[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. 29 Jún. - 15:34

Hát nem mondanám, hogy az első komoly tétmeccsem jól alakult, sőt vereséggel zárult igaz éppen, hogy de pontot így sem sikerült szereznem köszönhetően annak, hogy feladtam a mérkőzést. Kellemetlen de így legalább tudom, hogy ekkor pontnullázás jár bár teljes mindegy mert eddig sem voltak pontjaim. Most viszont bízom abban, hogy ügyesebb legyek és erre azért minden esélyem meg is van hisz sokkal erősebb vagyok mint a legutóbbi  alkalommal. Bár még mielőtt kiállnék valamelyik bajnokkal, mint mondjuk Hinari onee-chan vagy esetleg Ren-senpaial előtte még mással fogok megküzdeni. Sok lehetőségem mondjuk nem volt a választásra így kizárásos alapon Silver-senpaira esett a választásom. Valójában tökéletesebb ellenfelem nem is akadhatott volna hisz a senpai már így is sok mindent tanított nekem és most talán még a harccal kapcsolatos dolgokban is taníthat nekem hasznos dolgokat. Mondjuk azt reméltem, hogy a vérpecsét eltűnik a fejem fölül mire valamelyik céhtársammal (ejj de jó is ezt kimondani) találkozom de az idő amit így kell töltenem hosszabb mint az elsőre gondoltam. De a senpai biztosan megérti majd ha elmagyarázom neki, bár kicsit félek mint gondol majd. De talán ez csak egy aprócska gond amit a harc izgalma képes elnyomni számomra. Sokkal jobban érdekelt az, hogy a senpai milyen harcteret fog választani és milyen küzdőstílusban áll ki ellenem. Már alig vártam, hogy elkezdődjön, így amint lehetőségem akad rá már vetem is magam a senpai nyakába, hogy üdvözöljem.
-Seeeenpaiiiii, annyira örülök, hogy elfogattad a kihívásom. Mond, hogy harcolsz majd ellenem? Úgy mint a kopaszbanda ellen kristályokkal vagy minden? – Kezdtem is neki a zaklatásnak. – Ugye nem fogod majd vissza magad? Tudod nagyon sokat gyakoroltam és erősödtem azóta és egyszer sem raboltak el. – Vigyorgom.

/Potjaim:
HP: 175 | F:71| E:71 |K:25 | GY:86 | S:5 | P:85

Yuuki piros indikátoros ^^


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 13 Júl. - 10:27-kor.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Silver on Hétf. 6 Júl. - 0:28

A karilapon eléggé más a pontozásod Wink

A vereségem ellenére cseppet sem voltam lehangolt. Sőt, örültem neki, hogy Miss Hinari ellen bebizonyosodott, mi mindent kell még tanulnom ahhoz, hogy egyszer méltó ellenfele legyek vezérünknek. Most bevittem neki egy találatot, legközelebb kettőt fogok, aztán hármat. Soon, I will become victorious, hahahahaaa! Khm... komolyra fordítva a szót, az látszott, hogy kardforgatóként a tudásom még hiányos. Forgathatnám sokkal jobban is a fegyveremet, ezért döntöttem úgy. hogy meghúzom a fegyverkezelésemet. Aztán a gyorsaságommal se voltam elégedett. Lehetnék erősebb is. Sok mindent kellett még tennem ahhoz, hogy tényleg lehessek valaki, és elérjem a végső célomat: a legjobb legyek. Ehhez pedig egy lehetőséget sem szabad elszalasztanom, így hát kétség sem férhetett felőle, hogy Little Miss Yuuki kihívását elfogadom! Obviously, vele szemben nem tehettem meg azt, mint Miss Hinari esetében, a szőke kislány sokkal törékenyebb volt, noha harcosként már bizonyított. Viszont ha all-out megyek ellene, ő nem fogja tudni minden csapásom elkerülni, tehát erről szó sem lehetett! Ugyanakkor nem vehettem félvállról sem, mert még a végén kikapok. Az ilyen ellenfelek a legnehezebbek, úgy kellett megóvnom, hogy közben a tudásom legjavát nyújtsam.
Bele is merültem a stratégiák kiagyalásába, muszáj volt néhány nyuszit előhúznom a kalapból. És miközben az Aréna felé tartottam, meg is fogalmazódott bennem egy ötlet. Meg még sok másik is, de ez még működhetett is. Épp hevesen bólogattam a saját elképzeléseimet fontolgatva, mikor is egy árnyat érzékeltem a szemem sarkából. Mire felnéztem, a lány máris a nyakamba csimpaszkodott, én pedig a lendületétől hátra tántorodtam, de megtudtam tartani. Igaz, azt hogy lány volt, csak az illatából tudtam megállapítani az első pillanatban. A látóterem aztán szélesebbé vált, és hunyorogva próbáltam kitalálni, hogy mégis honnan ismerek vörös hajú kislányokat.
- Öhm... te mégis ki vagy? - tettem fel az óvatos kérdést, igyekezve legalább egy kicsit eltolni magamtól, mielőtt megfojt. Ekkor döbbentem rá: nem csak a haja vörös! Azzal a lendülettel ellöktem magamtól, és azon nyomban előrántottam a fakardom.
- Who the hell are you, wicked witch!? - meredtem rá támadómra. Weird, ismerősnek tűnt, de szentül meg voltam róla győződve, hogy nem ismerek senkit, akinek vörös a haja. Vörös indikátoros lányt is csak egyet, de ő valamivel... teltebb idomokkal rendelkezik... hogy finoman fogalmazzak.

26. szint
HP:250 | F:42 | E:41 | K:26 | GY:60 | S:30 | P:75
Permanens képi: Yuukinak eggyel nagyobbat kell dobnia, hogy eltaláljon.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi10/3800[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. 13 Júl. - 10:53

/javitva ^^/

Nagyon nem úgy sült el az újratalálkozás ahogy én azt gondoltam. Azt hittem a senpai örülni fog majd de nem így lett, nagyon nem. Persze csak és kizárólag magamat okolhattam érte hisz nagyon rég láttuk egymást és akkor még ugye nem is a megújult stílusommal így az még talán nem is lep meg annyira, hogy nem ismer fel az már annál inkább, hogy nemes egyszerűséggel ellök magától és szinte azonnal kardot ránt. Nem igazán értettem mit mond de valahogy az lejött, hogy nem örül nekem… igaz is most nem csak a hajam vörös. A vérpecsét ott lebeg felettem így nem csoda aha rögtön kardot szegesz felém… fakardot… ejj senpai mire mennél egy fakardal egy jól megmunkált fegyverrel szemben?
Egy pár másodpercig rémülten pislogtam rá, kicsit féltem, hogy egy óvatlan mozdulatot követve rám támad. Szegény emberek akik szintén meg vannak átkozva. Szóval ezt kell nap mint nap átérezniük amit most nekem. Úgy hiszem nem véletlen, hogy Anthony annyira örült mikor feloldottam őt a bűnei alól.
- Senpai én… - Már épp kezdek neki a magyarázkodásnak de ha belegondolok ez egy jó lehetőség is lehet. Nem tudja, hogy én vagyok és még ellenségnek is hisz. Ha így párbajozunk biztos mindent bele ad majd, hogy legyőzzön. De mit is mondjak… mit is mondjak? Megvan! – Én vagyok a vörös bárónő! – Húzom ki magam és igyekszem imitálni egy gonosz kacajt. – Járom a világot, hogy a hozzád és a kis barátnődhöz hasonló hősöknek megmutassam mennyire eltörpülnek a sötétség hatalma mellet. – Igen-igen ez jó. – Őt már legyőztem és ideje, hogy te is megkóstold mindent elsöprő erőm wáháháhá! – Rántom ki én is a kardom. – Párbajoz velem ha mersz, fény bajnoka!

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Silver on Vas. 19 Júl. - 16:52

It does not make any sense whatsoever. Mármint az imént még a nyakamba ugrott, és úgy ölelgetett, mintha rég nem látott ismerősök lennénk, most meg kinevezi magát az ellenségemnek és párbajra akar hívni. De nem csak ez, Little Miss Yuuki hívott ide, és őt mégsem látom sehol, pedig most újra körbetekertem a fejem, hogy hátha valahol itt bujkál a szőke kobakjával. Elbizonytalanodtam kicsit, eddigi határozott tartásomból kiállva most lejjebb eresztettem a kardomat tartó kezemet, és homlokomat ráncolva mértem végig a vörös indikátoros lányt. Fiatal volt, volt rajta egy dizájnos vörös ruha, ami remekül passzolt a hajszínéhez, a kezében pedig egy top tier kardot tartott, olyat, mint amilyen az én oldalamon is lógott. De várjunk csak... a feje mellett mit keres egy Justice League céhlogó?
- Bántottad Miss Mayumit...? - kérdeztem, továbbra is bizonytalanul. Erős volt az érzés, hogy valami nem stimmel, nem tudtam elsöpörni ezt a gondolatot a fejemből. Actually a lány hangja is ismerős volt, de kire emlékeztet? Hmmm...
- Crimson baroness, huh? - morfondíroztam félhangosan a nevén - Miért van Justice League céhlogód?! - szegeztem neki az újabb kérdést, most határozottabban, katonásabb hangon, majd lehívtam a menümet, és beléptem a párbajok menüpontjába, és... nem listázott ki semmilyen vörös bárónőt, se Crimson Baronesst, de még hasonlót sem. Bezzeg Little Miss Yuuki ott volt a listán. Szóval mégis a közelben van valahol!
- Mernék, ha megtalálnám a neved a listán... - fejeztem ki a szándékomat, és közben újra körbehordoztam a tekintetem. Nem láttam a kihívóm szöszi fejét. Interesting. Very interesting.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi10/3800[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. 22 Júl. - 17:57

- Kit? – Kérdeztem szinte azonnal vissza. Pedig már hallottam a nevét sőt szerintem találkoztam is vele de nem vagyok biztos benne. De honnan jött ez most a senpainak? Én Yuukira gondoltam… vagyis na… magamra. Várjunk akkor ezek szerint a senpai máris lecserélt egy másik társra? Mielőtt még kifakadhattam volna jött az újabb sokkoló kérdés.
- Tokkin… - Húzom össze magam. A nagy lelkesedésemben el is felejtettem elrejteni a céhlogót. EZ ciki… most akkor mit mondjak… Gweeeeeeh mi az, hogy nem ismer fel?
- Senpai nem igaz, hogy nem ismersz meg! – Na jó, ennyit a színjátékról és inkább rápirítottam. – A hajam vörös lett ugyan és a ruhám is más de azért az arcom csak felismered. – Hajolok bele a képébe rábökve az arcomra. – Vagy ezekről? – A kezem most a három katanára csúszik. – Vagy arról, hogy említettem a kopasz tolvaj bandát. – Vágom le magam durcásan a földre és keresztbe font karral duzzogtam magam előtt. – Már nincs is kedvem így harcolni… - Morgom. Főleg annak tudatában nincs, hogy a senpai nem fog majd velem rendesen kiállni ezt már a fakard is bizonyítja. – Pedig el se hinnéd milyen sokat fejlődtem. Könnyen lehet, hogy még téged is sikerült túlszárnyalnom. – Na jó ebben azért nagyon nem vagyok biztos de hátha tudom ösztönözni egy picit. – Vedd elő a rendes kardot senpai és harcolj teljes erőbedobással ahogy egy rendes senpaihoz illik. Ne legyél olyan mint Ai-senpai aki csak úgy csinál mint aki harcol. Az számomra nagyon sértő és lealacsonyító. – Lehet, hogy mégsem kellet volna kifakadnom rá de… na ez egy komoly párbaj lenne erre beállít egy játék kardal.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Silver on Szer. 29 Júl. - 18:33

A visszakérdésre ráncoltam egy kicsit a homlokom, de ezzel együtt megnyugodtam. Ha nem tudja, ki az, akkor nem is eshetett bántódása. De akkor... kinek? Kit bánthatott, ha nem Miss Mayumit? Más barátnőm nincs... legalábbis nem tudok róla. Lehet, hogy tévedés áldozata lett valaki? Ökölbe szorult a kezem, szörnyen dühített a gondolata, hogy esetleg bajba került egy ártatlan lány miattam! Vádló kérdéseim nem is maradhattak el, szigorúvá váló arckifejezésem azonban hamar bizonytalanná vált. Újra jött a szemöldökráncolás, és a közel hajoló Miss arcát az ujjaim közé csíptem, és kissé meghúztam. Három katana és a kopaszbanda... Little Miss Yuuki!!! A felismerés hatására legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben... így már egyértelmű volt, és ha eltakartam a haját, már nem okozott problémát ráismernem a lányra. Nem csodálom, hogy kiakadt Embarassed
- Öhm... talán a ruhád nélkül könnyebb dolgom lett volna - próbáltam egy béna poénnal feldobni a hangulatot, miközben azon töprengtem, hogyan jöhetnék ki ebből a ciki helyzetből jól... hát... sehogy.
- Er... gratulálok a... céhbe lépésedhez ^^ - szólaltam meg újra kínomban vigyorogva, de aztán feladtam a küzdelmet és inkább mélyen meghajoltam, és közben bocsánatot kértem a kislánytól. Egyvalamit azonban ki kellett kérnem magamnak!
- Azért, mert nem fémből van a kardom, még nem veszlek könnyen! Kérdezd meg Miss Hinarit, ellene komolyan harcoltam ezzel a gyakorló karddal is! - jegyeztem meg sértődötten, viszont ezután bosszúságomban el is követtem egy hibát - Azért nem fogok komolyan harcolni, mert lány va- - csúszott ki a számon, mielőtt befogtam volna a pofám, mert ugye rájöttem, hogy ezt nem kellett volna kimondani. Mondjuk mindegy, mert úgyis rá fog jönni.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi10/3800[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Pént. 31 Júl. - 21:07

Sokáig tartott ugyan de azért csak rájött kivagyok. Végül is jobb később mint soha.
- Auch. – Húzom el az arcom mikor összecsípi, még szerencse mert így talán nem annyira feltűnő, hogy zavarba a jövök a viccén.
- Ez elég perverz volt senpai. – És még nagyon félreérthető is. Lopva körbe is pillantok, hogy más esetleg nem halotta-e meg. Viszont szerencsére sikerült elkanyarodni valamelyest a témáról.
- Köszönöm. – Bólintok egy nagyot. – És képzeld mostanra már sokkal erősebb vagyok mint mikor legelőször találkoztunk. Akár egymagam is könnyen el tudnék bánni a rablókkal. – Húzom ki magam büszkén majd össze is „szakadok” a következő kijelentésére. Ezt nem is értem egyáltalán, hogy gondolhatta és egy kis ideig csak hápogni tudtam.
- Ez… ez… te egy… egy olyan… hogy is hívják azokat akik lenézik a nőket…. Az vagy! Egy… az! – Fakadok ki a fiúra. – De nem baj, nem kényszerítelek rá, hogy egy lánnyal harcolj elvégre nem kényszeríthetem a senpait ha meg nem teljes erődből harcolsz úgy meg nincs értelme. – Ezzel sértődötten fordítok hátat és el is indulok a kijárat felé de valami megálljt parancsol. Egy aprócska gondolat.
- Hinari onee-chan számodra nem lány vagy ellene miért harcoltál komolyan ha lányokkal nem harcolsz hmm? – Kissé mérgesebben lépkedek vissza hozzá mint kellene, pedig nem mondanám, hogy haragszom rá… na jó egy picit talán igen de nem értem, hogy mire célzott ezzel. Lehet csak ködösítés a lánnyal nem harcolok indok és valójában velem van a baj? Talán mégis csak csalódott bennem mikor meg kellet mentenie. Egész biztos erről van szó.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Silver on Vas. 9 Aug. - 14:28

- Mi baj van azzal, ha egy fiú kicsit perverz? ˇ^ˇ - húztam fel az orrom - Aki nem vállalja fel az egészséges érdeklődését, az nem elég őszinte! - tettem hozzá nagy magabiztossággal. Tudom, hogy a lányoknak is van ilyen oldaluk, biztosan van Little Miss Yuukinak is, csak rejtegeti, mert... mert... whatever. Jobban tenné, ha nem rejtegetné Rolling Eyes
- A túlzott magabiztosságot meg kerüld el. Én is erősebb vagyok, de tisztában vagyok vele, hogy még most is nehéz lenne egyedül szembe mennem velük! - és Yuukiról sem hittem el, hogy annyira megerősödött volna, az impossible lett volna ennyi idő alatt. Az meglehet, hogy meghaladta az én szintemet, de annyival nem lehet erősebb. Mindenesetre én azért reménykedtem benne, hogy még én vagyok az erősebb. Hová lenne a senpai mivoltom, ha legyőzne?
- Ő annyival erősebb nálam, hogy nem kell féltenem! Mellesleg... szóval ellene is a gyakorlókardommal harcoltam, nem hallottad? - erősítettem meg, hogy lássa, még Miss Hinari ellen sem voltam hajlandó elővenni az igazi kardomat. A gyakorlókard arra való, hogy gyakoroljak vele, tehát egy gyakorláson azt használom, ez nyilvánvaló és logikus, no?
- Ha azt akarod, hogy ellened is komolyan harcoljak, mutasd meg, hogy te is vagy annyira erős. Én nem lenézlek téged, csak nem szeretnék kárt tenni benned. Semmilyent! - mondtam hangosan, hadd hallja mindenki, aki a környéken lézeng. Vállaltam a véleményem, nem volt ezzel semmi baj. Viszont úgy éreztem, hogy valamit elfelejtettem, valami fontosat. Ráncoltam kicsit a homlokom, és újra végignéztem a lányon, hogy emlékeztessem magam... aztán ahogy elértem a feje búbjáig, végre rájöttem! I know it!
- De álljunk meg egy szóra, mit keres a fejed felett vörös indikátor?! - rontottam neki úgy, hogy utánarohantam és megfogtam a vállát. Nem erőszakosan, de határozottan, és a tekintetem is acélkemény volt. Nem tehetett semmi olyat, ami ellenkezne az elveinkkel, kell, hogy legyen rá magyarázat!
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi10/3800[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd 11 Aug. - 10:06

Okééé…. ezzel nagyon nem tudok vitába szállni. a fiúk perverzek ezt már rég megtanultam, bár szerencsére engem az ilyen perverz tekintetek és megjegyzések általában elkerülnek. Talán mert még mindig túl gyereknek nézek ki?
- Azt hiszem. – Nyögtem ki végül a senpai megjegyzésére méghozzá meglehetősen bizonytalanul. Nem vagyok benne, biztos, hogy tényleg igaza van. Abban viszont bár biztos voltam amit a túlzott önbizalomról mondott, legalábbis nagyrészt.
- Ez nem túlzott magabiztosság csak egészségesen nagy az önbizalmam. – Vágtam vissza neki finoman kidugva a nyelvem. De ettől független igaza van. Az elbizakodottság az ember gyengepontja. Kár, hogy a beszélgetés többi pontja már nem alakult ennyire jól és sikerült is megsértenie.
- Halottam, ahogy azt is, hogy azt mondtad ellene komolyan harcoltál. Akkor most melyik az igaz? – Pillantok szemrehányóan a senpaira és a következő mondata egy picit „lenyugtat”.
- Szóval bizonyítsak? Rendben! Majd megmutatom, hogy kislány létemre vagyok olyan jó harcos mint bármelyik férfi! – Majd meglátod senpai! Azonban mielőtt még bármit is tehettem volna a senpai megragadta a vállaim és meglehetősen ijesztő arckifejezéssel pillantott rám. Meg is feledkeztem a vérpecsétről.
- Izé… ne gondolj semmi rosszra senpai. – Nyugatom őt gyorsan és igyekszem lefejteni a vállamról a kezeit és egy lépést hátrálni. A senpai tud ám nagyon… hmm… tekintélyt parancsoló is lenni ha akar. Ez egy picit megrémít. – Ez csak egy mellékhatása egy különleges technikának… - Kezdek bele a magyarázkodásba. – Tudod, sokat gondolkodtam arról amit tanítottál nekem, hogy mindenkinek jár egy esély és találtam is egy módszert rá ami ebben segít. Hála ennek képes vagyok eltörölni mások bűnét és visszaváltoztatni az ühm… indikátorukat… - Ehh, utálom ezt a szót de a senpai így jobban megérti. – És így is tettem. Egy Anthony nevű fiúval. Elfogtam őt, kihallgattam és eszerint cselekedtem. Elég zavaros úgy volt. Nem emlékezett semmire, még csak nem is értette miért tartoztattam le. Végül úgy döntöttem megadom neki az esélyt a javulásra így használtam a technikát rajta. Viszont egy rövid időre nekem kell viselnem helyette pecsétet.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Silver on Kedd 18 Aug. - 18:39

- Aki egészségesen gondolkodik, az nem hiszi, hogy egyedül legyőzhet egy tucat 20-as szint feletti gazembert - tártam a lány elé a meglátásom amolyan apai szigorral, habár... attól elég messze álltam, hogy a lányomként gondoljak rá, inkább... valami little sister féle. Something like that.
- Nem a fegyver dönti el, hogy ki ellen fogom vissza magam, és ki ellen nem. Vagy ha komolytalanul csapkodnék egy katanával, akkor tán úgy éreznéd, hogy mindent beleadok? Wink - kérdeztem a trademark kacsintásommal. Lényegtelen, mi van a kezemben, nem azon múlik, hogyan viselkedem egy párbajban. A katana csak valódi téttel bíró helyzetben kerül elő. Ez az elvem, ez a szabályom, amit mindenképpen betartok, és ez az, amit Miss Hinari megértett és elfogadott. Most pedig én voltam a soros abban, hogy megértsek és elfogadjak valamit. Szükségem volt néhány pillanatra, hogy megemésszem mindazt, amit Little Miss Yuuki mondott. Everyone deserves a second chance. Igen, ezt én tanítottam neki, hiszem, hogy senki sem velejéig gonosz, és megfelelő bánásmóddal vissza lehet őket vezetni a fénybe, azokat akik eltévedtek és rossz ösvényt választottak. However...
- Eltörölni mások bűneit...? Sure, megérdemlik a második esélyt, de valóban az a megoldás, ha teljesen tiszta lapot adsz nekik, és nem mondhatják utána azt, hogy rossz voltam, de megjavultam? Bár, valamikor biztosan jobban működik. Hm... - gondolkodtam el félhangosan, majd újra a lányra néztem, vagyis a feje fölé.
- De miért viselnéd a bűneit valaki más helyett? Te nem tettél semmi rosszat... that's just stupid... - sóhajtottam fel. Miért kell megbüntetni valakit azért, mert jót cselekszik? Miért az húzza a rövidebbet? Miért működik mindig így? Igazságtalan...
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi10/3800[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd 25 Aug. - 15:40

- Mi is elbántunk velük végül pedig csak ketten voltunk és azóta már jócskán megerősödtem szóval szerintem nagyon is egészséges ezt gondolnom. – Húzom fel picit az orrom, persze csak viccből… vagyis hát, minden viccnek fele komoly vagy mi.
A senpai ezen kérdése azonban megfogott és van is benne valami.
- Nem, de akkor sem a maximumot nyújtod ha csak egy gyakorló fegyvert de ez esetben… - Volt egy ötletem mivel egyensúlyozhatnám ki ezt az egészet de a kivitelezésre nem került, sor hiszen a téma hamar másra terelődik.
- Talán azért, hogy érezzem én is milyen az ha az embert megbélyegzik, vagy nem tudom. Minden esetre szerintem nagyon is megoldás az, hogy teljesen tiszta lapot kezdjenek. Egyrészt így én magam is ellenőrizni, tudom, hogy valóban megbánták amit tettek és nem követnek el többé gyilkosságot, másrészt akinél ott van a vérpecsét jele, annak nehéz újra kezdenie az életet hisz sokan nem adnak nekik második esélyt ha látják. Így viszont ők is szívesebben javulnak meg mert nem kell a rosszálló és gyűlölködő pillantásokkal törődniük. Vagy azzal, hogy mikor támad valaki rájuk az egyik sarokból. Viszont ideje bizonyítanom… - Terelem át gyorsan a témát arra amiért eredetileg is jöttünk. – Viszont egyenlő félként akarok ellened küzdeni így hát… - Kezdek neki és közben leszerelem az oldalamról a három katanát és gondosan leteszem azt az arénafal tövébe majd a varázshátizsákomból előszedek egy régi bambusz kardot. Nagyon rég nem használtam, még csupán kezdő kardforgató koromban mikor még ezzel gyakorolhattam csak nehogy valami komoly kárt tegyek magamban.
- Ha te gyakorló kardot használsz akkor én is!

/Erő: 71-18= 53/
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Silver on Kedd 1 Szept. - 19:41

- Óriási különbség van aközött, hogy ha egyedül vagy, és ha legalább ketten! Párban meg tudjuk védeni egymást, ki tudjuk egymást húzni a csávából! Ha egyedül vagy, magadra vagy utalva... - mondtam a lánynak. Vajon tapasztalta már a különbséget? Mondjuk ha ismerné a differenciát, akkor nem mondana ilyen silly dolgokat. Én tudtam azt, milyen egyedül küszködni, nálam akár gyengébbek is sarokba tudnak szorítani úgy. Egyébként is párosban szép az élet, a banditákkal is sokkal könnyebb elbánni úgy.
- On the other hand, emlékezteti őket a vérpecsét arra, amit tettek, és hogy soha többé ne kövessék el... De lehet, hogy neked van igazad, és jobb eltüntetni a szégyenfoltot örökké, hogy gondterhelt legyen az új életük... - gondolkodtam el félhangosan, majd újra rápillantottam a kislány feje felett virító vörös jelre. Elszorult a szívem, hogy így kell látnom, tartottam tőle, hogy sok problémához fog még vezetni az életében, amit nagyon nem érdemelt meg, hiszen tiszta szíve és tettre kész elméje van. Elmerültem a gondolataimban, így csak tudat alatt érzékeltem, hogy tevékenykedni kezd, és mire felocsúdtam, addigra már ő is egy hasonló fegyverrel állt előttem, mint amilyen nekem is volt. Meglepetten pillantottam rá, de gyorsan felvettem a ritmust, és határozottan bólintottam.
- Fine, I'll take you on! - emeltem fel a hangomat - Let's go! - ösztökéltem, és elküldtem a challenge-et is, meg felajánlottam egy pályát: egy klasszikus dojo edzőtermet, hogy igazán hangulatos legyen a kettőnk küzdelme.

Az én erőm 41-15=26 lesz
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi10/3800[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. 9 Szept. - 16:50

- Akkor csupán nem kell semmilyen csávába kerülni és nem lesz szükség rá, hogy kihúzzanak onnan. – Nyújtom ki rá a nyelvem.
- Ha újra elkövetik akkor magam fogok tenni róla, hogy megfelelő büntetést kapjanak. – Tekintek a senpaira kellően komoly és elszánt arccal. Mindenki megérdemel egy második esélyt de ismét elkövetnek valami szörnyű dolgot akkor még keményebb büntetést kell kapjanak. Elvégre akkor már nem csak rossz megszegik a törvényt de elpazarolják az esélyüket a javulásra és végleg eljátsszák az emberek bizalmát. De ez egy komor téma és valahogy az egész találkozás túl… hmmm… nem is tudom… negatív lett? Minden esetre a senpai hamar kapcsol és mire kettőt pislantok már egy Dojoban találom magunkat.
- Készülj senpai mert most nagyon el foglak verni. –Terül az arcomra egy pimasz mosoly. Cukkolom egy kicsit ha már így lenézte a lányokat és közben már csatára készen is állok elfogadva a senpai kihívását.
Ha már klasszikus dojo akkor a harcstílusom is ehhez mérten klasszikus lesz és ennek megfelelően lépek előre a ball lábammal, befogyasztva enyhén a térdem még a jobb sarkam felemelve ugrásra avagy hátrálásra készen tartom, a bambusz kardot pedig merőlegesen és enyhén előre töltve tartom magam előtt két kézzel és kinyújtott karokkal. Hála az iménti beszélgetéseknek nem volt túl nagy távolság köztünk és ezt mindenképp igyekeztem lecsökkenteni egy lépésnyire finom és apró lépésekkel ügyelve arra, hogy ne billenjek ki az állásomból. Várok pár másodpercet majd egy villámgyors, vízszintes vágással nyitom a párbajt majd abban a pillanatban kitérni oldalra, hogy megpróbáljak elejét vetni a közelgő ellen csapásnak.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 9 Szept. - 16:50

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Silver on Szer. 16 Szept. - 12:31

- Easier said than done! Meg ne próbálj egyedül partizánkodni, mert elfenekellek, Little Miss! Azért van a céh, hogy együtt védjük meg az igazságot! - szónokoltam hevesen. Milyen kis szemtelenné vált, hát ki nevelte így félre? Én biztosan nem tanítottam neki ilyesmit, Miss Hinari se lehetett ludas. Valaki mérgezi az elméjét, ebben egyre biztosabb lettem... Ez abból is látszik, ahogy velem pimaszkodik. Igazából most jól ki kéne oktatnom, hogy kell egy senpai-jal szemben viselkedni, de egyrészt én magam sem érzem teljesen annak magam, hiszen ugyanúgy newbie vagyok a Justice League háza táján, mint ő, másrészt pedig meg tudom mutatni a kardommal is, hogy nem érdemes velem ujjat húzni. Nem is szólok vissza, csak követem a mozdulatait. Kendó alapállás, huh? Well then, shall we have a kendo match? Lemásoltam az ő alapállását, és ahogy ő apró lépésekkel közeledett, én ugyanúgy apró lépésekkel hátráltam. Sejtettem, hogy gyorsabb nálam, így ellentámadásokban gondolkodtam, és közben figyeltem minden rezdülését. Ha felülről támad, akkor felfelé szándékoztam hárítani, ha oldalról, akkor oldalra söpröm félre a fegyverét. Fogásom szorosabbá vált a kard markolatán, láttam, hogy mikor fog megindulni, de a mozdulata végül túl pontosra sikeredett, és nem tudtam időben reagálni. Eltalálta az oldalamat. Shit, kell egy kis idő, míg hozzászokok a mozdulataihoz.
- Hey ho, és a kiai? És a fumikomi? Azok hol maradnak? - vontam kérdőre a lányt, aztán újra elrendeztem az alapállásom. Ha a kontra nem ment, akkor majd első szándékból fogok támadni. Ráadásul úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva! Fújtam egyet, és most én lépkedtem előre, összesen ötször, mielőtt egy nagyobb lépéssel zártam volna köztünk a távolságot, és a kardot a vállam fölé emelve elindítottam támadásom.
- Hiya! - kiáltottam felszabadultan, és dobbantottam a padlón, miközben a fegyverem lesújtott a lány csuklója felé. Természetesen a fejét eszem ágában se volt támadni, még védőfelszerelésben se tettem volna.

Mindketten hármastól találunk, specet én hármastól, te hatossal használhatsz.
HP: 250/250
P: 22/75
CSP: 104/130
Támadás 1/3


A hozzászólást Silver összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 16 Szept. - 12:44-kor.
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi10/3800[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 16 Szept. - 12:31

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Csüt. 17 Szept. - 11:11

A senpai is hasonló beállást vesz fel.. mit hasonlót? Ugyan azt! Nem baj így csak még érdekesebb lesz. Sőt ha bele gondolok mégy sokat nem is láttam abból, hogy ő miként is forgatja a kardot így legalább biztosan tanulok tőle pár trükköt ami jó eséllyel nem a védekezésre szolgál majd, ugyanis a támadásom sikeres volt, jobban mint azt vártam és még ellen csapásra sem kellett mert az teljesen elmaradt ami mondjuk nem baj mert így ismét rendbe tudom szedni magam és felkészülhetek a következő csapásra.
- Azok most elmaradnak senpai. – Vigyorgok és pördítek egyet a kardomon majd vissza állok ugyan abba testhelyzetbe mint korábban ahogy a senpai is. Követem a mozgását és a lépéseinél ugyan úgy hátrálok egyet kivéve az utolsónál és talán pont ezért vagy talán alapból is de támadásba lendült volna. A kiáltás és a dobbantás elég zavaró hatású szerencsére már valamennyire megtanultam nem kizökkenni ilyenkor így pontosan arra figyelhettem amire kell. A lesújtó kardra. A csuklómra céloz amit nem nehéz hárítani. Elég volt csak egy picit lentebb engednem a fegyvert, hogy az övé picivel a tsuba fölött találja el még közben egy kisebb lépést teszek hátra és visszahúzom a kezem annyira, hogy viszont az ő „pengéjét” nagyjából a felső egynegyed részén találjam el. Ezzel nem csak kivédem a támadását de elő is készítem a az ellencsapást azzal, hogy félre ütöm a kardját megpróbálva rést nyitni a védelmén majd rögtön visszarántva igyekszem eltalálnia az oldalát majd végigszántva a mellkasát egész vissza húzom a kardot a markolatot a vállam fölé tartva és vízszintesen a senpai felé tartva, a jobb lábamat pedig kissé hátratolva, hogy támasztékot nyerjek már készülök is a következő támadásra…

Élet:175
Páncél:85
Kitartás: 2/4

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. 17 Szept. - 11:11

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Silver on Szer. 23 Szept. - 17:10

- Ez így nem szabályos, Little Miss Yuuki. Ha a spirit nem jelenik meg a mozdulataidban, azok sosem fognak kiteljesedni. Csak a body és a lélek harmóniája hozhatja ki a maximal teljesítményt és tudást! - kommentáltam az elmaradt kiáltást és dobbantást, majd hogy bemutassam, mire gondolok, támadást indítottam azzal a céllal, hogy megüssem a lány csuklóját a fapengével. Érzékeltem a mozgásán, hogy a hangos megmozdulásom picit visszafogta, de ennek ellenére egy ügyes hátralépéssel helyzetbe hozta a kardját egy hárításhoz. A csattanás bezengte a termet, majd súrlódás hangja hallatszott, ahogy Little Miss Yuuki félrelökte a bokenem az övével. Kontrázni fog! Bevillant, a mozgása, ahogy megfeszültek az izmai és lendületet vett, elárulta a célját. Lévén a kardomat nem tudtam volna visszahúzni, gyorsabb volt a súlypontommal játszani, és menekülőre fogni. Két sietős hátráló lépéssel megakadályoztam, hogy elérjen a fegyvere, és addig volt időm újra pozícióba juttatni a saját kardom, melyet enyhén jobbra döntve, pengéje hegyét fejmagasságban tartva állapodott meg, így készülve arra, hogy ha esetleg még egy támadás érkezik. Nem érkezett.
- Ez sem volt egy classical kendo csapás! - jegyeztem meg, legalábbis nem szokás az ellenfél mellkasát végigszántani. Ha nem kerülöm el centikkel, nagyjából ez történt volna. Közben megállítottam a hátrafelé mozgásom, és támasztékot vettem ahhoz, hogy előre induljak újra. Közel húztam magamhoz a kardot, és mélyre, a derekamig vittem le a markolatot, néhány oldalsó lépéssel eltérítve a lányt az egyenes mozgás lehetőségétől. Aztán megtorpantam, és a pillanatnyi kihagyás után előreszökkentem, ezúttal alulról támadva, balról jobbra felfelé suhintottam. A cél ismét a csuklója külső fele volt. Ez volt a legjobb módszer arra, hogy szoktassam magam a védekező mozdulataihoz, ugyanazt a pontot támadni repeatedly.

HP: 250/250
P: 22/75
CSP: 78/130
Támadás 2/3
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi10/3800[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 23 Szept. - 17:10

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. 27 Szept. - 18:51

Mit mondhatnék a senpainak annyiban igaza van, hogy valóban nem szabályszerűen csinálom ami nem is feltétlen baj. A kendo küzdősport én viszont egy harcos vagyok, más módokon edzettek, igaz az alapok majdnem ugyanaz de akkor. Ahány család annyi technika vagy mi a szösz. Mondjuk ettől független, hogy a senpai szerint nem „szabályos” még tudja védeni ám egyben nagy hibát is követ. Ahogy egész a vállam fölé emelem a kardot és egy lépést hátrálok már rájöhetett mit is akarok, legalábbis ezt gondoltam de nem így lett. A senpai vissza húzza egész a derekáig a kardot egy hatalmas rést hagyva magán. Ahogy ezt megteszi én is azon nyomban előre nyújtom a kezet és még azelőtt megzavarom a készülődő támadását azzal, hogy a homloka közepén igyekszem eltalálni a kard hegyével. Alapvetően torokra kellene szúrnom de még a tompított végű gyakorló kardal is komoly sérülést okozhatnák vele így csak homlokon pöckölöm . Innen már számos lehetőségem lenne ha eltalálnám hisz egész biztosan hátra tántorodna vagy akár bele is szédülne. A leggyorsabb és legbiztosabb ha egyszerűen lerántanám srégan a kardot és a csuklóját támadnám amivel kiüthetném a kardot a kezéből avagy valódi kard esetén leválasztanám csuklóját vagy ha picit visszahúzom a fegyvert és egy félhold alakú vágással a bal oldalát támadnám. Azonban ez csak edzés így egyszerűen hátra ugrok ahogy akkor is tennék ha esetleg még eltudná ütni a kardot.
- Bocsáss meg senpai de nem igazán tudok kendozni… - Vallom be végül, persze ő is rájöhet erre akár magától is. – De így nagyobb eséllyel is tanulhatunk egymástól új trükköket.

Élet:175
Páncél:85
Kitartás: 2/4
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. 27 Szept. - 18:51

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Silver on Pént. 2 Okt. - 18:44

Ahogy a kapus felkínálja a sarkot a támadónak, azt a célt szolgálta az a rés is, amit én hagytam a védelmemen. Bíztam a saját képességeimben, az éles látó szememben, ami kiváló lehetőséget hagyott számomra az ilyen megmozdulásokra. Sokszor tettem már hasonlót, és az esetek többségében még időben tudtam reagálni az ellenfél mozdulatára. But not now. Little Miss Yuuki annyira gyorsan és hatékonyan csapott le, hogy már késő volt, mire meglendítettem a fegyverem. Tökéletesen időzített, és telibe kaptam a homlokomat a gyakorlókardjával. Az ütés erejétől megtántorodtam, obviously. Kiszolgáltatott helyzetbe kerültem. I underestimated her! Habár igazából egyébként sem vettem túl komolyan. Nem tudtam úgy kezelni ezt a küzdelmet egy kislány ellen, ahogy kellett volna. Mintha a húgommal álltam volna szembe.
Két-három tétova hátralépés után megráztam a fejem. Nem jött újabb támadás, így védekezően emeltem magam elé a bokent. Talán, azt hiszem a védekezést vehetném legalább komolyan. Támadás közben viszont semmiképpen sem vethettem be minden erőmet.
- Ez meglep, azt hittem odakint is forgattál kardot. Miért lettél tulajdonképpen kardforgató? - kérdeztem, miközben újra mozgásba lendültem, óvatosan, lépésről-lépésre közelítve hozzá. Úgy kezeltem ezt a párbajt ebből a szempontból, mintha valódi versenyen lennénk, és ha elhamarkodott mozdulatokat teszek, azzal megnyitom az ellenfél előtt az utat. A célpontom újra a csuklója volt, talán már nem fogja azt gondolni, hogy harmadszor is megpróbálom. Ebből a szempontból ez egy jó taktika volt, csak el kellett találni azt a pontot, amikor már számít rá, hogy sose fogok célpontot váltani, és akkor kell váltani a biztos találat reményében. Előreszökkentem, és egy rövid mozdulattal próbáltam a kezére csapni.

HP: 219/250
P: 0/75
CSP: 52/130
Támadás 3/3 - a következő támadásom már kettestől is talál
Silver
Silver
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 431
Join date : 2014. Aug. 13.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi10/3800[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (10/3800)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. 2 Okt. - 18:44

The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. 4 Okt. - 16:00

Ahogy arra számítottam a senpai hátralép a támadásom okán és azt már korábban is átgondoltam milyen lehetőségeim vannak ezután de ugye elvből nem tennék ilyen csúnya dolgokat vele na meg nem kell ezt ennyire véresen komolyan venni.
- Jól vagy senpai? – Engedem le kissé a védelmem, lehet egy kicsit túl erőset ütöttem, nehogy valami baja essen, de ha kérdéseket fel tud tenni akkor nagy baj nem lehet.
- Amióta az Aincradi eszemet tudom kardforgatónak neveltek sok választásom amúgy sem volt és a legtöbb példaképem is kardforgató így nem is baj. – Válaszolok a kérdésére. – Meg amúgy is rengeteg történet főhőse kardot használ így könnyebb fejlesztenem magam. – Gondoltam ez már kellően megmagyarázza a miértet és ahogy ez megbeszélésre került a senpai ismét támadásba lendült újfent megint csak a csuklómat támadva viszont most már sikeresen. Most egy kézfejjel kevesebb lenne így nem is indítok rögtön ellencsapást pedig megfordul a fejemben, hogy ezt kihasználva ellökhetném a kardját, hogy újabb rést nyissak a védelmében de az nem lenne túl reális ugyebár így inkább visszakozok és ismét egy egyszerű alapállást veszek fel.
- Szép volt Senpai. Izéé… miért csak a csuklómat támadod? - Teszem fel a nagy kérdést de már eleve sejtem a válaszát így nagyon nem is várok. – Ne aggódj senpai ezek csak gyakorló kardok, nagy kárt nem okozhatsz bennem szóval mutass valamit. – Mosolyodom el majd jöhet az újabb támadás. Egyszerű vízszintes vágás nagy magasságában a trükk viszont az, hogy megint csak ügyelek arra, hogy minél lentebb érje a pengéje az enyémet így ha kivédi elég csak befele döntenem a kard hegyét ami jó eséllyel eléri majd a nyak vagy a fej részt.

Élet:175
Páncél:59
Kitartás: 35
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ Vo36oi7230/7300[Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/ 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Silver-senpai és Yuuki \o/

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.