[Hardcore] Yuichi vs Ren

Go down

default [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Ápr. 09 2015, 17:31

Frissen felkészülten indultam útnak az arénába egy jó adag bogyót elfogyasztva az úton. Volt időm odaérni, mit érthetett az alatt, hogy hiányzom a listájáról? Azonkívül semmit nem tudok róla, hogy ártalmas egy személy. És valahogy minden mozdulatával, minden szavával pontosan tudta hogyan tiporjon másokat és hergeljen. Valahogy a lényem tökéletes ellentéte. Mikor aláznék meg nyíltan bárkit is? Vagy akár egyáltalán? Ez lehet mégis csak bennem van, de elfojtom ahogy csak tudom. Mikor volnék képes zaklatni olyan nőket, akiknek szívük másért dobog? Sohasem. Egyáltalán nőt zaklatni? Dehogy is, hamarabb állnék odébb, minthogy ártsak neki. Hibát ejthetek, de hogy mélyítsem, azt sosem akarnám. Sosem. Kezem enyhén megszorítottam a kard markolatán és a hüvely tetején. Ren, nem feledem, mikor feláldoztál, mert úgy volt kedved, és nem feledem miként bánsz a nőkkel, vagy a férfiakkal. Egyáltalán az emberekkel. Ahogyan azt sem, hogy a célod nem minden esetben rossz, csak az eszközök, amit megmozgatsz érte az hamis.
Már láttam az arénát, és kivertem a fejemből ezeket a gondolatokat. Niji lesz a megmondója a harcnak, mit lehet ebből kihozni, valamint azok, akik jelen lesznek. Már jóval harcba indulás előtt, elküldtem az üzenetet, hogy mikorra várom. Hiába ő volt a kihívó mégis én lettem az, sebaj.
Elfoglaltam a helyem, és a lehető legegyszerűbb változtatást hoztam létre. Semmit. Az égvilágon semmit, ugyanúgy nézett ki, mint egy átlag küzdőtér, köveken és az arénával körülölelve. Előhúztam az arany katanát, ami opálosan alig tükrözött vissza fényt. Silver kezében láttam hasonlót, de az övé más, valahogy fényesebb. Tudom mitől van, ez a specialitás, a sajátosság és már tudom azt is, hogy ez átadható, ahogyan Rita is megtanította nekem, hogyan érhetem el a második kardot. Azóta megtanultam, hogyan tartom fenn, már csak egy lecke híja, de az még nem megy. Többet kell gyakoroljak és tovább kell segítsek másokon, más út nincs. Legalábbis ez a legkellemesebb út, amit csak választhattam.
Amint megérkezett ellenfelem, egy meghajlással köszöntöttem és tovább nem nagyon tétlenkedtem.


Élet: 23 (115)
Fegyverkezelés: 56
Erő: 60
Kitartás: 18
Gyorsaság: 82 (90)
Speciális képesség: 20
Páncél: 70

// itemek:
[T1] Szabdaló (+5 erő +4 gyorsaság +2 fegyverkezelés) nem felszerelt.
2x [T1] Fényes Vaskard (+5 erő) nem felszerelt
1x Halvány Erősítő Kristály (aktiválása után a következő sebzés +5-öt fog sebezni)
1x Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül)
1x Kis Potion (+20 hp)
1x Mini Potion(+5hp)

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Ren Vo36oi4298/4400[Hardcore] Yuichi vs Ren 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Ápr. 15 2015, 21:09

Az unalmam rendkívül nagy méreteket öltött az elmúlt időszakban, ezért muszáj volt kitalálnom valamit. Természetesen egy kiadós harcra gondoltam, ahol a földbe tiporhatom az ellenfelem, miután kellő szórakozást nyújtott. Nem sok ilyen ellenféllel futottam össze eddig. Még Miri-chant is simán lenyomtam, tök unalmas volt >.>
Eldöntöttem, hogy a mostani ellenfelem egy bizonyos céhből választom. Azt a ficsúrt, akinek a múltkori bosson elég nagyra nőtt a szája, holott az egész banda nekem köszönhetett mindent ˇ^ˇ De nem baj, nem is vártam mást attól a hálátlan céhtől ˇ^ˇ  Most megmutathatja, hogy mennyit is ér egész pontosan, mert azt láttam, hogy ott van a bossokon, de hogy csinált is volna valamit…. na azt már nem. Rolling Eyes Ráadásul ő hiányzik a z egyik listámról, ami a legyőzésével már majdnem teljes lesz Cool
Olvastam az ő nevét is az új arénamódban, ezért kapva az alkalmon kihívom egy párbajra. Az időt és a helyszínt, vagyis az aréna alakítását is rábízva várom a válaszát, így nincs más dolgom, míg elütni valamivel az időt, míg válasz nem érkezik. Azért kíváncsi vagyok, hogy van benne egy csipetnyi mersz, vagy lazán megfutamodik valami nyomi indokkal Suspect
Még türelmem elfogyása előtt érkezik a válasz. Meglepetésemre elfogadja a kihívást. ennél jobb már csak az lenne, ha nem dőlne ki egy csapástól. Sokat nem kell készülődnöm, intek petemnek, hogy indulás, mert dolog van.

Rövidesen megérkezünk az aréna területére, lassan komótosan lépek be a kapuján, mögöttem petemcském hasonló, csak épp fémes koppanást hallató léptekkel. A kihívott már ott ácsorog az arénában, de azért sem sietem el a bevonulásom. Azt stílusosan kell megtenni Cool
- Yo! – intek neki, majd lehívom a menüm és kotorászni kezdek benne.
- Bevallom, meglepett, hogy elfogadtad a kihívásom.  – mondom, de közben rá sem nézek, csak tovább keresgélek
- Kezdhetjük? – kérdezem és előveszek egy lightos spanglit, hogy megfűszerezze ezt az összecsapást.


Élet: 40 (200 Hp)
Fegyverkezelés: 50
Erő: 9
Irányítás: 66
Kitartás: 20
Gyorsaság: 84
Speciális képesség: 40
Páncél: 60

Item: -

_________________
[Hardcore] Yuichi vs Ren 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Ren Vo36oi6382/6500[Hardcore] Yuichi vs Ren 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Ápr. 16 2015, 15:14

- Hali - üdvözlöm viszont a meghajlás után. miután egyedül maradtam a gesztussal. Míg csípős megjegyzésével élt, újra petjére tekintettem. Nem először látom, de igen nagy változáson ment keresztül. már a tizenkilencedik szintúrnál ez a fém vértezet volt rajta. talán őt is úgy érintette a változás a szerverben, mint engem is. Felrémlett a sikertelen küldetés, ahol két társam halt meg, míg a beépült szemétláda, nyugodtan társaival együtt kifoszthatta, a két város között ragadt karavánt. Vajon ő is megtenné? Néztem a szőke srácra, ahogy el is kezdte élvezni a napsütötte füstölgését.
- Elfogadtam, ez csak természetes. Túl erő ellen nem állok csak ki - rezzenéstelen arccal meglendítettem a kardot. - Te megtennéd,hogy csapdába csalsz másokat, ha érdeked úgy tartja? - kérdeztem. Majd a füstfelhőt eregető felé ugrottam. Részben már megtette, de csak szemérmetlen, vagy jogtalan módon, csínyként. Aljas szándék nem volt mögöttük. Pár pillanat alatt megtettem a távot, ami köztünk volt, és kardom alulról meglendítve csípőm megrogyasztva, hét órától két óráig vágtam egy széles csíkot a katanával. Remélhetőleg öltözékén is meglátszódott ez a piros nyomvonal, és remélhetőleg, az általa szívott "bűzrúd" vége is elaludt, vagy pixelek halmazává vált. Ezzel némi bosszúságot kölcsönözve neki. Szépen egyesével akartam visszatéríteni, azokat a károkat, amit okozott, az úgy nevezett erkölcs tábláján. amire azért személyem is rálóg a bűnös szekciójában.


Élet és páncél: teljes.
Egy támadás Renre.

Hayashi Yuichi (Sebzés: 60, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Ryuninji Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 66, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Ren Vo36oi4298/4400[Hardcore] Yuichi vs Ren 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Ápr. 16 2015, 15:14

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuichi vs Ren 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Ápr. 23 2015, 16:58

Nagyon úgy tűnik, hogy minden rendben van.  Nem csak a „száját jártatja” Bevallom, hogy az is megfordult a fejemben, hogy esetleg megfutamodik, míg az arénába tart, hogy megküzdjön velem, de nem így van. Nem túl nagy meglepetésemre ott találom a nevetségesen egyszerű és unalmas aréna harcterén. Egy gyors és laza köszönés után már el is kezdem a felkészülést.
- Nem-nem…. – kezdek tagadásba.
- Ha én vagyok az ellenfeled, akkor az a természetes, hogy megfutamodsz… nemde? – igazából nemcsak sejtem, hogy jóval gyengébb lehet mint én és ezt is csak a bossokon nyújtott silány teljesítménye miatt, azonban az a szép ebben a világban, hogy nagyon rövidke idő alatt lehet hatalmasat fejlődni Cool  
A kérdésére pislogok párat, nem nagyon vágom, hogy ez most egészen pontosan mit is akar jelenteni, és azt hiszem nem is töröm rajta most az agyam. Most annál jobb dolgom van, gihihihi.
- Csapdába csalni? Ugyan, az a gyávák és a gyengék módszere. Semmi jó és izgalmas nincs benne, hiába célravezető  - osztom meg gyorsan a véleményem, azután már csak az vár ránk, hogy elkezdjük végre a harcot.
Gyors, gyorsabb, mint én és már meg is rohamoz, hehe. Úgy tűnik, hogy hamar leakarja ezt rendezni….  Hát legyen, akkor én sem fogom vissza magam, maximum egy nagyon picikét Rolling Eyes Övemhez erősített sípocskámhoz nyúlok, hüvelyk és mutatóujjam közé szorítom,  végül elmosolyodom.
- Hehe – szalad ki egy halk kuncogás, miközben két ujjal tartott sípom a katana útjába kerül és megállítja azt, mielőtt bármi kárt is tehetne akár testemben, akár ruházatomban…. nem áll jól a vörös csíkos Suspect
- Ennyi lenne?  - kérdezek vissza és sípommal félrelököm az útból a katanát, hogy megfejelhessem a türelmetlen srácot. Rögtön ezután lép akcióba a főnixem és karmait egyenesen a fiú mellkasába kívánja döfni Suspect
Mindezek után pedig még mindig marad időm egy csettintésre, melynek hatására az egész aréna befagy az ellenfelemmel együtt, sőt mi több… egy kis dekorációt is beleviszek a dologba, mert ezzel egy időben alkotok pár Alulöltözött Hinari-chan jégszobrot Gihihi….


első kocra Ren, második Regi
Ha a képesség sikerül, akkor megfagysz egy körre…. magadnál vagy, csak megfagysz Suspect

_________________
[Hardcore] Yuichi vs Ren 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Ren Vo36oi6382/6500[Hardcore] Yuichi vs Ren 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Ápr. 23 2015, 16:58

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuichi vs Ren 4767249862_5877ffd2ef_s [Hardcore] Yuichi vs Ren 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Yuichi vs Ren 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Ápr. 24 2015, 13:33

Értetlenül nézek magam elé, majd inkább csak kizavartam fejemből az újabb beszólást. Alapértelmezetten elmenekülni, még mit nem. A gyávaság, mint szó nem létezik, csak taktikus visszavonulás. Ironikusabban pedig „hátraarc”. Minden esetre szót sem érdemel a dolog, és kérdésemre válaszolt legalább. Annyi biztos, hogy számára a cél szentesíti az eszközt, ez stimmel is a szárnyakkal. Chanon kívül, alig van normális állatidomár, mindegyikben van valami bibi, Talán pont a macsek és a farkas a legértelmesebb ismeretségemben, ezek a szárnyas jószágok meg.. elég csak ránézni erre, szárnyas vasdarabra. Vagy akár a gőgös sárkány, ami nem létező korára büszke.
- Részben jó, sebaj – annál jobb lesz ez a küzdelem, folytattam hang nélkül.
Vágásom viszont megállította, mondhatni könnyedén. Kezemmel fogást váltottam a kard markolatán, hogy lecsússzon a penge a sípról, azonban ez nem következett be, nem egy erős csúsztatással küldte ki a kardom szélre, de ez az idő elég volt, hogy kivitelezze a támadást. Elég volt látni, ahogy közeledik a homlok, már tudtam miről lesz szó, de reagálni nem sikerült, hogy legalább a kardot visszafordítsam elé, vagy lábfejemen körbefordulva, hárítsam a lendületes fejelést. Majd jött még a kardos griff talán.. Fémmel erősített körmei nyolc piros vájatot hagytak mellkasomon, mire odakaptam. Bármennyire is nem fájt, de ismeretlen érzés volt. Volt már pár sebem, azok meg sem kottyannak és ki is lehet zárni a létezésüket, de ez egyedi volt. A sárkány sem így támadott, az inkább kos módjára.
Gúnyolódását szó nélkül hagyva, támadni készültem volna, de megakadályozott mozgásomban valami.. valami.. mágia. Már megint. Testem blokkolva volt és fagyott, mutatta az állapotjelző, támadásaim lehetséges száma: nulla. Látásom is korlátozott volt rendesen, de azt hiszem a szobrok és a jeges terület tudom mit és kit ábrázol. Ezek szerint, ha most Ayanira gondolok, és azt, amit ellene tett, amit visszaakarok rajta fizettetni kardvágásokkal, akkor azt a gondolatom is kiolvassa? Koncentrálj! Koncentrálj.. ha már őt, Hinarit így ábrázolja, megint.. ez egyértelmű, de miért? Mindjárt kiderül, hogy hasonló képessége van-e, mint a lánynak volt. Ayani. Lássuk, ezzel a gondolattal mit kezdesz?

//fagyasztás alatt.
Életerő: 110
Páncél: 0

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Ren Vo36oi4298/4400[Hardcore] Yuichi vs Ren 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Május 01 2015, 21:40

Az első támadást olyan könnyedén állítom meg, hogy az már nekem fáj. Egy egyszerű síppal állítom meg a csicsás katanáját… hát mi ez, ha nem tréééé? :O Csak a miheztartást végett rákérdezek, hogy  valóban ennyire képes-e,  majd nemes egyszerűséggel megfejelem, majd a továbbiakat a petemre bízom, aki karmaival megtépázza egy hangyányit a kardforgató fiút.
- Tsumaranai >.> - csettintésemre megfagyasztom őt és az aréna területén mindent és mindenkit, sőt még egy kis dekorációt is alkotok….  Lehet, hogy nem a legízlésesebb alkotások a szőke céhvezérről, de nem is az a célom, hogy neki tetszelegjek ezzel. Sokkal inkább afféle motivációnak szánom, amivel elérem, hogy még jobban akarjon győzni picike ellenfelem. Már ha túléli a következőket…  
Az eléggé fémes kinézetű főnixem eközben tesz egy újabb kört, megfordul és ismételten megindul a célpontja felé, végül ugyan azzal az egyszerű és elcsépelt támadással fejezi be de..
- Hehe… - kuncogom el magam…. a jegemről, vagy a srác páncéljáról lepattannak a karmai és az a fránya HP csík nem mozdul. Fogjuk a páncélra… gáz lenne, ha a saját jegem szívatta volna meg a saját petem. Mikor értetlenkedve néz rám, csak elfordítom picit a tekintetem és fütyülést…. imitálok Rolling Eyes  De a pillantása csak nem enyhül, nem akarja elviselni, hogy semmit sem csinálok >.>
- Jól van na >.> - jobb kezem lustán felemelem az ég felé, mire egy csapásra viharos felhők jelennek meg, egy-egy apróbb villámmal.  Egy újabb csettintés és egy hatalmas villám csap a  megfagyott fiúba, megszabadítva őt egy kevés hp-tól. Ezek után a fellegek olyan gyorsan eltűnnek, amilyen gyorsan megjelentek.
Lassan kiolvad, vagy feltöri a jeget, de a szobrok még jó darabig ilyen pompásak maradnak. Remélem meglesz a hatása, bár nekem már az is elegendő, hogy mindenki látja mekkora művész vagyok valójában, gihihihi….  
- Jól van… jöhetsz… ígérem, hogy megpróbálok nem védekezni Cool

Képi: sikeres, 40 sebzés
Pet támadás: fail Sad


A hozzászólást Ryuninji Ren összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 01 2015, 22:23-kor.

_________________
[Hardcore] Yuichi vs Ren 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Ren Vo36oi6382/6500[Hardcore] Yuichi vs Ren 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 01 2015, 21:40

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuichi vs Ren 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Yuichi vs Ren 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Május 01 2015, 22:34

Csak nem jött az a második gondolat lemásolása. Talán egy fokkal jobb, mint Judy kitalálás képessége, de akkor is, végcsapok lógnak le rólam. Lehet jeget is csinálni ebben a játékban, az nem csak környezeti tényező? Kényszer pihenőmet pedig arra használhatta, hogy újra rohamozzon. A madár jött, és a jege engedett. Így épp idejében tudtam a karmok elől ki fordulni. A mozdulat magától is megindult, miszerint a madár hasán végig húzom a pengét, majd rohamozom az idomárt, de a pengét csak visszahúztam. Igaznak minősült a hír, miszerint már sebezhetetlenek harcban a petek. A pet mellett elfutni nem volt olyan könnyű, sőt! Talán az ég felé fordított kardom okozhatta, de egy villám lesújtott rám, úgy hogy mellettem van tulajdonképp egy villámmágnes. A pet nem kis testű és totális fém fedi. Nálam a kordon kívül a vértezetem néhány darabja okozhat ilyet, de akkor is egy villám? Inkább nem is adok szót ennek a fokú igazságtalanságnak, csak teszem a dolgom.
- Niji Chaos - kiáltom el magam, mikor már jó másfél méterre vagyok, az erkölcstelenség szimbólumától. Azonban a kard körüli fény pára csak nem lesz piros. Felismerve a helyzetet, hogy ugyan ez nem fog működni, toltam még előre kettőt a lábamon, és enyhén a síp felé indított vágást két óra irányából szúrássá változtattam. Jószerével felnyársalva a vállizmokat. Mivel nem lány állt előttem, és csak az indikátorának zöldessége, mutatta, hogy ő sem hajlandó "még" gyilkolni elveinek kinyilvánításában, úgy, markolatig igyekeztem tolni a kardot, persze, ha az egyes szintű súlyemelésem és reflexeinek hiánya bekövetkezett.
Igazából, ennél sokkal többre lehetek képes, ha rendesen kihív és nem gyáva módjára futamodik meg. Átadva a kezdeményezést nekem. Az hogy gyorsabb vagyok, egyet jelent. Túl sokat tettem erre a statra, vagy éppen túl keveset. A státusz jelző, nem engedi a másodikat, míg az életem közel hatvan százalékon, és következőleg pihennem kell megint.
Visszahúztam a kardot, bármeddig is hatolt, és lejjebb eresztettem.
- Gyere csak, nem futamodom el - feleltem. De mosolyogni nem tudtam volna, semmi kedvéért sem.


// képesség használat, 60 sebzés


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 03 2015, 10:53-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Ren Vo36oi4298/4400[Hardcore] Yuichi vs Ren 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 01 2015, 22:34

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuichi vs Ren 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Yuichi vs Ren 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Május 08 2015, 01:34

Egy icikepicikét meglep petem sikertelen támadása, de hát nem dobhat az ember mindig hatost, vagyis nem jöhet be minden elsőre. Csak elég sűrűn, de persze ezt is embere válogatja Rolling Eyes Vannak szerencsésebbek és vannak a nyomik, akiknek többnyire nem sikerül semmi sem. Sajnálatra méltó létformák ők, de mindig kell lennie valaminek legalul.
- Na végre!- a képességem ellenfelemet fogva tartó része megszűnik, így szabadon mozogna. Persze nekem ront, és miért is ne tenné? Hisz pont ez a párbaj lényege. Nem de bár? :O
Ígéretemhez híven, igyekszem minden erőmmel ellenállni a kísértésnek, hogy kivédjem az újabb támadást. Még a karom is széttárom és várom a támadást....
- Cöh.... >.> - jön ki a számon, miután észreveszem, hogy ez a támadás még arra sem volt elegendő, hogy a páncélom teljesen levegye Suspect
- Intézd el
~ Hai, Master ~ és már aktiválja is a képességét a petecském. A kezében nemsokára megjelenik egy ugyan olyan katana, mint a jelenlegi ellenfelemé.. ha tudná, hogy nem csak kinézetre olyan, de még az értékei is megegyeznek... gihihihihi...
A főnix nem bonyolítja, nem cifrázza a támadását. Egy egyszerű döfés, ami átszúrja a kardforgatócska torkocskáját, hogy ezzel pontot tegyen a párbajunk végére.
A manőver végeztével úgy csinálok, mintha a port veregetném le magamról Rolling Eyes
- Komolyan ezzel az erővel jársz te boss-olni? :O Ráadásul azon voltál kiakadva, hogy: állítólag feláldoztalak egy harcon? - kérdem meglepődve...
- Miért áldoznám a saját hp-m arra, hogy téged tartsalak a harcmezőn, ha egyszer sokkal többet érek,  mint te? :O


A hozzászólást Ryuninji Ren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 08 2015, 02:26-kor.

_________________
[Hardcore] Yuichi vs Ren 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Ren Vo36oi6382/6500[Hardcore] Yuichi vs Ren 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 08 2015, 01:34

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Hardcore] Yuichi vs Ren 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Hardcore] Yuichi vs Ren 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Május 14 2015, 23:16

A támadás sikerült, de hiába vártam, meg sem moccant az életereje, pedig egész szépet belekaparintattam. Képességgel, még több lehetett volna. De az valamiért létre sem jött.A harc további részére koncentráltam, és miután kirántottam a kardot a vállából, alig egy lépésnyire hátrébb csúsztam az aréna talaján. Jött is a következő támadása, szintén az állattól. A démonfarkas Hati óta, megtanultam, hogyan működik ez a féle harc, bár már azóta, hiába ütöm, mint Szophie farkasát, semmit sem ér a feléjük intézett támadás. Néztem, ahogyan megjelenik egy katana a lénye kezében és sebesen villant. Láttam a pengét, ami nemsokkal állam alatt tűnt el. Ugyan életerőm lement, de egy alá nem zuhant. A rendszer megvédett az azonnali haláltól. Többször is éreztem ezt a bizarr nyomást a testemben, nem ez az első eset, hogy valami felnyársal, de még így is kezem a torkom felé mozdult és végig is dörzsöltem gigám, ahogy elléptem a kardos szörnyetegtől. Ha most íjász lennék, rám lő?
Követve példáját, megigazítottam lábbelim majd válaszoltam is komoran. Valahol igaza van, de csak egy kardforgatót ismerek, aki túlszárnyalja a képességeim. Viszont, igazán még nem tudtam bevetni sehol, még a Niji várat magára. Nem láttam amúgy sem szükségesnek, hogy ezen a harcon is bevessem. Azt hiszem következő alkalommal nem hívom ki ezt játékost harcra, végeztünk, ő megszerezte a listájára a pontját, én megszereztem a kellő tapasztalatot, hogy miben különbözik tőlem egy szájhős.
- Ezzel az erővel bossolok - mert az erőm még nem érett be, de hamarosan meg fogod látni - és ezzel is fogok továbbra is. Amíg még az ott zöld, nem lesz bajod, tartsd is meg jó szokásod és ne öless meg senki mást bosson - adtam még egy tanácsot. Hisz velem megtette, lehetne gyilkos is, és akkor saját magának ártana. Olyan gyilkos lenne, mint bármely más vörös játékos. Nekem pedig csak velük van bajom. Vele már nincs. Hátat fordítottam és köz.. egész tenyerem kinyújtva intettem a levegőbe és elsétáltam.


//most csak ennyit sikerült írni. Köszi az arénát.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Hardcore] Yuichi vs Ren Vo36oi4298/4400[Hardcore] Yuichi vs Ren 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 20 2015, 17:45

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 06. 14-én küzdhettek meg.

Jutalom: 90 exp, 240 arany

Pontok:
Ren +10 pont
Yuichi +2 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Yuichi vs Ren

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.