 2015, 19:06

Chiba ott állt a lépcső alján, és tekintetével a végét kereste. A hatalmas feljárat teljesen elvette a kedvét az egész beiratkozástól, nem mintha nagyon lett volna azelőtt is, hogy megpillantotta volna azt. Lassan haladt felfelé, és egész végig, szinte alig hallhatóan morfondírozott.
- Miért kell nekem végigmenni ezen az egészen? Miért nem lehetek otthon Juro-val? Szemétség az egész, ha én fegyver lettem, az öcsi meg fegyvermester, akkor miért nem lehetne egyszerre végigmenni ezen a hülyeségen? Úgysem találok itt senkit se, aki méltó lehetne hozzám, vagy legalább normálisan tudna forgatni. Juro-hoz senki sem fogható, mindenki béna! Hogy várják el, hogy nélküle harcoljak, egy gyenge valaki oldalán? Kész időpocsékolás! – közben hátra nézett többször is, hogy belőhesse, mekkora utat tett meg, és mennyi van hátra, de miután sokadára is megállapította, hogy még fél távon sincs, levágta a földre táskáját, és hangos ordibálásba kezdett.
- Ez most ugye csak egy vicc? Hát ennek a kib***ott lépcsőnek már sosem lesz vége? Esküszöm, hazamegyek, és nem érdekel, mit mondanak a nagyszüleim, én csak Juro társaságával jövök vissza! – panaszáradata tovább folytatódott, közben haladt tovább, és a lépcső tetején lefeküdt a földre, és lihegve bámulta az eget.
- Azt hiszem, egy életre megutáltam a lépcsőket! – nyilatkoztatta ki, majd köpött is volna feléjük, ha már felkelt volna, de inkább folytatta a pihenését. Nem érdekelte, ha elkésik, nem érdekelte semmi se, lassan tápászkodott fel, és lassan ment tovább.
A regisztrációs pultnál megkapta a fegyverek matricáját, majd unott hangulatban, ami az arcára is kiült, hagyta, hogy bevezessék az egyik terembe. Többen voltak már bent, és még őt is követte egy személy, igaz, alaposan elkésett. Az ifjú fegyvernek valónk behúzódott egy sarokba, és onnan méregette a fegyvermesternek készülőket, és szomorúan látta, hogy senki sincs, aki igazán megérdemelné őt, bár egy egyén felkeltette az érdeklődését, aki ettől még nem méltó forgatásához. Felkelt, odament hozzá, és csak annyit mondott, hogy "Te kellesz nekem!"
Kemabat
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi496/1500[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Júl. 18 2015, 10:45

- Már megint hova az ördögbe tűnt az az idióta. – fortyogok magamban idegeskedve.
Dühös léptekkel járom át szinte, már harmadjára az Akadémiát fegyverem után kutatva. Kell a frásznak az a nyamvadt akkumlátornak való, de hát még is csak felelősséget vállalok érte, hisz én vagyok a mestere. Sok év telt már el azóta, mióta megölték a szüleimet, de azóta emberfóbiám, embergyűlöletté fajult, ami miatt nem vagyok olyan… barátkozó típus, sőt mivel elég gyakran keverem a bajt, sokan gyűlöltek is emiatt, de engem nem érdekelt holmi pondró véleménye.
- Ch… itt sincs. – csapom be türelmetlenkedve az éppen soron lévő ajtót, amely mögött úgy véltem megtalálom partnerem.
Már jócskán két órája kutakodok, és egyre inkább kezd elegem lenni belőle. Már azon voltam, hogy hagyom az egészet a francba, amikor is egy ismerős nagyképű hang jut el hozzám a gólyák hangzavarján keresztül.
- Oh hogy az a… - fortyogok ingerülten, majd mikor eljutok a triohoz ingerülten odaszólok – Ryuu a rohadt életbe, tégy egy szívességet, és öld meg magad
Ellökök mindenkit magam körül, aki az utamba áll, majd megpróbálva egy gyors lendülettel átszökni a Melák védelmén és egy Csigolyatörőt próbálok bevinni Ryuu fej tájékára, majd hátraszökkenve párat megpróbálok a Meláktól minél távolabbra jutni. Nem szándékozok a kezei közé kerülni, de most elég pipa vagyok. Ha esetleg sikerült eltalálnom Ryuut az számára igencsak kellemetlen lehet, hisz végzős létemre, többet edzettem saját magamat, mint Kinnel a csapatmunkánkat, aminek köszönhetően rúgásom ereje jóval erősebb a megszokottnál, hisz előbb rúgok képen valakit, mint azzal azt a barmommal hadonásszak… most komolyan… hogy a francba kéne forgatnom egy villamos széket, he? Bakancsom hegyével párszor megütögetem a földet, hogy kicsit megmozgassam a lábamat.
- Remélem nem szándékoztál sehová menni Kin. – végül mogorva arccal a melák felé fordulok – Te meg mi a francért hagyod, hogy a törpilla parancsolgasson neked. Mi vagy te cirkuszi gorilla, vagy egy harcos? Növessz gerincet, és hagyd már egy kicsit, hogy elszórakozzak a mestereddel. – ropogtatom meg az ujjaimat.
Persze, ha elkapna a melák, egy Diótörővel (had ne részletezzem Very Happy) próbálok kiszabadulni, mielőtt még az én kupakomat törik fel,

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi3819/4100[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Strea on Szer. Júl. 22 2015, 16:41


Szépen kezdenek alakulgatni a csoportok, csak így tovább ^^ Lehetőleg a kövi kör végére mindenki csapódjon oda valakihez/valakikhez, mert mostantól utatokra lesztek engedve, tehát kezdődhetnek a szabad ismik, határidő és mesélés nélkül. o/ Természetesen aki igényli, annak beteszek jk-kat és egyéb eseményeket, de noname diákokat, civileket és tanárokat (természetesen vp-zés nélkül) nyugodtan irányíthattok ti is. Innentől csak akkor kérek fehér részt a reag végén, ha helyszínt változtattok vagy olyasmit tesztek, amire a körülöttetek lévők is felfigyelhetnek. (Pl harc alakul ki stb.) Ha nagyon apadna a dolog, események várhatók Wink De egyelőre ahogy nézem elvagytok, szal jó játékot. \o

Összegzés (helyszínek és csoportok):

Akadémia - újoncok fogadóterme (folyosó, nagycsarnok):

Bacchus - Ken
Kin - Ryuu - King - Ayani
Alex - Hinari
Chan - Malus
Mirika - Yuichi
Kebamat (kérlek jelezd, hogy kihez mentél oda)

Akadémia - lépcső: Cearso - Katha

Valahol egy sötét helyen: Kokoro

Akadémia közelében, az első nap előtti éjjel: Szophie - AskrAki pedig lemaradt az első körről, se aggódjon, bárki bármikor csatlakozhat, ám nekik kötelező a reagjuk végén a fehér rész, különös tekintettel a hollétükre és hogy kihez/kikhez mentek oda, botlottak el bennük stb.

------------------------

Bacchus:

A fiú leplezetlen unottsággal járatja körbe a szemét a társaságon, amígnem észrevesz téged. Alaposan végigmér, majd ellöki magát a faltól, amit eddig támasztott, és ruganyos léptekkel teszi meg a köztetek lévő távolságot:
- Cső - int és a homlokát ráncolja - Te, találkoztunk mi már valahol? Olyan ismerős vagy... az egyik fogadóban, talán? - kérdezi, de látszik rajta, hogy voltaképpen annyira nem izgatja a dolog. Csak kíváncsi rád. Meg is nézi a matricádat, majd elvigyorodik - És milyen fegyverré tudsz változni?

Kokoro:

Léptek. Először csak nagyon halkan, a távolból, majd a zaj erősödik. Valami magassarkú lehet, aminek határozott célja van. Te. Az ütemes koppanás elhal, és tudod, hogy a búvóhelyed előtt áll. Női hangot hallasz, egy sóhajtást, talán oda is lehet képzelni mellé a lemondó fejingatást is. Egy lélegzetvételnyi szünet, s már azt lehetne hinni, hogy továbbáll, amikor meghallod. Három kopogást a szekrény ajtaján.
(Ha akarod, továbbviheted a cselekményt, mozgatva a nőt, ahogy neked tetszik Smile )

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Event] Soul Eater! Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi0/0[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Strea on Szer. Júl. 22 2015, 23:06


Amit elfelejtettem: időben reggel van, illetve ugye akármennyi kört írhattok mese nélkül, ám azok, akik bent vannak az újoncok termében (vagy oda igyekeznek), ne vigyék tovább a történetet 5-10 percnél. Miértek majd ha eljutottak odáig a csoportok Wink

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Event] Soul Eater! Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi0/0[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Kincaid on Szer. Júl. 22 2015, 23:14

- Oh… – mondom, de csak azért, hogy legyen mit mondanom addig is, amíg fejemben elég valóságos, és éppen ezért rendkívül kielégítő minőségű álmot látok arról, hogyan bugiztatom a halálba néhány wattal ezt a kis… hogy is mondta a néger állatja? Ezt a kis pöcst, jah.

Vigyorra húzódik a szám a megjegyzésétől, és talán beleférne több is ebbe a tereferébe, ha már ilyen szépen fel lett dobva a labda, ha nem érkezik meg Ayani, a-teljesen-mihaszna Ayani, a nem-is-értem-hogy-mit-keres-itt Ayani, a nem-tudnál-esetleg-máshol-lenni-? Ayani, aki most tényleg, de most teljesen komolyan, nem lehetne valahol teljesen máshol? Bárhol máshol. Bárhol! Csak ne itt…

-Argh! – duplázom merészen az ebben a szituációban általam képzett magánhangzók számát, ahogy annyi időm sincs, hogy felhergeljem magam Ayani láttán (erre amúgy sincs szükség, hiszen Ryuu jelenléte óta a pulzusom a plafonon), vagy akár gúnyos megjegyzéssel próbáljam a tudtára adni, hogy mennyire nem kívánt vendég (reménytelen próbálkozás lenne, ha előtte évekig nem sikerült eljuttatnom a tudatáig, hogy NEM vagyunk egy pár), netalántán még el is küldjem a francba (semmiféle társadalmi haszna nem lenne, de bevallom, marha nagy elégedettséggel töltene el), de már repül is, hogy habzó szájjal és jellegzetes harci mozdulatával a ficsúrra vesse magát (szinte hallom, ahogy még kiabálja is mellé a támadás nevét). Vagy hogy is hívta a kaszája? Hja, tényleg, a kis pöcsre, háh!

Én nem értem, de tényleg nem értem, hogy Ayani ilyen szociális készségekkel hogy volt képes eddig életben maradni. Mondjuk sokat ront vele az én hírnevemen is, mert ő aztán úton-útszéles hangoztatja, hogy partnerek vagyunk, csak érteném meg egyszer, hogy mégis miért teszi ezt? Egyáltalán: honnan vesz ilyen hülyeséget, és miért ragaszkodik hozzá őrült módjára. Nem értem. Nem értem. Komolyan nem értem.

- Ryuu, tégy meg egy szívességet – Hopp, úgy tűnik, hogy megtaláltam a hangom – és ha véletlenül teljesíteni akarnád Ayani kérését, akkor vidd magaddal őt is a pokolba! – vágom oda hozzájuk indulatosan, és már hagynám is el a terepet. Fenének van kedve szétszedetni magát egy kis pöccsel meg az ijesztően mattfekete halálkaszájával, csak azért, mert az önhatalmúlag kikiáltott mestere éppen antiszoc hősnőset akart játszani.

Már éppen lelépnék, már ha erre lehetőségem adódik, amikor megszólal bennem a lelkiismeret. Egy pillanatra megtorpanok. Éppen csak annyi időre, hogy kérdőre vonjam: most komolyan Ayani miatt nem hagysz békén? A lelkiismeretem pedig csak ennyit mondd: hja, hogy róla van szó? Bocs, nem figyeltem. Persze, őt nyugodtan hagyd benne a csávában! És ha rajtam múlik, hát mosolyogva bandukolok el a terepről…

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi3167/3300[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Ryuu on Csüt. Júl. 23 2015, 10:29

Először is tegyünk úgy, mintha nem vettük volna észre a cimbi lemondó és leplezetlen bosszús sóhaját, majd tegyünk úgy, mintha King beszólása nem izgatna minket, csak legyintsünk. Így. Bal kéz oldalra, kézfej felfelé, majd lefelé mozgatása gyors egymásutániságban, végül a kar visszahúzása eredeti helyzetébe. Ezek után - arrébb vonszolva Morgót, hátha King be is akarná váltani az ígéretét - nyugodtan folytathatjuk azt amit elkezdtünk, azaz Kin chan átcsábításának többedik próbálkozását. Jó, itt meg kell állnom. Ez valójában már csak amolyan megszokás kettőnk részéről. Persze a remény hal meg utoljára ( Kincaid volt az első akit magamnak akartam és csak is magamnak, de az önző majom nem közösködik pfej! ), de mind tudjuk, hogy hogyan is végződik. Én azóta találtam magamnak egy ugyanolyan menő, és valamivel kevésbé magának való alakot, ő pedig megkapta a jól megérdemelt jussát Ayani személyében. Egy kicsit még élvezem is. Látni, ahogy szenved, pedig milyen arany élete lehetett volna... tudom, hogy ott ég a szemében ugyanaz az adrenalin függő láng, csak nem vallja be! Mi ketten hasonlók vagyunk. ^^ Ám mindennek meg van a maga határa. Ha maradt ez a faramuci helyzet, ő gondja. És ekkor jött Ayani...
Szinte mintegy varázsütésre hangzott fel a hangja. Épp mikor bemelegedtünk volna, jön a "kicsi" melleivel, a deszka csípőjével, az unalmas ruháival és azt hiszi hogy meglephet egy rúgással azok után, hogy több méterről üvöltözött utánunk? Nem szenvedek feltűnési viszketegségben, mint egyes tanárok, de ezt nem tudtam nem látványosan kikerülni! Csak egy fél lépés hátra - természetesen Kin chan felé, hátha meg is lököm közben - egy laza kéz a zsebben, szemek a kiszemelt áldozatra villannak, és mosoly. - Üdv Ayani. - Vetem felé nyeglén, kíméletlen nyugodtsággal az üdvözlést, had legyen még teljesebb a kontraszt kettőnk között. - Még mindig nem tudtál a fegyvereddel összehangolódni? Pedig már csak egy év van hátra. Rolling Eyes Őszintén aggódom, ButaJani. :3 - Ez az ő megérdemelt valódi neve, csak nem ismeri el. Kingre sandítok, miközben fél szemmel észre veszem ám, hogy az áldozat lépni készül. Ahaa! - Ne olyan gyorsan Kin chan! - Nem nyúlok érte, remélem, hogy a puszta szavak - egyelőre - elegek ahhoz, hogy még meg is forduljon. - Nem tartunk a kicsiknek egy bemutatót?! :3 Használhatod BakAyanit is ha akarod, de tudod, van itt egy melák, amelyik már levezetné a fölösleges energiáit. - Persze eközben szabály, hogy King felé bökjek a fejemmel. Kis cirógatás neki is jár, ha már nem tud leszokni a hangos szapulásomról. Oké, hogy jó fegyver, és én élvezem az évődésünket, de akkor szeresse azt is amit kap tőlem! Razz


//Ayani, King és Kin chan. //

_________________
[Event] Soul Eater! Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi747/800[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Chancery on Csüt. Júl. 23 2015, 11:54

-Chancery o/ -tehát Malus, jó név, hogy mennyire illik is hozzá, azt nem tudom, talán ugyanúgy jelent valamit, mint az enyém, bár rám meg nem tudom, a 'kancellária' mennyire illene, mármint oké, hogy ostor vagyok és azért a kancellária eléggé 'ostorozta' az embereket de mindegy is, most nem ez a lényeg igazán, hogy mindenféle neveket kezdjünk kiforgatni, hiába is szeretem az ilyesmit. Huu, úgy csicsereg mindenki mindenkivel, mint a kismadarak, de én viszont most már itt akarok maradni vele, mondjuk...
-Hu, szerinted egy osztályba kerülünk majd? Mert az jó lenne :3  Vagy itt nem osztályok vannak? Oh, jobban utána kellett volna néznem itt a dolgoknak. Tudod, én elég messziről jöttem, és sosem hallottam előtte az Akadémiáról, aztán mondták, és akkor jöttem, hogy van felvétel, és vhúh \o/ -emelem fel a két kezem izgalmamban, és majdnem átölelem a Malust is, de aztán inkább nem, szegénykét nem akarom zavarba hozni. -Tényleg, akkor te tudod, hogy itt hogy működnek a dolgok? Surprised
Milyen fura, hogy mennyi mindenre már gondoltam, tehát a nevekről is értekeztem, meg aztán hogy milyen lehet az Akadémia rendszere, és hogy honnan jöttem nagyjából, és mégis mintha alig telt volna el egy pici idő és alig alkottam valamit. De annyira új most minden, hogy nem is csodálkozom egy kicsit mondjuk, hogy így pattogok. Egyébként is szoktam pattogni elég gyakran, de most különösen sokat, mert
-Ez annyira izgiiii *.*
Hopsz, ezt kimondtam hangosan? Mondjuk ez még nem baj, még mindig jobb, mintha valami titkot fecsegtem volna ki, ami mondjuk rám nem jellemző, legalábbis még nem vettem észre, hogy jellemző lenne :3

-Te is izgulsz? :3 -mosolygok a Malusra. Vajon mosolyog ő is néha? És vajon az ő fejében mi jár? :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi8140/8500[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by King on Csüt. Júl. 23 2015, 16:07

Soha nem lettem még ennyire buzisan lelegyezve Ryuutól, mint amivel a prosztatamasszázsos megjegyzésemet próbálja meg elhessegetni magától. Ez teljesítmény, még tőle is, hiszen ismerjük már egymást egy ideje. Pontosan tudja, hogy cövek legyen a seggemben, ha nem gondoltam teljesen komolyan minden egyes elhangzott szót. Engem aztán ne hessegessen magától! Idegesen vicsorgok, legalább annyival is több minden köti le a figyelmem, és nincs időm megtervezni a röppályáját ennek a kis…
Az események olyan fordulatot vesznek, ami egyáltalán nincs ínyemre. Pincér, légy van a levesemben – nagyjából ezzel tudnám leírni, hogy milyen kavarodást okoz a csajszi megjelenése. A nevét sem tudom, nem is érdekel, soha nem is érdekelt. Tipikusan az a fajta, akinek olyan szűk a lyuk a lába között, hogy egy európai répa sem férne be, nemhogy egy amerikai csokirúd.
A lábmunkáját nagyon szívesen lefitymálnám, de őszintén, az legalább tényleg teljesen rendben van, ha már egyébként több sebből vérzik az, amit ez a kis ugrálós buksi itt helyben ledrámáz nekünk. – Tudod, lehet, hogy Ryuu csak egy kis pöcs - morogtam – De ha összeszedi magát, lehet belőle akár egy fasz is - mutattam a kezemmel egy harminc centis dorongot, és vigyorogtam mellé. Hamar az arcomra fagyott. Elég volt csak annyi, hogy Ryuu a maga megjegyzésével az arcára fagyassza.
- Viszont ennek a meláknak van neve is. Energiája, amit levezetne, annál kevésbé... – Őszintén? Kekeckedjen a saját farkával, és hagyja békén az enyémet.
- Ha kakaskodni akartok – pillantok jelentőségteljesen a bakfisra – akkor menjetek ki a térre, intézzétek el ott. Itt csak a helyet foglaljátok.
Karba fonom a kezemet. Részemről a vita lezárva.

_________________
Adatlap. l #8B7E66. l


[Event] Soul Eater! Kingalrs01
King
King
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2012. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Event] Soul Eater! Vo36oi90/100[Event] Soul Eater! 2yjvlht  (90/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Soul Eater!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.