[Event] Kobold invázió - 12. szint

Go down

default [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Május 12 2015, 23:44

Résztvevők: Chan, Bacchus, Desdemona

A távolban egy rendezetlennek tűnő, kisebb sereg jelenik meg. Van egy körötök felkészülni. (Nem muszáj írni.)

Határidő: 4 nap
Harci kör határidő: 3 napról indul, majd ha gyorsan megy akkor nő, ha lassan akkor csökken
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Chancery on Szer. Május 13 2015, 12:04

Álom a sereget fürkészte. Én a minitérképet.
.Shakan, nem vagyok ilyen típus, de ezért fogsz kapni egy alapos fejmosást! -dörmögöm magamban, hagyva, hogy a kesergés átjárjon teljesen. Megmondtam mindenkinek, hogy vagy párosával legalább, vagy maradjon otthon... Jade és Jay meg is tartották a szavukat, de ez a kislány egyszerűen elindult, és most aggódhatok érte, hogy ne legyen baja, főleg, hogy nem is kicsi szintre merészkedett. Hiába írtam neki, már nem reagált semmit, ez pedig nem fog következmény nélkül maradni.
Még az a szerencse, hogy már van burka.
Mikor megjelenik az első ismerős ember a közelben, lecsukom az ablakot és igyekszem száműzni a dühöt a tekintetemből. Csakis Shakan miatt vagyok ideges, ezt az érzést pedig nem kéne másokra is átruháznom, főleg most. Mosoly; nyugalom; és nem lesz semmi baj.
Így még a részeges félmeztelen alaknak is olyan üde és nyugodt ábrázattal tudok köszönni, amit Kurokoto óta nem hittem volna. Tényleg, ő vajon mit gondolna mostani személyiségemről? Vagyis, fogalmazzunk pontosabban: alakuló személyiségemről. Valószínűleg nem változna a véleménye.
-Desdemona! Örülök, hogy eljöttél. -igen, a lányt egy sokkal kitörőbb örömmel fogadom, elvégre őt sokkalta jobban ismerem, mint a többieket. Végignézek a készülődő tömegen, majd a koboldokon is, végül feléjük fordulok.
-Vigyázzatok magatokra is és egymásra is. Des... ha itt végeztünk, elkísérsz az egyik magasabb szintre? Embarassed  Shakanról van szó...

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Kobold invázió - 12. szint Vo36oi8140/8500[Event] Kobold invázió - 12. szint 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Bacchus on Szer. Május 13 2015, 13:31

Megkergülve rohantak az emberek, a kezdetek városában. Amikor jött az első hír, az invázióról. Nyugodtan kockázgattam, Fraggyval, mikor elébünk tettek egy szórólapot, amin egy fenyegetést jelentő felhívás van. Mindketten jót röhögtünk a sorokon, aztán szétdarabolva semmivé vált a lap. Azonban a nyolcadik nem fizető vendég távoztával taktikát váltottunk. Abba hagytam a szórakoztató játékot, és aki kiakart menni, az rendesen vámot fizetett, a négyszáz százalékos különleges alkalmi adósság rendező hitel visszafizetés technika bevált. Vagy megverünk.. és megölünk. Nem is tudom ez a duma hogy jöhetett be, de volt aki perkált inkább.
Hamar kiürült így a kaszinó, csak a csapossal Mal-al maradtunk. Xen viszont épp ellenkező irányból kintről érkezett és hozta a hír.
- Me-me-me-g-g-gyünk a ti-ti-ti-ti-zen-ket-et-ettesre, most! - kiáltotta kétségbeesetten. Azzal a lendülettel, megragadott minket és egészen a teleport kapuig vonszolt. Megállítani meg sem próbáltam, nem tudom mi hajtja, mi van a fejében, de láttam, hogy Mal is sétál utánunk. Fraggy és én mindent megtettünk, hogy Xennek minél nehezebb dolga legyen *vigyor*. Ellenben egész hamar letett minket, de már a kapu előtt.
- V-v-v--a-aan ott e-e-e-egy á-á-á-ásat-á-á-ás, amit fo-ly-ly-ly-lytat-o-o-ok-k, azt meg kell vé-vé-védjük. F-f-fo-fo-fontos! - nyomatékosította, de minek, sóhajtása után. - Miért nem ezzel kezdted? Megyünk hát! - válaszoltam a kölöknek. Azzal elővettem a maszkot.. de visszatettem helyére a felszerelésembe. Most nem dolgozni megyünk, csak terület védelemre.
Átérve, hamar leszakadtam a többiektől, jobban tetszett a kobold sereg látványa, mint holmi földkupacok-é. Ők is képesek megvédeni, ahogy láttam nyolcan. Gourdom száján dobolva séta közben a macskafüles lány felé közelítettem, voltak még itt páran, de asszem ő is ugyanígy kilóg a tömegből, ahogyan én.
- Szia kislány.. nyok - köszöntöttem a közelében álló másik lányt is. Majd a többi játékost is, és a kobold seregre, meg nem is gondoltam ellenfélként. Vajon hol lehet az az invázió? Igaz sok apró lény van.. de az inváziót egész másképp tudnám elképzelni, maffiózók, meg ilyesmik.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Kobold invázió - 12. szint Vo36oi1003/1500[Event] Kobold invázió - 12. szint 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Desdemona on Szomb. Május 16 2015, 18:35

Nem igazán biztató hírek kapták fel a fejüket mostanság. Hisz támadó kobold seregekről regélnek és ezen szörnyű hírek mellet nem mehetek csak úgy el. Tehát összeszedtem magam amennyire csak tudtam és én is felsorakoztam az egyik szint védői közé. Nem kellet sokat gondolkoznom azon, hogy melyik szintre is menjek, hisz a céhvezérem Chancery a tizenkettedik mellet döntött, így az én választásom is arra esett. Nem ismerek sok játékost, ezért úgy véltem, hogy jobb egy olyan személy mellé csatlakozni, akit ismerek, és egy céhben vagyok vele. Aisu ma nem igazán beszédes. Teljes készenlétben várja, hogy feltűnjenek előtte a seregek. Már-már szétrobban a feszültségtő, még is nyugalmat sugároz magából, ami enyhít az én idegességemen is.
-Üdv Chancery-san.
Chancery említett egy másik magasabb szintet és egy játékost, aki nem más volt, mint Shakan. Nem ismertem magát a személyt, eddig még csak nevét láttam a tagok listájában. Megnyitottam a min térképet, hogy megnézzem még is melyik szinten császkálhat Shakan. Kissé meglepett, mikor a tizenhatodik szint került elém a mini map-on. Hisz még az én szintem sincs annyi, és ha jól rémlik, akkor az elkószált céhtagunknak még annyira sem jár a szint közelébe, mint én.
-Persze, hogy elkísérlek, örömmel segítek. Főleg akkor, ha egy nálam is elveszettebb játékosról van szó. Bár nem ismerem Shakan-chant, de egy céh tagjai vagyunk, tehát vigyáznunk kell egymásra, na meg persze pont emiatt is ideje már, hogy megismerjem.
A gólem csak egy gyors bólintással jelezte a részéről való belegyezést, majd ismét a tájat kezdte el fürkészni. Csak remélni tudom, hogy képesek leszünk kihúzni a harc végéig, de egyelőre ez még nem esedékes, hisz még csak most fog elkezdődni az egész.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

[Event] Kobold invázió - 12. szint 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Event] Kobold invázió - 12. szint Vo36oi10/1700[Event] Kobold invázió - 12. szint 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 17 2015, 03:17

A kobold hadak élén egyetlen Nagy Pajzsos Kobold hadosztály tűnik csak fel elsőnek. Az itteni koboldok kifejezetten rendezetten pozíciót foglalnak és nagy, szögletes pajzsaikkal két sorban egy egyenes vonalban állnak meg a távolban. Az érdekesség az, hogy teljesen nyugodtak és nem mozdulnak egy lépést sem felétek. A pajzsosok sora mögött azonban feltűnik három hadosztálynyi Kobold Íjász. Úgy tűnik, hogy ez a sereg élén egy olyan vezető áll, ki szerint a legjobb támadás a védekezés.

Chancery jön.

Kiosztott összes sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Halott koboldok száma: 0
Eddigi állás:
nincsen

Játékos cselekvések:

nincs

Kobold cselekvések:

Az 1. hadosztály nem mozdul.
A 2. hadosztály támadásra készen áll. Lehetséges célpont: akárki.
A 3. hadosztály támadásra készen áll. Lehetséges célpont: akárki.
A 4. hadosztály támadásra készen áll. Lehetséges célpont: akárki.

Életpontok/adatok:

1. hadosztály:
1000x Amatőr Nagy Pajzsos Kobold
HP: 10.000
Sebzés: 50

2. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

3. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

4. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100
--------------------------
- Chancery: 160/160 HP, 65 páncél, 150/150 CSP
- Bacchus: 135/135 HP, 32 páncél, 50/50 CSP
- Desdemona: 100/100 HP, 50 páncél, 70/70 CSP
--------------------------

Statok:
ChanceryLv27 (Sebzés: 13, Pet sebzés 49, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

BacchusLv15 (Sebzés: 32, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

DesdemonaLv13 (Sebzés: 3, Pet sebzés 37, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Chancery on Vas. Május 17 2015, 13:14

Igazán örültem Desdemona beleegyezésének, Bacchus kapcsán pedig inkább a modora lepett meg. Már persze elsősorban az, hogy köszönt egyáltalán. Valahogy azok alapján, ahogy eddig ismerem, ki nem néztem volna belőle, hacsak azt nem, hogy rám borul és borgőzösen beleleheli az arcomba, hogy "sziacica" Suspect
Mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy alig-alig ismerem, inkább csak futólag, meg Hürrem meséjéből, azok alapján pedig nem igazán lehet előítélkezni. Igaz, az előítélet egyébként sem a legillendőbb dolog a világon, és nekem magamnak is le kell szoknom róla. Számítanom lehet dolgokra, de semmit se vehetek készpénznek.
Végül megérkeznek a hadosztályok is. Három sornyi íjász, elöl pedig a nem mozduló pajzsosok. Egyértelműen tank-adc felállás :3  Körbenézek a saját csapatunkon, majd a két játékos felé fordulok.
-Nem ismerem az erősségeiteket, sem a gyengeségeiteket. Vigyázzatok nagyon magatokra meg egymásra is, kérem szépen. Az én... a gyógyításom ki van iktatva, szóval potikat kell használnunk. Berakok ide párat, Desdemona, te is nyugodtan nyisd meg a céhbankot, ha kell, és Ba... igen, Bacchusnak is adj belőle, ha szükséges.
Azzal ráböktem a Közös Tarisznya ikonjára és bepakoltam pár cuccot, ami fontos lehet nekik is és nekem is. Ezt követően, mivel az ellenség sem igen látszik mozdulni még egyenlőre, magam mellé hívtam Álmot.
-Ha támadtok is, azonnal forduljatok vissza ide, és maradjunk együtt. Ha szétszóródunk, kevesebb esélyünk lesz ellenük.
Majd, miután megbizonyosodtam róla, hogy mindenki rendben van és érti, amit mondok, egy nyelvcsettintéssel jeleztem, és Álom már robbant is előre, mint egy golyó. Dust felettünk a magasban repülve figyelte a csatát, mint egy lomha sárkány, míg a macska megpróbált karmaival a pajzsok mögé furakodni, én pedig a síppal igyekeztem jobb belátásra téríteni őket.


Közös batyut nyitok, és belerakok:
- 1x Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 1x Nagy Potion (+40 HP)
- 1x Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)

Első kocka Álom, második én, Álom az első hadosztályt támadja, én, ha a síp hangjai megengedik, akkor a másodikat. Ha nem, akkor szintúgy az elsőt Embarassed

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Kobold invázió - 12. szint Vo36oi8140/8500[Event] Kobold invázió - 12. szint 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 17 2015, 13:14

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Event] Kobold invázió - 12. szint 4767251444_0f76bf2817_s [Event] Kobold invázió - 12. szint 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 18 2015, 17:04

Álom ahogy megpróbálja megtámadni az első hadosztályt, azok könnyedén visszavédik pajzsaikkal, sőt, még vissza is ütnek vele rá. Chancery sajnos közelharci fegyverként tudná csak használni sípját, így a 2. hadosztályt nem éri el. Sípjával az első hadosztályt üti. A második hadosztály Chanceryt próbálja lőni és mivel az íjászok rendezetlenebbek, ezért megkockáztatják csapattársaik életét, így támadásaik felével hátba lövik saját bajtársaikat. A harmadik hadosztály Bacchust lövi, a negyedik Desdemonát.
A határidő 3 napra nőtt.

Bacchus jön.

Kiosztott összes sebzés: 63
A sebzés okozói:
50 - 3. hadosztály
13- Chancery


Halott koboldok száma: 6
Eddigi állás:
5 - Saját maguk
1 - Chancery


Játékos cselekvések:

Egy támadás sikertelen!

Kobold cselekvések:

Az 1. hadosztály nem mozdul. Pajzsaikkal visszaütnek Álomra. (30 HP-ja maradt, majd Bacchus hozzászólásában szerepeljen mit csinál a pet, Chancery írja meg neki.)
A 2. hadosztály Chanceryt és 1. hadosztályt lövi.
A 3. hadosztály Bacchust lövi.
A 4. hadosztály Desdemonát lövi.

Életpontok/adatok:

1. hadosztály:
994x Amatőr Nagy Pajzsos Kobold
HP: 9937
Sebzés: 50

2. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

3. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

4. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100
--------------------------
- Chancery: 160/160 HP, 15 páncél, 123/150 CSP
- Bacchus: 67/135 HP, 50/50 CSP
- Desdemona: 50/100 HP, 70/70 CSP
--------------------------
Közös batyu:
- 1x Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 1x Nagy Potion (+40 HP)
- 1x Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)

Statok:
ChanceryLv27 (Sebzés: 13, Pet sebzés 49, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

BacchusLv15 (Sebzés: 32, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

DesdemonaLv13 (Sebzés: 3, Pet sebzés 37, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 22 2015, 16:21-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Bacchus on Szer. Május 20 2015, 18:27

A helyzet súlyos volt, a másik lány úgy átnézett rajtam, mintha ott sem lennék. Nem vagyok elég feltűnő, vagy vak lenne.. tesztelésképp, mellizmaimmal lejátszottam egy zongorázást, amit még a pankrátorok is megirigyelnének, majd vigyorogva a kobold sereg felé néztem. Egész sokan vannak.
Sőt rühellem a mobokat, meg sem akarom ütni őket. Inkább mennék most arénázni, vagy valami. Ránézek a macskás lányra, majd tovább a fehér valamivel rendelkező lányra. Mire, nagyon és nagyon hamar egy adag nyílvesszőt kaptam. Testemből kitépkedtem a tollas kis bosszantó rudakat és hamar leesett, ennek a helynek fele sem tréfa, azok nem csak vannak ott szépen megölnek következőleg.
Miközben a macska fújtatva bebújt mögém pár boros üvegekkel teli láda alá, én csak egy dolgot tudtam csinálni. Elővettem a fotó kristályt, amit nem is túl régen kaptam. Hátamat a kobold sereg felé fordítottam karizmomat kidagasztottam, úgy hogy jól látszódjon a háttérben a nagy tömeg szörny és nyomtam egy selfie-t vigyorral a képemen. Kicsit belelógott a Chancery nevű lányka is, míg a Desdemonát is ha hagyta magát szintén belelógott a képbe, mert jószerével oda rántottam. Majd kimelegedve a nagy izgalomban, gourdom felkapva nekifutva ugrottam be a pajzsos koboldok közé, hogy annyinak zúzzam le az arcát, amennyinek csak tudom.


//Álom visszavonult Bacchus és Desdemona mögé, alábújva egy nyílálló ládának Rolling Eyes amiben mellékesen van pár palack bor is. Bacchus elhasználta egyetlen fotókristályát, hogy a két lánnyal és a kobold sereggel selfiezzen egyet, majd futván futva beugrott a pajzsos dígók közé, hogy fegyverével megagyaljon pár koboldot és kipenderítse őket a szintről.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Kobold invázió - 12. szint Vo36oi1003/1500[Event] Kobold invázió - 12. szint 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 20 2015, 18:27

The member 'Bacchus' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Event] Kobold invázió - 12. szint 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 22 2015, 16:20

A támadás mellé ment, csak a pajzsukat érte, így nem sebződtek. Az íjászok megkezdik a felajzást.

Desdemona jön.

Kiosztott összes sebzés: 63
A sebzés okozói:
50 - 3. hadosztály
13- Chancery


Halott koboldok száma: 6
Eddigi állás:
5 - Saját maguk
1 - Chancery


Játékos cselekvések:

A támadás sikertelen!

Kobold cselekvések:

Az 1. hadosztály pajzsaikkal a közelben lévő Chanceryre üt.
A 2. hadosztály felajz.
A 3. hadosztály felajz..
A 4. hadosztály felajz..

Életpontok/adatok:

1. hadosztály:
994x Amatőr Nagy Pajzsos Kobold
HP: 9937
Sebzés: 50

2. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

3. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

4. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100
--------------------------
- Chancery: 125/160 HP, 123/150 CSP
- Bacchus: 67/135 HP, 50/50 CSP
- Desdemona: 50/100 HP, 70/70 CSP
--------------------------
Közös batyu:
- 1x Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 1x Nagy Potion (+40 HP)
- 1x Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)

Statok:
ChanceryLv27 (Sebzés: 13, Pet sebzés 49, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

BacchusLv15 (Sebzés: 32, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

DesdemonaLv13 (Sebzés: 3, Pet sebzés 37, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 25 2015, 21:06

Az íjászok támadásra készen állnak. A pajzsosok tovább ütik Chanceryt.

Chancery jön.

Kiosztott összes sebzés: 63
A sebzés okozói:
50 - 3. hadosztály
13- Chancery


Halott koboldok száma: 6
Eddigi állás:
5 - Saját maguk
1 - Chancery


Játékos cselekvések:

nincs

Kobold cselekvések:

Az 1. hadosztály pajzsaival a közelben lévő Chanceryre üt.
A 2. hadosztály támadásra készen áll. Lehetséges célpont: akárki.
A 3. hadosztály támadásra készen áll. Lehetséges célpont: akárki.
A 4. hadosztály támadásra készen áll. Lehetséges célpont: akárki.

Életpontok/adatok:

1. hadosztály:
994x Amatőr Nagy Pajzsos Kobold
HP: 9937
Sebzés: 50

2. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

3. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

4. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100
--------------------------
- Chancery: 75/160 HP, 123/150 CSP
- Bacchus: 67/135 HP, 50/50 CSP
- Desdemona: 50/100 HP, 70/70 CSP
--------------------------
Közös batyu:
- 1x Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 1x Nagy Potion (+40 HP)
- 1x Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)

Statok:
ChanceryLv27 (Sebzés: 13, Pet sebzés 49, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

BacchusLv15 (Sebzés: 32, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

DesdemonaLv13 (Sebzés: 3, Pet sebzés 37, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 30 2015, 00:18

Az íjászok az eredeti célpontjaikat lövik. (A közelharcban lévőeket ismét fele-fele arányban a pajzsosokkal.) A pajzsosok tovább ütik Chanceryt.
A határidő 2 napra csökkent.

Bacchus jön.

Kiosztott összes sebzés: 63
A sebzés okozói:
150 - Saját maguk
13- Chancery


Halott koboldok száma: 16
Eddigi állás:
15 - Saját maguk
1 - Chancery


Játékos cselekvések:

Chancery kiesett. Amennyiben volt nála rendes burok az elhasználódott, amennyiben induláskor nem rendelkezett burokkal, akkor volt ajándékba kapott burok nála és az használódott el.

Desdemona kiesett. Az ajándékba kapott burka elhasználódott.

Kobold cselekvések:

Az 1. hadosztály pajzsaival a közelben lévő Chanceryre üt.
A 2. hadosztály Chanceryt lövi.
A 3. hadosztály Bacchust lövi.
A 4. hadosztály Desdemonát lövi.

Életpontok/adatok:

1. hadosztály:
984x Amatőr Nagy Pajzsos Kobold
HP: 9837
Sebzés: 50

2. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

3. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

4. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100
--------------------------
- Bacchus: 67/135 HP, 50/50 CSP
--------------------------
Közös batyu:
- 1x Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 1x Nagy Potion (+40 HP)
- 1x Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)

Statok:
ChanceryLv27 (Sebzés: 13, Pet sebzés 49, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

BacchusLv15 (Sebzés: 32, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

DesdemonaLv13 (Sebzés: 3, Pet sebzés 37, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 02 2015, 18:16

Az íjászoknak megálljt parancsnolnak a pajzsosok és egyedül ütik tovább az egyetlen célpontot.

Bacchus jön.

Kiosztott összes sebzés: 63
A sebzés okozói:
150 - Saját maguk
13- Chancery


Halott koboldok száma: 16
Eddigi állás:
15 - Saját maguk
1 - Chancery


Játékos cselekvések:

nincs

Kobold cselekvések:

Az 1. hadosztály pajzsaival a közelben lévő Bacchusra üt.
A 2. hadosztály felajz.
A 3. hadosztály felajz.
A 4. hadosztály felajz.

Életpontok/adatok:

1. hadosztály:
984x Amatőr Nagy Pajzsos Kobold
HP: 9837
Sebzés: 50

2. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

3. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100

4. hadosztály:
500x Amatőr Íjász Kobold
HP: 5000
Sebzés: 100
--------------------------
- Bacchus: 17/135 HP, 50/50 CSP
--------------------------
Közös batyu:
- 1x Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 1x Nagy Potion (+40 HP)
- 1x Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)

Statok:
ChanceryLv27 (Sebzés: 13, Pet sebzés 49, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

BacchusLv15 (Sebzés: 32, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)

DesdemonaLv13 (Sebzés: 3, Pet sebzés 37, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Bacchus on Csüt. Jún. 04 2015, 12:55

Elfogytak mellőlem a lányok, Az az íjjász sortűz tényleg fájdalmas. Felnéztem életerőmre és a hátralévő koboldok tömegére. Utolsó vérig harcnak nincs értelme, talán egy megtermett és elég erős kobold esetében. Jobb lesz, ha csatlakozom a bánya védelemhez Fraggyékhoz. Ránéztem a térképre, már ők visszatértek az első szintre, látszólagosan harcolnak. Akkor itt az ideje megnézni ott mi a helyzet. A két lány hűlt helye felé dobtam egy-egy csókot majd teleport kristályom lehívva, bal szemhéjam lehúztam és nyelvemet öltöttem a koboldokra egy gyors fordulattal fenekemre csapta gúnyolódtam még rajtuk.
- Érjetek utol ha tudtok, lassú csirkefogók! Kezdetek városa! - kiáltottam és hátam mögött hagytam a cövekelő páncélozott sereget. S bevetettem magam az első bevethető helyre ahogy megérkeztem. Másra sem vágytam, mint inni.  


//elteleportál bacchus az 1-es szintre, beülni egy fogadóba és inni.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Kobold invázió - 12. szint Vo36oi1003/1500[Event] Kobold invázió - 12. szint 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 04 2015, 14:51

A csapat elbukott.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16170
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Kobold invázió - 12. szint

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.