#Cearcsimercsi, #Asu

Go down

default #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Asuka on Vas. Ápr. 12 2015, 20:14


Új Üzenet
Cearcsimercsi!

Tartozok neked néhány sütivel. Meg palacsintával. Emlékszem, a vaníliás a kedvenced. Küzdj meg velem most, és átnyújtom Aincrad legfinomabb vaníliás palacsintáját! *-* Hozok csokisat is, de abból nem kaphatsz.
Délután kettő, Aréna. Ha nem jössz el, akkor egy nyuszicsalád fog éhen halni azért, mert nem lesz miből eltartania a nyuszipapának a családját. Sad Mert nem lesz kire feltennie a bébirépáit...
Szóval. Délután. Két óra. Ha nem akarod, hogy a nyuszicsalád tönkremenjen.

Gyere! Várlak!

#nyuszicsalád, #nyuszkómuszkók, #aréna, #PvP, #nyuszipapaisthebest, #challenge

U. i.: Gondolj a nyuszikákokra!
XoXo
Asuka


Rányomok az Üzenet Elküldése gombra, amit olyan nagy gonddal fogalmaztam meg. Uncsizok. Véget ért a 19. boss, bár azóta sem számoltam be senkinek sem arról, hogy mi is történt ott pontosan. Még Shuunak sem, igaz, mostanában nem is találkoztunk. Bizonyára az új lovagjával tölti az idejét, hiszen nem nehéz kideríteni, miért nem hallani róla semmit sem mostanában. :3
Cearcsimercsi esetén viszont más a helyzet. Őt mostanában talán többet is láttam, mint eddig. Igazából csak egymás ellen nem harcoltunk sohasem, meg nem jött velem gombát se vadászgatni, de ennyi. Na jó, a szalonomat se látta, ahol a Liberators pénzt mosom tisztára. Meg ilyenek. De ezek annyira kis apróságok, mint a bébinyuszik a nyuszkólakban! *.*
Miután aztán elkészítem a sok-sok palacsintát - egyik sem vaníliás, mert én nem szeretem a vaníliásat, így csak csokisat csinálok - , s elrakom az inventorymba, leveszem a szívecskés kötényt, s inkább egy nyárias ruhába öltözöm. Nem ismerem Cearso szintjét, de nem lenne fair, ha teljes erőmmel küzdenék ellene. :/ De komolyan! Mi az, ami miatt mindig kikapunk? Nem igazság. Szóval jó lenne dolgozni a közös stratégiánkon, mielőtt valaki újat akarnánk harcra hívni. Vagy akár a régieket. Jó, Ren és Shuu ellen kábé esélyünk sem volt. Az csupán a nyuszipapa elkeseredett harca a gonosz, éhes farkassal, de ugye ott tudtuk azt is, hogy mi lesz a vége. Szóval eléggé ehh.
Délután kettő előtt öt perccel az Aréna bejáratánál ácsorgok aztán. Biztosan időben megkapja az üzenetemet. *.* A palacsinta jó helyen, szóval már csak Cearso hiányzik innen.

//pontozás, felszerelés kövi postban; a harcra nem teljes felszereléssel megyek majd//
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi4530/4700#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Cearso on Hétf. Ápr. 13 2015, 12:02

Újabb üzenet Asu-tól. Kíváncsian nyitom meg, hogy vajon mit akarhat.
Milyen érdekes, amikor először találkoztunk nem gondoltam volna, hogy bármikor is érdekelni fog, amit nekem ír. Főleg  mióta az a rögeszméje, hogy totálisan bele vagyok zúgva Marie-be. Na persze Rolling Eyes Ennél abszurdabb ötlettel elő sem állhatott volna... Eddig.
Meglepődve olvasom a levelet, és azzal fenyeget, hogyha nem küzdünk meg, akkor egy egész nyuszicsalád fog odaveszni. Mintha érdekelne engem annak a nyúlfamiliának a sorsa. Rolling Eyes Komolyan, amilyen zagyvaságokat ki tud találni néha, még abban is kételkedek, hogy hogyan tudott egyáltalán eddig túlélni ebben a játékban. Főleg úgy, hogy még az indikátora is hagy maga után néhány kívánnivalót. Vagy csak mindeni azt hiszi, hogy nem éri meg a fáradtságot, mert ilyen a természete?
Annak ellenére, hogy a nyúlcsalád sorsa egy cseppet sem érdekel, a párbajra hívást azért elfogadom, és jóval idő előtt meg is érkezek az arénához, majd leülök az egyik padra az NJK-k közé, és onnan figyelem, ahogy Asu megérkezik az arénához. Egy alkalmas pillanatban, mikor épp nem figyel, odalépek a háta mögé.
-Hello, már vártalak. Mi van ezzel a nyúszicsaládos őrültséggel? És minek kell neked ez a csomó kettős kereszt? Enélkül nem lett volna értelmes, amit írsz?


PontokPontozásFelszerelés
Élet19 
Fegyverkezelés17+41
Erő/Irányítás2/27+8/+4
Kitartás1 
Gyorsaság8+14
Speciális képesség6+10
Páncél +35
szint:14, közelharci sebzés:5 távolsági sebzés:32 élet 75, páncél: 35
Spéci felszerelések: 
A Sietős[+1I]  (+1 irányítás +4 fegyverkezelés, a felajzáskor egy illúzió nyilat lő ki, ami megegyezik a használt nyíllal, de csak tizedannyit sebez, lefelé kerekítve)
A Kaszás Félelmetes Köpenye (+2 erő +2 gyorsaság +8 fegyverkezelés +5 páncél, viselőjét 2-es szintű észleléssel áldja meg)

Nem használok itemeket.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi10/5900#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Asuka on Vas. Ápr. 19 2015, 09:46

Hát a nyuszikák! Azokat hogy nem lehet szeretni? Surprised Szerintem teljesen érthető, hogy mit akartam kifejezni vele. >.> Na de, így, hogy Cearcsimercsi is megjelent, már nem kell félnem attól, hogy nem lesz bébirépájuk a bébinyuszkóknak, és nem fognak éhen halni! *-*
- Hát tudod, hashtag! Surprised Így könnyebben megtalálják például az instagram fotóimat. – az a régi honlap egy nagy kedvencem volt, a rengeteg kép miatt. Szóval én sem fukarkodtam a selfiekkel.
- Na de, komolyra véve a szót... Találtam valamit, Cearcsi. Azt hiszem, szóval úgy gondoltam, hát, hogy, hogy, szóval... szóval lehet, téged érdekelne. Mit szólsz? :3 – nem tudom, mennyire fog tetszeni neki, amit találtam, de lesz, ami lesz. Amikor megláttam, egyből Cearsora gondoltam. A Guide Bookot is fellapoztam, hogy elolvassam, amit tudni kell róla. Persze nem ad sok stat pontot, az igaz, de azt hiszem, hogy csak azért, mert az előző tulajdonosa nem foglalkozott vele eleget.
Inventorymból előhúzok egy plakátot, amit még a piacon találtam, majd átnyújtom az íjásznak. Biztos vagyok benne, hogy érdekelni fogja.
- Na, mit szólsz? *.* Totál menő... Ha már nekem úgy sem lesz jobb fegyverem soha, legalább másoknak legyen. – már évek óta a Hentest forgatom a kezeimben, s az egyetlen változás, amit eszközöltem rajta, az a rúna, amit beleraktam. Persze azt nem mondom el, hogy én igazából már felkerestem ezt az Arisut, hiszen nem tudom még, hogyan fog reagálni. ._. Aztán remélem, nem haragszik, hogy felcsaptam a PR-szakértőjének. Pontosan tudom, hogyan kell eladni! Már nem az Artemist, hanem Cearsot! Ki más lenne képes megszerezni a legit, ha nem én? Very Happy

Pontozás (nem teljes felszereléssel megyek):
24. szint
Élet: 38 + 2 (40)
Fegyverkezelés: 35 + 5 (40)
Erő: 26 + 26 (52)
Kitartás: 13
Gyorsaság: 23 + 13 (36)
Spec: 18 + 2 (20)
Páncél: 20

Felszerelés:
A Hentes (+16 Erő -4 Kitartás -3 Gyorsaság)
Bika Rúna (+7 Erő -1 Gyorsaság +2 Élet )
A Kaszás R. Cipője (+3 Erő +2 Kitartás +9 Gyorsaság +15 Páncél )
E. Szélvész Köpeny (+5 Fegyverkezelés +6 Gyorsaság +2 Spec. Képesség +5 Páncél )
Súlyemelés korrekció: +2 Kitartás, +2 Gyorsaság

Sebzés:
Z: 62
S: 67
P: 72
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi4530/4700#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Cearso on Vas. Ápr. 19 2015, 13:27

-Hashtag? Instragam?

Úgy nézek a lányra, mintha legalább kinaiul beszélt volna hozzám. Pedig a kinai és a japán egyesek szerint nem is áll nagyon messze egymástól. Még szerencse, hogy egyik sem vagyok, mert még véletlenül megérteném őket.
-Érdekelne? mire gondoltál?
Kiváncsian néztem, hogy mit vesz elő, és előkerült az a plakát, amit már én is nézegettem magamnak, aztán arra jutottam, hogy nekem nincs annyim, amennyit ez a fegyver érne. Az Artemis-ről már Ato-tol már tudtam, hogy ez az íjász legendás, nekem már ez elég volt, hogy nagyjából belöjjem, mennyit kérhet érte a mostani tulaj.
-Hát.. ezt már én is nézegettem. Csak, hát.. tudod... nekem nincs pénzem rá... És már a Sietős-t is nagyon megszoktam. Nem tudom, hogy reagálnék egy új fegyverre...
Nem tudom, ha nem küzdeni hívott volna, akkor lehet, hogy most azonnal itt is hagynám, hogy hagyjon itt a fenébe, és ne keserítsen el, hogy milyen közel vagyok a Legendás megszerzéséhez, és anyagi okok miatt teljesen távol vagyok tőle.
-De ha jól emlékszem, küzdeni hívtál, ugye? Akkor inkább küzdjünk, és hadd tereljem el a figyelmemet arról, hogy az a fegyver már szinte biztos, hogy nem lesz már az enyém.
Egy kissé lehangoltan indultam az aréna bejárata felé.

Akkor én számolok, [még a régi rendszer szerint]
lopakodás miatt Cear kezd.
Mindenki egyszer támad egy körben.
Asu 4-estől, Cear 2-estől talál
Asu-nak 3-at, Cear-nak 4-est kell dobni sikeres képihasználathoz


Asu minden 5. Cear minden 3. körében pihen.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi10/5900#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 20 2015, 10:52

Az instagram egy őskorból megmaradt fényképmegosztó szolgáltatás, ahol mindenféle jó dolgokat lehet találni. Valamiért még ma is nagyon népszerű, igaz, már nem egy egészet alkot, hanem több különt, mint a reddit. Van külön instafashion, ahol a ruháidat fotózhatod, meg DIYstagram, ahol olyan Do It Yourself projectek vannak, amit garantáltan el fogsz rontani, meg persze a KawaInstagram, ahol cuki babák meg kiskutyák fényképei vannak. Nyilván rengeteg filterrel. :3 Szóval, elég népszerű a cucc, s egy pillanatra sikerül úgy ránéznem Cearsora, mint egy hülyére, hogy nem ismeri ezeket. Azt még elnézem neki, hogy férfi mivolta miatt fogalma nincs, ki az a Luly Yang, és nem tudja, hogy hogyan is kéne egy öltönyt rendesen viselni, de hogy az ilyen alapvető szociális témákról lemaradjon valaki! O.O Hogy volt képes közösségi életet élni hashtag nélkül? Nem értem. No
- Nem hiszem el, hogy nem tudod, mi az a hashtag... mégis hogy találtál így témákat magadnak? o.o - nem értem. Mi már az a generáció vagyunk, ahol a wifi már személyiségi jognak számít. Egyszer például láttam egy ősrégi telefont, olyan vonalasat, és még azon is volt hashtag! Surprised Nem értem... pedig instagram akkor még nem is létezett.
- Hát... - csalódottságot érzek ki a hangjából. Pedig ez a fegyver tényleg, tényleg nagyon jó lenne! Surprised Nem értem, miért nem próbálta meg legalább. Ráadásul annyi mindenkit ismer! Szerintem Shuu is simán adna neki pénzt a legendásra. Igen, ez jó! Szerintem felkeresem majd. Hárman együtt csak összedobjuk a legendásnak az árát. :3
- Ami azt illeti, nekem van pénzem. Súlyemelésre gyűjtök... De az még várhat. - nyolcezerötszáz arany. Nagyon kemény munkával szedtem össze ezt a sok pénzt. És tényleg. Már több, mint fél éve kuporgatom az aranyakat, hogy meglegyen végre a tízezer arany. Viszont az Artemis megszerzése egy egyszeri alkalom. Biztosan vannak, akik meg akarják még venni... és akkor pedig vége. Nem lesz rá több esélyünk.
- Naaa... legalább próbáljuk meg! *-* Most miért lettél morci? Sad Nem éri... Pedig még a terepet is te sorsolhatod! Sad Én csak jót akartam... és, és... szóval biztosan nem kerül annyira sokba. Senki sem fog túl sok pénzt kiadni rá. Hiába legendás. - nem tudok sokat a legikről, az igaz, hiszen sohasem akartam csábítani magam. Az igencsak káros lenne rám nézve... mivel hogy folyamatosan a Falánk után epekednék. De jó nekem a Hentes is. Még mindig nincs ennél erősebb fegyver sehol sem. :3
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi4530/4700#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Cearso on Hétf. Ápr. 20 2015, 11:57

Nem ismerem ezeket a fogalmakat, úgy nagyjából semennyire se. Éreztem ahogy süt Asu-chan szeméből a lenézés. 
Lehet, hogy ilyen dolgokra emlékeznem kéne, és már megint a betegségem van az útban? Azt hiszem, jobb ha maradok az elszigetelt életmódom elmesélésénél.
-Igazából az én családom egy nagyon fura életmódot folytatott egészen pár évvel ezelőttig. Ki tudja? Talán még nélkülem is folytatják.
Először fel se akartam fogni, hogy miért mondja azt, hogy van pénze. Néhány másodpercig ismét csak értetlenül néztem, és amikor végre megértettem a helyzetet, egyre nagyobb mosoly terült el az arcomon, és  Asu nyakába ugrottam. Amint észrevettem magam már le is szálltam a lányról.
-Mármint.. tényleg megtennéd ezt értem? Ezt.. ezt egyszerűen nem tudom elhinni.
A régi Cear most biztosan gyanakodna, hogy mi haszna származik Asu-nak abból, hogy nálam van a legendás, de azóta megváltoztam és a bizalmamat élvezi ez a lány még akkor is, ha esetleg valamilyen hátsó szándéka lenne a dologgal.
-Ne viccelj, ez egy legendás, akár minden pénzemet odaadnám érte. Hiába tudom, hogy gyengébb, mint az enyém.
-A szavadon foglak, én állítom be a terepet.
Kicsit vidámabban megye be az arénába, aminek az egész területét ellepte 10-15 centi mély a mocsár. Nem tudom Asu milyen gyorsan jön utánam, de amíg nem ér ide, addig gyorsan belevettem magam a mocskos vízbe, és kihasználva azt, hogy nem vesz észre, úgy kúszok, hogy a lány ideális célpont legyen, majd elengedek egy lövést, bebizonyítva, hogy a mostani fegyverem se a legrosszabb kategóriába esik.

Támadás
36+4+10 /alap+Sietős+lopakodás/=50
pihi 1/3


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 20 2015, 12:03-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi10/5900#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 20 2015, 11:57

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
#Cearcsimercsi, #Asu 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 27 2015, 20:24

Cearso sohasem beszélt ezelőtt a családjáról. Sőt, ami azt illeti, a magánéletéről, és a kintiről semmit sem tudtam, ahogyan ő sem firtatta a múltamat. Ő az a személy, akivel azért szeretek együtt lenni, mert nem kérdez ilyeneket, nem helyez ezáltal nyomás alá, mint ahogyan azt Shuu teszi. Ellenben nem is reflektál rá a bennem tátongó, üres sötétségre, amit Malcolmban látok meg.
Az öröm kitörő, szóval hurrá! *-* Tényleg tökre örülök annak, hogy örül. Meg aztán, én már megtettem a kezdeményező lépést is... de azt hiszem, legalább utólag szólnom kellett erről az íjásznak. Ha nem tetszik neki, akkor úgyis sztornóznám az üzleti ajánlatot, de erről jelen esetben szó sincs. Úgy ugrik a nyakamba, mintha a Mikulás jött volna azért, hogy bejelentse, hogy télen végre hó is esik. o.o Ami már az én gyerekkoromban sem volt jellemző. Nem mintha okom lenne pánikra. Áprilisban úgyis bepótolja ezt az időjárás.
- Persze... semmiség. Holnap találkozok vele. Ha beleegyezel. Very Happy - s azt hiszem, nem lesz ellenvetés. Cool De mondjuk miért is lenne? Mondjuk még mindig gondban vagyok azzal, hogy mennyit is adjak érte... Azért jó lenne, ha nem kéne minden vagyonomat erre költeni. Hiszen ezt nagyon kemény munkával szereztem.
- Fúj, itt minden csupa sár. :S És nem az a jófajta iszap... - megpillantom végre Cearcsimercsi terepválasztásának eredményét. A kis sunyi! >.< Tudta jól, hogy gondom van az efféle terepekkel. Még jó, hogy az akrobatikás cipő van rajtam... Talán hasznát vehetem majd a terepnek mégis. Csak még nem jöttem rá, hogyan.
- Ami azt illeti, szükségem lenne tőled még valamire... - a zsebembe nyúlva megérintem a kristályt, amit elhoztam magammal, és fontos szerepe lesz az arénában. Talán ennek köszönhető, hogy teljesen lemaradok arról, hogy tulajdonképpen már elkezdődött a harc. De hát... whatever. Kéz a fegyverben, majd felgyorsítom a vízben a lépteimet, hogy az íjászhoz érhessek. Ez még nem volt az a pillanat... úgyhogy inkább motivációt adok neki a tökéletes profilfotóra, mégpedig a fegyverem ölelésével. Valamint az egyik képességemet is aktiválom.


HP: 170/200
Páncél: 0/20

Sebzéseket mindig kockák után számolok xD Mert az bonyi ._.
1. kocka: páncéltörő képi
2. kocka: támadás

Edit: 67 sebzés


A hozzászólást Asuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 27 2015, 20:25-kor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi4530/4700#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 27 2015, 20:24

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
#Cearcsimercsi, #Asu 4766604173_492736719c_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
#Cearcsimercsi, #Asu 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Cearso on Szer. Ápr. 29 2015, 14:56

/kéz a fegyverben? Suspect  /
-Már mért ne egyeznék bele? De nem kéne nekem is ott lennem? Végül is, én szívesebben adok oda valamit olyannak, akit legalább látásból ismerek, mint közvetítőn keresztül.
Én ezen a véleményen vagyok, ami nem feltétlen egyezik meg másokéval, de azért a biztonság kedvéért megemlítettem. Illetve azt is látni szeretném, hogy ki az, aki meg akar válni egy ilyen értékes felszereléstől. Én biztos nem tennék ilyet, maximum csak akkor, ha egy teljes ritka szettet ajánlanak fel érte, mindenféle extrával. Vagy valamit, ami többet ér a legendásnál. De nem hiszem, hogy létezik bármi is, amire illene ez a leírás.
És a trükk, amit kitaláltam remekül bevált. De mintha nem is számított volna a támadásomra. Más terve lenne?
-Mire lenne szükséged? Az engedélyemet már megadtam. Mi más kelhetne még? És ha ne tetszik a hely, nem kell másnak átadnod a terepkészítés lehetőségét.
Valahogy sejtette, hogy baja lesz a koszos területtel. Mindenkinek megvan a maga dilije, és félelme. Én például félek attól... Most azt vártátok, hogy elmondom, mi? Azt leshetitek.
Asu támadása rendesen telibe talált, azonnal búcsút is vehettem a páncélomnak, de ahogy elnézem, az övé sem maradt egyben az én lövésem után.
El is ugrok Asu mellöl. És már készítem is elő a kövi nyilamat. Nem kell sok, ás már repül is a vessző a lány irányába.
/támadás 40 sebzéssel/
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi10/5900#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 29 2015, 14:56

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
#Cearcsimercsi, #Asu 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Asuka on Pént. Május 01 2015, 13:24

/igen, kéz a fegyverben... fordítva már túl mainstream Razz /

Igen, talán úgy is jó lenne, ha Cearcsi is ott lenne, de már ugye másképp szerveztem le. Igazából elég biztos vagyok a dolgomban, egyedül a fizetség az, amit még egyáltalán nem sikerült megtippelnem sem, hogy mennyit is kéne. Egy ilyen fegyver rengeteget ér, viszont ahogy elnéztem, egyáltalán nincs fejlesztve, emiatt pedig sokat veszít az értékéből. Meg ugye, a mi tartalékaink is végesek. Az összes jövedelmemet azért nem fogom odaadni egy olyan fegyverért, ami még csak nem is nekem kell.
- Amiatt ne aggódj! Kiváló PR szakember vagyok! Éppen csak egyetlen apróságra van szükségem... - már nálam van a fotó kristály, amivel a megfelelő pillanatra várok. De az még egyszerűen nem érkezett el. Ráadásul a világítás sem a legjobb ebben a mocsárban. Remélem, hogy van benne automatikus vaku is, különben nem sokat látunk majd a képből.
- Én mindig randomra állítom. Razz Úgy izgibb. - a terepkészítős dologhoz csak ennyit fűzök hozzá. Ha megkapom a választás lehetőségét, egyszerűen beállítom véletlenszerűre, hiszen így mégis csak izgibb. Néha olyan helyszíneket kaptam ettől, hogy azta! Surprised *-* Főleg az a vékony kőhíd volt izgi. Sajnos az ellenfelem már annyira nem, elég hamar megadta magát. És ez még tíz szinttel ezelőtt volt.
A páncéljának hamar annyi, igaz, az én szürke csíkom se nagyon tartotta magát. Éppen most döntök úgy, hogy ideje elkészíteni a megfelelő képet, hiszen elég messzire sikerült kerülnie tőlem, hogy legyen időm pótolni a távot. feldobom a magasba a fotó kristályt, bár talán azt onnan nem látja, hogy mi is volt az, ami a kezemben volt. Majd megrohamozom az íjászt, mellé rohanok, megfordulok, a "kamerába" mosolygok, és szamárfüleket tartok neki.
- Csíííííz! Very Happy - nagy vigyor, szamárfülek, meg minden. Aztán ha elkészült a kép, egyet hátralépek, és csak ezután támadok a fegyveremmel.

Sikeres támadás esetén 62 sebzés
Elhasználok egy fotó kristályt Cool
HP: 170/200
Páncél: 0/20
Pihi: 2/5
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi4530/4700#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 01 2015, 13:24

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
#Cearcsimercsi, #Asu 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Cearso on Vas. Május 03 2015, 00:36

-Ha randomra akarod állítani, akkor nem mindegy, hogy ki kezeli a felületet? És te még ezzel akartál vigasztalni. Néha komolyan nem értelek titeket.
Nem fűzöm tovább a szót. Még azt se részletezem, hogy kire gondolok a ti alatt. Asu már így is legalább két olyan kategóriába esik, amit én egyáltalán nem értek. És most még felcsap PR-nek is. Azokat nem elég, hogy nem értem, ráadásul ki sem állhatom őket. Olyan dolgot árulnak, amit nem nekik kéne. És ezért még pénzt is kapnak. Hova fajul már ez a világ.
Egy szép nagy luft... Ki gondolta volna, hogy ekkora FK-val is sikeresen mellé tudok lőni? Azt hiszem, itt úszott el az egyetlen lehetőségem a győzelemre. Bár nem is számítottam arra, hogy le tudnék győzni valakit, aki ennyi szinttel magasabb nálam. Ekkor jön a nap meglepetése, és Asu hirtelen olyan dolgokat kezd el művelni, amit nem vártam el egy küzdelem kelős közepén. 
Elöször le sem esik, hogy mire utal a csííz, majd leesik, hogy mit is dobott oda fel a lány. A kis huncut. Rendben, belemegyek a játékba és egy kép erejéig átölelem a lányt, és a 'kamerába' vigyorgok egyet, majd a kép elkészülte után gyorsan el is lépek a lány mellöl. Épp időben, így a fegyvere nem talált el, ami jó sok sérüléstől mentett meg. És most nem is támadok vissza, hiszen kell az a kevéske pihenés, amit az alacsony kitartásom miatt jön elő ilyen gyakran. Talán ez ellen kéne tennem majd valamit.

Pihikör
hp:42

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi10/5900#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Asuka on Vas. Május 10 2015, 16:01

Titeket? Miféle titeket? Körbenézek selfie közben, hátha van itt valaki rajtam kívül, de nem látok senkit. Szóval ezt így hirtelen nem igazán értem. Talán kettő lenne belőlem? Nem, biztosan csak egyedül vagyok. Vagyis egyedi. Még egy ilyen embert nem volt képes kitermelni magából a világ.
- Nem, nem mindegy! >.< A vendégeim sem értik, hogy én szebben tudom nyomkodni a színkeverő gombokat. És még értem is, hogy mit csinálok... – na igen, néhányan komolyan nem értik, minek a szépségszalon, mert hogy ezt ők is meg tudják csinálni. Pedig nem. Nem látják azt, amit én. Nem látják az arcformákat, a textúrák szélességét, a színkavalkádok milyenségét. Nem tudják, hogyan látnak az emberek. Éppen ezért azt sem, hogy mi az, ami nekik, személy szerint jól áll anélkül, hogy a saját személyiségüktől, stílusuktól, personájuktól eltérnének. Itt jövök a képbe én, aki segít ezen a problémán.
Talán ezért, vagy éppen a fénykép miatt, de a támadásom eléggé mellémegy. Sad Csúnya dolog, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan kéne, de hát, na, megesik. Mindenesetre akkor is érdekel, hogy mi az, ami miatt többes számot mondott. A fotó viszont perfect, úgyhogy itt az ideje bekeményítenem. Semmi finomkodás, semmi technikázás, mert ez nem az a fajta fegyver. Cearcsimercsi most úgyis elég tétova, úgyhogy bőven jó lesz az, ha most ejtem ki a játékból. Vagy legalábbis, megpróbálom. Talán még a lábairól is leveszem! *.* Ugyanis a Hentessel ezúttal a lábaira célzok, hogy ne tudjon olyan könnyen elmenekülni. Nem túl jó egy íjásznak, ha túl közel van a saját ellenfeléhez.
- Deeee... Milyen titeketről beszélsz, Cearcsimercsi? o.o Tudtommal egyedül vagyok. – biztos, ami biztos, azért mégis csak körbenézek újra, hátha rám támad a dzsumbujból valami ismeretlen alak, aki mindeddig lopakodásban volt.

HP: 170/200
Páncél: 0/20
Pihi: 3/5
Sikeres támadás esetén 62 sebzés
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi4530/4700#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 10 2015, 16:01

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
#Cearcsimercsi, #Asu 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Cearso on Szer. Május 13 2015, 08:40

-De az szépségápolás, ez meg egy küzdelem. A kettő közt rengeteg a különbség.
Hiába ugyanaz a játék, az egyes elemek kidolgozása eléggé eltérhet egymástól. Még a végén el lehetne érni, hogy unatkozzanak a játékosok, ami elégedetlenséghez vezetne. Bár a kilépés. mint opció szóba se jöhet. Hacsak nem történik valami hatalmas nagy csoda. 
-Ne aggódj. Csak ketten vagyunk az arénában. Nem kell félned attól, hogy esetleg valaki egész eddig lopakodva ott áll mögötted, és hirtelen hátba fog támadni, mikor ne figyelsz oda. Senkit se béreltem fel erre a munkára, ugyan ki tenné meg ezt nekem? Ha lenne erre pénzem, akkor szerinted, nem tettem volna félre a legendás fegyverre? Tehát ha van is itt valaki rajtunk kívül, amit kétlek, akkor ő az én tudtom nélkül tartózkodik itten, és akár rám is támadhatna.
Nem értettem a kérdését igazán. Most vagy tényleg ennyire buta lenne, vagy csak rájátszik. Néha kételkedek benne, hogy hogyan is kéne kezelnem őt.     Hisz az az indikátor a feje felett egyértelműen jelzi, hogy veszélyes, de akinek sikerül közel kerülnie hozzá, mindent megtesz annak érdekében, hogy az a kapcsolat ne romoljon el. Szinte már túl kedves. Lehet, hogy túl sok időt töltöttem el mellette.
De most ne ezen filózzak, hisz jelenleg egymás ellen harcolunk. Kockáztatnom kell, ha csak egy kis esélyt is látok a győzelemre, mondjuk az hogy kétszer egymás után mellém ütött talán elhozta a lehetőségemet, de szűkösen kell használnom az erőforrásaimat, hisz az is előfordulhat, hogy már megint a messzeségbe támadok.
Kockáztatni fogok, és reménykedek, hogy minél jobban lesebezzem, elugrottam a lány mellől, majd a képességemet használva, négy nyíl repült feléje.  
 
*Majd kiszámolom a sebzést a dobások után.

edit: 38 sebzés [a két sikeres találat és a Sietős bonusz]


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 13 2015, 08:44-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi10/5900#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 13 2015, 08:40

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
#Cearcsimercsi, #Asu 4766604805_c1598fabbe_s #Cearcsimercsi, #Asu 4766602461_64fb5071c9_s #Cearcsimercsi, #Asu 4767242330_2db9f185a1_s #Cearcsimercsi, #Asu 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Asuka on Szomb. Május 23 2015, 21:42

Nem, nem, Asu tényleg ilyen buta, hogy nem érti. Sad Annyira nem érti, miféle többes számról volt szó, hogy még a szelfi közben is belezavarodott abba, hogy akkor most mi van. Nem csoda hát, hogy elhibázta az ütést. Vagyis, hát elhibáztam. Nem szokásom egyes szám harmadik személyében beszélni önmagamról.
S hogy sok lenne a kettő között a különbség? Nos, én ezt nem így vélem. De talán ez annak köszönhető, hogy mélyebben belelátok a szépségipar dolgaiba, főleg így, hogy enyém Aincrad egyetlen jelentős, ezzel foglalkozó cége. Igaz, egyedüli alkalmazott vagyok, de nem olyan rossz, ha saját magad főnöke lehetsz, sőt. Szerintem tiszta király.
- Hát... a szépségért szenvedni kell, ahogyan a győzelemért is. Rolling Eyes – hogy csak egy közhellyel éljek. Ennek örömére Cearcsimercsi ismét felveszi azt a bizonyos képzeletbeli kesztyűt, hogy ne kelljen velem kesztyűs kézzel bánnia. Eltávolodik tőlem, ami nem jó, hiszen minden áron közel kell tartanom magamhoz. Így amikor megereszti a nyílzáport, már aközben megindítom a következő rohamomat felé, hiszen máskülönben elveszíteném, mert túl messzire kerülne tőlem. Persze érzem már lassan, hogy mintha fáradnék is, de ezzel nagyon nem foglalkozok egyelőre. Annyit még tuti kibírok, hogy még egyszer beleállítsam a Hentesem. >.< Az ugrásával persze még nem került elég messze, de ami késik, nem múlik.
Hagyom, hogy a nyilak lesebezzenek, s egyelőre nem is foglalkozom velük. Nincs igazán veszítenivalóm. Szóval, újabb roham, Hentes lendít, s belecsap, legalábbis megpróbálom. Bár ezután már érzékelhetően kifáradok, s mély, hangos szuszogás jelzi, hogy mennyire fáradt is vagyok. Pedig alig néhány másodperce kezdük az egészet.
- Na, most már ne ijesztgess! >.< Rosszakat fogok álmodni... Egyszer kislánykoromban is belelestem egy horror filmbe, és azóta sem szabadulok az emlékétől. Borzalmas volt. :S Most pedig nem merek majd hazamenni, mert azt fogom hinni, hogy mindenhonnan leselkedik rám valaki. T.T Nem szép dolog másokat ijesztegetni, Cearcsimercsi. Sad Pedig azt hittem, imádsz, meg minden, amiért ilyen jó fegyvert találtam neked. Sad – fáradtság ide vagy oda, ha beszélni kell, az attól még nem jelent akadályt.

HP: 132
Pihi: 4/5
Találat esetén 62 sebzés
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
#Cearcsimercsi, #Asu Vo36oi4530/4700#Cearcsimercsi, #Asu 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 23 2015, 21:42

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
#Cearcsimercsi, #Asu 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 09 2015, 17:14

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 07. 10-én küzdhettek meg.

Jutalom: 60 exp 160 arany

Pontok:

Asuka +50 pont
Cearso -5 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: #Cearcsimercsi, #Asu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.