Akae vs Aida avagy Akae pirul

Go down

default Akae vs Aida avagy Akae pirul

Témanyitás by Akae on Hétf. Ápr. 20 2015, 21:48

Akae egy rémes éjszaka után elhatározta hogy ma csinál valami szórakoztatót is és elmegy kicsit küzdeni. El is indult a küzdőtér felé hogy keressen magának egy méltó ellenfelet akivel össze mérheti az erejét. Útközben még ivott egy kis turmixot a kifogyhatatlan poharából, de ez sem tudta teljesen elterelni a figyelmét a nemrég történtekről... Félt... Akae félt saját magától hogy valami olyat tesz amit meg fog bánni később és ezért is akart egy kicsit kikapcsolódni, egy jót szórakozni. Fél úton a küzdőtér felé látott egy két boltot ahova szívesen belenézett volna, de inkább kihagyta. Nem is kellet sok idő odaért a küzdőtérhez, majd mikor belépett a megszokottnál több játékost látott, de nem nagyon látott olyan ellenfelet akivel szívesen kiállna. Megfordult és a sarokban egy szőke fiú állt... Elindult felé Akae hogy megkérdezze hogy ki áll-e ellene.
- Üdv... Akae vagyok nincs kedved küzdeni egyet? A helyszínt és a játékmódot kiválaszthatod te... nem igazán izgat hogy hol és milyen stílusba kell harcoljak, de szükségem van egy küzdelemre hogy kizökkenjek a jelenlegi állapotomból.
Mondta, majd belenézett mélyen a fiú szemébe szinte izzó vörös szemeivel és várta az opciókat és hogy egyáltalán bele megy-e a küzdelembe. Nem is gondolt hirtelen arra hogy amég a választ várja kidolgozzon egy kis stratégiát hisz meggyőződése volt hogy az ellenfele nem lesz szokványos harcos, nem olyan lesz mint eddigi ellenfelei. Érezte hogy ebben a küzdelemben sokkal többre fog menni improvizálással mint előre kidolgozott stratégiával. Akae hátán eközben csak úgy csillogott és villogott hatalmas kaszája, ami már alig várta hogy végre harcközben is kipróbálhassa a titkos képességét.

_________________
Statok:
Élet: 12+2 (Acélgyűrű)
Fegyverkezelés: 24 +24 (mokaszin +2 csigamintás gyűrű+Gladiátor *Fegyver*, Alkony maszk)
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)


Fegyver képi:
Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)


Képi:
Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
Akae
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196
Join date : 2014. Sep. 26.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Akae vs Aida avagy Akae pirul Vo36oi10/1500Akae vs Aida avagy Akae pirul 2yjvlht  (10/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Akae vs Aida avagy Akae pirul

Témanyitás by Aida Atsumori on Csüt. Ápr. 23 2015, 20:04

Órák, napok, hetek, és hónapok, mind, szinte egy pillanat alatt elszálltak. De az idő már csak ilyen...vagy nevezzem az életnek, esetleg az agynak? Hisz csak nézőpont kérdése.
Gyorsan véget ért minden, de újra is kezdődött, szinte olyan volt, mintha mindig ugyanazt a napot éltem volna. Reggel, este, meg a közepe. Felkelés, farm-olás, quest-elés, majd lefekvés, hogy további nyolc óráig szenvedjek a gondolataimtól. Céltalanul telt el az összes másodpercem, zombiként jártam a már általam kitaposott utat. Szerettem volna változtatni, legalábbis gondolom, de a génjeimbe volt kódolva minden. Nem szabad akarattal léteztem, csak kaptam egy testet, amihez járt egy agy, aminek működését nem lehetett befolyásolni. Sokszor szerettem volna több lenni, hogy magam ura legyek, de emellett tisztába voltam azzal is, hogy ez teljesen megoldhatatlan, hisz természetfeletti dolgok nem léteznek. Mindenre van magyarázat, de Isten létezésére nincs bizonyíték, így nem lehet állítani, hogy volt, vagy van egy személy aki teremtette a világot és azóta is uralja. Épp ezért nem is lehettem Isten, viszont amiért vágytam rá, gyakran nevetségesnek találtam magam. Aztán, erről ismét megfordult a fejemben, hogy ha nem ember lennék, hanem valami több, akkor nem lennék ennyire szánalmas. Egy végtelen körforgás gyötört az alatt a hihetetlen nyolc óra alatt, amikor próbáltam aludni. Körforgás, a körforgásban. Egyszerűen őrületbe kergetett. Ember voltam, mit tehettem?
Ebből lett teljesen elegem azon a napon. Nem tudtam mit tegyek, ezért nem is kezdtem nagy dolgokba, nem tűztem ki hatalmas, végső célt, csak annyit, hogy töltsek el egy napot, ami eltér a többitől. Hangulatom túl kaotikusnak éreztem ahhoz, hogy Mayumival találkozzak, sőt, amikor elhatároztam a dolgot, már otthon sem volt, így eldöntöttem, nem zavarom őt egyelőre. Ezzel egy időben jöttem rá arra is, hogy mit kéne tennem. A Musical Chairs során nem sikerült új társakat szereznem, ezért nem volt kérdéses: teszek egy próbát, hátha ezúttal jobb vége lesz a dolognak.
Kezdett jobb idő lenni, tudtam, egy lengébb öltözet is megfelel, így végül egy fehér, ujjatlan, fűzős inget és egy térd alá érő sötétkék nadrágot vettem fel, egy sötétkék cipővel.
Ezek magamra szerelése után elindultam a küzdőtérre. Mindig is azt tartottam a legjobb helynek ilyen célokra, hisz ott láthattam, hogy harcol az adott személy és selejtezhettem az emberek között. Mivel Aincradban az életben maradás a cél, gyenge, haszontalan társakra, akik csak hátráltatják a csapatot, nincs szükség. Ha pedig valakivel harcolhatok, vagy láthatom ahogy párbajozik, könnyen felmérhetem az erősségeit és gyengeségeit, aztán ha a jelleme is megfelel ahhoz, hogy beálljon közénk, akkor ő lesz a következő lépcsőfok a kijutáshoz...akire majd a hazavezető kapunál rátaposok, ő pedig majd belekapaszkodik a lábamba és így megmenekül. Nekem aztán mindegy. Egy patkánnyal több, vagy kevesebb, lényegtelen, ha számomra hasznos a velem léte.
A megszokott rohanástól lassabban és kisebb léptekkel haladtam, minden lehetőséget megakartam ragadni, ami eltérhet a napirendemtől.
Azzal a sebességgel is odaértem egyszer a küzdőtérre, bár négy perccel később, de ott voltam és ez volt a lényeg. A középsőknél eggyel feljebbi sorba ültem, hogy lássam az egész csatateret, de a párbajozók kisebb mozdulatait is nyomon tudja követni.
Másfél óráig figyeltem a lent csatázókat, de egyikük sem nyerte el a tetszésemet. Felálltam és elindultam ki az arénából.
Egy fura, kék hajú, alacsony kislány jött oda hozzám és kijelentette, hogy párbajozni akar velem.
Alapból nem vettem volna tudomást róla, de a Sword Art Online világában még egy Általános Iskola felsős diákja is lehetett a legerősebb. Néhány másodpercig gondolkoztam milyen módon szóljak hozzá, majd aránylag kedves, de túl nagy izgatottságot mégsem sugalló hangnemben belekezdtem.
- Nincs semmi akadálya.
Nem akartam túl sokat elárulni magamról neki, semmi okom nem volt rá. Higgye csak azt, hogy teljesen közömbös vagyok, aztán majd ha úgy látom, érdemes több figyelmet szakítanom rá, akkor úgy lesz.
És el is indultam.
Aida Atsumori
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
Akae vs Aida avagy Akae pirul Vo36oi736/800Akae vs Aida avagy Akae pirul 2yjvlht  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Akae vs Aida avagy Akae pirul

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Jún. 20 2015, 13:56

Ossu!

Inaktivitás miatt lezárom a párbajt. 10 aranyat kaptok érte.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Akae vs Aida avagy Akae pirul Vo36oi0/0Akae vs Aida avagy Akae pirul 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Akae vs Aida avagy Akae pirul

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.