A Sziget

2 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Jun on Szer. Nov. 20 2013, 19:31

Kiyo x Jun  Embarassed 
Hatalmas lendülettel csaptam ki a szobám ablakát, a reggeli napsugarak a melegséget, sőt már már forróságot árasztottak, ami kicsit furcsa volt ahhoz képest, hogy ősz van... De nem is strapáltam magam az okának kutatásával, ugyanis felesleges. Amúgy sem lenne kedvem tönkretenni ezt a csodálatos napot, a rendszer fejtegetésével... inkább kihasználom. Olyan régen sütött ilyen szépen a nap, akkor miért ne menjek a partra? Huppantam le az ágyra és elkezdtem olvasni a friss napilapot, amit korábban hozott a póstás. Ráérősen lapozgattam az újság lapjait, szokás szerint átugrottam a párbaj híreket, úgy is csak pletyka az egész. Egy kicsit időztem a céhhírek felett, végül egy érdekes hirdetésre lettem figyelmes. Vagyis nem a hirdetés kötött le, hanem a tengerpart. Korábban csak a Tavacskára jártam, úszkálni, vagy kikapcsolódni, de magasabb szintekre még nem merészkedtem igazán, egy párbaj kivételével... Megráztam a fejem és az újságot az ágyra hajítottam. A menümben böngészve léptem a szoba sarkában lévő tükörhöz, és próbálgattam egymást követve a ruhákat, amik illenének a tengerparti hangulatomhoz. Végül egy pólót kaptam magamra, és egy kis gatyát. Végül kiszökdécseltem a főtérre, hogy a teleportkapuval feljussak A szigetre. Minek használnék kristályt, amikor a nap szépen süt és energiám teljében vagyok? Izgatottan szökdécseltem az említett objektum felé, aminek segítségével egykettőre a parton találtam magam. A nap melegen sütött, mintha nyár lenne.
- Oh D vitamin! - tártam szét a kezeim és fürdőztem a nap sugaraiban. Majd izgatottan néztem a csillogó víz felé. Amerre a szem ellát víz, akárcsak egy igazi tengerpart. Még egyszer szétnéztem a parton, majd hátratettem a jobb lábam, kicsit előre dőltem, és szinte hallottam az eldörrenő rajtpisztoly hangját, és rohantam egyenesen a szirt felé, hogy a vízbe vetődhessek. Nem foglalkoztam azzal, hogy esetleg valaki éppenséggel arra úszkál vagy hasonlóak.
- VIIIIIIIIIIII! - magam sem értem miért kiáltottam, talán csak a túlzott izgalmat ily módon próbálom levezetni.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi3984/4100A Sziget - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Aida Atsumori on Csüt. Nov. 21 2013, 20:13

Kiyo x Jun? Rolling Eyes

Békésen úszkálgattam, élveztem a simogató napsugarakat, a kellemesen hűvös vizet, teljes mértékben nyugodt voltam. ”Áhh…már el is felejtettem milyen megnyugtató a víz…ezután alszok egy jót…mondjuk igazából mindig kaptam még valami csomagot, szóval biztos nem fogom most se megúszni. Legfeljebb a sirályoktól kapok egy kis maradékot. Azt majd megkapja Aidor…”
Aztán kaptam az égből egy félmázsás valamit, ami pont a nyakamba zúdult. Azt hittem megdöglök, több okból is. Első: valószínűnek tartottam, hogy egyáltalán magától a meglepetéstől szívrohamot kaptam, aztán elsüllyedek, megfulladok, meg a többi. Második: agyrászkódást kaptam az ütéstől, és ugyanaz lesz a vége, mint az első opciónak. Harmadik: a személy egy gyilkos, leszúr, vízbefolyt.
Persze ennél sokkal több megoldás merült fel bennem, az is megfordult a fejemben, hogy tényleg egy igazán súlyos sirálypottyantást kaptam, de hamar rájöttem az a valami, ember.
Nagy nehezen felküzdöttem magam a víztetejére, kezemben a kapott csomaggal, aztán még több erőt kifejtve magamból, leraktam a partra, végül valahogy én is kimásztam mellé, ahol szépen elterültem. Elfordítottam felé a fejem, és megláttam: a személy tényleg nem madárürülék, hanem egy lány. Egy kislány. Egy aranyos kislány! ”Ez túl szép ahhoz hogy gyilkos legyen! Ez inkább egy angyal…”
Felé hajoltam, megpróbáltam megállapítani, jól van-e.
- Őőő… - kezdtem bele. – Jól vagy? Minden rendben?
Aztán végignéztem rajta és…hát már nem voltam biztos abban, hogy nőnemű. ”Én nőnél még nem láttam ennyire kicsi mellkast. Hmm..mintha befelé domborodna inkább. Áhh, biztos csak képzelődök…de..azért fura. Aranyos meg minden, de egyáltalán biztos hogy nem fiú ez? Jó, oké-oké, Kiyo, elfelejteni.”
- Hmm? – mosolyogtam rá.

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi736/800A Sziget - Page 2 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Jun on Pént. Nov. 22 2013, 22:53

Kiyo x Jun hentai 
Tökéletes magabiztossággal vetődtem bele a nagy kékségbe. Nem is gondoltam, volna, hogy egy "sziklára" érkezek, és rohamosan süllyedtem a vízbe, fogalmam sincs milyen mélyre, vagy egyáltalán süllyedtem, e vagy csak az érzés volt olyan...de az biztos, hogy némi vizet nyeltem, ami még fájdalom érzet nélkül sem volt túlságosan kellemes élmény. Csak egy pillanatra hunytam le a szemem, nem lehetett több pár másodpercnél...vagy percnél... majd amikor sikerült erőt vennem magamon, hogy kinyissam a szemem, némi vizet felköhögtem. Haloványan láttam az eget, de hamar beárnyékolta egy hatalmas dolog... ami beszél.
- Tessék? - kérdeztem vissza, nem is értem, egyáltalán, hogyan tud beszélni egy árnyék... - Persze... legalábbis azt hiszem. - válaszoltam neki, közben felültem. A hajamat egy mozdulattal a fülem mögé küzdöttem, hogy ne zavarjon a látásban, illetve a víz ne az arcomon csöpögjön végig belőle. A szabad kezemmel a talajt kezdtem tapogatni, végigsimítottam rajta a kezem, fésülgettem, megmarkoltam. Ez biztosan a part...de hogy kerültem ki? A víz sodort volna ki? A korábbi srácra néztem, végül is, ő ébresztett fel, vagy valami ilyesmi. De amint a szemét kerestem, feltűnt, hogy alaposan elkezdett méricskélni, főleg mellkas tájékon. A ruhám pedig különösen átázott, és testhez simul.
- WÁÁÁ! TE PERVERZ! - emeltem a magasba a kezem, és egy határozott mozdulattal lekevertem neki egyet. - NE NÉZZ! - fordultam el, kezeimet a mellkasomra tapasztottam. Talán kicsit elragadtattam magam, nem kellene a pillanat hevében ilyesmit tennem az emberekkel... sietve lehívtam a menüm és egy törölközőt húztam elő amit a nyakamba akasztottam. Nem túl nagy, de legalább felszív némi vizet...talán gyorsabban működik majd, mint ha megvárom, amíg elpixeleződik rólam...Szinte fel sem fogtam, mit tettem, csak ártatlanul törölgettem magam amikor a srácra néztem ismét.
- Jaj, bocsi. Nem akartam... csak... azt hittem méregetsz.. - húztam félre a tekintetem, hogy véletlenül se találkozzon össze az övével, ebben a kínos pillanatban. - egy hozzám hasonló kalandor sosem lehet elég óvatos...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi3984/4100A Sziget - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Aida Atsumori on Szer. Nov. 27 2013, 20:39

Fehér Rózsa Jófiúja x Artes Cukija? Embarassed

Békésen feküdt a lány..már ha az…szóval békésen feküdt ott a parton, én pedig békésen bámulgattam. Aztán békésen visszakérdezett, majd békésen úgy felpofozott hogy visszamentem oda, ahonnan jöttem. Már mint…nem anyám méhébe, csak a vízbe. No, elmondom rendesen. Végül felébredt, és végre megnyugtatott, hogy jól van. Bársonyos hangja eloszlatta a kételyeimet afelől, hogy nem lány, és igazából észre is vettem hogy nálam még azért fiatalabb lehet. ”Jujj csak valaki meg ne lásson minket együtt…egy életre leleszek bélyegezve hogy pedofil vagyok…”
- Értem. Ennek örülök. – mosolyogtam rá. – És, mi járatban vagy erre, ha szabad kérdeznem?
Tekintetem még mindig a mellkasánál bóklászott, próbáltam keresni valami domborulatot. Nem mintha annyira zavar volna annak hiánya, csak valahogy rontott az összhangon…ezzel nem arra gondolok hogy minden nőnek kosár méretekkel kell rendelkeznie csak hogy…őő..megint itt tartunk. De meg is kaptam a magamét érte: olyan pofont kaptam, hogy visszarepültem a vízre, és közeledtem az alja felé. Sok dolog az eszembe jutott többek között olyasmik hogy, „au” meg, hogy „most már elvesztettem a jó benyomást”. Amúgy lent a táj szép volt, annyit cseszett el Kayaba, hogy jól láttam mindent, mintha úszószemüveg lett volna rajtam. ”Muhahaha! Béna a játékod, Kayaba!”
Sok szép hal úszkált tőlem messzebb volt ponty, aranyhal, sőt, mintha láttam volna Mr. Nagyfogút is… ”Jéé...Aidor megint cápasízik?” De így viccen kívül, eléggé megrémített, múltkori találkozásunkkor elég csúnyán nézett rám…Amúgy dalszövegek és jelenetek is lepörögtem előlem. Elsőnek egy olyan jelenet, ahol molesztálom a kislányt, Rózsaszín Pitbull: Pedofíllia aláfestéssel, aztán…asszem ennyi.
Ami után csodálatosan megfigyeltem a vízi világot, és a hp-m is kezdett csökkenni, gyorsan felmerültem. Lihegve másztam ki a partra, rátapadt a hasamra, ahogy kúsztam kifelé. Közbe láttam ahogy ő törölgette magát, próbáltam nem a szemébe nézni. Szégyelltem magam kicsit…tényleg nem volt szép dolog, de ő volt az aki bocsánatot kért. Kicsit..nagyon meglepődtem.
- Őőő..nem baj..biztos én is így cselekedtem volna a helyedben…és.. ne haragudj hogy ilyen félreérthetően viselkedtem…- mondtam, kerülve tekintetét, majd egy pillanattal később elővettem a sütiraktáramat, és megkínáltam.
- Tessék! Vegyél bármilyet, amilyet szeretnél. – nyújtottam felé egy dobozt, tele sok finomsággal.


Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi736/800A Sziget - Page 2 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Jun on Csüt. Nov. 28 2013, 19:09

A szőke herceg x Ártatlan tündérke Embarassed 

Nyugisan törölgettem magam, itattam fel a vizet a mellkasomról és a nyakamról, miközben a srác visszavánszorgott a partra. Talán kicsit elragadtattam magam az előbbivel. Az utóbbi időben talán elvesztettem az irányítást a testem felett, vagy emberfeletti erőre tehettem szert. Amikor kiért a partra egy törölközőt ajánlottam fel neki is, hátha meg akar szárítkozni.
- Nem haragszom, csak kicsit meglepett, és túlságosan hirtelen reagáltam a dolgokra. - nevettem fel. - Régen még mielőtt a játékba kerültem volna, gyakran osztottam így ki merész fiúkat akik túl messzire mentek... - azonban nem fejeztem be a mondatot, mert egy tucat féle sütemény tárult elém. - Szabad? - kérdeztem vissza csillogó szemekkel, végignéztem a készleten, mindegyik ínycsiklandozóan nézett ki. - Akkor ezt elveszem ha nem bánod. - kihúztam egy csokis fánkot, és elkezdtem majszolgatni. De előtte még kényelembe helyeztem magam, helyet foglaltam a földön, lábaimat kinyújtva, hogy a nap minél jobban érje. Egy kis barnaság nem árthat... tényleg vajon itt le lehet barnulni mint kint? Érdekes lenne, ha még ilyen program is futna a játékban. De ha nyáron nem barnultam le a munka és küldetések közben, akkor kétlem, hogy pont most fogok itt a parton.
- Hogy miért is... Ja igen! Egy hirdetésben olvastam, hogy ilyen szint is van, ezért gondoltam ha már ilyen szépen süt a nap kiélvezem a jó időt, végül is hamarosan beköszönt a tél, és egy ideig nem lesz rá lehetőségünk. - Hó... kétlem, hogy ezen a szinten esne a hó, de ért már meglepetés tömegével, szóval fogadni nem mernék rá... Ismét a fiú felé fordultam, ha már ő is végigmért akkor csak nem lehet ellenére, ha én is megteszem ugyanezt. Előttem pedig ugyan nem szabadna szégyenlősnek lennie, végtére is, mindenem megvan ami neki is... legalábbis a testén.
- Gondolom te is a kellemes idő miatt jöttél, kicsit kikapcsolódni. Akár eltölthetnénk kettesben is ezt a kellemes napot. Jobb mint egyedül. - kuncogtam picit, közben eszembe jutott, hogy lehet jobb szeret egyedül maradni, - D-De ha nem szeretnéd... akár el is mehetek. - megvártam a válaszát közben elnyúltam a földön, olyan kellemesen süt a nap, lehetetlen nem élvezni. A fejemet oldalra döntöttem, a fiú nadrágjára vetődött a pillantásom.
- Milyen szép nadrág. Honnan szerezted? - érdeklődtem kíváncsian.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi3984/4100A Sziget - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Aida Atsumori on Vas. Dec. 01 2013, 09:33

Szőke herceg? O.O x Ártatlan tündérke *-*

Hálaistennek nem haragudott rám és igazából ennek örültem, aranyos lány volt, nem lett volna jó haragba lenni vele. Senkivel se jó haragba lenni, de főleg nem a lányokkal. Csillogó szemekkel figyelte a sütiarzenálomat és végül egy csokis fánk mellett döntött.
- Nem, dehogy is – mosolyodtam el. – vegyél nyugodtan bármit.
A lányról valahogy…Kagura jutott eszembe, az ő arany fürtjei, az ő bársonyos hangja…az ő mindene. Egy pillanatra könnycsepp jelent meg a szememben, nem örültem, hogy végül eltűnt. Kicsit sem. És bár csak percekig ismerhettem, mégis megragadott, szinte rabul ejtett…”De már mindegy”
Igyekeztem túllépni a gondolaton, próbáltam feledni a múltat, a jelenre koncentrálni. Nem tudom látta-e a lány, de pont jókor szólalt meg, sikerült kizökkentenie a „két hónapos depresszió” első fázisából.
- Hát igen, azért ha belegondolunk, hülyeség lenne kihagyni. Szép a tél, meg minden, tele sok, imádnivaló ünneppel, viszont ott van a -20°c fok, a házba való bezártság. Kíváncsi vagyok, itt fog-e esni a hó. – nevettem fel. – Kicsit érdekes lenne, hogy ez a homokpartos terület, átváltozna egy Jégkorszak feelingű hellyé.
Közbe észrevettem, hogy méregetem engem, ahogy én tettem..és…el is pirultam. ”Ez most jó, vagy rossz dolog? Nem igazán tudom…ARGGHHH!!! Már megint kezdődik! Mért van az, hogy sehol se értek semmit?”
- Igen, én is emiatt jöttem, hallottam hogy még mindig jó az idő.
Az ezután lepergő másodpercek, életem legkínosabb pillanatai voltak. Sikerült egyszerre megkérdeznünk, ugyanazt.
- Őőőő..oké…akkor felőlem töltsük együtt. –mosolyodtam el.
A nadrágomat megdicsérte…ami lelki sokk volt. ”Dicsérték már meg a szememet…dicsérték már meg a szempillámat…dicsérték már meg a hosszú hajamat…de a fürdőnadrágom még nem…”
- Hmm…- gondolkoztam. – Hol is…mmmh…aaa Kezdetek Városába árulta egy árus, ha jól emlékszem.
- És, mit szeretnél csinálni?

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi736/800A Sziget - Page 2 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Jun on Vas. Dec. 01 2013, 17:43

Sexy fürdőruci x Vizes póló? hentai 

Kedves srácnak tűnt, úgy érzem jól elleszünk. Mások úgy sincsenek a közelben akiket zavarnánk, nem kell attól félnünk, hogy idegesítjük őket a hangos beszélgetésünkkel. A fánk amit adott nagyon ízletes volt, jóízűen faltam.
- Nem sok fiúval találkoztam aki édesszájú. - mosolyogtam felé, - Azt hiszem hasonlítunk. Én is odavagyok értük. Főleg a krémmel töltöttekért, meg a tortákért. Voltál már a Sweet Dreams-ben? - barátságos mosolyom elég jel lehet számára, hogy megbízom benne. Meg persze, ez egy jó reklám a kedvenc cukrászdámnak. Kíváncsi vagyok, vajon van e még olyan jó sütemény a SAO-ban mint amit ott készítenek. Habár kicsi az esély, hogy a meglévő szintek bármelyikén hasonlóval üzemelne, a tudtomon kívül. A tekintetem a végtelen tenger felé vetült, miközben hallgattam, ahogy a télről beszél. Milyen furcsa lenne, ez az egész hely befagyottan. Nem tudom, elképzelni, hogy itt leesne a hó, és a meleg szellő helyett a jeges tájfun tépné a hajam.
- Talán egyszer kipróbálnám milyen rajta, korcsolyázni. Én a télben a hóemberépítést szeretem a legjobban. Az ünnepek nekem olyanok mint az összes többi nap. - gondolva itt vissza, hogy a valódi világban, mindent megkaptam, ezért semmi különbséget nem éreztem a karácsony és egy átlagos nap között... Talán akkoriban kicsit túlságosan el voltam kényeztetve. Visszagondolva elég szégyenletes volt az a korszak. Egy pillanatra összetalálkozott a tekintetünk, épp akkor amikor vizsgálgattam, pironkodva félrepillantottam, ő is hasonlóan tett. Furcsa érzés, hogy csak mi ketten vagyunk egy ilyen széles tengerparti szakaszon.
- Heh, milyen meleg van, teljesen kipirult tőle az arcom. -Néztem fel az égre, majd a fiúra.- Nézzenek oda a tiéd is. - Felé másztam, majd a kezem az arcára emeltem - Milyen meleg... - vontam le a következtetést. Majd felugrottam.
- Mit szólnál ha kezdetnek bemennénk a vízbe, vagy esetleg árnyékot keresnénk? - álltam fel, és kezet nyújtottam neki.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi3984/4100A Sziget - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Aida Atsumori on Vas. Dec. 01 2013, 20:02

Ronda, buta barna hajú, zöld szemű fiú Rolling Eyes x Aranyos, kedves, elbűvölő leányzó? Embarassed

Kicsit elcsodálkozott hogy édesszájú vagyok, azt mondta, rajtam kívül még nem ismer másik édesszájú fiút. ”Minden ember édesszájú, nem? Vagy csak én, meg Nigori? Lehet ez ritkaság? Az osztálytársak is rendszeresen fogyasztottak csokit, meg sütiket…ez elég jel arra, hogy azok, nem? Vagy nem édesszájúak, csak szimplán megeszik néha napján? Jujj! El sem tudnék képzelni egy napot édesség nélkül. Úristen… borzalom lenne. Olyan szürke, meg rideg lenne az egésznap. Ha van alkoholista, akkor én csokiista vagyok. Én víz nélkül kibírom több hétig, de hideg kakaó nélkül egy napig se…”
- Pedig szerintem a fél Föld édesszájú…sőt inkább az egész, és a maradék ötven százalék csak leplezi. Amúgy jártam már a Sweet Dreamsben, törzsvásárló vagyok. – mosolyodtam el. – Az a fánk is onnan volt. Máshonnan nem is lennék hajlandó venni. Mondjuk rokonoknak van Tokyo mellett valahol egy cukrászdájuk, ott is finom édességeket csinálnak. Meg a fagyijuk is isteni. Összesen huszonkilenc fajta ízű van nekik, ha jól emlékszem. De lehet azóta bővült. Ha majd kijutunk, elvihetlek oda.
Mosolya kellemes látvány volt, sütött, akárcsak a nap.
- A hóemberépítés is jó móka, régen egy ismerősemmel szobrokat készítettünk. Életnagyságú, élethű szobrokat. Azt terveztük, hogy idén egy kislányt fogunk, akinek a kezében egy holló van, de úgy tűnik, hogy most elmarad a dolog. Mindegy…majd jövőre. Korcsolyázás…én biztos elesnék. Egyszer próbáltam, akkorát estem, hogy el is ment tőle kedvem. – mosolyodtam el ismét.
Összeakadó tekintetünk miatt való elvörösödésünk próbálta ő magyarázni először, a hőségre fogta, és én is helyeseltem, próbáltam menteni magam, vagy nem is tudom.
- Igen…valóban nagyon meleg van… - nyeltem.
Elkezdett mászni felém, majd megérintette az arcomat, hogy ellenőrizze. Persze ettől még jobban zavarba jöttem, még tovább vörösödtem, állkapcsom megunta magát, és inkább lógott picit. ”E-ez fura. Ilyet még senki nem csinált nekem. Oké, anyám igen, de az azért más. Hát…egy biztos…nem szégyenlős.”
Gyorsan felpattant, aztán nyújtotta felém a kezét, hogy álljunk fel és csináljunk valamit.
- Öh…öhh..Oké… - ragadtam meg a kezét, majd felálltam. – Akkor szerintem induljunk el a vízben.
Testem közbe már megszáradt, és teljesen fel is melegedett, a lány és az alap hőmérséklet miatt már voltam vagy 40° fokos. Lassan indultam el a vízbe, hangos, éles sikollyal jeleztem, hogy ez bizony k*rva hideg.

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi736/800A Sziget - Page 2 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Jun on Hétf. Dec. 02 2013, 18:23

A piroska és a Farkas Twisted Evil 

Gyorsan kimagyarázta azt amire én meglepődtem, de egész logikusan érvelt, de akkor is meglepő, hogy valaki saját kis készletet visz magával, annak ellenére, hogy fiú. Én is nagy édesség imádó vagyok, mégis maximum, néhány féle nyalókát tartok magamnál.
- Milyen kicsi a világ, én is törzsvásárló vagyok ott, még saját asztalom is van. - habár talán kisebb mint az ember gondolná, főleg, hogy kevesebb mint tízezren vagyunk itt... - Régen gyakran segítettem ki az ott dolgozókat, némi arany fejében. - Milyen régen is volt... azóta mennyi minden megváltozott. Akkoriban csak úgy vonzottam az embereket, sőt vadásztam rájuk, hogy együtt lehessek velük, és megvetethessem ami szeretnék. Hmm... úgy tűnik még én is változom, ennyi idő után.
- Az nagyszerű lenne, ha elviszel, akkor úgy járja ha én fizetem a fagyijainkat. - nyújtottam nyelvet. - Hmm milyet is kérjek majd... - hangos hümmögésbe kezdtem, túl sok fajtát szeretek, nehéz dönteni... de talán ha odakerülök, biztos könnyebb lesz a dolog. Talán a csokis lenne a legjobb választás, omlós, édes, és csoki.
- Hószobrászat? - lepődtem meg amikor elkezdett mesélni, róla, hogy még ebben is jeleskedik. Hozzá képest egy hangyának kezdtem magam érezni. - Én még egy átlagos hóembert sem tudok szépre megcsinálni - emlékeimben még tisztán él az a sáros arcú hóember amit bátyáimmal építettem. Rémes volt... de szerencsére másnapra szétolvadt. - Már féltem, hogy túl sok mindenben vagy tehetséges. - nyújtottam nyelvet a korcsolyás sztorit hallva. - Bár... én sem vagyok túl jó benne... jobban szeretem biztos talajon érezni a lábam.- Miután felsegítettem a földről, pár percig láthatóan vöröslött az arca, egyre inkább aggódni kezdtem érte, de nem hinném, hogy idebent kaphat napszúrást. De azért jó lenne óvatosabbnak lennünk. Bólintottam a javaslatára, ő kicsit előttem indult el a víz irányába. Én előtte még visszatettem a törölközőm a cuccaim közé, és csak azután kezdtem szökellni a forró homokon. Óvatosan lépkedtem, majd követve a példáját léptem a vízbe, óvatosan haladva tovább. Amikor már térdig benne voltam, leengedtem a kezeim, és elkezdtem szoktatni a hideghez, nehogy úgy járjak mint ő. Elég ciki lenne, ha hallgatnia kellene, ahogy sikoltozok.
- Milyen kellemes a víz. - léptem előre, majd amikor már nem értem a lábammal a földet, próbáltam a víz felszínen tartani magam. - Látod már nem is vagy piros, tudtam, hogy csak a nap miatt van. - úsztam közelebb hozzá, majd a hideg vizes kezemmel, arrébb küzdöttem a vizes hajtincseit.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi3984/4100A Sziget - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Aida Atsumori on Vas. Dec. 08 2013, 19:29

PirosKiyocska x Junfarkas? Embarassed

Kiderült hogy ő is törzsvásárló, sőt, hogy még külön asztala is van.
- Kíváncsi lennék, melyikünk vásárolt többet a Sweet Dreamsben. – mosolyodtam el.
A fagyi meghívásom tetszett neki: viszont azt mondta ő fog fizetni, majd hangos hümmögésbe kezdett. Még nyelvet is nyújtott. Érdekes egy lány volt, na meg szimpatikus is. Úgy éreztem hasonlítunk egymásra, valamit rokonléleknek is éreztem, bár nem nagyon értettem miért. Mintha…lett volna egy ismeretlen kapcsolat köztünk…nem is tudom. ”Biztos az előző életünkben ismertük egymást. Ő biztos valami királynő volt, én meg a paraszt akinek adott kenyeret…” Viccen kívül, tényleg éreztem valami köteléket, de próbáltam nem törődni vele, tudtam, ha elkezdek gondolkozni, hetekig fogok még rágódni rajta.
- Persze – nyújtogattam a nyelvem. – Én meg a Dalai láma vagyok. Kapunk mi ingyen is, legalábbis egy ilyen aranyos lánynak, mint te, biztos adnak.
A hószobrászaton csodálkozott kicsit meglepődött, még el is mondta, hogy ő egy rendes hóembert se tudok építeni.
- Ugyan már! Biztos menne. Amúgy meg nyugodj meg, azonkívül nem tudok sok dolgot. Inkább a jelentéktelen dolgokban jeleskedem, a többihez nincs türelmem…a tanárok is azt mondták, hogy van eszem csak lusta vagyok.
Ő velem ellentétben óvatos lépkedett, szoktatta magát a hideghez, és nem volt olyan idióta mint én: nem vetült bele azonnal. ”Jól van… nálam már csak Nigori a hülyébb, ő óvatosan bevizezte a mellkasát, nehogy szívrohamot kapjon, aztán dupla szaltóval vetült a vízbe… hülye gyerek olyan hasast dobott, hogy még utána két héttel is fájt neki. Meg képviselve az új dolgokat, keverte a majonézt a tejjel, aztán megitta…azt a hétvégét azt hiszem a budin töltötte. Ehhj..te idióta…fura nélküled. Rengeteg jó embert megismertem, de még egy olyan embert, aki megért mint te…nem találtam. De nem is akarlak kárpótolni, még egy akkora barom mint te, nincs. Ha tudnád milyen itt bent...mindennap idegtépés, veszélyesebb mint a valóság, viszont ugyanaz a tét: az életed. Itt nem a pénz számít, hanem hogy mennyire értesz ahhoz amit csinálsz. Rohadj meg hogy te jártál kendozni engem meg nem tanítottál! Mondjuk amúgy is utálom a kardokat, meg nem is az a fegyverem…de…ahj.”
- Igen, tényleg az! – mondtam, miután már megszokta a testem a vizet.
Közelebb úszott hozzám, majd odébb tolta az arcomba lógó tincseket, s megjegyezte hogy tényleg biztosan a nap miatt voltam olyan meleg. Kellemes volt az érintése…de zavarba ejtő is…és olyan közel is volt! Nem bírtam mit mondani, arcom színe egyre vörösebb lett.
- Öhh..öhh..öhh.. – habogtam össze-vissza, nem tudva mit tegyek.

Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi736/800A Sziget - Page 2 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 12 2013, 15:43

Aidor: Vastalpú Bakancs (+2 erő +2 gyorsaság)
Hime: Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül)
Nagoyaka Kiyoshi: Bőr Sisak (+2 páncél)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Jun on Pént. Dec. 20 2013, 13:01

// Vizes pólóverseny  Twisted Evil //
- Szerintem a hószobrászat nem jelentéktelen dolog, sokkal inkább művészi. Kár, hogy kevés embert érdekel az ilyesmi. - természetesen nem csupán a hószobrászatra gondoltam, hanem a festészetre, szobrászatra és egyéb építő hobbira. A kinti világban is oda voltam a szép díszes elegáns dolgokért, a festményekért és szobrokért. A házunk is tele volt velük, szóval nem szenvedtem a látványban soha sem hiányt. A víz kellemes hideg, a nap viszont melegen sütött felénk, egy tökéletes őszi nap hangulatát kelteti, annak ellenére, hogy nyakunkon a tél, a havazás és a hideg.
- Na látod, ha csak lusta vagy akkor az elég bizonyíték rá, hogy nem vagy tehetségtelen. - nevettem fel. A fiúnak elég nagy önkritikája van, vagy csupán túlságosan szerény. Hozzá képest én mindig is túlfényeztem magam, nagy kár, hogy az én rajz, vagy szobrász képességeim sosem voltak olyan szinten amit el tudnék fogadni. Viszont annál inkább vagyok erős és rendíthetetlen. Kíváncsi vagyok miért vág állandóan ilyen ijedt vagy meglepett arcot a fiú... tényleg nem rémlik, hogy egyáltalán bemutatkoztunk volna egymásnak. Kicsit belepirultam, hogy elfelejtettem egy ilyen fontos dolgot, amit már rögtön a találkozásunk pillanatában meg kellett volna ejtenem.
- Oh én hülye, még nem is tudjuk egymás nevét. - nevettem fel, kínomban, eléggé ciki volt így utólag. - A nevem Jun. - mutatkoztam be neki, most sem éreztem szükséget arra, hogy vezetéknévvel együtt tegyem, ahogy azt korábban sem csináltam. A kezemmel eljátszadoztam a vízzel, fésülgettem a felszínét, picurka hullámokat keltve benne, közben felfigyeltem, hogy a fiút sikerült zavarba hoznom. Talán tényleg előbb kellett volna a bemutatkozáshoz jutnom. Kezemet hátrább húztam, próbálva nem túl nagy feltűnést kelteni vele, minél észrevétlenebbül. Majd hatalmas erővel előre lendítettem, egy jókora mennyiségű vizet az arcába küldve.
- Ne légy ilyen lehangolt. - nevettem fel, majd megismételtem az előbbit újra és újra - nesze!

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi3984/4100A Sziget - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Jan. 28 2014, 22:22

Norika

A tél hidegebb és hidegebb az a nap óta. Nem haltam meg, csak egy kicsit megváltozott minden. Gondolkoznom kell, hogyan tovább. A negyedik szinten béreltem egy szobát az egyik fogadóban a város keleti részén. És már órák óta a szigetet sétálgatom körbe. A tenger parthoz közeli részén játékosok és njk karakterek korcsolyáznak. Jó volt látni őket. Próbáltam egy kettőre rámosolyogni, talán több kevesebb sikerrel. Egy nagyon fiatal lányka odacsúszott a part széléhez és intett, hogy menjek oda.
- Gyere korcsolyázni, nagyon jó a jég! Kár lenne kihagyni.. - mondott még valamit utána, amire én csak annyit válaszoltam, hogy nincs korcsolyám. Igaza lehet, jó mókának tűnik és a móka amúgy sem ártana. Valahogy el kellene felejtenem azt a bosst. És a halál közelségét. Eszembe jutott Hinari és Ayani, nem érdemlem meg, hogy ismerem őket, a céhem túl jó hozzám és Ayani is. Mindig főz rám, most is csak úgy meglógtam előle, hogy ne lásson szomorúnak. Majdnem itt hagytam sínleni ebben a világban, egyedül.. nem, ilyet többet nem tehetek.
- Rendben, egy kis korcsolyázás nem árthat - azonban nincs korcsolyám. Gondolkodóba estem, mire a kislány integetve mutatott egy üzletre a parton, ami nincs is túl messze. - Áhá, köszönöm - és meghajoltam a pöttöm előtt. Mire ő pirospozsgásra váltott és elsiklott. Ilyen gyerekem legyen, jól nevelt. Elmosolyodtam a gondolaton és csóváltam a fejem, hova gondolok.
Mikor odaértem a bódéhoz hamar sorra is kerültem és jogos tulajdonosa lettem egy korcsolyának. Legalább úgy örültem neki, mint egy kisgyerek és máris a jégre mentem. Egy hatalmas eleséssel indítottam, mert milyen lenne már esés nélkül kezdeni, kicsit se én lennék...
Hamarosan azonban már szépen csordogáltam a rohangáló korcsolyás gyerekek között és kissé visszatérhettem, oda, ahonnan kiszakadtam. A valóságomból. Ide Ayaninak is jönnie kell! Örültem a felfedezésnek.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi4298/4400A Sziget - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szer. Jan. 29 2014, 16:20

Nincs annál jobb, minthogy kikapcsolódni egy kicsit, és azalatt keresni egy új ismeretséget, vagy egy behálózható férfiút. Ha fájdalomérzet nincs, akkor miért van akkor hidegek? Na sebaj, végül is így a valóságos.
Saját korcsolyám volt, miután egy küldetésen nyertem annyi pénzt, hogy vegyek egy párt, hogy akármikor és akárhol ingyen korcsolyázhassak, amíg megvan a szezonja.
Na most hová menjek korcsolyázni? Kis tó túl kicsi, az Aincrad-ban felállított korcsolyapálya nagyon rossz minőségű, erdei tavaknál azért a vadak és vöröskék miatt nem érdemes. Egy szófoszlány szerint a negyedik szint szigetén van egy nagyon jó korcsolyázó hely, ahová mindenképpen érdemes eljárni, amíg még nagyon jó a jég.
Egy teleport a negyedik szint fővárosába, aztán el ide. Nagyon sokan voltak a befagyott parton, de annál murisabb is volt a hangulat. Különböző indikátorú játékosok, petek és njk-k járták a korcsolya táncát még úgy is, hogy nem mindenkinek van meg a jó akrobatika szintje.
És ím itt áll Norika-chan, a műkorcsolya-bajnok... köhöm, a hobbikorcsolyázó! Képzeletbeli reflektorok mind rávilágítanak, a közönség mind őt és elegáns télikabátját csodálják. A háttérben James Bondtól a Golden Eye csendül fel.
És Norika megindul. Micsoda gyönyörű körív, hibátlan fordulattal! Na és most ki fogja próbálni az ugró pörgést? Ajj, nem sikerült! Hát igen, kérem szépen, SAO sajnos korlátozza az aktorok és akrobatikusok különleges tehetségeit, amit valljuk be, hogy ez nagyon nem fair dolog a játékkészítőktől, főleg magától KA úrtól, aki amúgy sem volt olyan kedves kiengedni karácsonyra a játékosait ünnepelni szeretteikkel... na de most térjünk vissza a korcsolyázó tömeg közt keringőző gyönyörű aktorunkra, aki most készített egy csinos, ívelt nyolcast. Nos, sok nyolcast láttunk már életünkben, de még ilyen csodaszép Norika-számot még soha. Így megérdemelne egy nagy tapsot...

Hirtelen azon kapom magam, hogy korcsolyázom egyenest egy csodaszép, hosszú fekete üstök felé, ami eddig még nem is volt az utamban. Most már igen, mert olyan hirtelen bukkant fel, hogy nekimentem, és így elestem fele, hogy rajta hasaltam el, és az arcom majdnem pár centire maradt az övétől.
- Ó, jajj! - estem egy kicsi zavarba, arcom rózsaszínűre váltott. Nem éppenséggel így képzeltem el az első találkozást az ismeretlenekkel, de ha már így összefutottunk... na mindegy, segítsük fel. - Bocsánat, nem vettelek észre!
Csetlő-botló módon felálltam, aztán felsegítettem a srácot, akit aztán végigmértem. Azt hittem, Tachi az egyetlen olyan szépfiú, aki egyből meglágyítja még egy büszke kemény nő szívét, de itt állt előttem egy élő bizonyíték ahhoz az elmélethez, hogy nemcsak az adoniszi külső az, ami vonzza a nőket. Azt hiszem egyből belehabarodtam ebbe a szép hosszú fekete hajba, aminek a gazdája egy csendesnek tűnő fiú, akiből úgy tűnik, a titokzatosság sugárzik.
- Hát... szervusz. Norika Tsubasa vagyok, aktor. És benned kit tisztelhetek, szép jó uram?

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi10/500A Sziget - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Jan. 29 2014, 19:47

Egy lépés jobbra, egy lépés balra, testsúly előre.. megy ez, igeeen, igen! Majd még egy ilyen és folytatódhat is Csak úgy siklott alattam a jég, végre tudtam haladni. Amikor is hirtelen valahogy helyzetet váltottam és egy tompa puffanással máris a hátamat vettettem a jégnek. Lengébben öltöztem fel, így hamar éreztem is a jég hűvösét, valamint akivel összeütköztem takarta a napot. Kellett egy félpillanatnyi idő, míg a sötét árnyékból egy előre hullott hajú lány arca rajzolódott ki. Világos barna haja, részben előre csúszott és valószínűleg mellkasom tarthatta meg, ugyanis elég hosszúnak tűnt haja. Arca karizmatikus és mondhatni vonzó. Hangja és gyors reakciói mosolyt csaltak arcomra. Máris bocsánatot akar kérni? Hisz ez megesik korcsolyázáskor, lehet ő is kezdő és nem tud korcsolyázni, vagy csak én nem néztem magam elé.. amire azért lássuk be elég nagy esély van. Elfogadtam a nyújtott kezet és megálltam vele szemben. Alig voltam kicsivel magasabb nála, így nem erőltethettem meg szemét sem, hogy sokáig felfelé kelljen néznie. Csendben bólintottam bemutatkozására és megvártam míg nem kíván szólni. Ezek szerint tényleg annyira idős volnék? Uram.. valószínűleg lényegesen fiatalabb a lány nálam. Nem gond, megköszönöm a felsegítést, és jó napot kívánva tovább korcsolyázom.
Lesepertem némi havat magamról és a lány ruhájáról, közben bemutatkoztam.
- Hali! A nevem Hayíshi Yuichi, és ..szia - mosolyodtam el, miközben a hátrakötött hajamon igazítottam. - Ugyan, nem történt semmi, csak kicsit elestünk a jégen. Megesik - nyomtam meg a "kát" és nevettem el magam. Egy színész, végig néztem rajta lopva, és igaz lehet. Magamra nézve, a viseletes világoskék öltönyre és a fehér pólóra, én inkább bohócnak tűnhetek, a barna bakancsra szerelt laza korcsolyában. Nyakamon egy szürke sál, régi jó emlék. - Én csak egy egyszerű játékos vagyok, aki bennragadt ezen a világon. De mint látod vannak jó oldalai is - mosolyogtam rá biztatóan. Megmozdultam, hogy elinduljak és majd hanyatt vágódtam. Nagy nehezen sikerült kiegyenesíteni a csúszós talajt lábam alatt.
- Hölgyem, bocsánatát kell kérjem, de megyek, vissza akarok rázódni a korcsolyázásba, több mint tíz éve nem álltam így jégen. További szép napot! - azzal még inteni akartam neki, de csak ránéztem és mosolyogtam. Majd újra magam elé, akkor hol is tartok, ja igen írok Ayaninak. Menüm legördítve kezdtem hozzá a megszokott mozdulatokhoz.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi4298/4400A Sziget - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Tsubasa Norika on Csüt. Jan. 30 2014, 15:20

- Hayashi Yuichi? - néztem rá kíváncsian. - Nagyon egzotikus neved van, mit ne mondjak. Végül is igaz, hogy a balesetek megtörténnek, de egy úrilánynak bocsánatot is kell kérnie - Ettől függetlenül még én is bekapcsolódtam egy pillanatra a nevetésbe, de aztán a fiú azt mondta, hogy szeretne egy kicsit visszazökkenni a korcsolyázás világába, mert nagyon rég nem csinálta már. El is indult, miután egy újabb puffanás után felsegítettem, én viszont tudtam, hogy ilyen esetben valakinek szüksége volna egy kis társaságra. Méghozzá az én társaságomban. Egy Norika Tsubasa nem hagyja annyiban, hogy egy ilyen srác ilyen magányosan szenvedjen a korcsolyájával.
Itt az idő egy kis szórakozásra, az kell igazán ide.
Megindultam a fiú után. Ha bármit is tervezett volna éppen, már csak későbbre teheti át, mert abban a pillanatban menet közben belekapaszkodtam a karjába, hogy magammal vigyem egy korcsolya-táncra.
- Ejnyei! Hová ilyen sietősen? Én se korcsolyáztam már egy jó ideje. Miért ne zökkenhetnénk vissza a korcsolyázások világába? Legalább lesz melletted valaki, aki segíthet neked. Na gyere csak!
Azzal megindultam magammal húzva a fiút. Persze csak óvatos járással, hogy ne essen el újra. Ha elesne, akkor vagy eggyüt esünk el, vagy megtartom. Az utóbbin dolgoztam, hogy korcsolyalábakon tartsam a fiút. Hol egy lassú egyenes, hol körívet tettem meg vele, és egy pillanatra se engedtem el a fiút, akire bátorítóan mosolyogtam és nevettem. Meg kell nyugtatni afelől, hogy sokkal kellemesebben telik el a korcsolyázás gyakorlása, ha valakinek a társaságában is teszi meg azt.
- Látod, Yuichi, menni fog ez, csak bízz egy kicsit önmagadban és a segítő kezekben. Meglátod, milyen gyorsan rá fogsz ismét érezni az ízére. Nincs nagyobb szórakozás, ha együtt korcsolyázhatsz valakivel. Egyébként szabad-e megkérdeznem, hogy honnan valósi vagy és mit csináltál a valóságban?

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi10/500A Sziget - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Jan. 30 2014, 15:55

- Sajnálom, hogy így letegeztelek - mondta jogosan szégyenkezve - Norika Tsubasa? Szép név, vagyis szép neve van Hölgyem - úri lányt letegeztem.. én balga. Rangban jóval alatta vagyok, jobb tudnom hol a helyem.
Mikor integettem és előhívtam a menüm, azonban az előbbi hölgy korcsolyán könnyedén mellém siklott és belém kapaszkodott. Menüm nem aktiváltam és egy pillanatra csak a lábaimra fókuszáltam, hogy nehogy ellenkező irányba induljanak el a korcsolyák. Válaszolni se tudtam annyira koncentráltam, és már húz is.
- Várj, ez nekem túl...! - korcsolyám szaporább tempóban megindult előre és hamar a lány mellett a levegőben voltam vízszintesen, egy pillanatra lelassult minden és csak az láttam, hogy lendületemmel, megbillentettem őt is. A lábam nagyon rosszul reagált a váratlan érintésre és a mozgási sebesség különbségre. Kezemmel éreztem, hogy állát és alsó ajkát is megütöm, majd ahogy a gravitáció érvényesült újra elestünk. Szerencsémre nem rántottam magam alá, így ő esett rám.
Meglepődöttségnem, nem csak az arcomra, hanem a testem minden izmára kiterjedt. Ugyanis nem mozdultak. Térdemen éreztem, hogy hozzá ér a lányhoz és többnyire csak pislogtam még. Ha rám nézett, akkor némi szín futott arcomra és rögvest szóltam.
- Bocsánat! Nagyon megütöttelek? Fáj valahol? - rögvest eszembe jutott, hogy ez felesleges kérdés, de az illendőség és a megszokás minduntalan előtérbe kerül. Éreztem, kezemen fogának nyomát és hogy megütöttem ajkát és száját.. ilyet még nem tettem nővel, nem ütöttem meg egyet sem, még véletlenből sem..
Sebtében felsegítettem és ingatagon próbáltam megállni a korcsolyákon.
- Jó ötlet lenne mégis, ha segítenél, legalább az alapokon túl jutni - szemébe néztem, és elszégyelltem magam. Megütöttem.. akkor.. nem nem merek felnézni.
Húzni is kezdett tovább, ahogy az előbb, de ezúttal nem zavart, nem volt váratlan. Bár ahogy belém kapaszkodott.. hagy némi kivetni valót maga után.
- Persze, Tsurugában születtem és élek, foglalkozásom pedig.. informatikus - nevezzük csak így, a legrosszabb állatfajnak vagyok a képviselője az informatikusok közül.. így jobb ha nem tudja a pontos foglalkozásom.
- Köszönöm, megpróbálom, azt viszont tudom, mennyire szórakoztató egy közös jégkorcsolyázás - mosolyodtam el.
- Te.. milyen ház sarja vagy? Ismerhetem neved Japánban? - nem rémlik a családneve, hogy összefutottam volna vele korábban.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi4298/4400A Sziget - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Tsubasa Norika on Kedd Feb. 04 2014, 18:01

Abból, hogy fel akartam dobni a hangulatot és elvittem egy körre Yuichit, nem sült ki semmi jól, legalábbis elsőre nem. Egy váratlan pillanatban, ahogy kaptam véletlen egy barackot az állam és ajkam közé, ismét felborultunk ugyanabba a fekvő pozícióba, ahogy először ütköztünk - a szó legszorosabb értelmében.
- Uff @.@ - nyögtem félig-meddig szédelegve. Az a véletlen csapás biztosan fájt volna, de mivel ebben a játékban szerencsére nincs fájdalomérzet, mert mi mind itt csak avatarok vagyunk, így nem is érdekes az egész... de ettől még kicsit szédülök.
Yuichi nagyon rosszul érezte magát a történtek miatt, és jó férfihoz illően segíteni akart nekem (azzal kezdte, hogy segített felállítani), és megkérdezte, hogy nem fáj-e valahol. Ezen a ponton elnevettem magam.
- Jajj, te buta fiú, nem fáj az nekem :] - mosolyogtam rá biztatóan. - Ebben a játékban nem érezzük mi a fájdalmat... bár kicsit szédülök, de rendbe jövök, ne aggódj... szólíthatlak Yui-kunnak?
Most én segítettem a fiún, hogy megmaradjon állva. Bármennyire is szégyellte magát a történtek miatt, kedves sugárzó mosolyommal igyekeztem neki bátorítást adni. Jó ötletnek tartotta, hogy együtt gyakorolhatnánk a korcsolyázást, amíg már egyikünk se fog pofára esni valami vackon vagy egy félresikerült megmozduláson. Lassan elindultunk a jégen, és fogtam Yui-kun karját, hogy ne essünk el újra. Közben elmondta, hogy Tsuguraga szülöttje, és informatikus. Nocsak, az informatikusok pedig nagyon jól kereső szakmában lelték helyüket ám, legalábbis itt a csúcstechnológia világában, ahol mindig szükség van szakértőkre. Bizonyára Kayaba Akihiko a legjobb informatikusokat és programozókat bérelte fel a SAO elkészítéséhez. Milyen jó látni, hogy végre mosolyog. Ettől kezdve még érdeklődőbb voltam. Nem szabadna veszni hagyni egy ilyen jó partit, aki azt hiszi, hogy nemes családból származom.
- Bár nemes család sarja lennék, de nem vagyok az - feleltem - Én egy átlagos szintű lány vagyok, aki nemrég lépett ki a gyermekotthon zsivajaiból az életbe. Anyám sajnos nem él, apám meg tolószékes egy baleset óta. - Bár jobb is, ha nem tud erről a történetről, mert az egy tragikus éjszaka volt, mikor elvesztettem azt az apát, aki egykor volt.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi10/500A Sziget - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Feb. 05 2014, 10:59

Szégyelltem magam azért, hogy megütöttem, de talán letudja balesetnek. Remélem. Kicsusszantam alóla és úgy sikeresen felkeltünk.
- Tudom, hogy nem fáj, legalábbis fizikailag. Szédülsz? – őszintén meglepődtem és ezt arcomról is leolvashatta. Tettem már jó néhány pontot az erőre, így érthető is, ezzel az ökölcsapással tizenkettő egységnyi életerő ponttól szabadítottam meg. Szegény lány..- ooké.. igen szólíthatsz úgy, ha szeretnéd – nem értettem igazán, miért akar ilyen jelzővel ellátni, de nem akadályozom meg benne. Mindegy is. Megfogta újra alkarom és én is rákulcsoltam az övére, hogy biztos legyen a tartás. Vezetett, szépen jutottunk is előre és szinkronban mozgattam lában és derekam az övével. Bár az én derekam kisebb íveket írhatott le. Egész gyorsan haladtunk már. Körülöttünk is jól szórakoztak az emberek a jégen, és voltak, akik igen nagy bravúrokat is végrehajthattak. Azonban nem bámészkodtam sokáig, még lábainkra kell koncentráljak, talán pár percen belül menni fog már ritmusra és nem kell azt néznem, mikor csúszik ki a lábam valamelyik irányba. Közben válaszoltam kérdésére és ő is beszélt kicsit magáról. Egy igen szomorú történetet. Mosolyom alább hagyott a hallottakra. Nem is tudom merről fogjam meg a történetet, egy tragédia sosem jár semlegességgel.
- Sajnálom és részvétem anyukádért. Ha szeretnél.. – néztem arcára egy pillanatra és hagytam, hogy lábaim teljesítsék dolgaik – beszélni róla, hogyan történt meghallgatom – be is fejeztem a mondatot értelme nem volna folytatni. Vissza lenéztem lábfejére, majd újra a sajátomra, most már menni fog, nem kell annyira görcsösen mozognom, megtehetem már remélhetőleg szabadabban is. Azonban szerénysége dicsérendő, miért nm érzi magát nemesnek?
- Hogy érted azt, hogy átlagos szintű lány vagy? – néztem fel s egyenesen szemébe. További kérdések generálódtak fejemben, de nem hagytam mindent egyszerre kitörni. Ahogyan azt sem, hogy újra miattam boruljunk, így néha-néha lenéztem lábamra.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi4298/4400A Sziget - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Tsubasa Norika on Vas. Feb. 09 2014, 15:09

- Csak egy picit, de már jól vagyok - mosolyogtam kellemesen a srácra. - Ne aggódj értem, kibírom én az ilyesmit, csak aztán ne menj át ápoló bácsiba, mert ha szeretek másokat pesztrálni, azt nem szeretem, ha engem babusgatnak mindig. Tudod, hogy szól a mondás: jobb adni, mint kapni. :] Na kész vagy a bemelegítésre?
Egyáltalán nem zavart az a hp-veszteség, majd visszatöltődik. Mindketten úgy karoltunk egymásba, ahogy kellett, hogy ha botladozni kezdenénk, akkor fogódzkodni tudjunk egymásba a lehető legbiztonságosabban. Hol csak hagytam, hogy Yui próbálkozzon a korcsolyázással, hol én igyekeztem belejönni a jég síkosításába. Azt hiszem, lassan már egész jól fog menni annyira, hogy ne essünk el állandóan pofára. Úgy látszik, a szép hollófekete hajú kis partnerem is lassan visszanyeri régi formáját a korcsolyázást illetően. Nagyokat kezdtünk beszélgetni, de mikor szóba jött az anyám, kicsit komolyabbá vált innen a stílusom. Hmm, Yui nagyon szeretné hallani a részleteket, ha szeretném.
- Hát... tulajdonképpen autós balesetben halt meg, mikor egyéves voltam - mondtam. - Egy évesen nem nagyon fogtam fel a vesztességet, így nem érintett nagyon a dolog, csak utólag egy kis időre. Sajnos a mai és a régi világban is sokszor halnak meg azok, akiket szeretünk, de az élet megy tovább, és szerencsémre apám még mindig ott volt velem, hogy felneveljen és átadjon nekem némi tudásokat, amiket eddig csak tehette. Őt meg betörők lőtték hátba, és nekik köszönhette azt, hogy nyomorék lett. Azért is szeretnék majd a játékból kijutva a műveltség világába kerülni, hogy legyen majd miből műtétet fizetnem az apámnak, hogy egyszer ismét lábra tudjon állni. Addig én kitartóan küzdök az életemért érte és minden egyes barátomért és családtagomért, akiket nagyon szeretek.
Ez volt az igazság. Ha tragédiákat is kellett megélnem, büszkén, emelt fővel kell tovább élni, mert van célom, nem pedig lehajtott fejjel ücsörögni egy sarokban elzárkózva mindenféle segítségtől és barátoktól. Nekem az a fontos, hogy sok barátom legyen, meg néha, ahogy tudok, férfiakkal is egy kicsit szórakozni, hátha végül köztük megtalálom a Nagy Őt. Hogy ki lesz az végül? Jó kérdés, de ez mgé a jövő zenéje. Talán az a zöldségárus fiú a sarkon, vagy az egyik tanárom, vagy a gyermekotthoni társam, vagy a szomszéd fiú, vagy itt a játékból valamelyik srác, mint például Tachi és Yui. Tachiból nem nézném ki, hogy egyszer valaha bekötné a fejét, s azt illeti, én sem akarom túl korán kezdeni. Talán Yuichi vagy az összes többi eddigi fiú, akivel találkoztam, ők még pályázhatnak erre a címre, de nem erőltetem én azt, majd a sors megadja nekem azt a srácot, akit valóban nekem szánt.
A kérdésre, hogy értem, hogy én átlagos szintű lány vagyok, azon egy jót nevetek.
- Ugyan, semmi különösben, Yui! Egy átlagos szintű, átlagos osztálybeli család átlagos pénzkeresettel. Szeretem a társaságot és a színművészetet, de jobban szeretnék rendes családi kertesházban élni jó szomszédokkal, közel mindazokhoz, akik számítanak nekem. Az a túlzott Paris Hilton-féle csillogás és botrányozás már nem az én témaköröm. Na de te mondd, hogy miként viszonyulsz a színművészetek némelyikéhez, mint a tánc, éneklés, előadások, könyvek és ilyesmik? - Érdeklődve álltam kedves csillogó tekintettel a fiú tekintetét. Ejj, neki is vannak ám szép szemei!

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi10/500A Sziget - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Feb. 11 2014, 13:53


Felettébb érdekes elgondolás, egy lány, aki ezen az elven működik, pont olyan, mint Ayani. Ő is általában elutasítja, ha valamit újítanék, vagy foglalkoznék vele. Bár nem mindent, de ezzel a lánnyal például az szóba sem jöhetne. Egy „hát jó” mosollyal az arcomon, még fürkészem szembogarát, keresve, bármiféle elrejtett információért. De úgy tűnik, igazat mond. Nem megyek át ápolóba, sugalltam neki egy szót sem szólva, hanem a feladatra koncentráltam. Jégen állás és korcsolyázás.
- Ízlésünk hasonló, és naná, készen állok! – feleltem jókedvvel.
Nem akarom túl elbízni magam, de most mennie kell, menni fog a jégen megállás, haladás és minden más. Kapaszkodtam a lányba és lendülete is segített, siklottam. Átjárt újra az az öröm, ami korábban nélküle is megvolt, de ahogy újra tudatosult bennem hogy van partnerem, így eszembe jutott egy dolog. Azonban, a felhozott téma hátra vitte fejembe ezt a kérdést.
Könnyebbre fordult korcsolyázásunk, de a téma cseppet sem volt szinkronban ezzel. Míg beszélt, nem tudtam, hogyan reagáljak, hisz szomorúság szikrája alig volt fellelhető szavai mögött, azonban ez rajta jobban látszódott. Ellenben vigasztalni sem tudnám, és nem is kell.. gondolkodóan ránéztem. Realista felfogása ez a személyes tragédiáknak. Magam nem ismerem, hogyan reagálnék ilyen helyzetben, s belegondolni sem akarom magam. Jelenleg én halott vagyok a külső életemben.., de mégis, ilyen felvilágosult lány, miért csatlakozhatott ehhez a játékhoz? Azt már tudom, mik voltak a tervei, vagyis inkább a céljai mielőtt belépett ide. Véletlen ragadt bent, vajon?
- Több olyan ember élne a földön, mint te Nori.. Szólíthatlak így? – kérdeztem – Mindenesetre, kevesebb csonka ember és család lenne, ha több olyan lenne, mint te.
Nem igazán akartam magyarázni, amit mondtam, ha megértette, ha nem esetleges kérdésére ezzel kapcsolatban nem válaszoltam. Viszont jobban érdekelt, miért tartja magát kicsinek, átlagosnak, ha úri család sarjaként mutatkozik be.
Válasza, elgondolkodtatott, de csak megmosolyogtam. Hogy is van ez? Szóval kipróbáltad a csillogást és nem jött be, vagy elvették tőled a csillogást? Nem is tudom, hogy kellene egyáltalán érdekelni ennek. Válaszolni azonban jó hogy válaszolok, hisz a tánc nekem olyan, mint a víz.
- Szeretek táncolni, az előadásokban pedig inkább néző vagyok. De ha csinálni kellene, azt is kipróbálnám, mindig is izgalmasnak tűnt. Könyvek is érdekelnek, nem tartom magam olvasott embernek, de a könyvek porától sem kímélem ujjbegyeim. Éneklés nem az én asztalom, azt meghagyom annak, aki tényleg ért hozzá – néztem rá sandán, mosolyogva.
- A tánc! Igen, a táncot viszont lehet keverni a korcsolyázással. Ha adsz még nekem tíz-húsz perc bemelegítési időt, akkor megpróbálhatnánk egy.. – azonban nem fejeztem be, hanem csak rá néztem, tegye rá ő a pontot és vigye tovább az ötletet, ha érdekli. Kíváncsivá tett, mit akar kihozni kérdéséből. Miért érdekelheti, hogy a kultúrához hogyan állok? Fürkésztem két szemét, miközben a táj a haja mellett szépen haladt.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi4298/4400A Sziget - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Tsubasa Norika on Kedd Feb. 11 2014, 19:35

- Élnek még többen is, csak jól ki kell nyitni a szemed, Yui - mondtam. - De nyugodtan szólíthatsz Norinak, ha szeretnéd.
Furcsa volt, nagyon furcsa. Nagyon együtt érző velem annak ellenére, hogy még nem is ismerjük egymást. Ha a szemeibe is nézek, akkor rögtön elfog az a bűntudat, hogy eddig kavargattam más srácokkal. Hát azért sebaj, ha mondjuk vele is összejönnék akár egy éjszakára is vagy hosszabb távon, vagy valami, majd elválik. És ki tudja, hogy van-e barátnője... hmm, ami azt illeti, egyáltalán nem érdekel, hogy van-e barátnője. Azt hiszem nem elég boldog az életével, talán a barátnője folyton a nyakába liheg, vagy valamivel igyekszik nagyon elvenni szabadságát. Majd Dr Norika kigyógyítja ebből a bánatból! A bókok, amiket mondott, nagyon jól estek.
Tehát Yui is művelt, csak az az egy ellentét van, hogy ő olvas inkább, minthogy fellép vagy énekel. Én meg inkább fellépek és éneklek, minthogy olvasok. Nah, igen, az ellentétek, de mindig az ellentétek a legjobbak. :]
- ... korcsolya táncot! - fejeztem be lelkesen a mondatot, ahogy Yui elkezdte. - Korcsolyázás közben táncolni, azt nagyon szerette ám én is régebben! Valóságban sokszor csináltam is otthonbéli barátaimmal, de amióta be vagyok ide zárva, azóta egy kicsit kimentem a gyakorlatból. Mondjuk egy félév alatt. Na de akkor melegítsünk be, éppen most kezdik újra játszani a háttérzenét a pályán.
Aztán megálltam, és lassú fordulással Yuichi felé fordultam. Kinyújtottam a kezemet, és megfogtam az övét. Ezzel jeleztem neki, hogy akkor csináljuk ezt meg együtt.
Ha ő elkezdi, lassan követem a mozdulatát. Kicsit esetlenül kezdtem el, de szerencsére már nem bukom el többször, mivel a korcsolyázásba már lassan belejöttem. Bárcsak maximális szintű lehetne az akrobatikám!
Tánc előtti játékot sem akartam némán hagyni, így hát rögtön elő akartam hozakodni egy témával. Hirtelen elkorcsolyázott elöttünk egy párocska. Illetve csak a férfi korcsolyázott, a barátnője úgy csimpaszkodott rajta, mint aki soha el nem akarná őt engedni. Látszik rajtuk, hogy a lány mennyire oda van a fiúért, miközben az inkább arra vágyik, hogy hagyja már békén.
- Szegény szerencsétlen fiú - mondtam szomorúan. - Sajnos vannak barátnők, akik nagyon el vannak szállva attól, hogy van pasijuk, és igyekeznek minél jobban magukhoz láncolni őket ahelyett, hogy szabadságot hagynának neki eldönteni, egyáltalán mit akar a kapcsolattól. Azok a legrosszabb kapcsolatok mindig, amikor hirtelen jövünk össze valakivel, aki már egyből "fogadalmakat" vár el tőlünk, lefektetik és házassággal, gyerekekkel, összeköltözéssel és ilyesmivel akarnak köteleztetni minket, pedig még a nálam fiatalabb lányok esetében még a tojáshéj le se jött a fenekükről. Még akkor is, ha főz, mos és takarít utánad.  Nekem pont ezért eddig nem volt egyetlen komoly kapcsolatom sem, mert nem volt az igazi az az egy-két fiú, akivel összejöttem. Szerelmes lettem első látásra némelyikbe, engedtem a csábításoknak, de csak a randik után vettem észre, hogy hopp, ez így nem lesz jó, akármennyire is ígérgettem, hogy örökké az övé leszek és ilyenek. De hát élni és próbálni kell néha az életet különböző módon ahhoz, hogy egyszer megtaláld az igazit. Szabadság, idő, szórakozás és gondolkozás kell.
Egyszer csak észrevettem magamon, hogy kicsit túl sokat beszélek és okoskodom a kapcsolatokról. ><
- Jajj, bocsi! Ugye nem untattalak ezekkel a hülyeségekkel, Yui? De hát kinek mi a véleménye ezekről a dolgokról, érted. ^^"

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi10/500A Sziget - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Feb. 12 2014, 13:02

No, már most az igaz, mindig is erre az egyre voltam nagyra magammal, hogy nyitott szemmel járok és meglátom azt, amit más nem. És bizton tudom, több a jó a világban, mint a rossz. Mind ebben, mind a kintiben. Itt viszont tényleg elvesztettem szemem világát, egyet ígérhetek neki halkan és szavak nélkül. Jobban kinyitom a szemem és fülem.
Sikerült kézbe vennem az irányítást örvendtem, rövid ideig, míg sikeresen befejezte megkezdett mondatom. Szóval ő már gyakorlott, az jó, nekem fogalmam sincsen, hogyan kellhet, saját lábamon már táncoltam, de hogy korcsolyán? Egy pillanatra néztem csak félre, már az is elég volt, hogy drasztikus lépésekkel veszítsem el irányításom a pillanat felett. Elég közel került a lány és már kezemért is kapott, másik kezem derekán, táncra készültünk.
- Hé.. hé.. – mondatom nem sikerült, körülbelül feléig sem jutottam és ez is elég erőtlen tiltakozás lett. Megcsúsztam előre, mire ezt félre érthette és máris folytatta ütemre. Alig bírtam tartani a lépést, egyedül az akrobatikám menthetett ki, hogy eddig nem zuttyantam rá és taglóztam le a hideg jégig. Elég vékonynak tűnik a ruha, ami rajta van, egy fordított esésnél, biztosan több hideget kapna, mint én a kék öltönyben.
- Jó lesz így, most már menni fog - lábam sem csúszkált kellemetlen irányokba, hanem sikerült elkapnom egy társas tánc típust. Még majdnem salsa lett belőle, ahol intimebb szférákba csúsznék össze-vissza. Egy katasztrófától megmentettem őt is és magam is. Vagyis inkább övé az érdem, jól táncol és forog, még így jégen is.
Beszélni kezdett valamiről, amit nem igazán értettem eleinte, betöltötte látóterem partnerem tánca, arca és mosolya. De érdekes, ahogy formálja a szavakat, vajon melyik részéről származhat Japánból? Próbáltam a karizmatikus jellemzőket keresni, nagyobb járomcsont esetleg, vékony áll, ilyen apróságok. Azonban ismereteim hatalmas lyukakkal rendelkezik ilyen téren. Többet kell, tanuljak az emberekről, aztán ez is menni fog. Szavaira magától kinyílott a szám, de ezt hamar leleplezve be is csuktam, be kell csuknom a szemem, képes olvasni szememből, ennyire pontosan. Ránéztem, azonban nem engem nézett, hanem csak a levegőbe, elnéztem abba az irányba és a sok korcsolyázó között megláttam miről beszélhet. Azonban attól, még ha néha így érzek, nem így van teljes valójában. Még mindig keveset tudok Ayaniról.
- Honnan tudsz ennyit a.. – emberekről, vagy kapcsolatokról? Nem tűnik szomorúnak, szóval ha volt is vele valami rossz ő is könnyen feldolgozhatta – az emberekről? Jó a gondolkodásmódod, nyílt. Megráztam a fejem, majd közvetlen folytattam – nem untatsz, sőt, ha korábban nem jössz utánam, más lenne most itt tánccal, de ne aggódj, tudom mit szabad és mit nem.. – megálltam szavakkal egy pillanatra belenéztem szép szemeibe és elnevettem magam – pontosan erről beszéltél – engedtem el kicsit a derekát, hogy hajamba kapjak jólesően nevetve. A korcsolyám csúszott előre majd hirtelenjében visszakaptam kezem a derekára, nehogy túl előre csússzak. Azonban tenyeremben egészen másérzést keltett derekának tapintása. Kissé megindult vörösödéssel, másfél arasznyival feljebb fogtam oldalán. Nem kértem érte bocsánatot, nem lett volna okom rá.
- Mi tántorított vissza a randik után? Értem ez alatt, mi volt az a pont, ahol ezt mondtad.. – hagytam kis hatásszünetet – „ez innentől már nekem nem jó”?

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi4298/4400A Sziget - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Tsubasa Norika on Szer. Feb. 12 2014, 16:09

- Hogy honnan tudok ennyit bizonyos emberekről? Hát úgy, hogy én is voltam már így - feleltem őszinte csillogással a szemeimben, aztán Yui abba na dologban azt is értette, hogy talán mert az előző pasijaim nem voltak túl lovagiasak vagy visszafogottak, így játékos kedvvel nevetett és kapaszkodott derekamba. Én is fél kézzel fogtam a derekát, hogy jobban biztosítsam attól, hogy elessen. Eddig is a bemelegítés igencsak furin jött ki, de hát régen csináltunk már ilyesmit, és a gyakorlat teszi mindig a mestert. Emlékszem, hogy egyszer gyakorlat nélkül léptem fel egy iskolai ünnepségen, és a verselésem olyan borzalmas lett, hogy elnevették, illetve elsírták magukat az egész iskolában. Jó híremet végül is csak hamarabb sikerült visszaszereznem azzal, hogy mókázással szórakoztattam mindenkit, hogy azt higgyék, az az ünnepi verselés csak bohóckodásból jött úgy össze, ahogyan. Hát igen, van tehetségem ahhoz, hogy "kimagyarázzam magam" a legnagyobb bajokból is. :]
Ám de még mindig annál a témánál maradtunk, miközben táncoltunk a jégen. A háttérben egy szép lassú számot nyomtak be, így a tempót is lecsökkentettem, hogy legalább ritmusra tudjuk gyakorolni. Keze lejjebb csúszott a derekamon, de nem szólt semmit. Én se szóltam semmit, ellenkezőleg nagyon jólesett ez az érintés.
- Az, kedves Yuim, hogy a párjaimat a randik és az együttlétek alatt jobban megismertem. Mikor ilyesmit kijelentettem például az egyik exemnek, az házasodni akart két hónappal az együttlét után, mikor már az is problémás volt, hogy már-már idegesítően kedveskedett nekem azzal, hogy mosott, főzött, takarított és még csak azt se hagyta meg, hogy megháláljam. Túl buzgó volt a fiú, semmi kétség. Persze, az exeim között volt perverz, féltékeny, agresszív és pénzes is. Nem szeretem, ha a szeretetemet meg akarják vásárolni mindenfélével, uralkodni felettem, elvenni szabadságomat, mindenféle "fogadalmakat" rám kényszeríteni - csak mert el tudtak csábítani. De hát sajnos az vagyok, aki szereti a kalandokat... de ne aggódj, nem abban az értelemben, tisztességes ember vagyok, aki szereti a kihívásokat és keresi a világban a helyét meg a Nagy Ő-t. Egy partneremtől csak annyit kérek mindig, hogy legyen hozzám őszinte, ne menjen át "cselédbe" a kedvemért, ne bilincseljen annyira magához, hanem adja meg nekem a lehetőséget, hogy az átélt események után eldöntsem, hogy mit akarok a kapcsolattól. Vésd eszedbe, Yui, soha, de soha ne csábíts úgy el egy szerelembe vagy ágyba nőt, hogy nem ismerted meg őt igazán. Soha ne fogj bele komoly kapcsolatba és fogadalmakba, amíg rá nem ébredsz, mit is akartál ettől az embertől igazából. Ha rögtön az első randi vagy egy első szeretkezés után fogadalmat teszel, már ott hibáztál, de attól még fel lehet azt bontani, ha úgy látod, már nincs semmi olyan köztetek, ami összekötne. Nem jó, ha a kapcsolat csak kényszer miatt áll fenn.
A korcsolyám lassan siklott, de majdnem átvette az irányítást a lábam felett, így majdnem elcsúsztam, szerencsére még kapaszkodni tudtam Yui derekába. Nagyon komolyan a szemébe néztem az én kékjeimmel és kettőt pislogtam.
- Te túl megfontolt és bölcs ember látszatát kelted ahhoz, hogy felfogd, a randizás és a szerelem néha nem úgy sül ki, ahogy szeretnéd, ha nem gondoltad meg előre a dolgokat. Az életet még élni kell, a kötelezettség ráér utána, ha túl vagy a fiatal felnőttek kellemes-kellemetlen korszakán.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi10/500A Sziget - Page 2 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Feb. 24 2014, 22:11

Végül is a szerelem nem egyedi eset, minden ember életében előfordul többször is, csak van, akik nem tudják, hol van a megállj. Bizony az meg csalódásokhoz, kompromisszumokhoz, esetleg még ennél is jobban elfajulhat. Vagy gyökerében megszűnik és elfelejtem a jót. Sokat megélhetett ő is. Háttere meg ráadásként.. megtört embernek kellene lennie, ehelyett viszont mosolyog. Ritka az ilyen erős jellem, aki megingathatatlan. Talán.. nem! Még gondolni sem szabad nekem erre. Ahogy lassan siklottunk a jégen hosszú lélegzettel beszélt. Első pár szava megrendített leginkább, szemöldököm is egy pillanatra összébb rándult, majd megenyhült. Visszatért mosolyom. Azonban ezt a jelzőt, amit rám mondott, erre még rákérdezek. Vagy bókként elraktározom, és nem firtatom. Szavai folytán nem tudtam, hogy meglepődjek, vagy hogyan lehetne ezt lereagálni. A fulladásos halál kerülgetett. Amit mondott azok alapján konkrét rávilágítást kaptam egy külső szemlélőtől, hogy Ayani és én nem illünk, össze, sőt! Egyáltalán sosem fogunk összeilleni.. Ez valahogy elrettentett. Talán követett, vagy láthatott vele korábban és csak erre a pillanatra várt ez a lány? Kicsit megereszkedett fogásom derekán. Vagy.. ezt mint tanács mondja és megélte ezeket? Feltétlen bizalom egy másik embertársamban. Ezt az elvet vallom, addig, amíg valaki el nem játssza azt az egy
lehetőséget. Ha most megbízom szavaiban és tényleg most lát elsőnek, akkor elfogadom a tényt, hogy pórul járt párszor, néhol kísértetiesen hasonló egybeesésekkel kellett szembenéznie, mint nekem.
Vagy.. kitervelte és akár lehet egy gyilkos is? Majd rögvest két szemével találtam szembe magam. Beszélt hozzám, szavait alig halottam, csak szemét láttam kristálytisztán. Mégis minden hangot megértettem.
- Amit most elmondtál, az nagyon meglepett. Talán még érezheted is, hátamon - vajon tényleg leizzadtam, vagy csak képzelem? Remélem csak képzelem - ..többnyire hasonló cipőben járok. És megjegyeztem - szép szemű - hol és miben nem szabad hibát elkövetni és felelőtlenül gyorsan dönteni. A múlt hibáin nem változtathatok, a jelenen talán, a jövőben meg nem fog előfordulni. Az életet még élni kell. Szóval te is innen nyered mosolyod? Korábban én is ebből nyertem, azonban mióta ismerem Ayanit, Ő az, aki mosolyt hoz arcomra. Ahogyan most az Ő mosolya is.
- Akkor nem rombolok illúziót arról, aminek látszom, ha akarod derítsd ki mit rejt szembogaram. Érdekelne az, hogy te hogyan képzeled el a táncunk folytatását - rá mosolyogtam és közben kicsit feljebb húztam magam elé a jégen, nehogy nagyon kicsússzon és essünk, mert még képtelen vagyok rendesen megállni a jégen - ezzel pontosítva arra gondolok, az lerí rólad, hogy nem csak bűvész trükköket ismersz. Szólóban táncolva tudsz trükköket? Azonban még volna valami, ami.. - nem, nem kérdezel rá - felkeltette figyelmem, szemed szépségén kívül - majd inkább csak lehajtottam fejem és nem szóltam semmit, elmosolyodtam, de nevetni nem mertem, igazából sírnom kellene. Innen hogy hozom vissza..? Úgy, hogy kiderítem, mi a szándéka ezekkel a szavakkal. Először is. Aztán meg.. nem tudom.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
A Sziget - Page 2 Vo36oi4298/4400A Sziget - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Sziget

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.