#Kertészleszek

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default #Kertészleszek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 13 2015, 09:42


Új Üzenet
Nyuffocska

Izéke. Meg szióka!
Emlékszem, valamikor azt mondtad, értesz a kertészkedéshez. Kéne nekem néhány tipp, hogy hogyan kezdjek bele. Ha ráérsz összefutni, találkozzunk valahol! És van cseresznyés rágóm is. *.* Ó, és még valami. Túléltem.

#kertészleszek, #FlowerPower, #GoldenApple, #PvP, #basicskills, #challenge, #cherrychewgum, #iwillsurvive

U.i.: Ki vagytok hívva :3 az arany legelőkre :3

XoXo
Asuka


Tökéletes. Imádom a fogalmazási készségemet, nem kétség, hogy nálam jobb poétát nem talál Aincrad ege. Már majdnem olyan zseniális, mint a kisnyuszikás, amit Cearcsimercsinek küldtem! *-* Mert a nyuszik cukik. Akik pedig nyuszkókat bántanak, azok galád, gonosz, szörnyű teremtmények. >.>
Bár nem igazán értem, mi ez a kényszerességem mostanában, hogy behashtageljem, amit írok, néha-néha pedig azt is, amit mondok, igaz, ez a ritkábbik. Azért menő lenne, ha így lehetne adatbázist létrehozni sao-ban. Biztosan többen olvasnák a Guide Bookot is. Hiszen még mindig annyi kis szintű van (értem ez alatt, hogy sosem léptek szintet), hogy nem lenne csoda.
Az összekészülődést ezúttal nem túlzom el. Bár egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy koszos lehetek, de aztán eszembe jut az is, hogy teljesen mindegy. Hiszen egy pöccintéssel lejön rólam az egész. Abban mondjuk nem kételkedek, hogy így is rám fog törni a kényszeres tisztálkodási mánia, hazaérve pedig egy habfürdővel fogom kezdeni, de már-már egészen hozzászoktam, hogy itt, a sao-ban másként működnek a dolgok. Túlzottan is hozzászoktam. Mondjuk az nem egy hátrány, hogy nem kell kertészkedéskor trágyával meg kukacokkal szenvednem. ._.
A kilencedik szintre teleportálok, onnan pedig az Arany Legelők felé indulok. Még soha, de soha nem jártam itt, csupán olvastam róla. De azt hiszem, itt volt az ideje, hogy a saját szememmel lássam. És tényleg olyan, mintha aranyból lenne! Uhh... talán nem jó helyet választottam a kertészkedésre. :S Pedig olyan széééééép... Na de, legalább a kihívásra éppen elég lesz. Várom tehát Shuut és a sárkányt, hogy megérkezzenek. Hiszen ha valaki, akkor ő biztosan sokat tud mesélni a kertészkedésről. Meg hogy azt hogyan is kell csinálni, és ilyenek.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi4530/4700#Kertészleszek 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Ápr. 13 2015, 13:34

Shu bezárta az üzenetet, hiszen első ránézésre úgy tűnt, mintha valami spam levelet kapott volna. Sokan a rendszerüzeneteket tekintették ennek a fajtának, azokat azonban Shu mindig töviről-hegyire elolvasta, hiszen tulajdonképpen Kayaba Akihiko világraszóló terveinek megvalósulásait írta le benne, amit ugye nem lehetett csak úgy egy vállrándítással bezárni és kitörölni. Persze hirdetések itt is akartak. Különböző játékosok, akik nem a fejlődés és a kijutás, de még nem is a kutatás útjára léptek, ahogyan Shu, hanem teljesen asszimilálódtak az NPC-k közé, és tulajdonképpen az ő életüket élik. Boltot nyitnak, műhelyeket vezetnek, vagy éppen kocsmát. Szépen felépítették a saját kis társadalmukat ebben a társadalmon belül, és teljesen jól elvannak. Szóval ők szokták néha a portékájukat hirdetni, de szerencsére nagyon kevesen szoktak rá arra, hogy félrevezető címeket adjanak a levélnek tárgy gyanánt, mert a nevüket még akkor sem tudták megváltoztatni, és Aincradban nem működött olyan jól a piramisjáték, hogy mindig más névről tudják küldeni. Még a bossok megszervezése is nehézségekbe ütközött, nemhogy egy ilyen, pedig az elvileg az életet jelentette. Na szóval ez volt a szerencséje Asunak, mert Shu egy ilyen spamnak látszó levél után, ami kinézetre is az volt, el sem kellett olvasni, rögtön a nevet nézte meg, hogy kitől kapta, és akkor tűnt fel neki, hogy a levélnek csak a külalakja spam… na jó, a tartalma is, de azért mégis csak Asutól jött. Elolvasta még egyszer, majd még egyszer, igyekezett értelmezni is azokat a szavakat, amiknek jelentése és lényeges mondanivalója is volt, majd kifújta magát, és elkezdte pötyögni a választ, miközben Timidust is értesítette a fejleményekről.


Kód:
Szia!

Igen, a főzéshez mi termesztjük a növényeket a hátsó kertben. Szívesen segítünk, azonnal ott vagyunk. A kihívást elfogadjuk.

Üdvözlettel: Shu és Timidus


Arról, hogy Asuu mit élt túl, hogy mi van a rágóval, mi az a rengeteg kettős kereszt meg ilyesmik fogalma sem volt… de összepakolt mindent, amire szükség lehet, és hála a Kristálynak, pár perc múlva már Asuunak integetett a mezőn, Timidussal az oldalán.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi12695/10100#Kertészleszek 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 13 2015, 13:53

S lám, meg is pillantom őket! Surprised Tudtam ám, hogy számíthatok rájuk. Hiszen eddig is mindig ott voltak, ahova én odagondoltam őket. Pedig eskü, nem én találtam ki őket! Surprised
Integetek a közeledő párosnak. Kissé el is takarják előlem a szemembe sütő napfényt, azonban az integetés után a kezemet is a szemem felé teszem, hogy szűrjem a fényt. Nem túl kellemes élmény itt sem, ha ilyen sok fényt kap a szemem. Majd odaügetek hozzájuk, hogy köszöntsem őket.
- Nyuff! *.* Képzeljétek, túléltem! ***-*** - úgy fordulok, hogy se nekem, se nekik ne legyen kellemetlen a napfény. Persze, szépen kivilágítja az aranysárga fűszálakat, azonban alig vannak itt olyan tereptárgyak, amik bármit is takarnának a napból. Lehet, hogy ettől ilyen színű itt minden?
- Na de, régen hallottam rólad. Mi újság? *.* Rágót? Cseresznyés... ismerek valakit, aki ismer valakit, aki ismer valakit, aki ismer valakit, aki képes volt megcsinálni főzéssel. Nem tudom, hogy csinálta... de mondjuk némelyik kinti kajánál a legjobb, ha nem tudom, miből vannak. Mint amikor megtudtam, a mekiben miből készítik azt a piros színű izét, amit a fagyira raknak... Bár biztosan kamu, de attól még fúj. Na szóval, én ott voltam a tizenkilences bosson... aztán találtam egy csomó növényt is a huszadik szinten. És arra gondoltam, hogy ha többet tudok a növényekről, akkor bizti-biztosan többet fogok találni, és akkor sokkal több potit is tudok gyártani. Mit szólsz? Segítesz? Cserébe majd megleplek egy potival, egy új recepttel. Wink - hozom a szokásos formámat. Ha beszélni kell, az általában nem okoz nagy gondot. Vagyis igen, csak nem nekem. Inkább másoknak. Az, hogy végighallgassák. Tudom én, hogy nem könnyű velem, de nem tehetek róla. Néha jó egyszerűen csak össze-vissza beszélni. Főleg, amikor felpörgök. Hmm... lehet, nem kellett volna annyi kávét innom. Azt hiszem.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi4530/4700#Kertészleszek 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Ápr. 13 2015, 14:35

Igen, Shura és Timidusra mindig számítani lehet. Nagyjából egymást egészítették ki ebben is, hiszen Shu lelkiismeretességből, Timidus pedig az ígéreteinek betartása végett szokott ott lenni, ahova hívják őket, és ha valamelyikük valaha esetleg úgy ítélte meg, hogy valakin vagy valakinek mégse kellene segíteni, akkor a másikuk,  tulajdonsága miatt általában úgy döntött, hogy pedig de, és megint csak segítettek. És nem, valóban nem te találtad ki őket, de a mostani Shut és Timidust, már én sem. Valamikor réges régen ki lettek találva, azóta azonban már önálló életet élnek. És mint mindig, most is éltek ezzel az önállóságukkal. Timidus egy meghajlással köszöntötte Asuut, azaz szokásosan, mellsőinek megrogyasztásával, az idomár azonban Asuuval szemben már elhagyta ezeket a gesztusokat. Nem azért, mintha ne tisztelné a lányt, de azok után, amiket megosztott vele ott, a mocsárban, na meg persze főleg azután, hogy most is őket kereste fel segítség reményében, a harcos kapott egy ölelést a lánytól üdvözlésképpen. Na meg persze kíváncsi tekintetet, és egy kérdést.
-Izé… gratulálunk, hogy túlélted… de mit?
Az utána következő szóáradatot ha akarta sem tudta volna félbeszakítani, szóval csak csöndben hallgatott, néha-néha, amikor úgy érezte, hogy arra van szükség, akkor bólogatott, és amikor úgy tűnt, hogy Asuu befejezte, akkor megpróbált mindenre válaszolni… már amire emlékezett.
-Újság? Hát… semmi. Vagyis mégis! Szerepeltünk az újságban, és mi is szerkesztünk bele Junnal közösen. Olvastad már? És… és igen kérek, köszönöm szépen.
És ha Asuu valóban adott neki, akkor boldogan elkezdett rágózni. Régen evett már ilyesmit.
-Hát… izé… igazad van. Ha többet tudsz a növényekről, akkor tudod, hogy hol kell őket keresni, és akkor valóban többet fogsz találni. nagyjából akkor gondolom olyasmit szeretnél, amit én az állatokkal csinálok… ugye?
Timidus csak várt. Türelmesen. Asuunak még egy perce és huszonhárom másodperce volt arra, hogy előhozakodjon a kihívással.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi12695/10100#Kertészleszek 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 13 2015, 15:00

Hogy mit? Hogy mégis mit? Hát kérem szépen, az úgy volt, hogy a bosst éltem túl! Na nem mintha nagy dicsőség lenne, hiszen a felkészülésre magára több időt fektettem, mint amennyit odabent, a csarnokban töltöttünk. Nem is értem, hogy mi ez a nagy para meg a lassú haladás velük, hiszen percek alatt végeztünk az egésszel.
- A bosst, Shuu. ^^ Nem volt valami nagy szám... - tényleg nem volt az. Sokkal komolyabbra számítottam. Persze, biztos volt egy csomó dolog, amit fel sem fogtam, például alig bírtam követni, amit Hinaritól privát üziben kaptam a bossal kapcsolatban. Nekem ez így picit bonyi volt. Meg a drámázás a végén. @_@ Szóval vagy én vagyok buta, hogy nem értem, vagy fogalmam sincs, hogy miért haladunk ilyen lassan a bossokkal.
- A Hírmondót? Persze... olvastam a cikkedet Junnal. Szép lett, ügyesek vagytok. ^^ - nem én vagyok a célközönsége, de Kagura imádná például. S tiniként én is biztosan ezt a rovatot várnám a leginkább.
- Én csináltam aaa... Hű, szerinted ez tényleg aranyból van? *.* - nem, nem, és nem... az a haj borzalmas. Nem tehet róla az az újságíró, de tényleg nagyon nem áll jól neki az a kicsavart Elvis Presley haj. Száz éve vagy mikor még biztosan divatos volt, a mai popkultúra szerint viszont már ciki. Na nem mintha lett volna más választásom, hiszen bárhogyan is próbáltam lebeszélni, ő erősködött, hogy ilyen hajat szeretne. @_@ Pedig kisimítva meg levágva egészen emberi lenne. Így viszont még Lady Gagának se lenne szabad az utcára lépnie.
- Igen, olyasmit... növényekkel, hogy aztán jobb potionokat csinálhassak. tudod, állandó probléma, hogy nincs nyersanyagom. Receptem hiába így. Azt már észrevettem, hogy a gombák milyen helyeket szeretnek... Azt is megpróbáltam, hogy kispórolom az alapanyagokat, de éppen csak egy keveset belőlük. Azonban ez meg nagyon rontott a minőségen, így nem éri meg változtatni rajta. - ami Shuunak a szafari, az nekem a növényekkel való foglalkozás. Kertészetre eddig azonban csak egyetlen pontot tettem. Éppen azért, hogy alaposan kitanulhassam azt.
- Khmm... Na szóval. Mit szólnátok, ha a szokásos ütemtervet vinnénk? Egy gyors csata, aztán pedig növényezhetnénk. Huszonkettedik szintre jó lesz. ^^ - tudjátok, a szokásos... hiszen általában valamiért így szoktak kezdődni a találkáink. Emlékszem még arra a fura képességére, amivel arénázhat velem, így leadom az úgymond rendelést. Két szint előnyöm még így is van, de szerintem így is megbirkóznak vele.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi4530/4700#Kertészleszek 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Ápr. 13 2015, 15:22

Shu csak pislogott párat, igazából a bossos dolgokat már automatikusan kiszűrte a tudata, és hagyta elmenni a füle mellett. Ha szóba került, mindig csak a balhé volt belőle meg a veszekedés, szóval ezeket általában inkább hagyta elúszni, reménykedve, hogy a másik nem veszi észre, vagy nem hozza fel újra. persze emiatt akadtak ilyen problémák, hogy tényleg nem vette észre ő sem, és véletlenül ő hozta szóba úgy, hogy nem is tudott róla. Szóval csak gyorsan legyintett, hiszen nem volt jelentősége.
-Persze, hogy túlélted. Mindenki túléli, arra van a Burok. Sőt, még anélkül is túlélték már. Csak a frontosok csinálnak belőle nagy ügyet, meg felhajtást azért, hogy nagyobb lehessen az arcuk arra, hogy ők a frontosok. Semmiség az egész, főleg úgy, hogy Greganttól megveszik a bossinfókat, szóval tulajdonképpen már előtte kiszámolhatnak mindent. Olyan, mintha mi úgy harcolnánk ellened, hogy előtte megmutatod a menüdet, és akármit megnézhetünk benne. Az összes gyenge pontodat. Tiszta hülyeség az egész.  
Na ez egy kicsit hosszabbra sikeredett, mint tervezte, szóval gyorsan be is fogta a száját. Tényleg nem akart veszekedni, főleg nem Asuuval, úgyhogy azonnal át is tért másra.
-Köszönjük szépen a dícséretet. rengeteget dolgoztunk rajta, hogy ilyen szép legyen. A fűszál pedig…
Lehajolt, és letépett egy darabot, ami pár másodpercig a kezében is maradt, majd elpixeleződött.
-Ez nem, de ismerek egy olyat, ami igen. Még Yurihime kisasszony mutatta meg nekem. Bianka néni után ő a legügyesebb kertész. Persze nem tapasztalatpontokban, hanem igazi tapasztalatban. Ha jól emlékszem, aranyszirom volt a virág neve, és a Kezdetek városának… izé…
-A nyugati részen találtuk.

Segített Timidus, majd tovább számolta magában a másodperceket.
-Igen, a nyersanyag sokszor probléma. Hozzám is jönnek sokan azért, hogy jelvényből váltsak nekik ki tárgyakat vagy érceket, mert nincs nekik elég. Sőt, még néha az egyes tierben is hiány van, és olyankor is tőlem vásárolnak. A recept meg nem véletlenül van úgy leírva, ahogy le van írva. Nem szabad belőle kihagyni vagy hozzátenni semmit.
Utána viszont megakadt, és megint csak pislogott.
-Hogy a huszonkettedik szintre? De… az még nincs is nyitva…
-Nem úgy értette, hanem úgy, hogy a mi szintünk legyen huszonkettő. Ezt azonban ezúttal nem engedélyezem. Valós szintünkön kívánok ellened küzdeni, mert ki akarok próbálni pár trükköt a harcos kaszt ellen. Így is vállalod?

Shu csak megvonta a vállát, és rágózott tovább. Ez amolyan jelzés volt, hogy ez a ti kettőtök dolga, ő nem fog beleszólni a harci izékbe.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi12695/10100#Kertészleszek 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 13 2015, 15:36

- Na éppen ez az! Surprised Mindenkin csak karcolások estek... Azt hittem, sokkal komolyabb lesz az egész... közben meg alig kellett csinálnunk valamit. - helyeselek Shuuval, mintha az én gondolataimat mondta volna. Vagy valami ahhoz hasonlót. Egyáltalán fel sem tűnik, hogy ugyanúgy félbeszakítja magát, mint én, a riporter frizuráját illetően. De tényleg sokkal többet gondoltam a boss csatákról. Alaposan túlkészültem magam. Bár lehet, hogy jobb félni, mint megijedni.
- Gregant? Surprised - megvakarom picit a fejem búbját. Mintha hallottam volna ezt a nevet... de egyébként meg fogalmam sincs, hogy ki is lehet ő. Viszont eszembe jut az a kettő, akik semmit sem mondtak magukról. Mélységesen egyet értek Hinarival, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát, és nem kellett volna kiakadniuk, hiszen semmilyen információt nem osztottak meg magukról, viszont amikor kimentek a teremből, mondtak valami furcsát. Nem is tudom pontosan, mi lehetett az, amire céloztak.
Megrázom a fejemet, hogy nem ismerek semmiféle Yurihimét, sem pedig Biankát, viszont érdekel az, amit mondanak. A nyugati részen van valahol... szóval biztosan felkeresem majd egyszer, ha már magasabb a kertészkedésem.
- Nem számítottam jobb eredményre, de meg kellett próbálnom... Kész pazarlás így itemeket használni. De annak sincs értelme, ha csak gyűjtögetjük őket. - na igen, ez tényleg nagy probléma. Ráadásul a Liberators is csak T2-es alapanyagokat hoz a konyhára, amivel nem tudok sokat kezdeni.
- A saját szinteteken? De mégis az mekkora? Elég, ha azt mondod meg, mely számok között. Suspect - nyehh. Már megint nem fogom tudni legyőzni őket. Pedig annyira igyekeztem! T.T Már egy ideje többet beleadok, például az itemek megismerésébe, hogy ne történhessen meg az, ami a múltkor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi4530/4700#Kertészleszek 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Ápr. 13 2015, 16:00

-Persze, hogy nem kellett! Jajj ne pocsékoljunk már erre több szót, mert teljesen lényegtelen.
Shu már mindent tudott amúgy is, de nem akarta megosztani Asuuval, mert Asuu meg megosztaná a frontosokkal, és akkor esetleg megoldást is találnának a problémáikra. A fő baj az volt, hogy túlbiztosították magukat. Összeszedtek egy rakat itemet, na meg persze pénzt, hogy mindenkinek legyen Burok, mert rettegtek a teljesen butaság haláltól. Simán bemehettek volna Burok nélkül, és ugyanúgy kijöhettek volna, mint az a valaki az első bosson. Na meg persze Gregant. Ez volt az egészben a legszebb.
-Persze, Gregant. Tudod, Sayonara, Yoshiaga meg ilyenek. Tudja az összes bossinfót, és a frontosok tőle kuncsorogják ki, mert ha nekik kellene kitalálni, meg kitapasztalni, abban már lenne egy kis kihívás is, és az olyat nem szeretik, és akkor nem tudnának nagyképűsködni.
Újfent legyintett, de most már nem szakította félbe magát.
-Persze vannak kivételek, és vannak olyan frontosok, akik már meglátták, hogy mennyire nagyképűek a többiek, meg mennyire nem számíthatnak egymásra. Szerintem egy idő után el fognak fogyni. Mondjuk ezt Timidus már régóta megmondta.
Azóta, hogy Szophieval jóban lettek, olyan volt, mintha a lány az ő oldalukon állna. Ayani is megmondta, hogy maradni akar, már csak erőt kell gyűjtenie ahhoz, hogy ezt a céhvezérének is elmondja. Többen álltak a maradás mellett, mint azt valaha gondolta volna.  
-Ráadásul képmutató idióták…
Húzta el a száját. Ezt még ki kellett mondania. Anat meghalt. Ahelyett, hogy siratták volna, hogy gyászszertartást tartottak volna… jajj boss van, igazán nagyon szerettünk, meg minden, de hát boss van… bocsi, most mennünk kell. Undorító. Szinte dühösen küldte el a párbajfelkérést. Asuura nem volt mérges, de most harcolni akart. Ő is. És egyre erősebben rágta azt a rágót.
-Negyvenedik szint környékén.
Válaszolta a sárkány, és várta, hogy Asuu elfogadja a párbajfelkérést a teljes életes módról.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi12695/10100#Kertészleszek 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 13 2015, 16:21

Yoshi... Ühümm... igen, azt hiszem, tőle vehettem a burkot. Már meséltek valamikor erről a Bye-Bie céhről, de még mindig nem találtam meg Aincrad céheinek listáján. Jó, azon a Liberators sem szerepe, de akkor is. Aztán újra eszembe jut, amit hallottam. Ha nem fizetünk nekik, akkor nem mondanak semmit... Hát elég furcsa üzleteik vannak. De ők tudják.
- Ühüm. - hümmögök kicsit, mint aki megértette. Pedig nem, legfeljebb csak kapiskálom ezt a dolgot. De talán annyira nem is lényeges.
- Ami azt illeti, a legtöbben elég rendesek voltak... Még a Hinari nevű lány is. Pedig azt hittem, szóval, tudod. - tényleg meglepett a fogadtatás, sokkal rosszabbra számítottam. De egy-két embert kivéve, mint például Yuichi, a legtöbben tiszta cukik voltak. De hogy nagyképűek-e? Azt nem tudom. A két Sayonarás tag viszont - mert úgy tűnik eddig, hogy azok lehetnek - biztosan az. Na persze, ők nem tudják, hogy én tudom, hogy lehet biztosan kijuttatni mindenkit ebből a játékból.
- Negyven. O.O - el sem tudom képzelni ezt. A játék legnagyobb bugja talán, hogy magasabb lehet a szinted, mint amennyi szint meg van nyitva. Ami azért elég ciki, így belegondolva. El sem tudom képzelni ezt a szintet... Noha fél éve még a húszast tartottam magasnak, akkor azért a legtöbb ember, akit ismertem, már elérte ezt a szintet. Így pedig ez nem is annyira nagy dolog. De a negyven... senkit nem ismerek ilyen magas szinttel. Vagy talán a frontosok többsége is ekörül mozog?
- Háááát jóóóóóó... - ez így elég fura, nem mondom. Elintézem a felszerelkezést, de a morálom máris csappant kissé. Majdnem kétszer magasabb a szintje az enyémnél, szóval semmi esélyem nem lesz. Ráadásul teljes életes kihívás. Nem akarok semmi rosszra gondolni. De még szerencse, hogy van egy burkom. Miután elintézem a felkészülést, elfogadom a kihívást. Majd pedig megpróbálom aktiválni a képességemet. Az új felszerelésem miatt valószínű, kicsit kisebb lesz rá az esélyem, mint eddig.

//Limit Breaker aktiválási próba - ha sikerül, +10% sebzés, amíg van páncél Shuun//

Shuukaku (Sebzés: 7, Pet sebzés 71, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Asuka (Sebzés: Z:99 / S:108 / P:117, Minden 3. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)

Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi4530/4700#Kertészleszek 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 13 2015, 16:21

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
#Kertészleszek 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Ápr. 13 2015, 16:58

A céhlista? Pont Asuu ne tudja, hogy azon a listán nagyjából csak az nincs rajta, aki nem akar rajta lenni? És Yoshiagát nem ismerni? Vagy Gregantot? Vagy a Sayonarat? Hol élt ez a lány eddig, a kinti világban? A következőkre pedig Shu már csak nevetett.
-Hát persze, hogy rendesek voltak. Azokhoz képest, akiket régen szedtek fel, te egy igazi kincs vagy. Timidus szerint egyáltalán nem vagy buta a harchoz, a pontozásod is jó, meg úgy minden. Örülnek neki, hogy ott vagy és segítesz nekik.
Kicsit elgondolkodott, de azután csak kibökte.
-Te nem fogsz rám megsértődni, nem olyan vagy, de szerinted nem fura, hogy még te mondtad nekem, hogy sokan nem kedvesek veled, és nem akarnak barátkozni, de a fronton, ahol elvileg élet-halál harc megy, ott meg tárt karokkal fogadnak? Egy picit sem fura? Elmondtam neked, hogy mit mondott Yuichi. Kihasználnak akárkit, csak legyen ott és segítsen. Veled is ezért voltak kedvesek.
-Elég lesz, Shu. Asuu meg tudja állapítani a frontosokról, hogy milyenek. Nem kell neki semmit bizonyítanod. Ebben biztos vagyok.

Ez, hogy Timidusnak kellett helyretennie egy érzelmi kérdésben, hiszen nyilvánvalóan most az érzelmeinek hevessége miatt volt ilyen dühös, kicsit lehozta a földre az idomárt, és elszégyellte magát. Persze még mindig dühös volt, és ez meglátszott abban is, hogy nem várta meg Timidus utasítását, hanem azonnal a szokásos kezdő támadást indította meg. Első képi bekapcsol, ő szemből indul meg, egyenesen Asuu térdét megcélozva egy rúgással, miközben a sárkány az amúgy is vakító Nap sugarai felől igyekszik fejbe kólintani Asuut teljes testsúlyával.

195/45
7 - 71
I/V


Első hatos Shu, második Timi, a római Shu első képije.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi12695/10100#Kertészleszek 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 13 2015, 16:58

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
#Kertészleszek 4767249862_5877ffd2ef_s #Kertészleszek 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
#Kertészleszek 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 13 2015, 17:25

Hát... ami azt illeti, tényleg fura volt egy kicsit. Mármint, volt, akiket ismertem, s a többségük egész rendi volt. Sayával akkor sem beszéltem sokat, de vele nehéz is, mert valami nem stimmel azzal a lánnyal. Nem őszinte. Yuichi pedig, hát, van egy furcsa tekintete. Erről egy darabig azt hittem, hogy azért van, mert vörös indikátoros vagyok. De most már egyre inkább érzem azt, hogy igazából ő az, aki annyira megváltozott. Mintha az indikátorom színe csak kifogás lenne ahhoz, hogy így viselkedhessen velem. Nem mondott vagy tett semmi olyat, persze. De valahogyan mégis elérte, hogy éreztesse velem, hogy nem kedvel. Pedig régen más volt a helyzet.
- Most, hogy mondod, ez tényleg fura. - amennyire én tudom, Hinari egy bűnüldöző céh vezére. Természetesen egy privát üzenetben értesítettem őt arról, hogy meg kívánok jelenni a következő bosson, s megelőlegeztem azt, amit addig még soha senki. Megosztottam vele az adataimat. Ennyi, úgy hiszem, elég volt ahhoz, hogy a bizalmába férkőzzek. Éppen annyira, hogy a bosson értékes lehessek, hiszen tényleg nincs ezzel más célom. De abban is lehet valami, amit Shuu mond.
- Lehet, hogy akkor nem bánom, hogy kihasználjanak, ha továbbra is ilyen kedvesek velem. ^^" - tényleg kevés részem volt ebben mostanában. De valamiért általában sikerült az ellenkező hatást kihoznom másokból. Ezt pedig élvezem. Ugyan, senki sem gondolhatja komolyan, hogy aki idebent meghal, az odakint is! De ez az egész, ez olyan, mintha egy teszt lenne a saját életemről. Ha jól teljesítek, akkor a való életben is elérhetem a céljaimat.
A képességemet jelző ikon nem jelenik meg, ehelyett a sárkány megelőz engem támadásával. Azonnal feltűnik, hogy egyáltalán nem olyan gyorsak, mint régen. Jobban mondva, nem ők lettek lassabbak, hanem én lettem elég gyors ahhoz, hogy időben tudjak reagálni. Ez persze még kevés, de igazából nem is számítottam másra.
Az is feltűnik, hogy sokkal inkább összhangban vannak, mint ezelőtt valaha is. Ez már a sokadik mérkőzésünk egymás ellen. A szintemet megmásfélszereztem, amióta először megküzdöttünk egymással. Szóval eléggé lekövethették, hogyan is fejlődök. Egyúttal azonban olyanra még nem került sor, hogy Timidus ne adott volna utasítást Shuunak. Még ha ezek nagy része nem is verbálisan történt, a jelek láthatóak, egyértelműek voltak.
Elég egyértelmű, hogy a nap világítását lehet a leginkább kihasználni a sík terepen, de ezt viszont már későn észlelem. Ugyan egy pillanatra eltakarják előlem a napot, ezt ezután a páncél pontjaim csökkenése követi sorban. Éppen csak egy picike ezüst csíkocska maradt... pedig nem is olyan régen szereztem be az új cuccokat. A fejemet ért ütést nem hagyom annyiban, s megmarkolom a Hentest mindkét kezemmel. Elég szomcsi, hogy még mindig nincs jobb fegyverem. Sad Megpróbálok Timidus útjából kikerülni, majd frontális támadást indítok az idomár felé, teljes testfelületére célozva a hatalmas, súlyos fegyverrel. Ha pedig egy kis szerencsém van, a képességem is működhet, talán.
//108 sebzés
Maradt: 180 HP
Pihi: 1/3//


A hozzászólást Asuka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 13 2015, 17:38-kor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi4530/4700#Kertészleszek 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 13 2015, 17:25

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
#Kertészleszek 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
#Kertészleszek 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Ápr. 13 2015, 17:56

Shu egy picit megrökönyödött a hallottakon, de inkább nem mondott semmit. Majd utána. Teljesen megértette, hogy mit is érezhet szegény Asuu. Szegény Asuu, akit a vörös indikátora miatt sokan bántottak, és most, hogy kedvesek voltak vele, engedte, hogy ezért cserébe kihasználják őt. Egy villanásnyi emlék suhant át az idomár agyán, még a kinti világból. Érkezett egy új lány az árvaházba, aki még nála is kisebb és nála is esetlenebb volt. És ő egyszer csak jó fej lett. Olyasvalaki, akit bevesznek az éjszakai fennmaradós animézésbe. Nem mellesleg ott szeretett bele Katsuyuki Konishi hangjába… de ezt majd egy másik idősíkon Mirika kiszedi belőle, ha ki akarja. Lényeg a lényeg, hogy mindez csak addig tartott, amíg próba elé nem állították, és neki kellett volna „megviccelnie” az új lányt. Nem volt rá képes. Akart ő a többiek, az átlagos gyerekek közé tartozni… de ilyen áron nem. Onnantól kezdve persze ketten lettek szekálva, volt rá elég kapacitása a többieknek, bár az új lányt nemsokára áttették valami másik intézménybe. Shu viszont nem akart onnan elmenni máshova. Tudta, hogy máshol sem lesz jobb, szóval tűrt, és ez meg is hozta a jutalmát. Most itt van. Sajnálta Asuut, és elhatározta, hogy ő majd igazi barátja lesz. Olyan, aki nem csak érdekből kedves vele. Persze a támadást már nem lehetett, és nem is akarta megállítani. Ki akarta adni a dühét, és tudta, hogy Asuu érteni fogja. Timidus azonnal átlátta a helyzetet, és azt is, hogy Shunak semmi esélye kitérni a hatalmas bárd elől, és ez így is történt. Az idomár a levegőbe röppent, ahol viszont már Timidus várt rá, és kihasználva az akrobatika, na és a magas szintű lovaglás jártasságot, a nyergébe kapta a társát. A sárkány már német juhászkutya méretű volt, Shu pedig rendkívül alacsony. Ijesztőek nem voltak, de a mutatvány így legalább sikerülhetett. Shu leakasztotta a nyakából a sípját, és az akasztónál fogva pörgette meg, hogy amikor elég közel értek, megpróbált rávágni a harcos fejére, mialatt Timidus képességpróbával igyekezett a mellső mancsaival ráfogni Asuu vállára, belemélyeszteni a karmait, majd hátsó lábaival egy gyomrossal megkínálni ellenfelét, ha már megvolt a lendület.

132/0
7 - 71 (+18?)
II/V


Első hatos Shu, másik kettő Timi, a római Timi második képije.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi12695/10100#Kertészleszek 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 13 2015, 17:56

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
#Kertészleszek 4767249862_5877ffd2ef_s #Kertészleszek 4766610511_dda12706fc_s #Kertészleszek 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
#Kertészleszek 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 13 2015, 18:42

Valami nem igazán stimmel, hiszen eskü, nem értek hozzám egy ujjal sem! Surprised Mégis, az a picike kis páncélcsík is letolódik, aminek nem igazán örülök így. Legalább Shuuékról is lekerül a páncél, valamint az életük is elég szépen megcsappan. Na persze, ez még kevés lesz... Mondhatni, szerencsém volt. Hiszen továbbra is legalább 15 szint lehet közöttünk.
Magas akrobatikával nem csak én rendelkezem, ami már az Arénában is feltűnt. Shuuék viszont egészen másképpen használják azt, mint én. Az ő esetükben nem kezdek el bohóckodni a magassarkú cipellőm tudásával, éppen elég volt Aysét provokálni vele, de nála ezt nevezzük afféle motivációnak inkább. :3 Felhörpintek egy Mini Potit a gondolatra, hiszen a poti és méreg készletem most nem áll rendelkezésre, nyersanyag hiány miatt. Ez az utolsó megmaradt mini potim, és már régóta várom az alkalmat, hogy elfogyaszthassam. Saját készítés. :3
Szóval, Timidusék cirkuszi bemutatót tartanak nekem. El kell ismernem, hogy tényleg nagyon menő, amit letolnak. :3 A levegőben siklanak, Shuu pedig leereszti a sípot, amivel már nem először találkozom. Channak is ilyenje van, ugyebár. Ha a földre vetődöm, azzal ugyan könnyedén kitérhetnék előle, akkor viszont elszalasztom a lehetőségemet a támadásra. Hagyom tehát, hogy hozzám érjen a síp, s kivárom, hogy elég közel érhessenek. A sárkány nem elég nagy ahhoz, hogy mind a kettőnket felemeljen, ugyanis. A Hentest átrakom az egyik kezembe, hogy a másik szabad lehessen.
Első mancsaival megfogja a vállaimat, s apró polygon sebeket képez rajtam ott, ahol hozzám ér. A hátsó lábaira viszont már figyelek, hiszen hasonlóra számítottam onnan. Szabad kezemmel belekapaszkodok a hátsó lábaiba, így azokkal nem tud megsebezni. A súlyemelésem arra nem elég, hogy a földnek szegezzem mindkettőt - csak ha Shuu nem ülne a hátán - , de a szorítás épp elég ahhoz, hogy meggátoljam a repülésben. Ha csak egyszer kiugrasztom a lendületből, a repülésnek vége. Valószínűleg most is ez történhet, hacsak nem tudnak valamit kitalálni. Mindenesetre a másik kezemet, melyben a fegyvert tartom, meglendítem, s megpróbálom megcsapni vele az idomárt. Ha továbbra is Timidus hátán marad, valószínű, eltalálom. Ezután engedem csak el őt, talán egy picit nagyobb lendülettel, hiszen fárasztó dolog egy sárkányt markolászni, ami épp ki akar repülni a kezeidből. Talán sikerülhet a földnek is csapnom a sárkányt.
108 sebzés
80 HPA hozzászólást Asuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 13 2015, 18:43-kor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi4530/4700#Kertészleszek 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 13 2015, 18:42

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
#Kertészleszek 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Ápr. 13 2015, 19:12

Rendkívüli. Ez volt Timidus első gondolata, pedig általában a fejében ritkán szokott ilyen pontozást adni az embereknek. Általában, programhoz hűen tényleg nullákban és egyesekben gondolkodik. Ha valaki számára tetsző dolgot cselekszik, az kap egy pluszpontot, aki nem tetszőt, az egy mínuszt. Itt viszont kifejezést használt, méghozzá emberi kifejezést. Asuu nagyon büszke lehet magára. Mindezt azért, mert eddig csak a sárkány alkalmazta azt a harcmodort, hogy a támadást beengedve közel eressze magához az ellenfelét, így biztosabbra menve a saját találatával is. Timidus pedig belement a játékba, hiszen kétélű fegyver volt ugyan, de ugyanúgy kedvezhetett is nekik. Ezúttal nem kedvezett. Se a képi nem sikerült, se Shu nem tudta megtartani az egyensúlyát, és az ütéstől újra repült egyet. Úgy látszik ez egy ilyen nap. Timidus azonban már egyáltalán nem hagyta magát, és azt sem engedte, hogy a harcos csak úgy földhöz csapkodja. Mellsőivel erősen tartotta magát, mélyen belevájva karmait az ellenfele vállaiba, és egyáltalán nem akart kiszökni a lány kezei közül. igazából még a repülést is abbahagyta, és teljes testsúlyával Asuura támaszkodott, így remélhetőleg a súlyemelése elment arra, hogy őt megtartsa, és nem jutott már ereje dobálózni. Gyorsan pörgette végig magában a lehetséges képi használatokat, ám értelme csak egyetlen képinek volt, és egyetlen potionnak, ami azonban, lévén képi volt, egyáltalán nem volt biztos, így el is vetette az ötletet. És ehelyett biztos parancsot adott Shunak, majd támadott. A lábai lefogva, szárnyai becsukva, karmaival éppen az ellenfelét fogja, a harapására pedig biztosan nagyon ügyel Asuu, szóval az egyetlen maradék testrészével, a farkával igyekezett megcsapkodni a lány lábát, és még be is dőlt a testével, hogy rásegítsen az egyensúly kibillentésére. Ja igen, a parancs az volt, hogy ha Asuu támadásra emeli a fegyverét, akkor azonnal használjon kristályt.

Timike támad, Shu még nem szedte össze magát.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi12695/10100#Kertészleszek 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 13 2015, 19:12

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
#Kertészleszek 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 13 2015, 20:07

Sikerül elérnem, hogy Shuut leszedjem Timidus hátáról, azonban igazából ez volt a legjobb dolog is, amit tehetett. Minimális volt így a kockázata annak, hogy Timidussal ketten jobban megsérülnek, s a sárkány is könnyebben ki tud szabadulni a szorításom elől.
Arra azonban nem kerül sor, hogy sikerülhessen leráznom magamról a sárkányt. Megpróbálom súlyemeléssel elhajítani a már repülni sem szándékozó hüllőt, így pedig máris kevesebb gondom lenne, azonban ez nem jön össze úgy, ahogyan akartam. Igazából valóban ez volt a legjobb dolog, amit Timidus tehetett. Nem enged el, sőt, inkább még jobban rám tapad. Mintha magamra öntöttem volna véletlenül egy csomó madárkaját, és végigsétáltam volna a városi parkban, hogy szárnyas patkányok (galambok... mert azok tényleg patkányok, csak szárnyuk is van, meg csőrük) prédája legyek.
Valami furcsa csiripelést hallat a sárkány, vagy nem is tudom, minek nevezhessem. Egyszer, régen láttam egy videót a youtube-on, valami klik nyelvről. Na, ez is hasonló ahhoz. Persze úgy hiszem, hogy csak mérges, vagy valami, s meg sem fordul a fejemben, hogy ez az értelmes kommunikáció módja lenne náluk. o.o Hiszen az teljesen abszurd lenne. Mindenesetre nem is foglalkozom vele többet, hiszen komolyabb probléma a lassan-lassan vörösbe átcsorduló életcsíkom. Az a mini poti nem sokat dobott rajta, de tényleg elég gázosak a tartalékaim növények terén... szóval nem tudok mit csinálni. :S
A Timidussal való viaskodás leterhel annyira, hogy ne tudjak támadni. A legjobb, amit tehetek, hogy megpróbáljam ezúttal a magam előnyére fordítani a terepet. Nem számítok győzelemre, csak hatalmas szerencsével. Amit talán még megfordíthatok a javamra. Éppen ezért én magam is megfordulok, úgy, hogy a nap ezúttal Timidust vakítsa el. Ha csak egy pillanatra el tudom érni, hogy elvonja a figyelmét a rikító fénysugár, akkor talán még lesz pont annyi időm, hogy megtámadhassam az idomárt.

Pihikör
HP: 9
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi4530/4700#Kertészleszek 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Ápr. 13 2015, 20:45

Timidusnak egyáltalán nincs kedve ahhoz, hogy megengedje Asuunak, hogy megtámadja az idomárt. Itt kivételesen nem arról van szó, hogy Shu védelmét látja el mindenek felett, és nem akarná, hogy valamilyen negatív hatás érje azért, mert Asuu újra lecsapja a hatalmas fegyverével. Kétszer már megcsapkodta, a harmadik már nem sokat ártana neki. Mindösszesen nem akart veszíteni. Az elég nagy szerencse, hogy Asuunak pont most akaródzik kifáradnia, hiszen Shu nem nagyon kelt még fel a repülés okozta émelygésből, így a kristály megkeresése és elővétele is okozott volna némi gondot, főleg akkor, ha Asuu közben még el is kezd felé rohanni a hatalmas csatabárdjával. Na persze megoldás erre is akadt, ám ezúttal sem Shunak, hanem Timidusnak. Shu még mindig azzal volt elfoglalva, hogy lassan de biztosan megrázta a fejét, és végre a kezébe teremtette a kristályt, amit keresett. A napocskás trükk nagyon jó volt, csakhogy Asuu arról elfeledkezett, hogy a sárkányoknak saját beépített napellenzőjük van. Nem, nem a Juntól kapott napszemüvegről beszélek, amiben olyan menőn nézett ki… Jun szerint. Nem is a második szemhéjról, mert eddig nem tudtam, hogy Timinek lenne ilyenje… talán majd a következő fejlődési fázisnál. Szóval a szárnyai. Egyszerűen kitárta őket, majd beterítette vele önmagát is, Asuut is, és ezzel közelebb is vonta magához. Nagyon közel. Most azonban koncentrálni kellett, méghozzá Shu kezdett el koncentrálni, ugyanis ezidő alatt felébredt, és elkezdett szaladni feléjük. Már tudta, hogy mit fog csinálni. Segíteni fog Timinek, mert ez most az ő győzelme is lesz. Kettejük győzelme. Egyetlen ugrással az amúgy is egymásba csimpaszkodó párosra ugrott, kicsi a rakás felkiáltással, majd kihasználva a hirtelen fényhatást, amit Asuu elszenvedett, amikor Timi újra kitárta a szárnyait, közel hajolt az arcához, és egy hatalmas rágólufit fújt az ellenfele képébe. Ez jobb volt akármelyik bénító kristálynál, ahogy Asuut ismerte. Ezután viszont tényleg Timiduson volt a sor, ám ha ez a támadás sem sikeredett, akkor Shu tényleg kénytelen volt használni az Erőtér kristályát.

Shu rágóval támad, a kocka Timié, ha nem sikerül, akkor Erőtér kristály.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi12695/10100#Kertészleszek 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 13 2015, 20:45

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
#Kertészleszek 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Asuka on Kedd Ápr. 14 2015, 10:02

Ha most nem azzal tölteném a pihenőkörömet - hiszen mi is az a pihenőkör :roll: - , akkor most minden bizonnyal elővadásznám a napszemüvegem az inventorym mélyéről. Valahol megvan még a Gullwings szimbólum, ezt viselve ugyanis rendszeresen süttettük a hasunkat a napon, kiélvezvén, hogy itt a nap gyönyörűen, egyenletesen barnít. A napszemüvegnek azonban itt most más célja lenne, leszámítva az erős napfényt persze, amivel szembesíteni próbálom Timidust. Ugyanis tizenöt szintkülönbség ellenére kihívás vagyok a sárkánynak. Tizenöt szint hátránnyal! Shuu életcsíkja éppen csak nem kerül pirosba, de igazság szerint nem sok híja van.
Persze azt is látom, hogy ebből győztesen még mindig nem fogok tudni kikerülni. Én nem értek a sárkányokhoz, sohasem foglalkoztam ilyen mitológiákkal, így nem tudom, milyen szeme van Timidusnak. Én ugyanis képtelen vagyok nem emberként gondolkodni, hiszen ebbe a testbe születtem bele.
Timi szárnyai eltakarják előlem a napot, s egészen olyan, mintha be akarna bábozódtatni. Akkor lehet, hogy tényleg pillangó leszek. *.* Na persze, az egésznek más célja van inkább, lévén harci helyzet áll fent, így inkább a hárításra próbálok koncentrálni. Nincs annyi helyem, hogy kiférhessek a szárnyak takarásából, ráadásul erőszakkal visszatart. Ha pedig mégis találnék egy rést, akkor nem tudnék a védelmemre koncentrálni.
Végül aztán kivárom, hogy széttárja ismét a szárnyait, hiszen biztos vagyok benne, hogy ez így lesz. Fogást váltok a Hentesen, szemeimmel pedig előre hunyorítok, amikor megérzem a szárnyak mozgását. A nap fénye így nem vakít el száz százalékosan. Ehelyett...
Ehelyett valami fura, rózsaszín buborékot tolnak a képembe, ami aztán bele is ragad a hajamba. O___O Nem, nem, nem, NEM, NEM! TT___________TT Pedig csak tegnap csináltam meg! Tudjátok, mennyi munka van abban, hogy a textúrájában ne tűnjön fel semmilyen ismétlés? TT____TT
- ÁÁÁÁÁÁÁÁ! - olyan sikolyt hallatok, mintha a 90-es évek valamelyik horror klasszikusából léptem volna ki sikolykirálynőként. Sarah Michelle Gellar megirigyelné azt, amit most produkálok. S biztosan meg is értené a reakciómat. :(
- A hajam! A hajam! Brühühhűűűűű... T.T - gyakorlatilag megfeledkezem arról, hogy 9 HP-m maradt, illetve mostanra már semmi sem. Mert nem érdekel. Senki sem nyúlkálhat a hajamhoz... Na jó, Shuu nem ért hozzá, de akkor is. :(
- Le kell vágni? Ugye nem kell levágni? Nehem akaharohooom, hogy báhááárki így lá-lá-láhásson... :( Ezt most miééééééért? TT________TT - s már szaladnak is a könnyek. Érzelmileg nagyon megrenget, ha valami baj van a hajammal. Egyszer például Rin elrontotta a hajfestésemet, mert be voltunk gombázva, s egy hétig nem is szóltam hozzá a lányhoz. Nyuff... én nem ezt érdemlem. :(
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi4530/4700#Kertészleszek 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Shukaku on Kedd Ápr. 14 2015, 13:15

Barnít? Shu még ezt soha nem vette észre. Vannak ugyan különböző kenceficék, meg sminkek, de neki azt mondták, hogy itt napozhat akármennyit, nem fog lebarnulni, hiszen a SAO rendszerébe ez nincs beleépítve. Na meg miért is barnulna le? A japánoknál jelenleg is, és remélhetőleg tíz év múlva is a hófehér bőr lesz a divat és a szexi, nem pedig a napbarnított és főleg nem az a csokoládébarnára vakolt förtelem, ami itt, Európában. Szóval a nap bár vakítani vakított, elvileg ilyen hatása nem volt. Azt pedig meg kell hagyni, hogy Asuu igenis kihívás Timidusnak. Persze csak így, hogy a sokszor használt itemjeit most nem akarja elpazarolni egy egyszerű harcra. Azt majd az Arénára tartogatja, meg Shu életének megóvására. Ki is mondott olyat, hogy az idomár kaszt OP? A harcos kaszt, azt igen, hiszen hatalmas sebzése van, de az idomár… ugyan már! Kizárólag a csodálatos taktikai érzék, a rengeteg felhalmozott item, meg a remek beszélőke az, ami miatt Timidus mindmáig az Aréna bajnoka tud lenni. Na meg persze a rengeteg kisebb szintű játékos, akiken felmászott a csúcsra. Nincs köze ehhez semmilyen kaszthoz, hiszen a második hely Cearsoé, és érdekes módon a kasztjuk ugyan nem egyezik, de az igen, hogy ő is a szinteket használta ki, csak éppenséggel a kiképzős-nem kiképzős különbséget. Lényeg a lényeg, hogy ez a küzdelem is megnyerve. A sikoltástól Shu jobban megijedt talán, mint Asuu a rágótól. Azért ilyen reakcióra egyáltalán nem számított. Persze a nagy mulatságban el is felejtette, hogy Asuu már felnőtt, öreg, így még mindig nem tudott alkalmazkodni ehhez a világhoz. Az öregeknek ez lassabban megy.
-Nyugi! Nyugi! Dehogy kell levágni! Nézd, már el is pixeleződött! Gyere, inkább látogassunk el Bianka nénihez, és nézegessük meg a növényeket.
És ezzel karon ragadta a lányt, és el is kezdett vele szökdécselni a teleportkapu felé.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
#Kertészleszek Vo36oi12695/10100#Kertészleszek 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Kertészleszek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.