Kanyon

Go down

default Kanyon

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 25 2015, 21:45

Urbustól nem messze található a kanyon, ahol a legendák szerint régen keselyűkön kívül más madarak is éltek. Egy út vezet a kanyonhoz, majd egy elég instabil lift vezeti le a látogatókat. A kanyon szintekre van osztva és mindegyik szinten a kanyon oldalába fúrt bányák találhatóak. Rengeteg bánya különböző okokból el lett hagyva veszélyes mobok, katasztrofális mennyiségű rabszolga halál vagy egyéb okok miatt. Az itteni ásásokat a koboldok kiűzése után beszüntették. A látogatókat nem ellenőrzik, aki meg tud maradni a liften és nem esik a halálába, az már eléggé kvalifikált ahhoz, hogy itt tartózkodhasson.

A terület életveszélyes, minden körben halál-korona kockával dobni kell, aki halált dob, az 50 sebzést szenved el válogatott balesetekben: zuhanás, bányaomlás, összeomló szerkezeteket, stb.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 28 2015, 16:58-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kanyon

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 29 2015, 09:19


Anat halála után Timidus olyan óvintézkedéseket vezetett volna be, hogy senki ne mászkáljon el egyedül védett területen kívülre. Ez ugye nem csak azért volt fontos, hogy könnyebben meg tudják védeni magukat, hanem azért is, mert Anat halálával ellentétben itt talán az egyik céhtag megmenekül, és szolgálhat valami információval a gyilkosokat illetően. Persze az is megeshet, hogy így mindkettejüket lekaszabolják, de hát ezt az áldozatot meg kell hozni. Nem foghatja mindig mindenkinek a kezét, meg az emberek bele sem egyeznének abba sem, hogy maradjanak a céhházban, vagy együtt kezdjék el kideríteni a dolgokat. Az a hülye szabadságvágyuk, meg az „egy pet nem korlátozhat engem, ne mondja meg, hogy hova mehetek”, meg hasonló Alexes izék eléggé megcsappantják a védelem esélyeit. Timi és Shu persze mindig betartotta a saját szabályaikat, és még azon túl is, hogy ők mindig ketten voltak. A haláleset főleg Chizunak kedvezett, hiszen ezután elrángatódott mindenhova, amit rendkívül élvezett, hiszen Shu ezidáig egy csomó helyre nem engedte volna, hogy velük jöjjön. Most azonban úgy döntöttek, hogy más társaságot találnak maguk mellé, méghozzá egy vöri személyében. Azt, hogy ez mennyire veszélyes, majd utólag megtudjuk, de jelenleg mindketten úgy ítélték, hogy vagy Asu nincs benne ebben a vöri céhes gonosz gyilkolós izében, és akkor nem jelent rájuk veszélyt, vagy benne van, de akkor is kedveli őket, és akkor nemhogy ő, de a céh többi tagja sem jelent rájuk veszélyt, hiszen a saját haverjaikat azért még ők sem öldösik le. Nem hülyék, csak gonoszak. Lényeg a lényeg, hogy Shu beszélni akart Asuuval, és erre a legjobb módszer az volt, ha először ő ajánl valamit. Például azt, hogy segít neki végigcsinálni az összes területi teljesítményt… szóval röppentett egy üzenetet, majd együtt kimehettek a kanyonba.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kanyon Vo36oi12695/10100Kanyon 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kanyon

Témanyitás by Asuka on Szer. Ápr. 29 2015, 09:38

Röppent egy üzenet, hogy segítenének nekem összeszedni a hiányzó jelvényeket. Surprised *.* Hát az tényleg nem ártana, hiszen az az igazság, hogy az összes könnyebb teljesítményt kihagytam, csak hogy aztán, ha már végeztem a nehezekkel, mint a csirke nyolcas (ami azóta sincs meg), utána könnyű legyen a többi. Mint egy desszert. Sőt! Mint amikor a pizzának a szélét eszed meg először, és a végére a jó része marad. Vagy a croissantnak is a két végét habzsolod be, hogy a krémes, töltelékes része a végén a jutalom legyen. :3
Szóval éppen ezért nem nagyon fogtam neki a könnyűeknek. A kutasat kivéve igazából egyik sincs még meg.
Szóval kaptam az alkalmon, s vissza is írtam, hogy a 2. szinten, a kanyon bejáratánál találkozzunk kora délután. Nem marad más hátra, mint a készülődés. Hiszen ha már ennyit gondoltam kajára, akkor nem árt, ha fejlesztek egy kicsit főzőtudományomon. Pizza... igen, ez jól hangzik. Mindenféle tengeri herkentyűkkel, meg halas, meg olívabogyós, meg sima margaritás, sajttal töltött szélekkel... És rengeteg paradicsommal, meg persze sajttal. :3 Az egész szépen az inventoryba csomagolva, és már indulhatok is.
Délután fél egykor érkezem a Kanyonhoz, hogy itt találkozzak az idomárral. Sokkal melegebb van itt, mint azt gondoltam. @_@ Ha ezt tudom, akkor lehet, hogy hozok magammal váltó ruhát, és inkább bikiniben kezdek el vadászni. >.> Mindenesetre hátradőlök az egyik nagyobb kőtömbnek, s megpróbálom az égen repülő keselyűt követni tekintetemmel, egészen addig, amíg a nap túlzottan bele nem vakít a szemembe.
- Shuu, Timidus, sziasztok! ^^ Ha ezt tudom, akkor nem így készülök... @_@ Remélem, hoztatok elég folyadékot. ^^ - én ugyanis már most szomjas vagyok. Nem, a második szinten nem nagyon jártam, legfeljebb átutazóban a harmadik szintre. Egyszerűen sosem vonzott ez a sivárság.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Kanyon Vo36oi4530/4700Kanyon 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kanyon

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 29 2015, 09:49

Megsúgom, hogy vannak akik a pizzának a szélét szeretik. Egyébként pedig valóban, a legjobb módszer először a rosszabb részekkel kezdeni, hiszen utána már csak a finomat eszed, ami ugye a rossz után még sokkal finomabb is lesz, fordítva pedig ugye pont fordítva lenne, és a finom részek után a kevésbé finom, csak még kevésbé finom lenne. Szóval ezzel azt hiszem mindannyian egyet tudunk érteni. A kanyon pedig tökéletes hely volt Shu számára, hiszen pont ott szeretett volna egy rövid kutatást végezni. Persze először üdvözölték Asuut mindketten. Timidus csak biccentéssel, Shu pedig a már-már szokásos öleléssel. Arra is kíváncsi volt, hogy mikor kerül elő Anat, ha ő nem hozza fel. Eltelt már két-három hónap is az eset óta, szóval ezt meg kellett tudnia. De akkor előbb a köszönés és a válasz.
-Hali! Persze, nem először járunk itt, tudjuk, hogy milyen meleg van. Hoztunk neked is, és ha nagyon elfáradsz, akkor Timi tud potit adni, de akár hűsölhetsz is a szárnyának az árnyékában.
Kicsit elgondolkodott, hogy felvesse-e Asuunak, hogy miért is jött pontosan, de úgy döntött, hogy ha már itt van, akkor megteszi.
-Amíg vadászol, addig én végezhetnék egy kis kísérletezést? Az előbb mondtam, hogy már jártam itt, és láttam, hogy rengeteg a keselyű. A keselyű viszont dögevő madár… de ugye tudjuk, hogy itt nem sok helyen vannak dögök, itt például egyáltalán nem, mert elpixeleződik a test, ha meghalnak a mobok.
Elővarázsolt az inventoryjából egy fekete nejlonzacskót, ám egyelőre nem nyitotta ki.
-Viszont a Holt Állatok Erdeje tele van tetemekkel. Ki szeretném próbálni, hogy hogyan reagálnak rá a madarak. Ha nem szeretnéd, nem kell nézni…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kanyon Vo36oi12695/10100Kanyon 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kanyon

Témanyitás by Asuka on Szer. Ápr. 29 2015, 10:04

Még szokatlan, hogy Shuu öleléssel üdvözöl. Eleve furcsa nekem, ha valaki efféle meleg gesztussal ajándékoz meg. Hiába vagyok olyan, amilyen, igazán őszintén szerintem még nem tudtam feltétel nélkül szeretni. Így az ölelés is egy olyan dolog, amit én néha idegennek érzek magamtól. Mégis megsimogatom a lány fejét, hogy aztán megigazítsam az elálló hajszálát, amit én okoztam. Szerencsére hoztam magammal fésűt. Cool
- Úúú, az nagyon jó lenne... inni pont nem hoztam. De sütöttem pizzát. Egész reggel a pizza volt az eszemben. Remélem, szeretitek a garnélarákot. ^^ - meg a többi tengeri herkentyűt, amit a magyar nyelv ostobán tenger gyümölcseinek degradál le. Pedig köze nincs a gyümölcsökhöz... Rolling Eyes De ez már egy másik téma.
- Hű, ami azt illeti, ez engem is érdekel. Mármint, gondolkoztam ezen. Hogy a Holt Állatok Erdejében miért vannak holttestek, ha máshol nem lehetnek? A mobok is elpixeleződnek pedig, ha meghalnak... - tényleg nem hülye kérdés, sőt! Undor nem látszik az arcomon, amikor meglátom a nejlonzacskót, legfeljebb az étvágyam tolódik el egy kicsivel arrébb. Azért dögök mellett nem jó enni. Amúgy sem fincsi a hal a forró melegben.
- Azért légy óvatos... Ha ráharapnak a keselyűk, akkor nem fogja zavarni őket, hogy ott vagy, amikor kiveszed a zacskóból. Elég vérszomjas állatok ezek. @_@ - nem valami félénkek, ez tény. A való életben már akkor a közeledbe merészkednek, amikor még csak megsejtik, hogy nincs sok neked hátra. Mondjuk csak néhány nap, amíg végül meghalsz a szomjúságtól. Vagyis a filmekben ez így van. A biológiához mondjuk pont nem értek, de minden filmben ezt látom. Fél szemmel persze bokrokat keresek, hátha találok egyet. Még valami száraz izé is megteszi, csak legyen mögötte valami.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Kanyon Vo36oi4530/4700Kanyon 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kanyon

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 29 2015, 10:24

Igen, ez teljesen Asuu. Összekészülődik egy kanyonba. Timidus ugyan nem egy geográfus zseni, de mivel elolvasta az egész „Nagy könyvet”, még ő is tudta, hogy A kanyon sziklafalak közt húzódó mély völgy, amelyet gyakran egy folyó vájt ki. A legtöbb kanyon egy fennsík hosszú ideig tartó eróziójával jött létre. Gyakoribbak a száraz, mint a nedves éghajlatú vidékeken, mivel az eróziós időjárási hatások az előbbi helyeken erősebbek. A kanyonfalakat gyakran ellenálló homokkő vagy gránit sziklák alkotják. Pontosan így tudta, bemagolva, ám érteni is értette, még az erózió szót is, mert az meg az E betűnél szerepelt. Lényeg a lényeg, hogy oda volt írva, hogy száraz, erre Asuu nem hoz magával vizet, de fésűt azt igen. Persze Shu is a hobbijának szenteli majdnem minden idejét, Asu pedig kozmetikus, vagy mi a szösz, de azért a fontossági sorrendje tényleg elég érdekes.
-Igen, szeretjük. Igazából én nagyon nem vagyok válogatós, Timi meg mindent megeszik, amin van hal, szóval nem lesz gond. Köszönjük szépen, hogy gondoltál ránk.
-Köszönöm.

Ismételte el a sárkány is, hiszen az illem így kívánta, amit Shu tanított. és utána jött a meglepetés. Az összes lány akit Shu ismert, visítva szaladt volna el a dög elől. Sőt, még Anat is húzta a száját, amikor felfedezte vele az erdőt… de Asu nem. Asu még ebben is partner volt, szóval csak még jobban belelkesítette az idomárt.
-Ugye, hogy érdekes? Magyarázatot még nem találtam… de szerencsére emberek hulláit sem, szóval valószínűleg mi még ott is elpixeleződnénk… vagy csak nem halt meg még ott senki, vagy megették a ragadozók. Az erdőben még a csontokat is elhordják a rókák.
Az aggódásra csak bólintott, majd keresett egy nyílt teret, és elhelyezte a csalit. Mivel Timidus végig mellette volt, így nem nagyon mertek odajönni a madarak.
-Ne aggódj, értek az állatokhoz.
És valóban, eltávolodott, majd figyelte, ahogy a keselyűk széttépik a vadmacska maradékát. Még egy fotót is készített, majd aktiválva a képijét, maga mellé állította az egyik kisebb madarat, felvett egy solymász kesztyűt, és a karjára ültette.
-Megsimized? Csak közelről is meg akartam nézni, de teljesen jó minden. Még az is megvan, hogy a kicsinek még sötétebb a tollazata.
Elővett egy centit, és elkezdte leméregetni a madarat, miközben Timidusnak folyamatosan diktálta az adatokat.
-Néha vétenek pár hibát a programozók, mert nem néznek eléggé utána. Például a riasztómadarat vészmadárnak nevezték el, és ha nem szólok, még mindig úgy hívnák. De ez a faj nagyon jól sikerült…
Mikor elengedte a madarat, az a közeli bokorból, ami talán fel sem tűnt volna egyiküknek sem az állatka nélkül, egy nyulat ugrasztott ki, akit Shu azonnal magához is édesgetett.
-Te jössz Asu. Bokor már van, a nyuszit pedig majd elengedjük ott ahol nincs ennyi madár.

(nyuszi)

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kanyon Vo36oi12695/10100Kanyon 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kanyon

Témanyitás by Asuka on Szer. Ápr. 29 2015, 11:50

Természetes, hogy a fésű fontosabb, mint a víz! Hiszen nem engedhetem meg magamnak, hogy tönkremenjen a hajam... Még egy kendőt is bepakoltam, arra az esetre, ha fújna a szél, hiszen nem akarom, hogy telemenjen a hajam homokkal. @_@ Ennek ellenére még sem borzongok meg az állattetem láttán. Ugyan az erdőben ez elég lehangoló volt, ráadásul Malcicc sem visz el soha semmiféle romantikus helyre randira, mindig csak sötét erdőkben, meg ilyesmi helyen kóborolunk, ahelyett, hogy inkább a napsütéses tengerpartra vinne el, hogy úszhassak egyet a habokban, egyébként nincs bajom a halott állat holttestével. Azért a kezemet egy picit az orrom elé kapom, amikor kiveszi a hullát, de meglepődve tapasztalom, hogy egyáltalán nincs semmilyen szaga. Pedig a rothadás elég bűzös egy dolog.
- Vagy egyszerűen dekoritemek... Talán ezek sohasem voltak "élő" állatok, hanem egyszerűen eleve így helyezték el őket a programozók. Mint amikor egy játékban csontvázat találsz. - ez az egyetlen magyarázatom rá, hogy mégis mi lehet az oka annak, hogy az egyik szinten léteznek holttestek, de csakis ott. Logikusnak tűnik, de aztán meg ki tudja.
- Azonban ha jobban megnézed, a holttesteken semmiféle sérülésnyom. Se egy vércsepp, sem egy leszakadt testrész... egyszerűen csak halottak. Persze, nyilván a cenzúra miatt. De viszont... Aincradban minden, még a tetemek is olyan sterilek, mint a plázák kirakatai. Pedig annál szerintem még a műtőszobák sem sterilebbek. Legfeljebb az ingatlanhirdetések fényképei. *-* - harc közben is kapunk polygon sebeket, amik vöröses színűek, de azok még sem ugyanolyanok, mint maga a vér. Szerencsére... ha valami, akkor a vér látványa egyáltalán nem hiányzik a való életből. A gondolat, hogy mennyi mindennel van tele, brrr. :S
- Azta! *-* Ez... hatalmas. Bár igazából nem túl szép... - nem tartom szép madárnak a keselyűket, szerintem inkább ijesztőek és aljasan gonoszak. Az izmos madár talán a legnagyobbak közé tartozik, mint amit valaha is láttam Aincradban. Picit félve nyújtom felé a kezemet, hogy megérintsem a fejét, azonban amikor felém fordul csőrével, akkor inkább visszahúzom azt. Azért az a csőr egy picit félelmetes.
- Egyébként ha ilyenek érdekelnek... szóval találkoztam egy lánnyal, aki ilyesmi céhet szeretne alapítani. Nem igazi céhet... inkább társulatot. - a bokrot meglátom, s a benne hűsölő bölényt is. Szóval nem is húzom az időt, hiszen kell az a jelvény. Odarohanok, és megérintem, hogy a rendszer ezáltal elkapottnak minősítse őt.

//bölény//
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Kanyon Vo36oi4530/4700Kanyon 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kanyon

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 28 2015, 16:59

A kobold megszállás után.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kanyon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.